Borgmester besøg på Byggeren.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Borgmester besøg på Byggeren."

Transkript

1 Byggelegepladsen Nymarksvej Fredericia Tlf: Åbninstider Man Fre12:00-17:30 Borgmester besøg på Byggeren. Mandag D. 14 Marts kom Borgmester Thomas Banke på besøg på Byggeren. Han var rundt og se hele Byggeren. Hvor han spillede bordtennis holdte slangen og klappede en ged. Jonas tilbød borgmesteren at lave en pandekage til ham over bål, det takkede borgmesteren ja tak til. Efter borgmesterens eget udsagn blev det en lækker pandekage. Nikolaj fik snakket om døve med borgmesteren. Børnene på Byggeren fik Thomas Banke til at skrive autografer til dem. Cecilie fortæller at Borgmesteren var sød, da han skrev en lille hilsen på det papir han skrev hans autograf på. Vi siger tak for besøget til Borgmesteren. Grisene flytter ind. Så har vi fået nye beboere på Byggeren. Midt i vinterferien flyttede Øffe og Møffe ind nede bag vores kaninhus. Her har de fået deres eget lille fine hus hvor de ligger og sover det meste af dagen. Nu har Byggeren ikke noget køkkenaffald mere da de spiser alt hvad vi har. Selv resterne fra bålmaden, som børnene ikke selv kan spise. Velkommen til Øffe og Møffe.

2 Velkommen til nye forældre og børn. Vi har fået, og får stadig nye børn her på Byggeren. Vi glæder os meget til at se hvad i er for nogen friske drenge og piger, der nu skal til at være Byggerbørn. STORT VELKOMMEN TIL ALLE! Facebook. Husk nu at blive venner med Byggeren på Facebook. Så kan du se Byggeravisen online. Plus du kan følge med i alle de ting der ellers sker på Byggeren. Det er også muligt at få den tilsendt på mail. Du skal bare komme med din adresse til os, så sender vi Byggeravisen hver gang den udkommer.

3 Farvel og tak for denne gang. Efter 5 dejlige måneder på Byggeren, er min 1. praktikperiode ved at være slut. Den 15. April siger jeg tak for denne gang. Og begiver mig tilbage på skolen. Byggeren har været et dejligt sted at være, og jeg kommer til at savne alle jer fantastiske børn, men også de dejlige voksne. Jeg er blevet en oplevelse rigere, og det vil jeg gerne sige jer alle tak for. Hilsen Mette. Fisketur SÅ SKER DET!!! foråret er på vej, solen titter frem,og fuglene synger. Så som vi alle ved kan det kun betyde én ting, FISKETUR. Turen går til trelde put & take sø, og der vil være præmie til den størst fangede fisk. Turene foregår d. 8- april, 11- maj og 8 - juni Så se frem til en super dag med super vejr og godt humør :) Mvh Philip.

4 ROLLESPIL Så er sæsonen igen startet op på byggeren og som vi gjorde det sidste år er det HVER ONSDAG fra til ca. 16. Det er tilladt hvis man selv har udstyr til rollespil at man kan tage det med og bruge det i spillet. Der vil blive introduceret nye ting i år som vil gøre spillet endnu mere spændende en af disse er at der i vores pause er flyttet 2 huletrolde ind på området, vi må se hvad det betyder for vores spil, og vi skal også til at lave lidt samarbejde med Lyng rollespil, så vi kan blive endnu bedre til at spille her på byggeren. Der vil også blive arbejdet på en rollespilsovernatning efter sommerferien, hvor vi skal have et rollespilsmøde med jer børn og finde ud af hvad vi skal lave på en sådan overnatning. AKTIVE T-DAGE Som vi også havde hele sidste år så er vores Aktive T-dage tilbage og vi skal igen i år lave forskellige udendørsaktiviteter såsom boldspil, hockey, amerikansk fodbold, høvdingebold og så videre. Forskellen vil i år være at vi om Tirsdage laver disse aktiviteter her på Byggeren og at vi om Torsdagene vil lave aktivititeter ud af huset. Dette kan også inkludere ture.

5 DRENGEKLUB Vi prøver stadig at holde liv i vores Drengeklub om Fredagen, men vi mangler lidt input fra jer drenge til hvad i kunne tænke jer, jeg har selv nogle ideer, men kunne være fedt at høre om i havde nogle gode. Træværkstedet Indtil solen rigtig kommer frem er der stadig åbent på træværkstedet. Når sommeren rammer os og det bliver sommer, laver vi nogen ting udenfor. Men kom nu ind og se hvad vi kan finde på at lave det er kun fantasien der sætter grænser. Tilbud til Pendlerforældre. Da vi kan se at flere og flere af vores forældre til børnene på Byggeren arbejder i andre byer, kommer her årets TILBUD. Holder du i kø på motorvejen, enten på grund af uheld, isslag og lignende, og kan se at du ikke kan nå at hente dine mindre børn inden vuggestuen/børnehaven lukker, så kontakt Byggeren, så tager vi den store søskende med i bilen og henter lillesøster/bror og tager dem med på Byggeren hvor du så kan afhente børnene samlet, for husk vi lukker først kl 17.30

6 Rodekassen. Har du noget du gerne vil sælge eller noget du gerne vil købe har du nu muligheden for at indrykke en annonce i Byggeravisen. Det koster ikke noget, og det kan være lige fra elefanter til knappenåle. Kontakt Personalet. Så er det ved at være tid. Efter snart 3,5 år på Byggeren er det ved at være tid til jeg skal sige farvel, til alle børn og forældre, og ikke mindst en masse dejlige kollegaer. Jeg skal til den sidste eksamen som ungdomspædagog den 21. Juni. Derfor har jeg så min sidste uge sammen med Byggeren på årets koloni. Jeg siger tak for en rigtig god tid. Og håber på at kunne komme tilbage en dag. Og forsætte mit arbejde på træværkstedet. Mange hilsner Henrik

7 Påske kaffe. Onsdag D. 27 april fra vil vi gerne invitere alle forældre og søskende over på Byggeren, til en kop kaffe eller the. Der vil være mulighed for at finde påskeæg ligesom sidste år. Så kom forbi og få en god dag og hyg jeg på Byggeren. Vi vil gerne høre fra jer pr. telefon senest d. 15. april. Tlf: Vi glæder os til i kommer forbi. Aftenklubben. Hvis du går i 5. klasse er du Velkommen, til at komme i aftenklubben. Vi har åbent Tirsdag og Torsdag fra kl Når du så fylder 13 er du velkommen indtil kl I aftenklubben kan man købe en lille smule at spise eller en sodavand. Derudover spiller vi en del pool og bordtennis. Ser en god film eller sidder bare og hyggesnakker. Så hvis du har lyst, så kig over i aftenklubben. Vi ses.

8 Sommerfest Så er det ved at være på tide at vi skal holde sommerfest på Byggeren. vi skal spille Bingo Banko. Og der vil være mulighed for at købe en pølse fra grillen og en kold sodavand. Vi holder det onsdag 1 Juni. Bingo Banko starter kl og slutter igen omkring kl Pladerne til Bingo Banko vil koste 3 kr. stykket og 4 for 10 kr. Der er en masse gode præmier så kom og hyg med os. For dem der ikke er med til Bingo Banko vil der være aktiviteter rundt om på pladsen. Barnets navn: Tilmelding senest fredag d. 27 maj. Til sommerfest på Byggeren Antal deltagere:

9 Overnatning Så er det tid til at afholde udendørs overnatning på Byggeren. Vi sover i bivuak eller i telt og har bål hele natten. Vi skal også på tur når det er blevet mørkt. Du skal være på Byggeren senest kl og du skal hentes af mor og far senest kl næste morgen. Bagning Hver tirsdag er der bagning med Heidi. Kom og vær med og få lidt godt med hjem. Nogle gange laver vi bolsjer eller slik i stedet for. Torsdag d. 19/5 11 Sidste tilmeldingsfrist Fredag d. 13/5 Fredag d. 10/6 11 Sidste tilmeldingsfrist Mandag d. 6/6 Bålmad Som noget nyt, vil vi forsøge at kombinere rollespil og bålmad. Derfor er der for eftertiden bålmad i rollespilsbyen hver onsdag Børnemøde Den første onsdag i hver måned er der børnemøde på Byggeren. Kom endelig med gode ideer. Du må meget gerne komme forslag i forslagskassen.

10 Pavien Pavien er det kreative værksted på Byggeren, hvor du kan få lov til, at slippe din indre kunstner løs. Aktiviteter i Pavien kan f.eks. være, at lave kort og æsker af karton, smykker lavet af perler eller ting fra naturen, malerier eller pyntegenstande ud af alverdens materialer kun fantasien sætter grænser, og børnene er altid velkommen til at komme med forslag til aktiviteter, hvis der er noget de godt kunne tænke sig at lave. Udover det så er der et rum i Pavien, hvor det er forbudt for drengene! I pigerummet er der mulighed for, at klæde sig ud og f.eks. Lave modeshows eller skuespil. Man kan hygge og slappe af til en film, eller synge karaoke. I april vil vi primært arbejde med dekoration af porcelæn, bl.a. male krus. Men hvis der er nogen der ligger inde med noget porcelæn, som de vil af med så tager vi gerne imod det. Og hvis der skulle blive tid til det, så vil vi også male kasketter / sommerhatte. I maj skal vi lave tasker. Jeg her en masse cowboystof liggende i Pavien, som vi skal lave om til tasker, som kan dekoreres med alt fra perler, bånd osv. Til stofmaling. I juni vil vi have smykkeværksted, som bl.a. vil være hår elastikker og armbånd lavet af gamle cykelslanger, + forskellige smykker lavet af perler og materialer fra naturen, som f.eks. Kan være kokos-skaller. På kreativt gensyn Majbritt.

11 Pigeklubben. Hver fredag holder vi pigeklub på Byggeren, og der er det pigerne der bestemmer hvad vi skal lave. Pigeklubben er for det meste åbent fra kl til , alt afhængig af hvad vi laver. Frem over vil jeg lave en kalender, der vil komme i Byggeravisen, som jeg laver sammen med pigerne, så i kan se hvad der sker 3 måneder frem, og jeg håber selvfølgelig at pigerne bliver ved med, at støtte op, om deres klub. Der vil også blive hængt plakat/ aktivitetsseddel op hver uge, så pigerne bliver mindet om hvad der sker hver uge, og evt. melde sig til, hvis der er en aktivitet, der kræver dette. Fredag d. 1. April. - Shopping nede i midtbyen. Fredag d. 8. April. - Talentshow. (Kom og optræd med dit bedste talent.) Fredag d. 15. April. - Filmhygge. Fredag d. 29. April. - Wellness/skønhedsdag. (Vi plejer og forkæler hinanden.) Fredag d. 6. Maj. - Bowling. (Koster 15 kr.) Fredag d. 13. Maj. - Båldag. (Vi hygger med snobrød og skumfiduser.) Fredag d. 27. Maj. - Forskellige lege ude i det fri. (Stikbold, høvdingebold, rundbold osv.) Fredag d. 3 Juni. - Maddag. (Pigerne bestemmer hvad vi skal lave.) Fredag d. 10 Juni. - Badeland. (Koster 30 kr. Husk cykel + cykelhjelm.) Fredag d. 17 Juni. - Tur på volden. Fredag d. 24 Juni. - Catwalk/Modeshow. Jeg glæder mig til, at hygge med jer piger de næste 3 måneder. Vi ses.. -Majbritt

12 Sommer lejr 2011 Så er det tid til vores sommerlejr. Vi tager afsted i uge 26. Turen går i år til Stensager camping ved Skamlingsbanken i Kolding. Der var vi også sidste år og vi havde en rigtig god tur. Det er en dejlig lille campingplads med eget badeland og en stor legeplads, og tæt på den skønne natur der omgiver Skamlingsbanken. Prisen for hele denne tur er kun 400kr. Dette dækker sund og god kost hele ugen, bustransport og overnatninger. Lommepenge har vi sat til 150 kr. +75kr til evt. gaver til mor og far. De tidligere år har vi sammen med frivillige forældre m/børn været nede og sætte alle teltene op søndagen før, så når vi ankommer mandag er det meget overskueligt, både for børnene og ikke mindst for personalet. Dette gentager vi i år, så derfor mødes de der kan om søndagen kl Nedtagning af telte klare vi selv. Da vi har fået mange nye børn siden sidste lejr, kommer der en mere udførlig forklaring på næste side.

13 Børnenes bagage skal være på byggeren om fredagen d det vil sige telt, sovepose eller dyne, madras og en taske,med tøj (pak tasken efter vejrudsigten) dog er det helt sikkert med badetøj og endelig et eller to håndklæder. Det er meget vigtigt med navn på bagagen, da det skal i de rigtige telte. For de forældre der skal med søndag, skal bagagen naturligvis ikke herhen fredag, det tager i med om søndagen. Børnene skal være her kl. 13 mandag den 27-6 hvor efter vi køre mod campingpladsen. Børnene skal have spist frokost inden de kommer. Hjemmefra har børnene selv fundet ud af hvem de skal sove i telt med og hvem der har et telt. Der vil blive delt 25 kr. i lommepenge ud hver dag efter frokost. Det er en god ide hvis i giver jeres børn nogle frimærker med hjemmefra så de ikke skal bruge deres lommepenge på at sende kort hjem til mor og far. Vi passer selvfølgelig godt på jeres børn. Vi vil selvfølgelig være opmærksomme på, hvis der opstår små problemer eller hvis nogle er kede af det. Der vil altid være flere voksne med i badeland og på stranden. DER MÅ IKKE MEDBRINGES MOBILTELEFONER! Byggeren har sin mobiltelefon med så man kan få kontakt til os på campingpladsen. Tlf Fredag ankommer vi igen til byggeren kl hvor vi forventer at alle børnene bliver afhentet.

14 Tilmelding til sommerlejr Navn. Medbringer telt Ja Nej Skal sove med Bager kage Ja Nej Hjælper med opsætning af telte søndag. Ja Nej Husk Betaling ved tilmeldingen 400,- Der kan også indbetales lommepenge samtidig max 150,- Gavepenge max 75,- Underskrift...

15 Til køleskabet. April. Fredag d. 1. April. - Pigeklub Shopping nede i midtbyen. Fredag d. 8. April. - Pigeklub Talentshow og fisketur for alle. Fredag d. 15. April. - Pigeklub Filmhygge. Onsdag d. 27 april - Påskekaffe for forældre og bedsteforældre. Fredag d. 29. April. - Pigeklub Wellness /skønhedsdag. Maj. Fredag d. 6. Maj. - Pigeklub Bowling. Onsdag d. 11. Maj - Fisketur. Fredag d. 13. Maj. - Pigeklub Båldag. Fredag d. 27. Maj. - Pigeklub Forskellige lege ude i det fri. Torsdag d.19. Maj - Overnatning for alle. Juni. Onsdag d. 1 Juni. - Sommerfest for forældre og bedsteforældre. Fredag d. 3 Juni. - Pigeklub Maddag. Fredag d. 10 Juni. - Pigeklub Badeland og overnatning for alle. Onsdag d. 8 Juni - Fisketur Fredag d. 17 Juni. - Pigeklub Tur på volden. Fredag d. 24 Juni. - Pigeklub Catwalk/Modeshow. Uge 26 Sommerlejr Byggeren holder lukket.

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Strandgård Påskeferie Klubben holder påskeferie fra mandag den 6. april mandag den 13. april. Svømmehal Hver onsdag tager

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Nyhedsbrev for juni 2016

Nyhedsbrev for juni 2016 Kære børn og forældre Tak for en skøn maj måned Nyhedsbrev for juni 2016 HUSK! HUSK! HUSK! at melde Jer til Anholt koloni i uge 27!!!!! HUSK cykel og cykelhjelm om onsdagen, måske er det dig der får pokalen

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

Fødselsdagsbørn i februar

Fødselsdagsbørn i februar Fødselsdagsbørn i februar 1. Frederik Lorentzen, Caroline Breuning 7. Thea Holm 8. Efe Topcu 9. Marcus Lauritzen 10. Jonathan Folden 11. Andreas Burchall, Mathilde Sørensen 13. Louise Birkebæk 14. Alexander

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn Fritids- og Ungdomsklub Klub Inn Hovedgaden 448 2640 Hedehusene Tlf.: 43 35 35 55 E-mail: Klubinn@htk.dk Hjemmeside www.klubinn.htk.dk Ledernyt Sommerfesten på fredag d. 7. Så er der snart sommerfest og

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

Besked til alle vikinger I skal snart afsted

Besked til alle vikinger I skal snart afsted Besked til alle vikinger I skal snart afsted Nu er der kun et par uger til at du skal afsted på årets sommerlejr sammen med resten af kredsen og alle vennerne fra Husum som vi også var på sommerlejr med

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

Lille ændring på madpriserne til eftermiddagsmaden:

Lille ændring på madpriserne til eftermiddagsmaden: Efterlysning af søde og arbejdsomme forældre!!! Pga. flere forskellige ting, har vi valgt at aflyse vores forældrearbejdsaften, som vi ellers plejer at have her om foråret. Dog bringer vi her en efterlysning

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Sommerferien i klubben Cykelværksted Billeder: Afslutningstur 8.klasserne Pigeaften Lasses Party Bus Quiz

Læs mere

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E 2014, Uge 8 Ugens Avis År H A L G Å R D S F H F O R 2. 3. O G 4. K L A S S E O p s t a r t e n a f d e t n y e t i l b u d U G E N S R E D A K T I - ON: Mia 2.B Anna 2.B Ida M. 2.B Oliver 4.A Louise 2.B

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så er den danske sommer for alvor kommet over os, og det nyder vi i fulde drag! Så derfor har vi en masse udendørs aktiviteter på programmet i denne måned Mandag den 4. juni tager

Læs mere

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater.

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater. September 2018 Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9 Shoppetur for FK/JK er. Turen er gratis. Vi tager afsted kl 14.30 og er hjemme igen 20.30 på Åmarken. Husk penge og shoppe for og

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

PARIS ADRESSER TLF.NR. PRAKTISKE OPLYSNINGER UGE 29 - TUR TIL PARIS - ÅR 2010. Til juli 2010 tager juniorklubben til byernes by, Paris

PARIS ADRESSER TLF.NR. PRAKTISKE OPLYSNINGER UGE 29 - TUR TIL PARIS - ÅR 2010. Til juli 2010 tager juniorklubben til byernes by, Paris ADRESSER TLF.NR. PRAKTISKE OPLYSNINGER UGE 29 - TUR TIL PARIS - ÅR 2010 Velkommen til Feriesjov I år tilbyder HalsnÊs Juniorklub Feriesjov for 3.-7. klasse. Der vil være åbent i ugerne 27-31 fra kl. 8-16,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter November 2012. Det var en kold og mørk november nat...

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter November 2012. Det var en kold og mørk november nat... Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter November 2012 Det var en kold og mørk november nat... Sådan kunne indledningen på den kommende måned godt lyde, får vi går mod mørke tider. Du skal derfor huske

Læs mere

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV.

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. Ny tilmelding til Tweenklubben sæson jan. juni 2012. Andet halvår af Tweenklubbens sæson begynder pr. 2 jan. 2012. Og nu har du mulighed for at

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

Kalenderen siger det er forår, så vi håber på det gode vejr kommer.

Kalenderen siger det er forår, så vi håber på det gode vejr kommer. Personale nyt: Lige inden påske, fik vi sendt Jette godt afsted på barsel. Vi kommer til at savne Jette, men glæder os til, at hun kigger forbi og viser den lille ny frem. Vi vil her i april ønske Karen

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til sensommerens og efterårets

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Brædstrup SFO NOVEMBER 2012. Så er vi startet med PALS. Forældre information. 3. udgave

Brædstrup SFO NOVEMBER 2012. Så er vi startet med PALS. Forældre information. 3. udgave Brædstrup SFO NOVEMBER 2012 3. udgave Forældre information Husk venligst at anvende de blå poser til fodtøjet, når du kommer ind i SFO en. Det er meget vigtigt i forhold til hygiejnen i instituationen.

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Nu har den ny skoledag været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid i skolen (og nogle gange

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og når solen skinner kan vi alle mærke de der forårsfornemmelser.

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender Efterår Årshjul Nyt personale Forældrecafé Fakkeltur Nyt fra afdelingerne Kalender Efterår Så er det efteråret, i hvert fald ifølge kalenderen. Derfor er det vigtigt at jeres barn har det rigtige tøj i

Læs mere

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup VELKOMMEN til Mini-SFO Tlf.:

Læs mere

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde i 2012. Efter en dejlig juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres børn. Vi ser frem til både hverdagen,

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Hvad er Skovbørnehaven i St. Bøgeskov? Verdens dejligste børnehave med højt til

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er der forår på vej

Nyhedsbrev. Så er der forår på vej Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2012 Så er der forår på vej Man skulle ikke tro det, men foråret er på vej. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub og se hvad vi har fundet på. Som

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2010

Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrev Oktober 2010 Hvordan finder du som forældre ud af hvad der sker i klubben? Forleden havde vi forældremøde i klubben og noget af debatten omhandlede hvordan vi som klub formidler hvad der sker

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre!

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Velkommen til Køgevejens Børne og Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en klub. Men vi vil

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så nærmer sommerferien sig med hastige skridt. Vi synes selv maj er fløjet af sted, måske er det alle de ekstra fridage, vi har haft. Og de er fortsat ind i juni, så derfor kommer

Læs mere

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54 SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

Apr Maj. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Apr Maj. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Apr Maj 2013 Jun Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 April 2013 4 Maduge Nicklas Projekt genbrugsdåser Maduge Morten Projekt Smykker m.m. 15 Maduge Louise Projekt Konfirmation sangskulere m.m.

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK FK JUNI Man. 1. Velkommen til de nye børn. Rundboldkamp Tirs. 2. PC-spilledag Ons. 3. Skaterrampen v/sofiendalskolen Tors. 4. Hallen fra kl. 15-17 Fre. 5. LUKKET Man. 8. Skaterrampen v/sofiendalskolen,

Læs mere

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen Status Bestyrelsen og personalet på Friskolen blev ved Friskolens opstart i august 2012 i fællesskab enige om, at man hvert år ved et nyt skoleårs begyndelse, arrangerer en sammenrystningstur med én overnatning

Læs mere

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV 1 MAJ 2011 REDAKTIONEN: EMILIE 3.A. EMILIE 4.A. YASMIN 4A. (ORLOV) SOFIE N. 4.A. SIMON 5.A. (FREE LANCE)

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

SOMMERSJOV I VEST. og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie,

SOMMERSJOV I VEST.   og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 2. juli fredag d. 6. juli 2018 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Kontaktoplysninger: Leder 96116320. Souschef 96116322. Afdelingsleder... 96116320. Hobbitterne 96116318. Hobbitterne... 96116321. Klubben..

Kontaktoplysninger: Leder 96116320. Souschef 96116322. Afdelingsleder... 96116320. Hobbitterne 96116318. Hobbitterne... 96116321. Klubben.. Kontaktoplysninger: Leder 96116320 Souschef 96116322 Afdelingsleder... 96116320 Hobbitterne 96116318 Hobbitterne... 96116321 Klubben.. 96116319 Køkken... 96116323 Minimoyserne.. 96116325 Mumitroldene...

Læs mere

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013 Torsdag d. 22. august Så kom dagen endelig hvor vi igen skulle af sted på overnatning i Buerup, så da vi havde sagt farvel til mor og far, og bussen var pakket, blev GPS en indstillet til forsamlingshuset

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Kom i klub der er nok at tage sig til. Før jul var der rigtig mange medlemmer i klubben, så der er ikke noget at sige til hvis du tager dig en slapper.

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Gang i klubben igen... Efter en lang og temmelig våd sommer er der nu gang i klubben igen. Og har du ikke været en tur i klubben efter ferien endnu,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter.

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter. Kære Familier. Så er der igen nyhedsbrev, sikke tiden dog flyver af sted. Vi er allerede ved at tage hul på sommeren, selvom det er ruskende koldt og regnfuldt udenfor. Her i Sokkehuset er vi i fuld gang

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

Familie Camp Klim Strand Camping

Familie Camp Klim Strand Camping Familie Camp 2019 Klim Strand Camping rogram til DAI Familie Camping - Sommer 2019 Vi har hermed fornøjelsen at fremlægge et godt og super hyggeligt program til DAI's Familie-Camping på Klim Strand Camping.

Læs mere

Indholdsfortegnelse:

Indholdsfortegnelse: MIDDELALDER AVISEN Indholdsfortegnelse: Kære Børn og forældre side 04 Tilmelding side 05 Afkrydsning side 05 Sælg dit gamle legetøj m.m. side 05 Plan for uge 20 side 06 Optog i byen side 06 Plan for uge

Læs mere

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 mail: klubben@bhu.dk - www.bhu.dk Version 2013 HVAD ER EN FRITIDSKLUB? Der er naturligvis forskel på en Fritidsklub og et Fritidshjem. Børnene er blevet

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

Nyhedsbrev for juni 15

Nyhedsbrev for juni 15 Nyhedsbrev for juni 15 Kære børn og forældre Så er maj ved at være gået og der er kun 1 måned til at børnene får sommerferie. Derfor er der i dette brev flere tilmeldinger og andre oplysninger, som I skal

Læs mere

Nyhedsbrev FK Januar 2010

Nyhedsbrev FK Januar 2010 Nyhedsbrev FK Januar 2010 Godt nytår og velkommen 2010! Så fik vi sagt farvel til nullerne og goddag til et nyt årti. Jeg håber at I alle kom godt igennem nytåret og nu er friske, sammen med os, på at

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018

Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018 Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018 Kære Forældre Hermed et hurtigt oktober nyhedsbrev fra TPHU. Efterårsferie og koloni. Efterårsferien nærmer sig og klubben har åben mandag til fredag

Læs mere

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 1 Indhold Kort om hvad spejdernes lejr er for noget:... 3 Fællestransport:... 4 Besøgsdag/ Afhentningsdag for mikro og minier:... 4 Oppakning:... 5 Ordensregler:...

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf:

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: 55888026 Vi er en af 6 afdelinger på Lille Næstved skole. Der går ca. 1800 elever på hele skolen.

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere