K I R K E B L A D E T

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "K I R K E B L A D E T"

Transkript

1 K I R K E B L A D E T MAJ - AUGUST 2008 VESTER HÆSINGE & SANDHOLTS LYNDELSE SOGNE Menighedsrådsvalg Er kirken bare for sjov? Sådan lyder den noget tvetydige overskrift til årets menighedsrådsvalg, der afholdes den 11. november i år. Det er ganske vist, at Den danske Folkekirke, dens administration, menighedsråd, præster, ansatte o.a. undertiden har bidraget med nok så megen underholdning til den offentlige debat. Står man på sidelinien og betragter spillet, er det forståeligt nok, at det kan røre lattermusklerne, når man følger de tacklinger, benspænd og selvmål, der ryger over banen, så kan det godt være at nogle tænker Kirken er bare for sjov, underholdningsværdien høj, men det er helt til grin. Men intet er jo nemmere end at stå på sidelinien og kloge sig på de andres spil og taktik. Der er derimod ikke noget mere motiverende for ethvert samarbejde og holdspil, også for et menighedsråd, end når nye ar- Kirkebladet udgives af menighedsrådene i Sh. Lyndelse og V. Hæsinge sogne samt sognepræst Søren-Herluf Haugaard Sørensen (ansvh.)

2 Menighedsrådsvalg Er kirken bare for sjov? Fortsat. rangementer og tiltag bakkes op af konstruktive og positive tilkendegivelser, sådan som det er tilfældet i vore to sogne. Mange vil sikkert mene, at et menighedsråd er et levn fra gammel tid. Folkekirken er dog stadig midtpunkt for de fleste mennesker ved helligdage og store familiebegivenheder, såsom dåb, konfirmation, bryllup og begravelse. Derfor er kirken en vigtig del af lokalsamfundet ligesom skolen, Dag li Brugsen og idrætsforeningen er det. Folkekirken har levet på en århundrede lang grundfæstet forankring i sognekirken, det lokale liv og menigheden. Om det i de kommende årtier vil fortsætte sådan eller om det er under langsomt eller hastigt opbrud, vil tiden vise. Men i de senere år er der rejst sig en række udfordringer til Folkekirken, som vi ikke må lade gå ubemærket hen. Nye behov og ønsker til en kirkelig forankring udvikler sig til stadighed. Inden for de seneste 2 år er der udgivet et par Betænkninger fra Kirkeministeriet. Heri er fremsat en række anbefalinger og forslag om økonomi, besparelser, strukturændringer, sammenlægninger og frivillig arbejdskraft mm. for Folkekirken. Noget er som sagt forslag, mens andet er anbefalinger, som med tiden, ved Folketingets behandling, kan blive til gældende lov. Fokus på Folkekirken i både dens struktur og dens relevans udfordres således i en grad, hvis lige ikke tidligere er set. I en tid, hvor religion i alle afskygninger er kommet på dagsordenen både globalt og nationalt, er kirken ikke bare for sjov, men har en reel betydning for det enkelte menneske såvel som for den samfundsmæssige udvikling. Menighedsrådsarbejdet har i den forbindelse en afgørende rolle at spille for at fremme gode og tidssvarende rammer for folkekirkens liv og virke. Et ansvar og nogle opgaver som det skal blive sjovt at arbejde videre med. Sognepræst Søren-Herluf H. Sørensen

3 Sognepræsten informerer Tilmelding til konfirmationsforberedelse For alle 7. klasser, der ønsker at blive konfirmeret til maj 2009 eller stadig overvejer, begynder et nyt hold til september. Efter gudstjenesten i V. Hæsinge kirke, søndag d. 31. august kl.14.00, inviteres kommende konfirmander og deres forældre til et kort orienterende møde i konfirmandstuen vedrørende konfirmationsforberedelsen og de fælles oplevelser, vi kan se frem til. For tilmelding til konfirmationsforberedelse, som er forudsætningen for at blive konfirmeret, bedes man medbringe en kopi af fødsels- og dåbsattest eller navneattest. Er man forhindret i at møde denne dag bedes tilmelding ske til sognepræsten i løbet af uge 35. Konfirmationsforberedelse finder sted tirsdage fra kl i præstegårdens konfirmandstue. Første gang tirsdag d. 2. september 2008 Sognepræst Søren-Herluf H. Sørensen Tlf // shes@km.dk Nyt fra menighedsrådene V. Hæsinge - maskinhus Der har i flere år været tale om at bygge et nyt maskinhus ved kirken i V. Hæsinge. Det er et økonomisk stort projekt, men de økonomiske midler er nu tilstrækkelige til, at projektet kan sættes i gang. Det er et byggeri, der skal ud i licitation. Der er derfor taget kontakt til den arkitekt, der er tilknyttet kirken, og som vil forestå udliciteringen. Mere herom, når nyt foreligger. Præstegården - kalkning Det er planen, at præstegården skal kalkes i løbet af sommeren. Vi har jo en meget smuk præstegård, som er værd at vedligeholde, også så vi fortsat kan leve op til det flotte billede, der præger flaskerne med Brobyvinen.

4 Sh. Lyndelse - fortsat restaurering Den udvendige restaurering af kirken fortsætter nu, hvor vejret igen tillader det. Det er et omfattende projekt og der er stødt en del uforudsete ting til, efterhånden som restaureringen er skredet fremad. Dette har resulteret i et betydeligt højere budget end først antaget, hvorfor det har været nødvendigt at søge både Provstiudvalget og Stiftet om lån til projektet. Det er heldigvis begge steder blevet vurderet som en nødvendighed, at også de tilstødte problematikker skal udbedres. Det er planen at afholde en syns- og orienteringsdag for alle interesserede, når restaureringen er fuldendt. Dato for denne dag vil blive annonceret i næste kirkeblad. Til den tid skulle kirken gerne igen fremstå som vores smukke gamle bygning øverst deroppe på kirkebakken. Husk! Pinsekoncerten V. Hæsinge kirke søndag d. 11. maj kl Koncerten falder i to dele og programmet spænder fra norske og danske folkeviser til jazz standarts samt salmesang. I pausen bydes på en forfriskning - Entré kr. 40,- Sogneudflugt Tirsdag d. 27. maj 2008 Haderslev og Christiansfeld Afgang fra Børsen kl og fra skolens parkeringsplads i V. Hæsinge kl Pris kr. 225,- Tilmelding senest mandag d. 19. maj til Søren-Herluf H. Sørensen tlf eller Anne Marie Schulz tlf

5 Nye arrangementer Koncert - Midtfyns Consort V. Hæsinge kirke søndag d. 25. maj kl Midtfyns Consort er en gruppe på 9 personer, der spiller blokfløjte og andre renæssanceinstrumenter. Gruppen ledes normalt af Michael Moser, som her i forårssæsonen har orlov og derfor har overladt pos-ten som instruktør til Majbritt Young Christensen. Repertoiret for denne koncert vil være iørefaldende renæssancedanse og moderne karakterstykker for blokfløjtegruppe. Programmet indeholder tillige et værk af V. Hæsinge kirkes organist James Howard Young! Publikum vil kunne se og høre om uventede sider af blokfløjten, som er et instrument med en lang og spændende historie bag sig. Rent klangligt kommer de langt omkring på instrumenter, der i størrelse spænder fra 20 cm til over 2 meter! Sangaften Unge og gamle Andersen V. Hæsinge kirke onsdag d. 4. juni kl To generationer af familien Andersen, Peter og Ole, har valgt sange og salmer til fællessang denne aften. Deres tilgang til sang, salmer og musik er forskellig også udover, at de kommer fra to generationer. Den unge Andersen (Peter) var i 2006/2007 elev på Ollerup Efterskole, Sang og Musik, og var her en del af et rigt varieret sang- og musikliv, herunder som en af deltagerne ved præsentationen af den nye Højskolesangbog. Den gamle Andersen (Ole) er fra en tid med morgensang i skolen dvs. salmer, og har igennem sit arbejde som graver og kirketjener fået et mindre anstrengt forhold til salmerne. I hvert fald nogle af dem! Mød talrigt op og medvirk til en dejlig aften, hvor vi i fællesskab synger de to generationers valg af sange og salmer.

6 Sommereftermiddag i præstegården/præstegårdshaven Søndag d. 6. juli efter gudstjenesten i V. Hæsinge kirke Efter gudstjenesten i V.Hæsinge kirke kl inviteres på kaffe i konfirmandstuen, hvis vejret tillader det, rykker vi udenfor og nyder kaffen i det fri og går en tur i præstegårdshaven. Underholdende indslag hilses velkommen, såsom gode historier, musik o.a. Sognepræsten Pilgrimsgudstjeneste og vandring Jordløse kirke søndag d. 27. juli kl Denne søndag samarbejder Jordløse og V. Hæsinge kirke om en pilgrimsgudstjeneste og -vandring. Vi mødes i Jordløse kirke kl til en kort gudstjeneste/indledning. Efterfølgende vandrer vi sammen hen over bjergene mod V. Hæsinge kirke, hvor vi afslutter eftermiddagen. Ankomsttidspunktet hertil er usikkert, men vi påregner, at det bliver sidst på eftermiddagen, da der skal være tid til at nyde kaffen undervejs. I den forbindelse er man velkommen til at medbringe kage til kaffen. Husk vandresko! For uddybende spørgsmål om denne tur kontakt sognepræst Søren-Herluf H. Sørensen på tlf Hvilken vej går vi???

7 Eftermiddagsudflugt I egne biler fra præstegården tirsdag d. 26. august kl til Horne kirke Traditionen tro indleder vi efterårets række af eftermiddagsmøder med en kort udflugt i sommerlandet. I år går turen til Fyns eneste rundkirke, Horne kirke. Måske mange allerede kender kirken, men dermed ikke givet, at vi lige kan huske, hvordan historien bag kirken er. Vi skal helt tilbage til Kong Valdemar den Stores dage for at finde oprindelsen til denne særegne kirke på Horneland. Sognepræst Jesper Svärd vil fortælle om kirken og dens historie, samt om planerne for oprettelsen af et historiecenter ved Horne kirke, til formidling af historie og kirkehistorie og kristendom. Menighedsrådet medbringer kaffen og brødet. Rundvisningen i Horne kirke vil vare omkring 1 time og det forventes, at vi er hjemme omkring kl Der henvises til Kirkernes hjemmesider på internettet For praktiske oplysninger og mange spændende fakta og historier om pastoratets kirker Sh. Lyndelse kirke: V. Hæsinge kirke:

8 Gudstjenesteliste maj - august 2008 Dato V. Hæsinge kirke Sh. Lyndelse kirke 11. maj Pinsedag Koncert 12. maj Anden pinsedag maj Trinitatis søn maj 1. s.e. Trinitatis Koncert juni 2. s.e. Trinitatis Ingen S. Ratzer 8. juni 3. s.e. Trinitatis P. Jensen Ingen 15. juni 4. s.e. Trinitatis juni 5. s.e. Trinitatis Ingen Midsommergudstj. 29. juni 6. s.e. Trinitatis juli 7. s.e. Trinitatis Kirkekaffe Ingen 13. juli 8. s.e. Trinitatis juli 9. s.e. Trinitatis juli 10. s.e. Trinitatis Pilgrimsv. se omtale P. Jensen 3. aug. 11. s.e. Trinitatis S. Ratzer Ingen 10. aug. 12. s.e. Trinitatis aug. 13. s.e. Trinitatis R. Gotfredsen Ingen 24. aug. 14. s.e. Trinitatis Ingen R. Gotfredsen 31. aug. 15. s.e. Trinitatis Konf.indskr Adresseliste Kirkebil Bestilles dagen før til kirke og arrangementer Sognepræst shes@km.dk Søren-Herluf H. Sørensen, Birkevej 16, V. Hæsinge, 5672 Broby - Mandag fridag. Vester Hæsinge kirke Menighedsrådsf Ellen Pedersen, Lindevej 18, 5672 Broby Kirkeværge Birthe Kristensen, Lindevej 15, 5672 Broby Organist James H.Young, Slettensvej 78, 5270 Odense N Kirkesanger Eva Lilleøre, Trunderupvej 53, 5683 Haarby Graver Ole Andersen, Birkevej 14, 5672 Broby Graverkontor Sandholts Lyndelse kirke Menighedsrådsf Kaj Stengaard, Sandholtvej 34, 5672 Broby Kirkeværge Asger Pilegaard, Nørregade 5, 5672 Broby Organist James H.Young, Slettensvej 78,5270 Odense N Kirkesanger Bjarne F. Knudsen, Birkevej 87, 5672 Broby Graver Hanne Lønberg, Sandholtvej 35, 5672 Broby

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

K I R K E B L A D E T

K I R K E B L A D E T K I R K E B L A D E T FEBRUAR ñ MAJ 2008 VESTER H SINGE & SANDHOLTS LYNDELSE SOGNE Menighedsrådsvalg i november 2008 Menighedsråd eller pastoratsråd? Ved menighedsrådsvalget i november 2004 lykkedes det

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej for Sogn Her bor de... nternetadresser... 9, 9, tlf. 46 97 41 46 14 41 14 tlf. 97 jjs@km.dk jjs@km.dk Stoltenberg Stoltenberg Højgårdsparken 90, 90, Højgårdsparken tlf. 97 tlf. 46 97 50 46 52 50 52 aaserobert@gmail.com

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Der er i disse sommerdage et gyldent lys over aftnerne. Det lægger sig hen over landskabet

Læs mere

Nogle datoer til kalenderen

Nogle datoer til kalenderen Nogle datoer til kalenderen søndag d. 16. august kl. 10.30 velkomstgudstjeneste i Hogager kirke for alle konfirmander med familie. Bagefter er der indskrivning med en kort introduktion i Sognegården. søndag

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

Konfirmander 2009. Sandholts Lyndelse kirke, lørdag d. 2. maj kl.10.30: Vester Hæsinge kirke, søndag d. 3. maj kl.10.30:

Konfirmander 2009. Sandholts Lyndelse kirke, lørdag d. 2. maj kl.10.30: Vester Hæsinge kirke, søndag d. 3. maj kl.10.30: Derfor søgte jeg ind på Det Fynske Musikkonservatorium i Odense, hvor der findes en 2-årig kandidatuddannelse i korledelse. Jeg var så heldig at komme ind og startede i august 2008, og i den forbindelse

Læs mere

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj IRKE nyt 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj At finde sin rette plads... Se side 2 At finde sin rette plads - kan det lade sig gøre i kirken? Jeg har min faste plads i kirken. Sådan siger et par

Læs mere

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed Sdr. Nærå Marts April Maj Juni 2016 Valgmenighed Kære alle Nu går vi foråret i møde, dagene bliver lysere og længere. Snart er det påske og søndagen efter springer konfirmanderne ud sammen med blomster

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

K I R K E B L A D E T

K I R K E B L A D E T K I R K E B L A D E T MAJ - AUGUST 2013 VESTER HÆSINGE & SANDHOLTS LYNDELSE Friluftsgudstjeneste Besøg Sacha Stupaen Sogneudflugt til Broholm 1 Vend bladet og se 3. HALVLEG Vester Hæsinge kirke Sandholts

Læs mere

Carl Nielsen - 1865-1931

Carl Nielsen - 1865-1931 Kirkens aktiviteter af Torben Møllenbach Teatertur Teaterturen sidste år var en fantastisk tur ud i det moderne teater med fantastisk flot skuespil i to små stykker af Samuel Beckett. I skrivende stund

Læs mere

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015 Kirkerne i Vipperød juni juli august 2015 GRANDLØSE ÅGERUP SDR. ASMINDRUP Få øje på Kærligheden Sognepræsterne skriver: Der er i skrivende stund en endnu bedre stemning end sædvanligt i sognegården. Det

Læs mere

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014 Hér finder du os Organist ved alle pastoratets kirker: Mai Larsen, 28 11 92 09 Kirkesanger ved Lundforlund og Sludstrup kirker: Carsten Jørgensen, 58 54 54 00 / 23 74 61 54 Kirkesanger ved Gerlev og Slots

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 Jul i Padesø Kirke PRÆSTEN MENIGHEDSRÅDET ADVENT NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Advent og jul i Padesø Kirke Også i år indleder vi adventstiden

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 47. ÅRGANG NR. 3 JUNI - SEPTEMBER 2016 Kære konfirmander, kære faddere, familie, kære konfirmationsgæster Forårssolen skinner og fla get er hejst. Her ved kirken og rundt omkring

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Julehygge i Fritidshuset Lørdag den 27. november blev der budt på julehygge i Fritidshuset fra kl. 13 til kl. 16, og små boder solgte forskelligt både for øjet og for ganen.

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Her bor de... internetadresser... Her bor de. Vigtige Internetadresser

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Her bor de... internetadresser... Her bor de. Vigtige Internetadresser Her bor de... internetadresser... Her bor de Vigtige Internetadresser Sognepræst Mogens Nørsøller Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: MONO@km.dk Mandag er fridag Sekretær og regnskabsfører Britta

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 60. årgang Sommeren er tiden, hvor vi kan glæde os over naturens farvestrålende sommerfugle - her ses dagpåfugleøje. Foto: Bent Thøgersen Første maj Mig først! Tilbage i

Læs mere

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 Kirke og Sogn På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 2 KIRKE OG SOGN KIRKE OG SOGN 3 Infoside Kirkekontoret, Sognegården, Kirketorvet 2, 8310 Tranbjerg 86 29 57 33 Mandag-fredag kl. 10.00 13.00 Torsdag

Læs mere

K I R K E B L A D E T

K I R K E B L A D E T K I R K E B L A D E T AUGUST - NOVEMBER 2007 VESTER HÆSINGE & SANDHOLTS LY NDELSE SOG NE Altertavlen i V. Hæsinge Altertavlen i Sh. Lyndelse Velkommen til det nye Kirkeblad Atter har kirkebladet skiftet

Læs mere

Asserballe sogns kirkeblad

Asserballe sogns kirkeblad Asserballe sogns kirkeblad JUNI JULI AUGUST 2013 Indhold i Kirkeblad Billeder af Konfirmander Konfirmand indskrivning Altergang uden gluten Æblefest Gudstjenester i Asserballe og Ketting Nyt fra Kirkegården

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Hjerm Vestre kirke Graver og kirketjener: Morten Gert Hansen Kirkevej 18, 7560 Hjerm tlf. 21 20 27 43 mail: hjermvkirkegaard@gmail.com Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560

Læs mere

Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kontor: Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, 22 95 08 91, fax 97 99 30 49 E-mail:

Læs mere

Vejlby Sogns Kirkeblad

Vejlby Sogns Kirkeblad Vejlby Sogns Kirkeblad DECEMBER 2015 - JANUAR - FEBRUAR 2016 41. ÅRGANG Og lyset skinner i mørket, og mørket greb det ikke. Lyset, det sande lys, som oplyser ethvert menneske, var ved at komme til verden.

Læs mere

SOGNENYT. Vestervang Sogn KIRKEBLAD FOR VIBORG

SOGNENYT. Vestervang Sogn KIRKEBLAD FOR VIBORG Lys KIRKEBLAD FOR Vestervang Sogn JUNI JULI AUGUST 2012 VIBORG Menighedsrådsvalg 2012 Gudstjeneste i Vestervang Kirke Tanker om konfirmationstiden Aktiviteter Sogneudflugt Babysang Gudstjenesteliste SOGNENYT

Læs mere

Gurre menighedsråds beretning 2010.

Gurre menighedsråds beretning 2010. Gurre menighedsråds beretning 2010. Menighedsrådets virksomhed i det forløbne år og planerne for det kommende års virksomhed. Udarbejdet af: Mette Bitsch Joanesarson Maj 2011 Godkendt på menighedsrådsmøde

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

BORUP KIMMERSLEV NR. DALBY EJBY. Kirkebladet. Nr. 1 Marts, april & maj 2012 6. årgang. St. bededag

BORUP KIMMERSLEV NR. DALBY EJBY. Kirkebladet. Nr. 1 Marts, april & maj 2012 6. årgang. St. bededag BORUP KIMMERSLEV NR. DALBY EJBY Kirkebladet Nr. 1 Marts, april & maj 2012 6. årgang St. bededag S t. bededag er for mange danskere en kærkommen fridag, og for andre er det store konfirmationsdag, idet

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Padesø Kirke. 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Padesø Kirke. 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3 Padesø Kirke PRÆSTEN Sommerens gudstjenester Som det fremgår af gudstjenestelisten, så er der gudstjeneste hver søndag i sommermånederne, og

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Juni - Juli - August KIRKE BLADET. Gislev & Ellested Sogne. Årgang 64

Juni - Juli - August KIRKE BLADET. Gislev & Ellested Sogne. Årgang 64 Juni - Juli - August Gislev & Ellested Sogne KIRKE BLADET Årgang 64 Nr. 3-2014 Glædelig pinse 2 Hvad er pinse egentlig. De fleste kender fortællingerne, der hører julen og påsken til, men hvad med pinse.

Læs mere

Kirkenyt marts og april 2014

Kirkenyt marts og april 2014 Kirkenyt marts og april 2014 Kom til koncert med Anne Linnet Tirsdag den 25. marts er der koncert med Anne Linnet. Hør nogle af hendes mest kendte sange og salmer i kirken. Billetter kan købes i kirken.

Læs mere

Den Danske Sømandskirke i New York Danish Seamen s Church in New York

Den Danske Sømandskirke i New York Danish Seamen s Church in New York Den Danske Sømandskirke i New York Danish Seamen s Church in New York Første, anden, tredje. Støt Sømandskirken! Sømandskirkens første online auktion løber af stablen fra den 5. til den 17. juni her: http://www.biddingforgood.com/dskny

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Susanne Madsen tlf. 97 46 81 49 el. 26 36 81 49 mail: organist.madsen@mail.tele.dk

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Susanne Madsen tlf. 97 46 81 49 el. 26 36 81 49 mail: organist.madsen@mail.tele.dk Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail: aaserobert@gmail.com Kirkeblad Britta Sunesen tlf.

Læs mere

2015-11-05 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 8

2015-11-05 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 8 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 5. november, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde

Referat af menighedsrådsmøde Referat af menighedsrådsmøde Tirsdag den.2.februar 2016. kl. 19.00 til 22.00 i Teglgården. Bogense. 02.02. 2016. Tilstede: Kjeld Bruun, Jannie Bruun, Dorthe Årø, Kirsten Nielsen, Lise Jørgensen, Birgit

Læs mere

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup Kirkebladet Flade Bjergby Sundby Skallerup Forår 2013 Gudstjenesteliste 10. marts til 9. juni incl. 10. marts 9:00 * 13. marts Fyraftenssang 16:30 Skallerup Kirke 17. marts 9:00 Sundby (Nørager) 20. marts

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2010

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2010 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2010 47. årg. Først skal der lyde et tillykke til årets konfirmander Forsiden viser et udpluk af de kors, konfirmanderne har lavet.

Læs mere

Torsted Sogn. Østerhåb & Torsted kirker. 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4. Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus.

Torsted Sogn. Østerhåb & Torsted kirker. 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4. Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus. Torsted Sogn Østerhåb & Torsted kirker 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4 Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus. 1 af dem er kulturperler med spændende kunst og arkitektur,

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Musik og sang - Koncerter - Træning med fysioterapeuter og psykomotorisk terapeut - Cykeltur på Duo-cykel Børnekor Musikalsk underholdning

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

KIRKEBLAD. I påskens tegn. Glesborg. Fjellerup

KIRKEBLAD. I påskens tegn. Glesborg. Fjellerup KIRKEBLAD Marts- Juni 2010 Glesborg Fjellerup I påskens tegn Mens jeg sidder og skriver disse linjer er vore to sogne ligesom det øvrige Danmark klædt i hvidt. Efter mange år blev det endelig i vinter

Læs mere

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010 KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE 60. årgang * marts - maj 2010 At gå ind i de voksnes rækker Konfirmation 2011 og 2012 Konfirmation 2010 - vi ønsker tillykke! Gospeldag i Bregninge kirke Aftensang

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne juni - august 2011 65. årgang nr. 3 Konfirmation maj 2011 Prædiken-tekst: Hvad er der mere at sige! Er Gud for os, hvem kan da være imod os? Romerbrevet kap.8, vers 31. Kære

Læs mere

Kirkenyt. GUDSTJENESTER September - december 2015

Kirkenyt. GUDSTJENESTER September - december 2015 Kirkenyt GUDSTJENESTER September - december 2015 Jungshoved Allerslev 14. s. e. trin. 6. sep. Ingen 10.30 Høstgudstjeneste 15. s. e. trin. 13. sep. 10.30 Høstgudstjeneste Ingen 16. s. e. trin. 20. sep.

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4

13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4 K I R K E N Y T PADESØ SOGN 13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4 Høst i Padesø Nyt fra menighedsrådet Nyt orgel Padesø Kirkes gamle orgel, der er ca. 125 år, er slidt op. Det har også været flittigt brugt i

Læs mere

DANSKE SENIORERs NYHEDSBREV, APRIL 15 - Samlet og redigeret af Henrik Sieben

DANSKE SENIORERs NYHEDSBREV, APRIL 15 - Samlet og redigeret af Henrik Sieben DANSKE SENIORERs NYHEDSBREV, APRIL 15 - Samlet og redigeret af Henrik Sieben Indhold: Påsketid tid til en ekstra ven? Fortsat frit valg af tv-kanaler 4.000 har skrevet under Messe om velfærdsteknologiske

Læs mere

En uge af en landsbypræsts dagbog

En uge af en landsbypræsts dagbog En uge af en landsbypræsts dagbog Jég har verdens bedste arbejde. Men det er også et krævende job de fleste af døgnets vågne timer beskæftiger jeg mig med min præstegerning. Jeg har virket i disse to prægtige

Læs mere

ORØ KIRKEBLAD. Nr.5 september/oktober 2012 21.årg. Ham takker alle vi med sang. For alt, hvad han har givet, For hvad han vokse lod i vang,

ORØ KIRKEBLAD. Nr.5 september/oktober 2012 21.årg. Ham takker alle vi med sang. For alt, hvad han har givet, For hvad han vokse lod i vang, ORØ KIRKEBLAD Nr.5 september/oktober 2012 21.årg. Ham takker alle vi med sang For alt, hvad han har givet, For hvad han vokse lod i vang, For ordet og for livet. En tid til eftertanke en tid til at takke:

Læs mere

Toftlund - Tirslund Kirkeblad

Toftlund - Tirslund Kirkeblad Toftlund - Tirslund Kirkeblad 2007 JUNI JULI AUGUST Nr. 3 Tilhørsforhold Alle mennesker hører til i en familie og en slægt eller i en vennekreds eller arbejdsgruppe eller en skoleklasse eller hvad det

Læs mere

K I R K E B L A D E T

K I R K E B L A D E T K I R K E B L A D E T MAJ - AUGUST 2015 VESTER HÆSINGE & SANDHOLTS LYNDELSE Pinsekoncert Friluftsgudstjeneste Børnegudstjeneste Den blomsterglade præst 1 PRÆSTEGÅRDENS 300-ÅRS JUBILÆUM Vester Hæsinge kirke

Læs mere

25 årgang nummmer 2 1. juni 2014. Bladets indhold. I kirkerne. Broen side 11

25 årgang nummmer 2 1. juni 2014. Bladets indhold. I kirkerne. Broen side 11 25 årgang nummmer 2 1. juni 2014 Side 2 konfirmation 2015 Side 3 Kirkelig Vejviser Side 4 Kirkecafe og udflugter Side 5 Pinsedag og Sct. Hansaften Side 6 og7 Gudstjenester og aktiviteter I kirkerne Bladets

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges September 2014 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges Forårets konfirmander For gavernes skyld? 44 nye konfirmander tjekkede sammen med deres forældre ind

Læs mere

Kirkebladet. Sommer 2016. Gudstjenester & koncerter

Kirkebladet. Sommer 2016. Gudstjenester & koncerter Side 12 Gudstjenester & koncerter Søn. 15. maj: Pinsedag 10.30 Outrup Man. 16. maj: 2. pinsedag 10.30 Lødderup: Fælles Gospeldag. Tirsdag 17. maj: Pilgrimmorgensang 9.00 Dragstrup Søn. 22. maj: Trinitatis

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

GRAVLEV STØVRING SØRUP

GRAVLEV STØVRING SØRUP KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP Vi vil så nødigt, at kirkerne i Støvring, Sørup og Gravlev skal blive som Ødekirken i Buderup. Helt tom og uden inventar. Kirkerne er vores alle sammens - vores fælles

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ 2014-2015

HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ 2014-2015 HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ 2014-2015 Læs om konfirmationsforberedelse og indskrivning på de følgende sider! KONFIRMANDINDSKRIVNING KÆRE 7. KLASSES FORÆLDRE OG KOMMENDE KONFIRMANDER. Det er blevet tiden

Læs mere

Eftermiddagstur. Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk.

Eftermiddagstur. Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk. Eftermiddagstur Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk. Den første have er japansk inspireret med mange store sten. Her må vi også se det åbne

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Flittig konfirmand på turné Pinse og lagkage Grøn brunch Menighedsrådsvalg

Flittig konfirmand på turné Pinse og lagkage Grøn brunch Menighedsrådsvalg Maj 2016 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Flittig konfirmand på turné Pinse og lagkage Grøn brunch Menighedsrådsvalg Forårets konfirmander Menighedsrådsvalg til efteråret Efter 4 gode år er det nu

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 59. årgang Højsommeren er tiden med mange rosenarter i fuld flor bl.a. hunderosen med de blegrøde blomster. Foto: Bent Thøgersen Benny Andersen har skrevet et digt, som

Læs mere

IDÉKATALOG. Sønderborg Provsti

IDÉKATALOG. Sønderborg Provsti IDÉKATALOG Sønderborg Provsti MARTS 2010 BØRN: Kirkeligt børnearbejde: Asserballe: I samarbejde med andre foreninger / børnehaver / dagpleje. Christine Terp, tlf. 74 47 32 28 Skolevandringer ved jule-

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Der er gratis adgang til alle foredragene, som finder sted i Høje Kolstrup Kirke og begynder kl. 19.30. Undtaget er dog udflugten, som koster 50 kr.

Der er gratis adgang til alle foredragene, som finder sted i Høje Kolstrup Kirke og begynder kl. 19.30. Undtaget er dog udflugten, som koster 50 kr. Der er gratis adgang til alle foredragene, som finder sted i Høje Kolstrup Kirke og begynder kl. 19.30. Undtaget er dog udflugten, som koster 50 kr. og begynder kl. 18.30 Der er hver gang kaffe og te med

Læs mere

Kirke & Sogn. aunslev bovense

Kirke & Sogn. aunslev bovense Kirke & Sogn aunslev bovense 44. årgang nr. 1 december 2013 - marts 2014 Det kimer nu til julefest Synger vi juleaften i kirken så taget er nær ved at løfte sig. Juleaften skal vi synge de salmer vi kender.

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 Padesø Kirke en sommerdag PRÆSTEN præster som ferieafløsere i Padesø Kirke. Før Padesø Kirkedistrikts omdannelse til sogn havde præsten i Veflinge og

Læs mere

Nyt fra menighedsrådet

Nyt fra menighedsrådet AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet Juni, Juli, August 2014 Nyt fra menighedsrådet Kunstudstilling i Kirkebakkehuset Menighedsrådsmøder Torsdag d. 26. juni kl. 17.00 i Kirkebakkehuset Tirsdag d. 12. august

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

HELLEVAD-ØRUM KIRKEBLAD

HELLEVAD-ØRUM KIRKEBLAD HELLEVAD-ØRUM KIRKEBLAD 4/38 Juni juli august 2015 Nyt motiv kommer fra Gitte En sommerfugl i (h)ånden... St. Bededag og følgende søndag blev i alt 16 skønne unge konfirmeret. Borgerforeningen havde som

Læs mere

K I R K E B L A D E T

K I R K E B L A D E T K I R K E B L A D E T AUGUST - NOVEMBER 2012 VESTER HÆSINGE & SANDHOLTS LYNDELSE Vær med til at skabe en kirke med plads til alle, læs om pastoratsrådsvalget side 3 1 Vester Hæsinge kirke Vester Hæsinge

Læs mere

»Har du tænkt Jesus med?«haderup Bibelcamping 2014 24. juli - 2. august. www.haderupcamping.dk

»Har du tænkt Jesus med?«haderup Bibelcamping 2014 24. juli - 2. august. www.haderupcamping.dk »Har du tænkt Jesus med?«haderup Bibelcamping 2014 24. juli - 2. august www.haderupcamping.dk Mødeprogram Torsdag den 24. juli 10.00 Bibeltime v/ frimenighedspræst Brian Christensen, Holstebro. Emne:»Forløsningen

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

K I R K E B L A D E T

K I R K E B L A D E T K I R K E B L A D E T Marts Juni 2007 Vester Hæsinge og Sandholts Lyndelse sogne Årets Konfirmander Lørdag den 5. maj og søndag den 6. maj bliver en rigtig festdag i Vester Hæsinge, Gammel- og Ny Stenderup

Læs mere

Sammen skaber vi engagement. Højskole for genbrug

Sammen skaber vi engagement. Højskole for genbrug Sammen skaber vi engagement Højskole for genbrug Mandag d. 14. marts - fredag d. 18. marts 2016 1 Forsidefoto: Mikkel Østergaard Dato Kurset afholdes fra mandag den 14. til fredag den 18. marts 2016. Pris

Læs mere

januar februar marts 2014

januar februar marts 2014 januar februar marts 2014 Slidstærkt! Den danske salmebog er en fantastisk ting. For det første beretter den om den lange historie, vi som kristne har del i: Den rummer f.eks. gendigtninger af salmer,

Læs mere

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Hjemmeside: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Hjemmeside: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup P R O G R A M Velkommen i Tommerup Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Carsten Christensen

Læs mere

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup Nr. 1 Januar - marts 2015 Læs i dette blad: Glimt fra en jubilæumsdag... 2 Helligtrekongersfejring... 3 Kirkekalender... 4 Dåbstræf.... 5 Til lykke med dåben... 5 Møder og klubber.... 6 Kirkelig vejviser...

Læs mere

Kære børn og forældre! Torsdagsbrev d. 30. november 2006

Kære børn og forældre! Torsdagsbrev d. 30. november 2006 Kære børn og forældre! Torsdagsbrev d. 30. november 2006 I går havde jeg en rundvisning. Det var rigtig rart og et godt udtryk for vores skole at gå rundt sådan en onsdag. Team A forberedte grønlandsk

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, fax 97 99 30 49 E-mail: LO@km.dk

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 1 51. årg. 2014 Marts April Maj Præstevikar Påskens gudstjenster Filmklub Konfirmationer Koncert Ældreudflugt 25 års jubilæum Selma Lagerlöf Den

Læs mere

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE 59. årgang * december 2009 - februar 2010 Adventstiden - tid til forventning 1. søndag i advent De 9 læsninger Julen for skoler og børnehaver Basunerne skal

Læs mere

Det ukristelige og. Arrangementer

Det ukristelige og. Arrangementer april maj juni 2016 Det ukristelige og I mange år var det en tilbagevendende begivenhed, at vi skulle glæde os over at være verdens lykkeligste folk. Nylig har vi mistet placeringen og måske også lykken.

Læs mere