Møde 7/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Møde 7/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN)"

Transkript

1 Møde 7/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 4. september 2018, kl Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 124 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz (AB), Rasmus Brun Pedersen (RBP), Carsten Jensen (CJ), Lars Thorup Larsen (LTL), Johanne Valbjørn Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN) Dato: 3. oktober 2018 Side 1/7 Endvidere deltog Ida Ravn Eriksen (referent), Rikke Haglund Nielsen, Christine Dyrup (punkt 2) Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Dispensationer og godkendelser 3. Meddelelser 4. Godkendelse af referat fra møde 6/18 5. Kandidatuddannelsen i statskundskab: Aktivitetskrav og indikator for VIP/DVIP-dækning 6. Undervisningsevaluering 7. Educational IT 8. Reeksamensplan august Opfølgning på årlig status 10. Eventuelt Uddannelseskvalitet og Studienævnsbetjening Aarhus BSS Tåsingegade 3, bygn Aarhus C

2 Ad 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt uden kommentarer. Side 2/7 Ad 2. Dispensationer og godkendelser Punktet blev behandlet for lukkede døre. Ad 3. Meddelelser AB orienterede om nedenstående punkter: 3.1. Studiestart Der har generelt været gode tilbagemeldinger fra russekretærerne, og reglen om ingen alkohol mellem kl. 8 og 16 har været håndhævet. Der har været en enkelt sag med en studerende, der ikke fik lov at deltage i rusturen grundet flere overtrædelser af alkoholpolitikken, og der har været et par henvendelser i studievejledningen fra studerende, der følte, at der var for mange aktiviteter i rusugen. AB har det indtryk, at tutorerne har været gode til at tage hensyn, men det vil stadig blive taget til efterretning, at nogle studerende ikke føler sig tilpas i introforløbet. Det vil blive taget op, når der evalueres på rusintroen sidst på semesteret Stresshåndteringskursus Grundet den lave tilslutning til stresshåndteringskurserne, der blev afholdt i foråret, vil der i efteråret 2018 blive taget en ny tilgang til emnet. Den sidste holdtime på Pol-intro bliver et kursus i studiestrategier, hvor Studenterrådgivningen kommer ud og taler på alle hold. Kurset kommer i timeplanen. RBP bemærkede, at der er risiko for at de studerende ikke dukker op, når kurset afholdes sidst på semesteret, hvor fokus er på eksamen. Hvis dette viser sig at være tilfældet, bør kurset i stedet afholdes midt i semesteret. RBP efterspurte også information om stress i forbindelse med specialeskrivning, og AB opfordrede RBP til at udarbejde et eller to spørgsmål om dette til evalueringsskemaerne Kursuskataloget F19 Der er kommet tilbagemeldinger fra alle afdelinger, og der vil i foråret 2019 blive udbudt ca. 15 bachelorseminarer, ca. 20 kandidatseminarer samt en håndfuld fag i juli og august. Kandidatudbuddet suppleres af det nye praktikunderstøttende fag, der udbydes en række lørdage Specialedag LTL oplyste, at der planlægges specialedag på instituttet lørdag den 3. november.

3 Ad 4. Godkendelse af referat fra møde 6/18 Referatet fra møde 6/18, afholdt den 20. juni 2018, blev godkendt uden kommentarer. Side 3/7 Ad 5. Kandidatuddannelsen i statskundskab: Aktivitetskrav og indikator for VIP/DVIP-dækning AB forklarede, at flytningen af Forvaltningsret til kandidatuddannelsen i statskundskab fra efteråret 2020, er en god lejlighed til at gennemse og udvikle kandidatstudieordningen VIP-DVIP-ratio I første omgang giver ovenstående anledning til at følge op på handleplanen fra årlig status, hvor det blev besluttet at gennemgå og revurdere indikatoren for VIP/DVIP-dækningen. Denne ser for nuværende pæn ud på kandidatuddannelsen, hvor der er fuld VIPdækning på al undervisning. Når Forvaltningsret flyttes, vil indikatoren gå i rød grundet de mange undervisningstimer i faget. Der er dog mulighed for at fastsætte denne indikator lokalt i forlængelse af udarbejdelse af en strategi for brugen af eksterne undervisere. Hidtil har der på instituttet været ønske om at bemande alle kandidatfag med interne undervisere, og eksterne har kun været tilladt i tæt samarbejde med en intern. Der findes dog emner, der ikke er mulige at dække internt, hvorfor det i enkelte situationer giver mening at hente kvalificerede undervisere udefra. Studienævnsmedlemmerne udtrykte enighed med, at det skal være muligt at bruge eksterne undervisere, og AB indstillede til, at studienævnet fastlægger nedenstående nye grænseværdi for VIP/DVIP-ratioen: - Grøn: 4 - Gul: Rød: < 3 Med flytning af Forvaltningsret vil der komme en ny ratio på 4,5. Ved at sænke grænseværdien til 4, vil der yderligere være mulighed for at tilføje et eller flere seminarer med eksterne undervisere, hvis dette bliver relevant. Studienævnet tilsluttede sig ovenstående forslag, og AB vil sammenskrive principperne, der skal godkendes i dekanatet Aktivitetskrav På foranledning af dekanatet har studienævnet tidligere drøftet brugen af forudsætningsaktiviteter i undervisningen, og der er blevet identificeret en udfordring med aktivitetskravet: Uanset forudsætningsaktiviteter skal de studerende have samme mulighed for at gå til samme reeksamen. Derfor skal reeksamensformen i et seminar ikke fremadrettet afhænge af aktivitetskravet, og vi må ikke længere have den 6-timers skriftlige eksamen uden hjælpemidler.

4 AB foreslog derfor følgende løsning: Aktivitetskravet opretholdes på seminarerne, og det suppleres af en alternativ måde at opfylde kravet på, således at de studerende kan få adgang til enten ordinær eksamen eller til reeksamen. Den alternative løsning kunne bestå af en skriftlig aflevering på ca ord om seminarets fagområde. Afleveringen skal ikke bedømmes, men der må gerne fastsættes omfangsbestemmelser, der skal overholdes. Side 4/7 Studienævnet var positive over for forslaget under forudsætning af, at der fastsættes klare formkrav og at den studerende forholder sig til pensum. Studienævnet drøftede efterfølgende muligheden for at indføre et lignende krav på bachelorseminarer. Der er på små hold stor gavn af aktiv deltagelse, og holdene er derfor sårbare overfor meget fravær. HLSN tilkendegav, at hun er imod aktivitetskrav, da læring bør være de studerendes eget ansvar. Da der yderligere ikke ses udtalte problemer på bacheloruddannelsen, besluttede studienævnet ikke at gå videre med at indføre aktivitetskrav på nuværende tidspunkt. AB følger op på drøftelsen af det alternative aktivitetskrav på kandidatseminarer, og der vil blive udarbejdet et egentligt forslag, der skal behandles på næstkommende studienævnsmøde i oktober Ændringen vil skulle træde i kraft og indskrives i studieordningen fra forårssemesteret Ad 6. Undervisningsevaluering F18 Som bilag til punktet havde studienævnet fået tilsendt en aggregeret rapport for undervisningsevalueringen i forårssemesteret AB understregede at dokumentet indeholder personfølsomme oplysninger. Et enkelt bachelorfag går i rød med en samlet vurdering på 2,9, og AB har indhentet en opsamling fra underviser, der blev omdelt som ekstra bilag på mødet. Det er svært at fastslå en specifik grund til den lave evaluering, men det kan blandt andet være udfordringer med bemanding samt engelsksproget litteratur. For så vidt angår bemanding vil der blive foretaget visse ændringer i foråret 2019, og det forventes samtidig, at de studerende på sigt vil blive mere positivt stemt over for engelsksproget undervisning, hvorfor evalueringen ventes af blive bedre. På kandidatuddannelsen går i alt tre fag i rød. På et af fagene er der dog kun kommet svar fra én enkelt studerende, og AB har derfor fået genåbnet evalueringen i august. Dette har ikke forbedret svarprocenten betydeligt. AB tager en snak med underviserne trods de meget lave svarprocenter. Der var ikke yderligere kommentarer fra studienævnet, og AB meddelte afslutningsvist, at der inden næste evalueringsrunde skal fastsættes og nedskrives nye procedurer for behandling af resultaterne i studienævnet.

5 Ad 7. Educational IT AU vil i perioden sætte fokus på brugen af digitale læringsteknologier i undervisningen, blandt andet gennem kompetenceudvikling af undervisere, tilpasning af digitale læringsredskaber og redesign af undervisningsforløb. Side 5/7 Dekanatet på Aarhus BSS har i denne forbindelse udarbejdet en handleplan og et notat om Educational IT på Aarhus BSS. Sidstnævnte var fremsendt som bilag til punktet. AB indledte med en kort redegørelse for nogle af de digitale elementer, der allerede bliver brugt, herunder Blackboard og digital eksamen. Der anvendes også forskellige IT-løsninger på undervisningen, og der er pt. en kortlægning i gang over, hvad der sker i denne henseende på bachelorfagene på instituttet. Næste skridt i arbejdet er at se på, hvad der yderligere kan gøres. Der er afsat ressourcer til dette, og studienævnet skal sammen med instituttet identificere og udvælge en række punkter og indsatsområder. Som inspiration nævnte AB to konkrete forslag: - Udvikling og brug af IT-introduktioner til bl.a. Stata i metodeundervisningen, - Udvikling af IT-ressourcer, der kan bruges tværfagligt og kæde tidligere fag sammen med både bachelorprojektet og Policy-evaluering på 6. semester af statskundskabsuddannelsen. Studienævnsmedlemmerne supplerede med en række idéer til udvikling og videre brug af IT-værktøjer: - Der kan på 6. semester også ses på at tilføje kursus i informations- og litteratursøgning. - NVivo-videoer bør også udvikles til MAC, da dette pt. kun er tilgængeligt til PC. - Videoer og andre værktøjer til informationssøgning kan med fordel introduceres tidligere i uddannelsen. - Programmer som Kahoot og Menti er gode som korte afbrydelser engang imellem, men skal heller ikke bruges for meget, hvis det ikke understøtter læringen. - I Forvaltningsret kan der indføre mere brug af IT, f.eks. i form af afstemninger om cases. AB udtrykte tilfredshed med de indledende konkrete forslag fra studienævnet. Studenterrepræsentanterne og andre interesserede studerende blev opfordret til at melde sig til den kommende arbejdsgruppe, der skal arbejde videre med ovenstående. Ad 8. Reeksamensplan august 2018 Der blev fra studenterside spurgt til reeksamensplanen i august 2018, hvor der med kort varsel blev byttet rundt på en række eksamensdatoer. Dette skabte problemer for flere studerende, der ikke havde mulighed for at forberede sig ordentligt.

6 AB forklarede, at der i august måned planlægges reeksamen i forlængelse af de umiddelbart forudgående ordinære prøver fra juni samt planlægges reeksamen for fag, der er blevet afviklet i tidligere semestre. Der er således risiko for at eksamener fra forskellige semestre kan få overlap i den korte reeksamensperiode, og dette var tilfældet i år, hvor enkelte studerende var tilmeldt to prøver på samme tid. Det var således nødvendigt at lave om på eksamensplanen på et forholdsvist sent tidspunkt. Side 6/7 AB oplyste videre, at der i forbindelse med planlægning af vintereksamen 2018 er lavet en ny proces, hvor 2. reeksamen vil blive placeret i den ordinære eksamenstermin, således at der er mindre risiko for eksamensoverlap. Studerende, der mener at have fået forringet deres eksamensvilkår i august 2018 grundet sene ændringer i eksamensplanen, opfordres til at henvende sig til studienævnet, således at informationsflowet og processerne kan blive yderligere undersøgt. AB oplyste afslutningsvis, at der i reeksamensperioden i februar 2019 er afsat 13 dage til eksamen, hvorfor der ikke kan placeres to hjemmeopgaver i perioden. Denne problemstilling vil blive drøftet senere på semesteret. Ad 9. Opfølgning på årlig status Referat og handleplan fra det årlige statusmøde afholdt i juni 2018 var fremsendt som bilag til punktet. AB redegjorde for indholdet i handleplanen: - Det skal undersøges, om der igen skal være ét fælles optag på statskundskab og samfundsfag, således at de studerende først på 4. semester vælger deres specialisering. - Studienævnet skal arbejde på et idékatalog for gymnasierettede læringsaktiviteter på samfundsfag. - Optaget på samfundsfag skal kortlægges i forhold gymnasiale fagniveauer, frafald og karakterer på studiet. - Prodekanen skal arbejde på en bedre proces for optagelse af ansøgere til den engelsksprogede kandidat. - Prodekanen skal sikre, at vi fremadrettet skal kunne se, om de studerende er indskrevet på statskundskab eller samfundsfag, når de besvarer undervisningsevalueringen. - Studienævnet skal drøfte nye grænseværdier for VIP/DVIP-ratio samt udarbejde en strategi for brugen af eksterne undervisere, hvilket er gjort under dagsordenens punkt 5. - Som følge af ovenstående punkt skal forskningsdækningen holdes under observation.

7 - Der skal oprettes en praktikunderstøttende seminar, som studienævnet har besluttet at udbyde fra forårssemesteret Prodekanen skal arbejde videre med en forventningsafstemning med omverdenen i forhold til studerendes tidsforbrug i praktik og studiejobs. Side 7/7 Studienævnet tilsluttede sig ovenstående handleplan. HLSN bemærkede, at prodekanen i forbindelse med sidste punkt bør se nærmere på AU s jobbank, der indeholder studiejobs med 30 timers arbejde om ugen, hvilket ikke harmonerer med et fuldtidsstudie. Ad 10. Eventuelt Ansættelse af instruktorer JVG spurgte til proceduren for ansættelse af instruktorer, og AB oplyste, at dette er op til de enkelte fagkoordinatorer. Der laves et fælles instruktoropslag på instituttet, og ansøgningerne sendes videre til koordinatoren. Nogle ser kun på ansøgning og erfaring, mens andre holder samtaler med ansøgerne. Der er generelt gode evalueringer af instruktorerne, hvorfor der ikke har været anledning til at fastsætte fælles retningslinjer for ansættelse af disse. Mødet sluttede kl Anne Binderkrantz Studieleder /Ida Ravn Eriksen Studienævnssupporter

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 13. marts 2018, kl. 13.15-15.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Møde 4/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Johanne Valbjørn Gydesen (JVG) Jannik Fenger (JF) Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 4/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Johanne Valbjørn Gydesen (JVG) Jannik Fenger (JF) Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 4/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 5. april 2018, kl. 9.15-11.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Møde 2/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 2/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 2/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Onsdag den 21. februar 2018, kl. 9.15-11.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede

Læs mere

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 20. juni 2018, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Tirsdag den 30.januar 2018, kl. 15.30-18 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne

Læs mere

Møde 8/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN)

Møde 8/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN) Møde 8/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 3. oktober 2018, kl. 9.15 11.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 21. februar 2019, kl. 10.15 12 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Johanne Valbjørn Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN)

Johanne Valbjørn Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN) Møde 9/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 8. november 2018, kl. 9.15 11.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 124 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Møde 11/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 11/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 11/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 30. januar 2019, kl. 16-18 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Møde 10/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 10/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 10/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 10. december 2018, kl. 9.15 11.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Møde 3/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 3/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 3/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 14. marts 2019, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Endvidere deltog Ida Ravn Eriksen (referent), Susanne Vang, Anette Bech-Larsen, russekretærer Mikkel Dupont og Jakob Schmidt (punkt 5)

Endvidere deltog Ida Ravn Eriksen (referent), Susanne Vang, Anette Bech-Larsen, russekretærer Mikkel Dupont og Jakob Schmidt (punkt 5) Møde 5/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 16. maj 2018, kl. 13.15-15.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Referat. Møde 11/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tid: Torsdag den 8. december 2017 Sted: Lokale 126, bygning 1330

Referat. Møde 11/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tid: Torsdag den 8. december 2017 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Møde 11/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Torsdag den 8. december 2017 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Samfundsfag og Statskundskab Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. november 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. november 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 1. november 2017, kl. 9-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 5. oktober 2016, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. september 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. september 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 1. september 2017, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Studienævnsformanden efterspurgte studienævnsmedlemmernes bemærkninger til indikatorerne, som input til det årlige statusmøde.

Studienævnsformanden efterspurgte studienævnsmedlemmernes bemærkninger til indikatorerne, som input til det årlige statusmøde. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 22. maj 2018 kl. 11.00-12.30 Bygning 2630 lokale 102 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 24. marts 2017, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018

Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018 Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 23. februar 2018, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Lektor Malene Kerzel (studieleder

Læs mere

Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 30. januar 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 30. januar 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 30. januar 2018, kl. 12.30-13 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Dato: 23. februar 2018 Til stede

Læs mere

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 2. oktober 2017, kl. 13-14.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 8. december 2017, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 14. marts 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 14. marts 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 14. marts 2016, kl. 10-11.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

Referat OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS UNIVERSITET

Referat OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS UNIVERSITET Møde den: 5. september 2017 kl. 13.15-15.00 Lok. 1330-126 Møde 7/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Til stede Anne Binderkrantz (AB), Morten Brænder (MB), Lars Skipper (LS), Peter

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 29. maj 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 29. maj 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 29. maj 2017, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 7. april 2017 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. april 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. april 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 24. april 2017, kl. 9.15-11.15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: fredag den 22. marts kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn 2019

Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn 2019 Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn 2019 Tid: 25. juni 2019, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Til stede Professor Malene Kerzel (studieleder og formand); lektor Carsten

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 1. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 1. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 1. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 23. februar 2018 kl. 9.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn Tid: 24. maj 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn Tid: 24. maj 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 24. maj 2018, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Malene Kerzel, studieleder og

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 5. oktober 2017 kl. 09.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 5. marts 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1.

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Manddag den 11. december 2017 kl. 09.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 26. april 2018 kl. 13.00 Sted: Bygn. 1351, lokale 414 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 7. maj 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 16. november 2017 kl. 12.30 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Tid: Mandag den 27. august 2018 kl. 9.00 Sted: Bygn. 2630, lokale

Læs mere

Referat af 6. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 9. september 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247

Referat af 6. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 9. september 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Referat af 6. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 9. september 2016, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 3. møde i Juridisk Studienævn Tid: 19. marts 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Juridisk Studienævn Tid: 19. marts 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 19. marts 2018, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Juridisk Studienævn Dato: 24. april 2018 Til stede Lektor Malene Kerzel (studieleder

Læs mere

Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah Kjærgaard Pedersen (under behandling af pkt. 3).

Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah Kjærgaard Pedersen (under behandling af pkt. 3). Referat af møde i masterstudienævn fredag den 4. december kl. 10.00-12.00 Til stede: Dennis Ramsdahl, Winni Johansen, Michael Nørager Fraværende: Torsten Kolind Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 7. december 2015 kl Sted: Juridisk Institut - bygning 1410, lokale 147

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 7. december 2015 kl Sted: Juridisk Institut - bygning 1410, lokale 147 Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 7. december 2015 kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut - bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede: Professor Per Andersen (studieleder

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00

Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00 Institut for Statskundskab og Samfundsfag, Aarhus Universitet 20. september 2016 Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00 Til stede:

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 5. marts 2019 kl. 15.00-16.30 Bygning 2631 lokale K104 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

Det juridiske Studienævn 19. december 2012

Det juridiske Studienævn 19. december 2012 Referat af 7. møde 2012/2013 i Det juridiske Studienævn torsdag den 1. november 2012 kl. 12.15 i Mødelokale 2.3, Studenterhusfonden. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor Anne-Dorte Bruun Nielsen,

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 19. maj 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 19. maj 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 19. maj 2016, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Deltagere: Søren Erik Nilesen, Finn Schøler, Jan Laursen, Karsten Bay, René Franz Henschel,

Deltagere: Søren Erik Nilesen, Finn Schøler, Jan Laursen, Karsten Bay, René Franz Henschel, Referat af HD studienævnsmøde den 22. september 2016 Deltagere: Søren Erik Nilesen, Finn Schøler, Jan Laursen, Karsten Bay, René Franz Henschel, Desuden deltog: Jette Konradsen og Rita Madsen (referent)

Læs mere

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 27. januar 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 27. januar 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 27. januar 2017, kl. 13-14 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 13. maj 2015

Det juridiske Fagstudienævn 13. maj 2015 Referat af 4. møde i Det juridiske Fagstudienævn Tid: 13. maj 2015 kl 13.15-15.00 Sted: Bygning 1410, lokale 247 Til stede: Professor Per Andersen (studieleder og formand) Lektor Hanne Søndergaard Birkmose

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 16. februar 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder og formand)

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 19. maj 2017 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30.

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Sted: 1325 240 (Bartholins Allé) Dagsorden: 1) Meddelelser 2) Årlig status for ITKO 3) Omprøve

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 03. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Studenterstudienævnsmedlem Karina Bækby Houborg ønskede at mødet startede med en præsentationsrunde, hvilket studienævnsformanden

Studenterstudienævnsmedlem Karina Bækby Houborg ønskede at mødet startede med en præsentationsrunde, hvilket studienævnsformanden Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 14. maj 2019 kl. 15.00 16.30 Bygning 2631 lokale K104 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 4. februar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 6. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 6. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 6. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Tirsdag den 28. august kl. 10.15 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

Procedure til evaluering af vejledningsforløb på BA- og kandidatuddannelser på Aarhus BSS. Pilotprojekt 2016/17 Aarhus BSS, august 2016

Procedure til evaluering af vejledningsforløb på BA- og kandidatuddannelser på Aarhus BSS. Pilotprojekt 2016/17 Aarhus BSS, august 2016 Procedure til evaluering af vejledningsforløb på BA- og kandidatuddannelser på Aarhus BSS Pilotprojekt 2016/17 Aarhus BSS, august 2016 1 Indhold 2 Formål med evalueringsproceduren for vejledningsforløb

Læs mere

Studienævnsformand Søren Erik Nielsen har imidlertid drøftet problemstillingen telefonisk med Christin Jensen fra Uddannelsesjura.

Studienævnsformand Søren Erik Nielsen har imidlertid drøftet problemstillingen telefonisk med Christin Jensen fra Uddannelsesjura. HD Studienævnet Referat Referat fra møde i HD studienævnet Onsdag den 27. marts 13.00 15.00 Bygning 2621 lokale B04 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Psykologi Tid: tirsdag den 30. april, kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Bilag 6a: Retningslinjer Bilag 6b: Kursusevaluering Efterår Ny studieordning for kandidatuddannelsen Diskussions- og evt. beslutningspunkt.

Bilag 6a: Retningslinjer Bilag 6b: Kursusevaluering Efterår Ny studieordning for kandidatuddannelsen Diskussions- og evt. beslutningspunkt. Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 23. marts 2018 kl. 9.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 7. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 7. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 7. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Tirsdag den 25. september kl. 09.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Det Økonomiske Studienævn Referat, møde nr. 1. Referat af ordinært møde i Det Økonomiske Studienævn

Det Økonomiske Studienævn Referat, møde nr. 1. Referat af ordinært møde i Det Økonomiske Studienævn Det Økonomiske Studienævn Referat, møde nr. 1 Referat af ordinært møde i Det Økonomiske Studienævn Tid: 22. januar 2018 kl. 9.30-11.00 (frokost fra kl. 11-12) Sted: Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygn.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. september Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. september Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab. Referat Møde den: 23. september 2014. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Lars Thorup Larsen, Helle Terkildsen

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 10 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 10 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 10 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Mandag den 5. december 2016 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 2. december 2015 kl. 10.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

Dagsorden. Seminar den: 25. april 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Seminar den: 25. april 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL AARHUS UNIVERSITET Seminar den: 25. april 2018, kl 08.15-15.00 Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer Studienævnsformænd

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 8. marts 2016, kl. 8:15 til 9:45. Sted: K102. Dagsorden.

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 8. marts 2016, kl. 8:15 til 9:45. Sted: K102. Dagsorden. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 8. marts 2016, kl. 8:15 til 9:45. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser Studienævnet for Erhvervsøkonomi Charlotte Bak Svendsen

Læs mere

Referat af 4. møde i Juridisk Studienævn 2018

Referat af 4. møde i Juridisk Studienævn 2018 Referat af 4. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 24. april 2018, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Lektor Malene Kerzel (studieleder og

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Mandag den 17. december 2018 kl. 10.30-12.00 Bygning 2631 lokale K104 Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Bilag: Oplæg vedr. studiemiljø på kandidatuddannelsen 14. Præsentation af proces for ny kandidatstudieordningen orienterings- og

Bilag: Oplæg vedr. studiemiljø på kandidatuddannelsen 14. Præsentation af proces for ny kandidatstudieordningen orienterings- og Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 1 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Mandag den 6. februar 2017 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN.

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN. UN-møde 15.06.2017 Pædagogisk antropologi & AEG Til stede: Emdrup: VIP: Ida W. Winther, Lars Holm, Gritt B. Nielsen, Karen Valentin. Studerende: Sisse Due, Nanna H. Kirk, Pernille M. Kjeldsen, Anders Fromm.

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 26. april 2017 kl. 13.30 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Indkomne sager 2.1 Dispensationssag vedr. ansøgning

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 18. april 2016 kl. 9.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Tid: Fredag den 29. marts 2019 kl. 8.15 Sted: Bygn. 2630, lokale K101

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 6. februar, 2013, kl. 15.30-17.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi samt konstituerende møde Tid: 21. januar, kl. 13-15 Sted: 8002-2105

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere