KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang August 2016 Nr. 4

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang August 2016 Nr. 4"

Transkript

1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang August 2016 Nr. 4

2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad Værløse Danske Bank reg. nr Bestyrelsen Formand Poul Ammentorp Næstformand Per Duelund Kasserer Arne Nørby Rasmussen Seniorleder Jan Hellinghus Ungdomsleder Anders Petjursson Driftsleder Jørn Jensen Suppleant Stefan Lindeberg Seniorafdelingen Seniorleder Jan Hellinghus Sejlerskoleleder Bjørn Pedersen Kapsejladsleder Claus Bidstrup Driftsafdelingen Driftsleder Jørn Jensen Havnemand Jørn Jensen Pladsmand Jon Kjartansson Halmand Stephan Nandrup-Bus Nøglemand Per Christoffersen Miljøudvalg Hovmester Sanne Parkhøi Informationsudvalg Redaktør Henry Andersen Web-master Mikkel Elmholdt Medlemsservice Jørgen Nielsen Klubbens hjemmeside:

3 3 KALENDEREN Ma Efterårsæsonstart ungdomsafd. Lø Sommerfest Ons KU møde Lø Furesø mini-stævne FAS Lø YF afholder DM for Ynglinge Se indbydelsen på hjemmesiden Sø Klubmesterskab Ungdomsafd. Første søndagsmatch Sø Furesømesterskab for joller og kølbåde Sø Sidste søndagsmatch Præmieuddeling i BS Uge 40 Sæsonafslutning ungdomsafd. Lø Kølbåde på land I Lø Kølbåde på land II Sø Standernedhaling kl Forsiden: Farum Sejlklubs orkester på vej til BS 40 års jubilæum

4 4 BESTYRELSEN BERETTER Jeg er lige hjemkommet fra sejlerferie i Holland, hvor der var Verdensmesterskab for Wayfarer med i alt 56 joller, med efterfølgende Internationalt Rally i Wayfarer, hvor Irene og jeg deltog. I denne forbindelse vil jeg nævne, at guld gik til Mogens Just og Anders Friis fra Danmark. Anders Friis har en vis tilknytning til FAS, idet han har trænet i Wayfarer ved torsdagsmatcher i FAS op til VM. Sølv gik til den tidligere verdensmester Mike McNamara og Simon Townsend fra England. På 3. pladsen med Bronze finder vi også en dansker med Peter Bøje, som sejlede med sønnen Samuel. Christian Iversen og far Jørgen fra FAS ender på en flot 6. plads, og i sejlads nr. 3 kommer de i mål som første båd, så humøret var højt i W På 7. pladsen er også en jolle fra FAS med Christian Milert og Henrik Hamann. På 10. pladsen har vi Stephan Nandrup-Bus og Kim Jensen fra FAS, hvilket er særdeles flot sejlet i deres MK2+S Wayfarer i det meget hurtige felt af MK4 i toppen. Vejret var med svag til let vind alle dage, så Niels Alslev og Anders Pjetursson fra FAS ender på en 16. plads. De havde håbet på noget mere vind, men sådan er det jo med den sport vi har valgt, at vejret er den store joker. Du kan læse mere om VM på Kommende aktiviteter: Hvis vi kigger fremad, så er der om et øjeblik nemlig lørdag d. 13 sommerfest i FAS, hvor vi håber at mange vil møde op og få nogle hyggelige timer sammen i vores dejlige sejlklub. Læs herom i KLUBNYT.

5 5 Ungdomsafdelingen har deres egen hjemmeside og kalender. Kig her for hvornår træningsejladser starter igen efter sommerferien. Påkapsejladssiden vil der udover de fastsatte torsdagsmatcher også blive klubmesterskab samt Furesømesterskab. Det kan du også finde i Klub-Nyt. Yachtklubben Furesøen afholder d september Danmarksmesterskab for Ynglinge. Invitation hertil kan du finde på vores hjemmeside. Da dette er KLUBNYT nr. 4 er det også tid for at sætte kryds i kalenderen for optagning af kølbåde., samt for standernedhaling. (Se kalenderen). Aftale med ejere til både med havneplads: Efter søsætning i år, har der været efterladt nogle kølbåde på jollepladsen. Ud over at dette signalerer det modsatte af sejleraktivitet, så har det også været til gene for jollesejlere, som ikke kunne tage deres tildelte jolleplads i brug. Det er ikke rimeligt, og derfor vil klubben ved bådoptagningen lave en lignende aftale med kølbådsejerne, som klubben har med jolleejerne. Kravet for både med havneplads vil være: For at få båden opbevaret på jollepladsen om vinteren, så skal den enten søsættes eller fjernes fra jollepladsen ved sæsonstart. Følges en henstilling fra klubben herom ikke, kan klubben, i henhold til den indgåede aftale, disponere på ejerens vegne. Klubben er selv en af synderne i år, og vi må derfor se nærmere på, om vi har for mange Ynglinge i FAS. Med sejlerhilsen Poul Ammentorp

6 6 Ny spændende bådtype i FAS. Den har fået tilladelse til at sejle på søen, men da det er en motorbåd, må ikke ligge fast i havnen. Den skal tages på land efter sejlads. Nu overspiller du, Emma - jeg skal jo bare på arbejde.! Og her er min mands hobby - rum.

7 7 Efter en god sæson skal kølbådene igen på land, og dette sker som vanligt over 2 følgende lørdage. 1. lørdag d. 8. oktober. 2. lørdag d. 22. oktober. Begge dage med start klokken og fra hvilket tidspunkt numre, kaffe og rundstykker også vil kunne købes. Ca. 14 dage før, medio september, vil der blive hængt tilmeldingsli-ster op i klub-ben I skal være opmærksomme på at der max. kan optages 30 både pr. lørdag, så sørg for en jævn fordeling. Sker dette ikke vil jeg give besked om, hvilke både via bronumrene, der skal op. Klubbådene optages samlet d. 22. okt. ved 11-tiden og før middag. Der er truffet aftale med vores nye vognmand P.O.Nielsen, der også søsatte bådene i foråret og fortsat er parat til at være vognmand for os. Prisen er som sidste år: kr. 350,-. (Husk lige penge.) Vognmandens pris er på timebasis og denne pris kan kun holdes, hvis vi kan klare mindst fire både i timen. Der er altså ikke tid til ikke at være parat, og det hele skal være godt forberedt, så man er klar med stativerne, når ens båd skal op og det hele skal lykkes første gang. I har alle efterhånden stor erfaring. Og lad nu være med at placere bådene, hvor I selv synes I har lyst til at stå, og afstanden fra bådenes stativmidte skal være 2,5m for at der bliver plads til alle bådene. Der vil være en afstandslægte så der ikke snydes.

8 8 Vi skal begynde fra den fjerneste ende af jollepladsen og fylde op derfra, med ganske få undtagelser, som ikke gælder Trisserne. Med _/)_/) _/) hilsen Jørn Jensen NB!!! Der henstår fortsat 2 både på land - selv om der er truffet aftale med bådejerne om, at de skal fjernes/søsættes. Den ene båd vil være i vejen for bådoptagningen, og den vil blive fjernet/ flyttet af FAS på ejers regning omkring d. 1. oktober, hvis båden ikke er væk fra pladsen forinden. Der er alt for mange både, der ikke er rigget til med mast, bom og rig, og dette vil blive indskærpet i kommende regler for anvendelse af bådpladsen. Det skal beklages, at der mangler fortøjningspæl ud for plads nr. 14/15. Rammeflåden, der henligger ved yderbroen, skal på land, og i den forbindelse er der truffet aftale om ramning af den manglende fortøjningspæl. Det er kun et spørgsmål om hvornår (?).

9 9 Til: JOLLESEJLERNE Den sædvanlige henstilling!!! Det kunne være rart hvis den også virkede! Det gjorde den ret godt sidste år, men det kan blive bedre hvis f.eks. trailere er funktionsdygtige og ikke har flade hjul etc. Hvis I har mulighed for det, så tag jeres joller hjem eller sørg for at få ryddet jollepladsen, så der bliver plads til kølbådene. Vi har jo desværre kun den plads til rådighed, som jollerne ligger på, og som I sikkert har set de øvrige år bliver kølbådene pakket meget tæt, for at vi alle kan være der. Så giv en hånd og hjælp til, enten ved at tage jeres jolle hjem eller samle dem så meget sammen som muligt, inden lørdag d. 8. oktober og/eller inden d. 22. oktober. Endelig var der jo også den mulighed, at I kunne møde op om morgenen, de dage kølbådene skal tages på land og hjælpe med at flytte jeres joller. I kan også købe en kop kaffe/rundstykke, og deltage i det sociale og hyggelige liv der er ved søsætning og optagning af bådene. Med _/)_/) _/) hilsen Jørn Jensen

10 10 UNGDOMSAFDELINGEN Furesø Mini-Stævne Farum Sejlklub inviterer hermed alle Furesøens optimist- og Terasejlere til en uformel kapsejlads med stort fokus på nybegyndere og andre der ikke har prøvet kapsejlads før. Stævnet finder sted lørdag 27. august og er åbent for optimist- og Terasejlere i Birkerød Sejlklub, Yachtklubben Furesøen og Farum Sejlklub. Deltagelse er gratis. Sejladsen afholdes i samarbejde med en træner fra jeres egen klub, som er med til at sørge for en sjov dag på søen.

11 11

12 12

13 13

14 14 Jubilæumssejlads i Birkerød Birkerød Sejlklub fejrede 40 års jubilæum lørdag 4. juni og afholdt et lille optimist-stævne for de 3 sejlklubber på søen. Fra Farum Sejlklub deltog Katrine, Bertil og Mikkel Karbo. Vejret var sådan set fint nok, med masser af sommersol men desværre ikke så meget vind. Det generede dog ikke de unge sejlere særligt meget, og det lykkedes de fleste at komme rundt på banen i god ro og orden. Bertil sikrede sig desuden suverænt første-pladsen med ene 1. pladser. Efter stævnet bød Birkerød Sejlklub på forskellige former for underholdning, hvor bla. TORM-trailerens kajakker og Farum Sejlklubs husorkester Wayfarer Stompers var nogle af højdepunkterne. Sejlersøndag Søndag 19. juni afholdt vi sejler-søndag for sejlere, forældre og søskende. Vi havde som tidligere et fint lille mini-intro-hold bestående af mindre søskende som lige skulle prøve hvordan det var at sidde i en optimist. Dagens højdepunkt var dog uden tvivl da Hector Robinson (far til Nicolai) lige viste familien Ringgaard hvordan deres Hobie Tiger lige skulle sejles i frisk vind. Intro-hold Vores intro-hold har i år været en stor succes. Af de i alt 8 deltagere på maj måneds hold har de 7 nu valgt at fortsætte med at sejle og har meldt sig ind i klubben. Vi har desuden kørt et lille intro-hold i juni på 4 deltagere. I skrivende stund har de 3 valgt at fortsætte med sejlads, så vi fortsætter den gode linje.

15 15 Herslevlejren Den årlige sejlerlejr ved Herslev Strand Sejlklub blev gennemført med godt vejr og fin tilslutning. Lejren var fuldt besat og fra Farum deltog 7 sejlere (Christoffer, Oliver, Lærke, Cecilie, Alexander, Mikkel Karbo og Nicolai). Fotos og dagbog fra årets lejr kan ses på lejrens hjemmeside Efterårets arrangementer Vi har følgende arrangementer på programmet: Lørdag 27. august: Mini-Furesø-stævne for nye og let øvede optimistsejlere. Afholdes af FAS. Søndag 4. september: Klubmesterskab for FAS ungdomsafdeling. Nye ungdomsmedlemmer Vi siger velkommen til følgende nye medlemmer siden sidst: Else Friis Brødsgaard (introhold maj 2016) Oskar Johan Koefoed (introhold maj 2016) Bertil Hjerrild Holm (introhold juni 2016) Kasper Heydenreich (introhold juni 2016) Philip Brorsen (introhold juni 2016)

16 16 Rantzausminde træf 2016 Grundet det knap så gode vejr i 2015 udgaven af træffet, havde fruen allerede ved afrejsen sidste år reserveret Birgittes campingvogn. Det blev jeg klar over i april i år ved et tilfælde, men syntes at det var godt at prøve. Og det var det især når regnen piskede ned og vinden ruskede i forteltet. Der var heller ikke langt til toiletterne og opvaskehallen. Alt i alt en succes, MEN man er ikke rigtig med i flokken, når man bor afsides. Man skal vide, at det er en selv, der skal opsøge alle vennerne de kommer ikke lige forbi hele tiden bød også på et barnebarn Julie på 13 som aldrig havde været på sejlerlejr før og heller ikke havde siddet i en jolle før. Spændingen hos os blev dog hurtigt til positiv forbavselse, da hun sammen med Poul Ammentorp og hans datter PI var ude at sejle få timer efter vores ankomst. Det var en kæmpe succes. Julie var således rustet ude at sejle flere gange i løbet af ugen og nød det.

17 17 Nu var hun klar til den næste udfordring bakskuld. Hun spiser ikke fisk!!! Men jeg havde forklaret, at det var længe siden, at den havde været fisk, og at det var noget man skulle smage bare én gang. Og så kunne hun sgu lide det!!! Det med snapsen sprang vi dog over. Traditionen tro skulle der også afholdes kapsejlads. For nogen år siden indstiftede K.H.Jensen en vandrepokal et drikkehorn. Kravene til at kunne vinde det er, at man er flere end to i båden og helst flere generationer. Dette afstedkom, at vores allesammens Stephan Nandrup-Bus udfærdigede et sæt regler, som vanskeligt kan beskrives, men det lykkedes trods alt at få K.H.Jensens regler indeholdt i alle de andre handikapregler som var gældende. Som vanligt gav en førsteplads 1 point, en anden plads 2 point osv. Hvis man kun var to i båden fik man et extrapoint. (det gælder jo om at ende med færrest point) Havde man børn med fik man 2 minuspoint pr. barn Båden med den ældste deltager fik 1 minuspoint. Havde man fiskesnøre efter båden fik man 1 minus point, og fangst gav ekstra 1 minuspoint. Brug af spiler gav 1 ekstra point, og gik man til undsætning, hvilket viste sig nødvendigt, fik man 6 minuspoint. Denne matrix tog lidt tid at regne ud efter sejladsen, men vinder blev W-5484 Claus Kirk med minus 11 point. Det bør lige nævnes at W-5436 sejlede banen igennem 2 gange, men brugte spiler.

18 18 Til lykke med det. Mod slutningen af ugen tyndede det lidt hurtigere ud end vanligt formodentlig på grund af vejrudsigten. Hvad så med næste år? Bliver det i Birgittes campingvogn eller i telt? Tja!!! Jesper Achton Friis

19 19 Sejlads på land! Hvad er nu det??? Måske har du en eller flere gange overværet opfølgningssnak på situationer, som er opstået under tirsdagstræningen? så ved du nøjagtig, hvad overskriften dækker. Måske har du ikke deltaget i tirsdagstræningen, men er interesseret i at deltage i undervisning af reglerne for sejlads ikke udelukkende i forbindelse med kapsejlads så er dette noget for dig. Vi vil gennemgå de vigtigste regler, der er udgivet af Dansk Sejlunion og som danner grundlag for vores adfærd i forhold til andre på vandet. Der vil desuden være god mulighed for behandling af andre emner og aktiviteter som reparation af både, film, boat handling o.lign. Her er den enkelte deltagers forslag velkomne. Hvornår: Tirsdag aften fra 19:00 til 21:00 i teorilokalet. Datoer:1., 15. og 29.november december 10. og 24. januar 2017, 7. og 21. februar 2017, 7. og 21. marts 2017

20 20 Hvordan: Besætningsmedlemmerne fra Y 137, som har mange års erfaring i disse områder, vil med hjælp af bl.a. av-udstyr forestå præsentation, gennemgang og drøftelse af reglerne på det hvide lærred. Der vil blive masser af lejlighed for den enkelte deltager altså dig - til at få uddybet begreberne og til at stille spørgsmål. Med udgangspunkt i din interesse for sejlsport kan vi love, at du får nogle interessante og lærerige aftener. Ud over det faglige indhold, som for alle sejlere er særdeles relevant, kan vi oplyse, at det erfaringsmæssigt er ret hyggeligt at drikke sin aftenkaffe i den forsamling. Aftenerne er åbne for alle medlemmer af FAS. Der er ingen tilmelding bare mød op. Dog kunne det være en god ide at give en tilbagemelding med din adresse til perxduelund.pm Dette vil både vise arrangørerne din interesse, men kan også komme ind i praktiske sammenhænge f.eks. til fremsendelse af skriftligt materiale til hver enkelt deltager. På gensyn! Seniorafdelingen

21 21 Torsdagsmatcher 2016 Sejladserne afholdes frem til og med august hver torsdag aften med første start kl. 18:30 (varsel afgives 18:24). I september måned sejles søndag 12:00 (varsel afgives 11:54). Der startes 3 løb: 18:30 (12:00) Joller, Wayfarer mv 18:35 (12:05) Store kølbåde, Yngling mv (lystal >= 95) 18:40 (12:10) Små kølbåde, Stor Triss mv (lystal < 95) Der sejles efter faste mærker beliggende ca midt på søen. Information om bane, startprocedure mv findes på klubbens hjemmeside under kapsejlads, og kontakt gerne kapsejladslederen (kapsejladslederxfarumsejlklub.dk) hvis du har spørgsmål. Tilmelding er ikke nødvendig, mød blot op ved 0-bøjen. Efter sidste sejlads 25. september afholdes præmieuddeling i BS. Vel mødt. Dommere til aftenmatcher FAS arrangerer aftenmatch følgende dage: 5 maj 26 maj 9 juni 30 juni 14 juli 4 august 18 august 11 september

22 Yngling DIF DM 22 YF afholder åbent DM for Yngling sept. Indbydelse ligger på hjemmesiden. Furesømesterskab for joller og kølbåde Afholdes 11. sept. I forbindelse med søndagsmatchen. Der Sejles et par ekstra sejladser efter søndagsmatchen. Nærmere information følger på hjemmesiden. Aftenmatcher: Umidelbart efter sidste søndagsmatch 25. sept. Afholdes præmieoverrækkelse i BS for aften / søndags - matcher.

23 23 Husk årets sommerfest i sejlklubben. Lørdag d. 13. August kl. 17 Formand Poul har sin guitar med og Sejlerskoleleder Bjørn har sikkert harmonikaen med, så det hele får et maritimt musikalsk islæt. Der er garanti for at få nogle hyggelige timer sammen i vores dejlige sejlklub, med den bedste udsigt til Furesøen Konceptet går ud på, at alle medbringer en ret/tilbehør til fællesbordet (til ca. 3-4 personer) Vi tænder grillen, og du medbringer hvad du vil grille. Egne drikkevarer medbringes også! Alle retter der medbringes, skal lige koordineres med mig, så ikke alle medbringer det samme. Venlige Sejlerhilsener Sanne TILMELDING: hovmesterxfarumsejlklub.dk Eller mobil: senest onsdag d. 10. august Navne på deltagere og hvad I medbringer

24 24 Forårstur til Bolmen, Sverige Foto: Arne Stahlfest

25 25

26 26 adresser: Formand: Poul Ammentorp: formandxfarumsejlklub.dk Næstformand: Per Duelund : 2.formandXfarumsejlklub.dk Kasserer: Arne Nørby Rasmussen: kassererxfarumsejlklub.dk Ungdomsudvalg: Anders Petjursson: ungdomslederxfarumsejlklub.dk Kapsejladsleder: Claus Bidstrup: kapsejladslederxfarumsejlklub.dk Seniorleder: Jan Hellinghus: seniorlederxfarumsejlklub.dk Sejlerskoleleder: Bjørn Pedersen : sejlerskolelederxfarumsejlklub.dk Driftsleder: Jørn Jensen: driftslederxfarumsejlklub.dk Havnemand: Jørn Jensen: havnemandxfarumsejlklub.dk Halmand: : Stephan Nandrup-Bus: halmandxfarumsejlklub.dk Pladsmand: Jon Kjartansson: pladsmandxfarumsejlklub.dk Nøglemand: Per Christoffersen: per_cxmail.com Hovmester: Sanne Parkhøi: hovmesterxfarumsejlklub.dk Redaktionen: Henry Andersen: klubnytxfarumsejlklub.dk Web-master: Mikkel Elmholdt: webmasterxfarumsejlklub.dk Medlemsservice: Jørgen Nielsen: medlemsservicexfarumsejlklub.dk Kordinationsudvalget: KU: kuxfarumsejlklub.dk Velkommen til: Seniorer: Anders Grum - Schwensen

27 27 AGTERSPEJLET Hej Poul Tusind tak for at du og jeres orkester dukkede op til vores jubilæum d. 4. juni og var med til at gøre dagen super-hyggelig! Også mange tak til FAS for den fine gave som vi har tænkt os at bruge til et whiteboard med udstyr til instruktion udendørs og evt. en transportabel vindmåler Med venlig hilsen Torben Lapp Birkerød Sejlklub DEADLINE Lørdag d. 28. Januar 2017 Bladet udkommer medio februar

28 Farum Sejlklub - Furesøbad - Frederiksborgvej Værløse

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang August 2017 Nr. 4

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang August 2017 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang August 2017 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang August 2014 Nr. 4

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang August 2014 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang August 2014 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang April 2018 Nr. 2

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang April 2018 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang April 2018 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Poul Ammentorp

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang August 2015 Nr. 4

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang August 2015 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang August 2015 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Juni 2014 Nr. 3

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Juni 2014 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Juni 2014 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang August 2013 Nr. 4

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang August 2013 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang August 2013 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 3, sept. 2019

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 3, sept. 2019 Klubnyt 51. årgang. Nr. 3, sept. 2019 1 Bestyrelse Farum Sejlklub Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse Konto i Danske Bank: Reg.nr. 1551. Kontonr. 6187455 www.farumsejlklub.dk Formand: Poul Ammentorp, formand@farumsejlklub.dk,

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang Juni 2012 Nr. 3

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang Juni 2012 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang Juni 2012 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang Juni 2018 Nr. 3

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang Juni 2018 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang Juni 2018 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 MobilePay 60867274 Bestyrelsen

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Juni 2013 Nr. 3

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Juni 2013 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Juni 2013 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang April 2015 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang April 2015 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang April 2015 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Februar 2017 Nr. 1

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Februar 2017 Nr. 1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Februar 2017 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang April 2013 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang April 2013 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang April 2013 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang April 2017 Nr. 2

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang April 2017 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang April 2017 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang April 2012 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang April 2012 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang April 2012 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang April 2016 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang April 2016 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang April 2016 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang Juni 2016 Nr. 3

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang Juni 2016 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang Juni 2016 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Poul

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang April 2014 Nr. 2

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang April 2014 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang April 2014 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Klubbens nuværende og tidligere formænd. Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Februar 2014 Nr. 1

KLUBNYT. Klubbens nuværende og tidligere formænd. Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Februar 2014 Nr. 1 KLUBNYT Klubbens nuværende og tidligere formænd Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Februar 2014 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Juni 2017 Nr. 3

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Juni 2017 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Juni 2017 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Poul

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang August 2012 Nr. 4

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang August 2012 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang August 2012 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Juni 2015 Nr. 3

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Juni 2015 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Juni 2015 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Februar 2013 Nr. 1

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Februar 2013 Nr. 1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Februar 2013 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

Referat af Generalforsamling 18. marts 2015

Referat af Generalforsamling 18. marts 2015 Referat af Generalforsamling 18. marts 2015 Deltagere: Bestyrelsen og 8 medlemmer 1) Per Zeuten blev valgt som dirigent. 2) Beretning ved formanden, optileder, seniorleder og sponsorudvalg (vedhæftet)

Læs mere

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017 SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D. 23. 26. JUNI 2017 VIL DU GÅ GLIP AF SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Vi glæder os til at se sejlere sammen med deres forældre og søskende til gode

Læs mere

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum Silkeborg Sejlklub fejrer 125 års jubilæum I anledning af Silkeborg Sejlklubs 125 års jubilæum 1. september 2012 inviteres klubbens medlemmer, sponsorer, annoncører, leverandører og samarbejdspartnere

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Februar 2015 Nr. 1

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Februar 2015 Nr. 1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Februar 2015 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

SWS s Generalforsamling på Rantzausminde Camping, 12. juli 2018

SWS s Generalforsamling på Rantzausminde Camping, 12. juli 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bertning fra bestyrelsen 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. WIC 6. Budget 7. Valg af bestyrelse 8. Valg af revisor 9. Evt. Valg af dirigent Bo Christensen

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015 Indbydelse Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub inviterer til Huggert Pokal d. 30. 31. maj 2015 Kort oversigt: Tilmelding, til kapsejlads@taarbaek-sejlklub.dk inden tirsdag d. 26. maj 2015

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang Februar 2016 Nr. 1

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang Februar 2016 Nr. 1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang Februar 2016 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!!

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! 2016 blev en sæson med flere aktiviteter og større deltagelse end tidligere. I NB er der mulighed for at sejle kapsejlads på mange måder,

Læs mere

Skælskør Amatør-Sejlklub

Skælskør Amatør-Sejlklub Information til nye sejlere og forældre i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling (SAS) Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting der er

Læs mere

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017 Program for sommerlejren i Sønderborg Yacht Club 23. til 26. juni, 2017 Velkomst På vegne af Sønderborg Yacht Clubs junior afdeling vil jeg gerne byde jer hjertelig velkommen til sommerlejeren for sejlere

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Generalforsamling i SWS, afholdt på Rantzausminde Camping, d. 10 / 7-2014

Generalforsamling i SWS, afholdt på Rantzausminde Camping, d. 10 / 7-2014 Skandinavisk ayfarer Sammenslutning Generalforsamling i SWS, afholdt på Rantzausminde Camping, d. 10 / 7-2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra bestyrelsen 3. Revideret regnskab for det foregående

Læs mere

Bestyrelsen arbejder videre med medlemshus og masteskur

Bestyrelsen arbejder videre med medlemshus og masteskur Hvis du vil se dette Nyhedsbrev med billeder så klik på linket ovenfor "Se dette nyhedsbrev i en browser" Kære Fremmer. Bådene er i vandet eller på vej og foråret og solen har vist sig frem, snart er der

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Referat fra generalforsamling 22.marts 2013

Referat fra generalforsamling 22.marts 2013 Formand Torben Lapp bød velkommen, og foreslog Per Zeuthen som dirigent. 1. Valg af dirigent. Per Zeuthen blev valgt med akklamation. 2. Beretninger Formandens beretning (Torben Lapp) Bådene Vi har modtaget

Læs mere

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 1, marts 2019.

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 1, marts 2019. Klubnyt 51. årgang. Nr. 1, marts 2019. 1 Farum Sejlklub Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse www.farumsejlklub.dk Bestyrelse Formand: Poul Ammentorp, formand@farumsejlklub.dk, tlf. 4054 6905 Næstformand

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

BORK BÅDELAUG BYDER I SAMARBEJDE MED RINGKØBING OG SUNDS SEJLKUB VELKOMMEN TIL

BORK BÅDELAUG BYDER I SAMARBEJDE MED RINGKØBING OG SUNDS SEJLKUB VELKOMMEN TIL BORK BÅDELAUG BYDER I SAMARBEJDE MED RINGKØBING OG SUNDS SEJLKUB VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP D. 27/6-2017 VIL DU GÅ GLIP AF 3 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Hvornår er det?: Indkvartering er fra tirsdag d.

Læs mere

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling I har vist interesse for, at jeres barn skal begynde til sejlads. Med dette skriv bliver I klogere på, hvad vi tilbyder vores juniorer, den praktiske

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 - SEPTEMBER 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 - SEPTEMBER 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 - SEPTEMBER 2016 3. & 4. 11. 24. & 25. 2. 15. 16. 22. 5. & 6. 19. 26. 7. KLUBKALENDER: SEPTEMBER 2016 Maritim Weekend i Rudkøbing. Fjordens Dag. Arbejdsweekend.*

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Årsplan for Sejlerskolen 2017

Årsplan for Sejlerskolen 2017 Februar Fredag 10.02.2017 Medhjælperfest i sejlklubben kl. 18.00 Mandag 20.02.2017 instruktørmøde vedr. Certificering af sejlerskolen kl.19.00 Marts Tirsdag 07.03.2017 Introaften for nye sejler skoleelever

Læs mere

Marselisborg Sejlklubs

Marselisborg Sejlklubs Marselisborg Sejlklubs Ungdomsafdeling Information til nye sejlere og forældre Velkommen som sejlerforældre Velkommen i Marselisborg Sejlklubs (MS) Ungdomsafdeling. I skal vide at sejlads er en tidskrævende

Læs mere

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen:

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen: Klubbens forventninger til sejlerforældre Alle aktiviteter i klubben drives af frivillige forældre og aktiviteterne afhænger af forældrenes indsats. Klubbens minimum forventninger til jer som forældre,

Læs mere

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge og J/70. d

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge og J/70. d Indbydelse Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub inviterer til Huggert Pokal for Ynglinge og J/70 d. 2. 3. juni 2018 Kort oversigt: Tilmelding, til kapsejlads@taarbaek-sejlklub.dk inden

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen.

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Klubmesterskab og fest for Optimist og Feva Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Dagen startede ved middagstid for trænere og medhjælpende

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Indbydelse til: Det 5. Sail extre-mas Fredag den 12. til søndag den 14. december 2008 Deltagere: A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Ideen bag Sail extre-mas Sail extre-mas er ment som en

Læs mere

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 2, juni 2019

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 2, juni 2019 Klubnyt 51. årgang. Nr. 2, juni 2019 1 Farum Sejlklub Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse Konto i Danske Bank: Reg.nr. 1551. Kontonr. 6187455 www.farumsejlklub.dk Bestyrelse Formand: Poul Ammentorp, formand@farumsejlklub.dk,

Læs mere

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub incl. en goodiebag med gaver til alle Middelfart Sejlklub byder velkommen til Sommercamp 2019 fra søndag den 30. juni til fredag den 5. juli I løbet af ugen

Læs mere

I år var der entreret med vores faste instruktører i Aalborg Sejlklub, så udover Laust var også Trille og Christian klar på opgaven i år.

I år var der entreret med vores faste instruktører i Aalborg Sejlklub, så udover Laust var også Trille og Christian klar på opgaven i år. Sommercamp 2015 Årets Sommercamp for unge sejlere fik en rigtig fin optakt. Tilmeldingerne strømmede ind tidligt i år og da vi startede op var der 23 tilmeldte sejlere fra Sejlklubberne KDY, Nappedam,

Læs mere

Torsdagsmatch Furesøen Joller, Hurtige kølbåde, Langsomme kølbåde Yachtklubben Furesøen, Farum Sejlklub, Birkerød Sejlklub Sæson 2019

Torsdagsmatch Furesøen Joller, Hurtige kølbåde, Langsomme kølbåde Yachtklubben Furesøen, Farum Sejlklub, Birkerød Sejlklub Sæson 2019 Torsdagsmatch Furesøen Joller, Hurtige kølbåde, Langsomme kølbåde Yachtklubben Furesøen, Farum Sejlklub, Birkerød Sejlklub Sæson 2019 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

Sneppen. Marts Herning Jagtforenings medlemsblad

Sneppen. Marts Herning Jagtforenings medlemsblad Sneppen Marts 2019 Herning Jagtforenings medlemsblad 1 Sneppen Marts 2019 Redaktion og layout Nicolaj Skafsgaard nicolaj@napps.com Hjemmeside www.herningjagtforening.dk Facebook www.facebook.com/herningjagtforening

Læs mere

Årsberetning for Farum sejlklub 2017

Årsberetning for Farum sejlklub 2017 Årsberetning for Farum sejlklub 2017 Indledning Endnu et år er gået, og i det følgende gennemgås et resumé af de vigtigste begivenheder i året 2017 i Farum Sejlklub samt lidt om hvad der skal ske fremover.

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Til Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for BB 10 meter i dagene 13. til 16. august 2014. 1. Regler 1.1 Der sejles

Læs mere

Sejl og Motorbådsklubben Grønsund og Bogø Sejlklub

Sejl og Motorbådsklubben Grønsund og Bogø Sejlklub Side 1 af 6 Sejl og Motorbådsklubben Grønsund og Bogø Sejlklub indbyder til åbent DS-DM 2013 for IF og L23 Onsdag den 14. august til lørdag den 17. august 2013 med søndag den 18. august som reservedag.

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019 Læs inde i bladet: ÅRETS ARRANGEMENTER INVITATION TIL GENERALFORSAMLING VIL DU MED EN TUR TIL MECKLENBURG? 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere.

Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere. KØS-Sejlsport, Juniorafdelingen, Svaneknoppen 5, 2100 København Ø. Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere. Kære opti-sejlere, Feva-sejlere og forældre Vi er nu godt i gang med forberedelserne

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen.

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen. INFORMATION FRA AABENRAA BÅD CLUB Marts 2019 Kære medlemmer Idet vores kære klubblad Makrellen, gennem mange år, ikke kunne få en anden redaktør, på generalforsamlingen, er vi nødt til at give jer alle

Læs mere

Sommerlejr og klubmesterskab 2013

Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Lørdag d. 14. september mødtes 15 ungdomssejlere samt trænere i sejlklubben med tunge tasker og store madpakker, klar til den årlige sommerlejr der i år var kombineret

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter.

Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. I uge 31: søn 28. juli fre 2. august 2013 Så er det igen tid for tilmelding til årets super sommersejlercamp i uge 31 fra søndag eftermiddag

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2017 i SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.26/7-5/8 2016.

Læs mere

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Året som Windsurf i Nivå 2016. Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i 2016. Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Sæson start I år startede sæsonen

Læs mere

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 JNM i 2018 i BÅSTAD I SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til NM, som afholdes i perioden fra d.30.

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018 Gråsten Sejlforening byder velkommen til Sommerlejr d. 29/6 til 2/7 2018 Er du Vild med vand? Er du Vild med sjove og spændende oplevelser? Er du Vild med hygge både sammen med andre sejlere og familien?

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 SEPTEMBER Søndag 10. Lørdag 30. OKTOBER Lørdag 7. KLUBKALENDER Fjordens Dag. Bestyrelsesmøde. Klubarbejdsdag. KALENDEROMTALER Fjordens

Læs mere

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10 MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET Røgvandet NR. 2 - APRIL 2016 Generalforsamling Side 3 Formanden har ordet Side 4 Store bukkedag Side 6 Nyt fra Sejlerskolen Side 10 KLUBHUS Hvidovre Strandvej 31,

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Velkommen til nye optimistjollesejlere Martin Bonnén og Gunhild Kenting Forår 2013

Velkommen til nye optimistjollesejlere Martin Bonnén og Gunhild Kenting Forår 2013 Velkommen til nye optimistjollesejlere Martin Bonnén og Gunhild Kenting Forår 2013 Aftenens program Skovshoved Sejl Center Præsentation af ungdomsafdelingen Præsentation af trænere Sæsonplaner En typisk

Læs mere

Skakklubben af 1927 Ringsted

Skakklubben af 1927 Ringsted Skakklubben af 1927 Ringsted Introduktionsfolder 2004 / 05 Hold din hjerne i form - i SKAKklubben! www.sk1927ringsted.dk SKAK holder dig i form! Måske hører du til dem, der løber eller cykler lange ture,

Læs mere