24 millioner kroner til hjerterne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "24 millioner kroner til hjerterne"

Transkript

1 24 millioner kroner til hjerterne For tredje gang løb Charlies Hjertegalla over skærmene. Det skete lørdag den 28. september med et stort anlagt show med masser af kunstneres optrædener og gribende fortællinger 24 millioner kroner blev indsamlet ved showet. Til det resultat sagde direktør Inge Vestbo: - Vi er overvældede og taknemmelige. Hjertesagen berører rigtig mange mennesker i Danmark. De fleste af os har et nærtstående familiemedlem, en pårørende, en god ven eller veninde, som enten selv har haft hjertekarsygdom inde på livet, eller som kender nogen, der har. Her til aften har vi virkelig mærket danskernes store opbakning til hjertesagen med det store, indsamlede beløb. Det er mere end vi turde håbe på, og det er vi meget taknemmelige for. Læs mere om indsamlingen og selve showet her. På aftenen uddelte tidligere roer og OL-vinder Eskild Ebbesen prisen til Årets Hjerteredder. Prisen gik til 37-årige Maria Dam, der i marts i år reddede sin 46-årige mand Jesper Dam i deres fælles hjem, da han fik hjertestop. Imens sov deres 19 måneder gamle datter i soveværelset ved siden af. Ved talen sagde Eskild Ebbesen blandt andet: - Jeg har prøvet at begribe det følelsesmæssige kaos, som Årets hjerteredder befandt sig i, da hun fandt sin mand livløs. Ikke alene ved Maria, at hun er den eneste, der kan holde gang i hans hjerte, indtil den professionelle hjælp når frem. Hun ved også, at hun måske skal miste ham, hvis hverken hun eller redderne kan starte hans hjerte. Det er et umenneskeligt pres. Som en anerkendelse af Marias mod overrakte Eskild Ebbesen en check på kroner og en Zoll hjertestarter fra Medidyne til Årets Hjerteredder Maria Dam. Læs mere om Marias heltemodige redning og se videoklip, hvor Maria fortæller om den dag, hun redder sin mand på køkkengulvet.

2 Snart er det tid til Gør noget Snart bliver alle sejl sat til for at lære danskerne livreddende førstehjælp. Hjælp med at udbrede budskabet ved at sende pressemeddelelser til de lokale aviser Gør noget for hjertet-kampagnen skydes i gang den 4. november. Lige som de foregående to år handler det om at udbrede kendskabet til danskerne om at lære den vigtige livreddende førstehjælp. Det redder liv. Der kommer mere information ud med frivillignyt i uge 44, når vi nærmer os startdagen, men allerede nu skal vi i fællesskab skabe opmærksomhed om kampagnen ved at sende pressemeddelelser til de lokale ugeaviser og regionale dagblade. - Den lokale opmærksomhed er meget vigtig, og derfor håber jeg, at I alle vil være med til at sende pressemeddelelserne til aviserne. Vi skal i fællesskab sætte fokus på livreddende førstehjælp og få de gode budskaber ud i alle kroge af Danmark, siger Mette Bro, projektleder for Gør noget for hjertet. Send pressemeddelelser Vi har udformet tre pressemeddelelser: et læserbrev, en opfordring til at gå på hjertestarterjagt og en pressemeddelelse til brug i forbindelse med et eventuelt kursus i livreddende førstehjælp. De to første kan anvendes, også selv om I ikke har planlagte aktiviteter Pressemeddelelserne kan downloades i word-version, udfyldes med lokale oplysninger og sendes til aviserne: Hent læserbrev Hent pressemeddelelse om hjertestarterjagt Hent pressemeddelelse til kurser i livreddende førstehjælp Hvis I har brug for hjælp til at få udfyldt og sendt til aviserne, så kontakt Caroline Broge, tlf.: , mail: cbroge@hjerteforeningen.dk eller Lars Hübertz, tlf.: , mail: lhubertz@hjerteforeningen.dk Spørgsmål om kampagnen til Mette Bro, tlf.: , mail: msbro@hjerteforeningen.dk

3 Af hjertet tak Hjerteforeningen takker i ny online-kampagne alle dem, der er med til at støtte hjertesagen, fx forskere, læger, bidragydere og alle frivillige. Vær med til at udbrede kendskabet til kampagnen med et elektronisk hjerte Sig tak med et elektronisk hjerte. Det er tanken en ny online-kampagne, som Hjerteforeningen står bag. Ideen er at takke alle dem, der arbejder for hjertesagen, og som over 15 år har været med til at sikre et fald i antallet af dødsfald på over 55 procent. Det betyder, at færre dør af hjertekarsygdom i år end tidligere. Med kampagnen takker vi fx forskere, læger, sygeplejersker, Hjerteforeningens støtter og ikke mindst Hjerteforeningens frivillige. Kampagnen går ud på at opfordre andre til også at takke for den positive udvikling, og vi håber, I vil være med. Gå ind på fra den 7. oktober, hvor siden er online, og sig tak ved at uploade et elektronisk hjerte på afhjertettak.dk. Fortæl også gerne dit netværk, at de kan gøre det samme. Spørgsmål til kampagnen stilles til Charlotte A. Christensen, tlf.: , mail: cachristensen@hjerteforeningen.dk

4 Konkurrence Vær med i konkurrencen om at blive den region, hvor flest frivillige læser Frivillignyt. Der serveres kransekage og boblevand til vinderregionen ved forårets regionsmøde Meget væsentlig viden om det frivillige arbejde i Hjerteforeningen sendes ud med Frivillignyt, og derfor er det vigtigt at så mange som mulige læser det. Vi inviterer derfor til en konkurrence om, hvilken region der har flest læsere af Frivillignyt. Konkurrencen løber fra dette nummer og året ud. Den region, hvor den største procentdel af frivilliglæserne åbner mailen og læser en eller flere artikler, vinder kransekage og boblevand til forårets regionsmøde. Hør mere, kontakt Lotte Bucka, tlf.: , mail: lbucka@hjerteforeningen.dk

5 Budgetskema 2014 Budgetansøgningsskema 2014 er nu klar til at blive udfyldt. Find det på Frivillignet Der har været ønsker om at få en tidligere tilbagemelding om næste års budgetbeløb. Derfor er fristen for aflevering rykket af budgetskemaer frem til den 22. november. Vi regner med at udsende besked om budgettildelinger for 2014 inden udgangen af december i år. Skulle det af en eller anden grund vise sig at være nødvendigt at kende budgetbevillingen tidligere, må man indsende budgetansøgningen så hurtigt som muligt og samtidig lige kontakte frivilligkonsulenten eller Hauser Plads for at gøre opmærksom på dette. Hvis I har behov for et tidligere bevillingstilsagn, fx pga. 18, kan I skrive til os og sende budgetskemaet ind, så har vi mulighed for at give jer en hurtigere tilbagemelding. Bemærk at der er et faneblad 2 i Excel-arket med en vejledning til udfyldelsen. Har I spørgsmål til budgetskemaet, så kontakt jeres frivilligkonsulent.

6 kroner i støtte til hjertepatienter Fonden Arvid Nilsson giver penge til hjertepatienter. Ansøgning skal ske inden den 1. december i år. Du kan være med til at fortælle hjertepatienter om muligheden Arvid Nilsson fonden donerer tre millioner i legater til hjertepatienter. Vi håber, I vil være med til at udbrede kendskabet til muligheden. Fortæl hjertepatienter I møder, fx ved hjertecafeer, til foredrag, Hjertemotion, gåture mv. om denne legatuddeling. Fonden giver kroner til 100 hjertebørns familier og til 200 voksne hjertesyge. Pengene skal søges via et ansøgningsskema inden den 1. december. Legaterne skal søges via et ansøgningsskema, som man enten kan hente her eller ved at kontakte sekretær Birgit Qvotrup, tlf.: , mail: bqvotrup@hjerteforeningen.dk Ansøgerne skal opfylde nogle kriterier, fx skal man være hjertesyg, og husstandsindkomsten må heller ikke overstige et bestemt beløb. Læs mere om reglerne for det på linket ovenfor. Pengene gives efter først til mølle princippet.

7 Valgindsamling Har I lyst til at samle ind til Hjerteforeningen ved kommunalvalget i november? Kommunalvalget tirsdag den 19. november nærmer sig med hastige skridt. Flere af jer har tidligere samlet ind ved kommunalvalgene. Hvis I har lyst til at være med igen i år, så er muligheden der. Formålet med valgindsamlingen er at samle midler ind til Hjerteforeningens arbejde og synliggøre Hjerteforeningen over for danskerne. Erfaringerne viser, at indsamlingerne kun kan betale sig, hvis der er bemanding ved indsamlingsbøsserne. Derfor kræver en valgindsamling opbakning fra frivillige, der skal hjælpe med at koordinere indsamlingerne og samle ind på dagen. I skal være opmærksomme på, at lokalkomiteerne selv skal søge om tilladelse til at samle ind hos de respektive kommuner. Hjerteforeningen har en standard-ansøgning til kommunen, som I skal udfylde og sende. Vi har fået tilladelse til indsamlingen hos politiet. Hvis I vil være med, sender vi tilladelsen, som I skal have på jer ved indsamlingen til kommunalvalget. Hvis I er interesserede, sender vi også ansøgningsbrevet til kommunen, indsamlingsbøsser og andet relevant materiale til indsamlingen. Hvis I vil hjælpe med at samle penge ind til hjertesagen eller har spørgsmål om valgindsamlingen, så kontakt Andreas Keith Hansen på tlf , mail: akhansen@hjerteforeningen.dk. Andreas træffes tirsdage og onsdage. Du kan også lægge en besked, så vender han tilbage.

8 Mød Paco og Anne-Mette fra U-Turn To af deltagerne fra U-Turn tilbyder at holde flere foredrag for frivillige Francisco Benitez Martinez, med kaldenavnet Paco, og Anne-Mette Amtorp Burchardt fra tv-serien U- Turn tilbyder nu at holde flere foredrag for lokalkomiteer og klubber. Der har været stor interesse for den første runde af foredrag med deltagere fra tv-udsendelserne. Derfor er det meget glædeligt, at både Anne-Mette og Paco har tilbudt at holde flere foredrag om de faktorer, der skal til for at få succes med livsstilsændringer, hvordan man kan reducere eller helt fjerne medicin, hvordan man holder fast i livsstilsændringer mv. Under og efter foredraget er der mulighed for at stille spørgsmål. Interesserede komiteer skal selv kontakte de to foredragsholdere. Anne-Mette kan kontaktes tlf.: , mail: aab@bech-as.dk, Paco på tlf.: , mail: fbm@svendborg-brakes.com Læs mere om Paco i Hjertenyt nr. 4, der udkommer i starten af november. Læs en reportage fra Fredensborg i Impulsnr. 3, hvor Mikkel Wrang, også fra U-Turn, deltog i lokalkomiteens arrangement.

9 Ladywalk vender tilbage Gå med andre kvinder Den 26. maj 2014 lyder startskuddet i ti byer til gå-eventen Ladywalk, hvorfra en del af overskuddet igen i 2014 går til Hjerteforeningen, til Elsk hjertet. Vi har tidligere modtaget en gavmild donation fra Ladywalk. Der kommer mere information ud, når vi nærmer os. Læs mere på

10 Læs de spændende artikler i Hjertenyt nr. 3 Kontakt Medlemsservice, hvis du ikke har modtaget Hjertenyt Hjertenyt, der udkom i starten af september, har masser af gode artikler. Hvis du ikke har modtaget bladet, så kontakt Medlemsservice på mail: medlemsservice@hjerteforeningen.dk Du kan også læse bladet i elektronisk udgave her

Efterårets regionsmøder nærmer sig

Efterårets regionsmøder nærmer sig Efterårets regionsmøder nærmer sig Af Hjerteforeningen. Sidst opdateret 25.09.2014 Regionsmøderne foregår mellem kl. 17 og kl. 20. Forud for møderne er der formandsmøder mellem kl. 16 og 17. For andre

Læs mere

Pressemeddelelser til nytårsmarcherne

Pressemeddelelser til nytårsmarcherne Pressemeddelelser til nytårsmarcherne Planlægningen af nytårsmarcherne i starten af det nye år er i fuld gang. Mange af jer sender pressemeddelelser ud forud for turene for at tiltrække mange deltagere

Læs mere

Frivillignyt, uge 14, 2016

Frivillignyt, uge 14, 2016 Frivillignyt, uge 14, 2016 Ladywalk MOTION. Som nævnt i Impuls nr. 1 foregår årets Ladywalk den 30. maj kl. 18.30 i byerne Agger, Frederikshavn, Haderslev, København (Amager), Nakskov, Odense, Rønne, Skælskør,

Læs mere

Mødestrukturgruppen har mødtes

Mødestrukturgruppen har mødtes Saml ind ved valget Folkeafstemningen den 3. december nærmer sig med hastige skridt. Flere af jer har samlet ind ved tidligere valg. Nu er chancen der igen. Information om valget er allerede sendt til

Læs mere

Forberedelser til hjertesvigtkampagnen 9. maj

Forberedelser til hjertesvigtkampagnen 9. maj Forberedelser til hjertesvigtkampagnen 9. maj Hent her en oversigt over foredragsholdere, der stiller op til hjertecafeer om hjertesvigt På den europæiske hjertesvigtdag fredag den 9. maj bliver Hjerteforeningens

Læs mere

Håndbog for kontaktsygeplejersker

Håndbog for kontaktsygeplejersker 1 Håndbog for kontaktsygeplejersker Velkommen til håndbogen for kontaktsygeplejersker. I denne håndbog kan du finde oplysninger, der er relevante for dig som kontaktsygeplejerske i Hjerteforeningen. I

Læs mere

Vi har rundet 400.000 kroner

Vi har rundet 400.000 kroner Vi har rundet 400.000 kroner Becels gå-app, der støtter Hjerteforeningen økonomisk, er nu knap 100.000 kroner fra målet Gående har i stor stil indberettet deres skridt på Facebook eller tændt deres smartphone,

Læs mere

Hjerteforeningens første LANDSINDSAMLING. SØNDAG, DEN 24. APRIL 2016 1UDAF4.dk

Hjerteforeningens første LANDSINDSAMLING. SØNDAG, DEN 24. APRIL 2016 1UDAF4.dk Hjerteforeningens første LANDSINDSAMLING SØNDAG, DEN 24. APRIL 2016 1UDAF4.dk Hvorfor samler vi ind? 1 ud af 4 dør af en hjerte-kar-sygdom Tal fra European Heart viser, at hjerte-kar-sygdomme er den mest

Læs mere

Et brag af en landsdækkende vandring

Et brag af en landsdækkende vandring Et brag af en landsdækkende vandring Nytårsmarchen er en tilbagevendende begivenhed, der får mange mennesker ud at motionere og giver hjertesagen stor synlighed Over hele landet snoede rækker af gående

Læs mere

Indsamling ved folketingsvalget

Indsamling ved folketingsvalget Indsamling ved folketingsvalget Folketingsvalget nærmer sig med hastige skridt. I kan lige nå at tilmelde jer som indsamlere. Frist er onsdag den 10. juni Flere af jer har samlet ind ved tidligere kommunal-

Læs mere

Presse- og kommunikationskursus. Nørre Aaby, den 4. april 2014

Presse- og kommunikationskursus. Nørre Aaby, den 4. april 2014 Presse- og kommunikationskursus Nørre Aaby, den 4. april 2014 Program Kl. 11.10-12.30: Velkommen Jeres forventninger til kurset Værdien af omtale Hvordan skabes omtale Eksempler Forventninger til dagen

Læs mere

Pressemeddelelser til nytårsmarcherne

Pressemeddelelser til nytårsmarcherne Pressemeddelelser til nytårsmarcherne Planlægningen af nytårsmarcherne i starten af det nye år er i fuld gang. Mange af jer sender pressemeddelelser ud forud for turene for at tiltrække mange deltagere

Læs mere

Regionsmøder forår 2012

Regionsmøder forår 2012 Regionsmøder forår 2012 Evaluering af workshops på landsseminar Generelt meget positive tilbagemeldinger. Evalueringerne viste alle, at deltagerne havde fået meget eller noget ud af at deltage på workshop.

Læs mere

Presse- og kommunikationskursus. Aalborg, den 8. november 2013

Presse- og kommunikationskursus. Aalborg, den 8. november 2013 Presse- og kommunikationskursus Aalborg, den 8. november 2013 Program Kl. 11.10-12.30: Velkommen Jeres forventninger til kurset Værdien af omtale Hvordan skabes omtale Eksempler Forventninger til dagen

Læs mere

Slå et slag for hjertet!

Slå et slag for hjertet! Slå et slag for hjertet! I Hjerteforeningens projekt Hjertemotion HJERTEMOTION Livsglæde kommer fra hjertet Når mennesker mødes, sker der noget. I projekt Hjertemotion samarbejder Hjerteforeningen med

Læs mere

Husk Mini-arbejdsdag, lørdag den 26. oktober. Vi vil bl.a. gerne have hjælp til, at lave materialer til udeskoleundervisning. Plan kommer senere.

Husk Mini-arbejdsdag, lørdag den 26. oktober. Vi vil bl.a. gerne have hjælp til, at lave materialer til udeskoleundervisning. Plan kommer senere. Nyhedsbrev nr.8-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Et nyt skoleår er startet og vi har glædet os til at komme i gang. Første skoledag blev en god start på dette

Læs mere

Slå et slag for hjertet! I Hjerteforeningens projekt Hjertemotion

Slå et slag for hjertet! I Hjerteforeningens projekt Hjertemotion Slå et slag for hjertet! I Hjerteforeningens projekt Hjertemotion HJERTEMOTION Livsglæde kommer fra hjertet Når mennesker mødes, sker der noget. I projekt Hjertemotion samarbejder Hjerteforeningen med

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus. Side 1 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus Side 2 Personer: Nicolaus Side 3 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus 1 Nicolaus 4 2 Naboen 6 3 Tre poser guld 8 4 Mere guld 10 5 Gaden er tom 12 6

Læs mere

Roning i årevis. Ideer og inspiration til jeres roklub omkring Ældre-roning

Roning i årevis. Ideer og inspiration til jeres roklub omkring Ældre-roning Roning i årevis Ideer og inspiration til jeres roklub omkring Ældre-roning Det er helt perfekt. Der er et dejligt sammenhold herude, og det er både, når der er glæde og sorg. Hanne Olsen, ældste aktive

Læs mere

Hjerteforeningens frivilligindsats. v/afdelingschef Betina Egede Jensen

Hjerteforeningens frivilligindsats. v/afdelingschef Betina Egede Jensen Hjerteforeningens frivilligindsats v/afdelingschef Betina Egede Jensen Hjerteforeningens frivillige 88 lokalekomiteer, 7 motionsklubber og 3 patientklubber I alt ca. 1100 frivillige Organisationsdiagram

Læs mere

VI ER HJERTERYTTERNE HJERTEFORENINGENS CYKELHOLD

VI ER HJERTERYTTERNE HJERTEFORENINGENS CYKELHOLD VI ER HJERTERYTTERNE HJERTEFORENINGENS CYKELHOLD Hjerterytterne er et nyt cykelprojekt anno 2016 bemandet med frivillige ildsjæle, der har overskud til at gøre en forskel for andre. Vi er Hjerteforeningens

Læs mere

Slå et slag for hjertet!

Slå et slag for hjertet! Slå et slag for hjertet! Velkommen som instruktør i Hjerteforeningens projekt Hjertemotion HJERTEMOTION Du hjælper med de første skridt Hjertemotionsprojektet er et tilbud om Hjertemotion, Hjertecaféer

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Bilag 2 Statsministerens nytårstale den 1. januar 2013 DET TALTE ORD GÆLDER

Bilag 2 Statsministerens nytårstale den 1. januar 2013 DET TALTE ORD GÆLDER Bilag 2 Statsministerens nytårstale den 1. januar 2013 DET TALTE ORD GÆLDER Godaften. Vi danskere er grundlæggende optimister. Vi tror på, at hårdt arbejde betaler sig. Vi tror på, at vi kan komme videre

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Mange klubber overvejer at anskaffe sig en kunstgræsbane. Interessen var da også nærmest overvældende, da JBU holdt seminar om emnet.

Mange klubber overvejer at anskaffe sig en kunstgræsbane. Interessen var da også nærmest overvældende, da JBU holdt seminar om emnet. Mange klubber overvejer at anskaffe sig en kunstgræsbane. Interessen var da også nærmest overvældende, da JBU holdt seminar om emnet. I vinterhalvåret når frosten sætter ind, så er det meget eftertragtet

Læs mere

Ugebrev uge 33 gruppe 2

Ugebrev uge 33 gruppe 2 Ugebrev uge 33 gruppe 2 Vi er kommet godt i gang med den første uge. Vi har fået 2 nye elever i gruppe 2. Det er Simone, der er kommet tilbage til 2. klasse og Mikkel, der er kommet i 2. klasse, da Simested

Læs mere

Prædiken til Mariæ bebudelse 22. marts. kl. 10.00 i Engesvang

Prædiken til Mariæ bebudelse 22. marts. kl. 10.00 i Engesvang Prædiken til Mariæ bebudelse 22. marts. kl. 10.00 i Engesvang 108 - Lovet være du Jesus Krist 448 - Fyldt af glæde 71 Nu kom der bud fra englekor 115 - lad det klinge sødt i sky Nadververs 101 v. 3 af

Læs mere

Vel mødt til startskuddet på en forhåbentlig lang række af Sportsgalla arrangementer.

Vel mødt til startskuddet på en forhåbentlig lang række af Sportsgalla arrangementer. Sportsgalla 2011 Kære Idrætsforeninger Det er med fornøjelse at Idræts- og Sundhedsudvalget i Helsingør kommune inviterer til Sportsgalla 2011. Der har i 38 år været afholdt Sportens Dag i Helsingør kommune,

Læs mere

Indsamlerevaluering 2012

Indsamlerevaluering 2012 Indsamlerevaluering 2012 Generelt matcher svarene fra 2012 svarene i både 2010 og 2011. Hvis man skal fremhæve noget er det at: - 52 % vælger at gå sammen med en anden på ruten. - Folk er glade for at

Læs mere

Hjerteforeningens frivilligindsats. v/afdelingschef Betina Egede Jensen

Hjerteforeningens frivilligindsats. v/afdelingschef Betina Egede Jensen Hjerteforeningens frivilligindsats v/afdelingschef Betina Egede Jensen Hjerteforeningens frivillige 86 lokalekomiteer, 7 motionsklubber og 3 patientklubber I alt ca. 1100 frivillige Frivillige og medarbejdere

Læs mere

Kampagnen Opgør med tabuet

Kampagnen Opgør med tabuet Kampagne: Opgør med tabuet Landsforeningen har i begyndelsen af 2014, i ugerne 5 til 8, sat en mindre kampagne i værk på facebook og hjemmesiden. Kampagnen Opgør med tabuet handler om at give hjælp til

Læs mere

Estland: Tak for nødhjælpen

Estland: Tak for nødhjælpen Nyhedsblad Nr. 56 August 2011 Estland: Tak for nødhjælpen Side 6 Rumænien: Hjælp i rette tid Side 4 Krise: Giv håb til de håbløse Side 3 Litauen: Ungdommen rejser! Side 5 Mennesker i NØD har brug for din

Læs mere

KRÆFTER TIL KRÆFT ADRESSELISTE

KRÆFTER TIL KRÆFT ADRESSELISTE KRÆFTER TIL KRÆFT ADRESSELISTE Formand: Birthe Risgaard Mortensen Saralystparken 14, 1 tv 8270 Højbjerg Tlf. 86 15 88 08 Næstformand: Jonni de Linde Engdalsvej 105 8220 Brabrand Tlf. 86 15 35 21 Kasserer:

Læs mere

Fundraising & Marketing

Fundraising & Marketing Fundraising & Marketing Indsamling af midler til forskning, forebyggelse og patientstøtte Markedsføring og branding af Hjerteforeningen og Børnehjertefonden Mio. kr. 170,0 Fundraising indtægter 2009-2013

Læs mere

Arbejdsberetning 2015

Arbejdsberetning 2015 Arbejdsberetning 2015 v/annette Bech Vad, Landsleder af Agape. Agape ønsker at gøre en forskel i flere menneskers liv. En forskel i livet her og nu og med et håb, der kan få betydning helt ind i evigheden.

Læs mere

For at hjælpe dialogen på vej, har vi udarbejdet en række cases, der illustrerer de dilemmaer, der kan opstår i den pædagogiske dagligdag.

For at hjælpe dialogen på vej, har vi udarbejdet en række cases, der illustrerer de dilemmaer, der kan opstår i den pædagogiske dagligdag. Dilemma Formålet med nedenstående dilemma cases, er at skabe dialog om den fagprofessionelles relation og samvær med børn, i personalegrupperne i alle børnehuse. For at hjælpe dialogen på vej, har vi udarbejdet

Læs mere

Kampagner i Hjerteforeningen. Fredag den 4. april 2014

Kampagner i Hjerteforeningen. Fredag den 4. april 2014 Kampagner i Hjerteforeningen Fredag den 4. april 2014 Agenda Præsentation af os alle sammen Om kampagner og kampagnearbejde fra Hauser Plads Ny hjertesvigtkampagne Lokale aktiviteter i forbindelse med

Læs mere

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Lagoni SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 1. April 2012 Så blev det forår... jubii!!! Huset summer af liv. Vi nyder det gode vejr, og bruger

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2011

Formandsberetning for Foreningen Agape 2011 Formandsberetning for Foreningen Agape 2011 18. oktober 2011 kunne man læse en overskrift i Kristelig dagblad, hvor der stod: Kirkelige organisationer skjuler kristendommen. I den tilhørende artikel kunne

Læs mere

Bofællesskab giver tryghed i den tredje alder

Bofællesskab giver tryghed i den tredje alder Bofællesskab giver tryghed i den tredje alder Rune Gleerup og Angete Birch Smith 16. april 2010 Tusindvis af danskere over 65 år har valgt at flytte i bofællesskab. Erling Nielsen er en af dem Den lille

Læs mere

Nyhedsbrev Efterår 2012

Nyhedsbrev Efterår 2012 Nyhedsbrev Efterår 2012 Kære medlem Vi er klar med efterårets program. Vi har prøvet at sammensætte et varieret program med motion, hjertecaféer og som noget nyt : hjertestarterkurser Det har længe været

Læs mere

Hjerteforeningens rådgivning

Hjerteforeningens rådgivning Hjerteforeningens rådgivning Hvem er i vi. Hjertesygeplejersker, kliniske diætister, fysioterapeuter Og nu også psykologer Anne Mose og Trine Veile Lund som dækker alle Rådgivningerne og socialrådgivere

Læs mere

Frivilligcenter Hillerød søger nyt bestyrelsesmedlem

Frivilligcenter Hillerød søger nyt bestyrelsesmedlem FRIVILLIGCENTER NYHEDSBREV NR 2 MARTS HILLERØD 2013 Nyhedsbrevet giver korte og aktuelle oplysninger om relevante aktiviteter og begivenheder inden for det frivillige område. Nyhedsbrevet udsendes via

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 1 0 7 Januar 2016

1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 1 0 7 Januar 2016 GildeNyt 1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 1 0 7 Januar 2016 Stafetten Tale er sølv tavshed er guld. Sct. Georgs Gilderne I Danmark Et gammelt dansk ordsprog. 1. Gilde Gildemester

Læs mere

Tag på markeder med PØ

Tag på markeder med PØ Tag på markeder med PØ Markedstid er festtid! Lokale høst-, og havemarkeder, grønne-, mad-, og demokratifestivaler byder op til samtale, smagsoplevelser og inspiration. Det er der, hvor have- og økologifolket

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Kort om Hjerteforeningen

Kort om Hjerteforeningen Kort om Hjerteforeningen Stiftet i 1962 Interesseorganisation med særligt fokus på forskning, forebyggelse og patientstøtte 148.000 medlemmer 3 faste rådgivninger og 9 satellitter rundt i landet 88 lokalforeninger,

Læs mere

Kalenderen siger det er forår, så vi håber på det gode vejr kommer.

Kalenderen siger det er forår, så vi håber på det gode vejr kommer. Personale nyt: Lige inden påske, fik vi sendt Jette godt afsted på barsel. Vi kommer til at savne Jette, men glæder os til, at hun kigger forbi og viser den lille ny frem. Vi vil her i april ønske Karen

Læs mere

Årsberetning fra Ulsted Skoles Skolebestyrelse, Skoleåret 2011 2012

Årsberetning fra Ulsted Skoles Skolebestyrelse, Skoleåret 2011 2012 Årsberetning fra Ulsted Skoles Skolebestyrelse, Skoleåret 2011 2012 Kære alle med interesse for vores skole og vores fælles børn. Nu er det igen tid til et underholdende skrift om årets gang set med skolebestyrelsesbrillerne

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Projektforslag af: Netværksgruppen i København Nørrebrogade 32, mezz 2200 København www.frivillighuset.net

Projektforslag af: Netværksgruppen i København Nørrebrogade 32, mezz 2200 København www.frivillighuset.net Projektforslag af: Netværksgruppen i København Nørrebrogade 32, mezz 2200 København www.frivillighuset.net Udarbejdet af: Karen Maria Gonzalez Lundager, Formand Virginia Díez Aagaard, Frivillig Sidsel

Læs mere

1. Valg af referent samt godkendelse af dagsorden Sanne Jaldorf Andersen blev valgt som referent

1. Valg af referent samt godkendelse af dagsorden Sanne Jaldorf Andersen blev valgt som referent 1. Valg af referent samt godkendelse af dagsorden Sanne Jaldorf Andersen blev valgt som referent 2. Nyt fra Hanne Skaarup a. Inklusionstema: Har været på som rød tråd i forgangne år der har været samarbejdet

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

NYT FRA IDRÆTS- OG FRITIDSKONSULENT JESPER THERKILDSEN jesper.therkildsen@kalundborg.dk - tlf.24 94 38 09

NYT FRA IDRÆTS- OG FRITIDSKONSULENT JESPER THERKILDSEN jesper.therkildsen@kalundborg.dk - tlf.24 94 38 09 NYT FRA IDRÆTS- OG FRITIDSKONSULENT JESPER THERKILDSEN jesper.therkildsen@kalundborg.dk - tlf.24 94 38 09 ÅBNING AF KLØVERSTIER I UBBY/JERSLEV Indvielse lørdag den 24. MAJ 2014 kl. 11:00 ved Hvidebækhallen

Læs mere

SKOLESTART 2016 Klar, parat... start! www.albertslund.dk/børn

SKOLESTART 2016 Klar, parat... start! www.albertslund.dk/børn SKOLESTART 2016 Klar, parat... start! www.albertslund.dk/børn Skolestart 1 Kære børn og forældre At begynde i skolen er en stor begivenhed i et barns og en families liv. De fleste børn ser frem til dagen

Læs mere

Klædt på til. Frivillignet

Klædt på til. Frivillignet Klædt på til Frivillignet 1 Frivillignet er et selvstændigt forum på Hjerteforeningens hjemmeside for dig og andre frivillige. Her finder du masser af værdifuld information om den frivillige indsats. På

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten

Uanmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten Uanmeldt tilsyn Udfyldes af konsulenten Institution Marthagården Status (selvejende/kommunal/privat) Selvejende Adresse Peter Bangs Vej 12 Leder Ingrid Fuglseth Jensen Normerede pladser 0-3 år Normeret

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Hvem ka? Gud ka! -1. Betty Baxters liv og omvendelse.

Hvem ka? Gud ka! -1. Betty Baxters liv og omvendelse. Hvem ka? Gud ka! -1 Betty Baxters liv og omvendelse. Mål: I denne undervisning kommer vi ind på frelsens budskab. Vi vil skabe plads til, at børn kan åbne deres hjerte op for Jesus, som Betty Baxter gjorde.

Læs mere

12. ORDINÆRE IT-AKTIVITETER GENERALFORSAMLING I S TØTTEFORENINGEN FOR H OSPICE S ØNDERJYLLAND DEN 18. NOVEMBER 2008.

12. ORDINÆRE IT-AKTIVITETER GENERALFORSAMLING I S TØTTEFORENINGEN FOR H OSPICE S ØNDERJYLLAND DEN 18. NOVEMBER 2008. F ORMANDSBERETNING FRA DEN 12. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I S TØTTEFORENINGEN FOR H OSPICE S ØNDERJYLLAND DEN 18. NOVEMBER 2008. I det forløbne år har vi holdt 8 bestyrelsesmøder og 2 dage med at pakke

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

BERETNING 2015 FORMANDSBERETNING FOR 2015. Formandsberetning for Dansk Folkehjælp Aarhus, skriftlig. Side 1

BERETNING 2015 FORMANDSBERETNING FOR 2015. Formandsberetning for Dansk Folkehjælp Aarhus, skriftlig. Side 1 FORMANDSBERETNING FOR 2015 Formandsberetning for Dansk Folkehjælp Aarhus, skriftlig Side 1 Formandsberetning for 2015 Så er vi kommet igennem 2015, hvilket må siges at have været endnu et rigtigt godt

Læs mere

Hvor længe har du været medlem af Forfatterhaab.dk?

Hvor længe har du været medlem af Forfatterhaab.dk? Hvor længe har du været medlem af Forfatterhaab.dk? 0-3 mdr. 3 13% 3-6 mdr. 4 17% 6-12 mdr. 3 13% 1-2 år 7 30% mere end 2 år 6 26% Hvordan blev du bekendt med foreningen? Internettet 18 78% mund til mund

Læs mere

TAK - Nyhedsbrev Nov.2006

TAK - Nyhedsbrev Nov.2006 vokser, år for år og stiller store krav til Indhold af nyhedsbrevet: os som forening. Det var/er tanken at en generalforsamling i juni ville tiltrække flere medlemmer og gøre det til en mere nærværende

Læs mere

rediger ansøgning 1. Grundlæggende oplysninger om projektet Beløb Forskning Regionalt eller landsdækkende

rediger ansøgning 1. Grundlæggende oplysninger om projektet Beløb Forskning Regionalt eller landsdækkende rediger ansøgning 1. Grundlæggende oplysninger om projektet Beløb Hvor meget søger du præcist (angiv kr. inkl. moms)? 89.000 Forskning Søger du støtte til et videnskabeligt forskningsprojekt? Ja Nej Regionalt

Læs mere

Referat Hospitaler & Institutioner Region Danmark. 9/4-2016.

Referat Hospitaler & Institutioner Region Danmark. 9/4-2016. Referat Hospitaler & Institutioner Region Danmark. 9/4-2016. 1. Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde. Til stede: Allan sekretaer/næstformand H&I Danmark Dan formand H&I København Peter formand H&I Syddanmark

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

Opgaver til:»tak for turen!«

Opgaver til:»tak for turen!« Opgaver til:»tak for turen!«1. Hvad kan du se på bogens forside? 2. Hvad kan du læse på bogens bagside? 3. Hvad tror du bogen handler om? En invitation 1. Hvad hedder Lindas veninde? 2. Hvorfor ringer

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 27. april 2014

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 27. april 2014 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 27. april 2014 Deltagere: Vangsgaard Vind Nielsen Svend-Erik Mosegaard Hansen Kristen Foged Lene Buchwald Karen

Læs mere

Der var gang i april!

Der var gang i april! ildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Der var gang i april! April blev en meget travl og spændende måned med massevis af aktiviteter for både elever og lærere: Sæsonens svømmeundervisning blev afsluttet med

Læs mere

Hjerteforeningens frivilligpolitik & frivilligstrategi 2015-2020

Hjerteforeningens frivilligpolitik & frivilligstrategi 2015-2020 Hjerteforeningens frivilligpolitik & frivilligstrategi 2015-2020 1 Indhold 1. Hjerteforeningens frivilligpolitik... 3 Baggrund... 3 Velkommen som frivillig i Hjerteforeningen... 4 2. Hjerteforeningens

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Beredskabets Venner. Nummer 74 November 2012

Beredskabets Venner. Nummer 74 November 2012 Beredskabets Venner Nummer 74 November 2012 Side 2 Beredskabets Venner Bladet Beredskabets Venner udgives af Beredskabsforbundets Region Nordjylland til alle medlemmer i Region Nordjylland i et oplag på

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

INTRODUKTION TIL LØSNINGSFOKUSERET SAMTALE

INTRODUKTION TIL LØSNINGSFOKUSERET SAMTALE INTRODUKTION TIL LØSNINGSFOKUSERET SAMTALE 1. INGREDIENSERNE I ET VELLYKKET SAMARBEJDE - virksomme faktorer i behandlingen 2. PARTNERSKAB MED KLIENTEN - løsningsfokuserede samtaleprincipper 3. KONTRAKTEN

Læs mere

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14)

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) 27. september 2011 1. Velkomst 2. Kort om den igangværende sæson Efter en forrygende sæsonstart kom vi ned på jorden, og vi måtte indkassere et par store

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Skabelon til samarbejdsaftale

Skabelon til samarbejdsaftale Skabelon til samarbejdsaftale I det nye Frivilligcharter fra 2013 står der bl.a. under pkt. 4. Vi vil arbejde sammen: Oplæg I samarbejdet er det vigtigt med tillid, respekt for og forståelse af, at frivillig

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

Skolepatrulje uge 18

Skolepatrulje uge 18 Logbog som lektier Det ligger sådan nu, at man i Grøn, Lysegul og kommende Gul skal arbejde med Logbog i mine timer, som tæller matematiktimerne og naturfagstimerne Denne logbog er lektier til hver uge,

Læs mere

December 2015, nr. 109. ICD-klubbens blad

December 2015, nr. 109. ICD-klubbens blad December 2015, nr. 109 ICD-klubbens blad Læs blandt andet om: Fra formanden side 3 Generalforsamling side 4 Vintermøde side 5 TV-Kugler side 7 Seminar 2016 side 8 Risengrød på den nemme måde side 14 Ladywalk

Læs mere

Samspillet GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN DEL DINE FIDUSER

Samspillet GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN DEL DINE FIDUSER DEL DINE FIDUSER GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN Samspillet 9 ud af 10 forældre mener, at debat om børnenes trivsel og problemer i klassen er det vigtigste indhold på et forældremøde.

Læs mere

Enhedslistens guide til kasserere og interne revisorer i afdelinger og regioner

Enhedslistens guide til kasserere og interne revisorer i afdelinger og regioner Enhedslistens guide til kasserere og interne revisorer i afdelinger og regioner Indholdsfortegnelse: Kassererens opgaver og ansvar Kassererens arbejdsredskaber Regnskabssystem Mellemregningskonto på landskontoret

Læs mere

Lean giver tid til børnene

Lean giver tid til børnene Lean giver tid til børnene Normeringer kan der ikke lige laves om på. Alderen på børnene, der starter i dagsinstitution er også politisk bestemt og heller ikke noget, som de enkelte daginstitutioner har

Læs mere

Eksempel Beboerdemokrati. Domea Besvarelsesprocent: xx Antal besvarelser: 19

Eksempel Beboerdemokrati. Domea Besvarelsesprocent: xx Antal besvarelser: 19 Eksempel Beboerdemokrati Domea Besvarelsesprocent: xx Antal besvarelser: 19 Er du 47,37 42,11 Mand Kvinde 2 Hvor gammel er du? 27,78 11,11 5,56 11,11 11,11 11,11 22,22 18-29 år 30-39 år 40-49 år 50-59

Læs mere

Det gode menighedsrådsarbejde

Det gode menighedsrådsarbejde Det gode menighedsrådsarbejde Folkehjem d. 21. januar 2016 1 Den gule seddel På hver plads ligger en gul seddel med fortrykte spørgsmål og plads til svar 1. Hvordan er det gode MR-medlem? 2. Hvordan er

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Introduktionsdag for frivillige Den 3. maj 2016 Vicedirektør Torben Koed

Introduktionsdag for frivillige Den 3. maj 2016 Vicedirektør Torben Koed Introduktionsdag for frivillige Den 3. maj 2016 Vicedirektør Torben Koed Kort om Hjerteforeningen Interesseorganisation med særligt fokus på forebyggelse, patientstøtte og forskning, stiftet i 1962 136.800

Læs mere

Kvinden Med Barnet 1

Kvinden Med Barnet 1 Kvinden Med Barnet 1 Du blev født. Du voksede op. Du blev voksen, flyttede hjemmefra og så dig aldrig tilbage. Du fik dig en god uddannelse. Du blev forelsket, og I blev kærester. I var sammen i flere

Læs mere

33. nyhedsbrev Foreningen Skole for livet April kvartal 2013

33. nyhedsbrev Foreningen Skole for livet April kvartal 2013 33. nyhedsbrev Foreningen Skole for livet April kvartal 2013 NYT FRA SKOLEN NYE SKOLEBORDE I GANDHI-STIL Når børnene undervises i skolen i Anand Niketan Ashram, sidder de på gulvet i klasselokalerne. Der

Læs mere

g Bruges som udgangspunkt altid MORESCO

g Bruges som udgangspunkt altid MORESCO g Bruges som udgangspunkt altid 70. årgang MORESCO Spejderne februar - marts 2016 Så er vi, på trods af snestorme og kulde, kommet ordentlig ind spejderåret 2016! Foråret i MorescoSpejderne betyder masser

Læs mere

Formands Nyt. Nr. 2-2015 Juni. Livet skal leves hele livet

Formands Nyt. Nr. 2-2015 Juni. Livet skal leves hele livet Formands Nyt Nr. 2-2015 Juni Livet skal leves hele livet OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: 33 85 45 01 * ok-klubberne.dk * facebook.com/okklubberne Formands Nyt nr.2, juni

Læs mere