Tembo Special Fotosafari Kenya

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tembo Special Fotosafari Kenya"

Transkript

1 Tembo Special Fotosafari Kenya Samburu-Shaba /Lake Bogoria / Masai Mara. Afrejse 27. september Med Sanne og Hans fra Tembo Safari som safari-guider. Kun 4 personer i hver 4x4 safari bil.

2 Dag 1. Natfly til Kenya. Vi flyver fra København/Billund/ Aalborg til Kenya via Amsterdam. Vi flyver med KLM, underholdning på flyet (enkelte fly har ikke tv skærm ved hvert sæde).

3 Dag 2. Nairobi Wilson til Samburu/Shaba. I ankommer tidligt om morgenen til Nairobi. Her vil vi stå klar til at modtage jer. Vi kører direkte til indenrigslufthavnen Nairobi Wilson for at flyve nordpå til Samburu/Shaba. Vi lander på én af de små flyvepladser og hér venter vore chauffører i vores Landcruiser biler. Vi har valgt 4x4 biler for at vi kan køre i al slags vejr og på selv de mest ufremkommelige veje i safariområderne.

4

5 Vi oplever allerede på køreturen til vores lodge en fantastisk natur. Vi ankommer til frokost. Vi bor på skønne Shaba Sarova, som ligger inde i Shaba National Park. På lodgens område har vi mulighed for at opleve en masse, feks. ferskvandskilder med fisk, masser af fugle, aber, varaner og måske de små hurtige dværg desmerdyr. Vi bor lige op af den Brune Flod. Efter en lille pause kører vi ud på vort første game drive. Hér i Samburu har vi en del dyr vi ikke ser andre steder i Østafrika, nemlig gerenukken, den smukke netgiraf, grevys zebra, oryx og somali strudsen. Disse 5 danner det vi kalder Samburu Big Five. Men også en del fugle findes her som vi ikke ser andre stede,r feks. Gribbeperlehønen, babetten osv.

6 Dag 3. Shaba/Samburu. Efter en dejlig nats søvn er vi klar til nye eventyr. Vi kører i dag til Samburu/Buffalo Springs. Området er semi desert,halvørken lige som Shaba. Stedet kan dog også være lige så grønt og dufte som en bøgeskov en majdag i Danmark. Vi kører meget tidligt om morgenen for at opleve så meget som muligt og vi har vores morgenmad med, som vi nyder et eller andet sted lige dér ude i naturen. Samburu er fantastisk om morgenen, her dufter af duggen, fuglene synger. Man siger, Samburu har sin helt egen lyd pga fuglene. Kæmpe flokke af elefanter kommer ned til Ewaso Ngiro ( den Brune Flod ) ud på morgenen. Vi skal opleve disse store flokke af elefanter. Elefanterne her i Samburu er større end andre elefanter i Afrika, fantastisk når man ser, hvor lidt hér er at leve af for disse kæmper.

7 Midt på dagen slapper vi af, for her er meget varmt og dyrene er meget lidt aktive. Shaba Sarova, hvor vi bor har fantastiske omgivelser, nærmest en lille oase. Her er masser af små naturlige kilder, med masser af motiver, så vi behøver ikke kede os, hvis vi ikke skal have os en lille morfar. Elefanterne er tit at finde lige uden for lodgens sikkerhedshegn. Om eftermiddagen er der også deltage i en lille gåtur langs floden. Vi mødes om aftenen inden aftensmaden for at tale om dagens oplevelser, samt briefes i planen for i morgen.

8 På lodgen fodres krokodillerne først på aftenen og det giver gode muligheder for at tage nogle udsædvanlige nærbilleder. Ud på aftenen kommer der ofte store skildpadder op på land for at snuppe resterne af krokodillernes mad.

9 Dag 4. Shaba- Lake Bogoria. Efter tidlig morgenmad siger vi farvel til Shaba/Samburu for at køre en spændende tur først med Mount Kenya på vores højre hånd, et smuk syn. Vi passerer Ækvator, ser masser af små landsbyer. Pludselig åbner Rift Valley sig for os. Vi skal besøge én af de mere specielle Rift søer, nemlig Lake Bogoria. Her findes ofte i titusindvis af lyserøde flamingoer, men her er også varme kilder, spændende motiver i massevis. Vi skal bo på det lidt rustikke sted Lake Bogoria Lodge and Spa. Stedet ligger perfekt for os der gerne vil fotografere, samt opleve den meget specielle natur der er her.

10

11 Dag 5.Lake Bogoria Masai Mara. Vi siger farvel til Lake Bogoria. Vi forlader Rift Valley og kører mod mægtige Masia Mara. På Masai Mara skal vi bo to forskellige steder, i alt 5 nætter. På denne måde kan vi komme ud i alle fjerne kroge af Masai Mara s mægtige sletter. På denne tid af året er hér også masser af zebraer, gnuer... den verdenberømte vandring er i gang...

12 Vi bor først på Mara Sarova Camp, meget centralt beliggende, hvorfra vi har nem adgang til området ned mod Tanzania og Sand River hvorfra vandringen kommer. At bo her er som at komme hjem, stemningen er meget venlig. Området her byder altid på dyr, og herfra kan vi opleve game drive på begge sider af Talek floden. Fig Tree Ridge er kendt for sine mange dyr, og Ol Kiombo, der ofte kan byde på katte af forskellig slags Herfra kan vi også køre ned til Mara floden, nærmere bestemt Classic Crossing, hvis det er det vi har lyst til. Alt kan lade sig gøre herfra...

13 Mara Sarova Game Camp, med dejlige telte, swimming pool, herlig mad. En rigtig god base for vores foto safari.

14 I denne periode hvor vandringen er på sit højeste, sker der er masse. Løver, geparder, leoparder og hyæner har kronede dage, men også rovfuglene har travlt, så der sker virkelig noget på savannen. Vi kører al den game drive vi har lyst til. Dag 6. Masai Mara. Nu bliver det rigtigt spændende. Vi kører tidligt morgen game drive og vi medbringer måske vores morgenmad. Nu bliver det spændende at komme ud på savannen og opleve hvad der sker.

15 Vi kører hjem til frokost og ud på eftermiddagen kører vi igen game drive. Vi kommer hjem til en drink i baren, hvor vi gerne skulle have en masse dejlige oplevelser at dele. Vi briefer hver aften om hvilke muligheder der byder sig dagen efter. Dag 7. Masai Mara. Vi kører al den game drive, vi har lyst til. Måske er vi heldige at opleve gnuerne krydse Mara floden. Dette kræver ofte en rigtig god tålmodighed, som med alle andre store

16 naturopleveser Hvis der er stemning for det, besøger vi selvfølgelig masaierne. Nu hvor vi er 2 safariguider, kan det være at vi deler os i 2 hold. Besøget hos masaierne koster ca. 25 USD. Vi besøger måske masaierne tidligt om morgenen, hvor lyset er perfekt til en fotosession. Sanne kender masaierne og vil gerne arrangere et sådant møde. Hans er meget optaget af fugle så måske han drager af sted for at fotografere fugle denne morgen.

17 Mens vi er her på Masai Mara er der også mulighed for at opleve ballonflyvning over savannen, en helt fantastisk oplevelse. Ballonturen er ikke includeret i rejsens pris. Prisen er 2.795,- DKK og bør bestilles hjemmefra, da vi er her på Masai Mara i højsæsonen.

18 Dag 8. Masai Mara. I dag forlader vi Mara Sarova for at flytte ind på den verdens berømte Governors Camp. Det var her Bodil Udsen boede, når hun var på safari, men mest kendt er BBC S Big Cats. Alle fotograferne bor hér når der arbejdes på Masai Mara. Igen skal vi bo i telte, men denne gang mere som på Karen Blixens tid.. helt vildt Campen ligger lige ned til Mara floden.

19 Dag 9.Masai Mara Vi befinder os nu i en anden del af Masai Mara. Nu skal dette unikke område udforskes. Her er der altid noget at se. Vi vil bestemt prøve at finde det sjældne Sorte Næsehorn. Her er der virkelig brug for vores 4x4 biler. Landskabet er helt anderledes, måske vi spiser picnic i Leopard Gorge.

20 Kendt fra den verdenskendte fotograf Jonathan Scott, Big Cats historie om leoparden Bella.

21 Fantastisk at sidde i spiseteltet på Governors Camp, samtidig med at man kan høre alle lydene fra den mægtige savanne.

22 Dag 10. Masai Mara Nairobi. I dag skal vi sige farvel til mægtige Masai Mara. Vi medbringer picnic frokost, så vi ikke behøver stresse til Nairobi. Vi kan nå endnu et godt Game drive. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Nairobi. Her skal vi spise aftensmad på Karens Coffe Garden, inden vi bliver kørt til lufthavnen. Trætte men fyldt af masser af dejlige safari minder og masser af unikke pletskud.

23 Dag 11. Natfly hjem til Danmark. Ud på formiddagen ankommer vi til Danmark via Amsterdam. Photos : Sanne og Hans, Tembo Safari.

24 Denne safari har vi drømt om at sammensætte lige siden vi startede TEMBO SAFARI. En safari hvor hovedvægten er lagt på, at vi oplever så meget som muligt og bor dejligt på centralt beliggende steder. Vi ved, at mange af jer, der deltager har været på safari før. Dette er ikke en betingelse, men der er i programmet ikke brugt tid på de klassiske turistoplevelser så som Karen Blixen, Daphne Sheldrick osv. Vi har i stedet valgt at køre mere Game Drive, besøge Samburu/Shaba med sin semiørken og kæmpe elefanter. Lake Bogoria som er utrolig spændende med sine varme kilder og geisereog tusindvis af flamingoer. Hele 6 dage på mægtige Masai Mara verdens mest dyrerige område, som man aldrig bliver træt af. Tidspunktet er valgt med omhu, den store dyrevandring, The Great Migration, er på sit højeste. Da vi er 2 safari guider med masser af safarierfaring og tilsammen mere end 70 års erfaring som fotografer, har vi mulighed for at dele os op i små interessegrupper, feks. fugle/masai besøg mm. Og vær forberedt på overraskelser... Vi har som regel noget i ærmet... På gensyn, vi glæder os til at være sammen med jer. Venlig hilsen Sanne og Hans Tembo Safari.

25

26

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året Blixens Kenya Safari 2016 NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året rundt. Pris per person fra

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara

Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara For de, der ønsker det bedste af indkvartering, udnytte tiden optimalt og tilmed måske har været i Kenya før, er dette muligheden for at få disse ønsker til

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE

MASAI MARAS BIG FIVE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE Safari Eksperten byder dig velkommen til en safarioplevelse i særklasse. Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage.

PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage. PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage. Dag 1: Fly til Kenya Vi flyver fra Danmark via Amsterdam, til Nairobi, Kenya. Vi flyver med KLM / Kenya Airways. Dag 2: Nairobi National Park, Daphne Sheldrick s

Læs mere

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Lake Naivasha/Lake Nakuru - Masai Mara - Victoria-søen - Serengeti - Ngorongoro - Amboseli Den rigtige og helt logiske rundrejse der kombinerer verdens to bedste

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

VERDENS BEDSTE SAFARI I KENYA

VERDENS BEDSTE SAFARI I KENYA VERDENS BEDSTE SAFARI I KENYA MED DANSK REJSELEDER 3-16 SEPT 2019-14 DAGE BADEFERIE I DET INDISKE OCEAN Nairobi - Lake Nakuru - Masai Mara - Mombassa - Nyeri - Karen Blixen Farm - Rift Valey - Lake Naivasha

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Dagbog Tanzania 2009 2.del

Dagbog Tanzania 2009 2.del Dagbog Tanzania 2009 2.del Aften Ruaha National Park den 21-sep- 2009. Transport dag - i dag har vi kørt turen fra Mikumi som vi forlod kl. 8 15 og til Ruaha NP. hvortil vi ankom kl. 15 00. En stille og

Læs mere

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Peacock Travel byder jer velkommen til en pragtfuld og yderst varieret

Læs mere

DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING

DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING Dato: 06. 01 2017 DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING En helt unik safari for dig der gerne vil prøve noget anderledes: En uges vandring gennem den klassiske afrikanske natur, hvor lokale Maasaier guider dig

Læs mere

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Tanzania Safari 8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Pris pr. person i april/maj fra kr. 18.300,Pris pr. person fra maj-okt.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Blixens Big Five Safari i Kenya

Blixens Big Five Safari i Kenya Blixens Big Five Safari i Kenya Afrika-safari når det er bedst - til fantasipris! En indholdsrig Kenya-safari med private safari-køretøjer, fly, safari og helpension inkluderet. Mød "the Big Five" i Kenyas

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Peacock Travel byder jer velkommen til en pragtfuld og yderst varieret

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzania Big Five Safari 9 dage fra kr. 16.900,- pr. person Inkl. fly, transp ort, ind kvartering, m.m. 9 dage fantastisk, firehjulstrukket safari- rejse i T anzania En fantastisk safari-rejse til Tanzania

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp fra106.970,- Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari i

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Tanzania s Ngorongoro højland og savanne Ni dages eksklusiv safari Arusha Tarangire Ngorongoro og Serengeti

Tanzania s Ngorongoro højland og savanne Ni dages eksklusiv safari Arusha Tarangire Ngorongoro og Serengeti Tanzania s Ngorongoro højland og savanne Ni dages eksklusiv safari Arusha Tarangire Ngorongoro og Serengeti Velkommen til verdens formodentligt mest komplette safariland, Tanzania. På rejsen kommer I til

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Dato: 02. 01 2017 EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Denne spændende Tanzania safari med dansktalende rejseleder, tager jer på en spændende rejse blandt Tanzanias magiske dyreliv. Rejsen foregår på den perfekte

Læs mere

På fotosafari til det vilde Kenya

På fotosafari til det vilde Kenya På fotosafari til det vilde Kenya...med de to naturfotografer og eventyrere Helle Olsen & Uri Golman. Afrejse 25. februar og 26. oktober 2016. Tag med på dette unikke afrikanske eventyr, og få muligheden

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

BEMÆRK! Safarien kan også gennemføres på privat basis på andre tidspunkter af året. Ring og hør om mulighederne.

BEMÆRK! Safarien kan også gennemføres på privat basis på andre tidspunkter af året. Ring og hør om mulighederne. Tanzanias Horisonter 10 dages 1. klasses safari i Tanzania inkl. Amboseli, Lake Manyara, Ngorongoro, Nd utu & Serengeti Eventyrlig safari i Kenya og T anzania, verdens bedste safarilande Afrejser: 06.

Læs mere

Big Cat Safari. 12 dage fra kr ,-

Big Cat Safari. 12 dage fra kr ,- Big Cat Safari 12 dage fra kr. 22.950,- REJSERUTE: NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - NAIVASHA - MASAI MARA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI

KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI SAFARI 2013 KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI Rejsebeskrivelse TRUCK MINIBUS TRUCK LOKAL MINIBUS FLY 4X4 LOKAL JEEPFLY SAFARI 4X4 BUS LODGE JEEP TELT SAFARI LODGE

Læs mere

Kenyas horisonter ,- 10 dage. Ring

Kenyas horisonter ,- 10 dage. Ring s horisonter God tid, fremragende safari og enestående indkvartering. Denne klassiske safari byder ikke kun på fremragende safariparker, men også enestående indkvartering på et niveau langt over, hvad

Læs mere

Blixens Kenya Safari

Blixens Kenya Safari Blixens Kenya Safari 10 dage fra kr. 16.800 ved 4/personer REJSERUTE: NAIROBI ABERDARE SAMBURU NAKURU NAIVASHA MASAI MARA Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer Tlf.:

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE

MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE & Mombasa Badeferie Safari Eksperten byder dig velkommen til en rejse i særklasse med skøn safari i Masai Mara og... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Big Cat Safari 2016 DANSKTALENDE REJSELEDER

Big Cat Safari 2016 DANSKTALENDE REJSELEDER DANSKTALENDE REJSELEDER Big Cat Safari 2016 BIG CAT SAFARI 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder fra kr. 23.495,Opskriften på en fantastisk safari er enkel. Man tager et af verdens bedste safarilande,

Læs mere

KLASSISK TANZANIA SAFARI

KLASSISK TANZANIA SAFARI Dato: 30. 07 2019 KLASSISK TANZANIA SAFARI På denne rejse opleves varierede landskaber og et utroligt dyreliv. Undervejs bor man på skønne lodges og teltcamps med masser af atmosfære og rigtig høj standard

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Fantastisk safari i 3 utrolige safariparker i kombination med sol og lækkert ophold ved det turkisfarvede indiske Ocean! En 14 dages fantastisk safari-

Læs mere

Victoria Falls og safari i Zimbabwe

Victoria Falls og safari i Zimbabwe Victoria Falls og safari i Zimbabwe Fra Victoria Falls til Hwange National Park Tag med på en indholdsrig safari i Zimbabwe, hvor I skal opleve naturunderet Victoria Falls og Afrikas vilde dyreliv i landets

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

Kenyas Eventyrlige Familie Safari

Kenyas Eventyrlige Familie Safari Kenyas Eventyrlige Familie Safari 11 dage fra kr. 19.800 REJSERUTE: NAIROBI OL PEJETA NAIVASHA MASAI MARA NAIROBI - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende safariekspert Geoffrey

Læs mere

8 dage fra kr v/4 deltagere

8 dage fra kr v/4 deltagere I Elefanternes Fodspor 8 dage fra kr. 12.395 v/4 deltagere REJSERUTE: NAIROBI AMBOSELI LAKE NAIVASHA MASAI MARA NAIROBI Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer Tlf.: 8873

Læs mere

Kenya Migration Safari

Kenya Migration Safari Dato: 16. Januar 2015 Kenya Migration Safari 11 dage fra kr. 29.595 REJSERUTE: NAIROBI - SAMBURU - NAIVASHA - MARA NORTH - MASAI MARA - NAIROBI 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende

Læs mere

Kenya grupperejse. 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara. Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd

Kenya grupperejse. 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara. Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd Forord Det er med stolthed vi udbyder denne safari som har fokus på Kenyas dyreliv og den store

Læs mere

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at...

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Dato: 28. 06 2016 NAMIBIA LODGE SAFARI På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Kenya. Kenya safarirejse tilbud. Telefon Privat safari til Kenyas store nationalparker en klassiker med det bedste Kenya kan tilbyde!

Kenya. Kenya safarirejse tilbud. Telefon Privat safari til Kenyas store nationalparker en klassiker med det bedste Kenya kan tilbyde! Kenya Privat safari til Kenyas store nationalparker en klassiker med det bedste Kenya kan tilbyde! Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Privat safari til Kenyas store nationalparker

Læs mere

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers.

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers. Forlæng med campingsafari i Chobe Per person 2 dage fra kr. 2.100 v/2 pers. REJSERUTE: VICTORIA FALLS - CHOBE NATIONAL PARK - VICTORIA FALLS Indkvartering i campingtelte med savannens lyde som nærmeste

Læs mere

De store savanner i Kenya. 8 dage

De store savanner i Kenya. 8 dage De store savanner i Kenya 8 dage Overskriften på denne safari er store vider som koncentrerer sig om Kenyas største og bedste safariområder nemlig Amboseli og Masai Mara. Det er de store savanner og det

Læs mere

Det nye Kenya. Med dansk rejseleder

Det nye Kenya. Med dansk rejseleder Med dansk rejseleder Forord Denne grupperejse i Kenya er et skattekammer for sande naturelskere. På rejsen er der vandring i kratere, sejlads på søer, naturalister som guider i søgen efter dyr, ophold

Læs mere

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet KENYA 1 Jesper & Company Kenya, Tanzania & Zanzibar Deluxe Luksusrundrejse med egen guide og minibus til Kenyas tre bedste nationalparker - Samburu, Masai Mara og Amboseli. Rejsen slutter med badeferie

Læs mere

Kenya Fly Safari og Chale Island

Kenya Fly Safari og Chale Island Kenya Fly Safari og Chale Island 13 dage fra kr. 27.995 v/2 deltagere REJSERUTE: NAIROBI SAMBURU MASAI MARA CHALE ISLAND Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer Tlf.: 8873

Læs mere

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 2015-003-01 11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 Amakulu Safari s Jagt- og Safari tur for jæger og ledsager er en ideel rejse for jægeren, der ønsker en oplevelse sammen med sin ledsager, ven

Læs mere

Kenya Familie Safari

Kenya Familie Safari Kenya Familie Safari 10 dage fra kr. 16.400 REJSERUTE: NAIROBI - NAIVASHA - MASAI MARA - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge Afrika på første række Nyati Safari Lodge 16.995,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r. Kom på safari i verdensklasse

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

JULI, AUGUST, SEPTEMBER, OKTOBER

JULI, AUGUST, SEPTEMBER, OKTOBER Forord Det skal ingen hemmelighed være, at med turen til Kenya i år 2007, er der lagt op til den ultimative safari tur. Det er ikke gået på kompromis med noget og samtidig er der noget for en hver smag.

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par. Afrejse 28. marts 2010

Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par. Afrejse 28. marts 2010 Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par Afrejse 28. marts 2010 Singleture.dk har i samarbejde med Bravo Safari sammensat en fantastisk rejse, der kombinerer safari i verdensklasse

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kenyas Horisonter Fra kr. 19.298,- pr. person Inkl. fly samt rundrejse med dansk rejseleder Kenyas Horisonter byder på fremragende safari, dansktalende rejseledere og enestående indkvartering. Velkommen

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000

WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000 WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000 1 Magiske Afrika Afrika har noget magisk over sig. Noget tiltrækkende. Noget fascinerende. Noget absolut storslået. Noget næsten uforklarligt for den, der ikke har rejst

Læs mere

Østafrikas Horisonter

Østafrikas Horisonter Østafrikas Horisonter Altid DANSK- TALENDE rejseledere Afrejse 11/1, 25/1, 8/2 og 22/2-2019 Varighed Afrejse fra 17 e Aalborg, Billund og København Rejsens højdepunkter 6. : Masai Mara 5. : Siem Reap Safari

Læs mere

Kenya Migration Safari

Kenya Migration Safari Kenya Migration Safari 9 dage fra kr. 19.300 REJSERUTE: NAIROBI - NAIVASHA - MASAI MARA - NAIROBI 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Kenya Luksus Drømme Safari. 12 dage fra kr

Kenya Luksus Drømme Safari. 12 dage fra kr Kenya Luksus Drømme Safari 12 dage fra kr. 25.300 REJSERUTE: NAIROBI - ABERDARE - NAKURU - NAIVASHA - MARA NORTH - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.:

Læs mere

Kenya Elefanternes Paradis

Kenya Elefanternes Paradis and VIP Eksklusivt for 18 gæster Kenya Elefanternes Paradis 9 dage fra kr. 25.650,- Rejserute: Nairobi Mara North Conservancy Nairobi Danmark Rejseleder: Jesper Stagegaard Med Jesper Stagegaard, direktør

Læs mere

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy ligger i det syd-østlige Zimbabwe, ikke langt fra grænsen til Mozambique. Området er det største privatejede vildtreservat

Læs mere

Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450

Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450 Friendship Exchange Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450 Søndag Søndag den 10. februar ved middagstid begyndte vores

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias nordlige højdepunkter 11 dage Kontakt os for pris T arangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande,

Læs mere

Thorn Tree Safari i Kenya og Det Indiske Ocean

Thorn Tree Safari i Kenya og Det Indiske Ocean Thorn Tree Safari i Kenya og Det Indiske Ocean Denne Afrika-rejse byder på fantastiske naturoplevelser, safari i verdensklasse og afslappende badeferie ved Det Indiske Ocean. Oplevelserne er nærmest utallige;

Læs mere

En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland

En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Familiesafari i Kenya Varighed: 9 dage, 8 nætter Dag 1-2 OL PEJETA CONSERVANCY Ol Pejeta Conservancy ligger ved foden af Mount Kenya og Aberdare-bjergkæden i det centrale Kenikas Laikipia Country. Det

Læs mere

Big Five Kenya Safari

Big Five Kenya Safari Big Five Kenya Safari 9 dage fra kr. 18.600 v/6 deltagere REJSERUTE: NAIROBI - OL PEJETA - NAKURU - NAIVASHA - MASAI MARA - NAIROBI Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

Fra Kilimanjaro til Masai Mara. Dansk rejseleder og kørsel i 4x4

Fra Kilimanjaro til Masai Mara. Dansk rejseleder og kørsel i 4x4 Dansk rejseleder og kørsel i 4x4 ber og m e t p 24. se tober 2017 16. ok Fra Kilimanjaro til Masai Mara 12 dage med dansk ekspertrejseleder fra kr. 25.450,Udsigten til storslåede Kilimanjaro, kombineret

Læs mere

Succesen fra verdenspremieren i foråret 2010 gentages

Succesen fra verdenspremieren i foråret 2010 gentages Succesen fra verdenspremieren i foråret 2010 gentages Denne fantastiske tur, der følger i fodsporene af gepard og meget mere på én og samme rejse, Jim Cobetts spændende liv i Indien og Østafrika, hvilket

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Cykling med Masaier og safari i Masai Mara. 7 dage

Cykling med Masaier og safari i Masai Mara. 7 dage Cykling med Masaier og safari i Masai Mara 7 dage Her oplever du noget som ingen almindelige turister får lov til. Du vil både vandre og cykle med ledsagende Masai krigere fra Purku Klanen i Loita Hills

Læs mere

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Afrejse: d. 15.-31.oktober 2013 og d. 11.-27. februar 2014 Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Læs mere

MØD AFRIKA ULDUM HØJSKOLE

MØD AFRIKA ULDUM HØJSKOLE MØD AFRIKA ULDUM HØJSKOLE Det her kan du opleve - blandt meget andet BESØG I KIRKE OG MOSKE SAFARI BESØG HOS M OFF ROAD BESØG PÅ BØRNEHJEM Pris: ca. 15.000 kr. To årlige rejser i januar og juni. Varighed:

Læs mere

Pas cu pas,- et skridt ad gangen.

Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Udlandspraktik er en fantastisk måde at opleve et andet land. Man møder landets kultur, normer og historie på en helt anden måde, og man oplever det hele på tæt hold Derudover

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

ZIMBABWES HøJDEPUNKTER

ZIMBABWES HøJDEPUNKTER Dato:. ZIMBABWES HøJDEPUNKTER Ni dages lodge-safari fra Victoria Falls gennem Zimbabwe. Se de mægtige Victoria vandfald, smukke Lake Kariba langs Zambeziflodens løb og Hwange nationalparken. Tlf.: (+45)

Læs mere

Kruger parken & The Big Five Safari

Kruger parken & The Big Five Safari Kruger parken & The Big Five Safari 4 dages supersafari i Sydafrikas største nationalpark, Kruger National Park Tag med BENNS og Nomad på en oplevelsesrig 4 dages safaritur til Kruger National Park. Her

Læs mere

Kenya Familie Safari

Kenya Familie Safari Dato: 16. Januar 2015 Kenya Familie Safari 11 dage fra kr. 17.700 REJSERUTE: NAIROBI - MASAI MARA - NAIVASHA - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.:

Læs mere

Nyati Safari. Oplev Afrika på første R ække med Nyati Safari

Nyati Safari. Oplev Afrika på første R ække med Nyati Safari Nyati Safari Oplev Afrika på første R ække med Nyati Safari Pris pr. pers. 16.995,- Hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, stort safari program, transfer og fly

Læs mere