Ekstraordinært årsmøde søndag den 23/

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ekstraordinært årsmøde søndag den 23/"

Transkript

1 Ekstraordinært årsmøde søndag den 23/

2 DAGSORDEN 12:00-12:10 Velkomst af Forperson Lea Lie Valg af dirigent, referent og stemmetællere 12:10-12:45 De nye vedtægter for Storkredsen a. Kort orientering af Ivan Flændsdal fra vedtægtsudvalget om baggrunden for og omfanget af ændringerne. b. Afstemning vedr. vedtægterne 12:45-12:55 PAUSE 13:00-13:50 WORKSHOP om fordelingsnøgle ved Ulla Munksgaard

3 13:50-14:10 PAUSE 14:15-15:45 Opstillingsmøde for folketingskandidater og andre tillidsposter 15:45-15:55 PAUSE 16:00-16:40 Nyvalg af Storkredsbestyrelse a. Antal bestyrelsesmedlemmer og suppleanter vælges jf. vedtægter b. Den kommende Storkredsbestyrelse skal samarbejde frem til det ordinære årsmøde senest marts 2017, hvor der jf. vedtægter skal være nyvalg af bestyrelsesmedlemmer til Storkredsbestyrelsen 16:40-17:00 Opsamling, oprydning og tak for i dag.

4 Vedtægter v. Ivan Flændsdal

5 PAUSE

6 Workshop om fordelingsnøgle v. Ulla Munksgaard

7 PAUSE

8 Opstillingsmøde Søndag den 23/

9 Program Præsentation v./ Kandidatudvalget Gennemgang af proces op til møde (10 min) Gennemgang af valgproces (se nedenfor) Svantes lykkelige dag fællessang Præsentation af kandidater (5 min) Hver kandidataspirant præsenterer sig selv á 1 min (maks. 14 min) Spørgsmål fra salen max 2 pr. kandidat (20 min) Valg af kandidater Valghandling der stemmes (5 min)

10 Mens der optælles: Moder jord fællessang Præsentation og valg af kandidat til ombudsrådet 1 min pr. kandidat Forklaring, diskussion og beslutning af Spidskandidat/ Nomineret kandidat (20 min) Resultat af valg oplæses (2 min) Valg af Spidskandidat/Nomineret kandidat Præsentation og valg af Spidskandidater/Nomineret kandidater 1 min pr. kandidat Afstemning (5 min) Optælling & Resultat af valg oplæses (5 min) Afslutning: Love is in the air fællesdans

11 Gennemgang af proces op til møde Arbejde for et mangfoldigt og kompetent kandidatfelt: Det er kandidatudvalgets opgave at diskutere, hvad der ligger i dette. Den centrale opgave som pålægger dem er at sikre, at der til opstillingsmødet er et mangfoldigt og kompetent kandidatfelt. Der ligger også en vis målsætning om kvantitet indbygget i at kunne leve op til dette.

12 Indstille til medlemmerne (opstillingsmødet), hvilke principper, der skal gælde for opstilling af nominerede kandidater: Kandidatudvalget skal foreslå om der skal være 1 eller flere nominerede kandidater til Folketingsvalget. Fra landssekretariatet anbefaler vi, at man vælger enten én eller to nominerede kandidater. Hvis man vælger 2, så foreslår vi, at der enten er en geografisk opdeling af storkredsen, der ligger til grund for dette (nord/syd, øst/vest) eller at man simpelthen deler opstillingskredsene imellem de to nominerede kandidater, så de forventeligt får den samme gevinst ud af at være nomineret kandidat (og man derved får maksimal valuta for sin eventuelle investering i de to nominerede kandidater. Vi anbefaler, at man vælger én kvinde og én mand.

13 Give dispensation for opstillingspraksis for kandidater, der ønsker det: Hvis der er nogle kandidater, der ikke ønsker at stille op i alle opstillingskredse, skal de meddele dette til kandidatudvalget, der har mulighed for at dispensere for denne regel. Dispenseringen meddeles til medlemmerne og den relevante kandidat og får betydning i praksis, når der skal indleveres opstillingslister til et folketingsvalg.

14 Koordinere med andre kandidatudvalg på tværs af landet: Dette drejer sig blandt andet om at sikre, at Alternativets kandidatfelt tilsammen er mangfoldigt og kompetent, da det kan være svært at sikre disse forhold i den enkelte storkreds, hvor der måske kun er 3-5 personer, der stiller op til folketingsvalg. Det kan også dreje sig om erfaringsdeling ift. aspirantdialog, evalueringskultur eller hvad der ellers er behov for at dele viden om. Indkaldelse til opstillingsmøde sammen med bestyrelsen: Kandidatudvalget kan gøres helt ansvarligt for opstillingsmødets efter aftale med bestyrelsen. Hvis ikke det er tilfældet, skal kandidatudvalget koordinere med storkredsforeningens bestyrelse om indkaldelse.

15

16

17 Valgproces Kandidatudvalget indstiller at: - kandidaturerne gælder til ultimo marts 2017, hvor der holdes nyt opstillingsmøde. - Storkredsens medlemmer vælger en spidskandidat/ nomineret kandidat blandt de valgte kandidater.

18 Valg af kandidater I det følgende beskrives kandidat udvalgets indstilling til valgprocedure (jf. nye vedtægter 19). Sikring af tilslutning blandt mindst 50% af de fremmødte stemmeberettigede. Der gennemføres en afstemning, hvor alle kan stemme på de kandidater, som de ønsker skal gå videre til anden valgrunde. Der afgives én stemme pr. kandidat og der må stemmes på mellem én og 14 kandidater (= alle de kandidater, som stiller op.) De kandidater, som har opbakning fra mere end 50% af de fremmødte, går videre til anden valgrunde. (Eksempel: Med 100 fremmødte stemmeberettigede skal man således have 51 eller flere stemmer for at gå videre.)

19 Valg af spidskandidat De valgte kandidater spørges om, hvorvidt de ønsker at stille op som spidskandidat. Der skal vælges 1 spidskandidat, som også vil være den nominerede. Der gennemføres valg efter behov. Alle stemmeberettigede kan afgive én stemme. Ved stemmelighed foretages omvalg.

20 Svantes lykkelige dag Melodi og tekst: Benny Andersen Se, hvilken morgenstund! Solen er rød og rund. Nina er gået i bad. Jeg' spiser ostemad. Livet er ikke det værste man har og om lidt er kaffen klar. Blomsterne blomstrer op. Der går en edderkop. Fuglene flyver i flok når de er mange nok. Lykken er ikke det værste man har og om lidt er kaffen klar. Græsset er grønt og vådt, Bierne har det godt. Lungerne frådser i luft. Åh, hvilken snerleduft! Glæden er ikke det værste man har og om lidt er kaffen klar. Sang under brusebad. Hun må vist være glad. Himlen er temmelig blå. Det ka jeg godt forstå. Lykken er ikke det værste man har og om lidt er kaffen klar. Nu kommer Nina ud, nøgen, med fugtig hud, kysser mig kærligt og går ind for at re' sit hår. Livet er ikke det værste man har og om lidt er kaffen klar.

21 Præsentation af kandidater Hver kandidataspirant præsenterer sig selv á 1 min Spørgsmål fra salen max 2 pr. kandidat (20 min)

22 Valg af kandidater I det følgende beskrives kandidat udvalgets indstilling til valgprocedure (jf. nye vedtægter 19). Sikring af tilslutning blandt mindst 50% af de fremmødte stemmeberettigede. Der gennemføres en afstemning, hvor alle kan stemme på de kandidater, som de ønsker skal gå videre til anden valgrunde. Der afgives én stemme pr. kandidat og der må stemmes på mellem én og 14 kandidater (= alle de kandidater, som stiller op.) De kandidater, som har opbakning fra mere end 50% af de fremmødte, går videre til anden valgrunde. (Eksempel: Med 100 fremmødte stemmeberettigede skal man således have 51 eller flere stemmer for at gå videre.)

23 Konfliktmæglingsråd og ombudråd

24 Spidskandidat/ nomineret kandidat Nomineret kandidat: At være nomineret kandidat betyder, at man står øverst på stemmesedlen i de opstillingskredse, hvor man er opstillet som nomineret kandidat. At stå øverst på stemmesedlen har ingen formel betydning, når alle kandidater opstilles i alle opstillingskreds, men giver almindeligvis en gevinst ift. det antal stemme man får fordi det sender et signal til vælgerne om, at det er partiets foretrukne kandidat. Gevinsten kan man ikke sige noget fast om, men nogle taler om at man får 30 % flere stemmer end man ville have fået, hvis man stod længere nede på stemmesedlen. I Alternativet skal hver storkreds have enten én eller flere nominerede kandidater til det næste Folketingsvalg. I hver opstillingskreds kan der dog kun nomineres én kandidat. Hvis en storkreds har flere nominerede kandidater, betyder det, at det er forskelligt fra opstillingskreds til opstillingskreds, hvem der står øverst på listen Én nomineret kandidat vil som oftest også være spidskandidat (se næste forklaring). Spidskandidat: En spidskandidat er en kandidat, der får særlig præference/højere prioritet ift. organisationens støtte. Personen behøver ikke være nomineret (dvs. stå øverst på stemmesedlen), men det hører ofte sammen. Støtten kan være i form af økonomi, støtte fra frivillige, forrang til at deltage i attraktive debatter eller andet. Det skal afklares af og med kandidatudvalget og teamet af kandidater. Spidskandidater er også de kandidater, der forventes at bruge flest af deres egne økonomiske midler i en valgkamp.

25 Spidskandidat nomineret kandidat Kandidatudvalget indstiller til at: - der vælges 1 spidskandidat og nomineret kandidat - spidskandidat og nomineret kandidat er den samme

26 Spidskandidat/nomineret kandidat - Præsentation af Spidskandidater/Nomineret kandidater 1 min pr. kandidat - Afstemning (5 min)

27 TAK

28 Love is in the Air Love is in the air everywhere I look around Love is in the air every sight and every sound And I don't know if I'm being foolish Don't know if I'm being wise But it's something that I must believe in And it's there when I look in your eyes. Love is in the air, in the whisper of the tree Love is in the air in the thunder of the sea And I don't know if I'm just dreaming Don't know if I feel safe But it's something that I must believe in And it's there when you call out my name Love is in the air Love is in the air Oh, oh, oh, oh, uh Love is in the air, in the rising of the sun Love is in the air, when the day is nearly done And I don't know if you are illusion Don't know if I see truth But you are something that I must believe in And you are there when I reach out for you Love is in the air everywhere I look around Love is in the air every sight and every sound And I don't know if I'm being foolish Don't know if I'm being wise But it's something that I must believe in And it's there when I look in your eyes //:Love is in the air Love is in the air Oh, oh, oh, oh, uh:// x3

29 PAUSE

30 Valg til bestyrelse

31 Opsamling

32 Tak for i dag og fælles oprydning

VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE MARTS 2019

VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE MARTS 2019 VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE 14.-15. MARTS 2019 Hilsen til forårssolen Melodi: Povl Dissing Tekst: Benny Andersen 1981 1 Det er forår. Alting klippes ned. Der beskæres i buskadser og budgetter.

Læs mere

VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE 16. MARTS 2017

VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE 16. MARTS 2017 VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE 16. MARTS 2017 HILSEN TIL FORÅRSSOLEN Melodi: Povl Dissing Tekst: Benny Andersen 1981 1 Det er forår. Alting klippes ned. Der beskæres i buskadser og budgetter. Slut

Læs mere

Vedtægter For. Vedtaget på ekstraordinært årsmøde d. 23/ i Roskilde.

Vedtægter For. Vedtaget på ekstraordinært årsmøde d. 23/ i Roskilde. Vedtægter For Vedtaget på ekstraordinært årsmøde d. 23/10 2016 i Roskilde. Kapitel 1 Indledning 1 Navn og område Navnet på Storkredsforeningen er Alternativet Sjælland Storkredsforening. Herefter omtalt

Læs mere

a. Vedtagelse af endelig dagsorden til Årsmøde (Kim udarbejder og medbringer)

a. Vedtagelse af endelig dagsorden til Årsmøde (Kim udarbejder og medbringer) Referat Storkreds København bestyrelse den 8. august 2016 Til stede: Niko, Kim, Fabrizio, Kathrine, Gitte, Helena Afbud: Stine, Mark Agenda 1. Årsmøde 18. september a. Vedtagelse af endelig dagsorden til

Læs mere

Vedtægter for Alternativet Nordsjællands Storkredsforening

Vedtægter for Alternativet Nordsjællands Storkredsforening Vedtægter for Alternativet Nordsjællands Storkredsforening Vedtaget i Hillerød d. 16. september 2017 KAPITEL 1 INDLEDNING 1 Navn og Område Navnet på Storkredsforeningen er Alternativet Nordsjællands Storkredsforening.

Læs mere

Vedtægtsændringsforslag. Ny valgprocedure for Hovedbestyrelsen Forslag 2 (10+1)

Vedtægtsændringsforslag. Ny valgprocedure for Hovedbestyrelsen Forslag 2 (10+1) Vedtægtsændringsforslag Ny valgprocedure for Hovedbestyrelsen Forslag 2 (10+1) Vedtægtsændringsforslag Ny valgprocedure for Hovedbestyrelsen Forslag 2 (10+1) 9 Ny tekst 9 Eksisterende tekst på området

Læs mere

VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE MARTS 2018

VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE MARTS 2018 VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE 15.-16. MARTS 2018 Hilsen til forårssolen Melodi: Povl Dissing Tekst: Benny Andersen 1981 1 Det er forår. Alting klippes ned. Der beskæres i buskadser og budgetter.

Læs mere

Vedtægtsændringsforslag. Ny valgprocedure for Hovedbestyrelsen Forslag 1 (10+7)

Vedtægtsændringsforslag. Ny valgprocedure for Hovedbestyrelsen Forslag 1 (10+7) Vedtægtsændringsforslag Ny valgprocedure for Hovedbestyrelsen Forslag 1 (10+7) Vedtægtsændringsforslag Ny valgprocedure for Hovedbestyrelsen Forslag 1 (10+7) 9 Ny tekst 9 Eksisterende tekst på området

Læs mere

Minimumsvedtægter for storkredsforeninger i Alternativet

Minimumsvedtægter for storkredsforeninger i Alternativet Minimumsvedtægter for storkredsforeninger i Alternativet Dette er minimumsvedtægterne for storkredsforeningerne. De er sidste revideret på Landsmødet d. 5.-6. maj, 2018 Vedtægterne er stillet op i en tabel,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Dato og tid: 29/3 kl 17:00 Sted: Gennemsigtighed Fra bestyrelsen deltog: Jens, Julie, Katinka, Palle og Tove, Kim var med on/off da han samtidig deltog i et KV17 politikudviklingsmøde.

Læs mere

Vedtægter for Alternativet Nordsjællands Storkredsforening

Vedtægter for Alternativet Nordsjællands Storkredsforening Vedtægter for Alternativet Nordsjællands Storkredsforening Vedtaget i Hillerød d. 16. september 2017 REVIDERET efter landsmøde 5.-6. maj 2018 Og godkendt på bestyrelsesmøde den 12. november 2018 KAPITEL

Læs mere

Vedtægter for Alternativet København

Vedtægter for Alternativet København Vedtægter for Alternativet København 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Alternativet København, herefter omtalt som lokalforeningen. Stk. 2 Lokalforeningen har hjemme i Københavns kommune, herefter

Læs mere

Nyvalg til bestyrelse, suppleanter til bestyrelsen og yderligere kongresdelegerede

Nyvalg til bestyrelse, suppleanter til bestyrelsen og yderligere kongresdelegerede Til tillidsrepræsentanten / suppleanten 22. december 2017 TR-udsendelse nr. 28: 17/18 Nyvalg til bestyrelse, suppleanter til bestyrelsen og yderligere kongresdelegerede Møde for nye kandidater til de forskellige

Læs mere

Vedtægter for Bydelsforeningen Alternativet Nørrebro

Vedtægter for Bydelsforeningen Alternativet Nørrebro Vedtægter for Bydelsforeningen Alternativet Nørrebro 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Bydelsforeningen Alternativet Nørrebro og udgøres af Nørrebro valgkreds. Stk. 2 Foreningen har hjemme

Læs mere

VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr

VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr. 30965892 1. Navn, hjemsted og adresse Foreningens navn er Liberal Alliance Fyns Storkreds. Foreningens hjemsted og adresse er hos den til enhver tid

Læs mere

Vedtægter for Alternativet Kolding

Vedtægter for Alternativet Kolding 1 Vedtægter for Alternativet Kolding 1. udgave pr. 24. november 2015 2 1 Navn og omfang Navnet på lokalforeningen er Alternativet Kolding - Lokalforening, herefter i vedtægterne omtalt som Alternativet

Læs mere

Vedtægter for Liberal Alliance Gladsaxe

Vedtægter for Liberal Alliance Gladsaxe Vedtægter for Liberal Alliance Gladsaxe UDGÅR 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Liberal Alliance Gladsaxe, forkortet LA Gladsaxe. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Gladsaxe Kommune. Stk. 3.

Læs mere

Enhedslisten-København skal facilitere samarbejde på tværs af Enhedslistens afdelinger i København.

Enhedslisten-København skal facilitere samarbejde på tværs af Enhedslistens afdelinger i København. Rettelser foretaget: Ændret = blåt Nuværende vedtægter Forslag til nye vedtægter Bemærkninger 1 Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Ingen ændringer Foreningens navn er Enhedslisten - De Rød-Grønne - København.

Læs mere

Vedtægter for Alternativet Aarhus

Vedtægter for Alternativet Aarhus Vedtægter for Alternativet Aarhus Kapitel 1: Indledning 1: Navn og område Stk. 1: Foreningens navn er Alternativet Aarhus, herefter omtalt som Kommuneforeningen. Stk. 2: Kommuneforeningen omfatter Aarhus

Læs mere

Vedtægter for Liberal Alliance Fredensborg

Vedtægter for Liberal Alliance Fredensborg Fredensborg Vedtægter for Liberal Alliance Fredensborg CVR 33013078 Februar 2017 1. Navn, hjemsted og adresse...2 2. Formål...2 3. Medlemskreds...2 4. Generalforsamlingen...2 5. Ekstraordinær generalforsamling...3

Læs mere

1. Valg af dirigenter Martin Boserup og Katinka Haxthausen, der af kandidatudvalget er indstillet, vælges som dirigenter

1. Valg af dirigenter Martin Boserup og Katinka Haxthausen, der af kandidatudvalget er indstillet, vælges som dirigenter 1. Valg af dirigenter Martin Boserup og Katinka Haxthausen, der af kandidatudvalget er indstillet, vælges som dirigenter 2. Valg af referent Helena Udsen vælges som referent. 3. Indstilling af valgprocedure

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

Bydel Amager (2300) Vedtægter

Bydel Amager (2300) Vedtægter Bydel Amager (2300) Vedtægter Vedtægter for Alternativet Amager Side 2 af 5 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Alternativet Amager 2. Foreningen har hjemsted i postnummer 2300 2 Formål for Alternativet

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets politik.

Læs mere

Referat fra Alternativets ekstraordinære landsmøde Aalborg, 3. februar 2019 kl

Referat fra Alternativets ekstraordinære landsmøde Aalborg, 3. februar 2019 kl Referat fra Alternativets ekstraordinære landsmøde Aalborg, 3. februar 2019 kl. 14.00-17.00 Det ekstraordinære landsmøde blev afviklet over én dag. Der var 59 stemmeberettigede til stede til første valghandling;

Læs mere

Vedtægter for SF Midtjylland, samt Øst- og Vestjyllands storkredse

Vedtægter for SF Midtjylland, samt Øst- og Vestjyllands storkredse Vedtægter for SF Midtjylland, samt Øst- og Vestjyllands storkredse Gældende pr. 29. april 2017. 1. Navn. Stk. 1. Organisationens navn er SF Region Midtjylland/SF Vestjyllands Storkreds og SF Østjyllands

Læs mere

Vedtægter for ALTERNATIVETs storkreds i Østjylland, september 2014

Vedtægter for ALTERNATIVETs storkreds i Østjylland, september 2014 VedtægterforALTERNATIVET sstorkredsiøstjylland,september2014 1 Navn og omfang Stk. 1. Navnet på storkredsen er Østjyllands storkreds, herefter i vedtægterne omtalt som storkredsen. 2 Vedtægters rangorden

Læs mere

Vedtægter for Alternativet

Vedtægter for Alternativet Vedtægter for Alternativet 1 Formål for Alternativet Stk. 1. Alternativets formål er at udvikle en international politisk 4. sektor organisation herunder et parti for mennesker, der ønsker at iværksætte

Læs mere

Vedtægter for Storkreds Nordsjælland Alternativet Vedtaget i Hillerød d. 26. sept 2015

Vedtægter for Storkreds Nordsjælland Alternativet Vedtaget i Hillerød d. 26. sept 2015 Vedtægter for Storkreds Nordsjælland Alternativet Vedtaget i Hillerød d. 26. sept 2015 Vedtægter for Storkreds Nordsjælland - ALTERNATIVET 1 Navn og omfang Stk. 1. Navnet på storkredsen er Nordsjælland,

Læs mere

Vedtægter for Storkreds Sjælland Alternativet Vedtaget i Sorø d. 4. oktober 2014

Vedtægter for Storkreds Sjælland Alternativet Vedtaget i Sorø d. 4. oktober 2014 Vedtægter for Storkreds Sjælland Alternativet Vedtaget i Sorø d. 4. oktober 2014 Vedtægter for Storkreds Sjælland - ALTERNATIVET 1 Navn og omfang Stk. 1. Navnet på storkredsen er Sjælland, herefter i vedtægterne

Læs mere

Vedtægter for SF København

Vedtægter for SF København Vedtægter for SF København 1 Navn og formål 1.1. Organisationens navn er SF Socialistisk Folkeparti, København, i daglig tale SF København. 1.1 SF København er underlagt SF Socialistisk Folkepartis generelle

Læs mere

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5 Vedtægter for Skiveegnens Radikale Side 1 af 5 Vedtægter for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 1. Medlemmer af Det Radikale Venstre, der er bosiddende i Skivekommune, er medlem af kommuneforeningen.

Læs mere

Alternativets Landsvedtægter. Vedtaget på Landsmødet den maj 2017 i Odense

Alternativets Landsvedtægter. Vedtaget på Landsmødet den maj 2017 i Odense Alternativets Landsvedtægter Vedtaget på Landsmødet den 27.-28. maj 2017 i Odense KAPITEL 1: PRINCIPPROGRAM 1 Formål 2 Manifest 3 Organisationskultur 4 Mangfoldighed KAPITEL 2: ORGANISATION 5 Organisering

Læs mere

Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening

Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Odense kommune, i daglig tale Odense Konservative Vælgerforening (OKV). Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

ALTERNATIVETS LANDSVEDTÆGTER Vedtaget på Årsmødet den 28. maj 2016 i Odense

ALTERNATIVETS LANDSVEDTÆGTER Vedtaget på Årsmødet den 28. maj 2016 i Odense ALTERNATIVETS LANDSVEDTÆGTER Vedtaget på Årsmødet den 28. maj 2016 i Odense KAPITEL 1: PRINCIPPROGRAM 1 Formål 2 Manifest 3 Organisationskultur 4 Mangfoldighed KAPITEL 2: ORGANISATION 5 Organisering 6

Læs mere

København Storkredsforening Alternativet. Referat virtuelt bestyrelsesmøde. Dag og tid 24. og 25. november 2016 Sted. Dagsorden

København Storkredsforening Alternativet. Referat virtuelt bestyrelsesmøde. Dag og tid 24. og 25. november 2016 Sted. Dagsorden København Storkredsforening Alternativet Referat virtuelt bestyrelsesmøde Dag og tid 24. og 25. november 2016 Sted Virtuelt på facebook og på mail Fra bestyrelsen deltog Jens, Julie, Katinka, Kathrine,

Læs mere

Vedtægter for Radikale Venstres kommuneforening i Ballerup kommune

Vedtægter for Radikale Venstres kommuneforening i Ballerup kommune Vedtægter for Radikale Venstres kommuneforening i Ballerup kommune 1. Medlemmer af Radikale Venstre, der er bosiddende i Ballerup kommune, er medlem af kommuneforeningen. Medlemmer bosat i udlandet kan

Læs mere

Stillere: Forklaring: Generelle ændringer: Vedtægter for Alternativet København 1 Navn og hjemsted 2 Manifest [Ny paragraf]

Stillere: Forklaring: Generelle ændringer: Vedtægter for Alternativet København 1 Navn og hjemsted 2 Manifest [Ny paragraf] Stillere: Theis Krarup Hansen, Per Rene Zimmermann, Fabrizio Macchi D'Ottone, Christian Melsen, Kåre Traberg Smidt, Jacob Fuglsang, Rasmus Bahnsen, Kim Jerrild, Rolf Bjerre, Stine Bardeleben Helles, Franciska

Læs mere

Vedtægter for Alternativet Skanderborg

Vedtægter for Alternativet Skanderborg 1/9 Vedtægter for Alternativet Skanderborg 1 Navn og område Kapitel 1 Indledning Foreningens navn er Alternativet Skanderborg. Alternativet Skanderborg omfatter hele Skanderborg kommune. 2 Manifest Der

Læs mere

Forslag til vedtægter. Stiftende årsmøde den 30. oktober Kapitel 1 Indledning 1 Navn og område

Forslag til vedtægter. Stiftende årsmøde den 30. oktober Kapitel 1 Indledning 1 Navn og område Forslag til vedtægter Stiftende årsmøde den 30. oktober 2016. Kapitel 1 Indledning 1 Navn og område Navnet på lokalforeningen er Alternativet Fredericia - Lokalforening, herefter i vedtægterne omtalt som

Læs mere

Vedtægter for Venstre, Danmarks Liberale Parti s Kommuneforening i Horsens kommune

Vedtægter for Venstre, Danmarks Liberale Parti s Kommuneforening i Horsens kommune Vedtægter for Venstre, Danmarks Liberale Parti s Kommuneforening i Horsens kommune 1. Formål Venstres mål er et liberalt samfund, der bygger på frihed, frisind og fællesskab: - Retten til at leve et liv

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet ved. Indhold

Vedtægter for Studenterrådet ved. Indhold Vedtægter for Studenterrådet ved University College Sjælland Indhold 1 Navn og Formål... 1 2 Sammensætning af Studenterrådet UCSJ... 2 4 Årsmødet / Generalforsamling... 4 6 Ekstraordinært Årsmøde... 6

Læs mere

Vedtægter for Alternativet København

Vedtægter for Alternativet København Vedtægter for Alternativet København Kapitel 1 Indledning 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Alternativet København, herefter omtalt som kommuneforeningen. 2 Manifest Stk. 1 Kommuneforeningen

Læs mere

STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis. Vælgerforeninger

STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis. Vælgerforeninger STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforeninger Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Ringkøbing-Skjern kommune, i daglig tale Konservative Ringkøbing Fjord. Herefter benævnt

Læs mere

Gældende vedtægter vedtaget på Ordinært årsmøde mandag den 27/2-2017

Gældende vedtægter vedtaget på Ordinært årsmøde mandag den 27/2-2017 Gældende vedtægter vedtaget på Ordinært årsmøde mandag den 27/2-2017 Kapitel 1 Indledning 1 Navn og område * Stk. 1 Foreningens navn er Alternativet Kalundborg, herefter omtalt som Kommuneforeningen. *

Læs mere

DocuSign Envelope ID: 2D011BFD-69B7-4DA8-B94B-E32ABE540E7A. Stifters Vilje. Initiativet

DocuSign Envelope ID: 2D011BFD-69B7-4DA8-B94B-E32ABE540E7A. Stifters Vilje. Initiativet Stifters Vilje Initiativet 1. Organisering Initiativet er ikke et politisk parti i traditionel forstand, da partiet ikke optager medlemmer og ikke har et politisk program, og dermed heller ingen landsorganisation.

Læs mere

til folketingsvalget den [xx 201X] i Storkreds [i opstillingskredsene ]

til folketingsvalget den [xx 201X] i Storkreds [i opstillingskredsene ] Skema P 1. Eksempel på anmeldelse fra et parti med: - almindelig (ikke-prioriteret) sideordnet opstilling, - hvor alle kandidater er anført i alfabetisk rækkefølge, - hvor alle kandidater opstiller i alle

Læs mere

Vedtægter for Venstre i Viborg Kommune

Vedtægter for Venstre i Viborg Kommune Vedtægter for Venstre i Viborg Kommune 20-3-2013 Vedtægter for Venstre i Viborg Kommune Dette dokument udgør vedtægterne for Venstre i Viborg Kommune i henhold til Venstres Landsorganisations vedtægter

Læs mere

OPSTILLINGSREGLER I FORBINDELSE MED KOMMUNALVALG 2017 VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE DELEGERETMØDE D. 2. APRIL 2016

OPSTILLINGSREGLER I FORBINDELSE MED KOMMUNALVALG 2017 VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE DELEGERETMØDE D. 2. APRIL 2016 OPSTILLINGSREGLER I FORBINDELSE MED KOMMUNALVALG 2017 VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE DELEGERETMØDE D. 2. APRIL 2016 1. Kandidatudvalget Til at forestå udmøntningen af nærværende opstillingsregler nedsætter SIK

Læs mere

Forslag til reviderede vedtægter, version 2, februar 2017.

Forslag til reviderede vedtægter, version 2, februar 2017. 1 Forslag til reviderede vedtægter, version 2, februar 2017. Hvor der står ude til højre, betyder det som hovedregel at emnet bør være dækket af vedtægterne, men at vi har valgfrihed på hvordan. Kun i

Læs mere

ALTERNATIVET VEDTÆGTER REVIDERET VED ÅRSMØDET 27. JUNI 2015 I ODENSENA

ALTERNATIVET VEDTÆGTER REVIDERET VED ÅRSMØDET 27. JUNI 2015 I ODENSENA ALTERNATIVET VEDTÆGTER REVIDERET VED ÅRSMØDET 27. JUNI 2015 I ODENSENA 1 FORMÅL FOR ALTERNATIVET Alternativets formål er at arbejde for en seriøs bæredygtig omstilling som en international politisk 4.

Læs mere

Valgregulativ. for valg af bestyrelsesmedlemmer til RVV a.m.b.a.

Valgregulativ. for valg af bestyrelsesmedlemmer til RVV a.m.b.a. Valgregulativ for valg af bestyrelsesmedlemmer til RVV a.m.b.a. Indhold 1. Formål og baggrund... 3 2. Selskabets vedtægter... 3 3. Valggrupper... 3 4. Valgperiode... 4 5. Stemmeret... 4 6. Valgbarhed...

Læs mere

Vejledning om opstilling af folketingskandidater

Vejledning om opstilling af folketingskandidater Vejledning om opstilling af folketingskandidater 2016 Godkendt af landsledelsen den 29. januar 2016 Indholdsfortegnelse 1. Indledning s. 2 2. Opstillingsprocessens hovedtræk s. 2 3. Hvornår gennemføres

Læs mere

Vedtægter for Alternativet København

Vedtægter for Alternativet København Vedtægter for Alternativet København Kapitel 1 Indledning 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Alternativet København, herefter omtalt som kommuneforeningen. 2 Manifest Stk. 1 Kommuneforeningen

Læs mere

Alternativet Lokalforening Sønderborg

Alternativet Lokalforening Sønderborg Alternativet Lokalforening Sønderborg Dette er de gældende vedtægter for kommuneforeningen i Sønderborg, som er vedtaget på årsmødet den 23. april 2017. Kapitel 1 Indledning 1 Navn og område Foreningens

Læs mere

Der er tre punkter, udvalget har besluttet at stille til debat: Valg af medlemmer til landshovedbestyrelsen. Uenighed, da nogle mener, at det skal

Der er tre punkter, udvalget har besluttet at stille til debat: Valg af medlemmer til landshovedbestyrelsen. Uenighed, da nogle mener, at det skal Der er tre punkter, udvalget har besluttet at stille til debat: Valg af medlemmer til landshovedbestyrelsen. Uenighed, da nogle mener, at det skal ske som nu ved det konstituerende HB-møde, mens andre

Læs mere

Vedtægter for Venstre i Odsherred

Vedtægter for Venstre i Odsherred Vedtægter for Venstre i Odsherred 1. Én eller flere vælgerforeninger I kommuner med flere vælgerforeninger dannes der en kommuneforening. 2. Opgaver og ansvar - Kommunalpolitisk handlingsprogram - Beslutning

Læs mere

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Middelfart Kommune, i daglig tale Konservative i Middelfart. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Københavns Konservative Vælgerforening

Vedtægter for Københavns Konservative Vælgerforening Vedtægter for Københavns Konservative Vælgerforening 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Københavns kommune, i daglig tale Københavns Konservative Vælgerforening. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Minimumsvedtægter for kommuneforeninger

Minimumsvedtægter for kommuneforeninger 1 Minimumsvedtægter for kommuneforeninger Dette er de minimumsvedtægter for kommuneforeningerne, som blev vedtaget på årsmødet 28. maj 2016. Vedtægterne er stillet op i en tabel, hvor det fremgår, hvad

Læs mere

Alternativets minimumsvedtægter for kommuneforeninger. Vedtægter af 27. april 2019

Alternativets minimumsvedtægter for kommuneforeninger. Vedtægter af 27. april 2019 Alternativets minimumsvedtægter for kommuneforeninger Vedtægter af 27. april 2019 indhold KAPITEL 1: Indledning 1: Navn og Område 2: Manifest 3: Organisationskultur 4: Mangfoldighed KAPITEL 2: Kommuneforeningen

Læs mere

[1] Vedtægter. for. Venstre Aabenraa. Kommune. Marts Vedtægter for Venstre Aabenraa Kommune

[1] Vedtægter. for. Venstre Aabenraa. Kommune. Marts Vedtægter for Venstre Aabenraa Kommune [1] Vedtægter for Venstre Aabenraa Kommune Marts 2013 [2] 1. En eller flere vælgerforeninger I kommuner med flere vælgerforeninger dannes der en kommuneforening. Foreningens navn : Venstre Aabenraa Kommune

Læs mere

Lov om professionshøjskoler fastsætter rammerne for De Studerendes

Lov om professionshøjskoler fastsætter rammerne for De Studerendes Vedtægter for De Studerendes Råd ved University College Sjælland Indhold 1 Navn og Formål... 1 2 Sammensætning af De Studerendes Råd UCSJ... 2 4 Årsmødet / Generalforsamling... 4 6 Ekstraordinært Årsmøde...

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK FOLKEPARTIS LANDSORGANISATION

VEDTÆGTER DANSK FOLKEPARTIS LANDSORGANISATION VEDTÆGTER DANSK FOLKEPARTIS LANDSORGANISATION CHRISTIANSBORG 1240 KØBENHAVN K 1 Nærværende vedtægter er vedtaget på landsorganisationens stiftende møde i Idrættens Hus i Vejle lørdag den 27. april 1996.

Læs mere

Referat af Alternativet Københavns storkreds Årsmøde 2016

Referat af Alternativet Københavns storkreds Årsmøde 2016 Referat af Alternativet Københavns storkreds Årsmøde 2016 Mødet afholdt på Lynetten, Kbh. D. 18/9 2016, Kl. 10.00-17.00 Referent: Martin Wehding Velkomst. Valg af dirigent Godmorgen, velkomst og dagens

Læs mere

ALTERNATIVET / Nordjyllands Storkredsforening

ALTERNATIVET / Nordjyllands Storkredsforening Beskrivelse af arbejdsopgaver i bestyrelsen for Nordjyllands Storkreds Formål Storkredsforeningens formål er at arbejde for realisering af Alternativets vision og mål i overensstemmelse med Alternativets

Læs mere

Minimumsvedtægter for kommuneforeninger i Alternativet

Minimumsvedtægter for kommuneforeninger i Alternativet 1 Minimumsvedtægter for kommuneforeninger i Alternativet Dette er minimumsvedtægterne for kommuneforeningerne. De er sidste revideret på Landsmødet d. 27.-28. maj. Vedtægterne er stillet op i en tabel,

Læs mere

Den 24. maj i Århus samt d. 11. juni i Missionshuset i Allinge på Bornholm.

Den 24. maj i Århus samt d. 11. juni i Missionshuset i Allinge på Bornholm. INDKALDELSE TIL ÅRSMØDE I ALTERNATIVET Den 24. maj i Århus samt d. 11. juni i Missionshuset i Allinge på Bornholm. Først og fremmest: tak, tak, tak! Vi kan ikke understrege nok, hvor glade vi er for, at

Læs mere

Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune

Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune 1 Navn Foreningens navn er: Vælgerforening for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune Foren ingens hjemsted: Jammerbugt kommune 2 Formål Foreningens formål er

Læs mere

Vejledning om opstilling til kommunalvalg

Vejledning om opstilling til kommunalvalg Kære Alternativist. Vejledning om opstilling til kommunalvalg Dette er første version af vores vejledning, hvor du kan finde formelle og praktiske informationer om hvordan man stiller op til kommunalvalget.

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

Forstanderkredsen. for Produktionsskoler/Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler.

Forstanderkredsen. for Produktionsskoler/Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler Vedtægter 1 Forstanderkredsens navn og adresse Forstanderkredsens navn er Forstanderkredsen for Produktionsskoler / Produktionshøjskoler.

Læs mere

!!!! Vedtægter for Alternativet vedtaget i Allinge 11. juni 2014

!!!! Vedtægter for Alternativet vedtaget i Allinge 11. juni 2014 Vedtægter for Alternativet vedtaget i Allinge 11. juni 2014 1 Formål for Alternativet Stk. 1. Alternativets formål er at arbejde for en seriøs bæredygtig omstilling som en international politisk 4. sektor-organisation

Læs mere

VALGHÅNDBOG. for valg til skolebestyrelser i Århus Kommune 2010

VALGHÅNDBOG. for valg til skolebestyrelser i Århus Kommune 2010 VALGHÅNDBOG for valg til skolebestyrelser i Århus Kommune 2010 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 INDLEDNING... 3 VALG TIL SKOLEBESTYRELSER - ET OVERBLIK... 4 VALG TIL SKOLEBESTYRELSER: IDÉLISTE

Læs mere

Forslag til ændringer af vedtægter for Alternativet København 2018

Forslag til ændringer af vedtægter for Alternativet København 2018 Forslag til ændringer af vedtægter for Alternativet København 2018 Oprindelige vedtægter 2016 Rækkefølgen følger den nye rækkefølge fra minimumsvedtægterne. Al GRØN tekst er gældende. Al RØD tekst er erstattet

Læs mere

KREDS- VEDTÆGTER

KREDS- VEDTÆGTER KREDS- VEDTÆGTER 2016-2020 KREDSVEDTÆGTER: 1 Kredsens navn og tilhørsforhold 5 Kredsen omfatter alle socialdemokratiske foreninger i folketingsopstillingskredsen 5 2 Formålet 5 3 Kredsens opgaver 5 Stk.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening Vedtægter Nivå Gymnastikforening 1 Stk. 1 Foreningens navn er Nivå Gymnastikforening. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Fredensborg kommune. 2 Stk. 1 Foreningens formål er: at fremme og samle interessen for

Læs mere

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Jeppe Hauberg Hansen, som vælges enstemmigt. Årsmødet er indkaldt i overensstemmelse med vedtægterne.

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Jeppe Hauberg Hansen, som vælges enstemmigt. Årsmødet er indkaldt i overensstemmelse med vedtægterne. Årsmøde i Alternativets lokalforening i Gribskov Kommune Dato og tid: 28/3 2017 klo 19:30-22:30 Sted: Flygelstuen i Pyramiden i Gilleleje Dagsorden jævnfør vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K.

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K. Vedtægter for Interkulturelt Kvinderåd 1. Foreningens navn og adresse 1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København

Læs mere

Vedtægter for Scleroseforeningen

Vedtægter for Scleroseforeningen Vedtægter for Scleroseforeningen 1 - Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Scleroseforeningen. 1.2 Foreningen, som er landsdækkende, har hjemsted i Københavns kommune. Hovedbestyrelsen har bemyndigelse

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

SKK s formål er at arbejde for medlemmernes lokale faglige, økonomiske og tjenstlige interesser og styrke sammenholdet mellem medlemmerne.

SKK s formål er at arbejde for medlemmernes lokale faglige, økonomiske og tjenstlige interesser og styrke sammenholdet mellem medlemmerne. VEDTÆGTER Den 26.03.14 1 Navn Navnet er SKK Skolelederforeningen, Københavns Kommune. Stk.2 Medlemmer er ledere ansat i Københavns Kommune, omfattet af Overenskomst for ledere m.fl. inden for undervisningsområdet,

Læs mere

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark vedtaget på generalforsamlingen den 9. marts 2019 FriSe arbejder for at udvikle et stærkt og mangfoldigt civilsamfund, hvor alle har

Læs mere

Kære medlemmer. Så er det tid til et nyhedsbrev, og der er meget at fortælle om.

Kære medlemmer. Så er det tid til et nyhedsbrev, og der er meget at fortælle om. Kære medlemmer Så er det tid til et nyhedsbrev, og der er meget at fortælle om. Løbende er der mange spændende arrangementer i foreningen, og i tiden der er gået siden sidst har vi fx haft besøg af Torsten

Læs mere

Vedtægter for KIU - Patientforeningen Kræft i underlivet. Omfanget af samarbejdet er beskrevet i en særskilt samarbejdsaftale.

Vedtægter for KIU - Patientforeningen Kræft i underlivet. Omfanget af samarbejdet er beskrevet i en særskilt samarbejdsaftale. KIU's vedtægter Vedtægter for KIU - Patientforeningen Kræft i underlivet. Patientforeningen for kvinder, der har eller har haft kræft i underlivet. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er KIU

Læs mere

Foreningens navn og formål

Foreningens navn og formål Foreningens navn og formål 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er Alternativets Unge og forkortes ÅU. 2 Formål Stk. 1. Foreningen arbejder for at styrke unges demokratiske stemme både lokalt, regionalt, nationalt

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BRØNDERSLEVKREDSEN

VEDTÆGTER FOR BRØNDERSLEVKREDSEN VEDTÆGTER FOR BRØNDERSLEVKREDSEN 1 Kredsens navn og tilhørsforhold... 2 2 Formålet... 2 3 Kredsens opgaver... 2 Stk. 1. Opstilling af folketingskandidat... 2 Stk. 2. Regionsrådsvalg... 2 Stk. 3. Møder

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. Partiet Klaus Riskær Pedersen (KRP) Januar Ledelse

FORRETNINGSORDEN. Partiet Klaus Riskær Pedersen (KRP) Januar Ledelse FORRETNINGSORDEN Partiet Klaus Riskær Pedersen (KRP) Januar 2019 1. Ledelse Partiet ledes iht. vedtægterne. Bestyrelsen er selvsupplerende. Ved sin fratræden indsætter Formanden en ny Formand for Partiet.

Læs mere

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE FAQ VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE Regler om valg til lokaludvalg findes primært i Retningslinjer for lokaludvalgenes opstillingsmøde, godkendt af Københavns Borgerrepræsentation den 15. juni

Læs mere

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE FAQ VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE Regler om valg til lokaludvalg findes primært i Retningslinjer for lokaludvalgenes opstillingsmøde, godkendt af Københavns Borgerrepræsentation den 15. juni

Læs mere

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti, vedtaget på Landsråd 2006

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti, vedtaget på Landsråd 2006 Vedtægter Vedtægter for Det Konservative Folkeparti, vedtaget på Landsråd 2006 1 Det Konservative Folkeparti har til formål at samle alle, der tilslutter sig partiets program, og at virke for udbredelsen

Læs mere

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE FAQ VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE Regler om valg til lokaludvalg findes primært i Retningslinjer for lokaludvalgenes valgmøde, godkendt af Københavns Borgerrepræsentation den 15. juni 2011.

Læs mere

Alternativets Landsvedtægter. Vedtaget på Landsmødet den maj 2018 i Odense

Alternativets Landsvedtægter. Vedtaget på Landsmødet den maj 2018 i Odense Alternativets Landsvedtægter Vedtaget på Landsmødet den 5.-6. maj 2018 i Odense KAPITEL 1: PRINCIPPROGRAM 1 Formål 2 Manifest 3 Organisationskultur 4 Mangfoldighed KAPITEL 2: ORGANISATION 5 Organisering

Læs mere

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F.

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl. 17.00 SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. 1. Valg af dirigent. Leif Jeppesen. Godkendt af forsamlingen. Lovligt indvarslet. 2. Valg

Læs mere

Forretningsorden for IMCC Generalforsamling 2015

Forretningsorden for IMCC Generalforsamling 2015 Forretningsorden for IMCC Generalforsamling 2015 GF 2015 1. FLERTAL, GRAMMATIK OG NUMMERERING. 1. Jf. bestemmelse for selskabslovens 105 er simpelt flertal ved for/imod afgørelser (binære valg), at der

Læs mere

Onsdag den 26. april 2017 kl

Onsdag den 26. april 2017 kl Taastrup Realskole Elme Allé 17-21 2630 Taastrup Tlf. 4399 0227 E-mail taastrup.realskole@t-r.dk Taastrup, den 10. april 2017 Til forældrene Vi indbyder hermed til ordinært forældrekredsmøde i store sal

Læs mere

Generalforsamling d. 10. februar 2016, Radikale Venstre KBH-S

Generalforsamling d. 10. februar 2016, Radikale Venstre KBH-S Generalforsamling d. 10. februar 2016, Radikale Venstre KBH-S Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Formandens beretning til godkendelse 4. Revideret regnskab til godkendelse

Læs mere