resound Tag godt imod Smart Hearing

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "resound Tag godt imod Smart Hearing"

Transkript

1 AUDIOLOGI TRÅDLØS DESIGN APPS resound Tag godt imod Smart Hearing

2 RESOUND LiNX2 Det har aldrig været lettere at høre Når du sætter dine splinternye ReSound LiNX2 apparater i ørerne, kommer du til at opleve fordelene ved at bære det ypperste inden for Smart Hearing. Du får lyd i topkvalitet med en klar fornemmelse af lydende og rummet omkring dig takket være den nye unikke egenskab Spatial Sense. Uanset, om du er på arbejde eller mødes med familie og venner til en middag, kan du deltage i samtalen i sikker forvisning om, at du kan høre hvert et ord, der bliver sagt selv i støjende omgivelser. Ligesom du kan tale i telefon, samtidig med at du tager din jakke på og går over en vindblæst parkeringsplads. Og når du kører hjem, kan du streame din nyeste playliste, lydbog eller podcast fra din iphone i stereo. Der er ingen ekstra enheder at tage henysyn til, - kun ren stereolyd direkte i dine høreapparater. Og når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag, har du stadig energi til at være sammen med dem, du holder af, da den lytning, som tidligere plejede at trætte dig, nu foregår helt ubesværet. Derfor beder vi dig om at tage godt imod ReSound LiNX2. Tag godt imod Smart Hearing en høreteknologi, der er så avanceret, at den ubesværet tilpasser sig dig og din livsstil.

3 Smart Hearing er en høreteknologi, der ubesværet tilpasser sig dig og din livsstil AUDIOLOGI DESIGN Prøv den sidste nye version af Surround Sound by ReSound det næste skridt i vor søgen efter en mere naturlig lytteoplevelse. Få en levende fornemmelse af, hvor lydene kommer fra med vor nye egenskab Spatial Sense. Forstå tale i støjende omgivelser helt ubesværet med vor nye egenskab Binaural Directionality II. Nyd godt af en lydkvalitet, der ifølge erfarne høreapparatbrugere er i særklasse*. Vælg mellem et bredt udvalg af moderne, holdbare modeller, der er så diskrete og så komfortabele, at du og alle omkring dig glemmer, at du har dem på. Oplev et nyt komfortniveau og en bedre akustisk ydeevne gennem vort nye ergonomiske design. Nyd godt af det nye SureFit system. Få apparater, der er beskyttet mod vand, sved og ørevoks af isolate nanontech. TRÅDLØSE MULIGHEDER APPS Stream stereolyd fra din iphone. Se film, hør musik, og benyt telefon- eller videoopkald. Du kan endda få tydelige ruteanvisninger, når du befinder dig et fremmed sted. Brug din iphone, ipad eller ipod touch til at streame lyd direkte til dine smarte høreapparater. Stream stereolyd fra en Bluetoothaktiveret telefon, der er parret med ReSound Unite telefonclip+. Slap af med familien og se tv i stereo med ReSound Unite tv 2. Tilpas din høreoplevelse hurtigt og nemt med den opdaterede ReSound Smart app. Juster lydstyrke, diskant og bas. Opret yndlingsprogrammer og få dine høreapparater til automatisk at skifte til dine egne indstillinger de steder, du besøger mest eller vælg at aktivere dem selv, uanset hvor du er. Få endnu bedre lyttekomfort, uanset støjniveauet, med nye funktioner, der forbedrer lyden. POWERED BY SmartRange DEN MEST AVANCEREDE OG HURTIGSTE TRÅDLØSE CHIPPLATFORM I VERDEN TIL HØREAPPARATER * 2013 Benchmarktest, DELTA SenseLab.

4 Få en levende fornemmelse af tale og rum ReSound LiNX 2 indeholder den mest avancerede version af Surround Sound by ReSound. Denne version leverer en stærk taleforståelse og rumlig bevidsthed. I en kompleks lyttesituation, hvor der lydmæssigt sker meget omkring dig, vil du nu kunne høre alle lydene omkring dig. Og selvom støjniveauet bliver højt, kan du stadigvæk deltage i samtalen. Nyt i Surround Sound by ReSound Binaural Directionality II med Spatial Sense er en kombination af algoritmer, der kun findes i Surround Sound by ReSound. Dine ReSound LiNX 2 apparater udveklser løbende data om lydmiljøet for at give dig en bedre lydkvalitet, taleforståelse og bevidsthed om det rum, du befinder dig i. Uanset hvor komplekst lydmiljøet er. AUDIOLOGI Spatial Sense efterligner den måde, dit ydre øre kanaliserer lyd til dit indre øre på, og understøtter dermed din evne til at registrere, hvor lydene kommer fra, så du får en mere naturlig fornemmelse af det rum, du befinder dig i. Binaural Directionality II optimerer dynamisk retningsvirkningsindstillingerne, så du kan zoome ind på de lyde, du er mest interesseret i, samtidig med at du stadig kan høre de andre lyde, der er omkring dig. Dette understøtter din naturlige evne til at fokusere på tale, selv i de mest støjende omgivelser. Dette er essensen af ReSound LiNX2. Ingen manuelle justeringer. Ingen kompromiser i forhold til lydkvalitet eller lyttekomfort. Kun ubesværet hørelse.

5 AUDIOLOGI Oplev Surround Sound by ReSound med ReSound LiNX 2 Surround Sound by ReSound, der er inspireret af naturen, er vort unikke lydbehandlingssystem. Ved at bruge avancerede teknologier, der efterligner den måde, vore ører naturligt behandler lyd på, udnytter vi hjernens evne til at genkende lyde og fastslå, hvor de kommer fra. I en nylig, uafhængig benchmarktest, hvor de nyeste høreapparater fra førende producenter blev sammenlignet, gav erfarne høreapparatbrugere Surround Sound by ReSound topkarakterer i en række forskellige lydmiljøer. * 2013 Benchmarktest, DELTA SenseLab.

6 Alle apparaterne er coated med isolate nanotech indvendig og udvendigt, hvilket gør dem modstandsdygtige over for støv, ørevoks og sved. Et lille apparat med høj grad af komfort og holdbarhed DESIGN Verdens smarteste høreapparater er så intuitive og så komfortable, at du og alle omkring dig glemmer, at du har dem på. Så effektive, at de passer til mere end 90% af alle høretab. De helt nye SureFit receivere, slanger og kupler sætter nye standarder inden for komfort, holdbarhed og diskretion. Batteridøren på alle RIE (Receiver in the Ear) og BTE (Behind The Ear) apparaterne er blevet designet med maksimal holdbarhed og brugervenlighed for øje.

7 Tilpasning, stil og valg er helt op til dig ReSound LiNX2 apparaterne, der både er moderne, diskrete og holdbare, fås i et komplet sortiment af nye design og farver. Så du er sikker på at finde netop det apparat, der passer bedst til dine behov og din livsstil. DESIGN FINDES I ET KOMPLET UDVALG AF MODELLER MERE DISKRETE ReSound LiNX 2 apparaterne er ikke kun et udsøgt stykke ingeniørkunst i miniature. De ser også så fantastiske ud, at det faktisk er en skam, at ingen lægger mærke til dem, når de først sidder i eller bag øret. MERE KOMFORTABLE Vore RIE (Receiver In the Ear) og BTE (Behind The Ear) apparater indeholder SureFit : Et nyt og mindre design af den del af høreapparatet, der sidder i øregangen. Og selvom de er små, giver SureFit receiverne, slangerne og kuplerne en stor lyttekomfort og lydkvalitet. MERE HOLDBARE Vort design kan holde til hverdagens strabadser. Alle komponenter er konstrueret i holdbare materialer i høj kvalitet og belagt med isolate nanotech såvel ind- som udvendigt for at afvise vand, støv og korroderende emner som ørevoks, salt og sved. Selv SureFit receiverne, slangerne og kuplerne er behandlet med isolate nanotech.

8 Opret forbindelse, interager og deltag helt uden besvær Made for iphone funktionaliteten fås nu i alle BTE (Behind The Ear), RIE (Receiver In the Ear) og i en række ITE (In The Ear)* modeller. TRÅDLØS Forestil dig din yndlingsmusik eller din yndlingsfilm streamet direkte fra din iphone, ipad eller ipod touch til dine høreapparater i stereo. Eller forestil dig, at du kan bevæge dig frit rundt, mens du foretager et telefoneller videoopkald til dem, du holder af, eller træner til en opmuntrende stemme fra din træningsapp. Det kan du nu, - for der er ingen ledninger eller andre ekstra enheder at tage hensyn til. Med ReSound LiNX, der var det første Made for iphone høreapparat, blev det muligt at streame lyden fra en iphone, ipad eller ipod touch direkte til høreapparaterne. Hermed blev høreapparaterne omdannet til små trådløse hovedtelefoner. Med ReSound LiNX 2 tages denne banebrydende teknologi til det næste niveau. I ReSound LiNX 2 fås Made for iphone funktionaliteten nu også i nogle ITE (In The Ear) apparater. Så nu har du de samme muligheder for at oprette forbindelse, interagere og deltage i en verden, der er forbundet på kryds og tværs, som alle andre, uanset hvilket model, du vælger. TAL I TELEFON Tal i telefon med ro i sindet - tydelige samtaler uden irriterende hyl. NYD GODT AF STEREOLYD Se en film, lyt til musik eller din yndlingspodcast i knivskarp stereo. FaceTime VIDEOOPKALD Tal med venner, der befinder sig langt væk, eller følg dit barnebarn på en virtuel rundtur i hans klasseværelse med hans kommentarer, der løbende streames direkte til dine ører. FÅ RUTEANVISNINGER Hør detaljerede ruteanvisninger tydeligt og diskret, når du bevæger dig på ukendte gader og stræder. * MFi forbindelse fås i følgende varianter, der sidder i øret - ITC (In The Canal), ITE (In The Ear) og ITE med ekstern mikrofon. ReSound LiNX2 er kompatibel med iphone 6, iphone 6 Plus, iphone 5s, iphone 5c, iphone 5, ipad Air 2, ipad Air, ipad (4. generation), ipad mini 3, ipad mini 2, ipad mini med Retina display, ipad mini og ipod touch (5. generation), der bruger ios 7.X eller nyere.

9 Stream stereolyd fra din Bluetooth telefon Du kan også streame lyd til dine ReSound LiNX 2 apparater, selvom du ikke har en iphone. Du skal blot parre din Bluetooth-aktiverede telefon med ReSound Unite telefonclip+, hvormed dine høreapparater omdannes til trådløse hovedtelefoner, der kan modtage den streamede lyd fra dine yndlingsvideoer, film, playlister eller podcasts. ReSound Unite telefonclip+ kan også fungerer som en basisfjernbetjening til dine høreapparater. Du kan justere lydstyrken og aktivere/deaktivere den lyd, du streamer til dine høreapparater. TRÅDLØS Works with Android TM Trådløs forbindelse med ReSound Unite telefonclip+ og Android smartphone. Opret forbindelse til dit trådløse ReSound Unite ekstraudstyr 2,4 GHz TRÅDLØS KOMMUNIKATION Vi var de første til at udvikle 2,4 GHz teknologi til trådløs kommunikation i høreapparater. Fordelene ved 2,4 GHz er: SLAP AF MED FAMILIEN FORAN FJERNSYNET Hvis ReSound Unite tv 2 er tilsluttet fjernsynet, stereoanlægget eller computeren, kan du streame lyden direkte fra pågældende enhed til dine ReSound LiNX 2 apparater i stereo. Du bestemmer selv hvilken lydstyrke, du foretrækker, mens dem, du ser fjernsyn med, bruger deres foretrukne lydstyrke. Og eftersom du kan justere lydstyrken for dine omgivelser og fjernsynet uafhængigt af hinanden, kan du tale med familie og venner samtidig med, at I ser fjernsyn. UDVID DIT LYTTEOMRÅDE Selv for mennesker uden hørenedsættelse kan det være vanskeligt at høre, hvad der bliver sagt, hvis den, man gerne vil høre, står langt væk, og der er meget støj. I sådan en situation kan det være en god ide at sætte en ReSound Unite mini mik, der er parret med dine ReSound LiNX 2 apparater, på den person, som du gerne vil høre. For så streames lyden fra den person, der bærer Unite mini mik direkte til dine høreapparater. ReSound Unite mini mik er både kompakt og robust og kan f.eks. også tilsluttes fjernsyn, musiksystemer og mobiltelefoner, hvilket gør den til den ideelle rejseledsager for dig og dine ReSound LiNX2 apparater. Der er ikke behov for ledninger eller andre enheder Made for iphone funktionalitet Muligheden for at streame lyd, der er mere end syv meter væk Brugervenlighed: Alt trådløst ReSound Unite ekstraudstyr skal blot tilsluttes og parres, hvorefter det er klar til brug Stærke stereosignaler uden mærkbar forsinkelse ET TRÅDLØST ØKOSYSTEM Det trådløse ReSound Unite ekstraudstyr er udviklet til at fungere sammen. Så hvis den mobiltelefon, som du har parret med dine høreapparater, ringer, mens du ser fjernsyn, deaktiveres streamingen fra fjernsynet, så du kan høre telefonen og vælge, om du vil besvare opkaldet eller fortsætte med filmen. Trådløse forbindelsesmuligheder med ReSound Unite mini mik og ReSound Unite tv 2.

10 Gør din høreoplevelse personlig uden besvær Indstil dine ReSound LiNX2 apparater efter din personlige smag og behov med den opdaterede ReSound Smart app. APPS Nu kan du nemt selv indstille dine høreapparater, så du får den bedste lytteoplevelse, uanset hvor du er. Indstil lydstyrke, diskant og bas, når du er på farten. Opret favoritprogrammer, og aktivér dem, når du går ind i et nyt lokale for at få bedre taleforståelse, rumlig bevidsthed og lyttekomfort. Alt sammen uden at skulle røre ved og henlede opmærksomheden på dine høreapparater. FIND DINE HØREAPPARATER Hvis du forlægger dine høreapparater, kan du hurtigt finde dem med ReSound Smart appens "Find mine høreapparater" funktion. KONTROLLÉR DIT EKSTRAUDSTYR Aktivér og kontrollér lydniveauet i ReSound Unite mini mik og fokuser på tale fra den person, der bærer mikrofonen. Og når du vil se fjernsyn, kan du skifte til ReSound Unite tv 2 med ét tryk på telefonen. TILFØJ FAVORITTER Indstil dine høreapparater, så de passer til dig, og gem dem på din liste over favoritter. Hvis du bruger telefonens indstilling til at geotagge steder, aktiverer ReSound Smart appen automatisk dine lytteindstillinger, når du vender tilbage til et sted på din favoritliste. Eller du kan vælge at aktivere dem, når du vil. Gør lyden bedre med en lille indsats i udfordrende lydmiljøer Den sidste nye ReSound Smart app indeholder tre nye funktioner, der kun er i ReSound LiNX 2. TALEFOKUS Du kan vælge præcis det, du vil lytte til. Med talefokus kan du justere bredden, så den talendes ord lyder tydeligere. KOMFORT UNDER STØJ Reducer støjniveauet i lydmiljøerne, så det bliver mere behageligt at lytte og lettere at forstå tale. KOMFORT UNDER VIND Aktivér vindfilteret for at reducere mængden af forstyrrende vindstøj på en blæsende dag for at få maksimal lyttekomfort med et minimum af indsats. ReSound Smart app Gå til resound.com/smartapp for at se den fulde liste med telefoner, der er kompatible med ReSound Smart appen

11 HVAD ER TINNITUS? Tinnitus antager mange former og kan f.eks. være ringen, summen, susen og klikken. Men de fleste omtaler tinnitus som "en ringen i hjernen". Hos nogle kommer og går denne ringen uden negativ påvirkning. Men hos andre er det en konstant støj, der har en negativ indvirkning på dagligdagen. Hvor alvorlig din tinnitus er afhænger af, i hvor høj grad du lægger mærke til den. Når tinnitus skaber negative følelser som f.eks. frustration eller rastløshed, fokuserer du endnu mere på den. Med tiden bliver den konstante ringen sværere og sværere at ignorere. Det kaldes "den onde cirkel". Formålet med tinnitusterapi er at bryde denne onde cirkel. FÅ LINDRING FRA TINNITUS MED RESOUND LINX2 ReSound LiNX 2 fungerer ved at aflede din opmærksomhed fra tinnitussen med beroligende baggrundslyde. Din tinnitus og din smag er unik. Så din ide om en beroligende lyd kan være meget forskellig fra andres. Derfor giver ReSound LiNX 2 dig en række forudindstillede terapilyde og lyde fra naturen direkte fra dine høreapparater. RESOUND SMART APP Med ReSound Smart appen* kan du justere disse lyde og vælge blandt en række lyde fra naturen for at få lindring fra din tinnitus: Få lindring fra tinnitus med ReSound LiNX 2 TUNER NATURLYDE Find en personlig indstilling, der giver dig lindring fra din tinnitus. Brug tuneren til at kontrollere tonehøjden og moduleringen af lyden for at finjustere lydterapien, så den passer til dig. Prøv de seks forudinstallerede naturinspirerede lyde, herunder "Kyststrækning" og "Strand Surf" for at finde ud af, hvilke lyde der fungerer bedst for dig. Tinnitus kan ikke kureres. Men det kan lindres. Hvis du har tinnitus, giver ReSound LiNX2 dig nye smarte værktøjer til at lindre lidelsen. RESOUND RELIEF APP ReSound Relief er en multisensorisk app, der kombinerer en række lyde, som omfatter dynamiske lydbilleder, der kan tilpasses dig, samt afslapningsøvelser med vejledning, så du kan få afledt opmærksomheden fra din tinnitus. * Avancerede tinnitusfunktioner fås i version 3.1 af ReSound Smart appen.

12 FUNKTIONSOVERSIGT Tag et nærmere kig I hjertet af ReSound LiNX 2, som driver vores avancerede Surround Sound by ReSound og 2,4 GHz trådløse teknologier, sidder der en effektiv motor: SmartRange, der er verdens hurtigste dualcore-chipplatform til høreapparater. Hastigheden har gjort det muligt for os at videreudvikle Surround Sound by ReSound og de trådløse muligheder. Lyd og muligheder, der bringer os endnu længere i vores stræben efter naturlig hørelse. Med den unikke kombination af teknologier, der er så avancerede, at de tilpasses dig og din livsstil, gør ReSound LiNX 2 apparater det muligt for dig at leve det liv, du vil og på den måde, du vil det. FARVER PÅ RIE (RECEIVER IN THE EAR) OG BTE (BEHIND THE EAR) MODELLERNE Hvid Sølv Skinnende Koksgrå Skinnende Sort Skinnende Medium Blond Rød Blå ReSound LiNX 2 teknologiniveauer Funktioner ReSound LiNX 2 9 ReSound LiNX 2 7 ReSound LiNX 2 5 Fuldstændig fleksible programmer Synkroniseret trykknap Synkroniseret volumenkontrol* SmartStart PhoneNow Comfort Phone Ear-to-Ear Communication Direkte lydstreaming (Made for iphone) ReSound Unite tv 2, fjernbetjening 2, telefonclip+, mini mik ReSound Smart app ReSound Control app (Unite telefonclip+ er påkrævet) Audiologiske funktioner WARP kompression antal kanaler Environmental Classifier Binaural Directionality II Spatial Sense Binaural Directionality Directional Mix Processor - Justerbart mix Natural Directionality II Synchronised SoftSwitching Softswitching Autoscope Adaptive Directionality Multiscope Adaptive Directionality Adaptive Directionality Binaural Environmental Optimizer II Environmental Optimizer NoiseTracker II Expansion Ultimativ Avanceret Grundlæggende WindGuard Sound Shaper Lavfrekvensboost (kun UP receiver) DFS Ultra II -Music Mode Auto DFS Synchronized Acceptance Manager Forstærkningsstrategi (WDRC/semilineær/lineær kun UP receiver) Tinnitus lydgenerator med naturlyde Tilpasningsfunktioner Grå Koksgrå Sort Beige Lys Blond Medium Blond Mørkebrun Tilpasningssoftware Aventa 3.8 eller nyere Tilgængelige justeringshåndtag Maks. 17 Maks. 14 Maks. 12 Onboard Analyzer II In Situ Audiometri Trådløs tilpasning med Airlink 2

13 De anførte varemærker er ejet og brugt af GN ReSound Group og dets datterselskaber Apple, Apple logoet, iphone, ipad, ipod touch og FaceTime er varemærker, der tilhører Apple Inc, registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke, der tilhører Apple Inc. Samsung, Galaxy og Galaxy S5 er varemærker, der tilhører Samsung Electronics. Android og Google Play er varemærker, der tilhører Google Inc. Android-robotten er reproduceret eller modificeret fra arbejde oprettet og delt af Google, og anvendes i henhold til vilkårene beskrevet i Creative Commons 3,0 Attribution License. Dolby og double-d-symboler er registrerede varemærker, der tilhører Dolby Laboratories. Bluetooth er et varemærke, der tilhører Bluetooth SIG, Inc. GN HEARING DANMARK A/S (GN ReSound A/S) Lautrupbjerg Ballerup Tlf.: M DK Rev.A

Tag godt imod Smart Hearing

Tag godt imod Smart Hearing Tag godt imod Smart Hearing Det har aldrig været lettere at høre Når du sætter dine splinternye ReSound LiNX2 apparater i ørerne, kommer du til at opleve fordelene ved at bære det ypperste inden for Smart

Læs mere

Gør brugerne i stand til at tune ind på livet

Gør brugerne i stand til at tune ind på livet Naturtro hørelse Gør brugerne i stand til at tune ind på livet ReSound Verso den eneste reelle støtte til binaural behandling Kraften til at navigere i enhver situation. Friheden til at nyde et rigt landskab

Læs mere

Udvid din lytteoplevelse

Udvid din lytteoplevelse GN ReSound hjælper mennesker med at genopdage hørelsen med høreapparater, der efterligner det naturlige øres måde at behandle lyd på. Der betyder, at du kan glemme din hørenedsættelse - og i stedet fokusere

Læs mere

Brugsanvisning til ReSound apps

Brugsanvisning til ReSound apps Brugsanvisning til ReSound apps Introduktion Tillykke, du har nu downloadet din ReSound app. ReSound appene er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine

Læs mere

Brugsanvisning til ReSound apps

Brugsanvisning til ReSound apps Brugsanvisning til ReSound apps Introduktion Tillykke, du har nu downloadet din ReSound app. ReSound appene er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine

Læs mere

Lad livet inspirere dig

Lad livet inspirere dig Vil du vide mere om ReSound Unite Så kan du spørge din lokale høreapparatspecialist, scanne QR koden eller eller gå ind på www.gnresound.dk/unite M101720-DK-13.07-Rev.A Lad livet inspirere dig med ReSound

Læs mere

Smart Hearing. Din guide til trådløse muligheder og ReSound Smart app til ios

Smart Hearing. Din guide til trådløse muligheder og ReSound Smart app til ios Smart Hearing Din guide til trådløse muligheder og ReSound Smart app til ios INDHOLD INTRODUKTION TIL RESOUND SMART HØREAPPARAT 04 Hvilke høreapparater fra ReSound er smarte høreapparater? 05 Apple enheder,

Læs mere

Smart Hearing er fremtiden

Smart Hearing er fremtiden Smart Hearing er fremtiden Smart Hearing Velkommen til fremtiden Smart Hearing vil ændre den opfattelse, som mange har om høreapparater, - for nu tilpasser de sig dig, i stedet for at du skal tilpasse

Læs mere

Brugsanvisning til app.

Brugsanvisning til app. Brugsanvisning til app www.gnhearing.dk Introduktion ReSound appene er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine ReSound høreapparater. ReSounds innovative

Læs mere

Tillid til selv den mindste detalje

Tillid til selv den mindste detalje Tillid til selv den mindste detalje 02 03 Introducerer Med vores nyeste førsteklasses høreapparat, der er noget ganske særligt, får du en høreoplevelse, der er helt uden sammenligning. Du får en klarere,

Læs mere

Brugsanvisning til brugsanvisning

Brugsanvisning til brugsanvisning Brugsanvisning til brugsanvisning Introduktion ReSound appene er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine ReSound høreapparater. ReSounds innovative lydteknologi

Læs mere

Beltone Direct Line. Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør

Beltone Direct Line. Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør Line Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør Oplev ægte frihed Det trådløse Line tilbehør gør det lettere for dig at deltage i enhver samtale og interagere med verden omkring dig på en intuitiv

Læs mere

Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI. Få flere detaljer med - mere power til at deltage

Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI. Få flere detaljer med - mere power til at deltage Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI Få flere detaljer med - mere power til at deltage POWER TIL HJERNEN Din foretrukne ledsager i hverdagen De fleste mennesker, som har et kraftigt høretab, bruger de

Læs mere

Brugsanvisning til app.

Brugsanvisning til app. Brugsanvisning til app www.gnhearing.dk Introduktion ReSound appene er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine ReSound høreapparater. ReSounds innovative

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt, hvad du behøver for at være på Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge, og som er udviklet for at forbedre

Læs mere

Få hele historien om ReSound Verso. Scan her eller gå ind på Naturtro hørelse. M DK Rev.A

Få hele historien om ReSound Verso. Scan her eller gå ind på  Naturtro hørelse. M DK Rev.A Få hele historien om ReSound Verso. Scan her eller gå ind på www.gnresound.dk/verso Naturtro hørelse M101481-DK-12.07-Rev.A Lyd i perfekt balance Forestil dig, at du nemt kan følge med i enhver samtale.

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

GN Hearing app brugsanvisning

GN Hearing app brugsanvisning GN Hearing app brugsanvisning Introduktion Appen er udviklet for at forbedre din lytteoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine høreapparater. Vores innovative lydteknologi og design i kombination

Læs mere

Brugsanvisning til app. resound.com

Brugsanvisning til app. resound.com Brugsanvisning til app resound.com Introduktion Resound apps er lavet til at forbedre din høreoplevelse og give dig mulighed for at få mere ud af dine Resound høreapparater. Resounds innovative lydteknologi

Læs mere

GN Hearing app brugsanvisning

GN Hearing app brugsanvisning GN Hearing app brugsanvisning Introduktion Tillykke, du har nu downloadet din app. Appen er udviklet for at forbedre din lytteoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine høreapparater. Vores

Læs mere

Ace. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. De nye Ace høreapparater. Mere diskrete end nogensinde. Livet lyder fantastisk.

Ace. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. De nye Ace høreapparater. Mere diskrete end nogensinde. Livet lyder fantastisk. Ace www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. De nye Ace høreapparater. Mere diskrete end nogensinde. Livet lyder fantastisk. Den diskrete duo til krystalklar lyd og nem betjening: Den nye Ace med touchcontrol

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på BLIV TRÅDLØS Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge og som er udviklet

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Insio primax. Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Insio primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer. www.signia-hearing.

Insio primax. Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Insio primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer. www.signia-hearing. Insio primax Hør lydens farver. Insio primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Life sounds brilliant. Høresystemer www.signia-hearing.dk Insio primax høreapparater. Individuelt fremstillet, yderst

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for din verden

Høreapparatet, som åbner op for din verden Høreapparatet, som åbner op for din verden Deltag igen i situationer, du plejer at undgå Er det anstrengende at følge med i samtalen? Kender du følelsen? Du sidder ved middagsbordet og kæmper for at følge

Læs mere

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer www.signia-hearing.dk

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer www.signia-hearing.dk 38659.indd 2 primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer www.signia-hearing.dk 08-04-2016 14:50:11 38659.indd 2 Få en lytteoplevelse der passer til

Læs mere

Kort vejledning: Sådan bruges ReSound LiNX med din iphone

Kort vejledning: Sådan bruges ReSound LiNX med din iphone Kort vejledning: Sådan bruges ReSound LiNX med din iphone Konfiguration og brug af Made for iphone (MFi) Hardware, der understøttes ReSound LiNX understøtter MFi-funktionalitet i følgende produkter fra

Læs mere

Works with Android TM. En kort vejledning til ReSound Smart appen til Android

Works with Android TM. En kort vejledning til ReSound Smart appen til Android Works with Android TM En kort vejledning til ReSound Smart appen til Android Introduktion til ReSound Smart Hearing høreapparater HVILKE RESOUND HØREAPPARATER ER RESOUND SMART HEARING HØREAPPARATER? Det

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for din verden

Høreapparatet, som åbner op for din verden Høreapparatet, som åbner op for din verden Deltag igen i situationer, du plejer at undgå Er det anstrengende at følge med i samtalen? Kender du følelsen? Du sidder ved middagsbordet og kæmper for at følge

Læs mere

INTERTON APP BRUGERVEJLEDNING

INTERTON APP BRUGERVEJLEDNING INTERTON APP BRUGERVEJLEDNING Introduktion Tillykke med at have downloadet Interton appen. Interton appen er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og give dig mulighed for at få mere ud af dine Interton

Læs mere

Beltone apps Brugsanvisning. Beltone.com

Beltone apps Brugsanvisning. Beltone.com Beltone apps Brugsanvisning Beltone.com Introduktion Beltone apps er lavet til at forbedre din høreoplevelse og give dig mulighed for at få mere ud af dine Beltone høreapparater. Beltones innovative lydteknologi

Læs mere

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen SOUNDGATE SoundGate forbinder dig med omverdenen Mulighederne for at få forbindelse til omverdenen er større end nogensinde før. Vi kan få forbindelse til vores familie, venner og kolleger gennem mange

Læs mere

Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende *

Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende * Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende * Genopladelige høreapparater, der holder hele dagen * Se side 2 Deltag igen i aktiviteter, som du har trukket dig fra Er det anstrengende at følge med

Læs mere

Nyd at høre bedre BASIS HØRETEKNOLOGI. Premium. Avanceret. Basis

Nyd at høre bedre BASIS HØRETEKNOLOGI. Premium. Avanceret. Basis Nyd at høre bedre BASIS HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis Du får en helt ny oplevelse, som kan forandre dit liv Når du læser dette, er du måske ved at opgradere dine høreapparater eller måske overvejer

Læs mere

Gør. hver. dag. fantastisk. Beltone Amaze. M102661DK Rev.A

Gør. hver. dag. fantastisk. Beltone Amaze. M102661DK Rev.A Gør hver dag 2018 GN Hearing Care Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Beltone er et varemærke, der tilhører GN Hearing Care Corporation. Apple, Apple logoet, iphone, ipad, ipod touch og Apple Watch

Læs mere

Sådan bruges ReSound Smart apparater med din iphone, ipad og ipod touch

Sådan bruges ReSound Smart apparater med din iphone, ipad og ipod touch Sådan bruges ReSound Smart apparater med din iphone, ipad og ipod touch Konfiguration og brug af Made for iphone (MFi) Hardware, der understøttes ReSound Smart apparater understøtter MFi-funktionalitet

Læs mere

Brugsanvisning til app

Brugsanvisning til app Brugsanvisning til app Introduktion Appene er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine høreapparater. Vores innovative lydteknologi og design i kombination

Læs mere

Pure primax. Hør lydens farver. Pure primax høreapparater. Slap af og nyd enhver detalje i lyden. Høresystemer. signia-hearing.dk

Pure primax. Hør lydens farver. Pure primax høreapparater. Slap af og nyd enhver detalje i lyden. Høresystemer. signia-hearing.dk Pure primax Hør lydens farver. Pure primax høreapparater. Slap af og nyd enhver detalje i lyden. Høresystemer signia-hearing.dk Pure primax høreapparater. Elegant, behagelig, ubesværet. De nye Pure høreapparater

Læs mere

UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA

UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA Zerena høreapparater hjælper dig med at høre og kommunikere i alle situationer, lige fra stille og rolige til dynamiske og hurtigt skiftende.

Læs mere

Oticon Opn åbner op for en ny verden

Oticon Opn åbner op for en ny verden Oticon Opn åbner op for en ny verden Traditionel teknologi Ny teknologi Fokuserer på en stemme, og undertrykker alle andre. Åbner op for lydbilledet for at få flere stemmer med. Du kender nok følelsen.

Læs mere

Beltone apps Brugsanvisning. Beltone.com

Beltone apps Brugsanvisning. Beltone.com Beltone apps Brugsanvisning Beltone.com Introduktion Beltone apps er lavet til at forbedre din høreoplevelse og give dig mulighed for at få mere ud af dine Beltone høreapparater. Beltones innovative lydteknologi

Læs mere

Oticon Opn åbner op for en ny verden

Oticon Opn åbner op for en ny verden Oticon Opn åbner op for en ny verden Traditionel teknologi Fokuserer på en stemme, og undertrykker alle andre. Ny teknologi Åbner op for lydbilledet for at få flere stemmer med. Du kender nok følelsen.

Læs mere

Pure. Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk.

Pure.  Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Pure www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Det højteknologiske team til binaural hørelse* og forbedret forbindelse

Læs mere

En kort vejledning til forbindelsesmuligheder og ReSound Smart appen til ios

En kort vejledning til forbindelsesmuligheder og ReSound Smart appen til ios En kort vejledning til forbindelsesmuligheder og ReSound Smart appen til ios Introduktion til ReSound Smart Hearing høreapparater HVILKE RESOUND HØREAPPARATER ER SMART HEARING HØREAPPARATER? Her er en

Læs mere

Carat. www.siemens.dk/hearing. Nyd lyden af livet. De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk.

Carat. www.siemens.dk/hearing. Nyd lyden af livet. De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Carat www.siemens.dk/hearing Nyd lyden af livet De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Dine perfekte partnere til binaural hørelse og forbedret forbindelse

Læs mere

Beltone apps Brugsanvisning. Beltone.com

Beltone apps Brugsanvisning. Beltone.com Beltone apps Brugsanvisning Beltone.com Introduktion Beltone apps er lavet til at forbedre din høreoplevelse og give dig mulighed for at få mere ud af dine Beltone høreapparater. Beltones innovative lydteknologi

Læs mere

Tilbehør. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk.

Tilbehør. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk. Tilbehør www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk. På dine betingelser: Tilpas dine lytteoplevelser. Følg børnene til skole om morgenen, mød venner

Læs mere

Et system flere forbindelser

Et system flere forbindelser Et system flere forbindelser Tv I Telefon I Mobil I Computer I Musik I Mikrofon ConnectLine til nem kontrol og til sikre håndfri samtaler, når man er på farten Oticon Streamer er ikke kun en fjernbetjening,

Læs mere

Tilpasset lydene i din tilværelse

Tilpasset lydene i din tilværelse Tilpasset lydene i din tilværelse AVANCERET HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis Forbedrer din dagligdag med en høreløsning, der er lige så individuel, som du selv er Alle hører forskelligt. Vi opfatter

Læs mere

Ponto Streamer. Nye trådløse kommunikationsmuligheder. Ponto TM Det benforankrede høresystem

Ponto Streamer. Nye trådløse kommunikationsmuligheder. Ponto TM Det benforankrede høresystem Ponto Streamer Nye trådløse kommunikationsmuligheder Ponto TM Det benforankrede høresystem Din ideelle ledsager Nye trådløse kommunikationsmuligheder Med Ponto Streamer får du adgang til Oticon ConnectLine

Læs mere

Giv brugeren en surround sound oplevelse

Giv brugeren en surround sound oplevelse Giv brugeren en surround sound oplevelse GN ReSound Danmark A/S Lautrupbjerg 7 2750 Ballerup Tlf: 45 75 22 22 E-mail: info@gnresound.dk www.gnresound.dk M101049-DK-09.08 Rev A ReSound og rediscover hearing

Læs mere

INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW

INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW DU KAN FORME VERDENS FØRSTE ÆGTE SMARTE HØREAPPARAT Kvaliteten af din høreoplevelse kan nu udvikle sig i realtid og i det virkelige liv. Dit WIDEX EVOKE høreapparat giver

Læs mere

Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. * Zerena. *Ukompliceret henviser til høreapparatets funktion.

Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. * Zerena. *Ukompliceret henviser til høreapparatets funktion. Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. * Zerena *Ukompliceret henviser til høreapparatets funktion. Zerena høreapparater giver dig adskillige muligheder. De har fremragende lydkvalitet, smarte

Læs mere

et fornuftigt valg nyd det væsentlige

et fornuftigt valg nyd det væsentlige et fornuftigt valg Oticon Ino nyd det væsentlige Oticon Ino bringer den enkle høreløsning op på et højere plan. Med Ino kan brugerne opleve fordelene ved nogle af de allernyeste fremskridt inden for høreapparatteknologi:

Læs mere

Alle samtaler. Alle mobiltelefoner. Friheden ved genopladeligt.

Alle samtaler. Alle mobiltelefoner. Friheden ved genopladeligt. Alle samtaler. Alle mobiltelefoner. Friheden ved genopladeligt. A Sonova brand Driven by Tempus 1 Lavet til alle telefoner Moxi All-høreapparater forbindes direkte til alle telefoner* ikke blot iphones.

Læs mere

Din vej til en verden af trådløse tilkoblingsmuligheder

Din vej til en verden af trådløse tilkoblingsmuligheder Din vej til en verden af trådløse tilkoblingsmuligheder tilkobling til din omverden Det cochlea implant system, du vælger, er den vigtigste beslutning du træffer på din rejse mod hørelse. Uanset hvor

Læs mere

Lyden af Viron. Tættere på virkeligheden. Viron

Lyden af Viron. Tættere på virkeligheden. Viron Lyden af Viron. Tættere på virkeligheden. Viron Viron. Et høreapparat, der hjælper dig med at høre en naturtro lyd. Bernafon Viron minirite Oplev Virons naturlige lyd Det er ligesom at tage et billede

Læs mere

Find ud, hvilket Latitude TM der er det rette fordig

Find ud, hvilket Latitude TM der er det rette fordig Find ud, hvilket Latitude TM der er det rette fordig TM Til netop dig Det bredeste udvalg i tre forskellige udgaver. Latitude passer perfekt til dig. Disse høreapparater bringer næsten min naturlige hørelse

Læs mere

BEVAR KONTROLLEN BLIV I NUET

BEVAR KONTROLLEN BLIV I NUET BEVAR KONTROLLEN BLIV I NUET ALLE DE FANTASTISKE FUNKTIONER I WIDEX BEYOND NU GENOPLADELIGT Nu er det muligt at få verdens bedste lyd i et høreapparat, som er skabt til iphones, sammen med nem genopladning

Læs mere

People First. Lad ikke undskyldningerne komme i vejen... Har du brug for en opgradering?

People First. Lad ikke undskyldningerne komme i vejen... Har du brug for en opgradering? Har du brug for en opgradering? People First Vi mener, at det kræver mere end blot avanceret teknologi og audiologi at udvikle de bedste høreapparater. Dette er grunden til, at vi placerer personen i centrum

Læs mere

UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA

UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA ZERENA HØREAPPARATER er attraktive, har et elegant design, præcisionsteknologi og smarte betjeningsmuligheder. Bernafon Zerena minirite DET ER

Læs mere

VEJLEDNING I ANVENDELSE AF TRÅDLØST TILBEHØR. SoundGate 3 SoundGate Mikrofon TV-adapter 2 Telefonadapter 2 RC-N fjernbetjening

VEJLEDNING I ANVENDELSE AF TRÅDLØST TILBEHØR. SoundGate 3 SoundGate Mikrofon TV-adapter 2 Telefonadapter 2 RC-N fjernbetjening VEJLEDNING I ANVENDELSE AF TRÅDLØST TILBEHØR SoundGate 3 SoundGate Mikrofon TV-adapter 2 Telefonadapter 2 RC-N fjernbetjening SN2_ILLU_Neckloop_HI SN2_ILLU_Charger_HI SN2_ILLU_UsbCable_HI Formål I denne

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for en verden af læring

Høreapparatet, som åbner op for en verden af læring Høreapparatet, som åbner op for en verden af læring Med Oticon Opn Play kan dit barn trives i en fantastisk kaotisk verden Det er slut med at overbelaste børns hjerner Børn bliver konstant bombarderet

Læs mere

Livet gjort nemmere. Tilpasning af Super Power er nu super nemt. A Sonova brand

Livet gjort nemmere. Tilpasning af Super Power er nu super nemt. A Sonova brand Livet gjort nemmere Tilpasning af Super Power er nu super nemt A Sonova brand Teknologi, der er perfektioneret til Super Power-klienter Personer med kraftigt til svært høretab har forskellige behov og

Læs mere

Mobiltelefoner og tilbehør. via bruttolønnen

Mobiltelefoner og tilbehør. via bruttolønnen Mobiltelefoner og tilbehør via bruttolønnen IPHONE 6 iphone 6 fra Apple er udstyret med superhurtig A8 processor, intuitiv ios 8 operativsystem og NFC-teknologi til betaling. PROCESSOR IOS 8 OG A8 PROCESSOR

Læs mere

Støt dit barns sproglige udvikling. Forældreguide

Støt dit barns sproglige udvikling. Forældreguide Støt dit barns sproglige udvikling Forældreguide Dit barns høreapparat forstærker lydene i omgivelserne. Formålet med dit barns brug af høreapparat er at sikre, at dit barn får forstærket de lyde, som

Læs mere

Phonak Audéo TM B-Direct. Håndfri tale der er Made for All

Phonak Audéo TM B-Direct. Håndfri tale der er Made for All Phonak Audéo TM B-Direct Håndfri tale der er Made for All Dit høreapparat der er nemt at koble til både mobiltelefon og TV Hos Phonak stræber vi efter at skabe innovativ høreteknologi, der forbedrer livskvaliteten

Læs mere

Motion primax. Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Motion primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer. signia-hearing.

Motion primax. Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Motion primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer. signia-hearing. Motion primax Hør lydens farver. Motion primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Life sounds brilliant. Høresystemer signia-hearing.dk Motion primax høreapparater. Elegant, nem at betjene, ubesværet.

Læs mere

Vejledning til Roger TM -løsninger til børn og unge. Overvind udfordringer i taleforståelse

Vejledning til Roger TM -løsninger til børn og unge. Overvind udfordringer i taleforståelse Vejledning til Roger TM -løsninger til børn og unge Overvind udfordringer i taleforståelse En verden af grænseløse muligheder Børn lever energiske og aktive liv. Deres verden formes konstant af interaktion

Læs mere

Fører dig hen, hvor dine ører ikke kan!

Fører dig hen, hvor dine ører ikke kan! Fører dig hen, hvor dine ører ikke kan! Med Amigo FM bliver du i stand til at: > Overvinde støj > Koncentrere dig om tale > Håndtere dit lydmiljø > Være smart og alsidig > Og det eneste du behøver er,

Læs mere

Forbundet med verden.

Forbundet med verden. Pure 13 BT primax star Life sounds brilliant. Forbundet med verden. De nye Pure 13 BT høreapparater. Hørelse i verdensklasse med direkte forbindelse til iphone og TV. Høresystemer signia.dk/pure-13-bt

Læs mere

Digital Super Power. Innovative Hearing Solutions

Digital Super Power. Innovative Hearing Solutions Digital Super Power Innovative Hearing Solutions Ekstremt KRAFTFULDT XTREME det digitale super power høreapparat, der bringer forstærkning til det yderste! Som super power bruger har du brug for mere end

Læs mere

Phonak Audéo Q. Lille apparat. Stor ydeevne.

Phonak Audéo Q. Lille apparat. Stor ydeevne. Phonak Audéo Q Lille apparat. Stor ydeevne. Kommunikér Vi mener, at alle stemmer er vigtige. Stemmen er vores forbindelse til omverdenen, og den giver os mulighed for at være i kontakt med vores familie,

Læs mere

Gør ensidige høreudfordringer til alsidig høreglæde. Unik alsidighed. Æstetisk. Nem at tilpasse. Spice.

Gør ensidige høreudfordringer til alsidig høreglæde. Unik alsidighed. Æstetisk. Nem at tilpasse. Spice. Gør ensidige høreudfordringer til alsidig høreglæde Unik alsidighed. Æstetisk. Nem at tilpasse. Spice. 3 Der har aldrig været en fuldt tilfredsstillende CROS-løsning til mennesker med en hørenedsættelse,

Læs mere

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App 1.8.0

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App 1.8.0 Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App.8.0 Introduktion Dette er en guide til, hvordan du bruger Oticon Opn og Oticon ON App med en iphone. Sådan parrer du høreapparaterne med din iphone. Sådan bruger

Læs mere

Jabra PRO 9400 serien

Jabra PRO 9400 serien Trådløs frihed på kontoret Jabra PRO 9 serien Den nye generation af professionelle headsets med touch-skærm BEVAR KONTAKTEN PÅ KONTORET Forretningsfolk bruger mindre og mindre tid ved skrivebordet. Arbejdet

Læs mere

Acto En bedre høreløsning helt enkelt

Acto En bedre høreløsning helt enkelt Acto En bedre høreløsning helt enkelt Oticon Acto er en høreapparatfamilie i mellemklassen, men som indeholder en række førsteklasses egenskaber. Acto fås i en komplet række af modeller inklusive minirite

Læs mere

Lyskontrol, energibesparelser

Lyskontrol, energibesparelser Lyskontrol, energibesparelser Samsungs HDTV er det nemmeste på jorden - og det mest behagelige for dine øjne. Samsungs unikke Eco Sensor måler, hvor intenst rummets belysning er og indstiller automatisk

Læs mere

Quickstart Guide. Dansk

Quickstart Guide. Dansk Quickstart Guide Dansk Support: For produktregistrering, besøg venligst ION hjemmeside: ionaudio.com For de seneste oplysninger om dette produkt, kan du besøge hjemmesiden ionaudio.com/blockpartylive.

Læs mere

Formet efter lydene i dit liv

Formet efter lydene i dit liv Formet efter lydene i dit liv PREMIUM HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis OTICON ALTA EN HØRELØSNING, DER ER LIGESÅ INDIVIDUEL, SOM DU ER OTICON ALTA ÆNDRER, HVAD DER ER MULIGT INDEN FOR HØREOMSORG Din

Læs mere

Hørelse for livet Viden om høreapparater. Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning

Hørelse for livet Viden om høreapparater. Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning Hørelse for livet Viden om høreapparater Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning 2 3 God hørelse er givet, er det ikke? Der er over 1.000 forskellige høreløsninger

Læs mere

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid)

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) WiFi 4W LED RGBW Gu10 pære Kan styres via fjernbetjening eller iphone og android (kræver kontroller) Vurdering: Endnu ikke vurderet Pris: Pris: 194.00 kr

Læs mere

Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem

Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem Pressemeddelelse Sony, 6. januar 2015 Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem High-Resolution Audio gengiver musikken, som kunstneren oprindelig har tænkt den skulle høres Klar

Læs mere

Benforankret høresystem. Open Sound. Open Life

Benforankret høresystem. Open Sound. Open Life Benforankret høresystem Open Sound. Open Life Slut dig til den åbne lydrevolution og en fremtid med tilslutningsmuligheder Platformen Velox S hastighed og kraft OpenSound Navigator 360 lyd Et paradigmeskift

Læs mere

Ace primax. Hør lydens farver. Ace primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer.

Ace primax. Hør lydens farver. Ace primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer. Ace primax Hør lydens farver. Ace primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer www.signia-hearing.dk Ace primax høreapparater. Diskret, så godt som usynligt, ubesværet. De nye Ace høreapparater

Læs mere

I-øret høreapparater. Insio Nx ITC, Insio Nx ITE Brugsanvisning. Hearing Systems

I-øret høreapparater. Insio Nx ITC, Insio Nx ITE Brugsanvisning. Hearing Systems I-øret høreapparater Insio Nx ITC, Insio Nx ITE Brugsanvisning Hearing Systems Indhold Velkommen 4 Dine høreapparater 5 Apparattype 5 Lær dine høreapparater at kende 6 Dele og betegnelser 6 Brugerkontroller

Læs mere

ZERENA DEN NYE DYNAMIK INDEN FOR HØRELSE FORTSÆTTER... Nye muligheder og nyt tilbehør. Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst.

ZERENA DEN NYE DYNAMIK INDEN FOR HØRELSE FORTSÆTTER... Nye muligheder og nyt tilbehør. Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. ZERENA 9 7 5 DEN NYE DYNAMIK INDEN FOR HØRELSE FORTSÆTTER... Nye muligheder og nyt tilbehør. Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. RESULTAT FRA KLINISK BRUGERUNDERSØGELSE: ZERENA OVERGÅR

Læs mere

PRODUKTINFORMATION OTICON NERA PRO OTICON NERA

PRODUKTINFORMATION OTICON NERA PRO OTICON NERA PRODUKTINFORMATION PRO Oticon Nera er bygget på den nye Inium-platform og er den bedst ydende inden for vores mest avancerede høreløsninger. Audiologien i Nera giver brugerne den bedst mulige lytteevne

Læs mere

Usynlighed der giver dig selvsikkerhed, af tilværelsens rige lydscenarier. Life is on

Usynlighed der giver dig selvsikkerhed, af tilværelsens rige lydscenarier. Life is on Life is on Vi lytter til behovene hos dem, der stoler på vores ideer og knowhow. På en kreativ måde udfordrer vi teknologien og udvikler avancerede høreløsninger, der hjælper hørehæmmede til at høre, forstå

Læs mere

Guide til mycontrol App.

Guide til mycontrol App. Guide til mycontrol App. Denne guide gælder til iphone. Før du begynder: Hav smartphone og høreapparater klar. Hent Signia mycontrol fra App Store. Vigtigt: Sluk og tænd høreapparaterne. Du har nu tre

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

Høreløsningen til enhver livsstil

Høreløsningen til enhver livsstil Høreløsningen til enhver livsstil P E R F O R M A N C E L I N E Premium INIUM WIRELESS Avanceret Basis Specielt til alle At forbedre en høreapparatbrugers evne til at klare vanskelige situationer uden

Læs mere

Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj Nørre Snede Tema: Kom godt i gang med din ipad. Tema. Kom i gang. med din ipad

Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj Nørre Snede Tema: Kom godt i gang med din ipad. Tema. Kom i gang. med din ipad Tema Kom i gang med din ipad Sofus 29-06-2015 Side 1 Indholdsfortegnelse Emne Side ipad i grundtræk 3 Tænd og sluk 4 Sæt din ipad på vågeblus 4 Hjemmeskærm og knappen hjem 5 Flere hjemmeskærme 5 Søgeskærmen

Læs mere

Guide til mycontrol App.

Guide til mycontrol App. Guide til mycontrol App. Denne guide gælder til Android. Før du begynder: Hav smartphone og høreapparater klar. Hent Signia mycontrol fra Google Play. Vigtigt: Sluk og tænd høreapparaterne. Du har nu tre

Læs mere

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App Introduktion Dette er en guide til, hvordan du bruger Oticon Opn og Oticon ON App med en iphone. Sådan parrer du høreapparaterne med din iphone. Sådan bruger

Læs mere

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer primax tilbehør Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Life sounds brilliant. Høresystemer www.signia-hearing.dk Få en lytteoplevelse der passer til dig og din hverdag. Følg børnene til skole om

Læs mere

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer primax tilbehør Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Life sounds brilliant. Høresystemer www.signia-hearing.dk Få en lytteoplevelse der passer til dig og din hverdag. Følg børnene til skole om

Læs mere

Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering

Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering Remote 3.0 fjernbetjening Introduktion Indhold Efter opdatering af Oticon Opn firmware er det nødvendigt

Læs mere

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ Indholdsfortegnelse 1. Audio... 1 2. Telefon... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galleri... 7 6. Andet... 8 1. Audio Sp.: Hvordan kan jeg skifte mellem forskellige lydkilder (f.eks. FM-radio

Læs mere

Tilpasset lydene i din tilværelse

Tilpasset lydene i din tilværelse Tilpasset lydene i din tilværelse AVANCERET HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis FORBEDRER DIN DAGLIGDAG MED EN HØRELØSNING, DER ER LIGE SÅ INDIVIDUEL, SOM DU SELV ER Alle hører forskelligt. Vi opfatter

Læs mere