Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2014"

Transkript

1 Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2014 Aftengudstjenester i løbet af sommeren 2014 med blandt andet en anderledes gudstjeneste i Vetterslev kirkes sideskib! Vi holder aftengudstjeneste en torsdag om måneden i en af vores to kirker. Som regel den første torsdag i måneden, men som det fremgår af denne sommers plan over gudstjenester, er det ikke altid muligt på grund af helligdage og ferier. Men i efteråret går vi tilbage til den første torsdag i måneden! Aftengudstjenesten er kortere end søndagens gudstjeneste og uden altergang. Til gengæld er den fuld af dejlig aftenstemning, tændte stearinlys, sang og tid til eftertanke. Efter gudstjenesten er der kaffe og snak i våbenhuset. Torsdag den 19. juni klokken er der gudstjeneste i Høm kirke. I år er det 70-året for digteren, dramatikeren og præsten Kaj Munks død. Han blev likvideret af tyskerne i begyndelsen af januar Kaj Munk var en kompliceret og sammensat mand, med mange holdninger til tilværelsen. En kompromisløs herre! Men han var også en mand, som nutiden kan lære en hel del af. Torsdag den 14. august klokken er der aftengudstjeneste i Høm kirke. Om kaj Munk og hans tro på opstandelsen. De to aftengudstjenester i Høm kirke i løbet af sommeren vil have Kaj Munk og nogle af hans troserfaringer som omdrejningspunkt. For der findes i hans prædikener, teaterstykker og skriverier en uudtømmelig kilde af viden om den kristne tro. Torsdag den 3. juli klokken er der aftengudstjeneste i Vetterslev kirke. Nu er sommeren over os med al sin pragt. Det kan være dejligt og tiltrængt at gå i kirke og sige tak for alt det gode i dette liv, og bede om hjælp til alt det svære. Det gør vi denne aften ved en lidt anderledes gudstjeneste. Nogle gange kan det være godt at se tingene fra et andet perspektiv også fysisk. Derfor holder vi denne sommeraften gudstjeneste i Vetterslev kirkes sideskib. Vi laver et lille alter og sætter bænkene, så vi kan se hinanden. På den måde skaber vi et anderledes rum i kirkerummet, som er mindre og mere intimt. Salmer og sange vil blive ledsaget af klavermusik. Vel mødt til nogle dejlige gudstjenester i den danske sommeraften!

2 Vetterslev - Høm Menighedsråd Formand Poul O. Nielsen Næstformand Tage Jørgensen Kasserer Jette Nordkamp Kirkeværge Arne Jensen Kirkeværge Jørgen F. Nielsen Sekretær Ingelise Olsen Medlem Hans-Kurt Hansen Medlem Mette Kristiansen Medlem Inger Hald Nielsen Medlem Jan Koue Larsen Sognepræst Ulla Toft Telefonliste Vetterslev Kirke Sognepræst Ulla Toft Kirketjener Ken Koch-Larsen Kirkesanger Karen Aagaard Dam Organist Jens Peter Høg Kirkeværge Jørgen F. Nielsen Høm Kirke Sognepræst Ulla Toft Kirketjener Inger Kyed Kirkesanger Hanne G. Andersen Organist Jens Peter Høg Kirkeværge Arne Jensen Menighedsrådsmøder i 2014 Onsdag den 21. maj (budget 2015) Onsdag den 25. juni Onsdag den 17. september (budget 2015) Onsdag den 19. november (valg) Dagsorden og referater fra menighedsrådsmøderne kan ses på menighedsrådets hjemmeside. Alle er velkomne, da alle ordinære menighedsrådsmøder er offentlige. Møderne holdes i Laden og begynder kl Menighedsrådets adresse: 7373@sogn.dk Præstens ferie i sommeren 2014 Jeg holder sommerferie fra og med mandag den 14. juli til og med mandag den 4. august. I uge 29 passes embedet af sognepræst Mette Maarbæk Johansen, som kan træffes på tlf I ugerne 30 og 31 passes embedet af sognepræst Lisbeth Lundbech. Hun kan træffes på tlf Sæt allerede nu kryds i kalenderen! Sommerfest i præstegårdshaven den 24. august 2014 den 24. august 2014 afholder vi den årlige og traditionsrige sommerfest i præstegårdshaven i Vetterslev. Det er altid en skøn eftermiddag og aften, hvor der er god mulighed for, at få snakket med naboer og venner og lade børnene boltre sig i haven. Sommerfesten begynder med en kort familiegudstjeneste i Vetterslev kirke klokken Derefter går vi i samlet flok over i haven, hvor kaffebordet er dækket og spillemændene spiller! Omkring klokken får vi besøg af teatergruppen Hos Andersen. De vil spille H. C. Andersen eventyr for os på alle mulige måder. Klokken cirka vil der være grillmad. Det koster 40 kroner for voksne at spise og 20 for børn. Der kan købes øl, vand og vin til rimelige priser. Se nærmere i næste nummer af Lokalnyt. Spagettigudstjeneste nu med hot dogs! Forårets spagettigudstjeneste bliver den 22. maj klokken Vi begynder med en kort og børnevenlig gudstjeneste i Vetterslev kirke. Herefter går vi i samlet trop til Laden, hvor der vil blive serveret pølser og brød. Det er en hyggelig og givende måde at være sammen på både for voksne og børn! Der er tid til snak, og forhåbentlig er vejret så godt, at børnene kan lege i præstegårdshaven. Det koster 20 kroner for voksne og børn er gratis.

3 Kom og syng med Vetterslev og Høm kirkers børnekor Decibelle begynder ny sæson efter sommerferien. Det gør de onsdag den 20. august mellem klokken og (der tages forbehold for ændring af tidspunktet p.g.a. den nye skolereform). Koret øver i Laden ved Vetterslev kirke og medvirker ved forskellige gudstjenester i kirkerne i løbet af året, blandt andet ved spagettigudstjenester. Traditionen tro slutter sæsonen altid med en skøn tur i Tivoli. Vi søger en masse sangglade børn, der har lyst til at synge i kor. Så kom og vær med! Yderligere information kan fås ved at ringe til Jens Peter Høg, som er kirkernes organist og korleder. Han kan træffes på tlf Menighedsmøde Onsdag den 4. juni kl i Laden I henhold til love og bekendtgørelser, det lyder kedeligt, så skal menighedsrådet mindst en gang om året indkalde til et menighedsmøde, altså ikke et menighedsrådsmøde, men et møde hvor brugerne af vores to kirker kan komme til orde, og dermed være med til at påvirke udviklingen inden for folkekirken. Det er absolut ikke kedeligt, men derimod en fornøjelig aften med en god debat hen over kaffebordet. På mødet bliver der også fortalt lidt om hvad menighedsrådet bruger de midler til, som vi er valgt til at forvalte for jer. Menighedsrådet, sognepræsten og de ansatte er altid åbne overfor nye tiltag der kan være med til at sikre, at vi forsat kan bevarer vores to kirker i daglig drift, hvor det bærende, ud over de kirkelige handlinger, er gudstjenesterne. Forslag til nye tiltag modtages gerne, så kom til menighedsmøde onsdag den 4.juni kl i Laden, og vær med til at sætte dagsordenen for fremtidens folkekirke. Menighedsrådet Bibelmeditation og levet liv Vi er en lille gruppe mennesker i Vetterslev og Høm sogne, som synes det kunne være sjovt og spændende at læse de bibelske tekster på en lidt anderledes måde. De bibelske beretninger giver os indblik i, hvem Gud er og hvem vi selv er. Men hvor ofte sætter vi os egentlig ned, og læser fortællingerne langsomt for virkelig at høre, hvad de vil sige til os? Det gør vi tre aftner i løbet af efteråret Disse aftner spejler vi vores levede liv ind i den bibelske beretning samtidig med, at vi får kastet nyt lys over vores liv. Det er undertegnede (Ulla Toft) der leder bibelmeditationen. Vi mødes i kirken, hvor vi fordyber os i bibelteksten ved at høre den læst op tre gange. Langsomt åbner vi teksten op, og kommer i dialog med den. Aftnerne kræver ingen forberedelse eller forudsætninger Hvis dette kunne have din interesse, hører jeg gerne fra dig på tlf I næste nummer af Lokalnyt følger datoer for aftnerne og de tre fortællinger fra bibelen, som vi vil arbejde med.

4 Gudstjenesteliste for Vetterslev og Høm sogne - sommer 2014 Dag Dato Klokkeslæt Sted Præst Bemærk Maj Torsdag 22. maj Vetterslev Ulla Toft Spaghettigudstjeneste 25. maj Vetterslev Ulla Toft (kirkekaffe) 5.s.e.påske Torsdag Kristi Himmelfartsdag 29. maj Høm Ulla Toft 6.s.e.påske Pinsedag Mandag 2. pinsedag Trinitatis Juni 1. juni Ingen gudstjenester 8. juni Høm Ulla Toft (kirkekaffe) 9. juni Kongsgården Vester Broby Alle provstiets præster Friluftsgudstjeneste (se nærmere i lokalaviserne) 15. juni Vetterslev Ulla Toft (kirkekaffe) Torsdag 19. juni Høm Ulla Toft Aftengudstjeneste (se andetsteds i bladet) 1.s.e.trin. 2.s.e.trin. 22. juni Ingen gudstjenester 29. juni Vetterslev Ulla Toft (kirkekaffe) Juli Torsdag 3. juli Vetterslev Ulla Toft Aftengudstjeneste (se andetsteds i bladet) 3.s.e.trin. 4.s.e.trin. 5.s.e.trin. 6.s.e.trin. 6. juli Gyrstinge Høm Ulla Toft 13. juli Allindemagle Ulla Toft 20. juli Høm Mette Marbæk Johansen 27. juli Vetterslev Lisbeth Lundbech (kirkekaffe) Bemærk vikar Bemærk vikar August 3. august Vetterslev Lisbeth Bemærk vikar 7.s.e.trin. Lundbech 8.s.e.trin. 10. august Allindemagle Høm Ulla Toft (kirkekaffe) Torsdag 14. august Høm Ulla Toft Aftengudstjeneste (se andetsteds i bladet) 17. august Ingen Gudstjeneste 9.s.e.trin. 10.s.e.trin. 24. august Allindemagle Vetterslev 11.s.e.trin. 31. august Bringstrup Høm Vetterslev Ulla Toft Familiegudstjeneste med efterfølgende sommerfest i præstegårdshaven (se andetsteds i bladet) (kirkekaffe) Gudstjeneste og indskrivning for kommende konfirmander (se andetsteds i bladet)

5 Uddrag af tale holdt til konfirmation i Vetterslev kirke den 5. maj 2014 Om mærkedage og korsets mærke for vores ansigt og bryst. I, der er tættest på konfirmanderne har set dem som små, med de mærker de fik, når de væltede på cykel og skateboard, når de fik sjove tøse-tatoveringer, når de skar sig på spejderdolken eller brændte sig. Og I husker og har billeder af mærkedagene; børnenes fødsel, dåben, fødselsdagene. Og I tænker på fremtiden; Hvordan vil den blive? Hvem vil lægge mærke til, at her er en helt enestående dreng eller pige? Hvem vil de selv lægge mærke til? Og hvad vil de bemærke, og hvad vil gøre indtryk? Jeg tror konfirmander på denne dag, som vi sådan rigtig kan mærke, at det er et ønske som alle jeres gæster har for jer: At I må være og blive mærket med alt godt, og at I må bære det ud i de sammenhænge I skal færdes i så verden bliver et godt sted at være. Så det bliver tro og håb og kærlighed, der kendetegner og bliver fortegnet jer og jeres liv. Hver eneste af jer er helt sig selv, helt unik. Bemærkelsesværdig. Men vi er også et fællesskab. Ikke fordi vi kan lide den samme mad eller den samme musik. Men fordi Jesus siger, at det er sådan det er. Han kender os også på et mærke. På korsets tegn. Det mærke fik I, da I blev døbt. For når vi bliver døbt tegnes der et kors foran vores pande og et foran vores hjerte. Det er helt usynligt og ikke særlig stort, men det er et tegn på det allerstørste i hele verden. Nemlig at vi hører sammen med Gud. Korsets tegn for dit ansigt din hjerne - for alt det du tænker. En bøn om, at dine evner må blomstre og folde sig ud til glæde for flere end dig selv. At din forstand ikke må blive til kølig beregning og kynisme, men til gavn og glæde. Korsets tegn for dit bryst dit hjerte for alt det du føler. At du må beskyttes fra alt ondt. At du må tro, at når dit hjerte er tungt, så vil Gud hjælpe dig med at bære alt det tunge. Og når dit hjerte er let som en fjer, så værner Gud om din fjerlette glæde. At du må stole på, at kærligheden må bære dig, at du må have et varmt hjerte. At du må mærke at du lever i Guds lys - og at andre også må kunne mærke det lys og den glæde gennem dig. Tak for nogle fantastiske konfirmationer i vores kirker og rigtig god sommer til alle! Sognepræst, Ulla Toft Konfirmationsforberedelse og konfirmandindskrivning Alle børn på 7. klassetrin, der vil konfirmeres i Vetterslev eller Høm kirke i foråret 2015 kan gå til konfirmationsforberedelse i Laden i Vetterslev. På grund af den nye skolereform ligger tidspunktet for undervisningen ikke fast endnu. Men I vil blive orienteret til indskrivningen. den 31. august 2014 er der konfirmandindskrivning. Vi begynder med en kort gudstjeneste i Vetterslev kirke klokken Derefter fortsætter vi ovre i Laden, hvor konfirmanderne kan skrive sig ind. Medbring konfirmandens dåbs-eller navneattest, gerne i kopi. Konfirmanden bedes møde op med mindst én af forældrene eller eventuelt en værge. Jeg glæder mig til at møde jer! Hvis der er noget, I er i tvivl om, så ring endelig på tlf for nærmere oplysninger. Sorggruppe i Vetterslev-Høm pastorat Et tab er altid så slemt, som det opleves. Mange efterladte oplever, at andre ikke ved, hvordan de har det, hvis de ikke selv har prøvet at miste. Derfor kan der være lindring og trøst i at mødes og tale med andre, som har erfaringen af tab i nær erindring. Vi har nu haft sorggruppe i et år, og det har været en fantastisk oplevelse at se og mærke, hvordan det hjælper og lindrer at mødes for at tale med mennesker i samme situation. Vi begynder en ny sorggruppe i Laden i Vetterslev, hvor der er mulighed for at dele det der tynger efter et dødsfald. Gruppen varetages af Inger Hald Nielsen, menighedsrådsmedlem og sygeplejerske på hospice, og af Ulla Toft, som er sognepræst i Vetterslev og Høm sogne. Vi mødes 8 tirsdage med omkring tre ugers mellemrum. Det foregår altid fra klokken til klokken i Laden i Vetterslev. Det sidste kvarter bruger vi på at gå over i kirken, hvor vi tænder lys, læser et digt eller lignende og beder Fadervor. Første møde i sorggruppen bliver tirsdag den 23. september. Gruppens størrelse tilstræbes at være på 6 medlemmer, og medlemmer fra de to sogne har fortrinsret. Er der ledige pladser, er andre også hjerteligt velkomne. Har du interesse i ovenstående, er du velkommen til at kontakte sognepræst Ulla Toft tlf eller Inger Hald Nielsen tlf

6 LokalNyt Udgives og redigeres af Vetterslev-Høm Borgerforening. Redaktion: Poul Otto Nielsen, tlf.: / Annoncer m.m.: Poul Otto Nielsen, Susåvej 47, 4100 Ringsted Telefon: , mail: poul.nielsen@lic-mail.dk Alle annoncer, indlæg, billeder m.v. kan sendes til ovennævnte. LokalNyt udkommer 4 gange om året næste gang i uge 34 i LokalNyt udkommer i 700 eksemplarer og de husstandsomdeles med postvæsenet og uddeles af redaktionen. Deadline for tekst og annoncer: Onsdag den 6. august 2014 HUSK DET VENLIGST SELV! Eftertryk er tilladt, venligst med kildeangivelse. Annoncepriser: Ring til redaktionen, Poul Otto Nielsen Adresseliste: Vetterslev-Sandby og Høm Vandværk: Formand Hans-Kurt Hansen, tlf Vandværkspasser Peter Kock, tlf Kasserer Lise Nielsen, tlf Hjemmeside Vetterslev Antenneforening: Formand Thomas Stephensen, tlf Vetterslev Seniorklub: Formand Kirsten Larsen, tlf Forsamlingshuset Enigheden : Udlejning m.m., tlf Hjemmeside Vetterslev Høm Borgerforening: Formand Poul Otto Nielsen, tlf Kasserer Dennis Olesen, tlf Grundejerforeningen HØM af 1973: Formand Erik Schaumann, tlf Vetterslev Høm Gymnastikforening: Formand Jeanne W. Christensen, tlf Vetterslev-Høm Kirkekor Hjemmeside Korleder Organist Jens Peter Høg, tlf H J Æ L P til Rumænien Bliv medlem af Foreningen til støtte for Rumænien Enkelt medlemskab 150 kr. par 200 kr. pr. år Hør mere hos foreningens kasserer: Aase Krüth Næstvedvej 393 Tlf mail: aase@kryth.eu

7 19. Årgang Maj 2014 Nr. 2 VHG Loppemarked Så er det 16. gang der afholdes kæmpe Loppemarked! lørdag den 14. juni fra kl. 10 til 15

8 Vetterslev-Høm Borgerforening Helhedsplaner I Ringsted Kommune arbejdes der pt. på at udarbejde en ny Landdistriktspolitik for Ringsted Kommune. Som en del af den nye Landdistriktspolitik skal der udarbejdes helhedsplaner for de enkelte lokalområder, således også for Vetterslev-Høm. Vetterslev-Høm Borgerforening vil derfor gerne invitere alle foreninger, og beboere i øvrigt, til et møde i Vetterslev-Høm Forsamlingshus torsdag den 19. juni kl for at drøfte hvilke områder vi i Vetterslev-Høm mener der skal indgå i en Helhedsplan (udviklingsplan) for Vetterslev-Høm. Landsbyforum Ringsted vil så efterfølgende sammen med Ringsted Kommune udarbejde en helhedsplan for hele kommunen. Det er derfor vigtigt, at vi sætter os sammen og i fælleskab beskriver og prioriterer hvordan vi mener udviklingen skal være i vores område. Udgangspunktet for vores prioritering og forsatte arbejde med Helhedsplaner er det materiale Borgerforeningen på baggrund af et møde (februar 2013) på Ringsted Lilleskole udarbejdede og som har været bragt i LokalNyt tidligere. Udarbejdelse af Helhedsplaner (udviklingsplaner) for Vetterslev-Høm Torsdag den 19. juni kl i Vetterslev-Høm Forsamlingshus Alle foreninger og beboere i øvrigt er velkomne Sct. Hans aften i Vetterslev Sædvanen tro fejre vi Sct. Hans aften mandag den 23. juni på bålpladsen i Vetterslev (for enden af Kildebæksvej. Programmet er som tidligere år: Der tændes et lille bålsted hvor børn og forældre/bedsteforældre kan lave snobrød. Borgerforeningen sørger for dej til snobrød, og det er gratis. Der åbnes et lille udsalg med sodavand/øl og lidt slik, og der er tid til hyggeligt samvær Båltale Vi tænder bålet og synger midsommervisen Selvom der er sat mange bænke op, så tag klapstole, tæpper eller lignende med, der plejer at være trængsel. Så er det i øvrigt nu slutspurten går ind med at lægge grene (maks. diameter 5 cm.) på bålet (ikke have- og hækaffald).

9 Kære læsere af LokalNyt Så er foråret over lilleskolen. Vi har lige afholdt årets første arbejdsdag. Der var stor aktivitet blandt voksne og børn. Et meget stort fremmøde gjorde det muligt at nå rigtig meget. Der er gjort klar til hængekøjer ved Fritidshjemmet, der er opdateret leg og læringsaktiviteter i skolegården, gjort hovedrent, malet, lavet skilt og meget meget mere. Stor tak til alle dem der var med. Lilleskolekulturen har taget endnu et stort skridt, når det gælder forældreengagement. I april måned var hele skolen på kulturtur til Kongens København. Stor tak til Anchersens busser, der havde sponsoreret transporten. Turen gik til Anemone Teatret hvor Platons Hule blev spillet for hele indskolingen. Post og telegraf Museet blev besøgt af både små og store børn. De store børn var ligeledes en tur på Nationalmuseet og andre var på Statens Museum for kunst samt på Assistens Kirkegården. En fantastisk god tur. Tiden nærmer sig hvor de kommende skolebørn og deres forældre skal til legemøde for at høre om livet på lilleskolen når man går i børnehaveklasse. d. 4. maj var dagen hvor 7.kl. på Ringsted Lilleskole blev konfirmeret i Vetterslev Kirke. Flotte kjoler og nypoleret veteran køretøjer tog sig fantastisk ud foran kirken. Endnu engang et stort tillykke herfra. Lilleskolen er i en fantastisk udvikling. Efter sommerferien er vi over 140 glade børn fordelt på årgange fra 0.-8.klasse. Næste år vil vi således være en fuldt udbygget skole med elever op til 9.klasse. Hjælp os med at blive fri for moms. Vi er ved at være i mål Vi har fuld gang i gavedonationerne, så vi kan få vores moms refunderet. Vi har omkring 250 stk. af kr. 50,-. Vi skal bruge 300. I kan støtte med kr. 50,- via annoncen her i bladet. Den kan afleveres på skolen i en kuvert. Vi takker for alle dem vi allerede har modtaget. Vores udgifter til moms er flere hundredetusinde kroner, så det ville være herligt at kunne få dem refunderet. Mange lilleskolehilsner fra Kim Ekman, formand for bestyrelsen.

10 VHG Loppemarked Så er det 16. gang der afholdes kæmpe Loppemarked! Igen-igen i år har antallet af effekter der er til salg på foreningens loppemarked, sat rekord, således kan kunder og de besøgende se frem til et endnu større udbud af effekter inden for alle områder. Så nærmer tiden sig, hvor VHG holder sit loppemarked, foreningen håber på et stort fremmøde, af glade kunder og købere på loppemarkedet. I år bliver loppemarkedet afholdt lørdag den 14. juni fra kl. 10 til 15 Og finder sted på foreningens anlæg på Englerupvej 26, Høm, Ringsted VHG loppemarked får år efter år roser for den måde tingene er arrangeret på, således er alle effekter sorteret og placeret i afdelinger, med fjernsyn og radio materiale, tøj, legetøj, bøger, nips og køkkentøj, og der er telte hvor man kan finde møbler, værktøj, haveredskaber og meget andet. Kl afholdes der auktion over udvalgte effekter, hvor spændende ting sættes under hammeren Ud over loppemarkedet vil det være muligt at stille sulten og tørsten i cafeen, hvor der et udvalg og tilbud i flere forskellige spiselige ting, og drikkevare. Høm Gartneri vil også i år være til stede med planter, såvel til stuen som til udplantning. Hvis indkøbet på loppemarkedet bliver større, end den enkelte selv kan formå hjemtransporten af, vil det være muligt at aftale hjemtransport, på særdeles favorable betingelser: Det vil være muligt at arrangere afhentning af større effekter til loppemarkedet. Der modtages ikke hårde hvidevare og edb udstyr! Kan der ringes til: Lis Jørgensen tlf Ellen Jensen tlf / Jens Sørensen Der så vil sørge for at afhentning kan finde sted. Skulle nogen have lyst til at give et nap med på årets loppemarked! Kan interesserede også henvende sig til ovenstående, der så finder opgaver der kan tildeles, det gælder både for dagene op til, og på selve lørdagen, hvor der rigtig er travlt, så sæt endelig tid af til en spændende og dejlig dag, med en frivillig indsats for vor lokale forening Det forventes igen i år at VHG loppemarked bliver lige så stor en succes, som det plejer at være, det er som skrevet 16. gang foreningen afholder loppemarked, og siden det startede har det været en succes, og den ene omsætningsrekord efter den anden er det blevet til. I 2013 blev loppemarkedet igen besøgt af over 2000 personer, og handelen gik livligt. Omsætningen på sidste års loppemarked blev på ca. kr ,- kr. Således blev der efter sidste års marked et overskud på ca kr. penge der er anvendt til, ombygning og modernisering og vedligeholdelse af foreningen klubhus. Et meget flot overskud, som skyldes det meget store opbud af frivillige medhjælpere, og stor velvilje der er, når foreningen spørger lokale firmaer om hjælp med biler, og materialer. Der er allerede sket store forandringer med og i klubhuset, gennem de år loppemarkedet har bidraget til at bringe lokaler og faciliteter helt up to date, der er dog stadig ting og forhold der ønskes til foreningen, bl.a. er der ønsker om forbedring af parkeringsforholdene omkring klubhuset. Det er dejligt at have sit eget klubhus i en forening. Det giver gode rammer for det sportslige, såvel for det sociale liv for foreningens medlemmer, og andre i lokalområdet. Det kræver imidlertid, også at der skal dækkes nogle omkostninger, så derfor er det godt for foreningen og medlemmerne, at der er så mange som gennem deres store frivillige arbejde støtter op om loppemarkedet, og som sådan er med til at gøre rammerne gode for alle der nyder godt af VHG, som foreningen i lokalområdet.

11 Landsbyidentitet for Vetterslev-Høm 1. Beliggenhed ved Sørup skoven, Susåen med stier og bålplads (Vetterslev). Beliggenhed tæt på Ringsted by (Høm) 2. Stort sammenhold og aktive lokalforeninger (Borgerforeningen, Idrætsforeningen, Forsamlingshuset Menighedsrådet, Seniorklubben, Vandværket og Grundejerforeningerne i Høm og Vetterslev) 3. Ringsted Lilleskole 4. Gode trafikforbindelser (bus til Ringsted og Næstved m. ½ times drift på hverdage) 5. Cykelsti til skolen og til Ringsted Visioner for Vetterslev-Høm 1. Kommunal sagsbehandler med fast træffetid i lokalområdet for de borgere der har vanskeligt ved at komme til Ringsted. Der skal være internetforbindelse, så medarbejderen (sagsbehandler), på samme måde som i Borgerservice/på biblioteket, kan hjælpe de borgere der ikke har adgang til internettet og/eller pc. Det første sagsbehandleren kunne være behjælpelig med var, at borgeren fik NEM-ID og e-boks, så man f.eks. en gang om måneden kunne komme forbi den "digitale sagsbehandler" og få klaret det der skal ordnes digitalt fremover. 2. Etablering af en omfartsvej til aflastning af Næstved landevej. Omfartsvejen har i mange år været planlagt, og der er tilbage i Vestsjællands Amts tid slået streger m.m. Tiden er dog løbet for placeringen og udgør i dag en hindring for udbygningsplaner i Høm og Vetterslev. Omfartsvejen bør følge gasledningen, hvor der i forvejen er restriktioner m.h.t. bebyggelse. 3. Etablering af en integreret vuggestue/børnehave, gerne i samarbejde med Ringsted Lilleskole. 4. Udbygning af idrætsanlægget i Høm, gerne med en multihal, der kan aflaste halkapaciteten i Ringsted/Sdr. Park. 5. Etablering af en sti fra Broen i Vetterslev til Sørup Skov langs Susåen, så landsbyidentiteten for især Vetterslev, Susåen og Susådalen og dens naturskønne område, bliver tilgængelig for flere. 6. Etablering af en sti fra Broen i Vetterslev langs Susåen til Ringsted å, og med forbindelse til den eksisterende sti langs Ringsted å. 7. En fortsat boligudbygning, der kan være med til at sikre fremtiden for Ringsted Lilleskole. Vetterslev-Høm Borgerforening Ringsted Lilleskole Fordi vores børn er vigtige Fri for moms Hjælp os med at gøre os fri for moms Giv en donation på en 50 er. Vi skal bruge 300 stk. I forbindelse med Skolens godkendelse som gavemodtager efter ligningslovens 8 A og 12, stk. udsender vi herved et opråb til alle jer der ønsker at støtte skolen ved at donere et (mindre eller større) pengebeløb. Som privatskole er vi forpligtet til at betale moms på alt det vi køber (i modsætning til folkeskolen) og godkendelsen giver mulighed for refusion af momsen. Dog kræver det at vi kan stille med 300 gavedonorer Derfor kan du nu støtte Ringsted Lilleskole ved at give et bidrag. Vi modtager gerne donationer fra kr. 50 og opefter. Beløbet skal tilhøre enkeltpersoner og er fradragsberettiget. Du donerer din gave ved at overføre dem til skolens konto: , eller returnere vedlagte talon sammen med beløbet på skolens kontor. Ved overførslen er det vigtigt at du oplyser navn og adresse (ønsker du at trække beløbet fra i skat, skal du oplyse dit cpr.nr). Alle penge vil yderligere bidrage til at gøre elevernes daglige skolegang endnu bedre! Jeg ønsker at donere en gave til Ringsted Lilleskole: Navn Adresse (evt. CPR nr.) Beløb

12 Ringsted Lilleskoles MOTIONSLØB på Sørup Herregård 2. pinsedag, mandag den 9. juni 2014 Tilmelding fra kl Oplev de historiske bygninger udefra inden opvarmning. Fælles opvarmning ca. kl. 10 ved tidl. gymnastik-instruktør Jette Lilje, VHG. Rute: 5,2 km. Følg hjerterne. Kan tages mere end én gang. Løb eller gå ruten. OK med klapvogn. Forfriskning efter løbet sponsoreret af Sørup Herregård. Klar kl Mødested og start ved receptionen. Parkering på Sørup Herregårds parkeringspladser. Voksne: 30,- kr. pr. deltager. Børn: 20,- kr. pr. deltager. Betales ved tilmeldingen. Overskuddet går til børnene på Ringsted Lilleskole. Der er tidstagning og diplom til alle. VEL MØDT! Venlig hilsen Bestyrelsen for Ringsted Lilleskoles Venner

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Indskrivning til konfirmationerne i maj 2017. Kirkevandring ad Borgersporet. Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2016

Indskrivning til konfirmationerne i maj 2017. Kirkevandring ad Borgersporet. Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2016 Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2016 Kirkevandring ad Borgersporet Søndag den 26. juni kl. 9.00 fra Høm kirke til Vetterslev kirke. Vores netop indviede borgerspor indbyder til vandring i naturen, som om

Læs mere

Februar Vetterslev - Høm Kirkeblad 2012

Februar Vetterslev - Høm Kirkeblad 2012 Februar Vetterslev - Høm Kirkeblad 2012 Provstigudstjeneste - Anden Pinsedag 2012 Mandag den 28. maj kl. 11.30 omkring Klostermarkskirken Igen i år holder vi fællesgudstjeneste for sognene i Ringsted-Sorø

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Vetterslev - Høm Kirkeblad

Vetterslev - Høm Kirkeblad Februar 2009 - Kirkeblad 2. pinsedags gudstjeneste - under åben himmel! En gang om året, nærmere bestemt 2. pinsedag, mødes provstiets menigheder. Vi holder gudstjeneste sammen, fordi det styrker det enkelte

Læs mere

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Der er i disse sommerdage et gyldent lys over aftnerne. Det lægger sig hen over landskabet

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Asserballe sogns kirkeblad

Asserballe sogns kirkeblad Asserballe sogns kirkeblad JUNI JULI AUGUST 2013 Indhold i Kirkeblad Billeder af Konfirmander Konfirmand indskrivning Altergang uden gluten Æblefest Gudstjenester i Asserballe og Ketting Nyt fra Kirkegården

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

Nogle datoer til kalenderen

Nogle datoer til kalenderen Nogle datoer til kalenderen søndag d. 16. august kl. 10.30 velkomstgudstjeneste i Hogager kirke for alle konfirmander med familie. Bagefter er der indskrivning med en kort introduktion i Sognegården. søndag

Læs mere

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014 Hér finder du os Organist ved alle pastoratets kirker: Mai Larsen, 28 11 92 09 Kirkesanger ved Lundforlund og Sludstrup kirker: Carsten Jørgensen, 58 54 54 00 / 23 74 61 54 Kirkesanger ved Gerlev og Slots

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Hjerm Vestre kirke Graver og kirketjener: Morten Gert Hansen Kirkevej 18, 7560 Hjerm tlf. 21 20 27 43 mail: hjermvkirkegaard@gmail.com Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham.

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham. LEKTIE År B 2. kvartal Lektie 9 Det store, store træ Ugens tekst og referencer: Matt 13,31-32. Christ s Object Lessons, side 76-79. Huskevers: Voks i Jesu nåde (2 Pet 3,18) Hovedformålet er, at børnene

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Den Danske Sømandskirke i New York Danish Seamen s Church in New York

Den Danske Sømandskirke i New York Danish Seamen s Church in New York Den Danske Sømandskirke i New York Danish Seamen s Church in New York Første, anden, tredje. Støt Sømandskirken! Sømandskirkens første online auktion løber af stablen fra den 5. til den 17. juni her: http://www.biddingforgood.com/dskny

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ 2014-2015

HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ 2014-2015 HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ 2014-2015 Læs om konfirmationsforberedelse og indskrivning på de følgende sider! KONFIRMANDINDSKRIVNING KÆRE 7. KLASSES FORÆLDRE OG KOMMENDE KONFIRMANDER. Det er blevet tiden

Læs mere

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj IRKE nyt 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj At finde sin rette plads... Se side 2 At finde sin rette plads - kan det lade sig gøre i kirken? Jeg har min faste plads i kirken. Sådan siger et par

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

Henrik. September 2008 Side 3

Henrik. September 2008 Side 3 Der er mennesker, der har brug for dig - og måske har du brug for dem! Flere i vores fællesskab oplever at timerne bliver lange, når den ene dag efter den anden går uden at tale med nogen. For dem er det

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2 Hvordan lød mon verdens første spørgsmål? Det kan I jo tænke lidt over

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 47. ÅRGANG NR. 3 JUNI - SEPTEMBER 2016 Kære konfirmander, kære faddere, familie, kære konfirmationsgæster Forårssolen skinner og fla get er hejst. Her ved kirken og rundt omkring

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid).

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Festen slutter med, at vi spiser sammen. Alle bedes bidrage med en lille ret til den fælles buffet. Hanne

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2010

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2010 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2010 47. årg. Først skal der lyde et tillykke til årets konfirmander Forsiden viser et udpluk af de kors, konfirmanderne har lavet.

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

R ØRPOSTEN. Havesæson 2014...

R ØRPOSTEN. Havesæson 2014... R ØRPOSTEN Årgang 5 nummer 1 Forår 2014 Havesæson 2014..... Velkommen til en ny havesæson, som i år er startet rigtig godt, vi nyder sikkert alle de flotte forårsfarver i vore haver og netop nu de blomstrende

Læs mere

Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45.

Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45. Lindvig Osmundsen Bruger Side 1 05-10-2014 Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45. Der er en vej som vi alle går alene. Teksterne vi har fået til 16. søndag efter trinitatis

Læs mere

25 årgang nummmer 2 1. juni 2014. Bladets indhold. I kirkerne. Broen side 11

25 årgang nummmer 2 1. juni 2014. Bladets indhold. I kirkerne. Broen side 11 25 årgang nummmer 2 1. juni 2014 Side 2 konfirmation 2015 Side 3 Kirkelig Vejviser Side 4 Kirkecafe og udflugter Side 5 Pinsedag og Sct. Hansaften Side 6 og7 Gudstjenester og aktiviteter I kirkerne Bladets

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant:

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Nyhedsbrev fra Hune sogn november. 2015/2016 December: Nr. 1 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 6.., 2. søndag i advent Kl. 10.30 Søndag den 13. 3. søndag i advent: De

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk Hvem er vi Sct. Michaels Børnehave er en privat daginstitution,

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 Jul i Padesø Kirke PRÆSTEN MENIGHEDSRÅDET ADVENT NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Advent og jul i Padesø Kirke Også i år indleder vi adventstiden

Læs mere

Lis. Godt Nyt fra Roskilde Frikirke Side 2

Lis. Godt Nyt fra Roskilde Frikirke Side 2 Jeg vil fortælle lidt om væksthuset. Væksthuset lever og har det godt. Vi mødes mindst en gang om måneden. Vi beder sammen, og taler om åndens gaver og tjenester. Vi øver os i at tjene sammen, fordi vi

Læs mere

Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2013

Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2013 Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2013 Sommerfest i præstegårdshaven i år med cirkus! den 18. august 2013 afholder vi den årlige og traditionsrige sommerfest i præstegårdshaven. Det er altid en skøn eftermiddag

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni Vallekilde-Hørve Friskole. 1. juni 2012 Fredagsbrev nr. 701 Næste uger: 04. juni 05. juni 06. juni 07. juni 08. juni Mundtlig prøve dansk Grundlovsdag Skolen lukket SFO åben til kl. 12.00 Førstehjælpskursus

Læs mere

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29 Alle 4 søndage i juli måned, holder vi gudstjeneste samme med Roskide Baptistkirke i lighed med de foregående år. Roskilde Baptistkirke er beliggende på Vindingevej 32, 4000 Roskilde. Mandag den 3. juni

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Som optakt til Spil dansk dagen havde vi et par ekstra sange i onsdags til morgensang. Kig i Skolenyt og forhåbentlig sæt et stort X for at komme

Læs mere

Roskilde Stifts Palladiuspris 2015

Roskilde Stifts Palladiuspris 2015 Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2015 Roskilde Stifts Palladiuspris 2015 og prisen går til.. Vetterslev - Høm Menighedsråd Formand Poul O. Nielsen 5764 3498 Næstformand Ingelise Olsen 5764 3305 Kasserer

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Carl Nielsen - 1865-1931

Carl Nielsen - 1865-1931 Kirkens aktiviteter af Torben Møllenbach Teatertur Teaterturen sidste år var en fantastisk tur ud i det moderne teater med fantastisk flot skuespil i to små stykker af Samuel Beckett. I skrivende stund

Læs mere

teentro Oversigt over temaer 1. Lær hinanden at kende 2. En Gud derude 3. Gud hernede 4. Hvorfor kom Jesus? frikirkelig konfirmation

teentro Oversigt over temaer 1. Lær hinanden at kende 2. En Gud derude 3. Gud hernede 4. Hvorfor kom Jesus? frikirkelig konfirmation teentro frikirkelig konfirmation Oversigt over temaer 1. Lær hinanden at kende Målet med denne samling er at have det sjovt og lære hinanden at kende. For at både du og teenagerne skal få mest muligt ud

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

Flittig konfirmand på turné Pinse og lagkage Grøn brunch Menighedsrådsvalg

Flittig konfirmand på turné Pinse og lagkage Grøn brunch Menighedsrådsvalg Maj 2016 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Flittig konfirmand på turné Pinse og lagkage Grøn brunch Menighedsrådsvalg Forårets konfirmander Menighedsrådsvalg til efteråret Efter 4 gode år er det nu

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Nyt fra gildeledelsen.

Nyt fra gildeledelsen. Juni og juli 2006 Centrum juni og juli 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Sommertur til 3. Horsens hytte. Sted: Spejdercenter Wigwam Silkeborgvej 37, 8700Horsens Dato: Onsdag den 28. juni Mødested: Ole

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. november 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 840 Næste uge: 10.november 11.november 12.november 12. november 12.november 13.november Lærermøde + P-møde Spireloppen Disco-fest Clark på kursus

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21. maj 2014 kl. 16 19.

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21. maj 2014 kl. 16 19. Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21. maj 2014 kl. 16 19. Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 21.05.2014 Indkaldte: Lis Lynge,

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Af Orla Nielsen i samtale med Lena Isager I flere klasser på Beder skole støtter forældrene op om skole-hjemsamarbejdet og deltager i traditionsrige

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

BORUP KIMMERSLEV NR. DALBY EJBY. Kirkebladet. Nr. 1 Marts, april & maj 2012 6. årgang. St. bededag

BORUP KIMMERSLEV NR. DALBY EJBY. Kirkebladet. Nr. 1 Marts, april & maj 2012 6. årgang. St. bededag BORUP KIMMERSLEV NR. DALBY EJBY Kirkebladet Nr. 1 Marts, april & maj 2012 6. årgang St. bededag S t. bededag er for mange danskere en kærkommen fridag, og for andre er det store konfirmationsdag, idet

Læs mere

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges September 2014 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges Forårets konfirmander For gavernes skyld? 44 nye konfirmander tjekkede sammen med deres forældre ind

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

En fantastisk sommer er snart forbi

En fantastisk sommer er snart forbi En fantastisk sommer er snart forbi Så nærmere tiden sig til at vi skal på lejr her i menigheden. Det bliver en lejr hvor vi ønsker at se på hvem vi er og på hvilken menighed vi ønsker at være. Lad os

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

3. søndag i fasten Gettrup Hurup 749, 522, 68, 155, 427, 678 736, 522, 341, 155, 217

3. søndag i fasten Gettrup Hurup 749, 522, 68, 155, 427, 678 736, 522, 341, 155, 217 3. søndag i fasten Gettrup Hurup 749, 522, 68, 155, 427, 678 736, 522, 341, 155, 217 Den onde djævel havde skabt et spejl, som kunne forvrænge alting, alt skønt blev grimt. De små djævle lo og var fornøjede,

Læs mere

Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag, hvor vi vil dele fotoerfaringer, og udfordre hinanden med små spændende fotoopgaver.

Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag, hvor vi vil dele fotoerfaringer, og udfordre hinanden med små spændende fotoopgaver. Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag, hvor vi vil dele fotoerfaringer, og udfordre hinanden med små spændende fotoopgaver. Tag dit fotogrej med, hvad enten det er det avanceret udstyr eller en mobiltelefon

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere