Nyhedsbrev September 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev September 2016"

Transkript

1 Nyhedsbrev September 2016, Formand Ifølge kalenderen har det været efterår i en månedstid. Dog har vi fortsat sommertid, og det har det faktiske vejr levet op til. Det ændrer ikke på, at vi har passeret efterårsjævndøgn, hvilket betyder, at vi nu befinder os i det mørke halvår, hvor de mange tilbud om foredragsaftener, teater- og musikoplevelser, tilbud fra aftenskoler og foreninger ligger. Det gælder også tilbud fra Bedre Psykiatri Aarhus. I dette nyhedsbrev vil vi vanen tro se tilbage på det kvartal, der er gået og se lidt frem i årets sidste kvartal. Midt i august afviklede vi årets intro-aften, hvor vi introducerer vore forskellige tilbud om grupper, rådgivning og bisidder. Aftenen blev indledt med en personlig beretning af Jørgen Skouboe, som fortalte om sine udfordringer som pårørende. Det var en velbesøgt aften. Vi håber, at deltagerne føler, at de fik noget med hjem.

2 Nye medlemmer I nyhedsbrevet i juni nævnte jeg den kampagne, som Bedre Psykiatri på det tidspunkt havde. Kampagnen gav, som jeg også beskrev dengang, en del nye medlemmer. Vi er meget glade for den opbakning, vi på den måde får af det arbejde, vi laver for de pårørende i Aarhus. Vores tiltag med at ringe til de nye medlemmer for at høre lidt om, hvad de forventer sig af medlemskabet, har vi også fået en del positive tilbagemeldinger på. Tak for det. Der var flere af vore nye medlemmer, der ikke kunne deltage i velkomstmødet i juni og som gav udtryk for, at de gerne ville inviteres til det næste velkomstmøde. Næste velkomstmøde er planlagt til den 8. november kl i Frivilligcenter Aarhus, Grønnegade 80, 8000 Aarhus C. Til det møde inviteres alle nye medlemmer, som er kommet til siden den 1. juni i år, herunder de der gerne ville have deltaget i juni. Der vil, når vi nærmer os november blive udsendt indbydelse til vore nye medlemmer. Jeg håber, du vil få glæde af dit medlemskab, og at du vil kunne få glæde af de tilbud, vi har til de pårørende. Dit medlemskab er vigtigt for os. Din støtte er en vigtig brik for os, for at vi kan styrke arbejdet for de pårørende.

3 Sindets Dag Sindets Dag er en årligt tilbagevendende dag. Det er en international markering under WHO kaldet World Mental Helth Day, som over hele verden finder sted den 10. oktober. I Aarhus er vi en lang række foreninger/organisationer, som hvert år går sammen om at arrangere dagen. I år har vi booket os ind på DOKK1, hvor vi har fået plads på Torvet. Hele arrangementet foregår i tidsrummet kl Programmet ser således ud: Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Vi vil være glade for at få besøg. Foreningernes informationsboder åbner Tale ved Rådmand Thomas Medom Musikalsk underholdning ved Karsten Olesen Foredrag om psykisk førstehjælp v/psykiatrifonden Motionscykelløb v/viva Los Pedalos Fiskedam for børn Musik udendørs v/ 110 gennem Kolind Informationsboderne lukker De deltagende foreninger/organisationer er: Muhabet Aarhus, Sindslidendes Vilkår, Kofoeds Skole, Sind Østjylland, Gallohuset, Sinds Pårørenderådgivning, Bedre Psykiatri Aarhus, Værestedet Café Smilet, ADHD Foreningen Midt-Østjyllland, Peernetværket, Café Parasollen, Fundamentet, Snak om det, PsykiatriFonden, Center for Boområdet, Socialpsykiatri og Udsatte Voksne Aarhus Kommune, Netværket Center for Dagområdet Socialpsykiatri og Udsatte Voksne Aarhus Kommune, Katrinebjergvej Center for Dagområdet Socialpsykiatri og Udsatte Voksne Aarhus Kommune, En-af-os kampagnen og Socialforvaltningen Aarhus Kommune. FrivilligBørs og Frivillig Fredag For første gang har vi i Aarhus afviklet en FrivilligBørs. Det fandt sted på Godsbanen tirsdag den 27. september. På frivilligbørsen havde vi mulighed for at indgå samarbejdsaftaler med andre organisationer, institutioner og virksomheder. Vi fortalte, hvad vi kan og gerne vil, og vi efterspurgte samarbejdspartnere til at sprede vores tilbud. Det var et vellykket arrangement, hvor vi fik nye kontrakter på samarbejde. De 10 bud for en god ferie Her får du gode råd l en god og afstressende sommerferie: 1.Brug ferien l at slappe af og l at komme væk fra hverdagen og arbejdet. 2.Hold mindst tre ugers sammenhængende ferie, og gerne to uger hjemmefra.

4 Frivillig Fredag er et kendt arrangement, som afholdes hvert år den sidste fredag i september i år fredag den 30. september. Selv om det er et arrangement vi kender og har deltaget i flere gange, er vi alligevel spændte på, hvordan det bliver i år. Det har denne gang sit udgangspunkt på DOKK1 og foregår kl Nyhedsbrevet og hjemmesiden Dette årets 3. nyhedsbrev udsendes som bekendt kun via mail. Undtagelsen er nyhedsbrevet i december, hvor vi indvarsler den kommende ordinære generalforsamling. Nyhedsbrevet kan som sædvanlig også læses på Hjemmesiden, som findes på Hvis du som medlem ikke modtager nyhedsbrevet, kan det skyldes, at vi ikke har din mailadresse eller at den, vi har, ikke længere er gældende. Ønsker du at modtage nyhedsbrevet og andre informationer på mail, skal jeg opfordre dig til at sende os din mailadresse på lokalafdelingens mail aarhus@bedrepsykiatri.dk. Skulle du ikke være medlem, men gerne vil følge med i, hvad der sker i Bedre Psykiatri Aarhus, kan du få nyhedsbrevet, hvis du sender os din mailadresse. Vi kan desuden også følges på facebook. Der er aktuelt 669, der følger os på facebook. Temaaften den 8. september Endnu en gang er vi blevet ramt af en aflysning af den planlagte temaaften. Denne gang drejer det sig om vores aften med cand. Mag. i psykologi og kommunikation Joanna Wojdylo, som desværre måtte melde afbud på grund af sygdom. Vi har lavet ny aftale med Joanna. Hun vil komme til Aarhus torsdag den 16. marts 2017, hvor titlen på Joannas foredrag stadig er Indsigt i lidelses- og personforståelser i psykiatrien.

5 Temaaftener i efteråret 2016 Der er endnu 2 temaaftener i efteråret. Den første har jeg skrevet ud om. Den finder sted torsdag den 6. oktober fra : Speciallæge i psykiatri Monika Pankiewicz-Dulacz vil tale om Fysisk helbred og psykisk sygdom. Vi vil denne aften igen være i auditoriet på Aarhus Universitetshospital Risskov. Den anden afholdes mandag den 21. november kl : Vores ambassadør Camilla Fabricius vil fortælle om sine Erfaringer med det psykiatriske system. Igen er vi i auditoriet på Aarhus Universitetshospital Risskov. Sæt allerede nu kryds i kalenderen, hvis temaerne interesserer dig. Seniorpårørendegruppe i dagtimerne Vores nyeste tiltag er et forløb hen over det næste år tilegnet de pårørende til psykisk udfordrede børn og børnebørn. I skrivende stund (den 28.9) er jeg netop vendt hjem efter det første meget vellykkede møde i gruppen. Næstformand Vi er lige nu 9 pårørende - 7 kvinder og 2 mænd - udover Sanne Roesen, der er gruppeleder og Marian Buhr og jeg der er understøttende hjælpere. Vi mødes en gang om måneden for at drøfte de fælles udfordringer, vi seniorer har, og allerede i dag oplevede jeg en god kemi i gruppen. I oktober tager vi på Museum Ovartaci som start på næste møde. Det er lige nu planen, at vi tager på tur hver anden måned og bruger al tiden i Frivilligcenteret i Grønnegade hver anden måned. Vi vil løbende justere forløbet hen ad vejen. Der er lige nu 3 ledige pladser til eventuelle interesserede. Vi går ikke længere op end til 12 deltagere, så hvis der melder sig flere, vil de komme på venteliste til vores næste projekt. Lige nu gælder først til mølle princippet ved hurtig tilmelding.

6 Informationsaften den 17. august Den 17.august afholdt vi en rigtig velbesøgt informationsaften i Frivilligcenter Aarhus. Jørgen Skouboe fortalte meget vedkommende om sit liv som pårørende gennem mange år. Han blev fornemt suppleret af Sanne Roesen, der meget kompetent fortalte om, hvordan man er udfordret, når man er pårørende: Det vil sige: 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen og 365 dage om året. Sanne gav endvidere gode råd til, hvordan man bedst kan passe på sig selv. Der var derefter mulighed for, at de fremmødte kunne komme i kontakt med de enkelte gruppeledere og spørge uddybende ind med henblik på at afdække, hvilken gruppe, der vil være den mest relevante for vedkommende. Desuden var vore rådgivere til stede. Hun dem kunne deltagerne høre om vores telefon- og åbne rådgivning, samt om muligheden for bisidderhjælp. Vi fik allerede denne aften flere tilmeldinger til vore forskellige grupper. Ligeledes fik vi 5 nye medlemmer indmeldt. Tak til Jørgen, Sanne og alle vore gruppeledere og rådgivere for jeres store indsats. Både på mødet men især i jeres daglige arbejde Bestyrelsen gik glade fra mødet i bevidstheden om måske at have hjulpet nogle mennesker på sporet. Kompetencekursus den september i Svendborg. Landsforeningen Bedre Psykiatri afholdt kompetencekursus i Svendborg i den forgangne weekend. Vi havde 5 deltagere med fra Aarhus og tilbagemeldingen tyder på, at det har været et rigtig nyttigt kursus. Ud over det faglige indhold er der altid tid og plads til at netværke og lære af andre lokalkredses erfaringer. På det personlige plan er det udviklende at møde mennesker, der selv er pårørende, og som derfor lynhurtigt forstår, hvad man taler om, når det gælder ens liv som pårørende.

7 Ambassadører Jørgen Skouboe TV - vært DR2 Jeg arbejder frivilligt i Bedre Psykiatri Aarhus fordi jeg selv er pårørende til psykisk sårbare. Jeg ved, hvor meget det betyder at snakke med andre om de udfordringer, man har som pårørende. Camilla Fabricius Jeg støtter Bedre Psykiatri Aarhus, fordi jeg kom med i en pårørendegruppe. Det har været en "helle" for mig at mødes med andre, som jeg har kunnet dele viden og erfaringer med, og som har hjulpet mig i forhold til at kunne takle de utallige bekymringer, der ofte overmander en. Ulla Nygaard Tidl. næstformand for BUPL Århus

Nyhedsbrev Juni 2016

Nyhedsbrev Juni 2016 Nyhedsbrev Juni 2016, Formand Sommerferien er begyndt for skolerne. Det betyder også, at ferietiden begynder for rigtig mange mennesker - og det betyder, at de frivillige i Bedre Psykiatri Aarhus vil holde

Læs mere

Nyhedsbrev September 2017

Nyhedsbrev September 2017 Nyhedsbrev September 2017 Kristian Buhr, Formand Ifølge kalenderen har det været efterår i en månedstid. Dog har vi fortsat sommertid, og det har da også været en lidt lun september, som dog har været

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2018

Nyhedsbrev Juni 2018 Nyhedsbrev Juni 2018, Formand Sommerferien for landets skoler står for døren. Det betyder også ferietid for rigtig mange mennesker - og dermed, at de frivillige i Bedre Psykiatri Aarhus også vil holde

Læs mere

Nyhedsbrev September 2018

Nyhedsbrev September 2018 Nyhedsbrev September 2018, Formand Efter en lang og meget varm og tør sommer har efteråret meldt sig. Vi har vejrmæssigt fået normale tilstande. Det gælder også for alle de tilbud, som vinterhalvåret byder

Læs mere

ÅRSBERETNING. om Lokalafdelingens virksomhed BEDRE PSYKIATRI Aarhus Lokalafdeling af BEDRE PSYKIATRI - Landsforeningen for pårørende

ÅRSBERETNING. om Lokalafdelingens virksomhed BEDRE PSYKIATRI Aarhus Lokalafdeling af BEDRE PSYKIATRI - Landsforeningen for pårørende ÅRSBERETNING om Lokalafdelingens virksomhed 2014 Skrevet af: Kristian Buhr, formand Lise Buhr, næstformand Heidi Christensen, bestyrelsesmedlem Thyge Buhr, bestyrelsesmedlem Lykke Garding, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2015

Nyhedsbrev Marts 2015 Nyhedsbrev Marts 2015 Kristian Buhr, Formand Lokalafdelingens regnskabsår følger kalenderåret. For bestyrelsen begynder det nye år med generalforsamlingen, som jo blev afholdt den 24. februar. Den er omtalt

Læs mere

Nyhedsbrev September 2014

Nyhedsbrev September 2014 Nyhedsbrev September 2014, Formand Efter en rigtig god sommer er efteråret kommet over os Det betyder også mere indeliv, hvilket giver os mulighed for at løse nogle af de opgaver, vi har givet os selv.

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015

Nyhedsbrev Juni 2015 Nyhedsbrev Juni 2015 Kristian Buhr, Formand Foråret synes at have bidt sig fast det er blevet langt og har bredt sig langt ind i årets første sommermåned. Med juli måned lige om hjørnet får vi forhåbentlig

Læs mere

ÅRSBERETNING. om Lokalafdelingens virksomhed BEDRE PSYKIATRI Aarhus

ÅRSBERETNING. om Lokalafdelingens virksomhed BEDRE PSYKIATRI Aarhus ÅRSBERETNING om Lokalafdelingens virksomhed 2017 1 Skrevet af: Kristian Buhr, formand Lise Buhr, næstformand Thyge Buhr, bestyrelsesmedlem Heidi Christensen, bestyrelsesmedlem Lykke Garding, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Netværksgrupper, mindfulness og mande-cafe

Netværksgrupper, mindfulness og mande-cafe Kristian Buhr Velkommen til Bedre Psykiatri Aarhus tilbud på Netværksgrupper, mindfulness og mande-cafe Med denne pjece vil vi oplyse om, hvilke tilbud vi har til pårørende til personer med en psykisk

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2014

Nyhedsbrev Juni 2014 Nyhedsbrev Juni 2014, Formand Metrologerne kalder månederne juni, juli og august for sommernånederne: I år kan vi også godt sige, at sommeren begyndte med juni måned, og snart er ferien over os alle. I

Læs mere

2011 var et blandet år med såvel meget stille som hektiske perioder for DE9.

2011 var et blandet år med såvel meget stille som hektiske perioder for DE9. Årsberetning 2011 Til behandling på generalforsamlingen d. 7. juni 2012 Indledning 2011 var et blandet år med såvel meget stille som hektiske perioder for DE9. Presset på det psykiatriske område fortsatte

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2014

Nyhedsbrev Marts 2014 Nyhedsbrev Marts 2014 Kristian Buhr, Formand Med dette nyhedsbrev tager vi informationsmæssigt fat på et nyt foreningsår, hvor nye opgaver ligger foran os. Vi har p.t. ansøgninger om midler til projekter

Læs mere

Nyhedsbrev December 2014

Nyhedsbrev December 2014 Nyhedsbrev December 2014 Kristian Buhr, Formand Snart har vi årets mørkeste dag, og vi kan igen se frem til, at dagene bliver længere. Samtidig nærmer julen sig lysenes og hjerternes fest. Endelig går

Læs mere

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 F Å R I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 D U F O R M E G E T? S A L T Kære medlemmer i Hjernesagen Roskilde, Lejre, Greve Så er tiden inde til at starte 2. halvår, håber i alle

Læs mere

Nyhedsbrev/julebrev. BEDRE PSYKIATRI Aarhus

Nyhedsbrev/julebrev. BEDRE PSYKIATRI Aarhus Nummer 4 Nyhedsbrev/julebrev December 2013 Kristian Buhr Formand Vi er i den mørkeste tid på året, men snart går det mod lysere tider og så nærmer julen sig, hjerternes fest. De fleste af os har i december

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2016

Nyhedsbrev Marts 2016 Nyhedsbrev Marts 2016 Kristian Buhr, Formand Lokalafdelingens regnskabsår følger kalenderåret. For bestyrelsen begynder det nye år med generalforsamlingen, som blev afholdt den 23. februar. Den er omtalt

Læs mere

Når én rammes af psykisk sygdom, så rammes hele familien

Når én rammes af psykisk sygdom, så rammes hele familien Når én rammes af psykisk sygdom, så rammes hele familien FORENINGER FOR PÅRØRENDE TIL PSYKISK SYGE OG HANDICAPPEDE I MIDTJYLLAND 1 Rollen som pårørende Når én rammes af psykisk sygdom, så rammes hele familien

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder Nyhedsbrev Januar 2019 Aktivitetskalender 1. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland,

Læs mere

Psykiatrisk Enhed for Information Brugerstyring Recovery. facebook.com/regionsjaelland

Psykiatrisk Enhed for Information Brugerstyring Recovery.   facebook.com/regionsjaelland Aktiviteter 2019 Psykiatrisk Enhed for Information Brugerstyring Recovery Om PsykInfo PsykInfo er Psykiatrisk Enhed for Information, Brugerstyring og Recovery i Region Sjælland. Med rådgivning, projekter

Læs mere

Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016

Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016 Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016 Du sidder nu med beretningen for 2016. Endnu et år er gået. Når du nu læser dette, så tænk over hvor meget du støtter for kun 200 kr. om året. Ud over hvad

Læs mere

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN NYHEDSBREV JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN GENERALFORSAMLINGEN NY CAFÈ +35 I ÅRS NY PÅRØRENDEGRUPPE FACEBOOKGRUPPER BØRN/UNGEGRUPPER HALVÅRLIGT PROGRAM NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Godt nytår til jer

Læs mere

Nyhedsbrev. BEDRE PSYKIATRI Aarhus

Nyhedsbrev. BEDRE PSYKIATRI Aarhus nummer 3 Nyhedsbrev September 2013 Kristian Buhr Formand Nu må vi nok erkende, at sommeren er ovre for i år. Vi kan se tilbage en rigtig dejlig sommer med megen sol og kun meget lidt regn. I august og

Læs mere

Kurser sommer/sensommer 2011

Kurser sommer/sensommer 2011 Kurser sommer/sensommer 2011 Kurser og foredrag Sommeren i Frivilligcenter Aarhus byder på flere spændende arrangementer. Vi har to kurser og en temaaften at byde på. Skab overskud og trivsel i dit frivillige

Læs mere

Oktober 2014. Nyhedsbrev. Fattigdom i Danmark. Kære alle.

Oktober 2014. Nyhedsbrev. Fattigdom i Danmark. Kære alle. Oktober 2014 Nyhedsbrev Kære alle. Vi håber, at I nyder det smukke efterår og har samlet kræfter til vinteren og de lidt mørkere måneder. Samtidig betyder efteråret også, at der er gang i rigtig mange

Læs mere

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart April 2019 N Y H E D S B R E V fra Frivilligcenter Middelfart Første kvartal 2019 afrundes så småt og vi kan se tilbage på 3 begivenhedsrige måneder, hvor vi både har afholdt Åbent hus og Fotoudstilling,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2019

Nyhedsbrev juni 2019 Nyhedsbrev juni 2019 Særlig Søndag Fælles gåtur på volden med guide Projekt Særlig Søndag var den 26. maj på en samlet gåtur på Fredericias historiske voldanlæg med en guide fra Fredericia Museum, samt

Læs mere

NYHEDSBREV. Oktober 2016

NYHEDSBREV. Oktober 2016 NYHEDSBREV Oktober 2016 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Sommerfest Hverdagens helt Frivillighedsprisen Foredrag Diverse messer Kommende arrangementer: Julefrokost Hjerneugen 2017 Julefond Faste

Læs mere

Formandens Klumme! Med ønsket om et godt forår. Jacob

Formandens Klumme! Med ønsket om et godt forår. Jacob Nyhedsbrev Så kommer foråret til os, selvom det startede med sne og kulde viser erantis og alle de andre planter tegn på forårets komme. Vi i bestyrelsen er også ved at komme ud af vinterhiet, derfor kommer

Læs mere

Folkemøde 1 om deltagerbudgetter

Folkemøde 1 om deltagerbudgetter Folkemøde 1 om deltagerbudgetter Mandag d. 17. august kl. 16.30-18.30 Godsbanen VELKOMMEN TIL Folkemøde om deltagerbudgetter Program kl. 16.30 Velkomst v/ rådmand Thomas Medom Præsentation af rammerne

Læs mere

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Afbud: Kaj Bundgaard Pkt. Tekst Side 36 Budget / Regnskab 1 37 Store Gå Dag 1 38 Struer Fjerkræklub 2 39 Lokalforeningen

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2014

Nyhedsbrev Oktober 2014 Nyhedsbrev Oktober 2014 Kære medlemmer og læsere af Landsforeningens nyhedsbrev Dette er vores tredje nyhedsbrev i år. Siden sidst har der været sommerferie, og i dette kvartal har satspuljeprojektet haft

Læs mere

SINDETS DAG 11. oktober 2018

SINDETS DAG 11. oktober 2018 SINDETS DAG 11. oktober 2018 World federation for Mental Health markeres hvert år i oktober i hele verden. Formålet er at skabe global opmærksomhed og forståelse for sindslidelser og psykisk sundhed. Sindets

Læs mere

Nyhedsbrev. BEDRE PSYKIATRI Aarhus

Nyhedsbrev. BEDRE PSYKIATRI Aarhus Nummer 2 Nyhedsbrev Juni 2013 Kristian Buhr Formand De seneste tre måneder har budt på mange forskelligartede opgaver i Bedre Psykiatri Aarhus. Vi har fået svar på alle vore forskellige ansøgninger. Desværre

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

VELKOMMEN TIL FOLKEMØDE OM DELTAGERBUDGETTER. Tirsdag 5. april 2016 kl Godsbanen

VELKOMMEN TIL FOLKEMØDE OM DELTAGERBUDGETTER. Tirsdag 5. april 2016 kl Godsbanen VELKOMMEN TIL FOLKEMØDE OM DELTAGERBUDGETTER Tirsdag 5. april 2016 kl. 16.30-18.30 Godsbanen Program kl. 16.30 Velkomst v/ rådmand Thomas Medom Præsentation af rammerne for deltagerbudget v/ Bo Egil Hansen

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt.

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Velkommen til GF 2016 Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Året der gik Vi afsluttede sæson 14/15 i maj med traditionel

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Tilbud fra Region Nordjylland

Tilbud fra Region Nordjylland LOKALE TILBUD Tilbud fra Region Nordjylland Psykiatrisk Skadestue Aalborg AKUT HJÆLP finder du hos Psykiatrisk Skadestue Aalborg: Ring til vagtlægen, tlf. 70 15 03 00. Psykisk syge kan også henvende sig

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Nyhedsbrev september - oktober 2018

Nyhedsbrev september - oktober 2018 Nyhedsbrev september - oktober 2018 Kære forældre Endnu engang er det blevet tid til et nyhedsbrev. I skrivende stund er vores teateruger vel overstået og sikke en præmierer vi fik. Tusind tak for opbakningen

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2017 Aktivitetskalender 3. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 Torsdagscafeen

Læs mere

INFORMATION TIL DIG, DER ER TÆT PÅ ÉN MED EN PSYKISK SYGDOM

INFORMATION TIL DIG, DER ER TÆT PÅ ÉN MED EN PSYKISK SYGDOM Maj 2015 INFORMATION TIL DIG, DER ER TÆT PÅ ÉN MED EN PSYKISK SYGDOM Bedre pårørende- og netværksinddragelse i psykiatrien på Bornholm Psykiatri Materialet er udarbejdet i samarbejde mellem Psykiatrisk

Læs mere

Med håbet om, at vi i det nye år, kan udbygge netværket til gav og glæde for os alle ønskes I et rigtigt godt nytår.

Med håbet om, at vi i det nye år, kan udbygge netværket til gav og glæde for os alle ønskes I et rigtigt godt nytår. FRA Først vil vi ønske alle vores medlemmer et rigtig godt nytår, hvor vi vil håbe at der sker yderligere fremskridt i udforskningen af sclerose gåden. Det er måske ikke et så ringe ønske, slet ikke efter

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Et tilbud til senhjerneskadede og deres pårørende, om undervisning, rådgivning, samtalegruppe, pårørende cafe, Samværdsgruppe, kreative aktiviteter og værksted.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Nyhedsbrev Juli 2015 Aktivitetskalender 3. kvartal 2015 Torsdagscafé hver anden torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 i Sorø Torsdagscafeen tilbyder mange aktiviteter. Du har

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Julearrangement med foredrag

Julearrangement med foredrag NYHEDSBREV DECEMBER 2007 Kære medlem Inden vi får set os om er det jul igen. Hver årstid har sin charme, men julen er jo noget særligt med dens stemning og glæde. Sædvanen tro inviterer Selvhjælpsgrupper

Læs mere

Når en i familien rammes, rammes hele familien: Portræt af en pårørende

Når en i familien rammes, rammes hele familien: Portræt af en pårørende Når en i familien rammes, rammes hele familien: Portræt af en pårørende Information og inspiration til dig, der er tæt på psykisk sygdom Når én rammes af psykisk sygdom, så rammes hele familien SIND Landsforeningen

Læs mere

ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN

ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN 1 Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn 2018 blev et år med mange spændende, nye tiltag samt udfordringer for Frivilligcenteret. Hele året

Læs mere

Kampagnen Opgør med tabuet

Kampagnen Opgør med tabuet Kampagne: Opgør med tabuet Landsforeningen har i begyndelsen af 2014, i ugerne 5 til 8, sat en mindre kampagne i værk på facebook og hjemmesiden. Kampagnen Opgør med tabuet handler om at give hjælp til

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2013. Til Kalenderen ;-) Offentligt foredrag og debatmøde om voksenmobning Arrangeret af Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak!

Nyhedsbrev Oktober 2013. Til Kalenderen ;-) Offentligt foredrag og debatmøde om voksenmobning Arrangeret af Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! Nyhedsbrev Oktober 2013 Kære medlemmer og læsere af Landsforeningens nyhedsbrev Heri kan du læse seneste nyt fra satspuljeprojektet, og hvad der ellers rører sig. Til Kalenderen ;-) Offentligt foredrag

Læs mere

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober FrivilligCenter Lolland Nyhedsbrev 25 / September 2012 Kære alle sammen Efterårets flotte farver er ved at gøre sit indtog og der er stor aktivitet på FrivilligCenter Lolland og i foreningslivet lokalt.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene!

Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene! November 2014 De grønne pigespejdere Region Kattegat NYHEDSBREV Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene! Nyborg Strand Kursus 2014 Årets

Læs mere

Værestedet. For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare.

Værestedet. For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare. Værestedet For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare. Hvad er Værestedet Laicos? Værestedet er et tilbud/fristed for alle over 18 år, som er psykisk sårbare. Vi holder

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 2/2017

NYHEDSBREV NR. 2/2017 NYHEDSBREV NR. 2/2017 I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om vores nye brochure og vores nye hjemmeside. Endvidere om grupper på vej herunder Trivselsgrupper for børn og unge (skoleelever). Selvhjælp

Læs mere

Praktisk information

Praktisk information Efteråret 2018 Praktisk information...se på side 3 Information om 18 og 79-midler...Se på side 4 Åbent hus i Tinghuset...Se på side 5 Åbent hus/aftenarrangement i Tinghuset...Se på side 6 Frivillig fredag...se

Læs mere

er noget vi taler om i Hedensted kommune Tilbud fra Hedensted kommune til:

er noget vi taler om i Hedensted kommune Tilbud fra Hedensted kommune til: emens er noget vi taler om i Hedensted kommune Tilbud fra Hedensted kommune til: Dig med en demenssygdom Dig som familie eller nærtstående Dig som ønsker at vide mere om demens Hvad er demens: Demens er

Læs mere

Lammegade har ingen plads til mødefaciliteter og huser kun frivilligcenterets medarbejdere, samt Roskilde Ældremotions kontor.

Lammegade har ingen plads til mødefaciliteter og huser kun frivilligcenterets medarbejdere, samt Roskilde Ældremotions kontor. MEDLEMSNYT: 06 2011 Dato: 12. 08. 2011 Flytning og nye lokaler Som vi har orienteret om i separate mails, senest 6.juli, har frivilligcentret været nødt til at flytte pga. skimmelvækst i nogle af lokalerne

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland kan med glæde og stolthed fortælle, at vi har modtaget Handicapprisen 2014 uddelt af Handicaprådet i Sorø Nyhedsbrev Januar 2015 Aktivitetskalender

Læs mere

Region Hovedstaden Psykiatri

Region Hovedstaden Psykiatri Region Hovedstaden Psykiatri Psykiatrisk Center Glostrup Opus Valby 3. kvartal 2017 Kære modtager af Opus Valbys nyhedsbrev. Hermed årets 3. nyhedsbrev sommernyhedsbrevet. Jeg håber du får en dejlig sommer,

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Nyhedsbrev Juli 2019 Aktivitetskalender 3. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland, hvor der er mange

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle vores medlemmer, familier og venner et rigtigt godt efterår. Billedet viser udsigten ud over Vejlefjords skønne have Nyhedsbrev Oktober

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch Nyhedsbrev Januar 2017 Aktivitetskalender 1. kvartal 2017 Torsdagscafé

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Stemningsbillede fra Nyhavn En solskinsdag i februar. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Stemningsbillede fra Nyhavn En solskinsdag i februar. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Stemningsbillede fra Nyhavn En solskinsdag i februar Nyhedsbrev April 2018 Aktivitetskalender 2. kvartal 2018 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland, hvor der

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2011

Nyhedsbrev oktober 2011 Nyhedsbrev oktober 2011 Kære alle! Efteråret har meldt sin ankomst med blæst, regn og billetopslip. I den anledning synes vi i Chess House bestyrelse, at det er på tide med et nyhedsbrev. Vi skal denne

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning 1 Til generalforsamling RFC d. 11. april 2018 Bestyrelsens beretning Velkommen. Dejligt at se at I møder frem og engagerer jer i det frivillige sociale arbejde her i Rødovre. Som noget nyt holder vi i

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland har været på minicuíse med DFDS til Oslo i november. Her ser du et smukt billede fra busturen til Holmekollen. Efter, at vi havde kørt

Læs mere

Holbæk og Odsherred Kommuner den 3. juni 2019

Holbæk og Odsherred Kommuner den 3. juni 2019 Holbæk og Odsherred Kommuner den 3. juni 2019 Hvad er Det Sociale Netværk? Foreningen Det Sociale Netværk står bag headspace Danmark Stiftet i 2009 af Poul Nyrup (daværende formand), Palle Simonsen (næstformand),

Læs mere

Vedtægter for foreningen SIND Pårørenderådgivning

Vedtægter for foreningen SIND Pårørenderådgivning Vedtægter for foreningen SIND Pårørenderådgivning 1. Foreningens navn er SIND Pårørenderådgivning. 2. Foreningens formål: SIND Pårørenderådgivnings formål er: at tilbyde pårørende til sindslidende rådgivning,

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 2 - A p r i l

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 2 - A p r i l Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 5 - N r. 2 - A p r i l 2 0 0 9 Et fantastisk forår. Jo tak, foråret griber om sig og sætter sit præg på huset. Vi vil ud under åben himmel og vi vil opleve og gøre noget. Huset

Læs mere

er noget vi taler om i Hedensted kommune Tilbud fra Hedensted kommune til:

er noget vi taler om i Hedensted kommune Tilbud fra Hedensted kommune til: emens er noget vi taler om i Hedensted kommune Tilbud fra Hedensted kommune til: Dig med en demenssygdom Dig som familie eller nærtstående Dig som ønsker at vide mere om demens Hvad er demens: Demens er

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: August Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland *** Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle vores medlemmer, familie og venner en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2014 Aktivitetskalender 3. kvartal 2014 Torsdagscafé hver

Læs mere

Værestedet Den Blå Cafe Socialpsykiatrisk Center Nord Norgesgade nr. 15-17 7430 Ikast

Værestedet Den Blå Cafe Socialpsykiatrisk Center Nord Norgesgade nr. 15-17 7430 Ikast Værestedet Den Blå Cafe Socialpsykiatrisk Center Nord Norgesgade nr. 15-17 7430 Ikast 20 Indholdsfortegnelse Intro til aktiviter... 3 Madgruppe... 4 Sang og musik... 5 Nada... 6 PC-Kursus... 8 Maleværksted...

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016 Nyhedsbrev nummer 8 Ollerup, den 5. april 2016 Kære forældre Lige om lidt skal vi på turne, vi glæder os. Koret er i storform, vokalgruppen, det klassiske orkester og Big Bandet øver for sidste gang før

Læs mere

Netværksdannelse for forældre til psykisk syge børn og unge

Netværksdannelse for forældre til psykisk syge børn og unge Netværksdannelse for forældre til psykisk syge børn og unge rådgivning, hjælp og støtte for familier til børn og unge med psykiske vanskeligheder Et 4-årigt projekt i Landforeningen BEDRE PSYKIATRI i perioden

Læs mere

Landsforeningen LandboSenior.dk

Landsforeningen LandboSenior.dk Nyhedsbrev nr. 78 december 2017 Indhold: 1. Formanden har ordet. 2. Indbydelse til årsmøde 2018. 3. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. 4. Medlemsopgørelse. 5. Kontingent 2018. 6. Rejser til Canada

Læs mere

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #3 juni 2015 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #3 juni 2015 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Vejen tilbage til arbejdsmarkedet Nyhedsbrev #3 juni 2015 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Juni Kære alle i Jobbanken i Aarhus Sommeren er begyndt og vi ønsker alle

Læs mere

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen Aalborg Kommune Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen 2016-17 Idræt og Kultur Har du lyst til at deltage eller har brug for flere oplysninger, så kontakt os på følgende tlf nr. Britt :25 20

Læs mere

R E C O V E R Y KURSUS KATALOG C O L L E G E VINTER FORÅR V E J L E FOTO: HELLE FISKER

R E C O V E R Y KURSUS KATALOG C O L L E G E VINTER FORÅR V E J L E FOTO: HELLE FISKER R E C O V E R Y C O L L E G E KURSUS KATALOG VINTER FORÅR 2018 FOTO: HELLE FISKER V E J L E Velkommen til Recovery College Vejle Recovery College Vejle tilbyder kurser, workshops og lignende aktiviteter

Læs mere

Veteran i Grønland. Veterancentret er én indgang til støtte for soldater, veteraner og deres pårørende før, under og efter udsendelse.

Veteran i Grønland. Veterancentret er én indgang til støtte for soldater, veteraner og deres pårørende før, under og efter udsendelse. Veteran i Grønland Veterancentret er én indgang til støtte for soldater, veteraner og deres pårørende før, under og efter udsendelse. Af Veterancentret Støtte til veteraner og pårørende før, under og efter

Læs mere

Hold Øje uge 39. Aften- BØF fortsat. Hver torsdag er der Aften- BØF.

Hold Øje uge 39. Aften- BØF fortsat. Hver torsdag er der Aften- BØF. Hold Øje uge 39 Aften- BØF første udgave. Torsdag eftermiddag/aften var der aktivitet på Næringen 98. John, Helen, Mia, undertegnede og ikke mindst Birthe Hansen var trukket i arbejdstøjet. Med hjælp fra

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Tilbud om information og rådgivning i Region Sjælland

Tilbud om information og rådgivning i Region Sjælland Tilbud om information og rådgivning i Region Sjælland PsykInfo s formål PsykInfo er psykiatrisk informationscenter i Region Sjælland for at: øge den generelle viden og åbenhed om psykisk sygdom og psykiatrien

Læs mere

Region Hovedstadens Psykiatri

Region Hovedstadens Psykiatri Region Hovedstadens Psykiatri Psykiatrisk Center Hvidovre Kære modtager af Opus nyhedsbrev. Tusind tak til alle jer, der har tilmeldt sig nyhedsbrevet. Man kan tilmelde sig (eller afmelde sig) løbende

Læs mere

Portræt af en pårørende

Portræt af en pårørende SIND Portræt af en pårørende Når én rammes af psykisk sygdom, så rammes hele familien SINDs Pårørenderådgivning Skovagervej 2, indgang 76, 8240 Risskov Telefonrådgivning: 86 12 48 22, 11-17 Administration:

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere