Fordressuren starter op på søndag d , hvor der vil være indskrivning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fordressuren starter op på søndag d , hvor der vil være indskrivning"

Transkript

1 Årsberetning 2013 Velkommen til den årlige generalforsamling. Inden jeg begynder på årsberetningen, vil jeg gerne bede forsamlingen om at rejse sig, så vi kan mindes de af vores jagtkammerater som vi har mistet i årets løb. (ære væres deres minde) Året startede med vores årlige generalforsamling d. 24. januar. 3 dage efter blev den årlige rævejagt afholdt, som traditionen tro, foregik hos Jens og Inge. Vi var omkring 25 jægere, som startede morgen med hjemmebagt morgenbrød og parole inden jagten for alvor gik i gang. Det lykkedes desværre heller ikke i år at skyde nogen ræve. Efter en dag ude i sne og kulde, blev der serveret de lækreste guleærter. Jeg vil gerne sige en særlig tak til slagteren fra Asmindrup for at have sponsoreret det gode kød, Anders for at have sponsoreret grøntsagerne og Inge for at have stået timer i køkkenet så vi kunne få stillet sulten. J eg vil gerne gøre forsamlingen opmærksom på at der jo også afholdes rævejagt i år. Det bliver på søndag d. 19. januar og at I kan tilmelde jer til Jens Bruun, i pausen eller når generalforsamlingen er forbi. Den blev der for første gang afholdt et riffelkursus, hvor underviserne var vores egne riffelinstruktører. Trods deltagelsen var lille, så er det et kursus, som vi vil arrangere igen. Det er et 2 dages kursus, hvor man har noget teori den ene dag og noget praktisk træning den anden. Alt efter om man deltager en eller to dage, så bliver der henholdsvis udleveret et sølv og et guld mærke. Den blev der afholdt riffelindskydning, deltagelsen var i år ikke så stor, og der var helt sikkert flere som godt kan benytte sig af dette tilbud. En stor tak til vores 3 riffelinstruktører, som hjalp os på alle mulige måder. Den blev der i samarbejde med VHJ arrangeres pralemorgen, og den forløb som denne dag skulle, nemlig med nogle flotte bukke på parolen og morgenmad.

2 Vores årlige præmieskydning blev afholdt d. 16. juni. Selvom det stod ned i stænger, så var der hele 33 deltagere, som trodsede regnen. Vi var dog så heldige, at ved præmieoverrækkelsen og da vi skulle til at spise, så begyndte solen og skinne. Det var en rigtig hyggelig dag, hvor der blev skudt i forskellige rækker, så alle kunne være med, forskellige baner og sjove duer. Det nåede endda til en omskydning i A-rækken, som gjorde at præmiefordelingen blev helt anderledes end først antaget, taberen blev nemlig vinderen. I år var vi repræsenteret med hele 7 hold til turneringsskydningen, og af dem rykker 4 en division op. Vi har 2 hold i 3 division. Her rykker det ene hold op til 2. division, og rykker derved op for 3 år i træk. Derudover havde vi 2 hold i 4. division. Her rykker begge hold op, da de blev henholdsvis 1 og 2. Til sidste havde vi hele 3 hold i 6. division. Her rykker det ene hold op. Stort tillykke til jer alle med det flotte resultat, som I præsterede i år og held og lykke i den kommende sæson For dem der er interesseret i at skyde turneringsskydning, afholdes der møde d kl på skydebanen. Tilmelding skal ske til Søren Dam eller Torben Roldhave. Det er jo ikke kun skydning som skydebanen bruges til. Der afholdes hvert år hundetræning, og i forhold til tidligere år, har tilslutningen af hunde i 2013 ikke været så stor. I forbindelse med fordressuren i efteråret, blev der de sidste gange efter endt træning arrangeret apporteringstræning. Fordressuren starter op på søndag d , hvor der vil være indskrivning kl Ligeledes benyttes vores hus herude af vores blæsere. Odsherredsblæserne har i år trofast være 5 blæsere, og her i januar har endnu 2 tilsluttet sig truppen. 2 som er helt nye. De mødes hver onsdag, og Bjarne Sjørslev gør et stort arbejde både om onsdagen, men også i jagttegnsundervisningen, hvor han og hvis det kan lade sig gøre nogle af de andre blæsere deltager en enkelt aften, for at fortælle om historien bag jagthornet og dets signaler. Jagttegnsundervisningen for 2013/2014 er i fuld gang, og der er i år 27 elever tilmeldt. De skal alle op i den nye jagtprøve, som trådte i kraft her d. 1. januar. En ny udfordring for underviserne, som jo er Zora Andersen og undertegnede. Det er ikke som tidligere muligt at lærer spørgsmål og billeder udenad, og for at gå på jagt skal der bestås en skydeprøve med haglgevær.

3 Sidste år deltog 27 elever til jagttegnsundervisningen, af dem valgte kun 25 at gå til prøve. Her bestod 24 af dem, rigtig stort tillykke til jer alle. De havde fornøjelsen af at blive inviteret på nyjægerjagt d Igen i år var det på Hesselbjerg ved Dianalund. Et jagtområde med en masse spændende og forskelligt terræn, så der blev både gået haretramp, igennem skov og på enge lige op af Åmosen. Der deltog kun 9 nyjægere, men som i 2012 er der ingen tvivl om, at denne dag kun blev en succes pga. det store forberedelse arbejde konsortiet og især Sus havde lavet, det gode hundearbejde samt driverne der måtte knokle sig igennem det til tider ufremkommelige terræn samt de 9 nyjægere, som var mødt forventningsfulde op. Deres forventning blev i den grad opfyldt. Der blev nemlig skudt hele 7 snepper, hvor 3 af skytterne aldrig havde skudt sneppe før. De blev selvfølgelig indviet som traditionen byder sig. Derudover blev der skudt 4 haner og 2 høner. Igen tusind tak for en rigtig god dag. Desværre var det også sidste år, at vi er på Hesselbjerg og vi skal derfor ud og finde et sted hvor vores elever kan komme i år. Skulle der være nogen i forsamlingen, der har et jagtområde, hvor dette vil være muligt, eller kender nogen, så hører vi gerne fra jer. Selvom Odsherred Kommune har givet os rigtig mange restriktioner i forbindelse med jagten på Revlen, så har der i år været afholdt hele 4 jagter derude, og det har været den samme skare på 4-5 personer, som har benyttet sig af tilbuddet. I sidst år var det Jens Bruun, som var heldig og skyde en grågås, i år var det så Diana Troest. Tillykke Diana. Desværre har vores samarbejde med VHJ igen i år haft afsmittende effekt på bestyrelsesarbejdet og arbejdet i udvalgene, men det ser ud som om der endelig er lys forude, der er i hvert fald kommet orden på ejerforhold, som nu hedder 3/4 til os og 1/4 til VHJ, det nye skøde er tinglyst og i den nærmeste fremtid bliver bankpapirerne underskrevet. Som det vil fremgå lige om lidt, når P.W. gennemgår regnskabet, har vi været nødt til at yde et lån til skydebanen. Banken ville ikke være en del af den problematik, der var imellem VHJ og os, og krævede kassekreditten indfriet. Det er vigtigt at pointere at der er tale om et lån, som skydebanen med tiden skal tilbagebetale. Bestyrelsen har desuden det sidste kvartal arbejdet på at få arrangeret aktiviteter det kommende år, og der er lagt en liste på hjemmesiden, hvor I kan se hvornår aktiviteterne frem til august sker. Jeg vil opfordre

4 hele forsamlingen til at deltage og tag endelig en jagtkammerat eller to eller familien med. Desuden er foreningen kommet på Facebook, hvor alle meddelelser samt arrangementer vil blive annonceret ligesom i Jægeren. Der er sket rigtig mange ting i Danmarks Jægerforbund, som jeg sidste år fortalte så var der store forventninger til vores nye formand Claus Lind Christensen, som blev valgt i 2012 Jeg må indrømme, at han ikke helt har levet op til forventningerne endnu. Og som mange af jer nok har læst på diverse medier, så er Jagttidsforhandlingerne bestemt ikke gået til jægernes fordel, bl.a. jagten på mågerne er blevet fjernet, og formanden har da også udtalt, at jagttidsforhandlingerne er en omgang studehandle. Det virker bare som om, vi gir mere end vi får. De to helt store ting, der er sket i år, og som har kostet rigtig mange penge, er bl.a. vores nye undervisningsmateriale i forbindelse med den nye jagtprøve. Den nye bog er meget omdiskuteret. Den har kostet ca. 1. mio. at lave. Den kom alt for sent ud, så rigtig mange af os jagttegnslærer har valgt at benytte os af bogen fra Hornslett. De har i den grad fået revideret den gamle bog og det er til den gode side. Det samt at bogen udkom alt for sent gør desværre også at vi ikke får solgt det antal, som der er budgetteret med. Men vi har lavet materialet fordi, vi, som organisation, mener at vi er de bedste og mest erfarne, når det gælder undervisning af de kommende jægere. I forbindelse med det nye domicil Jagtens Hus er der blevet afholdt ekstraordinært repræsentantskabsmøde d. 4. januar. Den var planlagt til d. 5. december, men blev aflyst grundet Bodil. Kort fortalt omhandler domicilet et byggeri med en ramme på 60 mio. kr., som repræsentantskabet skulle tage stilling til om der skulle sige ja eller nej til. Det var et stort flertal, som sagde ja til rammen på de 60 mio. hvilket må sige at være godt, så der ingen tvivl var om, at der var et stort flertal bag beslutningen. Vores kreds, nemlig kreds7, stemte imod. Vi fandt det fremlagte prospekt omkring byggeriet og økonomien alt for dårligt belyst. Det var alt sammen meget svævende. Domicilgruppens begrundelsen for dette var, at man ikke kunne komme videre med indhentning af tilbud på lån, byggeriet m.m. før der var stemt ja til rammen. Jagtens Hus kommer til at ligge på Kalø og arbejdspladsen i Rødovre bliver nedlagt. Jagtens Hus forventes at stå klar til indflytning ultimo 2015.

5 Sluttelig vil jeg gerne takke alle i bestyrelsen for det gode samarbejde det forgangne år og håber at vi både i bestyrelsen og udvalgene i år får lov til at koncentrere os om det arbejdet i foreningen egentlig handler om, nemlig at lave noget for medlemmerne, og som jeg nævnte tidligere, så er vi allerede i gang. Aktivitetslisten frem til august er klar. Der er også lagt nogle kopier på bordet, så I er velkomne til at tage en med hjem. Jeg skal også lige huske at sige, at der vil være en lille pause, og der vil vi kåre årets udenlandske opsats/trofæ, den største og mindste danske bukkeopsats samt flest antal krageben. Og så vil jeg gøre opmærksom på at der d. 30. januar 2014 kl afholdes JKF-årsmøde på Vig Skole, hvor alle er velkomne. Med dette vil jeg afslutte min årsberetning.

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 2/12 2017 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

NORDFALSTERS JAGTFORENING

NORDFALSTERS JAGTFORENING NORDFALSTERS JAGTFORENING SNEPPEN 2018 Side 2 Bestyrelsen tlfnr. Formand: Jan Krog Larsen 60487201 Næstformand: Sven Erik Andersen 40416836 Kasserer: Michael Jensen 21246809 Baneudvalg: Aage Smedegaard

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

NORDFALSTERS JAGTFORENING

NORDFALSTERS JAGTFORENING NORDFALSTERS JAGTFORENING SNEPPEN 2017 Side 2 Formand: Næstformand: Kasserer: Baneudvalg: Bestyrelsen Jan Krog Larsen Mobil nr. 60487201 Sven Erik Andersen Mobil nr. 40416836 Michael Jensen Mobil nr. 21246809

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Referat af generalforsamling i SSJ den 24. januar 2019

Referat af generalforsamling i SSJ den 24. januar 2019 Referat af generalforsamling i SSJ den 24. januar 2019 Dagsorden i henhold til vedtægter som flg.: 1) Valg af dirigent 2) Aflæggelse af beretning om foreningens virke siden sidste ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006.

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Formanden, Uffe Bech Andersen åbnede generalforsamlingen, og mindes de medlemmer der er afgået ved døden i årets løb. Derefter fulgtes dagsordenen.

Læs mere

Vi har i det forgangne år mistet gode jagtkammerater, vil I alle med mig rejse jer og mindes vores gode kammerater.

Vi har i det forgangne år mistet gode jagtkammerater, vil I alle med mig rejse jer og mindes vores gode kammerater. Formanden beretning på den ordinære generalforsamling 2014. Velkommen medlemmer, velkommen bestyrelse og udvalg, velkommen kredsformandinde Marie Louise og velkommen JKF formand Poul Kjeldgaard. Velkommen

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010 Hejnsvig Jagtforening Forår 2010 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Jagtfest Som det er annonceret på Hejnsvigs hjemmeside er jagtfesten flyttet til d. 12 juni. på grund af der er et andet arrangement

Læs mere

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Kalender Aktivitet Dato Tid Sted September Flugtskydning 05-09-17 19.00 Skydebanen, Ejstrup Arbejdsdag 10-09-17 09.00 Jagthytten Ndr.Nesgård Flugtskydning 12-09-17 19.00 Skydebanen, Ejstrup Oktober Nyjægerjagt

Læs mere

Formanden har ordet. Jagtposten 2012 Side 2. www.bogenselandogstrandjagtforening.dk

Formanden har ordet. Jagtposten 2012 Side 2. www.bogenselandogstrandjagtforening.dk Jagtposten 2013 Jagtposten 2012 Side 2 Formanden har ordet Allerførst ønsker jeg alle medlemmer velkommen i den nye forening Bogense land og strandjagtforening. Vi har gennem flere år snakket om sammenlægning

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

WWW.OS-JAGTFORENING.DK

WWW.OS-JAGTFORENING.DK ÅRSPROGRAM 2016 2016 BESTYRELSEN Telefon E-Mail Formand Carsten Jørgensen 40824974 cjo@os-jagtforening.dk Næstformand Jan Hjort Pedersen 23256290 jhj@os-jagtforening.dk Kasserer Peder Johansen 30495351

Læs mere

Herlev jagtklubs bestyrelse

Herlev jagtklubs bestyrelse HERLEV JAGTKLUB 36 ÅRGANG NR 1 2016 Herlev jagtklubs bestyrelse Formand: Jesper Skov Hansen Tlf: 30796875 E-mail : jskh.gm@gmail.com Næstformand: Bjarne Høegh Redaktør Tlf: 40712713 E-mail : bjarnehoegh@gmail.com

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 15. januar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2014 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler Program 2019-2020 Trofæaften Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 19.00 ved Holstebro Jagtforenings lokaler Esben Hansen har i år inviteret til vores trofæaften. Som afholdes hos Holstebro jagtforening, i deres

Læs mere

Haslev-Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2017

Haslev-Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2017 Haslev-Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2017 Foreningernes Dag 2017: Haslev-Faxe Jagtforening vil igen i år være at finde på Foreningernes Dag, som løber af staben søndag den 17. september kl.

Læs mere

Stauning Kommunal Plantage

Stauning Kommunal Plantage Stauning Kommunal Plantage Invitationen lå klar. Jagt i Stauning Kommunal Plantage gennem Ringkøbing Jægerforbund. Man siger aldrig nej tak til at komme på jagt, også selvom jeg i forvejen havde en jagt

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2012 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

VI HYLDER JENS OVE DANIELSEN

VI HYLDER JENS OVE DANIELSEN VI HYLDER JENS OVE DANIELSEN -VORES NYESTE ÆRESMEDLEM Drigstrup Jagtforening har netop udnævnt Jens Ove Danielsen til Æresmedlem Jens Ove fortæller levende om sine mange gode oplevelser med jagt. Løs snak

Læs mere

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Michael Langballe. 24 87 82 18 Næstformand: Carsten Bille Holst 26 78 85 88 Bestyrelsesmedlem: Karl Johan Kristensen

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest.

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. Knæk & Bræk Årgang: 8 - Februar/Marts 2008 Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JULI 2014 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Referat af generalforsamlingen side 5 Referat af generalforsamlingen side 6 Referat af generalforsamlingen side 7 Formanden har ordet side 8 Bukkepral

Læs mere

R Æ V E N JANUAR 2010

R Æ V E N JANUAR 2010 R Æ V E N JANUAR 2010 Bestyrelsen Formand: Tim Elmhauge Tlf. 4913 1835 E-mail: t.elmhauge@post.tele.dk Næstformand: Kenn Schmidt-Sørensen Tlf. 4975 8909 E-mail: kenn.smit@mail.tele.dk Kasserer: Ole Sørensen

Læs mere

Program for Efter generalforsamlingen 2013 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for Efter generalforsamlingen 2013 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2013 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING.

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2009 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 40 44 17

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JULI 2011 Indhold Den nye bestyrelse side 3 Formanden har ordet side 4 Regionsskydningen 2011 side 4 Generalforsamling 2011 side 5 Generalforsamling 2011 (fortsat) side 6 Rævejagten 9. januar 2011

Læs mere

Sommerprogram 2013. Dato: Arrangement: Sted: VI SÆTTER SKYDEVOGNEN OP! Tilmelding senest d. 5. marts til Peter el. Kim

Sommerprogram 2013. Dato: Arrangement: Sted: VI SÆTTER SKYDEVOGNEN OP! Tilmelding senest d. 5. marts til Peter el. Kim Jagtforening www.drigstrupjagtforening.dk Kreds 5 SOMMERPROGRAM 2013 Sommerprogram 2013 Dato: Arrangement: Sted: Lør. d. 06/04 kl. 13.00 Lør. d. 20/04 kl. 13.00 Lør. d. 27/04 Kl. 10.00 Ons. d. 01/05 Lør.

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2012/2013

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2012/2013 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2012/2013 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 1/12 2012 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - Marts 2013

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - Marts 2013 Knæk & Bræk Årgang: 13 - Marts 2013 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej 273 7451 Sunds Tlf.: 97142810 Email: formand@sundsjagtforening.dk Næstformand Henning Skytte Riskærvej

Læs mere

Jagtnyt. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. Årgang 14 nr. 1 Januar 2015. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. ønsker alle medlemmer et godt nytår!

Jagtnyt. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. Årgang 14 nr. 1 Januar 2015. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. ønsker alle medlemmer et godt nytår! Jagtnyt Lyngby-Gladsaxe Jagtforening Årgang 14 nr. 1 Januar 2015 Lyngby-Gladsaxe Jagtforening ønsker alle medlemmer et godt nytår! Formand Morten Hejl takker af. Dennis Larsen (tv) og Thomas Bekkevold

Læs mere

PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Andreas Johansen. 40 23 23 99 Næstformand: Ole Høgfeldt. 29 69 64 89 Bestyrelsesmedlem: Torben Bek 72 42 55 76 Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2017 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Andreas Lyngholm Johansen. 40 23 23 99 Næstformand: Carsten Bille Holst 26 78 85 88 Bestyrelsesmedlem: Karl Johan Kristensen

Læs mere

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk Bestyrelsen Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk Næstformand Kenn Schmidt-Sørensen 40 54 20 05 kenn.smit@mail.tele.dk Kasserer Morten Nielsen 49 11 19 66 dkmni@coloplast.com Sekretær Holger Hansen

Læs mere

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Kalender Aktivitet Dato Tid Sted Februar Generalforsamling 27-02-17 19.30 Jagthytten Ndr.Nesgård Marts Hundetræning 19-03-17 10.00 Skydebanen, Ejstrup Hundetræning 26-03-17 10.00 Skydebanen, Ejstrup Hundetræning

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2013 - Vind 8.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

Aktivitetskalender 1. halvår 2019

Aktivitetskalender 1. halvår 2019 Aktivitetskalender 1. halvår 2019 DJ Køge-Herfølge Jagtforening Januar 2019 Uge 1 3. Torsdag 18.30 Hundetræning indendørs Uge 2 7. Mandag 10.00 Seniorer 8. Tirsdag 10.00-11.00 Hundetræning 9. Onsdag 19.00

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 12 - Marts 2012

Knæk & Bræk. Årgang: 12 - Marts 2012 Knæk & Bræk Årgang: 12 - Marts 2012 Jesper Lauridsen overrækker her Diplom til Erik Smed Nielsen for 52 års uafbrudt bestyrelsesarbejde for Sunds Jagtforening. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Aktivitetskalender 2018

Aktivitetskalender 2018 Aktivitetskalender 2018 Skydebiograf Kino V2 og Salonriffelskydning Tirsdag den. 20 marts 2018 kl. 18.30 på Ørnhøj skytteforenings bane i kælderen under Ørnhøjhallen. Vi har lejet en ny moderne skydebiograf,

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016 Foreningernes Dag: Haslev-Faxe Jagtforening deltager igen i år på Foreningernes Dag søndag den 18. september. Arrangementet starter kl. 11:00 og slutter

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN Januar 2012 Indhold Bestyrelsen side 3 Formanden har ordet side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Præmieskydningen side 6 Præmieskydningen side 7 Præmieskydningen side 8 Første rævejagt

Læs mere

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre.

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. 1. Peter Holm blev valg til dirigent 2. John Vinding Petersen blev valgt som referent 3. Beretningen: Formanden fortalte

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

NY RIFFELBANE I ANSAGER INDVIELSE OG ÅBENT HUS

NY RIFFELBANE I ANSAGER INDVIELSE OG ÅBENT HUS NY RIFFELBANE I ANSAGER INDVIELSE OG ÅBENT HUS 23 AUGUST KL.15.00-17.00 SØNDERBRO 39B, 6823 ANSAGER Snoren klippes af borgmester Erik Buhl Nielsen og formand for Danmarks Jægerforbund Claus Lind Christensen.

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JANUAR 2015 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Indkaldelse til generalforsamling og JKF årsmøde side 6 Formanden har ordet side 7 Kursus for reguleringsjægere

Læs mere

GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013. www.graastenjagt.dk

GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013. www.graastenjagt.dk GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013 www.graastenjagt.dk Hjemmeside: Vær hele tiden opdateret på hvad der sker i din jagtforening! Se program og nyeste informationer på vores

Læs mere

Formandens Årsberetning 2016

Formandens Årsberetning 2016 Formandens Årsberetning 2016 Ved generalforsamling den. 8. februar 2017. Velkommen til, og mange Tak for at der forsat er medlemmer der møder op til vores generalforsamlingen og ikke bare ligger hjemme

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening

Gamborg Sogns Jagtforening Gamborg Sogns Jagtforening Generalforsamling torsdag d. 5. maj 2011 Der blev afholdt generalforsamling den 5/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Niels Rasmussen blev valgt til

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 18 - September 2018

Knæk & Bræk. Årgang: 18 - September 2018 Knæk & Bræk Årgang: 18 - September 2018 Læs inde i bladet: Jagter 2018/2019 Kommunemesterskaber 2018 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej 273 7451 Sunds Tlf.: 23 38 58 40

Læs mere

Gode råd, når der skal ansøges om økonomisk støtte fra kommuner og fonde

Gode råd, når der skal ansøges om økonomisk støtte fra kommuner og fonde Gode råd, når der skal ansøges om økonomisk støtte fra kommuner og fonde Denne vejledning er udarbejdet på baggrund af de erfaringer, der blev gjort i forbindelse med hjemsøgning af midler til nyt klubhus

Læs mere

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6!

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien Grand Prix DAG 5 + 6 Dag 5 Torsdag var dagen, hvor alle skulle skyde individuelle finaler. Der blev skudt nogle rigtig gode pile, og alle gjorde deres bedste for at komme

Læs mere

Referat fra årsmøde Kreds 5, Fyn. Den 08-03, Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S.

Referat fra årsmøde Kreds 5, Fyn. Den 08-03, Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S. fra årsmøde Kreds 5, Fyn. Den 08-03, 2015. Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S. Mødedeltagere 93 deltagere, heraf 86 delegerede Formand byder velkommen, rejser os og mindes de der er gået

Læs mere

Det var ikke en kronologisk gennemgang, for Fritz skiftede igennem hele aftenen fra fortid til

Det var ikke en kronologisk gennemgang, for Fritz skiftede igennem hele aftenen fra fortid til Den 15. februar havde ABC s venner inviteret til foredragsaften med Fritz Mogensen, og som et ekstra krydderi var det også lykkedes arrangørerne, at få en af Danmarks bedste vinterbane-ryttere, Marc Hester,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Svindinge Jagtforening Referat generalforsamling - 2015

Svindinge Jagtforening Referat generalforsamling - 2015 Svindinge Jagtforening Referat generalforsamling - 2015 Indkaldelse til generalforsamling i Svindinge Forsamlingshus Lørdag den 31. januar 2015 kl. 14.00 med følgende dagsorden. Referent Brian Petersen

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JULI 2017 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Sidste rævejagt med frokost side 5 Sidste rævejagt og hyttereparationer side 6 Hytte- og gravreparationer side 7 Ny grav og klubmesterskab side

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat at ordinær generalforsamling mandag den 14. jan. 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jag orening

Brændekilde Bellinge Jag orening Brændekilde Bellinge Jag orening Program 2012 Generalforsamling 2016 A oldes i Knaldhy en rsdag den 23. februar 2016 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Vamdrup Jagtforening. Den nye skydebane. Projektmappe

Vamdrup Jagtforening. Den nye skydebane. Projektmappe Vamdrup Jagtforening Den nye skydebane Projektmappe Øverst: Etape 1 da banen blev taget i brug Nederst: Etape 1 sommeren 2014 1 Denne mappe er en udførlig orientering om anlægningen af Vamdrup Jagtforenings

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Årsberetning Hvad er der sket siden sidste generalforsamling? Vejen den 18. februar 2016

Årsberetning Hvad er der sket siden sidste generalforsamling? Vejen den 18. februar 2016 Vejen den 18. februar 2016 Årsberetning 2016 Hvad er der sket siden sidste generalforsamling? Weekend træning Vi har i 2015 valgt at fortsætte med weekend træning hver anden weekend. Vi har prøvet os lidt

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Kalender Aktivitet Dato Tid Sted Februar Generalforsamling 25-02-19 19.30 Jagthytten Ndr.Nesgård Husk indberetning af vildtudbytte! April Flugtskydning 02-04-19 19.00 Skydebanen, Ejstrup Flugtskydning

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 5. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Torsdag den 11. juni, individuelle finaler: Tre medaljer mere til Danmark! Efter dagens finaler stod klart at

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Formandens beretning - udkast Karin Brorsen VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Velkommen til Generalforsamlingen i VikarBranchen. For anden gang står jeg nu som formand, og skal aflægge beretning

Læs mere

Formandens beretning 2016 (ved generalforsamlingen d. 19. januar 2017)

Formandens beretning 2016 (ved generalforsamlingen d. 19. januar 2017) Formandens beretning 2016 (ved generalforsamlingen d. 19. januar 2017) Igen i år vil jeg takke for så mange medlemmer møder op til vores generalforsamling. Det er jo nok Kokkefars gule ærter, som har en

Læs mere

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016 ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad der sker i bestyrelsen, hvilke opgaver

Læs mere

Hundetræning Program 2016

Hundetræning Program 2016 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2016 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 1 - FT SPANIELS SPECIEL TRIN 2 - ÅBENKLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere