TEKNISKE REGLER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TEKNISKE REGLER 2013-2014"

Transkript

1 TEKNISKE REGLER

2 TEKNISKE REGLER SIDE 1 ARTIKEL DOMMERKOMITÉENS FUNKTIONER Dommerkomitéen er ansvarlig for definitionen af reglerne. Komitéen vedligeholder de tilstedeværende regelsæt og sværhedstabellen i henhold til de indkommende forslag. Forslag til udviklingsplanen skal være indsendt senest 1. september til Dommerkomitéen Det er Dommerkomitéens pligt at tjekke, at konkurrencestedet og udstyret er ifølge dette reglement Komitéen organiserer og koordinerer de udvalgsaktiviteter, som relaterer til det at dømme en konkurrence og forbereder og afholder dommerkurser Dommerkomitéen rådgiver projektgruppen vedrørende anvendelse af reglerne. ARTIKEL NATIONALE KONKURRENCER. Alle nationale konkurrencer og mesterskaber skal afholdes i henhold til det gældende reglement for Sports Acobatik Projektgruppen i Danmarks Gymnastik Forbund. 2.2 KRAV TIL VÆRTER AF ARRANGEMENTER. Senest 14 dage efter arrangementets afholdelse, skal følgende ting være sendt til Danmarks Gymnastik Forbund: - Regnskab (Udgifter, der ikke er beskrevet i dette regnskab, kan ikke modtages senere) ARTIKEL MEDLEMSFORENINGERNES BERETTIGELSE. Alle medlemsforeninger i Danmarks Gymnastik Forbund med Sports Acrobatik som aktivitet, har ret til at deltage i officielle konkurrencer, under forudsætning af, at de overholder reglementet for Sports Acrobatik. ARTIKEL DELTAGELSE I KONKURRENCE Minimumsalder for deltagelse i konkurrence er, at man fylder 7 år i konkurrenceåret.

3 TEKNISKE REGLER SIDE Disse regler gælder for både drenge og piger. Dispensation fra disse regler kan ikke gives af Dommerkomitéen Acrobater skal være statsborger i Danmark eller have boet i Danmark i mere end 1 år Konkurrencerne bliver afviklet med junior- og seniorrække. Hvis alle deltagere i en rutine er under 17 år i konkurrenceåret stiller de op i Juniorrækken eller stiller man op i Seniorrækken Der findes en Forbundsmester i både Junior- og Seniorrækken. 4.2 KRÆNKELSE AF ALDERSBESTEMMELSERNE Krænkelse indeholder: Deltagelse af acrobater som er for unge ifølge Udviklingsplanen Hvis Dommerkomitéen opdager en krænkelse, op til 5 år efter begivenheden hvori foreningen har snydt, vil de blive straffet Straffen vil være: En bøde til foreningen på 500 kr. ARTIKEL DELTAGELSE I KONKURRENCER Tilmeldingen skal være Danmarks Gymnastik Forbund i hænde senest ved sidste tilmeldingsfrist. Tilmelding efter denne tilmeldingsfrist koster dobbelt startgebyr til Danmarks Gymnastik Forbund En kopi af den illustrerede beskrivelse af øvelserne skal være dommerkomitéen i hænde senest to uger før konkurrencedagen. ARTIKEL PLIGTER FOR PROJEKTGRUPPEN I FORBINDELSE MED ARRANGEMENTER Tilmeling til alle Danmarks Gymnastik Forbund s foreninger som har Sports Acrobatik som aktivitet via Danmarks Gymnastik Forbund s hjemmeside Publicere alle resultater fra konkurrencen på Danmarks Gymnastik Forbund hjemmeside hurtigst muligt efter at konkurrencen er afsluttet Skaffe de medaljer, diplomer, pokaler som er nødvendige til den officielle overrækkelsesceremoni.

4 TEKNISKE REGLER SIDE 3 ARTIKEL PLIGTER FOR FORENINGEN I FORBINDELSE MED ARRANGEMENTER Anskaffelse af udstyret til konkurrencen og træningsområdet i overensstemmelse med reglerne, så det sikre en smidig afvikling af konkurrencen Stiller udstyr (CD og stik til PC) til rådighed for musikledsagelse Stiller hjælpere til rådighed for at opnå en glat afvikling af konkurrenceplanen. ARTIKEL 8 FACILITETER TIL PAR OG GRUPPEØVELSER. 8.1 Par og gruppeøvelser udføres på et 12 x 12 meter gymnastikgulv (6 Spiethmåtter) Grænselinierne bliver bestemt af Dommerkomitéen i henhold til konkurrencebestemmelserne Bredden af linierne er inkluderet i øvelsesområdet. 8.2 To stopure (Dommerkomitéen skaffer disse). ARTIKEL 9 MARKERING. 9.1 Udstyr til visning af udgangskarakteren for øvelsen til dommerpanelet skal være til rådighed for Overdommeren. Det er Dommerkomitéen pligt at fremskaffe dette udstyr til konkurrencen. ARTIKEL KONKURRENCE PROGRAM Ved SM, FM og JM og ved 1.runde af DM afvikles konkurrencen som alle mod alle inden for samme række. Dvs. at alle deltagere i f.eks. pige par rækken kæmper mod hinanden. Hver række bedømmes af det samme dommerteam der betstår af en overdommer og 4 sidedommere. Der kan ske en løbende udskiftning af sidedommer undervejrs i rækken. Udskiftningen fastsættes af dommerkommite inden konkurrence start.

5 TEKNISKE REGLER SIDE 4 Efter endt konkurrence findes divisionerne ved, at de 8 højest opnåede udgangskarakterer repræsenterer 1. division. De næste 8 udgangskarakterer repræsenterer 2. division og så fremdeles, indtil der ikke er flere rutiner. Hvis der er under 4 rutiner i den sidste division, slås disse sammen med den foregående division. Startrækkefølgen af rutinerne ved SM, JM, FM og 1. Runde af DM, findes ved at den med laveste udgangskarakter starter efterfulgt af næstlaveste osv. Stigende udgangskarakter igennem hele rækken/konkurrencen Ved konkurrencer over flere runder gives startrækkefølgen i anden runde ved, at den med laveste karakter i laveste division starter, og så fremdeles. Samme division skal bedømmes af samme dommerteam bestående af en overdommer og 4 sidedommere Der findes kun en mester i hver af disciplinerne pige par, herre par, mix par, pige gruppe og mænds gruppe, nemlig vinderen af 1. division. Vinderen af 1. division findes ved den højste karakter. Har to opnået ens karakter, er det den med det laveste fradrag, som er mesteren. ARTIKEL OFFICIELLE CEREMONIER. Ved indmarch og udmarch til alle officielle konkurrence i DGF bedes foreningerne have en fane med foran holdet DANMARKS GYMNASTIK FORBUND. Så vidt mulig skal Danmarks Gymnastik Forbunds logo og navn være synlig i forbindelse med konkurrenceområdet. Hvis der skal foregår TV-optagelser fra konkurrencen er dette et krav NATIONALHYMNE. Ved indmarch afsynges Der er et yndigt land med fanerne foran holdene. ARTIKEL UFORUDSETE OMSTÆNDIGHEDER. Alle uforudsete omstændigheder, som ikke er beskrevet i dette reglement, vil blive behandlet af Dommerkomitéen og deres afgørelse er endelig. Hvis de uforudsete omstændigheder indeholder økonomiske forhold, skal de dog drøftes med Sports Acrobatik Projektgruppen inden en afgørelse.

6 TEKNISKE REGLER SIDE 5 ARTIKEL OVERDOMMERE OG DOMMERE Hver deltagende forening bør mindst stille med en kvalificeret dommer Dommere fra ikke repræsenteret foreninger kan få mulighed for at dømme Overdommeren og dommerpanel skal være det samme, så alle der konkurrerer mod hinnanden bedømmes af det samme dommerteam. Dommerkomitéen kan vælge at lave løbende udskiftinger af sidedommere Ved hver konkurrence vil Dommerkomitéen finde det mest retfærdige system for sammensætning af dommerpaneler ud fra de kvalificerede dommere Dommerteam til alle konkurrencer sendes ud til de tilmeldte foreninger to uger gør konkurrencen. ARTIKEL BEDØMMELSE Dommerne skal sidde mindst 1,5 meter fra hinanden i dommerpanelet. ARTIKEL ADGANG TIL KONKURRENCEOMRÅDET Kun deltagere, trænere, dommere, og nødvendigt personale har adgang til konkurrenceområdet Det er forbudt for ledere og trænere at give signaler til acrobaterne under konkurrencen, uden at dommerpanelet kan se dem Leder og træner, som udviser respektløshed over for dommerpanelet igennem ord eller aktion, vil blive nægtet adgang til konkurrencestedet. ARTIKEL DOKUMENTATION De foreløbige resultater skal bekendtgøres på konkurrencestedet undervejs i konkurrencen. Resultaterne kan efterfølgende ses på Danmarks Gymnastik Forbund hjemmeside Dommerkomitéen skal have en fuld kopi af hele konkurrencen på video. Det er dommerkomitéens ansvar, at denne video bliver optaget af konkurrencen.

7 TEKNISKE REGLER SIDE 6 ARTIKEL TILDELING AF PRÆMIER Vinderne i de enkelte division findes ved den højeste sum Medaljer uddeles ud fra fordeling: Første plads - Anden plads - Tredie plads - Guld-medalje. Sølv-medalje. Bronze-medalje I divisioner, hvor der er opnået samme resultat, vil placeringen blive delt. I sådanne tilfælde vil den næste placering ikke få tildelt placering og medalje. Eks: Hvis 1. pladsen deles, vil der ikke blive uddelt nogen sølv-medaljer, og næste placering vil derfor få tildelt bronze-medaljer Hvis der ikke er konkurrence i en division, uddeles der ikke medaljer. ARTIKEL 18 KRAV FOR AT HOLDE EN KONKURRENCER PROGRAM OG OPGAVER I FORBINDELSE MED KONKURRENCEN Konkurrencedatoen skal godkendes af Sports Acrobatik Projektgruppen Konkurrencen skal arrangeres i henhold til Udviklingsplanen KONKURRENCEOMRÅDET Konkurrenceområdet skal opfylde følgende specifikationer: Gulv: 12 x 12 meter med mindst 2 meter til andre faciliteter Det foreløbige konkurrenceprogram og træningsprogram skal udsendes til alle deltagene foreninger inden konkurrencen Nye momenter skal værdisættes af dommerkomitéen, senest 4 uger før konkurrencen via det officielle skema.

SPORTS ACROBATIK TEKNISKE REGLER

SPORTS ACROBATIK TEKNISKE REGLER SPORTS ACROBATIK TEKNISKE REGLER 2010-2011 TEKNISKE REGLER SIDE 1 ARTIKEL 1 1.1 DOMMERKOMITÉENS FUNKTIONER. 1.1.1 Dommerkomitéen er ansvarlig for definitionen af reglerne. Komitéen vedligeholder de tilstedeværende

Læs mere

BEDØMMELSESREGLEMENT 2015-2016

BEDØMMELSESREGLEMENT 2015-2016 BEDØMMELSESREGLEMENT 2015-2016 BEDØMMELSESREGLEMENT SIDE 1 ARTIKEL 1 MÅL OG HENSIGT: 1.1 Formålet med dette bedømmelsesreglement er: 1.1.1 At tilvejebringe en objektiv og ensartet vurdering af alle Sports

Læs mere

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Sports Acro Udvalget Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse

Læs mere

REGLER FOR DOMMERE 2014-2015

REGLER FOR DOMMERE 2014-2015 REGLER FOR DOMMERE 2014-2015 REGLER FOR DOMMERE SIDE 1 ARTIKEL 1 DOMMERKOMITÉ. 1.1 Dommerkomitéen består af 5 personer. Et medlem udpeges direkte af den siddende udvalg, og 4 vælges af foreningerne på

Læs mere

SPORTS ACROBATIK REGLER FOR DOMMERE

SPORTS ACROBATIK REGLER FOR DOMMERE SPORTS ACROBATIK REGLER FOR DOMMERE 2009-2010 REGLER FOR DOMMERE SIDE 1 ARTIKEL 1 DOMMERKOMITÉ. 1.1 Dommerkomitéen består af 5 personer. Et medlem udpeges direkte af den siddende projektgruppe, og 4 vælges

Læs mere

BEDØMMELSESREGLEMENT 2013-2014

BEDØMMELSESREGLEMENT 2013-2014 BEDØMMELSESREGLEMENT 2013-2014 BEDØMMELSESREGLEMENT SIDE 1 ARTIKEL 1 MÅL OG HENSIGT: 1.1 Formålet med dette bedømmelsesreglement er: 1.1.1 At tilvejebringe en objektiv og ensartet vurdering af alle Sports

Læs mere

Teknisk Regulativ for TeamGym 2015-2016 Vedtaget 25. oktober 2015 på TeamGyms aktivitetsmøde

Teknisk Regulativ for TeamGym 2015-2016 Vedtaget 25. oktober 2015 på TeamGyms aktivitetsmøde Teknisk Regulativ for TeamGym 2015-2016 Vedtaget 25. oktober 2015 på TeamGyms aktivitetsmøde 1 Indhold 1 Konkurrencer... 4 1.1 Rækker og aldersbestemmelser... 4 1.1.1 Seniordamer, seniorherrer, seniormix...

Læs mere

Reglement for TeamGym begynder-konkurrence 2012-2013

Reglement for TeamGym begynder-konkurrence 2012-2013 Reglement for TeamGym begynder-konkurrence 2012-2013 Vedtaget og udgivet august 2012 Med virkning til August 2012 Af Udvalget for TeamGym 2 1 Konkurrencebestemmelser 1.1 Hvad er en begynder-konkurrence

Læs mere

DANSK VÆGTLØFTNINGS-FORBUNDS STÆVNEBESTEMMELSER

DANSK VÆGTLØFTNINGS-FORBUNDS STÆVNEBESTEMMELSER DANSK VÆGTLØFTNINGS-FORBUNDS STÆVNEBESTEMMELSER Revideret 01. juli 2014 1 INDHOLDSFORTEGNELSE DVF STÆVNEBESTEMMELSER: Indbydelser Side 03 REGLER FOR AFVIKLING AF DVF ARRANGEMENTER: Foreningens pligter

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 2 01.06 Tilmeldinger.... 2 01.07 Springlister....

Læs mere

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslagsstilleren ønsker at hver enkelt ændring behandles som et delpunkt for sig. Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 23 01.01

Læs mere

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 Søndag den 26. maj 2013 Aalborg Chang har den glæde, at invitere til vores årlige fodboldstævne for drengeog

Læs mere

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk KØBENHAVNS BOWLING UNIONS STÆVNEHÅNDBOG FOR UNGDOMSAKTIVITETER Håndbog for stævner i KBU side 1 af 15 INDHOLD KBU

Læs mere

Konkurrencevejledning og drejebog for Spor og Rundering

Konkurrencevejledning og drejebog for Spor og Rundering Januar 2011. VEJLEDNING OG HANDLINGSPLAN Dette lille hæfte er ment som en forhåndsvejledning og drejebog til arrangører af DM i Nordisk i DcH. Hæftet udleveres til den lokalforening som skal arrangere

Læs mere

Teknisk Regulativ for TeamGym Vedtaget 27. oktober 2013 på TeamGyms aktivitetsmøde

Teknisk Regulativ for TeamGym Vedtaget 27. oktober 2013 på TeamGyms aktivitetsmøde Teknisk Regulativ for TeamGym Vedtaget 27. oktober 2013 på TeamGyms aktivitetsmøde 1 Indhold Teknisk Regulativ for TeamGym version 271013 1 Konkurrencer... 3 1.1 Rækker og aldersbestemmelser... 3 1.1.1

Læs mere

Teknisk Regulativ for

Teknisk Regulativ for Teknisk Regulativ for TeamGym Vedtaget 26. oktober 2014 på TeamGyms aktivitetsmøde 1 Indhold Teknisk Regulativ for TeamGym 1 Konkurrencer... 4 1.1 Rækker og aldersbestemmelser... 4 1.1.1 Seniordamer, seniorherrer,

Læs mere

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi.

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. LØBSREGLEMENT LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. BANEN: Banen skal være godkendt af mindst 2 heraf mindst 1 fra LUKS-arbejdsgruppen. Ved DM finalen skal banen godkendes af LUKS-arbejdsgruppen.

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Mesterskabsbestemmelser for Udspring Gældende fra 2018 Gældende fra 2018 Side 1 af 10 Indhold 01.00 DEFINITIONER... 3 02.00 MESTERSKABER GENERELT... 4 02.01 Generelt... 4 02.02 Arrangementer... 4 02.03

Læs mere

Infobrev 1. Åbne Jyske Mesterskaber

Infobrev 1. Åbne Jyske Mesterskaber Infobrev 1 17.01.2012 Åbne Jyske Mesterskaber i Silkeborg Hallerne Arrangør DGF, Sydjyllandskredsen og Silkeborg Pigerne & Drengene Side 1 af 8 Indhold af infobrev 1 Forord... 2 Program... 3 Faciliteter...

Læs mere

Regler for Dansk Mesterskaber i Trylleri.

Regler for Dansk Mesterskaber i Trylleri. Regler for Dansk Mesterskaber i Trylleri. Om deltagelse: a) Den der anbefales af en magisk forening i Danmark (eller har fået en direkte invitation) kan deltage i Danske Mesterskaber i Trylleri (DM). b)

Læs mere

INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE 12 13. MARTS

INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE 12 13. MARTS INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE 12 13. MARTS 2016 GTI inviterer hermed til årgangsstævne i Greve svømmehal. Stævnets løbsprogram indeholder alle de olympiske discipliner, samt alle fire stilarter i 50 meter.

Læs mere

GENERELT REGLEMENT FOR GymDanmarks GRAND PRIX RYTME KONKURRENCER & EFTERSKOLE DM I RYTME

GENERELT REGLEMENT FOR GymDanmarks GRAND PRIX RYTME KONKURRENCER & EFTERSKOLE DM I RYTME GENERELT REGLEMENT FOR GymDanmarks GRAND PRIX RYTME KONKURRENCER & EFTERSKOLE DM I RYTME Indhold Generelt... 3 Konkurrencestruktur... 3 Konkurrenceansvarlige... 4 Generelle bestemmelser for alle rækker...

Læs mere

Turneringsbestemmelser for Dansk Minigolf Union (DMgU)

Turneringsbestemmelser for Dansk Minigolf Union (DMgU) Turneringsbestemmelser for Dansk Minigolf Union (DMgU) Vedtaget af DMgU s repræsentantskab Opdateret med tilkomne ændringer indtil 21. februar 2015 Dato: 10. marts 2015 Side 1 af 11 Bestemmelsernes formål

Læs mere

GENERELT REGLEMENT FOR GymDanmarks GRAND PRIX RYTME KONKURRENCER & EFTERSKOLE DM I RYTME

GENERELT REGLEMENT FOR GymDanmarks GRAND PRIX RYTME KONKURRENCER & EFTERSKOLE DM I RYTME GENERELT REGLEMENT FOR GymDanmarks GRAND PRIX RYTME KONKURRENCER & EFTERSKOLE DM I RYTME Indhold Generelt... 3 Konkurrencestruktur... 3 Konkurrenceansvarlige... 4 Generelle bestemmelser for alle rækker...

Læs mere

Retningslinier for trekkies.dks DM, version 5 oktober 2006

Retningslinier for trekkies.dks DM, version 5 oktober 2006 Retningslinier for trekkies.dks DM, version 5 oktober 2006 Danmarksmesterskab i Star Trek er en konkurrence, der afholdes af foreningen trekkies.dk. Konkurrencen afholdes årligt den sidste lørdag i oktober

Læs mere

SPORTS ACROBATIK BEDØMMELSESREGLEMENT

SPORTS ACROBATIK BEDØMMELSESREGLEMENT SPORTS ACROBATIK BEDØMMELSESREGLEMENT 2010-2011 BEDØMMELSESREGLEMENT SIDE 1 ARTIKEL 1 MÅL OG HENSIGT: 1.1 Formålet med dette bedømmelsesreglement er: 1.1.1 At tilvejebringe en objektiv og ensartet vurdering

Læs mere

ALMINDELIGE BESTEMMELSER

ALMINDELIGE BESTEMMELSER ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1. KÅRINGER: Hunde, der fremstilles til kåring, skal være stambogsført i Dansk Kennel Klub og være en brugshunderace. Hvilke racer, der kan kåres, fremgår af Dansk Politihundeforenings

Læs mere

Danmarks Gymnastik Forbund REGLEMENT2013 2017. Version: 17/08/2015

Danmarks Gymnastik Forbund REGLEMENT2013 2017. Version: 17/08/2015 Danmarks Gymnastik Forbund REGLEMENT2013 2017 Version: 17/08/2015 Følgende reglement er en dansk oversættelse af det FIG udskrevne reglement. Der er tilføjet små tilpasninger til danske forhold. Yderligere

Læs mere

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner.

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. 1.2 OFFICIALS Arrangørklubberne udpeger løbsledelse og alle

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for udspring

Mesterskabsbestemmelser for udspring 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 3 01.06 Tilmeldinger.... 3 01.07 Springlister.... 3 01.08

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

Håndbog. Mandlig Idrætsgymnastik. (Gældende fra 1. januar 2016)

Håndbog. Mandlig Idrætsgymnastik. (Gældende fra 1. januar 2016) Håndbog I Mandlig Idrætsgymnastik (Gældende fra 1. januar 2016) 1 Indholdsfortegnelse 1. Udvalgsmedlemmer 2. Dommere 3. GymDanmark Mesterskaber 4. Redskabsnormer 5. Teknisk reglement 6. Retningslinjer

Læs mere

KIG/UIG Sjællandskredsen Kompendium 2011

KIG/UIG Sjællandskredsen Kompendium 2011 KIG/UIG Sjællandskredsen Kompendium 2011 Sjællandskredsen Forord og adresser I dette kompendium er alt hvad Sjællandskredsens UKIG kan byde på. Der vil ikke tilgå yderligere skrivelser. I tilfælde af evt.

Læs mere

STATUTTER FOR TORM JUNIOR/UNGDOMS GRANDPRIX-SERIE A: GENERELLE STATUTTER B: SÆRLIGE STATUTTER

STATUTTER FOR TORM JUNIOR/UNGDOMS GRANDPRIX-SERIE A: GENERELLE STATUTTER B: SÆRLIGE STATUTTER STATUTTER FOR TORM JUNIOR/UNGDOMS GRANDPRIX-SERIE A: GENERELLE STATUTTER B: SÆRLIGE STATUTTER A: Generelle statutter: A1 Regler og bestemmelser: Grandprix stævnerne er underlagt følgende regler: ISAF s

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard.

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard. Regler for deltagelse i IPO 3 DM og udtagelser Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point opnået ved 1 udtagelse,

Læs mere

Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for junior finale d. 20 21. april 2013

Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for junior finale d. 20 21. april 2013 Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for d. 20 21. april 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med Dansk Gymnastik Forbund Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er med stor fornøjelse, at Springteam

Læs mere

BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2012

BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2012 BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2012 Arrangementet arrangeres efter UCI s reglement for BMX med følgende ændringer og tillæg. Arrangørlandet skal fremsende nyt Nordisk reglement

Læs mere

Reglement Efterskole-DM i Rytme (revideret august 2014)

Reglement Efterskole-DM i Rytme (revideret august 2014) Reglement Efterskole-DM i Rytme (revideret august 2014) Holdene: Et hold består af 6 til 10 gymnaster (piger og/eller drenge), sammensat af elever fra samme efterskole. Altså 9. eller 10. klasse-elever.

Læs mere

Reglement 2016. Indhold

Reglement 2016. Indhold Reglement 2016 Indhold Rækkeinddeling.... 2 Ændringer i reglement 2016... 2 Indberetning af spring til indledende og Master... 3 Rettidigt... 3 For sent... 3 Spring i finalen:... 3 Prøvespring... 3 Afvikling...

Læs mere

BEDØMMELSESREGLEMENT 2014-2015

BEDØMMELSESREGLEMENT 2014-2015 BEDØMMELSESREGLEMENT 2014-2015 BEDØMMELSESREGLEMENT SIDE 1 ARTIKEL 1 MÅL OG HENSIGT: 1.1 Formålet med dette bedømmelsesreglement er: 1.1.1 At tilvejebringe en objektiv og ensartet vurdering af alle Sports

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00 Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Sports Acrobatik Udvalget Søndag den 30. oktober 2016 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE Forslag 1 4 Medlemmer (Ny tekst) 4.1 Som medlemmer kan optages fodboldspillende foreninger, samt høj-og efterskoler. 4.2 Foreninger og høj-og efterskoler, der ønsker at blive

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY INDHOLD 1 Generelt 1. Motor Sporten 2. Officials 3. Deltagere 4. Løbs Datoer 5. Klasser og Point 6. Præmier 2 Sportsreglement 1. Afvikling 3 Løbsanmeldelse førermøde - løbsprocedure 1. Anmeldelse 2. Teknisk

Læs mere

Retningslinjer for observatører

Retningslinjer for observatører Retningslinjer for observatører 1. Principper DHF s dommerudvalg påsætter observatører til alle kampe i Dame- og Herre Håndboldligaen, samt til landspokalkampe landsdækkende runder, kampe i 1. division

Læs mere

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING REGION SYD TURNERINGEN 2019-2020 REGIONAL TURNERING OM REGION SYD TURNERINGEN Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne

Læs mere

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtaget på stiftende generalforsamling 21-10-1997 27.10.15 Revideret på generalforsamling 25.10.2000 / 22.10.2012. Tilføjet 2.11.2012-21.10.2013 20.2.2014-27.10.2014

Læs mere

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1 DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1 Den 26. 29. juni 2014 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: Ældste gruppe: Piger årgang 00 og drenge årgang 98. Yngste gruppe: Piger

Læs mere

Stævnet er snittællende og der skal spilles i klubdragt. Medlemskort skal forevises ved afhentning af slagsedler.

Stævnet er snittællende og der skal spilles i klubdragt. Medlemskort skal forevises ved afhentning af slagsedler. www.bowlinghal.dk Odense Bowlinghal indbyder hermed alle licenserede ungdomsspillere til Ungdomsrankingstævne. Yderligere vil Odense Bowlinghal også gerne indbyde ungseniorer til Odense Eventyrstævne.

Læs mere

REGLEMENT FOR DANMARKS GYMNASTIK FORBUNDS

REGLEMENT FOR DANMARKS GYMNASTIK FORBUNDS REGLEMENT FOR DANMARKS GYMNASTIK FORBUNDS GRAND PRIX KONKURRENCER Mikro, Mini Mono og Mini 2013-2014 Revideret d. 5. november 2013 Mikro, Mini Mono og Mini 1 Indholdfortegnelse 1. FORORD... 3 2. KONKURRENCESTRUKTUR

Læs mere

Danske Bank Cup i Blovstrød d. 14. 15. april 2012

Danske Bank Cup i Blovstrød d. 14. 15. april 2012 2012 Indbydelse til Svømmestævne 14. - 15. april 2012 i Blovstrød Svømmehal Arrangør: Allerød Svømmeklub Side 1 af 5 Allerød Svømmeklub vil i samarbejde med Danske Bank gerne invitere til Danske Bank Cup

Læs mere

November 2015. Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen

November 2015. Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen November 2015 Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen Denne forretningsorden er gældende for kredsudvalget og klubledermøderne i Sydkredsen. Sydkredsen er orienteringsklubber, som er

Læs mere

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender.

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne kæmpe sammen som et hold mod de andre klubber, og se hvem der efter sidste

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement BLÅ skrift = om formulering, ingen ændringer. RØD skrift = ændring/ tilføjelse. Tekst med streg over slettes. Gældende fra 01.01.2019 1. Formål Formålet med at afvikle

Læs mere

14.02.2005 1. HareTris elitestruktur

14.02.2005 1. HareTris elitestruktur HareTris elitestruktur 1 Baggrund HareTri har valgt at definere en ny elitestruktur, som forsøger at tilgodese alle, som er aktive for klubben såvel sportsligt som socialt. Reglerne skal være synlige for

Læs mere

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT 1.1 TITEL 1.1.1 Rallycrossmesterskabet er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges og arrangeres af FSAS-Ørnedalsbanen, MNJ-Nysumbanen, NMKA- Nisseringen

Læs mere

KVIK Årgangs Cup Den 2. 4. maj 2014 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner

KVIK Årgangs Cup Den 2. 4. maj 2014 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner KVIK Årgangs Cup Den 2. 4. maj 2014 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner Velkommen til AL Bank KVIK Årgangs Cup 2014 Det en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup kan byde velkommen til AL Bank - KVIK

Læs mere

Drejebog - sådan holder du et Skole OL-stævne på skolen

Drejebog - sådan holder du et Skole OL-stævne på skolen Drejebog - sådan holder du et Skole OL-stævne på skolen Det er en rigtig god ide at samle flere klasser fra 4. til 7. klassetrin til et fælles Skole OL stævne på skolen. Det skaber stemning og sammenhold

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement Gældende fra 01.01.2018 1. Formål Formålet med at afvikle DM er at fremme sporten med fjordheste på et niveau, som skaber respekt om fjordhestens evner inden for de forskellige

Læs mere

Teknisk Reglement for Spring-Rytme gymnastik

Teknisk Reglement for Spring-Rytme gymnastik Teknisk Reglement for Spring-Rytme gymnastik Vedtaget 2. november 2008 på aktivitemødet. Alle dele af håndbogen (Almen del, Teknisk reglement, Redskabsregulativ, Bedømmelsesreglement, Obligatoriske spring)

Læs mere

DGI skydning. Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER. Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET)

DGI skydning. Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER. Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET) DGI skydning Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER Gevær Ungdom (BK/JUN) Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET) 25 meter (alle klassegrupper) 50, 200, 300 meter

Læs mere

Der blev orienteret om, at der i 2013 vil blive afholdt seminar i Rytmisk sportsgymnastik d. 19 sep. & dato for Æstetisk seminar kommer senere.

Der blev orienteret om, at der i 2013 vil blive afholdt seminar i Rytmisk sportsgymnastik d. 19 sep. & dato for Æstetisk seminar kommer senere. Grand Prix Seminar 2013- lørdag d. 22. juni Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation af deltagerne 2. Æstetisk gymnastik 3. Stævner Pokaler og konkurrencer 2014 (Værtsforening til FM & DM mini søges) 4.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 7 April 2019

Nyhedsbrev nr. 7 April 2019 Nyhedsbrev nr. 7 April 2019 Tilføjelser og ændringer til reglementet 1. Gymnasters indmarch 28.4 Deltagere skal præsentere sig/ hilse på dommere inden de tiltræder deres startpositioner og igen inden de

Læs mere

Regelsæt. Regler for Latinamerikanske danse Revideret den 1. september 2015 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D.

Regelsæt. Regler for Latinamerikanske danse Revideret den 1. september 2015 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D. Regelsæt Regler for Latinamerikanske danse Revideret den 1. september 2015 af De Danske Danseskoler De Danske Danseskoler D.D.D. De Danske Danseskoler 4826 5650 Håndværkervænget 10 admin@dedanskedanseskoler.dk

Læs mere

VIGTIGE INFORMATIONER TIL HTM STÆVNE ARRANGØRER

VIGTIGE INFORMATIONER TIL HTM STÆVNE ARRANGØRER VIGTIGE INFORMATIONER TIL HTM STÆVNE ARRANGØRER Læs DKKs konkurrence regler godt igennem inden konkurrencen arrangeres, så du er sikker på, at du kender reglerne og overholder dem! Konkurrencen kan efterfølgende

Læs mere

AL Bank - KVIK Årgangs Cup 2. 4. maj 2014. Praktiske oplysninger. Svømmeklubben KVIK Kastrup

AL Bank - KVIK Årgangs Cup 2. 4. maj 2014. Praktiske oplysninger. Svømmeklubben KVIK Kastrup AL Bank - KVIK Årgangs Cup 2. 4. maj 2014 Praktiske oplysninger Svømmeklubben KVIK Kastrup Velkommen til AL Bank - KVIK Årgangs Cup 2014 Svømmeklubben KVIK Kastrup byder hermed velkommen til AL Bank -

Læs mere

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til Sjællandsmesterskaberne For YNGLINGE og SENIOR 2013 26. april 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med Danmarks Gymnastik Forbund S i d

Læs mere

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund 2003 Formelle bestemmelser for DKF s Danmarksturnering. DKF's turneringsledelse 1 Turneringsledelsen i DKF's Danmarksturnering

Læs mere

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender.

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. REGION SYD TURNERINGEN 2018-2019 REGIONAL TURNERING OM REGION SYD TURNERINGEN Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne

Læs mere

Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016

Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016 Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016 (Foto: Christian Pedersen - Itritofly) Danske Invest DM TRI Serien 2016 består af 5 super spændende stævner med fart på og med en

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Danmarks-Cup (det uofficielle DM for K-løbere) 29.-31. januar 2016 i Herlev Skøjtehal

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Danmarks-Cup (det uofficielle DM for K-løbere) 29.-31. januar 2016 i Herlev Skøjtehal Dansk Skøjte Union Indbydelse til Danmarks-Cup (det uofficielle DM for K-løbere) 2016 29.-31. januar 2016 i Herlev Skøjtehal 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Herleve Idrætsforenings Kunstskøjteafdeling

Læs mere

REGLEMENT FOR GymDanmarks Efterskole DM i Rytme

REGLEMENT FOR GymDanmarks Efterskole DM i Rytme REGLEMENT FOR GymDanmarks Efterskole DM i Rytme Indhold Reglement... 3 Serie 1 (u/håndredskab)... 4 Serie 2 (m/håndredskab)... 4 Tekniske muligheder Redskabstekniske sværheder... 4 Bold... 4 Tov... 4 Tøndebånd...

Læs mere

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk 7.10-2014 Velkommen Power point vil efter mødet kunne ses på www.nskswim.dk Nakskov Svømmeklub - en del af LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2014 / udkast for forår 2015 Klubmesterskab 3 afdelinger

Læs mere

1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U).

1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U). TURNERINGSREGLEMENT FOR BØRN OG UNGDOM DANSK RUGBY UNION Formål: Generelt: 1. Dansk Rugby Union ønsker med Danmarksturneringen for børn og unge, gennem udskrivning af turnering i henhold til rugbyspillet

Læs mere

Vestegns Mesterskaberne (VM)

Vestegns Mesterskaberne (VM) Vestegns Mesterskaberne (VM) opdateret april 2018 Vestegnsklubberne er: ARK, BAL, BNR, GLK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV og VER Vestegns Mesterskaberne er et fælles arrangement på D-stævneniveau. Vestegns

Læs mere

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SYNKRO

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SYNKRO 01.00 - INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT: EMNE: SIDE: 01.00 INDHOLDSFORTEGNELSE 1-2 02.00 DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDS DANMARKS MESTERSKABER (DM) 1 - Arrangement af DM 3 2 - Deltagelse 3 3 - Anmeldelse og startgebyr

Læs mere

Til EFTERSKOLERNES DM 2013

Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder Fredag d.17 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne Entre:

Læs mere

Turneringsreglement for DDD

Turneringsreglement for DDD FORMÅL 1. At give danseskole elever mulighed for at dyrke dansen som sport, og dermed konkurrere med hinanden 2. Igennem konkurrence med ligestillede at styrke dansegælden og bibeholde danserne i danseskolerne

Læs mere

Teknisk Reglement for Spring-Rytme (Teamgym) gymnastik

Teknisk Reglement for Spring-Rytme (Teamgym) gymnastik Teknisk Reglement for Spring-Rytme (Teamgym) gymnastik Vedtaget 1. November 2009 på aktivitemødet. Alle dele af håndbogen kan findes på DGF s hjemmeside, hvor de løbende opdateres og det vil tillige være

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 1 December 2016

Nyhedsbrev nr. 1 December 2016 Nyhedsbrev nr. 1 December 2016 Repræsentantskabsmøde 30. oktober 2016. Referat fra mødet findes her: http://www.gymtranet.dk/media/2915/acro-referat.pdf Der var god debat i forsamlingen, og vi er gode

Læs mere

Fjordhesten Danmark - Sportsreglement

Fjordhesten Danmark - Sportsreglement Fjordhesten Danmark - Sportsreglement Gældende fra 01.01.14 1. Formål og gyldighed Formålet med reglementet er at sikre at hestens tarv respekteres, og at skabe lige og fair vilkår ved deltagelse i konkurrencer.

Læs mere

Navn Skole By. Når datofristen er passeret, får læreren besked om, hvilke hold, der kan komme med til Flensborg.

Navn Skole By. Når datofristen er passeret, får læreren besked om, hvilke hold, der kan komme med til Flensborg. Side 1 af 8 Navn Skole By 55. matematik-olympiade skoleåret 2015/16 Første runde 4. klasse Mest for læreren og evt. forældrene Organisering første runde på skolerne, i klassen Hver skole eller lærer organiserer

Læs mere

Afsnit 12 DTaF'S REGLEMENT FOR TEKNIKMESTERSKABER

Afsnit 12 DTaF'S REGLEMENT FOR TEKNIKMESTERSKABER Afsnit 12 DTaF'S REGLEMENT FOR TEKNIKMESTERSKABER 1 KLUBBENS PLIGT Stk. 1 Alle klubber skal, inden de sender folk til stævner, sørge for, at udøverne har kendskab til regler og markeringer, og hvorledes

Læs mere

AFAs konkurrencebetingelser

AFAs konkurrencebetingelser AFAs konkurrencebetingelser Generelt: 1) Billeder, som deltager i konkurrencer, skal være optaget af den der indleverer billederne. Billeder kan afleveres som enkeltstående billeder eller indgå i en serie.

Læs mere

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på?

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på? Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 8-2015 Mødedato: den 14. oktober 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO), Johnny Winther (JOW) og Lotte Filsø (LF) Ikke til stede: Referent: LO Dato:

Læs mere

SOMMER CUP 2015 I CHEERLEADING

SOMMER CUP 2015 I CHEERLEADING SOMMER CUP 2015 I CHEERLEADING Kære medlemmer DAFF og Foxy Cheerleaders vil hermed gerne invitere til dette års Sommer Cup 2015 i cheerleading, der bliver afholdt: Lørdag d. 6. juni 2015 i Gladsaxe sportshaller.

Læs mere

BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2013

BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2013 BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2013 Arrangementet arrangeres efter UCI s reglement for BMX med følgende ændringer og tillæg. Arrangørlandet skal fremsende nyt Nordisk reglement

Læs mere

Regelsæt. Regler for National Hip Hop Udgivet den 1. september 2014 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D.

Regelsæt. Regler for National Hip Hop Udgivet den 1. september 2014 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D. Regelsæt Regler for National Hip Hop Udgivet den 1. september 2014 af De Danske Danseskoler De Danske Danseskoler D.D.D. REGLER FOR DE DANSKE DANSESKOLERS HIP HOP TURNERINGER 1. Deltagelse: Turneringerne

Læs mere

Regler. Dansk Arbejder Idrætsforbund. En verden af gode oplevelser www.dai-sport.dk. Dansk Arbejder Idrætsforbund

Regler. Dansk Arbejder Idrætsforbund. En verden af gode oplevelser www.dai-sport.dk. Dansk Arbejder Idrætsforbund Dansk Arbejder Idrætsforbund En verden af gode oplevelser www.dai-sport.dk Regler Dansk Arbejder Idrætsforbund Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf. 43 26 23 84 Fax: 43 26 23 86 E-mail: dai@dai-sport.dk

Læs mere

MANUAL DANSK TENNIS FORBUNDS TURNERINGSAFVIKLINGSPROGRAM. Version 3.03

MANUAL DANSK TENNIS FORBUNDS TURNERINGSAFVIKLINGSPROGRAM. Version 3.03 MANUAL DANSK TENNIS FORBUNDS TURNERINGSAFVIKLINGSPROGRAM Version 3.03 Dansk Tennis Forbund Januar 2007 side 1 af 18 Indledning TAP er Dansk Tennis Forbunds program til brug ved turneringsafvikling og stilles

Læs mere

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget BAC forældreinfo for nye og gamle atletikforældre November 2015 Ungdomsudvalget Indhold: 1. Introduktion 2. Lidt om BAC Ungdom 3. Tøj og sko 4. Klubtøj 5. Årets gang sommer, vinter atletikmærker og diplomfest

Læs mere

Dato: lørdag 7. november 2015 Konkurrencestart kl.10:00 Sted: SG-Huset Ryttervej 70

Dato: lørdag 7. november 2015 Konkurrencestart kl.10:00 Sted: SG-Huset Ryttervej 70 Dato: lørdag 7. november 2015 Konkurrencestart kl.10:00 Sted: SG-Huset Ryttervej 70 Infobrev til Power Series 2 SG Cup Program Programmet er nu klar. Der har været stor interesse til konkurrencen. Vi har

Læs mere

Dansk Atletik Forbund

Dansk Atletik Forbund Dansk Atletik Forbund Afsnit 06 Forbundsmappe Danmarksturneringen (DT) Dato Hvor Changes / Ændringer 09. oktober 2010 Strib DAF Senior-konference Vedtaget ændringer 02. januar 2011 Glostrup (08-04-2011)

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

Grand Prix Rytme reglementsændringer 2017/2018

Grand Prix Rytme reglementsændringer 2017/2018 Grand Prix Rytme reglementsændringer 2017/2018 Alle ændringer er noteret med rød skrift i reglementsoplæggene. Ændringerne, der blot er præciseringer og forklarende er ikke medtaget i denne oversigt. Slettede

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. PÅ DAGSORDENEN ER: 1. Repræsentantskabsmødet Beretning Alt er samlet og lagt ud til den sidste korrekturlæsning. Beretning, vedtægtsændringer, regnskab,

Læs mere

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH)

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH) Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold () Formål og målsætninger: Haderslev Ungdoms Håndbold () er et holdfællesskab af deltagne samarbejdsklubber. For tiden deltager Team Haderslev KFUM () og

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere