Firmaprofil Endress+Hauser - din instrumentpartner

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Firmaprofil Endress+Hauser - din instrumentpartner"

Transkript

1 Endress+Hauser Firmaprofil Endress+Hauser - din instrumentpartner

2 2 Endress+Hauser A/S Din Industripartner Hvem er vi? Endress+Hauser blev grundlagt i 1953 og er repræsenteret i over 100 lande med mere end medarbejdere på verdensplan. Vi er en af de største privatejede virksomheder indenfor automationsindustrien med hovedkvatér i Reinach, Schweiz. Endress+Hauser er en af verdens førende leverandører af procesinstrumentering til niveau, flow, tryk, temperatur og væskeanalyse samt komponenter og systemer til registrering, visualisering og automation. Derudover leverer vi kundetilpassende systemløsninger med konventionel instrumentering eller systemintegration via fieldbus og web-baserede netværksløsninger. En stærk partner på verdensplan Endress+Hauser understøtter kunder i hele verdenen med en bred vifte af instrumenter, tjenester og automationsløsninger til industriel proces engineering. Omkring halvdelen af de People for Process Automation arbejder i salg. De hjælper kunderne i hele verden med til at gøre deres processer sikre, økonomiske og miljøvenlige. Med et salgcenter i mere end 40 lande, er Endress +Hauser er altid tæt på sine kunder og deres applikationer. På steder og lokaliteter hvor Endress+Hauser ikke er til stede direkte, vil vi være repræsenteret af agenter, så Endress+Hauser kan betjene sine kunder hurtigt, fleksibelt og individuelt. Koncentreret ekspertise Vores hoved-produktionscentre er fokuseret på produktion, produktudvikling ledelse, udvikling og logistik og er beliggende i Tyskland, Frankrig og Schweiz, hvor vi producerer centrale komponenter til vores produktioner rundt omkring i verden. Vi har fabrikker i Kina, Tjekkiet, Frankrig, Indien, Italien, Japan, Sydafrika, Brasilien, Storbritanien og USA. Med denne ombygning har vi centraliceret de centrale funktioner men få vigtige informationer fra alle markeder og verdensdele.

3 3 Endress+Hauser Danmark Endress+Hauser A/S er det danske salgscenter og del af Endress+Hauser gruppen og blev etableret i Vi er et salgs- og servicecenter for alle kunder i Danmark, Grønland og Færøerne og beskæftiger os med opgaver lige fra levering og servicering af et enkelt målepunkt til opgaver som partner i kontrakter omfattende flere hundrede målepunkter Direktør: Felix Langkjær Endress+Hauser A/S er beliggende i Søborg, centralt placeret for indfaldsvejene på Sjælland, med 36 medarbejdere. Fokus på høj ekspertise De fleste af vores medarbejdere har en høj ancinitet i virksomheden og vi lægger stor vægt på et højt teknisk niveau, så vi kan tilbyde vores kunder den bedst mulige vejledning. Alle medarbejdere gennemgår hvert år adskillige produkttræninger både på vores fabrikker, via vores egne produktchefer og via online moduler. Dette er et krav og nødvendigt for at følge udviklingen af nye trends og produktfunktionaliteter. Vi dækker bredt I Danmark er vi repræsenteret med salg, marketing. product management, projektering, service og administration, så vi kan dække alle vores kunders forespørgsler lokalt. Vi deltager på konferencer, udstiller på relevante udstillinger og kører seminarer både på vores adresse i Søborg, ude hos vores kunder og i vores hovedsæde i Reinach, Schweiz. Vi kan også tilbyde vores kunder et besøg med vores Showtruck.

4 4 Endress+Hauser Din industripartner Et komplet program indenfor feltinstrumentering Uden instrumentering ville moderne produktion være utænkelig. Sensorer og måleudstyr til måling af tryk, temperaturer, flow, niveau m.m. er udgangspunktet for ethvert kontrolsystem til overvågning og styring af procesanlægget. På raffinaderier, i kemiske virksomheder, på bryggerier og i såvel store, som små, vandbehandlingsanlæg verden over, hjælper instrumenter fra Endress+Hauser med at få processerne til at køre - dag ud og dag ind! Endress+Hauser er en af verdens førende leverandører af procesinstrumentering til niveau, flow, tryk, temperatur og væskeanalyse samt komponenter og systemer til registrering, visualisering og automation. Derudover leverer vi kundetilpassende systemløsninger med konventionel instrumentering eller systemintegration via fieldbus og webbaserede netværksløsninger. Niveau I mere end 60 år har Endress+Hauser været blandt verdens førende producenter af udstyr til niveaumåling og overvågning og de fleste indenfor instrumentbranchen vil således nikke genkendende til navne som Silometer, Nivotester, Liquiphant og Prosonic. Vibrations switche fra Endress+Hauser har igennem de sidste 60 år haft en førende position på verdensmarkedet for niveauswitche. Mere end målepunkter world-wide indenfor denne kategori, bekræfter vores kompetence og erfaring indenfor anvendelse og udvikling af denne type målepunkter. Vores sortiment dækker: Niveauswitche Ultralydsmålere Radarmålere Guided radarmålere ToF instrumenter Flowmåling Hvad enten du vil måle flowet af en væske, gas eller damp, så kan Endress+Hauser tilbyde dig en flowmåler i høj kvalitet. Vi har mere end 60 års ekspertise og er en af de førende producenter på markedet. Vores produktportefølje er komplet med: Elektromagnetiske flowmålere Vortex flowmålere Coriolis flowmålere Ultralydsflowmålere Differenstryk flowmålere Komponenter

5 5 Trykmåling For ca. 25 år siden blev tryktransmitteren CERABAR udviklet af Endress+Hauser ved anvendelse af en ny kapacitiv sensor, hvis fremragende egenskaber rykkede normerne for tryktransmittere. Netop kombinationen af materialet keramik med det kapacitive princip gør sensoren uundværlig til trykmåling, hvor især følgende punkter skal fremhæves: Stor nøjagtighed Høj og nøjagtig opløsning Garanteret overbelastningssikker Langtidsstabil Høj korrosionsbestandighed Oliefri, altså tør, målecelle Hos Endress+Hauser tilbyder vi i dag et komplet program til trykmåling, og vi kan således levere transmittere til alle tænkelige måleopgaver indenfor industrien. Temperaturmåling Omnigrad er navnet på Endress+Hauser s temperaturfølere, der leveres i et bredt spektrum af varianter, som møder industriens forskellige krav. Navnet dækker således over såvel modstandsfølere (Pt100) som termoelementer (type J og K). Indenfor hver gruppe leveres følere specielt tilpasset opgaver indenfor: Standardopgaver/let kemisk industri Hygiejniske opgaver Svær industri Opgaver med krav til hurtig responstid Klassificeret område (Ex-zone) Langtidsstabil Den modulære opbygning gør, at sensorerne let kan tilpasses størsteparten af de kendte industrieller opgaver, hvad enten de påvirkningen er tryk/temperaturer eller vibrationer og elektrisk interferens Væskeanalyse Der stilles stadig øgede krav til væskeanalyse i forbindelse med de daglige processer - såvel råvarer, som slutprodukt og affaldsstoffer skal i dag leve op til en lang række krav. Hos Endress+Hauser leverer vi et komplet program bestående af sensorer og transmittere til måling og analyse af: PH/Redox Ledningsevne Opløst ilt Turbiditet Frit klor Slamspejl Derudover kan vi levere systemer til prøveudtagning, såvel tids- som mængdeproportional og online analyse af tørstof i væske, f.eks. nitrat, fosfat og ammoniak. Memosens teknologien og Memobase er udviklet af Endress+Hauser som en åben standard. Registrering Ethvert målepunkt i procesindustrien skal tilknyttes sekundære instrumenter til visning, registrering og opsamling af de informationer som måles. Hos Endress+Hauser har vi et stort udvalg af skrivere og dataloggere, som kan dokumentere procesforløbet mange år frem i tiden. Systemkomponenter For at gøre et målepunkt helt færdigt, kræves som regel en række stumper, som strømforsyning, display m.m. Hos Endress+Hauser har vi et stort program indenfor denne type af produkter. Vi har valgt at samle dem alle under et i gruppen Systemkomponenter og udbyde dem gennem vor on-line shop E-direct. På denne måde sikres hurtig adgang til en lang række af de produkter, som man typisk lige står og mangler i forbindelse med idriftsættelse af sit nye instrument.

6 6 Endress+Hauser Din industripartner Fokus på kundeservice Det er Endress+Hauser s mål at levere produkter, service og teknisk dokumentation af høj kvalitet til vore kunders tilfredshed. I vores travle dagligdag mærkes vores høje kundeservice ved, at vi tilbyder vore kunder hurtig og korrekt information på alle spørgsmål, hvad enten det drejer sig om pris- og leveringsoplysninger, detaljerede produkttekniske eller anvendelses- tekniske spørgsmål, ønske om et hurtigt tilbud eller modtagelse af en mundtlig ordre fra Endress+Hausers omfattende produktprogram. Vi beskæftiger os med opgaver fra levering og servicering af et enkelt målepunkt til opgaver som partner i kontrakter omfattende flere hundrede målepunkter. Kundeservice før salget Vore ydelser omfatter hurtig og korrekt information om vore produkter og anvendelse heraf. Vi sender gerne et teknisk og kommercielt bindende tilbud til den aktuelle opgave. Kundeservice efter salget Vore ordrebekræftelser kan fås på flere sprog og den bekræfter ydelse, kommercielle betingelser og leveringstid. Som en del af aftalen indgår ordrebekræftelsen i vort ISO 9001:2000 certificerede kvalitets sikringssystem, og vi måler os på overholdelsen af disse aftaler. Vore serviceteknikere er placeret rundt omkring i Danmark og er udstyret med moderne diagnoseudstyr og er fabriksuddannede. På vort værksted i Søborg modtager vi gerne instrumenter til reparation. Vi udbyder vedligeholdelseskontrakter og yder idriftsættelse af Endress+Hauser instrumenter efter tilbud eller efter regning. Vi står altid parat Du er velkommen til at kontakte os direkte i den normale kontortid på telefon, fax eller . Mandag - torsdag kl kl Fredag kl kl Udenfor den normale åbneingstid, kan du stadig handle med os både via vores online shop på og via E-direct på På E-direct finder du kvalitetsprodukter med hurtig levereing.

7 7 Salg Vi har altid fokus på din applikation Vi har sammensat organisationen, så du hurtigt kan få assistance til at løse dine måleopgave. Vi har 6 eksterne medarbejdere, hvis fornemmeste opgave det er, at hjælpe dig til at vælge de bedste instrumenter til dine opgaver og specifikke applikation. Vi har endvidere tilknyttet en række medarbejdere på kontoret i Søborg, specielt indenfor din industri. Det betyder at du altid kan kontakte de samme personer, uanset om du skal bestille varer, have et tilbud eller en teknisk snak om en måleopgave. Dine primære kontakter i salg Generelle forespørgsler Vand & spildevand Energi og marine Mineraler & metaller Fødevare og farmaceutisk industri Service Serviceafdelingen i Endress+Hauser Danmark er en vital del af et globalt servicenetværk. At kunne modtage en sublim service er et godt argument når man vælger instrumentleverandør, i dag er det ikke kun nok at købe et kvalitetsprodukt. Med ca servicemedarbejdere world wide, har Endress+Hauser lokale servicemedarbejdere i 55 lande, heraf 24 salgscentre og 11 produktcentre. På grund af ovenstående ser vi os i stand til, med få dages varsel, at servicere overalt i verden. En totalleverandør af serviceydelser Endress+Hauser tilbyder en bred vifte af serviceydelser fokuseret på industriel måling og procesautomation. Vores serviceafdeling er i stand til at levere hvad der kræves for netop din applikation og instrumenteringsbehov Vi kan tilbyde: Telefonservice/helpdesk Fieldservice Idriftsættelse Kalibreringsservice (på bl.a. den største og akkrediterede (ISO 17025) flow kalibreringsrig i verden. Kontakt vores serviceafdeling direkte på telefon: eller service@dk.endress.com

8 8 Endress+Hauser A/S Poppelgårdvej DK-2860 Søborg Telefon Fax

Endress+Hauser i Danmark. Deres totalleverandør af feltinstrumentering

Endress+Hauser i Danmark. Deres totalleverandør af feltinstrumentering Endress+Hauser i Danmark Deres totalleverandør af feltinstrumentering Velkommen til Endress+Hauser A/S Endress+Hauser A/S er et datterselskab i Endress+Hauser gruppen, et globalt firma der fremstiller

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSE SERVICE PON POWER SERVICE 24/7/365

VEDLIGEHOLDELSE SERVICE PON POWER SERVICE 24/7/365 VEDLIGEHOLDELSE PON POWER CORPORATE CORPORATE INDHOLD 3 4-5 6-7 8-9 10-11 Corporate service Service døgnet rundt - over hele verden Service Vores serviceafdeling Servicenetværk - i hele verden Servicenetværk

Læs mere

REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION

REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION Danfoss Refrigeration & Air Conditioning Division Danfoss Refrigeration & Air Conditioning Division omfatter fire business units og tre salgsregioner. De fire business units Danfoss Refrigeration and Air

Læs mere

Produktoversigt. og distributører står til rådighed i mere end 40 lande over hele verden. MJK din partner for instrumentering og overvågning

Produktoversigt. og distributører står til rådighed i mere end 40 lande over hele verden. MJK din partner for instrumentering og overvågning Produktoversigt 1 MJK er en dansk virksomhed med mere end 30 års erfaring som producent af måle- og reguleringsudstyr til vand- og spildevandsinstallationer. Vores netværk af MJK selskaber og distributører

Læs mere

Siemens 2011. Siemens globalt og i Danmark

Siemens 2011. Siemens globalt og i Danmark Siemens 2011 Siemens globalt og i Danmark Siemens Aktiv i tre sektorer Omsætning efter region Healthcare 93 mia DKK Energy 190 mia DKK 16% 29% 7,7 % 33% 6% 45% 49% Cross-Sector aktiviteter 36 mia DKK Industry

Læs mere

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts Your Expert in Parts Your Expert in Parts Tæt på HC-CARGO Mennesker og eksperter Vores dygtige ansatte sætter en ære i, at give dig den bedste service. Hos HC-CARGO får du svar på alle dine spørgsmål,

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

Services - lige ved hånden Forpligtet til at yde en god service, så du får en optimeret anlægsydeevne

Services - lige ved hånden Forpligtet til at yde en god service, så du får en optimeret anlægsydeevne Products Solutions Services Services - lige ved hånden Forpligtet til at yde en god service, så du får en optimeret anlægsydeevne Services 2 Services - lige By your ved hånden side 4 Support Vi yder support

Læs mere

Anvend ressourcerne bedst muligt

Anvend ressourcerne bedst muligt Anvend ressourcerne bedst muligt Vedligehold Lær af andres erfaringer Reparationer Uddannelse Renovering Tidsbesparelse Ressourcebesparelse Kalibrering Ressourcer Fejlsøgning Sikkerhed Dokumentation Spild

Læs mere

Hygiejnisk, steril, modulopbygget temperaturmåler, Pt100 eller 4 til 20 ma itherm TM401

Hygiejnisk, steril, modulopbygget temperaturmåler, Pt100 eller 4 til 20 ma itherm TM401 Hygiejnisk, steril, modulopbygget temperaturmåler, Pt100 eller 4 til 20 ma DKK 645, 11 35 stk. Komplet produkt information: www.e-direct.endress.com/tm401 Sensorteknologi med hurtig respons God langsigtet

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj Frigørelsesværktøj Udskiftelige skær på klippere, modhager på spredere, batteri med høj ydeevne og innovativ betjeningsknap er med til at gøre WEBER-RESCUE til et førende brand på markedet. Effektivt og

Læs mere

Danfoss i den digitale verden PwC CEO-konferencen, 7. marts 2019

Danfoss i den digitale verden PwC CEO-konferencen, 7. marts 2019 Danfoss i den digitale verden PwC CEO-konferencen, 7. marts 2019 Kim Fausing, Koncernchef Danfoss A/S 1 PwC CEO-konferencen 2019 / Danfoss i den digitale verden Danfoss - 2018 27.800 medarbejdere (heraf

Læs mere

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor FØDEVARESIKKER (ECOLAB) SALTVANDSRESISTENT SVEJSE IMMUN...er nu også svejseimmun! Poto : U.S. Navy - Brugen krænker ingen regler opstillet af U.S. Navy Serie

Læs mere

Lidt om os. - det sikre valg

Lidt om os. - det sikre valg Lidt om os Hele idegrundlaget bag vores virksomhed er bygget op omkring tætninger til industriel anvendelse. Vi dækker hele området fra små finmekaniske tætninger til store, krævende maskintætninger. Vores

Læs mere

FIELDBUS I/O ADVANTAGE

FIELDBUS I/O ADVANTAGE FIELDBUS I/O ADVANTAGE Reducerer kabling og installationsomkostninger 2 I/O per node Beskyttelsesklasse IP/IP7 Enkeltpunkt diagnose Fuldt konfigurerbare I/O punkter Kompakt robust konstruktion 02 03 SKAB

Læs mere

NIVEAUMÅLING MED RADAR FRA VEGA

NIVEAUMÅLING MED RADAR FRA VEGA NIVEAUMÅLING MED RADAR FRA VEGA PULS WL 61 PULS WL 61 Måleområde: Procestilslutning: Op til 15 m Gevind G1½, Monteringsbøjle, Procestemperatur: -40 80 C Procestryk: -1 2 bar Radar specielt udviklet til

Læs mere

ABSOLUT KONTROL ETHERNET-ENCODERER MED EKSTRAFUNKTIONER. Encoder

ABSOLUT KONTROL ETHERNET-ENCODERER MED EKSTRAFUNKTIONER. Encoder ABSOLUT KONTROL ETHERNET-ENCODERER MED EKSTRAFUNKTIONER Encoder KUN DEN, DER STYRER BEVÆGELSESSEKVENSER, KAN FORBEDRE DEM. I maskinerne på de mest forskelligeartede intern transport- eller emballeringsanlæg

Læs mere

Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion.

Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. LIND JENSEN BIOGAS En afdeling af Lind Jensens Maskinfabrik

Læs mere

KUNDETILPASSEDE LØSNINGER

KUNDETILPASSEDE LØSNINGER INSTRUMENTERING MANOMETRE Vil du forbedre produktionsudstyret? Så du optimerer og fremtidssikrer produktionskæden? HNC Group s manometre, til både fødevareindustrien og den pharmaceutiske industri, er

Læs mere

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information.

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information. EFG KUNDESERVICE Together we make it matter EFG kundeservice - gør det nemmere at være kunde. Vi lancerer nu en helt ny kundeservice og logistik model for hurtigere, klarere og bedre kommunikation. En

Læs mere

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust tryggere kan ingen være VENLIG MOD ALLE HÅRD MOD KORROSIONEN For enhver virksomhed, der handler med metalprodukter og elektronik, er et korrosionsfrit miljø

Læs mere

MANOMETRE MESSING RUSTFRI DIGTIALE

MANOMETRE MESSING RUSTFRI DIGTIALE INSTRUMENTERING MANOMETRE MESSING Med tilslutning nedad og bagud i MS58. Husene er i sort kunststof, stål eller rustfrit stål AISI 304. Ø 50 til 160 mm. Tørre eller glycerinfyldte for dæmpning af vibrationer.

Læs mere

Produktion af vandsystemer

Produktion af vandsystemer THORNTON Førende inden for rentvandsanalyse Pålidelighed, brugervenlighed og kravoverholdelse inden for udvikling af vandsystemer Pålidelighed, brugervenlighed og kravoverholdelse Verdensomspændende fokus

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

Oversigt over produktfamilier. Fejlafhjælpning på stedet Hurtig hjælp direkte på stedet PRODUKT- OG SYSTEMSUPPORT

Oversigt over produktfamilier. Fejlafhjælpning på stedet Hurtig hjælp direkte på stedet PRODUKT- OG SYSTEMSUPPORT Oversigt over produktfamilier Hurtig hjælp direkte på stedet A B C D E F LP DIREKTE PÅ STEDET Produktbeskrivelse I tilfælde af en driftsfejl kan der forekomme nedetider og produktivitetstab. Her yder SICK

Læs mere

Produktion II. Produktionsserien er opdelt i tre områder: Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion ll til Microsoft Navision Axapta

Produktion II. Produktionsserien er opdelt i tre områder: Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion ll til Microsoft Navision Axapta h Produktion ll til Microsoft Navision Axapta introducerer begrebet rutestyring, som gør det muligt at udnytte ressourcer mere effektivt. Fordele Valg af den bedste rute til en operation på en given dag.

Læs mere

Måling af ledningsevne. I rent og ultrarent vand

Måling af ledningsevne. I rent og ultrarent vand Måling af ledningsevne I rent og ultrarent vand Anvendelse af ledningsevne Mest anvendt til kvalitets kontrol Overvågning af renhed på vand til processen Kontrol af vand i processen Kontrol af drikkevand

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

Totalløsninger. i sygepleje og lægeartikler. Totalleverandør. Skræddersyet standardsortiment. Undervisning. Handel og logistik.

Totalløsninger. i sygepleje og lægeartikler. Totalleverandør. Skræddersyet standardsortiment. Undervisning. Handel og logistik. Totalløsninger i sygepleje og lægeartikler Totalleverandør. Skræddersyet standardsortiment. Undervisning. Handel og logistik. Procesoptimering Abena tilbyder kompetence på et højt niveau, hvilket afspejles

Læs mere

NIVEAUMÅLING MED RADAR FRA VEGA

NIVEAUMÅLING MED RADAR FRA VEGA NIVEAUMÅLING MED RADAR FRA VEGA VEGAPULS WL 61 VEGAPULS WL 61 Procestilslutning: Op til 15 m Gevind G1½, Monteringsbøjle, Procestemperatur: -40 80 C Procestryk: -1 2 bar Radar specielt udviklet til vand

Læs mere

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen.

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III til Microsoft Navision Axapta forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III Produktionsserien til Microsoft Navision Axapta gør det muligt for producenter at styre hele Fordele

Læs mere

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International 1 Mersalg til eksisterende kunder Flemming Dufke Mercuri International En kort introduktion Ansat i Mercuri International siden 1993 Administrerende Direktør/Partner Sælger, Konsulent, Træner, Salgsleder

Læs mere

TRANSFORMINGWATERCARE

TRANSFORMINGWATERCARE TRANSFORMINGWATERCARE Indhold 2 Visioner for vand 4-5 Eksperter i vandbehandling 6-7 Teknologier til kamp mod korrosion 8-9 Sundt og rent vand naturligvis 10-11 Procesindustri Vand til øl eller vand til

Læs mere

LIND JENSEN SPILDEVAND

LIND JENSEN SPILDEVAND Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. LIND JENSEN SPILDEVAND En afdeling af Lind Jensens

Læs mere

Fiberpakninger Top-sil-ML1, KLINGERsil, Statite, Top-graph

Fiberpakninger Top-sil-ML1, KLINGERsil, Statite, Top-graph Fiberpakninger TopsilML1, KLINGERsil, Statite, Topgraph DanmarkKLINGER KLINGER Danmark har siden 1848 været leverandør af ventiler, pakninger og tætninger. Vi er en del af KLINGERgruppen, som består af

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

MED DRISTIGHED OG OMHU PROCESOPVARMNING TT BOILERS

MED DRISTIGHED OG OMHU PROCESOPVARMNING TT BOILERS MED DRISTIGHED OG OMHU PROCESOPVARMNING TT BOILERS Hvorfor spilde sin kostbare tid, - hvis man kan få andre til at lave arbejdet? Det er ikke altid nemt som kunde, hvis man på egen hånd skal løse specielle

Læs mere

Hvad er tøris? Sikkerhed - HUSK! C. Tøris er carbondioxid (CO 2

Hvad er tøris? Sikkerhed - HUSK! C. Tøris er carbondioxid (CO 2 TØRIS -78 0 C Hvad er tøris? Tøris er carbondioxid (CO 2 ) i fast form. Tøris kaldes tør, fordi det aldrig træder ind i en flydende tilstand, men går direkte fra fast form til gasform. Tøris har den fordel,

Læs mere

PROPEX A/S PROFESSIONELLE TURNKEY LØSNINGER - WORLD WIDE. Bag in Box

PROPEX A/S PROFESSIONELLE TURNKEY LØSNINGER - WORLD WIDE. Bag in Box Bag in Box Propex er totalleverandør af løsninger til emballering af produkter i Bag in Box. Propex er med fra start til slut med rådgivning, valg af udstyr, installation og service af dit anlæg. Propex

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

Sønderborg Vandråd. - Præsentation af Kamstrup. - Målere. - Fjernaflæsningsmuligheder. - Service og hosting

Sønderborg Vandråd. - Præsentation af Kamstrup. - Målere. - Fjernaflæsningsmuligheder. - Service og hosting Sønderborg Vandråd - Præsentation af Kamstrup - Målere - Fjernaflæsningsmuligheder - Service og hosting Klaus Nielsen Salgsingeniør 21321631, kln@kamstrup.com HVEM ER VI En dansk virksomhed ejet af Energiselskabet

Læs mere

RSL Transportbånd ApS

RSL Transportbånd ApS RSL Transportbånd ApS RSL har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

Vi lever og brænder for faget. randører

Vi lever og brænder for faget. randører GROSSISTVAREVIRKSOMHED & DISTRIBUTØR Vi lever og brænder for faget samt sætter en stor ære i kundernes samarbejde med os. Vi stræber derfor vedholdende og dynamisk efter at opfylde vores kunders behov

Læs mere

Optimer din løsning med 360 energieffektivitet

Optimer din løsning med 360 energieffektivitet Danfoss-løsninger til varmepumper Optimer din løsning med 360 energieffektivitet Oplev styrken ved 360 effektivitet med vores markedsførende ekspertise og brede produktportefølje til varmepumper til hjemmet

Læs mere

TRANSMISSIONER FUNKTIONALITET, KVALITET OG DRIFTSIKKERHED HNC GROUP A/S 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK

TRANSMISSIONER FUNKTIONALITET, KVALITET OG DRIFTSIKKERHED HNC GROUP A/S 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK TRANSMISSIONER FUNKTIONALITET, KVALITET OG DRIFTSIKKERHED & P R O C E S HNC GROUP A/S 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK A U T O M A T I O N HISTORIE HNC Group A/S blev grundlagt

Læs mere

Mobile energianlæg verdo.com/energy

Mobile energianlæg verdo.com/energy Mobile energianlæg +45 7010 0234 verdo.com/energy Den ideelle løsning når pladsen er trang Har du ikke plads til et separat kedelrum, eller ønsker du blot muligheden for mobilitet? Så er en blokvogn eller

Læs mere

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien Kvalitets produkter og anerkendte brands Som Danfoss Sales & Service Partner har Hydra egne specialister. Vi tilbyder PLUS +1 -programmering og fleksibel

Læs mere

V50-53 SERIE IN-LINE VENTILER

V50-53 SERIE IN-LINE VENTILER V50-53 SERIE IN-LINE VÆRDI-DESIGNEDE* IN-LINE MED HØJT FLOW *Baseret på den anerkendte Value Engineering metode, som er en meget anerkendt udviklingsmodel, der systematisk sikrer, at der er et godt forhold

Læs mere

PROBLEM: Det er svært at finde nogen. væske- og vakuumpumper. Løsning: Spørg os, vi kan begge dele

PROBLEM: Det er svært at finde nogen. væske- og vakuumpumper. Løsning: Spørg os, vi kan begge dele PROBLEM: Det er svært at finde nogen der er specialister i både væske- og vakuumpumper Løsning: Spørg os, vi kan begge dele PUMPETEKNIK Vi ser det som vores opgave at løse problemer for vore industrikunder.

Læs mere

Up-market-produkter kræver produktudvikling

Up-market-produkter kræver produktudvikling Allan Sørensen, chefanalytiker als@di.dk, 2990 6323 JANUAR 2017 Up-market-produkter kræver produktudvikling Fire ud af ti eksportkroner kommer fra up-market-produkter, som kan oppebære højere priser end

Læs mere

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS En identitet, Et navn ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG ebm-papst Denmark ApS Bachmühle 2 D-74673 Mulfingen Phone +49 7938 81-0 Fax +49 7938 81-110 info1@de.ebmpapst.com Vallensbækvej 21 DK 2605 Brøndby

Læs mere

Erfaring og viden Individualitet og præcision. En stærk partner. Et sikkert valg.

Erfaring og viden Individualitet og præcision. En stærk partner. Et sikkert valg. Erfaring og viden Individualitet og præcision En stærk partner. Et sikkert valg. SUATEC Increased output: The SUATEC Service S U AT E C s F I L O S O F I Vi er et team med klare mål: Vi går fremtiden

Læs mere

NetNordic 365. Dine netværks- og integrationsløsninger i trygge hænder C L O U D D R I F T SUPPORT KONSULENT

NetNordic 365. Dine netværks- og integrationsløsninger i trygge hænder C L O U D D R I F T SUPPORT KONSULENT 365 Dine netværks- og integrationsløsninger i trygge hænder C L O U D D R I F T SUPPORT KONSULENT At være kundens «Best Companion» forpligter Det indebærer blandt andet at vi tilbyder «best-of-breed» løsninger

Læs mere

Højindkomstlande producerer flere kvalitetsvarer

Højindkomstlande producerer flere kvalitetsvarer ERHVERVSØKONOMISK ANALYSE September 2015 Højindkomstlande producerer flere kvalitetsvarer Højindkomstlandene udvikler væsentlig flere upmarket produkter, der kan sælges til højere priser og dermed bære

Læs mere

Tandhjul og Tandstænger

Tandhjul og Tandstænger Tandhjul og Tandstænger /// Standard eller tilpassede løsninger /// Høj kvalitet /// Ekspertise, erfaring og viden /// Korte leveringstider /// Bred vifte af materialer /// Specielle størrelse muligt ///

Læs mere

Specialister i elmotorer

Specialister i elmotorer Specialister i elmotorer Your flexible partner Viden, sparring og hurtige svar Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung, dynamisk organisation og arbejder altid på at gøre

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

Power IT Compact Secondary Substations, CSS. Transformerstationer

Power IT Compact Secondary Substations, CSS. Transformerstationer Power IT Compact Secondary Substations, CSS Transformerstationer The New Standard for Individual Solutions Den, der følger med strømmen, kommer ikke foran ABB s vision er at skabe værdi for vores kunder

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

we know how 306100108-2000 G R U P P E N

we know how 306100108-2000 G R U P P E N we know how G R U P P E N 02 AVN Gruppens ejere. Fra venstre Henrik Krabbe, Peter Krabbe og Ole Krabbe G R U P P E N Teknik der skaber resultater AVN Gruppen blev grundlagt i 1933 af Alfred V. Nielsen.

Læs mere

Aluminium, en nem og hurtig løsning

Aluminium, en nem og hurtig løsning Aluminium, en nem og hurtig løsning Eksperter i aluminium siden 1959 Miljøvenlige produkter af aluminium 2 3 2 3 Purso Oy fremstiller ekstruderede aluminiumprofiler til anvendelse inden for forskellige

Læs mere

MED DRISTIGHED OG OMHU PROCESOPVARMNING

MED DRISTIGHED OG OMHU PROCESOPVARMNING MED DRISTIGHED OG OMHU PROCESOPVARMNING Individuelle Termiske Løsninger - med dristighed og omhu AB&CO TT BOILERS, AB&CO TEKNIK og AB&CO CONSULT er en firmagruppe, der leverer udstyr til procesopvarmning

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

Oversigt over produktfamilier. MRS6000 Synlig forskel takket være flere lag 3D-LIDAR-SENSORER

Oversigt over produktfamilier. MRS6000 Synlig forskel takket være flere lag 3D-LIDAR-SENSORER Oversigt over produktfamilier Synlig forskel takket være flere lag Fordele A RSKEL TAKKET VÆRE FLERE LAG B C D E Med 24 positioner er der næppe noget, der kan skjule sig F 3D-LiDAR-sensoren s effektivitet

Læs mere

Den store forskel er detaljen

Den store forskel er detaljen Den store forskel er detaljen Det er ikke til at se, hvis man ikke lige ved det; Det særlige ved en traverskran fra CERTEX A/S ligger i detaljen. Du kan ikke nøjes med en kran med den rigtige bæreevne

Læs mere

PRODUKTION & SALGSSELSKABER

PRODUKTION & SALGSSELSKABER Globalt salg og service Danfoss sælger produkter med tilhørende service over hele verden i et globalt netværk med 118 salgsselskaber og 72 forhandlere og distributører. Salgsselskaberne ledes fortrinsvist

Læs mere

5300- & 6300-serien. A d d i n g v a l u e t o f a c t o r y. a n d p r o c e s s a u t o m a t i o n. display. ex-interface. isolation.

5300- & 6300-serien. A d d i n g v a l u e t o f a c t o r y. a n d p r o c e s s a u t o m a t i o n. display. ex-interface. isolation. Te m p e r a t u r Tr a n s m i t t e r e 5300- & 6300-serien A d d i n g v a l u e t o f a c t o r y a n d p r o c e s s a u t o m a t i o n display ex-interface isolation temperatur universel 2 Frihed

Læs mere

NIVEAUMÅLING MED RADAR FRA VEGA

NIVEAUMÅLING MED RADAR FRA VEGA NIVEAUMÅLING MED RADAR FRA VEGA Mennesker - Ideer - Løsninger Insatech A/S Algade 133 DK-4760 Vordingborg Danmark Tlf. +45 5537 2095 www.insatech.com mail@insatech.com VEGAPULS WL 61 VEGAPULS WL 61 Måleområde:

Læs mere

Triolab lægger vægt på et tæt samarbejde med kunden, sådan at de tilbudte løsninger fungerer optimalt og tilpasses kundens behov.

Triolab lægger vægt på et tæt samarbejde med kunden, sådan at de tilbudte løsninger fungerer optimalt og tilpasses kundens behov. Side 1 af 8 Indledning Triolab er et firma, der forhandler kvalitetsløsninger til laboratorier i flere segmenter. Triolab er et firma, der forestår totalløsninger. Der tilbydes support på højt fagligt

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Forbrugsvarer nemt, trygt og fleksibelt Det er vores mål at være dit foretrukne valg, når det gælder forbrugsvarer. Den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

Oversigt over produktfamilier. Lector63x Intelligent. Fleksibel. Intuitiv. KAMERABASEREDE KODELÆSERE

Oversigt over produktfamilier. Lector63x Intelligent. Fleksibel. Intuitiv. KAMERABASEREDE KODELÆSERE Oversigt over produktfamilier Lector63x Intelligent. Fleksibel. Intuitiv. Fordele A NT. FLEKSIBEL. INTUITIV. B C D E F Lector63x sikrer optimal kombination af performance og fleksibilitet i et kompakt

Læs mere

NORDHAVN MARINE & OFFSHORE 01. marine. service. industri. offshore

NORDHAVN MARINE & OFFSHORE 01. marine. service. industri. offshore NORDHAVN MARINE & OFFSHORE 01 marine service industri offshore 02 NORDHAVN MARINE & OFFSHORE NORDHAVN MARINE & OFFSHORE 03 NORDHAVN MARINE & OFFSHORE EKSPERT I DIESELMOTORER, GENERATOR- OG FREMDRIVNINGSANLÆG

Læs mere

EL & Teknik 06. Aktiv universal fordelerboks. Løsninger til Industriel Ethernet. Rod i forbindelserne? Se løsningen. Hager-Gruppen - samles hos Wexøe

EL & Teknik 06. Aktiv universal fordelerboks. Løsninger til Industriel Ethernet. Rod i forbindelserne? Se løsningen. Hager-Gruppen - samles hos Wexøe SIDE 2 SIDE 4 SIDE 6 SIDE 8 Hager-Gruppen - samles hos Wexøe Rod i forbindelserne? Se løsningen Løsninger til Industriel Ethernet Aktiv universal fordelerboks Vi ses på stand C 3900 TIDSSKRIFT OM ELEKTRONIK

Læs mere

DET ER DE INDRE VÆRDIER, DER TÆLLER LØSNINGER TIL DREVTEKNIKKEN INDEN FOR ROBOTTEKNOLOGIEN

DET ER DE INDRE VÆRDIER, DER TÆLLER LØSNINGER TIL DREVTEKNIKKEN INDEN FOR ROBOTTEKNOLOGIEN DET ER DE INDRE VÆRDIER, DER TÆLLER LØSNINGER TIL DREVTEKNIKKEN INDEN FOR ROBOTTEKNOLOGIEN Smart Motor-sensorer SMART MOTOR-SENSORER HELT IGENNEM INTELLIGENTE SICK MOTOR-FEEDBACKSYSTEMER Præcise, pålidelige

Læs mere

Betonelementteknologi www.avermann.de

Betonelementteknologi www.avermann.de Betonelementteknologi www.avermann.de Velkommen til AVERMANN! AVERMANN er en familieejet virksomhed med aktiviteter world-wide. Virksomheden har mere end 300 ansatte og har produceret høj-kvalitets produktionsudrustning

Læs mere

Online-datablad. FTS-I100F14A T-Easic FTS FLOWMÅLERE

Online-datablad. FTS-I100F14A T-Easic FTS FLOWMÅLERE Online-datablad FTS-I100F14A T-Easic FTS A B C D E F Billeder kan afvige Bestillingsoplysninger Type Varenr. FTS-I100F14A 1091144 Andre instrumentudførelser og tilbehør www.sick.com/t-easic_fts H I J K

Læs mere

Samtidig fungerer mobiltelefonen i Ruko GSM Key som et trådløst nøglekort, der kan medvirke til styre adgangen til bygninger og rum.

Samtidig fungerer mobiltelefonen i Ruko GSM Key som et trådløst nøglekort, der kan medvirke til styre adgangen til bygninger og rum. G S M K E Y M o b i l t e l e f o n s o m n ø g l e o g a d g a n g s k o n t r o l R U K O G S M K E Y - T R Å D L Ø S S T Y R I N G A F S I K R I N G O G A D G A N G S K O N T R O L Nu får danske virksomheder

Læs mere

marineshaft.com ... move on!

marineshaft.com ... move on! marineshaft.com... move on! Vi betragter opgaven som fuldført i det øjeblik, vores kunde er klar til at...... move on! Om MarineShaft 4-5 Godkendt koldretning af propelleraksler og rorstammer med klassecertifikat

Læs mere

NEW SERIES. Frekvens omformermotor

NEW SERIES. Frekvens omformermotor NEW D Frekvens omformermotor Serviceydelser til Kunden Skræddersyede produkter iht. kundebehov er en af Motovarios stærke sider. Takket være vores check list har kunden mulighed for at give en detaljeret

Læs mere

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet E MPOWERING YOUR BUSINE SS SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet www.toyota-forklifts.dk SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet Som man kan forvente af verdens førende

Læs mere

Tavler og processtyring

Tavler og processtyring 38 Tavler og processtyring Tavler og Processtyring Vi er blandt de førende producenter af tavler og automationsløsninger til det industrielle og maritime marked. 39 Tavler og processtyring Vi kan tilbyde

Læs mere

Oxix MÅLING AF OPLØST ILT BROCHURE DK 5.40 OXIX BROCHURE 1401

Oxix MÅLING AF OPLØST ILT BROCHURE DK 5.40 OXIX BROCHURE 1401 Oxix MÅLING AF OPLØST ILT BROCHURE DK 5.40 OXIX BROCHURE 1401 SENSOR MED MINIMAL VEDLIGEHOLDELSE Oxix til måling af opløst ilt er et unikt system, hvor en avanceret solid-state optisk sensor kommunikerer

Læs mere

Egensikre signalbehandlingsenheder med fuld SIL-vurdering

Egensikre signalbehandlingsenheder med fuld SIL-vurdering Egensikre signalbehandlingsenheder med fuld SIL-vurdering overhold IEC 61511-standarden lokalt PERFORMANCE MADE SMARTER TEMPERATUR EX-INTERFACES KOMMUNIKATIONSINTERFACES MULTIFUNKTIONER ISOLATION DISPLAYS

Læs mere

Informationsblad om temaer og nyheder indenfor gasser og gassystemer. Skal De have udført en gassystemløsning der efterlever FDA krav?

Informationsblad om temaer og nyheder indenfor gasser og gassystemer. Skal De have udført en gassystemløsning der efterlever FDA krav? GASTEK INFO NR. 1 Informationsblad om temaer og nyheder indenfor gasser og gassystemer. På efterfølgende sider tages følgende emner op: Skal De have udført en gassystemløsning der efterlever FDA krav?

Læs mere

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission AKTIV HYDRAULIK Dine behov - vores mission Totalløsninger Fra idé til produktion og salg. Vi hjælper dig med udvikling og design af hydrauliksystemer. Vores landdækkende servicepartnere tilser gerne dine

Læs mere

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC Kvalitets- og miljøhåndbog Introduktion Denne præsentation informerer om Crysbergs forretningsområde, kvalitetscertificeringer og kvalitetspolitik. Endvidere giver den overordnet indsigt i Crysbergs kvalitetsværktøjer

Læs mere

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service.

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. JKS PROFILKATALOG Onlineshop Koncept Service Totalløsninger DANSK PRODUCENT Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. VELKOMMEN DIN TOTALLEVERANDØR

Læs mere

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service.

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. JKS PROFILKATALOG Onlineshop Koncept Service Totalløsninger DANSK PRODUCENT Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. VELKOMMEN Har du ren

Læs mere

Online-datablad FFUS10-1G1IO FFU FLOWMÅLERE

Online-datablad FFUS10-1G1IO FFU FLOWMÅLERE Online-datablad FFUS10-1G1IO FFU FFUS10-1G1IO FFU A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Billeder kan afvige Oversigt over tekniske data Egenskaber Medium Bestillingsoplysninger Type Andre instrumentudførelser

Læs mere

Online-datablad FFUS10-1G1IO FFU FLOWMÅLERE

Online-datablad FFUS10-1G1IO FFU FLOWMÅLERE Online-datablad FFUS10-1G1IO FFU FFUS10-1G1IO FFU A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Billeder kan afvige Oversigt over tekniske data Egenskaber Medium Bestillingsoplysninger Type andre instrumentudførelser

Læs mere

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC Fjernstyring af intelligente vandingssystemer Vanding af golfbaner og andre græsarealer via en GPRS/Web løsning Crysbergs udviklingsingeniører blev sat på en spændende opgave, da en af vores samarbejdspartnerne

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

Brandporte, branddøre. og ståldøre

Brandporte, branddøre. og ståldøre Brandporte, branddøre og ståldøre Porte og døre til ethvert behov Som en af Europas førende producenter af brandporte, branddøre og ståldøre tilbyder Novoferm et komplet program, der modsvarer kundernes

Læs mere

Proline Prosonic Flow B 200

Proline Prosonic Flow B 200 Products Solutions Services Få hjælp til vedligeholdelse af din biogasmåler Slide 1 Prosonic Flow B 200 Den foretrukne målingsteknologi for våd biogas. Innovativ industri optimeret flowmåler til biogas.

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

Det er lige henne om hjørnet

Det er lige henne om hjørnet Sæsonen 2015-2016 Det er lige henne om hjørnet - der står fotografen og håber på at få de helt rigtige optagelser. Måske er det eleverne på netop jeres skole, Unger tænker på! Det bliver jeres elever der

Læs mere

Sørensen & Kofoed er din samarbejdspartner indenfor måling af: Tryk Temperatur Niveau Flow. Signalbehandling

Sørensen & Kofoed er din samarbejdspartner indenfor måling af: Tryk Temperatur Niveau Flow. Signalbehandling INSTRUMENTERING OVERSKRIFT SØRENSEN & KOFOED A/S INSTRUMENTERING Sørensen & Kofoed er din samarbejdspartner indenfor måling af: Tryk Temperatur Niveau Flow PRODUKTGRUPPER Manometre Pressostater Tryktransmittere

Læs mere