- engang havde orkestret et blad der hed OPUS.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- engang havde orkestret et blad der hed OPUS."

Transkript

1 OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ opus/ OPUS/ OPUS - engang havde orkestret et blad der hed OPUS. OPUS udkom med uregelmæssige mellemrum og berettede om hvad der var foregået, fx anmeldelser (dem fik vi mange af dengang!), en interessant henvendelse, et modtaget legat, og hvad der er gang i lige her og nu - og mere løse planer og idéer for orkestret. Dengang foregik naturligvis intet digitalt! Nu har vi en hjemmeside, får prøveplaner, mails etc., men måske er der fortsat bruge for OPUS på vores hjemmeside, så orkestrets medlemmer bedre kan følge med i hvad der sker. Man kunne jo tro at orkestret var tirsdagsprøverne, nogle koncerter, og det var så det! Men der sker faktisk en del bag kulisserne, og det synes vi i bestyrelsen at flere skal vide mere om, så her er en foreløbig rapport. Med tiden kan både navn, udseende, indhold ændres, men et sted skal vi jo begynde. Det bliver så her:

2 OPUS april 2015 I. Hvad er der sket? I forbindelse med Mariehøjcentret er der ved at blive bygget en ny koncertsal i Rudersdal. Nogle fra bestyrelsen vil tirsdag d tage ud for at se hvad der sker og hvordan det kommer til at se ud, få et indtryk af rummet (størrelse, akustik, faciliteter, plads til publikum etc.). Vi skal bl.a. se om det er egnet til vores koncerter. Det vil I høre mere om. II. Hvad skal der ske? Her og nu Lige foreløbig skal vi spille koncert i Tivoli i juni med Erik Jakobsson og Gitta-Maria Sjöberg - jf. prøveplanen på hjemmesiden. Prøve med tutti i midten: Lørdag den 9. maj kl (nærmere info følger ) Koncerter: Onsdag den 10. juni Brønden Fredag den 12. juni Tivoli Efteråret 2015 skal vi spille Bruckners 7. symfoni med dirigenten Kaisa Roose; Kaisa Roose Født: Tallin, Estland DIRIGENT Uddannelse: Diplom som kordirigent fra Musikkonservatoriet i Tallinn, Estland (1992). Dirigentstudier ved DKDM ( ). Debutkoncert med Odense Symfoniorkester (1998). Dirigentkursus hos K. Sanderling, P. Boulez. Væsentligste opgaver: Dirigentopgaver v. bl.a. Sjællands Symfoniorkester, RUO, v. landsdelsorkestrene i Odense, Aalborg, Aarhus, Sønderjyllands Symfoniorkester, Helsingborg Symfoniorkester, National Symfoniorkester fra Estland, Litauen Stats Symfoniorkester, National Symfoniorkester fra Costa Rica, samt Ensemble Figura og Esbjerg Ensemble. Dirigent ved Malmö Musikteater ( ) Dirigent ved Det Kgl. Teater ( ). Priser: Grethe Kolbes Mindelegat (1998). - men der er måske en del der ikke ved at vi skal spille sammen med BYENS SYMFONI Byens Symfoni er det nye navn for Studentermusikforeningens Orkester, som blev stiftet i 1925 og fik sin navneændring i maj I dag er orkesteret et selvstændigt amatørsymfoniorkester med ca. 50 aktive medlemmer.

3 - fordi værket stiller helt specielle krav til orkestrets størrelse og besætning. BYENS SYMFONI har prøvedag mandag, og AS har - som bekendt - tirsdag. De to orkestre øver parallelt på hver sin prøvedag med samme dirigent. Da Kaisa Roose skal nedkomme med barn nr. 2 i september, begynder hun først prøvearbejdet fra oktober. Fra vores første prøvedag d. 25. august 2015 og til oktober har vi skaffet en dygtig suppleant. Han hedder Vincenzo M.J.Milletari (men er meget fredelig!); elev af og kraftig anbefalet af Giordano Bellincampi. Der bliver mulighed for (frivilligt) at deltage i nogle mandagsprøver, og til sidst skal vi selvfølgelig have fælles prøver: tirsdag d. 3. og mandag d. 9. november; det vil - som altid - fremgå af de sædvanlige prøveplaner på hjemmesiden. Der bliver to koncerter, hhv. d. 14. og 15. november. De to koncerter skal spilles i dels Espergærde Gymnasium, dels i Nærum Gymnasium. Det er endnu ikke endeligt besluttet hvilken af dagene der skal spilles hvor. Nytårskoncerten 2016 finder sted d. 13. januar, enten i Nærum eller i den nye koncertsal i Mariehøjcentret. Vi har planlagt et overordnet tema: Valsetoner. Anne Margrethe Dahl og Frans Rasmussen Vi har fået en aftale i stand med Anne Margrethe Dahl som sangsolist (orkestrets gamle koncertmester, dengang hun var violinist!) og gemalen Frans Rasmussen som causerende dirigent og leder af slagets gang; det skal være festligt og fejende med store skrud og champagne som sidst. Musikskoleeleverne deltager i dele af numrene. Prøvestart på Nytårsprojektet: 17. november. Forår 2016 har vi planlagt et fransk program med Denis Segond som dirigent og Marianna Shirinyan som solist. Repertoiret bliver formentlig: Ouverturen til Candide Ravels klaverkoncert ('venstrehåndskoncerten') Debussy La Mer - og vi planlægger en eller to koncerter i starten af april 2016.

4 Og endelig er der ved at komme styr på Finlandsturnéen. Her er hvad der foreløbig ligger nogenlunde fast: Medvirkende: Dirigent: Christian Øland Solist: Gunvor Sihm Orkester: KUSO og Amatørsymfonikerne Carl Nielsen 151 Jubilæumsturné 2016 KUSO er et klassisk amatørorkester for unge mellem år, hvoraf langt de fleste er studerende. Hvorfor ikke 'bare os selv'? Vi er interesserede i at etablere kontakt til et ungt venskabsorkester. Ikke et ondt ord om alt det grå guld i orkestret; men det er en god idé at invitere dygtige unge musikere, der jo ikke bliver ved med at være helt så unge, til at kende og spille med amatørsymfonikerne. Og det er vigtigt at vi er et stort og fuldt besat orkester på en turné til Finland med et så krævende program. Rejseudvalget består af: Lise Bache (rejse) og Jens Risbo (fund raising og koncertplanlægning) samt to unge medlemmer fra KUSO. Program: Carl Nielsen Carl Nielsen Carl Nielsen En Sagadrøm Violinkoncert 4. Symfoni, Det uudslukkelige Koncept: 4 koncerter: 1 før afrejse, 2 i Finland og 1 kulminationskoncert i Tivoli (om guderne og Koppel vil). Rejse: 5 dage (men i alt 3 hverdage for at spare ferie). Vi vil prøve at komprimere forløbet ved at afholde DK-koncerter tæt på afrejse og hjemkomst, men de endelige koncertdatoer er endnu ikke bekræftede af koncertsteder. Vi sigter mod en koncert i klippekirken i Helsinki og en koncert uden for Helsinki (fx i Tampere med mulighed for sauna og badning). Uge 26: koncert i Brønden (evt. d. 30.juni 2016) Lørdag Afrejse med Fly (Rejseform bekræftes) til Helsinki.

5 2 koncerter i Finland (Helsinki og Tampere) + tid til oplevelser. Onsdag Hjemrejse om aftenen Koncert i Tivoli i weekenden efter hjemkomsten Hvorfor i alverden 151? Særmeddelelse til de mere nørdede: 151 er et smukt tal: Palindromtal (symmetrisk) og primtal (ikke sammensat). Derfor fejres 151 års fødselsdag! III. Løse planer og idéer Gode forslag til repertoire, dirigenter, projekter eller andet Vi har tidligere efterlyst forslag fra orkestrets medlemmer til vores hovedfunktion: at spille musik. Det gør vi fortsat! Gode prøver - sløve pauser Vi er en del der synes at prøverne er gode, men at pausen er usocial og ufestlig. Vi vil meget gerne have idéer, forslag og bidrag til en bedre oplevelse. Fx kunne man forestille sig at der var en der kom og fortalte spændende om den musik vi skal opføre, om historier fra orkestrets liv - man kunne forestille sig at fx de forskellige instrumentgrupper skiftedes til at medbringe lækre boller el. lign. - ligesom de er så gode til det i korene! Vores navn... Rudersdalsymfonikerne????????????? Der kan siges meget godt om vores navn; som vi skiftede til for læææænge siden, da orkestret af indlysende grunde ikke længere svarede til den oprindelige betegnelse: Musik og Ungdoms Orkester. Vi er stolte af at være 'gode amatører'. Vi har accepteret i forbindelse med lokale arrangementer i Rudersdal at spille under navnet Rudersdalsymfonikerne (svarende til Rudersdalstrygerne, Rudersdalkoret etc.) - for at markere vores lokale forankring (med de fordele der følger dermed). amatør kommer - som bekendt af fransk amateur fra latin amator, af amare 'elske' Betegner (ifølge Wikipedia)

6 1. person der udøver en aktivitet, fx sport, kunst eller videnskab, i sin fritid snarere end som erhverv (fx 'de glade amatører') 2. person der udøver en aktivitet på en klodset eller ukyndig måde SYNONYM dilettant (fx 'rene amatører', 'Han forsikrede så, at de ikke ville bære sig ad som idioter eller amatører' FrJens84) - eller Den Danske Ordbog: 1) neutral betegnelse for en person, der udfører noget uden at være uddannet til det. 2) Hædersbetegnelse for en lidenskabeligt engageret person, der lægger gode kræfter i noget uden at påberåbe sig professionel kunnen og ambition. 3) Skældsord for en ukvalificeret person, der uden selvkritik udfører et arbejde dårligt og derved forringer en professions omdømme; også kaldet dilettant. Men det er ved at blive udbredt at et orkester kan optræde under forskellige navne, fx Sjællands Symfoniorkester/Tivolis Symfoniorkester/Copenhagen Phil. Flere har rejst spørgsmålet om vi evt. skulle finde et navn der virkede mindre diskvalificerende, når vi fx spiller i udlandet? Vi efterlyser en diskussion og evt. gode forslag. Vores hjemmeside Flere har efterlyst en lidt mere sprælsk hjemmeside. Der er ikke noget i vejen med de glimrende informationer vi løbende opdateres med. Men hvis vi skal appellere til yngre talentfulde musikere o- og dermed sikre orkestrets overlevelse på længere sigt - så skulle vi måske arbejde med at gøre hjemmesiden mere indbydende, fx ved at opdatere vores aktiviteter for også andre end medlemmer. Foreløbig er vi gået i tænkeboks - men vi vil meget gerne have konstruktive idéer og forslag fra orkestrets medlemmer. Hvad er forskellen mellem en violin og en bratsch? En bratsch brænder længere.

OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ opus/ OPUS/ OPUS. OPUS Nytårskoncerten står for døren

OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ opus/ OPUS/ OPUS. OPUS Nytårskoncerten står for døren OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ opus/ OPUS/ OPUS OPUS 7 141215 - Nytårskoncerten står for døren I. Hvad er der sket? Vi var vist enige om at det var en meget stor oplevelse at spille Bruckners

Læs mere

Tivolis Koncertsal 25. maj 19.30

Tivolis Koncertsal 25. maj 19.30 Tivolis Koncertsal 25. maj 19.30 Repertoire SAMUEL BARBER (1910-1981) Adagio for Strings FELIX MENDELSSOHN-BARTHOLDY (1809-1847) Klaverkoncert nr. 1 i G-mol, Op. 25 1. Molto allegro con fuoco 2. Andante

Læs mere

I de seneste nyhedsbreve har vi talt lidt om dirigentens opgaver og løn- og ansættelsesforhold.

I de seneste nyhedsbreve har vi talt lidt om dirigentens opgaver og løn- og ansættelsesforhold. 21. oktober 2011 Kære medlemmer Hvordan få de rigtige musikere - på de rigtige pulte? I de seneste nyhedsbreve har vi talt lidt om dirigentens opgaver og løn- og ansættelsesforhold. Nu går vi til et mere

Læs mere

Le Sacre du Printemps

Le Sacre du Printemps Le Sacre du Printemps m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Stravinskij Du skal arbejde med et musikværk, der hedder Le Sacre du Printemps. Navnet er fransk og betyder Forårets Helliggørelse en

Læs mere

Ansøgning til talentudviklingspuljen

Ansøgning til talentudviklingspuljen 1 - Musiktalentet Johanne Grønkjær Lorentzen Hører til journalnummer: 18.20.02-P22-1-14 Ansøgning til talentudviklingspuljen Ansøger(e): Foreningen Opera i Rebild/ Rebild Kulturskole (Klub eller aktører)

Læs mere

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2009

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2009 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2009 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret s. 2 DR SymfoniOrkestret Du skal til koncert med DR SymfoniOrkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere.

Læs mere

KULTURKALENDER. Det sker i Brøndby. Esplanadeparken, Brøndby Strand

KULTURKALENDER. Det sker i Brøndby. Esplanadeparken, Brøndby Strand KULTURKALENDER JUNI 2014 Det sker i Brøndby Fredag den 13. juni til og med søndag den 15. juni, KulturWeekend 2014 Esplanadeparken, Brøndby Strand Kulturkalender juni 2014 Det sker i Brønd KULTURKALENDER

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse:

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Formanden har ordet Præsentation af Rasmus Clemens Præsentation af Bjarne Jørgensen Formanden har ordet Nu er det jul igen!

Læs mere

Ollerup den 19. februar Nyhedsbrev nr. 8

Ollerup den 19. februar Nyhedsbrev nr. 8 Ollerup den 19. februar 2010. Nyhedsbrev nr. 8 Vinterferie Det er koldt derude, hvor spurven fortsat sidder stum bag kvisten. Vinteren vil tilsyneladende ingen ende tage. Derfor er det i år meget relevant

Læs mere

Protokollat om arbejdstid mv. for musikere i landsdelsorkestrene

Protokollat om arbejdstid mv. for musikere i landsdelsorkestrene Side 1 Protokollat om arbejdstid mv. for musikere i landsdelsorkestrene KL Dansk Musiker Forbund Indholdsfortegnelse Protokollat om arbejdstid mv. for musikere i landsdelsorkestrene Side 2 Side 1. Område...

Læs mere

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret s. 2 DR SymfoniOrkestret Du skal til koncert med DR SymfoniOrkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere.

Læs mere

Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008

Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008 Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008 Proces 1 med DR SymfoniOrkestret s. 2 DR SymfoniOrkestret Du skal til koncert med DR SymfoniOrkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere.

Læs mere

The Carl Nielsen Masterclass uge 42, 2015 i Vilnius.

The Carl Nielsen Masterclass uge 42, 2015 i Vilnius. The Carl Nielsen Masterclass uge 42, 2015 i Vilnius. FAKTA om The Carl Nielsen Masterclass Vilnius (CNM Vilnius) 2015: Masterclassen fandt sted i uge 42 (efterårsferien) med afgang fra København Lufthavn

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016 Nyhedsbrev nummer 8 Ollerup, den 5. april 2016 Kære forældre Lige om lidt skal vi på turne, vi glæder os. Koret er i storform, vokalgruppen, det klassiske orkester og Big Bandet øver for sidste gang før

Læs mere

Musikforløb for 4. klasse

Musikforløb for 4. klasse Sønderjyllands Symfoniorkester Musikforløb for 4. klasse TEMA 2019: Carl Nielsen eller... LÆRERMATERIALE Carl Nielsen-illustrationer tegnet af Kasper Lundsfryd KÆRE LÆRERE Nu er det snart tid til, at vi

Læs mere

Carl Nielsen - 1865-1931

Carl Nielsen - 1865-1931 Kirkens aktiviteter af Torben Møllenbach Teatertur Teaterturen sidste år var en fantastisk tur ud i det moderne teater med fantastisk flot skuespil i to små stykker af Samuel Beckett. I skrivende stund

Læs mere

Årsberetning. Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden

Årsberetning. Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden Årsberetning Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden 2008-12 Dalum Kirkes vision Vision om - at være en åben og levende kirke - at have et levende gudstjenesteliv - at være et sted for

Læs mere

Beethoven Du skal snart til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Ved koncerten skal du høre en violinkoncert.

Beethoven Du skal snart til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Ved koncerten skal du høre en violinkoncert. Koncert med DR Radiosymfoniorkestret s. 2 Beethoven Du skal snart til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Ved koncerten skal du høre en violinkoncert. Violinkoncerten er skrevet af en tysk komponist,

Læs mere

Projektet er dokumenteret i denne tre minutter lange film: https://vimeo.com/

Projektet er dokumenteret i denne tre minutter lange film: https://vimeo.com/ 21. januar 2016 Kultur og fritidsudvalget Københavns Kommune Vedr. Ansøgning fra Danmarks Underholdningsorkester til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns kommune. INTRODUKTION Danmarks Underholdningsorkester

Læs mere

fordelt på 264 kor og 332 enkeltmedlemmer

fordelt på 264 kor og 332 enkeltmedlemmer Jeg vil åbne min formandsberetning med at citere fra min egen jubilæumsklumme fra sidste DAMblad. 1972: Danmark får sin første kvindelige regent i 560 år, hendes majestæt dronning Margrethe. Danmark bliver

Læs mere

FORMANDSBERETNING IFØLGE VEDTÆGTER 2015.

FORMANDSBERETNING IFØLGE VEDTÆGTER 2015. FORMANDSBERETNING IFØLGE VEDTÆGTER 2015. Dagsordenens punkt 3. Stk. 2 befaler at bestyrelsen aflægger beretning. Denne beretning skal give et indblik i hvad der er sket i organisationen siden sidste års

Læs mere

Komponisten Gustav Mahler

Komponisten Gustav Mahler Mahlers 8. symfoni På besøg hos DR SymfoniOrkestret s. 2 Komponisten Gustav Mahler Du skal snart ind i Koncerthuset og opleve DR SymfoniOrkestret spille. Du skal høre orkestret spille en symfoni. Ved du

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

På børnehjem i Uganda

På børnehjem i Uganda På børnehjem i Uganda For Hanne Eriksen gik en gammel drøm i opfyldelse, da hun i september i år rejste til Uganda for at være frivillig på et børnehjem. Her er lidt om det, hun fortalte en grå novemberdag

Læs mere

Odder Kommunale Musikskole

Odder Kommunale Musikskole Odder Kommunale Musikskole Brugerundersøgelse 2006 Denne undersøgelse er sat i gang på initiativ af Odder Kommunale Musikskole. Formålet er at måle tilfredsheden med musikskolens ydelser og holdningen

Læs mere

55.02 O.18 10/2019 Side 1. Protokollat om arbejdstid mv. for musikere i landsdelsorkestrene

55.02 O.18 10/2019 Side 1. Protokollat om arbejdstid mv. for musikere i landsdelsorkestrene Side 1 Protokollat om arbejdstid mv. for musikere i landsdelsorkestrene KL Danske Ensembler, Orkestrer og Operainstitutioner Dansk Musiker Forbund Indholdsfortegnelse Side 1. Område... 3 2. Arbejdstid...

Læs mere

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí?

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí? Kære Aabenraa Rotary Klub Como vão as coisas por aí? Jeg vil gerne først takke mange gange for, at I har givet mig muligheden for at komme ud som udvekslingsstudent og opleve en helt ny og spændende kultur!

Læs mere

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 DR Radiosymfoniorkestret Du skal til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere. I et symfoniorkester

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

I hele maj sætter vi fokus på musik! Musikalsk. Tak for samarbejdet til:

I hele maj sætter vi fokus på musik! Musikalsk. Tak for samarbejdet til: på I hele j sætter vi fokus på musik! Musik er nge ting. Mange forskellige stilarter leveret af nge forskellige mennesker. Individuelt, i små og store grupper eller hele orkestre. Der er skrevet sser af

Læs mere

Kære lærere. Rigtig go arbejdslyst!

Kære lærere. Rigtig go arbejdslyst! Kære lærere Vi glæder os til at spille koncerten Carls legende liv for jer i uge 17. Over hele landet i 2015 er Carl Nielsen 150 årsdag blevet fejret på alle mulige måder. Nu er det blevet så blevet tid

Læs mere

Prøvespil Dirigent: Morten Ryelund. Odense, 2. februar 2009 Århus, 3. februar 2009 København, 4. februar Ansøgningsfrist, 10 december 2008

Prøvespil Dirigent: Morten Ryelund. Odense, 2. februar 2009 Århus, 3. februar 2009 København, 4. februar Ansøgningsfrist, 10 december 2008 Dirigent: Morten Ryelund Odense, 2. februar 2009 Århus, 3. februar 2009 København, 4. februar 2009 Ansøgningsfrist, 10 december 2008 Prøvespil 2009 DR UngdomsEnsemblets hovedsponsor er Bikuben-Fonden Introduktion

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Æresmedlem Victor Borge sammen med Annie Birgit Garde og Rita Storm.

Æresmedlem Victor Borge sammen med Annie Birgit Garde og Rita Storm. 2 O m 100 år er alting glemt - hedder det i en gammel revyvise. Det må siges at være en sandhed med modifikationer, som vi i dag kan hamre en stolt og solid solist milepæl igennem. 1918 var året hvor kunstnere

Læs mere

Ollerup den 6. april 2009. Nyhedsbrev nr. 9.

Ollerup den 6. april 2009. Nyhedsbrev nr. 9. Ollerup den 6. april 2009. Nyhedsbrev nr. 9. Uden for er buske og træer ved at springe ud. Forårets første solstråler har fået både bare maver og bare tæer ud i det fri. Man kan næsten mærke, at der er

Læs mere

På vores tur til Bad Bramsted var Hans Carl og Ronald med ledsager inviteret med, men det var kun Hans Carl og Kirsten der kunne.

På vores tur til Bad Bramsted var Hans Carl og Ronald med ledsager inviteret med, men det var kun Hans Carl og Kirsten der kunne. Vi har haft følgende aktiviteter: 3 Søndag den 13. nov. 2011, Tyrolermusik i Agerbæk. Fredag den 25. nov. 2011, jul i city, herefter julefrokost på Britannia. Søndag den 11. dec 2011, jul i city Søndag

Læs mere

KONCERTER. Thisted Kirke sommer Nordisk, tysk og engelsk musik. Entré: 100,Torsdag 27. juni kl

KONCERTER. Thisted Kirke sommer Nordisk, tysk og engelsk musik. Entré: 100,Torsdag 27. juni kl Søndag 16. juni kl. 15.00 Sommerkoncert med Thisted Kirkes Drenge-Mandskor. Traditionen tro indledes kirkens sommerkoncerter med kirkens eget kor akkompagneret af Svend Ole Kombak. Nordisk, tysk og engelsk

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM

VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM Det er min oplevelse, at hvis man har noget nyt på hjerte, så bliver man lyttet til. CÆCILIE BALLING, VIOLINSTUDERENDE På konservatoriets

Læs mere

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1 FOLKEPOSTEN lirpa 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

REFERAT. Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 17/8 2018

REFERAT. Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 17/8 2018 REFERAT Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 17/8 2018 Bestyrelses møde 95 - d. 16/8 2018. Til stede: Bente Nilsson, Lone Mark, Runa Larsen, Ole Stjernholm Svendsen og Ole Holmer-Bretlau

Læs mere

70 ÅRS 11. marts 2017

70 ÅRS 11. marts 2017 70 ÅRS JUBILÆUM 11. marts 2017 PROGRAM FOR FESTLIGHEDERNE Kl. 16.30 FDF Grenaa s Brassband under ledelse af dirigent Peter Præstholm byder alle gæster musikalsk velkommen. Kl. 17.00 Morten Skovmand Fernisering

Læs mere

RAMMEAFTALE. 26. oktober Rammeaftale for Odense Symfoniorkester i Aftalens formål og grundlag

RAMMEAFTALE. 26. oktober Rammeaftale for Odense Symfoniorkester i Aftalens formål og grundlag RAMMEAFTALE Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk 26. oktober 2017 Rammeaftale for Odense Symfoniorkester i 2017 1. Aftalens

Læs mere

Mozarts symfoni nr. 34

Mozarts symfoni nr. 34 Mozarts symfoni nr. 34 På besøg hos DR SymfoniOrkestret s. 2 Komponisten Mozart Du skal snart ind i Koncerthuset og opleve DR SymfoniOrkestret spille. Du skal høre orkestret spille en symfoni. Ved du,

Læs mere

Beskriv hvad projektet går ud på

Beskriv hvad projektet går ud på Bilag til ansøgning om Talentudvikling musik Vejledning: Alle felter skal udfyldes. Skemaet skal vedhæftes som fil til det elektroniske ansøgningsskema. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

DANMARKSTURNE MED SHANGHAI CHINESE ORCHESTRA

DANMARKSTURNE MED SHANGHAI CHINESE ORCHESTRA BILAG - FORELØBIG UDKAST TIL TURNEPLAN FOR DANMARKSTURNE I EFTERÅRET 2016 - BUDGET OG FINANSIERINGSPLAN - CV PÅ PROJEKTLEDER Kirstine Marie Bauning, Just B Communication - LETTER OF COLLABORATION, ChinaBase

Læs mere

INFORMUSIK RAMMER. Do it! Mød Veronica AALBORG. Sådan er et orkester sammensat. Orkester Norden. Se side 2. februar 2015

INFORMUSIK RAMMER. Do it! Mød Veronica AALBORG. Sådan er et orkester sammensat. Orkester Norden. Se side 2. februar 2015 INFORMUSIK februar 2015 Orkester Norden RAMMER AALBORG Mød Veronica Do it! Sådan er et orkester sammensat DER FINDES KLASSISK MUSIK OVERALT OGSÅ I SPIL OG FILM Se side 2 INFORMUSIK februar 2015 Orkester

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Indtryk fra nytårskoncerterne 2012. Se flere billeder på vores hjemmeside.

Nyhedsbrev nr. 6. Indtryk fra nytårskoncerterne 2012. Se flere billeder på vores hjemmeside. Ollerup den 20. januar 2012. Nyhedsbrev nr. 6 Godt nytår! Jeg vil gerne indlede dette nyhedsbrev med et ønske om godt nytår! Nogle af jer forældre/læsere har jeg hilst på i forbindelse med nytårskoncerterne.

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Dover Sogn. Kalender med kommende arrangementer. Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30

Dover Sogn. Kalender med kommende arrangementer. Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30 Kalender med kommende arrangementer Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30 Dover Sogn Historiegruppe Torsdag d. 8. oktober kl. 19:30 Foredrag Mari Dahl Torsdag den 29. 0ktober kl. 19:30

Læs mere

Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag d. 15. november 15.00 17.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe og boller i spisesalen 17.00 Rundvisning ved højskolelærer Ulla Henningsen du hører lidt

Læs mere

Sønderjyllands Symfoniorkester

Sønderjyllands Symfoniorkester Sønderjyllands Symfoniorkester Tema 2018 : t r a z o M e k s i g a M Et musikforløb for 4. klasser Forældremateriale 1 Indhold Kære forældre... Brev uddelt på skolerne... Om skolekoncerterne... Børn og

Læs mere

Indstilling. Realisering af musikpolitiske initiativer. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Kultur og Borgerservice.

Indstilling. Realisering af musikpolitiske initiativer. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Kultur og Borgerservice. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Kultur og Borgerservice 13. juni 2012 Aarhus Kommune Kulturforvaltningen Kultur og Borgerservice Realisering af musikpolitiske initiativer. 1. Resume Magistratsafdelingen

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Saint-Saëns M U S I K K E N I S K O L E T J E N E S T E N

Saint-Saëns M U S I K K E N I S K O L E T J E N E S T E N Saint-Saëns M U S I K K E N I S K O L E T J E N E S T E N DR Radiosymfoniorkesteret Du skal til koncert med et stort orkester, der hedder DR Radiosymfoniorkesteret. I orkesteret er der næsten 100 musikere.

Læs mere

Elev og forældrefolder Et samarbejde med Fredericia, Middelfart, Vejle og flere andre kommuner om elevbesøg fra Ilulissat.

Elev og forældrefolder Et samarbejde med Fredericia, Middelfart, Vejle og flere andre kommuner om elevbesøg fra Ilulissat. 2017 Elev og forældrefolder Et samarbejde med Fredericia, Middelfart, Vejle og flere andre kommuner om elevbesøg fra Ilulissat. Se Grønlandsudvalgets hjemmeside på : www.fredericia-ilulissat.dk PROTEKTOR

Læs mere

cocktail af Gud og sommer imu.dk/aktiviteter

cocktail af Gud og sommer imu.dk/aktiviteter 2015 cocktail af Gud og sommer imu.dk/aktiviteter Vi ses i sommerlandet! Inden længe står den på ferie og god dansk sommer. Hvad er bedre end at tchille med vennerne, tage en dukkert, spille lidt volley,

Læs mere

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret.

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret. Arrangementer august 2019 Torsdag den 15. august kl. 15 15.50 Torsdag den 15. august kl. 19.30. Koncert på Hørgården Klassisk møder rytmisk med pianist Ole Sloth, sangerinde Margrethe Smedegaard og saxofonisten

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

" # $ %/. + / +.. & # $ 7 ' $ ( ) * ).+89# #..+:+# " #..). ) &2 ".#. * " + / ' $& &1 & ;. Side 1 af 9

 # $ %/. + / +.. & # $ 7 ' $ ( ) * ).+89# #..+:+#  #..). ) &2 .#. *  + / ' $& &1 & ;. Side 1 af 9 ! " #$% #& #$#'()#* #'#$+, #& # - ( +%)#, +#- $#& $.#/ " # ( & #& #, " #( #* 0 #0 +#'1 # '/ 2 #3 ( #3 ( #2. %)#'3 & #4 # & #- #1 5 )#& #6#63 #( % #%.! #/ #, 5!! " # $ %/. + / +.. & -... + # $ 7 ' $ ( )

Læs mere

Foto: Per Rasmussen AARHUS DOMKIRKE 21 FORÅRSKONCERTER 2015

Foto: Per Rasmussen AARHUS DOMKIRKE 21 FORÅRSKONCERTER 2015 Foto: Per Rasmussen AARHUS DOMKIRKE 21 FORÅRSKONCERTER 2015 Fredag 6. februar kl. 17.00 ARS NOVA COPENHAGEN Hindemiths Messe omkranses af skønne renæssanceværker af Eccard, Victoria, Goudimel, Wert og

Læs mere

Nyhedsbrev 5. Ollerup den 1. december 2015.

Nyhedsbrev 5. Ollerup den 1. december 2015. Nyhedsbrev 5 Ollerup den 1. december 2015. Ny koncertsal Arbejdet med at realisere en rigtig koncertsal i Ollerup har nu givet resultat! Efter et lang tilløb og mange overvejelser er bestyrelsen bag Ollerup

Læs mere

--> <-- --> <-- --> Narrativet

--> <-- --> <-- --> Narrativet har ikke været nem, men nu står det her næsten fær- Musikkens Hus --> Fra Idé til åbningsdag Musikkens Hus har været lang tid undervis og rejsen dig og klar til en festlig åbning. Thomas Søndergaard Brilliant

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Notat om Rødovre Musikskoles aktiviteter og undervisningssteder.

Notat om Rødovre Musikskoles aktiviteter og undervisningssteder. Notat om Rødovre Musikskoles aktiviteter og undervisningssteder. Rødovre Musikskoles undervisning foregår mange steder, og undervisningsstederne er jævnt fordelt rent geografisk og dækker størstedelen

Læs mere

Husk at aflevere sedler til SFO en omkring aflevering og afhentning på Rønde Højskole i uge 11!

Husk at aflevere sedler til SFO en omkring aflevering og afhentning på Rønde Højskole i uge 11! Syddjurs Friskole Ugebrev 9 5. marts 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 7. marts: kl.16.30-17.30 forårs-sfo-børn

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

BØRNE- KULTURUGE MAJ MARIAGERFJORD UD I VERDEN UDSYN OG INDBLIK

BØRNE- KULTURUGE MAJ MARIAGERFJORD UD I VERDEN UDSYN OG INDBLIK BØRNE- KULTURUGE 2019 MARIAGERFJORD UD I VERDEN UDSYN OG INDBLIK 20.-24. MAJ PRAKTISK INFO: Alle aktiviteter foregår i uge 21, fra mandag d. 20. maj - fredag d. 24. maj. Den specifikke målgruppestår beskrevet

Læs mere

SANG! Sangteknik. Et større. korværk en gang imellem. Mere forberedelse hjemme således at korprøverne forløber lettere. Et større klassisk værk

SANG! Sangteknik. Et større. korværk en gang imellem. Mere forberedelse hjemme således at korprøverne forløber lettere. Et større klassisk værk SANG! forberedelse hjemme således at korprøverne forløber lettere Sangteknik Et større klassisk værk fokus på dynamik Dansesessioner fast menueber, lancier, folkedans etc. Et større klassisk værk Flere

Læs mere

Emne: De gode gamle dage

Emne: De gode gamle dage Afsnit 1 Et uægte barn Emne: De gode gamle dage Folk siger tit, at alt var bedre i gamle dage. Men det kan jo ikke passe. Selvfølgelig er der nogen ting, der er bedre i dag. Men verden er ikke den samme

Læs mere

Program. Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere. tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER MED OVERSKUD

Program. Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere. tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER MED OVERSKUD D1470_plancher_2014.indd 5 22-10-2014 12:47:37 Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere Slagelse ROTARY Musikhus ER... tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER

Læs mere

Lærermateriale - Forslag til undervisningen.

Lærermateriale - Forslag til undervisningen. Lærermateriale - Forslag til undervisningen. Kære lærer Vi glæder os til at se jer og jeres klasse til koncert i DR Koncerthuset. Vi har sammensat et elevmateriale, så eleverne kan forberede sig lidt før

Læs mere

Strofen 2018 Nr. 1 Årgang 40

Strofen 2018 Nr. 1 Årgang 40 Strofen 2018 Nr. 1 Årgang 40 Rigtig godt nytår til alle. Så skriver vi 2018, jeg har tidligere sagt, tiden er noget underligt udefinerbart noget, jeg synes et år flyver afsted, vi skal igen tage fat på

Læs mere

Musikskolenyt. Siden Sidst. Indhold

Musikskolenyt. Siden Sidst. Indhold Musikskolenyt Indhold Siden sidst MGK Ungdomssymfoni Koncerter Rytmisk Festival Arrangementer i musikskolen Kalender s. 1 s. 1 s. 2 s. 2 s. 3 s. 4 s. 6 Siden Sidst Musikskolen april 2012. Vi nærmer os

Læs mere

Komponisten Gustav Mahler

Komponisten Gustav Mahler Mahlers 6. symfoni På besøg hos DR SymfoniOrkestret s. 2 Komponisten Gustav Mahler Du skal snart ind i Koncerthuset og opleve DR SymfoniOrkestret spille. Du skal høre orkestret spille en symfoni. Ved du,

Læs mere

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013 Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL 27. sep. - 5. okt. 2013 Forord Efterår er i Greve lig med børnekultur. Igen i år byder vi traditionen tro på en uge fyldt med sjove, spændende og engagerende kulturoplevelser

Læs mere

JazzGro. oves. JazzGro. JazzGro

JazzGro. oves. JazzGro. JazzGro ANDEN del ANDEN del no. 5 27. september Carsten Dahl Talk `N tangent Focus: Solopiano no. 6 25. oktober Krølle Sulsbrück Perc `n Talk Focus: latin percussion no. 7 29. november Bjarke Falgren String `n

Læs mere

Efterårsprogram 2013

Efterårsprogram 2013 Efterårsprogram 2013 Tilmelding til aktiviteter Tilmelding og betaling til efterårs- og vinteraktiviteterne sker på følgende dage i Netværkshuset på. Tirsdag d. 17. og 24. september kl. 18:30-20:30 Onsdag

Læs mere

Musikkens Hus. Ideskitse 2015 Aabenraa kommunes Musikråd. Aabenraa Kommunes Musikråd Nygade Aabenraa

Musikkens Hus. Ideskitse 2015 Aabenraa kommunes Musikråd. Aabenraa Kommunes Musikråd Nygade Aabenraa Musikkens Hus Aabenraa Kommunes Musikråd Nygade 21 6200 Aabenraa Karen Hanne Munk, Formand Nis-Edwin List-Petersen, Næstformand Ole Livbjerg Klitgaard Lars Husted Michael Jeberg Kjær Ideskitse 2015 Aabenraa

Læs mere

REFERAT. Referat møde den 15. marts 2010

REFERAT. Referat møde den 15. marts 2010 REFERAT By- og Kulturforvaltningen Kultur Odense Slot Indgang G Nørregade 36-38 Postboks 730 5000 Odense C www.odense.dk Tlf. 66131372 Fax 6613 3222 E-mail kultur@odense.dk Referat møde den 15. marts 2010

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

Generel introduktion til. rederiksberg eater. Frederiksberg Teater Finsensvej 139 2000 Frederiksberg Tlf. 38 71 82 85 www.frederiksbergteater.

Generel introduktion til. rederiksberg eater. Frederiksberg Teater Finsensvej 139 2000 Frederiksberg Tlf. 38 71 82 85 www.frederiksbergteater. Generel introduktion til rederiksberg eater Frederiksberg Teater Finsensvej 139 2000 Frederiksberg Tlf. 38 71 82 85 www.frederiksbergteater.dk Indhold Forord 3 Foreningen Forældresamarbejdet Produktionsgruppen

Læs mere

Skumsprøjten. Juli 2015

Skumsprøjten. Juli 2015 Skumsprøjten Juli 2015 Formanden skriver. Første halvår har været præget af optakten til DM og VM, som vi lige er vendt hjem fra. Det foregik i Brøndby på stadion og i hallen. P.g.a. VM var det et meget

Læs mere

Nyhedsbrev Juli 2015

Nyhedsbrev Juli 2015 Nyhedsbrev Juli 2015 Indhold Siden sidst fra jan juli 2015.... 3 Nyt fra bestyrelsen... 4 Kreativ linjetur til København... 5 Smid tøjet... 6 Sculpture by the River... 7 Renovering af den gamle biblioteksgang...

Læs mere

SYMFO-NYT AALBORG SYMFONIORKESTERS VENNER

SYMFO-NYT AALBORG SYMFONIORKESTERS VENNER SYMFO-NYT AALBORG SYMFONIORKESTERS VENNER Lan Shui 12. årgang Nr. 1 Februar 2003 MUSIKCHEFENS KLUMME Symfo - Nyt er medlemsblad for foreningen Aalborg Symfoniorkesters Venner Redaktion: Kirsten M. Borup

Læs mere

Bestyrelsen mindedes formanden, der døde den 29.12.2015. Der er skrevet mindeord, som fremgår af hjemmesiden.

Bestyrelsen mindedes formanden, der døde den 29.12.2015. Der er skrevet mindeord, som fremgår af hjemmesiden. Referat fra bestyrelsesmøde den 9. februar 2016 Til stede var fra bestyrelsen: Dorte Nørgaard (dorte.norgaard@gmail.com) Mette Qvist (metteqvist@me.com) Inge-Lis Kalum (kalum@pc.dk) Sigurd Næss-Schmidt

Læs mere

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007 Det danske Institut SUZUKI nyt 3 2007 Suzuki nyt Efterårssæsonen er startet - og årets nye elever er lige for alvor kommet i gang med ene undervisning og fællestimer. Næsten lige efter sæsonstart kommer

Læs mere

Måneds-nyt marts 2011 - Rævehøj og Humble Skole

Måneds-nyt marts 2011 - Rævehøj og Humble Skole Måneds-nyt marts 2011 - Rævehøj og Humble Skole Nyt fra kontoret / ved Peter Slifsgaard & Merete Borch Dette er vort første fælles måneds-nyt, hvor I kan læse om både nyt fra Rævehøj og nyt fra skoledelen

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Hermed lidt praktiske oplysninger omkring jul og nytår!

Hermed lidt praktiske oplysninger omkring jul og nytår! [deadline mandag kl. 8.30] Hermed lidt praktiske oplysninger omkring jul og nytår! Tirsdag den 17. dec. Fredag den 20. dec. Juleafslutning i domkirken kl.18.00 Juleafslutning i klasserne og julespil i

Læs mere

Vordingborg Kommune Aktivitets & udviklingspulje

Vordingborg Kommune Aktivitets & udviklingspulje Vordingborg Kommune Aktivitets & udviklingspulje August Hage Oremandsgaard Allé 2 4720 Præstø Tlf. 22878487 Hage@oremandsgaard.dk CVR: 182033 Bruger-ID:35711 26. januar 2014, Præstø Hermed tillader jeg

Læs mere

Fredagsbrev d uge 2.

Fredagsbrev d uge 2. Fredagsbrev d.12.01.2018 uge 2. Så er vi i gang igen, og den første uge er fløjet afsted. Som tak for rigtig mange timers arbejde udført af Pedelklubben og græsholdet, har Skolen og Hallens bestyrelse

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7

Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7 Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7 Velkommen til augustmødet. Tirsdag, den 21. august kl. 18:00 Spændende virksomhedsbesøg på Den Gamle Avlsgård i Ribe Program Kl. 18:00 Vi mødes på Den

Læs mere

E-noden januar januar 2017

E-noden januar januar 2017 E-noden januar 2017 9. januar 2017 Musikskolen ønsker godt nytår Kære alle Musikskolen håber, I alle er kommet godt og sikkert ind i det nye år og er klar til at tage fat på et helt nyt og frisk år 2017.

Læs mere

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger C a r l N i e l s e n E d v a r d G r i e g J e a n S i be l i u s Nordiske fortællinger m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Nordiske fortællinger I dette hæfte skal du arbejde med tre nordiske

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere