Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere august 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 3 11. august 2014"

Transkript

1 Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere august 2014 Nyhedsbrev - Velkommen tilbage fra sommerferie! Siden det seneste Nyhedsbrev fra april måned har de fleste været igennem en lun og for nogle alt for varm sommer, der har gjort fiskeriet til noget af en prøvelse. De forholdsvise høje temperaturer har gjort kystfiskeriet temmelig besværligt for ikke at sige umuligt i hvert fald hvis man er gået efter havørrederne. Til gengæld er det lykkedes i hvert fald hvad temmelig sikre rygter vil vide at fange den første multe på flue hernede i vores område. Desværre har vi ikke hørt så meget om den, men den skulle være god nok. På et af de mere solide hot spots for den slags, nemlig Drejet ved Kegnæs lykkedes det en tysk turist-fisker at kroge en af de stærke fisk, der giver havørreden baghjul hvad fight angår. Også ferskvandsfiskerne har haft deres kvaler, og især å-fiskerne har måttet kigge langt efter regnbygerne, der kan give åen frisk vand og dermed lokke flere fisk op i de øvre systemer. Det gode fiskeri er næsten altid forbundet med nedbør i en eller anden mængde, og den har været der bare meget tidligt på sæsonen, hvilket så har betydet, at der er kommet et tidligt optræk således, at fiskene står meget langt oppe i vandsystemerne. Og da nedbøren så stilnede af, ja så gik opgangen også i stå. Hvilket har betydet rigtig mange 0-ture til åerne hen over sommeren. Laksekvoterne for de vestvendte å-systemer er flere steder fisket op. Især i de lidt nordligere beliggende vandløb. Traditionelt er der stadig ledige fisk at komme efter i både Vidå, Ribe Å / Gelså, Kongeå og Sneum / Holsted Å, hvor der plejer at være en senere opgang end i de øvrige åer. Kommer der regn / nedbør i den kommende tid, så kan der til gengæld hurtigt ske noget på fangstsiden. Så det er med at være på pletten efter en rigtig god gang regn. Bemærk dog lige, at markerne rundt om vandløbene lige skal have deres andel, inden der bliver noget til åerne. Men ellers vil gennemsnitstemperaturen nok falde ganske langsomt i den kommende tid. Selv om august og for den sags skyld også september kan være ganske lune, så begynder de klare nætter at betyde faldende temperaturer, og inde i det midterste af Jylland er det ikke usædvanligt at opleve en ganske let nattefrost med rim på græsplænen i den kommende tid! På kysten, som stadigvæk er det fiskeri, vi kredser mest om hernede, begynder havørrederne at trække

2 mod bække og åer, og størst chance for at komme i kontakt med en af de fuldfede og let farvede fisk får du nok ved at søge dem i områder, hvor der løber bække og åer ud i fjordene og på den åbne kyst. Spidser og odder kan også være gode pladser at opsøge, da havørrederne ofte skal forbi disse, og i nogle tilfælde kan de godt virke som samlingssteder, inden turen går mod den nærliggende bæk eller å. På lidt dybere vand er det måske nok fladfiskene, der bliver interessante. I hvert fald er de i en rigtig fin form her i efteråret. Men det store problem er nok at finde dem. Jeg savner i hvert fald stadigvæk nogle rigtig gode hot spots, hvor jeg fra land kan fiske dem på bundsnøre med orm eller Gulp. Der kan stadig fiskes makreller tidlig morgen størst chance har du nok fra båd. Ellers skal du over på vestkysten eller op nordpå fra Djursland og opefter. Det samme gælder hornfisk, hvor der kan fanges nogle rigtig fine eksemplarer her om efteråret. Hvad de er i antal om foråret, har de til gengæld i størrelse her om efteråret. Det er også sæson for indendørs aktiviteter. Klubaftenerne begynder lige så stille at starte op også hos os. Se andetsteds her i Nyhedsbrevet eller i den nye kalender, der er blevet eller meget snart bliver lagt op på vores hjemmeside. Med venlig hilsen Jens Nielsen Formand Konkurrencekalender Her vil vi forsøge at holde dig orienteret om de konkurrencer, der afvikles i regionen september Ærø Fiskeweekend. Åben kystkonkurrence oktober Go-Fishings Seatrout Open. Åben kystkonkurrence oktober Sønderjysk ørredfonds Ørreddage Åben fiskekonkurrence. 15. november NASS-Cup efterår Kun for medlemmer af de 4 foreninger og klubber på Als. Generalforsamling i Syddanske Lystfiskere Lidt tidligt? Joh, men det er altså også først søndag, den 9. november. Men så er du adviseret.

3 Besøg i Sportsfiskeriets Hus Som det sikkert er alle bekendt, har Danmarks Sportsfiskerforbund taget det nye Sportsfiskeriets Hus i brug. Det skete allerede i foråret, og der blev holdt officiel indvielse og åbent hus den 21. juni, hvor alle medlemmer var inviteret til et storstilet arrangement. Jeg ved ikke, hvor mange af vore medlemmer, der var med denne dag, men jeg tror ikke, det var særlig mange hvis nogen overhovedet. Derfor vil vi NASS-regi arrangere en tur derop her i efteråret. Der er ikke sat endelig dato på endnu, da vi skal have sekretariatet og forbundsbestyrelsen til også at kunne deltage, så vi kan få indhold i arrangementet. Men du hører nærmere, når datoen bliver fastsat. Sommerfest aflyst Lørdag, den 16. august havde Syddanske Lystfiskere reserveret Nygård i Nørreskoven til en sommerfest for medlemmerne. Stedet er unikt især på grund af dets beliggenhed i den nordlige halvdel af Nørreskoven og lige ud til Lillebælt. Og så kender rigtig mange området, da det er / har været et af de mest kendte og besøgte steder for havørredfiskeri på hele Als. Og mange har sikkert snakket om, at det ku være lækkert at komme til at bruge det sted eller måske ligefrem eje det! Bruge det har vi hvert fald en mulighed for qua vores medlemskab af den forening, der i dag står bag Nygård. Men på grund af for få tilmeldinger til arrangementet, blev det aflyst. Fra bestyrelsens side havde vi snakket om et minimums antal deltagere, for at vi ville sætte det hele i gang. Det antal nåede vi ikke op på. Og om vi så forsøger at stable et nyt arrangement på benene til næste år, ja det må tiden vise. 60+ erne Hyggemøder Fra Helge Pedersen har vi modtaget følgende: Sidste vinters afslutning blev en kanon oplevelse! Vi blev guidet rundt en tur langs Krusåen af Rudi Haupt. Det var meget interessant at se og høre om hvor meget, der er blevet gjort i denne å for at hjælpe fiskebestanden på fode igen. Vi vil prøve at arrangere en lignende tur igen til næste år.

4 Efter at vi nu har haft et afslappende eller et godt og fiskerigt sommerhalvår, er det nu på tide, at vi starter op igen med vore hyggemøder hver 14. dag. Jeg glæder mig til, at vi skal mødes igen. For der er som regel altid en del spændende oplevelser med nye og endnu mere fantastiske fiskehistorier fra ferien. Jeg har kigget i kalenderen efter nye mødedatoer til efteråret og har fundet frem til følgende datoer: Torsdag den 9. oktober Torsdag den 6. november Torsdag den 4. december Torsdag den 23. oktober Torsdag den 20. november Torsdag den 18. december Den 18. december bliver så den sidste mødedato før jul. Efter en kort juleferie starter vi op igen til næste år, hvor datoerne i det nye år bliver følgende: Torsdag den 8. januar Torsdag den 5. februar Torsdag den 5. marts Torsdag den 22. januar Torsdag den 19. februar Torsdag den 19. marts Husk at sætte X i kalenderen ved mødedatoerne, hvis I gerne vil deltage. Vi ses! Med venlig hilsen Helge Pedersen. Telefon fiskepleje.dk (Genopslag): Danmarks Tekniske Universitet (i daglig tale kaldet DTU) har en hjemmeside, der kort og godt hedder fiskepleje.dk. Her bliver der formidlet en masse relevant information om, hvordan man bevarer og genskaber naturlige fiskebestande i vandløb, søer og kystnære områder. Fiskepleje.dk udgiver et nyhedsbrev, som det godt kan betale sig at abonnere på. Det gør du ved blot at gå ind på hjemmesiden og anføre din -adresse i feltet nederst i højre hjørne og trykke på pilen lige umiddelbart til højre herfor.

5 Alsiske Fluefiskere orienterer Efterårets, vinterens og forårets klubaftener bliver som følger: 14. august september oktober november december januar februar marts april maj juni Og turene kommer til at ligge på følgende datoer: 16. eller 17. august 21. september oktober november december 17. januar februar marts april maj juni Med denne kalender skulle du nu have mulighed for at planlægge både dine fiskemæssige og andre aktiviteter helt frem til næste års sommerferie. Men som ved al anden planlægning kan det ikke garanteres, at det kommer til at forløbe helt 100 % efter planen, men vi vil selvfølgelig tilstræbe at gennemføre de nævnte aktiviteter. Der kan også sagtens opstå behov / ønsker om aktiviteter på andre tidspunkter end de nævnte, men dem må vi så tage i den rækkefølge, de dukker op. Eksempelvis kunne det da godt være, at der pludselig dukkede en mulighed for et kastekursus op midt i det hele, eller der var ønske om at henlægge en klubaften til kysten. Det tager vi alt sammen med i den udstrækning, det kan lade sig gøre. Du bliver naturligvis informeret, og ellers kan du følge med på vores hjemmeside eller på Facebook. En af de fisk, vi som fluefiskere fisker efter på kysten, er begyndt at tænke på generation af fisk, hvilket betyder, at de trækker mod åerne hvis de da ikke allerede er deroppe. Men selv om havørreden er på vej mod ferskvand for at gyde, er den stadigvæk en attraktiv fisk at fange og spise for den sags skyld. Men fødeindtaget er så småt ved at aftage, og de bliver derfor lidt sværere at lokke til hug. Men de kan overlistes det kræver blot lidt mere snuhed af fiskeren, og nogle gange kan det godt betale sig at tænke i lidt anderledes baner. De traditionelle kystfluer kan i mange tilfælde godt skiftes ud med fluer, der mere ligner noget til åens bækørreder eller ligner de insekter, der bliver blæst ud over vandet fra markerne og skovene bag ved. Er du til store fladfisk, så er det også ved at være nu, du skal gøre noget ved det. Pighvarren kan igen her i slutningen af august og ind i september fanges på helt lavt vand. Men vent ikke for længe det varer ikke længe, før den igen søger ud på dybere vand, og så har du som fluefisker ikke mange chancer selv om du er verdensmester i længdekast med synke 10-liner og kæmpe store fluer. I åen er der stadig chance for en havørred eller en laks i de åer, der endnu ikke har opfisket kvoterne. Det kan du for havørredens tilfælde helt frem til og med 15. november, hvorefter fredningen sætter ind. Bækørreden kan også stadig overlistes, og på fine stille dage kan det være en ren lise for sjælen at gå langs åen med en let tørfluestang og tørfluer i alle størrelser. Små myggeimitationer eller store naturtro kopier af stankelben og græshoppere kan ofte få en ellers kræsen bækker til at slå til. Og de er rigtig fine netop nu.

6 Største problem er nok snarere at finde dem end at få dem til at hugge. Den er ikke så talrig mere, som den har været, og mange steder opfordrer man fiskerne til at genudsætte dem. Det samme gælder stallingen, som jo fik 3 års mere fred forstået på den måde, at de ikke må hjemtages, hvis du er så heldig at få dem på krogen. Hvilket jo ofte sker, når man fisker efter regnbue- og bækørred. Der er dog ikke forbud mod at fiske efter dem, men hvorfor dyrke et intenst fiskeri efter en fisk, du alligevel ikke må tage med hjem til røgovnen? Det er der ingen logik i. Men de er sjove at fange på let grej. Og a pro pos let grej til åens mindre fisk. Vi nærmer os jo også den tid på året, hvor vi alle sammen skal være så gode ved hinanden og give gaver til familie og venner. Hvis du endnu ikke har et fluesæt til åens mindre fisk her taler vi om 7-8 fods stænger i klasse 3 til 5 så var det måske en rigtig god ide at skrive et sådant på ønskesedlen. Det er en helt anden oplevelse at fange de små fisk (sjældent over et par kilo) på noget let grej frem for det kraftige, du bruger til kystens ørreder. Jeg har nævnt det før, men gør det gerne igen. Har du har ønsker til aktiviteter, vi kan beskæftige os med på klubaftenerne eller forslag til ture, så hører jeg meget gerne fra dig. Send dine forslag til Jens Nielsen på jnielsen@newmail.dk eller kom ned i klubben til en klubaften. Hos os er der ofte rigtige kager til kaffen ikke noget med citronmåner eller mazarinkage fra discountsupermarkedet! Tur til Barsø For år tilbage var det noget af et tilløbsstykke at komme med på en af turene til Barsø. Der var ofte fuldt optaget efter nogle få måneders annoncering. Siden er det dog gået noget ned ad bakke med tilmeldingerne, og jeg har haft lidt problemer med at få fyldt op, så prisen ikke blev for voldsom for de enkelte deltagere. Og har i år indtil videre ikke gjort meget ud af at lægge en tur ind i programmet. Der har dog været enkelte forespørgsler, og jeg har således vovet mig ud i at booke Hestihavegård en enkelt weekend til en tur i oktober måned. Det bliver i weekenden oktober, hvor hele stedet er til vores disposition. Jeg modtager gerne allerede nu tilmeldinger. Der er i alt 10 pladser, og da jeg selv lægger beslag på den ene, så er der altså kun 9 tilbage. Og de bliver besat efter først-til-mølle -princippet. De fleste kender allerede til turene, men for dem, der endnu ikke har prøvet det, men godt kunne tænke sig at komme med, så kan jeg kort nævne, at vi bor på Hestihavegård B&B, hvor der er 5 lækre dobbeltværelser til rådighed. Der er to toilet- og badeværelser, et pænt køkken og fine spisefaciliteter for op til 12 personer samt et godt slappe-af-miljø. Der er fine forhold til ophængning og tørring af waders og anden beklædning, ligesom vi endnu aldrig har kunnet fylde fryserne op. Og det er ikke fordi, vi ikke har fanget fisk!

7 Vi står selv for forplejningen, og efter at have prøvet flere forskellige løsninger, så er vi nok kommet derhen, at vi serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Kaffe til at tage med på fisketurene klarer vi også selv du skal blot huske en termokande. Og så plejer der gerne at blive serveret lidt lækkert til snakke-timen senere på aftenen. Du skal selv medbringe fiskegrej, beklædning og anden udrustning. Du skal også selv medbringe de drikkevarer, du måtte ønske at indtage under opholdet det vil sige øl, vand, vin, spirituosa og lignende. Kaffe, the, juice og mælk er der sørget for. Og så skal du selvfølgelig medbringe noget sengelinned og toiletartikler. Og ikke at forglemme godt humør og en positiv indstilling til, at fangsterne godt kan være små. Det er nemlig ikke anderledes her end andre steder. Der udstedes ingen fangstgarantier. Men vi plejer at have en ganske fornøjelig og afslappende weekend, hvor det sociale godt må skinne godt igennem. Inden selve turen får du naturligvis lige en huskeliste med de ting, du skal og bør medbringe. Når vi kommer lidt tættere på, så finder vi lige ud af, hvem der kører og hvem, der kører med hvem. Jeg plejer at sørge for færgebilletter både over og hjem. Og alt efter hvor meget fri, man har, så tager vi derover fra fredag formiddag til hen sidst på eftermiddagen. Vær i den anledning opmærksom på, at sidste færge går allerede omkring kl. 17. Interesseret? Eller vil du tilmelde dig, så send en mail til Jens Nielsen på jnielsen@newmail.dk eller ring eller send en sms til mig på telefon Se mere om Hestihavegård her. Alsiske Kystfiskere pointture / 8. Kysttur / pointtur med sildemad Starttidspunkt: 23/8 kl med start hjemmefra. Indvejningstidspunkt: 23/8 kl /8 kl i klublokalet. Telefonisk tilmelding senest lørdag kl Klubben er vært med en gang sildemadder efter indvejningen søndag. Turleder: Claus Smidemann telefon / Første præmie havørred: Gavekort 300,- kr. eller frit valg / 9. Kysttur / pointtur Starttidspunkt: 13/9 kl med start hjemmefra. Indvejningstidspunkt: 13/9 kl /9 kl i klublokalet. Telefonisk tilmelding senest lørdag kl

8 Turleder: Søren Haupt telefon / Første præmie havørred: Gavekort 300,- kr. eller frit valg / 9. Ærø Fiskeweekend 2014 Afgang fra Fynshav 26/9 kl Afgang fra Søby, Ærø 28/9 kl Tilmelding skal ske hurtigst muligt, da der skal bestilles plads på Ærø-færgen. Turleder: Claus Smidemann telefon / / 10. Kysttur / pointtur med suppe Starttidspunkt: 11/10 kl med start hjemmefra. Indvejningstidspunkt: 11/10 kl /10 kl i klublokalet. Telefonisk tilmelding senest lørdag kl Klubben er vært med en gang suppe efter indvejningen søndag. Turleder: Ole Hansen telefon / Første præmie havørred: Gavekort 300,- kr. eller frit valg / 10. Sønderjysk Ørredfond Ørreddagene 2014 Åben konkurrence, hvor alle kan deltage. Deltagerkort kan købes i alle lokale grejbutikker. 15. / 11. NASS-Cup / pointtur med rundstykker Turudvalg: Starttidspunkt: 15/11 kl fra klublokalet på Kløvermarksskolen. Indvejningstidspunkt: 15/11 kl i klublokalet. Telefonisk tilmelding senest lørdag kl Der serveres rundstykker og kaffe i klublokalet til en pris af kr Efter indvejningen er der lidt spisning til en overkommelig pris. Turleder: Søren Haupt telefon / Første præmie havørred: Gavekort 300,- kr. eller frit valg. Claus Smidemann Telefon / Ole Hansen Telefon / Søren Haupt Telefon / Træffes turlederen for den enkelte tur ikke kontakt da en af de andre turledere. Årsafslutning i Syddanske Lystfiskere Lidt tidligt? Joh, men det er altså også først søndag, den 23. november. I mellemtiden kan du forsøge at fange en eller et par fisk, der kan komme med på præmielisterne. Der masser af muligheder i alle rækker.

9 Sønderjyllands Småbådsklub orienterer Så er sommerferien vel overstået. Sommeren har vist sig fra sin bedste side med rigtig mange varme dage, som har kunnet nydes på vandet. Det er igen tid til at kigge i kalenderen, som nu er blevet opdateret for det næste halvår med nye spændende aktiviteter. Klubben arrangerer bl.a. en spændende tur til Langeland. Fra den 6/9 til den 13/9 står den på fiskeri og hyggeligt samvær med andre småbådsfiskere. Prisen kan holdes helt nede på omkring kr. pr. team inklusive hytte. Hvis vejret er til det, bliver det til rigtig mange timer på vandet ved et af de bedste hot spots for småbådsfiskere. Der er plads til 6 teams på turen. Er det noget for jer, så kontakt John Stavski eller John Thomsen og få alle detaljer om turen at vide. Som noget nyt i Sønderjyllands Småbådsklub vil kommende fisketure planlægges en måned frem på vores klubaftner. Det gør det nemmere at planlægge og ramme de rigtige datoer, så flest mulige kan deltage. Har du lyst til at samle medlemmerne til en fisketur eller bare en hyggetur, så mød op på vores månedlige klubaftner og giv lyd fra dig. Kommende ture vil blive slået op på websiden, i vores forum og på Facebook-siden. Er du nysgerrig efter at vide, hvad vi går og laver i småbådsafdelingen, så kig endelig forbi på en af vores klubaftner og få en snak med os. Vi arrangerer jævnligt forskellige fisketure efter de lokale fisk. Det kan være en dagstur efter torsk eller en tur ud efter vores lokale fladfisk. Vores bornholmertur efter laks må ikke glemmes. Vores årlige åbne konkurrence, hvor alle er velkommen til at deltage, er også et stort tilløbsstykke. Vi har også andre ting på programmet så som busture til bådmesse, kontrol af redningsveste, foredrag og meget mere. Lyder det spændende, så kig forbi vores klublokale, altid den sidste torsdag i måneden kl på Stevning Kulturhus. Vi har selvfølgelig altid gratis kaffe på kanden. Vi ses til endnu et spændende halvår i SJSK. Se meget mere på Med venlig hilsen Bestyrelsen.

10 Ærø Fiskeweekend Så er det igen ved at være tid til den årlige Fiskeweekend på Ærø, som altid foregår den sidste hele weekend i september, i år den september. Vi er en fast flok på 7-10 mand, der holder traditionen Ærø Fiskeweekend i hævd. Det er dog ikke mange i forhold til først i 90 erne hvor vi stillede med mand og tog halvdelen af deres præmier med hjem til Als! Så kig i kalenderen og meld dig til Ærøturen 2014, så vi igen kan Arkivfoto fra en tidligere tur. gøre et godt indhug i deres mange gode præmier. Der er i år en ekstra bonus på 600 kr. til den største havørred fanget af et A.K.- / SDL-medlem, nemlig en del af Ærøpuljen, som efterhånden har kørt i mange år. Hidtil har det krævet en havørred på over 3 kg for at udløse puljen. Turen starter fredag eftermiddag kl fra Fynshav Færgehavn, hvorfra vi sejler til Søby. Derfra kører vi til Ærøskøbing Camping, hvor vi bor i 4-mands hytter. Efter indkvartering starter vi grillen og får et godt måltid grillmad og hygger os til sengetid. Fiskeriet starter lørdag morgen alt efter temperament og slutter med sidste indvejning søndag kl Hele turen med færge, hytte og forplejning koster ca kr. per mand. For mere info, kontakt Claus Smidemann på telefon Kig også under arrangementer. NASS-Cup efterår 2014 Lørdag, den 15. november 2014 kl lyder startskuddet til årets anden NASS-Cup. Det betyder, at du har næsten 3 måneder til at træne til den store match, der ud over en beskeden pengepræmie til den heldigste / dygtigste fisker på dagen også giver den vindende forening / klub ret til at være store i slawet frem til næste cup-dato. Noget som er blevet praktiseret i stor stil af forårets vindere fra Skovens Fiskeklub. Der udsendes senere en speciel indbydelse til alle medlemmer, men allerede nu kan du godt krydse af i kalenderen, så dagen er reserveret til dette vigtige arrangement.

Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 4 19. oktober 2014

Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 4 19. oktober 2014 Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 4 19. oktober 2014 Nyhedsbrev Der er siden seneste Nyhedsbrev i august ikke sket de store begivenheder. Fiskeriet er så vidt vides kørt på forholdsvis lavt blus det

Læs mere

Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 1 7. januar 2014

Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 1 7. januar 2014 Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 1 7. januar 2014 Nyhedsbrev - Godt Nytår! Som I allerede er orienteret om, udsender Syddanske Lystfiskere ikke længere klubblad 4 gange om året, som vi ellers har gjort

Læs mere

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF FTK Oktober 2013 N y h e d s b r e v n r. 3 Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF Sådan narrer du havørrederne!!! Hør om ørredernes biologi den 12. november - og bliv en bedre lystfisker De fleste

Læs mere

www.syddanske.dk Inde i bladet finder du bl.a.

www.syddanske.dk Inde i bladet finder du bl.a. 29. årgang nr. 4 oktober 2013 Syddanske Lystfiskere Alsiske Kystfiskere Sønderjyllands Småbådsklub Alsiske Fluefiskere Als-Flyderne Inde i bladet finder du bl.a. Indkaldelse til generalforsamling Ørreddagene

Læs mere

Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 2 17. august 2015

Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 2 17. august 2015 Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 2 17. august 2015 Nyhedsbrev Det er nu mere end et halvt år siden, vi sendte et nyhedsbrev ud. Egentlig burde der være udsendt et tidligere, men da der ikke har været

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk.

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk. Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid:

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid: Der vil være fremvisning af old timer fluebindingsfilm, PowerPoint-show med fluebindingsmaterialer fra eksotiske fugle, klassikske fiskebøger og materialer, samt almindelig whisky-hygge. Deltagergebyret,

Læs mere

Fiskeoplevelser. Året rundt i Vestjylland. Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk

Fiskeoplevelser. Året rundt i Vestjylland. Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk Fiskeoplevelser Året rundt i Vestjylland Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk SILD Sildefiskeriet starter i fjordmundingerne ca. midt i april og holder på til ca. midt i maj-juni hvor hornfiskene

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Mörrum september 2014

Mörrum september 2014 Endelig kom turen til Mörrum. 4 mand var tilmeldt. Kylling (Jesper), Jesper, Gustav og undertegnede. Som altid kørte vi fra Hørsholm kl. 04.00. Forventningerne til turen var høje. Der blev fanget fisk

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 08-09-2015 Indhold Forord... 1 God jul & Godt Nytår... 2 Fotografering i

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

TØRF LUEF ISKERI I ÅEN. Bo Frier og Thomas Weiergang, Sportsfiskerforbund har igennem de sidste 5 år raffineret et ekstremt spændende

TØRF LUEF ISKERI I ÅEN. Bo Frier og Thomas Weiergang, Sportsfiskerforbund har igennem de sidste 5 år raffineret et ekstremt spændende TØRF LUEF ISKERI I ÅEN Bo Frier og Thomas Weiergang, begge dygtige og innovative instruktører i Danmarks Sportsfiskerforbund har igennem de sidste 5 år raffineret et ekstremt spændende tørfluefiskeri efter

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Nyhedsbrev August 2012.

Nyhedsbrev August 2012. Nyhedsbrev August 2012. Dåb & søsætning Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård Bådene Aktiviteter Dåb & søsætning d. 17/8. På en helt fantastisk fredag eftermiddag, højt solskin, svag vind og temperaturen

Læs mere

Naturplejenetværkets træf 2016 på naturlokaliteter i Jammerbugt Kommune den 28. 29. maj

Naturplejenetværkets træf 2016 på naturlokaliteter i Jammerbugt Kommune den 28. 29. maj Naturplejenetværkets træf 2016 på naturlokaliteter i Jammerbugt Kommune den 28. 29. maj Du indbydes hermed til DN Naturplejenetværkstræf 2016 i Jammerbugt Kommune i weekenden den. 28. 29. maj fra lørdag

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å Lystfiskerforeningenaf19263Aktiviteter2013 Premierefiskeri ved Karup Å Tid: 1 marts Sted: Høgild Møllegård, Åhusevej 31, 7470, Karup Traditionen tro starter fiskesæsonen, for mange medlemmer af Lystfiskerforeningen

Læs mere

Generalforsamling 6. november 2011 kl. 09.00 på Sønderborg Vandrerhjem.

Generalforsamling 6. november 2011 kl. 09.00 på Sønderborg Vandrerhjem. Generalforsamling 6. november 2011 kl. 09.00 på Sønderborg Vandrerhjem. Formanden bød alle velkommen til generalforsamlingen. Der var i alt mødt 22 medlemmer (inklusiv bestyrelsen) til generalforsamlingen.

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

SFO NYHEDSBREV JUNI 2015

SFO NYHEDSBREV JUNI 2015 SFO NYHEDSBREV JUNI 2015 Ferie Ferie Ferie!!! slap nu af, du har fri, og syng en glad melodi. Op mod solen ler vi, den vil skinne, til ferien er forbi. 1. august 2015 ny distriktsskole i Frederikssund

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Sejlads er en sjov, udfordrende og afstressende aktivitet, som du kan dele med familien og dyrke på dine rejser. Vi tilbyder praktisk

Læs mere

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sommer, forhåbentligt med masser af sol og dejlige oplevelser og vi ses igen efter ferien.

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sommer, forhåbentligt med masser af sol og dejlige oplevelser og vi ses igen efter ferien. bb bbb Børnebiksen, Juli 2013. GOD SOMMER. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så er det sommer, selvom vejret ikke helt viser det. Men

Læs mere

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen PROGRAM FOR TURE I 2012 Hermed fremsendes program for 2012, så husk at krydse af i kalenderen. Programmet kan ændres, men det vil naturligvis blive sendt ud når det er klart. Sammen med udsendelse af dette

Læs mere

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2015/2016 Hold dig opdateret på hjemmesiden: www.hvidbjergborgerforening.dk Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne

Læs mere

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Fritidsklubben Krudtuglen Indholdsfortegnelse Velkommen til Krudtuglen...Side 3 Ny i klubben...side 3 Ny forældre i klubben Side 3 Indslusnings uge.side 4 Info tavlen..side

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8.

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8. Indholdsfortegnelse Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2 Personalet 3 Dagsrytmen 4 Når I starter i børnehave 5 Traditioner 6 Temauger 8 Ture 8 Mad 9 Praktiske oplysninger 10 Sådan er børnehaven indrettet

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

TAK - Nyhedsbrev september 2007

TAK - Nyhedsbrev september 2007 Dette nummer: Indhold af nyhedsbrevet:... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Nyt Billedarkiv... 1 Nyt fra bestyrelsen.... 1 Klubtøj... 1 Nye toilet faciliteter... 2 Konkurrencen fra sidste nummer... 2 Klubben

Læs mere

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder.

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Haveforeningen Anno 1982 27. årgang September 2010 Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Og det er al den jord, jeg har, og

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2016 32. årgang Årets aktiviteter kort: Gratis arkitekttegnet haveplan læs hvordan sidst i bladet Onsdag den 10. februar Generalforsamling

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

LANDSMESTERSKAB. for 4-mands-hold den 1. - 2. oktober 2016 Føvling

LANDSMESTERSKAB. for 4-mands-hold den 1. - 2. oktober 2016 Føvling INVITATION TIL Vinderholdene 2015 LANDSMESTERSKAB for 4-mands-hold den 1. - 2. oktober 2016 Føvling DGI Petanque og DGI Sydvest inviterer hermed til landsmesterskab for 4-mands-hold på Føvling Petanques

Læs mere

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Torsdag morgen ved halv 10 tiden mødtes Søren C., Richard, Knudsen og jeg ved færgen i Fåborg. Foran os lå 3 potentielt gode fiskedage på Lyø. Optimismen var i top, selvom

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. OKTOBER NOVEMBER 2015 3 årgang nr. 4. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på

Brugerbladet. Atkærcenteret. OKTOBER NOVEMBER 2015 3 årgang nr. 4. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Poul på tlf. 20973080 Brugerbladet

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Generelt: Her er alle velkommen!

Generelt: Her er alle velkommen! Generelt: Kom og vær med når vi starter en ny sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og underholdende aktiviteter for både store og små, unge og

Læs mere

http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på.

http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på. Uge http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på. Fripladstilskud fra staten for skoleåret 2016/17 Ansøgning om nedsættelse af skolepenge hos bestyrelsen

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000 DGI Bordtennis inviterer til Landsmesterskaber 2016 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter www.dgi.dk/201609208000 Landsmesterskaberne samler alle bordtennisspillere til en sjov og spændende weekend. Der

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Velkommen til Asgård

Velkommen til Asgård Velkommen til Asgård Kære forældre! Åbningstider Velkommen til SFO ASGÅRD. Formålet med denne lille skrivelse er at give børn og forældre en række praktiske oplysninger om fritidsordningens dagligdag.

Læs mere

Danish open. DM i trolling 2015. Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6. Arrangør: Fyns Trolling Klub

Danish open. DM i trolling 2015. Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6. Arrangør: Fyns Trolling Klub Danish open DM i trolling 2015 Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6 Arrangør: Fyns Trolling Klub TEAM konkurrence dvs. at der kan indvejes 3 fisk af hver art pr. båd, samlet over weekenden. Dvs.

Læs mere

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune Blå Flag program 2012 Ud i det blå i Sønderborg Kommune Juni Juli August Sø 1 Strandkunst On 1 Fjordsafari AKTIVITETSKALENDER Ma 2 Aktiv Sommer To 2 Fjordsafari Ti 3 Aktiv Sommer/Fjordsafari Fr 3 Skibsbygger

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Søndag d. 01 maj NM`2011 kamp 1 kystfiskeri Bouet Fredag den 13 til søndag den 15 maj 2011 Weekendtur til Mariager fjord og Navnsø. Et par dage med hyggeligt samvær

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Hvad er adresser på der hvor vi skal bo? Calle Neptuno, 4 Urban Las Rosas, 29780 Nerja, Spanien - Las Rosas Capistrano Er der WiFi i lejlighederne? Der er WiFi

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 12. Nyhedsbrev uge 37 2014. Billeder fra høstfest Tilbud fra Viborg Kommune

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 12. Nyhedsbrev uge 37 2014. Billeder fra høstfest Tilbud fra Viborg Kommune Nyhedsbrev uge 37 2014 Side 1 Side 2-4 Side 4-7 Side 7 Tak for sidst Nyt fra Troels Billeder fra høstfest Tilbud fra Viborg Kommune Side 8 Side 9-11 Side 12 Filuren Børnehaven Kalender, rengøring & kontakt

Læs mere

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE SMÅBÅDSKONKURRENCE Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 28. APRIL 2012 Stævne P Rampe VENTEPOSITION INDEN START START Rampe Stævnetelt P WC Den røde streg markerer hvor der må gives gas. Venligst respekter.

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

En dag på sommerlejr med Polyfemos!

En dag på sommerlejr med Polyfemos! En dag på sommerlejr med Polyfemos! Vi bliver vækket præcis kl. 7:00 - undtagen dagen efter natdyk, hvor vi får lov til at sove længe - til kl. 8:00. Så skal vi være friske og ned og morgenbade. Efter

Læs mere

GUIDE. til ugens vigtigste møde. Mødet med dig selv som eneste deltager. www.birgittefeldborg.dk

GUIDE. til ugens vigtigste møde. Mødet med dig selv som eneste deltager. www.birgittefeldborg.dk GUIDE til ugens vigtigste møde Mødet med dig selv som eneste deltager www.birgittefeldborg.dk TA K F O R DI DU HAR VALGT AT DOWNLOADE GUIDEN TIL UGENS VIGTIGSTE MØDE MØDET MED DIG SELV SOM ENESTE DELTAGER.

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Kære forældre til kommende skovbørn

Kære forældre til kommende skovbørn Privat Skovbørnehaven Mariehønen Skovbrynet 44 2800 Lyngby Telefon 30965035 E-mail: Bestyrelsen: kontakt@mariehoenenprivat.dk Leder: mariehoenen@mariehoenenprivat.dk NORMERING: Vi er 5 voksne og 27 børn.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Naturplejenetværkets træf 2014 ved Vejle den 24. 25. maj

Naturplejenetværkets træf 2014 ved Vejle den 24. 25. maj Naturplejenetværkets træf 2014 ved Vejle den 24. 25. maj Du indbydes hermed til Naturplejenetværkets træf, ved Vejle i weekenden d. 24. - 25 maj fra lørdag kl.10 og med afslutning søndag kl. ca. 16. I

Læs mere

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen Status Bestyrelsen og personalet på Friskolen blev ved Friskolens opstart i august 2012 i fællesskab enige om, at man hvert år ved et nyt skoleårs begyndelse, arrangerer en sammenrystningstur med én overnatning

Læs mere

Koloniforældremøde Mandag d. 18. juni afholder vi forældremøde vedr. årets sommerkoloni. Kom of få svar på alle jeres spørgsmål

Koloniforældremøde Mandag d. 18. juni afholder vi forældremøde vedr. årets sommerkoloni. Kom of få svar på alle jeres spørgsmål En Information & nyheder fra Storagergaard fritidshjem Gl. landevej 15-2620 Albertslund Portion Tlf. 287860 1. 6, 3, 4 43454077 kontor www.storagergaard.albertslund.dk Mandag torsdag 11.45 17.00 Fredag

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Rena regnes som en af de mest attraktive ørredog. kunstig indsø, som foruden ørred, stalling og helt også rummer en bestand af bl.a. gedde og aborre.

Rena regnes som en af de mest attraktive ørredog. kunstig indsø, som foruden ørred, stalling og helt også rummer en bestand af bl.a. gedde og aborre. Rena regnes som en af de mest attraktive ørredog stallingelve i Norge. Landskabet medfører, at elvens løb er varieret således, at længere langsomtflydende partier snart afløses af hurtigstrømmende strækninger.

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Hjortholm

Velkommen til Børnehuset Hjortholm Velkommen til Børnehuset Hjortholm Vi vil i dette hæfte give jer en introduktion til institutionen og de informationer, der er vigtige for jer. Hæftet består først af informationer, der vigtige lige fra

Læs mere

Æbelø den 13-15 Juni 2008

Æbelø den 13-15 Juni 2008 Æbelø den 13-15 Juni 2008 Dansk Ornitologisk Forening & Fugleværnsfonden Kursus Dette kursus henvender sig til alle drevene turguider i DOF og Fugleværnsfonden og til dig som gerne vil i gang med at guide

Læs mere