Supplerende beboervejledning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Supplerende beboervejledning"

Transkript

1 Udarbejdet af : US / KEL oktober 2007 Side 1 af 6 Supplerende beboervejledning Indholdsfortegnelse Side 1. Generelle oplysninger.. 2 Postkasser Nøgler Skiltning Altaner, max. belastning Depotrum Parkering Porttelefon Renovation 2. Boligen. 3 Ophængning af billeder 3. Rengøring og vedligeholdelse.. 3 Inventar Vinduer og døre Hårde hvide varer 4. Installationer Brugsvandsinstallation Afløbsinstallation Inspektionslem for afløbsinstallationer El-installationer aflæsning af El Servicering af el-installationer Emhætter Ventilation i badeværelse 5. Gode råd. 5 Termoruder Udluftning

2 Udarbejdet af : US / KEL oktober 2007 Side 2 af 6 Nærværende mappe indeholder praktiske råd og orientering om drift og vedligehold af lejligheden. Den vejleder bl.a. om lejlighedens/bebyggelsens tekniske installationer samt vedligeholdelse af overflader m.v., der skal betjenes / vedligeholdes eller rengøres af beboere / brugere. Den samlede Drift- og vedligeholdsmanual findes hos ejendomsadministrationen. 1. Generelle oplysninger Postkasser Postkasser er placeret i indgangspartiet og er af type ME-FA model 700. Opsætning af skilt / navn på postkasse sker ved henvendelse til ejendomsadministrationen. Låsen i postkassen er en del af låsesystemet, og åbnes derfor med den samme nøgle som til hoveddøren. Nøgler Der er udleveret 3 stk. nøgler til hver lejlighed. Udover at give adgang til lejligheden, passer nøglen også til bygningens hoveddør, postkasse og depotrumslås, som er placeret kælderen i opgang 1. Ekstra systemnøgler til lejligheden bestilles hos ejendomsadministrationen / ejerforeningen. Skiltning Skiltning på etagerne sker af og efter anvisning fra ejendomsadministrationen Altaner For eventuel afskærmning af terrasser og altaner, samt altankasser mv. henvises til Ejerforeningens og evt. Kommunes regler herom. Maks. belastning på altaner: Den samlede vægt på altaner af eksempelvis supplerende gulvopbygning, møblement, oplagrede varer, sne, personbelastning o.s.v. må maks. være 200 kg/m² (2,0 kn/m²). Depotrum Depotrum er placeret i kælderen. Parkering Der er P-pladser ud for opgangene på nordsiden af blokken Porttelefon Opkaldet fra hoveddøren besvares ved at løfte telefonen. Døråbning foretages ved at trykke på den nederste knap med nøglen. Forbindelsen til dørstationen afbrydes automatisk, når røret lægges på. Renovation Dagrenovation skal ske via affaldsskakte i trappeopgangen. Storskrald sættes i miljøstationen ved blok 2.

3 Udarbejdet af : US / KEL oktober 2007 Side 3 af 6 2. Boligen Ophængning af billeder mv. BETONVÆGGE / LOFTER Ved ophængning af billeder, lamper m.v. skal benyttes en boremaskine til beton og plastrawplugs. Vis hensyn overfor naboer når slagboremaskine benyttes. Til opsætning af lettere ting kan benyttes kroge med stålstifter. GIPSVÆGGE / LOFTER Ved ophængning af billeder, lamper m.v. skal benyttes specielle dybler til gipsvægge. FØRINGSVEJE FOR EL / VVS Alle føringer i vægge til el installationer / VVS er foretaget lodret. Vær derfor opmærksom på ikke at bore i væggene i umiddelbar nærhed af installationerne. VÆGGE TIL BADEKABINER Der skal anvendes plastplugs som fa. Fischer med passende skrue. Borestørrelse vælges efter plugfabrikantens anvisninger. Boredybden må maximalt (ej gennemhulles) være 25 mm ved 50 mm vægge. Væggens bære evne er ved 8 mm plastplug fa. Fischer, 15 kg pr. plug. Der må ikke anvendes slagboremaskine. BEMÆRK AT SKAKTVÆGGE AF HENSYN TIL BRAND OG LYD IKKE MÅ GENNEMHULLES. 3. Rengøring og vedligeholdelse Inventar Garderobeskabe, bordplader og køkken i øvrigt Alt inventar rengøres. Se Bilag fra leverandør. Indvendige døre Almindelig rengøring. Hængsler smøres en gang om året. Rens skinner til altandøre fri for snavs og nedfald, så de kører frit. Hårde hvidevarer Alle lejligheder indeholder som standard (undtagen dem der har fravalgt): Kogeplade og ovn Køle/fryse skab Opvaskemaskine Vaskemaskine og tørretumbler eller kombineret. Brugsanvisninger findes i lejligheden ved indflytning.

4 Udarbejdet af : US / KEL oktober 2007 Side 4 af 6 4. Installationer Brugsvandsinstallation Manglende vandtryk og lang ventetid på varmt vand kan skyldes, at vandhanernes pilatorer og brusehoved trænger til at blive renset for snavs/kalk. Vandmåleren til brugsvand er placeret i installationsskakten. Vandmåler bør aflæses regelmæssigt for at sikre, at der er regelmæssigt vandforbrug. I forbindelse med brugsvandsinstallationen er det vigtigt, at ejendomsadministrationen / viceværten kontaktes hvis: Der mangler vand. Der kun er koldt vand i hanerne. Vandforbruget er uregelmæssigt. I de øverste boliger 4. sal/ 5. sal befinder der sig en ventil på cirkulationsledningerne til det varme brugsvand. Disse ventiler skal tilses regelmæssigt (bevæges/renses/justeres) for at kunne fungere korrekt, så der hele tiden opretholdes varmt vand i cirkulationsledningen, så ventetiden på det varme vand ikke bliver for lang. Dette skal udføres af en kyndig VVS installatør, efter aftale med ejerforeningen/viceværten. Afspærring af vandinstallationer Skal der lukkes for vandtilførslen til hver armatur (køkken, håndvask, vaskemaskine), kan dette gøres umiddelbart før installationen, hvor der er placeret en afspærringsventil. Hovedafbryderne til koldt og varmt vand er placeret i installationsskakten. Afløbsinstallationer Afløbsinstallationerne må ikke tilføres spildevand, der: 1. Indeholder stoffer der kan give anledning til aflejring af slam eller faste partikler (sand, gips, jernspåner m.m.) 2. Indeholder stoffer, herunder gifte, der kan bevirke skader på afløbsledninger og rensningsanlæg. 3. Indeholder stoffer, der på grund af brand- og eksplosionsfare indebærer, at oprensningsarbejde kan være farligt. Ved tilstopning: Tilstopning kan opstå ved uhensigtsmæssig brug af systemet (udskylning af klude, børster, fedt m.m). Rensning kan foretages med rensesplit eller vandspuling med slange. For at undgå lugtgener og vandskader skal vandlåsen i bad og køkken renses min. 2 gange om året. Inspektionslem for afløbsinstallation Der henvises til særlig fremsendt information herom.

5 Udarbejdet af : US / KEL oktober 2007 Side 5 af 6 El installationer El installationer i lejligheden omfatter: El måler Gruppetavle Afbryder og stikkontakter og belysning Aflæsning af forbrug en gang om året og angives til El-selskabet. Gruppetavle og el-måler El-måleren er placeret i entreen. Gruppetavlen har automatsikringer, og disse skal ikke skiftes, men slås til igen, hvis de kobler ud. Kan sikringen ikke genindkobles er der en fejl på installationen eller en brugsgenstand. En el-installatør tilkaldes. Man må kun forsøge genindkobling én gang. HFI afbryderen skal testes 1 gang om året. Dette gøres ved at trykke på testknappen. (Den er mærket med T). Hvis installationen ikke afbryder, tilkaldes en el-installatør. Hvis installationen afbryder, kobles den ind igen ved at betjene vippekontakten. Der er en fejl i installationen eller en brugsgenstand, hvis HFI afbryderen kobler ud ved normal drift. Man kan lokalisere fejlen ved at afbryde for grupper eller brugsgenstande en af gangen og herefter forsøge at koble HFI afbryderen ind igen. Manglende strøm Ved strømafbrydelse eller manglende lys i lejligheden skal De: 1. Undersøge om HPFI relæerne er koblet fra. 2. Kontrollere om lyskilden er defekt. Servicering af el-installationer Følgende skal jævnligt udføres i forbindelse med servicering af el installationerne: 1. En gang om året testes om HFI relæet fungerer. (HFI relæet testes ved at fra og tilkoble strømmen på relæerne i gruppetavlen). 2. Ugentlig kontrol af lampeinstallationer. 3. Ugentlig rengøring af el installationerne. Almindelig rengøring kan ske med en tør klud. Der må ikke anvendes vand eller andre væsker. Ventilation generelt Der er mekanisk udsugning fra lejlighederne via et indreguleret centralt udsugningsanlæg, hvorfor det er vigtigt, at elementer vedligeholdes og rengøres korrekt og at der ikke sker nogen ændringer eller tilstopninger mv. Friskluftventilerne i vinduerne må således heller ikke lukkes helt. Emhætter For betjening af emhætten, se vedlagte brochure. Emhætten må ikke udskiftes til en, der ikke harmonerer med det centrale udsugningsanlæg, eksempelvis en motordrevet, da det kan ødelægge balancen i indreguleringen af udsugningsanlægget.

6 Udarbejdet af : US / KEL oktober 2007 Side 6 af 6 Udsugningsventiler i badeværelse Udsugningen af badeværelset sker ligeledes på et reguleret niveau via samme system, som udsugningen fra emhætterne. Det er vigtigt, at ventilerne renses mindst én gang årligt eller efter behov, og at ventilen og spalten under badeværelsesdøren ikke bliver tilstoppet. Anlægget er indreguleret og indstillet, så det er i balance, og det er derfor særdeles vigtigt, at ventilens indstilling ikke ændres. Rengøring af ventilen udføres i henhold til tilføjelsen på vedlagte brochureblad for Lindab KSU ventiler. 5. Gode råd Termoruder Der har været nogle tilfælde i bebyggelsen af revnede ruder i lejligheder som følge af at eksempelvis altanmøbler, hynder o.a. har været anbragt bag radiatoren op mod vinduet så uens opvarmning af ruden har fundet sted. (Dette er en sag for ejerens egen forsikring). For at undgå dette læs uddrag af Kort og godt om termoruder fra Glasindustriens hjemmeside: Udluftning Undgå dårligt indeklima, kondens og skimmel. Det er vigtigt at udlufte, for at undgå fugtig og dårlig luftkvalitet. Man bør foretage korte daglige udluftninger f.eks. med altandøren. Herudover bør man: 1. Begrænse produktionen af vanddamp i køkken og badeværelse. 2. Sørge for at fjerne vanddamp, som er opstået. Dette sker ved hyppige, men korte udluftninger. 3. Luk ikke helt for varmen i rum, der ikke benyttes. 4. Undgå at anbringe skabe eller større møbler helt tæt op ad en ydervæg rumluften skal kunne cirkulere bagom, ellers kan der komme mugpletter på væggen.

Supplerende nyttig information

Supplerende nyttig information Supplerende nyttig information Nøgle Boligens hovednøgle åbner indgangsdøren samt postkassen. Nøglen udleveres ved indflytning i 3 eksemplarer og kun disse nøgler kan åbne boligen. Viceværten har ingen

Læs mere

Bebyggelsen er tilsluttet SEAS-NVE A/S, Hovedgaden 36, 4520 Svinninge, Tlf. 70 29 29 29. Ved fejl skal varmemesteren kontaktes.

Bebyggelsen er tilsluttet SEAS-NVE A/S, Hovedgaden 36, 4520 Svinninge, Tlf. 70 29 29 29. Ved fejl skal varmemesteren kontaktes. INSTALLATIONER 2.1 TÆRKSTRØMSINSTALLATIONER STRØMFORSYNING Bebyggelsen er tilsluttet SEAS-NVE A/S, Hovedgaden 36, 4520 Svinninge, Tlf. 70 29 29 29. Ved fejl skal varmemesteren kontaktes. MÅLERSKABE For

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen, når du flytter ind? Hvordan er reglerne

Læs mere

Boligkontoret Fredericia Korskærparken afdeling 214. Brugervejledning

Boligkontoret Fredericia Korskærparken afdeling 214. Brugervejledning Dato: 09-05-2016 Boligkontoret Fredericia Korskærparken afdeling 214 Brugervejledning Entre: Belysningsspots i loft er aluminium med 3,6W, GU10 LED lyskilde med farvetemperatur på 3000 kelvin. Ved udskiftning

Læs mere

Rønnekrogen 9 Sag nr. 5447 2.0 - Omfangsbeskrivelse VVS d. 11.03.2016

Rønnekrogen 9 Sag nr. 5447 2.0 - Omfangsbeskrivelse VVS d. 11.03.2016 Rønnekrogen 9 Sag nr. 5447 2.0 - Omfangsbeskrivelse VVS d. 11.03.2016 Arbejder omfatter: Arbejdet omfatter: Komplet ny installation for brugsvand tilsluttet eksisterende vandmåler. Komplet nye varmeinstallation

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Afdeling Birkeparken Dato: 1. Januar 2000 Side 1 af 7 sider din bolig Om hvordan du skal vedligeholde og renholde Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan

Læs mere

Husorden Afd. 9 - Himmerlandsgade 116

Husorden Afd. 9 - Himmerlandsgade 116 Husorden Afd. 9 - Himmerlandsgade 116 Administration: Aars Boligforening Kirkegade 3 9600 Aars Tlf.: 98 62 24 13 Kontor- og telefontid: Mandag - onsdag 09.00-16.00 Torsdag onsdag 10.00-17.00 Fredag g onsdai

Læs mere

Vedligeholdelses- reglement

Vedligeholdelses- reglement SORGENFRIVANG I Side 11 af 33 Vedligeholdelses- reglement Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er

Læs mere

Velkommen som beboer i Varde BSB afd. 9001

Velkommen som beboer i Varde BSB afd. 9001 Velkommen som beboer i Varde BSB afd. 9001 Når man flytter ind i en bolig, ønsker man naturligvis at komme så godt ud af det med de andre beboere som muligt. Derfor har hver afdeling et sæt fælles regler

Læs mere

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret Side 1 af 6 Ordensregler Information Om Ejerforeningen Tagensvejcentret Maj 2013 Ejerforeningen Tagensvejcentret Velkommen til Tagensvej Centret! Som ny beboer i ejendommen, vil vi gerne byde dig velkommen,

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Side 1 af 7 sider Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er reglerne ved fraflytning? Side 2 af 7 sider

Læs mere

22 nyopførte rækkehuse til salg & udlejning

22 nyopførte rækkehuse til salg & udlejning 22 nyopførte rækkehuse til salg & udlejning Trankær Mosevej 31-73, 8310 Tranbjerg Etape 1 - Salg Fakta Type A: Antal Boligareal Grundareal Carport Udhus Indflytning Energimærke Pris 7 stk. 136 m2 min. 200

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Side 1 af 7 sider Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er reglerne ved fraflytning? Godkendt på afdelingsmøde

Læs mere

AFDELING 30 FLADSTRANDSPARKEN

AFDELING 30 FLADSTRANDSPARKEN AFDELING 30 FLADSTRANDSPARKEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 30 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige fællesfaciliteter og installationer benyttes.

Læs mere

Beboerhåndbog for Kildemarken III. Afsnit 9 - Vedligeholdelses reglement. Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig

Beboerhåndbog for Kildemarken III. Afsnit 9 - Vedligeholdelses reglement. Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Afsnit 9 - Vedligeholdelses reglement Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er reglerne ved fraflytning?

Læs mere

Februar 2015. Husreglement for Andelsboligforeningen Krusågade 13-27

Februar 2015. Husreglement for Andelsboligforeningen Krusågade 13-27 Februar 2015 Husreglement for Andelsboligforeningen Krusågade 13-27 Enhver andelshaver/lejer og dennes husstand må iagttage, hvad der hører til god husorden og efterkomme, hvad der i så henseende påbydes

Læs mere

Sundhedshus Sæby. Plan: Stue Rev. A: Funktion: Sundhedshus Rev. B: Rumtype: Fællesarealer Rum nr.: 0-5.08

Sundhedshus Sæby. Plan: Stue Rev. A: Funktion: Sundhedshus Rev. B: Rumtype: Fællesarealer Rum nr.: 0-5.08 Fællesarealer Rum nr.: 0-5.08 Reception Areal: 11 m 2 m2 i alt 11 m 2 udv. døre Vinduer Indv. Døre Dørbredde Væg overflade Glasfilt, malet Natur anodiseret alu Mod indgang 0-4.01. Samme format som facadeplader

Læs mere

Velkommen til Flintholmgård

Velkommen til Flintholmgård Flintholmgård 2 Velkommen til Flintholmgård din ramme om et aktivt byliv Flintholmgård er 42 anderledes familieboliger beliggende centralt på Frederiksberg i det nye bykvarter omkring Flintholm Station.

Læs mere

Husorden Afd. 10 - Bymidten

Husorden Afd. 10 - Bymidten Husorden Afd. 10 - Bymidten Administration: Aars Boligforening Kirkegade 3 9600 Aars www.aarsbo.dk Kontor- og telefontid: Mandag - onsdag 09.00-16.00 Torsdag - onsdag 10.00-17.00 Fredag g - onsdai 09.00-12.00

Læs mere

Husorden. for. Skolevænget. Frederiksberg forenede Boligselskaber

Husorden. for. Skolevænget. Frederiksberg forenede Boligselskaber for Skolevænget Frederiksberg forenede Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 10 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

UDKAST til Ordensreglement for afdeling 48 Juulsbjergparken

UDKAST til Ordensreglement for afdeling 48 Juulsbjergparken UDKAST til Ordensreglement for afdeling 48 Juulsbjergparken 12/1-2012 - 1 - UDKAST til Ordensreglement 12/1-2012 Som beboer i en almen boligorganisation er man andelshaver i ejendommen og dermed fælles

Læs mere

Afdeling 3 HUSORDEN Vedtaget marts 2009

Afdeling 3 HUSORDEN Vedtaget marts 2009 Afdeling 3 HUSORDEN Vedtaget marts 2009 Indledning: En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden man bliver fælles om mange ting og derfor

Læs mere

Orientering til beboerne i afdeling 61 Bjørnøvænget, Barsøvænget og Askøvænget, Drejens Boligby.

Orientering til beboerne i afdeling 61 Bjørnøvænget, Barsøvænget og Askøvænget, Drejens Boligby. Lejer_li_10_61_0001_04_Kategori OKat 10 61 0001 04 Orientering til beboerne i afdeling 61 Bjørnøvænget, Barsøvænget og Askøvænget, Drejens Boligby. På vegne af bestyrelsen for AAB vil vi gerne byde dig/jer

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 5. Anvendelse. 6. Vedligeholdelse

Indholdsfortegnelse. 5. Anvendelse. 6. Vedligeholdelse Manual KA/KAI HC DK 1. Sikkerhedsregler 2. Beskrivelse 3. Tekniske data Indholdsfortegnelse 4. Opstilling 5. Anvendelse 6. Vedligeholdelse 7. Fejlfinding 1. Sikkerhedsregler LÆS DENNE BRUGSANVIS- NING

Læs mere

Projekt beskrivelse. St. Kongensgade 110, 1264, KBH K

Projekt beskrivelse. St. Kongensgade 110, 1264, KBH K Projekt beskrivelse St. Kongensgade 110, 1264, KBH K Følgende arbejder på byggeriet er listet op nedenfor. Der skal tages højde for bygge-tekniske ændringer under renoveringen af ejendommen. Projektet

Læs mere

Indflytning & vedligeholdelse

Indflytning & vedligeholdelse Kære lejer. Velkommen til din nye bolig. Forholdet mellem udlejer og lejer er reguleret af lejelovgivningen og af de forhold, der er aftalt i din lejekontrakt. Lovgivningen på området er imidlertid indviklet,

Læs mere

Vedligeholdelse og reparation. Januar 2016

Vedligeholdelse og reparation. Januar 2016 Andelsboligforeningen Rørmosen 1 Side 1 af 7 Vedligeholdelse og reparation (Hvad gør man når noget går i stykker?) Januar 2016 1. Generelt om vedligeholdelse 2. GEMINOX gasfyr og den øvrige del af varmesystemet

Læs mere

Vejledning til vedligeholdelsesreglementet Gældende for Vilh. Kiers Kollegium

Vejledning til vedligeholdelsesreglementet Gældende for Vilh. Kiers Kollegium Vejledning til vedligeholdelsesreglementet Gældende for Vilh. Kiers Kollegium December 2015 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Misligholdelse... 3 Akutte skader... 3 Løbende rengøring og vedligeholdelse...

Læs mere

HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst.

HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst. HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst. Bebyggelsen består af rækkehuse med tilknyttede haver og skure, samt fælles parkeringsområder og grønne arealer. Alle vil

Læs mere

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med.

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med. Husorden Det er vigtigt, at du læser denne husorden omhyggeligt igennem, da gentagne overtrædelser vil kunne medføre en opsigelse eller ophævelse af dit lejemål. Er du/i forældre, vil det være af stor

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199 for ejendommen Sælger Jerrik Park Bisgaard Adresse Anders Olesens Vej 8 Postnr. og by 9310 Vodskov Dato 25.01.2016 Udløbsdato 25.01.2017 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED

ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED HUSORDEN FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED OPDATERET MAJ 2014 Side 1 af 5 Generelt Det påhviler andelshaver at sørge for, at andelen holdes i en stand, så der ikke opstår fare for at værdien af ejendommen

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT Afdeling 250 - Enebærvej Godkendt på afdelingsmødet den 24.08.2012 Side 2 af 9 Indholdsfortegnelse A-ordningen - kort fortalt... 3 Ændring af lejekontrakten... 3 Beboerklagenævn...

Læs mere

Husorden. Afd. 300 - Falken

Husorden. Afd. 300 - Falken Husorden Afd. 300 - Falken Administration: Kirkegade 3 9600 Aars Kontortid: Mandag Onsdag 09.00 16.00 Torsdag 10.00 17.00 Fredag 09.00 12.00 En boligafdeling med flere beboere er et miniaturesamfund. Man

Læs mere

Skolebibliotek APV - Fase 1- Skema 18 2002 Ja Nej Årsag, vurdering af behov for ændringer og øvrige bemærkninger Lokalet, herunder størrelsesforhold,

Skolebibliotek APV - Fase 1- Skema 18 2002 Ja Nej Årsag, vurdering af behov for ændringer og øvrige bemærkninger Lokalet, herunder størrelsesforhold, Lokalet, herunder størrelsesforhold, materialer, installationer og rengøring Er lokalets areal passsende i forhold til antallet af brugere? Findes depot i umiddelbar nærhed? Findes depot i samme niveau?

Læs mere

Retningslinjer og vejledning. for Hobro Boligforening

Retningslinjer og vejledning. for Hobro Boligforening Retningslinjer og vejledning for Hobro Boligforening Retningslinier og vejledning Retningslinier og vejledning i forbindelse med vedligeholdelse, forbedringer, ændringer og moderniseringer af boligforeningens

Læs mere

Side 1 DOMI ADMINISTRATION TORNØEGADE 12 8300 ODDER TLF 70 27 97 97 WWW.AABODDER.DK DATO: 09.12.2011

Side 1 DOMI ADMINISTRATION TORNØEGADE 12 8300 ODDER TLF 70 27 97 97 WWW.AABODDER.DK DATO: 09.12.2011 Side 1 1 2 3 4 Bebyggelsen er beliggende ved Vestergade, et stenkast fra vandet og i tæt forbindelse med den omkringliggende natur. Bebyggelsesplanen er disponeret som en vifte bestående af 4 nye bygninger

Læs mere

SVANEPUNKTET. Bofællesskab for voksne med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse Furesø Boligselskab

SVANEPUNKTET. Bofællesskab for voksne med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse Furesø Boligselskab SVANEPUNKTET Bofællesskab for voksne med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse Furesø Boligselskab Indholdsfortegnelse Krak-kort side 3 Beskrivelse af bebyggelsen, friarealer og bydelen side 4-5

Læs mere

Afdeling 1, Møldrupvej - Skørping Boligselskab

Afdeling 1, Møldrupvej - Skørping Boligselskab «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Antenner... 3 Tekniske installationer... 3 Bad - toilet... 3 Vandhaner - cisterner... 4 Vask - tørring... 4 Boremaskine... 4 Musik... 4 Altaner... 4

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. VISU-EL ApS Midgårdsvej 21 8800 Viborg Tlf.: 24224159

Elinstallationsrapport for ejendommen. VISU-EL ApS Midgårdsvej 21 8800 Viborg Tlf.: 24224159 for ejendommen Sælger Lau Halkær Adresse Tilst Skolevej 6 Postnr. og by 8381 Tilst Dato 19.01.2016 Udløbsdato 19.01.2017 Autoriseret elinstallatørvirksomhed VISU-EL ApS Midgårdsvej 21 8800 Viborg Tlf.:

Læs mere

Husholdningsaffald skal kastes i skakten og være i lukkede plasticposer. Aviser, blade og lignende skal afleveres i papircontainerne ved nordgavlene.

Husholdningsaffald skal kastes i skakten og være i lukkede plasticposer. Aviser, blade og lignende skal afleveres i papircontainerne ved nordgavlene. Affald Husholdningsaffald skal kastes i skakten og være i lukkede plasticposer. Husorden Glas skal afleveres i en af de 2 glascontainere, der er anbragt ved nordgavlen af blok 62 og 66 (v/nr 89 og 121).

Læs mere

Hjemkundskab APV - Fase 1 Skema 10 2002 Ja Nej Årsag, vurdering af behov for ændringer og øvrige bemærkninger Lokalet, herunder størrelsesforhold,

Hjemkundskab APV - Fase 1 Skema 10 2002 Ja Nej Årsag, vurdering af behov for ændringer og øvrige bemærkninger Lokalet, herunder størrelsesforhold, Lokalet, herunder størrelsesforhold, materialer, installationer og rengøring Er lokalets areal passsende i forhold til antallet af brugere? Er der plads nok til at udføre arbejdet på en hensigtsmæssig

Læs mere

Glaskeramiske kogeplader KM 6200 / 6202 / 6203 KM 6204 / 6206 / 6207 / 6208 KM 6212 / 6213 / 6215 / 6216

Glaskeramiske kogeplader KM 6200 / 6202 / 6203 KM 6204 / 6206 / 6207 / 6208 KM 6212 / 6213 / 6215 / 6216 Monteringsanvisning Glaskeramiske kogeplader KM 6200 / 6202 / 6203 KM 6204 / 6206 / 6207 / 6208 KM 6212 / 6213 / 6215 / 6216 Læs venligst brugs- og monteringsanvisningen inden opstilling, installation

Læs mere

Ordensregler. Afdeling 13 - Ørehøj. Afdelingsbestyrelsen

Ordensregler. Afdeling 13 - Ørehøj. Afdelingsbestyrelsen Ordensregler Afdeling 13 - Ørehøj Afdelingsbestyrelsen 2015 Forord Afd. 13, Ørehøj, er opført i årene 1953-1955. bebyggelsen består af boligblokke med 40 lejemål. Disse ordensregler og praktiske råd er

Læs mere

Samvirkende Boligselskaber 3035-8 Bellahøj III Godkendt på afdelingsmødet den 16. oktober 2012 Husorden Administration: Husorden

Samvirkende Boligselskaber 3035-8 Bellahøj III Godkendt på afdelingsmødet den 16. oktober 2012 Husorden Administration: Husorden For Bellahøj III Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver

Læs mere

ORDENSREGLEMENT ET GODT KLIMA MELLEM BEBOERE ER MEGET VÆRD

ORDENSREGLEMENT ET GODT KLIMA MELLEM BEBOERE ER MEGET VÆRD ORDENSREGLEMENT 1. ET GODT KLIMA MELLEM BEBOERE ER MEGET VÆRD En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden - man bliver fælles om mange ting,

Læs mere

VELKOMMEN TIL DET GAMLE VESTERPORT

VELKOMMEN TIL DET GAMLE VESTERPORT VELKOMMEN TIL DET GAMLE VESTERPORT - HUSORDEN - BRUGERVEJLEDNING - MULIGHEDER I DET GAMLE VESTERPORT - AFDELINGSBESTYRELSEN HUSORDEN SÅDAN VIL VI BO: Her i afdeling 1 Det gamle Vesterport ønsker vi at

Læs mere

Husorden for afd. 4 Kagshusene

Husorden for afd. 4 Kagshusene Husorden for afd. 4 Kagshusene Afdelingen består af nedenstående blokke, der hver er tildelt et bogstav internt i afdelingen. Der gøres opmærksom på, der kan være små afvigelser i husordenen imellem boligblokkene

Læs mere

Brugervejledning SF350EN CO alarm

Brugervejledning SF350EN CO alarm Brugervejledning SF350EN CO alarm Certificeret: EN50291:2001 Læs denne brugsanvisning grundigt og forstå indholdet inden De aktiverer CO alarmen og tager den i brug. Gem brugervejledningen et sikkert sted

Læs mere

Brugsanvisning VAL 6

Brugsanvisning VAL 6 Brugsanvisning VAL 6 Betjeningsvejledning Vigtigt! Den Infrarøde oliebrænder VAL 6 må ikke placeres i nærheden af eksplosive eller let antændelige materialer. Ydermere er det ikke tilladt at opstille VAL

Læs mere

FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I

FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I DK FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I Monterings- og brugsanvisning 2 DK DK 3 4 DK DK 5 6 DK Følg instruktionerne i denne vejledning nøje. Der hæftes ikke for mulige mangler og skader -

Læs mere

Husorden. Afd. 30 - Olle Kolle

Husorden. Afd. 30 - Olle Kolle Husorden Afd. 30 - Olle Kolle Administration: Kirkegade 3 9600 Aars Kontortid: Mandag - Onsdag 09.00-16.00 Torsdag 10.00-17.00 Fredag 09.00-12.00 En boligafdeling med flere beboere er et miniaturesamfund.

Læs mere

Nye boliger til leje i efteråret 2013

Nye boliger til leje i efteråret 2013 Nye boliger til leje i efteråret 2013 Lykkegårdshave 1-77 39 nye rækkehuse i udkanten af Kolding med ekstremt lave forbrugsudgifter Kontakt os: Telefon: 38 12 14 35 Email: Kolding@lejerbo.dk Pakhustorvet

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Birger Iversen & Sara Højer Iversen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.

Elinstallationsrapport for ejendommen. Birger Iversen & Sara Højer Iversen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf. for ejendommen Sælger Birger Iversen & Sara Højer Iversen Adresse Ubberødvej 8 Postnr. og by 2970 Hørsholm Dato 02.07.2014 Udløbsdato 02.07.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej

Læs mere

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI Quooker COMBI er en vandbeholder med kogende (110 C) vand. Quooker COMBI består af en

Læs mere

Billedkunstlokale APV - Fase 1 Skema 2 2002 Ja Nej Årsag, vurdering af behov for ændringer og øvrige bemærkninger Lokalet, herunder størrelsesforhold,

Billedkunstlokale APV - Fase 1 Skema 2 2002 Ja Nej Årsag, vurdering af behov for ændringer og øvrige bemærkninger Lokalet, herunder størrelsesforhold, Lokalet, herunder størrelsesforhold, materialer, installationer og rengøring Er lokalet placeret med udgangsdøre til evt. parkeringsplads eller lign.? Hvis nej, er der så vareelevator eller ladvogne/rulleborde?

Læs mere

Husorden 1-3076/1-3077 Lampestedet

Husorden 1-3076/1-3077 Lampestedet Husorden 1-3076/1-3077 Lampestedet Vedtaget af organisationsbestyrelsen den 21. februar 2013 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg MATERIALEBESKRIVELSE 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst om de

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. 24/7 Eftersyn Kalundborgvej 170 4300 Holbæk Tlf.: 51939386

Elinstallationsrapport for ejendommen. 24/7 Eftersyn Kalundborgvej 170 4300 Holbæk Tlf.: 51939386 for ejendommen Sælger Lars Hovmand Adresse Rykkerupvej 33 Postnr. og by 4990 Sakskøbing Dato 17.03.2016 Udløbsdato 17.03.2017 Autoriseret elinstallatørvirksomhed 24/7 Eftersyn Kalundborgvej 170 4300 Holbæk

Læs mere

Husorden Afdeling 19. Lerumbakken 1 og 3

Husorden Afdeling 19. Lerumbakken 1 og 3 Husorden Afdeling 19 Lerumbakken 1 og 3 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 3 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER 4 DØRTELEFONANLÆG

Læs mere

Indeklima. *Indeklimaet er den miljøfaktor, som påvirker vores velbefindende, når vi er indenfor, fx lys, luft, varme, røg og støj.

Indeklima. *Indeklimaet er den miljøfaktor, som påvirker vores velbefindende, når vi er indenfor, fx lys, luft, varme, røg og støj. Kære beboer I dag opholder de fleste danskere sig indendørs i mere end 90% af døgnets 24 timer. At skabe et godt indeklima er derfor stadig større betydning for menneskets generelle trivsel uanset hvordan

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. CL Electric A/S Vølundsvej 19 B 3400 Hillerød Tlf.:

Elinstallationsrapport for ejendommen. CL Electric A/S Vølundsvej 19 B 3400 Hillerød Tlf.: for ejendommen Sælger Benedikte Braae Adresse Krogholmgårdsvej 9 Postnr. og by 2950 Vedbæk Dato 12.09.2014 Udløbsdato 12.09.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed CL Electric A/S Vølundsvej 19 B 3400

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Gorrissen El A/S Stutmestervej 32. 3400 Hillerød. Tlf.: 48242240

Elinstallationsrapport for ejendommen. Gorrissen El A/S Stutmestervej 32. 3400 Hillerød. Tlf.: 48242240 for ejendommen Sælger en Pedersen Adresse gtvej 7 Postnr. og by 3400 Hillerød Dato 24.11.2014 Udløbsdato 24.11.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Gorrissen El A/S Stutmestervej 32 3400 Hillerød Tlf.:

Læs mere

Denne husorden erstatter tidligere husorden. Denne husorden er aktiv ved flertalsafstemning.

Denne husorden erstatter tidligere husorden. Denne husorden er aktiv ved flertalsafstemning. Denne husorden erstatter tidligere husorden. Denne husorden er aktiv ved flertalsafstemning. Beboere og gæster opfordres til at vise hensynsfuldhed overfor hinanden og ejendommen. Alle skal aktivt bidrage

Læs mere

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard Materialeliste Materialer og valgmuligheder På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard indgår i lejlighederne, og ikke mindst om de mange forskellige muligheder du har for at påvirke

Læs mere

Da: Betjeningsvejledning Solo

Da: Betjeningsvejledning Solo Da: Betjeningsvejledning Solo Side 1 ikke løber noget vand ind i emfanget under rengøringen. Sikkerhedsinstruktioner Denne betjeningsvejledning indeholder vigtige instruktioner, som skal følges for at

Læs mere

Ordensreglement. Røgfrit lejemål: Husdyrhold: Affald: Anlæggene:

Ordensreglement. Røgfrit lejemål: Husdyrhold: Affald: Anlæggene: Fyns almennyttige Boligselskab Afdeling: 01 91 Skovbrynet Ordensreglement Følgende regler er givet for at skabe de bedst mulige forhold for alle beboere, i det miniaturesamfund, som en boligafdeling i

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Niels Åge Toldam & Gitte Philip. Ryslinge El Tvekildevej 1 5856 Ryslinge Tlf.: 62 67 10 99

Elinstallationsrapport for ejendommen. Niels Åge Toldam & Gitte Philip. Ryslinge El Tvekildevej 1 5856 Ryslinge Tlf.: 62 67 10 99 for ejendommen Sælger Niels Åge Toldam & Gitte Philip Adresse Solsikkevej 4 Postnr. og by 2700 Brønshøj Dato 05.05.2015 Udløbsdato 05.05.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Ryslinge El Tvekildevej

Læs mere

GEMINA TERMIX Compact 20 VMTD

GEMINA TERMIX Compact 20 VMTD GEMINA TERMIX Compact 20 VMTD TERMIX Compact 20 VMTD er en komplet unit til styring af husets fjernvarmeinstallation. Brugsvandsopvarmningen foregår gennem en gennemstrømningsvandvarmer og radiatorkredsen

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199 for ejendommen Sælger Kirsten Andersen Adresse Rugvænget 65 Postnr. og by 7400 Herning Dato 07.05.2015 Udløbsdato 07.05.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700

Læs mere

HUSORDEN PILEPARKEN 2

HUSORDEN PILEPARKEN 2 HUSORDEN PILEPARKEN 2 Ifølge Lov om leje af almene boliger påhviler det boligselskabet efter bedste evne at sørge for, at der i det hele hersker god orden i ejendommen. Beboeren er pligtig at efterkomme

Læs mere

Emhætte Type: STANDARD W

Emhætte Type: STANDARD W Manual Emhætte Type: STANDARD W [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLD I Karakteristika II Komponenter III Tekniske data

Læs mere

Vejledning til vedligeholdelsesreglementet Gældende for Ravnsbjerg Kollegiet

Vejledning til vedligeholdelsesreglementet Gældende for Ravnsbjerg Kollegiet Vejledning til vedligeholdelsesreglementet Gældende for Ravnsbjerg Kollegiet December 2015 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Misligholdelse... 3 Akutte skader... 3 Løbende rengøring og vedligeholdelse...

Læs mere

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum.

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. VELKOMMEN Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. Husordenen for ejerforeningen er vedhæftet. Reglerne i husordenen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Pleje og vedligehold i forbindelse med renoveringen 2014.

Pleje og vedligehold i forbindelse med renoveringen 2014. Pleje og vedligehold i forbindelse med renoveringen 2014. Version 26.11. 2014 Gulvvarme. Reguleres via nederste låge i teknikskabet i gangen. Termostaten til gulvvarme er mærket GV. Ved indstilling på

Læs mere

Husorden. Afd. 4 - Dr. Christinesvej

Husorden. Afd. 4 - Dr. Christinesvej Husorden Afd. 4 - Dr. Christinesvej Administration: Aars Boligforening Kirkegade 3, 9600 Aars tlf.: 98 62 24 13 Kontortid: Mandag - Onsdag 09.00-16.00 Torsdag Onsdag 10.00-17.00 Fredag g onsdag 09.00-12.00

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen v/ Marianne Salomonsen 2. Valg af dirigent 3. Gennemførelse af renoveringen - Beboerkoordinator v/ Annette

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Multi-Tech A/S Hareskovvej 15 A 4400 Kalundborg Tlf.: 59 50 40 04

Elinstallationsrapport for ejendommen. Multi-Tech A/S Hareskovvej 15 A 4400 Kalundborg Tlf.: 59 50 40 04 for ejendommen Sælger Leif Andersen Adresse Kratvej 22 Postnr. og by 4571 Grevinge Dato 23.02.2016 Udløbsdato 23.02.2017 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Multi-Tech A/S Hareskovvej 15 A 4400 Kalundborg

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Frahm El-Teknik A/S Valdemarshaab 11 4600 Køge

Elinstallationsrapport for ejendommen. Frahm El-Teknik A/S Valdemarshaab 11 4600 Køge for ejendommen Sælger Connie Meisler Adresse Egernets Kvarter 22 Postnr. og by 4623 Lille Skensved Dato 19.10.2014 Udløbsdato 19.10.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Frahm El-Teknik A/S Valdemarshaab

Læs mere

Husorden. 4801-02-03 og 06 Eskemosepark

Husorden. 4801-02-03 og 06 Eskemosepark Husorden 4801-02-03 og 06 Eskemosepark Godkendt på generalforsamlingen den 24. maj 2007 Ændret på generalforsamlingen d. 18. maj 2011 (se under husdyr) Ændret på generalforsamlingen d. 29. maj 2013 (se

Læs mere

90104 -BØRGLUMPARKEN HUSORDEN

90104 -BØRGLUMPARKEN HUSORDEN 90104 -BØRGLUMPARKEN HUSORDEN GODE RÅD OG ANVISNINGER Vi lever ret tæt sammen i en boligafdeling og vi er forskellige. Det kan være spændende og udviklende, samt give et varmt menneskeligt fællesskab.

Læs mere

Affugter KCC-610HA. drifts- og vedligeholdelsesvejledning

Affugter KCC-610HA. drifts- og vedligeholdelsesvejledning 64303501 drifts- og vedligeholdelsesvejledning 1 VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER ViVIGTIGE INSTRUKTIONER 1. Læs disse instruktioner grundigt inden aggregatet tages i brug. 2. ADVARSEL: Lad ikke børn lege

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Idestrup El ApS Møllevej 2A 4872 Idestrup Tlf.: 54148100

Elinstallationsrapport for ejendommen. Idestrup El ApS Møllevej 2A 4872 Idestrup Tlf.: 54148100 for ejendommen Sælger Københavns kommune Adresse Ove Billes Vej 12 Postnr. og by 2300 København S Dato 08.01.2015 Udløbsdato 08.01.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Idestrup El ApS Møllevej 2A 4872

Læs mere

Vejledning om vedligeholdelse af køkken

Vejledning om vedligeholdelse af køkken Vejledning om vedligeholdelse af køkken 1. Generel info om køkkenet 2. Lukning (lokalt) af vand opsætning af opvaskemaskine 3. Emhætte, betjening og udskiftningsfremgangsmåde 4. Rens af afløb internt i

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Insta A/S Smedevænget 16 A. 4700 Næstved. Tlf.: 21846605

Elinstallationsrapport for ejendommen. Insta A/S Smedevænget 16 A. 4700 Næstved. Tlf.: 21846605 for ejendommen Sælger G Johs Christoffersen Adresse Menstrup Bygade 5 Postnr. og by 4700 Næstved Dato 11.10.2015 Udløbsdato 11.10.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Insta A/S Smedevænget 16 A 4700

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Allan & Asli Bremer Obling. El:Con Middelfart A/S Ryhavevej 50 8210 Aarhus V Tlf.

Elinstallationsrapport for ejendommen. Allan & Asli Bremer Obling. El:Con Middelfart A/S Ryhavevej 50 8210 Aarhus V Tlf. for ejendommen Sælger Allan & Asli Bremer Obling Adresse Toftesvinget 28 Postnr. og by 8250 Egå Dato 27.01.2014 Udløbsdato 27.01.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed El:Con Middelfart A/S Ryhavevej

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boet efter Poul Bojsen Madsen v/ Advokat Jesper Laage Kjeldsen

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boet efter Poul Bojsen Madsen v/ Advokat Jesper Laage Kjeldsen for ejendommen Sælger Boet efter Poul Bojsen Madsen v/ Advokat Jesper Laage Kjeldsen Adresse Wandallsvænge 21 Postnr. og by 5700 Svendborg Dato 26.11.2015 Udløbsdato 26.11.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Midtfyns Elforsyning A.m.b.a Østre Ringvej 43 5750 Ringe Tlf.: 62 62 11 09

Elinstallationsrapport for ejendommen. Midtfyns Elforsyning A.m.b.a Østre Ringvej 43 5750 Ringe Tlf.: 62 62 11 09 for ejendommen Sælger Svendborg Kommune Adresse Stubbevangen 11 Postnr. og by 5700 Svendborg Dato 08.12.2015 Udløbsdato 08.12.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Midtfyns Elforsyning A.m.b.a Østre

Læs mere

A/B Sadolinparken 2 (Husforening Nord)

A/B Sadolinparken 2 (Husforening Nord) A/B Sadolinparken 2 (Husforening Nord) Indholdsfortegnelse 1 Husorden... 2 2 Affald... 2 3 Altaner, vinduer og facader... 3 4 Arbejdsdag... 3 5 Cykler, barnevogne og lignende... 3 6 Cykling og knallertkørsel...

Læs mere

Monterings vejledning Qooler sparkling 17i indbygning i køkken.

Monterings vejledning Qooler sparkling 17i indbygning i køkken. Monterings vejledning Qooler sparkling 17i indbygning i køkken. Teknisk data: Mål: H 390mm x B 235mm x D 420mm inkl. luftskjold 230v 50 Hz. 270 w max forbrug Kalkfilter og kulfilter skal skiftes en gang

Læs mere

Bestyrelsens forslag til ny husorden

Bestyrelsens forslag til ny husorden Bestyrelsens forslag til ny husorden Generelt er forslaget til ny husorden en justering af den nuværende suppleret med tilføjelse af regler vedr. dørtelefon og adgangskontrol samt tørring af tøj, som blev

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Multi-Tech A/S Hareskovvej 15 A 4400 Kalundborg Tlf.: 59 50 40 04

Elinstallationsrapport for ejendommen. Multi-Tech A/S Hareskovvej 15 A 4400 Kalundborg Tlf.: 59 50 40 04 for ejendommen Sælger Martin Backe Adresse Tingerupvej 96 Postnr. og by 4330 Hvalsø Dato 03.07.2015 Udløbsdato 03.07.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Multi-Tech A/S Hareskovvej 15 A 4400 Kalundborg

Læs mere

Husorden. For. Nordvænget II. Furesø Boligselskab. Furesø Boligselskab 4104-6 Nordvænget II Godkendt på afdelingsmødet den 01.03.

Husorden. For. Nordvænget II. Furesø Boligselskab. Furesø Boligselskab 4104-6 Nordvænget II Godkendt på afdelingsmødet den 01.03. Husorden For Nordvænget II Furesø Boligselskab E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1af 10 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

Frederiksberg forenede Boligselskaber

Frederiksberg forenede Boligselskaber For Thielebo-ungdomsboliger Frederiksberg forenede Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 8 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde

E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde Registrering af rørinstallationer Februar 2016 Norconsult Wessberg A/S Rådgivende ingeniørfirma Herlev Bygade 14 2730 Herlev Rapport Dato 25.02.2016 Sag 157421 Ini LM

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boligeftersyn P/S Nyhavn 43 B, st. 1051 København K Tlf.: 35 36 07 96

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boligeftersyn P/S Nyhavn 43 B, st. 1051 København K Tlf.: 35 36 07 96 for ejendommen Sælger Sabine Christiansen Adresse Østergade 39 Postnr. og by 4880 Nysted Dato 15.10.2015 Udløbsdato 15.10.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Boligeftersyn P/S Nyhavn 43 B, st. 1051

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN H.C. ØRSTEDSVEJ 21/AMALIEVEJ 22-24

HUSORDEN FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN H.C. ØRSTEDSVEJ 21/AMALIEVEJ 22-24 FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN H.C. ØRSTEDSVEJ 21/AMALIEVEJ 22-24 1. INDLEDNING 1.1. Formål med husordenen For at skabe et godt miljø i vores ejendom er det vigtigt, at alle viser størst muligt hensyn til

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Jørgen Franke og Anna Malvine Franke. factum2 el & teknik a/s Margrethepladsen 3 8000 Aarhus C Tlf.

Elinstallationsrapport for ejendommen. Jørgen Franke og Anna Malvine Franke. factum2 el & teknik a/s Margrethepladsen 3 8000 Aarhus C Tlf. for ejendommen Sælger Jørgen Franke og Anna Malvine Franke Adresse Vædderen 61 Postnr. og by 5700 Svendborg Dato 19.08.2015 Udløbsdato 19.08.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed factum2 el & teknik

Læs mere

KOM SKIMMELSVAMP I FORKØBET

KOM SKIMMELSVAMP I FORKØBET KOM SKIMMELSVAMP I FORKØBET SKIMMELSVAMP 8 GODE RÅD 1 Hold en temperatur i alle rum på 18-22 grader 2 Skab gennemtræk i boligen I 10 minutter to gange dagligt 3 Kontroller udsugning i bad og køkken 4 Lad

Læs mere