PROGRAM 2017 BILLUND KOMMUNES MUSEER BORGERGADE GRINDSTED

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PROGRAM 2017 BILLUND KOMMUNES MUSEER BORGERGADE GRINDSTED"

Transkript

1 PROGRAM 2017 BILLUND KOMMUNES MUSEER BORGERGADE GRINDSTED

2 Åbningstider 2017 Billund Kommunes Museer Åbningstider for Museumscenter Karensminde Februar: Uge 7 Kl inkl. begge weekender Marts-Maj: Weekender, helligdage Kl og skolefridage Juni-August: Alle dage Kl Oktober: Weekender og uge 42 Kl November: Den 2. og 16. nov. Kl December: Julemarked kl december Åbningstider for Grindsted Museum: Hverdage kl , samt annoncerede weekender. Åbningstider i Besættelsessamlingen: Gratis adgang den 9. april og den 5. maj kl , samt efter aftale på telefon nr Entré Voksen 40 kr. Alle under 18 år gratis adgang. Der er forhøjet entré ved havedagen og dyrskuet. Grupper med mindst 10 personer: 50 % rabat. Rundvisning 350 kr. Skal forudbestilles på mindst 10 dage før. Ved aktiviteter i det kreative værksted, for børn opkræves et gebyr på 5-20 kr. Alt efter aktiviteten.

3 Velkommen til Billund Kommunes Museer Det er med stor glæde, at vi præsenterer programmet for 2017, der er fyldt med spændende, lærerige og kreative aktiviteter, samt inspiration for både børn og voksne. Programmet er blevet til i et samarbejde mellem Karensmindes Venner, Billund Bibliotekerne og Museet. Vi ser frem til at byde dig velkommen til mange gode oplevelser i 2017! Med venlig hilsen Ole Bisbjerg Leder af biblioteker, borgerservice og museer i Billund Kommune Hedder du Karen? Hvis du hedder Karen, kommer du gratis ind på Museumscenter Karensminde i hele Du vil få udleveret et navnebadge, som du skal bære under besøget. Husk ID. det ikke helt tilfældigt, for der har altid været en Karen her på gården. Enten konen eller en af døtrene, der hed Karen. Derfor fik gården også navnet i 1914 som Karensminde! Karen Søgård 2017 Karen Søgård, 1934

4 Program 2017 Nærmere information om de enkelte arrangementer bringes i dagspressen og på følgende hjemmesider: Ret til ændringer forbeholdes

5 Vinterferie 11. februar til 19. februar 2017 kl Kom og bliv klogere på kommunikation i gamle dage. Du kan se et lille udvalg af gamle telefoner, som venligst er udlånt af Egon Ringgive fra Billund Musik og Telefon Museum. Du kan lave din egen telefon i udstillingsbygningen på Museumscenter Karensminde, husk blot at medbringe to tomme konservesdåser. Du kan også se nogle gamle telefoner på Grindsted Museum og på Magion Biblioteket er der telefon-skattejagt. Tirsdag den 14. februar kl Ølbrygning og dyreløb Bestyrer Hans Peter Festersen brygger øl efter gamle opskrifter. Brygningen starter kl Der er mulighed for at smage Hans Peters øl, og desuden købe den særlige Karensminde Ale med hjem. I foråret sker der rigtig meget på en gård. I dagens dyreløb kommer du rundt og kigger til vores dyr måske er der små dyrebørn. Onsdag den 15. februar kl Pandekagedag På Museumscenter Karensminde afholdes pandekagedagen onsdag i uge 7. Så kom og vær med til pandekageløbet, og bliv klogere på pandekager. Der sælges forskellige retter med pandekager i Kaffestuen. På denne dag kan du også prøve at morse. Både tirsdag og onsdag kan man i det kreative værksted male et træ eller lave glasmosaik. Herudover kan du prøve kræfter med træarbejde og smedje. Der er aktiviteter i stuehuset, hestevognskørsel, og Kaffestuen er åben.

6 Tirsdag den 21. februar kl. 19 Generalforsamling i Karensmindes Venner Dagsorden ifølge vedtægterne. Sted: Laden på Museumscenter Karensminde. Fredag den 31. marts kl Kulturnatten Der er åben på Grindsted Museum med gratis adgang hele dagen Museet viser en miniudstilling med udvalgte fotos fra Lundsamlingen. Deltag i Den Store Skattejagt og oplev byen på en anden måde. Skattejagten er arrangeret i samarbejde mellem Magion Biblioteket og Billund Kommunes Museer.

7 April Søndag den 9. april kl Besættelsesudstillingen er åben Vi byder på kaffe med Richs og krigsmakroner. Sted: Besættelsessamlingen Gratis adgang Påskeferien på Museumscenter Karensminde Museet er åbent 8. april til 17. april kl Tirsdag den 11. april kl Påske på Karensminde Deltag i æggeløb rundt på gården. Vi fremstiller påsketing og påskepynt. Der er aktiviteter både i stuehuset, træværkstedet og smedjen. Hestevognskørsel rundt i skov og eng. Kaffestuen er åben. Kreativt værksted: Mal påskeæg.

8 Søndag den 30. april kl En forårsdag på Karensminde Kl. 11 kan man se fårene blive klippet, og rundt om på gården kan man se folk, der arbejder med ulden. Vi gør klar til at sætte køerne på græs, og omkring kl. 13 lukkes kreaturerne ud. Se hvorledes man vaskede storvask i gamle dage. Ole Marcussen demonstrerer podning på æbletræer. Der er uddeling af læggekartofler fra Karensmindes forevisningsmark med 43 forskelligere sorter, til publikum. Der er aktiviteter i stuehuset, træværkstedet og smedjen. Hestevogn kører rundt på gården. Kaffestuen er åben. Sted: Museumscenter Karensminde. Maj Fredag den 5. maj kl Besættelsesudstillingen er åben Vi byder på kaffe med Richs og krigsmakroner. Gratis adgang. Sted: Besættelsessamlingen.

9 Onsdag den 31. maj kl Cykeltur langs den skæve bane V/ registrator Carsten Sander Christensen. Mødested: Grindsted Museum. Pris: Gratis. Juni Fredag den 2. juni kl Friluftsgudstjeneste I samarbejde med K.I.F. inviteres til gudstjeneste på Museumscenter Karensminde, alle er velkomne og der er gratis adgang. Sted: Museumscenter Karensminde. Som optakt til Havedagen har museet i samarbejde med Billund Bibliotekerne lavet en mini-udstilling med ting, der fortæller om haven før og nu. Udstillingen kan ses på Magion Biblioteket. Søndag den 11. juni kl Havedag I samarbejde med Hejnsvig-Vorbasse-Grindsted Havekreds, afholdes stort plantemarked med foredrag. Nyhed i år: Museet har besøg af en kok, der vil fremtrylle forskellige retter af havens produkter med særligt fokus på rabarber. Derudover gæster en gruppe spejdere museet, hvor de bl.a. vil lave mad over bål. Der er aktiviteter i stuehuset, smedjen og træværkstedet. Hestevognen kører og der vil være aktiviteter for børn. Du kan også bytte en bog.* Kaffestuen og pølsegrillen er åben. Sted: Museumscenter Karensminde. Entré denne dag: 50 kr.

10 Fredag den 23. juni kl. 18 Skt. Hans aften på Karensminde Kl er der underholdning på gårdspladsen. Kl tændes bålet på engen. Efter båltalen synger vi Midsommervisen. Alle er velkomne. Gratis adgang. Sted: Museumscenter Karensminde. Juli Sommer på Karensminde Sommeren igennem vil der være aktiviteter på udvalgte dage i juli samt først i august. Se hvilke dage her i programmet. På de særlige aktivitetsdage har vi gang i køkkenet og dagligstuen, og der arbejdes i smedjen. Der køres med hestevogn, og kaffestuen er åben. Du kan arbejde med træ og deltage i det kreative værksted. Kl kan børn og voksne se med, når dyrene fodres. Vi mødes ved døren til stalden. Herudover vil der være mange andre aktiviteter - så kom og vær med! Mandag den 26. juni kl Tirsdag den 27. juni kl Dyrekørekort Tag et dyrekørekort og bliv klogere på dit kæledyr. I det kreative værksted kan du male sten eller flette en snor. Hvert barn kan lave en ting gratis.

11 Søndag den 2. juli kl Tirsdag den 4. juli kl Får og uld Kl. 11 kommer fårehyrden med sin hund og samler fårene, så de kan blive klippet. Fårene klippes kl og Ulddamerne sidder på gårdspladsen og arbejder med ulden. Der arbejdes også med uld fra andre dyr og fibre fra planter. I det kreative værksted arbejdes der med uld. Tirsdag den 11. juli kl Onsdag den 12. juli kl Bær, Bier, Bob og Pottekone Vi går sammen i haven og plukker bær, som koges til syltetøj. I laden finder du biavlerne, som har en honningslynge med, som du kan prøve. Museet har besøg af lokale bobspillere, der spiller turnering. Der vil være mulighed for både børn og voksne at prøve spillet. Pottekonen har ler med - kom og prøv. I det kreative værksted kan du lave et lys af bivoks eller prøve kræfter med glasmosaik.

12 Tirsdag den 18. juli kl Mejeridag Vi har besøg af mejerister, der viser, hvordan man laver ost og smør. Der er mulighed for at være med til at kærne smør. Du kan også smage biproduktet af smørproduktionen. Kreativt værksted: Mal en ko eller lav en pung af læder. Onsdag den 19. juli kl Smør og ost Prøv at kærne smør og smage på rygeost. Kreativt værksted: Mal en ko eller lav en pung af læder. Søndag den 23. juli kl Tirsdag den 25. juli kl Der vises gamle håndværk Se hvordan man slår reb, arbejder med træ og ompolstrer møbler. Hvis rugen står godt i år, kan vi arbejde med strå/halm. Kom og se, om det lykkes. Kl. 11 og 13 kan man i det kreative værksted se, hvordan der støbes med tin. Hele dagen knytter vi armbånd.

13 Søndag den 30. juli kl Høstdag Der høstes korn med le, aflægger og selvbinder. Vi går i marken kl. 11 og igen kl. 13. Folkedanserne kommer på besøg og danser kl. 14. Kreativt værksted: Lav en kornugle. August Tirsdag den 1. august kl Vi høster færdig! Der høstes med forskellige redskaber, og kornet køres ind. Prøv plejlen og håndkværnen. Kreativt værksted: En overraskelse! Onsdag den 2. august kl Kornet er i hus Vi brygger øl. Prøv plejlen og håndkværnen. Brug dine kræfter i stærkmands-lege. Kreativt værksted: En overraskelse. Onsdag den 23. august kl Cykeltur langs Bramming-banen V/registrator Carsten Sander Christensen. Mødestedet er Grindsted Museum og turen er gratis.

14 September Lørdag den 2. september kl Høstmarked ved Grindsted Museum Museet inviterer dig til at stille en bod med grøntsager og håndarbejdesting op i og omkring museets have. Kræmmerboder henvises til torvet og resten af Borgergade. Deltag i den store grøntsagsdyst, hvor museet kårer de største, flotteste og sjoveste grøntsager. Se ugeaviserne for tidspunkter for indlevering og kåring. Gratis adgang. Søndag den 10. september kl Dyrskue og Veteranstævne Kom til historisk dyrskue og se de gamle danske husdyrracer. Dyrene kåres og præsenteres i ringen. Veteranstævnet er fyldt med gamle biler, traktorer og motorcykler. Kom og få en snak om hestekræfter og kølerfigurer. Om eftermiddagen præsenteres alle veterankøretøjerne i ringen. Ud over dyr og køretøjer er der på dyrskuet også mulighed for at opleve træarbejde og rebslagning. I ladens forskellige salgsboder sælges specialiteter og husflid. Sted: Museumscenter Karensminde. Pris: der er forhøjet entré denne dag.

15 Oktober Efterårsferie på Karensminde D. 14. oktober til d. 22. oktober kl I efterårsferien kan du på vores tre aktivitetsdage være med til at tage kartofler eller roer op i marken. Du kan snitte en roelygte, deltage i det kreative værksted, arbejde med træ og bytte en bog.* Der er aktiviteter i stuehuset og smedjen. Hestevognen kører og Kaffestuen er åben. Tirsdag den 17. oktober kl Øl, most og fjerkræ Bestyrer Hans Peter Festersen brygger øl efter gamle opskrifter, og du kan købe en særlig Karensminde Ale med hjem. Brygningen starter kl Vi presser æblemost af havens æbler og slagter fjerkræ. Kreativt værksted: Kartoffeltryk. Onsdag den 18. oktober kl Slagtedag Kom og hør, hvordan slagtningen foregår på Karensminde. Grisen slagtes ca. kl. 11. Der laves medisterpølse og blodpølse. I det kreative værksted kan du male en gris. Torsdag den 19. oktober kl Suppedag Vi serverer forskellige supper. Spis hvad du kan for 60 kr. Vi sylter rødbeder og laver æblemost, og du er velkommen til at være med. Du kan se og høre om, hvordan man støber lys. Kreativt værksted: Kartoffeltryk.

16 November Torsdag den 2. november kl. 19. Syng dansk dagen I samarbejde med Billund Kulturskolen, Billund Bibliotekerne og Billund Kommunes Museer synger vi danske sange. Sted: Laden på Museumscenter Karensminde. Tilmelding: Senest den 30. oktober på Pris: 75 kr. inkl. kaffe. Onsdag den 15. november kl. 19. Nørkleaften: Vi synger julesange og klipper pynt Museumsformidler Laila Toudal arbejder med saks og papir. Du kan være med til at klippe julepynt. Pris inkl. kaffe m. julebag 75 kr. Sted: Kaffestuen på Museumscenter Karensminde. Tilmelding senest d. 15. november på December Lørdag den 2. december kl Søndag den 3. december kl Julemarked på Karensminde Kom og oplev årets julemarked. Der er salg af juletræer, juledekorationer, håndarbejde og husflid. Der er selvfølgelig ingen jul uden Julemanden, der har gemt sig i skoven. Omkring kl drister han sig ind på Karensminde, hvor han samler børn og voksne til hyggeligt samvær i laden. Dette sker kl , og både lørdag og søndag. Aktiviteter i stuehuset, smedjen og træværkstedet. Sted: Museumscenter Karensminde.

17 Reformationsjubilæet 2017 I anledningen af 500 året for Reformationen arrangerer Billund Kommunes Museer i samarbejde med Grindsted Kirke og Folkeuniversitetet Billund en foredragsrække i Grindsted Kirkehus og Billund Centret. Alle foredrag begynder kl og der er gratis adgang. Onsdag den 17. maj Idealet om den Lutherske husstand v/mattias Skat Sommer (Aarhus Universitet). Sted: Grindsted Kirkehus. Tirsdag den 5. september Martin Luther og hans betydning i dag v/fhv biskop Karsten Nissen. Sted: Grindsted Kirkehus. Onsdag den 13. september Grindsted sogn i tallet v/carsten S. Christensen, Billund Kommunes Museer. Sted: Grindsted Kirkehus. Tirsdag den 31. oktober Martin Luther demokratiet og velfærdssamfundet v/fhv. biskop Elisabeth Dons Christensen. Sted: Billund Centret. Flere initiativer er undervejs. Se mere på eller på museets facebookside

18 Billund Kommunes Museer Billund Kommunes Museer formidler og forvalter kultur og kulturarv i Billund Kommune. Museet er kommunalt ejet og drevet, og det blev statsanerkendt i Museet består af tre afdelinger: Museumscenter Karensminde, Grindsted Museum og Besættelsessamlingen. I 2016 indledte Billund Kommunes Museer som noget nyt et partnerskab med Billund Bibliotekerne. Partnerskabet omfatter bl.a. fælles udstillinger og aktiviteter. Byt en bog * på Museumscenter Karensminde Denne aktivitet sker i samarbejde med Billund Bibliotekerne. Ideen om at bytte en bog går ud på, at du tager en bog med hjemmefra. I Udstillingsbygningen på Museumscenter Karensminde har Billund Bibliotekerne opstillet kasser med kasserede bøger. Her kan du bytte din bog og få en ny læseoplevelse. Finder du flere bøger, eller har du ikke en bog med hjemmefra, koster en bog 10 kr.

19 Dit liv i perspektiv Fotofortællinger fra Grindsted og omegn Billund Kommunes Museer, Grindsted Arkivet og Billund Bibliotekerne har slået sig sammen i et nyt projekt, der sætter kultur og kulturhistorie på dagsordenen på en ny måde. Projektet handler om digitalisering og formidling af fotograf Lunds fotosamling fra perioden Der afholdes med jævne mellemrum arrangementer, fx cafémøder og udstillinger rundt omkring i kommunen. Her vil interesserede borgere blive inddraget mest muligt. Følg med i projektet på museets hjemmeside: Grindsted Museum Grindsted Museum har til huse i byens ældste hus. Det blev bygget i 1846 til lægen, dengang var der kun kirken, præstegården, skolen og nogle gårde i byen. I dag danner Grindsted Museum sammen med kirken og apoteket et lille, fint miljø. Bag museet er der en have, som er anlagt som en stationsbyhave fra 1920 erne. Den nye udstilling fra 2016 på Grindsted Museum viser i glimt historier fra spændende steder fra hele Billund Kommune. Kom ind og se mønter fra 1600 tallet, lægen anno 1864 og Grindsted sygehus, og dele af Billund gl. bro, fotograf Lunds kamera fra 1800-tallet, Museets historie, og meget mere.

20 Museumscenter Karensminde Består af Enggården Karensminde og Udstillingsbygningen Karensminde Karensminde er en historisk gård, som viser, hvordan man drev landbrug fra 1930 til Korthornskvæg og rød dansk malkerace græsser i engen. Grisene i stalden har krølle på halen, og de store, jyske heste pruster. På marken gror rug, byg, roer og kartofler. Køkkenhaven har urter, som vi for længst har glemt.

21 Karensminde er en af de gamle enggårde ved Grindsted Å. De rummelige udlænger og det store stuehus viser, at her var økonomien solid. På Karensminde er det let at leve sig tilbage i tiden. De stille stuer har en særlig stemning, og på visse udvalgte dage bliver der arbejdet på gården med madlavning, håndarbejde og håndværk. Til børnene er der legeplads og dyr, som må klappes. På aktivitetsdagene kan man køre i hestevogn eller drikke kaffe i Kaffestuen. Feststemningen spreder sig, når der er høstdag, dyrskue og julemarked.

22 Udstillingsbygning I udstillingen Fra jord til bord får du brug for alle dine sanser. Der er ting du simpelthen bare må røre ved, og det er helt okay. Der er også masser af ting at kigge på og ting, der sætter erindringer i gang. For børn er der små opgaver og ting at prøve. Udstillingen giver indblik i livet på landet i perioden

23 Besættelsesudstillingen Udstillingen er bygget op om forskellige miljøer, der viser dagliglivet under besættelsen. Udstillingen fortæller om modstandsbevægelsen og dens aktiviteter, jernbanesabotage, nedkastning af våben, illegale blade og modstandsfolk. Tyskernes håndhævelse af magten vises i Gestapo-kontoret og i køjerummet fra en tænkt fangelejr. I stuen og køkkenet kan man se, hvordan folk klarede dagligdagen i en tid med mørklægning og kontrol, varemangel og rationering. Købmandsbutikken er fyldt med erstatningsvarer. Billund Kommunes Museer har en stor samling om besættelsestiden. Gå på opdagelse i samlingen online på:

24 Museumsgården Karensminde Grindsted Museum Besættelsessamlingen

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 29 Januar - april 2014

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 29 Januar - april 2014 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 29 Januar - april 2014 Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for Januar, februar, marts og april 2014 Tilmelding: Find ud af hvad du

Læs mere

FERIESJOV SOmmERFERIaktIVItER FOR børn 2014

FERIESJOV SOmmERFERIaktIVItER FOR børn 2014 FERIESJOV sommerferiaktiviter for børn 2014 Violas Værksted Kreativt værksted i Billund og Grindsted I Violas Værksted har vi tema om Astrid Lindgren. Du kan lave Pippi Langstrømpe-dukker, hestesokkedukker

Læs mere

uge 26 1. uge af sommerferien

uge 26 1. uge af sommerferien uge 26 1. uge af sommerferien Sommerferieaktiviteter for børn & unge 2010 1 Ud i naturen... Børnedyrskue Vis dit kæledyr frem. Børn kommer med deres kæledyr, vi laver et bål og varmer nogle pølser og brød,

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Velkommen til Magdalene Haven

Velkommen til Magdalene Haven Velkommen til Magdalene Haven Vi er glade for, at I har valgt Magdalene Haven og vi håber at I bliver glade for at have jeres barn her i vores hus. Magdalene Haven er en integreret institution bygget i

Læs mere

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling December Januar November Februar Oktober Marts September April August Maj Juli Juni Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 38 Januar - april 2017

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 38 Januar - april 2017 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 38 Januar - april 2017 Praktiske oplysninger Program: I bladet finder du klubbens program for Januar, februar, marts, april 2017 Tilmelding Find ud af hvad du vil

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 39 Maj-august 2017

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 39 Maj-august 2017 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 39 Maj-august 2017 Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for Maj, juni, juli, august 2017 Tilmelding: Find ud af hvad du vil være med

Læs mere

BØRNEKULTUR NYT juni 2013

BØRNEKULTUR NYT juni 2013 BØRNEKULTUR NYT juni 2013 UNGE BØRN FAMILIER Kultur- og Fritidsafdelingen Levende Ungekultur - Levende Byrum Silkeborg Street Festival Lørdag den 24. august bliver en dag fyldt med overraskelser og anderledes

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling December Januar November Februar Oktober Marts September April August Maj Juli Juni Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig

Læs mere

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling December Januar November Februar Oktober Marts September April August Maj Juli Juni Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

JUL 2 U 2 L OG MEGET MERE RANDERS GRENAA EBELTOFT GRATIS ADGANG NOVEMBER DECEMBER 2016

JUL 2 U 2 L OG MEGET MERE RANDERS GRENAA EBELTOFT GRATIS ADGANG NOVEMBER DECEMBER 2016 JUL 2 U 2 L OG MEGET MERE NOVEMBER DECEMBER 2016 GRATIS ADGANG 1 1 0 2 RANDERS GRENAA EBELTOFT VELKOMMEN PÅ MUSEUM ØSTJYLLAND Vi glæder os til at se jer til vores arrangementer i november og december.

Læs mere

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside som vil blive opdateret med foto og omtale.

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside   som vil blive opdateret med foto og omtale. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2017 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.haveselskabet.dk/herning som

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr.30 maj-august 2014

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr.30 maj-august 2014 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr.30 maj-august 2014 Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for Maj, juni, juli og august 2014 Tilmelding: Find ud af hvad du vil være med

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Hver måned har vi fælles legetræf i huset, hvor vi lærer og leger Gerlevlege med hinanden. Hver uge leger en gruppe børn fra stuen på skift legene.

Hver måned har vi fælles legetræf i huset, hvor vi lærer og leger Gerlevlege med hinanden. Hver uge leger en gruppe børn fra stuen på skift legene. Årsplan Grøftekanten 2013 Velkommen til et nyt spændende år på Grøftekanten hvor vi vil lave aktiviteter og følge traditioner i forhold til årets gang. Hver måned har vi fælles legetræf i huset, hvor vi

Læs mere

Indbydelse til vi spiser sammen

Indbydelse til vi spiser sammen KvongPosten September 2017 Indbydelse til vi spiser sammen Så er tiden inde til at vi mødes på kryds og tværs af Kvong Sogn og omegn til en hyggelig aften Fredag den 15. september kl. 18.00 i gymnastiksalen

Læs mere

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, ,

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Kirke Gudstjenester Juli 2011 Søndag 26. juni kl. 10.30, Hans Petur Kirkegaard, Søndag 3. juli kl. 10.30,

Læs mere

Planlægnings- og evalueringsguide - pædagogisk indsats, aktivitet eller forløb

Planlægnings- og evalueringsguide - pædagogisk indsats, aktivitet eller forløb Planlægnings- og evalueringsguide - pædagogisk indsats, aktivitet eller forløb Institutions/gruppes navn PLANLÆGNINGSDEL Bevæggrund og navn Med hvilket udgangspunkt og med hvilken begrundelse vælger I

Læs mere

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19.

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19. Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 26. oktober kl. 13.30 Tur til Københavns Rådhus Sted: Foran Københavns Rådhus (Rådhuspladsen) Den 13. november kl. 19.30 Foredrag om Rakkerne Ved Mette

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2016

Mogenstrup Sportsuge 2016 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Sumobrydning Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2016 Onsdag d.

Læs mere

Idéer og inspiration. Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg.

Idéer og inspiration. Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg. økologisk Idéer og inspiration Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg. Tanken er, at I som værter kan gøre brug af hinandens erfaringer med aktiviteter

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

TILBUD TIL BORGERE MED DEMENS OG DERES PÅRØRENDE. Randers Bibliotek Museum Østjylland Randers Naturcenter

TILBUD TIL BORGERE MED DEMENS OG DERES PÅRØRENDE. Randers Bibliotek Museum Østjylland Randers Naturcenter TILBUD TIL BORGERE MED DEMENS OG DERES PÅRØRENDE Randers Bibliotek Museum Østjylland Randers Naturcenter FORORD Randers Kommune har, som et led i at blive en demensvenlig kommune, taget initiativ til

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl Åbent Aktivitets- og træningscentre. Skovcenter Træning og aktiviteter for alle selvhjulpne +60 årige, hørende under Ældre & Sundhed, bosiddende i Lolland kommune. For at benytte tilbuddet, skal du kunne

Læs mere

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Kom til Skt. Hans aften ved Teglværkssøen i Ådum torsdag den 23. juni Kl. 19.30 er grillen varm, så I kan købe

Læs mere

Årsplan Solsikkens børnehave 2015

Årsplan Solsikkens børnehave 2015 Årsplan Solsikkens børnehave 2015 januar: 1. Jul Lukket Vinter Lukket Lukket Lukket Lukket 2 Vinter Velkommen til: Freja Maj og Sylvester Velkommen til Freoz og Kathrine Lukket Stuemøde Værksted - Ann

Læs mere

Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence!

Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence! EFTERÅRSFERIE PÅ HASLEV MUSEUM 12-18. oktober 2015 Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence! GRATIS ADGANG Se mere inde i folderen PROGRAM FOR HASLEV MUSEUMS

Læs mere

KvongPosten Januar 2018

KvongPosten Januar 2018 KvongPosten Januar 2018 Nytårsskål i Kvong Mandag den 1. januar kl. 15.00 efter gudstjenesten er der mulighed for, at ønske hinanden godt nytår og menighedsrådet er vært for et lille glas og et stykke

Læs mere

Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på torvet.

Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på torvet. Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Så tænder vi træet November 2011 www.krejbjerg.dk Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Alle dage fra den 8. til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 32 Januar - april 2015

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 32 Januar - april 2015 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 32 Januar - april 2015 Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for Januar, februar, marts og april 2015 Tilmelding: Find ud af hvad du

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1. Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1. Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1 Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017 Hvad synger vi dog om?? Hver morgen synger vi jo to sange/salmer, så vi får sunget rigtig

Læs mere

Bowlingtur for 3. klasserne

Bowlingtur for 3. klasserne Nyhedsbrev SFO april 2014 Kære forældre Vi har nu ansat 2 pædagogmedhjælpere Lasse og Michael. De har nu været her i 2 uger og er ved at have lært en del navne på jeres børn. Michael er 20 år, har et sabbatår

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Alle dage til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog Reception for årbog 2017 Det er med stor glæde, at vi igen kan invitere vores medlemmer til reception torsdag d. 5. oktober

Læs mere

April Se mere om aktivitetsdagene på denfynskelandsby.dk

April Se mere om aktivitetsdagene på denfynskelandsby.dk April 1 2 3 4 5 6 7 Morgenvækning.30 Landsbyen åbner for sæsonen 2019 Ølbrygning 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 Påske og forårets markarbejde, markarbejder, kokkepiger og uld 19 Påske Kokkepiger og uld 20

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 PRAKTISKE OPLYSNINGER Højskolens kontor har tlf.: 32 34 43 30 / 32 34 43 32 kontorets åbningstider i sommermånederne: Tirsdage - torsdage kl. 9.00-12.30, 13.00-15.00 Aktiviteter på Daghøjskolen skal

Læs mere

Aktivitetsprogram Odder Museum November 2014 april 2015

Aktivitetsprogram Odder Museum November 2014 april 2015 Aktivitetsprogram Odder Museum November 2014 april 2015 Odder Museum Møllevej 3-5 8300 Odder Tlf.: 8654 0175 E-mail: info@oddermuseum.dk NOVEMBER Sagen genåbnet Sagen om morderen og selvmoderen Christian

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 35 Januar - maj 2016

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 35 Januar - maj 2016 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 35 Januar - maj 2016 Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for Januar, februar, marts og april 2016 Tilmelding: Find ud af hvad du vil

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Aktivitetsplan 2. halvår 2016 Hobro Vest

Aktivitetsplan 2. halvår 2016 Hobro Vest Aktivitetsplan 2. halvår 2016 Hobro Vest Uge 31 39 - Natur og Naturfænomener Temaet rummer rig mulighed for leg, læring og udvikling. Vi ønsker at give børnene forskellige naturoplevelser, som skaber grundlag

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

JANUAR Tema: Fastelavn Det sker i ugerne 3+4+5 samt uge 6 i februar.

JANUAR Tema: Fastelavn Det sker i ugerne 3+4+5 samt uge 6 i februar. JANUAR Tema: Fastelavn Det sker i ugerne 3+4+5 samt uge 6 i februar. At give børnene oplevelsen af årlige tilbagevendende traditioner At give barnet mulighed for at indgå i sociale fællesskaber og derigennem

Læs mere

SOMMERSJOV2015 BØRNEKULTUR - SPORT & LEG - DYR & NATUR

SOMMERSJOV2015 BØRNEKULTUR - SPORT & LEG - DYR & NATUR SOMMERSJOV2015 BØRNEKULTUR - SPORT & LEG - DYR & NATUR sommerferieaktiviteter for børn Fra forestillingen: Ole Opfinder og Huskehatten BØRNEKULTUR Tilbud om dans, billedkunst, teater, mad, rollespil m.m.

Læs mere

Det sker i vinter. på Jungshoved

Det sker i vinter. på Jungshoved Det sker i vinter på Jungshoved STYREGRUPPEN FOR JUNGSHOVED SKOLE byder alle velkommen til en ny vintersæson 2011-2012 på Jungshoved. Igen i år udkommer folderen som en del af bladet Jungshoved. Se også

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland

Hugin og Munin Klubben Midtjylland Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 25 september - december 2012 SILKEBORG KULTURHISTORISKE MUSEUM Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for september,oktober,november,december

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

ARRANGEMENTER FOR BØRN

ARRANGEMENTER FOR BØRN ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2018 FILM- OG HISTORIET ARRANGEMENTER FOR BØRN - FORÅR 2018 2 IRSDAGE I TOFTLUND For børn i alderen 3-6 år Vi glæder os til at se jer til en ny sæson med gode historier og

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE Langsø Børnehus inviterer til en hyggelig formiddag: fredag den 1.december, fra kl. 9.15 til senest kl. 12.00 Vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost, og børnehaven

Læs mere

Uge 11. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge11_dyr.indd 1 06/07/

Uge 11. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge11_dyr.indd 1 06/07/ Uge 11 Emne: Dyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge11_dyr.indd 1 06/07/10 12.02 Uge 11 l Dyr Hipp og Hopp står under træet. Det er koldt, og de fryser. De

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

Uge: Dato: Aktiviteter: Tovholdere

Uge: Dato: Aktiviteter: Tovholdere ÅRSPLAN for skoleåret 2014-15. Dussen i 1. klasse centret på Gug Skole. Uge: Dato: Aktiviteter: Tovholdere 33 11.8 15.8. 34 18.8-22.8. 35 25.8 29.8. 36 1.9-5.9. Ler værksted Kenneth 37 8.9 12.9. 38 15.9

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET Maj, juni & juli 2019 Aktiviteten åben alle hverdage: Mandag- torsdag 9.30-15.30 Fredag 9.30-12.00 Alle aktiviteter er på adressen Skerrisvej 22, Nr. Alslev medmindre andet fremgår nedenfor. Aktiviteten

Læs mere

Nyhedsbrev November 2011

Nyhedsbrev November 2011 Historisk Samfund for Sydøstjylland Nyhedsbrev November 2011 VIKINGERNES JELLING Tirsdag den 15. november kl. 19.30 vil ledende arkæolog ved Vejle Museum RASMUS B. IVERSEN samle trådene i de sidste års

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Velkommen til Ramløse Fritidsordning

Velkommen til Ramløse Fritidsordning Velkommen til Ramløse Fritidsordning - Vi glæder os til at møde dig August 2010 1 Kære Forældre! Med denne folder vil vi gerne informere jer om Ramløse Fritidsordning (FO). Hvis I har spørgsmål, er I altid

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 6. juni søndag den 9. juni 2019 Byfestprogrammet

Læs mere

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf:

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: Velkommen til Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: 72 57 82 60 www.aabybroskole.dk Indhold Indhold... 2 Velkommen i Ulveskov Børnehave... 3 Ulveskov Børnehave... 3 Personale...

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2015 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Frilandsbørnehaven Enghøj

Frilandsbørnehaven Enghøj Afrapportering for Vuggen 2016 Vuggens delmål for året 2016 er: 2. Vejret 3. Fra jord til bord: at så, passe, høste og anvende afgrøder i køkkenhaven. Tiltag: Overordnede tiltag: Vi vil besøge dyrene som

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Lad klassen opleve. Hvolris Jernalderlandsby. En anden tid - et andet tempo

Lad klassen opleve. Hvolris Jernalderlandsby. En anden tid - et andet tempo Lad klassen opleve Hvolris Jernalderlandsby En anden tid - et andet tempo Hvolris Jernalderlandsby En anden tid - et andet tempo I 1960`erne fandt og udgravede man de første arkæologiske spor efter vores

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en oversigt over lukkedage, ferier, koloni, forældremøder og julemarked.

Årsplan. Denne mappe indeholder en oversigt over lukkedage, ferier, koloni, forældremøder og julemarked. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en oversigt over lukkedage, ferier, koloni, forældremøder og julemarked. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående arrangementer, som I bedes

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Nyhedsbrev juni Fælles. Vuggestue

Nyhedsbrev juni Fælles. Vuggestue Nyhedsbrev juni 2016 Fælles Sommerfest torsdag 16. juni kl 18 for hele børnehuset og skolen. Børnene vil synge et par sange. Husk solcreme på fra morgenen. Vi giver først dit barn solcreme på til middag.

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , mobil ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , mobil , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, mobil 2386 9786, dv.aadum@gmail.com Aadum Husholdningsforening Juletur

Læs mere

Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013

Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013 Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013 hundrede ÅRs ostetradition Knuthenlund Gods, Knuthenlundvej 7B, 4952 Stokkemarke, Tlf 54 71 13 80 www.knuthenlund.dk / info@knuthenlund.dk Besøg vores gårdmejeri,

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Årsplan Børnehuset Bullerbo 2016 - fokus: Fællesskaber sprog natur januar:

Årsplan Børnehuset Bullerbo 2016 - fokus: Fællesskaber sprog natur januar: Årsplan Børnehuset Bullerbo 2016 - fokus: Fællesskaber sprog natur januar: Uge Tema Aktiviteter for hele Bullerbo 1 Vinter Fokus ord: 2 Vinter Fokus ord: Sne, is og vand, vi leger med elementerne Vi fodre

Læs mere

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.:

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.: Maj 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

Til grupper der vil besøge Vendsyssel Historiske Museum, har vi nogle helt specielle tilbud

Til grupper der vil besøge Vendsyssel Historiske Museum, har vi nogle helt specielle tilbud Til grupper der vil besøge Vendsyssel Historiske Museum, har vi nogle helt specielle tilbud Vendsyssel Historiske Museum har fem afdelinger, og alle steder er der mulighed for, at grupper kan bestille

Læs mere

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2013/2014 i Tånum Forsamlingshus. Med sommeren på hæld tager vi fat på en ny sæson i vores fælles forsamlingshus.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere