HareTris elitestruktur

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "14.02.2005 1. HareTris elitestruktur"

Transkript

1 HareTris elitestruktur 1 Baggrund HareTri har valgt at definere en ny elitestruktur, som forsøger at tilgodese alle, som er aktive for klubben såvel sportsligt som socialt. Reglerne skal være synlige for enhver, så alle har lige mulighed for at kvalificerere sig til at opnå elitestatus. Strukturen baseres på et pointsystem, hvor hver enkelt atlet samler point sammen i løbet af året afhængigt af deres synlighed til træning samt på basis af deres sportslige resultater og eventuelle landsholdsudtagelse. Ved årets slutning defineres elitegruppen for det kommende år på basis af antallet af optjente point. Elitegruppens størrelse defineres af klubbens bestyrelse og cheftræner fra år til år i 2006 forventes gruppen af bestå af 5 drenge og 3 piger. 2 Mål At gøre elitekrav og forpligtelser tydelige for enhver, som ønsker optagelse i elitegruppen internt i klubben såvel som for eksterne atleter. Desuden for at motivere hver enkelt atlet i HareTri til at være aktiv til træningen, aktiv i forbindelse med at skabe arrangementer, der er til gavn for HareTri s sociale miljø samt at være konkurrerence-aktiv for herved at eksponere klubben og optjene point, der kan sikre den pågældende optagelse i elitegruppen for det næstkommende år. 3 Definitioner Ekstern atlet: en atlet, som ikke er medlem af HareTri Eliteudvalg: cheftræneren og elitegruppen Fuldgyldigt medlem: en atlet, som har indbetalt kontingent for det pågældende år HareTri: Hareskovens Triathlon Klub HareTri-puljen: et beløb, doneret af HareTri, der er til elitens rådighed. Beløbet skal som minimum svare til elite-atleternes kontingent. Puljen uddeles i december måned og kun såfremt atleten har optjent sin stjerne,. Landsholdsudtagelse: atlet, der udtages til det danske triathlon-landsholds bruttotrup (udtagelse sker typisk i november måned) Pointliste: En liste, hvor hvert enkelt medlem i HareTri optjener point på basis af deres aktivitet i klubben Sponsorpuljen: et beløb, der er sat af til primært at dække eliteatleternes udgifter i forbindelse med deres konkurrenceaktivitet ved nationale stævner for HareTri. Puljens størrelse afhænger af de samarbejdsaftaler eliteudvalget har indgået for det pågældende år. Puljen uddeles i december måned fordeles til de atleter, som har optjent sin stjerne og som ligger hhv. top 5 (drenge) og top 3 (piger) på pointlisten pr. 1/12 det pågældende år. Sociale aktiviteter: arrangementer, der kommer HareTri s medlemmer og HareTri til gode og som atleten selvstændigt tager initiativ til, f.eks.: o grill-aften o træningsweekend o interne stævner f.eks. panik-triathlon, X-brunch eller X-mesterskab, o ulønnede træneraktivteter: MTB-træning, løbeteknik, gymnastik, svømmeteknik osv o foredragsaften o fællesture til DM-stævner o deltage i planlægningen af HareTri s stævner Stævner: de stævner, som indgår i pointsystemt på X-træning: de træningspas, som involverer både løb og cykling, som cheftræneren er ansvarlig for (efterår/vinter: lørdage, forår/sommer: ons- og lørdage)

2 4 Kvalifikation 4.1 HareTri medlemmer HareTri har udarbejdet et pointsystem, hvor alle klubbens medlemmer optjener point i løbet af året. Der kan optjenes point på basis af: - sportslige resultater opnået i eliteklassen eller, såfremt en sådan ikke eksisterer, som overall placering (atleten stille op for HareTri) - landsholdsudtagelse (bruttotruppen) i det år, der optjenes point - deltagelse i klubbens træning (X-træning) Pointsystemet kan ses på internettet, I 2005 optjener alle fuldgyldige medlemmer af HareTri point fra d. 25/2 til 1/12. Det er atletens eget ansvar at følge sin pointstatus via internettet ( og melde sine egne resultater ind til klubben via (mestercoach@yahoo.dk). Resultater som kommer senere end 1/12 medtages ikke på pointlisten. Fra 2006 og fremefter optjenes der point fra 1/1 1/ Eksterne atleter Såfremt atleter, der ikke er medlemmer af HareTri ønsker optagelse i HareTri s elitegruppe kan de søge om optagelse hos cheftræneren. Optagelse sker på lige hvilkår som for HareTri-medlemmer, dvs. atleten skal dokumentere sine sportslige resultater for det sidste år, som så vurderes ud fra pointsystemet og Atleten skal også været indforstået med sine forpligtelser overfor HareTri, jf. 6, og optagelsen i elitegruppen skal godkendes af bestyrelsen. 4.3 Undtagelse Såfremt en atlet med elitepotentiale har været forhindret i at optjene point f.eks. pga. en alvorlig skade, kritisk sygdom, dødsfald i familien eller andre alvorlige årsager, kan der dispenseres for den pågældendes atlets udvælgelse til elite-gruppen. Denne dispensation foretages af cheftræneren og godkendes af bestyrelsen. 5 Elitestatus 5.1 Krav For at opnå elitestatus i HareTri skal atleten have opnået følgende i året før elitestatus opnås: En stjerne,, som indikerer, at atleten på eget initiativ - har arrangeret og gennemført et socialt arrangement til gavn for HareTri s medlemmer a Resultater, Drenge Top 5 på HareTri s pointliste opgjort pr. 1/12 og Top 10 til DM duathlon eller triathlon (individuel placering) eller DM holdmedalje 5.1.2b Resultater, Piger Top 3 på HareTri s pointliste opgjort pr. 1/12 og Top 5 til DM duathlon eller triathlon (individuel placering) eller DM guld holdmedalje 5.2 Undtagelse Såfremt HareTri ønsker at udvide elitegruppen til flere end pointlistens top 5/3 hos hhv. drenge og piger kan cheftræneren udtage de næste på pointlisten efter bestyrelsen godkendelse

3 6. Forpligtelser 6.1 HareTri er forpligtet til at: - søge at skabe de bedste træningsbetingelser for atleterne - sørge for individuel træningsvejledning - sørge for kvalificeret support i forbindelse med nationale mesterskaber - hjælpe elitegruppen med at skabe samarbejdsaftaler, der sikrer eliten gode økonomiske betingelser (sponsor-puljen) - offentliggøre elitegruppen pr. 1/1 - opgøre pointlisten pr. 1/12 - sørge for kontakten til de lokale medier i forbindelse med atleternes sportslige resultater - sætte et beløb af i budgettet, der er til elitens rådighed (HareTri-puljen). - fastsætte sponsorpuljen i samarbejde med eliteudvalget 6.2 Atleten er forpligtet til at: - være triathlon- eller duathlon-medlem i HareTri - søge at deltage aktivt til HareTri s fællestræning - stille op for HareTri til nationale mesterskaber indenfor du-/triathlon - stille op med HareTri s klublogo på tøjet til nationale mesterskaber indenfor du- og triathlon - søge at få HareTri og HareTri s samarbejdspartnere eksponeret bedst muligt i diverse medier - være en del af eliteudvalget - arbejde for at forbedre elitegruppens samarbejdsaftaler - bidrage aktivt til et godt miljø såvel sportsligt, som socialt - selv sørge for indkøb af nødvendigt klubtøj mv. - selv sørge for at indberette eventuel indtægt til skattevæsnet. 7 Økonomi Eliten må ikke belaste klubbens budget udover det på budgettet fastsatte beløb til hhv. elitetilskud og eliteudvalg. Elitetilskuddet er delt i to puljer, en HareTri-pulje og en sponsorpulje, jf. 3 definitioner. En atlet kan kun få økonomisk tilskud via puljerne, såfremt atleten har optjent en i det pågældende år: o HareTri-puljen fordeles i december imellem de atleter, som er kvalificeret til at være HareTri s elite i det pågældende år. Der udbetales et beløb svarende til den pågældende atlets kontingent. o Sponsorpuljen fordeles i december til de atleter, som ligger top 5 (drenge) og top 3 (piger) på pointlisten. Denne pulje kan således godt fordeles til atleter, som ikke har elitestatus i det pågældende år. (de vil dog med deres status på pointlisten være kvalificeret til at blive en del af eliten året efter såfremt de opfylder de resterende krav beskrevet i 5). Sponsorpuljen fordeles kun efter de point, der er optjent i forbindelse med nationale stævner, idet puljen er tænkt til at dække de udgifter atleterne har i forbindelse med deres konkurrenceaktivitet for HareTri. Sponsor-puljen fordeles efter følgende princip: 1. Kønsfordeling i elitegruppen (piger: 3/8 og drenge: 5/8) 2. Efter point optjent ved konkurrenceaktivitet ved nationale stævner i det pågældende år, dvs. her indgår ikke points optjent via landsholdsplads, fra internationale stævner, fra X-træningspas mv. Puljen fordeles proportionalt med antal optjente point. Fordelingen af sponsorpuljen evalueres primo december 2005 på basis af erfaringerne fra 2005!

4 8 Elitegruppen i praksis Elitegruppen defineres et år ad gangen på basis af de kriterier, der er beskrevet i 5, og det pointsystem, som er beskrevet i 4. Såvel eliteatleterne såvel som HareTri skal imødekomme de forpligtelser, der er beskrevet i 6. Eliteatleterne får: o diverse hjælp og vejledning af HareTri, jvf HareTri s forpligtelser 6.1 o adgang til diverse goder baseret på de samarbejdsaftaler, som eliteudvalget har indgået med diverse samarbejdspartnere i det pågældende år. o støtte fra HareTri-puljen i december måned i det år, hvor de har elitestatus. Eliteatleterne kan få støtte fra sponsorpuljen, såfremt de i løbet af året har optjent point nok til at ligge top 5 og 3 på pointlisten for hhv. drenge og piger, jf Misligholdelse Såfremt atleten udviser en adfærd, som kan skade HareTri kan atletens elitestatus opsiges med øjeblikkelig virkning af bestyrelsen. På det bestyrelsesmøde, hvor atletens sag skal behandles, kan atleten repræsentere sin sag

5 2005 et overgangsår. Gruppen: HareTri s elitegruppe 2005 er normeret til 5 drenge og 3 piger. Gruppen, som er udtaget pt., består dog kun af: 4 drenge og 2 piger: - Allan Månsson - Cajus Møller - Charlotte Kolters - Henrik Anthonsen - Henrik Svarre - Julie Bollerup Hansen Atleterne skal kvalificere via det nye pointsystem for at opnå elitestatus i 2006 og kunne dokumentere de resultater, som er beskrevet i 5. Økonomisk støtte: HareTri-puljen, svarende til atleternes medlemskontingent, uddeles efter sæsonens afslutning (december 2005) såfremt, atleterne har optjent deres stjerne, jf Sponsorpuljen er i 2005 fastsat til kr. Denne pulje skal bruges til at dække atleternes udgifter i forbindelse med deltagelse i mesterskabsstævner (transport, deltagergebyr, overnatning). Atleternes udgifter dækkes efter fremvisning af bilag. Såfremt puljen ikke er opbrugt pr. 1/ fordeles den resterende pulje til atleterne såfremt de har optjent deres stjerne, jf Puljen fordeles efter point optjent ved konkurrenceaktivitet ved nationale stævner i det pågældende år, dvs. her indgår ikke points optjent via landsholdsplads, fra internationale stævner, fra X-træningspas mv. Puljen fordeles proportionalt med antal optjente point. Samarbejdspartnere: CRAFT (tøj til race og træning) New Balance (løbesko) Værløse Kommune (økonomisk støtte) Under forhandling StianSport (Leppin, Squezy, SIDI cykelsko, Catlike hjelme)

Elitekoncept, version: 2.2, nov. 2015. Elitekoncept 2016 AGF Atletik

Elitekoncept, version: 2.2, nov. 2015. Elitekoncept 2016 AGF Atletik koncept, version: 2.2, nov. 2015 koncept 2016 AGF Atletik 1 koncept, version: 2.2, nov. 2015 1. INDLEDNING 3 2. FORMÅL 3 2.1. ORGANISATORISK OPBYGNING 3 2.2. FORDELING AF ELITEMIDLER I AGF 3 3. GENERELLE

Læs mere

Vedtægter for Esbjerg Tri & Multisport

Vedtægter for Esbjerg Tri & Multisport Vedtægter for Esbjerg Tri & Multisport 1 Navn og hjemsted: 1.1 Foreningens navn er Esbjerg Tri & Multisport 1.2 Foreningen blev stiftet den 12. november 2005 og har hjemsted i Ny Esbjerg kommune. 2 Formål:

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

Danmarks Gymnastik Forbund. AGG Forum 2014

Danmarks Gymnastik Forbund. AGG Forum 2014 Danmarks Gymnastik Forbund AGG Forum 2014 URG s Elitesektions placering Dommer udvalg Økonomi udvalg Elitesektion AGG afdeling RSG afdeling DGF s Eliteudvalg URG 8 medlemmer Reglements udvalg Stævne udvalg

Læs mere

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH)

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH) Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold () Formål og målsætninger: Haderslev Ungdoms Håndbold () er et holdfællesskab af deltagne samarbejdsklubber. For tiden deltager Team Haderslev KFUM () og

Læs mere

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget BAC forældreinfo for nye og gamle atletikforældre November 2015 Ungdomsudvalget Indhold: 1. Introduktion 2. Lidt om BAC Ungdom 3. Tøj og sko 4. Klubtøj 5. Årets gang sommer, vinter atletikmærker og diplomfest

Læs mere

Center for projekttilskud, Policy NaturErhvervstyrelsen 14.2.2014. J.nr. 1-810-000064 Att. Poul Hoffmann og Helene Odgaard

Center for projekttilskud, Policy NaturErhvervstyrelsen 14.2.2014. J.nr. 1-810-000064 Att. Poul Hoffmann og Helene Odgaard Center for projekttilskud, Policy NaturErhvervstyrelsen 14.2.2014 J.nr. 1-810-000064 Att. Poul Hoffmann og Helene Odgaard Høringsbemærkninger til Forslag til program for støtte til udvikling af landdistrikterne

Læs mere

Tilskudsordning for de politiske ungdomsforeninger PUS-ordningen

Tilskudsordning for de politiske ungdomsforeninger PUS-ordningen Tilskudsordning for de politiske ungdomsforeninger PUS-ordningen De politiske ungdomsforeninger har i Aarhus Kommune deres egen tilskudsordning (PUS-ordningen). Foreninger der modtager tilskud fra PUS-ordningen

Læs mere

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2015 Senior

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2015 Senior 1 af 7 Introduktion 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Evaluering af landshold og bruttogrupperne 5 Træningsplanlægning 5 Træningssamlinger

Læs mere

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE Forslag 1 4 Medlemmer (Ny tekst) 4.1 Som medlemmer kan optages fodboldspillende foreninger, samt høj-og efterskoler. 4.2 Foreninger og høj-og efterskoler, der ønsker at blive

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk 19. januar 2016 Ungdomslandshold 2016 Arbejdet med ungdomslandshold i 2016 vil have fokus på at styrke den enkelte

Læs mere

Talentcentre og kraftcentre

Talentcentre og kraftcentre Talentcentre og kraftcentre 1.0 Indledning Team Danmark anser talentcentre og kraftcentre som en hjørnesten i en langsigtet udvikling af dansk eliteidræt. Formålet med talentcentrene og kraftcentrene er

Læs mere

Retningslinjer for konkurrencetilskud

Retningslinjer for konkurrencetilskud Retningslinjer for konkurrencetilskud Gældende for alle ansøgninger om konkurrencetilskud: - Tilskud kan kun søges af medlemmer af PLØKS, Skovlunde klatreklub. - Det er et krav, at der stilles op i konkurrencen

Læs mere

Manual 2016 INDHOLD: Foto Tinus Buu

Manual 2016 INDHOLD: Foto Tinus Buu Manual 2016 Foto Tinus Buu INDHOLD: 1. INDLEDNING... 2 2. KONKURRENCENS FORMAT... 2 3. FORBEREDELSE OG PLANLÆGNING... FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. 4. POINT... FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. 5.

Læs mere

Retningslinjer for Elite- og Talentudvalg, herunder dækning af udgifter m.m. for spillere i elite- og talenttruppen

Retningslinjer for Elite- og Talentudvalg, herunder dækning af udgifter m.m. for spillere i elite- og talenttruppen Retningslinjer for Elite- og Talentudvalg, herunder dækning af udgifter m.m. for spillere i elite- og talenttruppen i Retningslinjer for Elite- og Talentudvalg, herunder dækning af udgifter mm. 1 Elite-

Læs mere

Vejledning til standardansættelseskontrakt mellem en Pro/Golfklub og en Assistent

Vejledning til standardansættelseskontrakt mellem en Pro/Golfklub og en Assistent Vejledning til standardansættelseskontrakt mellem en Pro/Golfklub og en Assistent Denne vejledning omfatter generelle retningslinjer til den af PGA og DGU udarbejdede standardansættelseskontrakt for golftræner

Læs mere

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt:

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt: Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev juni 2015 Vi har indgået en samarbejdsaftale med Haderslev Kommune Det er nu et par måneder siden vi sidst har givet lyd fra os men det betyder bestemt ikke at vi har ligget

Læs mere

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på?

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på? Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 8-2015 Mødedato: den 14. oktober 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO), Johnny Winther (JOW) og Lotte Filsø (LF) Ikke til stede: Referent: LO Dato:

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

Elite 2650 Ansøgningsvejledning

Elite 2650 Ansøgningsvejledning Elite 2650 Ansøgningsvejledning Elite 2650 er en økonomisk pulje, hvis formål er at støtte og udvikle idrætten på eliteplan. Puljen kan søges af kommunale idrætsklubber og -foreninger, og sigter mod at

Læs mere

Referat. Budgetmøde. Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense.

Referat. Budgetmøde. Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense. Referat Budgetmøde Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense. Tilstede: Palle Nielsen formand, Erik Nyblom næstformand, Lene Søberg kasserer, Peter Rafn,

Læs mere

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Fredericia 5. november 2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk 51 26 60 62 Team Danmarks

Læs mere

TEKNISKE REGLER 2013-2014

TEKNISKE REGLER 2013-2014 TEKNISKE REGLER 2013-2014 TEKNISKE REGLER SIDE 1 ARTIKEL 1 1.1 DOMMERKOMITÉENS FUNKTIONER. 1.1.1 Dommerkomitéen er ansvarlig for definitionen af reglerne. Komitéen vedligeholder de tilstedeværende regelsæt

Læs mere

Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016.

Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016. ROSKILDE GOLF KLUB Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016. - HOLDTURNERINGER I DGU REGI - INDIVDUELLE RANGLISTETURNERINGER OG DGU MESTERSKABER M.FL. I DK

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag?

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? Jesper von Seelen Oktober, 2009 Danmark går glip af medaljer: Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? I en tid hvor trænere og ledere fra eliteidrætsklubberne og specialforbundene står i kø

Læs mere

Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016

Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016 Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016 (Foto: Christian Pedersen - Itritofly) Danske Invest DM TRI Serien 2016 består af 5 super spændende stævner med fart på og med en

Læs mere

Politikker Handlinger Forventede resultater

Politikker Handlinger Forventede resultater Kofoeds Skole Lovgrundlag Alle departementer samt statslige virksomheder, styrelser, institutioner mv. med mere end 50 ansatte skal efter ligestillingslovens 5 indberette ligestillingsredegørelse i ulige

Læs mere

Vedtægter for Stouby Kajakfællesskab. Vedtægter For Stouby kajakfællesskab Som vedtaget på stiftende generalforsamling den 10. oktober 2012.

Vedtægter for Stouby Kajakfællesskab. Vedtægter For Stouby kajakfællesskab Som vedtaget på stiftende generalforsamling den 10. oktober 2012. Vedtægter For Stouby kajakfællesskab Som vedtaget på stiftende generalforsamling den 10. oktober 2012. 1 Kajakfællesskabets navn. Klubbens navn er Stouby Kajakfællesskab, med hjemsted ved Rosenvold Strand

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge.

Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge. Kære Roer, 2015 har været et spændende år for Aarhus Roklub. Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge. Langtur i Sognefjorden Årets Naturfoto af Torben

Læs mere

Vejledning til ansøgning om støtte fra puljen til til etablering af midlertidige nødovernatningstilbud (for vinteren 2015-2016)

Vejledning til ansøgning om støtte fra puljen til til etablering af midlertidige nødovernatningstilbud (for vinteren 2015-2016) Socialstyrelsen Vejledning til ansøgning om støtte fra puljen til til etablering af midlertidige nødovernatningstilbud (for vinteren 2015-2016) Finanslovens 15.75.21.20 Ansøgningsfrist d. 30. oktober 2015

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af rangliste i forbindelse med stævner for Guld-felter og

Læs mere

Professionshøjskolen University College Lillebælt

Professionshøjskolen University College Lillebælt Professionshøjskolen University College Lillebælt Lovgrundlag Alle departementer samt statslige virksomheder, styrelser, institutioner mv. med mere end 50 ansatte skal efter ligestillingslovens 5 indberette

Læs mere

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Brøndby den 24. maj 2016 Journalnummer 1278-16-mcn Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Weekenden den 21.-22. maj 2016 kl. 10.00 på Hotel Niels Juel, Køge Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 27-10-2015 Kl.18.30 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Kasserer Sekretær Medlem Medlem Suppleant Suppleant Rebecca

Læs mere

Ansøgning om tilskud til startgate og kørelag. Roskilde BMX Klub. Dato: 30/10-2011

Ansøgning om tilskud til startgate og kørelag. Roskilde BMX Klub. Dato: 30/10-2011 Ansøgning om tilskud til startgate og kørelag Roskilde BMX Klub Dato: 30/10-2011 Indhold: Indledning... 3 Formål... 3 Problemstilling... 4 Afslutning... 4 Bilag 1, Areal til Roskilde BMX Klub... 6 Bilag

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

BK 2012 Samarbejdsaftale

BK 2012 Samarbejdsaftale ENSTED IF, VARNÆS/BOVRUP IF, FELSTED IF OG LUNDTOFT BK2012 Samarbejdsaftale udkast 2 d. 10 02 2014 endelig aftale d. 01.12.2015 BK 2012 Samarbejdsaftale Indholdsfortegnelse Beskrivelse. Formål. Vision.

Læs mere

Ansøgningsfrist 26. maj 2009, kl. 12.00. PROJEKTSKEMA B GENERELLE OPLYSNINGER

Ansøgningsfrist 26. maj 2009, kl. 12.00. PROJEKTSKEMA B GENERELLE OPLYSNINGER Indenrigs- og Socialministeriet 15.75.40.10 Puljen til udvikling af bedre ældrepleje, UBÆP 2009 Ansøgning sendes til: Sikringsstyrelsen, Tilskudskontoret, Landemærket 11, 1119 København K. Ansøgningsfrist

Læs mere

Vedtægter for Dansk Selskab for Arabisk Hesteavl (DSAH) (Revideret oktober 2014)

Vedtægter for Dansk Selskab for Arabisk Hesteavl (DSAH) (Revideret oktober 2014) Vedtægter for Dansk Selskab for Arabisk Hesteavl (DSAH) (Revideret oktober 2014) 1 Formål 1.1 DSAH fuldblod har til formål at fremme og støtte avl og brug af fuldblodsarabere i Danmark. Foreningen skal

Læs mere

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning KIFs støtteordning Formålet med støtteordningen er at skabe så gode forhold som muligt for den enkelte aktive i tilrettelæggelsen af den daglige træning og frem mod konkurrencer, så flest mulige kan etablere

Læs mere

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår Årsplan U8-9 Piger Efterår 2010 Årsplan for U8-9 piger Årgang: Pigespillere født i 2003 og 2002 Trænere: Søren Skytte Vibevej 14 Sunds Tlf.97141418 Jacob Ganc Linåparken 81 Sunds Tlf. 25370737 Linette

Læs mere

Vedtægter for fotorammenviborg.dk

Vedtægter for fotorammenviborg.dk Vedtægter for fotorammenviborg.dk Generelt: 1 Klubbens navn er fotorammenviborg.dk og er stiftet d. 16. januar 2012 2 Klubbens formål er at udvikle medlemmernes evner og interesse for fotografi. Klubben

Læs mere

Frivilligt socialt arbejde i Norddjurs Kommune

Frivilligt socialt arbejde i Norddjurs Kommune Frivilligt socialt arbejde i Norddjurs Kommune FRIVILLIGPOLITIK November 2010 Revideret i henhold til Voksen- og Plejeudvalgets beslutning i møde den 11. november 2010. Godkendt i Kommunalbestyrelsens

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge 1. Velkomst. Ved Formand Birger Dahl, der bød velkommen til alle fremmødte, incl. nålemodtagere, bestyrelse,

Læs mere

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold.

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold. Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev september 2012 Årets bredde-idrætsforening Bestyrelsen i HIR har fundet årets bredde idrætsforening. Der var indkommet 13 meget fornemme og velbegrundede indstillinger til

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Side 1 af 7 Vedtægter 1. NAVN OG HJEMSTED

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling Den 20. januar 2013 Nyt fra bestyrelsen 1. Økonomien a. Status Klubbens nye kasserer gav status for klubbens økonomi. Der er stadig problemer med likviditeten pga. et likviditetsunderskud i klubben på

Læs mere

Kriterier for tildeling af 18 tilskud (frivilligt socialt arbejde)

Kriterier for tildeling af 18 tilskud (frivilligt socialt arbejde) Kriterier for tildeling af 18 tilskud (frivilligt socialt arbejde) Holdninger der danner grundlag for tildelingen af tilskud - Jammerbugt Kommune stiller så vidt muligt lokaler gratis til rådighed for

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 Hovedlinjer i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 indholdsfortegnelse 1. Beslutningsproces og høring...3 2. Sammenhængen mellem lovgrundlaget og støttekonceptet...4 3. Tendenser i international eliteidræt...6

Læs mere

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Der er vist gået rigtig længe siden der har været et ordentligt nyhedsbrev fra klubben. Der har været flere korte meddelelser primært vedr. vores stævner, men

Læs mere

Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts

Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts CC Hillerød træningslejr Mallorca Michael Bornak +45 2022 3817 webmaster@cchillerod.dk Pris for årets udgave er 6500 kr. i delt dobbeltværelse. Meld dig til med

Læs mere

Undlad at kommentere politiske spørgsmål under en konkurrence og gå aldrig imod en dommers afgørelse, hvis den bygger på lovgrundlaget.

Undlad at kommentere politiske spørgsmål under en konkurrence og gå aldrig imod en dommers afgørelse, hvis den bygger på lovgrundlaget. 1 Indgået mellem BUESKYDNING DANMARK og skytte: Navn, klub, år Et spørgsmål om holdning til tingene Som bruttoholds- og landsholdsskytte tilslutter du dig visse regler officielle, som uskrevne, med en

Læs mere

Elitepolitik. Januar 2013

Elitepolitik. Januar 2013 Januar 2013 Elitepolitik DFFs filosofi er baseret på overbevisningen om, at udviklingen af fællesskabet i elitemiljøet er med til at styrke de enkelte elitefægteres færdigheder samt evner til at skabe

Læs mere

Politikker Handlinger Forventede resultater

Politikker Handlinger Forventede resultater Odder Kommune Lovgrundlag Alle kommuner og regioner skal efter ligestillingslovens 5a indberette ligestillingsredegørelse i ulige år. Der skal derfor indberettes ligestillingsredegørelser i 2015. Ligestillingsredegørelserne

Læs mere

Politikker Handlinger Forventede resultater

Politikker Handlinger Forventede resultater Odense Kommune Lovgrundlag Alle kommuner og regioner skal efter ligestillingslovens 5a indberette ligestillingsredegørelse i ulige år. Der skal derfor indberettes ligestillingsredegørelser i 2015. Ligestillingsredegørelserne

Læs mere

Hermed ansøger varde Fægteklub om tilskud på 20.000-, fra Eliteidrætspuljen for 2016, men både større som mindre tilskud er særdeles velkommen.

Hermed ansøger varde Fægteklub om tilskud på 20.000-, fra Eliteidrætspuljen for 2016, men både større som mindre tilskud er særdeles velkommen. From: Olstrøm Sent: 1 Dec 2015 00:56:36 +0100 To: Berith Ellegaard Andreasen Subject: SV: Ansøgning om tilskud fra Eliteidrætspuljen - 1. december 2015 for 2016 Attachments: Varde Fægteklub resultater

Læs mere

VÆRKTØJER TIL FRIVILLIGSTRATEGI

VÆRKTØJER TIL FRIVILLIGSTRATEGI Formål og værdier VÆRKTØJER TIL FRIVILLIGSTRATEGI FRIVILLIGSTRATEGI 3 trin Udarbejdelse af en frivilligstrategi kan hjælpe jer med at finde frem til, hvordan I vil arbejde med frivillige i jeres forening/aftenskole,

Læs mere

Au pairer har også ret til ferie

Au pairer har også ret til ferie Arbejdsdirektoratet Juli 2008 Au pairer har også ret til ferie Til værtsfamilien INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING TO FORSKELLIGE FERIEMODELLER...2 2. FERIELOVENS REGLER GÆLDER SOM HOVEDREGEL...2 3. FORSKELLE

Læs mere

UNGDOMSUDDANNELSE OG ELITESPORT 2010/2011

UNGDOMSUDDANNELSE OG ELITESPORT 2010/2011 UNGDOMSUDDANNELSE OG ELITESPORT 2010/2011 2 Indledning Vores erfaringer viser, at atleter har behov for øget fleksibilitet, når de skal kombinere uddannelse og elitesport. Team Danmark og ungdomsuddannelserne

Læs mere

Vejledning om ansøgning til puljen sommerferiehjælp og opfølgende aktiviteter 15.75.10.72

Vejledning om ansøgning til puljen sommerferiehjælp og opfølgende aktiviteter 15.75.10.72 Social- og Integrationsministeriet Vejledning om ansøgning til puljen sommerferiehjælp og opfølgende aktiviteter 15.75.10.72 Ansøgningsfristen er den 10. maj 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning... 2

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSER

FUNKTIONSBESKRIVELSER Indledning Velkommen til under. Udvalget består af ialt 15 medlemmer, hvoraf Formand, Elite/Licens ansvarlig og sekretæren udgør den daglige ledelse. Hver årgang er repræsenteret med en kontaktperson samt

Læs mere

https://www.survey-xact.dk/servlet/com.pls.morpheus.web.pages.corerespondentpri...

https://www.survey-xact.dk/servlet/com.pls.morpheus.web.pages.corerespondentpri... Side 1 af 6 45QR-9PZR-6SM1 KOMMUNERNES INDBERETNING AF LIGESTILLINGSREDEGØRELSER 2015 Indberetning af ligestillingsredegørelse 2015 Alle kommuner skal efter ligestillingslovens 5a indberette ligestillingsredegørelse

Læs mere

Bestyrelsen foreslår følgende ændringer til vedtægterne:

Bestyrelsen foreslår følgende ændringer til vedtægterne: Forslag til vedtægtsændringer Bestyrelsen foreslår følgende ændringer til vedtægterne: Kontingent 6, stk 2. Der kan tegnes såvel aktivt som passivt medlemskab. Desuden kan der tegnes et familie medlemskab,

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Økonomihåndbog. Indholdsfortegnelse. 1.1 Lokalafdelingernes økonomiske råderum

Økonomihåndbog. Indholdsfortegnelse. 1.1 Lokalafdelingernes økonomiske råderum Økonomihåndbog Indholdsfortegnelse 1.1 Lokalafdelingernes økonomiske råderum... 1 Udgifter der dækkes... 2 Regnskab... 2 1.2 Netværksgrupper... 3 Regnskab... 3 1.3 Støtteformer... 4 Gaver og bidrag uden

Læs mere

Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København

Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København Oversigt: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Idrætten 4 Medlemskab 5 Indmeldelse 6 Udmeldelse 7 Udelukkelse og eksklusion 8 Lavia Nyt 9 Generalforsamling 10 Ordinær

Læs mere

Referat af temamøde i Elite- og Talentrådet

Referat af temamøde i Elite- og Talentrådet Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat af temamøde i Elite-

Læs mere

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard.

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard. Regler for deltagelse i IPO 3 DM og udtagelser Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point opnået ved 1 udtagelse,

Læs mere

Politikker Handlinger Forventede resultater

Politikker Handlinger Forventede resultater Holbæk Kommune Lovgrundlag Alle kommuner og regioner skal efter ligestillingslovens 5a indberette ligestillingsredegørelse i ulige år. Der skal derfor indberettes ligestillingsredegørelser i 2015. Ligestillingsredegørelserne

Læs mere

I gang på den store klinge

I gang på den store klinge I gang på den store klinge 26. oktober 1991 Stiftes Fredericia Triathlon Team. 1997 Første internationale mesterskab afvikles 2000 Små 350 medlemmer. 2005 ViTri2010 vedtages. 2007 Ti år med store oplevelser

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U15 Piger B Søndag den 14. februar 2016 Flauenskjold Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

Referat tillægsdagsorden Ældrerådet 06.12.2012 kl. 09:30 Restaurant Nordstjernen, i Blokhus Jammerbugt Kommune

Referat tillægsdagsorden Ældrerådet 06.12.2012 kl. 09:30 Restaurant Nordstjernen, i Blokhus Jammerbugt Kommune Referat tillægsdagsorden Ældrerådet kl. 09:30 Restaurant Nordstjernen, i Blokhus Jammerbugt Kommune Ældrerådet Punkter på tillægsdagsorden åbent møde: 229. Tildelingskriterier 2013 for frivilligt socialt

Læs mere

Politikker Handlinger Forventede resultater

Politikker Handlinger Forventede resultater Tønder Kommune Lovgrundlag Alle kommuner og regioner skal efter ligestillingslovens 5a indberette ligestillingsredegørelse i ulige år. Der skal derfor indberettes ligestillingsredegørelser i 2015. Ligestillingsredegørelserne

Læs mere

Boldklubben FREM - vejen frem

Boldklubben FREM - vejen frem Boldklubben FREM - vejen frem Boldklubben FREM vejen frem Denne folder bør ses som fundamentet for fodbolden i Boldklubben FREM og samtidig være udgangspunkt for den daglige omgang i klubben. Boldklubben

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

Handlinger/aktiviteter

Handlinger/aktiviteter Handlinger/aktiviteter Følgende er en række korte beskrivelser af handlinger og aktiviteter Dansk Sejlunion gør i forbindelse med talentarbejdet i Dansk Sejlunion. Handlinger og aktiviteter er meget rettet

Læs mere

Holdninger/Politikker/Bestemmelser for KIF Håndbold:

Holdninger/Politikker/Bestemmelser for KIF Håndbold: Holdninger/Politikker/Bestemmelser for KIF Håndbold: 1. Kontingentpolitik KIF Håndbold vil ikke være dyrest eller billigst med kontingentet, men finde den kontingent sats som passer til en Eliteklub med

Læs mere

Målmandstræning i FA 2000. Målmandsakademiet FA 2000

Målmandstræning i FA 2000. Målmandsakademiet FA 2000 Målmandsakademiet FA 2000 Målmænd i FA 2000, årgang 2001/2002 Indholdsfortegnelse Forord Baggrund Målmandstræning i FA 2000 Den blå tråd i målmandstræning Hvordan træner vi i FA 2000 Krav og forventninger

Læs mere

Kan man komme ud af landsholdet, hvis man alligevel ikke ønsker at deltage?

Kan man komme ud af landsholdet, hvis man alligevel ikke ønsker at deltage? Ofte stillede spørgsmål vedr. Landshold Voltigering. Da vi på det seneste har fået stillet nogle væsentlige spørgsmål fra forskellige personer vedr. landsholdet, har vi valgt at lave en oversigt med svar

Læs mere

Tirsdag den 2. oktober 2012 kl. 19.20 hos Erik, Svaneparken 327. Anja kom senere. Godkendt.

Tirsdag den 2. oktober 2012 kl. 19.20 hos Erik, Svaneparken 327. Anja kom senere. Godkendt. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 2. oktober 2012 kl. 19.20 hos Erik, Svaneparken 327. Anja kom senere. Indkaldte: Tove Mogensen, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard, Erik Kreuzfeldt,

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold. Ansøgningsfrist 12. november 2014. Ansøgningsskemaet skal udfyldes elektronisk via puljeportalen, https://tilskudsportal.sm.dk. For yderligere

Læs mere

Tænk som en topatlet!

Tænk som en topatlet! At eliterytteren er en atlet på lige fod med alle andre atleter, og at det kræver benhårdt fysisk arbejde at ride sig i toppen og blive der - det er de fleste hestemennesker klar over. Men at man rent

Læs mere

Vedtægter for Sorø Golfklub

Vedtægter for Sorø Golfklub Vedtægter for Sorø Golfklub 1 Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Sorø Golfklub. Klubbens hjemsted er Sorø kommune. 1.2 Klubbens formål er at forestå drift og udvikling af en golfbane med tilhørende

Læs mere

Det batter udviklingsmiljøer for tweens (8-12 årige piger og drenge)

Det batter udviklingsmiljøer for tweens (8-12 årige piger og drenge) YDE/YDE KONTRAKT MELLEM KLUB OG DBTU Det batter udviklingsmiljøer for tweens (8-12 årige piger og drenge) ---------- DANSK BORDTENNIS UNION IDRÆTTENS HUS 2605 BRØNDBY Projektperioden har et års løbetid

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011 Til stede:, Leni, Tina, Lars, Karin, Pia og Afbud: Eva Værter: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Godkendelse

Læs mere

Erhvervsakademi Sydvest

Erhvervsakademi Sydvest Erhvervsakademi Sydvest Lovgrundlag Alle departementer samt statslige virksomheder, styrelser, institutioner mv. med mere end 50 ansatte skal efter ligestillingslovens 5 indberette ligestillingsredegørelse

Læs mere

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi.

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. LØBSREGLEMENT LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. BANEN: Banen skal være godkendt af mindst 2 heraf mindst 1 fra LUKS-arbejdsgruppen. Ved DM finalen skal banen godkendes af LUKS-arbejdsgruppen.

Læs mere

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året.

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året. 1 Valg af dirigent: Jan Søndergård, Det bekræftes at der er indkaldt korrekt. 2: Formandens beretning: Som aflastning for Niels Kr blev Bente Nielsen i starten af året indsat som bogholder for klubben.

Læs mere

Klub blad for 2015-2016

Klub blad for 2015-2016 Klub blad for 2015-2016 Sportslig målsætning og vigtig information. Velkommen til sæson 2015/16 I dette klubblad vil der være oplysninger og datoer for, hvad der skal ske i den nye sæson. Vi håber, det

Læs mere

Retningslinier for trekkies.dks DM, version 5 oktober 2006

Retningslinier for trekkies.dks DM, version 5 oktober 2006 Retningslinier for trekkies.dks DM, version 5 oktober 2006 Danmarksmesterskab i Star Trek er en konkurrence, der afholdes af foreningen trekkies.dk. Konkurrencen afholdes årligt den sidste lørdag i oktober

Læs mere

Velkommen til ungdomsafdelingen i Nivå Kokkedal Badmintonklub

Velkommen til ungdomsafdelingen i Nivå Kokkedal Badmintonklub Velkommen til ungdomsafdelingen i Nivå Kokkedal Badmintonklub Sæson 2012-2013 I dette hæfte er der samlet en lang række informationer, som du/i vil kunne finde nyttige i forbindelse med badminton i ungdomsafdelingen

Læs mere

Politikker Handlinger Forventede resultater

Politikker Handlinger Forventede resultater Aarhus Kommune Lovgrundlag Alle kommuner og regioner skal efter ligestillingslovens 5a indberette ligestillingsredegørelse i ulige år. Der skal derfor indberettes ligestillingsredegørelser i 2015. Ligestillingsredegørelserne

Læs mere

Organisering af klubområdet for de 10-14-årige

Organisering af klubområdet for de 10-14-årige Organisering af klubområdet for de 10-14-årige 1. Baggrund Udvalget for sundhed, kultur og fritid samt Udvalget for skoler og børn har behandlet arbejdsgruppens oplæg til organiseringen af klubområdet,

Læs mere