BALLE VALGMENIGHED Kirkeblad marts-maj 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BALLE VALGMENIGHED Kirkeblad marts-maj 2016"

Transkript

1 BALLE VALGMENIGHED Kirkeblad marts-maj 2016 Foredrag på Engelsholm Højskole Fernisering af konfirmandernes billeder Stiftelsesfest Foredrag om Reformationen Fyraftensgudstjeneste Kend dit provsti Indbydelse til indvielse af nyt alterbillede Generalforsamling Læsekreds Konfirmandudflugt Åbent Hus MLM+HH 40 år Årets konfirmander.

2 FOREDRAG PÅ ENGELSHOLM HØJSKOLE Balle Valgmenigheds nye aftale om at samarbejde om foredrag med Engelsholm Højskole giver medlemmer af Balle Valgmenighed mulighed for at komme gratis med til følgende foredrag på højskolen i løbet af foråret: Onsdag d. 6. april kl : Foredrag ved Brian Benjamin Hansen og Rune Glerup om, hvordan vi kan genoplive den musikalske tænkning i dag. Onsdag d. 1. juni kl : IS fremmarch og hvordan vi stopper radikalisering af unge i Danmark. Foredrag ved journalist, historiker og forfatter Deniz Serinci. Læs mere om foredragene på højskolens hjemmeside FERNISERING af konfirmandernes billeder Konfirmanderne har igen i år malet billeder hos Mette Kramer ud fra Egtved Kunst- og Kulturuges tema, som i år er Våren er i luften Det er blevet til 20 flotte malerier ud fra fortællingen om Abraham og Sara, der som ældgamle bliver forældre til Isak. Kom og nyd de flotte kunstværker ved gudstjenesten Mariæ Bebudelsesdag, søndag d. 13. marts kl Bestyrelsen er vært ved et let traktement. STIFTELSESFEST Tirsdag d. 26. april kl Vi begynder kl med gudstjeneste i kirken. Prædikant er sognepræst i Hvejsel, Gitte Sandager Bjerre Wetche. Efterfølgende er der kaffe i forsamlingshuset, hvor Gitte vil fortælle om Hvad kommer jeg fra, og hvad blev jeg til.? Refleksioner og anekdoter over livet fra Brugsuddelerens datter i Kollerup til præst i Hvejsel. Kaffen koster 30 kr.

3 FOREDRAG ved biskop over Haderslev Stift, Marianne Christiansen Onsdag d. 6. april kl i Balle Forsamlingshus Her står jeg og kan ikke andet! - om Reformationens betydning i dag er 500-året for Reformationens begyndelse med Luthers opslag af 95 teser på kirkedøren i Wittenberg, som han siden måtte stå til regnskab for over for kejser og pave. Siden har Reformationen præget vores samfund og kirke grundlæggende. Der er god grund til at kaste et blik på sporene og se, hvor de førte hen, og hvor de vil føre os hen i fremtiden. Hvordan forholder det sig med kristendom og politik, dannelse, individualisme, forholdet til Gud, menneskesyn, gudstjeneste, kunst og musik? Og hvordan forholder vi os til spørgsmålene i dag? Der er nok at tale om, og vi når ikke det hele, men det er altid godt at tage fat på samtalen. Foredraget er arrangeret i et samarb. mellem Bredsten Sogn og Balle Valgmenighed. Der er fri entré, men kaffen koster 25 kr. Alle er meget velkomne! FYRAFTENSGUDSTJENESTE Fredag d. 15. april kl ved Louise Højlund: "Måske Andagt med påskefortællingen Den blå og den gyldne time". Alle er velkomne. KEND DIT PROVSTI Torsdag d. 31. marts kl I Vejle Provstis tur rundt i provstiets kirker under overskriften "Kend dit provsti" er turen nu kommet til Balle Valgmenighedskirke. Vi fortæller historien om valgmenigheden og kirken samt om vores nye alterbillede. Alle er velkomne.

4 INDBYDELSE INDVIELSE AF NYT ALTERBILLEDE OG NY BELYSNING i Balle Valgmenighedskirke Skærtorsdag d. 24. marts 2016 kl Skærtorsdag kl vil vi gerne invitere alle vores medlemmer til indvielse af det nye alterbillede, malet af billedkunstner Anette Harboe Flensburg, med økonomisk støtte fra Statens Kunstfond. Kirken har også fået nye lysekroner i messing fra firmaet Okholm Lighting i Tønder. Lamperne er sponsoreret af Balle Sparekasse. Dagen starter med gudstjeneste ved Maria Louise Odgaard Møller. Herefter vil der være musikalsk underholdning ved Jens Ulrich Kiilstofte med Band samt taler og præsentation af det nye billede. Valgmenigheden er vært ved et let traktement i kirken. Vi ser frem til en festlig dag. Med venlig hilsen, Bestyrelsen for Balle valgmenighed GENERALFORSAMLING Indkaldelse til generalforsamling for Balle Valgmenighed, onsdag d. 16. marts 2016 kl i Balle Forsamlingshus. Dagsorden ifølge vedtægterne. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, indsendes til formanden senest 8 dage før afholdelsen. -Else Sandahl Pedersen

5 LÆSEKREDS 19/5 kl I præstegården HIMMERIGE OG HELVEDE (1) ENGLENES SORG (2) af Jón Kalman Stefánsson Oplæg v. Doris Tiedemann. Himmerige og helvede er den første roman af en trilogi. Den foregår i Island for ca. 100 år siden. En anmelder i den norske avis DAGBLADET, Cathrine Krøger, skriver om Himmerige og helvede : Det hænder, at jeg læser bøger.. som er så gode, at jeg ikke kan forstå, hvordan det er muligt at skrive dem. Som om de kommer fra oven, eller er skrevet af en af de store og for længst døde. En bog så poetisk, så smuk og original og sand, at den var som skrevet fra menneskedybet. Den anmeldelse er som talt ud af mit hjerte, for sådan oplevede jeg det også, da jeg for nogle år siden læste bogen. Derfor har jeg anbefalet, at vi læser den. Hvis nogen kan nå det, vil det være en god idé også at læse efterfølgeren: Englenes sorg. Men det er ikke et must. Maria skaffer 20 stk. af Himmerige og helvede, men kan måske ikke skaffe helt så mange af Englenes sorg. Kan hentes i præstegården fra d. 12. april. Husk at tage en kop med. Maria byder på kaffe/te og et lille glas. -DT KONFIRMANDUDFLUGT Onsdag d. 3. februar var konfirmanderne og jeg på tur til Aarhus sammen med Bredstenkonfirmanderne og deres præst, Dorte. Med os havde vi også 4 "konfirmandmentorer" fra valgmenigheden. Ved ankomst spiste vi boller, inden vi begav os ud på en "Poverty Walk" rundt i de udsatte menneskers Aarhus. Vi blev guidet af en tidligere misbruger, Georg, der havde mange års misbrug bag sig og stor erfaring med livet på gaden blandt hjemløse og misbrugere. Vi hørte om kommunens og frivillige menneskers indsats for at hjælpe de mennesker i vores samfund, der har det allersværest. Og konfirmanderne fik mange advarsler undervejs mod at prøve hårde stoffer. En tankevækkende tur! Herefter fik konfirmanderne tid alene på gågaden, mens præsterne og konfirmandmentorerne fik varmen på en café. Inden turen gik hjem igen, var vi en tur i Aarhus Domkirke. Tak for en dejlig dag!

6 Åbent Hus I anledning af, at vi begge fylder 40 år i år, vil vi gerne invitere medlemmer af valgmenigheden, naboer, venner og bekendte til Åbent Hus i Balle Forsamlingshus fredag d. 27. maj kl Her vil vi byde på lidt godt at spise og drikke. Vi håber, at mange har lyst til at deltage. Af hensyn til køkkenet beder vi om tilmelding senest d. 15. maj til Maria (tlf ). Venlig hilsen Maria og Hans Henrik 18 KONFIRMANDER Balle Valgmenighedskirke d. 8. maj 2016 Caroline Haugaard Balle Emilie Thea Bøhrk Rasmus Flarup Christensen Niklas Grøndahl Christensen Christoffer Damgaard Marcus Gjerka Mikkel Dalegaard Guldbæk Karoline Smith Herlev Olivia Lilienhoff Jagd Amalie Jørgensen Thea Valentin Kristensen Mikkel Barkholt Krøigaard Magne Kjær Larsen Kristian Marienlund Bruun Laugesen AsgerAgerbæk Lomholt Julie Quorning Jacob Kok Rasmussen Mads Duedahl Sørensen Konfirmationer i Balle Valgmenighed 2017: 14. maj 2018: 13. maj

7 GUDSTJENESTER 6 mar Midfaste MLM 13 mar Mariæ Bebudelse MLM Fernisering af konf.s billeder efter gudstj. 20 mar Palmesøndag ingen 24 mar Skærtorsdag MLM Indvielse af nyt alterbillede og ny belysning 25 mar Langfredag DT 27 mar Påskedag MLM 28 mar - 2. påskedag ingen 3 apr s. e. påske MLM 10 apr - 2. s. e. påske ingen 15 apr LH Louise Højlund: Måske Andagt med påskefortællingen Den blå og den gyldne time. 17 apr s. e. påske MLM 22 apr St. Bededag ingen 24 apr s. e. påske MLM 1 maj - 5. s. e. påske ingen 4 maj MLM Med efterfølgende fællessang i kirken 5 maj - Kr. Himmelfart ingen 8 maj s. e. påske MLM Konfirmation 15 maj Pinsedag MLM 16 maj - 2. pinsedag ingen 22 maj - Trinitatis ingen 29 maj s. e. trinitatis MHL 5 jun 2. s. e. trinitatis ingen Årsmøde, Ryslinge 12 jun s. e. trinitatis MLM MLM = Maria Louise Møller. DT = Doris Tiedemann, MHL = Mary Holm-Larsen Evt. ændringer annonceres på hjemmesiden MLM er på kursus d. 29/2-3/3 incl. DT står stand-by. AKTIVITETER Sø. 13/3 kl : Fernisering af konfirmandmalerier.* On. 16/3 kl : Generalforsamling.* To. 24/3 kl : Indvielse af nyt alterbillede og ny belysning.* To. 31/3 kl : Balle Valgmenighed er vært ved Kend dit provsti.* On. 6/4 kl : Foredrag v. biskop Marianne Christiansen. I samarbejde m. Bredsten Sogn.* Fr. 15/4 kl : Louise Højlund: Måske Andagt med påskefortællingen Den blå og den gyldne time. Ti. 26/4 kl : Stiftelsesfest.* To. 19/5 kl : Læsekreds.* Fr. 27/5 kl : Åbent hus i Balle Forsamlingshus (MLM + HH 40 år)* Lø-sø. 4-5/6: Årsmøde i Foreningen af Grundtvigske Valg- og Frimenigheder i Ryslinge. ** * Se omtale i bladet. ** Omtales i næste blad.

8 NYT fra BESTYRELSEN Indkørslen til kirken har været gravet op i januar, idet der er nedlagt nye kloakrør - en stor, men nødvendig udgift. Træerne i indkørslen er blevet stynet ganske gratis af frivillige hjælpere. Sådan er det med vores kirke. Rigtig mange hjælper til og gør en stor indsats for, at alt er i orden. Vi afholder som bekendt alle udgifter selv, vi får ingen statsstøtte; men alligevel bestemmer vi ikke helt selv. I forbindelse med det nye alterbillede og den nye belysning i kirken har provsten og Haderslev Stift været inde og godkende vores beslutninger. Sådan er det med en bygning som vores, der er mere end 100 år. Vel mødt til Generalforsamlingen d. 16/3! -Else Sandahl Pedersen BALLE VALGMENIGHEDSKIRKE Ballevej 41, Balle, 7182 Bredsten VALGMENIGHEDSPRÆST Maria Louise Odgaard Møller Ballevej 41, 7182 Bredsten. Tlf / maria.l.o.moeller@gmail.com Ønskes besøg af præsten, er man velkommen til at ringe eller skrive en mail for at træffe en aftale. MLM er på kursus d. 29/2-3/3 incl. DT står stand-by. BESTYRELSEN Else Sandahl Pedersen, formand Sødovervej 50, 7182 Bredsten Tlf / Else.Sandahl.Pedersen@skolekom.dk Kirstine Christensen, næstformand Nederbyvej 7, 7182 Bredsten. Tlf Nederbyvej7@gmail.com Ingvardt H. Johansen, kasserer. St. Blichers Vej 105, 7182 Bredsten. Tlf Steens-gaard@mail.tele.dk Anne Kirstine Vestergaard Iversen Lildfrostvej 3, 7182 Bredsten. Tlf aiv@bll.dk Helga Johansen Kærbøllingvej 11, 7182 Bredsten Tlf heogpo@gmail.com Henrik Mikkelsen Kirkegade 21, 7182 Bredsten. Tlf birgitsvanem@gmail.com Henriette Houmann Lund. Elmevej 11, 7182 Bredsten. Tlf henriette.houmann@skolekom.dk ORGANIST Karin Jürgensen Tlf karpauj@gmail.dk Siden sidst Dåb d. 17. januar 2016: Anker Christian Cohr Nielsen ( ). GRAVER Henrik Fogh Jensen Nederbyvej 3 B, 7182 Bredsten Tlf sushen@sol.dk 4 KIRKEBLADSUDVALG Maria L. O. Møller ansvarshavende Doris Tiedemann. Tlf d.tiedemann@mail.dk Karin Jürgensen Tlf karpauj@gmail.dk

BALLE VALGMENIGHED Kirkeblad marts-maj 2015

BALLE VALGMENIGHED Kirkeblad marts-maj 2015 BALLE VALGMENIGHED Kirkeblad marts-maj 2015 Skærtorsdags-mik Yndlingssalmen v. Sinne Bruun Læsekreds Foredrag: Løgstrup v. Maria L O. Møller samt Kunst v. Annette Harboe Flensburg Sidst-på-dagen-gudstjeneste

Læs mere

BALLE VALGMENIGHED Juni-august 2015

BALLE VALGMENIGHED Juni-august 2015 BALLE VALGMENIGHED Juni-august 2015 Grundlovsfest i Balle Fredag den 5. juni kl. 14.00 Fejring af 100-året for kvindernes valgret ved mindestenen på Sødovervej Musik og fællessang Foredrag om Dagmar Husmand

Læs mere

BALLE VALGMENIGHED Juni-august 2016

BALLE VALGMENIGHED Juni-august 2016 BALLE VALGMENIGHED Juni-august 2016 Konfirmandfoto og -malerier. Stille aftengudstjeneste. Gudstjeneste for Stensvang. Sensommermøde. Læsekreds. Morgensang med kaffe. Stiftelsesfest (referat). Kirkehøjskolen

Læs mere

Bredsten sogneblad. Februar - maj 2016. Årgang 2016 - Nr. 1

Bredsten sogneblad. Februar - maj 2016. Årgang 2016 - Nr. 1 Bredsten sogneblad Februar - maj 2016 Årgang 2016 - Nr. 1 Info Ansatte ved Bredsten Kirke Sognepræst Dorte Volck Paulsen Mølletoften 2, 7182 Bredsten, tlf: 75 88 10 08, dkp@km.dk, mandag er fridag www.bredstenkirke.dk

Læs mere

BALLE VALGMENIGHED Ballevej 41, 7182 Bredsten Kirkeblad marts maj 2013

BALLE VALGMENIGHED Ballevej 41, 7182 Bredsten Kirkeblad marts maj 2013 BALLE VALGMENIGHED Ballevej 41, 7182 Bredsten Kirkeblad marts maj 2013 Barselsorlov Min yndlingssalme (Max Kramer) Ny hjemmeside Konfirmationsdatoer 2013-15 Kirkeskat Nyt fra bestyrelsen (altertavle, granittrappe,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

BALLE VALGMENIGHED Ballevej 41, 7182 Bredsten Kirkeblad marts maj 2014

BALLE VALGMENIGHED Ballevej 41, 7182 Bredsten Kirkeblad marts maj 2014 BALLE VALGMENIGHED Ballevej 41, 7182 Bredsten Kirkeblad marts maj 2014 Påskeblomst, hvad vil du her Åbent Hus Konfirmation/fernisering Nyt fra bestyrelsen Gravfondskonto Sidst-på-dagen-gudstjeneste Farvel

Læs mere

De døbte er: Sigrid Svane Friberg Vilja Margrethe Kiilstofte Frederik Juul Faudel Anker Christian Cohr Nielsen

De døbte er: Sigrid Svane Friberg Vilja Margrethe Kiilstofte Frederik Juul Faudel Anker Christian Cohr Nielsen Generalforsamling i Balle Valgmenighed onsdag d.16.marts 2016 Velkomst. Sang: Velkommen lærkelil. Valg af ordstyrer. Bestyrelsen foreslår Frode Christensen Generalforsamlingen er indvarslet i kirkebladet.

Læs mere

V A L G M E N I G H E D September - november 2015

V A L G M E N I G H E D September - november 2015 B A L L E V A L G M E N I G H E D September - november 2015 Den Danske Salmeduo Koncert i Balle Valgmenighedskirke - søndag. d. 27. sept. kl. 19.30. Arr. i samarbejde med Bredsten menighedsråd. Præstetanker

Læs mere

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup Kirkebladet Flade Bjergby Sundby Skallerup Forår 2013 Gudstjenesteliste 10. marts til 9. juni incl. 10. marts 9:00 * 13. marts Fyraftenssang 16:30 Skallerup Kirke 17. marts 9:00 Sundby (Nørager) 20. marts

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Velkommen til Ø-marked, Ø-kunst og Ø-sammenslutningens generalforsamling i dagene den 20.-22. maj i Struer og på Venø

Velkommen til Ø-marked, Ø-kunst og Ø-sammenslutningens generalforsamling i dagene den 20.-22. maj i Struer og på Venø Maj 2016 Forenings og kirkeblad for Venøs beboere og venner af Venø Velkommen til Ø-marked, Ø-kunst og Ø-sammenslutningens generalforsamling i dagene den 20.-22. maj i Struer og på Venø VenøBoen og venøboerne

Læs mere

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed Sdr. Nærå Marts April Maj Juni 2016 Valgmenighed Kære alle Nu går vi foråret i møde, dagene bliver lysere og længere. Snart er det påske og søndagen efter springer konfirmanderne ud sammen med blomster

Læs mere

Generalforsamling i Balle valgmenighed mandag d.16.marts 2015. Valg af ordstyrer: Bestyrelsen foreslår Astrid Bjerregård Christensen.

Generalforsamling i Balle valgmenighed mandag d.16.marts 2015. Valg af ordstyrer: Bestyrelsen foreslår Astrid Bjerregård Christensen. Velkomst. Generalforsamling i Balle valgmenighed mandag d.16.marts 2015 Sang: Velkommen lærkelil. Valg af ordstyrer: Bestyrelsen foreslår Astrid Bjerregård Christensen. Generalforsamlingen er indvarslet

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

Asserballe sogns kirkeblad

Asserballe sogns kirkeblad Asserballe sogns kirkeblad JUNI JULI AUGUST 2013 Indhold i Kirkeblad Billeder af Konfirmander Konfirmand indskrivning Altergang uden gluten Æblefest Gudstjenester i Asserballe og Ketting Nyt fra Kirkegården

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ 2014-2015

HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ 2014-2015 HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ 2014-2015 Læs om konfirmationsforberedelse og indskrivning på de følgende sider! KONFIRMANDINDSKRIVNING KÆRE 7. KLASSES FORÆLDRE OG KOMMENDE KONFIRMANDER. Det er blevet tiden

Læs mere

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid).

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Festen slutter med, at vi spiser sammen. Alle bedes bidrage med en lille ret til den fælles buffet. Hanne

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Padesø Kirke. 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Padesø Kirke. 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3 Padesø Kirke PRÆSTEN Sommerens gudstjenester Som det fremgår af gudstjenestelisten, så er der gudstjeneste hver søndag i sommermånederne, og

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014 Hér finder du os Organist ved alle pastoratets kirker: Mai Larsen, 28 11 92 09 Kirkesanger ved Lundforlund og Sludstrup kirker: Carsten Jørgensen, 58 54 54 00 / 23 74 61 54 Kirkesanger ved Gerlev og Slots

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde

Referat af menighedsrådsmøde Referat af menighedsrådsmøde Tirsdag den.2.februar 2016. kl. 19.00 til 22.00 i Teglgården. Bogense. 02.02. 2016. Tilstede: Kjeld Bruun, Jannie Bruun, Dorthe Årø, Kirsten Nielsen, Lise Jørgensen, Birgit

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

HELLEVAD-ØRUM KIRKEBLAD

HELLEVAD-ØRUM KIRKEBLAD HELLEVAD-ØRUM KIRKEBLAD 4/38 Juni juli august 2015 Nyt motiv kommer fra Gitte En sommerfugl i (h)ånden... St. Bededag og følgende søndag blev i alt 16 skønne unge konfirmeret. Borgerforeningen havde som

Læs mere

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj IRKE nyt 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj At finde sin rette plads... Se side 2 At finde sin rette plads - kan det lade sig gøre i kirken? Jeg har min faste plads i kirken. Sådan siger et par

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Kirkeblad for Keldby og Elmelunde sogne

Kirkeblad for Keldby og Elmelunde sogne Kirkeblad for Keldby og Elmelunde sogne 2011 marts, april, maj og juni nr. 1 Taizégudstjenester i Keldby/Elmelunde Taizé er navnet på det internationale økumeniske brødrefællesskab, der ligger i den lille

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

BORUP KIMMERSLEV NR. DALBY EJBY. Kirkebladet. Nr. 1 Marts, april & maj 2012 6. årgang. St. bededag

BORUP KIMMERSLEV NR. DALBY EJBY. Kirkebladet. Nr. 1 Marts, april & maj 2012 6. årgang. St. bededag BORUP KIMMERSLEV NR. DALBY EJBY Kirkebladet Nr. 1 Marts, april & maj 2012 6. årgang St. bededag S t. bededag er for mange danskere en kærkommen fridag, og for andre er det store konfirmationsdag, idet

Læs mere

Toftlund - Tirslund Kirkeblad

Toftlund - Tirslund Kirkeblad Toftlund - Tirslund Kirkeblad 2007 JUNI JULI AUGUST Nr. 3 Tilhørsforhold Alle mennesker hører til i en familie og en slægt eller i en vennekreds eller arbejdsgruppe eller en skoleklasse eller hvad det

Læs mere

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015 Kirkerne i Vipperød juni juli august 2015 GRANDLØSE ÅGERUP SDR. ASMINDRUP Få øje på Kærligheden Sognepræsterne skriver: Der er i skrivende stund en endnu bedre stemning end sædvanligt i sognegården. Det

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

BALLE VALGMENIGHED September - november 2014

BALLE VALGMENIGHED September - november 2014 BALLE VALGMENIGHED September - november 2014 Yndlingssalme: Op, al den ting - Foromtaler: Gudstj. m. indskrivning af konfirmander 21/9 - Foredrag ved N. Brunse 1/10 - Høstgudstj. 5/10 - Lokalhistorie v.

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

36. årgang Nr. 9 Marts - April - Maj 2014

36. årgang Nr. 9 Marts - April - Maj 2014 Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 9 Marts - April - Maj 2014 Kan vi leve uden forår? For de fleset af os, er livet fyldt med opgangstider og nedgangstider. Det kan årstider ikke ændre på. Men

Læs mere

Ribe Stift, marts 2014. Kære præster og menighedsråd.

Ribe Stift, marts 2014. Kære præster og menighedsråd. Ribe Stift, marts 2014 Kære præster og menighedsråd. Her følger en lille opdatering på det religionspædagogiske arbejde i stiftet. I det sidste halve år er der sket nogle ændringer på personalefronten.

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.30. Referat

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.30. Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen, Lene

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

RINGIVE SOGN. Præstens Zarens Fostersøn. Konfirmander Dette års og sidste års. Arrangementer Påskegudstjenester, ny graver i Lindeballe

RINGIVE SOGN. Præstens Zarens Fostersøn. Konfirmander Dette års og sidste års. Arrangementer Påskegudstjenester, ny graver i Lindeballe RINGIVE SOGN Marts April Maj 2015 RINGIVE, LINDEBALLE & LANGELUND KIRKER WWW.PRINFOVEJLE.DK www.ringivesogn.dk Tjek vores hjemmeside ud. Her er alle de informationer, du har brug for om sognet og kirkelivet.

Læs mere

BALLE VALGMENIGHED. Kirkeblad december februar 2016

BALLE VALGMENIGHED. Kirkeblad december februar 2016 BALLE VALGMENIGHED Kirkeblad december 2015 - februar 2016 Frederik Juul Faudel og Vilja Margrethe Kiilstofte Døbt d. 29. november 2015 Adventsgudstjeneste med korsang og Luciaoptog Filmaften og foredrag

Læs mere

31. ÅRGANG NUMMER 11 NOVEMBER 2014

31. ÅRGANG NUMMER 11 NOVEMBER 2014 Schandtorp 1. og 2. Skanderborg 31. ÅRGANG NUMMER 11 Sct. Georgs Gilder NOVEMBER 2014 Nu lyser bøgens blade atter op Endnu engang blir skoven gjort kulørt. som da det første løv i træets top Det gyldenrøde

Læs mere

Kirkeblad for Keldby og Elmelunde sogne

Kirkeblad for Keldby og Elmelunde sogne Kirkeblad for Keldby og Elmelunde sogne 2015 April, maj, juni og juli nr. 1 Pinse sol, fisk og ånd.. Ifølge dansk folketro kan man se pinsesolen danse pinsemorgen. Traditionen stammer oprindeligt fra påskemorgen,

Læs mere

januar februar marts 2014

januar februar marts 2014 januar februar marts 2014 Slidstærkt! Den danske salmebog er en fantastisk ting. For det første beretter den om den lange historie, vi som kristne har del i: Den rummer f.eks. gendigtninger af salmer,

Læs mere

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29 Alle 4 søndage i juli måned, holder vi gudstjeneste samme med Roskide Baptistkirke i lighed med de foregående år. Roskilde Baptistkirke er beliggende på Vindingevej 32, 4000 Roskilde. Mandag den 3. juni

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

STRANDMARKS SOGN Menighedsrådet STRANDMARKSVEJ 38, DK - 2650 HVIDOVRE

STRANDMARKS SOGN Menighedsrådet STRANDMARKSVEJ 38, DK - 2650 HVIDOVRE STRANDMARKS SOGN Menighedsrådet STRANDMARKSVEJ 38, DK - 2650 HVIDOVRE Hvidovre d. 29/10-2015 Referat af Menighedsrådsmøde torsdag d. 29/10-2015 Tilstede: Carsten Jelund, Bente Christoffersen, Lydia Thygesen,

Læs mere

MENIGHEDSRÅDSMØDE. Dagsorden med referat efter hvert punkt. Afbud fra. DIF kommer senere. Godkendelse og underskrift af referat fra 16.1.

MENIGHEDSRÅDSMØDE. Dagsorden med referat efter hvert punkt. Afbud fra. DIF kommer senere. Godkendelse og underskrift af referat fra 16.1. Dagsorden med efter hvert punkt 1: 2: 3: Afbud fra Godkendelse af fra sidste MRmøde Godkendelse af dagsorden DIF kommer senere Godkendelse og underskrift af fra 16.1.2014 Godkendt med tilføjelse af punkt

Læs mere

Eftermiddagstur. Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk.

Eftermiddagstur. Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk. Eftermiddagstur Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk. Den første have er japansk inspireret med mange store sten. Her må vi også se det åbne

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej for Sogn Her bor de... nternetadresser... 9, 9, tlf. 46 97 41 46 14 41 14 tlf. 97 jjs@km.dk jjs@km.dk Stoltenberg Stoltenberg Højgårdsparken 90, 90, Højgårdsparken tlf. 97 tlf. 46 97 50 46 52 50 52 aaserobert@gmail.com

Læs mere

Henrik. September 2008 Side 3

Henrik. September 2008 Side 3 Der er mennesker, der har brug for dig - og måske har du brug for dem! Flere i vores fællesskab oplever at timerne bliver lange, når den ene dag efter den anden går uden at tale med nogen. For dem er det

Læs mere

31. ÅRGANG NUMMER 11 NOVEMBER 2014

31. ÅRGANG NUMMER 11 NOVEMBER 2014 Schandtorp 1. og 2. Skanderborg 31. ÅRGANG NUMMER 11 Sct. Georgs Gilder NOVEMBER 2014 Nu lyser bøgens blade atter op Endnu engang blir skoven gjort kulørt. som da det første løv i træets top Det gyldenrøde

Læs mere

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup Nr. 1 Januar - marts 2015 Læs i dette blad: Glimt fra en jubilæumsdag... 2 Helligtrekongersfejring... 3 Kirkekalender... 4 Dåbstræf.... 5 Til lykke med dåben... 5 Møder og klubber.... 6 Kirkelig vejviser...

Læs mere

DIN KIRKE Nr.2 2014 44. Årgang juni-juli-august

DIN KIRKE Nr.2 2014 44. Årgang juni-juli-august KIRKEBLAD FOR Vammen, Bigum, Lindum-Sjørring DIN KIRKE Nr.2 2014 44. Årgang juni-juli-august Sommer Konfirmation i Vammen kirke, søndag den 27.april 2014 Fra venstre: Pastoren; Anna M.H.Kristensen; Nina

Læs mere

Torsted Sogn. Østerhåb & Torsted kirker. 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4. Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus.

Torsted Sogn. Østerhåb & Torsted kirker. 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4. Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus. Torsted Sogn Østerhåb & Torsted kirker 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4 Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus. 1 af dem er kulturperler med spændende kunst og arkitektur,

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

BALLE VALGMENIGHED Ballevej 41, 7182 Bredsten

BALLE VALGMENIGHED Ballevej 41, 7182 Bredsten BALLE VALGMENIGHED Ballevej 41, 7182 Bredsten Kirkeblad december 2012 februar 2013 Advent kommer af latin Adventus Domini, som betyder Herrens komme. Adventstiden er forberedelse og forventning til julen,

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Flittig konfirmand på turné Pinse og lagkage Grøn brunch Menighedsrådsvalg

Flittig konfirmand på turné Pinse og lagkage Grøn brunch Menighedsrådsvalg Maj 2016 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Flittig konfirmand på turné Pinse og lagkage Grøn brunch Menighedsrådsvalg Forårets konfirmander Menighedsrådsvalg til efteråret Efter 4 gode år er det nu

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet. onsdag den 25. november kl. 16.00-18.00 i præstegården. 5. møde 2009/2010

Referat af bestyrelsesmødet. onsdag den 25. november kl. 16.00-18.00 i præstegården. 5. møde 2009/2010 Aulum-Vinding-Vind Valgmenighed Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 25. november kl. 16.00-18.00 i præstegården 5. møde 2009/2010 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Orø Kirkeblad. Den nye navnelov

Orø Kirkeblad. Den nye navnelov Orø Kirkeblad nr. 3 maj/juni 2006 15. årg. Den nye navnelov Dit eller mit navn?? Severinsen -jensen eller jensenseverinsen Den nye navnelov. Den 1. april 2006 trådte den længe ventede, nye navnelov i kraft.

Læs mere

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn sep. - nov. 2015

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn sep. - nov. 2015 Kirkebladet Den danske kirke i Lyksborg og omegn sep. - nov. 2015 Dybt hælder året i sin gang... Den sommer, som vi ikke så ret meget til i år, er ved at være til ende. Mens disse linjer skrives, er himlen

Læs mere

Godt nytår og god arbejdslyst!

Godt nytår og god arbejdslyst! R K E B T L A D E J a n u a r - A p r i l 2 0 K I 1 5 Godt nytår og god arbejdslyst! I Anna Kirke er det ikke kun erindringsbilleder af en fin jul og et hæsblæsende nytår, der er på nethinden. Vi fejrede

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Fadervor vs. den store tabel

Fadervor vs. den store tabel 38. årgang Nr. 17 Marts - April - Maj 2016 Fadervor vs. den store tabel De fleste af os kender H.C. Andersens fantastiske eventyr Snedronningen om de to børn Kay og Gerda. Kay får en splint af troldens

Læs mere

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010 KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE 60. årgang * marts - maj 2010 At gå ind i de voksnes rækker Konfirmation 2011 og 2012 Konfirmation 2010 - vi ønsker tillykke! Gospeldag i Bregninge kirke Aftensang

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.! " # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +.

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.!  # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Nr. 5 november - december 2008 56. årg. 1! " # $ $ % & % % ' (! )%* & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Ukrainernes besøg i Østervangskirken august 2008. 0! 1 1 1 23% 45 2667 Indlæg til næste Gildenyt skal være

Læs mere

Det ukristelige og. Arrangementer

Det ukristelige og. Arrangementer april maj juni 2016 Det ukristelige og I mange år var det en tilbagevendende begivenhed, at vi skulle glæde os over at være verdens lykkeligste folk. Nylig har vi mistet placeringen og måske også lykken.

Læs mere

Føns-Ørslev-Udby-Husby menighedsråd

Føns-Ørslev-Udby-Husby menighedsråd Referat Menighedsrådsmøde Tidspunkt 30. januar Sted Graverhuset Husby Dagsorden udsendt 29. januar Fraværende Føns-Ørslev-Udby-Husby menighedsråd Lone Lauridsen, Hilmar Christensen, Gitte Hjarnø Petersen

Læs mere

Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016

Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016 Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016 Indre Mission i Grindsted Adresse: Kronen, Solvej 1, 7200 Grindsted Mere info: www.grindsted.indremission.dk eller søg Kronens side på facebook JANUAR Evangelisk

Læs mere

IDÉKATALOG. Sønderborg Provsti

IDÉKATALOG. Sønderborg Provsti IDÉKATALOG Sønderborg Provsti MARTS 2010 BØRN: Kirkeligt børnearbejde: Asserballe: I samarbejde med andre foreninger / børnehaver / dagpleje. Christine Terp, tlf. 74 47 32 28 Skolevandringer ved jule-

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Marts 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Der er i disse sommerdage et gyldent lys over aftnerne. Det lægger sig hen over landskabet

Læs mere

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården.

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården. Medieavisen 2014 nr. 1 Hv em er Mediehuset? Mediehuset på Skovgården består af Medieværkstedet på Skovgården og det tidligere Infohuset. De to medietilbud er i dag slået sammen og hedder Mediehuset. Denne

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00

Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00 Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00 Blad nr. Dagsorden Beslutning Velkomst ved formand Sten Jørgensen Afbud fra Klaus Eisenhardt, Karen-Margrethe Schmidt og Helle D. Asmussen

Læs mere