JUNCKERS TOTALLØSNINGER. Service, økonomi & Vedligehold

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "JUNCKERS TOTALLØSNINGER. Service, økonomi & Vedligehold"

Transkript

1 JUNCKERS TOTALLØSNINGER Service, økonomi & Vedligehold

2 TIL HVERT PROJEKT KNYTTES EN FAST JUNCKERS KONSULENT, SOM INDGÅR I TÆT DIALOG MED KUNDEN FØR, UNDER OG EFTER LEVERING AF ORDREN. Arkitekt: Sweco Arkitekter Størrelse på projektet: m² Bygherre: Køge Boligselskab Tidshorisont: Antal kvadratmeter: ca m² Antal lejligheder: 126 Ravnsborgvej Køge Boligselskab VI TØR TAGE EN UDFORDRING OP Vi ved, det er afgørende for et byggeprojekts succes, at leveringstider og aftaler altid overholdes. Tillid til og rådgivning fra leverandøren er vigtige faktorer i forbindelse med en større materialeinvestering som f.eks. et massivt trægulv. Derfor har vi flere gratis serviceydelser, der sikrer netop dette. Junckers Projektservice er blot en af dem. Hvert projekt tilknyttes en fast Junckers konsulent, som indgår i tæt dialog med kunden før, under og efter levering af ordren. Gennem vores Floor Academy tilbyder vi desuden professionel uddannelse af blandt andet arkitekter, forhandlere, entreprenører og gulvlæggere, ligesom vi råder over omfattende ekspertise inden for såvel logistik som teknisk service. Kun på denne måde sikres et fejlfrit flow i gulventreprisen.

3 MØD TRÆET I GULVHØJDE Vi har i mere end 60 år udviklet og produceret vores eget træplejesystem, som omfatter et komplet produktprogram til behandling og pleje af gulve, lofter og møbler. Alle produkter er grundigt afprøvet og lette at arbejde med. Netop fordi et massivt trægulv er en investering for livet, er det vigtigt, at man giver gulvet den rigtige behandling, så gulvet holdes smukt i mange år. Ravnsborgvej / Køge Boligselskab TOTALOMKOSTNINGER Sammenlignet med et lamelgulv, er investeringen i et massivt trægulv tjent ind på få år. Et massivt trægulv kan slibes adskillige gange og har derfor en lang levetid, hvorimod et lamelgulv blot kan slibes få gange. Et lamelgulv består af flere sammenlimede lag og skiftende opfugtning/udtørring kan svække limfugerne mellem slidlag og mellemlag, hvilket kan medfører delaminering. Dette er ikke en risiko, hvis man vælger et massivt trægulv. ET MASSIVT TRÆGULV KAN SLIBES ADSKILLIGE GANGE OG HAR DERFOR EN LANG LEVETID, HVORIMOD ET LAMELGULV BLOT KAN SLIBES FÅ GANGE, FØR SLIDLAGET ER BRUGT OP.

4 STORT UDVALG AF TRÆGULVE Hos Junckers finder du et stort udvalg af trægulve, der møder alle individuelle behov. Trægulvene kan fås i et utal af sorteringer, udtryk, størrelser og farver, og de kan også kombineres med lak, olie, farve eller måske en skibsfuge alt efter smag og behov.kvaliteten vil altid være bærende for et smukt og holdbart resultat. Se alle vores træsorter

5 GULVET SKABER RUMMET DU SKABER GULVET KVALITET FLEMMING JUNCKERS FIRST CUT QUALITY ER: Junckers produktsortiment Massive brædder den ægte vare Muligheder for konfiguration Produceret i Danmark Oparbejdet viden gennem de sidste 80 år Altid højkvalitetsprodukter Fremragende tekniske egenskaber Produkter kontrolleret og kvalificeret på mere end 10 forskellige parametre CO2 positiv energi til parketproduktionen er 100% baseret på biomasse. Fuld vedligeholdelses- og plejeprogram CE-godkendt Indeklimacertificeret af Dansk Teknologisk Institut Designløsninger kun med FSC- eller PEFC-godkendt træ (Merbau VLO certificeret) Vores gulve leveres færdigbehandlet med olie eller lak, klar til brug Forskellige overflader at vælge mellem PROJEKTSERVICE JUNCKERS PROJEKTSERVICE OMFATTER: Fast kontaktperson tilknyttet det enkelte projekt Løsningsinspiration til arkitektens detailspecifikation Udlevering af kundetilpasset teknisk materiale vedr. det enkelte projekt Vejledning i lægning af referencegulvet Kontrol af relativ luftfugtighed Checklister til modtage- og proceskontrol Uddannelse af vedligeholdelsesansvarlige Udarbejdelse af drift- og vedligeholdelsesplan i samarbejde med Junckers konsulent

6 Vejleåparken, Ishøj DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE MED JUNCKERS TRÆPLEJESYSTEM KAN DU GIVE DIT GULV NØJAGTIGT DET UDSEENDE DU ØNSKER Træ er et levende materiale, der bliver smukkere og smukkere for hvert år, der går. Derfor er det ekstra vigtigt at bruge de rigtige produkter. Når du bruger Junckers træplejesystem, er du sikker på, at du plejer og vedligeholder dine trægulve med produkter fra en producent, der har mere end 50 års erfaring med fremstilling af lak og olie. Den fremtidige vedligeholdelse løses enkelt med Junckers Træplejesystem. Junckers Gulvsæbe til den daglige rengøring, og når gulvet trænger til en opfriskning, efterbehandles med en af Junckers gulvlakker eller gulvolier. Efter års slitage kan man vælge at maskinafslibe gulvene og behandle som nyt træ med det valgte Juncker produkt. Maskinafslibning kan foretages adskillige gange på et massivt trægulv, hvilket giver gulvet en lang levetid. EN KORREKT BEHANDLING ER: Letslibning: Der slibes med korn efterfølges af 1 gang Junckers vandig lak Gulve afslebet til trærent: 1 gang Junckers GrundLak, mellemslibes med korn gange Junckers vandig lak Eller grundoliering klar/farvet efter Junckers anvisning, afhængig af træsort. Efter minimum 24 timers tørretid, 2 gange Junckers vandig lak Vælger man en 2-komponent lak for at opnå yderligere slidstyrke, øges limbindingseffekten, væsentligt, så det kan naturligvis ikke kan anbefales til almen boligbrug.

7 TRÆ ER ET MATERIALE, SOM HAR EN NATURLIGT POSITIV INDVIRKNING PÅ INDEKLIMAET MASSIVE FORDELE MASSIV KONTRA LAMEL Junckers har mere end 80 års erfaring med at producere massive trægulve. Her vil vi nævne nogle af alle de fordele, der er ved at anvende Junckers massive brædder. Vores massive brædder er alle lakforseglet i stavender (mindsker risiko for varige fugtskader i træet, som misfarvninger og flæk). Junckers massive trægulve har i de fleste tilfælde en højere Brinellhårdhed, da lamelgulve typisk har et mellemlag af en blødere træsort end topfineren. Dermed er lamelgulve mere følsomme overfor slag og trykmærker. Junckers producerer som de eneste i verden massive trægulve i pressetørret bøg og ahorn, hvilket giver et mere slidstærkt og fugtstabilt bræt, og en længere forventet levetid. Junckers massive trægulve lakeres fra fabrik med en lufttørret lak, som kun kræver en let mellemslibning inden genlakering. Et lamelgulve er typisk lakeret med en UV-lak, der kræver en kraftig mellemslibning, i de fleste tilfælde til trærent, før en ny lak kan påføres. (Med en lufttørret lak minimeres omkostninger til gulvsliber. Samtidig er der et tykkere lag lak at genlakere på, da der kun skal let mellemslibes). På et massivt trægulv er der ingen risiko for delaminering, da det modsat et lamelgulv med en tynd finer som slidlag, er massivt hele vejen igennem. Samtidig er Junckers parketgulve samlet med en konisk svalehalefer, der gør, at der ikke er risiko for limsvigt. Alle Junckers gulve kan monteres på gulvvarme. 22 mm massiv parket 22 mm lamel parket (3,6 mm) Et massivt gulv fra Junckers kan slibes mange gange i forhold til et lamelgulv, da lamelgulve typisk består af en tynd topfiner på 3,6 mm eller mindre. (Se ill. 22 mm massivt bræt, kontra et lamelbræt med 3,6 mm slidlag). Samtidig skal bagsidefineren på et lamelbræt tages med i betragtning, når der fokuceres på den samlede bæreevne. Er bagsidefineren 3 mm, kræves en strøafstand på max. 50 cm. Er bagsidefineren 2 mm, kræves en strøafstand på max. 46 cm. Junckers massive trægulve monteres som udgangspunkt med 60 cm i strøsfstand. Samtidig kræves der ikke hjælpestrøer langs vægge og ved ender (besparelse på montagetid samt materialer). En yderligere fordel ved at vælge et massivt trægulv, er at Junckers gulve kan leveres i længder op til 370 cm. Lamelgulve leveres normalt i længder af 210 cm 220 cm Junckers tilbyder som noget nyt at levere massive gulve med et ekstra lag lak. Vores massive trægulve kan monteres med det samme (ved rf 35-65%), da vi ikke kræver akklimatisering. Junckers har egen serviceafdeling, som bistår før under og efter byggeriets mange faser, for derved at sikre at de klimatiske forhold er optimale, og at gulvene monteres korrekt. Efter hvert besøg fremsendes udførlig servicerapport, der anvendes til kvalitetssikring.

8 DANSK KVALITET DANSK PRODUCERET HVAD STÅR JUNCKERS FOR? Stærk arv vi har været på markedet med massive trægulvsløsninger i mere end 80 år. Høj kvalitet vores produkter har fremragende tekniske egenskaber, bliver ved med at se godt ud og har en lang levetid. Viden vi har et globalt team af eksperter, der dækker alle aspekter af produkter og løsninger, og støtter vores kunder i design, planlægning, installation, reparation og vedligeholdelse. Kreativitet vi skaber exceptionelle rum ved sammen med vores kunder at genoverveje form, funktion, brug og farve på vores gulve. Certificerede råmaterialer vi stiller store krav til, at der leveres lovligt fældet træ. Ca. 2/3 af vores råtræ er FSC - og/eller PEFC -certificeret. Vores mål er at øge antallet af certificerede leverandører. Bæredygtigt energiforbrug den energi vi bruger i vores produktion er 100% baseret på biomasse fra resttræ fra produktionen (ikke fossilt brændstof). Den frembragte overskudsenergi eksporteres til nærmiljøet, hvilket resulterer i et positivt CO2-regnskab. Global tilstedeværelse vi har 6 datterselskaber og mere end 30 samarbejdspartnere, der dækker alle kontinenter. HVAD FÅR DU, NÅR DU ARBEJDER SAMMEN MED OS? Vores produkter er af høj kvalitet, føles og lyder rigtigt. Vi støtter dit brand med vores designløsninger. Vi tilbyder fleksibilitet i farve, form og udtryk, der kan tilpasses dit brand. Vi har en stærk global tilstedeværelse vi er der, hvor du er. Service vi yder høj service og support før, under og efter installationen. Vi kan tilpasse vedligeholdsprogrammer, der matcher lige netop dine behov. Vores produkter har lang levetid, og giver mulighed for at lave et nyt design undervejs.

9 GODT BEGYNDT Junckers Projektservice indledes med, at den tilknyttede Junckers projektkonsulent og servicetekniker mødes med dig på byggepladsen ca. 3 uger inden opstart af gulventreprisen. Her får du et samlet overblik over gulventreprisen, således at igangsættelse af projektet forløber planmæssigt og eventuelle fejl, forsinkelser og andre fordyrende led i forbindelse med gulvlægningen minimeres. Du sikres, at gulvlæggerne vejledes korrekt i opstartsfasen og eventuelle spørgsmål afklares indledningsvis. Du får adgang til markedets mest kompetente netværk af trægulvseksperter, der assisterer dig i at finde den optimale løsning før, under og efter dit projekt er afsluttet. På denne måde er platformen for et sundt og solidt kvalitetsbyggeri tilstede. UNDER UDFØRELSEN AF GULVENTREPRISEN TILBYDER VI FØLGENDE KVALITETSSIKRING: Vejledning i udførelse af gulvlægningen Kontrol af strøafstande Kontrol af opklodsningsafstande Udlevering af lægningsvejledning Kontrol af udførelse iht. vejledning Kontrol af minimumsafstande fra gulv til væg Kontrol af 10-brætsmål Junckers Projektservice sikrer kvaliteten i udførelsen af gulventreprisen. Med Junckers Projektservice ønsker vi at fokusere på den totale gulvløsning, hvilket sikrer høj kvalitet og bedre referenceværdi for bygherrer, arkitekter og entreprenører. Junckers Projektservice hjælper samtidig med at minimere omkostningerne for såvel hovedentreprenør som gulvlægger. Ved at inkludere nedenstående beskrivelse i udbudsmaterialet sikrer du, at platformen for et godt, sundt og solidt kvalitetsbyggeri er til stede. Den relative luftfugtighed måles for at sikre, at den ligger inden for de anbefalede grænser, inden installationen påbegyndes.

10 BÆREDYGTIGHED FREM FOR ALT Junckers udnytter 100% af det træ der skoves, og vi arbejder målrettet med initiativer, der forbedrer miljøet og miljøbevidstheden. I de regioner, hvor vi køber råtræ, plantes nye træer i en sådan udstrækning, at det totale skovareal vokser hvert år. Dette er levende bevis på, at skovene drives med omtanke. Junckers udnytter 100 % af træet i produktionsprocessen intet går til spilde. Biprodukter som bark, flis og savsmuld anvendes til fremstilling af energi via lokal kraftcentral og udnyttes efterfølgende i vores produktion. Overskudsproduktion af denne energi anvendes i det nationale, danske el-net og gør dermed Junckers til en CO 2 -neutral virksomhed. SUNDT INDEKLIMA VÆRNER OM MILJØET PEFC OG FSC Junckers køber råtræ fra europæiske skove, der drives i overensstemmelse med den lokale lovgivning i de respektive lande. For at beskytte naturen yderligere beder vi i indkøbsprocessen om certificeret råtræ, og i dag køber vi ca. 2/3 af vores råtræ fra enten PEFC eller FSC -certificerede kilder. FSC og PEFC er uafhængige certificeringsordninger. Begge organisationer arbejder globalt på at fremme lovligt og bæredygtigt skovbrug for at sikre natur, mennesker og ressourcer. CE-MÆRKNING Junckers gulve er CE-mærket, en garanti for at EU s lovkrav er overholdt i forhold til sikkerhed, sundhed og miljø. Som grundlag for en CE-mærkning ligger altid en overensstemmelseserklæring, der præcist viser hvordan der leves op til specifikke lovkrav. INDEKLIMA-MÆRKNING Alle Junckers gulve er indeklimamærket, hvilket sikrer, at der ikke er kemiske stoffer i gulvet, der påvirker luftkvaliteten i din bolig. REACH Junckers træplejeprodukter opfylder REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and restriction of Chemicals) En EU lovgivning, der indeholder et ensartet regelsæt og fælles registrering af anvendte stoffer. Formålet med REACH er, at sikre et højt beskyttelsesniveau for mennesker og miljø. ISO MILJØLEDELSE Junckers er certificeret i henhold til ISO Miljøledelsessystemet omfatter herudover også områderne arbejdsmiljø (OHSAS 18001), energi og sikkerhed ved el-arbejde (SKS). PEFC/ Promoting Sustainable Forest Management

11 For yderligere information se junckers.dk eller send en mail til Ønsker du at tale med os, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon

12 JUNCKERS INDUSTRIER A/S Værftsvej Køge Tlf info@junckers.dk / / MBRO

BOLIGFORENINGER GUIDE TIL KORREKT VEDLIGEHOLD AF TRÆGULVE. Sådan opnår du den mest lønsomme vedligeholdelse

BOLIGFORENINGER GUIDE TIL KORREKT VEDLIGEHOLD AF TRÆGULVE. Sådan opnår du den mest lønsomme vedligeholdelse BOLIGFORENINGER GUIDE TIL KORREKT VEDLIGEHOLD AF TRÆGULVE Sådan opnår du den mest lønsomme vedligeholdelse DENNE GUIDE VISER HVOR NEMT DET ER, AT HOLDE TRÆGULVE SMUKKE OG HOLDBARE I MANGE ÅR UDEN AT DET

Læs mere

BOLIG FORENINGER. Guide til korrekt vedligehold af trægulve JUNCKERS.DK

BOLIG FORENINGER. Guide til korrekt vedligehold af trægulve JUNCKERS.DK BOLIG FORENINGER Guide til korrekt vedligehold af trægulve JUNCKERS.DK PERFORMING O N DANISH DESIGN Junckers Industrier, Køge DENNE GUIDE VISER HVOR NEMT DET ER, AT HOLDE TRÆGULVE SMUKKE OG HOLDBARE I

Læs mere

MASSIVE TRÆGULVE PRODUKTPROGRAM

MASSIVE TRÆGULVE PRODUKTPROGRAM MASSIVE TRÆGULVE PRODUKTPROGRAM 2017 DET FØRSTE MØBEL Et massivt trægulv fra Junckers er ikke kun en gulvbelægning, men en indretningsdel, der sammen med øvrigt interiør skaber atmosfære og individuel

Læs mere

Laktyper. Trægulve Lakering

Laktyper. Trægulve Lakering 07 Trægulve Lakering Branchevejledningen omhandler metoder til lakering af trægulve baseret på vandbaserede laktyper. De er udviklet i samarbejde med leverandører og gulvlæggere. Retningslinjerne er vejledende

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve Bambus Bambus er et produkt, hvis styrke er kendt verden over. Styrken gør bambus velegnet til bl.a. stilladser, bærende konstruktioner i huse, både, møbler og meget andet.

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve 17 www.cinas.dk/morom Få prøver tilsendt til din hoveddør Bestil på www.holseogwibroe.dk/prøver eller scan QR-koden og bestil direkte fra din smartphone 2 Bambus Bambus er

Læs mere

LAMELGULVE I JUNCKERS KVALITET

LAMELGULVE I JUNCKERS KVALITET LAMELGULVE I JUNCKERS KVALITET CREATIVE CLASSICS CREATING EXCEPTIONAL SPACES LAMELGULVE Ask Plank Whitesand Det er ikke kun lyset, der giver rummet liv 03 LAMELGULVE Ask parket Whitesand 05 Det er let

Læs mere

Overfladebehandling 1

Overfladebehandling 1 Overfladebehandling 1 Indhold: Introduktion... 3 Gulvbehandling, generelt... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper:

Læs mere

PRODUKT PROGRAM Massive Trægulve JUNCKERS.DK

PRODUKT PROGRAM Massive Trægulve JUNCKERS.DK PRODUKT PROGRAM 2018 Massive Trægulve JUNCKERS.DK Der tages forbehold for eventuelle trykfejl. W A L K I N G O N DANISH DESIGN OM JUNCKERS MED JUNCKERS SOM PROFESSIONEL PARTNER, ER DU TIL ENHVER TID ER

Læs mere

Eksklusive trægulve. Zagawood det tidsløse design i moderne stil! Plank Eg Rustik matlak RW03130

Eksklusive trægulve. Zagawood det tidsløse design i moderne stil!  Plank Eg Rustik matlak RW03130 Eksklusive trægulve Zagawood det tidsløse design i moderne stil! www.zagawood.dk Plank Eg Rustik matlak - 0614RW03130 2 Træets oprindelse Nordisk tradition forenet med den nyeste teknologi Zagawood er

Læs mere

Overfladebehandling 1

Overfladebehandling 1 Overfladebehandling 1 Indhold: Introduktion... 3 Gulvbehandling, generelt... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper:

Læs mere

træplejesystem Gulvbehandling indendørs

træplejesystem Gulvbehandling indendørs træplejesystem Gulvbehandling indendørs Grund- og færdigoliering Vælg produkt Med Junckers GulvOlie plejer du ikke alene dit gulv på allerbedste måde, du tilfører også gulvet glød, dybde og slidstyrke

Læs mere

Følg brugsanvisning på dunk, for korrekt udførsel.

Følg brugsanvisning på dunk, for korrekt udførsel. Overfladebehandling Indhold Introduktion... 3 Gulvbehandling... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper: fordele

Læs mere

Gulve efterbehandling af trægulve

Gulve efterbehandling af trægulve Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri Gulve efterbehandling af trægulve Undervisningsministeriet. Januar 2012. Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve www.cinas.dk/morom Få prøver tilsendt til din hoveddør Bestil på www.holseogwibroe.dk/prøver eller scan QR-koden og bestil direkte fra din smartphone Bambus Bambus er et produkt,

Læs mere

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood 2 www.sodra.dk Ægte trægulve vokser på træerne SÖDRA HAR RØDDER I DE SVENSKE SKOVE. BOGSTAVELIG TALT. TRÆ ER ET NATURLIGT BYGGEMATERIALE, BRUGT GENNEM

Læs mere

GULVLAK (VANDBASERET) GULVLAK (OPLØSNINGSMIDDELBASERET) CLASSIC 11 GULVOLIE RENGØRING SEALMASTER 5 BASIC 6 PRO 18 7 STAR 8 TOP 5 9 WOODFILLER 10

GULVLAK (VANDBASERET) GULVLAK (OPLØSNINGSMIDDELBASERET) CLASSIC 11 GULVOLIE RENGØRING SEALMASTER 5 BASIC 6 PRO 18 7 STAR 8 TOP 5 9 WOODFILLER 10 PRODUKT KATALOG GULVLAK (VANDBASERET) SEALMASTER 5 BASIC 6 PRO 18 7 STAR 8 TOP 5 9 WOODFILLER 10 GULVLAK (OPLØSNINGSMIDDELBASERET) CLASSIC 11 GULVOLIE HARDWAX OIL 12 NATURAL 13 RE-COVER 14 RENGØRING SOAP

Læs mere

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask Højkantparket Ask Villa OpNed, CEBRA arkitekter Woodfl Højkantparket Merbau. MT Højgaard - Kbh. En stærk partner for arkitekter og bygherrer Luksusboliger på havnefronter, eksklusive firmadomiciler og

Læs mere

AFSNIT 2 GULVE-VÆGGE-LOFTER

AFSNIT 2 GULVE-VÆGGE-LOFTER AFSNIT 2 GULVE-VÆGGE-LOFTER Opdateret den: 22. juni 2016 GULVE Gulvet i lejligheden er et massivt 22mm lakeret parket gulv i ask. Da træ er et levende materiale, vil dette udvide sig og svinde ind alt

Læs mere

BÆREDYGTIG EMBALLAGE

BÆREDYGTIG EMBALLAGE BÆREDYGTIG EMBALLAGE BÆREDYGTIGE LØSNINGER MED SCANLUX PACKAGING FOR BÅDE DIG OG MILJØET Vi har taget en beslutning om at sætte miljøet i fokus. Som kunde hos os har du derfor altid mulighed for at vælge

Læs mere

PRODUKT PROGRAM Massive Trægulve JUNCKERS.DK

PRODUKT PROGRAM Massive Trægulve JUNCKERS.DK PRODUKT PROGRAM 2019 Massive Trægulve JUNCKERS.DK Der tages forbehold for eventuelle trykfejl. W A L K I N G O N DANISH DESIGN OM JUNCKERS MED JUNCKERS SOM PROFESSIONEL PARTNER, ER DU TIL ENHVER TID SIKRET

Læs mere

Trægulve Svind og udvidelser

Trægulve Svind og udvidelser 05 Trægulve Svind og udvidelser Vejledninger redegør for de naturlige variationer, der kan forekomme i trægulve afhængig af opbygning og træart. Vejledningen omfatter følgende gulvtyper: Lamel- og fi nergulve

Læs mere

Indvendige paneler. Interiør. Indeholder monteringsvejledning

Indvendige paneler. Interiør. Indeholder monteringsvejledning Indvendige paneler Interiør Indeholder monteringsvejledning Moelven indvendige paneler I denne brochure præsenterer vi Moelvens nye program i indvendige paneler. Samtidig kan du finde oplysninger om anvendelse,

Læs mere

GULVE - et naturligt valg

GULVE - et naturligt valg GULVE - et naturligt valg A natural choice by moland - blik for nye muligheder Gulve, mærket med FSC, viser, at produktet støtter bære dygtig skovdrift og er certificeret i overensstemmelse med FSC s regler.

Læs mere

Fra skovens træer til dit gulv

Fra skovens træer til dit gulv Fra skovens træer til dit gulv 1 2 Primaplank - Eg m/ hvidpigmenteret olie el. matlak Eksklusiv EKO Primaplank med fasede sider 3 Primaplank - Ask m/ hvidpigmenteret olie el. matlak Primaplank - Eg m/

Læs mere

Datablad Wiking Eg Natur

Datablad Wiking Eg Natur Datablad Wiking Eg Natur Eg Natur Hvid Hårdvoks Olie Eg Natur er fremstillet af udsøgt dansk eg, der er hårdt og stærkt kvalitetstræ. Natursorteringen er den lyse varieret sortering med flot knastspil

Læs mere

Klima og pleje. Indholdsfortegnelse. Symboler

Klima og pleje. Indholdsfortegnelse. Symboler Indholdsfortegnelse Klima og pleje Lamelgulve Side 3-9 14 mm 1-stavs lamelplanke Side 3 14 mm 3-stavs lamelparket Side 4 22 mm lamelparket og lamelplanke Side 5 12 mm multiplanke Side 6 16 mm multiplanke

Læs mere

HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER

HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER Pleje og vedligeholdelse JUNCKERS.DK 1 WALKING O N DANISH DESIGN JUNCKERS TRÆPLEJE Når du bruger Junckers Træpleje produkter, er du sikker på, at du plejer og vedligeholder dine

Læs mere

Strong Premium. 1-komponent vandbaseret gulvlak. Til erhverv med meget tra k. Glansgrad:

Strong Premium. 1-komponent vandbaseret gulvlak. Til erhverv med meget tra k. Glansgrad: Strong Premium 1-komponent vandbaseret gulvlak. Til erhverv med meget tra k 1-komponent vandbaseret og lugtsvag top-lak til brug på meget tra kkerede trægulve, der anvendes til erhvervsmæssige formål.

Læs mere

MASSIVE TRÆGULVE OG BØJLELÆGNING

MASSIVE TRÆGULVE OG BØJLELÆGNING TIPS OG VEJLEDNING MASSIVE TRÆGULVE OG BØJLELÆGNING WINNING SPORTS FLOOR SOLUTIONS FØR DU GÅR I GANG..! Byggeriet skal være tørt og lukket. Varmeanlægget skal være installeret og afprøvet, og i fyringssæsonen

Læs mere

06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation

06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation PLEJEVEJLEDNING 02 PLEJEVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE 03 Om træbordplader 04 Rengøring 04 Overfladebehandling 05 Olie og polering 06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation Har

Læs mere

GULVE - et naturligt valg

GULVE - et naturligt valg GULVE - et naturligt valg A natural choice by moland - blik for nye muligheder Gulve, mærket med FSC, viser, at produktet støtter bære dygtig skovdrift og er certificeret i overensstemmelse med FSC s regler.

Læs mere

Møbel- & Loftbehandling

Møbel- & Loftbehandling træplejesystem Møbel- & Loftbehandling indendørs Væg- & Loftbehandling Bevar træets lyse, lette udtryk Væg- og loftpaneler af lyst træ gulner naturligt, som tiden går. Hvis du vil bevare et naturligt lyst

Læs mere

FSC er den eneste globale træmærkningsordning, som sikrer, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

FSC er den eneste globale træmærkningsordning, som sikrer, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. FSC GØR EN FORSKEL Overalt i verden er ulovlig tømmerhugst og overudnyttelse af skovene et problem, der truer med at udrydde skovens dyr og planter. FSC gør noget ved problemerne. FSC er den eneste globale

Læs mere

Datablad Wiking Eg Atlantic

Datablad Wiking Eg Atlantic Datablad Wiking Eg Atlantic Eg Atlantic Hvid Hårdvoks Olie Wikings Prestige serien er eksklusive planker med en bredde på 235mm. Fremstillet af udsøgt dansk eg, der er hårdt og stærkt kvalitets træ. Atlantic

Læs mere

Datablad Wiking Ask Country

Datablad Wiking Ask Country Datablad Wiking Ask Country Ask Country Life Hvid Olie Wiking Ask plankegulve fremstilles af udsøgt dansk ask. Ask er en smuk lys træsort med en helt unik struktur i brunligt til rødligt kernetræ. Plankerne

Læs mere

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs Pleje af lakerede gulve Forlænger lakkens og gulvets levetid Vælg produkt Junckers LakPleje er et unikt produkt, der forlænger lakkens levetid og bibeholder lakkens

Læs mere

Trægulve Ludbehandling

Trægulve Ludbehandling 09 Trægulve Ludbehandling Branchevejledningen omhandler metoder til ludbehandling af nåletræsgulve, primært baseret på kombinationen af lud- og sæbebehandling. De er udviklet i samarbejde med leverandører

Læs mere

Beton Bænke BETON BÆNKE. Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på

Beton Bænke BETON BÆNKE. Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på Beton Bænke FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM BETON BÆNKE Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på siddeflader og som ryglæn. Ligeså de klassiske og tidløse betonbænke

Læs mere

SYNTEKO OVERFLADEBEHANDLING

SYNTEKO OVERFLADEBEHANDLING SYNTEKO OVERFLADEBEHANDLING SINCE 1944 SYNTEKO OVERALT Synteko er et begreb blandt professionelle gulvslibere verden over, og vores brede og dækkende sortiment er med til at underbygge dette. Fra stuen

Læs mere

KVALITETSGULVE til drømmeboligen det er helt naturligt

KVALITETSGULVE til drømmeboligen det er helt naturligt KVALITETSGULVE til drømmeboligen Timberman Plank Eg accent Ultramat lak natur 145008MCP det er helt naturligt TIMBERMAN TRÆGULVE et godt gulvvalg Med et Timberman Trægulv får du et stærkt, moderne gulv

Læs mere

Brug og bevar Bæredygtige grunde til at vælge træmøbler

Brug og bevar Bæredygtige grunde til at vælge træmøbler Brug og bevar Bæredygtige grunde til at vælge træmøbler Ting, der holder længe, giver langt mindre miljøbelastning end ting, der kræver løbende udskiftning. Og de giver som regel større brugsglæde og mere

Læs mere

SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD

SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD NORDISK BÆREDYGTIGHED MED MASSIVT POTENTIALE Saga Wood er udviklet med en målsætning om at være det optimale Svanemærkede terrasse- og beklædningsgulv med tanke på eksklusivt

Læs mere

Lev naturligt med. Massive trægulve & paneler

Lev naturligt med. Massive trægulve & paneler Lev naturligt med Massive trægulve & paneler Ægte trægulve vokser på træerne Södra Interiör er en af nordens førende leverandører af massive lister, trægulve, paneler og interiørprodukter. I vores sortiment

Læs mere

massive trægulve PrISER & muligheder Gældende fra 30. januar 2012 CREATING EXCEPTIONAL SPACES

massive trægulve PrISER & muligheder Gældende fra 30. januar 2012 CREATING EXCEPTIONAL SPACES massive trægulve Gældende fra 30. januar 2012 PrISER & muligheder CREATING EXCEPTIONAL SPACES indhold 03 Træd ind i mulighederne 04 Miljø 05 Junckers kollektioner 2012 06 The original collection 07 The

Læs mere

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 ATBO REOLEN ER EN DANSK MØBELKLASSIKER Fremstillet efter solid, dansk snedkertradition og med utallige kombinationsmuligheder. Reolen er stilren og klassisk i sit

Læs mere

GULVE - et naturligt valg

GULVE - et naturligt valg GULVE - et naturligt valg Velkommen Velkommen Naturens materiale træ er en altafgørende ingrediens i dagligdagen hos Moland og, bevidst eller ubevidst, også dagligdagen for de fleste mennesker. I vores

Læs mere

PRISLISTE. Langtømmer løftes over på afkortebord

PRISLISTE. Langtømmer løftes over på afkortebord PRISLISTE ENGROS FEBRUAR 2014 Langtømmer løftes over på afkortebord Lager af granrafter med bark Lundum Savværk ApS Torpvej 59, Lundum 8700 Horsens Tlf. 7565 42 58 Fax 7565 49 44 www.lundumsavvaerk.dk

Læs mere

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el!

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Et energineutralt hus med solenergi og elvarme er en totalløsning for fremtiden bygget med innovative kvalitetskomponenter og den rette viden Intelligent

Læs mere

FØR OG UNDER LÆGNING AF GULVET

FØR OG UNDER LÆGNING AF GULVET JUNCKERS LEVEL 78+ STRØSYSTEM Erhverv / Bolig JUNCKERS LEVEL 78+ STRØSYSTEM FØR OG UNDER LÆGNING AF GULVET C 1.0 C 1.2 C 1.2.3 Generel information Strøsystem information Projekteringsvejledning Byggeriet

Læs mere

Smukke trægulve, der kan bruges i generationer

Smukke trægulve, der kan bruges i generationer Smukke trægulve, der kan bruges i generationer Forside: Fyr massiv hårdvoksolie lysegrå Ovenfor: Fyr massiv ubehandlet (samme udseende får du, hvis du vælger hårdvoksolie, klar) En af verdens vigtigste

Læs mere

we know how 306100108-2000 G R U P P E N

we know how 306100108-2000 G R U P P E N we know how G R U P P E N 02 AVN Gruppens ejere. Fra venstre Henrik Krabbe, Peter Krabbe og Ole Krabbe G R U P P E N Teknik der skaber resultater AVN Gruppen blev grundlagt i 1933 af Alfred V. Nielsen.

Læs mere

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI DIT BÆREDYGTIGE VASKERI BÆREDYGTIGE LØSNINGER Vi har fokus på bæredygtige løsninger. Vores produktionsanlæg er optimeret, tekstilerne er nøje udvalgt og vaskeprocessen skånsom og PH-neutral. Vi vil gerne

Læs mere

Inden gulvet leveres skal huset være lukket, tørt og varmt, og indeklimaet være under kontrol (Stabil temperatur og RF %).

Inden gulvet leveres skal huset være lukket, tørt og varmt, og indeklimaet være under kontrol (Stabil temperatur og RF %). Læggevejledning 1 Indhold: Introduktion... 3 Huskeliste... 3 Modtagelse... 4 Luftfugtighed og temperatur... 4 Strøafstand... 5 Montering på eksisterende gulve eller spån/krydsfinerplader... 5 Montering

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

SKAL DIT HUS RENOVERES?

SKAL DIT HUS RENOVERES? SKAL DIT HUS RENOVERES? Mange års erfaring har lært os at sætte kunden i centrum. At lytte og kommunikere er en vigtig faktor, når opgaverne skal løses korrekt og til tiden. Kunden i centrum Casadana A/S

Læs mere

Cembrit Bølgeplader i fibercement

Cembrit Bølgeplader i fibercement Cembrit Bølgeplader i fibercement En stærk løsning www.cembrit.dk Til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fiber cement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige,

Læs mere

PRISER OG PRODUKT- PROGRAM 2018

PRISER OG PRODUKT- PROGRAM 2018 PRISER OG PRODUKT- PROGRAM 2018 Massive trægulve Gældende fra 8. januar 2018 JUNCKERS.DK 1 Der tages forbehold for eventuelle trykfejl. W A L K I N G O N DANISH DESIGN OM JUNCKERS JUNCKERS INDUSTRIER A/S

Læs mere

Starfloor. Lægningsvejledning. 17.september 2013

Starfloor. Lægningsvejledning. 17.september 2013 Starfloor Lægningsvejledning 17.september 2013 Lægningsvejledning Brugsklasse Anvendelsesområder STARFLOOR CLICK er et gulv udviklet til bolig segmentet. * *følg lægningsvejledningen nøje Akklimatisering

Læs mere

Om Circular Computing

Om Circular Computing Om Circular Computing Vores mission er at ændre verdens syn på køb af IT. Bæredygtighed er altafgørende men må ikke gå på kompromis med ydeevne og kvalitet. På den måde kan alle leve i en bedre verden

Læs mere

fade LITHOS System datablad 2017/1 made from natural materials in Scandinavia

fade LITHOS System datablad 2017/1 made from natural materials in Scandinavia fade System datablad LITHOS 07/ made from natural materials in Scandinavia Indhold. Fade kustikpudssystem. System navn. nvendelsesområde 4. Materialer & produkter 5. Egenskaber 6. Egnede bæreværk 7. Montage

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 PRISLISTE 2017 KVALITETER Prisliste 2017 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører, der kan garantere,

Læs mere

Oliering og Pleje af Trægulve

Oliering og Pleje af Trægulve Oliering og Pleje af Trægulve 1. Oliering - nylagte ubehandlede massive trægulve 2. Plejeoliering - nylagte fabriksolierede trægulve 3. Plejeoliering eksisterende olierede trægulve 4. Rengøring og vask

Læs mere

Junckers Stavparket. Lægningsvejledning. Junckers stavparket kan bla. benyttes til følgende mønstergulve: Sildeben

Junckers Stavparket. Lægningsvejledning. Junckers stavparket kan bla. benyttes til følgende mønstergulve: Sildeben Junckers Stavparket Lægningsvejledning Junckers stavparket kan bla. benyttes til følgende mønstergulve: Sildeben Stige Engelsk Skråtavl Kvadrat Inholdsfortegnelse Junckers systemløsninger for stavparket

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O E N G R O S P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O E N G R O S P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 ENGROSPRISLISTE 2017 KVALITETER Engrosprisliste 2017 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører,

Læs mere

En verden af træ. Udvikling Samarbejde Produktion

En verden af træ. Udvikling Samarbejde Produktion En verden af træ Udvikling Samarbejde Produktion HISTORIE Gennem 3 generationer har arbejdspladsen på Falster, summet af snakken om træ og genlydt af savene, der suser gennem træet. Flexwood har fulgt

Læs mere

Stilfuld atmosfære med naturlige kvalitets trægulve...

Stilfuld atmosfære med naturlige kvalitets trægulve... Stilfuld atmosfære med naturlige kvalitets trægulve... Indholdsfortegnelse Side 3 Træets oprindelse Side 4-5 ipowood Parket eller Plank Side 6-7 ipowood Plank sortiment Side 8-9 ipowood Parket sortiment

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 PRISLISTE 2017 KVALITETER Prisliste 2017 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører, der kan garantere,

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 PRISLISTE 2016 KVALITETER Prisliste 2016 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører, der kan garantere,

Læs mere

Delux [di:luks] THINGS OF VERY HIGH QUALITY. Beskrivelse af. Grøn

Delux [di:luks] THINGS OF VERY HIGH QUALITY. Beskrivelse af. Grøn Beskrivelse af Hvorfor en komplet grøn løsning? Delux har nu eksisteret siden 2002, og vi har løbende forbedret vores ydelser. Det har resulteret i et højt og stabilt kvalitetsniveau, et godt arbejdsmiljø

Læs mere

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN TAG ANSVAR FOR FREMTIDEN Som forbrugere i dagens Danmark er vi så privilegerede at have muligheden for at gøre en stor forskel for miljøet.

Læs mere

OBAMBUS. Vores formål med produktet er at skabe budskabet om at bambus bare er bedre økonomisk, miljømæsigt og æstetisk.

OBAMBUS. Vores formål med produktet er at skabe budskabet om at bambus bare er bedre økonomisk, miljømæsigt og æstetisk. OBAMBUS Vi er vilde med bambus af ganske simple årsager: Det er den hurtigst voksende plante i verden og dermed en fantastisk kilde til bæredygtig produktion. Samtidig er bambus et af de hårdeste materialer,

Læs mere

Datablad Wiking Douglas

Datablad Wiking Douglas Datablad Wiking Douglas Douglas Hvid Hårdvoksolie + Wiking Douglas produceres af omhyggeligt håndplukkede danske Douglas-stammer. De brede planker er behandlet med Ekstra hvid Hårdvoksolie, som efter lader

Læs mere

PRISER OG PRODUKT- PROGRAM 2019

PRISER OG PRODUKT- PROGRAM 2019 PRISER OG PRODUKT- PROGRAM 2019 Massive trægulve Gældende fra 7. januar 2019 JUNCKERS.DK 1 Der tages forbehold for eventuelle trykfejl. W A L K I N G O N DANISH DESIGN OM JUNCKERS JUNCKERS INDUSTRIER A/S

Læs mere

Fem grunde mere til at købe Kährs

Fem grunde mere til at købe Kährs Fem grunde mere til at købe Kährs Der er mange gode grunde til at vælge et gulv fra Kährs. Naturlig skønhed og teknisk overlegenhed, for eksempel. Her er et par stykker mere. 1 2 3 4 5 Længste erfaring

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

Den store forskel er detaljen

Den store forskel er detaljen Den store forskel er detaljen Det er ikke til at se, hvis man ikke lige ved det; Det særlige ved en traverskran fra CERTEX A/S ligger i detaljen. Du kan ikke nøjes med en kran med den rigtige bæreevne

Læs mere

45 år med tjek på luft. Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører

45 år med tjek på luft. Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører 45 år med tjek på luft Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører 45 år med tjek på luft TCÅ Trykluft Centret A/S har i mere end 45 år været eksperter i trykluft, og vi leverer trykluftskompressorer

Læs mere

Læggevejledning P A R K E T

Læggevejledning P A R K E T Læggevejledning P A R K E T For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser og billeder er vejledende. P A R K E T - O G

Læs mere

Finnforest Kerto. indbygget fleksibilitet, æstetik og styrke M 16 BSH 12/(4-36) Kerto Q 69. Topplade d = 80/8 mm Møtrik M 16 svejset til topp

Finnforest Kerto. indbygget fleksibilitet, æstetik og styrke M 16 BSH 12/(4-36) Kerto Q 69. Topplade d = 80/8 mm Møtrik M 16 svejset til topp M 16 BSH 12/(4-36) Finnforest Kerto Kerto Q 69 indbygget fleksibilitet, æstetik og styrke Bulldog 75 Topplade d = 80/8 mm Møtrik M 16 svejset til topp 100 69 60 Stålrør 42/3,2 Finnforest højteknologi i

Læs mere

GULVE. Velkommen til VORES VERDEN FÅ MASSER AF INSPIRATION I VORES ONLINE SHOWROOM

GULVE. Velkommen til VORES VERDEN FÅ MASSER AF INSPIRATION I VORES ONLINE SHOWROOM GULVE Velkommen til VORES VERDEN FÅ MASSER AF INSPIRATION I VORES ONLINE SHOWROOM WWW.GULV.MOLAND.BIZ MOLAND GULVE - et univers af ubegrænsede muligheder Når der vælges gulv til boligen, vælges der med

Læs mere

MASSIVE TRÆGULVE. Parket, Plank, HexParket & Sildeben JUNCKERS.DK

MASSIVE TRÆGULVE. Parket, Plank, HexParket & Sildeben JUNCKERS.DK MASSIVE TRÆGULVE Parket, Plank, HexParket & Sildeben JUNCKERS.DK B W A L K I N G O N DANISH DESIGN OM JUNCKERS Hos Junckers har vi specialiseret os i produktion af massive trægulve samt plejeprodukter

Læs mere

Træpersienner. Overskrift. Luxus træpersiennen

Træpersienner. Overskrift. Luxus træpersiennen Overskrift Træpersienner træpersiennen træpersiennen er til vinduer og rum der fortjener det bedste. Persiennen kan også bruges som stabil smuk rumdeler. Vælg den træsort der matcher rummets øvrige indretning

Læs mere

Malgodt.dk. CSR Strategi. En plan for ansvarligt og bæredygtigt salg og håndtering af maling.

Malgodt.dk. CSR Strategi. En plan for ansvarligt og bæredygtigt salg og håndtering af maling. Malgodt.dk CSR Strategi En plan for ansvarligt og bæredygtigt salg og håndtering af maling. 2 Malgodt.dk CSR Strategi OM OS Malgodt.dk er en moderne detailforretning der sælger maling, malertilbehør samt

Læs mere

uponor Blue Service gør det urimeligt nemt Et serviceunivers fra start til slut, der hjælper dig med at komme nemmere i mål

uponor Blue Service gør det urimeligt nemt Et serviceunivers fra start til slut, der hjælper dig med at komme nemmere i mål uponor Blue Service gør det urimeligt nemt Et serviceunivers fra start til slut, der hjælper dig med at komme nemmere i mål Uponor Blue Service gør det urimeligt nemt. Så du kan bruge tiden på det væsentlige.

Læs mere

REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK

REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 SÅDAN BLIVER EN BAMBUSPLADE TIL BAMBUSSEN HØSTES Efter bambussen er høstet fragtes bambusstænglerne på små lastbiler ned fra skovområderne i bjergene.

Læs mere

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Det naturlige valg til din facade Klassisk design med overlegen æstetik Få et moderne og rustikt udtryk og et flot farvespil på facaden med Cembrit Patina & Cembrit

Læs mere

G 1.0 Overfladebehandling / plejeprodukter Rengøring og vedligeholdelse Generel information for gulve Bolig / Erhverv / Sport

G 1.0 Overfladebehandling / plejeprodukter Rengøring og vedligeholdelse Generel information for gulve Bolig / Erhverv / Sport Overfladebehandling / plejeprodukter Bolig / Erhverv / Sport Generelt Junckers færdigbehandlede parketgulve leveres klar til brug efter lægning. Overfladens holdbarhed og udseende vil kunne forlænges ved

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende El-gulvvarme

Spørgsmål og svar vedrørende El-gulvvarme Spørgsmål og svar vedrørende El-gulvvarme Hvorfor er der forskellige typer varmesystemer - til trægulve og betongulve? Vores systemer er testede til den europæiske standard IEC335/EN60335, hvor det anbefales,

Læs mere

PANELBYG.dk. PANELBYG ApS Gråhedevej 7, Ådum DK-6880 Tarm Telefon 88 32 17 70 E-mail: info@panelbyg.dk. Den rigtige samarbejdspartner

PANELBYG.dk. PANELBYG ApS Gråhedevej 7, Ådum DK-6880 Tarm Telefon 88 32 17 70 E-mail: info@panelbyg.dk. Den rigtige samarbejdspartner 16 Oktober 2015 1 PANELBYG ApS Gråhedevej 7, Ådum DK-6880 Tarm Telefon 88 32 17 70 E-mail: info@panelbyg.dk Tommy Bundgaard Hansen Rådgivning og salg Dir. telefon: +45 88 32 17 72 Mobil : +45 6128 4080

Læs mere

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77 ET GULV FOR LIVET Et massivt plankegulv er ikke alene en god investering i et smukt hjem. Det er også en investering i sundhed, velvære og bæredygtige værdier. Woodwills massive plankegulve er - produceret

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En ny generation og en stærk løsning til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fibercement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige,

Læs mere

TRÆGULVE, TÆPPER OG VINYL-CLICK. Frisk dit hjem op! forvent blot lidt mere!

TRÆGULVE, TÆPPER OG VINYL-CLICK. Frisk dit hjem op!   forvent blot lidt mere! TRÆGULVE, TÆPPER OG VINYL-CLICK Frisk dit hjem op! www.ka-gulv.dk forvent blot lidt mere! KA GULVSERVICE forvent blot lidt mere! KA Gulvservice tilbyder kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

Dansk Gulvpleje. Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum. Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv

Dansk Gulvpleje. Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum. Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv Dansk Gulvpleje Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv Anti-Skrid Linoleum Stengulv Trægulv Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum Dansk Gulvpleje Stenbukvej 65

Læs mere

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere:

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere: BYGNINGS RENOVERING Den førende samarbejdspartner Casadana A/S har som sit erklærede mål at være blandt de foretrukne samarbejdspartnere på Sjælland og øerne inden for renovering og byggestyring. Det lyder

Læs mere

PRISER & PRODUKTPROGRAM

PRISER & PRODUKTPROGRAM Gældende fra 9. januar 2017 PRISER & PRODUKTPROGRAM MASSIVE TRÆGULVE 2017 Massive Trægulve - Perfekt til gulvvarme CREATING EXCEPTIONAL SPACES PEFC/09-31-004 Promoting Sustainable Forest Management www.pefc.org

Læs mere

fade PLUS+ System datablad 2017/1 made from natural materials in Scandinavia

fade PLUS+ System datablad 2017/1 made from natural materials in Scandinavia fade System datablad PLUS+ 07/ made from natural materials in Scandinavia Indhold. Fade Akustikpudssystem. System navn. Anvendelsesområde 4. Materialer & produkter 5. Egenskaber 6. Egnede bæreværk 7. Montage

Læs mere

PANELBYG.dk. Indholdsfortegnelse. Indvendig isolering. Hulmurs isolering. Kontaktoplysninger

PANELBYG.dk. Indholdsfortegnelse. Indvendig isolering. Hulmurs isolering. Kontaktoplysninger 1 2 Indholdsfortegnelse side 3 Indvendig isolering side 4 Hulmurs isolering side 6 Gulv isolering side 8 Tag isolering side 10 Facade isolering side 11 Loft isolering side 12 Løsningsforslag side 13 U-værdi

Læs mere

Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning

Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning Rørteknik vi går i rørene uden at gå i vejen! www.aarsleffrørteknik.dk Kloakrenovering hurtigt, sikkert og holdbart Velfungerende afløbssystemer er uundværlige

Læs mere