DET GRØNNE GULD FRA HAVET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DET GRØNNE GULD FRA HAVET"

Transkript

1

2

3 ILSE SUN er det nyeste skud på stammen i spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN fra livsstilsfirmaet ILSE JACOBSEN HORNBÆK, der har sit udspring i Ilse Jacobsen s univers og DNA. Ilse er inspireret af Hornbæks fantastiske natur, strand og vand. Hun har boet ved vandet i Hornbæk hele sit liv, og er meget bevidst om solens skadelige virkninger og vigtigheden af at beskytte sig mod solskader. Ligesom med den eksisterende spa- og skønhedsserie, ILSE by ILSE JACOBSEN, har Ilse haft en meget seriøs tilgang til udviklingen af ILSE SUN solserien, og har derfor samarbejdet med den mest anerkendte danske producent af solprodukter. Resultatet er en komplet produktserie, der giver den bedst mulige beskyttelse af huden takket være ekstremt effektive ingredienser af højeste kvalitet. Den primære aktive ingrediens i solserien ILSE SUN er tangekstrakt, udvundet af to forskellige typer tang, der vokser langs de skandinaviske kyster og naturligvis også i farvandene omkring Hornbæk. Disse tangtyper er særligt rige på vitaminer og mineraler, og besidder blødgørende og nærende egenskaber, der er særligt gavnlige for tør og sensitiv hud. Med et højt indhold af proteiner og antioxidanter, har disse typer tang en anti-aging og beskyttende effekt på stresset og moden hud.

4 DET GRØNNE GULD FRA HAVET Det startede som en fascination af tang, og Ilse Jacobsen er med tiden blevet mere og mere optaget af tangen og af, hvordan man kan anvende det grønne guld fra havet. Jeg begyndte at læse om tang, og kunne hurtigt fornemme, at her var en ressource med stort potentiale. Det, at bruge havet og dets ressourcer som inspiration, er en del af min livsstil og tæt forbundet til min grundlæggende DNA, siger Ilse Jacobsen. Havet er en livgivende ressource med sit eget rige økosystem, hvor tang er en væsentlig bestanddel. Som en hidtil relativt uudnyttet ressource fra de meget rene og kolde nordiske vande har tang historisk set primært været kendt for sine unikke egenskaber inden for ernæring. Vi skal passe på huden hele livet, og beskytte den mod naturens skadelige påvirkning, og hvad er mere nærliggende end at gøre det med hjælp fra naturen selv. FØRSTE DANSK PRODUCEREDE SOLSERIE BASERET PÅ HAVTANG Tang indeholder et væld af næringsstoffer, mineraler og antioxidanter, som er gavnlige og beskyttende for huden, og derfor har jeg, som den første i Danmark og blandt de første i verden, valgt at basere en solserie på tang, som den primære aktive ingrediens, siger Ilse Jacobsen.

5

6 ILSE SUN Seaweed Body Lotion SPF ml ILSE SUN Seaweed Body Lotion SPF 15 er en vandfast, hurtigt absorberende og ikke-fedtende solcreme til kroppen. Denne særligt fugtgivende formel er baseret på nærende tangekstrakt som er rig på mineraler og vitaminer. Tangekstrakt, den primære aktive ingrediens, er sammensat af to forskellige typer tang, som findes i farvandene omkring Danmark og selvfølgelig også Hornbæk. Disse tangtyper er særligt rige på vitaminer og mineraler, og har nærende og blødgørende egenskaber, der er særlig gavnlige for tør og sensitiv hud. Med et højt indhold af proteiner og antioxidanter har disse typer tang en anti-aldrende og beskyttende effekt på stresset og moden hud.

7 ILSE SUN Seaweed Body Lotion SPF ml ILSE SUN Seaweed Body Lotion SPF 30 er en vandfast, hurtigt absorberende og ikke-fedtende solcreme til kroppen. Denne særligt fugtgivende formel er baseret på nærende tangekstrakt som er rig på mineraler og vitaminer. Tangekstrakt, den primære aktive ingrediens, er sammensat af to forskellige typer tang, som findes i farvandene omkring Danmark og selvfølgelig også Hornbæk. Disse tangtyper er særligt rige på vitaminer og mineraler, og har nærende og blødgørende egenskaber, der er særlig gavnlige for tør og sensitiv hud. Med et højt indhold af proteiner og antioxidanter har disse typer tang en anti-aldrende og beskyttende effekt på stresset og moden hud.

8 ILSE SUN Seaweed Face Cream SPF 15 50ml ILSE SUN Seaweed Face Cream SPF 15 er en vandfast, hurtigt absorberende og ikke-fedtende solcreme til ansigtet. Denne særligt fugtgivende formel er baseret på nærende tangekstrakt som er rig på mineraler og vitaminer. Tangekstrakt, den primære aktive ingrediens, er sammensat af to forskellige typer tang, som findes i farvandene omkring Danmark og selvfølgelig også Hornbæk. Disse tangtyper er særligt rige på vitaminer og mineraler, og har nærende og blødgørende egenskaber, der er særlig gavnlige for tør og sensitiv hud. Med et højt indhold af proteiner og antioxidanter har disse typer tang en anti-aldrende og beskyttende effekt på stresset og moden hud.

9 ILSE SUN Seaweed Face Cream SPF 30 50ml ILSE SUN Seaweed Face Cream SPF 30 er en vandfast, hurtigt absorberende og ikke-fedtende solcreme til ansigtet. Denne særligt fugtgivende formel er baseret på nærende tangekstrakt som er rig på mineraler og vitaminer. Tangekstrakt, den primære aktive ingrediens, er sammensat af to forskellige typer tang, som findes i farvandene omkring Danmark og selvfølgelig også Hornbæk. Disse tangtyper er særligt rige på vitaminer og mineraler, og har nærende og blødgørende egenskaber, der er særlig gavnlige for tør og sensitiv hud. Med et højt indhold af proteiner og antioxidanter har disse typer tang en anti-aldrende og beskyttende effekt på stresset og moden hud.

10 ILSE SUN Seaweed Sun Body Oil Spray SPF ml ILSE SUN Seaweed Sun Body Oil Spray SPF 15 er en vandfast, hurtigt absorberende og ikke-fedtende sololie til kroppen. Denne særligt fugtgivende formel er baseret på nærende tangekstrakt som er rig på mineraler og vitaminer. Tangekstrakt, den primære aktive ingrediens, er sammensat af to forskellige typer tang, som findes i farvandene omkring Danmark og selvfølgelig også Hornbæk. Disse tangtyper er særligt rige på vitaminer og mineraler, og har nærende og blødgørende egenskaber, der er særlig gavnlige for tør og sensitiv hud. Med et højt indhold af proteiner og antioxidanter har disse typer tang en anti-aldrende og beskyttende effekt på stresset og moden hud.

11 ILSE SUN Seaweed Sun Body Oil Spray SPF ml ILSE SUN Seaweed Sun Body Oil Spray SPF 30 er en vandfast, hurtigt absorberende og ikke-fedtende sololie til kroppen. Denne særligt fugtgivende formel er baseret på nærende tangekstrakt som er rig på mineraler og vitaminer. Tangekstrakt, den primære aktive ingrediens, er sammensat af to forskellige typer tang, som findes i farvandene omkring Danmark og selvfølgelig også Hornbæk. Disse tangtyper er særligt rige på vitaminer og mineraler, og har nærende og blødgørende egenskaber, der er særlig gavnlige for tør og sensitiv hud. Med et højt indhold af proteiner og antioxidanter har disse typer tang en anti-aldrende og beskyttende effekt på stresset og moden hud.

12 ILSE SUN Seaweed Aftersun 200 ml ILSE Seaweed Aftersun er en kølende og lindrende after-sun lotion til ansigt og krop. Formlen, der er baseret på en nærende tangekstrakt og aloe vera, reparerer og genopretter balancen i hud, der har været udsat for solen. Tangekstrakt, den primære aktive ingrediens, er sammensat af to forskellige typer tang, som findes i farvandene omkring Danmark og selvfølgelig også Hornbæk. Disse tangtyper er særligt rige på mineraler og vitaminer, og har nærende og blødgørende egenskaber der er særlig gavnlige for tør og sensitiv hud. Med et højt indhold af proteiner og antioxidanter, har disse typer tang en anti-aldrende og beskyttende effekt på stresset og moden hud.

13 GODE RÅD OM SOLBESKYTTELSE Benyt ikke solcreme som primær beskyttelse, men der hvor tøj eller skygge ikke beskytter. Brug ikke solcreme som en undskyldning for at være længe i solen. Er UV indekset 3 eller derover, skal du altid bruge solbeskyttelse. Brug solcreme med minimum SPF 15 med vandfast og bredspektret beskyttelse mod både UVA og UVB. Hvor godt en solcreme beskytter afhænger af UV-strålingens intensitet, hudtype, hvor meget solcreme man bruger og hvilken faktor. Brug minimum SPF 30 hver dag, hvis du er i tvivl - især under varmere himmelstrøg. Brug rigelige mængder solcreme. Én krop - én håndfuld. Påfør solcreme hver 2. time, efter du har været i vandet, tørret dig med et håndklæde, eller hvis du har svedt. Søg skygge, når solen står højest på himlen - mellem kl og HUSK ALTID DIN SUNDE FORNUFT Vores råd er baseret på internationale anbefalinger om solbeskyttelse

14 ILSE SUN Første danskproducerede solserie baseret på havtang Indeholder havtang som primære aktive ingrediens Rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler Ideel anti-age beskyttelse 100% fri for parabener Anbefales til alle hudtyper Vandfaste og fotostabile filtre

15

16 Holmenevej 31 DK Aalsgaarde ilse.ilsejacobsen.com Maj udgave

Ilse Sun lancering af solprodukter

Ilse Sun lancering af solprodukter Forside Hvem er jeg? Glimt fra hverdagen Sundhed Traveling Beauty Fashion Reklame & kontakt! " $ % & 14. JUNI 2016 Ilse Sun lancering af solprodukter VELKOMMEN TIL BEAUTY Mit navn er Julie. I får en hudærlig

Læs mere

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975 J U H L D A L MADE IN DENMARK SINCE 1975 Produkt fakta Santens Denmark Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 JUHLDAL Face & Body Oil Unikt produkt til pleje og velvære - derhjemme

Læs mere

Sommer, solskin og solsikker. hinanden i solen

Sommer, solskin og solsikker. hinanden i solen Sommer, solskin og solsikker Pas på hinanden i solen Pas på de små solstråler Siesta. Solhat. Solcreme. Alle børn nyder at lege udenfor i solen og varmen. Og ophold i solen er både sundt og dejligt, men

Læs mere

Nemme. at smøre ind. og fedter ikke MATAS. made by

Nemme. at smøre ind. og fedter ikke MATAS. made by Nemme at smøre ind og fedter ikke made by MATAS Nyd solen med 100% OMTANKE Matas SolStriber er både skånsomme og nemme at smøre ind. De indeholder hverken parabener, MI, phthalater eller farvestoffer,

Læs mere

10GODE RÅD. 0% Parfume TIL EN SUND OG SOLSIKKER BABY. Parabener Farvestoffer

10GODE RÅD. 0% Parfume TIL EN SUND OG SOLSIKKER BABY. Parabener Farvestoffer 10GODE RÅD TIL EN SUND OG SOLSIKKER BABY 0% Parfume Parabener Farvestoffer 10 NYTTIGE RÅD, SOM HJÆLPER DIG TIL EN SUND OG SOLSIKKER BABY SØG SKYGGE 1 Søg skygge mellem kl. 12-15, når solen står højest.

Læs mere

Spa- og skønhedsprodukterne giver dig mulighed for, at tage den lækre spa-oplevelse med hjem og nyde kurbadsfølelsen - hver dag.

Spa- og skønhedsprodukterne giver dig mulighed for, at tage den lækre spa-oplevelse med hjem og nyde kurbadsfølelsen - hver dag. Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det luksuriøse spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien

Læs mere

Du kan beskytte dig i solen ved at følge nogle få gode råd. Husk: Siesta, Solhat, Solcreme og Sluk solariet

Du kan beskytte dig i solen ved at følge nogle få gode råd. Husk: Siesta, Solhat, Solcreme og Sluk solariet Du kan beskytte dig i solen ved at følge nogle få gode råd Husk: Siesta, Solhat, Solcreme og Sluk solariet Siesta Skru ned for solen mellem 12 og 15, når UV-indekset er 3 eller mere. I skyggen af et træ

Læs mere

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER 10 GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER DEN VIGTIGSTE INGREDIENS I BABYPLEJE ER KÆRLIGHED OG SUND FORNUFT Verdens

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

zinobel ORGANIC BOOST

zinobel ORGANIC BOOST Day no.1, Fruit eller Naturel, 50 ml En eksklusiv og koncentreret økologisk baseret dagcreme til kvinder og mænd med alle hudtyper, især sart hud. Anti-aging. Beskytter, fugter, plejer, genopbygger. Der

Læs mere

Solbeskyttelse. de seneste år skyldes overdreven solbadning. Pas på solen. Den voldsomme stigning i hud- og modermærkekræft

Solbeskyttelse. de seneste år skyldes overdreven solbadning. Pas på solen. Den voldsomme stigning i hud- og modermærkekræft Solbeskyttelse Pas på solen. Den voldsomme stigning i hud- og modermærkekræft de seneste år skyldes overdreven solbadning og brug af solarium. Men der er andet end solcreme, der kan beskytte din hud. Nyd

Læs mere

SOLGUIDE 2015 FEBRUAR 2015

SOLGUIDE 2015 FEBRUAR 2015 SOLGUIDE 2015 FEBRUAR 2015 DERMA AFTERSUN LOTION Fugtgivende pleje efter ophold i solen Beroliger solbrændt hud Beskytter mod udtørring Efterlader huden blød og smidig Absorberes nemt uden at fedte Med

Læs mere

SUMMER a til og med yldig fr G DK

SUMMER a til og med yldig fr G DK SUMMER Vibes DK Gyldig fra 01-07-2016 til og med 30-09-2016 SUN CARE NYD SOLEN UDEN BEKYMRINGER BESKYT DIN HUD SOL HANDY SÆT Består af: Sololie SPF 15 Sollotion SPF 30 Ansigtssolcreme SPF 50 Strandtaske

Læs mere

FOR FREMTIDENS SKYLD

FOR FREMTIDENS SKYLD FOR FREMTIDENS SKYLD DERMA - FOR FREMTIDENS SKYLD Din hudpleje er et nemt sted at starte, hvis du vil ha en renere og sundere hverdag. Vælger du at pleje din hud uden brug af parfume, parabener og farvestoffer,

Læs mere

Nemme. at smøre ind. og fedter ikke

Nemme. at smøre ind. og fedter ikke Nemme at smøre ind og fedter ikke Nyd solen med 100% OMTANKE Matas SolStriber er både skånsomme og nemme at smøre ind. De indeholder hverken parabener, phthalater eller farvestoffer, men gør præcis, hvad

Læs mere

Nede i køkkenet er mor ved at lave morgenmad. Godmorgen, råber Sille og er allerede på vej ud i haven. Hov, hov, griner mor, ikke så hurtigt, du skal

Nede i køkkenet er mor ved at lave morgenmad. Godmorgen, råber Sille og er allerede på vej ud i haven. Hov, hov, griner mor, ikke så hurtigt, du skal I dag er en god dag. Det kan Sille mærke lige så snart, hun vågner. Solen skinner nemlig, og hvis der er noget, Sille kan lide, så er det solskinsvejr. Så kan man nemlig komme ud og lege, og man kan blive

Læs mere

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign daglig luksus for dig aktiv pleje for din hud nyt design 15 luksus for dig sek. målrettet pleje for din hud Luksus behøver ikke at være dyr eller tidskrævende. Det kan også være de 15 sek., hvor du plejer

Læs mere

Hudkræft. hos nyretransplanterede

Hudkræft. hos nyretransplanterede Hudkræft hos nyretransplanterede Forord Hudkræft er den mest almindelige type kræft. Risikoen for hudkræft er større hos alle transplanterede. Alt efter typen af hudkræft kan transplanterede have op til

Læs mere

Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv

Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv Gita Grauslund Spa-chef Comwell Kellers Park Gitte Hvidtfeldt Spa-chef Comwell Borupgaard Professionel hjemme-spa SPA*LOSOPHY og SPA*SENSES er professionelle spaprodukter,

Læs mere

Derma Sun. Prisvindende dansk solcreme til hele familien beskyttende og allergivenlig

Derma Sun. Prisvindende dansk solcreme til hele familien beskyttende og allergivenlig Solguide 2019 Derma Sun Prisvindende dansk solcreme til hele familien beskyttende og allergivenlig Det er ikke nok, at din solcreme beskytter effektivt mod solens skadelige stråler. Den skal også beskytte

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL ARGAN OIL For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL Argaia Argan Oil Olie fra argantræet Argaia Argan Oil udvindes af argantræet (Argania spinosa), som er hjemmehørende i det sydlige Marokko og lever

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden

Læs mere

Fakta: Fakta: Fakta:

Fakta: Fakta: Fakta: Forbruger tendenser Fakta: Markedet for hudpleje og kosmetik forventes at nå over $ 11 mia. i 2010. Fakta: Forbrugerne ønsker naturlige og rene produkter. Fakta: Forbrugerne er nu mere proaktive når det

Læs mere

Rebecca Perssons Solcremeguide!

Rebecca Perssons Solcremeguide! Rebecca Perssons Solcremeguide! Jeg ville så gerne kalde guiden Solcreme uden kemi, men det giver ikke rigtig mening. Der findes ikke sund solcreme. Men du kan vælge en solcreme med så lidt skadelig kemi

Læs mere

Produktguide NeoStrata

Produktguide NeoStrata Produktguide NeoStrata Anti-aging Start/Normal En hudplejende og opfriskende rengøringsgel med PHA, som anbefales til alle hudtyper, også til personer med ekstremt følsom hud. Produktsammensætningen giver

Læs mere

ESSENTIAL. med Mangostan, Acai & Aloe Vera 900ml

ESSENTIAL. med Mangostan, Acai & Aloe Vera 900ml ESSENTIAL med Mangostan, Acai & Aloe Vera 900ml 2/16 3/16 01 NOGLE MENNESKER HOLDER SIG FRISKERE, LEVER LÆNGRE OG ÆLDES LANGSOMMERE VED AT UNDGÅ HULLER I SIN DIÆT. EQ Essential er et kosttilskud som kombinerer

Læs mere

Tromborg Treatment er et supplement til almindelig hudpleje. Produkterne passer til alle hudtyper, da de er milde, effektive og enkle at anvende.

Tromborg Treatment er et supplement til almindelig hudpleje. Produkterne passer til alle hudtyper, da de er milde, effektive og enkle at anvende. treatment Tromborg Treatment er en helt ny linje af luksus hudplejeprodukter, der er skabt for at afhjælpe og modvirke hudens tegn på aldring, problemhud eller skader forårsaget af udefrakommende/ miljømæssige

Læs mere

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE Når du vælger de grå Änglamark produkter er du sikker på, at få produkter af høj kvalitet og uden overfl ødig kemi. De grå Änglamark produkter indeholder nemlig

Læs mere

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener.

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener. Mol&B (Mansion of Love & Beauty) Copenhagen er eksklusiv hudpleje, udviklet af sygeplejerske Tina Maria & Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

christinahansenorganics.com

christinahansenorganics.com christinahansenorganics.com 2016 3 2 En regnbue af smag 5 4 TRIN 1 - den første grød (4-6m+) SMILY RAINBOW TAGER BABYEN PÅ EN KULINARISK REJSE FRA FØRSTE MUNDFULD. Vi tager de bedste råvarer og gør så

Læs mere

Abena hudpleje. Abena emballage. W/O og O/W emulsioner

Abena hudpleje. Abena emballage. W/O og O/W emulsioner Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer. Produktsortimentet

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt

Læs mere

KLAR TIL SOMMER. Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer.

KLAR TIL SOMMER. Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer. KLAR TIL SOMMER Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer. Sommer og sol er skønt, men hår og hud trænger til ekstra forkælelse og næring. Derfor har

Læs mere

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme.

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Med 25 års erfaring, ved vi at de bedste produkter indeholder de bedste ingredienser. Eksperience

Læs mere

KONCEPT OG PRODUKTER

KONCEPT OG PRODUKTER KONCEPT OG PRODUKTER EKSKLUSIVE SKØNHEDSBEHANDLINGER SOM GIVER LANGVARIGT RESULTAT KONCEPT OG PRODUKTER Swiss Clinic er en skønhedsvirksomhed som udvikler og tilbyder eksklusive behandlinger som udføres

Læs mere

Solguide 2014 marts 2014

Solguide 2014 marts 2014 Solguide 2014 marts 2014 NYD SOLEN MED OMTANKE Du behøver ikke helt at undgå solen, men nyd den med omtanke. Husk de tre enkle råd fra Kræftens Bekæmpelse så er du godt på vej og har fortjent en plads

Læs mere

Solpolitik for dagtilbud i Jammerbugt Kommune

Solpolitik for dagtilbud i Jammerbugt Kommune Solpolitik for dagtilbud i Jammerbugt Kommune Da solen er en forudsætning for dannelse af D-vitamin og da udendørs aktivitet er vigtig i forbindelse med fysisk aktivitet, er det ikke målet at undgå solen,

Læs mere

Sommer dufter af sol intet andet

Sommer dufter af sol intet andet Solguide Juni 2013 Sommer dufter af sol intet andet Hos Derma dufter sommer af sol, friske jordbær, blomster og hav. Alle vores solcremer er nemlig parfumefri, da parfumestoffer kan være allergifremkaldende.

Læs mere

Ekstra beskyttelse. Dansac tilbehørsprodukter

Ekstra beskyttelse. Dansac tilbehørsprodukter Ekstra beskyttelse Dansac tilbehørsprodukter Indledning Indhold Hos Dansac er vi dedikerede til at udvikle unikke stomiposer og -plader for at højne livskvaliteten for mennesker med stomi. Sommetider kan

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

CHRISTMAS OUR WAY CHRISTMAS YOUR WAY

CHRISTMAS OUR WAY CHRISTMAS YOUR WAY CHRISTMAS OUR WAY = CHRISTMAS YOUR WAY CHRISTMAS OUR WAY Der er julegaver - og så er der julegaver. Visse bliver liggende i et hjørne af stuen, andre bliver uhørt værdsatte - og visse kan til og med blive

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 19/2017 HUSKAT det er mandag d.15.05 bestyrelsen beder om tilbagemelding fra ALLE hjem ang. arbejdsdagen d.19.05. Nyt fra Børnehuset. Solbeskyttelse : Nu har vi snart sommer, og det er vi alle

Læs mere

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER NASHI ARGAN LUKSURIØS FUGT OG PLEJE TIL ALLE HÅRTYPER. EN ENE- STÅENDE COCKTAIL AF ØKOLOGISK ARGAN- OG HØRFRØ OLIE STYRKER OG BLØDGØR HÅRET UDEN AT TYNGE. MAT OG GLANSLØST HÅR EFTERLADES FYLDIGT, SILKEBLØDT

Læs mere

Farouk Royal Treatment

Farouk Royal Treatment Farouk Royal Treatment White Truffle and Pearl Serious Care for Beautiful Hair FAROUK Royal Treatment by CHI med hvide trøfler og perler uden sulfater og parabener er baseret på filosofien om balance

Læs mere

Mini-guide: Sådan får du smuk hud

Mini-guide: Sådan får du smuk hud Mini-guide: Sådan får du smuk hud Fiskeolie, dyre cremer eller laserstråler? Se hvordan du får sund og glat hud Af Lene Kjældgaard, januar 2013 03 Smuk hud - sådan 04 1 godt tip alle kan bruge 04 ABC 05

Læs mere

Mød den beskedne, rige fyr

Mød den beskedne, rige fyr Mød den beskedne, rige fyr Herbalifes seneste Chairman s Clubmedlemmer er Pedro og Juliane Cardoso Jeg har aldrig ønsket at prøve en ny strategi. Denne plan har givet mange mennesker rigdom. Hvorfor skulle

Læs mere

Kampol Biprodukter. Acemal Æble eddike. Alvitol. SOC Hvidløgs. juice. 1 spiseske pr. ltr. vand. 1. theske pr. kg. Foder, 2-3 gange om ugen

Kampol Biprodukter. Acemal Æble eddike. Alvitol. SOC Hvidløgs. juice. 1 spiseske pr. ltr. vand. 1. theske pr. kg. Foder, 2-3 gange om ugen Kampol Biprodukter Acemal Æble eddike Fastholder tarmfloraen i perfekt balance. En 8% cider eddike. Gives i drikkevand. Emballage: 1000 ml 1 spiseske pr. ltr. vand Alvitol Hvidløgs olie. Det er beriget

Læs mere

God Mod Brok. Perfekt pasform. Råd og tips til dig med stomi brok

God Mod Brok. Perfekt pasform. Råd og tips til dig med stomi brok God Mod Brok Perfekt pasform Råd og tips til dig med stomi brok Et liv med stomi brok Hvis du har et brok ved din stomi, har du sikkert mange spørgsmål og tanker. Hvad er et brok? Hvad er årsagen til det?

Læs mere

- skønhed har ingen alder!

- skønhed har ingen alder! - skønhed har ingen alder! VELKOMMEN KEMISK PEELING WittClinic byder velkommen til et univers af unikke behandlinger, hvor personalet, med højt fagligt niveau, står parat til at give dig en uforglemmelig

Læs mere

nature caring clean ction softness pure

nature caring clean ction softness pure elements elements nature caring clean ction softness p pure pu nature carin Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt skiftende teknologisk verden har vi ledt efter en løsning,

Læs mere

ageloc Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) Anvendelse (side 3-5) Sikkerhedsspørgsmål (side 5)

ageloc Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) Anvendelse (side 3-5) Sikkerhedsspørgsmål (side 5) Generelle spørgsmål (side 2-3) 1. Hvad er arsupermarkers? 2. Arbejder ageloc produkterne i underhuden? Hvis ikke, hvordan virker ingredienserne så på generne? 3. Hvilke arsupermarkers behandler Nu Skin

Læs mere

Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse

Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse Derma Helse produkter Derma Helse Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse 1 Dit største organ Overhud (epidermis) - hudens øverste, synlige lag Læderhud (dermis) - det tykkeste

Læs mere

Pædagogisk it-vejleder uddannelse. Tema 2, opgave 3 vurdering af digitale læremidler. Jacob Kjær Hansen 2006/2007 Side 1 af 10

Pædagogisk it-vejleder uddannelse. Tema 2, opgave 3 vurdering af digitale læremidler. Jacob Kjær Hansen 2006/2007 Side 1 af 10 Indledning Henvendelsen kommer fra en lærer der bla. underviser i hjemkundskab og idræt, og med udgangspunkt i disse fag har hun overvejet om kostberegningsprogrammet Kend din kost er en investering værd.

Læs mere

Fotobiologi Solens effekt på huden

Fotobiologi Solens effekt på huden Fotobiologi Solens effekt på huden Kosmetolog Uddannelsen www.ghotbi.dk Af Ali Ghotbi Lys er betegnelsen for det lille område af elektromagnetisk stråling som opfattes af øjet Bølgelængder fra 400 nm 760

Læs mere

Derfor er det en god idé at begrænse din udsættelse for kemikalier og dermed give dig selv ekstra tryghed.

Derfor er det en god idé at begrænse din udsættelse for kemikalier og dermed give dig selv ekstra tryghed. FAKTA Kemiske stoffer som gravide bør være opmærksomme på Som kvinde bør du være ekstra opmærksom på kemikalierne, hvis du har planer om at blive gravid eller allerede er gravid. Om kemikalierne kan påvirke

Læs mere

face, body & lifestyle

face, body & lifestyle face, body & lifestyle produkter... Afrika er fyldt med uventede rigdomme af sjældne planter. Kalahari har nøje udvalgt en række bæredygtige, lokale planter og naturlige kilder der fuldender vores botanisk

Læs mere

Arrild Privatskole. Solcreme - hvilken skal jeg vælge? Nyhedsbrev 18/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Solcreme - hvilken skal jeg vælge? Nyhedsbrev 18/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 18/2018 Nyt fra

Læs mere

Bekendtgørelse om næringsdeklaration m.v. af færdigpakkede fødevarer 1)

Bekendtgørelse om næringsdeklaration m.v. af færdigpakkede fødevarer 1) BEK nr 910 af 24/09/2009 (Historisk) Udskriftsdato: 22. juni 2016 Ministerium: Fødevareministeriet Journalnummer: Fødevaremin., Fødevarestyrelsen, j.nr. 2009-20-2301-00102 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Forår/Sommer 2012. Style 8202-271 Bomuld Basis kort. christineheadwear.com

Forår/Sommer 2012. Style 8202-271 Bomuld Basis kort. christineheadwear.com Forår/Sommer 2012 Style 8202-271 Basis kort christineheadwear.com Forår/Sommer 2012 Vores nye forårs-/sommerkollektion afspejler den lyse, dejlige tid, vi går i møde. Naturen er vores inspirationskilde

Læs mere

FOTODYNAMISK BEHANDLING MED DAGSLYS

FOTODYNAMISK BEHANDLING MED DAGSLYS FOTODYNAMISK BEHANDLING MED DAGSLYS Til behandling af milde og moderate aktiniske keratoser Patientinformation, som udleveres af behandlende sundhedspersonale 2 Hvad er aktiniske keratoser eller solare

Læs mere

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK The book of secrets The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS NATURAL ACTIVE INGREDIENTS create & complete YOUR LOOK wave defining fluid/medium-strong hold Ideel til at skabe, understrege

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen og Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

Sig farvel til lækager og goddag til sund hud omkring din stomi med den nye

Sig farvel til lækager og goddag til sund hud omkring din stomi med den nye Vi har hudbeskyttelsen der omfavner din stomi Sig farvel til lækager og goddag til sund hud omkring din stomi med den nye Cohesive StomaWrap er fremstillet af de samme ingredienser som den uundværlige

Læs mere

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk PRISLISTE Dermadeluxe www.dermadeluxe.dk ANSIGTSBEHANDLINGER EmerginC ansigtsbehandling (75 min)...595,- En dybderensende og afslappende behandling, hvor de yderst aktive og resultatorienterede produkter

Læs mere

VORES ANBEFALINGER TIL GOD OG OPTIMERET HUDPLEJE MED BEAUTÉ PACIFIQUES KOSMETISKE PRODUKTER

VORES ANBEFALINGER TIL GOD OG OPTIMERET HUDPLEJE MED BEAUTÉ PACIFIQUES KOSMETISKE PRODUKTER VORES ANBEFALINGER TIL GOD OG OPTIMERET HUDPLEJE MED BEAUTÉ PACIFIQUES KOSMETISKE PRODUKTER HUDPLEJE RUTINER En god hudpleje er vigtig for at holde huden robust og modstandsdygtig. Hos Christine Headwear

Læs mere

JUNI 2015 LUKNING /IKKE LUKNING AF NØDDEHEGNET??

JUNI 2015 LUKNING /IKKE LUKNING AF NØDDEHEGNET?? JUNI 2015 LUKNING /IKKE LUKNING AF NØDDEHEGNET?? Efter yderlige undersøgelser indstiller CDA fortsat at det er Børnehuset Nøddehegnet der skal lukkes. Indstillingen er behandlet på børne -og skoleudvalgets

Læs mere

Til personer behandlet for modermærkekræft (melanom).

Til personer behandlet for modermærkekræft (melanom). Til personer behandlet for modermærkekræft (melanom). I denne pjece finder du information om sygdommen, og om hvordan du skal forholde dig fremover. 1. Hvad er modermærkekræft? 2. Kan modermærkekræft forebygges?

Læs mere

where there s man there s crew

where there s man there s crew where there s man there s crew historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres

Læs mere

Sunright 50 & 35 Sunright Lip Balm 15

Sunright 50 & 35 Sunright Lip Balm 15 Sunright 50 & 35 Sunright Lip Balm 15 UVA/UVB beskyttelse med teknologi Størrelse: Sunright 50, 35: 100 ml Sunright Lip Balm 15 4,2 g PRODUKTOVERSIGT Nu kan du forvente mere af dine solbeskyttelsesprodukter.

Læs mere

Almindelig hudkræft. (non-melanom hudkræft)

Almindelig hudkræft. (non-melanom hudkræft) Almindelig hudkræft (non-melanom hudkræft) Solen øger risikoen for almindelig hudkræft UV-stråling øger risikoen for skader på huden. Både UVstråling fra solen og kunstige lyskilder såsom solarier kan

Læs mere

BRAND HERITAGE. Weightless Moisture Nourishing Moisture Ultra Rich Moisture. - Til fint hår - Til normalt/tykt hår - Til meget tykt og til kruset hår

BRAND HERITAGE. Weightless Moisture Nourishing Moisture Ultra Rich Moisture. - Til fint hår - Til normalt/tykt hår - Til meget tykt og til kruset hår BRAND HERITAGE Macadamia Professional, stræber efter at skabe innovative hårprodukter, der behandler de forskellige behov indenfor alle hårtyper. Hårpleje, behandling og styling produkter i salon kvalitet,

Læs mere

JVi. Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS

JVi. Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS JVi Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS 1. Hvad er JVi? 2. Hvorfor bør jeg tage 120 ml JVi? 3. Kan jeg tage JVi med andre Nu Skin-produkter? 4. Er JVi et scannergodkendt produkt? 5. Gælder tilfredshedsgarantien

Læs mere

Farvel til. mørke pletter

Farvel til. mørke pletter Farvel til mørke pletter Der er nogle pletter, vi elsker Uimodstaelige Sprudlende Charmerende Sode og sjove Konne sma skonhedsfejl Nogle gange kan morke pletter vaere sode! Alder Sol Urenheder Og der er

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

Solkampagnens råd til solbeskyttelse i institutionen

Solkampagnens råd til solbeskyttelse i institutionen Solkampagnens råd til solbeskyttelse i institutionen 1 Solkampagnen Solkampagnen er et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden, iværksat for at nedbringe tilfælde af kræft i huden blandt danskerne

Læs mere

Danskernes solvaner Kosmetik- og hygiejnebranchens befolkningsundersøgelse af danskernes brug af solcreme og solvaner

Danskernes solvaner Kosmetik- og hygiejnebranchens befolkningsundersøgelse af danskernes brug af solcreme og solvaner Danskernes solvaner 2018 Kosmetik- og hygiejnebranchens befolkningsundersøgelse af danskernes brug af solcreme og solvaner Om tallene I. Tallene er indsamlet af Norstat i perioden 9. marts til 16. marts

Læs mere

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret:

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret: Plejeprodukter til enhver hårtype En komplet hårplejeserie med shampoos, conditioners, styling og finishing produkter til enhver hårtype og ethvert behov. Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning,

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL SOLHJULET

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL SOLHJULET SPØRGSMÅL OG SVAR TIL SOLHJULET I dette hæfte finder du spørgsmål og svar til hver kategori på Solhjulet. Der er i alt 8 kategorier med 3-4 spørgsmål til hhv. voksne og børn. De rigtige svar er markeret

Læs mere

Rygning og hjerte-kar-lidelser

Rygning og hjerte-kar-lidelser Rygning og hjerte-kar-lidelser Det er svært at holde op med at ryge. Men hvis du lider af en hjerte-kar-lidelse, er et rygestop særligt vigtigt for dit helbred. Denne brochure er måske dit første skridt

Læs mere

Lærervejledning til power point: Småtspisende ældre vidste du at småt er godt

Lærervejledning til power point: Småtspisende ældre vidste du at småt er godt Lærervejledning til power point: Småtspisende ældre vidste du at småt er godt 1. Småtspisende ældre Med alderen sker der en række ændringer i menneskets anatomiske, fysiologiske og psykiske for hold, ændringer

Læs mere

Læreplaner i Børnehaven Kornvænget.

Læreplaner i Børnehaven Kornvænget. Læreplaner 2013 Læreplaner i Børnehaven Kornvænget. Baggrund: I år 2004 blev der fra ministeriets side, udstukket en bekendtgørelse om pædagogiske læreplaner i alle dagtilbud. Det var seks temaer, der

Læs mere

Labrador retriever www.royalcanin.dk

Labrador retriever www.royalcanin.dk Det skræddersyede ernæringsprogram til Labrador retriever www.royalcanin.dk En virkelig charmerende og meget livlig hund Den utrættelige Labrador retriever er fuld af energi. Den elsker at svømme eller

Læs mere

Fuldfoder til alle hunde og katte. - udviklet i samarbejde med dyrlæger og top-opdrættere

Fuldfoder til alle hunde og katte. - udviklet i samarbejde med dyrlæger og top-opdrættere hunde og katte - udviklet i samarbejde med dyrlæger og top-opdrættere hvalperacer Aktiv Hvalp er et danskproduceret premium-fuldfoder til hvalpe. Da det er vigtigt, at hvalpen får en sund og nærende kost,

Læs mere

Optimering af din træning. Lidt men godt om langdistancetræning.

Optimering af din træning. Lidt men godt om langdistancetræning. Optimering af din træning. Lidt men godt om langdistancetræning. Hvad skal I så høre om? Hvorfor løber du? Det at have et mål med træningen. Den bevidste udøver. Træningsfysiologi. Aerob kapacitet og

Læs mere

Let life happen ENJOY THE MOMENTS FORÅR/SOMMER 2016 BY CHRISTINE HEADWEAR DESIGN BY HELENA CHRISTENSEN. style 1191-0436. se side 5

Let life happen ENJOY THE MOMENTS FORÅR/SOMMER 2016 BY CHRISTINE HEADWEAR DESIGN BY HELENA CHRISTENSEN. style 1191-0436. se side 5 Let life happen ENJOY THE MOMENTS FORÅR/SOMMER 2016 BY CHRISTINE HEADWEAR DESIGN BY HELENA CHRISTENSEN style 1191-0436. se side 5 De blide strejf af den første milde forårslune, spæde blomsterskud og lysere

Læs mere

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier.

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier. DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM En kompromisløs hårpleje- og stylingserie uden noget ekstra. Udviklet, uden allergifremkaldende ingredienser, i samarbejde med det finske astma

Læs mere

Arbejdsberetning 2015

Arbejdsberetning 2015 Arbejdsberetning 2015 v/annette Bech Vad, Landsleder af Agape. Agape ønsker at gøre en forskel i flere menneskers liv. En forskel i livet her og nu og med et håb, der kan få betydning helt ind i evigheden.

Læs mere

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV VI HAR GJORT DET NEMT AT GØRE DET RIGTIGE Som forældre ønsker man, at skabe de bedste vilkår for sine børn. Fra første færd bliver de små påvirket af en

Læs mere

AINHOA WORLD produkter

AINHOA WORLD produkter AINHOA WORLD produkter Ainhoa Den skønhedsbevidste og selvforkælende grundtanke opstod for mange århundreder siden i oldtidens Egypten. Siden da og takket være forskningen, er en lang række aktive ingredienser

Læs mere

Pigment, hvide skjolder (Vitiligo)

Pigment, hvide skjolder (Vitiligo) Vitiligo og hvide ar Info. nr. 2.2 / QI 21.200-DERMA-62 rev. marts 2015 - næste rev. marts 2017 (behandling af hvide pletter og hvide ar på huden) Baggrund Vitiligo er en sygdom i huden, som giver hvide

Læs mere

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender.

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. 1 VELKOMMEN TIL PEARL DK Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. Indtil du har vænnet dig til at bruge produktet, kan det i starten

Læs mere

Solcreme - hvilken skal jeg vælge? Nyhedsbrev 18/2019. Nyt fra Børnehuset:

Solcreme - hvilken skal jeg vælge? Nyhedsbrev 18/2019. Nyt fra Børnehuset: Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 18/2019 Kære arbejdsdagsdeltager. Du må

Læs mere

En mini e-bog til dig fra Solrød Kommune i samarbejde med Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB

En mini e-bog til dig fra Solrød Kommune i samarbejde med Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB En mini e-bog til dig fra Solrød Kommune i samarbejde med Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB Kan du svare klart på alle 7 spørgsmål

Læs mere

woodlines af naja utzon popov tæppekollektion eksklusivt for carl hansen & søn

woodlines af naja utzon popov tæppekollektion eksklusivt for carl hansen & søn woodlines af naja utzon popov tæppekollektion eksklusivt for carl hansen & søn kollektionen woodlines Den danske multikunstner Naja Utzon Popov har skabt en ny tæppekollektion eksklusivt for Carl Hansen

Læs mere

Derma Helse produkter. Derma Helse. Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse

Derma Helse produkter. Derma Helse. Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse Derma Helse produkter Derma Helse Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse Dit største organ? Overhud (epidermis) - hudens øverste, synlige lag Læderhud (dermis) - det tykkeste

Læs mere