KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang April 2017 Nr. 2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang April 2017 Nr. 2"

Transkript

1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang April 2017 Nr. 2

2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad Værløse Danske Bank reg. nr Bestyrelsen Formand Poul Ammentorp Næstformand Per Duelund Kasserer Arne Nørby Rasmussen Seniorleder Jan Hellinghus Ungdomsleder Anders Petjursson Driftsleder Jørn Jensen Suppleant Stefan Lindeberg Seniorafdelingen Seniorleder Jan Hellinghus Sejlerskoleleder Bjørn Pedersen Kapsejladsleder Claus Bidstrup Driftsafdelingen Driftsleder Jørn Jensen Havnemand Jørn Jensen Pladsmand Jon Kjartansson Halmand Stephan Nandrup-Bus Nøglemand Per Christoffersen Miljøudvalg Hovmester Sanne Parkhøi Informationsudvalg Redaktør Henry Andersen Web-master Mikkel Elmholdt Klubbens hjemmeside:

3 3 KALENDEREN Fre Wayfarer træningsstævne Lør Søsætning af kølbåde Man Opstart sejlersæsonen ungdom Søn Standerophaling kl Tor Start torsdagsmatch og bespisning Lør Oprydning på jollepladsen Lør FAS Udstilling Værløse Bymidte Lør FAS Udstilling Farum Bytorv Irmatorvet Lør Ministævne Birkerød Sejlklub Lør FAS åbent hus ved Furesøbad Søn Ministævne YF Holte Søn FAS åbent hus ved Furesøbad Lør Sejlerlørdag ungdom Lør Herslevlejren indtil tors. 29. juni Lør Ministævne Farum Sejlklub Forsiden: Rantzausmindetræf. - Foto: Arne Stahlfest

4 4 BESTYRELSEN BERETTER Beretning fra generalforsamlingen 2017 Indledning: Tiden flyver og jeg har allerede været formand i Farum Sejlklub i et år, og dette er første gang, jeg skal aflægge beretning til jer er et år, hvor vi i bestyrelsen og Koordinationsudvalget KU ikke har sat de store skibe i søen. Vi har imidlertid brugt vores møder på strategiske overvejelser, omkring hvorledes vi får vendt medlemstilbagegang til medlemsfremgang, men herom senere i beretningen. Hvad der er sket i sejlklubben i sejlsæson 2016? Meget af dette er naturligvis en gentagelse af, hvad jeg sagde ved standernedhalingen i november. Gaver og sponsorer: Meget overraskende meddelte boet efter Herluf Pedersen (Luffe) Hellerup Bådservice, at Luffe generøst havde testamenteret Kr. til Farum Sejlklub. Det er svært at takke Luffe direkte, men vi kan sende ham en varm tanke, med minde om de mange hyggelige besøg i hans butik i Hellerup, hvor klubben oven i købet fik gode procenter. Nordea Bank har sponseret Kr. til hjælp til ny motor til gummibåd i Juniorafdelingen, som blev overrakt af Gitte Svenningsen filialdirektør for Nordea i Farum med smukke ord, og hun rundede af med: der er flere hvor de kommer fra, hvis blot I har de rigtige projekter. Det har vi noteret i logbogen!

5 5 Træningslejr for Wayfarerjoller i slutningen af april hvor 17 joller deltog under instruktion af Verdensmestre 2010 Mike McNamara og Simon Townsend, som havde rejst helt fra England, for at bruge en weekend på de danske Wayfarersejlere. Formen blev pudset grundigt af inden VM for Wayfarer i Holland. Resultatet blev at Danmark kunne rejse hjem fra VM med både Guld og Bronzemedaljer. Guld gik til tidligere OL kandidat i Starbåd Mogens Just og Danmarks Mesteren i Wayfarer Anders Friis. Den sidste havde trænet flittigt sammen med Henrik Frengler ved vores torsdagsmatcher på Furesøen, så lidt må vi gerne sole os i medaljens gyldne skær. FAS medlemmer klarer sig i øvrigt flot ved VM med 3 joller i top 10 Miljøudvalg og FAS Sommerfest I august blev der afholdt sommerfest med 21 deltagere!!! Det var et hyggeligt arrangement, med grill og fælles buffet. Der var musik ved FAS husorkester, og stor sanglyst ibland de fremmødte. Tak til Sanne for hendes initiativ til sommerfesten, og i øvrigt også for hendes dejlige forplejning ved stander op - og nedhaling. Ungdomsafdelingen: Har succes med intro-sejladser, hvor de unge kan prøve at sejle over 3 4 gange. Konceptet er: Klubben stiller joller, våddragter og sejlerveste til rådighed. Herudover er der følgebåd med instruktør, så sikkerheden er i top. Det skal være leg og en sjov oplevelse. Det er sejlads i børnehøjde, og det fungerer.

6 6 Af samlede introhold med i alt 12 deltagere har 10 meldt sig ind i klubben. Ungdomsafdelingen afholder øvelse og træningssejladser mandag og tirsdag. Sejlerlejr i Herslev er en hel uge i begyndelsen af sommerferien, hvor FAS i år 2016 havde 7 sejlere med. Sejlerlejren arrangeres af sejlklubberne ved Furesøen i samarbejde med Herslev Strand Sejlklub. Det er et initiativ, der efterhånden har mere end 25 år på bagen. Furesø Mini Stævne: Ungdomsafdelingen afholdt lørdag 27. august et mini-stævne, hvor alle Furesøens optimist- og Tera-sejlere var inviteret. Formålet var at gennemføre en uformel kapsejlads med stort fokus på nybegyndere og andre, der ikke har prøvet kapsejlads før. Vi havde i alt 22 deltagere (20 opti- og 2 Tera-sejlere), fordelt på 9 fra FAS, 10 fra YF og 3 fra BISK. Vejret var fantastisk for nybegyndere med høj sol, 2-4 m/sek og ingen bølger. FAS klarede sig rigtigt flot med Nicolaj Robinson på 1. pladsen og August Løgager på 2. pladsen. Seniorafdelingen: Seniorafdelingen har igennem sejlsæsonen arrangeret kapsejladstræning i Yngling om tirsdagen. YF afholdt DM for Ynglinge i år, og flere Ynglinge fra FAS deltog. Bedste resultat fra FAS var Y137 med Niels Duelund og Niels Henrik Olsen, som kom ind på en flot 5. plads, ud af 20 deltagende både. Efter standernedhalingen har der været: Sejlads på land som er kapsejlads teori,hvor der undervises i regler, teknik og taktik. Der har været et fremmøde omkring 10 personer. Der er plads til så det er lidt ærgerligt, at så mange har overset det super gode tilbud, som seniorafdelingen har taget initiativ til.

7 7 Husk at seniorafdelingen afholder tovværksaften d. 21. marts. Kl. 19:00, hvor du kan få instruktion i hvorledes du f.eks. laver nye fortøjninger til din båd i havnen. Kapsejlads Torsdagsmatcher har haft pæn deltagelse sæsonen igennem. Kapsejladsbanen er ved at drukne og trænger til rensning for muslinger og maling af bøjer, så de bliver mere synlige. Sejlerskolen Der har i år været 5 deltagere på senior sejlerskolen, og 3 har bestået førerprøven i Yngling. Det er vigtigt at bruge vores klub. Der er en flok seniorer, som uformelt mødes lørdag formiddag omkring kl i vinterhalvåret. Det er rigtigt hyggeligt, og man behøver ikke at være søulk eller gammel i gårde for at være med. Alle klubmedlemmer er velkomne og tag gerne gæster med. Vi har øl i miljøudvalgets skab, og der kan også laves kaffe og the. Måske er der nogen som trænger til en Gl. Dansk, og så klarer vi også det! Det er lørdag kl i klublokalet. FAS-Bio Den samme gruppe sejlere som bruger klubben til hygge om lørdagen, har også lavet en film-klub, hvor der i vinterhalvåret vises omkring 4 gode film i biografen i Værløse. Det er om tirsdagen kl. 10:30, og efter filmen er der frokost: 3 stk. smørrebrød en øl og en snaps, det er et arrangement som primært henvender sig til FAS pensionister, men har du tid og lyst, så er du også meget velkommen. Send mig venligst en mail herom, og jeg sætter dig på distributionslisten, så du får en mail når der en ny film på tapetet.

8 8 Nyt låsesystem I september har hele Furesøbad fået nyt låsesystem., og det gælder også sejlklubben. Har du allerede en nøgle til sejlklubben, kan du henvende dig til vores nøglemand Per Christoffersen, telefonnummer finder du i KLUBNYT eller på Hjemmesiden. Havnen: Bestyrelsen er i gang med at forny vores administrationsaftale omkring havnen med Furesø kommune. En af forudsætningerne i denne nye aftale er, at Furesø Kommune bevilger penge til at forstærke broanlægget således, at vi igen kan få balance imellem vedligeholdelsesomkostninger, og de indtægter der kommer ind fra de private bådejere, som har plads i havnen. Vi oplevede i 2015, at omkostningerne til vedligehold løb løbsk, og sejlklubben måtte akut træde til med et lån til havnefonden på 150KKr. I 2016 har der også været omkostninger, som har oversteget indtægterne med mere en 50 KKr., og det kunne ikke fortsætte. Vores flittige materielleder Jørn Jensen, som har konstrueret den nuværende faste bro, har lavet et projektforslag til forstærkning af broen til ca. ½ million Kr., og Furesø Kommunes driftsafdeling har pengene og indstillet projektet til endelig godkendelse i kommunalbestyrelsen, som finder sted omkring udgangen af marts Spændende! Det er ikke endeligt besluttet, hvornår projektet skal gennemføres, men dog senest, når de første både er taget op i begyndelsen af oktober Herefter skulle der så være balance i tingene, så havnefonden kan indfri lånet i Farum Sejlklub i løbet af

9 9 Fremtidsplaner: Nu har I tålmodigt ventet længe nok på at høre noget om vores strategiske overvejelser med hensyn til hvorledes, vi får vendt medlemstilbagegang til medlemsfremgang Vi er ikke den eneste sejlklub i Danmark, som slås med dette fænomen, som vi tror skyldes de mangfoldige tilbud,der er til fritidslivet generelt, og som ofte giver anledning til et stresset familieliv specielt for børnefamilierne, hvor børn ikke kun går til en enkelt ting i deres fritid. Der er fodbold, ridning, tennis, svømning, spejder, cykling og Mountain Bike og mange andre gode fritidsaktiviteter, alt sammen noget vi i Farum Sejlklub skal konkurrere med, og det er godt nok en udfordring. Vi er i bestyrelse og KU enige om, at vi kan gøre noget ved det, og det er her vi har lagt en væsentlig del af vores energi. Vi skal være synlige! Vi vil starte med at oplyse lokalsamfundet om, at der er en sprællevende sejlklub, som har rigtig mange gode tilbud om en sund fritid på Furesøen for hele familien. Vi tror der mange, som ikke aner, at der ligger en sejlklub indenfor cykelafstand fra deres bopæl. Vi vil gøre reklame for sejlklubben i Furesø Avis, og vi skal have noget i med billeder, hver gang vi har en god historie! Vi vil lave udstillinger med nogle af vore joller på hhv. Værløse d. 13. maj og Farum bytorv den 20. maj. Vi vil lave et åbent hus arrangement sammen med alle de andre søsportsklubber weekenden d. 10. eller d. 11 juni, hvor der også er Furesø Picnic Festival og derfor mange mennesker ved Furesøbad. Vi vil bruge af klubbens formue til at rekruttere nye medlemmer ved bl.a.: Tilbyde introduktionssejlads over et antal gange til f.eks. 300 kr. i stil med det vi gør i ungdomsafdelingen. Herefter kan man melde sig ind i klubben til alm. Kontingent de 300kr. Sætte indskuddet ned til 0 kr. Tilbyde gratis undervisning, så man kan få en førerprøve til klubbens både.

10 10 Herudover vil vi appellere til alle jer medlemmer af Farum Sejlklub, om at I fortæller vidt og bredt om sejlklubben om alle de gode tilbud vi har. Med en positiv indsats fra alle jer, så må vi sammen kunne løfte opgaven med at skaffe nye aktive medlemmer til klubben. I er alle sammen meget velkomne med forslag og ideer til, hvorledes vi kan skaffe flere medlemmer, og også ideer til hvorledes vi bedst holder fast i de medlemmer vi allerede har. Til Slut: Vil jeg gerne takke alle i bestyrelsen, i Koordinationsudvalget og i alle de udvalg og hjælpere vi har i sejlklubben. Tak for den gode indsats I har bidraget med i Uden jeres energi, entusiasme, kærlighed til sejlsporten, så ville vi ikke have en levende og velfungerende sejlklub. Jeg vil også takke alle medlemmer af FAS, fordi I gennem jeres medlemskab bakker op om klubben og dens initiativer, så I på denne måde, er med til at sikre, at vi har en levende sejlklub med et højt aktivitetsniveau. Poul Ammentorp Farum Sejlklub

11 11 Så har vi atter mistet en Triss-sejler Jørgen Nielsen, klubsekretær og medlemsservice er pludselig død. Jørgen blev kun 74 år. Han blev medlem af FAS i Trissen Nuser blev købt i 1995, og selv om Jørgen ikke var den helt vilde sejler, så nød han at pusle om båden. Den skulle bare være i orden! Ved søsætning og ophaling var Jørgen altid aktiv. I vintersæsonen var han en flittig gæst om lørdagen, hvor der blev snakket og fortalt historier over en øl. Jørgen vil blive savnet. Æret være hans minde.

12 12 UNGDOMSAFDELINGEN Vinter-teori Vi har gennemført vinterteori-undervisning for tomands-jolle sejlerne på udvalgte mandage i marts og fortsætter nok også lidt i april. Vi takker Jonas Lundqvist for indsatsen som træner. Opstart af sejlersæsonen Vi starter sæsonen med sejlads-træning mandag 24. april og tirsdag 25. april. Vi opretter igen træningshold både mandage og tirsdage. Om mandagen vil øvede og let øvede sejlere træne i enmands-joller (optimist, Tera og Laser). Vi opretter også et optimist-introhold for helt nye sejlere. Om tirsdagen træner vi primært tomands-joller (29er og 405), men vil også køre et hold for øvede/letøvede optimister samt endnu et optimist-introhold. På introholdet om mandagen er 3 ud af 8 pladser optaget, hvorimod de 4 pladser på tirsdags-holdet allerede er optaget! Søndag 23. april afholder vi fælles jolle-klargøring, hvor sejlerne får udleveret den klubjolle, de skal sejle i resten af året. Herefter skal jollerne vaskes, pudses og efterses, så de er klar til sæsonstart ugen efter.

13 13 Mini-stævner på Furesøen Vi fortsætter med det gode samarbejde mellem Furesø-klubberne omkring afholdelse af mini-stævner. Stævnerne er primært rettet mod de nye sejlere, som ikke rigtigt har prøvet at sejle kapsejlads før. Følgende stævner er aftalt: 27. maj i Birkerød Sejlklub 11. juni i Yachtklubben Furesøen (Holte) 26. august i Farum Sejlklub Sejlerlørdag I år er den traditionsrige sejlersøndag blevet erstattet af en sejlerlørdag, som dog emnemæssigt bliver identisk med forgængeren. Dette finder sted lørdag 17. juni. Her kan vores ungdomssejlere prøve andre jolletyper end dem de normalt sejler i, og deres forældre og søskende kan også får en sejltur efter ønske. Herslevlejren Igen i år afholder de 3 Furesøklubber og Herslev Strand Sejlklub en årlige sejlerlejr for vores ungdomssejlere ved Herslev i Roskilde Fjord. Lejren finder sted i perioden lørdag 24. juni - torsdag 29. juni. Flere informationer kan findes på lejrens hjemmeside på Tilmeldingen er ved redaktionens slutning ikke åbnet endnu, men det varer sikkert ikke længe. Forældre må meget gerne melde sig som deltagere, da der er brug for hjælpere hele ugen.

14 KØLBÅDENE SKAL SØSÆTTES Søsætningen er planlagt til lørdag d. 22. april 2017 fra kl. 07:30 (senest) 14 Det er en uge tidligere end normalt! Der bliver udleveret bådpladsskilte til at sætte på bådene med dobbeltsidig tape i henhold til den underskrevne aftale om plads til privat båd i Farum Sejlklub. Havne- eller Bropladsafgiften vil i år igen blive opkrævet sammen med kontingentet, og de samme regler er som altid gældende: Ingen betaling af havneafgift/medlemskab ingen søsætning! Vi begynder senest klokken fra hvilket tidspunkt, der bliver solgt numre til søsætningen. Numrene sælges indtil kl og helst ikke meget senere aht. til undertegnede, der har lidt travlt med at organisere søsætningen. Bådene vil, ganske som altid, ikke blive søsat i nummerrækkefølge, men på den mest hensigtsmæssige måde med de yderste både (ved jollevejen) først, begyndende fra klubhuset. Numrene vil derfor mest være at betragte som en kvittering for, at søsætningen er betalt og afleveres som kvittering til vognmanden til senere kontrol af betalingen. Der vil ikke blive løftet både op over andre både. Jo bedre bådene kan tages i rækkefølge, jo hurtigere vil det gå. Opstår der tvivl, er det vognmandens afgørelse, der er gældende. Vognmandsfirmaet P.O. Nielsen (Ballerup), kommer samme dag kl.07:00 med køreplader for at beskytte flisebelægningen ved jollehuset. Vi kommer alle i vandet denne dag, så sæt om muligt hele dagen af, nyd foråret og giv en hånd med hvor dette er tiltrængt.

15 15 På vanlig vis skal jollevejen ryddes, inden vi går i gang, så lastbilen kan komme til. Gerne med hjælp fra jollefolket. Der bliver ligeledes sørget for det sædvanlige morgenarrangement med frisk kaffe og rundstykker mm. Fra kl. 08:00. Prisen pr. båd for søsætningen bliver ligesom sidste år kr. 300,- og husk lige penge. Prisen er baseret på en timepris, og denne pris kan kun holdes, hvis vi kan klare mindst fire både i timen. Derfor bør den sociale snak med vognmanden minimeres mest muligt, så vi får afviklet søsætningen inden kl Havnepladser Der er et opslag på tavlen med havnepladserne for 2016, og denne liste vil efterfølgende blive opdateret med interne rokeringer og plads til nye på ventelisten, hvor der p.t. er 1. I lighed med tidligere år er der enkelte, som ikke ønsker at have en bådplads i havnen, og derfor bedes de, som ikke ønsker at fortsætte, give besked til undertegnede eller kassereren inden søsætningen, således at listen med havnepladserne kan blive opdateret umiddelbart efter søsætningen. I ønskes alle en rigtig god sejlsæson og som sædvanen tro en god søsætningsdag. Med _/)_/)_/) hilsen Jørn Jensen Obs!!! Hvis vejret - mod forventning - skulle drille så meget, at der kræver en udsættelse, vil der være opslag i klubben samt på vores hjemmeside.

16 1 maj 2017 kl 1930: Sejlerskoleintroaften Sejlerskolen starter op 1 maj, og denne aften er der rundtur i klubben og gennemgang af næsten al den teori der indgår på sejlerskolen. 16 Det gælder f. eks: Navne og benævnelser Knob og stik Vigeregler Manøvrer Førstehjælp Farvandsafmærkning Navigation OK vi kan ikke nå at komme i dybden med det hele, men det er en god all-round intro til sejlsporten i almindelighed og FARUM SEJLKLUB i særdeleshed. Der er fri og uforpligtende adgang for alle, også kommende instruktører! Allerede nu kan det forudses at vi kommer til at mangle nye instruktører. MVH FARUM SEJLKLUB KLUBBEN HVOR MAN KAN LÅNE KLUBBÅDE u/b v/ BJØRN PEDERSEN

17 17 TILMELDING TIL SEJLERSKOLEN 2017 For sæsonen 2017 er der gebyr på 780 kr. Og det er forudsat, at man er medlem af FAS! (blokbogstaver) Navn: Adresse: By og postnummer: Tlf.: Sæt kryds: JEG ØNSKER UNDERVISNING I YNGLING OG KAN BRUGE 1 DAG PÅ AT KLARGØRE BÅDE SAMMEN MED DE ØVRIGE ELEVER OG INSTRUKTØRER. Helst mandag Helst onsdag Jeg vil overveje at uddanne 2 ny elever næste år Jeg har sejlet før Jeg er nybegynder Underskrift: dato: Elever fra sæsonen 2015 skal tilmelde sig, hvis de ikke opnåede førerbevis og fortsat ønsker undervisning. Seniorer med førerbevis til Monark, der ønsker undervisning i Yngling, kan også tilmelde sig. Tilmeldingskuponen sendes til (helst på !): Sejlerskoleleder Bjørn Pedersen Tlf.: Sommerbuen 67, 2750 Ballerup Mail: Sejlerskoleleder x farumsejlklub.dk

18 18 SKABENE i hallen 8 skabsejere har ikke tilkendegivet på opslag hver maj måned I 2014, 2015 og 2016, at de fortsat ønsker skab i hallen. Dette er sidste chance for at beholde det, ved at skrive til Halmanden inden juni Ellers vil de juni 2017 blive tømt og videregivet til andre medlemmer af klubben. Det er skab nr. 37, 44, 55, 60, 68, 69, 72 og 73. God sommer Stephan

19 19 Bespisning af gæve sejlere: Legitime deltagere er FAS medlemmer, der har sejlet torsdagsmatch eller havde intention om at gøre det. Efter hver torsdagsmatch vil der være en pilsner, samt lidt til i blodet serotoninfremmende indtagelse, i form af selvsmurte madder. Startende torsdag d. 4. maj og et par måneder frem. De første - som regel Wayfarer - bedes tage det i køleskabet fremlagte på et bord i klublokalet. Og de sidste rydder op!! Vel mødt på bjælkerne.

20 20 Wayfarer træningsstævne april Det finder sted samtidig med søsætning af kølbåde - og vi håber på, at vi igen i år kan være der alle sammen. Deltagerne deles op i 2 hold: Begyndere, som trænes af Poul; og øvede, som trænes af Jan Saugman, verdensmester i 505. Jeg mener, at det er godt at få inspiration fra andre klasser. W hilsen Stephan

21 21 Farum sejlklub på FACEBOOK. Nu skulle vi gerne have vores facebook-side "Farum sejlklub" op at køre ordentligt. Men det kræver jo at i melder jer ind, så klik endelig ind og tilmeld jer. Beskrivelse af gruppen: Gruppen er for alle, der har interesse for Farum sejlklub, fortrinsvis medlemmer og pårørende. Her på siden, vil vi gøre opmærksom på arrangementer, dele foto og sejler-historier m.m. Nye forslag er også velkomne. Her kan man søge gaster til kapsejlads eller tursejlads. Man kan også lave salgs-opslag, med alt der er relevant indenfor sejlsport, opslaget skal dog fjernes efter tre måneder, (ellers gør adm. det), genopslag er tilladt. Eventuelle debatter skal foregå i en acceptabel tone :-) Velkommen til.

22 22 Jolleplads i Farum Sejlklub 2016 Hvis du har haft jolleplads sidste år: Du skal have betalt FAS-kontingent og jolleplads til Farum Sejlklub for i år, dette gøres via Klubmodulet på FAS hjemmeside. Fuldt aktivt senior medlemskab (klubmodul 100, 101 eller 104) er en betingelse, som ud over medlemskontingentet betales for jolleplads (klubmodul 201: 50,- kr) evt. trailerplads (klubmodul 202: 50,-kr) og evt. aluskilt (Sejlershoppen : 40,-kr), sidstnævnte kun hvis du mangler det på din båd. Hvis du for 2015 har betalt på jolleplads-giro efter tidligere anvendt metode, så er det i orden. Dette vil blive registreret på vanlig vis. Vi kan godt være lidt fleksible. Ovenstående skal gerne være gjort inden 1. maj, hvorefter jeg forventer at ekspedere mærkaterne og udsende til alle, der har betalt for det. Der skal ikke søges om jolleplads påny for hvert år, kun det første år. Jollepladsmærkater forventes sendt ud omkring 15. maj. Manglende betaling for jolleplads efter 1. juni opfattes som ophørt interesse i en jolleplads. Der er fast tradition for jollepladsoprydning lørdagen kl. 10, 1-2 uger efter kølbådssøsætningen (se andet sted her i bladet). Dette opfordres jollepladsindehaverne at møde op til. Det plejer at tage et par timer efterfulgt af en hyggelig frokost for jollepladsadministrationens regning. NB: deltagelse i jollepladsoprydning fritager en for at skulle betale årets 50,- kr for jolleplads, altså gratis jolleplads ved deltagelse i jollepladsoprydning. Hvis man har betalt for klubmodulet for jolleplads inden oprydning, så bliver beløbet godtgjort af kassereren efterfølgende.

23 23 Hvis du ikke har søgt jolleplads tidligere, eller er nyt medlem i FAS: Du skal have betalt FAS-kontingent og jolleplads til Farum Sejlklub for i år, dette gøres via Klubmodulet på FAS hjemmeside. Fuldt aktivt senior medlemskab er en betingelse. Se foroven, som for medlemmer der har haft jolleplads før. Herudover bedes du udfylde og underskrive nedenstående aftale Ansøgning om jolleplads, og sende den til undertegnede med alm. post (den med frimærket). Det er også i orden at skanne det ind og sende vedhæftet på en mail (blot man kan se underskriften). Vi kan godt være lidt fleksible. Ansøgningen findes også på FAS hjemmeside, hvor den kan downloades og printes ud. Du skal samtidig sende en kopi af din ansvarsforsikring på båden. Ovenstående skal gerne være gjort inden 1. maj, hvorefter jeg forventer at ekspedere mærkaterne og udsende til alle, der har betalt for det. Der skal ikke søges om jolleplads hvert år, kun det først år. Jollepladsmærkater forventes sendt ud omkring 15. maj Der er fast tradition for jollepladsoprydning. (se andet sted her i bladet), Her opfordres jollepladsindehaverne til at møde op. Det plejer at tage et par timer efterfulgt af en hyggelig frokost for jollepladsadministrationens regning. NB: deltagelse i jollepladsoprydning fritager en for at skulle betale årets 50,- kr for jolleplads, - altså gratis jolleplads ved deltagelse i oprydning. Hvis man har betalt via klubmodulet for jolleplads inden oprydning, så bliver beløbet godtgjort af kassereren efterfølgende. Hilsen Materialeudvalget og Jollepladsmand Jon E. Kjartansson Fuglevænget 17, 3520 Farum

24 24 Ansøgning om plads på Jollepladsen i Farum Sejlklub I forbindelse med ansøgning om plads til privat ejet båd, trailer eller udstyr på Farum Sejlklubs Jolleplads er der indgået følgende aftale mellem ejeren og Farum Sejlklub. Pladsen tildeles for en sejlsæson* ad gangen. Pladsmanden Der skal på båden være tegnet en ansvarsforsikring, som skal forevises på forlangende. Båden skal i sejlsæsonen være i sejlklar og sømandsmæssig stand. Båden skal på hækken være forsynet med Aluskilt med medlemsnummer. (kan rekv. 40,- kr.) Sejlklubben kan opkræve et årligt administrationsgebyr for en plads på Jollepladsen. (50,- kr.) Båden skal mærkes synligt på hækken/presenningen med det årligt tildelte pladsnummer. Båden skal have en fungerende ophaler vogn, så den let kan flyttes. Båd trailere: Hvis bådejeren også ønsker en plads til trailer gælder: Traileren skal mærkes i koblingsenden med skilt med medlemsnummer. (kan rekv. 40,- kr.) Traileren skal tillige være mærket med det årligt tildelte pladsnummer. ( 50,- kr.) Traileren skal have næsehjul. I forbindelse med aftale om plads til båd, trailer eller udstyr er jeg indforstået med: at båd, trailer og grej opbevares helt på mit ansvar. at misligeholdes ovenstående aftale kan Farum Sejlklub kræve, at båd, trailer og udstyr fjernes fra sejlklubbens område. Efterkommes en henstilling herom ikke, kan Farum Sejlklub fjerne båd, trailer eller grej på ejers regning. Evt. provenu ved salg vil, efter at restance til Farum Sejlklub er udlignet, blive tilsendt ejeren. Navn: Båd/Jolletype der ønskes plads til: Adresse: ønskes plads til landevejstrailer: ja/nej Telefon: mangler der aluskilt med medlemsnr? ja/nej FAS medlemsnummer: Dato: Båd -ejerens underskrift: * Sejlsæson er fra standerophaling til standernedhaling, hvor der om foråret og efteråret må udvises smidighed med hensyn til kølbådenes søsætning og optagning.

25 25 Oprydning på jollepladsen 2017 Traditionen tro indkalder pladsmanden og jollesejlerudvalget alle, som har en jolleplads i FAS, til at møde op til oprydning på jollepladesen.. Vi mødes i år i klubben: Lørdag d. 6. maj 2017 kl. 10:00. Hvis du har et praktisk redskab som dine hænder er godt formede til at kunne håndtere, så medbring det evt. Jeg tænker på haveredskaber, reparationsredskaber mv. Andre vil også have værktøj med, som du evt. kan låne, afhængigt af opgaverne. Når det hyggelige arbejde er vel overstået ca. kl. 12, så er der forberedt en velfortjent og gratis frokost til deltagerne i sejlklubben. Pladsmand Jon vil hele tiden være tilstede, og han vil gå rundt og tjekke at bådene ser sødygtige ude, at jollevogne fungerer, og at joller og trailere er aftalemæssigt mærket. Det er omkring samme tidspunkt jollemærkaterne bliver udsendt med posten. Vi vil igen opfordre til, at alle jollepladsindehavere møder op. Hvis vi er mange, så går det bare hurtigere med at få ordnet pladsen til fælles glæde. NB: Ved deltagelse i jollepladsoprydning fritages man for at skulle betale 50 kr. for jollepladsen i år. Altså: GRATIS jolleplads ved deltagelse i jollepladsoprydningen. Pladsmanden og jollesejlerudvalget Jon, Elof og Poul

26 26 KAPSEJLADSAFDELINGEN Torsdagsmatcher 2017 Første aftenmatch i 2017 afholdes torsdag 4. maj. og sejladserne fortsætter frem til søndag 1. oktober. Sejladserne afholdes hver torsdag aften med første start kl. 18:30 (varsel afgives 18:24). Fra september måned sejles søndag 12:00 (varsel afgives 11:54). Der startes 3 løb: 18:30 (12:00) Joller, Wayfarer mv 18:35 (12:05) Store kølbåde, Yngling mv 18:40 (12:10) Små kølbåde, Stor Triss mv Efter sidste sejlads 1. oktober afholdes præmieuddeling i YF. Der sejles efter faste mærker beliggende ca midt på søen. Information om bane, startprocedure mv findes på klubbens hjemmeside under kapsejlads, og kontakt gerne kapsejladslederen (kapsejladslederxfarumsejlklub.dk) hvis du har spørgsmål. Vel mødt.

27 27 Kapsejladskalender maj Torsdagsmatch, FAS 11. maj Torsdagsmatch, YF 18. maj Torsdagsmatch, FAS 25. maj Torsdagsmatch, BS 1. juni Torsdagsmatch, YF 8. juni Torsdagsmatch, FAS 15. juni Torsdagsmatch, YF 22. juni Torsdagsmatch, FAS 29. juni Torsdagsmatch, BS 6. juli Torsdagsmatch, YF 13. juli Torsdagsmatch, FAS 20. juli Torsdagsmatch, YF 27. juli Torsdagsmatch, FAS 3. august Torsdagsmatch, BS 10. august Torsdagsmatch, YF 17. august Torsdagsmatch, FAS 24. august Torsdagsmatch, YF 31. august Torsdagsmatch, FAS 10. september Søndagsmatch, BS 17. september Søndagsmatch, YF, Furesømesterskab 24. september Søndagsmatch, FAS 1. oktober Søndagsmatch, YF, Præmieuddeling Dommere til aftenmatcher efterlyses Har du lyst til at hjælpe med til at aftenmatcherne kan gennemføres, opfordres du til at kontakte kapsejladslederen. Erfaring som dommer er ikke nødvendig, du kan få den nødvendige undervisning og mulighed for at følge en mere erfaren dommer. Send en mail til kapsejladslederxfarumsejlklub.dk med angivelse af hvilken dato du kan være dommer (se hvilke datoer der er ledige på klubbens hjemmeside), og om du ønsker instruktion i startprocedure og/eller at aflægge føreprøve til Fasine.

28 28 Rantzausminde igen, igen. af Vibeke og Arne Stahlfest. Furesø fleet. Der er noget fantastisk ved at komme til wayfarer træffet på Rantzausminde Camping - man må først lige ned til stranden for at se ud over vandet - ud til horisonten - med alle de små sydfynske øer. Som københavner er man ikke forvænt med at se horisont, og derfor er det så mageløst at komme til Sydfyn. På grund af den stadig dårligere vejrudsigt for træffet overvejede vi, hvilke andre muligheder, vi kunne tilbyde vor datter og barnebarn på 4 år. Vi rystede op med Zoologisk Museum og flere andre museer, blå planeter, Zoo m.v., men ligemeget hjalp det - de var kommet fra Sydspanien, hvor de bor, for at opleve det navnkundige Rantzausminde træf - det var dejligt sidste år - og så dårligt blev vejret nok heller ikke i år, og i øvrigt var det længe siden, de havde set regn! Vi kom til Fyn og mødte alle de herlige sejlere i deres wayfarerjoller. Da vi kørte ind på campingpladsen, regnede det så meget, at vi nødsagedes til at blive i bilen, indtil bygen var drevet væk. Vi fandt en plads uden mudder til teltet, fik det op, pakket ud, fik båden pakket ud osv. Men som det fremgår af billederne var vejret ikke optimalt - sorte skyer truede, sejlene blev rebet, og vinden blæste vandet ud af Svenborg Sund i 2 dage. Der var god brug for det vind- og vandtætte fællestelt, som wayfarerforeningen havde lejet. Især mange fra de mindre telte flyttede deres aktiviteter op i fællesteltet, hvorfra der også blev solgt fadøl og pandekager. Der blev holdt fest i fællesteltet med røgede isinger, masser af sang og musik leveret af bl.a. Wayfarer stompers samt en guitarspillende ung sanger, som campingspladsens indehaver, Birgitte, havde indbudt, flot.

29 29 En af dagene blev arrangeret en familie-kapsejlads med vanskelige pointregler. Alt i alt er det et sceneri, som skal opleves - gerne hvert år. Der arrangeres hver dag fælles-ture til en af de mange øer. Tur-målene bekendtgøres ved morgen-samlingen kl. 9, hvor også vejrmelding og andre praktiske meddelelser gives. Da vi kun har det nævnte ene barnebarn, var vi særlig forsigtige med at gå ud i dårligt vejr og nåede derfor kun at sejle et par gange til den nærmeste ø: Skarø og Skarø-rev. Campingpladsen har en fin børne-legeplads, som er meget velbesøgt: Der er bl.a. en trampolin, hvor børnene hoppede rundt, men bagefter lagde de sig ned på den og diskuterede skybilleder på himlen. Børnene kan lege timevis sammen på legepladsen, og vort barnebarn kunne efter første dag sige på flydende dansk: "nu er det min tur". Af de andre børn fik han også lært betydningen af råbet "Mo-ar", som omgående resulterede i, at en kvindelig campist med udpræget servicegen trillede ind på legepladsen. Nogle dage inden træffet sluttede, måtte vi imidlertid tage hjem, idet der havde været natligt indbrud i vort hjem. Af den meget servicemindede Birgitte fik vi lov til at lade teltet blive stående, ligesom jollen kunne parkeres på den øverste mark mod buskene. Vejr-udsigten for de kommende uger lovede bedre vejr, så et par uger efter dukkede vi op påny i Rantzausminde - efter at datter og barnebarn var fløjet til Andalusien. På marken var alene omkring 10 telte/campingvogne - og kun en enkelt wayfarerjolle lå for svaj. Båden tilhørte Gritt og Leif, Roskilde fleet, som for flere år siden har købt en campingvogn på den organiserede del af pladsen og ferierer dér flere måneder om sommeren. De kikkede efter vor jolle og teltet, og sidstnævnte havde kun fået en lille flænge i det hårde vejr i de tidligere uger.

30 30 Vi kunne næsten ikke vente med at få jollen i vandet og komme ud på vandet. Det var svag vind, og vi sejlede ned ad "Højestene løb" og fortsatte i stille tempo til Ærøskøbing. Vi spiste frokost på et nyt område, der er dannet på den tidligere havbund nordvest for det græsområde, hvor wayfarerne sædvanligvis spiser. På området er tillige bygget et mindre kajakskur, som vi blev inviteret ind i, da en kraftig byge kom forbi havnen. Flinke folk, dér på egnen.da bygen drog videre blev det herligt vejr igen og Ærøskøbing viste sig fra sin dejligste side: Skønne gamle huse, brosten og atmosfære. Vi endte nær havnen på en Café, hvor der var musik og øl i det fri. Snart efter gik turen hjemad igen i den svage vind. Det kneb gevaldigt at få vind i sejlet på vej ud - der måtte roes lidt, indtil vi kom fri af kysten, og på halvdelen af vejen til Drejø gik vi af og til helt i stå. Den aftenbrise, som almindeligvis bærer os hjem, udeblev fuldstændigt. Der var langt hjem - meget langt. Vi måtte ro et godt stykke forbi Drejø før en venlig tysk sejlbåd for motor forhørte os om vi ville have en line. Vi og Gritt og Leif blev trukket et stykke forbi Skarø, hvor vor motorede ven ville overnatte. Vi roede herefter over Svendborg Sund til Rantzausminde, hvor nogle campister havde tændt bål i den stille aften - de sang og truttede i horn, da vi ankom. Det var en velkomst "næsten" som i Wayfarer ugen. Den næste dag var der solskin og let brise, og vi tog en afslapningstur til Skarø Rev. Den medbragte frokost blev indtaget på Revet med skøn udsigt til Sundet og Skarø havn. Vi gik en tur til Skarø By og fik en "Dark Horse" fra Ørbæk Bryggeri i en gårdcafé. Herefter gik turen tilbage til stranden med flot udsigt mod revet, den rosafarvet nordø, og de mange sejl langs den Fynske kyst. Efter den 15. juli, når fuglene ikke længere ruger på revet, må man spadsere ud på odden ved Skarø Rev. Da wayfarer-træffet normalt slutter inden denne dato, var det meget lang tid siden, vi havde vandret helt ud til spidsen af revet, odden. Revet er forbavsende langt, og havet skyller ind over revet flere steder.

31 31 Det sidste stykke går odden direkte mod øst mod Svendborg Sund og man føler at man går på en smal knivsæg, indtil odden pludselig forsvinder i dybet. Faktisk en spændende oplevelse. - Et par uger efter var vi på vej til Malaga i klart vejr og tog et luftfoto, der viste det meget lange rev.

32 32 Dagen efter gik turen til Hjortø, som er en fredfyldt ø, næsten uden mennesker. Da vi var alene, sejlede vi helt ind i den lille havn og lagde til kaj. På havnen er bænke, og vi fik en herlig frokost dér med en betagende udsigt. Herefter en vandretur ad øens vej, langs markblomster, buske og træer, som altid har de blå sunde som baggrund. Turen sluttede ved møllen, som nærmest ligner et forladt sommerhus. Den efterfølgende dag var vi med Gritt og Leif til Drejø - ved stranden ved færgehavnen. Vi besøgte en gård med ry for særlig godt kød, så aftensmaden blev sikret. Herefter besøgte vi "gammel havnen" på den anden side af øen og fortsatte til "Søstrenes gæstgivergård", hvor der blev serveret kaffe og is i pandekager med flødeskum ved de rødternede duge. Der findes intet så godt som jollesejlads i det sydfynske øhav i fint vejr.

33 33 FRA HOVMESTEREN Man kan nu købe en parisertoast til en tier, fra fryseboxen i Klublokalet. Den skal betales i den røde box på pulten. Dette er et forsøg, så betal venligst. Man tør den op i mikroovnen og derefter i toasteren. Og tak fordi I er så venlige at rydde op efter Jer selv. Synes faktisk I er blevet super til det! I Furesøbad regi, holder man hvert år Sankt Hans på Marinaen, med bål og band. Der bliver også sat grill op, hvor vi selv kan grille Kom glad og medbring din egen mad og drikke. Vi plejer at være ret glade for at kunne sidde indenfor, hvis det bliver regnvejr :-)

34 34 adresser: Formand: Poul Ammentorp: formandxfarumsejlklub.dk Næstformand: Per Duelund : 2.formandXfarumsejlklub.dk Kasserer: Arne Nørby Rasmussen: kassererxfarumsejlklub.dk Ungdomsudvalg: Anders Petjursson: ungdomslederxfarumsejlklub.dk Kapsejladsleder: Claus Bidstrup: kapsejladslederxfarumsejlklub.dk Seniorleder: Jan Hellinghus: seniorlederxfarumsejlklub.dk Sejlerskoleleder: Bjørn Pedersen : sejlerskolelederxfarumsejlklub.dk Driftsleder: Jørn Jensen: driftslederxfarumsejlklub.dk Havnemand: Jørn Jensen: havnemandxfarumsejlklub.dk Halmand: : Stephan Nandrup-Bus: halmandxfarumsejlklub.dk Pladsmand: Jon Kjartansson: pladsmandxfarumsejlklub.dk Nøglemand: Per Christoffersen: per_cxmail.com Hovmester: Sanne Parkhøi: hovmesterxfarumsejlklub.dk Redaktionen: Henry Andersen: klubnytxfarumsejlklub.dk Web-master: Mikkel Elmholdt: webmasterxfarumsejlklub.dk Kordinationsudvalget: KU: kuxfarumsejlklub.dk Velkommen til: Seniorer: Paul René Faurskov Lukas Gade Brian Borg Klavs Linde

35 35 AGTERSPEJLET Denne grill kan afhentes frit og kvit af et FAS medlem. Den står i hallen. Henvendelse Halmanden Tlf HVOR MANGE GANGE HAR DU SET TIL DIN BÅD/JOLLE I VINTERS?????? DEADLINE Lørdag d. 3. Juni 2017 Bladet udkommer medio Juni

36 Farum Sejlklub - Furesøbad - Frederiksborgvej Værløse

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang April 2018 Nr. 2

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang April 2018 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang April 2018 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Poul Ammentorp

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang April 2016 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang April 2016 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang April 2016 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang August 2017 Nr. 4

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang August 2017 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang August 2017 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang April 2015 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang April 2015 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang April 2015 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Februar 2017 Nr. 1

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Februar 2017 Nr. 1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Februar 2017 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang August 2016 Nr. 4

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang August 2016 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang August 2016 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang April 2013 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang April 2013 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang April 2013 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang April 2012 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang April 2012 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang April 2012 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang August 2015 Nr. 4

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang August 2015 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang August 2015 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang Juni 2018 Nr. 3

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang Juni 2018 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang Juni 2018 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 MobilePay 60867274 Bestyrelsen

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang August 2014 Nr. 4

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang August 2014 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang August 2014 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang April 2014 Nr. 2

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang April 2014 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang April 2014 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Juni 2013 Nr. 3

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Juni 2013 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Juni 2013 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 3, sept. 2019

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 3, sept. 2019 Klubnyt 51. årgang. Nr. 3, sept. 2019 1 Bestyrelse Farum Sejlklub Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse Konto i Danske Bank: Reg.nr. 1551. Kontonr. 6187455 www.farumsejlklub.dk Formand: Poul Ammentorp, formand@farumsejlklub.dk,

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang August 2013 Nr. 4

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang August 2013 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang August 2013 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Juni 2014 Nr. 3

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Juni 2014 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Juni 2014 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 1, marts 2019.

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 1, marts 2019. Klubnyt 51. årgang. Nr. 1, marts 2019. 1 Farum Sejlklub Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse www.farumsejlklub.dk Bestyrelse Formand: Poul Ammentorp, formand@farumsejlklub.dk, tlf. 4054 6905 Næstformand

Læs mere

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017 SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D. 23. 26. JUNI 2017 VIL DU GÅ GLIP AF SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Vi glæder os til at se sejlere sammen med deres forældre og søskende til gode

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang Juni 2012 Nr. 3

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang Juni 2012 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang Juni 2012 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Juni 2017 Nr. 3

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Juni 2017 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Juni 2017 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Poul

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

KLUBNYT. Klubbens nuværende og tidligere formænd. Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Februar 2014 Nr. 1

KLUBNYT. Klubbens nuværende og tidligere formænd. Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Februar 2014 Nr. 1 KLUBNYT Klubbens nuværende og tidligere formænd Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Februar 2014 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Februar 2013 Nr. 1

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Februar 2013 Nr. 1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Februar 2013 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017 Program for sommerlejren i Sønderborg Yacht Club 23. til 26. juni, 2017 Velkomst På vegne af Sønderborg Yacht Clubs junior afdeling vil jeg gerne byde jer hjertelig velkommen til sommerlejeren for sejlere

Læs mere

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018 Gråsten Sejlforening byder velkommen til Sommerlejr d. 29/6 til 2/7 2018 Er du Vild med vand? Er du Vild med sjove og spændende oplevelser? Er du Vild med hygge både sammen med andre sejlere og familien?

Læs mere

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum Silkeborg Sejlklub fejrer 125 års jubilæum I anledning af Silkeborg Sejlklubs 125 års jubilæum 1. september 2012 inviteres klubbens medlemmer, sponsorer, annoncører, leverandører og samarbejdspartnere

Læs mere

Referat af Generalforsamling 18. marts 2015

Referat af Generalforsamling 18. marts 2015 Referat af Generalforsamling 18. marts 2015 Deltagere: Bestyrelsen og 8 medlemmer 1) Per Zeuten blev valgt som dirigent. 2) Beretning ved formanden, optileder, seniorleder og sponsorudvalg (vedhæftet)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

Skælskør Amatør-Sejlklub

Skælskør Amatør-Sejlklub Information til nye sejlere og forældre i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling (SAS) Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting der er

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Marselisborg Sejlklubs

Marselisborg Sejlklubs Marselisborg Sejlklubs Ungdomsafdeling Information til nye sejlere og forældre Velkommen som sejlerforældre Velkommen i Marselisborg Sejlklubs (MS) Ungdomsafdeling. I skal vide at sejlads er en tidskrævende

Læs mere

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen:

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen: Klubbens forventninger til sejlerforældre Alle aktiviteter i klubben drives af frivillige forældre og aktiviteterne afhænger af forældrenes indsats. Klubbens minimum forventninger til jer som forældre,

Læs mere

Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter.

Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. I uge 31: søn 28. juli fre 2. august 2013 Så er det igen tid for tilmelding til årets super sommersejlercamp i uge 31 fra søndag eftermiddag

Læs mere

VM på fjorden. Må de største helte vinde!

VM på fjorden. Må de største helte vinde! OK-joller & Wayfarer, HSS 2016 VM på fjorden. Må de største helte vinde! (Version: 2016-HSS02) Bemærk: Vi sejler kapsejlads om mandagen, og træner om onsdagen... Tid og sted Første kapsejlads sejlads bliver

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Bestyrelsen arbejder videre med medlemshus og masteskur

Bestyrelsen arbejder videre med medlemshus og masteskur Hvis du vil se dette Nyhedsbrev med billeder så klik på linket ovenfor "Se dette nyhedsbrev i en browser" Kære Fremmer. Bådene er i vandet eller på vej og foråret og solen har vist sig frem, snart er der

Læs mere

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt.

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Tilstede: Finn, Michael, Søren, Steen, Helle, Arne Afbud: Bent Hansen Dagsorden: Pkt. 01. Velkomst

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Årsberetning for Farum sejlklub 2017

Årsberetning for Farum sejlklub 2017 Årsberetning for Farum sejlklub 2017 Indledning Endnu et år er gået, og i det følgende gennemgås et resumé af de vigtigste begivenheder i året 2017 i Farum Sejlklub samt lidt om hvad der skal ske fremover.

Læs mere

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 JNM i 2018 i BÅSTAD I SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til NM, som afholdes i perioden fra d.30.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret

1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret Aktiviteter 1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret 02-06-2009: Intromøde omkring Marselisløbet med følgende aktiviteter - Konditionstest - Smoothie bar og info omkring sund kost - Generel

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Februar 2015 Nr. 1

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Februar 2015 Nr. 1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Februar 2015 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Juni 2015 Nr. 3

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Juni 2015 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Juni 2015 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2016 i ESTLAND. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.28/7-6/8 2016.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling I har vist interesse for, at jeres barn skal begynde til sejlads. Med dette skriv bliver I klogere på, hvad vi tilbyder vores juniorer, den praktiske

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen.

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Klubmesterskab og fest for Optimist og Feva Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Dagen startede ved middagstid for trænere og medhjælpende

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang Juni 2016 Nr. 3

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang Juni 2016 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang Juni 2016 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Poul

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Kære Sail Extreme deltager

Kære Sail Extreme deltager Kære Sail Extreme deltager Endelig er resultatet af de mange måneders forberedelser ved at være på plads, og nu mangler vi bare en masse glade og spændte sejlere og deres familier. Vi glæder os i Kerteminde

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 Vallensbæk Sejlklub Den aktive klub Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 I Vallensbæk Sejlklub kan du deltage i mange forskellige aktiviteter. Ligegyldig om du vil sejle for sejl eller i

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015 Indbydelse Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub inviterer til Huggert Pokal d. 30. 31. maj 2015 Kort oversigt: Tilmelding, til kapsejlads@taarbaek-sejlklub.dk inden tirsdag d. 26. maj 2015

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016.

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Modelsejlklubben Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Klubbens årlige generalforsamling blev i år afholdt i Herslev Strand Sejlklub`s klubhus lørdag 27 jan. kl. 11.00. Der var mødt 9 deltagere

Læs mere

Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere.

Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere. KØS-Sejlsport, Juniorafdelingen, Svaneknoppen 5, 2100 København Ø. Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere. Kære opti-sejlere, Feva-sejlere og forældre Vi er nu godt i gang med forberedelserne

Læs mere

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2017 i SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.26/7-5/8 2016.

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Til Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for BB 10 meter i dagene 13. til 16. august 2014. 1. Regler 1.1 Der sejles

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Tennissommerskole i Odder Tennisklub

Tennissommerskole i Odder Tennisklub Tidspunkt Februar/marts Tilmelding til DTF Aktion og kommentarer Mail fra DTF om tennissommerskole. Klubben skal tilmelde sig en tennisskolepakke inden en bestemt dato (medio april). Gør opmærksom på ved

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Analyse blandt Dragør Sejlklubs medlemmer. Gennemført i maj/juni 2013

Analyse blandt Dragør Sejlklubs medlemmer. Gennemført i maj/juni 2013 Analyse blandt Dragør Sejlklubs medlemmer Gennemført i maj/juni 2013 93 har svaret på spørgeskemaet 9 via hjemmesiden. De fleste er mænd, bor i Dragør og over 50 år. Under 18 år 6% 16% Kvinde Mand 18-29

Læs mere

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 6. maj Onsdag 6. maj Sæsonplan 2015 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2015 HVER mandag. 17 21. (Opstart 4. maj). Hyggeaften

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 Vallensbæk Sejlklub Den aktive klub Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 I Vallensbæk Sejlklub kan du deltage i mange forskellige aktiviteter. Ligegyldig om du vil sejle for sejl eller i

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter.

Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. I uge 31: søn 27. juli fre 1. august 2014 Så er det igen tid for tilmelding til årets super Sommer sejler camp i uge 31 fra søndag eftermiddag

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Året som Windsurf i Nivå 2016. Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i 2016. Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Sæson start I år startede sæsonen

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Årsplan for Sejlerskolen 2017

Årsplan for Sejlerskolen 2017 Februar Fredag 10.02.2017 Medhjælperfest i sejlklubben kl. 18.00 Mandag 20.02.2017 instruktørmøde vedr. Certificering af sejlerskolen kl.19.00 Marts Tirsdag 07.03.2017 Introaften for nye sejler skoleelever

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere