KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang Juni 2018 Nr. 3

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang Juni 2018 Nr. 3"

Transkript

1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang Juni 2018 Nr. 3

2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad Værløse Danske Bank reg. nr MobilePay Bestyrelsen Formand Poul Ammentorp Næstformand Per Duelund Kasserer Arne Nørby Rasmussen Seniorleder Jan Hellinghus Ungdomsleder Mikkel Elmholdt Driftsleder Jørn Jensen Suppleant Stefan Lindeberg Seniorafdelingen Seniorleder Jan Hellinghus Sejlerskoleleder Bjørn Pedersen Kapsejladsleder Claus Bidstrup Driftsafdelingen Driftsleder Jørn Jensen Havnemand Jørn Jensen Pladsmand Jon Kjartansson Halmand Stephan Nandrup-Bus Nøglemand Per Christoffersen Miljøudvalg Hovmester Sanne Parkhøi Informationsudvalg Redaktør Henry Andersen Web-master Mikkel Elmholdt Klubbens hjemmeside:

3 3 KALENDEREN Søn Lør Lør Søn Søn Søn Søn Sejlersøndag ungdom til tors Herslevlejren Sommerfest Ministævne i Farum Sejlklub Første Søndagsmatch Furesømesterskab Præmieuddeling

4 4 BESTYRELSEN BERETTER Stander Hejsning 2018 i Farum Sejlklub Man kan tydeligt se på skoven, at vi i år holder standerhejsning en uge senere end sidste år. Skoven står nu med lysegrønne blade, og man kan næppe finde noget sted, der er smukkere at sejle, så lad os komme i gang. Inden I får startsignalet skal I høre lidt på mig, og så går det løs! Standerhejsningen markerer, at klubben går ind i den aktive sejlsæson. I år er Ungdomsafdelingen startet i mandags, og den første torsdagsmatch blev sejlet i torsdags. Det tager vinden noget ud af sejlet på standerhejsningen, og det vil vi gøre bedre fremover! Havneanlægget: Sidste år annoncerede jeg, at Furesø Kommune havde bevilget kr til forstærkning af hovedbroen. Det er dejligt, at starte sejlsæsonen og vide, at projektet nu er gennemført, og vi trygt kan stole på, at vores broer vil holde mange år fremover. Tak til Furesø Kommune for deres bevilling, og til entreprenøren, som har gennemført et projekt til tiden. Tak til vores driftsleder Jørn Jensen for kompetent projektledelse. Nu mangler der kun et par pæle, som på mystisk vis er forsvundet, og montering af en fenderliste på jollebroen. Fenderlisten er indkøbt, og vi håber fra klubbens ledelse, at sejlerne som bruger denne bro, og gerne vil undgå ridser og mærker i deres båd, vil give hjælpende hånd med, at få den monteret på broen.

5 5 Nye initiativer: Ungdomsafdelingens ledelse har i vinterens løb arbejdet med spørgsmålet: hvorfor så mange unge, som er begyndt at sejle, stopper igen efter ganske få år. Et af kærneproblemerne er at sikre en glidende overgang fra sejlads i optimistjollen til andre joller. De har derfor lavet et oplæg til anskaffelse af både, som kan være med til at sikre denne overgang. De ønsker at klubben anskaffer: 3 stk. Tera joller (Klubben har 3 i forvejen) og en fleet på 5-6 vil dække klubbens behov. I øjeblikket er meget rift om de 3 Terajoller klubben har. Til denne investering har ungdomsudvalget søgt midler fra Nordea fonden og Johannes Fog Fonden, og vi venter spændt på tilbagemelding fra fondene. 3 stk. ZOOM 8 joller. Denne jolle er det rette valg for den erfarne kapsejlende optimist, som nu er for stor til optimistenjolle eller aldersmæssigt (15 år) ikke kan være med mere. Farum Sejlklub har bevilget penge til at anskaffe 2 brugte Zoom joller, som allerede er indkøbt. Den ene står her på pladsen og den anden kommer i dag. Til anskaffelse af den 3. er vores sponsorudvalg gået i gang med at søge nye fonde. 2 FEVA Joller: Fevajollen er en lille enkelt rigget 2 mands jolle, som er nem at sejle. Den har meget af de samme egenskaber som Tera jollen, men udmærker sig ved at være en to mands jolle.

6 6 Jeg er stor fortaler for, at klubben satser på at børn sejler 2 eller flere sammen, i stedet for at sidde alene i optimistjollen, eller i en anden enmands jolle. (Stort bifald hertil fra de forsamlede til standerhejsningen!) En jolle til to giver: Større tryghed. Stimulerer samarbejde og kammeratskab Mere sejlerglæde. Man er to om at glæde sig når det går godt, og man er to om at hjælpe hinanden op igen, når det går mindre godt. Klubben har bestilt 1 stk. ny Fevajolle, som kommer i løbet af et par uger. Vores sponsorudvalg arbejder med at søge fonde til 1 stk. Feva jolle mere, for vi skal have to, for at kapsejladstræningen bliver rigtigt sjov. Det er min overbevisning, at det der først og fremmes fastholder unge i en klub er at de lærer noget hele tiden. De skal udfordres, og de skal mærke og glæde sig over, at de bliver dygtigere. Kapsejlads er et vigtigt element i ungdomsafdelingen, for her ligger der uendeligt med udfordringer, og man bliver aldrig færdig. Du kan altid blive endnu bedre, og det kan du fortsætte med hele livet. Det er fint at vi har kapsejladselementet, men det er også vigtigt, at der er plads til tursejlads og ikke mindst leg, og det er der i vores ungdomsafdeling. Med de nævnte initiativer tegner fremtiden sig rigtigt godt for vores ungdomsafdeling, som i øjeblikket er på 30 medlemmer. Kan vi holde fast i de fleste af dem vi har, fordi vi har de rigtige tilbud til dem, så vil vi se ungdomsafdelingen vokse i de næste år.

7 7 Seniorafdelingen: Jytte Nakskov og Klavs Holtug tilbød at klubben kunne købe deres Yngling YD17 med fuld sejlgarderobe for 5000 kr. Det var et tilbud, som vi ikke kunne sige nej tak til ( an offer you can t refuse ), så nu har klubben 9 Ynglinge, som vil blive flittigt brugt tirsdag og torsdag til kapsejlads, samt mandag og onsdag til sejlerskolen, og bådene står i øvrigt frit til rådighed for klubbens medlemmer i al den anden tid! Sejlerskolen: Vores tiltag for at få flere seniormedlemmer i Farum Sejlklub virker. Vi får flere henvendelser fra folk, som gerne vil lære at sejle. Så er det ærgerligt, at vi i øjeblikket må sige nej til, at de kan komme på sejlerskole, fordi sejlerskolen mangler instruktører. Konsekvensen er, at de søger videre til andre sejlklubber, hvor de kan lære at sejle. Vi har både og grej, men vi har brug for at flere af vores medlemmer melder sig som instruktør til vores sejlerskole. Det kræver ikke de store forudsætninger, blot at du har et par års sejlererfaring. Sejlerskolen har undervisningsmaterialer og giver også et lynkursus i at sejle Yngling, hvis det er det, der holder dig tilbage. Det drejer sig om nogle timer en gang om ugen, men man kan også dele instruktørgerningen med andre så det f.eks. er hver anden uge.

8 8 Jubilarer: Vi har i år 4 medlemmer, som kan fejre 25 års jubilæum med Farum Sejlklub. Jeg vil gerne se: Marit Christiansen Per Christoffersen Steen Hasholt (Mail med afbud fra Steen, som var ude med Hjemmeværnskutter.) Sten Ostenfeld (mail med afbud fra Sten som var i Marokko.) På klubbens vegne vil jeg gerne ønske jer rigtigt hjerteligt tillykke, med håbet om at I tager 25 år mere i Farum Sejlklub. Jeg kan garantere jer for, at der er sjovt i klubbens pensionistafdeling, hvor I skal være velkomne om nogle år. Til Per vil jeg rette en særlig tak: Tak for din indsats for klubben som nøglemand igennem mange år. Det er et arbejde, som vi sætter stor pris på, at du så omhyggeligt varetager, og det udløser naturligvis en ekstra bonus. Tak til vores Jubilarer for jeres trofaste support. I skal have en bragende klapsalve. Nu er det ved at være tid til at sætte standeren, og når vi er færdige med det så er Seniorleder & Grillmester Jan Hellinghus klar med pølserne til Hotdog og Hovmester Sanne vil byde på lidt mundgodt for Juniorer og Seniorer med familie i klublokalet.

9 9 Standeren sættes med fuld musik. Så vil vi råbe et trefoldigt hurra for Sejlsporten og Farum Sejlklub: 3 korte og 1 langt. Så vil vore kanoner Tage Wulff med junior-assistenter tage sig af ænderne og fyre en 3 skuds salut af. Der skydes!!! Der må sejles! Torsdagsmatcher 2018 Første aftenmatch i 2018 afholdes torsdag 3. maj. og sejladserne fortsætter frem til søndag 30. september. Sejladserne afholdes hver torsdag aften med første start kl. 18:30 (varsel afgives 18:24). I september måned sejles søndag 12:00 (varsel afgives 11:54). Der startes 3 løb: 18:30 (12:00) Joller, Wayfarer mv 18:35 (12:05) Store kølbåde, Yngling mv 18:40 (12:10) Små kølbåde, Stor Triss mv Efter sidste sejlads 30. september afholdes præmieuddeling i FAS. Der sejles efter faste mærker beliggende ca midt på søen. Information om bane, startprocedure mv findes på klubbens hjemmeside under kapsejlads, og kontakt gerne kapsejladslederen (kapsejladslederxfarumsejlklub.dk) hvis du har spørgsmål. Vel mødt.

10 10 Sejladsdebut på Furesø og alligevel ikke dyb nok! Danmarks mest solrige måned nogensinde, maj 2018, vil vores familie huske for vores nye, ældste familiemedlem, en Stortriss fra 73`. Mor, far og børn var alle glade og spændte, da båden skulle i vandet på den årlige isætningsdag. Og hvilken dejlig dag, for alle i Farum Sejlklub var åbne, snakkesalige og yderst hjælpsomme. Båden kom i vandet og var klar til eventyr. Det var eftermiddag, dagen før Kristi Himmelfart, solen skinnede, vinden var perfekt til en debutsejlads på Danmarks dybeste sø. Far og søn skulle på eventyr med to overnatninger på Furesø. Sejladserfaringen begænsede sig til sønnikes optimisjollesejlads, så rollerne var byttet om. Far måtte være dæksdreng, og Sylvester på 12 år var styrmand. Det kunne kun blive nogen sjove og skøre dage på søen. Efter at have fumlet med sejl, tovværk og fortøjninger, kom vi godt af sted fra Marinaen. Da vinden fyldte sejlene og gav fremdrift i båden, fremkaldte det de største smil hos far og søn. Vi var på eventyr i sejlbåd. Vi sejlede bare derud af, og tiden gik i stå, timerne forsvandt, mens vinden var i sejlene. Vi lagde for anker for natten foran Næsseslottet. Der blev lavet mad på Trangia-sættet, diskuteret erfaringer med sejladsen og masser af far/søn hygge. Det var en smuk aften, og stjernene kiggede frem, før vi krøb i soveposerne. Morgenen blev startet med en dukkert og morgenmad - kaffen smager nu bedst på søen. Idag skulle vi have forsejl på, og hvilken forskel det gav i fremdriften af båden. Det blev til en virkelig sjov dag, hvor vi sejlede flere omgange i Furesøen. Hen imod aften lagde vi for anker ved Frederiksdal, lige ved Mølleåens udløb på skovsiden. Gummibåden blev pustet op, og vi roede i land for at indtage den store brasilianske grillbuffet på restauranten. Der var en skøn sydamerikansk stemning, maden var virkelig god, og øllen smagte himmelsk efter en superdag på Furesø. Trætte roede vi tilbage til båden, som lå fint i læ af skoven. Vi faldt begge i søvn, inden Sirius kom frem i skumringen. Den dybe søvn blev kortvarig; klokken 2 om natten vågnede vi ved tordenbrag, og båden vippede besynderligt i de nu store bølger. Hurtigt kom vi ud af soveposerne, af med lugen for at konstatere, at vi var drevet ind imod land. Vinden var tiltaget meget og vendt, så den nu kom fra nordvest, og bølgerne byggede sig op henover Furesøen og kom direkte imod os, ved Frederiksdal. Så vi lå absolut det mest udsatte sted i Furesøen. Vi blev hurtigt klare over, at vi var gået på grund, og at kølen havde suget sig fast i sandbunden. Selv roret sad fast i bunden. Det var derfor, båden vippede så besynderligt i bølgerne. Da vi havde erfaret, at båden ikke begyndte at krænge, krøb vi tilbage i soveposerne for at holde varmen. Vi lå i stikkøjerne med åben luge og oppustet gummibåd, så vi var klar til at forlade båden, hvis den begyndte at krænge for meget. Vi faldt mærkeligt nok i søvn igen og sov til den tidlige morgen. Denne gang var morgenkaffen udelukket, og vi prøvede straks, om vi kunne komme fri med ankeret, elmotor og krængning af båden, men intet hjalp.

11 11. Vi forlod båden og roede den korte strækning i land og gik op til hotellet i Frederiksdal for at ringe efter en hyrevogn. Receptionisten må have syntes, vi så trætte ud, for hun tilbød både gratis kaffe og morgenmad. Vi tog hyrevognen tilbage til bilen i Farum Marina og fik strøm på mobiltelefonen. Det lykkedes os at få fat i Poul Formand, som tilbød hjælp til fritrækning af Stortrissen med sejlklubbens dommerbåd. To timer senere tøffede vi med dommerbåden mod Frederiksdal. Takket være de 10 diesel-hestekræfter fra dommerbåden, som trak i stævnen af båden, et reb i masten og en tur i søen med våddragt kunne båden krænges så meget, så kølen gik fri, og vi blev trukket fri. Da vi satte sejlene denne gang var smilene igen store, men dog med et strejf af lettelse. Så jomfruturen blev bestemt til et meget lærerigt eventyr og vil for altid stå klart i både far og sønnikes erindring.

12 12 UNGDOMSAFDELINGEN Nyt fra Ungdomsafdelingen juni 2018 Sæson-opstart Vi har som sædvanligt oprettet træningshold både mandage og tirsdage. Om mandagen træner de øvede og let øvede enmands-jolle sejlere (optimist, Tera og Laser). Om tirsdagen træner de øvede tomands-jolle sejlere (29er og 405), men vi har også et lille hold for øvede/let-øvede optimister. Vi har i år fået lov til at investere i nogle nye joller til de unge sejlere. Se artikel andetsteds i bladet for mere information om dette spændende emne. Intro-hold Vi har igen afholdt introhold for nye sejlere, med et stort hold på 9 sejlere om mandagen (og to trænere) og et mindre hold på 5 sejlere om tirsdagen (og en træner). Begge hold blev fuldtegnet ret tidligt. I skrivende stund ved vi ikke helt hvor mange der ønsker at fortsætte, men de 4 første har da meldt sig. Stævner på Øresund En af vores nyere optimistsejlere ved navn Toby har gjort kapsejladsbanerne på Øresund usikre (for de andre sejlere) i dette forår. Det har efter sigende ført til så gode resultater, at Toby fremover sejler stævner som B-sejler. Sofie deltog også sammen med Toby i Jyske Bank Cup i Snekkersten 12. maj. Desværre var stævnet plaget af meget lidt vind, så der blev kun gennemført en enkelt sejlads.

13 13 Mini-stævne Birkerød Lørdag 26. maj deltog et hold optimist- og Tera-sejlere fra Farum i mini-stævnet afholdt af Birkerød Sejlklub. Mini-stævnene er primært rettet mod de nye sejlere, som ikke rigtigt har prøvet at sejle kapsejlads før. Resultatet skulle være blevet fint, da det forlyder at FAS-sejlerne hjemtog 1-3 pladserne. Der er desuden aftalt følgende mini-stævner i rækken: 16. juni i Yachtklubben Furesøen (Holte) 2. september i Farum Sejlklub

14 14 Sejlersøndag I år afholdes den traditionsrige sejlersøndag 17. juni, som er dagen efter ungdomsstævnet i YF (se ovenfor). Det forlyder at flere sejlere + forældre planlægger at overnatte i klubben natten mellem lørdag og søndag for at få en maximal sejleroplevelse i weekenden. Sejlersøndag går ud på at vores ungdomssejlere kan prøve andre jolletyper end dem de normalt sejler i, og deres forældre og søskende kan også får en sejltur efter ønske. Herslevlejren Igen i år afholder de 3 Furesøklubber og Herslev Strand Sejlklub en årlige sejlerlejr for vores ungdomssejlere ved Herslev i Roskilde Fjord. Lejren finder sted i perioden lørdag 30. juni - torsdag 5. juli. Flere informationer kan findes på lejrens hjemmeside på Der er ved redaktionens slutning tilmeldt 13 sejlere fra FAS. Tilmeldingen er strengt taget afsluttet, men hvis man alligevel gerne vil med kan det sikkert godt lade sig gøre. Forældre må meget gerne melde sig som deltagere, da der er brug for hjælpere hele ugen.

15 15 VIL DU OGSÅ VÆRE YACHTSKIPPER 3? Jeg har en plan om at blive Yachtskipper af tredje grad til vinter! Planen er ikke klar, men min idé er indtil videre at kombinere et online kursus (som vi hver især skal købe og følge hjemme), med at mødes regelmæssigt (hver/ hver anden uge?) i klubben, hvor vi kan udveksle spørgsmål, aha-oplevelser og nørde sejlads. Der er en del hjemmearbejde, men jeg tænker at kombinationen kan gøre det til en god og lærerig oplevelse. Dette opslag har til formål at skabe kontakt til dig der: # ligesom jeg vil udbygge duelighedsbevis/speedbådskort og,vil være elev # har ideer til hvordan man kommer bedst gennem et Y3 forløb # kan undervise et hold Jeg glæder mig til at høre dine gode ideer eller at skrive dig på deltagerlisten. Mvh Niels Duelund

16 16 Nye joller i Ungdomsafdelingen Ungdomsafdelingen har et stigende antal nye medlemmer, samtidigt har vi brug for at kunne fastholde nuværende medlemmer. For at sikre den situation blev det i vinter besluttet at gå efter at skaffe midler til indkøb af minimum to Zoom8 joller samt 2-mandsjollen Feva. I sidste Klubnyt skrev vi at finansieringsprocessen var sat i gang, men at vi nok ikke skulle sætte kursen for højt efter at have nye joller til sæsonstart. Der skulle findes finansiering, og hvis vi fik finansiering skulle joller jo også indkøbes. Men ingen drømmekurs uden at drømmen kan blive til virkelighed. Med en velvillig bestyrelse har ungdomsafdelingen efter ansøgning nu kunne indkøbe to brugte Zoom8 joller samt en splinter ny Feva jolle. Finansieringen af Fevajollen har kunnet lade sig gøre med midler fra Luffes fond. Så Fevajollen vil så snart den ankommer blive navngivet Luffe! Jollen er ankommet fra England, når Klubnyt ligger i din postkasse. Fevajollen er en slags storebror til vores Tera joller og skal være med til at bygge bro mellem enmandsjollerne over til det at kunne sejle 2 mands uden at starte i 29 er, som for nogle sejlere kan være en lige stor nok mundfuld. Mange af sejlerne er glade for og fortrolige med Tera og har udtrykt, at de vil glæde sig til at komme ud og prøve kræfter sammen i Fevaen. Det bliver spændende at følge den og se, om vi kan skaffe midler til endnu en. Det er altid sjovere at kunne sejle lidt race mod hinanden. Finansiering af Zoom jollerne faldt også på plads med bestyrelsens velvillighed. Hurtigt viste det sig at Kerteminde sejlklub havde en række af deres joller til salg. Vi har derfor været heldige at kunne købe jollerne af dem og har allerede fået dem hentet hjem fra det fynske. Så allerede nu kan I se de to Zoom8 joller i aktion på træningsdagene i klubben.

17 17 Zoom jollerne er attraktive joller for de unge så der er rift om dem ved hver træning. Vi vil tage jollerne med til Herslev Sejlerlejr så de unge kan få så mange sejltimer i dem som muligt og få lidt tips og tricks da der i forvejen er mange Zoom joller med på lejren fra de andre sejlklubber. Fantastisk at vi med fælles kræfter har kunne gøre dette muligt så hurtigt. Det bliver en SUPER sæson!

18 18 Nyt fra Havnefronten! Det ser ud til at flere bådejere fornylig har solgt deres både, hvilket betyder, at 2-3 af de kølbåde, der er opstillet langs skoven på vinterstandpladsen nu kommer i vandet ved søsætningen d. 5. maj, og det ser vi på i FAS med stor glæde. Nye bådejere kommer også til i år. Det skal fortsat præciseres at FAS er en medlemsklub, der er organiseret på diverse udvalg, og hele klubbens virke er baseret på frivillighed, og derfor må den enkelte være med til at tage ansvar for egne beslutninger/ handlinger, og herunder selv sikre sig at båden er forsvarligt fortøjet og i sejlklar stand med mast og rig etc. Krav til bådpladslejerne er blevet skærpet inden for de sidste år, og der er underskrevet en aftale om privat båd i Farum Sejlklub. Endvidere er der udleveret skilte med medlemsnr., der monteres/klæbes på agterspejlet i styrbord side. Skiltet er primært til brug for opstilling på vinterstandpladsen, så der er styr på alle både, der har vinterplads på land. De få bådejere, der endnu ikke har fået et skilt bedes henvende sig til mig pr. mail jjn@privat.tele.dk. Ved søsætningen i år skal nye bådejere underskrive aftalen om privat bådplads i havnen, og manglende skilte vil blive udleveret, og det vil ske ved tiden d. 5. maj 2018., Endelig skal nævnes, at forstærkningsprojektet for yderbroen bliver færdig gjort efter påske, idet vores entreprenør har haft andre påtrængende arbejder fra januar måned. Disse eksterne arbejder er næsten færdige, og hele havneanlægget med ændrede bådpladser nr vil være klar til brug i løbet af april måned og med nye nummerskilte for alle bådpladserne.

19 19 Mht. søsætningen af kølbådene d. 5. maj henvises til sidste nr. af Klub- Nyt fra februar måned, hvor det bliver en ny vognmand AG Transport, der tidligere har erstattet PO Nielsen. Prisen for søsætningen bliver som sidste år kr. 300, der betales kontant til mig på søsætnings- dagen senest fra kl. 08:00, og nummererede kvitteringer udleveres. Bådene vil som tidligere år ikke blive søsat i nummerrækkefølgen men på den mest hensigtsmæssige måde med de yderste både ved jollevejen først, begyndende fra klubhuset. De købte numre er alene en kvittering for betalingen, og numrene afleveres til vognmanden til efterfølgende kontrol af betalingen. Ud over den sædvanlige morgenfortæring fra kl. 08:00 vil Jesper Kjær Jensen være behjælpelig på pladsen ved søsætningen, især for nye kølbådsejere. Det er noget tidligt at planlægge bådoptagningen til efteråret, men der stiles efter lørdagene d. 6. okt. og d. 2o. oktober. I ønskes alle en rigtig god sejlsæson og som sædvanlig en god søsætningsdag og hvor alle hjælper hinanden når dette er påkrævet. Med _/) _/) _/) hilsen Havnemand/Jørn Jensen

20 20 ÅRETS SOMMERFEST I SEJLKLUBBEN Lørdag d.11.august kl.17 Formand Poul har sikkert sin guitar med og Sejlerskolens leder Bjørn tager sikkert også guitar samt harmonikaen med, så det hele får sik- kert et maritimt musikalsk islæt. Måske kommer flere med musikinstrumenter. Der er garanti for at få nogle hyggelige timer sammen i vores dejlige sejlklub, med den bedste udsigt til Furesøen. Konceptet går ud på, at hver person medbringer en ret/tilbehør til fælles-bordet til ca. 3 personer. (Par tæller for to personer). Vi tænder grillen, og du medbringer hvad du selv vil grille af kød eller grønt. Egne drikke-varer medbringes også! Øl/vand kan købes. Der serveres velkomst drink, lidt chips m.m. Alle retter der medbringes, skal koordineres hos Hovmesteren, så ikke alle medbringer det samme. Så tilmeld jer til den gratis fest, og skriv hvad du/i medbringer til fæl- lesbordet :-) Senest torsdag d.9.august, meget gerne før. Sejlerhilsener Farum Sejlklub Mail: hovmesterxfarumsejlklub.dk Hovmester Sanne mobil: mobil:

21 21 TILMELDING TIL SEJLERSKOLEN 2018 For sæsonen 2018 er der gebyr på 100 kr. Og det er forudsat, at man er medlem af FAS! (blokbogstaver) Navn: Adresse: By og postnmer: Tlf.: Sæt kryds: JEG ØNSKER UNDERVISNING I YNGLING OG KAN BRUGE 1 DAG PÅ AT KLARGØRE BÅDE SAMMEN DE ØVRIGE ELEVER OG IN- STRUKTØRER. Helst mandag Helst onsdag Jeg vil overveje at uddanne 2 ny elever næste år Jeg har sejlet før Jeg er nybegynder Underskrift: dato: Elever fra tidligere skal tilmelde sig, hvis de ikke opnåede førerbevis og fortsat ønsker undervisning. Seniorer med førerbevis til Monark, der ønsker undervisning i Yngling, kan også tilmelde sig. Sejlerskoleleder Bjørn Pedersen Tlf.: Tilmeldingskuponen sendes til (helst på !): Sommerbuen 67, 2750 Ballerup Mail: Sejlerskoleleder x farumsejlklub.dk

22 22 adresser: Formand: Poul Ammentorp: formandxfarumsejlklub.dk Næstformand: Per Duelund : 2.formandXfarumsejlklub.dk Kasserer: Arne Nørby Rasmussen: kassererxfarumsejlklub.dk Ungdomsudvalg: Mikkel Elmholdt: ungdomslederxfarumsejlklub.dk Kapsejladsleder: Claus Bidstrup: kapsejladslederxfarumsejlklub.dk Seniorleder: Jan Hellinghus: seniorlederxfarumsejlklub.dk Sejlerskoleleder: Bjørn Pedersen : sejlerskolelederxfarumsejlklub.dk Driftsleder: Jørn Jensen: driftslederxfarumsejlklub.dk Havnemand: Jørn Jensen: havnemandxfarumsejlklub.dk Halmand: : Stephan Nandrup-Bus: halmandxfarumsejlklub.dk Pladsmand: Jon Kjartansson: pladsmandxfarumsejlklub.dk Nøglemand: Per Christoffersen: per_cxmail.com Hovmester: Sanne Parkhøi: hovmesterxfarumsejlklub.dk Redaktionen: Henry Andersen: klubnytxfarumsejlklub.dk Web-master: Mikkel Elmholdt: webmasterxfarumsejlklub.dk Kordinationsudvalget: KU: kuxfarumsejlklub.dk Velkommen til: Seniorer: Gert Bo Helt Søren Flyger Sus Foldager Karsten Heide John Ekblom John Mynderup Mads Prag Roesen Niels Fisker-Andersen Juniorer: Pelle Linusen

23 23 AGTERSPEJLET DEADLINE Lørdag d. 4. aug Bladet udkommer medio august

24 Morgensolen rød og rund over Furesø og lund giver folk fra Farum a liv og glæde til hver da for den vækker søens liv mellem buske træ r og siv. Fiskebæk og Farum sø giver mad til fugl og frø. Ænderne de snadrer løs, mens at ræven ta r en døs. Egernet, det finder nød rundt på jord og mossen blød. Sortemose, Mølleå spejler sig i himlen blå. Gedder, ørr der, karper er ved at gyde hist og her. Duggen er nu liggende, myggene bli r stikkende. Ganløs Eged, Bastrup sø nærmer vi os pø om pø, herfra starter Mølleå for til Øresund at nå. Himlen bliver mørkerød, dagen mister nu sin glød. Farum Sejlklub - Furesøbad - Frederiksborgvej Værløse

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang April 2018 Nr. 2

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang April 2018 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang April 2018 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Poul Ammentorp

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang August 2017 Nr. 4

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang August 2017 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang August 2017 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang August 2016 Nr. 4

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang August 2016 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang August 2016 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Juni 2017 Nr. 3

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Juni 2017 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Juni 2017 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Poul

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang August 2015 Nr. 4

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang August 2015 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang August 2015 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang August 2014 Nr. 4

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang August 2014 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang August 2014 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Februar 2017 Nr. 1

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Februar 2017 Nr. 1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Februar 2017 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang April 2015 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang April 2015 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang April 2015 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang April 2017 Nr. 2

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang April 2017 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang April 2017 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Juni 2013 Nr. 3

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Juni 2013 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Juni 2013 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 3, sept. 2019

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 3, sept. 2019 Klubnyt 51. årgang. Nr. 3, sept. 2019 1 Bestyrelse Farum Sejlklub Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse Konto i Danske Bank: Reg.nr. 1551. Kontonr. 6187455 www.farumsejlklub.dk Formand: Poul Ammentorp, formand@farumsejlklub.dk,

Læs mere

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling I har vist interesse for, at jeres barn skal begynde til sejlads. Med dette skriv bliver I klogere på, hvad vi tilbyder vores juniorer, den praktiske

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Juni 2014 Nr. 3

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Juni 2014 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Juni 2014 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang April 2013 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang April 2013 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang April 2013 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang Juni 2012 Nr. 3

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang Juni 2012 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang Juni 2012 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang April 2016 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang April 2016 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang April 2016 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang August 2013 Nr. 4

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang August 2013 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang August 2013 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang April 2012 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang April 2012 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang April 2012 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum Silkeborg Sejlklub fejrer 125 års jubilæum I anledning af Silkeborg Sejlklubs 125 års jubilæum 1. september 2012 inviteres klubbens medlemmer, sponsorer, annoncører, leverandører og samarbejdspartnere

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Februar 2013 Nr. 1

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Februar 2013 Nr. 1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Februar 2013 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Referat af Generalforsamling 18. marts 2015

Referat af Generalforsamling 18. marts 2015 Referat af Generalforsamling 18. marts 2015 Deltagere: Bestyrelsen og 8 medlemmer 1) Per Zeuten blev valgt som dirigent. 2) Beretning ved formanden, optileder, seniorleder og sponsorudvalg (vedhæftet)

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Juni 2015 Nr. 3

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Juni 2015 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Juni 2015 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang Juni 2016 Nr. 3

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang Juni 2016 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang Juni 2016 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Poul

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 Vallensbæk Sejlklub Den aktive klub Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 I Vallensbæk Sejlklub kan du deltage i mange forskellige aktiviteter. Ligegyldig om du vil sejle for sejl eller i

Læs mere

Årsberetning for Farum sejlklub 2017

Årsberetning for Farum sejlklub 2017 Årsberetning for Farum sejlklub 2017 Indledning Endnu et år er gået, og i det følgende gennemgås et resumé af de vigtigste begivenheder i året 2017 i Farum Sejlklub samt lidt om hvad der skal ske fremover.

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

KLUBNYT. Klubbens nuværende og tidligere formænd. Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Februar 2014 Nr. 1

KLUBNYT. Klubbens nuværende og tidligere formænd. Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Februar 2014 Nr. 1 KLUBNYT Klubbens nuværende og tidligere formænd Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Februar 2014 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank

Læs mere

Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO

Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO K E R T E M I N D E S E J L K L U B OPTIMIST STORJOLLER KØLBÅDE KLASSEBÅDE SEJLERSKOLE TURSEJLADS FYN RUNDT SAIL EXTREME HAVNEFEST www.kerteminde-sejlklub.dk

Læs mere

Marselisborg Sejlklubs

Marselisborg Sejlklubs Marselisborg Sejlklubs Ungdomsafdeling Information til nye sejlere og forældre Velkommen som sejlerforældre Velkommen i Marselisborg Sejlklubs (MS) Ungdomsafdeling. I skal vide at sejlads er en tidskrævende

Læs mere

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen:

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen: Klubbens forventninger til sejlerforældre Alle aktiviteter i klubben drives af frivillige forældre og aktiviteterne afhænger af forældrenes indsats. Klubbens minimum forventninger til jer som forældre,

Læs mere

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub incl. en goodiebag med gaver til alle Middelfart Sejlklub byder velkommen til Sommercamp 2019 fra søndag den 30. juni til fredag den 5. juli I løbet af ugen

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Skælskør Amatør-Sejlklub

Skælskør Amatør-Sejlklub Information til nye sejlere og forældre i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling (SAS) Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting der er

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Skælskør Amatør Sejlklub. Oplæg til VISION 2015 for Skælskør Amatør Sejlklub

Skælskør Amatør Sejlklub. Oplæg til VISION 2015 for Skælskør Amatør Sejlklub Oplæg til VISION 2015 for være Slagelse Kommunes foretrukne havn og sejlklub udvikle havnefaciliteter så klubben sikres et solidt medlemsgrundlag fremover have plads til både motorbåds-, kølbåds- og småbådssejlere

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

I år var der entreret med vores faste instruktører i Aalborg Sejlklub, så udover Laust var også Trille og Christian klar på opgaven i år.

I år var der entreret med vores faste instruktører i Aalborg Sejlklub, så udover Laust var også Trille og Christian klar på opgaven i år. Sommercamp 2015 Årets Sommercamp for unge sejlere fik en rigtig fin optakt. Tilmeldingerne strømmede ind tidligt i år og da vi startede op var der 23 tilmeldte sejlere fra Sejlklubberne KDY, Nappedam,

Læs mere

Til alle sejlere og forældre i ungdomsafdelingen

Til alle sejlere og forældre i ungdomsafdelingen Til alle sejlere og forældre i ungdomsafdelingen Her kommer årets forårsbrev med informationer om den sommer sæson som meget snart tager sin begyndelse. Forårs brevet er i år lidt mere opdelt end normalt.

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan

Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 25. oktober 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Afbud: Lennart og Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2009.

Nyhedsbrev juni 2009. Sallingsund Sejlklub 17.06.09. Nyhedsbrev juni 2009. Stemningsbillede fra sommerudflugten 2008. 1 Nyt fra bestyrelsen. Siden sidste nyhedsbrev har vi haft generalforsamling med et stopfyldt klubhus. Der

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang April 2014 Nr. 2

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang April 2014 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang April 2014 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere.

Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere. KØS-Sejlsport, Juniorafdelingen, Svaneknoppen 5, 2100 København Ø. Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere. Kære opti-sejlere, Feva-sejlere og forældre Vi er nu godt i gang med forberedelserne

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen.

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Klubmesterskab og fest for Optimist og Feva Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Dagen startede ved middagstid for trænere og medhjælpende

Læs mere

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 1, marts 2019.

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 1, marts 2019. Klubnyt 51. årgang. Nr. 1, marts 2019. 1 Farum Sejlklub Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse www.farumsejlklub.dk Bestyrelse Formand: Poul Ammentorp, formand@farumsejlklub.dk, tlf. 4054 6905 Næstformand

Læs mere

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!!

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! 2016 blev en sæson med flere aktiviteter og større deltagelse end tidligere. I NB er der mulighed for at sejle kapsejlads på mange måder,

Læs mere

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt.

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Tilstede: Finn, Michael, Søren, Steen, Helle, Arne Afbud: Bent Hansen Dagsorden: Pkt. 01. Velkomst

Læs mere

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 JNM i 2018 i BÅSTAD I SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til NM, som afholdes i perioden fra d.30.

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2016 i ESTLAND. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.28/7-6/8 2016.

Læs mere

Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter.

Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. I uge 31: søn 28. juli fre 2. august 2013 Så er det igen tid for tilmelding til årets super sommersejlercamp i uge 31 fra søndag eftermiddag

Læs mere

Bestyrelsen arbejder videre med medlemshus og masteskur

Bestyrelsen arbejder videre med medlemshus og masteskur Hvis du vil se dette Nyhedsbrev med billeder så klik på linket ovenfor "Se dette nyhedsbrev i en browser" Kære Fremmer. Bådene er i vandet eller på vej og foråret og solen har vist sig frem, snart er der

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 EM i 2016 i SPANIEN. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til EM, som afholdes i perioden fra d.19/3-26/3 2016.

Læs mere

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D. 2.07. 2018 VIL DU GÅ GLIP AF 5 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Hvornår er det?: Indkvartering er søndag d. 1.07.2018 kl. 20.00 22.00 Afhentning

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 2, juni 2019

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 2, juni 2019 Klubnyt 51. årgang. Nr. 2, juni 2019 1 Farum Sejlklub Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse Konto i Danske Bank: Reg.nr. 1551. Kontonr. 6187455 www.farumsejlklub.dk Bestyrelse Formand: Poul Ammentorp, formand@farumsejlklub.dk,

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

Tera camp oktober 2017

Tera camp oktober 2017 Tera camp 6.-8. oktober 2017 Ønsker du at lære mere om din terajolle, have det sjovt og få nye sejlervenner? Vi tilbyder en Tera weekend-camp for alle danske terasejlere. Du kan evt. leje en jolle af os

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Februar 2015 Nr. 1

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Februar 2015 Nr. 1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Februar 2015 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

Årsplan for Sejlerskolen 2017

Årsplan for Sejlerskolen 2017 Februar Fredag 10.02.2017 Medhjælperfest i sejlklubben kl. 18.00 Mandag 20.02.2017 instruktørmøde vedr. Certificering af sejlerskolen kl.19.00 Marts Tirsdag 07.03.2017 Introaften for nye sejler skoleelever

Læs mere

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Indbydelse til: Det 5. Sail extre-mas Fredag den 12. til søndag den 14. december 2008 Deltagere: A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Ideen bag Sail extre-mas Sail extre-mas er ment som en

Læs mere

Lær at sejle i Nivå Bådelaugs Optimist- og Ungdomsafdeling

Lær at sejle i Nivå Bådelaugs Optimist- og Ungdomsafdeling Lær at sejle i Nivå Bådelaugs Optimist- og Ungdomsafdeling Sejlads er en fantastisk sport fuld af vind og vejr, udfordringer og godt kammeratskab. Hos os i Nivå Bådelaug kan børn komme i gang med at sejle

Læs mere

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2017 i SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.26/7-5/8 2016.

Læs mere

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM 2 3 KOLDING SEJLKLUB UNGDOM Kolding Sejlklub Ungdom/KSU Ungdoms/Junior afdelingen blev til ved en generalforsamling i 1932. Ungdomsafdelingen har i dag både klublokaler, omklædnings- og baderum samt en

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Aktiviteter og træning året rundt

Aktiviteter og træning året rundt Aktiviteter og træning året rundt agenda Nicolas erfaring omkring at lykkedes med aktiviteter med trænerens perspektiv Dittes bud på klubaktiviteter i og udenfor sæsonen Refleksion over input til aktiviteter

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 Vallensbæk Sejlklub Den aktive klub Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 I Vallensbæk Sejlklub kan du deltage i mange forskellige aktiviteter. Ligegyldig om du vil sejle for sejl eller i

Læs mere

Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne.

Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne. Knarr sommerstævne 2011, Rørvig Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne. Mandag aften var RØS vært ved velkomst middagen i deres dejlige nye klubhus. I høj

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Aalborg Sejlklubs ungdomsafdeling byder velkomme til Aalborg Cup, hvor vi søndag d.10. september 2017 har bestilt godt vejr på Limfjorden.

Aalborg Sejlklubs ungdomsafdeling byder velkomme til Aalborg Cup, hvor vi søndag d.10. september 2017 har bestilt godt vejr på Limfjorden. Officiel indbydelse Aalborg sejlklub inviterer til Aalborg Cup d.10. september 2017 Aalborg Sejlklubs ungdomsafdeling byder velkomme til Aalborg Cup, hvor vi søndag d.10. september 2017 har bestilt godt

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10 MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET Røgvandet NR. 2 - APRIL 2016 Generalforsamling Side 3 Formanden har ordet Side 4 Store bukkedag Side 6 Nyt fra Sejlerskolen Side 10 KLUBHUS Hvidovre Strandvej 31,

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Foto: Fra unghunde træning forår 2016

Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 19. marts 2014

Referat af generalforsamlingen 19. marts 2014 Referat af generalforsamlingen 19. marts 2014 Deltagere: Bestyrelsen og 7 medlemmer 1) Per Zeuthen valgt til dirigent. 2) Beretning ved formanden, optileder, seniorleder og sponsorudvalg (vedhæftet) 3)

Læs mere

Hans Luunbjerg Borgmester

Hans Luunbjerg Borgmester KERTEMINDE CUP 2017 Som borgmester er det mig en fornøjelse at byde velkommen til Kerteminde Cup. Kerteminde Cup er en af de tilbagevendende sportslige begivenheder, der hvert år samler mange entusiastiske

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 SEPTEMBER Søndag 10. Lørdag 30. OKTOBER Lørdag 7. KLUBKALENDER Fjordens Dag. Bestyrelsesmøde. Klubarbejdsdag. KALENDEROMTALER Fjordens

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Matchrace sejlads i match bådene, tages under punkt 4, og bliver dermed 4a. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Matchrace sejlads i match bådene, tages under punkt 4, og bliver dermed 4a. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 11.3.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 6.3.2014 Fra klokken 19.00 til 22.00 I Klubhuset Deltagere: Svend Smedegaard, Jens Troense, Knud Erik Feldt, Henrik Frederiksen, Ole Søndermølle, Ole

Læs mere