Virksomhedsplan for Herning Golf Klub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Virksomhedsplan for Herning Golf Klub"

Transkript

1 Virksomhedsplan for Herning Golf Klub Herning Golf Klubs formål Klubbens formål er at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf. Med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale liv skal klubben - fremme kendskabet til golf - fremme færdighederne i golf - sikre at de nødvendige faciliteter hertil er til stede - fremme medlemmernes lyst til at engagere sig og tage medansvar i klubben Herning Golf Klubs grundlæggende værdier Forening & Forretning Vi ved, at ved at finde balancen mellem foreningen og forretningen kan vi skabe en langtidsholdbar klub. Uden foreningen giver vores klub ingen mening, og uden at tænke forretningsmæssigt i forhold til såvel medlemmer, gæster, sponsorer, samarbejdspartnere og ansatte kan vi ikke skabe en sund udvikling i og af klubben. Vi ønsker at være kendt for kvalitet i den måde vi arbejder på, og måden hvorpå vi servicerer medlemmer og gæster. Kvalitet er et nøgleord både internt i klubben og eksternt i forhold til sponsorer og samarbejdspartnere Golf er for alle I Herning Golf Klub lægger vi stor vægt på, at klubben skal være for alle, der ønsker at spille golf. I vores golfklub er vi som medlemmer lige vigtige og ligeværdige for klubben. Det gælder uanset om man er junior eller pensionist, nybegynder eller elitespiller, gæst eller medlem, fuldtidsmedlem eller flexmedlem osv. Det betyder, at vi som klub vil forsøge at skabe en balance, hvor der er plads til alle. Det gode samarbejde Vi ved, at kun gennem godt samarbejde og god dialog kan vi som golfklub sikre, at både medlemmer, gæster, sponsorer og samarbejdspartnere føler sig godt tilpas i klubben. Vi ved, at kun gennem mange, engagerede frivillige kan klubben overleve og udvikle sig på sigt. Og kun gennem dygtige og engagerede ansatte, kan klubbens daglige drift og udvikling sikres. Vi ønsker en klub, hvor klubbens overordnede interesser er i fokus, og som er en attraktiv og rummelig arbejdsplads, for ansatte og frivillige. Det betyder, at der er fokus på trivsel og udvikling, og at ansvar og selvstændig beslutningskompetence følges ad. Klubliv Vi sætter vores klubliv højt. Vi er en klub i byen, og vi skal som klub være med til at binde medlemmerne sammen. I vores klub hilser vi på hinanden, og er villige til at give en hånd med, når der er brug for det i klubben. Vi betragter klubben som vores klub og sætter smil, hensynsfuld optræden og gensidig respekt overfor hinanden højt. Naturen Banen ligger på kommunal jord, og vi er bevidste om, at vi forvalter et stort naturområde på en måde som belaster naturen mindst muligt og som overholder gældende regler og bestemmelser omkring drift af golfbaner. Forvaltningen sker i et tæt samarbejde med Herning Kommune. Bestyrelsens organisering Bestyrelsen består af 7 personer, der vælges på generalforsamlingen i henhold til klubbens vedtægter. Bestyrelsen har ansvaret for ledelsen af klubben og træffer beslutninger i klubbens anliggender. Bestyrelses suppleanter inviteres med til bestyrelsesmøderne.

2 Bestyrelsen beslutter klubbens vision, forretningsorden, virksomhedsplan, værdigrundlag samt budget, herunder kontingenter, målsætninger og delbudgetter for klubbens udvalg og forretningsområder. Bestyrelsen fastsætter regler for ophold og adfærd på arealer underlagt Golfklubben, og har ansvaret for, at disse efterleves. Der nedsættes et forretningsudvalg (FU) bestående af formand, næstformand samt Golfmanager. Formand Formanden tegner sammen med næstformanden eller et andet bestyrelsesmedlem klubben og er klubbens politiske repræsentant i forhold til eksterne interessenter. Formanden leder bestyrelsesmøderne. Formandens ansvar er klubbens overordnede drift og udvikling herunder at være golfmanagerens nærmest foresatte. Formanden er født medlem af forretningsudvalget. Næstformand Næstformanden overtager formandens opgaver ved forfald. Herudover har næstformanden, ligesom formanden, klubbens overordnede drift og udvikling, som ansvarsområder. Næstformanden er født medlem af klubbens forretningsudvalg. Økonomi Ansvaret for budgetter og den daglige økonomistyring ligger hos golfmanageren, men da bestyrelsen har et særligt ansvar i at kontrollere og udvikle økonomien samt prioritere i forhold til investeringer, er der en særlig økonomirolle i bestyrelsen. Denne har til opgave at have særligt fokus på, at der i klubben er styr på økonomien, være sparringspartner for golfmanageren i det daglige omkring økonomi samt gennemføre opfølgning overfor den økonomiske status. Økonomirollen er født medlem af baneudvalget, da det er her klubbens største investeringer og omkostninger findes. Baneansvarlig Den baneansvarliges ansvarsområde er golfbanens udvikling. Den baneansvarlige er født formand for baneudvalget. Den baneansvarlige skal sørge for, at der i et samarbejde med baneudvalget og greenkeeperen udarbejdes et forslag til golfbanens udvikling, standard og pasning. Forslaget forelægges bestyrelsen til godkendelse, hvorefter planen danner udgangspunkt for det videre arbejde med banen. Ændringer i banens udformning kan alene ske med bestyrelsens godkendelse og evt. efter konsultation med banearkitekt. Bredde og klubber-i-klubben Den ansvarlige har et særligt ansvar for at vore udvalg og klubber-i-klubben fungerer effektivt, samarbejder på tværs og arbejder med fælles mål Sportsansvarlig Den sportsansvarlige har som sit ansvarsområde den sportslige udvikling i Herning Golf Klub, herunder f.eks. Eliteudvalget, Begynderudvalget og Ungdomsudvalget. Det er den sportsansvarliges ansvar, at der for de enkelte områder udarbejdes målsætninger og budgetter for den kommende sæson til bestyrelsens godkendelse samt at sikre opfølgning på efterlevelsen af de formulerede målsætninger. Den sportsansvarlige er udvalgenes kontaktperson i bestyrelsen. Golfmanager Golfmanageren varetager klubbens udvikling, administration og daglige drift i overensstemmelse med bestyrelsens anvisninger. Han leder og fordeler arbejdet blandt det administrative personale.

3 Golfmanageren er født medlem af - Forretningsudvalget - Baneudvalget - Kommunikationsudvalg - Sponsorudvalg - Turneringsudvalget Golfmanageren har ansvaret for, i henhold til de retningslinjer, som bestyrelsen vedtager, at sikre indgåelse og efterlevelse af ansættelsesaftaler og forpagtningskontrakter med forpagter af golfshoppen og Golf Caféen, samt at sikre den overordnede koordinering af samarbejdet mellem klub, Café og proshop/træning. Golfmanageren har et særligt ansvar for at udvikle klubben på tværs af såvel foreningen som forretningen, og sikre at klubben fungerer så optimalt som muligt. Det er golfmanageren, som er drivkraft for klubbens visioner og strategier, og som skal sikre, at ledelse, kommunikation, samarbejde og udvikling sker i det rette tempo og med det rette ambitionsniveau. Golfmanageren har ansvaret for hvervning af og vedligeholdelse af medlemskredsen, i samarbejde med Sportschef og Begynder- og Kaninudvalg. Golfmanageren indgår i og har ansvaret for det daglige ledelsesteam, der består af chefgreenkeeper, sportschef og Café-forpagter. Golfmanageren er den endelige beslutningstager i teamet og refererer til bestyrelsen i sager, der vedrører ledelsesteamet. Golfmanageren udarbejder i samarbejde med bestyrelsen årsregnskab og budget og er ansvarlig for den daglige styring af klubbens økonomi i overensstemmelse med det budget, bestyrelsen har vedtaget. Golfmanageren har ansvaret for, at de af bestyrelsen fastsatte regler for ophold og adfærd på arealer underlagt golfklubben efterleves. Chefgreenkeeper Chefgreenkeeperen har ansvaret for den daglige pasning af banen i overensstemmelse med de retningslinjer, som bestyrelsen har vedtaget på baggrund af baneudvalgets indstilling. Chefgreenkeeperen udarbejder udviklings- og plejeplan samt budget for pasning af banen i henhold til baneudvalgets fælles indstilling til udvikling, standard og pasning. Chefgreenkeeperen leder og fordeler arbejdet blandt det ansatte greenkeeperpersonale. Chefgreenkeeperen har ansvaret for driften af Herning Golf Klubs grønne arealer samt i samarbejde med golfmanageren drift og vedligeholdelse af bygninger samt området omkring klubhuset. Chefgreenkeeperen indgår i det daglige ledelsesteam sammen med Golfmanager, sportschef og forpagter af Golfcafé. Chefgreenkeeperen refererer til golfmanageren i ledelsesteamet. Chefgreenkeeperen er født medlem af baneudvalget.

4 Klubsekretær Klubsekretæren har til opgave at bemande klubbens sekretariat og servicere medlemmer og gæster i alle relevante forhold i henhold til en udarbejdet arbejdsplan. Primære arbejdsopgaver for sekretæren er: - Medlemsregistrering og vedligeholdelse af medlemskartoteket. - Opkrævning og registrering af kontingent og indskud fra medlemmerne. - Daglige bogføring, fakturering og debitorstyring. - Handicapregulering af medlemmerne. - Reservationer af golfbanen. - Kontakt til eksterne samarbejdspartnere som hoteller og rejsearrangører. - Information til medlemmerne vedr. banereservationer og andre forhold omkring golfklubben. - Assistance til golfmanageren og chefgreenkeeperen med den daglige tilsynsførelse af klubbens lokaler og omkringliggende arealer. - Øvrigt forefaldende arbejde på sekretariatet. Klubsekretæren refererer til golfmanageren. Sportschef Træner og Forpagter af Golfshop Der ansættes en sportschef, der er forpagter af golfshoppen og som samtidig sikrer, at træning af klubbens medlemmer og gæster sker i henhold til aftale og forventninger. Sportschefen er ansvarlig for den sportslige udvikling i Herning Golf Klub, herunder Eliteudvalget, Juniorudvalget og Begynderudvalget. Det er sportschefens ansvar, at der i samarbejde med de enkelte udvalg udarbejdes målsætninger for den kommende sæson, til bestyrelsens godkendelse, samt sikre at de formulerede målsætninger opfyldes. Sportschefen har ligeledes fokus på, at bredden i klubben fungerer, hænger sammen og lever op til de værdier, som vi ønsker i klubben. Sportschefen deltager efter aftale med Golfmanageren, i forskellige udvalg (begynder-, kanin-, Elite-, Junior-, Turneringsudvalg samt klubber i klubben ) efter behov og ønske fra udvalgene. Vedkommende er golfmanagerens sparringspartner på disse områder, og bistår med håndtering af eventuelle interessekonflikter på tværs af udvalg og/eller klubber i klubben. Sportschefen forpligtes til at drive klubbens golfshop i overensstemmelse med de retningslinjer, der er beskrevet fra bestyrelsens side. Der udarbejdes en forpagtningsaftale, som specificerer de vilkår forpagtningen sker på grundlag af, herunder forpligtelser og ansvarsområder omkring træningen. Med hensyn til Golfshoppen er sportschefen selvstændig erhvervsdrivende og driver sin virksomhed i henhold til bestemmelser formuleret i en resultatkontrakt mellem Herning Golf Klub og forpagteren. Resultatkontrakten formuleres i fællesskab mellem sportschefen og golfmanageren, og godkendes af bestyrelsen. Resultatkontrakten genforhandles hvert andet år senest 1. december med virkning fra kommende 1. januar. Sportschefen indgår i det udvidede daglige ledelsesteam sammen med Golfmanager, chefgreenkeeper og forpagter af golfcafé. Sportschefen refererer til Golfmanageren i ledelsesteamet. Sportschefen har ansvaret for træningsfaciliteter, herunder opsamling af bolde på driving range, indkøb af bolde og måtter i henhold til budget og i samråd med golfmanageren. I forbindelse med drift af klubbens golfshop varetager Sportschefen den daglige servicering af gæster og medlemmer omkring greenfee, tidsbestilling og almindelige spørgsmål efter aftale med sekretariatet.

5 Sportschefen har ansvaret for afviklingen af åbent hus arrangementer i henhold til det af bestyrelsen vedtagende budget. Sportschefen assisterer desuden golfmanageren, i markedsføringen af klubben og banen. Sportschefen er født medlem i Elite- og Juniorudvalget samt Baneudvalget, og deltager i møderne i disse udvalg. Forpagter af Golf Caféen Der er ansat forpagter til Golf Caféen. Forpagteren er selvstændig erhvervsdrivende og driver Golf Caféen i henhold til bestemmelser formuleret i en resultatkontrakt mellem Herning Golf Klub og forpagteren. Resultatkontrakten formuleres i fællesskab mellem forpagter og Golfmanager, og godkendes af bestyrelsen. Resultatkontrakten forhandles hvert år senest 1. december med virkning fra kommende 1. januar. Forpagteren refererer til golfmanageren. Klubhus Golfmanageren har ansvaret for den daglige drift og vedligeholdelse af klubhus, og herunder indendørsarealerne i klubhuset. Sponsorudvalg Sponsorudvalget har til opgave at formulere og vedligeholde en samlet strategi, handlingsplan og målsætning for salg til følgende grupper: - Sponsorer - Virksomheder, der efterspørger Company Days Forslaget godkendes af bestyrelsen, hvorefter det er Golfmanagerens ansvar at opfylde de vedtagne målsætninger. Sponsorudvalgets opgave er, at være sparringspartner for Golfmanageren, samt at bidrage med sit eventuelle netværk i tilknytningen af sponsorer og samarbejdspartnere til klubben. Handicapudvalg Klubbens bestyrelse nedsætter et Handicapudvalg. Bestyrelsen udpeger en formand for udvalget. Bestyrelsen kan være repræsenteret i udvalget, men ikke som formand. Handicapudvalget har til opgave at sætte og regulere medlemmernes handicap i overensstemmelse med det af DGU forordnede Course Rating, Slope og Handicapsystem. Udvalgsmedlemmernes rettigheder og pligter er beskrevet i EGA Handicapsystemet. Dette indebærer, at udvalget - skal have et indgående kendskab til EGA Handicapsystemet, - er forpligtet til at administrere systemets regler i alle medlemmernes interesse, - medvirker til at sikre, at handicapsystemet er kendt af og overholdes af klubbens medlemmer

6 - i samarbejde med turneringsudvalget og klubbens sekretariat tilrettelægger administrationen omkring godkendelse af turneringer som tællende, indlevering af scorekort, registrering og regulering af scorer og handicap, - træffer afgørelse om skønsmæssig regulering af et medlems handicap, - i samarbejde med baneudvalget, turneringsudvalget samt sekretariatet tilvejebringer grundlaget for DGU's fastsættelse af Course Rating og Slope samt fastsætter banens handicapnøgle efter de af DGU fastsatte retningslinjer herfor. Handicapudvalget er underlagt DGU s Handicap- og Course rating komité og dermed ikke klubbens bestyrelse, men udvalget informerer klubbens bestyrelse om brud på handicapsystemet og om forhold, som efter sagens natur kræver bestyrelsens handling eller som bør komme til bestyrelsens kendskab. Hvert år i januar aflægger udvalget en beretning til bestyrelsen om sit virke. Regeludvalg. Regel- og Ordensudvalget består af 3 medlemmer inkl. formanden. Højst 1 medlem må være medlem af bestyrelsen. Udvalget kan fastsætte en forretningsorden, der i givet fald skal godkendes af bestyrelsen. Regeludvalgets opgaver er: - at behandle sager som forelægges udvalget eller som udvalget selv bliver opmærksom på, og som vedrører brud på golfreglerne - at fungere som rådgivende organ i forhold til turneringsafvikling - at være bindeled i eventuelle sager, som viderebringes for DGU s regel- eller turneringskomite, - at være ansvarlig for formulering af Lokale Regler (evt. midlertidige Lokale Regler). Formulering foretages i samarbejde med Bane- og Turneringsudvalg og skal endeligt godkendes af bestyrelsen. Regeludvalget er ansvarligt for at de til enhver tid gældende Lokale Regler er godkendt af DGU, - at bistå Baneudvalget i opsætning af banemarkeringer generelt og til større turneringer, - at bistå øvrige udvalg i klubben, i spørgsmål vedr. golfreglerne, samt tolkning af disse, - at have indseende med, at begyndere modtager en tilstrækkelig og forsvarlig undervisning i golfreglerne, - at generelt sikre, at golfreglerne er kendte blandt medlemmerne og at sikre medlemmer og gæsters overholdelse af disse. Regeludvalget informerer klubbens bestyrelse om regelbrud og om forhold, som efter sagens natur kræver bestyrelsens handling eller stillingtagen eller som bør komme til bestyrelsens kendskab. Hvert år i januar aflægger udvalget en beretning til bestyrelsen om sit virke. En afgørelse truffet af Regeludvalget kan ankes til DGU s Ordens- og Amatørudvalg. Amatør- og ordensudvalg Udvalget består af 3 medlemmer, hvoraf mindst ét medlem, om muligt, skal være uddannet cand. jur. Udvalget træffer sine beslutninger på møder. Medlemmer til Amatør- og ordensudvalget udpeges af bestyrelsen, efter indstilling fra udvalget. Herefter fraskriver bestyrelsen sig muligheden for såvel selv at tage A&O's beslutninger op til behandling som for at fungere som ankeinstans i forhold til udvalgets beslutninger, der herefter udelukkende kan indankes til Dansk Golf Unions Amatør- og ordensudvalg. Amatør- og ordensudvalget kan afgøre alle sager vedrørende konflikter eller egentlige disciplinærsager, der indbringes for dette. Amatør- og ordensudvalget kan tage sager op af egen drift. Amatør- og ordensudvalgets afgørelser kan indklages til Dansk Golf Unions Amatør- og ordensudvalg.

7 Såfremt Amatør- og ordensudvalget har forslag til nye- eller ændrede regler vedrørende ordensregler i klubben, har udvalget ret til at indstille sådanne til bestyrelsen. Udvalget behandler sager efter skriftlig indberetning med angivelse af hændelsesforløbet, hvornår det er sket, og hvad- og hvem der klages over, samt hvem der var til stede. Med mindre helt særlige omstændigheder gør sig gældende, skal indberetningen være klubben i hænde senest 1 uge efter den stedfundne episode, for at blive behandlet. Indenfor 1 uge efter modtagelsen sender udvalget klagen til den, der klages over og beder om pågældendes udtalelse, forinden der træffes afgørelse i sagen. Udvalgets afgørelser meddeles skriftligt til den der er klaget over, til klageren samt til bestyrelsen. Udvalget tilstræber at have truffet afgørelse indenfor 1 måned efter indberetningens modtagelse. Baneudvalgets opgaver og kompetencer Herning Golf Klubs anlæg skal til enhver tid være udfordrende, spændende og en oplevelse for medlemmer og gæster, og både for spillere med højt handicap som for den øvede og elitespilleren. Banen skal til enhver tid være i så god stand som muligt. Ingen omlægninger har højere prioritet end banens stand. Herning Golf Klub ønsker at give medlemmer og gæster en unik golfoplevelse på en af Jyllands smukkeste parkbaner. Baneudvalgets medlemmer Udvalgets medlemmer består af Chefgreenkeeper, Golfmanager, PRO træner, kasserer samt et klubmedlem udpeget af klubbens bestyrelse. Formand for baneudvalget skal godkendes af klubbens bestyrelse. Udvalgets medlemmer skal have et godt kendskab til golfspil på alle niveauer. Udvalget supplerer selv med ekstra medlemmer til ad hoc opgaver. Baneudvalgets kompetencer og opgaver Det er baneudvalgets opgave at bistå Chefgreenkeeperen i udarbejdelsen af en langsigtet målsætning for banens layout og standard. Det er baneudvalgets opgave at bistå Chefgreenkeeperen i udarbejdelsen af flerårige handlingsplaner og tilhørende budgetter for banens pasning, kvalitetsforbedring og eventuelle ændringer. Det er baneudvalgets ansvar at banens arkitektur og layout sikres så vidt det er muligt, og sikre nødvendig konsulentbistand fra DGU eller anden samarbejdspartner. Det er baneudvalgets opgave at bistå Chefgreenkeeperen i vedligeholdelse og anskaffelse af maskiner samt uddannelse af personale. Det er baneudvalgets opgave at bistå Chefgreenkeeperen i forbindelse med baneanlæggets daglige drift og vedligeholdelse, samt ved gennemførelse af eventuelle forandringer og udvidelser af baneanlægget samt de tilhørende træningsfaciliteter. Chefgreenkeeperen skal gennemføre personalesamtaler. Om fornødent bistået af et af udvalgets medlemmer. Baneudvalgets medlemmer kan fungere som projektledere for ad-hoc opgaver. Baneudvalget bistår Chefgreenkeeperen med at udarbejde planer for de frivilliges indsats i forbindelse med banens pasning og pleje.

8 Baneudvalget arrangerer den årlige oprydningsdag med tilhørende turnering som markering af sæsonstart. Baneudvalget bistår turneringsudvalget med fastsættelse af lokale regler. Baneudvalget formidler samarbejdet mellem turneringsudvalget og Chefgreenkeeperen vedr. opsætning af banen til turneringer. Baneudvalgets medlemmer fører tilsyn med banens markeringer og bistår Chefgreenkeeperen med det fornødne for at opretholde den aftalte standard. Baneudvalget er bestemmende for om banen evt. skal lukkes i en kort periode. Baneudvalget har en særlig opgave i at kommunikere rettidigt om relevante tiltag og aktiviteter på banen. Baneudvalget har ligeledes en særlig forpligtelse til at involvere klubbens medlemmer mest muligt og hensigtsmæssigt i banens udvikling, bl.a. i høringer via elektroniske medier, hvor medlemmerne kan give udtryk for forslag og holdninger. Banekontrol & Service Der nedsættes et Banekontrol- og Service udvalg bestående af erfarne golfspillere. Udvalgets opgave er, at udføre banekontrol og -service på banen. Udvalgets beslutninger sker i tæt dialog med golfmanageren. Alle medlemmer af Baneserviceudvalget udstyres med et personligt identifikationskort. Baneservicepersonalet har kompetence til: - At påtale manglende efterlevelse af de vedtagne regler og etiketter for spil på banen og forlange disse overholdt. - At påtale uacceptabel påklædning, eksempelvis kan bar overkrop og bare fødder ikke accepteres, men kan evt. medføre bortvisning. - At bort vise personer uden gyldigt medlemsbadge eller greenfee kvittering fra banen. - At påtale, hvis spillere med medlemsbadge ikke har gyldigt årsmærke. Sådanne kan få lov til at spille færdigt, men noteres og indberettes til sekretariatet. Tilladelse til at spille færdig forudsætter at baneservicepersonalet skønner, at medlemmet har lovlig adgang til banen og lover at få bragt forholdene i orden. - At bortvise spillere fra banen, såfremt de nægter at efterleve henvisningerne fra baneservicepersonalet. - At indberette spillere, der nægter at efterleve henvisninger fra baneservicepersonalet. - Sådanne kan af bestyrelsen idømmes karantæne fra spil på banen. Foruden gruppen af golfspillere som udøver baneservice, er alle ansatte samt bestyrelsesmedlemmer ligeledes bemyndiget til at udøve baneservice i alle døgnets timer. Øvrige udvalg Bestyrelsen nedsætter de nødvendige udvalg til at sikre klubbens aktiviteter. For alle udvalg gælder, at de skal have udarbejdet en målsætning, handlingsplan samt budget, som skal godkendes af bestyrelsen. Bestyrelsen orienteres løbende om aktiviteterne i udvalgene, dels via den løbende økonomirapportering, dels via fremsendte referater fra udvalgenes møder og endelig via løbende rapporteringer fra de områdeansvarlige i bestyrelsen. Turneringsudvalg At deltage i turnering, er en ikke uvæsentlig del af det at spille golf. Turneringer i HGK retter sig mod de medlemmer i klubben, som sætter det sociale højt. Samtidig er det vigtigt, at det sportslige er i top og det er målet at sammensætte et turneringsprogram, som er alsidigt og attraktivt.

9 Udover konkurrence, skal turneringerne også give mulighed for at møde nye mennesker/spilpartnere. Begynderudvalg Begynderudvalget fornemmeste opgave er at hjælpe begynderne godt i gang med golfsporten. Ikke blot teoretisk, men også socialt. Opgaver er at få begynderne til at spille golf ikke forhindre dem i det. Mission: - At byde nye medlemmer velkommen i HGK såvel teoretisk, teknisk og socialt. - At formidle og indføre nye medlemmer til golfens glæder, regler, etik og udtryk, men også give begynderne lyst til at blive medlem af HGK og på sigt indgå som aktive medlemmer i diverse udvalg, klubber i klubben og ikke mindst bidrage til et rigt og godt klubliv. - At tilbyde et forløb som tager udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger og tilpasses derefter. - At animere begyndere til at træne og ikke mindst fortsætte træningen også efter begynderforløbet. - At gøre den enkelte nybegynder til ambassadør for HGK, og aktivt være medvirkende til at tiltrække nye medlemmer. Vision: - At kunne tilbyde Danmarks (måske) bedste begynderforløb. Kaninudvalg Kaninudvalget tilbyder en fælles 9 huls turnering for begyndere samt øvede golfspillere. Mission: - At introducere begyndere og mindre øvede til turneringsgolf. - At sikre socialt samvær også efter turneringen. - At hjælpe så der er spillepartnere, også uden for turneringerne. - At sikre lysten til at blive integreret i klubber i klubben og spille tirsdagsdamer, onsdagsherrer og senior turneringer. Juniorudvalg Udfyldes når ny træner er ansat. Eliteudvalg Udfyldes når ny træner er ansat. Ikrafttræden Virksomhedsplanen er vedtaget af bestyrelsen den 4. november 2014 og genoptages til revision på første bestyrelsesmøde efter hver generalforsamling.

Forretningsorden for Himmelbjerg Golf Club

Forretningsorden for Himmelbjerg Golf Club Forretningsorden for Himmelbjerg Golf Club Er subsidiær til klubbens vedtægter Himmelbjerg Golf Clubs formål Klubbens formål er: Med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale samvær at skabe de bedst

Læs mere

Virksomhedsplan. for. Virksomhedsplan for Viborg Golfklub 1

Virksomhedsplan. for. Virksomhedsplan for Viborg Golfklub 1 Virksomhedsplan for Virksomhedsplan for Viborg Golfklub 1 Viborg Golfklubs formål Klubbens formål er: Med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale samvær at skabe de bedst mulige forhold for medlemmernes

Læs mere

Virksomhedsplan for Golfklubben Lillebælt (GKL)

Virksomhedsplan for Golfklubben Lillebælt (GKL) Virksomhedsplan for Golfklubben Lillebælt (GKL) GKLs formål Klubbens formål Klubbens formål er at forestå driften af en golfbane med dertil hørende aktiviteter og at skabe gode muligheder for, at medlemmerne

Læs mere

Virksomhedsplan. Smørum Golfklub

Virksomhedsplan. Smørum Golfklub Virksomhedsplan Smørum Golfklub 2016 Smørum Golfklubs overordnede formål Klubbens formål er: Med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale samvær at skabe de bedst mulige forhold for medlemmernes udøvelse

Læs mere

Forretningsplan for Mollerup Golf Klub 2010

Forretningsplan for Mollerup Golf Klub 2010 Forretningsplan for Mollerup Golf Klub Klubbens formål Klubbens formål er at forestå driften af klubbens baneanlæg og klubhus mv., samt at udbrede og fremme kendskabet til - og færdigheden i golfsporten.

Læs mere

Sekretariatschefen er beslutningsdygtig indenfor alle sager der ligger inden for ansvarsområderne.

Sekretariatschefen er beslutningsdygtig indenfor alle sager der ligger inden for ansvarsområderne. Sekretariatschefen rolle og arbejdsbeskrivelse Sekretariatschefens rolle er at være daglig leder af klubbens sekretariat, funktioner og medarbejdere. Sekretariatschefens er klubbens ansigt udadtil og den

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i. Skovbo Golfklub. Forretningsorden hænger sammen med SGK s vedtægter samt klubbens ordensregler.

Forretningsorden for bestyrelsen i. Skovbo Golfklub. Forretningsorden hænger sammen med SGK s vedtægter samt klubbens ordensregler. Forretningsorden for bestyrelsen i Skovbo Golfklub Forretningsorden hænger sammen med SGK s vedtægter samt klubbens ordensregler. 1. Ansvar Efter den årlige generalforsamling konstituerer bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Vedtægter for. Viborg Golfklub

Vedtægter for. Viborg Golfklub Vedtægter for Viborg Golfklub 1. Klubbens navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Viborg Golfklub. Klubbens hjemsted er Viborg. Klubben er stiftet den 16. april 1973. Klubbens adresse er: Spangsbjerg

Læs mere

Vedtægter for Smørum Golfklub

Vedtægter for Smørum Golfklub Vedtægter for Smørum Golfklub Bestyrelsen Marts 2015 1. Klubbens navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Smørum Golfklub. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Klubben er stiftet den 15. august 1994.

Læs mere

Vedtægter for Sejerø Golfklub

Vedtægter for Sejerø Golfklub KLUBBEN 1 Klubbens navn er Sejerø Golfklub og dens hjemsted er Sejerø i Kalundborg kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt i fællesskabet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune.

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en golfbane og organisere

Læs mere

KLUBAFTALE. Sådan gør vi i. Forretningsorden jf. vedtægternes 5 stk. 4 for bestyrelsen

KLUBAFTALE. Sådan gør vi i. Forretningsorden jf. vedtægternes 5 stk. 4 for bestyrelsen KLUBAFTALE Sådan gør vi i Forretningsorden jf. vedtægternes 5 stk. 4 for bestyrelsen 1. Bestyrelsens første møde Bestyrelsen afholder sit første (konstituerende) møde umiddelbart efter generalforsamlingen.

Læs mere

Vedtægter for REE Golfklub.

Vedtægter for REE Golfklub. Vedtægter for REE Golfklub. 1 Navn 1.1 Foreningens navn er REE Golfklub og dens hjemsted er i Gribskov kommune 2 Formål 2.1 Klubbens formål er at forestå driften af golfbane med dertil hørende relevante

Læs mere

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud.

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud. Vedtægter 1. Klubbens navn er Kaj Lykke Golfklub og dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Klubbens formål er at forestå driften af en golfbane og organisere de dertil hørende idrætslige aktiviteter, således

Læs mere

Nordborg Golfklub. Forslag til vedtægtsændringer. Johan Bondes Vej 9, DK-6430 Nordborg

Nordborg Golfklub. Forslag til vedtægtsændringer. Johan Bondes Vej 9, DK-6430 Nordborg Forslag til vedtægtsændringer For at lette sammenligningen mellem de nuværende vedtægter og forslaget til nye vedtægter er de sat op overfor hinanden i nedenstående skema. Ændringer i vedtægterne er markeret

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Hedens Golfklub februar 2017

Hedens Golfklub februar 2017 Hedens Golfklub februar 2017 1 Klubbens navn er Hedens Golfklub og dens hjemsted er, Resenfeldevej 26, Grønhøj i Viborg kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB 21. marts 2011 Side 1 Nye vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Nexø Golf Klub, og klubben har hjemsted i Bornholms Regionskommune. Golfklubben skal være medlem af

Læs mere

Vedtægter Hansted Golfklub

Vedtægter Hansted Golfklub 1 Klubbens navn er Hansted Golfklub og dens hjemsted er i Horsens Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf, og med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale

Læs mere

Bestyrelsens vision for Sydsjællands Golfklub Mogenstrup(SGM)

Bestyrelsens vision for Sydsjællands Golfklub Mogenstrup(SGM) Bestyrelsens vision for Sydsjællands Golfklub Mogenstrup(SGM) SGM skal være den foretrukne klub i Sydsjælland. Vi skal tiltrække nye medlemmer, øvede som begyndere. Vi vil sikre vore medlemmer en god golfoplevelse

Læs mere

KLUBPLAN 2016-2020. Klubplanen er et arbejdsredskab, som sammen med organisationsplanen definerer forholdet mellem foreningen og forretningen.

KLUBPLAN 2016-2020. Klubplanen er et arbejdsredskab, som sammen med organisationsplanen definerer forholdet mellem foreningen og forretningen. KLUBPLAN 2016-2020 Denne klubplan er en rettesnor for måden, hvorpå bestyrelsen for Golfklubben Hvide Klit, sammen med de ansatte ønsker at drive Golfklubben. Klubplanen er et arbejdsredskab, som sammen

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Golf Club

Vedtægter for Aarhus Golf Club Vedtægter for Aarhus Golf Club 1 Klubbens navn er Aarhus Golf Club, og dens hjemsted er i Århus Kommune. 2 Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en eller flere golfbaner og organisere de

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB Nærværende vedtægter erstatter i sin helhed "Vedtægter for Holbæk Golfklub" af 29. november 2011. 1- Klubbens navn, hjemsted og formål: Klubbens navn er Holbæk Golfklub. Klubbens

Læs mere

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER Økonomi Drift Sportsudvalg Sponsorudvalg Matchudvalget Natur & Miljø Klubber-iklubben Golfspilleren i Centrum HCP / Kanin / Par 3 udvalgene Baner / Træningsanlæg Ejendomme Kommunikation

Læs mere

Det er ikke klubbens formål at være formuesøgende og/eller opbygge større formue.

Det er ikke klubbens formål at være formuesøgende og/eller opbygge større formue. Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

Klubbens navn er Morsø Golfklub og dens hjemsted er i Morsø kommune.

Klubbens navn er Morsø Golfklub og dens hjemsted er i Morsø kommune. Vedtægter Nuværende 1 Klubbens navn er Morsø Golfklub og dens hjemsted er i Morsø kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt i fællesskabet

Læs mere

Vedtægter for Ishøj Golfklub

Vedtægter for Ishøj Golfklub Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

Vedtægter for Sunset Golfklub.

Vedtægter for Sunset Golfklub. Vedtægter for Sunset Golfklub. 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Sunset Golfklub. Golfklubben har hjemsted i Assens kommune. Golfklubben skal være medlem af Dansk Golf Union under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

3. Klubbens idegrundlag er at skabe et venligt, gæstfrit, behageligt og socialt miljø, hvori klubbens medlemmer kan dyrke golfspillet.

3. Klubbens idegrundlag er at skabe et venligt, gæstfrit, behageligt og socialt miljø, hvori klubbens medlemmer kan dyrke golfspillet. Nye vedtægter for Himmelbjerg Golf Club. (ændringer med kursiv) Vedtægt for Himmelbjerg Golf Club 1 Klubbens navn er HIMMELBJERG GOLF CLUB og dens hjemsted er Silkeborg Kommune. Klubbens formål er at leje

Læs mere

TURNERINGS- OG SPILLEUDVALGET

TURNERINGS- OG SPILLEUDVALGET TURNERINGS- OG SPILLEUDVALGET TSU er ansvarlig for alle turneringer der er omfattet af Turneringsprogrammet inkl. ungdoms- og eliteturneringer, divisions-, regions-, torsdags-, kanin- og begynderturneringer.

Læs mere

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren.

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren. Forretningsorden og opgaver for Eliteudvalget i Odense Golfklub Formål: At tilstræbe for at der til stadighed deltages med minimum såvel 1 herre- som 1damehold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering og

Læs mere

1 - Navn og hjemsted Klubbens navn er Ishøj Golfklub (Klubben), og er stiftet den 1. marts Klubben er hjemmehørende i Ishøj Kommune.

1 - Navn og hjemsted Klubbens navn er Ishøj Golfklub (Klubben), og er stiftet den 1. marts Klubben er hjemmehørende i Ishøj Kommune. 1 - Navn og hjemsted Klubbens navn er Ishøj Golfklub (Klubben), og er stiftet den 1. marts 2005. Klubben er hjemmehørende i Ishøj Kommune. Klubbens fysiske og e-mail adresse fremgår af Klubbens hjemmeside,

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Stk. 1: Klubbens navn er Greve Golfklub (GGK) og dens hjemsted er i Greve Kommune.

V E D T Æ G T E R. Stk. 1: Klubbens navn er Greve Golfklub (GGK) og dens hjemsted er i Greve Kommune. Greve Golfklub V E D T Æ G T E R 1: Klubbens formål. Stk. 1: Klubbens navn er Greve Golfklub (GGK) og dens hjemsted er i Greve Kommune. Stk. 2: Greve Golfklub er i juridisk forstand en forening. Stk. 3:

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Golf Klub

Vedtægter for Roskilde Golf Klub Vedtægter for Roskilde Golf Klub 1 NAVN Klubbens navn er Roskilde Golf Klub. Klubben har hjemsted i Roskilde Kommune 2 FORMÅL 1. Klubben er medlem af Dansk Golf Union. 2. Klubbens formål er som sportsklub:

Læs mere

VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT

VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT 1 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Golfklubben Hvide Klit 1.2 Klubbens hjemsted er Frederikshavn Kommune 1.3 Det er klubbens formål - med udgangspunkt

Læs mere

Vedtægter for Gyttegård Golf Klub

Vedtægter for Gyttegård Golf Klub Vedtægter for Gyttegård Golf Klub 1 a. Klubbens navn er Gyttegård Golf Klub. Dens hjemsted er Billund Kommune 2 a. Det er klubbens formål: at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan spille golf,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Stk. 1: Klubbens navn er Greve Golfklub (GGK) og dens hjemsted er i Greve Kommune.

V E D T Æ G T E R. Stk. 1: Klubbens navn er Greve Golfklub (GGK) og dens hjemsted er i Greve Kommune. Greve Golfklub V E D T Æ G T E R 1: Klubbens formål. Stk. 1: Klubbens navn er Greve Golfklub (GGK) og dens hjemsted er i Greve Kommune. Stk. 2: Greve Golfklub er i juridisk forstand en forening. Stk. 3:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Lørdag den 10. januar 2009. Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen Næstformand - Marianne D. Jensen Sportsansvarlig - Peter Bragh Turneringsansvarlig - Peter

Læs mere

Vedtægter for BORNHOLMS GOLF KLUB - 1 -

Vedtægter for BORNHOLMS GOLF KLUB - 1 - Vedtægter for BORNHOLMS GOLF KLUB - 1 - 1 Klubbens navn, hjemsted, formål, vision og værdier Klubbens navn er Bornholms Golf Klub. Klubben er stiftet den 19. januar 1972 og hjemstedet er Bornholms Regionskommune.

Læs mere

Hillerød Golf Klubs vedtægter

Hillerød Golf Klubs vedtægter Hillerød Golf Klubs vedtægter 1. Navn, juridisk egenart og hjemsted Klubben er stiftet den 25. juni 1966. Dens navn er Hillerød Golf Klub. Klubben er en selvejende forening og skal være medlem af Dansk

Læs mere

Vedtægter for Ledreborg Palace Golf Club

Vedtægter for Ledreborg Palace Golf Club Vedtægter for Ledreborg Palace Golf Club 1 Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Ledreborg Palace Golf Club (herefter benævnt LPGC) og dens hjemsted er Lejre Kommune. Golfklubben skal være medlem

Læs mere

DANSK GOLF UNIONS VEDTÆGTER

DANSK GOLF UNIONS VEDTÆGTER DANSK GOLF UNIONS VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Unionens navn er Dansk Golf Union (DGU). DGU s hjemsted er Brøndby Kommune. Stk. 2 DGU er medlem af Danmarks Idræts-Forbund og European Golf Association,

Læs mere

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub Vedtægter for Birkerød Tennis Klub Cvr. Nr. 27537715 Navn, hjemsted og formål. 1 Klubbens navn er Birkerød Tennis Klub forkortet til og i det følgende kaldet Birkerød TK. Klubbens hjemsted er Topstykket

Læs mere

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT Kommentar [n1]: Marts 2011 VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT 1 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Golfklubben Hvide Klit 1.2 Klubbens hjemsted Frederikshavn Kommune 1.3 Det er klubbens

Læs mere

Klubbens navn er Outrup Golfklub og dens hjemsted er i Varde Kommune.

Klubbens navn er Outrup Golfklub og dens hjemsted er i Varde Kommune. VEDTÆGTER FOR OUTRUP GOLFKLUB 1 Klubbens navn er Outrup Golfklub og dens hjemsted er i Varde Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt

Læs mere

VEDTÆGTER. Side 1 af 7

VEDTÆGTER. Side 1 af 7 VEDTÆGTER Side 1 af 7 VEDTÆGTER FOR SKANDERBORG GOLFKLUB Indhold 1: Navn og hjemsted... 2 2: Formål... 2 3: Medlemskab... 2 4: Indmeldelse... 3 5: Udmeldelse... 3 6: Indskud og kontingent... 3 7: Ordinær

Læs mere

Mensalgård Golfklub 2015

Mensalgård Golfklub 2015 Vedtægter Mensalgård Golfklub 2015 1 Klubbens navn er Mensalgård Golfklub og dens hjemsted er i Odsherred kommune. Klubbens formål er at fremme interessen for og kendskabet til golfspillet blandt dens

Læs mere

Version: 19.februar 2016 UDKAST TIL VEDTÆGTER FOR Stensballegård Golfklub

Version: 19.februar 2016 UDKAST TIL VEDTÆGTER FOR Stensballegård Golfklub Version: 19.februar 2016 UDKAST TIL VEDTÆGTER FOR Stensballegård Golfklub 1 - Navn og hjemsted Klubbens navn er Stensballegård Golfklub. Golfklubben har hjemsted i Horsens Kommune og er medlem af Dansk

Læs mere

Vedtægter for Sorø Golfklub

Vedtægter for Sorø Golfklub Vedtægter for Sorø Golfklub 1 Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Sorø Golfklub. Klubbens hjemsted er Sorø kommune. 1.2 Klubbens formål er at forestå drift og udvikling af en golfbane med tilhørende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB Tilrettet efter generalforsamlingen den 26. marts 2015 og endelig godkendt på ekstraordinær generalforsamling den 30. marts 2015. 1 Hjemsted og formål Klubbens navn er Søllerød

Læs mere

Klubben har følgende medlemskategorier:

Klubben har følgende medlemskategorier: 1 Klubbens navn er NORDDJURS GOLFKLUB, og den er stiftet i 1991. Dens hjemsted er Norddjurs Kommune. Klubbens formål er at drive golfbanen, således at klubbens medlemmer kan udøve golfspillet under de

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Golf Klub

Vedtægter for Roskilde Golf Klub Vedtægter for Roskilde Golf Klub 1. NAVN OG FORMÅL 1. Klubbens navn er Roskilde Golf Klub. 2. Klubben er medlem af Dansk Golf Union. 3. Klubbens formål er som sportsklub: - at give medlemmerne de bedst

Læs mere

Forslag indsendt af Vagn Levring medlem nr. 168. Vedtægter for Silkeborg Golf Club vedtaget på generalforsamling i november 2007

Forslag indsendt af Vagn Levring medlem nr. 168. Vedtægter for Silkeborg Golf Club vedtaget på generalforsamling i november 2007 Forslag indsendt af Vagn Levring medlem nr. 168 Vedtægter for Silkeborg Golf Club vedtaget på generalforsamling i november 2007 1. Klubbens navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Silkeborg Golf Club.

Læs mere

Vedtægter for Ikast Golf Klub

Vedtægter for Ikast Golf Klub Vedtægter for Ikast Golf Klub som endelig vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 14.3.2013 1. Navn og hjemsted 1.1 Klubbens navn er Ikast Golf Klub. 1.2 Hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Stk. 2. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Stk. 3. Klubben er stiftet den 27. maj 1980.

Læs mere

Vedtægter for Passebækgård Golf Klub

Vedtægter for Passebækgård Golf Klub 1 Vedtægter for Passebækgård Golf Klub 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Passebækgård Golf Klub og dens hjemsted er i Gribskov kommune. Klubbens formål er at fremme interessen for og kendskabet

Læs mere

BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis. Forslag til ændring af vedtægter. 1 stk. 3 ændres til (kommende tekst) 1 stk. 3 (nuværende tekst)

BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis. Forslag til ændring af vedtægter. 1 stk. 3 ændres til (kommende tekst) 1 stk. 3 (nuværende tekst) Forslag til ændring af vedtægter BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis 1 stk. 3 (nuværende tekst) Klubben skal være medlem af Dansk Golf Union og af den lokale idrætsunion. 1 stk. 3 ændres til Klubben

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse.

VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR 1 Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder

Læs mere

Vedtægter for Odder Golfklub...

Vedtægter for Odder Golfklub... Vedtægter for Odder Golfklub... 1. Formål 1.1 Klubbens navn er Odder Golfklub, og dens hjemsted er Odder Kommune. 1.2 Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf

Læs mere

Vedtægter for DGC Dragsholm Golf Club. Golfklubben i Fårevejle

Vedtægter for DGC Dragsholm Golf Club. Golfklubben i Fårevejle Vedtægter for DGC Dragsholm Golf Club Golfklubben i Fårevejle 1 Klubbens navn er DGC Dragsholm Golf Club, golfklubben i Fårevejle, og dens hjemsted er i Odsherred Kommune. Det er Dragsholm Golf Club almene

Læs mere

Vedtægter Hedeland Golfklub

Vedtægter Hedeland Golfklub Vedtægter Hedeland Golfklub 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Klubben er stiftet den 27. maj 1980. 2. Formål Det er klubbens

Læs mere

MØN GOLFKLUB KLUBVEDTÆGTER

MØN GOLFKLUB KLUBVEDTÆGTER MØN GOLFKLUB KLUBVEDTÆGTER Revideret på generalforsamling d.. 12/3-20121 Møn Golfklub. Klintevej 118. 4780 Stege Telefon 55 81 32 40. Fax 55 81 32 60. email: moen-golfklub@post.tele.dk 1 Klubbens navn

Læs mere

VEDTÆGTER. Disse vedtægter er vedtaget på OEGK s ekstraordinære generalforsamling den 29. oktober 2012 og afløser alle tidligere vedtægter i OEGK.

VEDTÆGTER. Disse vedtægter er vedtaget på OEGK s ekstraordinære generalforsamling den 29. oktober 2012 og afløser alle tidligere vedtægter i OEGK. Østre Stationsvej 43, 1. 5000 Odense C Tlf. 66 12 03 03 J. nr. 13272 JPH/bk/cp VEDTÆGTER Disse vedtægter er vedtaget på OEGK s ekstraordinære generalforsamling den 29. oktober 2012 og afløser alle tidligere

Læs mere

Etikette og ordensregler for Blokhus Golfklub 2015.

Etikette og ordensregler for Blokhus Golfklub 2015. Etikette og ordensregler for Blokhus Golfklub 2015. Generelt Klubbens aktive medlemmer - der ikke er i kontingentrestance eller i karantæne - har adgang til spil på banen efter de regler, der er gældende

Læs mere

Vedtægter for Maribo Sø Golfklub

Vedtægter for Maribo Sø Golfklub Vedtægter for Maribo Sø Golfklub 1 Formål. Stk. 1.: Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en golfbane i Lolland Kommune og organisere de dertil hørende idrætslige aktiviteter samt at fremme

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup Vedtægter Rideklubben St. Restrup 1. Klubbens navn er Rideklubben st. Restrup (RSR), og dens hjemsted er Aalborg Kommune og blev stiftet ved generatforsamtingen 07.11.1973. 2. Klubbens formål er at fremme

Læs mere

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland.

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. - Den foretrukne i Sønderjylland DRIFTSPLAN 2016 Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. Sønderjyllands Golfklub vil fastholde de nuværende medlemmer, tiltrække nye medlemmer

Læs mere

Centervej 1, Gatten, 9640 Farsø * +45 5163 1978 * golfklub@himmerlandgolf.dk * www.himmerlandgolfklub.dk VEDTÆGTER

Centervej 1, Gatten, 9640 Farsø * +45 5163 1978 * golfklub@himmerlandgolf.dk * www.himmerlandgolfklub.dk VEDTÆGTER Centervej 1, Gatten, 9640 Farsø * +45 5163 1978 * golfklub@himmerlandgolf.dk * www.himmerlandgolfklub.dk VEDTÆGTER f o r H i m m e r l a n d G o l f K l u b 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Himmerland

Læs mere

Klubbens navn er Furesø Golfklub. Klubbens hjemsted Rudersdal og Furesø kommuner.

Klubbens navn er Furesø Golfklub. Klubbens hjemsted Rudersdal og Furesø kommuner. Vedtægter for Furesø Golfklub fra 2017 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Furesø Golfklub. Klubbens hjemsted Rudersdal og Furesø kommuner. 2 Formål Klubbens formål er at etablere og forestå driften af

Læs mere

BESTYRELSENS FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR KALØ GOLF CLUB D. 20/3-2014

BESTYRELSENS FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR KALØ GOLF CLUB D. 20/3-2014 BESTYRELSENS FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR KALØ GOLF CLUB D. 20/3-2014 1 Navn og hjemsted 1.1 Klubbens navn er Kalø Golf Club. 1.2 Klubben har hjemsted på golfanlægget beliggende Dyrhøjgårdsvej 4, 8410 Rønde

Læs mere

Klubbens navn er Kalundborg Golfklub, og den er stiftet den 14. marts 1974. Golfklubben har hjemsted i Kalundborg kommune.

Klubbens navn er Kalundborg Golfklub, og den er stiftet den 14. marts 1974. Golfklubben har hjemsted i Kalundborg kommune. VEDTÆGTER FOR KALUNDBORG GOLFKLUB 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Kalundborg Golfklub, og den er stiftet den 14. marts 1974. Golfklubben har hjemsted i Kalundborg kommune. Golfklubben skal være medlem

Læs mere

Kontingenter: Stk. 1.

Kontingenter: Stk. 1. 1. Sakskøbing Rideklub, stiftet den 16. september 1976, har til formål at fremme interessen for ridesporten i Sakskøbing og omegn ved at drive enhver virksomhed som tjener dette formål. Klubbens aktiviteter

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKOVBO GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR SKOVBO GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR SKOVBO GOLFKLUB 1 - Navn og hjemsted Klubbens navn er Skovbo Golfklub, og er stiftet 30. oktober 1999. Golfklubben har hjemsted i Køge Kommune, på adressen Dalbyvej 50, 4140 Borup. Golfklubben

Læs mere

Vision på Jyllands smukkeste parkbane! En unik golfoplevelse. Baggrund

Vision på Jyllands smukkeste parkbane! En unik golfoplevelse. Baggrund En unik golfoplevelse på Jyllands smukkeste parkbane! Baggrund I 2007 blev der i Herning Golf Klub gennemført en visionsproces, som for alvor satte fokus på udvikling af klubben på områder Banen Klubhuset

Læs mere

Vedtægter for Hvalpsund Golf Club

Vedtægter for Hvalpsund Golf Club Vedtægter for Hvalpsund Golf Club opdateret 15. april 2014 1 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Hvalpsund Golf Club. Dens hjemsted er i Vesthimmerlands kommune. 2 Formål Det er klubbens formål at skabe

Læs mere

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION 1 Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION HVIDOVREVEJ 311 2650 HVIDOVRE LOVE 14. maj 2018 2 Klubbens navn er HVIDOVRE TENNIS. Klubbens hjemsted er Hvidovre Kommune. 1. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne

Læs mere

Vedtægter VALLØ GOLFKLUB

Vedtægter VALLØ GOLFKLUB MARTS 2014 Vedtægter for VALLØ GOLFKLUB Køgevej 87 4600 Køge Telefon: 56 29 00 14 E-mail: sekretariat@valloe-golfklub.dk Web: www.valloe-golfklub.dk I Vallø Golfklub arbejder vi for et åbent og imødekommende

Læs mere

VEDTÆGTER for Lemvig Golfklub

VEDTÆGTER for Lemvig Golfklub VEDTÆGTER for Lemvig Golfklub LEMVIG GOLFKLUB Strandvejen 15. 7620 Lemvig www.lemviggolfklub.dk 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Lemvig Golfklub og dens hjemsted er Lemvig Kommune. Klubbens

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Ishøj Golfklub Køgevej Ishøj

Ishøj Golfklub Køgevej Ishøj Ishøj Golfklub Køgevej 275 2635 Ishøj Årsrapport for året 2013 (9. regnskabsår) Indholdsfortegnelse Side. Bestyrelsens påtegning... 1. Erklæring om assistance afgivet af uafhængige revisor... 2. Foreningsoplysninger...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RANDERS FJORD GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR RANDERS FJORD GOLFKLUB 1 VEDTÆGTER FOR RANDERS FJORD GOLFKLUB Murhusbakken 21, Støvring, 8930 Randers NØ 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Klubbens navn er Randers Fjord Golfklub, Støvringgaard (Tidl.: Nørhald Golfklub) og dens hjemsted

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Visioner og planlægning for Holbæk Golfklub

Visioner og planlægning for Holbæk Golfklub Visioner og planlægning for Holbæk Golfklub På bestyrelsesseminar den 16. april 2016 blev der besluttet, at der iværksættes en planlægning for følgende fokus/prioritetsområder: 1. Medlemsudvikling (hvervning

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Stk. 1: Klubbens navn er Greve Golfklub (GGK) og dens hjemsted er i Greve Kommune.

V E D T Æ G T E R. Stk. 1: Klubbens navn er Greve Golfklub (GGK) og dens hjemsted er i Greve Kommune. Greve Golfklub V E D T Æ G T E R 1: Klubbens formål. Stk. 1: Klubbens navn er Greve Golfklub (GGK) og dens hjemsted er i Greve Kommune. Stk. 2: Greve Golfklub er i juridisk forstand en forening. Stk. 3:

Læs mere

Vedtægter Fredericia Golf Club 1 Klubbens navn er Fredericia Golf Club, og dens hjemsted er i Fredericia Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf og med

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Fredag den 15. januar 2010. Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen Næstformand - Marianne D. Jensen Sportsansvarlig - Peter Bragh Baneansvarlig - Egon Christensen

Læs mere

1. DANSK GOLF UNION ORGANISATION 2015

1. DANSK GOLF UNION ORGANISATION 2015 1. DANSK GOLF UNION ORGANISATION 2015 Side 2 Målsætning 3 Kompetence 4 Rådgivningsvirksomhed 5 Planlægningspolitik for turneringer 6 DGU s Turnerings- og Regelkomités opgaver MÅLSÆTNING Alment Vedr. turneringer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJARBÆK FJORD GOLF KLUB

VEDTÆGTER FOR HJARBÆK FJORD GOLF KLUB VEDTÆGTER FOR HJARBÆK FJORD GOLF KLUB 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Hjarbæk Fjord Golf Klub. Klubben er stiftet den 3. juni 1991, og golfanlægget er åbnet den 8. august 1992. Golfklubben har hjemsted

Læs mere

Vedtægter For Herlev Idrætsforening Fodbold

Vedtægter For Herlev Idrætsforening Fodbold Vedtægter For Herlev Idrætsforening Fodbold 1. Formål og målsætning 1.1 Det er Herlev Idrætsforening (HI) Fodbolds formål at tilbyde alle interesserede mulighed for at dyrke fodbold på et niveau, der ser

Læs mere

Klubbens navn er : Kallehavegaard Rideklub Randers. Forkortelse : KARR. Klubbens hjemsted er Randers Kommune.

Klubbens navn er : Kallehavegaard Rideklub Randers. Forkortelse : KARR. Klubbens hjemsted er Randers Kommune. 1 Klubbens navn er : Kallehavegaard Rideklub Randers. Forkortelse : KARR. Klubbens hjemsted er Randers Kommune. personligt fremmøde på generalforsamlingen. Medlemmer skal være fyldt 15 år for at have stemmeret.

Læs mere

Vedtægter Esbjerg Golfklub

Vedtægter Esbjerg Golfklub Vedtægter Esbjerg Golfklub 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Esbjerg Golfklub Esbjerg Golfklub har hjemsted i Esbjerg Kommune. Klubben er forpligtet til at være medlem af Dansk Golf Union og Esbjerg

Læs mere

Vedtægter for Dragsholm Golf Club

Vedtægter for Dragsholm Golf Club Vedtægter for Dragsholm Golf Club 1 Klubbens navn er DGC Dragsholm Golf Club, golfklubben i Fårevejle, og dens hjemsted er i Odsherred Kommune. Det er Dragsholm Golf Club almene formål at skabe gode muligheder

Læs mere

Kom godt i gang med golf

Kom godt i gang med golf Kom godt i gang med golf Golfklubben Lillebælt giver dig nu mulighed for at prøve kræfter med golfspillet, hvor vi inviteret til begyndertræning og prøvemedlemsskab i 2 måneder. - Opstartkursus lørdag

Læs mere

LOVE FOR FKIF FREDERIKSBERG KAMMERATERNES IDRÆTSFORENING

LOVE FOR FKIF FREDERIKSBERG KAMMERATERNES IDRÆTSFORENING LOVE FOR FKIF FREDERIKSBERG KAMMERATERNES IDRÆTSFORENING I: NAVN, FORMÅL OG HJEMSTED M.M. 1. Navn, formål og hjemsted Frederiksberg Kammeraternes Idræts Forening, F.K.I.F., der er stiftet den 5. maj 1930

Læs mere