Præsenterer løsninger for BADELAND, SVØMMEHAL, RESORTS- og FERIECENTRE, KLUBSYSTEMER m.v.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Præsenterer løsninger for BADELAND, SVØMMEHAL, RESORTS- og FERIECENTRE, KLUBSYSTEMER m.v."

Transkript

1 DKC ApS Vordingborgvej 415, 4690 Haslev Tel. : info@dkcadgang.dk Præsenterer løsninger for BADELAND, SVØMMEHAL, RESORTS- og FERIECENTRE, KLUBSYSTEMER m.v. Effektive, sikre og brugervenlige systemer, der integrerer løsninger for Adgangskontrol med kontaktløse læsere Betalinger og afregning Kontantløse betalingssystemer Tids- og jobkontrol Parkeringssystemer Fitness- og andre klubsystemer m.v. Samt med diverse produkter for adgang, udgang, Ind- og udkørsel, betalingsterminaler, kortlæsere og meget andet.

2 Driftsikre totalløsninger DKC er, via vores samarbejdspartnere, underleverandør til store projekter på krydstogtskibe. Vi leverer selv direkte til badelande, svømmehaller, hoteller, resorts- og feriecentre m.v. Vi leverer et samlet system, hvor alle kassesystemer, adgangskontrol, låse- og afregningssystemer og meget mere er integreret i én samlet, effektiv løsning. Vi bliver valgt fordi vi er i stand til at levere driftsikre totalløsninger, der gør det nemt at håndtere selv store mængder besøgende. En totalløsning kan for eksempel indeholde Reception med kasse og betaling Betalingsterminaler Personmøller Polet- og møntautomater Vekselautomater Kasseterminaler Centraludstyr Det betyder at en gæst i et badeland eller i et feriecenter jævnligt er i kontakt med vores omfattende system. Fra en gæst ankommer og parkerer i P-anlægget til gæsten checker ud, anvender han det samme medie med RFID (som armbånd, nøglebrik eller plastkort til kontaktløs og kontantløs betaling, adgangskontrol m.v. RFID-mediet i vores totalløsning til et badeland kan for eksempel aktivere følgende: Køb af parkeringsbillet eller som fri ind- eller udkørsel fra P-anlægget Åbning af bomme og personmøller Åbning af garderobeskabe og opbevaringsbokse m.v. Betaling for fitness og massage Adgang til hotelværelset Betaling for at spise i restauranten Køb af varer i automater Registrering af ankomst og afgang fra lokaliteten og meget, meget mere. Til disse totalløsninger er vores kunder ofte entreprenører, rådgivende ingeniører, arkitekter, og ingeniører. Vi leverer også totalløsninger til fitnesscentre, varehuse og klubber. Lad os mødes om dit projekt DKC tilbyder at projektere, sammensætte og give det rigtige tilbud med styring af hele anlægget. Vi tilbyder også en attraktiv serviceaftale, der udføres over hele landet og i Sverige. Totalløsninger fra DKC tilpasses individuelt og de er kendt for at være driftsikre, brugervenlige og effektive. Lad os mødes til et uforpligtende møde om dit projekt. Ring på tlf og aftal et tidspunkt.

3 GAT-systemet Det perfekte system med integreret Kasse- og afregningssystem Kontantløs betaling Kontaktløs adgangskontrol Tids- og jobkontrol for medarbejdere Parkeringsystem Klub- og fitness m.v. Låsesystemner for garderobebokse m.v. Med kun ét datamedie (med RFID) i form af et plastkort, et armbånd eller en nøglebrik har man adgang til alle de faciliteter, der er givet til brugeren og man skal ikke have pungen op hele tiden eller have nøgler til de forskellige skabe, døre o.s.v. Personalet sparer tid de skal ikke tænke på byttepenge eller fylde mønter/poletter i diverse automater og meget andet de kan kort og godt bruge tiden til at servicere kundernes behov, Administrator tjener op til 40% mere pr. gæst, idet alle undersøgelser fra hele verden viser, at alle gæster bruger meget mere til impulsive køb, når de ikke skal have pungen op. Gæsterne får en bedre oplevelse af stedet det vil virke som et driftsikkert, effektivt og et meget brugervenligt anlæg og de vil med garanti anbefale andre at besøge stedet. Her ses den enkle betjening af terminalerne ved adgang, betaling m.v. Det store, klare, baggrundsbelyste display guider brugeren i funktioner og sprogvalg kan endda vælges. Både plastkort og armbånd kan læses af terminalerne. Kort eller armbånd til adgang, til udgang, til registrering af forbrug af diverse faciliteter og meget andet. I omklædningsrum for garderobebokse Ved adgang til svømmehal, baderum, wellness, sauna m.v. Ved adgang til solarier, fitnessrum og lign. Ved udgang kan en terminal sluge et armbånd så det kan bruges igen og igen (for svømmehaller m.v.) Også terminaler for indlægning af beløb på sit brugermedie, for saldotjek af dette, for booking af tid, ture, baner, udlejning og meget andet..

4 WBD 500 Armbånd dispenser og encoder for RFID-bånd. Kabinet i rustfrit stål med børstet mat finish. Frontlåge i rustfrit stål med 4-punkts sikkerhedslås. Frontlågen kan leveres med folie, der er 100% kundespecificeret. Kan have op til 6 armbånddispensere, hver med 47 bånd. Ved udstedelse kodes de direkte. Hurtig og præcis (kun 1,5 sek.) for kodning, test og udlevering. Man kan også have så mange armbåndsdispensere, man vil f.eks. placeret bag ved en væg med en sliske ned til en udfaldsbakke på forsiden, hvor båndet så kommer ud. Enheden kan være stand-alone og den kan kobles sammen med en varekøbsautomat. Dimensioner (h x b x d) : 175 x 75 x 45 cm Den kan have direkte ethernetforbindelse til en betalingsterminal, for eksempel model EMS DE SPARER PERSONALE KUNDERNE SLIPPER FOR KØDANNELSER VED KASSEN GAT 6350 Stander med indbygget RFID-læser der kan sluge siliconebånd, der er engangsbånd, flerturs bånd, hvor der ikke er flere ture på - eller bånd, hvor gyldighedsperioden for et sæson/års bånd er udløbet. Kan kun anvendes med siliconebånd - IKKE for engangs-bånd med f.eks. snaplukning. Kan tilbygges en personmølle af typen KABA TPB 01. Men den kan altid kobles sammen med andre typer af personmøller, drejelåger, karusseller, tælleapparater m.v. Et display og LED-lamper (rød og grøn) guider brugeren på en let og enkel måde. Hvis båndet ikke er udløbet, eller har flere ture indlæses båndet blot og signal gives til personmølle om at åbne for passage. Hvis båndet er et engangsbånd, hvis turene er opbrugt eller gyldighedsperiode er udløbet, vises i display et og ved en lampe at man skal sende armbåndet ned i slisken for genbrug. Når båndet kører ned i slisken indlæses det af en indbygget RFIDlæser, der sender besked til databasen om at båndet er returneret og samtidig gives signal til personmølle eller andet om at åbne for passage ud. Med denne enhed er De sikker på ALTID at få RFID-båndene retur, så de kan anvendes igen og igen måske gange eller mere. DET GIVER GOD ØKONOMI.

5 EMS 4000 Den fuldautomatiske betalingsterminal. Alle former for betalinger kan den håndtere. Som standard med stort display (ikke touch) og 8 vandalsikre taster. Optionelt med 10,4 farve touchskærm i stedet for display og taster. Kvittering kan udskrives på tyndt thermopapir i stor rulle eller som billet af fanfoldede billetter (i cassetter á stk), der forsynes med en stregkode eller som RFID-billetter (også fanfoldede) i cassetter á stk. Desuden som standard med kreditkortbetaling med PIN-kode. Optionelt med modul for betalinger med de nye NFC-kort. Optionelt (senere) med betaling via mobiltelefon. Optionelt med møntbetaling og byttepengefunktion. Optionelt med seddellæser (læser seddel i alle 4 retninger). Som standard med hybrid, motoriseret læser for stregkoder og/eller kort og billetter med RFID. Modellen kan være som til venstre med underdel og/eller overdel med et illumineret skilt, f.eks. KASSE. Eller modellen kan være vægophængt som billedet nedenfor til venstre. Udover de ovenfor nævnte standard muligheder, er der en masse andre forskellige options Hør nærmere herom. Terminalen kan have direkte ethernetforbindelse til f.eks. de 2 enheder på forrige side og til f.eks. ind- og udkørselsterminaler i et parkeringsanlæg. Terminalen SKAL have internetopkobling. DET ER TERMINALEN MED DE UANEDE MULIGHEDER DKC kan også levere andre typer af betalingsterminaler, 800-serien med flere varianter og 700-serien for den lille, prisbillige løsning uden mange af de nævnte muligheder, der er i og 800-serien. DKC s manuelle, personalebetjente kassesystemer Vi kan levere mange forskellige POS-terminaler, afhængig af behov, krav og ønsker om hurtighed, muligheder, skærmstørrelser m.v. Til alle kan leveres 100% kundespecifikke softwareløsninger, Der medfølger kasseskuffe, kundedisplay og kvitteringsprinter til alle. Til alle kan tilsluttes diverse andre printere, diverse trådløse systemer samt naturligvis kreditkortbetalingsterminaler også med NFC-kortbetaling eller med betaling via mobiltelefon.

6 Anvendelsesmulighederne er utallige : Som nøglesystem uden nøgle Som nøgle til elektroniske låse Låse kan være stand-alone eller i netværk Adgangs- kort til faciliteter, services, døre m.v. Som tids- og jobkontrol for personalet For indlægning af beløb m.v. på kort/armbånd For fri ind- og udkørsel til parkeringsanlæg Som adgangs- kort til diverse rum For adgang til fitness, wellness, solarier, sauna For adgang til svømmehal og områder Som kontantløst betalingsmiddel i restauranter, butikker, forretninger og lign. Samt en masse andet alt afhængigt af kundens behov, krav og ønsker. Flere forskellige terminaler gør systemet fleksibelt - og kan installeres i alle mulige arkitektoniske miljøer : Med eller uden display Med eller uden tastatur Med eller uden printer Med eller uden VoIP Eksempler på terminaler Flere forskellige RFID-brugermedier kan anvendes i samme system : Diverse engangsbånd af forskelligt materiale Specielle nøgle -brikker, for mere robust brug af systemerne Diverse plast- og siliconearmbånd for vådområder Let oprettelse, sletning, vedligehold af såvel armbånd som nøglebrikker og plastkort Desktopterminaler, der gør det let at betjene disse for personalet på en både hurtig, enkel og brugervenlig måde. Kan læse både armbånd og såkaldte nøglebrikker samt plastkort alle med RFID. En af de mest brugte terminaler GAT 6100 INFO & READER En lille, elegant terminal for visning af informationer til gæsterne, bl.a. kan man se sin kontosaldo på sit brugermedie, man kan se evt. resterende tid eller antal gange, man kan se rabatter, tilgodehavende o.m.a. Enkel montering (plug n play) Fleksible anvendelsesmuligheder Brugeren guides i hele forløbet via display et Kan også anvendes som adgangslæser Yderligere uddybende information kan hentes i vore DOWN LOAD filer - se under Badeland A4 brochure DK 18 sider

MAPT STANDARD SYSTEM

MAPT STANDARD SYSTEM DKC ApS Vordingborgvej 415 Telefon : 5663 3511 info@dkcadgang.dk DK-4690 Haslev Telefax : 5663 3611 www.dkcadgang.dk MAPT STANDARD SYSTEM ( Mobile Access Control, Payment & Ticketing ) Mobilt system for

Læs mere

Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG. Præsenterer

Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG. Præsenterer Præsenterer Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG Alle formere for betalinger med kontanter og udenlandsk valuta. Byttepenge i danske mønter. Betalinger med kreditkort, NFC-kort (og

Læs mere

Total løsning for små færgeruter, havne og marinaer

Total løsning for små færgeruter, havne og marinaer Total løsning for små færgeruter, havne og marinaer Billet-, saldocheck -, upload- og betalingsterminaler KASSE Ethernet - eller RS232/485/422 Adgangskontrolsystem RFID-læsere Stregkodelæsere Læsere for

Læs mere

Polet-, veksel- og kortautomater

Polet-, veksel- og kortautomater DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Telefon : +45 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk Polet-, veksel- og kortautomater Mønt- og poletautomater - EMS 5x serien Med automaterne 55,

Læs mere

CLS - systemerne. Præsenterer. DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark. Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611

CLS - systemerne. Præsenterer. DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark. Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611 DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611 Mail : info@dkcadgang.dk Web : www.dkcadgang.dk Præsenterer CLS - systemerne HOVEDKONTOR CENTRAL PC (server)

Læs mere

EMS Parkerings Management System

EMS Parkerings Management System DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Tel.: +45 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk CVR : 31055075 EMS Parkerings Management System EMS 4000 Serie af Billet-, bookingog betalingsterminaler.

Læs mere

EMS Parkerings Management System

EMS Parkerings Management System DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Tel.: +45 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk CVR : 31055075 EMS Parkerings Management System EMS 4000 Serie af Billet-, bookingog betalingsterminaler.

Læs mere

Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG

Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG Præsenterer Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG Alle formere for betalinger med kontanter og udenlandsk valuta. Byttepenge i danske mønter. Betalinger med kreditkort, NFC-kort (og

Læs mere

SVØMMEHAL System EMS ENTRY

SVØMMEHAL System EMS ENTRY SVØMMEHAL System EMS ENTRY Med følgende integrerede løsninger for Adgangskontrolanlæg Betalingssystemer Tællesystem m.v. BAR Diverse udgange til f.eks. : Varmtvandsbassin SPA-pool Solarium Restaurant Fitness

Læs mere

Kort oversigt med diverse løsninger for AUTOCAMPERPARKERING

Kort oversigt med diverse løsninger for AUTOCAMPERPARKERING Kort oversigt med diverse løsninger for AUTOCAMPERPARKERING Med alle former for betalinger (kontanter og kreditkort, NFC-kort, kontantløst med RFID m.v.) DKC ApS Telefon : +45 5663 3511 Vordingborgvej

Læs mere

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT!

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! DKC ADGANGSKONTROL Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! De ved altid HVEM, der kommer ind og går ud HVORNÅR dette sker - og ad HVILKEN dør, port, bom eller pullert dette sker.

Læs mere

VASKERILØSNINGER. for selvbetjente vaskerier. * Display og 3/5 funktionstaster * Betaling med kontanter * Udstedelse af RFID-kort

VASKERILØSNINGER. for selvbetjente vaskerier. * Display og 3/5 funktionstaster * Betaling med kontanter * Udstedelse af RFID-kort VASKERILØSNINGER for selvbetjente vaskerier Løsning 1 * Display og 8 funktionstaster * Udstedelse af RFID-kort * Genopladning af beløb på RFID-kort * Betaling for kort og genopladning med kontanter og

Læs mere

Betalingsterminaler. Det er kun økonomien og kundens behov, der er afgørende for hvilket system man skal vælge.

Betalingsterminaler. Det er kun økonomien og kundens behov, der er afgørende for hvilket system man skal vælge. Betalingsterminaler Betalingsterminaler og betalingsanlæg til parkeringsområder m.m. Vi har alle typer betalingsterminaler og betalingsanlæg til parkering og andre steder, hvor det giver mening at have

Læs mere

Eksempel på TUP-terminaler

Eksempel på TUP-terminaler Eksempel på TUP-terminaler i f.eks. forlystelsespark, vandland, museum m.v. Central administration PC-netværk Internet Intranet Mobilnet Central PC (server) switch Turbåndprintere /-encodere Plastkortprintere

Læs mere

BILLETTERMINALER. BILLET- og KORTPRINTERE BILLET- og KORTDISPENSERE BILLET- og KORTVALIDATORER BILLET- og KORTLÆSERE. Bærbare BILLETPRINTERE

BILLETTERMINALER. BILLET- og KORTPRINTERE BILLET- og KORTDISPENSERE BILLET- og KORTVALIDATORER BILLET- og KORTLÆSERE. Bærbare BILLETPRINTERE Sikkerhed - frem for alt Med løsninger, der tilpasses DERES behov DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk BILLETTERMINALER

Læs mere

TOTALSYSTEM. Kombinerer betalingssystemer med billetsalg, adgangskontrol, parkeringsanlæg, datafangst, booking- og udlejningssystemer.

TOTALSYSTEM. Kombinerer betalingssystemer med billetsalg, adgangskontrol, parkeringsanlæg, datafangst, booking- og udlejningssystemer. DKC ApS Telefon : +45 5663 3511 Vordingborgvej 415 Telefax : +45 5663 3611 DK-4690 Haslev www.dkcadgang.dk info@dkcadgang.dk TOTALSYSTEM Kombinerer betalingssystemer med billetsalg, adgangskontrol, parkeringsanlæg,

Læs mere

Betalingsterminaler. For eksempel kan vore systemer også styre brugen af fitnesscenter, solarium, vaskemaskiner, toiletter, baderum m.v.

Betalingsterminaler. For eksempel kan vore systemer også styre brugen af fitnesscenter, solarium, vaskemaskiner, toiletter, baderum m.v. Betalingsterminaler Betalingsterminaler og betalingsanlæg til parkeringsområder m.m. Vi har alle typer betalingsterminaler og betalingsanlæg til parkering og andre steder, hvor det giver mening at have

Læs mere

DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Tel.:

DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Tel.: DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Tel.: +45 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk Betalings- og billetsystemer Systemer for kundebetalte parkeringsanlæg Udstyr for Autocamperparkering Bomanlæg

Læs mere

MULTI ARENA STADION POOL OMRÅDE HOTEL CAMPING PLADS CAMPING PLADS BADE LAND 5. Restaurant 1 Reception. Minimarked. Familie rum.

MULTI ARENA STADION POOL OMRÅDE HOTEL CAMPING PLADS CAMPING PLADS BADE LAND 5. Restaurant 1 Reception. Minimarked. Familie rum. Restaurant Reception MULTI ARENA STADION CAMPING PLADS HOTEL Minimarked Grill- og iskiosk Restaurant CAMPING PLADS Toiletter HERRER Baderum HERRER Baderum DAMER Toiletter DAMER 3 5 4 8 6 0 9 7 3 POOL OMRÅDE

Læs mere

PARKERINGSSYSTEMER. Modulopbyggede For alle typer og størrelser af P-anlæg

PARKERINGSSYSTEMER. Modulopbyggede For alle typer og størrelser af P-anlæg DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Telefon : 56 63 35 11 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk ADGANGSKONTROL BETALINGSTERMINALER BILLETTERMINALER KORTSYSTEMER PARKERINGSSYSTEMER TURBÅND / TURPAS /

Læs mere

BILLETSYSTEM ADGANGSKONTROL PARKERINGSANLÆG BETALINGSSYSTEMER

BILLETSYSTEM ADGANGSKONTROL PARKERINGSANLÆG BETALINGSSYSTEMER PRÆSENTERER TOTALLØSNING med TURBÅND- og BILLETSYSTEM ADGANGSKONTROL PARKERINGSANLÆG BETALINGSSYSTEMER Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Tel. : +45 5663 3511 Fax : +45 5663 3611 Mail : info@dkcadgang.dk

Læs mere

Præsenterer løsninger for CAMPING PLADSER og AUTOCAMPERPLADSER

Præsenterer løsninger for CAMPING PLADSER og AUTOCAMPERPLADSER Præsenterer løsninger for CAMPING PLADSER og AUTOCAMPERPLADSER Trafiklys og skilte m.v. Bomsystemer EMS ENERGY "MASTER" EMS ENERGY "SLAVER" EMS CLEAN Stander for tømning af toiletcassette fra autocamper

Læs mere

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion...

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion... Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software Design, kvalitet og funktion... Indledning Komplette forsyningsløsninger til marinaer, havne og campingpladser tallykey A/S udvikler

Læs mere

Diverse andre produkter

Diverse andre produkter Diverse andre produkter B 50 BÆRBARE LØSNINGER DKC leverer en masse trådløse og bærbare løsninger for såvel betalinger som datafangst, læser af brugermedier o.m.a. Se iøvrigt på de næste sider. Android

Læs mere

PERSONMØLLER Billederne er eksempler DKC har flere designs end de viste eksempler

PERSONMØLLER Billederne er eksempler DKC har flere designs end de viste eksempler PERSONMØLLER Billederne er eksempler DKC har flere designs end de viste eksempler (120 ) åben personmølle. Standardudgave. Ved strømsvigt er der åbent i begge retninger - eller låst i begge retninger.

Læs mere

Selvbetjeningsløsninger i VASKE- og RENGØRINGSANLÆG for AUTOCAMPERE, CAMPINGVOGNE, VAREBILER, MINIBUSSER m.v.

Selvbetjeningsløsninger i VASKE- og RENGØRINGSANLÆG for AUTOCAMPERE, CAMPINGVOGNE, VAREBILER, MINIBUSSER m.v. Selvbetjeningsløsninger i VASKE- og RENGØRINGSANLÆG for AUTOCAMPERE, CAMPINGVOGNE, VAREBILER, MINIBUSSER m.v. DKC's WASH & CLEAN system På stadig flere campingpladser, hvor der eventuelt også er parkering

Læs mere

Forside. 2. Opstart/afslutning af kasseterminal.

Forside. 2. Opstart/afslutning af kasseterminal. Forside. Indhold.. Opstart/afslutning af kasseterminal.. Gennemfør salg a. Ekspedient nr. b. Kontant salg. c. Dankort salg 4. Gennemfør salg NFC. 5. Fejltastning, samt retursalg a. Returner salg (Kun muligt

Læs mere

Kort System. - v i g ø r d e t l e t t e r e - CompuMat adgangskontrol og betalings tilbyder en dynamisk og sikker

Kort System. - v i g ø r d e t l e t t e r e - CompuMat adgangskontrol og betalings tilbyder en dynamisk og sikker Kort System - v i g ø r d e t l e t t e r e - Adgangskontrol Forbrugsmåling Billettering Betaling CompuMat adgangskontrol og betalings tilbyder en dynamisk og sikker løsning med custom-fit software, der

Læs mere

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang...

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... Enkelt og effektivt program til afregning af forbrug og adgangskontrol, baseret på tallycard+ og tallybee systemer tallymaster

Læs mere

BILLETSYSTEMER HENVISNING TIL PLADS NR. SERVICEMINDED og VELUDDANNET PERSONALE. FLYTBART UDSTYR LÆSER/SCANNER og PRINTER

BILLETSYSTEMER HENVISNING TIL PLADS NR. SERVICEMINDED og VELUDDANNET PERSONALE. FLYTBART UDSTYR LÆSER/SCANNER og PRINTER BILLETSYSTEMER BILLET- AUTOMATER med PRINTERE og BETALING GRUPPE BILLETTER PERSONALE-BETJENT BILLETKØB KØRSELS- VEJLEDNINGER HENVISNING TIL PLADS NR. ABONNEMENT FORDELE FLYTBART UDSTYR LÆSER/SCANNER og

Læs mere

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT!

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! DKC ADGANGSKONTROL Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! De ved altid HVEM, der kommer ind og går ud HVORNÅR dette sker - og ad HVILKEN dør, port, bom eller pullert dette sker.

Læs mere

ADGANGSKONTROLSYSTEM Max. 20 døre Max. 40 læsere Max. 20 udgangstryk Max. 1.000 brugere Kan udbygges til system D 6000

ADGANGSKONTROLSYSTEM Max. 20 døre Max. 40 læsere Max. 20 udgangstryk Max. 1.000 brugere Kan udbygges til system D 6000 ADGANGSKONTROLSYSTEM Max. 20 døre Max. 40 læsere Max. 20 udgangstryk Max. 1.000 brugere Kan udbygges til system D 6000 3000 ADGANGSKONTROLSYSTEM Et af DKC s adgangskontrolsystemer hedder 3000. Det er et

Læs mere

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir Offline adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et enkelt og fleksibelt system SmartAir er et adgangskontrolsystem, der er velegnet til både virksomheder,

Læs mere

Kasseløsning. - V i g ø r d e t l e t t e r e -

Kasseløsning. - V i g ø r d e t l e t t e r e - Kasseløsning - V i g ø r d e t l e t t e r e - CompuCash samler alle opgaver i restauranten, butikken og kiosken i ét og samme system. Vi tilbyder en helt unik program tilpasning - både til den enkelte

Læs mere

MEE is all about YOU

MEE is all about YOU MEE is all about YOU Om MEE TM Sådan fungerer systemet MEE TM er et betalingssystem, der gør det muligt at betale med mobiltelefonen (smartphones) på en enkel, hurtig, fleksibel, sikker og billig måde

Læs mere

EASI POS KASSETERMINALSYSTEM

EASI POS KASSETERMINALSYSTEM EasiPos er opbygget med industriel standardhardware og flere forskellige touch-skærme kan tilbydes - lige fra low-cost CRT-skærme til passive og aktive LCD-skærme. Håndholdt udstyr, bl.a. PDA's og scannere

Læs mere

Forside. 2. Opstart/afslutning af kasseterminal.

Forside. 2. Opstart/afslutning af kasseterminal. Forside. Indhold.. Opstart/afslutning af kasseterminal.. Gennemfør salg a. Ekspedient nr. b. Kontant salg. c. Dankort salg 4. Fejltastning, samt retursalg a. Returner salg (Kun muligt med administrator

Læs mere

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir - Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et fleksibelt og enkelt adgangskontrolsystem SmartAir er velegnet til virksomheder, boligforeninger, kommuner

Læs mere

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Kvalitet Sikkerhed Tryghed proxsafe løser dine nøgleproblemer Hvor er digital kameraet? Hvem har brugt firmabilen? Hvornår var teknikeren sidst i

Læs mere

Elektroniske Låsesystemer. For skabe og døre.

Elektroniske Låsesystemer. For skabe og døre. Elektroniske Låsesystemer. For skabe og døre. Moderne elektroniske skabs og dørlåse. For aktivering med PIN kode, berøringsfri taks eller kort, Eller kombination heraf. Kan programmeres med forskellige

Læs mere

3-armede personmøller

3-armede personmøller 3-armede personmøller COMPACT 120 Justérbar for udendørs placering. Galvaniseret stål, pulverlakeret i RAL 9010 (ren hvid) for ka-binet og RAL 9006 (hvid alu) for cover. Arme i CrNi stål med børstet, mat

Læs mere

SMARTair TM Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair TM Adgangskontrolsystem.   ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair TM Adgangskontrolsystem www.ruko.dk ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol.

Læs mere

Traka21. Nøgleadministration designet til fremtiden

Traka21. Nøgleadministration designet til fremtiden Traka21 Nøgleadministration designet til fremtiden Sikkerheden øges Når nøglerne kun kan frigives af de personer der har rettigheder til dem, så øges sikkerheden for at der ikke sker fejl eller ulykker.

Læs mere

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i...

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys Elektronisk adgangskontrol Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys fleksibel adgangskontrol En moderne, dynamisk virksomhed stiller krav til fleksibilitet, infrastruktur og forskellige adgangsniveauer

Læs mere

Aflæsning via dit netværk

Aflæsning via dit netværk FRANKERING TIL EN DIGITAL VERDEN Aflæsning via dit netværk MERE END EN FRANKERINGSMASKINE 30 45 65 PostBase er mere end en frankeringsmaskine. Postbase er modulopbygget og kan derfor tilpasses alle dine

Læs mere

SMARTair Hotel. til fx hoteller, vandrehjem, moteller

SMARTair Hotel. til fx hoteller, vandrehjem, moteller SMARTair Hotel til fx hoteller, vandrehjem, moteller SMARTair Hotel SMARTair Hotel er en løsning specielt udviklet til bygninger med behov for muligheden for at checke ind og -ud. Med Hotel er det muligt

Læs mere

V-R Brugermanual til Casio PREMIUM app

V-R Brugermanual til Casio PREMIUM app V-R Brugermanual til Casio PREMIUM app INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Start af programmet... 3 2. Log på... 4 3. Visning med eller uden numerisk tastatur... 5 4. Registrering af varer... 7 At ændre antallet på

Læs mere

GTC PARK Parkering Informationssystem

GTC PARK Parkering Informationssystem GTC PARK Parkering Informationssystem PARKERING INFORMATIONSSYSTEM Effektiv parkeringshenvisning muliggør optimeret udnyttelse af parkeringsressourcer, skåner miljøet, øger brugertilfredsheden og giver

Læs mere

Trådløst tastatur med ringeklokke funktion

Trådløst tastatur med ringeklokke funktion Trådløst tastatur med ringeklokke funktion 8.12.17 Funktioner 1. En perfekt kombination af dørklokke og dør/port oplåsning, der er behageligt i brug og praktisk; 2. RF data med rullende koder for at give

Læs mere

ARTEMA HYBRID. Danmarks nye kvalitetsterminal. underskriftsterminalens afløser dankortterminal som læser chip og magnet samtidig

ARTEMA HYBRID. Danmarks nye kvalitetsterminal. underskriftsterminalens afløser dankortterminal som læser chip og magnet samtidig ARTEMA HYBRID Danmarks nye kvalitetsterminal underskriftsterminalens afløser dankortterminal som læser chip og magnet samtidig DATABLAD for ARTEMA HYBRID Egenskaber Alt i én Artema Hybrid er en alt i én-terminal

Læs mere

SaniProLogic et unikt betalingssystem...

SaniProLogic et unikt betalingssystem... SaniProLogic et unikt betalingssystem... Fremtidssikret betalingssystem Stor driftssikkerhed Trådløs mifare betalingsbrik Kontant, kredit eller kredit offline system Unik brugervenlighed Tale guider brugeren

Læs mere

GTC PARK Parkering Informationssystem

GTC PARK Parkering Informationssystem GTC PARK Parkering Informationssystem PARKERING INFORMATIONSSYSTEM Effektiv parkeringshenvisning muliggør optimeret udnyttelse af parkeringsressourcer, skåner miljøet, øger brugertilfredsheden og giver

Læs mere

SMARTair TM Guest. Fra værelsesnøgler til adgangskort. Adgangskontrolløsning til mindre hoteller

SMARTair TM Guest. Fra værelsesnøgler til adgangskort. Adgangskontrolløsning til mindre hoteller SMARTair TM Guest Fra værelsesnøgler til adgangskort Adgangskontrolløsning til mindre hoteller ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions » SMARTair Guest er den perfekte adgangskontrolløsning

Læs mere

Produktnyheder. www.legtech.dk

Produktnyheder. www.legtech.dk Produktnyheder EL-TEKNIK Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Trådløs Sender-modul og modtager (433 MHz - 8 kanals) Varenr. 70-114 Trådløs Sender-modul og modtager (relæ-box)

Læs mere

Super NFC løsninger PRÆSENTERER

Super NFC løsninger PRÆSENTERER DKC ApS Vordingborgvej 415, Dalby DK-4690 Haslev Telefon : +45 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk PRÆSENTERER Super NFC løsninger Mere for dig og din klub. Den ultimative NFC løsning på den enkleste

Læs mere

Elektroniske opbevaringsskabe med kodelås.

Elektroniske opbevaringsskabe med kodelås. PRODUKTKATALOG Elektroniske opbevaringsskabe med kodelås. Boksene der tjener penge til ejerne - og giver frihed til brugerne! Ingen forsvundne eller tabte nøgler Ingen opbevaring af nøgler eller hængelåse

Læs mere

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Nøgleskabe og værdiskabe ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Med forseglings-nøgleringe kan man sikre sig at et godt overblik og forenkle administrationen af nøglerne. Intelligente

Læs mere

FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED. Electronic Access Control

FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED. Electronic Access Control FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED Electronic Access Control FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED ELECTRONIC ACCESS CONTROL FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED MED ENKEL ADMINISTRATION DORMA lancerer et komplet koncept for fleksibel tilgængelighed

Læs mere

Eksklusivt design enkel montering ShowerDrain

Eksklusivt design enkel montering ShowerDrain Eksklusivt design enkel montering ShowerDrain Indhold Den elegante afløbsrende 4-7 ShowerDrain fordele 4-5 Produkt til flere segmenter 6-7 Produkt information 10-19 Design og funktion 12 ShowerDrain 14

Læs mere

Nøgleskabe og værdiskabe. Overblik og adminstration af nøgler

Nøgleskabe og værdiskabe. Overblik og adminstration af nøgler Nøgleskabe og værdiskabe Overblik og adminstration af nøgler Med forseglingsnøgleringe kan man sikre sig at et godt overblik og forenkle administrationen af nøglerne. 2 Intelligente elektroniske nøgleskabe

Læs mere

DKC ApS. Fit for succes. Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev. Telefon : Mail : Web :

DKC ApS. Fit for succes. Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev. Telefon : Mail : Web : DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Telefon : +45 56 63 35 11 Mail : info@dkcadgang.dk Web : www.dkcadgang.dk Fit for succes. Det bedste adgangs- og betalingssystem for Fitnessklub, rekreations-,

Læs mere

Kompakt POS-terminal med integreret vægt

Kompakt POS-terminal med integreret vægt Digi RM-5900 Kompakt POS-terminal med integreret vægt NEM BETJENING MANGE FUNKTIONER FLOT DESIGN ToMo er en enkel, mobil og driftsikker POS-terminal til QR-kode mobilbetalinger, der er perfekt til brug

Læs mere

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter.

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. Genialt enkel. Genialt sikker. www.burg-wachter.com Den perfekte kombination af simplicitet og sikkerhed. SETS Ideel til små og mellemstore

Læs mere

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol RX WEB online og fleksibel adgangskontrol 2 RX WEB en enkel og effektiv løsning Med RX WEB får man et adgangskontrolsystem, hvor der er taget hensyn til at systemet skal være brugervenligt, og nemt at

Læs mere

VERSION 02 SEPTEMBER 2014 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT)

VERSION 02 SEPTEMBER 2014 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT) VERSION 02 SEPTEMBER 2014 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT) 2 TAXA 4X35 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT) 3 Velkommen Kære chauffør I denne brugervejledning finder

Læs mere

TEMA: Fitness Adgangskontrol, adgangskort/brikker og elektriske låsesystemer

TEMA: Fitness Adgangskontrol, adgangskort/brikker og elektriske låsesystemer TEMA: Fitness Adgangskontrol, adgangskort/brikker og elektriske låsesystemer Det kan være en udfordring at holde styr på adgang til fitnesscentret, når antallet af medlemmer vokser og man pludselig får

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

GSM / SMS port kontrol enhed

GSM / SMS port kontrol enhed 26.1.2011 GSM / SMS port kontrol enhed 6 stk. Digitale indgange med egen tekst besked via SMS 4 stk. Udgange med aktivering via SMS besked 4 stk. Administrator telefonnumre der modtager SMS alarm besked

Læs mere

AGILE og. Indendørs manuelle og automatiske skydedøre

AGILE og. Indendørs manuelle og automatiske skydedøre AGILE og CS 80 Magneo Indendørs manuelle og automatiske skydedøre Agile og CS 80 Magneo AGILE og CS 80 Magneo. Manuelle og automatiske skydedøre. Praktiske og pladsbesparende indendørs løsninger. AGILE

Læs mere

Yale Værdiskabe sikker opbevaring af værdier i hjemmet. An ASSA ABLOY Group brand

Yale Værdiskabe sikker opbevaring af værdier i hjemmet. An ASSA ABLOY Group brand Yale Værdiskabe sikker opbevaring af værdier i hjemmet An ASSA ABLOY Group brand Yale Værdiskabe Med et Yale Værdiskab til boligen er der nu en nem og effektiv måde at sikre dine værdier, dokumenter og

Læs mere

LED Displays Indendøre

LED Displays Indendøre LED Displays Indendøre Produkter & Priser 2007 ANVENDELSE: Elektroniske displays, også kaldet lysaviser eller lysskilte, giver publikum variabel information på rette tid og sted. Skiltene anvendes typisk

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 1 21.11.2010 Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 Ny version December 2010 Med variabel kode længde SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk www.svane-el.dk

Læs mere

Yomani, TCS og Integration v/martin Ljungberg

Yomani, TCS og Integration v/martin Ljungberg Yomani, TCS og Integration v/martin Ljungberg d 1 Yomani den næste generation De vigtigste krav til den nye generation Høj kvalitet Høje sikkerhedsstandarder Stor brugervenlighed Design Bløde kurver Lille

Læs mere

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt!

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! Januar 2018 Vi tilbyder to løsninger til brug for selvbetjening, dvs. hvor sekretæren ikke behøver kontaktes for at registrere ankomst. Vi har en

Læs mere

Yale Doorman Din nye elektroniske lås

Yale Doorman Din nye elektroniske lås Yale Doorman Din nye elektroniske lås An ASSA ABLOY Group brand Har du prøvet at miste din nøgle eller låse dig ude? Med en Yale Doorman kommer du ikke i en sådan situation igen. Kode Aflåsning af vores

Læs mere

PCR 40 Door Access Control unit

PCR 40 Door Access Control unit Installations vejledning PCR 40 Door Access Control unit Ruko A/S Copyright 2003-2005, Ruko A/S Ruko A/S Marielundvej 20 DK - 2730 Herlev DENMARK Telefon: +45 44 54 44 54 Fax: +45 44 54 4444 E-post: support@ruko.dk

Læs mere

Vejeterminaler. Vejeterminaler 1

Vejeterminaler. Vejeterminaler 1 Vejeterminaler Vejeterminaler 1 DV PRO Betjeningsterminalen er opbygget fleksibelt og modulært for at tilfredsstille ethvert behov indenfor selvbetjent identifikation og dataformidling. DV PRO er markedets

Læs mere

Live Tec kassesystem. Intelligente systemer

Live Tec kassesystem. Intelligente systemer Live Tec kassesystem Intelligente systemer Brugervenlig og intelligent software til din butik LiveTec er din alternative leverandør af software og hardware til det intelligente kassesystem og skal du forny

Læs mere

READX-EM&MF WIEGAND slave kodetastatur & proxlæser

READX-EM&MF WIEGAND slave kodetastatur & proxlæser READX-EM&MF WIEGAND slave kodetastatur & proxlæser Installations manual Ver. 2018-09-24 INDHOLD Introduktion 3 Kassens indhold 4 Installation 5 Tilslutninger 6 Wiegand dataformat 7 Vare nummer 8 Kodeliste

Læs mere

CODY UNI 1/1, er afløseren for den gamle Cody 1/1 Den nye model har nogle gode fordele, nu kan man montere 2 enheder direkte på printet. Forskellige tastaturer (standart folie / metal, smal model / folie

Læs mere

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt!

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! Juni 2015 Vi tilbyder to løsninger til brug for selvbetjening, dvs. hvor sekretæren ikke behøver kontaktes for at registrere ankomst. Vi har en kortlæser,

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

CODY UNI 1/3, er afløseren for den gamle Cody 1/3 Den nye model har nogle gode fordele, nu kan man montere 2 enheder direkte på printet. Forskellige tastaturer (standart folie / metal, smal model / folie

Læs mere

KODETASTATUR MED PROXIMITY LÆSER 125KHZ STANDARD. Varenr. 2000.1615 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 2x6 trykknapper med blåt lys

KODETASTATUR MED PROXIMITY LÆSER 125KHZ STANDARD. Varenr. 2000.1615 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 2x6 trykknapper med blåt lys KODETASTATUR MED PROXIMITY LÆSER 125KHZ STANDARD 16.11. 2015 Varenr. 2000.1610 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 3x4 trykknapper med blåt lys Varenr. 2000.1615 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 2x6 trykknapper med

Læs mere

GSM / SMS dør/port kontrol enhed

GSM / SMS dør/port kontrol enhed 11-07-2013 GSM / SMS dør/port kontrol enhed 6 stk. Digitale indgange med egen tekst besked via SMS 4 stk. Udgange med aktivering via SMS besked 4 stk. Administrator telefonnumre der modtager SMS alarm

Læs mere

Samtidig fungerer mobiltelefonen i Ruko GSM Key som et trådløst nøglekort, der kan medvirke til styre adgangen til bygninger og rum.

Samtidig fungerer mobiltelefonen i Ruko GSM Key som et trådløst nøglekort, der kan medvirke til styre adgangen til bygninger og rum. G S M K E Y M o b i l t e l e f o n s o m n ø g l e o g a d g a n g s k o n t r o l R U K O G S M K E Y - T R Å D L Ø S S T Y R I N G A F S I K R I N G O G A D G A N G S K O N T R O L Nu får danske virksomheder

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

ES 25 - ES 25HS - ES 25 M ES 30 - ES 30HS - ES 30 M

ES 25 - ES 25HS - ES 25 M ES 30 - ES 30HS - ES 30 M ES 25 - ES 25HS - ES 25 M Bomhus af aluminium, blå/hvid. Bomarm med gummipolstret underkant og røde reflekstriber Bomarmlængde Max. spærrebredde ES 25 2.500 mm 2.280 mm 1,4 sek. ES 25HS 2.500 mm 2.280

Læs mere

ONE BUSINESS - ONE APP BRUGER MANUAL

ONE BUSINESS - ONE APP BRUGER MANUAL ONE BUSINESS - ONE APP BRUGER MANUAL 1 INDHOLDSFORTEGNELSE KOM I GANG MED SHOPBOX OPRET EN PROFIL 4 OPRET EN BUTIK 4 STARTSIDE 5 HVORDAN DU OPRETTER, REDIGERER OG SLETTER PRODUKTER OG KATEGORIER 6 OPRET

Læs mere

Schindler Kabinemodernisering En indbydende kabine Lysere, flottere og venligere

Schindler Kabinemodernisering En indbydende kabine Lysere, flottere og venligere En indbydende kabine Lysere, flottere og venligere Schindler Modernisering En kabine - så god som ny. Lige så individuel som din bygning. Glasportal indrammet af lister i rustfrit stål Elegant betjeningspanel

Læs mere

> Integreret betalingssystem unik i brugervenlighed, design og kvalitet

> Integreret betalingssystem unik i brugervenlighed, design og kvalitet > Integreret betalingssystem unik i brugervenlighed, design og kvalitet Betalingssystem EC OneTouch G for Nortec vaskemaskiner type EC Hydros QW7-QW15 og for Nortec tørretumblere type ST11-ST19 samt ST11HP-ST19HP

Læs mere

Mærkeordningen God Adgang. Klinik for Fysioterapi & Træning v Ole Christensen

Mærkeordningen God Adgang. Klinik for Fysioterapi & Træning v Ole Christensen Mærkeordningen God Adgang Klinik for Fysioterapi & Træning v Ole Christensen Genbesøg 2016 1 Tåstrup, 18-01-2017 Indholdsfortegnelse 1. Opdatering af oplysninger om tilgængelighed 2. Tildeling af mærker

Læs mere

Brugervejledning Side 1

Brugervejledning Side 1 Deluxe trådløs relæboks Brugervejledning www.gsmteknik.dk 04.06.2019 Side 1 Indholdsfortegnelse 1. Tekniske specifikationer 3 2. Indkodning med alarm 4 3. Indkodning af RFID brikker. 5 4. Sletning af RFID

Læs mere

INVENTARKATALOG 2016-2017 TORRING A/S I FERRARIVEJ 7 I DK-7100 VEJLE I 75 80 10 78 MAIL@TORRING.COM I WWW.TORRING.COM

INVENTARKATALOG 2016-2017 TORRING A/S I FERRARIVEJ 7 I DK-7100 VEJLE I 75 80 10 78 MAIL@TORRING.COM I WWW.TORRING.COM INVENTARKATALOG 2016-2017 TORRING A/S I FERRARIVEJ 7 I DK-7100 VEJLE I 75 80 10 78 MAIL@TORRING.COM I WWW.TORRING.COM 1 OMKLÆDNINGSSKABE O mklædningsskabe fra Torring A/S tilgodeser ønsket om minimal vedligeholdelse,

Læs mere

Rullegardinsystem Silent Gliss Silent Gliss rullegardiner

Rullegardinsystem Silent Gliss Silent Gliss rullegardiner Rullegardinsystem Silent Gliss 4860 Silent Gliss rullegardiner Silent Gliss fordele Silent Gliss tilbyder den mest omfattende og teknisk avancerede serie af rullegardiner som findes på markedet. De rene

Læs mere

Solutions for building communication

Solutions for building communication Solutions for building communication Indholdsfortegnelse 1 Om SKS 2 Jeres fordele med SKS 3 SKS svarapparater video og audio 4 COMFORT dørstation Multitouch 5 Dørstationer efter mål, postkasseløsninger

Læs mere

Med Galaxys årskort og medlemssystem får du mu- king, bar/café- og butikskassesystem baseret på touch-

Med Galaxys årskort og medlemssystem får du mu- king, bar/café- og butikskassesystem baseret på touch- POS, Point of Sale Galaxy Pass Modul Point-of-Sale systemet Galaxy er et high-end billet, boo- Galaxy Pass Modul, giver dig mulighed for at sælge, ad- Med Galaxys årskort og medlemssystem får du mu- king,

Læs mere

"Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres." Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain

Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres. Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain "Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres." Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain Prisbelønnet originalitet HighLine Panel Corian Hot med ramme Fakta Unidrain

Læs mere

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Digital timer print modul 12V 2000.2231 Multi funktions timer med 8 funktioner, anvendelig i mange installationer, forsyning 12VDC drift. Printet har

Læs mere

ROTO DoorSafe. Fjernbetjening. Fjernbetjening

ROTO DoorSafe. Fjernbetjening. Fjernbetjening Fjernbetjening Fjernbetjening Fjernbetjening til Roto låse, Eneo A/C/CC. Rækkevidde op til 10 meter, Mulighed for 30 fjernbetjeninger pr. lås. Én fjernbetjening, kan betjene max. 2 låse. Hvis fjernbetjening

Læs mere