GAZELLE GIVER DIG LYST TIL AT CYKLE!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GAZELLE GIVER DIG LYST TIL AT CYKLE!"

Transkript

1 El-cykler

2 2 3 INDEKS GIVER DIG LYST TIL AT CYKLE! Nyd oplevelsen i det fri, mærk vinden gennem håret, og få klaret tankerne: cykling giver dig ny energi. Lige siden 1892 har Gazelle produceret cykler af den bedste kvalitet, som er de nemmeste og mest komfortable at cykle på. Det er derfor, at en Gazelle giver dig lyst til at cykle hver dag! INDEKS Gazelle giver dig lyst til at cykle! 04 Derfor skal det være en Gazelle 06 E-bike of the future 08 4 typer af elektrisk system at vælge imellem 10 Hvor langt har du brug for trædeassistance 12 Ultimate El-cykler 14 Cykling på den naturlige måde 16 Avancerede displays 17 Ultimate T2i HM 21 Ultimate T9 HM 22 Ultimate C8 HM 23 El-cykler med centermotor 24 CityZen Speed 25 CityZen C8 HM 27 Arroyo C8+ HM 29 Arroyo C7+ HM 30 Arroyo C7 HM NXG 32 Orange C8 HM 33 Orange C7 HM 34 Orange CX HM 37 Orange C330 HM 38 Arroyo C8 HM 39 Orange C7+ HM 40 Chamonix T10 HM 41 Cykler med motor i forhjulet 42 Orange C330 HF 43 Orange C8 HF 44 Orange C7+ HF 45 Orange C7 HF 46 Arroyo C7+ HF 47 Arroyo C7 HF 48 Chamonix C7 HF 49 Balance C7 HF 51 Miss grace C7 HF 54 HeavyDutyNL C7 HF 55 Specifikationer 56 Der er forskellige ikoner i denne brochure. Se, hvad de betyder, nedenfor. Stjernerne viser luksusniveauet for vores cykler. Se for flere oplysninger.

3 4 5 GIVER DIG LYST TIL AT CYKLE! GIVER DIG LYST TIL AT CYKLE! En Gazelle giver dig lyst til at cykle, fordi den er nem at cykle på, smart design og yderst robust. Du kan selv opleve denne perfekte 3-i-1 kombination ved at få en prøvetur hos en af vores forhandlere. Letkørende Lette cykler gør enhver cykeltur behageligere, hvad enten det er en tur gennem byen eller på langtur. Derfor laver Gazelle endnu lettere cykler, ikke bare med hensyn til vægten, men også selve cykeloplevelsen, ved hjælp af letvægtskomponenter og smart nytænkning. På Orange CX HM med automatisk gearskift betyder det, at du altid cykler i det rette gear. Eller du kan vælge altid at cykle med den optimale trædehastihed med det trinløse NuVinci gearskiftesystem på Orange C330 HM og Orange C330 HF. Smart design Ud over at en cykel skal se godt ud, skal cyklisten også kunne ses ordentligt. Derfor opfylder vores innovative lygter de strengeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Nogle af vores cykelmodeller, f.eks. Chamonix T10 HM, er udstyret med AXA Luxx 70 diodeforlygten med endnu større lyseffekt. Vores indbyggede lygter har desuden vundet designpriser, men det vigtigste er selvfølgelig den ekstra sikkerhed for dig. Derfor er CityZen Speed oven i købet udstyret med en stoplygte, der gør dig endnu mere synlig i trafikken. Yderst robust Gazelle samarbejder udelukkende med topmærker af el-cykelsystemer fra Japan og Tyskland. Og alle vores cykler produceres i Holland (i byen Dieren). Denne kombination er vores kunders garanti for kvaliteten. Gazelle tilbyder op til 10 års garanti på alle stel og uaffjedrede forgafler, så du trygt kan cykle af sted. Vi giver 5 års garanti på affjedrede forgafler og 2 år på alle øvrige komponenter. Lakken på en Gazelle er uopslidelig, stenhård og ridsefast uanset farven. Af hensyn til trafiksikkerheden har mange af vores cykler automatisk lystænding og som tyverisikring en effektiv kvalitetslås. Alle stel og komponenter bliver gennemtestet i vores testlaboratorium. Fordelene ved en Gazelles store holdbarhed og slidstyrke er lave omkostninger til vedligeholdelse og en god brugtpris.

4 6 7 DERFOR SKAL DET VÆRE EN GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE EN EL-CYKEL... Med mere end 120 års erfaring, en helt ny fabrik i Holland og el-systemer af den højeste kvalitet producerer vi cykler, der opfylder vores kunders ønsker. Hos Gazelle dur kun det bedste, fordi vi vil være sikre på, at du får glæde af din cykel og kan cykle problemfrit på den i mange år. En hollandsk stolthed i mere end 120 år Vi har produceret Gazelle cykler i Holland i mere end et århundrede, og ingen ved mere om, hvad cyklisten har brug for, end vi gør. Ved at kombinere vores ekspertise med holdbare kvalitetsmaterialer garanterer vi dig mange års cykleglæde. Det er til gavn både for miljøet og for din pengepung. Du finder en Gazelle ekspert der, hvor du har brug for det Hvis du har brug for vores ekspertise, f.eks. få svar på et spørgsmål eller for at få fat på reservedele, hjælper Gazelle dig altid gerne. Med mere end 1000 Gazelle forhandlere skulle du nemlig gerne kunne finde et af vores cykelværksteder i nærheden af dig. El-systemer af topkvalitet Hos Gazelle er vi gode til at bygge cykler, og det bestræber vi os på at blive ved med. Derfor har vi i mange år samarbejdet med Bosch, Panasonic og Impulse omkring el-systemer. Disse tyske og japanske mærker deler forretningsprincip med Gazelle, nemlig at levere driftsikre og robuste produkter af den højeste kvalitet. Det er en vinderkombination, der gør, at vores el-cykler er de mest solgte i Holland. Et skarpt blik for design På en Gazelle cykel tager du dig altid godt ud. For vores cykler er ikke blot flotte, de er også bygget til at holde, så du kan cykle i rigtig mange år. De integrerede kabler og den ridsefaste lak modstår knubsene med tiden. Og med forskellige systemer, stel og modeldesign at vælge imellem kan du helt sikkert finde en Gazelle el-cykel, der passer perfekt til dig. Mere for pengene En Gazelle er mere end bare en cykel. Det er et produkt, du skal kunne regne med. Et, der kan få dig fra A til B, uanset vejret. Det gør Gazelle perfekt til formålet. Robust kvalitet og smart design har været grundstenene i vores firma i mange år. Disse kvaliteter er garantien for en lang cykellevetid og en høj brugtværdi.

5 8 9 E-BIKE OF THE FUTURE E-BIKE OF THE FUTURE Gazelle er stolt over at kunne præsentere sin Concept el-cykel, som er konstrueret i samarbejde med den berømte italienske designer Giugiaro. Internationalt design og optimal cykelkomfort fra Holland mødes for første gang i denne enestående el-cykel. Giorgetto Giugiaro blev berømt i 1980 erne som succesrig bildesigner af bl.a. VW Golf, Audi 80, Fiat Panda og ikke mindst Delorean DMC-12, der blev brugt som tidsmaskine i filmen Tilbage til fremtiden (1985). I dag er designafdelingen hos Giugiaro Design stærkt efterspurgt på grund deres elegante, praktiske og komfortable design. Det bedste fra to verdener Gazelles ekspertise i optimal cykelkomfort, som kun hollænderne er i stand til, og Giugiaros elegante design går op i en højere enhed i den ikoniske Concept el-cykel. Gazelle har bidraget med sin ekspertise i cykelkomfort, -funktionalitet og -kvalitet. Giugiaro har baseret sit designarbejde på disse grundprincipper for at skabe en el-cykel i et design, der både er futuristisk og funktionelt. Resultatet er lige så revolutionerende, som det er harmonisk, til dels på grund af batteriet, motoren og kablerne, der er indbygget i stellet. En vision og snarlig realitet Denne el-cykel bliver en realitet i løbet af modelår 2016, når Gazelle lancerer denne model i et meget begrænset produktionsantal. Desuden vil Concept el-cyklen give inspiration til og blive brugt som basis for innovation af en ny generation af Gazelle el-cykler. Fremtiden for cykling! Dette design er Gazelles fremadrettede vision for den nye generation af el-cykler. I de kommende år vil stadigt flere forbrugere vælge en el-cykel frem for en almindelig cykel eller bil, både af praktiske (bilkøer og besværlig parkering) og bæredygtige (miljøhensyn) årsager. Ud over komfort, funktionalitet og kvalitet vil moderigtigt og markant design komme til at spille en stadigt større rolle, når en forbruger vil købe en cykel. Med Concept el-cyklen tager Gazelle sammen med Giugiaro det næste innovative skridt i el-cyklens udvikling.

6 10 SAMMENLIGNING AF MODELLER 11 4 TYPER AF ELEKTRISK SYSTEM AT VÆLGE IMELLEM Gazelle tilbyder 4 typer af elektrisk system: Impulse, 2 fra Bosch og 1 fra Panasonic. Nedenfor ses produktfordelene ved de forskellige typer af el-cykler. Hybrid M eller Hybrid F? Skal du vælge en Gazelle Hybrid med centermotor eller motor i forhjulet? Som hjælp til at vælge kan du se produktegenskaberne for de to motorer her. Centermotor (HM): Impulse og Bosch Lavt placeret tyngdepunkt midt på cyklen, der gør styringen direkte og præcis Ekstra stærk Velegnet til lange cykelture på meget bakkede veje Frihjul; nemmere tråd uden trædeassistance Motor i forhjulet (HF): Panasonic Ekstra støjsvag, stort set lydløs Elegant designet som en almindelig cykel Frihjul; nemmere tråd uden trædeassistance CENTERMOTOR (HM) CENTERMOTOR (HM) MOTOR I FORHJULET (HF) ACTIVE LINE PERFORMANCE LINE STÆRK EL-CYKEL MED DE BEDSTE KØREEGENSKABER STÆRK EL-CYKEL EL-CYKEL MED EKSTRA MOTORKRAFT OP TIL 45 KM/T LYDLØS OG ELEGANT EL-CYKEL Anvendelse Flade og bakkede veje (maks. 70 Nm*) Flade og bakkede veje (maks. 48 Nm*) Cyklingstype ***** **** Lydløs motor **** *** Motoreffekt ***** **** Display Display midt på styret, med håndtagsbetjening Display midt på styret, med håndtagsbetjening Anvendelse Flade og bakkede veje (maks. 60 Nm*) Flade og let kuperet veje (maks. 30 Nm*) Cyklingstype **** ***** Lydløs motor *** **** Motoreffekt ***** *** Display Display midt på styret, med håndtagsbetjening 2 displaytyper: sidedisplay eller centerdisplay med håndtagsbetjening Batteri 3 batterier at vælge imellem, rækkevidde på op til 160 km 11 Ah, rækkevidde på op til 145 km Batteri 11 Ah, rækkevidde på op til 95 km 3 batterier at vælge imellem, rækkevidde på op til 110 km Ekstra Frihjul; nemmere tråd uden trædeassistance Gearsensorteknik med letgående gearskift Indbygget motorassistance op til 6 km/t til at kunne trækker med cyklen. Kraftig 4 A batterioplader til hurtig opladning Magnetisk opladerstik til nem genopladning Frihjul; nemmere tråd uden trædeassistance Indbygget motorassistance op til 6 km/t til at kunne trækker med cyklen. Micro USB-port på displayet til opladning af mobiltelefon eller navigator Ekstra Frihjul; nemmere tråd uden trædeassistance Indbygget motorassistance op til 6 km/t til at kunne trækker med cyklen. Micro USB-port på displayet til opladning af mobiltelefon eller navigator Frihjul; nemmere tråd uden trædeassistance Indbygget motorassistance op til 6 km/t til at kunne trækker med cyklen. Micro USB-port på displayet til opladning af mobiltelefon eller navigator *) Maks. moment er en måleværdi, der viser, hvor stor trækkraft motoren kan yde under de gunstigste forhold for det elektriske system.

7 12 13 TRÆDEASSISTANCE HVOR LANGT HAR DU BRUG FOR TRÆDEASSISTANCE! Hvor langt du kan cykle med elektrisk trædeassistance afhænger i høj grad af batteriets type. Når du køber en Gazelle Hybrid, kan du vælge mellem forskellige batterier med forskellig kapacitet og rækkevidde. For de forskellige modeller kan du bruge oversigten nedenfor til at vælge det batteri, der passer bedst til din cykelbrug. RÆKKEVIDDE VED KM/T Nom. watt-time effekt 317 Wh 396 Wh 486 Wh Kapacitet 8,8 Ah 11 Ah 13,5 Ah Rækkevidde, Eco * km km km Rækkevidde, Power * km km km Rækkevidde, hoch * km km km Pris Medfølger til cyklen Merpris DKK 1200,00 Merpris DKK 2000,00 Nom. watt-time effekt 312 Wh 416 Wh 482 Wh Kapacitet 8,6 Ah 11,4 Ah 13,4 Ah Rækkevidde, Eco* km km km Rækkevidde, Power* km km km Rækkevidde, Sport* km km km Pris Medfølger til cyklen Merpris DKK 1000,00 Merpris DKK 1800,00 RÆKKEVIDDE VED KM/T Nom. watt-time effekt 317 Wh 396 Wh 486 Wh Kapacitet 8,8 Ah 11 Ah 13,5 Ah Rækkevidde, Eco * km km km ACTIVE LINE Rækkevidde, Power * km km km Rækkevidde, hoch * km km km Nom. watt-time effekt Kapacitet 400 Wh 11,1 Ah Pris Medfølger til cyklen Merpris DKK 1200,00 Merpris DKK 2000,00 Rækkevidde, Eco * 145 km Rækkevidde, Power * 85 km Rækkevidde, Sport * 65 km Rækkevidde, Turbo * Pris 60 km Medfølger til cyklen RÆKKEVIDDE VED 25 KM/T Nom. watt-time effekt 317 Wh 396 Wh 486 Wh Kapacitet 8,8 Ah 11 Ah 13,5 Ah Nom. watt-time effekt Kapacitet Rækkevidde, Eco * PERFORMANCE LINE 400 Wh 11,1 Ah 95 km Rækkevidde, Eco * km km km Rækkevidde, Power * km km km Rækkevidde, hoch * km km km Pris Medfølger til cyklen Merpris DKK 1200,00 Merpris DKK 2000,00 Rækkevidde, Power * 50 km Rækkevidde, Sport * 40 km Rækkevidde, Turbo * Pris 35 km Medfølger til cyklen *) Rækkevidden afhænger desuden af følgende faktorer: det valgte gear, dæktrykket, cyklistens vægt, cykelhastigheden, terrænet, vindforholdene, batteriets alder og den indstillede trædeassistance.

8 14 15 EL-CYKLER

9 16 ULTIMATE EL-CYKLER 17 CYKLING PÅ DEN NATURLIGE MÅDE En Gazelle Ultimate el-cykel har en række forskellige senso- rotations- og pedalkraftsensoren sørger for den optimale AVANCEREDE DISPLAYS HÅNDTAGSBETJENT OG MULTIFUNKTIONEL rer, der gør, at du cykler helt naturligt. Sensorerne fungerer trædeassistance, så du altid cykler med nemt tråd. Displayene til Gazelle Ultimate el-cykler har en lang række en række yderligere, revolutionerende funktioner. ved konstant at sende data til cykelmotoren. Fart-, funktioner. Du kan f.eks. se batteriets resterende rækkevid- Nyon-displayet viser dig f.eks. vej hjem, og du kan indstille de, din cykelhastighed og antal kørte kilometer. Med den trædeassistancen helt præcist efter dit cykelbehov. Det 2 MOTORTYPER BOSCH ACTIVE OG PERFORMANCE LINE praktiske håndtagsbetjening på styret indstiller du nemt trædeassistancen blot med et tryk på en knap. Indbygget motorassistance op til 6 km/t til at trække cyklen til fods. Det nye Nyon-display, der lanceres på Ultimate T2i HM, har trådløse, multifunktionelle display er nemt at aflæse under alle lysforhold. Din Gazelle forhandler hjælper dig gerne med at vælge og foretage indstillingerne efter dit behov. Gazelles Ultimate el-cykler har en centermotor (Bosch Acti- Cyklister, der vil have ekstra stærk motorassistance, skal væl- ve Line eller Performance Line). Den stærke Active Line- ge Bosch Performance Line. Denne ekstra stærke motor har motor fra kvalitetsmærket Bosch er udviklet specielt til at imponerende trædeassistance i alle situationer. Performan- give ekstra kraftig trædeassistance, f.eks. hvis du tit cykler ce Line har den mest moderne elektroniske måle- og sty- på meget bakkede veje. Den lave placering af motoren tæt ringsteknologi, der giver en fantastisk cykeloplevelse. Den ved krankboksen giver cyklen ekstra godt vejgreb med lavvibrerende motors sporty karakter suppleres flot af de perfekte køre- og styreegenskaber. Højkvalitetsbatteriet er smart designede antracitfarvede komponenter. Det er ikke indbygget diskret i bagagebæreren. Du kan cykle længere, uden grund, at Performance Line har vundet den presti- op til 145 km, på grund af den høje batterikapacitet gefyldte designpris Red Dot Award. (11,1 Ah / 400 Wh). RÆKKEVIDDEN Hvor langt du kan cykle med elektrisk trædeassistance afhænger i høj grad af batteriet. Se oversigten nedenfor over rækkevidden for de to forskellige batterier i Ultimate-sortimentet. Performance Line (maks. 60 Nm**) Active Line (maks. 48 Nm**) Nom. watt-time effekt 400 Wh 400 Wh Kapacitet 11,1 Ah 11,1 Ah Rækkevidde ECO* 130 km 145 km Rækkevidde TOUR* 70 km 85 km Rækkevidde SPORT* 55 km 65 km Rækkevidde TURBO* 50 km 60 km Pris Medfølger til cyklen Medfølger til cyklen ALTID MOBIL AFTAGELIGT BATTERI *) Rækkevidden afhænger desuden af følgende faktorer: det valgte gear, dæktrykket, cyklistens vægt, cykelhastigheden, terrænet, vindforholdene, batteriets alder og den indstillede trædeassistance. **) Maks. moment er en måleværdi, der viser, hvor stor trækkraft motoren kan yde under de gunstigste forhold for det elektriske system. På arbejde, på terrassen, på... det eneste, du skal bruge, er en stikkontakt til at genoplade det aftagelige batteri på din Gazelle Ultimate el-cykel. Desuden har disse lithium-ion-batterier lang levetid.

10 19 18 EL-CYKLER Stærkt batteri 11,1 Ah (400 Wh) Bosch batteriet har stor rækkevidde. Luksusdisplay Det interaktive Bosch Nyon-display er til endnu mere udfordrende cykling. Håndpolerede svejsninger Stelrørene er sømløst sammenføjet med denne højkvalitetsfinish. Ekstra stærk motor Gazelles Ultimate el-cykler har en stærk Bosch motor til cykling på meget bakkede veje (Active Line eller den ekstra stærke Performance Line). 3 sensorer Der er 3 sensorer, som fungerer sammen, så el-cyklen føles helt naturlig at cykle på.

11 20 21 EL-CYKLER ULTIMATE T2i HM Sporty og ekstra kraftig elektrisk cykel Denne sporty cykel er yderst velegnet til at cykle på bakkede veje takket være den ekstra stærke Bosch Performance Line motor. Det interaktive Bosch Nyon-display er til udfordrende cykling. Cyklen har en rækkevidde på helt op til 130 kilometer. Du bremser altid sikkert og effektivt med de førsteklasses Shimano SLX skivebremser. EL-CYKLER Kunne du tænke dig at pendle komfortabelt 10 km til og fra arbejde hver dag? Eller er du til afslappende cykelture i weekenden? Du kan få en Gazelle Ultimate el-cykel til alle former for cykling. Med de stærke Bosch motorer Active Line eller den ekstra stærke Performance Line kan du nemt cykle på selv meget bakkede veje. Elektronikken i den høje kvalitet med forskellige sensortyper gør det til en helt ny og anderledes oplevelse at cykle på en el-cykel. Med den store batterikapacitet får du en rækkevidde på op til 130 km. De førsteklasses cykelkomponenter er din garanti for topkvalitet. Det kalder vi at cykle afslappende! 10 gear Shimano Deore med hydrauliske Shimano SLX skivebremser KG 21,7 (uden batteri) FARVE armour grey / black primer DAME FARVE armour grey / black primer HERRE

12 22 23 EL-CYKLER ULTIMATE ULTIMATE T9 HM Sporty og kraftig elektrisk cykel Denne sporty cykel er yderst velegnet til at cykle på bakkede veje takket være den stærke Bosch-motor. Cyklen har en rækkevidde på helt op til 145 kilometer. Du bremser altid sikkert og effektivt med de førsteklasses, progressivt virkende Magura bremser. Det lette aluminiumsstel med håndpolerede svejsesømme gør, at du sidder i en sportslig cykelstilling. ULTIMATE C8 HM Komfortabel og kraftig elektrisk cykel Denne komfortable cykel er yderst velegnet til at cykle på bakkede veje takket være den stærke Bosch-motor. Cyklen har en rækkevidde på helt op til 145 kilometer. Du bremser altid sikkert og effektivt med de førsteklasses, progressivt virkende Magura bremser. Optimalt og letgående gearskift med Shimano Alfine 8 gear, som er Shimanos bedste gearnav. 9 gear Shimano Deore med Magura HS11 hydrauliske bremser 8 gear Shimano Alfine med Magura HS11 hydrauliske bremser KG 21,9 (uden batteri) FARVE black mat / white grey mat DAME FARVE black mat / white grey mat HERRE KG 22,4 (uden batteri) FARVE panther black / bright aluminum DAME FARVE panther black / bright aluminum HERRE

13 24 CITYZEN SPEED **** CENTERMOTOR Kom hurtigt fra A til B på den mest sporty elektriske cykel 25 Med en tophastighed på 45 km/t* kommer du altid hurtigt og frisk til bestemmelsesstedet. Den ekstra kraftige Bosch Performance Line motor gør høje hastigheder muligt. Sporty og manøvredygtig cykel som følge af den centrale placering af motoren og batteriet. Cyklen har en rækkevidde på helt op til 95 kilometer! CITYZEN SPEED: DEN IDEELLE PENDLERCYKEL! CityZen Speed har en tophastighed på 45 km/t. Det betyder, at du altid kommer hurtigt og frisk frem til destinationen på arbejde eller hjem igen som kan være op til 95 km væk. Desuden er denne el-cykel i det flotte, minimalistiske design yderst manøvredygtig. Med den ekstra stærke Bosch Performance Line-motor er CityZen Speed en yderst alsidig cykel til alt lige fra cykling i byen til landeveje i kuperet landskab. Stærke hydrauliske skivebremser, der sørger for sikker bremsekraft hver gang. 10 gear Shimano Deore med Magura MT4e hydrauliske skivebremser KG 20,5 (uden batteri) FARVE black mat DAME FARVE black mat HERRE PERFORMANCE LINE

14 26 CENTERMOTOR 27 CITYZEN C8 HM **** Manøvredygtig, sporty elektrisk cykel Sporty og manøvredygtig cykel som følge af den centrale placering af motoren og batteriet. Yderst velegnet til at cykle sportsligt på bakkede veje takket være den ekstra stærke Bosch-motor. Hydrauliske skivebremser, der bremser super effektivt driftsikre og giver fuld kontrol Cyklen har en rækkevidde på helt op til 145 kilometer. 8 gear Shimano Nexus med Shimano BR-M355 skivebremser KG 20,4 (uden batteri) FARVE black mat DAME FARVE black mat HERRE ACTIVE LINE

15 28 CENTERMOTOR 29 CYKLER MED CENTERMOTOR Som navnet antyder, er motoren placeret midt på cyklen. Og fordi motoren er placeret lavt på cyklen, har alle Gazelles Hybrid M-modeller fantastiske køreegenskaber og ekstra godt vejgreb. Desuden er vores Impulse og Bosch centermotorer så stærke, at du let kan cykle på bakkede veje. Vores Hybrid M-modeller er velegnede til hverdagsbrug, pendling, sporty langturscykling. Impulse Med Impulse-systemet får du en lydløs cykel med perfekte køreegenskaber. Gearsensoren gør, at du kan fortsætte med at træde i pedalerne, mens du skifter gear. Det giver optimal cykelkomfort og -kraft kombineret med helt naturlige cykelegenskaber i en og samme cykel. Bosch Vores modeller med den stærke og robuste Bosch motor gør det nemt at cykle. ARROYO C8+ HM **** Ekstra komfortabel elektrisk cykel med en kraftig centermotor Du vil nyde at cykle i fred og ro takket være den støjsvage centermotor. Du kan cykle med en rækkevidde på op til 160 km, alt efter hvilket batteri du vælger. Yderst velegnet til at cykle på bakkede veje takket være den ekstra stærke Impulse-motor. Du kan altid skifte gear, mens du træder i pedalerne takket være teknologien Shift Sensor. 8 gear Shimano Nexus med fodbremse og Magura HS11 hydrauliske bremser KG 23,8 (uden batteri) FARVE sapphire black mat / onyx purple mat DAME

16 30 CENTERMOTOR 31 ARROYO C7+ HM **** Komfortabel og støjsvag el-cykel ARROYO C7 HM NXG **** Innovativ elektrisk cykel med kraftigt assistance Du vil nyde at cykle i fred og ro takket være den støjsvage Impulse-centermotor. Med gearsensorteknik, så du kan skifte gear, mens du træder i pedalerne. Med hydrauliske Magura bremser er trafiksikkerheden og kontrollen over cyklen i top. Cyklen er udstyret med et 15Ah batteri der giver dig en rækkevide på op til 180km. Med impulse motor og et nyt batteri system i baggagebæren En perfekt elektrisk cykel til arbejdet, hverdagscykling og til længere ture. Velegnet til at cykle i fred og ro, samt i bakket terræn. Gearsensor teknik for letgående gearskift. 7 gear Shimano Nexus med Magura HS11 hydrauliske bremser og fodbremse KG 22,8 (uden batteri) FARVE black mat DAME gear Shimano Nexus med frihjulsbremse og Magura HS11 hydrauliske bremser KG 23,8 (uden batteri) FARVE nova blue mat / bright aluminum mat DAME

17 32 CENTERMOTOR 33 ARROYO C7 HM **** Komfortabel og støjsvag elektrisk cykel ORANGE C8 HM ***** Ekstra komfortabel cykel med den mest stille centermotor Cyklen er vedligeholdelsesvenlig som følge af den lukkede kædekasse, Magura bremser og fodbremse. Du vil nyde at cykle i fred og ro takket være den støjsvage centermotor. Du kan altid skifte gear, mens du træder i pedalerne takket være teknologien Shift Sensor. Du kan cykle med en rækkevidde på op til 160 km, alt efter hvilket batteri du vælger. Du kan altid skifte gear, mens du træder i pedalerne takket være teknologien Shift Sensor. Du vil nyde at cykle i fred og ro takket være den stille centermotor. Med hydrauliske Magura bremser er trafiksikkerheden og kontrollen over cyklen i top. Du kan cykle med en rækkevidde på op til 160 km, alt efter hvilket batteri du vælger. 7 gear Shimano Nexus med fodbremse og Magura HS11 hydrauliske bremser KG 23,8 (uden batteri) FARVE bright aluminum mat / aluminum grey mat DAME gear Shimano Nexus med Magura HS11 hydrauliske bremser KG 23,3 (uden batteri) FARVE eclipse black / grace silver eller port royal / bright aluminum DAME FARVE eclipse black / grace silver eller port royal / bright aluminum HERRE * Dame 46, 61 og herre 65 fås kun i eclipse black/grace silver.

18 34 CENTERMOTOR 35 ORANGE C7 HM **** Komfortabel cykel med den mest stille centermotor Du kan altid skifte gear, mens du træder i pedalerne takket være teknologien Shift Sensor. Du vil nyde at cykle i fred og ro takket være den stille centermotor. Cyklen er vedligeholdelsesvenlig som følge af den lukkede kædekasse og rullebremsesystemet. Du kan cykle med en rækkevidde på op til 160 km, alt efter hvilket batteri du vælger. 7 gear Shimano Nexus med rullebremser KG 23,2 (uden batteri) FARVE nova blue eller premium white / aluminum grey DAME FARVE nova blue HERRE * Dame 61 fås kun i nova blue.

19 36 CENTERMOTOR 37 MED NUVINCI CYKLER DU ALTID I DET RIGTIGE GEAR Kunne du tænke dig at cykle super komfortabelt og ubesværet? Så skal du vælge Orange CX HM.Denne cykel er udstyret med det innovative NuVinci Harmony-system. Med dette system hører manuelt gearskift fortiden til. Du bestemmer, hvor hårdt det skal være at træde i pedalerne, og det automatiske system finder gearet, der passer til: den ultimative form for luksuscykling! På Orange C330 HM og Orange C330 HF der begge er udstyret med det trinløse NuVinci N330 gearskiftesystem bruger du drejeknappen på styret til at vælge trinløst, hvor hårdt trådet skal være. Som en ekstra fordel betyder det, at batterikapaciteten udnyttes mest effektivt, hvilket er med til at give den ekstra store rækkevidde. Desuden er det hermetisk lukkede NuVinci navgearsystem totalt vedligeholdelsesfrit. Derfor får du den bedste cykeloplevelse med Gazelle og NuVinci. ORANGE CX HM ***** Elektrisk cykel med automatisk gearskift for ultimativ komfort Altid i det rigtige gear med NuVinci Harmony. Fordi du altid cykler i det rigtige gear, får du en betydelig længere rækkevidde. Cyklen er vedligeholdelsesvenlig takket være den helt lukkede kædekasse. Yderst velegnet til at cykle på bakkede veje takket være den ekstra stærke Bosch-motor. Nuvinci Harmony N380 med Magura HS11 hydrauliske bremser KG 23,4 (uden batteri) FARVE eclipse black / grace silver DAME FARVE eclipse black / grace silver HERRE ACTIVE LINE

20 38 39 CENTERMOTOR ORANGE C330 HM ***** Kraftig og stabil elektrisk cykel med trinløst gearskift Yderst velegnet til at cykle på bakkede veje takket være den ekstra stærke Bosch-motor. Du har optimalt gearskift takket være den trinløse NuVinci N330 Manual gearnav. Med hydrauliske Magura bremser er trafiksikkerheden og kontrollen over cyklen i top. Cyklen har en rækkevidde på helt op til 145 kilometer. ARROYO C8 HM ***** Den perfekte el-cykel til byen og ude i naturen Stærk Bosch motor med fodbremse. Unikke steldesign med en optimal siddestilling, som perfekt kombinerer sporty og komfort. Et nemt at betjene digital display, let batteri Powerpack 400 med hurtig opladning og Batteri Management system. NuVinci N330 Manual trinløst gearsystem med Magura HS11 hydrauliske bremser KG 23,4 (uden batteri) FARVE black mat DAME FARVE black mat HERRE gear Shimano Nexus med fodbremse og Magura HS11 hydrauliske bremser KG 23,5 (uden batteri) FARVE eclipse black / grace silver DAME FARVE eclipse black / grace silver HERRE ACTIVE LINE ACTIVE LINE

21 40 41 CENTERMOTOR ORANGE C7+ HM **** Kraftig, komfortabel og stabil elektrisk cykel Yderst velegnet til at cykle på bakkede veje takket være den ekstra stærke Bosch-motor. Cyklen har en rækkevidde på helt op til 145 kilometer. Med hydrauliske Magura bremser er trafiksikkerheden og kontrollen over cyklen i top. Det er desuden nemt at trække cyklen med den praktiske funktion walk assist. CHAMONIX T10 HM **** Sporty, kraftig og stabile elektrisk cykel Yderst velegnet til at cykle sportsligt på bakkede veje takket være den ekstra stærke Bosch-motor. Cyklen har en rækkevidde på helt op til 145 kilometer. Med hydrauliske Magura bremser er trafiksikkerheden og kontrollen over cyklen i top. AXA-forlygten giver en god lysstråle på 70 lux LED og den har dagslysfunktion. 7 gear Shimano Nexus med Magura HS11 hydrauliske bremser KG 22,9 (uden batteri) FARVE black mat eller premium white DAME FARVE black mat HERRE gear Shimano Deore med Magura HS11 hydrauliske bremser KG 21,6 (uden batteri) FARVE grace silver mat / black primer mat DAME FARVE grace silver mat / black primer mat HERRE ACTIVE LINE ACTIVE LINE

22 42 MOTOR I FORHJULET 43 CYKLER MED MOTOR I FORHJULET Vores Panasonic motorer i forhjulet er så kompakte, at Gazelles Hybrid F-modeller ligner helt almindelige cykler. Placeringen af motoren i forhjulet har desuden den fordel, at det også er nemmere at cykle uden trædeassistance. Sidste år var Orange C7+ HF den mest solgte el-cykel med motor i forhjulet på det hollandske marked. Panasonic Panasonic er et veletableret navn og Gazelles samarbejdspartner. Det er ikke uden grund, at der cykler mere end én million el-cykler med Panasonic motor rundt omkring i verden. Kombinationen af vores kvalitetscykler med Panasonics næsten 20 års erfaring med el-cykler er resulteret i robuste cykler med et udvalg af forskellige batteripakker. ORANGE C330 HF ***** Robust og stilfuld elektrisk cykel med trinløst gearskift Den indbyggede Panasonic-motor i forhjulet gør, at denne model ligner en almindelig cykel. Du har optimalt gearskift takket være den trinløse NuVinci N330 Manual gearnav. Pedalkraftsensor der giver en naturlig køreoplevelse. Affjedringen i sadlen og forgaflen giver dig ekstra komfort under de daglige ture og lange udflugter. NuVinci N330 Manual trinløst gearsystem med Shimano rullebremser KG 24,5 (uden batteri) FARVE eclipse black / grace silver DAME FARVE eclipse black / grace silver HERRE 57 61

23 44 45 MOTOR I FORHJULET ORANGE C8 HF ***** Stilfuld elektrisk cykel med den bedste køreoplevelse Den indbyggede Panasonic-motor i forhjulet gør, at denne model ligner en almindelig cykel. Affjedringen i sadlen og forgaflen giver dig ekstra komfort under de daglige ture og lange udflugter. Pedalkraftsensor der giver en naturlig køreoplevelse. Gazelle s kraftigste og letteste forhjulsmotor nogensinde har desuden et yderst lavt støjniveau. ORANGE C7+ HF **** Den bedst solgte elektriske cykel Den indbyggede Panasonic-motor i forhjulet gør, at denne model ligner en almindelig cykel. Affjedringen i sadlen og forgaflen giver dig ekstra komfort under de daglige ture og lange udflugter. Rotationssensoren giver den kraftige motor maksimal trædeassistance ved minimal pedalkraft. Gazelle s kraftigste og letteste forhjulsmotor nogensinde har desuden et yderst lavt støjniveau. 8 gear Shimano Nexus med Magura HS11 hydrauliske bremser KG 24,1 (uden batteri) FARVE eclipse black / grace silver eller onyx purple mat DAME FARVE eclipse black / grace silver HERRE * Dame 46 og 61 fås kun i eclipse black/grace silver. 7 gear Shimano Nexus med rullebremser KG 23,8 (uden batteri) FARVE black mat eller industry grey eller premium white DAME FARVE black mat HERRE * Dame 46 og 61 fås kun i black mat.

24 46 47 MOTOR I FORHJULET ORANGE C7 HF *** Den mest fordelagtige elektriske cykel fra Gazelle Den indbyggede Panasonic-motor i forhjulet gør, at denne model ligner en almindelig cykel. Pålidelig cykel både til hverdagsbrug og til cykeludflugter. Rotationssensoren giver den kraftige motor maksimal trædeassistance ved minimal pedalkraft. Gazelle s kraftigste og letteste forhjulsmotor nogensinde har desuden et yderst lavt støjniveau. ARROYO C7+ HF **** Den perfekte e-bike (ikke alene) til byen Bevist japansk kvalitet, flere end cykler verden over er udstyret med et Panasonic e-bike-system. Den indbyggede Panasonic-motor i forhjulet gør, at denne model ligner en almindelig cykel. Affjedringen i sadlen og forgaflen giver dig ekstra komfort under de daglige ture og lange udflugter. Rotationssensoren giver den kraftige motor maksimal trædeassistance ved minimal pedalkraft. 7 gear Shimano Nexus med rullebremse bagtil og fælgbremse foran KG 22,9 (uden batteri) FARVE nova blue DAME FARVE nova blue HERRE gear Shimano Nexus med fodbremse bagtil og Magura HS11 hydraulisk bremse foran KG 24,1 (uden batteri) FARVE black mat DAME

25 48 49 MOTOR I FORHJULET ARROYO C7 HF *** Den robuste og elegante el-cykel Den indbyggede Panasonic motor i forhjulet gør, at denne model ligner en almindelig cykel. Rotationssensoren yder maksimal trædeassistance ved minimal pedalkraft. Du vil nyde at cykle i fred og ro takket være den støjsvage motor. Du kan cykle med en rækkevidde på op til 110 km, alt efter hvilket batteri du vælger. CHAMONIX C7 HF **** Sporty elektrisk cykel med kraftigt bremsesystem Den indbyggede Panasonic-motor i forhjulet gør, at denne model ligner en almindelig cykel. Sporty cykel både til hverdagsbrug og til lange cykelture. Rotationssensoren giver den kraftige motor maksimal trædeassistance ved minimal pedalkraft. Gazelle s kraftigste og letteste forhjulsmotor nogensinde har desuden et yderst lavt støjniveau. 7 gear Shimano Nexus med fodbremse bagtil og fælgbremse foran KG 22,9 (uden batteri) FARVE black eller bright aluminum DAME gear Shimano Nexus med Magura HS11 hydrauliske bremser KG 23,3 (uden batteri) FARVE desert titanium grey mat / platinum grey mat DAME FARVE desert titanium grey mat / platinum grey mat HERRE

26 50 MOTOR I FORHJULET 51 BALANCE C7 HF **** Den sikreste elektriske cykel På grund af stellets særlige konstruktion er denne cykel fantastisk nem at stige på og af, og du kan altid nå jorden med begge fødder. Siddestillingen er behagelig og afslappende uanset din højde, takket være den patentbeskyttede ISP * sadelteknologi. En sadel med affjedring og de ergonomiske håndtag øger cykelkomforten yderligere. Skridsikre pedaler, der giver ekstra godt fodfæste. 7 gear Shimano Nexus med rullebremser KG 24,9 (uden batteri) FARVE panther black UNISEX 46 * ISP : Sadelteknologien Intelligent Seating Position er en opfindelse, som er internationalt patentbeskyttet af Andries Gaastra

27 52 53 EL-CYKLER LIFESTYLE

28 54 55 MOTOR I FORHJULET MISS GRACE C7 HF *** Den bedst solgte elektriske transportcykel Bekvemmeligheden ved at cykle elektrisk med udseendet af en transportcykel. Cyklen står stabilt takket være det robuste dobbelte støtteben og styrblokering. Rotationssensoren yder maksimal trædeassistance ved minimal pedalkraft. Du kan vælge blandt tre typer batterier med en rækkevidde på op til 110 km. HEAVYDUTYNL C7 HF *** Den mest seje transportcykel Bekvemmeligheden ved at cykle elektrisk med udseendet af en transportcykel. Cyklen står stabilt takket være det robuste dobbelte støtteben og styrblokering. Rotationssensoren yder maksimal trædeassistance ved minimal pedalkraft. Du kan vælge blandt tre typer batterier med en rækkevidde på op til 110 km. 7 gear Shimano Nexus med rullebremse bagtil og fælgbremse foran KG 26 (uden batteri) FARVE black eller premium white DAME gear Shimano Nexus med rullebremse bagtil og fælgbremse foran KG 26 (uden batteri) FARVE black mat HERRE 54 59

29 56 57 ULTIMATE ULTIMATE T2i HM ULTIMATE T9 HM ULTIMATE C8 HM ARROYO C7 HM NXG ARROYO C7 HM ORANGE C8 HM Stel Alu 7005-T6 dobbeltbutted, håndlavet og håndpolerede svejsninger Alu 7005-T6 dobbeltbutted, håndlavet og håndpolerede svejsninger Alu 7005-T6 dobbeltbutted, håndlavet og håndpolerede svejsninger Luksusniveau **** **** ***** Gearnav - - Shimano Alfine, 8 speed Antal gear + gruppe Shimano Nexus 7 Gang 7 gear Shimano Nexus 8 gear Shimano Nexus Bagnav Shimano Deore til skivebremser Shimano Deore - Sensor Rotationssensor, Tretkraftsensor,Geschwindigkeitssensor und Shift-Sensor Rotationssensor, kraftsensor, hastighedssensor og Shift Sensor Rotationssensor, kraftsensor, hastighedssensor og Shift Sensor Udvendige gear foran - Shimano Deore - Type system Impulse Impulse Impulse Udvendige gear bagtil Shimano Deore, 10 speed Shimano Deore, 9 speed - Display Festes Mitteldisplay, LCD mit Bedienung am Handgriff Fast centerdisplay LCD med håndtagsbetjening Fast centerdisplay LCD med håndtagsbetjening Sensor Rotationssensor, kraftsensor og hastighedssensor Rotationssensor, kraftsensor og hastighedssensor Rotationssensor, kraftsensor og hastighedssensor Motor Bosch Performance Line motor 36V, 250W Bosch Active Line motor 36V, 250W Bosch Active Line motor 36V, 250W Bremsesystem foran Magura HS11 Hydraulikbremse Magura HS11 hydraulisk bremse Magura HS11 hydraulisk bremse Bremsesystem bagtil Magura HS11 Hydraulikbremse und Rücktrittbremse Magura HS11 hydraulisk bremse og fodbremse Magura HS11 hydraulisk bremse Display Bosch Nyon aftageligt display Bosch Intuvia aftageligt display Bosch Intuvia aftageligt display Affjedrende forgaffel ja ja ja Affjedrende sadelpind - - ja Bremsesystem foran Shimano SLX skivebremse, hydraulisk Integreret Magura HS11 bremse, hydraulisk Integreret Magura HS11 bremse, hydraulisk Integreret forlygte ja - ja Bremsesystem bagtil Shimano SLX skivebremse, hydraulisk Integreret Magura HS11 bremse, hydraulisk Integreret Magura HS11 bremse, hydraulisk Vægt 23,8 kg (uden batteri) 23,8 kg (uden batteri) 23,3 kg (uden batteri) Forgaffel Indvendigt kuglehoved, black anodised steerer Indvendigt kuglehoved, black anodised steerer Indvendigt kuglehoved, black anodised steerer Sadelpind Bracer Comp Bracer Comp Bracer Comp Forlygte Integrated Integrated Integrated Baglygte Busch & Müller Busch & Müller Busch & Müller Dæk Continental Contact 2 Extralite Continental Contact 2 Extralite Continental Contact 2 Extralite Vægt 21,7 kg (uden batteri) 21,9 kg (uden batteri) 22,4 kg (uden batteri) CENTERMOTOR CITYZEN SPEED CITYZEN C8 HM ARROYO C8+ HM ARROYO C7+ HM Luksusniveau **** **** ***** **** Antal gear + gruppe 10 gear Shimano Deore 8 gear Shimano Nexus 8 gear Shimano Nexus Shimano Nexus 7 Gang ORANGE C7 HM ORANGE CX HM ORANGE C330 HM Luksusniveau **** ***** ***** Antal gear + gruppe 7 gear Shimano Nexus NuVinci N380 Harmony NuVinci N330 Manual Sensor Rotationssensor, kraftsensor, hastighedssensor og Shift Sensor Rotationssensor, kraftsensor og hastighedssensor Rotationssensor, kraftsensor og hastighedssensor Type system Impulse Bosch ActiveLine Bosch ActiveLine Display Fast centerdisplay LCD med håndtagsbetjening Aftageligt centerdisplay LCD med håndtagsbetjening Aftageligt centerdisplay LCD med håndtagsbetjening Bremsesystem foran Rullebremse Magura HS11 hydraulisk bremse Magura HS11 hydraulisk bremse Bremsesystem bagtil Rullebremse Magura HS11 hydraulisk bremse Magura HS11 hydraulisk bremse Affjedrende forgaffel ja ja ja Affjedrende sadelpind ja ja ja Integreret forlygte - ja ja Vægt 23,2 kg (uden batteri) 23,4 kg (uden batteri) 23,4 kg (uden batteri) Sensor Rotationssensor, kraftsensor og hastighedssensor Rotationssensor, kraftsensor og hastighedssensor Rotationssensor, kraftsensor, hastighedssensor og Shift Sensor Rotationssensor, kraftsensor, hastighedssensor og Shift Sensor Type system Bosch PerformanceLine Bosch PerformanceLine Impulse Impulse Display Bremsesystem foran Bremsesystem bagtil Aftageligt centerdisplay LCD med håndtagsbetjening Magura MT4e hydraulisk skivebremse Magura MT4e hydraulisk skivebremse Aftageligt centerdisplay LCD med håndtagsbetjening Shimano BR-M355 hydraulisk skivebremse Shimano BR-M355 hydraulisk skivebremse Fast centerdisplay LCD med håndtagsbetjening Magura HS11 hydrauliskbremse Magura HS11 hydraulisk bremse og fodbremse Affjedrende forgaffel ja - ja ja Affjedrende sadelpind - - ja - Integreret forlygte - - ja - Aftageligt center display, LCD med operatør på håndtaget Magura HS11 Hydraulikbremse Magura HS11 hydraulisk bremse og fodbremse Vægt 20,5 kg (uden batteri) 20,4 kg (uden batteri) 23,8 kg (uden batteri) 22,8 kg (uden batteri) ARROYO C8 HM ORANGE C7+ HM CHAMONIX T10 HM Luksusniveau **** **** **** Antal gear + gruppe 8 gear Shimano Nexus 7 gear Shimano Nexus 10 gear Shimano Deore Sensor Rotationssensor, kraftsensor og hastighedssensor Rotationssensor, kraftsensor og hastighedssensor Rotationssensor, kraftsensor og hastighedssensor Type system Bosch ActiveLine Bosch ActiveLine Bosch ActiveLine Display Aftageligt centerdisplay LCD med håndtagsbetjening Aftageligt centerdisplay LCD med håndtagsbetjening A ftageligt centerdisplay LCD med håndtagsbetjening Bremsesystem foran Magura HS11 hydraulisk bremse Magura HS11 hydraulisk bremse Magura HS11 hydraulisk bremse Bremsesystem bagtil Magura HS11 hydraulisk bremse og fodbremse Magura HS11 hydraulisk bremse Magura HS11 hydraulisk bremse Affjedrende forgaffel ja ja ja Affjedrende sadelpind ja ja - Integreret forlygte ja ja - Vægt 23,5 kg (uden batteri) 23 kg (uden batteri) 21,6 kg (uden batteri)

30 58 SPEZIFIKATIONEN 59 FORHJULSMOTOR ORANGE C330 HF ORANGE C8 HF ORANGE C7+ HF ORANGE C7 HF Luksusniveau ***** ***** **** *** Antal gear + gruppe NuVinci N330 Manual 8 gear Shimano Nexus 7 gear Shimano Nexus 7 gear Shimano Nexus Sensor Kraftsensor Kraftsensor Rotationssensor Rotationssensor Type system Panasonic Panasonic Panasonic Panasonic Display Bremsesystem foran Bremsesystem bagtil Aftageligt centerdisplay LCD med håndtagsbetjening Rullebremse Rullebremse Aftageligt centerdisplay LCD med håndtagsbetjening Magura HS11 hydraulisk bremse Magura HS11 hydraulisk bremse Aftageligt centerdisplay LCD med håndtagsbetjening Rullebremse Rullebremse Fast side-display, LCD Fælgbremse Rullebremse Affjedrende forgaffel ja ja ja - Affjedrende sadelpind ja ja ja - Integreret forlygte ja ja ja - Vægt 24,5 kg (uden batteri) 24,1 kg (uden batteri) 23,8 kg (uden batteri) 23,1 kg (uden batteri) ARROYO C7+ HF ARROYO C7 HF CHAMONIX C7 HF Luksusniveau **** *** **** Antal gear + gruppe 7 gear Shimano Nexus 7 gear Shimano Nexus 7 gear Shimano Nexus Sensor Rotationssensor Rotationssensor Rotationssensor Type system Panasonic Panasonic Panasonic Display Aftageligt centerdisplay LCD med håndtagsbetjening Fast side-display, LCD Aftageligt centerdisplay LCD med håndtagsbetjening Bremsesystem foran Magura HS11 hydraulisk bremse Fælgbremse Magura HS11 hydraulisk bremse Bremsesystem bagtil Fodbremse Fodbremse Magura HS11 hydraulisk bremse Affjedrende forgaffel ja - ja Affjedrende sadelpind ja - ja Integreret forlygte ja - ja Vægt 23,8 kg (uden batteri) 22,9 kg (uden batteri) 23,3 kg (uden batteri) BALANCE C7 HF MISS GRACE C7 HF HEAVYDUTYNL C7 HF Luksusniveau **** *** **** Antal gear + gruppe 7 gear Shimano Nexus 7 gear Shimano Nexus 7 gear Shimano Nexus Sensor Rotationssensor Rotationssensor Rotationssensor Type system Panasonic Panasonic Panasonic Display Aftageligt centerdisplay LCD med håndtagsbetjening Fast side-display, LCD Fast side-display, LCD Bremsesystem foran Rullebremse Fælgbremse Fælgbremse Bremsesystem bagtil Rullebremse Rullebremse Rullebremse Affjedrende forgaffel Affjedrende sadelpind Integreret forlygte Vægt 24,9 kg (uden batteri) 26 kg (uden batteri) 26 kg (uden batteri)

31 DIN FORTJENER EN FORHANDLER! Hvis du køber din cykel hos en anerkendt Gazelle forhandler, er du sikker på at få professionel rådgivning og service. Vores forhandlere vil hjælpe dig med at finde din ideelle stelstørrelse og justere styr og saddel, så du kan sætte dig op på din nye Gazelle og cykle af sted med det samme! DIN FORHANDLER STÅR FOR SERVICE: Personlig rådgivning om valg af den rette model Nøjagtig indstilling af cyklen til din siddestilling 10 års garanti på dit Gazelle stel Professionel vedligeholdelsesservice Seneste software-opdateringer (til elektriske cykler) Salg og montering af originalt Gazelle tilbehør Din Gazelle forhandler: Udgave gazellecykler.dk Du kan få mere at vide på vores websted: Royal Dutch Gazelle kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle ændringer i specifikationer, illustrationer, tekster ogpriser, samt trykning og opsætning fejl. Udgivet af og copyright: Royal Dutch Gazelle NV, Dieren

Urban- og trekkingcykler

Urban- og trekkingcykler Urban- og trekkingcykler 2 INDEKS 3 GAZELLE GIVER DIG LYST TIL AT CYKLE! Nyd oplevelsen i det fri, mærk vinden gennem håret, og få klaret tankerne: cykling giver dig ny energi. Lige siden 1892 har Gazelle

Læs mere

E-bike. pocket guide

E-bike. pocket guide E-bike pocket guide Royal Dutch Gazelle Gazelles historie minder meget om historien om cyklen som et populært transportmiddel. Den komfortable Gazelle cykel i ægte hollandsk stil overvandt hollændernes

Læs mere

2016 ELCYKLER LIV I BEVÆGELSE

2016 ELCYKLER LIV I BEVÆGELSE 2016 ELCYKLER LIV I BEVÆGELSE 2 0 1 6 VÆLG DEN HELT RIGTIGE ELCYKEL: 4-5 : 6-21 MED FRONTMOTOR 8-17 DANSK DESIGN MED PRODUKTKVALITET NED TIL MINDSTE DETALJE s.3 MED CENTERMOTOR 18-29 Løbende produktudvikling

Læs mere

14 Van Stael. Gazelle, cykler for livet! CityZen S9 GAZELLE GIVER DIG LYST TIL AT CYKLE! NOC*NSF

14 Van Stael. Gazelle, cykler for livet! CityZen S9 GAZELLE GIVER DIG LYST TIL AT CYKLE! NOC*NSF lifestyle cykler 04 14 Van Stael 06 08 GAZELLE GIVER DIG LYST TIL AT CYKLE! NOC*NSF Gazelle, cykler for livet! CityZen S9 17 10 Lifestyle cykel 22 HeavyDutyNL 05 14 16 17 20 21 22 VAN STAEL CITYZEN C7

Læs mere

ELCYKLER 2015. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45

ELCYKLER 2015. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 ELCYKLER 2015 BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 INDHOLDSFORTEGNELSE > VICTORIA ED3 EDITION > VICTORIA BOSCH 300 EDITION ACTIV LINE > CONWAY E-MTB 400 EDITION ACTIV LINE > FUJI AMBIENT 1.3

Læs mere

ELCYKLER 2016. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123td45

ELCYKLER 2016. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123td45 ELCYKLER 2016 BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123td45 INDHOLDSFORTEGNELSE > REPTILA 1000 BOSCH DAME > LUX CW MED CENTERMOTOR (400 WH) > GEPIDA 27,5 BOSCH PERFORMANCE LINE > GEPIDA 27,5 BOSCH

Læs mere

En omdefineret cykeltur

En omdefineret cykeltur Sortimentet En omdefineret cykeltur Lige siden A2B startede, har vores store passion været at omdefinere cykelturen. I 2008 revolutionerede vi markedet for elektriske cykler, da vi udviklede verdens første

Læs mere

DESIGNED BY CHRICHRI HILS PÅ CHRICHRI-CYKLEN! SKØNHED, FASHION OG EN STØRRE GLÆDE I DIN HVERDAG

DESIGNED BY CHRICHRI HILS PÅ CHRICHRI-CYKLEN! SKØNHED, FASHION OG EN STØRRE GLÆDE I DIN HVERDAG 2016 BATAVUS DESIGNED BY CHRICHRI HILS PÅ CHRICHRI-CYKLEN! Hun er kendt som skuespillerinde, tv-værtinde og magasinredaktør. Fremover kan Christiane Schaumburg-Müller også kalde sig cykelstylist. Hun har

Læs mere

Se dem. Føl dem. Oplev dem. Gazelle forhandleren kan tilbyde:

Se dem. Føl dem. Oplev dem.  Gazelle forhandleren kan tilbyde: CYKLER AWARDS OG VINDEREN ER... Hos Gazelle gør vi os umage for at fremstille de bedste cykler. Og det går ikke ubemærket hen. Derfor vinder vores cykler mange priser. Vil du vide, om din cykel har vundet

Læs mere

Raleigh Bikes & Power Assistent. Tradition 2015. og kvalitet

Raleigh Bikes & Power Assistent. Tradition 2015. og kvalitet Raleigh Bikes & Power Assistent Tradition 2015 og kvalitet 02 03 Tradition og kvalitet Raleigh står for tradition og kvalitet. Lige siden starten i 1886 har navnet Raleigh været synonymt med kvalitetscykler

Læs mere

ELCYKLER Det nye 2017 elcykelprogram, vi viser her et udpluk af modellerne, hele programmet kan ses på bestillingssiden under elcykler.

ELCYKLER Det nye 2017 elcykelprogram, vi viser her et udpluk af modellerne, hele programmet kan ses på bestillingssiden under elcykler. ELCYKLER 2017 Det nye 2017 elcykelprogram, vi viser her et udpluk af modellerne, hele programmet kan ses på bestillingssiden under elcykler. BESTILLINGSSIDE: tdc.medarbejdercyklen.dk/ INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Vi bygger din drømme elcykel Model: Premium CST 800 med Shimano STePS

Vi bygger din drømme elcykel Model: Premium CST 800 med Shimano STePS Vi bygger din drømme elcykel Model: Premium CST 800 med Shimano STePS Byg selv din drømme elcykel EBIKECENTER giver dig nu mulighed for at du selv kan sammensætte din helt egen personlige elcykel. Fra

Læs mere

Dansk Brugervejledning

Dansk Brugervejledning 1 Dansk Brugervejledning E-Fly Premium M25C Series 1 2 TranzX PST (Power Support Technology) El - cykler Indledning Tillykke med købet af en E-Fly med TranzX PST, der vil give dig mange kilometer cykelglæde

Læs mere

Betjeningsmanual. Gælder for følgende modeller: Revisionsnr 12 1/7

Betjeningsmanual. Gælder for følgende modeller: Revisionsnr 12 1/7 Betjeningsmanual Gælder for følgende modeller: e3 Venlo e3 Manhattan E3 SYLT EPO Classic L3 Revisionsnr 12 1/7 1 Indledning Det er vigtigt, at du læser manualen før du bruger din nye elcykel. På den måde

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

urban impression 2015

urban impression 2015 urban impression 2015 Touring Pro 7RB N7 Master Pro 8S 02 urban impression 2015 Hybrid Road Hos Nishiki designer og bygger vi cykler, der passer til danske forhold og danske cyklister. Vi har et særdeles

Læs mere

Kvalitet og tradition

Kvalitet og tradition Kvalitet og tradition Raleigh har lavet cykler siden 1886, og for generationer af danskere står navnet Raleigh som synonym for kvalitetscykler i klassisk design. Når du køber en Raleigh, vælger du tradition

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go

Brugervejledning Fun2Go Brugervejledning Fun2Go Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Tekniske data Inden første cykeltur Tilpasning

Læs mere

GAZELLE VEJLEDNING MED PANASONIC SYSTEM

GAZELLE VEJLEDNING MED PANASONIC SYSTEM GAZELLE VEJLEDNING MED PANASONIC SYSTEM 2 GAZELLE VEJLEDNING INDHOLD INDLEDNING 4 1. SIKKERHED 5 1.1 GENERELT 5 1.2 LOVKRAV 5 1.2.1 Krav til brugeren 6 1.2.2 Sikkerhed og garanti 6 1.2.3 Bortskaffelse

Læs mere

A journey redefined. Så vi skabte en hel serie el-cykler, der er lige så skønne at køre på, som de ser ud.

A journey redefined. Så vi skabte en hel serie el-cykler, der er lige så skønne at køre på, som de ser ud. imentet A journey redefined Lige siden A2B startede, har vores store passion været at omdefinere cykelturen. I 2008 revolutionerede vi markedet for elektriske cykler, da vi udviklede verdens første rigtige

Læs mere

Vi bygger din drømme elcykel Model: Premium CEB 800 med Bosch Active

Vi bygger din drømme elcykel Model: Premium CEB 800 med Bosch Active Vi bygger din drømme elcykel Model: Premium CEB 800 med Bosch Active Byg selv din drømme elcykel EBIKECENTER giver dig nu mulighed for at du selv kan sammensætte din helt egen personlige elcykel. Fra et

Læs mere

Brugervejledning DANSK

Brugervejledning DANSK Brugervejledning DANSK E-FLY PREMIUM M25C SERIES 1 Indhold Indledning... 3 Tekniske data for E-Fly med TranzX PST... 3 Karakteristiske egenskaber for E-Fly... 4 Oversigt over dele på el-cyklen... 4 Display

Læs mere

BATEC hjælpemotorer & håndcykel til den aktive kørestolsbruger

BATEC hjælpemotorer & håndcykel til den aktive kørestolsbruger BATEC hjælpemotorer & håndcykel til den aktive kørestolsbruger BATEC hjælpemotorer & håndcykel til det aktive liv Batec add-on hjælpemotorer revolutionerer det enkelt individs undendørs mobilitet - uden

Læs mere

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger.

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. Byggeri Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. FEIN gipsskruemaskine både med batteri og ledning. ASCT 18 M: mere end 2300 iskruninger pr. opladning! Den nye ekspert inden for gipsarbejde:

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

Brugervejledning. www.kangaroobike.com

Brugervejledning. www.kangaroobike.com Brugervejledning E- www.kangaroobike.com Version 1.3 2014 Tillykke med investeringen i Winther E-Kangaroo, som har sat nye standarder for komfort og brugervenlighed. Læs denne vejledning grundigt igennem

Læs mere

DÉT BETALER SIG! BEVÆGELSESFRIHED UDEN CO2-UDLEDNING - OG SÅ KOSTER DET MINDRE END ÉN KRONE *, AT LADE BATTERIET OP.

DÉT BETALER SIG! BEVÆGELSESFRIHED UDEN CO2-UDLEDNING - OG SÅ KOSTER DET MINDRE END ÉN KRONE *, AT LADE BATTERIET OP. BEVÆGELSESFRIHED UDEN CO2-UDLEDNING - OG SÅ KOSTER DET MINDRE END ÉN KRONE *, AT LADE BATTERIET OP. Med en cykel fra Kildemoes får du dansk design med produktkvalitet ned til mindste detalje og kompromisløs

Læs mere

DÉT BETALER SIG! BEVÆGELSESFRIHED UDEN CO2-UDLEDNING - OG SÅ KOSTER DET MINDRE END ÉN KRONE *, AT LADE BATTERIET OP. GOD TUR!

DÉT BETALER SIG! BEVÆGELSESFRIHED UDEN CO2-UDLEDNING - OG SÅ KOSTER DET MINDRE END ÉN KRONE *, AT LADE BATTERIET OP. GOD TUR! BEVÆGELSESFRIHED UDEN CO2-UDLEDNING - OG SÅ KOSTER DET MINDRE END ÉN KRONE *, AT LADE BATTERIET OP. LÆS MERE PÅ: WWW.EGOING.DK Med en cykel fra Kildemoes får du dansk design med produktkvalitet ned til

Læs mere

CYKEL ALTID BATAVUS 2014

CYKEL ALTID BATAVUS 2014 MIN NYE CYKEL ALTID BATAVUS 2014 HØJ KVALITET FORREST I FELTET Batavus er en hollandsk virksomhed, som blev etableret helt tilbage i 1904, og den dag i dag produceres cyklerne stadig på fabrikken i Heerenveen

Læs mere

CENTURION DESIGN OG FUNKTION I ÉT

CENTURION DESIGN OG FUNKTION I ÉT CENTURION DESIGN OG FUNKTION I ÉT Funktionelt design har været Centurions pejlemærke siden 80 erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med høj kvalitet i komponenter og samling giver Centurions enkle

Læs mere

Instruktionsbog. CENTURION E-bike. Basic Basic Free Ultimate

Instruktionsbog. CENTURION E-bike. Basic Basic Free Ultimate Instruktionsbog CENTURION E-bike Basic Basic Free Ultimate 2 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 4 2. Produktbeskrivelse... 5 2.1 Stelnummer... 5 3. Funktioner/indstillinger... 6 3.1 Batteri -/fejlindikator...

Læs mere

Instruktionsbog RALEIGH. Superbe

Instruktionsbog RALEIGH. Superbe Instruktionsbog RALEIGH Superbe Indhold 1. Introduktion... 3 2. Produktbeskrivelse... 4 2.1 Sådan kommer du i gang... 4 3. Indstillinger før brug... 5 3.1 Styret... 5 3.2 Sadlen... 5 3.3 Bremser... 5 4.

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Instruktionsbog. Winther. Superbe

Instruktionsbog. Winther. Superbe Instruktionsbog Winther Superbe Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 2. Produktbeskrivelse... 4 2.1 Sådan kommer du i gang... 4 3. Indstillinger før brug... 5 3.1 Styret... 5 3.2 Sadlen... 5 3.3 Bremser...

Læs mere

Cykler Mange forskellige modeller af håndcykler både til motionisten og den mere aktive sportsudøver. Der findes både håndcykler, der påsættes en

Cykler Mange forskellige modeller af håndcykler både til motionisten og den mere aktive sportsudøver. Der findes både håndcykler, der påsættes en 66 introduktion G2 PRODUKTOVERSIGT Cykler Mange forskellige modeller af håndcykler både til motionisten og den mere aktive sportsudøver. Der findes både håndcykler, der påsættes en kørestol og håndcykler

Læs mere

1 million skruninger.

1 million skruninger. BYGGERI 1 million skruninger. FEIN batteridrevet skruemaskine ASCS 6.3 og ASCS 4.8. Kulløs FEIN PowerDrivemotor. Den nye målestok inden for monteringsteknik: FEIN batteridrevet skruemaskine op til 4,8

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Instruktionsbog NISHIKI. Conti

Instruktionsbog NISHIKI. Conti Instruktionsbog NISHIKI Conti 2 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... Side 4 2. Produktbeskrivelse... Side 5 2.1 Stelnummer... Side 5 3. Funktioner/indstillinger... Side 6 3.1 Batteri -/fejlindikator...

Læs mere

HFC SKARPE KONCEPTCYKLER FRA HF CHRISTIANSEN

HFC SKARPE KONCEPTCYKLER FRA HF CHRISTIANSEN HFC SKARPE KONCEPTCYKLER FRA HF CHRISTIANSEN HF Christiansen har en portefølje af mærker. Hvert mærke har en klar identitet og en stor fanskare. Identiteterne bag vores mærker udfordres hele tiden af tidens

Læs mere

Kvalitet og tradition

Kvalitet og tradition Kvalitet og tradition Raleigh har lavet cykler siden 1886, og for generationer af danskere står navnet Raleigh som synonym for kvalitetscykler i klassisk design. Når du køber en Raleigh, vælger du tradition

Læs mere

Instruktionsbog. Nishiki City

Instruktionsbog. Nishiki City Instruktionsbog Nishiki City Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 2. Produktbeskrivelse... 4 2.1 Sådan kommer du i gang... 4 3. Indstillinger før brug... 5 3.1 Styret... 5 3.2 Sadlen... 5 3.3 Bremser...

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

MED FRONTMOTOR BRUGSVEJLEDNING

MED FRONTMOTOR BRUGSVEJLEDNING MED FRONTMOTOR BRUGSVEJLEDNING CEDK-016-C / version 1 Januar 2016 Sikkerhedsforanstaltninger ADVARSEL! Hvis sikkerhedsforanstaltningerne ikke overholdes, risikerer man at gøre skade på sig selv eller på

Læs mere

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side.

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side. Opel Astra OPC Stabilitet og dynamik perfekt forenet Den ny Opel Astra OPC er den ultimative Astra og en ægte fuldblodssportsvogn. Opel Astra OPC har en to-liters turbomotor med 280 hk, der leverer et

Læs mere

MBK GOD STIL PÅ GADEN

MBK GOD STIL PÅ GADEN MBK GOD STIL PÅ GADEN MBK er skabt til kvik og effektiv kørsel mellem hjem og skole, gymnasium, universitet, arbejde eller hvor som helst i byen, du skal hen i god fart og gerne også god stil. MBK bliver

Læs mere

AVE NUE AVENUE MERE END SUMMEN AF DELENE

AVE NUE AVENUE MERE END SUMMEN AF DELENE 01AVENUE-CYKLER.DK AVE NUE AVENUE MERE END SUMMEN AF DELENE Kunsten at skabe en cykel er en konstant vandring mellem del og helhed. At tænke en helhed frem af alle de små detaljer, en cykel består af,

Læs mere

2016 L I V I BE VÆGEL SE

2016 L I V I BE VÆGEL SE 2016 LIV I BEVÆGELSE 2 0 1 6 LOGIC: 4-19 HURTIGE OG TEMPERA- MENTSFULDE MED FREMADRETTET SIDDE- STILLING. DANSK DESIGN MED PRODUKTKVALITET NED TIL MINDSTE DETALJE s.3 URBAN: 20-35 INDIVIDUELT DESIGNET

Læs mere

Små passagerer på cyklen

Små passagerer på cyklen Små passagerer på cyklen Vi cykler i Danmark. Mere end i de fleste andre lande tramper vi rundt i pedalerne hver dag. Børn og voksne, på små og store cykler, og små børn som passagerer på voksnes cykler

Læs mere

R I D E & S M I L E F R E M T I D E N E R E L E K T R I S K P Å D E N N Y E S T E C Y K E L T I L S A M M E Y D E L S E

R I D E & S M I L E F R E M T I D E N E R E L E K T R I S K P Å D E N N Y E S T E C Y K E L T I L S A M M E Y D E L S E RENTEFRI FLATRATE FINANSIERING P Å D E N N Y E S T E C Y K E L T I L S A M M E Y D E L S E Med Ride&Smile ejer du din elcykel på samme måde som din mobiltelefon. Det kan det ikke blive mere enkelt og trygt

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

Instruktionsbog Winther

Instruktionsbog Winther Instruktionsbog Winther 885 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 2. Produktbeskrivelse... 4 2.1 Sådan kommer du i gang... 4 3. Indstillinger før brug... 5 3.1 Styret... 5 3.2 Sadlen... 5 3.3 Bremser...

Læs mere

TranzX PST (Power Support Technology) Driving System for pedal-activated bicycles

TranzX PST (Power Support Technology) Driving System for pedal-activated bicycles 1 Dansk Manual/brugsanvisning TranzX PST (Power Support Technology) El - cykler 1 2 Indledning Tillykke med købet af en E-Fly med TranzX PST, der vil give dig mange kilometer cykelglæde og en behagelig

Læs mere

Brugervejledning DANSK

Brugervejledning DANSK Brugervejledning DANSK E-FLY Model: PREMIUM DELUXE COMFORT 1 Indhold Indledning... 3 Tekniske data for E-Fly med TranzX PST... 3 Karakteristiske egenskaber for E-Fly... 4 Oversigt over dele på el-cyklen...

Læs mere

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Gulvvaskemaskiner Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Samme dimensioner som en model, der betjenes ved,

Læs mere

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering Agility 50 4-takts Pris: 9.995 ekskl. levering Halogenforlygte Klare blinklysglas El- og kickstart Med en stærk 4-taktsmotor, et lavt benzinforbrug og stor driftmæssig stabilitet kombineret med en konkurrencedygtig

Læs mere

XC-FOUR HERRE / DAME 21SP DISC

XC-FOUR HERRE / DAME 21SP DISC NISHIKI ÉN CYKEL Kernen i Nishikis design-filosofi er at skabe værdi for ejeren af en Nishiki-cykel ved at finde de bedste kvaliteter fra to genrer og give ejeren dem i én cykel. En hybrid-cykel. Stel-geometrien

Læs mere

Dansk Brugervejledning

Dansk Brugervejledning Dansk Brugervejledning E-Fly Premium Series 2014 1 TranzX PST (Power Support Technology) El - cykler Indledning Tillykke med købet af en E-Fly med TranzX PST, der vil give dig mange kilometer cykelglæde

Læs mere

KOMFORT & SIKKERHED. NYHED ST660 Trådløst system. Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER. Komplette Kamerasystemer

KOMFORT & SIKKERHED. NYHED ST660 Trådløst system. Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER. Komplette Kamerasystemer Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER NYHED ST660 Trådløst system KOMFORT & SIKKERHED Til din Autocamper, Campingvogn og bil Komplette Kamerasystemer WWW.JEPOTECH.DK KAMERA SYSTEMER og

Læs mere

Dansk Brugervejledning

Dansk Brugervejledning 1 Dansk Brugervejledning E-Fly Premium Series 2014 1 2 TranzX PST (Power Support Technology) El - cykler Indledning Tillykke med købet af en E-Fly med TranzX PST, der vil give dig mange kilometer cykelglæde

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium Street med 8 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium Street med 8 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium Street med 8 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 4 Motor 5 Display 5 Batteriindikator 6 Assistfunktionen 6 Fejlindikator 7 Batteri 8 Montering af batteri.....................

Læs mere

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide Side 4 Inden første cykeltur

Læs mere

AVENUE MERE END SUMMEN AF DELENE

AVENUE MERE END SUMMEN AF DELENE AVENUE MERE END SUMMEN AF DELENE Kunsten at skabe en cykel er en konstant vandring mellem del og helhed. At tænke en helhed frem af alle de små detaljer, en cykel består af, er kernen i den kreative designproces.

Læs mere

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Plej plænen... Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Bosch Indego robotplæneklipper med effektiv»logicut TM «navigation og automatisk kortlægning for hurtig, nem installation og effektiv klipning

Læs mere

Samlevejledning Touring / City / Hybridcykel

Samlevejledning Touring / City / Hybridcykel Touring / City / Hybridcykel Samlevejledning I. Udpakning af kassen 4 II. Klargøring af forhjul 4 III. Montering af forhjulet 5 IV. Fastsættelse af forhjulet i forgaflen 9 V. Justering af styret 10 VI.

Læs mere

Instruktionsbog. RALEIGH Superbe Comfort

Instruktionsbog. RALEIGH Superbe Comfort Instruktionsbog RALEIGH Superbe Comfort Side 2 af 20 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 4 2. Produktbeskrivelse... 5 2.1 Sådan kommer du i gang... 5 3. Indstillinger før brug... 6 3.1 Styret... 6 3.2

Læs mere

WINTER- EARLY SPRING SOLID FOCUS on the journey ahead

WINTER- EARLY SPRING SOLID FOCUS on the journey ahead WINTER- EARLY SPRING 2018 SOLID FOCUS on the journey ahead 2 WWW.BATAVUS.DK 3 DEL DIT BATAVUS-MOMENT Følg vores dagligdag eller del dit Batavus-moment på #batavusdanmark OPLEV VORES ONLINE UNIVERS Tag

Læs mere

Easy to Green. med ny fleksibel El-Trolley

Easy to Green. med ny fleksibel El-Trolley Easy to Green med ny fleksibel El-Trolley Easy to green med markedets mest alsidige el-trolley. Også til dig, der har lyst til en hurtig runde. Kom hurtigt, let og elegant videre til næste hul. Gående,

Læs mere

NYHED. Invacare Zephyr

NYHED. Invacare Zephyr Invacare Zephyr Nyd en behagelig køretur! Komfortabel, sikker og stille. Den nye el-kørestol fra Invacare nærmest svæver hen over hvilket som helst terræn. El-kørestolen Invacare Zephyr har en helt unik

Læs mere

Instruktionsbog. PROMOVEC Electric. Breeze Gashåndtag / LED Display

Instruktionsbog. PROMOVEC Electric. Breeze Gashåndtag / LED Display Instruktionsbog PROMOVEC Electric Breeze Gashåndtag / LED Display 2 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... Side 4 2. Produktbeskrivelse... Side 5 2.1 Stelnummer... Side 5 3. Funktioner/indstillinger...

Læs mere

Akku kapskinne sav KSS 40 18M bl

Akku kapskinne sav KSS 40 18M bl Akku kapskinne sav KSS 40 18M bl Tre, to, én sav: Vores akku kapskinne sav KSS 40 18M bl. 40 MM SNITDYBDE REN MAFELL KVALITET Forskubhastighed i cm/s Med en snitdybde på op til 42 mm dækker den nye KSS

Læs mere

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

Instruktionsbog. NISHIKI MTB 26 og 29

Instruktionsbog. NISHIKI MTB 26 og 29 Instruktionsbog NISHIKI MTB 26 og 29 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 2. Produktbeskrivelse... 4 2.1 Anvendelse... 4 2.2 Udrustning... 4 2.3 Stelnummer... 4 3. Det elektriske system... 5 3.1 Funktioner...

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

NI SHIKI NISHIKI ÉN CYKEL

NI SHIKI NISHIKI ÉN CYKEL 06 NISHIKIBIKES.DK NI SHIKI NISHIKI ÉN CYKEL Kernen i s design-filosofi er at skabe værdi for ejeren af en -cykel ved at finde de bedste kvaliteter fra to genrer og give ejeren dem i én cykel. En hybrid-cykel.

Læs mere

Instruktionsbog. PROMOVEC Electric. Flick

Instruktionsbog. PROMOVEC Electric. Flick Instruktionsbog PROMOVEC Electric Flick 2 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 4 2. Produktbeskrivelse... 5 2.1 Stelnummer... 5 3. Funktioner/indstillinger... 6 3.1 Batteri -/fejlindikator... 6 3.2 Assist-funktion...

Læs mere

CYKLER OG HJELME 2016. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45

CYKLER OG HJELME 2016. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 CYKLER OG HJELME 2016 BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 INDHOLDSFORTEGNELSE > MTB > ROAD > FITNESS > CITY > JUNIOR > CYKELHJELME > TEAMTØJ > OUTLET KATEGORI MTB Vejl. Pris 3.499,00 KAMPAGNEPRIS:

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

Forskellen på E-Big & E-Curve

Forskellen på E-Big & E-Curve Hvad skal I vælge? Forskelle på Babboe E-Big og Babboe E-Curve Hvad er forskellen på en Babboe E-Big og en Babboe E-Curve? Det spørgsmål bliver vi stillet ganske ofte - og der er jo en væsentlig forskel

Læs mere

MED EN LINDEBJERG EL-CYKEL ER DU HJULPET RIGTIG GODT PÅ VEJ

MED EN LINDEBJERG EL-CYKEL ER DU HJULPET RIGTIG GODT PÅ VEJ MED EN LINDEBJERG EL-CYKEL ER DU HJULPET RIGTIG GODT PÅ VEJ eller bestil en gratis fremvisning hos dig på tlf. 63 15 00 00 Middelfart - Stensgårdvej 14-5500 Middelfart Ringsted - Tinvej 14-4100 Ringsted

Læs mere

Stabilitet hele vejen rundt

Stabilitet hele vejen rundt Stabilitet hele vejen rundt Intelligent stabilitet - hele vejen rundt Maksimalt udbytte af din kraninvestering En lastbilmonteret kran er en stor investering, og jo mere du kan bruge den til, jo bedre

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

Bosch batterier: Optimal startkraft til alle biler

Bosch batterier: Optimal startkraft til alle biler Bosch batterier: Optimal startkraft til alle biler Det rigtige Bosch batteri til alle biler S5: Energikilden til biler i luksusklassen S4: Masser af energi og kraftig start til alle bilklasser S3: Den

Læs mere

Winther 2015. Leg/Junior 4-23 Classic/City 24-47 Elcykler 48-53 Prisliste 54-55

Winther 2015. Leg/Junior 4-23 Classic/City 24-47 Elcykler 48-53 Prisliste 54-55 Leg/Junior 4-23 Classic/City 24-47 Elcykler 48-53 Prisliste 54-55 Winther 2015 Design og kvalitet, det er Winthers kendetegn. Winther har årtiers erfaring i at udvikle og bygge cykler til det nordiske

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

DANSKE ELCYKLER DET SIKRE VALG MBK 1

DANSKE ELCYKLER DET SIKRE VALG MBK 1 DANSKE ELCYKLER 2018 DET SIKRE VALG MBK 1 TEST EN ELCYKEL Kvalitets elcykler Let og brugervenlig Udviklet til dansk klima Rækkevidde op til 130 km DK s bedste garanti på motor og batteri DANSKE ELCYKLER

Læs mere

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning.

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. 3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. Uneo Maxx og Uneo fra Bosch. Verdens mindste borehamre med pneumatisk slagværk til hamring,

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

Instruktionsbog. PROMOVEC Electric. Flick

Instruktionsbog. PROMOVEC Electric. Flick Instruktionsbog PROMOVEC Electric Flick 2 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... Side 4 2. Produktbeskrivelse... Side 5 2.1 Stelnummer... Side 5 3. Funktioner/indstillinger... Side 6 3.1 Batteri-/fejlindikator...

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de Trappemaskinen til Deres kørestol Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol www.aat-online.de For mange mennesker giver trapper problemer i hverdagen. I hjemmet, på skolen, på kontoret, undervejs

Læs mere

ELCYKLER POWERED BY EN ELCYKEL ER SUND FORNUFT. FOR DIT HELBRED. FOR DIN ØKONOMI. OG FOR MILJØET. GOD TUR!

ELCYKLER POWERED BY EN ELCYKEL ER SUND FORNUFT. FOR DIT HELBRED. FOR DIN ØKONOMI. OG FOR MILJØET. GOD TUR! ELCYKLER 2018. POWERED BY EN ELCYKEL ER SUND FORNUFT. FOR DIT HELBRED. FOR DIN ØKONOMI. OG FOR MILJØET. GOD TUR! SUND FORNUFT. Uanset om der er langt på arbejde, holdes ved mange lyskryds i byen, skal

Læs mere

NYHED FEIN 12 V. Lige så stærke, som de er hurtige.

NYHED FEIN 12 V. Lige så stærke, som de er hurtige. BYGGERI/METAL Lige så stærke, som de er hurtige. De ny 12 V akku-skruemaskiner: optimale drejningsmomenter og høje omdrejningstal for perfekte bore- og skrueresultater. NYHED FEIN 12 V De nye 12 V akku-skruemaskiner

Læs mere

BYGGERI. Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED.

BYGGERI. Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED. BYGGERI Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED 12 V og 18 V Gennemprøvet teknik, ny styrke: Den batteridrevne FEIN MultiMaster.

Læs mere

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes!

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes! Forlængelsesbånd fra SC-/TC-Serien Skånsom opbevaring høst succes! Større udbytte: Grimme indlagringsteknikken! Innovative ideer og et stort antal på høj ydelseskraft, robusthed samt tekniske nyheder udmærker

Læs mere

imo-learn MOVED BY LEARNING

imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn MOVED BY LEARNING Lær inkorporeret læring at kende, lær imo-learn at kende imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn omdefinerer den måde, vi lærer på, og sikrer en revolutionerende ny læringsoplevelse.

Læs mere