Fem grunde mere til at købe Kährs

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fem grunde mere til at købe Kährs"

Transkript

1 Fem grunde mere til at købe Kährs

2 Der er mange gode grunde til at vælge et gulv fra Kährs. Naturlig skønhed og teknisk overlegenhed, for eksempel. Her er et par stykker mere.

3 Længste erfaring Læs mere under punkt 1 Let at installere Hurtig installering Let at fjerne og geninstallere Læs mere under punkt 2 Ingen lim Kan møbleres med det samme Velegnet til store områder Stærk samling Læs mere under punkt 3 Modstandsdygtigt over for ridser Stærk overfl ade Kan overfl adebehandles på ny Læs mere under punkt 4 Klimatisk stabilt Minimal bevægelse Mindre hulning Læs mere under punkt 5

4 #1 Den længste erfaring. Den bedste knowhow. Kährs er en af de ældste trægulvsproducenter i verden. Vi er også en af de mest innovative. Denne kombination af tradition og højteknologi er unik i trægulvsbranchen. Vi har arbejdet med træ og kun træ i 150 år. Vi har lært af såvel vores succes som vores fejl. Resultatet er en uvurderlig kompetence og knowhow og et solidt grundlag for fortsat at være førende inden for udviklingen af trægulve.

5 Opfandt verdens første konstruerede parket. Kährs var de første til at tilbyde fabriksforbehandling. Kährs var de første til at opnå de krævende kvalitets- og miljøcertifi ceringer. Kährs lancerede det første parketgulv med Woodloc. Vi lancerede aktivitetsgulvet. Nu lancerer vi det 20 mm tykke selvbærende gulv til fl ydende installering.

6 #2 Woodloc den stærkeste samling. Under vores konstante bestræbelser på at perfektionere vores trægulv fandt vi frem til Woodloc -samlingen. Vi var den første gulv producent på markedet, der gjorde brug af denne revolutionerende metode til sammen føjning af brædder. Woodloc gør det ikke blot nemmere at installere gulvet; det gør det også mere modstandsdygtigt over for efterfølgende beskadigelse og mellemrum. Træ er et naturmateriale, der påvirkes af fugtighedsændringer i løbet af året. Dette udsætter samlingerne for et stort pres. Woodloc - samlingen har vist sig at være traditionelle samlinger overlegen med hensyn til at modstå denne type pres.

7 Vi har instal - leret mere end m 2 over hele verden Hele samlingskonstruktionen er fremstillet af træ og er fuldstændig integreret i brættet der er ikke tilføjet andre materialer.

8 DEN STÆRKESTE SAMLING. HVORFOR? Træ forsøger at opnå en fugtighedsmæssig balance med omgivelserne. Når der er meget fugt i luften, udvider et trægulv sig. Når fugtighedsniveauet falder, trækker gulvet sig sammen. Selv om gulvets udvidelse og sammentrækning er ganske lille udtrykt i millimeter, er det et meget stort pres, der udøves i processen. Hvis der er tunge møbler i rummet, f.eks. bogreoler eller et klaver, er presset på samlingerne enormt. Woodloc -samlingen er dog stærk nok til at modstå denne type pres. Bogreol Klaver >1.400 kg/m

9 IKKE OVERBEVIST? VI HAR TESTET DET. I dag findes der mange typer limfri samlinger. En række samlinger fra forskellige producenter blev for nyligt testet med henblik på brudstyrke. Testen udføres ved at fastgøre to brædder, der er sammenføjet med en limfri samling, til en maskine, der derefter trækker brædderne fra hinanden. Maskinen måler den kraft, der kræves for at adskille brædderne. Resultatet af testen kan ses nedenfor. Figuren viser også, hvilke materialer der er anvendt i de forskellige samlinger. Samlingens styrke pr. meter (kn/m) 16 Langside Kort ende Kährs BIRKETRÆSFINER Konkurrent 1 Konkurrent 2 Konkurrent 3 Konkurrent 4 Konkurrent 5 Konkurrent 6 Konkurrent 7 Konkurrent 8 Konkurrent 9 Konkurrent 10 Konkurrent 11 Konkurrent RETRÆSFINER BIRK RETRÆSFINER TRÆFIBERPLADE BIRK GUMMITRÆ GUMMITRÆ RETRÆSFINER TRÆFIBERPLADE POPPEL POPPELFINER RETRÆSFINER RETRÆSFINER TRÆFIBERPLADE Testen omfattede 12 konkurrenter, bl.a. Tarkett, Haro, Magnum, Forbo, Karelia, Parador, Meister og Eko Wood.

10 #3 Den perfekte pasform. Mindre arbejde og for bedret funktionalitet. Det kræver mindre arbejde at installere et gulv fra Kährs. Meget af forklaringen ligger i den geniale Woodloc -samling, der muliggør limfri installering. Brædderne låses sammen mekanisk med stort set usynlige samlinger. Resultatet er perfekt, og det betyder desuden, at installeringen er hurtig og enkel. Pasformen er også vigtig for gulvets holdbarhed. En god pasform betyder mindre snavs og skidt i mellemrummene mellem brædderne, hvilket igen betyder bedre hygiejne.

11 DEN NEMMESTE INSTALLERING. Når du installerer et gulv med Woodloc -samling, skubber du hvert nyt bræt ind i det foregående i en vinkel. Der kræves ikke lim eller mange kræfter. Rækkerne af brædder justeres automatisk. Takket være den limfri installering kan brædderne tages op på et senere tidspunkt og installeres et andet sted. HOLDER TIL ALMINDELIG SLITAGE. De fleste gulve udsættes for daglig slitage. Især på offentlige steder og i hjem med små børn kan sliddet være hårdt. Woodloc -samlingen sikrer en jævn overflade og forlænger derved gulvets levetid betydeligt. Hvis gulvet skulle blive beskadiget, er det nemt at udskifte et bræt. DEN HURTIGSTE INSTALLERING. Hvor hurtigt er hurtigt? På blot en enkelt nat lykkedes det Volkswagen at installere et splinternyt Kährs-gulv på 2000 kvadratmeter i et showroom i Tyskland før lanceringen af den nye Volkswagen Golf.

12 #4 Den stærkeste overfl ade. Gulvets overfl ade er det iøjnefaldende. Overfl adebehandlingen bør derfor være stærk nok til at modstå daglig slitage, men dog tynd nok til, at træets karakter ikke går tabt. En måde at minimere ridser på er at påføre et tykt lag lak, men dette giver gulvet et plasticagtigt udseende, fordi træets årer derved fyldes. Kährs er af den opfattelse, at både udseende og holdbarhed er vigtigt. Derfor har vi udviklet en ekstra stærk lak. En stærk, holdbar overfl ade med en minimal mængde lak. En overfl ade, der holder generation efter generation.

13 TRÆ SKAL FØLES SOM TRÆ. Den stærke lak fra Kährs betyder, at der kun kræves en lille mængde til beskyttelse af træet, hvilket lader træets naturlige skønhed komme til sin ret.

14 BETYDNINGEN AF AT LAKERE FØRST. Hos Kährs begynder vi altid med at lakere brædderne, hvorefter vi profilerer dem i modsætning til mange af vores konkurrenter, som gør det omvendt. Fordelen ved vores metode er, at vi opnår en lige kant. Dette giver en jævn overflade og eliminerer risikoen for, at der kan sætte sig snavs i mellemrummene mellem brædderne. STÆRKEST OG RENEST. Den unikke lak fra Kährs eliminerer næsten alle mikroridser, der for eksempel kan opstå, når møbler uden beskyttelsesdupper skubbes eller trækkes hen over gulvet. En ekstra bonus er, at lakkens UV-system har det laveste niveau af VOC (Volatile Organic Compounds flygtige organiske forbindelser) af alle laksystemer på markedet. BEDSTE GARANTI. Vi ved, at vi fremstiller fabriksfærdige kvalitetsgulve med et toplag, der kan slibes op til flere gange. I kombination med et komplet pleje- og vedligeholdelsesprogram sætter det os i stand til at udstede garantier på 30 år for gulve på 15 mm og 12 år for gulve på 7 mm.

15 LAD OS TESTE DET. Overfladen på en række gulve på markedet blev testet i Schweiz. Testen udføres ved at lade et stykke af hvert gulv dreje mod en nylonklud ved et bestemt tryk et bestemt antal gange. Resultatet måles. Diagrammet nedenfor viser resultatet af testen. Jo større skader der er på overfladen, jo dybere er grafen. Kährs Konkurrent 1 Konkurrent 2 5 5, , , , , , , , Konkurrent 3 Konkurrent 4 Konkurrent Konkurrent 6 Konkurrent 7 Konkurrent 8 5,0 5 5,0 0,0 0 0,0-5,0-5 -5,0-10, ,0-15,0-20,0-25,0-30, ,0-20,0-25,0-30,0 Testen omfattede Tarkett, Haro, Magnum, Forbo, Karelia, Parador, Meister og Eko Wood

16 #5 Den bedste klimastabilitet. Eftersom træ er et levende materiale, der påvirkes af klimaændringer, ændrer et trægulv sig med årstiderne. Det er derfor vigtigt at have den rette balance mellem de forskellige lag i hvert bræt slidlag, kerne og bagside og også den rette dimension for hvert lag.

17 Slidlag Kernelameller Bagsidelag FASTLÅSNINGSKONSTRUKTION. Træfibrene i hvert af lagene i brættet ligger vinkelret mod hinanden for at give størst mulig stabilitet og tillade mindst mulig bevægelse.

18 TRÆ UDVIDER SIG OG TRÆKKER SIG SAMMEN. Bevægelse mod træets årer er gange større end langs med dem. Fordi vi limer brættets forskellige lag sammen, ned - sættes bevægel - sen til 25 % i forhold til massive brædder. TØRT KLIMA. I årets mere tørre måneder krymper slidlaget mere end lamellerne. Dette kan medføre konkave brædder. Korrekt balance mellem lagene forbedrer ydeevnen og nedsætter bevægelse. VÅDT KLIMA. I årets våde måneder svulmer hele brætkonstruktionen op. Slidlaget forsøger at udvide sig gange mere end kernelamellerne. Dette kan medføre konvekse brædder og øge gulvets bredde.

19 HVAD SIGER TESTEN? Vi udførte en klimatest. Testen blev udført med henblik på at måle ændringen i hulning fra tørt til vådt klima på gulve fra hhv. Kährs og en række konkurrenter. Alle gulve blev udsat for fugt samt udtørring. Grafen nedenfor viser den samlede ændring i hulning ved overgang fra vådt til tørt klima. Tørt klima Vådt klima Samlet ændring. Hulning. mm Kährs Konkurrent 1 Konkurrent 2 Konkurrent 3 Konkurrent 4 Konkurrent 5 Konkurrent 6 Konkurrent 7 Konkurrent 8 Testen omfattede Tarkett, Haro, Magnum, Forbo, Karelia, Parador, Meister og Eko Wood.

20 DK

SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD

SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD NORDISK BÆREDYGTIGHED MED MASSIVT POTENTIALE Saga Wood er udviklet med en målsætning om at være det optimale Svanemærkede terrasse- og beklædningsgulv med tanke på eksklusivt

Læs mere

Fra skovens træer til dit gulv

Fra skovens træer til dit gulv Fra skovens træer til dit gulv 1 2 Primaplank - Eg m/ hvidpigmenteret olie el. matlak Eksklusiv EKO Primaplank med fasede sider 3 Primaplank - Ask m/ hvidpigmenteret olie el. matlak Primaplank - Eg m/

Læs mere

Overfladebehandling 1

Overfladebehandling 1 Overfladebehandling 1 Indhold: Introduktion... 3 Gulvbehandling, generelt... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper:

Læs mere

Skræddersyede overflader: LPX og PUR Eco

Skræddersyede overflader: LPX og PUR Eco Skræddersyede overflader: LPX og PUR Eco Perfekt tilpassede linoleumsgulve med LPX og PUR Eco Den fabrikspåførte overfladebehandlingen beskytter linoleummet mod snavs, letter den daglige rengøring og forlænger

Læs mere

Tillægsvejledning. Fuldlimning

Tillægsvejledning. Fuldlimning Tillægsvejledning Fuldlimning 1 Fuldlimning med Stauf produkter Douglas, Fyr, Eg For at få et vellykket resultat er det vigtigt, at gulvet lægges korrekt, og at de beskrevne produkter anvendes efter anvisningerne.

Læs mere

At fremstille et fyrretræsgulv tager mere end 100 år. Til gengæld tager det

At fremstille et fyrretræsgulv tager mere end 100 år. Til gengæld tager det Praktiske råd Proffens tips Monteringsvejledning At fremstille et fyrretræsgulv tager mere end 100 år. Til gengæld tager det endnu længere tid at slide det op. Massive fyrretræsgulve er levende gulve.

Læs mere

5-I-1 LISTE. Ordrekode Foto Dimensioner Pakkemængder

5-I-1 LISTE. Ordrekode Foto Dimensioner Pakkemængder Ordrekode Foto Dimensioner Pakkemængder PGINCP(-)MD215 2150 x 13 mm x 48 mm 1 (inklusive kniv + skinne) Produktbeskrivelse Listen med Incizo teknologi er en enkel løsning til at skabe et perfekt finish

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens

Læs mere

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metalog plastindustrien. SCANDICSAND sikrede sig

Læs mere

ProDeck Komposit. ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre.

ProDeck Komposit. ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre. ProDeck KOMPOSIT 2 ProDeck Komposit ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre. ProDeck Komposit har i kraft af materialesammensætningen en flot og hård

Læs mere

mobil, praktisk, billig

mobil, praktisk, billig mobil, praktisk, billig Sådan fungerer det: til individuelle hytter, som følger det testede Igloo Veranda koncept. Igloerne og overdækningen flyttes. for ca. 2 x 5 enkelthytter og deres respektive løbegårde

Læs mere

Tillægsvejledning. Fuldlimning

Tillægsvejledning. Fuldlimning Tillægsvejledning Fuldlimning Februar 2016 1 Fuldlimning med Stauf produkter Douglas, Fyr, Eg For at få et vellykket resultat er det vigtigt, at gulvet lægges korrekt, og at de beskrevne produkter anvendes

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Rengøringsvejledninger

Rengøringsvejledninger og pleje af dit lakerede og oliebehandlede Pergo parketgulv Hvorfor? HOLDBAR BRUGERVENLIG EFFEKTIV Korrekt rengøring af gulvet sikrer, at det bliver vedligeholdt perfekt. Produkterne er blevet udviklet

Læs mere

træplejesystem Gulvbehandling indendørs

træplejesystem Gulvbehandling indendørs træplejesystem Gulvbehandling indendørs Grund- og færdigoliering Vælg produkt Med Junckers GulvOlie plejer du ikke alene dit gulv på allerbedste måde, du tilfører også gulvet glød, dybde og slidstyrke

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Møbler 01 Tekstiler 02 Skind 02 Bestik 03 Glas 03 Termokander 03 Støbejern (køkken) 04 Skærebrætter 04 Stearinlys 04 MØBLER LAKEREDE TRÆMØBLER - Ved daglig

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 110 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90356AS2X3VII 2016-12 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug.

Læs mere

LAMELGULVE I JUNCKERS KVALITET

LAMELGULVE I JUNCKERS KVALITET LAMELGULVE I JUNCKERS KVALITET CREATIVE CLASSICS CREATING EXCEPTIONAL SPACES LAMELGULVE Ask Plank Whitesand Det er ikke kun lyset, der giver rummet liv 03 LAMELGULVE Ask parket Whitesand 05 Det er let

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ 2010 og facade i hårdttræ Rosewood terrassebrædder Plantage Teak terrassebrædder Plantage Teak er en eksklusiv og formstabil træsort med de samme gode egenskaber som asiatisk teak. Plantage Teak er hurtigt

Læs mere

Overfladebehandling 1

Overfladebehandling 1 Overfladebehandling 1 Indhold: Introduktion... 3 Gulvbehandling, generelt... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper:

Læs mere

Datablad Wiking Eg Natur

Datablad Wiking Eg Natur Datablad Wiking Eg Natur Eg Natur Hvid Hårdvoks Olie Eg Natur er fremstillet af udsøgt dansk eg, der er hårdt og stærkt kvalitetstræ. Natursorteringen er den lyse varieret sortering med flot knastspil

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

UPONOR VVS BRUGSVAND & VARMESYSTEM MLC NYE M-FITTINGS, NYE PRESBAKKER. Den første generation af fittings med indikatorring

UPONOR VVS BRUGSVAND & VARMESYSTEM MLC NYE M-FITTINGS, NYE PRESBAKKER. Den første generation af fittings med indikatorring UPONOR VVS BRUGSVAND & VARMESYSTEM MLC NYE M-FITTINGS, NYE PRESBAKKER Den første generation af fittings med indikatorring 01 2010 9002 2 Den første generation af fittings med farve- & presindikation Det

Læs mere

Design by nature Crafted by. Q-stone Hårdt som sten varmt som træ

Design by nature Crafted by. Q-stone Hårdt som sten varmt som træ Design by nature Crafted by Q-stone Hårdt som sten varmt som træ Natural & Durable Exceptionelle karakterer bliver til over tid, organiseret af naturens egne rytmer. Resultatet, unik styrke og skønhed,

Læs mere

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler CUBE DESIGN Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler Sådan passer du bedst på dit Cube Design produkt Denne vejledning giver dig mulighed for at pleje

Læs mere

Følg brugsanvisning på dunk, for korrekt udførsel.

Følg brugsanvisning på dunk, for korrekt udførsel. Overfladebehandling Indhold Introduktion... 3 Gulvbehandling... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper: fordele

Læs mere

Møbel- & Loftbehandling

Møbel- & Loftbehandling træplejesystem Møbel- & Loftbehandling indendørs Væg- & Loftbehandling Bevar træets lyse, lette udtryk Væg- og loftpaneler af lyst træ gulner naturligt, som tiden går. Hvis du vil bevare et naturligt lyst

Læs mere

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER HVORFOR SKAL JEG VÆLGE RECYCLING PLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra GovaPlast, som er markedsleder i Belgien. Recyclingplast

Læs mere

DISANO BY HARO DET SUNDE DESIGNGULV.

DISANO BY HARO DET SUNDE DESIGNGULV. DISANO BY HARO DET SUNDE DESIGNGULV. SLIDSTÆRKT, ATTRAKTIVT DESIGN DISANO BY HARO Designgulve er meget trendy og det er der god grund til: De er slidstærke, ser flotte ud og er udstyret med attraktive

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94906HB21XVIII 2017-11 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse

Læs mere

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs Pleje af lakerede gulve Forlænger lakkens og gulvets levetid Vælg produkt Junckers LakPleje er et unikt produkt, der forlænger lakkens levetid og bibeholder lakkens

Læs mere

Græs. Grus. Sand. Flisefødder. Klæb

Græs. Grus. Sand. Flisefødder. Klæb Græs Havefliserne kan lægges direkte på græs. Det er både en nem, hurtig og alsidig lægningsmetode. Ved at placere 20 mm flisen direkte på græsset sikrer du fleksibilitet og mobilitet. Denne metode er

Læs mere

Lev naturligt med. Massive trægulve & paneler

Lev naturligt med. Massive trægulve & paneler Lev naturligt med Massive trægulve & paneler Ægte trægulve vokser på træerne Södra Interiör er en af nordens førende leverandører af massive lister, trægulve, paneler og interiørprodukter. I vores sortiment

Læs mere

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner.

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner. RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING altaner.dk 1 Tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens mange oplevelses rige timer. Vi har i denne vedligeholdelses

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve www.cinas.dk/morom Få prøver tilsendt til din hoveddør Bestil på www.holseogwibroe.dk/prøver eller scan QR-koden og bestil direkte fra din smartphone Bambus Bambus er et produkt,

Læs mere

Starfloor. Lægningsvejledning. 17.september 2013

Starfloor. Lægningsvejledning. 17.september 2013 Starfloor Lægningsvejledning 17.september 2013 Lægningsvejledning Brugsklasse Anvendelsesområder STARFLOOR CLICK er et gulv udviklet til bolig segmentet. * *følg lægningsvejledningen nøje Akklimatisering

Læs mere

Contractors. Sika ComfortFloor Systems. Pleje & Rengøring

Contractors. Sika ComfortFloor Systems. Pleje & Rengøring 1 Sika ComfortFloor Systems Pleje & Rengøring Care 2 Hold dit Sika Comfortfloor i god form Dit Sika Comfortfloor består af fugefri, slidstærk polyuretan med lavt vedligehold. For at holde dette i topform

Læs mere

Tillægsvejledning. Fuldlimning

Tillægsvejledning. Fuldlimning Tillægsvejledning Fuldlimning Januar 2014 1 Fuldlimning med Stauf produkter på støbte underlag Douglas, Fyr, Eg For at få et vellykket resultat er det vigtigt, at gulvet lægges korrekt, og at de beskrevne

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 120 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93193HB11XVIII 2017-10 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug.

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

Oliering og Pleje af Trægulve

Oliering og Pleje af Trægulve Oliering og Pleje af Trægulve 1. Oliering - nylagte ubehandlede massive trægulve 2. Plejeoliering - nylagte fabriksolierede trægulve 3. Plejeoliering eksisterende olierede trægulve 4. Rengøring og vask

Læs mere

Eg, ask eller fyr et udtryk for din personlige stil

Eg, ask eller fyr et udtryk for din personlige stil Eg, ask eller fyr et udtryk for din personlige stil Et ægte trægulv er mere end bare et gulv Massive trægulve er en nydelse. Kvaliteten kan ses, høres og mærkes den smukke åretegning og farveskiftene,

Læs mere

Innovative løsninger i beton

Innovative løsninger i beton www.empatico.dk Innovative løsninger i beton Kreativt Koncept Siden midten af det 20. århundrede, hvor den visionære schweiziske arkitekt Le Corbusier har formuleret udtrykket "Béton Brut" for at beskrive

Læs mere

Kährs Activity floor Et gulv, som er ven med dine knæ

Kährs Activity floor Et gulv, som er ven med dine knæ Activity floor Kährs Activity floor Et gulv, som er ven med dine knæ At løbe, hoppe, snurre rundt, vende og dreje sig er normalt bare sundt for kroppen. Men det kan også indebære forstuvninger og bristede

Læs mere

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sæt stop for snigende nedbrydning Med to-trins tætning Det ventilerede facadesystem StoVentec Tiden

Læs mere

Vinylgulv og malet gulv Daglig rengøring foretages med støvsugning, tør- eller fugtmopning. Undgå vådmopning.

Vinylgulv og malet gulv Daglig rengøring foretages med støvsugning, tør- eller fugtmopning. Undgå vådmopning. Gulve Beskrivelse Gulve i køkken, entre, stuer og værelser er 13,5 mm lakeret lamelparket i hvidpigmenteret ask, fra Haro A/S. Langs vægge er monteret fodlister, type 16x67 mm fyrretræ, som er fabriksmalede

Læs mere

THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse

THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse Design: Peter Opsvik: Koncept Skift stilling ved at placere Din krop bevæger sig i Din rygrad får perfekt Den åbne vinkel mellem dit skinneben på, foran eller

Læs mere

Innovative løsninger i beton Erhvervsreferencer

Innovative løsninger i beton Erhvervsreferencer www.betonpaneler.dk Innovative løsninger i beton Erhvervsreferencer Beton Gulv Innovation Concreate gulvplader er en to-lags konstruktion: Det øverste dekorative slidlag er lavet af cementfiber af typen

Læs mere

Datablad Wiking Fyr Prima

Datablad Wiking Fyr Prima Datablad Wiking Fyr Prima Fyr Prima - Ubehandlet Wiking Fyr plankegulve fremstilles af udvalgte stammer fra Nordsverige. Her vokser træerne langsommere, så de derved opnår større hårdhed. De 3-lags opbyggede

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSE OG REPARATION BRUGSANVISNING

VEDLIGEHOLDELSE OG REPARATION BRUGSANVISNING VEDLIGEHOLDELSE OG REPARATION AF KÄHRS TRÆGULVE 1 2008-11 DK VEDLIGEHOLDELSE OG REPARATION BRUGSANVISNING AB Gustaf Kähr Hamngatan 4 SE-211 22 Malmö Sverige Telefon: 45 87 90 22 Fax: 45 87 65 22 E-mail:

Læs mere

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat låger Malede og finérede Almindelig rengøring foretages med en ren klud eller vaskeskind og lunkent vand. Til mere dybdegående

Læs mere

Delvis udskiftning af gulvbrædder parket samlet uden lim

Delvis udskiftning af gulvbrædder parket samlet uden lim Nr. 527 Delvis udskiftning af gulvbrædder parket samlet uden lim A Beskrivelse I dette anvendelseseksempel beskrives, hvordan parketbrædder udskiftes i et parketgulv. Hvis et parketgulv beskadiges, er

Læs mere

CHALET & CHALETINO. Eksklusive egeplanker

CHALET & CHALETINO. Eksklusive egeplanker CHALET & CHALETIO Eksklusive egeplanker PLAKE FA DET FIESTE TØMME DE FIESTE TÆE Vi fra BOE er stolte af Chalet. Dette er et resultat af BOEs lange erfaring med produktion af gulve, som ikke bare er stabile

Læs mere

MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER

MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER 1) GENERELT QUICKSTEP UNICLIC er et revolutionerende system til lægning af laminatgulve uden brug af lim. Det praktiske not-/ferdesign betyder, at fliserne klikkes sammen.

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93711AS1X1VIII 2017-10 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse

Læs mere

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood 2 www.sodra.dk Ægte trægulve vokser på træerne SÖDRA HAR RØDDER I DE SVENSKE SKOVE. BOGSTAVELIG TALT. TRÆ ER ET NATURLIGT BYGGEMATERIALE, BRUGT GENNEM

Læs mere

Datablad Wiking Eg Atlantic

Datablad Wiking Eg Atlantic Datablad Wiking Eg Atlantic Eg Atlantic Hvid Hårdvoks Olie Wikings Prestige serien er eksklusive planker med en bredde på 235mm. Fremstillet af udsøgt dansk eg, der er hårdt og stærkt kvalitets træ. Atlantic

Læs mere

Bandag Produktoversigt

Bandag Produktoversigt Bandag Produktoversigt Danmark 09/2013 Anbefalede produkter til optimale præstationer ALLA POSITIONER Lastvogn & Bus Let last Lastvogn & Bus Tvilling monteret & single dæk LANGTURS- TRANSPORTER M749 Ecopia

Læs mere

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN www.nordicplatform.dk S KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN AIRSTEPS er et nyudviklet stilladsdæk produceret i komposit af Nordic Platform. AIRSTEPS er utroligt stærke, lette og opfylder alle krav

Læs mere

Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse

Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse Kære Kunde De materialer vi anvender er 100% naturligt massiv træ, der altid påvirkes af vejrforholdene i omgivelserne også selvom det er ovntørret. Derfor

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning OBS! Læs altid monteringsvejledningen! em vejledningen til senere brug! Tchibo mb D-22290 amburg 921AB3X2VIII 201-11 Kære kunde! em vejledningen til senere brug. Ved videregivelse

Læs mere

Nyt design og inspiration til lofter

Nyt design og inspiration til lofter Gyptone Kant D2 Nyt design og inspiration til lofter Gyptone D2 giver harmoniske lofter med et fuldendt og let udtryk. Et nyt design til lofter med skjult skinnesystem En følelse af velvære Et loft er

Læs mere

VARIABLE Den originale knælestol

VARIABLE Den originale knælestol VARIABLE Den originale knælestol Design: Peter Opsvik Koncept Din krop bevæger sig i takt med stolens blive vippende bevægelse Den åbne vinkel mellem din over- og underkrop forbedrer blodomløbet Dine mave-

Læs mere

Bevaring af værdierne

Bevaring af værdierne Bevaring af værdierne Plejevejledning til dine parkettmanufaktur-gulve Værdifuld. Parkettmanufaktur tilbyder dig kvalitetsgulve af udsøgte træsorter, der med stor kærlighed til detaljen og viljen til perfektion

Læs mere

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT LÅGER Regelmæssig rengøring Anvend en blød klud opvredet i lunkent vand, der gerne må være tilsat et almindelig rengøringsmiddel

Læs mere

Verdi 30, DEMIDEKK TERRASSEOLIE FARVER DEMIDEKK GØR DIT TRÆ LEVENDE

Verdi 30, DEMIDEKK TERRASSEOLIE FARVER DEMIDEKK GØR DIT TRÆ LEVENDE Verdi 3, DEMIDEKK TERRASSEOLIE FARVER DEMIDEKK GØR DIT TRÆ LEVENDE TERRASSELIV Livet på terrassen nydes allerbedst, når du ikke skal andet end lige netop det. Bare nyde og ikke tænke på vedligeholdelse,

Læs mere

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej!

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej! Flex Ultra solceller Ren og uafhængig strøm på din vej! X-Sol Danmark Siden 2010 har X-Sol Danmark produceret og leveret fleksible solceller til opladning af batterier, altså off-grid løsninger. Vi har

Læs mere

Gulve reparation af trægulve

Gulve reparation af trægulve Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri Gulve reparation af trægulve Undervisningsministeriet. Januar 2012. Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning Indholdsfortegnelse Nødvendigt værktøj Fundament Kontrol af pakkens indhold Kantramme og strøer Vægge Dør og vinduer Gavltrekant Tag Forankring af tag Gulv Overfladebehandling Vedligeholdelse

Læs mere

Installationssystem. TacTiles

Installationssystem. TacTiles Installationssystem TacTiles Limfri installation For 2 år siden installerede vi 4.000 kvadratmeter tæppefliser i vores showroom med TacTiles, og jeg er stadig meget tilfreds. Jeg skal ærligt indrømme,

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve 17 www.cinas.dk/morom Få prøver tilsendt til din hoveddør Bestil på www.holseogwibroe.dk/prøver eller scan QR-koden og bestil direkte fra din smartphone 2 Bambus Bambus er

Læs mere

KASPER SALTO 1967- DESIGN. MILJØ & TESTs BESKRIVELSE GARANTI POLSTRING

KASPER SALTO 1967- DESIGN. MILJØ & TESTs BESKRIVELSE GARANTI POLSTRING NAP Det er den danske designer Kasper Salto, der har designet NAP stolen til Fritz Hansen. NAP er en serie lette stole, armstole og barstole som er designet med henblik på optimal siddekomfort, uanset

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve Bambus Bambus er et produkt, hvis styrke er kendt verden over. Styrken gør bambus velegnet til bl.a. stilladser, bærende konstruktioner i huse, både, møbler og meget andet.

Læs mere

Stilfuld atmosfære med naturlige kvalitets trægulve...

Stilfuld atmosfære med naturlige kvalitets trægulve... Stilfuld atmosfære med naturlige kvalitets trægulve... Indholdsfortegnelse Side 3 Træets oprindelse Side 4-5 ipowood Parket eller Plank Side 6-7 ipowood Plank sortiment Side 8-9 ipowood Parket sortiment

Læs mere

Trægulve af udsøgt dansk kvalitet, lavet efter stolte danske håndværkstraditioner

Trægulve af udsøgt dansk kvalitet, lavet efter stolte danske håndværkstraditioner Trægulve af udsøgt dansk kvalitet, lavet efter stolte danske håndværkstraditioner Et 3-lags lamelopbygget plankegulv fra Wiking Gulve Et massivt trægulv fra traditionsrige PA Savværk Indhold Danske trægulve

Læs mere

imop Lite Rengøring i bevægelse

imop Lite Rengøring i bevægelse imop Lite Rengøring i bevægelse Velkommen til revolutionen imop Lite imop Lite er den nyeste og mest fleksible gulvvaskemaskine i i-mop-serien. Ved at udvide det aktuelle udvalg af i-mopper, tilbyder i-team

Læs mere

Datablad Wiking Ask Country

Datablad Wiking Ask Country Datablad Wiking Ask Country Ask Country Life Hvid Olie Wiking Ask plankegulve fremstilles af udsøgt dansk ask. Ask er en smuk lys træsort med en helt unik struktur i brunligt til rødligt kernetræ. Plankerne

Læs mere

Alcoa smedede aluminiumsfælge. Fakta & Tal

Alcoa smedede aluminiumsfælge. Fakta & Tal Alcoa smedede aluminiumsfælge Fakta & Tal VIDSTE DU? Alcoa fælge er de stærkeste fælge Hver fælg starter som en hel blok meget stærk og korrosionsbestandig aluminiumslegering. Med et tryk på 8000 ton bliver

Læs mere

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger Februar December 2010 2007 DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger - når navnet siger det hele er den ideelle løsning til etablering af et præisoleret forsyningsnet.

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

GULVLAK (VANDBASERET) GULVLAK (OPLØSNINGSMIDDELBASERET) CLASSIC 11 GULVOLIE RENGØRING SEALMASTER 5 BASIC 6 PRO 18 7 STAR 8 TOP 5 9 WOODFILLER 10

GULVLAK (VANDBASERET) GULVLAK (OPLØSNINGSMIDDELBASERET) CLASSIC 11 GULVOLIE RENGØRING SEALMASTER 5 BASIC 6 PRO 18 7 STAR 8 TOP 5 9 WOODFILLER 10 PRODUKT KATALOG GULVLAK (VANDBASERET) SEALMASTER 5 BASIC 6 PRO 18 7 STAR 8 TOP 5 9 WOODFILLER 10 GULVLAK (OPLØSNINGSMIDDELBASERET) CLASSIC 11 GULVOLIE HARDWAX OIL 12 NATURAL 13 RE-COVER 14 RENGØRING SOAP

Læs mere

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 ATBO REOLEN ER EN DANSK MØBELKLASSIKER Fremstillet efter solid, dansk snedkertradition og med utallige kombinationsmuligheder. Reolen er stilren og klassisk i sit

Læs mere

RAEX TIL HVER EN TID, TIL ALT SLID

RAEX TIL HVER EN TID, TIL ALT SLID RAEX TIL HVER EN TID, TIL ALT SLID HER KAN DU FÅ DÆKKET DINE KRAV TIL SLID Det slidbestandige Raex-stål er designet til Stålkonstruktioner, der udsættes for slitage. Det slidbestandige Raex-stål kan forlænge

Læs mere

RENGØRING OG VEDLIGEHOLD

RENGØRING OG VEDLIGEHOLD YOUR STYLE. YOUR FLOOR. Live Natural Live Satin Live Mat Live Pure OG af BOEN trægulve INDHOLD 04 LIVE NATURAL OLIE 08 LIVE MAT LAK SÅDAN HOLDER DU GULVET SMUKT 03 Du finder yderligere information på:

Læs mere

SKAGEN P R O D U K T B L A D PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER

SKAGEN P R O D U K T B L A D PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER SKAGEN PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER Møblerne bør monteres i et tempereret rum med god udluftning. Møblerne må ikke have direkte

Læs mere

Lyddæmpende fiberplade system

Lyddæmpende fiberplade system Lyddæmpende fiberplade system Montagevejledning og dataspecifikation HURTIG - FLEXIBEL - LOYAL Lyddæmpende fiberplade system Beskrivelse af systemet Det lyddæmpende fiberplade system er et af de tørre

Læs mere

SCHÖNOX MAX FORMAT. Et komplet system til. montering af meget store fliser. System MAX FORMAT.

SCHÖNOX MAX FORMAT. Et komplet system til. montering af meget store fliser. System MAX FORMAT. SCHÖNOX MAX FORMAT Et komplet system til montering af meget store fliser Foto: Imola Ceramica - www.colourceramica.dk System MAX FORMAT www.schonox.dk Keramiske fliser i nye dimensioner Foto: MOSA Storformatfliser

Læs mere

Flydebro, sti og øer. Stabile og vedligeholdelsesfrie flydebroer beklædt med 100 % ren recyclingplast

Flydebro, sti og øer. Stabile og vedligeholdelsesfrie flydebroer beklædt med 100 % ren recyclingplast Flydebro, sti og øer Stabile og vedligeholdelsesfrie flydebroer beklædt med 100 % ren recyclingplast Pæleormsresistent Vedligeholdelsesfri Kvalitet og sikkerhed BY BAN Flydebro, sti og øer skaber liv -

Læs mere

MØBLER RECYCLINGPLAST

MØBLER RECYCLINGPLAST MØBLER RECYCLINGPLAST DOBBELT OP PÅ BÆREDYGTIGHED 1) Bæredygtig fra et økologisk synspunkt: Produkter er lavet af topkvalitet genbrugsmaterialer og genbruges 100% igen! Ikke ét træ er blevet fældet og

Læs mere

Klima og pleje. Indholdsfortegnelse. Symboler

Klima og pleje. Indholdsfortegnelse. Symboler Indholdsfortegnelse Klima og pleje Lamelgulve Side 3-9 14 mm 1-stavs lamelplanke Side 3 14 mm 3-stavs lamelparket Side 4 22 mm lamelparket og lamelplanke Side 5 12 mm multiplanke Side 6 16 mm multiplanke

Læs mere

DET ULTIMATIVE INDEN FOR LUKSUS OG KOMFORT

DET ULTIMATIVE INDEN FOR LUKSUS OG KOMFORT DUX 8888 DET ULTIMATIVE INDEN FOR LUKSUS OG KOMFORT DUX 8888 giver dig en ultimativ soveoplevelse, da den er resultatet af mere end 80 års forskning og udvikling inden for sengeproduktion. Vi har ikke

Læs mere

Royal Grass...hjemme i din have

Royal Grass...hjemme i din have Livsstil ...hjemme i din have Du er åben over for tanken om, at installere Royal Grass kunstgræs derhjemme, elles ville du ikke læse denne brochure. Vi vil med denne brochure om Royal Grass gerne give

Læs mere

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE BETJENING AF FOLDEDØRE LIGE FLØJANTAL Lukket Position Er døren monteret med terrassedørsgreb skal alle greb stå i lodret position. Er den gående dør

Læs mere

Monteringsvejledning. click

Monteringsvejledning. click click Monteringsvejledning Fremstilling af Marmoleum click Marmoleum click har et toplag af linoleum, som er fremstillet af naturlige rå-materialer i en miljøvenlig produktionsproces. Hovedbestanddelen

Læs mere

Eksklusive trægulve. Zagawood det tidsløse design i moderne stil! Plank Eg Rustik matlak RW03130

Eksklusive trægulve. Zagawood det tidsløse design i moderne stil!  Plank Eg Rustik matlak RW03130 Eksklusive trægulve Zagawood det tidsløse design i moderne stil! www.zagawood.dk Plank Eg Rustik matlak - 0614RW03130 2 Træets oprindelse Nordisk tradition forenet med den nyeste teknologi Zagawood er

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 10 kg max 20 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand

Læs mere