Spektrums. Efterårsprogram Eco-print og -farvning. Procion-MX. Textiltryk. Blok- og kartoffeltryk. Garnfarvning. Art Cloth

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spektrums. Efterårsprogram Eco-print og -farvning. Procion-MX. Textiltryk. Blok- og kartoffeltryk. Garnfarvning. Art Cloth"

Transkript

1 Spektrums Efterårsprogram 2019 Eco-print og -farvning Procion-MX Textiltryk Blok- og kartoffeltryk Garnfarvning Art Cloth Indfarvning og shibori Eco print af Sameera Kahn Kirsten Lundbergh Kildegårdsvej 16 B, kld. tv Hellerup Tel:

2 Onsdag den 25. september 2018 Shibori (tie dye), ice dyeing og forskellige andre farveteknikker. Vi farver på bomuld, hør, silke med Procion- MX Reaktive farver 1-dags kursus På dette 1-dags kursus vil vi gøre op med alle myterne om, at det er svært og tidkrævende selv at farve stoffer. På kurset vil der blive introduceret enkle metoder til hurtig indfarvning af naturmaterialer, bomuld og silke med Procion-MX farver. Forskellige farvemetoder vil blive afprøvet, herunder ice dyeing. Vi vil farve stoffer i bægre og i fade, folde og plissere. Farve ensfarvet og flerfarvet. Farve jævnt og ujævnt. Tekstilerne er særdeles velegnede til artquiltere og patchworkere. Brodøser kan indfarve tråd og stof med varieret farvespil. Vi vil også arbejde med lidt farveblandingsteori. Fixering af stoffet, f.eks. i mikrobølgeovn, vil blive afprøvet på kurset. Farvning og udregning af farvemængde m.m. til farvning af større stykker stof enten i vaskemaskine eller balje vil blive gennemgået. Dette er specielt hensigtsmæssigt for folk, der arbejder med beklædning. har man fremstillet en række prøver vil man være i stand til efterfølgende at indfarve tekstil til større projekter vil man have fået et kendskab til Procion-MX farvernes farveudtryk har man fået udleveret opskrifter og beskrivelser af de farver og materialer, vi har brugt på kurset. Målgruppe: Alle, der arbejder kreativt med tekstiler. Dato/tidspunkt: Onsdag den 25. september, Sted: Spektrums Værksted, Kildegaardsvej 16B, kælderen, 2900 Hellerup. Kursuspris: 800 kr. Fællesomkostninger til materialer:: Cirka 100 kr. til prøvematerialer. Betales kontant på kurset. Derudover betales efter forbrug. Kursusbeløbet på 800 kr. indsættes på konto ved tilmelding. Mail eller ring på , hvis du har spørgsmål.

3 Onsdag den 9. oktober 2019 Moderne textiltryk + stoftryk som i gamle dage 1-dags kursus Uniprintbindere og pigmentfarver Rammetryk, tryk med trykblokke, kartoffeltryk Vi arbejder med de forskellige bindere og farvepigmenter i den miljøvenlige Uniprint serie. Vi vil trykke på bomuld, silke og hør med trykrammer, blokke og godt gammeldags kartoffeltryk. Efterbehandling af tekstilerne forgår ved strygning eller i almindelig ovn. Samtlige materialer er vandbaserede og kan opnå øko-certifikat. Det bliver en rigtig legedag, hvor man kommer hjem med meget forskellige stoffer og en god fornemmelse af mulighederne for at skabe et personligt udtryk. har man fremstillet en række prøver med forskellige teknikker har man fået inspiration til videre udforskning af teknikkerne har man fået udleveret opskrifter og beskrivelser af de farver og materialer, vi har brugt på kurset. Målgruppe: Alle, der beskæftiger sig kreativt med tekstiler. Forudsætning: Ingen. Dato/tidspunkt: lørdag d. 9. okotober, Sted: Spektrums værksted, Kildegårdsvej 16 B, kld., 2900 Hellerup. Kursuspris: 800 kr. Fællesomkostninger til materialer: Ca. 100 kr. til prøvematerialer. Betales kontant på kurset. Derudover betales efter forbrug. Beløbet. indsættes på konto ved tilmelding.. Mail eller ring på , hvis du har spørgsmål.

4 Onsdag d. 16., torsdag d. 17., fredag d. 18. og lørdag d. 19. oktober 2019 Eco-print og -farvelab, nye metoder med jern, tannin, te, henna og Acid dyes 4-dages kursus Skab smukt stof og papir med botaniske tryk På første del af dette 4-dages kursus vil vi arbejde med forskellige metoder, hvor vi får blade og andet plantemateriale til at afgive farve og mønstre på stof og papir. Resultaterne af disse processer efterlader imponerende naturtro aftryk, så man ender med at stå med et stykke stof eller papir, der ligner et stykke natur i sig selv. Det er en unik teknik, som giver resultater, man ikke kan få frem på anden måde. På anden del af kurset vil vi arbejde med forskellige teknikker, hvor farve eller mordant (bejdsemiddel) påføres direkte på bladmaterialet og man vil dermed kunne opnå et større og mere varieret farvespil. Vi vil også fremstille forskellige tryk- og malepastaer af jernvand, henna, gurkemeje og te. Vi vil bruge disse pastaer til at trykke med trykblokke eller rammer og fremstille stoffer, som kan danne kontrast til de mere organiske planteaftryk. Der vil være rig mulighed for selvstændige eksperimenter. har man fremstillet en række prøver vil man være i stand til efterfølgende at producere stoffer og papir med unikke naturlige motiver og mønstre har man fået udleveret opskrifter og beskrivelser af de materialer og, vi har brugt på kurset. Målgruppe: Alle, der gerne vil arbejde med tekstiltryk til beklædning, boligtekstiler, artquilt og broderi. Forudsætning: Ingen. Dato/tidspunkt: Onsdag d. 16., torsdag d, 17., fredag d. 18. og lørdag d. 19. oktober, Sted: Spektrums Værksted, Kildegårdsvej 16 B, kælderen, 2900 Hellerup. Kursuspris: 3000 kr. Fællesomkostninger til materialer:: Cirka 300 kr. til prøvematerialer. Betales kontant på kurset. Derudover betales efter forbrug. Depositum på 1000 kr. indsættes på konto ved tilmelding. De resterende 2000 kr. indsættes senest den 30. september. Mail eller ring , hvis du har spørgsmål.

5 Eco-print og -farvelab, nye metoder med jern, tannin, te, henna og Acid Dyes Eksempler på materialer, arbejdsgange og resultater.

6 Weekendkursus den 26. og 27. oktober 2019 Eco-print og -farvning, kombineret med uld/silkefarver Weekendkursus På dette 2-dages kursus vil vi arbejde med forskellige metoder, hvor vi får blade og andet plantemateriale til at afgive farve og mønstre på stof og papir. Resultaterne af disse processer efterlader imponerende naturtro aftryk, så man ender med at stå med et stykke stof eller papir, der ligner et stykke natur i sig selv. Det er en unik teknik, som giver resultater, man ikke kan få frem på anden måde. Vi vil også afprøve og kombinere disse planteaftryk med andre farvestoffer. Således vil farvning med uld/silkefarver (Acid dyes) ligeledes indgå i kurset, så man kan opnå et mere farverigt udtryk. Der vil være rig mulighed for selvstændige eksperimenter. har man fremstillet en række prøver vil man være i stand til efterfølgende at producere stoffer og papir med unikke naturlige motiver og mønstre har man fået udleveret opskrifter og beskrivelser af de materialer, vi har brugt på kurset. Målgruppe: Alle, der gerne vil arbejde med tekstiltryk til beklædning, boligtekstiler, artquilt, filtning og broderi. Forudsætning: Ingen. Dato/tidspunkt: Lørdag d. 26. og søndag d. 27. oktober, Sted: Spektrums Værksted, Kildegårdsvej 16 B, kælderen, 2900 Hellerup. Kursuspris: 1500 kr. Fællesomkostninger til materialer:: Cirka 200 kr. til prøvematerialer. Betales kontant på kurset. Derudover betales efter forbrug. Depositum på 750 kr. indsættes på konto ved tilmelding. De resterende 750 kr. indsættes senest den 30. september. Mail eller ring , hvis du har spørgsmål.

7 Fredag den 15., lørdag den 16. og søndag den 17. november 2019 Farvekartotek med Procion-MX til bomuld, hør og silke. Farvemetoder til stof, garn og broderitråd. 3-dages kursus På dette kursus vil vi gå ud fra de varme grundfarver og blande og indfarve så mange forskellige prøver, vi kan nå. Vi farver ud fra et meget enkelt system, der gør det nemt at arbejde videre hjemme. Farveprøverne deler vi med hinanden, så hver til sidst har et farvekartotek på omkring 96 farver og tilhørende opskrifter. Mange af farveprøverne er så store (ca. 15 x 17 cm), at der er plads til at afprøve, hvilken farve der fremkommer ved at hvidætse på dem. Tekstilerne er særdeles velegnede til artquiltere og patchworkere. Strikkere og brodøser kan indfarve hør og bomuldsgarn og broderitråd, ensfarvet eller med varieret farvespil. Fixering af materialerne, f.eks. i mikrobølgeovn, vil også blive afprøvet på kurset. Farvning og udregning af farvemængde m.m. til farvning af større stykker stof enten i vaskemaskine eller balje vil blive gennemgået. Dette er specielt hensigtsmæssigt for dem, der arbejder med beklædning. har man fremstillet et farvekartotek, som vil være en stor hjælp når man fremover vil blande sig frem til farver vil man være i stand til efterfølgende at indfarve tekstil til større projekter vil man have fået et kendskab til Procion-MX farvernes farveudtryk har man fået udleveret opskrifter og beskrivelser af de farver og materialer, vi har brugt på kurset. Målgruppe: Alle, der arbejder kreativt med tekstiler. Dato/tidspunkt: Fredag den 15., lørdag den 16. og søndag den 17. november, Sted: Spektrums Værksted, Kildegaardsvej 16B, kælderen, 2900 Hellerup. Kursuspris: 2400 kr. Fællesomkostninger til farvekartotek m.m.:: 400 kr. Betales kontant på kurset. Depositum på 1000 kr. indsættes på konto ved tilmelding. De resterende 1400 kr. indsættes senest den 31. oktober. Mail eller ring , hvis du har spørgsmål..

8 Onsdag den 27. november 2019 Farvning af uld- og silkegarner med Acid Dye i mikrobølgeovn 1-dags kursus På dette kursus vil vi arbejde med enkle metoder til indfarvning af uld- og silkegarner. Vi vil farve ensfarvet og flerfarvet, multifarvet og prikfarvet. Vi vil bruge Pernille Cordes fine bog Nem og kreativ garnfarvning som udgangspunkt og inspiration. Hvis du ikke allerede kender bogen kan den købes på kurset for 195 kr. har man fremstillet en række mindre prøver i forskellige farveudtryk vil man være i stand til efterfølgende at indfarve garn i større portioner vil man have fået kendskab til Acid Dye og farveblandinger har man fået udleveret opskrifter og beskrivelser af de materialer, vi har brugt på kurset. Målgruppe: Alle, der gerne vil farve garner til strik, hækling, vævning og broderi. Forudsætning: Ingen. Dato/tidspunkt: Onsdag den 27. november, Sted: Spektrums Værksted, Kildegårdsvej 16 B, kælderen, 2900 Hellerup. Kursuspris: 800 kr. Fællesomkostninger til materialer:: Cirka 100 kr. til prøvematerialer. Betales kontant på kurset. Derudover betales efter forbrug. Kursusbeløbet, 800 kr. indsættes på konto ved tilmelding. Mail eller ring på , hvis du har spørgsmål.

Spektrum. Efterårsprogram the art of textiles & colour. Eco-print og -farvning. Farve-lab. Uni print pigment farver og bindere.

Spektrum. Efterårsprogram the art of textiles & colour. Eco-print og -farvning. Farve-lab. Uni print pigment farver og bindere. Spektrums Efterårsprogram 2018 Eco-print og -farvning Farve-lab Uni print pigment farver og bindere Procion-MX Textiltryk Rammetryk Blok- og kartoffeltryk Lag på lag Indfarvning Transfer Art Cloth Kirsten

Læs mere

Spektrum. Forårsprogram the art of textiles & colour. Eco-print og -farvning. til Procion-MX. Textiltryk. Blok- og kartoffeltryk

Spektrum. Forårsprogram the art of textiles & colour. Eco-print og -farvning. til Procion-MX. Textiltryk. Blok- og kartoffeltryk Spektrums Forårsprogram 2018 Eco-print og -farvning Procion-MX Textiltryk Blok- og kartoffeltryk Deconstructed Screen printing Lag på lag Indfarvning Farvekartotek Transfer Art Cloth Kirsten Lundbergh

Læs mere

Spektrum. Efterårsprogram the art of textiles & colour. Eco-farvning og -tryk. Indigo. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth.

Spektrum. Efterårsprogram the art of textiles & colour. Eco-farvning og -tryk. Indigo. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth. Spektrums Efterårsprogram 2016 Eco-farvning og -tryk Indigo Uniprint Procion-MX Textiltryk Art Cloth Lag på lag Deconstructed screen printing Hvid- og farveætse Indfarvning Sun printing Shibori Eco-print

Læs mere

Spektrum. Forårsprogram the art of textiles & colour. Eco-print og -farvning. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth.

Spektrum. Forårsprogram the art of textiles & colour. Eco-print og -farvning. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth. Spektrums Forårsprogram 2017 Eco-print og -farvning Uniprint Procion-MX Textiltryk Art Cloth Lag på lag Indfarvning Sun printing Shibori - og som noget helt nyt: Kursus i Eco print og komposition med japanske

Læs mere

Spektrum. Efterårsprogram 2015. the art of textiles & colour. Sun Printing. Transfer. Indfarvning. Shibori. Textiltryk. Lag på lag.

Spektrum. Efterårsprogram 2015. the art of textiles & colour. Sun Printing. Transfer. Indfarvning. Shibori. Textiltryk. Lag på lag. Spektrums Efterårsprogram 2015 Sun Printing Transfer Indfarvning Shibori Textiltryk Lag på lag Art Cloth Procion-MX Uniprint Indigo Reserve Hvid- og farveætse Deconstructed Screen Printing Spektrum the

Læs mere

Spektrum. Forårsprogram 2016. the art of textiles & colour. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth. Lag på lag. Deconstructed screen printing

Spektrum. Forårsprogram 2016. the art of textiles & colour. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth. Lag på lag. Deconstructed screen printing Spektrums Forårsprogram 2016 Uniprint Procion-MX Textiltryk Art Cloth Lag på lag Deconstructed screen printing Hvid- og farveætse Indfarvning Sun printing Shibori Indigo Eco-farvning og -tryk Deconstructed

Læs mere

KURSUS KATALOG 2015-2016

KURSUS KATALOG 2015-2016 KURSUS KATALOG 2015-2016 KATALOGET er dels et program over planlagte kurser i 2016 samt en beskrivelse af de kurser jeg tilbyder. Er i en gruppe eller nogle stykker som kunne have lyst til at få et af

Læs mere

KATALOGET. Charlotte Buch Nyrupvej 13 th Højby mobil Er en beskrivelse af de kurser temaer/emner jeg tilbyder i 2017

KATALOGET. Charlotte Buch Nyrupvej 13 th Højby mobil Er en beskrivelse af de kurser temaer/emner jeg tilbyder i 2017 FILT KURSER 2017 KATALOGET Er en beskrivelse af de kurser temaer/emner jeg tilbyder i 2017 Er i en gruppe eller nogle stykker som kunne have lyst til at få et af mine kurser på enten nogle hverdage/weekend,

Læs mere

Så står en ny sæson for døren og vi håber at de valgte emner er noget for dig.

Så står en ny sæson for døren og vi håber at de valgte emner er noget for dig. Velkommen Så står en ny sæson for døren og vi håber at de valgte emner er noget for dig. I denne sæson vil vi under Domus Felix dagene i september have 2 Workshops med Louise Klindt, ligesom vi løbende

Læs mere

FLORA DANICA ZOOM ET SAMARBEJDE MED STATENS NATURHISTORISKE MUSEUM. Oplæg ved Birgitte Kirstein og Trine Andresen September 2013

FLORA DANICA ZOOM ET SAMARBEJDE MED STATENS NATURHISTORISKE MUSEUM. Oplæg ved Birgitte Kirstein og Trine Andresen September 2013 FLORA DANICA ZOOM ET SAMARBEJDE MED STATENS NATURHISTORISKE MUSEUM Oplæg ved Birgitte Kirstein og Trine Andresen September 2013 Foto af planche udlånt af Statens Naturhistoriske Museum 6. SEMESTER FORÅR

Læs mere

Teddy Rattle Is it a toy isitatoy.blogspot.dk

Teddy Rattle Is it a toy isitatoy.blogspot.dk Teddy Rattle Is it a toy isitatoy.blogspot.dk Aishakenza fortæller: Mange tak for jeres interesse i min lille Bamse Rangle. Her er endelig opskriften. Som sædvanlig må du ikke sælge dette mønster. Du må

Læs mere

Garn og Tråd Festival November kl og November kl og 13-15

Garn og Tråd Festival November kl og November kl og 13-15 Garn og Tråd Festival 2018 3. November kl. 13-15 og 16-18 4. November kl. 10-12 og 13-15 Strikkefestival på Nakskov Bibliotek 3. - 4. November 2018 Igen i år vil Nakskov Bibliotek lægge hus til en hel

Læs mere

Finesser / kanter / aflukninger / 2-farvet rib ved Bodil Munch

Finesser / kanter / aflukninger / 2-farvet rib ved Bodil Munch Årsplan 2016 Januar Onsdag 6. i Vejle Beregninger oppefra og ned v. Hanne Torsdag 7. i Viborg Holstebro Onsdag 13. i Århus? Vi ser på hvilke nye strikkebøger som der er kommet ind i julen. Eller hvis du

Læs mere

Strik ASKOV HØJSKOLE

Strik ASKOV HØJSKOLE Strik 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Strik får du mulighed for at fordybe dig i emnet strik, samtidig med at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for

Læs mere

DAGHOLD AFTENHOLD EMNEDAGE

DAGHOLD AFTENHOLD EMNEDAGE DAGHOLD AFTENHOLD EMNEDAGE 2018-19 skals højskolen for design og håndarbejde PLANTE FARVNING G-ULD 21. MAJ 2019 Én-dags-farvekursus med (G)uld, hvor der vil være fokus på fremgangsmåderne og håndværket

Læs mere

LAUGETS VÆVEKURSER Efterår 2014 Forår 2015 1

LAUGETS VÆVEKURSER Efterår 2014 Forår 2015 1 LAUGETS VÆVEKURSER Efterår 2014 Forår 2015 1 Laugets Vævekurser Efterår 2014 og forår 2015 VÆVNING for nybegyndere og viderekomne Faglige moduler i skaftevævning i København og Jylland TILMELDING TIL Laugets

Læs mere

Multiplace. Afholder kurser hos TURBINE forlaget EFTERÅRSPROGRAM 2016

Multiplace. Afholder kurser hos TURBINE forlaget EFTERÅRSPROGRAM 2016 EFTERÅRSPROGRAM 2016 Hæklemønstre Kurset indeholder undervisning i forskellige mønstre ud fra grundlæggende masketyper; Luftmasker, fastmasker, stangmasker og halvstangmasker. Undervisningen tager udgangspunkt

Læs mere

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.2 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.47 5. 5.51 5. 5.5 5..................2...............47..51..5. 7. 7. 7. 7. 7. 7.2 7.2 7.27 7.32 7. 7.3 7.5 7.47 7.51 7.5 7.5 7.57 8. 8.

Læs mere

Langelands Husflidsforening Program

Langelands Husflidsforening Program Langelands Husflidsforening Program 2016-2017 Husflidsforeningen har også et kursus for dig Bestyrelse Egon Knudsen Kulepilevej 48 Kulepile Tlf. 62 51 26 41 Mail: egon.knudsen@hotmail.dk Erik Max Andersen

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

STRIKKEFESTIVAL 2017

STRIKKEFESTIVAL 2017 STRIKKEFESTIVAL 2017 Nakskov Bibliotek 4. - 5. november 2017 Igen i år vil Nakskov Bibliotek lægge hus til en hel weekend med workshops. Som tidligere år, er det de strikkeglade kvinder, der bruger biblioteket

Læs mere

MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS KURSER

MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS KURSER MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS 2012 2013 KURSER Velkommen Så står en ny sæson for døren og vi håber at de valgte emner er noget for dig. I denne sæson er der i skrivende stund ikke planlagt noget foredrag, men

Læs mere

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen KURSER EFTERÅR 2016 MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen Dagkursus hvor Marianne Jensen underviser i styling- og fletteteknikker, som alle vil være yderst anvendelige i salonen når temaet evt.

Læs mere

Patchwork ASKOV HØJSKOLE

Patchwork ASKOV HØJSKOLE Patchwork 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Patchwork får du mulighed for at fordybe dig i patchwork, samtidig med, at du sammen med hele holdet får indblik i nye tendenser og brydninger

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN Del- Og slutmål Håndarbejde 1. 8. klasse

UNDERVISNINGSPLAN Del- Og slutmål Håndarbejde 1. 8. klasse UNDERVISNINGSPLAN Del- Og slutmål Håndarbejde 1. 8. klasse Der undervises i håndarbejde på 1-8 klassetrin. Formålet med undervisningen i håndarbejde er, at eleverne ved skabende håndværksmæssigt arbejde

Læs mere

Bjergmarkskolens fagplan for håndarbejde Udarbejdet af GL, AA, RJ, TP og SK 06-04-11 Side 1 af 6

Bjergmarkskolens fagplan for håndarbejde Udarbejdet af GL, AA, RJ, TP og SK 06-04-11 Side 1 af 6 Side 1 af 6 Indledning Håndarbejde Håndarbejde er et fag der lægger vægt på elevernes skabende håndværksmæssige arbejde. Der tages udgangspunkt i elevernes ideer, kreativitet og nysgerrighed. Samtidig

Læs mere

STRIK

STRIK STRIK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

Gæsteindlæg af månedens ven ITMV

Gæsteindlæg af månedens ven ITMV M e n u N y h e d e r Gæsteindlæg af månedens ven ITMV 2 2 / 0 4 / 2 0 1 3 I n g e n k o m m e n t a r e r http://designkollektivet.dk/gaesteindlaeg-af-manedens-ven-itmv/ 1/9 http://designkollektivet.dk/gaesteindlaeg-af-manedens-ven-itmv/

Læs mere

Bente Rønberg Kursusplan for 2019 Ugekurser på Rydhave Slot

Bente Rønberg Kursusplan for 2019 Ugekurser på Rydhave Slot Ugekurser på Rydhave Slot Uge 7 Dobbelt Jacquard Lær at strikke mønsterteknikker på dobbeltapparat. Søndag den 10. februar kl. 17 fredag den 15. februar kl. 16 En betingelse for at deltage er, at du har

Læs mere

Alle patchworkkurser er fremover på 4 timer da vi har erfaret at man ikke kan nå det på 3 timer

Alle patchworkkurser er fremover på 4 timer da vi har erfaret at man ikke kan nå det på 3 timer Kursusprogram foråret Januar 2013 Hermed fremsendes forårets spændende kursusprogram. Du kan tilmelde dig på vores hjemmeside roskilde@symaskineshoppen.dk eller på tlf. 46 35 12 71. Du er selvfølge altid

Læs mere

Lærerprofession.dk et site om lærerpraksis og professionsudvikling november 2012 folkeskolen.dk

Lærerprofession.dk et site om lærerpraksis og professionsudvikling november 2012 folkeskolen.dk Bærbare Bøger Et undervisningsforløb i håndarbejde som valgfag i 8.-9.-klasse om»mærkelige og uvirkelige ting«. Af Liv Berger Madsen I forbindelse med mit bachelorprojekt om kreativitet i håndarbejde og

Læs mere

KREATIVE KURSER FOR ÅR 201 5 1

KREATIVE KURSER FOR ÅR 201 5 1 KREATIVE KURSER FORÅR 2015 1 VELKOMMEN Velkommen til det første kreative kursuskatalog fra Castberggård konferencecenter. Et helt unikt sted med erfarne undervisere og optimale faciliteter. I dette katalog

Læs mere

S&V Tekstilkurser Efterår 2012 Forår 2013

S&V Tekstilkurser Efterår 2012 Forår 2013 Efterår 2012 Forår 2013 Efterår 2012 og forår 2013 Kære kursist Vi er stolte af at kunne præsentere endnu et spændende program for sæson 2012-13. Denne gang kan vi introducere to nye dygtige vævere, der

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik EFTERÅR 2014 Keramiker Rikke Elgaard www.rikkeelgaard.dk Uddannelse: Designskolen Kolding Arbejdsområde: Brugsting og unika Keramik for øvede Vi arbejder

Læs mere

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og hæklerier og dejlige strikkepiger og koner sammen på Tisvilde

Læs mere

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Fælles for begge kurser Motion for alle. Undgå stivhed i nakke og skuldre ved Charlotte Aagaard Nielsen. Morgensang og sangaften med Kristian la Cour. Ingrid

Læs mere

2014-2 015. Gelsted Kreativ Aktivitets forening. GKA Et medlemskab af foreningen koster 150 kr om året. For medlemskabet.

2014-2 015. Gelsted Kreativ Aktivitets forening. GKA Et medlemskab af foreningen koster 150 kr om året. For medlemskabet. Side 12 GKA Et medlemskab af foreningen koster 150 kr om året. For medlemskabet får du: 10 % rabat på kurser dog ikke på materialeudgifter Stemmeret på den årlige generalforsamling Modtagelse af kursusprogram

Læs mere

HVEM ER VI? Serendipity Organics er smart, naturligt tøj til børn i alderen 0-11 år.

HVEM ER VI? Serendipity Organics er smart, naturligt tøj til børn i alderen 0-11 år. serendipity-folder-200x200-mikkel.indd 1 15-11-2016 11:58:39 HVEM ER VI? Serendipity Organics er smart, naturligt tøj til børn i alderen 0-11 år. Vores tøj er designet med vores Skandinaviske designtraditioner

Læs mere

Filtning Broderi collage. Nordisk Husflidslejr. Den danske Husflidsefterskole Skjern - Danmark. Pilefletning 28/6-4/7 2009. Birkebark.

Filtning Broderi collage. Nordisk Husflidslejr. Den danske Husflidsefterskole Skjern - Danmark. Pilefletning 28/6-4/7 2009. Birkebark. Filtning Broderi collage Nordisk Husflidslejr Pilefletning Den danske Husflidsefterskole Skjern - Danmark 28/6-4/7 2009 Birkebark Trædrejning Aktivitetstilbud Der tilbydes 15 forskellige værkstedsaktiviteter,

Læs mere

MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS FOREDRAG & KURSER

MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS FOREDRAG & KURSER MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS 2009 2010 FOREDRAG & KURSER Velkommen Så står en ny sæson for døren og vi håber at de valgte emner er noget for dig. I denne sæson vil vi i foredrag både blive taget med til Peru

Læs mere

Sjællandsstævne Håndværk og Design. På Brøndbyvester Skole. Fredag d. 4. oktober kl til Lørdag d. 5. oktober kl

Sjællandsstævne Håndværk og Design. På Brøndbyvester Skole. Fredag d. 4. oktober kl til Lørdag d. 5. oktober kl Sjællandsstævne Håndværk og Design På Brøndbyvester Skole Fredag d. 4. oktober kl. 12.00 til Lørdag d. 5. oktober kl. 15.00 Stævnet indledes med foredrag om de nye tiltag i faget håndværk og design. I

Læs mere

LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE. Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2015/16

LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE. Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2015/16 LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2015/16 L.H.F.s Aftenskole - DIN LOKALE AFTENSKOLE Formand: Birthe Jacobsen Skoleleder: Ole Schuldt-Larsen Tlf: 40

Læs mere

Nyhedsbrev. Garnindkøbsforeningen af 1998 april 2014. #1 Væver Pia Jensen har sammenlignet indfarvningen af Tæppegarnet med indfarvning af Åkleog

Nyhedsbrev. Garnindkøbsforeningen af 1998 april 2014. #1 Væver Pia Jensen har sammenlignet indfarvningen af Tæppegarnet med indfarvning af Åkleog Nyhedsbrev Garnindkøbsforeningen af 1998 april 2014 Udvalgte vævere har fået udfordringen at afprøve det nye tæppegarn fra garnkort 2013. 14-006 Tæppegarn Uld Råhvid www.yarn.dk/product/14-006-taeppegarn-uld-raahvid-566/

Læs mere

K rser i bi le kunst. Kunstskolen ART SPACE

K rser i bi le kunst. Kunstskolen ART SPACE K rser i bi le kunst Kunstskolen ART SPACE Forår 2017 Vil du gerne tegne og male? Eller er du udøvende, men mangler stedet og inspiration? På kunstskolen ART SPACE kan du lære forskellige teknikker indenfor

Læs mere

STRIK ASKOV HØJSKOLE

STRIK ASKOV HØJSKOLE STRIK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK

24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK 24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK på Nakskov Bibliotek 24. 25. oktober Kursusforløb i foråret har vist, at der på Lolland findes en fantastisk masse rigtig dygtige strikkere. En fantastisk masse meget

Læs mere

100% kreativ ferie. efterårsferie 10// børn. efterårsferie//10

100% kreativ ferie. efterårsferie 10// børn. efterårsferie//10 børn efterårsferie 10// 100% kreativ ferie efterårsferie//10 Er du også ramt af ugle-mania? Så find nål, tråd og masser af stoffer frem og brug efterårsferien på kreative sysler med ungerne. Vi har samlet

Læs mere

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen KURSER EFTERÅR 2016 MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen Dagkursus hvor Marianne Jensen underviser i styling- og fletteteknikker, som alle vil være yderst anvendelige i salonen når temaet evt.

Læs mere

Kurser September Juni 2018

Kurser September Juni 2018 Kurser September 2017 - Juni 2018 28/2-15 25/10-14 OBS: Se materialelister til hvert enkelt kursus på quiltefant.dk INDEN du tilmelder dig! Quilt med Linealer 9/9-2017 Det er super-populært at quilte med

Læs mere

Faciliteter Kursusemner Overnatning Tilmelding

Faciliteter Kursusemner Overnatning Tilmelding Hvem Siden foråret 2003 har skolen været drevet af Charlotte Wiegand. Charlotte er uddannet beklædningsformgiver og har tidligere undervist på Tekstilskolen i Holte, Teknisk skole i Ishøj og Håndarbejdets

Læs mere

Ler som råmateriale Bornholms Højskole, august 2017

Ler som råmateriale Bornholms Højskole, august 2017 Ler som råmateriale Bornholms Højskole, 10.-13.august 2017 Undervisere: Iwami Shinsuke, Japan og Anne Mette Hjortshøj, Danmark Søger du inspiration til at eksperimentere med lokale råmaterialer? Igennem

Læs mere

Stof / metervarer - efterår 2014. KreStoffer. Stof / garn / mønstre / tilbehør / syskole METERVARER

Stof / metervarer - efterår 2014. KreStoffer. Stof / garn / mønstre / tilbehør / syskole METERVARER KreStoffer Stof / garn / mønstre / tilbehør / syskole METERVARER Efterår 2014 1 Bomuld - ensfarvet denim look En lækker metervare i bomuld, polyester og lycra i ensfarvet denim look - strækstof - God til

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2014 Keramik Undervisningen i keramik veksler mellem stillede opgaver og værkstedsarbejde. Gennemgang af de færdige arbejder er en del af undervisningen.

Læs mere

Elvere. Tips og ideer til elverkostume. Guide skrevet af Anna Balsgaard

Elvere. Tips og ideer til elverkostume. Guide skrevet af Anna Balsgaard Forfatter Anna Balsgaard Dato Man Maj 23, 2005 10:38 pm Beskrivelse Hvad kan man selv gøre for at ens elverroll også ligner en elver? Kategori Kostumer Type Udstyrs Guide --------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Fagårsplan 2010/11. Fag: Håndarbejde Klasse: 5.a Lærer: MA. Fagområde/ emne. Periode Mål Relation til Fælles Mål

Fagårsplan 2010/11. Fag: Håndarbejde Klasse: 5.a Lærer: MA. Fagområde/ emne. Periode Mål Relation til Fælles Mål Fag: Håndarbejde Klasse: 5.a Lærer: MA Fagårsplan 2010/11 Fagområde/ emne Periode Mål Relation til Fælles Mål Arbejdsform Materialer Evaluering Selvvalgt produkt løbende Eleverne kan selv vælge et produkt,

Læs mere

Det glæder os at kunne byde dig velkommen hos Novacolor Scandinavia ApS Master Class del 1.

Det glæder os at kunne byde dig velkommen hos Novacolor Scandinavia ApS Master Class del 1. Det glæder os at kunne byde dig velkommen hos Novacolor Scandinavia ApS Master Class del 1. På kurset vil der blive undervist i 6 af novacolors innovative produkter som allerede har vist sig med stor succes

Læs mere

Broderi

Broderi Broderi 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen KURSER EFTERÅR 2016 MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen Dagkursus hvor Marianne Jensen underviser i styling- og fletteteknikker, som alle vil være yderst anvendelige i salonen når temaet evt.

Læs mere

hurtige juleideer ı dekoration

hurtige juleideer ı dekoration hobby ı dekoration 10 hurtige juleideer Står du og mangler en hurtig venindegave? En dekoration til første søndag i advent? Eller har du glemt at købe kalenderlys? Læn dig tilbage, og lad dig inspirere

Læs mere

Bestyrelse Egon Knudsen Kulepilevej 48 Kulepile Tlf. 62 51 26 41 Mail: egon.knudsen@hotmail.dk Erik Max Andersen Møllemosevej 10 Simmerbølle Tlf. 40 42 31 13 Mail: chief.erik.max@gmail.com Birgit Heldbo

Læs mere

S&V Tekstilkurser Efterår 2013 Forår 2014

S&V Tekstilkurser Efterår 2013 Forår 2014 S&V Tekstilkurser Efterår 2013 Forår 2014 S&V Tekstilkurser Efterår 2013 og forår 2014 VÆVNING for nybegyndere og viderekomne Faglige moduler i skaftevævning - København og Jylland TILMELDING TIL: S&V

Læs mere

Billedkunst/ Billedkommunikation/ Udstilling og formidling/ Eleven kan formidle viden med billeder

Billedkunst/ Billedkommunikation/ Udstilling og formidling/ Eleven kan formidle viden med billeder Opgaveforslag til de kreative fag Nedenstående opgaver er alle relateret til temaet Vær kreativ. På hjemmesiden finder du vejledninger og videoer, der gør det nemt at gå til de enkelte opgaver. Tegn mayaernes

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

ideer Bolden Strik & hækl! 49,95 cool piger Indret med kufferter Tryl med broderi brug Strik til Intropri med Leila Hafzi ubd

ideer Bolden Strik & hækl! 49,95 cool piger Indret med kufferter Tryl med broderi brug Strik til Intropri med Leila Hafzi ubd s Intropri Håndarbejde Strik Sy Hækl Bolig Inspiration 49,95 Nr. 2 April - Juli 2014 Kr. 64,95 Strik til store piger ideer Tryl med broderi Strik & hækl! Cirkeltæppe Løbemaske strik Sommerstrik fra pickles

Læs mere

Rødhætte. Sød, blød og charmerende Strikket i uld og filtet i maskinen

Rødhætte. Sød, blød og charmerende Strikket i uld og filtet i maskinen Rødhætte Fritidsgarn et nøgle i hver farve: Hudfarve, sort, brun, lys rød, mørk rød Strømpepinde 5 mm Strikket oppefra og ned. Altså: Hoved, hals, krop og ben Derefter arme og andet tilbehør Sød, blød

Læs mere

Kurser September 2015 - Juni 2016

Kurser September 2015 - Juni 2016 Kurser September 2015 - Juni 2016 27/9-14 28/2-15 25/10-14 Ternede kuber -16/4-2016 Lær at sy ternede kuber og arrangér kuberne i et tæppe enten naturalistisk eller i en umulig figur. Du skal bruge en

Læs mere

Ændrede tider for gudstjenester i Låstrup

Ændrede tider for gudstjenester i Låstrup Ændrede tider for gudstjenester i Låstrup Gudstjeneste i Låstrup kirke Søndag den 17. september kl. 10.30 v/ sognepræst Hannah Kortnum Mogensen Høstgudstjeneste i Låstrup kirke Søndag den 24. september

Læs mere

Opskrift: Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby Couture sæt GARN FORBRUG FOR SÆTTET

Opskrift: Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby Couture sæt GARN FORBRUG FOR SÆTTET Opskrift Baby Couture sæt GARN FORBRUG FOR SÆTTET Opskrift: 3 mdr. 6 mdr. Go handmade Couture: 50 g 50 g Go handmade Tencel: 150 g 150 g Pinde: 3,5 & 4,5 mm Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades

Læs mere

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Alle dage Strik en ko Se den strikkede 2CV og vær med til at strikke en ko når Gitte Skovmand og Eva Holm laver strikkegraffiti-workshop på stand A-1424.

Læs mere

K rser i bi le kunst. Kunstskolen ART SPACE

K rser i bi le kunst. Kunstskolen ART SPACE K rser i bi le kunst Kunstskolen ART SPACE Forår 2017 Vil du gerne tegne og male? Eller er du udøvende, men mangler stedet og inspiration? På kunstskolen ART SPACE kan du lære forskellige teknikker indenfor

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

Vor Fader, du som er i himlene! Helliget blive dit navn, komme dit rige,

Vor Fader, du som er i himlene! Helliget blive dit navn, komme dit rige, Kreative idéer Lav en krea-ting efter hver bibeltime eller hold de kreative værksteder åbne flere gange i løbet af lejren. Brug disse ideer og find flere rundt om i hæftet. Lav Fadervor som bog Lad hver

Læs mere

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Nøglen til succes ligger i dine hænder. Uddannelse, viden, motivation og glæde er med til forbedre din forretning. Vi har skabt et efterårsprogram,

Læs mere

MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS FOREDRAG & KURSER

MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS FOREDRAG & KURSER MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS 2010 2011 FOREDRAG & KURSER Velkommen Så står en ny sæson for døren, og vi håber, at de valgte emner er noget for dig. I denne sæson vil vi høre foredrag om den tekstile forskning.

Læs mere

Billedvæv. Tekstile dekorationer til væg

Billedvæv. Tekstile dekorationer til væg Billedvæv. Tekstile dekorationer til væg Kreativ sommerhøjskole 2018 1. - 7. juli 2018 Tekstiler til væggen er in som aldrig før fra fint til groft vævede, dekorative billeder. Kursusbeskrivelse Tekstiler

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2015 Keramiker Rikke Elgaard www.rikkeelgaard.dk Uddannelse: Designskolen Kolding Arbejdsområde: Brugsting og unika Keramik for øvede Vi arbejder

Læs mere

Alt om tapet. Malerfagets leverandør. flugger.dk

Alt om tapet. Malerfagets leverandør. flugger.dk Alt om tapet Malerfagets leverandør flugger.dk Alt du skal vide om designtapeter Få gode tips til, når du vil tapetsere i hjemmet. Du finder blandt andet: Valg af tapet: 5 gode overvejelser 3 Non woven

Læs mere

Gratis Strikkeopskrifter Alpaca

Gratis Strikkeopskrifter Alpaca Gratis Strikkeopskrifter Alpaca 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Gratis Strikkeopskrifter Alpaca Her finder du mere end 120.000 gratis strikkeopskrifter og hækleopskrifter med tilhørende instruktionsvideoer samt skønne

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit)

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit) BILLED VÆRKSTEDET Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit) Vibeke Krog Sidsel Brix maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2011 BILLED VÆRKSTEDET Billedværkstedet er en lille kunstskole

Læs mere

Hou Kulturcenter fylder 25 år

Hou Kulturcenter fylder 25 år Hou Kulturcenter fylder 25 år For 25 år siden var Kirsten Mørk og Anna Ipsen med til at starte Hou Kulturcenter. Årsagen var, at der var for få tilmeldte til at oprette hold under AOF, men at der stadig

Læs mere

SpecialKøbmanden Vesterbrogade 8 8800 Viborg. SpecialKøbmanden.dk. Kagekurser efterår 2012 Viborg

SpecialKøbmanden Vesterbrogade 8 8800 Viborg. SpecialKøbmanden.dk. Kagekurser efterår 2012 Viborg SpecialKøbmanden Vesterbrogade 8 8800 Viborg SpecialKøbmanden.dk Kagekurser efterår 2012 Viborg Cup Cakes: Dekoration med Decorator icing (smørcreme) og fondant blomster. Her lærer du at dekorere de mest

Læs mere

Kursus oversigt Forår 2017

Kursus oversigt Forår 2017 Kobber look Vi elsker det rustne jern men kobber looket et altså også lidt sejt. Det er meget nemt at forvandle kedelige æg mv. til smukke og dekorative udsmykninger, ved hjælp af helt almindelig farve

Læs mere

Undervisningsplan for slutmål for Sløjd/håndarbejde

Undervisningsplan for slutmål for Sløjd/håndarbejde RINGSTED NY FRISKOLE - BRINGSTRUPVEJ 31-4100 RINGSTED Skolen 57 61 73 86 SFO 57 61 73 81 Lærerværelse 57 61 73 61 www.ringstednyfriskole.skoleintra.dk RNF@ringstednyfriskole.dk Undervisningsplan for slutmål

Læs mere

SOPHIE DIGARD SCARF CRÈATION

SOPHIE DIGARD SCARF CRÈATION SOPHIE DIGARD SCARF CRÈATION Sophie Digards henrivende kreationer af unikke tørklæder, naturfarvede og hæklet i hånden. Produktionstiden for ét tørklæde strækker sig over 3-4 uger. Naturmaterialer som

Læs mere

LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft

LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft - en udviklingsrejse for kvinder Unikt gruppeforløb september-oktober 2019 - en udviklingsrejse for kvinder LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft er et unikt gruppeforløb

Læs mere

MAXIGURUMI OLIFANT

MAXIGURUMI OLIFANT Version 4 91486. MAXIGURUMI OLIFANT GARNKVALITET RibbonXL (80% kvalitetsbomuld, 20% Øvrige Fibrer. Rulle ca 250 g = 130 m) HØJDE Ca 35 cm GARNFORBRUG Stribet elefant Fv. 1 Ca 250 g (grå) Fv. 2 Ca 250 g

Læs mere

BUSAKTIVITETER efterår 2015

BUSAKTIVITETER efterår 2015 BUSAKTIVITETER efterår 2015 HEART & Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum tilbyder en række aktiviteter i forbindelse med booking af kulturbussen. Tilbuddene er opdelt efter: Aktiviteter på HEART

Læs mere

Årsplan for kreafag (her håndarbejde og billedkunst) i 3.4.5.kl for skoleåret 2013/2014 på Herborg Friskole

Årsplan for kreafag (her håndarbejde og billedkunst) i 3.4.5.kl for skoleåret 2013/2014 på Herborg Friskole Uge Emne Trinmål for faget Læringsmål for emnet 48-51 52 1 2-12 IT og broderi Evt. opstart på strik af sutsko se uge 2. Sy, strikke og væve symaskinekørekort, der bliver til en brugsting. Strikke et par

Læs mere

LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft

LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft - en udviklingsrejse for kvinder Unikt gruppeforløb september-oktober 2019 - en udviklingsrejse for kvinder LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft er et unikt gruppeforløb

Læs mere

VidarNyt. Kalender nummer. VidarNyt September Skolebladet for Vidar Skolen, Brogårdsvej 61, 2820 Gentofte. September 2001 no 0 8

VidarNyt. Kalender nummer. VidarNyt September Skolebladet for Vidar Skolen, Brogårdsvej 61, 2820 Gentofte. September 2001 no 0 8 September 2001 no 0 8 VidarNyt Skolebladet for Vidar Skolen VidarNyt September 2001 Kalender nummer Skolebladet for Vidar Skolen, Brogårdsvej 61, 2820 Gentofte 1 VidarNyt September 2001 no o 8 Kære læser

Læs mere

KURSUS PROGRAM FORÅR 2016

KURSUS PROGRAM FORÅR 2016 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, sakse, kamme, børster, føn, klippe maskiner, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel sørger for

Læs mere

Nordfeldvej 15, 4780 Stege, Møn charlottewiegand@gmail.com www.emilielunden.dk

Nordfeldvej 15, 4780 Stege, Møn charlottewiegand@gmail.com www.emilielunden.dk Emilielunden Kursuscenter v/ Charlotte Wiegand FORÅR SOMMER 2014 Nordfeldvej 15, 4780 Stege, Møn charlottewiegand@gmail.com www.emilielunden.dk Hvad På Emilielunden har vi fokus på det gode håndværk på

Læs mere

P-FAGSORDNING PÅ VESTRE SKOLE 2014-2015. Musik Håndværk og design Billedkunst Madkundskab Idræt

P-FAGSORDNING PÅ VESTRE SKOLE 2014-2015. Musik Håndværk og design Billedkunst Madkundskab Idræt P-FAGSORDNING PÅ VESTRE SKOLE 2014-2015 Musik Håndværk og design Billedkunst Madkundskab Idræt P-FAG PÅ VESTRE SKOLE Som noget helt nyt vil vi på Vestre Skole tilbyde en P-fagsordning på tværs af 4.- 6.årgang.

Læs mere

Program. Albertslund Billedskole 18/19

Program. Albertslund Billedskole 18/19 Program Albertslund Billedskole 18/19 Billedskolen i Albertslund er for børn, unge og voksne med lyst til at arbejde kreativt med kunstneriske udtryk fx tegning, maling, collage, skulptur og installation.

Læs mere

Machine Knitting Master Class

Machine Knitting Master Class Invitation Hjerm den 24. marts 2019 Velkommen til - FORMEL 1 i maskinstrikning 17. 24. juli 2020 Kurset foregår i fiskeribyen Thyborøn en perle mellem hav og Fjord Du vil opleve en forrygende maskinstrikke

Læs mere

Ardiente Sjal. No Niveau: Begynder Hæklenål: 4 mm Materialer: Synål og saks Garn: 2 nøgler Happy Feet Print, i farven Sea of Flames.

Ardiente Sjal. No Niveau: Begynder Hæklenål: 4 mm Materialer: Synål og saks Garn: 2 nøgler Happy Feet Print, i farven Sea of Flames. Ardiente Sjal No. 1006-192-7305 Niveau: Begynder Hæklenål: 4 mm Materialer: Synål og saks Garn: 2 nøgler Happy Feet Print, i farven Sea of Flames. Køb dit garn her: http://shop.hobbii.dk/ardiente-sjal

Læs mere

Til trøjen bruges 2 bundter á 240 g.

Til trøjen bruges 2 bundter á 240 g. Trøje strikke af flerfarvet Kauni og inspireret af de mangefarvede Fair Isle trøjer fra Shetlandsøerne og samtidig de helt enkle mønstre, som bl.a. ses i Færøtrøjerne. Fordelen ved at strikke i Kaunigarnet

Læs mere

Handicap - og Specialundervisning Et samarbejde mellem Elleslettegård og DOF Birkerød Fritidsskole

Handicap - og Specialundervisning Et samarbejde mellem Elleslettegård og DOF Birkerød Fritidsskole Handicap - og Specialundervisning Et samarbejde mellem Elleslettegård og DOF Birkerød Fritidsskole Kursuskatalog Forår 2016 Velkommen Velkommen til forårssæsonen 2016 med disse kursustilbud, der er særlig

Læs mere

KUNSTINTERESSERET? KURSUSPROGRAM Atelierplads - Kurser Foredrag - Workshops

KUNSTINTERESSERET? KURSUSPROGRAM Atelierplads - Kurser Foredrag - Workshops KUNSTINTERESSERET? KURSUSPROGRAM 2018 Atelierplads - Kurser Foredrag - Workshops Kurser Kursusprogram 2018 Tingenes hemmelige liv En workshop omkring Stilleben opstilling v. billedkunstner Rick Towle Stilleben,

Læs mere