Brøndbyernes IF-beretning Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:"

Transkript

1 Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013 har været et af de mest dramatiske år i klubbens historie - det tror jeg, at alle med relationer til klubben kan bekræfte. Året begyndte med, at klubbens formand gennem 40 år Per Bjerregård valgte at træde tilbage fra posten. Per har i løbet af sin tid som formand været en katalysator for udvikling af klubben, en udvikling, som han sammen med mange andre gode klubfolk kan være stolt af. Det er sket gennem utroligt hårdt arbejde, kreativitet og ikke mindst modet til at tænke nyt og gøre tingene på nye måder. Jeg vil endnu engang sige tak til Per for det enestående arbejde, han har udført for Brøndby IF. Der er også sket store forandringer i selskabet. Igennem mange år har vi i Amatørklubben via Brøndbyernes Fodbold Fond haft aktiemajoriteten i Selskabet og derved også den reelle kontrol. Selskabet var i så stor krise, og såfremt det fortsat skulle eksistere, var der akut behov for ny kapital fra investorer. I forbindelse med kapitaltilførslen var det også et krav, at den hidtidige aktiestruktur med A og B aktier måtte ophæves.

2 Det betød, at vi ikke længere var " Herre i eget hus" - en ny situation, som vi lige skulle bruge noget tid til at vænne os til. Forandringer kan være svære at vænne sig til, men jeg er overbevist om, at den udvikling, som Selskabet har gennemgået i 2013 er til stor glæde og gavn for hele klubben og ikke mindst for os med gule og blå hjerter. Vi skal huske på, at vi stadigvæk er en klub - ikke dem og os men VI! De nye folk, der er kommet til, skal vi lytte til og lære af, og de skal naturligvis også lytte til os og lære af historien om Brøndbyernes IF. Formår vi at gøre det med respekt for de forskelligheder, der altid vil være, så er jeg helt sikker på, at vi på alle fronter indenfor kort tid vil være den stærkeste klub, og at vi også kan fastholde vores position som den største klub i Danmark. Superligaholdet sluttede på en 9. plads efter en sæson 2012/2013, hvor de kæmpede med ryggen mod muren hele sæsonen. Holdet lå ved indgangen til 2013 på en 12. plads, og var derved en nedrykningskandidat. Men holdet viste styrke og sammenhold, og kæmpede sig flot tilbage i Superligaen, og med 2 forrygende kampe mod hhv. FC Nordsjælland og AC Horsens, fik vi en afslutning på et forår, der begyndte i Helvede men sluttede i Himlen. Aktuelt ligger Superliga holdet på en 4. plads, og de har igennem flere kampe vist, at klubben er på vej til at indtage vores normale position i toppen af dansk fodbold på herresiden. Klubbens bedste kvindehold - 3F-liga holdet - gjorde endnu en gang rent bord og vandt The Double. Det var 9. gang på 10 år, at kvinderne blev danske mestre - en imponerende præstation. Flot og endnu engang stort tillykke til alle omkring holdet. Det skal også lige nævnes, at hele 9 spillere fra 3F-liga truppen var udtaget til kvindelandsholdet, som vandt bronze ved EM i Sverige i juli måned Desværre tabte holdet til FC Barcelona i Women Champions Leaque på reglen om flest scorede udebanemål. Kampen på Brøndby Stadion i oktober blev overværet af ikke mindre end tilskuere - et meget flot antal, når vi taler kvindefodbold.

3 2013 var også året, hvor DBU skærpede kravene til den licens, som klubberne i 3Fligaen spiller på. Det har bl.a betydet en udvidelse af vores organisation på flere områder. Vi har blandt andet ansat en kommerciel leder for 3F - ligaholdet samt opnummeret i staben omkring holdet. DBU har gennem nogle år haft et ønske om at styrke kvindefodbolden, og om at gøre den mere attraktiv samt trække flere tilskuere til kampene i 3F ligaen. Spørgsmålet er, om de med deres økonomiske krav til klubberne i Ligaen ikke har satset for hårdt?! FC Taastrup var desværre den første klub, der ikke kunne klare kravene og måtte i december lukke deres kvindehold ned. Indtil videre kan vi leve op til de krav, der stilles, men det er klart, at der ikke skal skrues for meget på de økonomiske knapper, førend vi- i lighed med mange andre 3F liga hold får svært ved at være med! Men der arbejdes seriøst og økonomisk forsvarligt i kvindeafdelingen, så fremtiden bør være lys. I Herreseniorafdelingen var der i hold med, hvoraf det bedste hold var placeret i Serie 1. Sæsonen 2012/2013 sluttede i den nederste del af tabellen. Heldigvis er holdet kommet godt fra start i den nye sæson, og ligger inden starten på forårssæsonen på en 5. plads. Det er klubbens mål, at vi skal fastholde så mange som muligt af de U19 spillere, der rykker op og bliver seniorspillere. Ofte er det spillere, der har været i klubben i hele deres tid som ungdomsspillere, og derfor er de nogle unge kulturbærere, som vi har brug for både som aktive spillere og på sigt gerne som trænere og ledere i klubben. Det er en svær opgave, men ikke umulig og et stykke arbejde, vi skal gøre for at sikre, at vi også fremover har det nødvendige antal frivillige ledere og trænere, der altid har været kendetegnet som klubbens DNA.

4 I Ungdomsafdelingen har vi traditionen tro vundet adskillelige DBU Sjælland mesterskaber, og det gælder for både drenge- og pigeafdelingen. På ungdomssiden kan vi glæde os over, at vi endnu en gang er blandt landets bedste til at udvikle talenter. Når DBU skal udtage spillere til de diverse landshold er Brøndby IF altid repræsenteret med én eller flere spillere! Det glædelige er også hér, at det er både drenge og piger, der er repræsenteret på de danske ungdomslandshold. I 2013 besluttede vi i Bestyrelsen også, at vi ville satse endnu mere på vores unge talenter i herreungdom og projektet fra "U10 til superligaen" blev søsat. Vi kommer nu til at arbejde endnu mere målrettet med vores talenter, og de får tilbudt nogle rammer og faciliteter, som vil være de bedste i landet. Noget vi også skal glæde os over og være stolte af, det er den store bredde af vore ungdomshold, som ikke nødvendigvis vinder alle deres fodboldkampe og heller ikke nødvendigvis hjemtager mesterskaber. Alligevel udviser de hold stor glæde ved at komme i klubben både for træningens skyld og ikke mindst for at have en masse sjove oplevelser med gode kammerater. Det er en vigtig værdi, som vi skal værne om - og herfra skal lyde en stor ros og tak til de trænere og ledere, som i det daglige påtager sig den store opgave det er at være omkring de unge mennesker. Igen i år kan vi igen præstere et fint økonomisk resultat. Årets resultat er et overskud på kr ,-. Klubbens gode økonomi gør det muligt at fastholde et højt aktivitetsniveau både i hele klubben og for alle hold. Fremadrettet skal vi fortsat have godt styr på økonomien og vedblive at være økonomisk bevidste. Klubbens egenkapital er desværre forsvundet og er nu negativ med minus mio kr. 2,2, men det er der en god grund til. I forbindelse med den emission, som selskabet gennemførte i maj måned, skete der samtidig en udligning af A og B aktier, hvilket betød, at de A-aktier klubben ejede, blev konverteret til B aktier. En ændring af stykstørrelsen betød samtidig en markant lavere kurs på aktierne i Selskabet. Bestyrelsen har derfor besluttet at ændre procedure for værdiansættelsen.

5 I stedet for at værdiansætte klubbens aktier i Selskabet til anskaffelseskursen, værdiansættes de til den aktuelle kurs ved årsskifte. Aktuel kursværdi pr var kurs 2,63 pr. aktie. Det er Bestyrelsens mål, at vi over de kommende år skal have reetableret vores egenkapital. Klubbens kasserer vil gennemgå regnskabet i detaljer. Klubben har i 2013 modtaget et kontant tilskud på kr fra Forældre BIF. På Bestyrelsens vegne skal der lyde en stor tak til Forældre BIF's bestyrelse og til de øvrige medlemmer, der hjælper til med arrangementer og hver uge arbejder hårdt for at skrabe penge sammen til klubbens ungdomsafdeling. Traditionen tro har der også været afholdt Brøndby Cup. Det var i igen i år en stor succes vel nok en af de bedste Brøndby Cup nogensinde - med mange deltagende hold, herunder en del fra udlandet som f.eks Bid West. Her kommer Superliga holdets unge stjerneskud, Lebogang Phiri fra. Økonomisk var det en moderat succes, og Brøndby Cup udvalget arbejder derfor hårdt på, at Brøndby Cup 2014 bliver en stor økonomisk succes. Tak til alle frivillige, som deltog i cuppen med hver jeres bidrag. Klubben har også i 2013 ydet en stor indsats på integrationsområdet, hvilket er sket i et godt og tæt samarbejde med Brøndby kommune. Der er udført mange gode projekter målrettet mod unge mennesker og alle med fokus på integration. Alle opgaver er udført med stort hjerte og glæde af folkene i administrationen. Jeg vil også her benytte lejligheden til at sige tak til Michael Espersen og de øvrige i klubbens administration for et godt samarbejde i årets løb. I forbindelse med dette års generalforsamling har følgende bestyrelsesmedlemmer valgt ikke at genopstille til en ny periode: Ungdomsformand Jan Møller

6 Seniorformand Jens Birkegård ( Tønder) Kvindeformand Gert Raasdal Jeg vil sige tusind tak til jer alle for en flot indsats i både bestyrelsesarbejdet og i jeres formandsroller gennem mange år. I ønskes alle held og lykke fremover. Det kommende år skal vi fejre klubbens 50 års jubilæum. Der vil blive budt på en række begivenheder og tiltag, der alle leder op til klubbens 50 års jubilæum den 3. December Alle arrangementer og tiltag vil ske i samarbejde mellem Amatørafdelingen og den Professionelle afdeling. Det er en stor glæde for mig, at vi også ved sådanne lejligheder fortsat er rigtig gode til at samarbejde på tværs af afdelingerne. Det er vigtigt, at vi vedbliver at arbejde sammen som én klub, der tager udgangspunkt i det foreningsmiljø, som fællesskabet Brøndbyernes IF er skabt af. Til sidst vil jeg sige tak til Bestyrelsen for et godt og udbytterigt samarbejde. Christian Barrett Brøndby d. 29. januar 2014

BERETNING FOR ÅRET 2012

BERETNING FOR ÅRET 2012 BERETNING FOR ÅRET 2012 De fleste Brøndbyfolk vil uden tvivl betegne året 2012 som et forfærdeligt år. Store sportslige og økonomiske problemer i prof.afd., og dertil tilskueruroligheder, dette har ført

Læs mere

Brøndbyernes IF årsberetning har traditionen tro været et godt år for klubben, et år som vi kan kigge tilbage på med glæde og stolthed.

Brøndbyernes IF årsberetning har traditionen tro været et godt år for klubben, et år som vi kan kigge tilbage på med glæde og stolthed. Brøndbyernes IF årsberetning 2016 2016 har traditionen tro været et godt år for klubben, et år som vi kan kigge tilbage på med glæde og stolthed. 2016 har også været et år i forandringens tegn. 2016 har

Læs mere

Beretning Brøndbyernes IF 2014

Beretning Brøndbyernes IF 2014 Beretning Brøndbyernes IF 2014 2014 var året hvor Brøndbyernes IF havde 50 års jubilæum - det var et flot og festligt år med en masse aktiviteter. Der blev lagt ud d. 5 januar med et indefodboldstævne

Læs mere

Brøndbyernes IF årsberetning har været et år, som vi alle kan se tilbage på med glæde og stolthed.

Brøndbyernes IF årsberetning har været et år, som vi alle kan se tilbage på med glæde og stolthed. Brøndbyernes IF årsberetning 2017 2017 har været et år, som vi alle kan se tilbage på med glæde og stolthed. Mange af klubbens hold har klaret sig fremragende og opnået flotte resultater. Vi er stadigvæk

Læs mere

Brøndbyernes IF-årsberetning Året 2018 har været et år, vi alle kan se tilbage på med glæde og stolthed.

Brøndbyernes IF-årsberetning Året 2018 har været et år, vi alle kan se tilbage på med glæde og stolthed. 1 Brøndbyernes IF-årsberetning 2018 Året 2018 har været et år, vi alle kan se tilbage på med glæde og stolthed. En sæson, hvor vores klub igen kom tilbage på den helt store danske fodboldscene. Vores 2

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

BERETNING FOR ÅRET 2011

BERETNING FOR ÅRET 2011 BERETNING FOR ÅRET 2011 Det har som sædvanlig været et meget spændende år i Brøndby IF. Sportsligt kan det uden tvivl konstateres, at med en enkelt undtagelse, så er det absolut det bedste år nogensinde

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD Resultatmæssigt har vi løftet os for alle vores ungdomshold fra en plads omkring top 60 i Danmark, til at være top 20 for alle vores årgange (U14-U19). Dette på

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Talentudvikling er Brøndbys DNA

Talentudvikling er Brøndbys DNA Talentudvikling er Brøndbys DNA Gennem årtier har klubben udviklet en lang række store talenter, der har gjort karriere på Brøndby Stadion, i udlandet og på U- og A-landshold. Det at udvikle og bruge egne

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Emission 2013. Brøndby skal igen være et fælleskab, en identitet og en rejse af oplevelser som ingen kan tage fra os.

Emission 2013. Brøndby skal igen være et fælleskab, en identitet og en rejse af oplevelser som ingen kan tage fra os. Emission 2013 Brøndby skal igen være et fælleskab, en identitet og en rejse af oplevelser som ingen kan tage fra os. Del 1: En skelsættende begivenhed Den kommende aktieemission er på mange måder en skelsættende

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Velkommen alle sammen, - en speciel velkomst til vores gæst fra DBU Thomas Jensen, samt Jørgen Dahl, der for andet år skal overrække Ries mindelegat. Jeg vil

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Stolte over at være en del af denne fodboldklub, som har en kultur og nogle værdier, der er "second to none".

Stolte over at være en del af denne fodboldklub, som har en kultur og nogle værdier, der er second to none. Brøndbyernes IF - Beretning 2015 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Peter Gulløv John Jensen " Lille John" Rene Ierst Stephanie Sørensen Henning Jensen Æret være deres

Læs mere

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne U10, U11, U12 og U13 Velkommen til Jubilæumsfodbold Det er mig en stor glæde at kunne byde velkommen til Brøndby IF Jubilæums Cup 2014. Ungdomsfodbold og

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Formandens beretning Indledning

Formandens beretning Indledning Formandens beretning 2008 Indledning Da jeg første gang - i 1999 - aflagde beretning som formand, omtalte jeg, at Martin Laursen var blevet solgt til Hellas Verona. Man må sige, at der er sket meget i

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold. PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold.  PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2014... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 6 Puljeoversigt

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold. PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold.  PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2014... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 6 Puljeoversigt

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Bestyrelsen for Århus Elite A/S, har på et bestyrelsesmøde behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 1. juli - 31. december 2005.

Bestyrelsen for Århus Elite A/S, har på et bestyrelsesmøde behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 1. juli - 31. december 2005. Stadion Allé 70 8000 Århus C Tlf. nr. 89386000 Fax nr. 8733 1019 Københavns Fondsbørs Århus, den 28. februar 2006 Meddelelse nr. 02/2006 Århus Elite A/S, halvårsrapport 2005/06 Bestyrelsen for Århus Elite

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Lykønskninger til S.C.K. 50 år

Lykønskninger til S.C.K. 50 år Lykønskninger til S.C.K. 50 år Jeg ønsker Sønderborg Cykle Klub hjertelig tillykke med 50-års jubilæet. I mange år har cykleklubben været samlingsstedet for unge og gamle, der har dyrket denne friske og

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Brøndby IF Vision 2013-2018

Brøndby IF Vision 2013-2018 Brøndby IF Vision 2013-2018 Strategi Knowhow Ressourcer Ledelse Agenda Ledelse Præstationskultur Talentudvikling Kommunikation Ledelse Min filosofi arbejdsgang Staben Topspillerne Krav Konsekvens - Kærlighed

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Delårsrapport 1. halvår 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S.

Delårsrapport 1. halvår 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2004/17 Aalborg den 26.august 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første halvår 2004: - Resultatet før skat (EBT) for 2. kvartal 2004 er et

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Selskabet er sportsligt som økonomisk inde i en positiv udvikling og kan nu atter fremvise halvårsrapport med positivt resultat.

Selskabet er sportsligt som økonomisk inde i en positiv udvikling og kan nu atter fremvise halvårsrapport med positivt resultat. FONDSBØRSMEDDELELSE NR 12/2003 Brøndby IF har overskud i 1. halvår 2003 BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S CVR. NR. 83 93 34 10 Brøndby, den 13. august 2003. Halvårsregnskabsresultatet for Brøndby IF i 2003 viser

Læs mere

Seriebold. i udkanten af rampelyset

Seriebold. i udkanten af rampelyset Seriebold i udkanten af rampelyset AaB er andet og mere end et højt profileret SAS Liga-hold. Amatørafdelingen i den nordjyske traditionsklub råder bl.a. over et hold i Serie 2 og tre hold i Serie 5, og

Læs mere

Referat af generalforsamling 2015 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2015 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2015 i Team Viborg Onsdag, den 30. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

1 Formandens beretning Formandens beretning for det forgangne år.

1 Formandens beretning Formandens beretning for det forgangne år. Bestyrelsens beretning Traditionen tro, følger hermed formandens og bestyrelsens beretning op mod den kommende generalforsamling, den 25. september 2018. Beretningen handler ikke udelukkende men dog primært

Læs mere

SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup 2015. Havdrup Fodbold. www.hgi-fodbold.dk PROGRAM. Søndag den 16. august 2015 Havdrup Idrætscenter

SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup 2015. Havdrup Fodbold. www.hgi-fodbold.dk PROGRAM. Søndag den 16. august 2015 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 16. august 2015 Havdrup Idrætscenter Indholdsfortegnelse Velkommen til SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup 2015... 3 Regler for SuperBrugsen - Havdrup

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Kort afrapportering vedr. partnerskabsaftale for 2017 mellem Herlufsholms fodboldafdeling og Næstved Kommune vedr. 1. div kvindeholdet.

Kort afrapportering vedr. partnerskabsaftale for 2017 mellem Herlufsholms fodboldafdeling og Næstved Kommune vedr. 1. div kvindeholdet. Kort afrapportering vedr. partnerskabsaftale for 2017 mellem Herlufsholms fodboldafdeling og Næstved Kommune vedr. 1. div kvindeholdet. Endnu en fodboldsæson er færdigspillet og HG s kvinder har for alvor

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Fremad Valby. Formandens beretning 2015

Fremad Valby. Formandens beretning 2015 Fremad Valby Formandens beretning 2015 Hjulene drejer stadig rundt fremad valby kører i højt gear og der er i året blevet arbejdet på mange fronter Ungdoms afdelingen Senior afdelingen De gamle Svømme

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Markedsføring af en attraktiv idrætskommune gennem attraktiv fodbold!

Markedsføring af en attraktiv idrætskommune gennem attraktiv fodbold! Markedsføring af en attraktiv idrætskommune gennem attraktiv fodbold! Tilbud på markedsføring af Køge Kommune Hermed fremsender HB Køge Pigefodbold et tilbud mhp. at markedsføre og synliggøre Køge Kommune

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Læs og lær om. Christian Eriksen

Læs og lær om. Christian Eriksen Læs og lær om Christian Eriksen Fakta om Christian Eriksen Christian Danneman Eriksen blev født i Middelfart 14. februar 1992. 1992 var for øvrigt det år, hvor det danske fodboldlandshold blev Europamestre,

Læs mere

SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER?

SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER? SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER? SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER?hånden. Denne folder skal være med til at skabe DBU Sjællands arbejde består blandt andet i at støtte den gode adfærd og tone på og udenfor fodboldbanerne,

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 1 Maj 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet FORMANDEN HAR ORDET Jeg er ny formand i OB & Ik, valgt på generalforsamlingen

Læs mere

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 5.3.1. - Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 Forslagsstiller: Ringsted IF Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

Forældrefolder Aalborg HK

Forældrefolder Aalborg HK Forældrefolder Aalborg HK Håndbold med hånden på hjertet Velkommen! Velkommen til dig som forældre og ikke mindst til dit eller dine børn, som har valgt netop Aalborg HK, som jeres forening. Og netop foreningslivet

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

Eliteafdelingen generalforsamling 2010

Eliteafdelingen generalforsamling 2010 Eliteafdelingen generalforsamling 2010 Turbulent start på 2009 Slutningen af 2008 og starten af 2009 startede meget turbulent. Flere af de bærende trænere og kræfter omkring Eliteafdelingen havde valgt

Læs mere

+ 38 t.kr. (2000: t.kr.) og før transferaktivitet t.kr. (2000: t.kr.)

+ 38 t.kr. (2000: t.kr.) og før transferaktivitet t.kr. (2000: t.kr.) Brøndby, den 14. august 2001 Halvårsrapport 2001 Det realiserede resultat for perioden 1.1.01-30.6.01 blev på: + 38 t.kr. (2000: -3.387 t.kr.) og før transferaktivitet - 2.994 t.kr. (2000: - 339 t.kr.)

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

VISION OG KERNEVÆRDI

VISION OG KERNEVÆRDI VISION OG KERNEVÆRDI Brøndby IF - det handler om os alle sammen For Brøndby IF handler det om fodbold. Om at inkludere og bringe folk sammen på tværs af kulturelle bånd og geografi. Om fællesskabet, der

Læs mere

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg Tirsdag, den 27. marts 2012, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Informations møde i HI s klubhus. Onsdag, den 29. februar 2012 Kl. 19.00

Informations møde i HI s klubhus. Onsdag, den 29. februar 2012 Kl. 19.00 Informations møde i HI s klubhus Onsdag, den 29. februar 2012 Kl. 19.00 Program: Velkomst og formål med mødet. Situationsbeskrivelse: FC Hjørring s første regnskabsår Årsager til underskuddet Redningsplanen

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Fodboldåret 2011 har igen budt på mange spændende udfordringer, med stor aktivitet på banerne, men også et år hvor

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Bestyrelsens beretning for Farum Kyokushin Karate 2017 OSU

Bestyrelsens beretning for Farum Kyokushin Karate 2017 OSU Bestyrelsens beretning for Farum Kyokushin Karate 2017 OSU Bestyrelsen har igen arbejdet godt sammen om de store og små udfordringer i hverdagen for FKK. Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder gennem

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

BLOVSTRØD IDRÆTSFORENING FODBOLDAFDELINGEN

BLOVSTRØD IDRÆTSFORENING FODBOLDAFDELINGEN BLOVSTRØD IDRÆTSFORENING FODBOLDAFDELINGEN Bestyrelsens beretning 2010 INDHOLD SIDE Indledning (ved formanden) 1 Økonomi 1 Ikke turnerings relaterede aktiviteter 2 Turnerings relaterede aktiviteter 4 Fremtiden

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

SLAGELSE HÅNDBOLDKLUB SPONSOR KONCEPT

SLAGELSE HÅNDBOLDKLUB SPONSOR KONCEPT Vision Det er Slagelse Håndboldklubs vision at være den mest attraktive håndboldklub i lokalområdet for såvel ledere, spillere og forældre. Sportslig målsætning Damer: Avancement til 2. division i 19/20

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

FONDSBØRSMEDELELSE NR. 17/2002

FONDSBØRSMEDELELSE NR. 17/2002 Københavns Fondsbørs Nicolaj Plads 6 1067 København K Brøndby 8. august 2002 FONDSBØRSMEDELELSE NR. 17/2002 Halvårsrapport 2002 Hovedkonklusionerne for første halvår af 2002: Økonomi: Sportsligt: - Indtægterne

Læs mere

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB I DENNE FOLDER BLIVER DU PRÆSENTERET FOR DE MULIGHEDER, DER FINDES VED AT STØTTE B.93 IGENNEM VORES ERHVERVSKLUB.

Læs mere

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB 01 Introduktion I DENNE FOLDER BLIVER DU PRÆSENTERET FOR DE MULIGHEDER, DER FINDES VED AT STØTTE B.93 IGENNEM

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 23. april 2013, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 24. april 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Michael Pram Rasmussen overdrager roret til Søren Thorup Sørensen

Michael Pram Rasmussen overdrager roret til Søren Thorup Sørensen Formandsskifte Michael Pram Rasmussen overdrager roret til Søren Thorup Sørensen Bestyrelsesformand Michael Pram Rasmussen genopstiller ikke til bestyrelsen ved Topdanmarks generalforsamling i april. Fra

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere