Selvbetjeningsløsninger i VASKE- og RENGØRINGSANLÆG for AUTOCAMPERE, CAMPINGVOGNE, VAREBILER, MINIBUSSER m.v.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Selvbetjeningsløsninger i VASKE- og RENGØRINGSANLÆG for AUTOCAMPERE, CAMPINGVOGNE, VAREBILER, MINIBUSSER m.v."

Transkript

1 Selvbetjeningsløsninger i VASKE- og RENGØRINGSANLÆG for AUTOCAMPERE, CAMPINGVOGNE, VAREBILER, MINIBUSSER m.v. DKC's WASH & CLEAN system På stadig flere campingpladser, hvor der eventuelt også er parkering for autocampere, ønsker gæsterne at kunne rengøre sine campingvogne og autocampere på en plads med det rigtige udstyr herfor. Dette vil give pladsen et par plus-point mere, da det altid har været lidt besværligt at udføre disse opgaver - og der har heller ikke altid været plads til dette - og stort set aldrig været udstyr herfor. Med DKC's WASH & CLEAN system opnås alt dette og det kan til enhver tid indgå i produktlinien for disse pladser, da DKC leverer såvel Ind- og udkørselsterminaler Betalingsterminaler med alle former for betalinger Standere for el-udtag til campingvogne/autoampere m.v., Standere for aftapning af frisk vand Standere og udstyr for tømning af toiletcassetter. Indhent information om alt dette udstyr. På de næste sider skitseret flere løsningsmuligheder for WASH & CLEAN systemet.

2 Køb af og anvendelse af værdipolet samt løsning med vekselautomat. Poletautomater EMS 4000 Den innovative kasseautomat, EMS 4000 (se siden med denne), leveres i en udgave med indbygget salg af værdipoletter og er samtidig en vekselautomat. Dermed kan man direkte starte et vaske- og rengøringsanlæg via en EMS 4000 terminal. Denne har et BCD-data krydsfelt og kan arbejde med de fleste producenter af såvel bilvaskemaskiner som af damp- og højtryksrensere, diverse støvsuger-stationer o.a. Betjening Efter valg af antal værdipoletter og værdien for disse, kan man betale for købet i EMS 4000 terminalen. Med værdipoletterne kan gæsten anvende disse for åbning af f.eks.bilvaskemakine, damp- eller højtryksrenser eller støvsuger. Eventuelt kan værdipoletterne også anvendes for adgang til bruse- og baderum, sol, toiletter m.v. Fordele - Let dispensering af poletter i det eksisterende kassesystem - Benytter den eksisterende infrastruktur (netværk) - De eksisterende betalingsterminaler kan bibeholdes - Dispenserede værdipoletter kan anvendes igen og igen - Ingen ændringer i kundernes betjening - Poletkøb, veksling af kontanter til poletter og direkte styring af et anlæg med kun 1 stk. EMS 4000 betalingsterminal - Robust - men brugervenligt system - Smukt desig af alle terminaler - Stor driftsikkerhed - Har remote kontrol - Har WEB-interface - Kvitteringer kan udskrives Remote vedligehold og datafangst Ved opkobling til internet (som kræves for kreditkortbetalinger, men iøvrigt altid anbefales) kan man, i hver indbygget computer (VPN i hver EMS 4000) indstille tariffer og andre parametre, der er ønskelige for ejeren af anlægget. Diverse rapporter, alarmer m.v. sendes automatisk, så man kan udføre service hurtigst muligt - og remotekontrol sørger også for firmware-opdateringer og download af diverse log-filer - samt give statistikker for videre bearbejdning i en PC.

3 Køb af og anvendelse af værdikort med upload af disse, betaling for købet i EMS KONTANTLØST SYSTEM RFIDlæsere EMS 4000 EMS 800 og 800 FL Kasseautomat EMS 4000 (se siden med denne), er i denne løsning forsynet med en enhed for salg af værdikort. De uploadede værdikort (RFID-kort) kan anvendes som kontantløs betjening og start af damp-/højtryksrenser, støvugestation samt af autovask. Alternativt kan betalings- og vekselautomaterne EMS 800 og EMS 800 FL bruges. Betjening Efter valg af beløb, der skal lægges på kortet, betales for dette i EMS 4000 terminalen. Med værdikortet kan gæsten starte ovennævnte bilvaskemakine, damp- eller højtryksrenser eller støvsuger. Eventuelt kan værdikortene også anvendes for adgang til bruse- og baderum, sol, toiletter m.v. Hermed mindskes personaleomkostninger og der spares tid, da alt jo er selvbetjent. Ingen tømning af poletter eller opfyldning af disse og ingen vedligeholdelse af RFIDlæserne. Kortet kan til enhvert tid uploades med beløb eller ture - og når man vil forlade pladsen - og der stadig er penge på kortet - kan man få dette udbetalt i danske mønter via den indbyggede ekstra hopper i EMS 4000 terminalen. For hver betaling udskrives kvittering. Fordele - Begrænsede omkostninger med anvendelse af RFID-kort - Personaleomkostninger reducerede kraftigt - og tid spares - Let dispensering af RFID-kort i det eksisterende kassesystem - Benytter den eksisterende infrastruktur (netværk) - De eksisterende betalingsterminaler kan bibeholdes - Kontantløs tilgodeseddel kan udskrives på DESFire-kort - Dispenserede værdikort kan anvendes igen og igen - Afbrydelse af rense- og vaskemaskine eller støvsugerstation kan ikke ske på grund af "mønter/poletter" der sidder fast eller lignende - Låsefri læsere for betalinger i alle rengørings- og vaskemaskiner - Rabatter kan gives de enkelte kunder p.g.a. kunden eller p.g.a. andet - Robust - men brugervenligt system - Smukt desig af alle terminaler - Stor driftsikkerhed - Har remote kontrol - Har WEB-interface Remote vedligehold og datafangst - Her gælder det samme som for forrige side.

4 Central betaling med netværks-komponenter DIREKTE STYRING VIA EMS 4000 TERMINAL. Kan anvende både poletter og værdikort. Direkte styring Kasseautomat EMS 4000 (se siden med denne), er i denne løsning forsynet med en enhed for betalinger. Via den direkte tilslutning til damp- og højtryksrenser, støvsugersatation og autovask over ethernet, kan alle vaskeog rengøringsenheder samt støvsuger startes fra EMS 4000 terminalen. Hermed bortfalder alle andre betalingssteder for både vaske- og rensemaskiner. Betjening Efter valg af beløb, der skal lægges på kortet, betales for dette i EMS 4000 terminalen. Med værdikortet kan gæsten starte ovennævnte bilvaskemakine, damp- eller højtryksrenser eller støvsuger. Eventuelt kan værdikortene også anvendes for adgang til bruse- og baderum, sol, toiletter m.v. Hermed mindskes personaleomkostninger og der spares tid, da alt jo er selvbetjent. Ingen vedligeholdelse af RFID-læserne. Kortet kan til enhvert tid uploades med beløb eller ture - og når man vil forlade pladsen - og der stadig er penge på kortet - kan man få dette udbetalt i danske mønter via den indbyggede ekstra hopper i EMS 4000 terminalen. For hver betaling udskrives kvittering.d Fordele - Central betalingsteknik på kun èt sted - Alle former for betalinger kan ske i EMS 4000 terminalen - Lokale betalinger for rengørings- og vaskemaskiner og støvsuger bortfalder helt - Tidsbesparelser for personalet - Mulighed for kunde rmed værdikort at give rabatter eller fri vask/rens - Robust - men brugervenligt system - Smukt design af alle terminaler - Stor driftsikkerhed - Har remote kontrol - Har WEB-interface Remote vedligehold og datafangst Ved opkobling til internet (som kræves for kreditkortbetalinger, men iøvrigt altid anbefales) kan man, i hver indbygget computer (VPN i hver EMS 4000) indstille tariffer og andre parametre, der er ønskelige for ejeren af anlægget. Diverse rapporter, alarmer m.v. sendes automatisk, så man kan udføre service hurtigst muligt - og remotekontrol sørger også for firmware-opdateringer og download af diverse log-filer - samt kan give statistikker for videre bearbejdning i en PC andet sted.

5 Betalings-, upload-, billet - og betalingsterminal EMS 4000 TERMINAL EMS 4000 Multiterminal med mange funktionsmuligheder : BETALING BILLETKØB UPLOAD BOOKING Hér vist med såvel mønt- som seddelbetaling, hybrid motorlæser for kort og billetter med stregkode og/eller RFID, intercom, underdel og overdel. Dette er den ultimative betalings- og billetterminal. Alle former for betalinger kan beyttes : * Kreditkort med PIN-kode * Modul for betalinger med de nye NFC-kort * Møntbetaling med byttepenge * Seddelbetaling * Kontantløs betaling med RFIDkort EMS 4000 Kabinet i stærkt stål, pulverlakeret i farven TIGER P7. Dimensioner : 1.140x513x393 mm Frontlåge i 4 mm tykt stål, med en 15- punkts højsikkerheds lås og pladetykkelse på 4 mm gør denne meget stærkt sikret mod vandalisme og forsøg på indbrud. Frontlågen er pulverlakeret i farven Sparkling Silver New Underdele i 2 forskellige højder på hhv. 25 og 50 cm. Begge med bredde på 513 mm og dybde på 393 mm. Underdele i samme farve som kabinet. Overdel i samme farve som kabinet og med dimensioner på 250 x 513 x 393 mm. SMUKT DESIGN, ROBUST, KOMPAKT - og dog BRUGERVENLIG, LET AT SERVICERE samt KONKURRENCEDYGTIG I PRIS - og alligevel 100% DRIFTSIKKER, DATASIKKER og VANDALSIKKER.

6 Betalings-, upload-, billet - og betalingsterminal EMS 4000 TERMINAL Brugervenlig, effektiv, tidsbesparende, robust og yderst drift- og datasikker - det er blot nogle af nøgleordene for kasseautomaten EMS Andre er terminalen med de utallige muligheder, minimale vedligeholdelsesudgifter, let at servicere og er meget brugervenlig. Standardterminalen er med følgende udstyr : * Kabinet og frontlåge som skrevet på forrige side * Enheden er til vægophængning * Lokal BE computer med ethernetswitch * 10,4" farve TFT farveskærm (ikke touch) * 8 stk. vandalsikre taster * Hybrid motoriseret læser for billetter og kort med stregkode og/eller RFID * Motorlæseren er med lysende/blinkende LEDs omkring * Udfaldsbakke med "glas"-låge for mønter, poletter, kvitteringer, billetter, kort, tilgodeseddel/-kort m.v. * Thermo kvitteringsprinter for tyndt papir i stor rulle (ø=21 cm) Options : * Kreditkortbetaling med PIN-kode * Modul for betalinger med NFC-kort * Kontantløs betaling med RFID-kort * Udbetaling af overskydende penge på brugerkort * Møntbetaling med byttepenge i møntenhed med 6 selvfyldende rør * Ekstra mønthopper (ikke selvfyldende) * Speciel selvlukkende og selvlåsende møntboks * Vekselfunktion fra mønt/seddel til polet * Seddellæser (læser seddel i alle 4 retninger * Seddeldispenser (genbruger indkomne sedler) * Ekstra 2. sikkerhedsboks * 10,4" farve touchskærm i stedet for display og 8 taster * Intercom i flere udgaver * Underdel i 2 forskellige højder * Overdel med illumineret skilt * Udendørs pakke med thermostatstyret varmelegeme * Billetprinter i stedet for kvitteringsprinter * Relæboks for åbning af bom, personmølle, tælleapparat m.v. * Salgsenhed for genanvendelige RFID-kort, værdikuponer m.v. * Alarmkontakter (tilsluttes eksisterende PBX) * Speciel overfladebehandling ved ekstreme miljøer * Andre RAL-farver * WEB-interface * EMS ENTRY COM rapport- og statistik software

7 Betalingsterminalen EMS 800 Betalingsterminalen EMS 800 Væghængt eller med underdel. Anvendelse Kasseautomat EMS 800 kan, med sine muligheder for indbygning af mange enheder, anvendes rigtig mange steder hvor kravene til en betalingsterminal er mindre end for terminalen EMS Følgende konfigurationer leveres : * Med seddelveksler * Salsgenhed for værdipoletter * Salgsenhed for RFID-værdikort * Uploadstation for RFID-værdikort * Betalingsautomat for ophold m.fl. Hovedfordelene ved denne er den store brugervenlighed, den lette måde at skulle servicere terminalen på, den store dataog driftsikkerhed samt at den er meget vandalsikker og sikret mod indbrud på den bedste måde. Andre fordele er det smukke, funktionelle design - og naturligvis mulighederne for at kunne konfigurere den, så den passer til den aktuelle opgave. Den indeholder, som standard : * Lokal computer + ethernetswitch * Stort display (ikke touch) * 6 vandalsikre taster * Elektronisk møntenhed med 6 selvfyldende rør med byttepenge- og vekselfunktion * Frit valgbare mønthoppere (op til 3 stk.) * Møntboks med speciel lås * LEDs omkring møntindkastet * Seddellæser (læser i alle 4 retninger) * Konfigurering via display og taster * Program-modes for kasserapporter, fri adgang, systemindstillinger m.v. * Forberedt for thermo kvitteringsprinter Andre bemærkninger Kabinet i stærkt stål, pulverlakeret i farven TIGER P7. Dimensioner 750 x 440 x 350 mm. Frontlåge i 4 mm tykt stål, med en 15- punkts højsikkerhedslås, hvilket gør terminalen meget sikker mod forsøg på indbrud. Eventuel underdel, pulverlakeret i farven Sparkling Stlver new. Dimensioner : 750 x 440 x 350 mm. Udskrivelse af værdikuponer, kvitterin-ger og kasserapporter sker via den indbyggede thermo kvitteringsprinter for tyndt papir på stor rulle - papiret er med en hologramstribe i siden, således at den ikke kan kopieres og man kan dermed forhindre snyd. Options for denne terminal : * RFID-kortdispenser (Mifare) * Thermo kvitteringsprinter * Udendørs pakke med thermostatstyret varmelegeme * Intercom (flere muligheder Kreditkortlæser i form af en NAYAX-terminal kan indbygges - denne kan dog kun tage Mastercard og VISA.

8 Betalingsterminalen EMS 800 FL Til indbygning med servicedør på bagsiden. Anvendelse Kasseautomat EMS 800 FL er yderst anvendelig på lokaliteter med begrænset plads og hvor man vil sikre at man kan servicere terminalen indefra. Den har samme muligheder for indbygning af mange enheder som EMS 800 på forrige side og den anvendes rigtig mange steder hvor kravene til en betalingsterminal er mindre end for terminalen EMS Følgende konfigurationer leveres : * Salgsenhed for værdipoletter med vekselmulighed * Salgsenhed for RFID-værdikort med valg af værdi, produkt m.v. * Uploadstation for RFID-værdikort * Betalingsautomat for ophold m.fl. Den indeholder, som standard : * Lokal computer + ethernetswitch * Stort display (ikke touch) * 6 vandalsikre taster * Elektronisk møntenhed med 6 selvfyldende rør med byttepenge- og vekselfunktion * Frit valgbare mønthoppere (op til 3 stk.) * Møntboks med speciel lås * LEDs omkring møntindkastet * Seddellæser (læser i alle 4 retninger) * Konfigurering via display og taster * Program-modes for kasserapporter, fri adgang, systemindstillinger m.v. * Thermoprinter for kvitteringer og for kasserapporter * RFID-læser * Remote vedligehold m.v. * WEB-interface * Servicedør på indersiden er venstrehængt * Speciel aflåselig kontantenhed i enheden Hovedfordelene ved denne terminal er - udover den ikke fylder så meget - den store brugervenlighed, den lette måde at skulle servicere terminalen på, den store data- og driftsikkerhed samt at den er meget vandalsikker og sikret mod indbrud på den allerbedste måde. Andre fordele er det smukke, funktionelle design - og naturligvis mulighederne for at kunne konfigurere den, så den passer til den aktuelle opgave. Kabinet i stærkt stål, pulverlakeret i farven TIGER P7. Dimensioner : 546 x 776 x 350 mm. Frontplade i 4 mm tykt stål, pulverlakeret i samme farve. Dimensioner : 650 x 880 mm. Options for denne terminal : * RFID-kortdispenser (Mifare) * Udendørs pakke med thermostatstyret varmelegeme * Intercom (flere muligheder) * Kreditkortbetaling med en NAYAXterminal - denne kan dog kun tage VISA og MasterCard.

9 Læser for kundekort, tilgodekort og værdikort RFID TERMINAL Fleksible anvendelsesmuligheder * Afregningsfunktion (for værdikort) f.eks. for åbning af og adgang til autovask, støvsugerstation og damp- og højtryksrenser * Adgangskontrol-funktion med døråbnere f.eks. ved indgange til solarium, baderum, brusekabiner, toiletter m.v. * Kan også anvendes som kvantitativ tælleenhed ind/ud * On-line enhed med kommunikation via datanetværket Dimensioner (h x b x d) : 130 x 80 x 36 mm Features : * Kontaktløs RFID-teknologi * Højopløseligt display m. stor kontrast * Intuitiv betjening via displaytekster * Multifarvede LEDs * Akustisk tilbagemelding * Kontaktløse taster under display'et for diverse anvendelser * Indkapslet kabinet, vandtæt * Kabinet i robust plast * Kan sidde både inden- og udendørs * 24V spænding for specielle lokaliteter * Optionel off-line version for læsning af transponderkort og for off-line betaling * Kontantløs betjening reducerer tyveri og hærværk * Stort set vedligeholdelsfri Polet-/møntautomater Utallige anvendelsesmuligheder Anvendes ved indgange/adgange til for eks.: * Baderum og brusekabiner * Toiletter * Vaskemaskiner * Højtryks- og damprensere * Støvsugerstation og kan anvendes en masse andre steder, hvor man vil have en billig løsning med betaling for brug af forskellige faciliteter. Mange modeller og software i disse for hver enkelt applikation gør at der altid er den rette løsning for enhver opgave.

10 Andre af DKC's terminaler og produktlinier Andre betalingsterminaler : EMS 700 EMS 600 EMS 1040 Betaling med kontanter og forudbetalte RFID-kort Betaling med chipkort / Vekselautomat For maskinstyring (for 4 eller 8 maskiner) Model 1080 kan fåsa med lille kreditkortlæser Indkørselsterminaler : ENT 1 ENT 2 Udkørselsterminaler : EXT CLEAN-standere : WATER-standere : ENERGY Master : ENERGY Slave : Validator : BE Central Server Box : LAN Router og DSL : ENTRY COM software : Adgangskontrol : D 3000 D 6000 Tællesystemer : Personmøller m.v. : Bomsystemer : Udsteder billet med stregkode / for Parkeringsanlæg Udsteder billet med RFID / for Autocamperpladser Læser billetter og kort med stregkode og/eller RFID For tømning af toiletcassette fra autocamper For tapning af frisk vand Standere med 2, 4 eller 8 el-udtag og control-enhed Standere med 2 eller 4 el-udtag - styres af Energy Master Validerer billetter med stregkode til fri udkørsel eller rabatgivning Styrer EMS-systemerne-med indlagt EMS ENTRY COM software For EMS terminalnetværk og for internetopkobling For systemer med EMS 4000 og ind-/udkørselsterminaler o.a. For op til brugere og op til 20 døre Ubegrænset antal brugere og døre - med ekstra softwarepakker Tæller ind-/udkørsler m.v. - Viser antal ledige pladser m.v. Møller, drejelåger, tælleapparater, karusseller m.v. Flere fabrikater og flere typer afhængig af opgaven DKC ApS - Vordingborgvej DK-4690 Haslev Tel.: info@dkcadgang.dk -

EMS Parkerings Management System

EMS Parkerings Management System DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Tel.: +45 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk CVR : 31055075 EMS Parkerings Management System EMS 4000 Serie af Billet-, bookingog betalingsterminaler.

Læs mere

Kort oversigt med diverse løsninger for AUTOCAMPERPARKERING

Kort oversigt med diverse løsninger for AUTOCAMPERPARKERING Kort oversigt med diverse løsninger for AUTOCAMPERPARKERING Med alle former for betalinger (kontanter og kreditkort, NFC-kort, kontantløst med RFID m.v.) DKC ApS Telefon : +45 5663 3511 Vordingborgvej

Læs mere

Polet-, veksel- og kortautomater

Polet-, veksel- og kortautomater DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Telefon : +45 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk Polet-, veksel- og kortautomater Mønt- og poletautomater - EMS 5x serien Med automaterne 55,

Læs mere

Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG. Præsenterer

Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG. Præsenterer Præsenterer Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG Alle formere for betalinger med kontanter og udenlandsk valuta. Byttepenge i danske mønter. Betalinger med kreditkort, NFC-kort (og

Læs mere

EMS Parkerings Management System

EMS Parkerings Management System DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Tel.: +45 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk CVR : 31055075 EMS Parkerings Management System EMS 4000 Serie af Billet-, bookingog betalingsterminaler.

Læs mere

Præsenterer løsninger for CAMPING PLADSER og AUTOCAMPERPLADSER

Præsenterer løsninger for CAMPING PLADSER og AUTOCAMPERPLADSER Præsenterer løsninger for CAMPING PLADSER og AUTOCAMPERPLADSER Trafiklys og skilte m.v. Bomsystemer EMS ENERGY "MASTER" EMS ENERGY "SLAVER" EMS CLEAN Stander for tømning af toiletcassette fra autocamper

Læs mere

Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG

Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG Præsenterer Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG Alle formere for betalinger med kontanter og udenlandsk valuta. Byttepenge i danske mønter. Betalinger med kreditkort, NFC-kort (og

Læs mere

Betalingsterminaler. For eksempel kan vore systemer også styre brugen af fitnesscenter, solarium, vaskemaskiner, toiletter, baderum m.v.

Betalingsterminaler. For eksempel kan vore systemer også styre brugen af fitnesscenter, solarium, vaskemaskiner, toiletter, baderum m.v. Betalingsterminaler Betalingsterminaler og betalingsanlæg til parkeringsområder m.m. Vi har alle typer betalingsterminaler og betalingsanlæg til parkering og andre steder, hvor det giver mening at have

Læs mere

VASKERILØSNINGER. for selvbetjente vaskerier. * Display og 3/5 funktionstaster * Betaling med kontanter * Udstedelse af RFID-kort

VASKERILØSNINGER. for selvbetjente vaskerier. * Display og 3/5 funktionstaster * Betaling med kontanter * Udstedelse af RFID-kort VASKERILØSNINGER for selvbetjente vaskerier Løsning 1 * Display og 8 funktionstaster * Udstedelse af RFID-kort * Genopladning af beløb på RFID-kort * Betaling for kort og genopladning med kontanter og

Læs mere

Betalingsterminaler. Det er kun økonomien og kundens behov, der er afgørende for hvilket system man skal vælge.

Betalingsterminaler. Det er kun økonomien og kundens behov, der er afgørende for hvilket system man skal vælge. Betalingsterminaler Betalingsterminaler og betalingsanlæg til parkeringsområder m.m. Vi har alle typer betalingsterminaler og betalingsanlæg til parkering og andre steder, hvor det giver mening at have

Læs mere

Præsenterer løsninger for BADELAND, SVØMMEHAL, RESORTS- og FERIECENTRE, KLUBSYSTEMER m.v.

Præsenterer løsninger for BADELAND, SVØMMEHAL, RESORTS- og FERIECENTRE, KLUBSYSTEMER m.v. DKC ApS Vordingborgvej 415, 4690 Haslev Tel. : 56 63 35 11 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk Præsenterer løsninger for BADELAND, SVØMMEHAL, RESORTS- og FERIECENTRE, KLUBSYSTEMER m.v. Effektive, sikre

Læs mere

Total løsning for små færgeruter, havne og marinaer

Total løsning for små færgeruter, havne og marinaer Total løsning for små færgeruter, havne og marinaer Billet-, saldocheck -, upload- og betalingsterminaler KASSE Ethernet - eller RS232/485/422 Adgangskontrolsystem RFID-læsere Stregkodelæsere Læsere for

Læs mere

MAPT STANDARD SYSTEM

MAPT STANDARD SYSTEM DKC ApS Vordingborgvej 415 Telefon : 5663 3511 info@dkcadgang.dk DK-4690 Haslev Telefax : 5663 3611 www.dkcadgang.dk MAPT STANDARD SYSTEM ( Mobile Access Control, Payment & Ticketing ) Mobilt system for

Læs mere

BILLETTERMINALER. BILLET- og KORTPRINTERE BILLET- og KORTDISPENSERE BILLET- og KORTVALIDATORER BILLET- og KORTLÆSERE. Bærbare BILLETPRINTERE

BILLETTERMINALER. BILLET- og KORTPRINTERE BILLET- og KORTDISPENSERE BILLET- og KORTVALIDATORER BILLET- og KORTLÆSERE. Bærbare BILLETPRINTERE Sikkerhed - frem for alt Med løsninger, der tilpasses DERES behov DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk BILLETTERMINALER

Læs mere

DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Tel.:

DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Tel.: DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Tel.: +45 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk Betalings- og billetsystemer Systemer for kundebetalte parkeringsanlæg Udstyr for Autocamperparkering Bomanlæg

Læs mere

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT!

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! DKC ADGANGSKONTROL Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! De ved altid HVEM, der kommer ind og går ud HVORNÅR dette sker - og ad HVILKEN dør, port, bom eller pullert dette sker.

Læs mere

3-armede personmøller

3-armede personmøller 3-armede personmøller COMPACT 120 Justérbar for udendørs placering. Galvaniseret stål, pulverlakeret i RAL 9010 (ren hvid) for ka-binet og RAL 9006 (hvid alu) for cover. Arme i CrNi stål med børstet, mat

Læs mere

PERSONMØLLER Billederne er eksempler DKC har flere designs end de viste eksempler

PERSONMØLLER Billederne er eksempler DKC har flere designs end de viste eksempler PERSONMØLLER Billederne er eksempler DKC har flere designs end de viste eksempler (120 ) åben personmølle. Standardudgave. Ved strømsvigt er der åbent i begge retninger - eller låst i begge retninger.

Læs mere

TOTALSYSTEM. Kombinerer betalingssystemer med billetsalg, adgangskontrol, parkeringsanlæg, datafangst, booking- og udlejningssystemer.

TOTALSYSTEM. Kombinerer betalingssystemer med billetsalg, adgangskontrol, parkeringsanlæg, datafangst, booking- og udlejningssystemer. DKC ApS Telefon : +45 5663 3511 Vordingborgvej 415 Telefax : +45 5663 3611 DK-4690 Haslev www.dkcadgang.dk info@dkcadgang.dk TOTALSYSTEM Kombinerer betalingssystemer med billetsalg, adgangskontrol, parkeringsanlæg,

Læs mere

PARKERINGSSYSTEMER. Modulopbyggede For alle typer og størrelser af P-anlæg

PARKERINGSSYSTEMER. Modulopbyggede For alle typer og størrelser af P-anlæg DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Telefon : 56 63 35 11 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk ADGANGSKONTROL BETALINGSTERMINALER BILLETTERMINALER KORTSYSTEMER PARKERINGSSYSTEMER TURBÅND / TURPAS /

Læs mere

Eksempel på TUP-terminaler

Eksempel på TUP-terminaler Eksempel på TUP-terminaler i f.eks. forlystelsespark, vandland, museum m.v. Central administration PC-netværk Internet Intranet Mobilnet Central PC (server) switch Turbåndprintere /-encodere Plastkortprintere

Læs mere

SVØMMEHAL System EMS ENTRY

SVØMMEHAL System EMS ENTRY SVØMMEHAL System EMS ENTRY Med følgende integrerede løsninger for Adgangskontrolanlæg Betalingssystemer Tællesystem m.v. BAR Diverse udgange til f.eks. : Varmtvandsbassin SPA-pool Solarium Restaurant Fitness

Læs mere

MULTI ARENA STADION POOL OMRÅDE HOTEL CAMPING PLADS CAMPING PLADS BADE LAND 5. Restaurant 1 Reception. Minimarked. Familie rum.

MULTI ARENA STADION POOL OMRÅDE HOTEL CAMPING PLADS CAMPING PLADS BADE LAND 5. Restaurant 1 Reception. Minimarked. Familie rum. Restaurant Reception MULTI ARENA STADION CAMPING PLADS HOTEL Minimarked Grill- og iskiosk Restaurant CAMPING PLADS Toiletter HERRER Baderum HERRER Baderum DAMER Toiletter DAMER 3 5 4 8 6 0 9 7 3 POOL OMRÅDE

Læs mere

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Kvalitet Sikkerhed Tryghed proxsafe løser dine nøgleproblemer Hvor er digital kameraet? Hvem har brugt firmabilen? Hvornår var teknikeren sidst i

Læs mere

ADGANGSKONTROLSYSTEM Max. 20 døre Max. 40 læsere Max. 20 udgangstryk Max. 1.000 brugere Kan udbygges til system D 6000

ADGANGSKONTROLSYSTEM Max. 20 døre Max. 40 læsere Max. 20 udgangstryk Max. 1.000 brugere Kan udbygges til system D 6000 ADGANGSKONTROLSYSTEM Max. 20 døre Max. 40 læsere Max. 20 udgangstryk Max. 1.000 brugere Kan udbygges til system D 6000 3000 ADGANGSKONTROLSYSTEM Et af DKC s adgangskontrolsystemer hedder 3000. Det er et

Læs mere

CLS - systemerne. Præsenterer. DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark. Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611

CLS - systemerne. Præsenterer. DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark. Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611 DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611 Mail : info@dkcadgang.dk Web : www.dkcadgang.dk Præsenterer CLS - systemerne HOVEDKONTOR CENTRAL PC (server)

Læs mere

Bruger & Service Vejledning TallyMate +

Bruger & Service Vejledning TallyMate + Produktbeskrivelse 2 Anvendelse af TallyMate 2 Nem betjening: 2 Udstedelse af TallyCard: 2 Anvendelse af TallyCard: 2 Fornyet indbetaling på TallyCard: 2 Refundering og returnering af TallyCard: 2 Brugervejledning

Læs mere

VASKERIER o.a. Solutions for LAUNDRETTES & WASHROOMS. Løsninger for. DKC Præsenterer

VASKERIER o.a. Solutions for LAUNDRETTES & WASHROOMS. Løsninger for. DKC Præsenterer 02/2017 DKC Præsenterer DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Tel.: 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk Løsninger for Solutions for LAUNDRETTES & WASHROOMS VASKERIER o.a. Operation med kontanter

Læs mere

Aluminium-søjle i smukt design og topkvalitet... ... til marinaer og havne

Aluminium-søjle i smukt design og topkvalitet... ... til marinaer og havne Aluminium-søjle i smukt design og topkvalitet... T6... til marinaer og havne www.tallykey.com Elegant design og lang holdbarhed i ét produkt... TallyKey T6-søjlen er udviklet til forsyning af el og vand

Læs mere

Live Tec kassesystem. Intelligente systemer

Live Tec kassesystem. Intelligente systemer Live Tec kassesystem Intelligente systemer Brugervenlig og intelligent software til din butik LiveTec er din alternative leverandør af software og hardware til det intelligente kassesystem og skal du forny

Læs mere

Det Selvbetjente Bibliotek

Det Selvbetjente Bibliotek Det Selvbetjente Bibliotek Self Operated Library (SOL) Cordura A/S har udviklet en række software- og hardwareprodukter, der tilsammen gør det muligt for mindre biblioteksfilialer at have åbent uden fysisk

Læs mere

Diverse andre produkter

Diverse andre produkter Diverse andre produkter B 50 BÆRBARE LØSNINGER DKC leverer en masse trådløse og bærbare løsninger for såvel betalinger som datafangst, læser af brugermedier o.m.a. Se iøvrigt på de næste sider. Android

Læs mere

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang...

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... Enkelt og effektivt program til afregning af forbrug og adgangskontrol, baseret på tallycard+ og tallybee systemer tallymaster

Læs mere

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT!

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! DKC ADGANGSKONTROL Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! De ved altid HVEM, der kommer ind og går ud HVORNÅR dette sker - og ad HVILKEN dør, port, bom eller pullert dette sker.

Læs mere

SCANOMAT A/S Vibe Allé 3 Postboks 131 DK - 2980 Kokkedal Tlf.: +45 49 18 18 00 Fax: +45 49 18 01 18

SCANOMAT A/S Vibe Allé 3 Postboks 131 DK - 2980 Kokkedal Tlf.: +45 49 18 18 00 Fax: +45 49 18 01 18 Brugermanual. Scanomat snegleautomat. 2000/15. SCANOMAT A/S Vibe Allé 3 Postboks 131 DK - 2980 Kokkedal Tlf.: +45 49 18 18 00 Fax: +45 49 18 01 18 Introduktion: Denne brugermanual forklarer brugen af snegleautomat

Læs mere

SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax. +45 8764 6001.

SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax. +45 8764 6001. SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax. +45 8764 6001 M100 Apparater Prisliste 2009 LBB 7089/15 Compact hovedapparat kr 1.970

Læs mere

Installationsvejledning til Countertop ict220e

Installationsvejledning til Countertop ict220e Installationsvejledning til Countertop ict220e Nets Denmark A/S Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.0 (2013-09-27). Software version 3.45. Vare nr.: R336-0124 1. Indledning

Læs mere

Vejeterminaler. Vejeterminaler 1

Vejeterminaler. Vejeterminaler 1 Vejeterminaler Vejeterminaler 1 DV PRO Betjeningsterminalen er opbygget fleksibelt og modulært for at tilfredsstille ethvert behov indenfor selvbetjent identifikation og dataformidling. DV PRO er markedets

Læs mere

EASI POS KASSETERMINALSYSTEM

EASI POS KASSETERMINALSYSTEM EasiPos er opbygget med industriel standardhardware og flere forskellige touch-skærme kan tilbydes - lige fra low-cost CRT-skærme til passive og aktive LCD-skærme. Håndholdt udstyr, bl.a. PDA's og scannere

Læs mere

> Integreret betalingssystem unik i brugervenlighed, design og kvalitet

> Integreret betalingssystem unik i brugervenlighed, design og kvalitet > Integreret betalingssystem unik i brugervenlighed, design og kvalitet Betalingssystem EC OneTouch G for Nortec vaskemaskiner type EC Hydros QW7-QW15 og for Nortec tørretumblere type ST11-ST19 samt ST11HP-ST19HP

Læs mere

Installationsvejledning til Integration ipp350

Installationsvejledning til Integration ipp350 Installationsvejledning til Integration ipp350 Nets Denmark A/S Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.0 (2014-03-12). Software version 3.45. Vare nr.: R336-0145 1. Indledning

Læs mere

SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax.

SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax. SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax. +45 8764 6001 Kommunikationssystem Prisliste 2009 System beskrivelse SYSTEM BESKRIVELSE

Læs mere

BILLETSYSTEM ADGANGSKONTROL PARKERINGSANLÆG BETALINGSSYSTEMER

BILLETSYSTEM ADGANGSKONTROL PARKERINGSANLÆG BETALINGSSYSTEMER PRÆSENTERER TOTALLØSNING med TURBÅND- og BILLETSYSTEM ADGANGSKONTROL PARKERINGSANLÆG BETALINGSSYSTEMER Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Tel. : +45 5663 3511 Fax : +45 5663 3611 Mail : info@dkcadgang.dk

Læs mere

Solutions for building communication

Solutions for building communication Solutions for building communication Indholdsfortegnelse 1 Om SKS 2 Jeres fordele med SKS 3 SKS svarapparater video og audio 4 COMFORT dørstation Multitouch 5 Dørstationer efter mål, postkasseløsninger

Læs mere

BILLETSYSTEMER HENVISNING TIL PLADS NR. SERVICEMINDED og VELUDDANNET PERSONALE. FLYTBART UDSTYR LÆSER/SCANNER og PRINTER

BILLETSYSTEMER HENVISNING TIL PLADS NR. SERVICEMINDED og VELUDDANNET PERSONALE. FLYTBART UDSTYR LÆSER/SCANNER og PRINTER BILLETSYSTEMER BILLET- AUTOMATER med PRINTERE og BETALING GRUPPE BILLETTER PERSONALE-BETJENT BILLETKØB KØRSELS- VEJLEDNINGER HENVISNING TIL PLADS NR. ABONNEMENT FORDELE FLYTBART UDSTYR LÆSER/SCANNER og

Læs mere

LØSNING FOR SMÅ PARKERINGSANLÆG m.v.

LØSNING FOR SMÅ PARKERINGSANLÆG m.v. LØSNING FOR SMÅ PARKERINGSANLÆG m.v. Udsteder billet med stregkode ved indkørsel og der er en indbygget RFID-kortlæser for abonnenter, personale m.v. Billet indlæses i betalingsterminalen, betaling foretages

Læs mere

3 /SPORING / Produkter

3 /SPORING / Produkter 3 /SPORING / Produkter - Udført i et robust og enkelt design. Alt er indeholdt i én pakke. Du kan bruge enheden til lejlighedsvis overvågning ved at tilslutte enheden til køretøjets 12V stik eller til

Læs mere

Kasseløsning. - V i g ø r d e t l e t t e r e -

Kasseløsning. - V i g ø r d e t l e t t e r e - Kasseløsning - V i g ø r d e t l e t t e r e - CompuCash samler alle opgaver i restauranten, butikken og kiosken i ét og samme system. Vi tilbyder en helt unik program tilpasning - både til den enkelte

Læs mere

ES 25 - ES 25HS - ES 25 M ES 30 - ES 30HS - ES 30 M

ES 25 - ES 25HS - ES 25 M ES 30 - ES 30HS - ES 30 M ES 25 - ES 25HS - ES 25 M Bomhus af aluminium, blå/hvid. Bomarm med gummipolstret underkant og røde reflekstriber Bomarmlængde Max. spærrebredde Hastighed ES 25 2.500 mm 2.280 mm 1,4 sek. ES 25HS 2.500

Læs mere

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Digital timer print modul 12V 2000.2231 Multi funktions timer med 8 funktioner, anvendelig i mange installationer, forsyning 12VDC drift. Printet har

Læs mere

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion...

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion... Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software Design, kvalitet og funktion... Indledning Komplette forsyningsløsninger til marinaer, havne og campingpladser tallykey A/S udvikler

Læs mere

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads.

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads. Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com ALARMS MANAGER HVORFOR ANSKAFFE ALARMS MANAGER? Alle virksomheders eksistensgrundlag er deres kunder. Dette uanset hvilken type virksomhed vi taler

Læs mere

MEE is all about YOU

MEE is all about YOU MEE is all about YOU Om MEE TM Sådan fungerer systemet MEE TM er et betalingssystem, der gør det muligt at betale med mobiltelefonen (smartphones) på en enkel, hurtig, fleksibel, sikker og billig måde

Læs mere

Nøgleskabe og værdiskabe. Overblik og adminstration af nøgler

Nøgleskabe og værdiskabe. Overblik og adminstration af nøgler Nøgleskabe og værdiskabe Overblik og adminstration af nøgler Med forseglingsnøgleringe kan man sikre sig at et godt overblik og forenkle administrationen af nøglerne. 2 Intelligente elektroniske nøgleskabe

Læs mere

Elektroniske opbevaringsskabe med kodelås.

Elektroniske opbevaringsskabe med kodelås. PRODUKTKATALOG Elektroniske opbevaringsskabe med kodelås. Boksene der tjener penge til ejerne - og giver frihed til brugerne! Ingen forsvundne eller tabte nøgler Ingen opbevaring af nøgler eller hængelåse

Læs mere

SaniProLogic et unikt betalingssystem...

SaniProLogic et unikt betalingssystem... SaniProLogic et unikt betalingssystem... Fremtidssikret betalingssystem Stor driftssikkerhed Trådløs mifare betalingsbrik Kontant, kredit eller kredit offline system Unik brugervenlighed Tale guider brugeren

Læs mere

SuSix TURBIDITET- OG TØRSTOFTRANSMITTER BROCHURE DK 5.10 SUSIX BROCHURE 1401

SuSix TURBIDITET- OG TØRSTOFTRANSMITTER BROCHURE DK 5.10 SUSIX BROCHURE 1401 SuSix TURBIDITET- OG TØRSTOFTRANSMITTER BROCHURE DK 5.10 SUSIX BROCHURE 1401 H Ø J T E K N O L O G I S K S E N S O R M E D A V A N C E R E T O P T I K To funktioner i samme sensor Med SuSix sensorens 6

Læs mere

De nye vaskemaskiner og tørretumblere

De nye vaskemaskiner og tørretumblere De nye vaskemaskiner og tørretumblere De nye vaskemaskiner og tørretumblere Value Added. De nye 8 kg-maskiner Vaskemaskiner og tørretumblere med kapacitet til 8 kg tøj er i mange vaskerier den optimale

Læs mere

CASHGUARD NEMMERE EKSPEDITION OG STØRRE SIKKERHED

CASHGUARD NEMMERE EKSPEDITION OG STØRRE SIKKERHED CASHGUARD NEMMERE EKSPEDITION OG STØRRE SIKKERHED Minimerer riskoen for røveri samt fejl ved både tilbagebetaling og kasseopgørelse. TRYGHED FOR KUNDER OG ANSATTE Med CashGuard får du et tyverisikkert

Læs mere

Fremtidens kontantfri betaling

Fremtidens kontantfri betaling Fremtidens kontantfri betaling Et komplet system til håndtering af kontantløs betaling og registrering Hvad er Skolepenge? Skolepenge er et komplet system til håndtering af kontantfri betaling - i skolernes

Læs mere

ren kvalitet i anvendelse Betalingssystem OneTouch

ren kvalitet i anvendelse Betalingssystem OneTouch ren kvalitet i anvendelse Betalingssystem OneTouch > index Ren kvalitet i anvendelse................. 5 Nyskabende brugervenlighed.............. 6 Dansk design og teknologi i verdensklasse....... 7 Den

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 GECKO Booking kassesystem For oprettelse af flere kasseapparater, ret da henvendelse til GECKO Booking. Pris pr. ekstra er 49 kr. ex moms pr. måned. Vi tilbyder desuden ekstra udstyr til kasse-tilkøbsmodulet,

Læs mere

IP Telefoni. Modul 3

IP Telefoni. Modul 3 IP Telefoni Modul 3 Modul 3 Fastnet telefoni udvikling i DK Unified Communcations System IP telefon boot process Konfiguration af switch Aktivering af licens Konfiguration af router Packet Tracer IPT2

Læs mere

LED Displays Indendøre

LED Displays Indendøre LED Displays Indendøre Produkter & Priser 2007 ANVENDELSE: Elektroniske displays, også kaldet lysaviser eller lysskilte, giver publikum variabel information på rette tid og sted. Skiltene anvendes typisk

Læs mere

GTC PARK Parkering Informationssystem

GTC PARK Parkering Informationssystem GTC PARK Parkering Informationssystem PARKERING INFORMATIONSSYSTEM Effektiv parkeringshenvisning muliggør optimeret udnyttelse af parkeringsressourcer, skåner miljøet, øger brugertilfredsheden og giver

Læs mere

GTC PARK Parkering Informationssystem

GTC PARK Parkering Informationssystem GTC PARK Parkering Informationssystem PARKERING INFORMATIONSSYSTEM Effektiv parkeringshenvisning muliggør optimeret udnyttelse af parkeringsressourcer, skåner miljøet, øger brugertilfredsheden og giver

Læs mere

CompuMarina. Administration til lystbådehavne

CompuMarina. Administration til lystbådehavne CompuMarina Administration til lystbådehavne CompuMarina gør havnefogedens hverdag lettere CompuMarina er en omfattende løsning til effektiv havneadministration og udlejning af bådpladser. Systemet er

Læs mere

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol RX WEB online og fleksibel adgangskontrol 2 RX WEB en enkel og effektiv løsning Med RX WEB får man et adgangskontrolsystem, hvor der er taget hensyn til at systemet skal være brugervenligt, og nemt at

Læs mere

EasyXP Serien. Kom godt i gang bruger/beboer

EasyXP Serien. Kom godt i gang bruger/beboer EasyXP Serien Kom godt i gang bruger/beboer Rev. 3.20 2006 KEsolutions ApS all rights reserved Author: JS.11.12.2006 Easy ver.3.20 Side 2/10 Indholdsfortegnelse 1. Brugerfladen på terminalen side 3 Brugerflade

Læs mere

SMARTair TM Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair TM Adgangskontrolsystem.   ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair TM Adgangskontrolsystem www.ruko.dk ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol.

Læs mere

Kontrolafgift på 600 kr. for manglende billet. Havde kun sedler.

Kontrolafgift på 600 kr. for manglende billet. Havde kun sedler. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0166 Klageren: XX på vegne YY 6840 Oksbøl Indklagede: ARRIVA Tog A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600 kr. for manglende billet. Havde

Læs mere

Kode & Mifare CM1000. Brugermanual

Kode & Mifare CM1000. Brugermanual secure open Kode & Mifare CM1000 Mykey - Art. Nr: 480010 (sort), 480011 (hvid) Classic - Art. Nr.: 482010 (sort), 482011 (hvid) Brugermanual CM1000_usermanual_DANjun15 Conlan ApS Speditørvej 2A DK-9000

Læs mere

Easy3000/4000, SaniProLogic et unikt betalingssystem...

Easy3000/4000, SaniProLogic et unikt betalingssystem... Easy3000/4000, SaniProLogic et unikt betalingssystem... Vaskerimaskiner Fremtidssikret betalingssystem Stor driftssikkerhed Trådløs mifare betalingsbrik Kontant, kredit eller kredit offline system Unik

Læs mere

Installationsvejledning Mobile iwl250b

Installationsvejledning Mobile iwl250b Installationsvejledning Mobile iwl250b Nets Denmark A/S. Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.9 (2015-07-24). Software version 20.18. Vare nr.: R336-0123 1. Indledning Før Mobile

Læs mere

Installationsvejledning til Mobile iwl220g

Installationsvejledning til Mobile iwl220g Installationsvejledning til Mobile iwl220g Nets Denmark A/S Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.0 (2013-09-27). Software version 3.45. Vare nr.: R336-0127 1. Indledning Før

Læs mere

CP1000. Brugermanual

CP1000. Brugermanual secure open Kode & Proximity CP1000 Mykey - Art. Nr: 480015 (sort), 480016 (hvid) Classic - Art. Nr.: 482015 (sort), 482016 (hvid) Brugermanual CP1000_usermanual_DANjun15 Conlan ApS Speditørvej 2A DK-9000

Læs mere

Installationsvejledning til Mobile iwl250g

Installationsvejledning til Mobile iwl250g Installationsvejledning til Mobile iwl250g Nets Denmark A/S Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.0 (2013-09-27). Software version 3.45. Vare nr.: R336-0128 1. Indledning Før

Læs mere

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Nøgleskabe og værdiskabe ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Med forseglings-nøgleringe kan man sikre sig at et godt overblik og forenkle administrationen af nøglerne. Intelligente

Læs mere

Nyheder - skoling Rengørings- og desinfektionsmaskine til laboratorie

Nyheder - skoling Rengørings- og desinfektionsmaskine til laboratorie Nyheder - skoling Rengørings- og desinfektionsmaskine til laboratorie Omar Vendelbo 1 Maskintyper Aktuelle typer G 7804 Nye typer PG 8504 Findes kun i AE G 7883 PG 8583 Findes kun i AW og AE 2 Design og

Læs mere

serie HÅND-FRI VIDEO DØRTELEFON 7-TOMMER TOUCH SKÆRM Smartphone Forbindelse Svarstationer Smartphone Dør

serie HÅND-FRI VIDEO DØRTELEFON 7-TOMMER TOUCH SKÆRM Smartphone Forbindelse Svarstationer Smartphone Dør JO serie HÅND-FRI VIDEO DØRTELEFON 7-TOMMER TOUCH SKÆRM Forbindelse Dør Svarstationer JO-serien med smartphone-tilslutning. Forbedret komfort og sikkerhed for hjem Nem betjening med 7-tommers touch-skærm

Læs mere

READX-EM&MF WIEGAND slave kodetastatur & proxlæser

READX-EM&MF WIEGAND slave kodetastatur & proxlæser READX-EM&MF WIEGAND slave kodetastatur & proxlæser Installations manual Ver. 2018-09-24 INDHOLD Introduktion 3 Kassens indhold 4 Installation 5 Tilslutninger 6 Wiegand dataformat 7 Vare nummer 8 Kodeliste

Læs mere

Traka21. Nøgleadministration designet til fremtiden. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Traka21. Nøgleadministration designet til fremtiden. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Traka21 Nøgleadministration designet til fremtiden ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Kort om teknikken bag Traka21 er et avanceret, uafhængigt system til nøgleadministration, som

Læs mere

Elektroniske Låsesystemer. For skabe og døre.

Elektroniske Låsesystemer. For skabe og døre. Elektroniske Låsesystemer. For skabe og døre. Moderne elektroniske skabs og dørlåse. For aktivering med PIN kode, berøringsfri taks eller kort, Eller kombination heraf. Kan programmeres med forskellige

Læs mere

Oversigts billedet: Statistik siden:

Oversigts billedet: Statistik siden: 1 Tilslutning: Tilslut et nætværks kabel (medfølger ikke) fra serverens ethernet port til din router. Forbind derefter bus kablet til styringen, brun ledning til kl. 29, hvid ledning til kl. 30 Forbind

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

Manual for Tipwins (selvbetjenings-)terminaler

Manual for Tipwins (selvbetjenings-)terminaler Manual for Tipwins (selvbetjenings-)terminaler Xpert Online ApS mail@xpertonline.dk www.xpertonline.dk Version 1.0, September 2017 Kun udbetal penge, når der står Udbetaling på kuponen! Indhold Indhold

Læs mere

Installationsvejledning Mobile iwl250g

Installationsvejledning Mobile iwl250g Installationsvejledning Mobile iwl250g Nets Denmark A/S. Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.9 (2015-07-09). Software version 20.18. Vare nr.: R336-0122 1. Indledning Før Mobile

Læs mere

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Digital timer print modul 12V 2000.2231 Multi funktions timer med 8 funktioner, anvendelig i mange installationer, forsyning 12VDC drift. Printet har

Læs mere

VERSION 02 SEPTEMBER 2014 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT)

VERSION 02 SEPTEMBER 2014 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT) VERSION 02 SEPTEMBER 2014 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT) 2 TAXA 4X35 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT) 3 Velkommen Kære chauffør I denne brugervejledning finder

Læs mere

Installationsvejledning Mobile iwl220g

Installationsvejledning Mobile iwl220g Installationsvejledning Mobile iwl220g Nets Denmark A/S. Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.9 (2015-07-09). Software version 20.18. Vare nr.: R336-0121 1. Indledning Før Mobile

Læs mere

ENTRY/EXIT SERVER. Teknisk beskrivelse

ENTRY/EXIT SERVER. Teknisk beskrivelse ENTRY/EXIT SERVER Teknisk beskrivelse Document: Entry-Exit Server - Teknisk Beskrivelse 001 Created: 03/03/2005 Revision: 03/03/2005 1 Revisioner: Dato Init Beskrivelse 03/03/2005 JaJ Første udgave. Entry/Exit

Læs mere

NEDAP AEOS LITE» Webbaseret brugerflade» Ægte IP-teknologi» Integration med Alphatronics» Fjernbetjening via netværk

NEDAP AEOS LITE» Webbaseret brugerflade» Ægte IP-teknologi» Integration med Alphatronics» Fjernbetjening via netværk NEDAP AEOS LITE» Webbaseret brugerflade» Ægte IP-teknologi» Integration med Alphatronics» Fjernbetjening via netværk BRUG DIT IP-NETVÆRK Nedap AEOS er markedets mest IP-orienterede sikringssystem og er

Læs mere

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning TM-T88VI serien Næste generations POS-udskrivning Markedsførende løsninger Oplev den seneste generation af kvitteringsprintere fra den førende på markedet inden for POS-udskrivning 1. Vores avancerede

Læs mere

Easy Pay / 3000 / 4000 et unikt betalingssystem...

Easy Pay / 3000 / 4000 et unikt betalingssystem... Easy Pay / 3000 / 4000 et unikt betalingssystem... Professionelle vaskeriløsninger Elegant administrations fri løsning med MobilePay betaling Fremtidssikret betalingssystem Stor driftssikkerhed Trådløs

Læs mere

LAD NATUREN KOMME INDENFOR

LAD NATUREN KOMME INDENFOR LAD NATUREN KOMME INDENFOR NOVEMBER 2015 2 TX KOMFORT Decentral ventilation med en kapacitet på 250 til 1000 m³/h, kan anvendes følgende steder: skoler kontorer mødelokaler kantiner institutioner pavilloner

Læs mere

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart Nem synkronisering og administration af ipads 2 Indhold NoteSync Nem opladning, synkronisering og vedligeholdelse af tablets. Oplader op til 16 ipads (ipod, iphone mv)

Læs mere

HSYCO/ALARMS MANAGER, INSTALLATION - IONO ENHEDER

HSYCO/ALARMS MANAGER, INSTALLATION - IONO ENHEDER Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com HSYCO/ALARMS MANAGER, INSTALLATION - IONO ENHEDER 2.3. HSYCO/ALARMS MANAGER - INSTALLATION IONO ENHEDER IONO enheder er sensor kontrolenheder beregnet

Læs mere

Visility HomeSquidBridge Opsætningsvejledning

Visility HomeSquidBridge Opsætningsvejledning Visility HomeSquidBridge Opsætningsvejledning 1/2-2014 Visility HomeSquidBridge (HSB) er en lille computer som skaber forbindelse mellem en række forskellige systemer som normalt ikke taler sammen. Funktionerne

Læs mere

Installationsvejledning Countertop ict220e

Installationsvejledning Countertop ict220e Installationsvejledning Countertop ict220e Nets Denmark A/S. Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.9 (2015-07-08). Software version 20.18. Vare nr.: R336-0118 1. Indledning Før

Læs mere

Brugervejledning PBS Flexi Mobil

Brugervejledning PBS Flexi Mobil Brugervejledning PBS lexi Mobil 1 GOD ORNØJELSE MED DIN NYE LEXI MOBIL! PBS lexi Mobil terminalen gennemfører transaktioner lynhurtigt stort set hvor som helst. Terminalen er baseret på den nyeste teknologi,

Læs mere