KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT"

Transkript

1 Forår 2015 nr. 2 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

2 ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognepræst: Ann Bork Damsgaard Søndergade 9, Øster Løgum Tlf , Organist: Kirsten Borella Carlson Tlf ØSTER LØGUM KIRKE Graver: Elisabeth S. Jensen Tlf , Gravermedhjælper: Mette Schrøder-Jørgensen Kirkesanger: Conny Wolff MENIGHEDSRÅDET Formand: Martin Ugilt Thomsen, Hovslundvej 44, tlf Næstformand og kirkeværge: Carsten Mørk-Ebsen, Nr. Hjarupvej 43, tlf Kasserer: Karin Work, Rugbjergvej 14, tlf Kontaktperson: Trine Bjerg Ørum, Vestervej 17, tlf Medlem: Alf Ingfeldt, Stationsvej 59, tlf GENNER KIRKE Graver: Anne Andersen, Tlf Gravermedhjælper: Hans Jørgen Barsøe Kirkesanger: Christa Lauridsen MENIGHEDSRÅDET Formand: Erik Berg, Vestertoft 5, tlf Næstformand: Mette Hagesen, Nedertoften 6, tlf Kasserer: Hans Chr. Deele, Genner Bygade 29, tlf Kirkeværge: Kjeld Leen, Kokhaven 20, Kontaktperson: Anine Kirk Todsen Sønderballevej 5, tlf TYSK FRIMENIGHEDSPRÆST Frank Menke. Tlf Kirke og Sogn udgives af menighedsrådene. SAMTALE Sognepræsten står altid til rådighed for en samtale. Man kan henvende sig, når man har behov for at tale med et andet men neske i fortrolighed. Præsten har 100% tavshedspligt. DÅB Tid og sted for dåben aftales telefonisk, og der aftales også et møde i hjemmet, hvor præsten og forældrene gennemgår dåbsritualet. Barnet skal have en fødsels- og navneattest fra personregistret, inden det kan døbes. Der skal være mindst to faddere ved dåben. Faddere skal være døbt og have nået konfirmationsalderen. VIELSE Tid og sted for vielsen aftales telefonisk. Når parret har fremskaffet en prøvelsesattest (som fås på folkeregistret i bopælskommunen og den må højest være fire måneder gammel på bryllupsdagen), medbringes den til en samtale, hvor vi gennemgår ritualet og vælger samler. Det skal vælges to bryllupsvidner. Man kan ikke blive viet på højhelligdagene. BEGRAVELSE/BISÆTTELSE Dødsfald skal inden 48 timer anmeldes til sognepræsten i det sogn, hvor afdøde havde bopæl. Sædvane er, at en bedemand kontaktes, som ordner papirerne og andre praktiske ting. Bedemanden eller familien kontakter så præsten om tid og sted for begravelsen/bisættelsen.

3 Nyt fra menighedsrådene Barselsorlov og barselsvikar Ann Bork Damsgaard går på barselsorlov torsdag d. 7. maj Menighedsrådene ved endnu ikke hvem der ansættes som barselsvikar, men vikaren indsættes søndag d. 10 maj kl i Genner kirke og kl i Øster Løgum kirke. Der er efterfølgende kirkekaffe i begge kirker. Kirketælling Kirkegængerne i Haderslev Stift skal tælles. Haderslev og Århus Stifter er de eneste, der ikke tæller kirkegængere alle andre steder er man i gang. Det har ført til en række positive overraskelser. Hvor medierne forrige sommer kørte sommerserier om tomme og lukningstruede kirker, kunne Marianne Christiansen i år referere bl.a. til en overskrift i juli i år i Kristeligt Dagblad, at Kirketællinger afliver myter om tomme kirker. Sammen med provsterne har biskoppen besluttet at bede menighedsrådene om at iværksætte tællinger lokalt. Der tælles kun i et år. Derved undgås det forhåbentligt, at deltagerantallet bliver alt for styrende for sognelivet. Det sikres, at de indsamlede data fra de enkelte gudstjenester / kirkelige handlinger ikke bliver tilgængelige for offentligheden. Gennem dialog med menighedsrådene sikres det, at der lokalt findes velegnede ordninger mht. hvem, der i praksis tæller og indberetter. Ny præst i Løjt sogn Kevin Ocksen Asmussen har som bekendt fået nyt embede i Bov sogn. Det var planlagt, at der skulle indsættes en ny præst i embedet i Løjt søndag d. 1. marts kl Det har desværre ikke været muligt at finde en ny præst til den planlagte dato og derfor er indsættelsen udskudt til søndag d. 3. maj kl Kirkebil Bemærk venligst, at der er kommet nyt telefonnummer til kirkebilen. Det er stadig gratis at benytte kirkebilen. Det er muligt at rekvirere kirkebil til gudstjenester og arrangementer i Øster Løgum og Genner kirker. Hvis man er kørestolsbruger, skal det meddeles ved bestilling. Kirkebilen bestilles ved: DANTAXI tlf senest kl dagen før. Sognenes hjemmeside Venlig hilsen Øster Løgum og Genner Menighedsråd

4 Nøøøj, det for børn Børnegudstjeneste Søndag d. 22. marts kl i Genner kirke Som en del af minikonfirmandforløbet afholdes der en børnegudstjeneste, som minikonfirmander er med til at lave. Gudstjenestens tema er nadver. Det kan dog allerede nu afsløres, at denne søndags nadver er noget anderledes end den plejer at være. Så kom og se hvordan det også kan gøres, når det er minikonfirmander der styrer slagets gang. Genner sogns første minikonfirmandhold er kommet godt fra start. Børnene lærer om centrale emner i kristendommen og de kommer på opdagelse i deres kirke. Det er vigtigt, at de føler ejerskab over deres kirke og føler at det er et sted, hvor de hører hjemme. På den baggrund er der da stort set heller ikke et eneste sted, hverken indendørs eller udendørs som ikke er blevet set. Her er nogle af minikonfirmanderne i gang med at afprøve orgelet. Hvordan fungerer det og hvilke toner kan det egentligt lave.

5 Konfirmander 2015 Konfirmation i Genner kirke søndag d. 26. april kl Mikkel Biel Christian Sølund Bolø Rasmus Møller Christensen Rasmus Schlott Tiedemann Christopher Reese Tygsen Christoffer Kjær Woldemar Konfirmation i Øster Løgum kirke søndag d. 3. maj kl Kiki Nyby Strandby Andersen Nikolaj Frederik Boysen Monique Linnet Dupont Mie Schmidt Johannsen Sune Sander Jørgensen Emely Lehmann Kathrine Lund Niels Majeske Mike Matzen Micka Nissen Rasmus Skøtt Nissen Jesper Neldeberg Fallesen Ravn Jasmin Raun Schmidt Jakob Stenger Sørensen Isabell Stjernholm Voldbjerg Sørensen Anders Ugilt Thomsen I ønskes alle en rigtig dejlig dag Fernisering Konfirmanderne laver ikoner over deres skriftsteder. Der er fernisering påskedag i Genner kirke kl og i Øster Løgum kirke kl

6 Omlægning af kirkegården ved Øster Løgum kirke Øster Løgum kirkegård oplever i lighed med mange andre kirkegårde en ændring i det traditionelle begravelsesmønster. Øster Løgum kirkegård er oprindelig dimensioneret til også at rumme begravelser af borgere fra det nuværende Genner Sogn. Kirkegårdens geografiske opdeling medfører, at de ledige gravpladser primært ligger i den østlige del af kirkegården. Øster Løgum menighedsråd har derfor vedtaget, at den del af kirkegården ved Øster Løgum kirke skal omlægges og det får betydning for fremtidige begravelser i det berørte område af kirkegården. Det med grønt fremhævede område på kortet bliver nedlagt, så der ikke kan foretages begravelser i området. Nedlæggelsen omfatter ikke plænegravsteder. Dog kan længst levende ægtefælle begraves i eksisterende gravsteder. Omlægningen af den fornævnte del af kirkegården, sker som en konsekvens af, at kirkeministeriet i 2009 udsendte et cirkulære (CIR1H nr. 9072) angående beregning af kirkegårdstakster. Cirkulærets betydning er, at kirkegårdens indtægter og udgifter skal stemme overens. Hidtil har det været sådan, at kirkegården har haft flere udgifter end indtægter. Priserne på vedligeholdelse af gravsteder er blevet reguleret, men det løser desværre ikke hele problemet. Øster Løgum Kirkegård har nemlig en del tomme gravsteder og med de nye regler bliver dette et reelt problem, da de tomme gravsteder stadig kræver vedligeholdelse. Øster Løgum menighedsråd vil derfor gerne invitere til et informationsmøde, hvor planen for det nævnte område af kirkegården vil blive fremlagt. Mødet afholdes: Søndag d. 8. marts kl på den gamle kro i Øster Løgum. Med venlig hilsen Øster Løgum Menighedsråd Øverste billede: Eksisterende plan over kirkegården Nederste billede: Plan over omlægningen af kirkegården Det grønne felt i den østlige del af kirkegården er det område, som bliver berørt af omlægningen. Undtaget er dog plænegravstederne.

7

8 Syvarmet lysestage i Øster Løgum kirke Øster Løgum kirke har fået en syvarmet lysestage, som blev taget i brug til kyndelmissegudstjenesten. Den syvarmede lysestage har en reference til livets træ. Livets træ findes også i andre middelhavskulturer for eksempel i den egyptiske. Da det var forbudt Adam og Eva at spise af livets træ og blive udødelige som Gud, blev den syvarmede stage et symbol på stræben efter evigt liv. Hvorfor netop syv arme? Det er også ifølge traditionen Gud, der står for denne vedtagelse. Tallet syv er et helligt tal og har en reference til skabelsesberetningen. I Bibelen er skabelsen beskrevet som en proces, som strakte sig over seks dage, og på den syvende dag erkendte Gud, at hans værk var fuldbragt. Den stage, som ses i de danske kirker er ikke nogen kopi af den syvarmede lysestage, men en kopi af den stage, som danske kvinder forærede Grundtvig til hans 70 års fødsesdag. Den syvarmede lysestage i Øster Løgum kirke er skænket af Alf Ingfeldt.

9 Kirkekoncert med Anne Linnet Torsdag den 5. marts kl i Øster Løgum Kirke Dørene åbnes kl KONCERTEN ER UDSOLGT Anne Linnet og hendes musik passer perfekt ind i kirkerummets særlige atmosfære og akustik. Det er både hendes egne sange og sange med tekster af Tove Ditlevsen og Johannes Møllehave vi kommer til at høre, når hun giver koncert i Øster Løgum Kirke. Koncert med bluesbandet Thomsen : Nello : Hansen Torsdag den 7. maj kl i Genner Kirke Dørene åbnes kl Pris: 50 dkk pr. person Beløbet går ubeskåret til Hospice Sønderjylland Tre instrumenter, tre sangstemmer, tre akkorder og personlighed for resten. Trioen har spillet sammen siden starten af 90erne, hvor det hele begyndte med faste, månedligt tilbagevendende koncerter i Aarhus. Thomsen : Nello : Hansen spiller Chicago- og Delta Blues.

10 Pilgrims Crossing Borders Hærvejen Pilgrims Crossing Borders er en stafet -pilgrimvandring fra Trondheim/ Nidaros til Rom og Jerusalem. Vandringen kommer gennem Jylland, og du er velkommen til at være med enkelt dag eller deltage i en gudstjeneste sammen med pilgrimmene. Du har mulighed for at opleve en enkelt dag sammen med andre pilgrimme fra Australien, USA, Canada, Italien, Spanien, Tyskland, Norge, Sverige og Danmark. I den lyseste årstid, hvor dagene er lange og der er højt til himlen vil vi undervejs på den 1000-årige pilgrimsrute besøge gamle kirker, have andagter i det fri, vandre i perioder af stilhed, men vi får også rig mulighed for undervejs at udveksle erfaringer fra vores livsvej. Pilgrimspræst Elisabeth Lidell leder turen og inviterer folk fra sognene langs Hærvejen til at følge med en enkelt dag. Hermed er det hendes håb, at lokale vandrere vil fortælle os om egnens og kirkernes historie, samt om livet som bønder, lærere, menighedsrådsmedlemmer, husmødre mv. Samtidig kan pilgrimmene indvie i tanker og refleksioner om pilgrimsvandringens betydning for vort moderne (tros)liv. Dette kan forhåbentlig blive til gensidig inspiration. Mød blot op og gå med fra dagens start til ankomsten til det næste overnatningssted. Det koster ikke noget. Du skal selv have madpakke og vand med. NB: Du skal være sikker på, at du kan klare gåturen! Vi skal jo nå helt til Padborg og Jerusalem! Mødetid hver morgen er kl. 8.45! Fredag den 19/6: Tørninggård Immervad, 12 km. Mødested: Tørninggård, Knagsledvej 1, Hammelev, 6500 Vojens Søndag den 21/5: Lindely Padborg, 17 km. Mødested: Lindely, Hærvejen 91, Kliplev, 6200 Aabenraa Søndag den 21/6 kl. 14 Pilgrimsandagt i Bov Kirke, Padborg v/ pilgrimspræsterne Bernd Lohse & Elisabeth Lidell Friluftsgudstjeneste 2. pinsedag på Kalvø Mandag d. 25. maj kl Traditionen tro indbydes der til frilufsgudstjeneste på Kalvø 2. pinsedag. Voksenkoret medvirker ved gudstjenesten. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe på Kalvø badehotel. Man skal huske at medbringe en stol eller tæppe til at sidde på. Vi håber på godt vejr, men er vi uheldige sørger menighedsrådet for et telt.

11 Kirkevandring Søndag d. 7. juni kl Vi gentager succesen og inviterer alle med på kirkevandring mellem Øster Løgum, Genner og Løjt kirker. Efter en lille andagt i Øster Løgum kirke kl går turen ad Gammel bane til Genner Kirke, hvor menighedsrådene er vært ved en let frokost. Derefter fortsætter vi via Rundemølle til Løjt kirke, hvor turen afsluttes med andagt og eftermiddagskaffe. Der vil være bustransport fra Løjt og Genner kirker til Øster Løgum kirke: Løjt kirke kl Genner kirke kl Ca kl vil der køre en bus fra Løjt kirke tilbage til Genner og Øster Løgum. Af hensyn til bustransport og frokost er tilmelding nødvendigt. For tilmelding kontakt: Ann Bork Damsgaard, , mail: abd@km.dk Kirkebog Øster Løgum Døbte: Sofie Henriksen Liv Skøtt Bjerg Ludvigsen Viede: Nathalie Nileson Henriksen og Morten Henriksen Begravede/bisatte: Christine Dorthea Jensen Genner Døbte: Malthe Ove Jensen Magnus Løbner Jørgensen Viede: June Dencker Moshage og Jesper Nørskov Nielsen Begravede/bisatte: Uwe Jensen Inga Riemer Nis Christian Schmid Praktiske oplysninger Sogn.dk På hjemmesiden sogn.dk kan man finde forskellige oplysninger om de to sogne. Herunder statistik og regnskaber. Kirkebakken Alle med særlige grunde (alder, handicap, barnedåb m.v.) er velkomne til at køre op til kirken i egen bil. Det gælder både Øster Løgum og Genner kirke. Kirkebil Det er muligt at rekvirere kirkebil til gudstjenester og arrangementer i Øster Løgum og Genner kirker. Det er gratis at benytte kirkebilen. Hvis man er kørestolsbruger, skal det meddeles ved bestilling. Kirkebilen bestilles ved: DANTAXI tlf senest kl dagen før.

12 Gudstjenester Forår Genner Kirke Øster Løgum Kirke MARTS 1. marts; Matt. 15,21-28 (2..s. i fasten) kl Ingen 8. marts; Luk. 11,14-28 (3.s i fasten) Ingen kl marts; Joh,1-15 (Midfaste) Ingen kl marts; Luk,1,26-38 (Mariæ bebudelsesdag dag) Børnegudstjeneste kl (kirkekaffe) Ingen 29. marts; Matt. 21,1-9 (Palmesøn.) kl kl APRIL 2. april; Matt. 26,17-30 (Skærtorsdag) Ingen kl april; Matt. 27,31-56 (langfredag) kl Ingen 5. april; Mark. 16,1-8 (Påskedag) kl kl Kirkekaffe 6. april; Luk. 24,13-35 (2.påskedag) kl Ingen 12. april; Joh. 20,19-31 (1. s.e.påske) Ingen kl april; Joh. 10,11-16 (2.s.e. påske) Ingen Ingen 26. april; Joh. 16,16-22 (3.s.e. påske) kl Konfirmation Ingen MAJ 1. maj; Matt. 3,1-10 (Bededag) kl Ingen 3. maj; Joh. 16,5-15 (4.s.e. påske) Ingen kl Konfirmation 10. maj; Joh (5.s.e. påske) Indsættelse af barselsvikar 14. maj; Luk. 16,14-20 (Kristi himmelfarts dag) kl Kirkekaffe kl Kirkekaffe Ingen kl maj; Joh. 15,26-16,4 (6.s.e.påske) kl kl maj; Joh. 14,22-31 (Pinsedag) Kl kl maj; Joh. 3,16-21 (2. pinsedag) 17 kl Kalvø kl Kalvø

KIRKE OG SOGN. Sommer 2013 nr. 3 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

KIRKE OG SOGN. Sommer 2013 nr. 3 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT KIRKE OG SOGN Sommer 2013 nr. 3 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognepræst: Ann Bork Damsgaard Søndergade 9, Øster Løgum Tlf. 7466 4492, e-mail: abd@km.dk Organist: Kirsten

Læs mere

KIRKE OG SOGN. Forår 2014 nr. 2 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

KIRKE OG SOGN. Forår 2014 nr. 2 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT KIRKE OG SOGN Forår 2014 nr. 2 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognepræst: Ann Bork Damsgaard Søndergade 9, Øster Løgum Tlf. 7466 4492, e-mail: abd@km.dk Organist: Kirsten

Læs mere

KIRKE OG SOGN. Vinter 2014 nr. 1 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

KIRKE OG SOGN. Vinter 2014 nr. 1 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT KIRKE OG SOGN Vinter 2014 nr. 1 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognepræst: Ann Bork Damsgaard Søndergade 9, Øster Løgum Tlf. 7466 4492, e-mail: abd@km.dk Organist: Kirsten

Læs mere

KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT Efterår 2014 nr. 4 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognepræst: Ann Bork Damsgaard Søndergade 9, Øster Løgum Tlf. 7466 4492, e-mail: abd@km.dk Organist: Kirsten

Læs mere

KIRKE OG SOGN. Efterår 2016 nr. 4 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

KIRKE OG SOGN. Efterår 2016 nr. 4 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT KIRKE OG SOGN Efterår 2016 nr. 4 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Hjemmeside: www.østerløgumsogn.dk www.gennersogn.dk Sognepræst: Ann Bork Damsgaard Søndergade 9, Øster Løgum

Læs mere

KIRKE OG SOGN. Vinter 2015 nr. 5 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

KIRKE OG SOGN. Vinter 2015 nr. 5 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT KIRKE OG SOGN Vinter 2015 nr. 5 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognepræst (barselsvikar) : Anne Bundgaard Hansen Søndergade 9. Øster Løgum Tlf. 7466 4492, e-mail: anbh@km.dk

Læs mere

Efterår 2015 nr. 4 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

Efterår 2015 nr. 4 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT Efterår 2015 nr. 4 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognepræst (barselsvikar) : Anne Bundgaard Hansen Søndergade 9. Øster Løgum Tlf. 7466 4492, e-mail: anbh@km.dk

Læs mere

Vinter 2016 nr. 1 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

Vinter 2016 nr. 1 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT Vinter 2016 nr. 1 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Hjemmeside: www.østerløgumsogn.dk www.gennersogn.dk Sognepræst: Ann Bork Damsgaard Søndergade 9, Øster Løgum

Læs mere

KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT Efterår 2012 nr. 3 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognepræst (barselsvikar) : Anne Bundgaard Hansen Søndergade 9. Øster Løgum Tlf. 7466 4492, e-mail: annebundgaard.hansen@gmail.com

Læs mere

Forår 2016 nr. 2 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

Forår 2016 nr. 2 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT Forår 2016 nr. 2 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognets hjemmeside: www.østerløgumsogn.dk Sognepræst (barselsvikar) : Fungerende sognepræst kan indtil 27.4 kontaktes

Læs mere

KIRKE OG SOGN KIRKE OG SOGN

KIRKE OG SOGN KIRKE OG SOGN KIRKE OG SOGN Vinter 2013 nr. 1 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT KIRKE OG SOGN Vinter 2013 nr. 1 FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognepræst: Ann Bork Damsgaard Søndergade 9,

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

ARRANGØRER: Kalvø Badehotel, Folkeuniversitetet og Det Maritime Kalvø bidrager også PROGRAM FOR HØJSKOLEDAGENE

ARRANGØRER: Kalvø Badehotel, Folkeuniversitetet og Det Maritime Kalvø bidrager også PROGRAM FOR HØJSKOLEDAGENE ARRANGØRER: Menighedsrådene i Øster Løgum, Løjt og Genner Tilrettelæggelse: Claus Helsbøl, pastor em. mødeleder Anette Kjær, organist Sognenes præster Ann Bork Damsgaard og Anette Jensen Kalvø Badehotel,

Læs mere

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT 4. Årgang Nr. 1 Marts 2018 De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT Lokalt nyt Tak Hjemkomst Ørsted Forsamlingshus: 23. marts. Whisky smagning. Søllested Forsamlingshus: Den 2. - 3. - 4. marts.

Læs mere

KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT Sommer 2016 nr. 3 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT Husk Højskoledagene - Se mere inde i bladet ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Hjemmeside: www.østerløgumsogn.dk www.gennersogn.dk Sognepræst:

Læs mere

V E S T E R B Ø L L E S O G N S. Forår 2015. Lokalblad. Foråret så sagte kommer

V E S T E R B Ø L L E S O G N S. Forår 2015. Lokalblad. Foråret så sagte kommer Forår 2015 V E S T E R B Ø L L E S O G N S Lokalblad Foråret så sagte kommer BEBOERFORENINGEN Legeplads Lørdag d. 18. april gør vi som sædvanlig legepladsen i stand, så den ser godt ud i den følgende sommer.

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø kirkegård en forårsdag. 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø kirkegård en forårsdag. 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2 Padesø kirkegård en forårsdag MENIGHEDSRÅDSVALG 2012 Der er valg til menighedsrådet i år, det er der hvert fjerde år. Arbejdet i et menighedsråd er mangfoldigt,

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Syng dig glad! Marts - April - Maj 2015 Der findes ikke noget bedre end inden en landskamp at synge sammen med et fyldt stadion Der er et yndigt land eller Nytårsaften

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Marts - April - Maj 2013 Kierkegaard fylder 200 år I 2013 markeres Søren Kierkegaards 200-års fødselsdag i hele verden. Søren Kierkegaard er Danmarks største filosof

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår på Padesø Kirkegård. 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår på Padesø Kirkegård. 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2 Forår på Padesø Kirkegård PRÆSTEN Padesø Sogn praktiske oplysninger Som omtalt i sidste nummer af kirkebladet er Padesø Kirkedistrikt blevet omdannet

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

KIRKEBLADET FOR LØJT SOGN. Sommer 2010 31. årgang nr. 2. Planche fra Løjttavlen

KIRKEBLADET FOR LØJT SOGN. Sommer 2010 31. årgang nr. 2. Planche fra Løjttavlen KIRKEBLADET FOR LØJT SOGN Planche fra Løjttavlen. Sommer 2010 31. årgang nr. 2 Syng med dit barn! Alle småbørnsmødre og fædre kan allerede nu begynde at glæde sig til efteråret, hvor vi begynder med babysalmesang

Læs mere

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg.

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg. Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august 2009 18. årg. Mon Gud er lisså stærk som Tarzan? Sådan spurgte en moderne børnesalme var det i 60 erne? Måske 70 erne? Jeg har ikke fået noget ud af at google den, så

Læs mere

Vinter 2015-2016 37. årgang nr. 1 KIRKEBLADET FOR LØJT SOGN. Foto: Hans Erik Lock

Vinter 2015-2016 37. årgang nr. 1 KIRKEBLADET FOR LØJT SOGN. Foto: Hans Erik Lock Vinter 2015-2016 37. årgang nr. 1 KIRKEBLADET FOR LØJT SOGN Foto: Hans Erik Lock Samtale Sognepræsten står altid til rådighed for en samtale. Man kan henvende sig, når man har behov for at tale med et

Læs mere

HALK OG GRARUP KIRKEBLAD. Marts 2012 Juni 2012

HALK OG GRARUP KIRKEBLAD. Marts 2012 Juni 2012 HALK OG GRARUP KIRKEBLAD Marts 2012 Juni 2012 NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Vi har nu taget behørig afsked med sognepræst Annette Møller Jensen og sagt tak for den gode måde, hun forvaltede præstegerningen i

Læs mere

ORØ KIRKEBLAD. Nr. 2. Marts/april 2012. 21. årg.

ORØ KIRKEBLAD. Nr. 2. Marts/april 2012. 21. årg. ORØ KIRKEBLAD Nr. 2 Marts/april 2012 21. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø kirkeblad Maj/juni 2012 er mandag d. 26. marts. Vielser af homoseksuelle

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 50. årg. 2013 Juni Juli August Kom til sensommermøde i præstegårdshaven den 25. august Til lykke til årets konfirmander Til lykke med konfirmationen

Læs mere

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August IRKE nyt God sommer! 40. årgang Nr. 3 2013 Juni - Juli - August Konfirmand 2014? Jeg har nu åbnet for indskrivning af kommende konfirmander bosiddende i enten Kullerup eller Vindinge Sogn. Det vil sige,

Læs mere

MARTS APRIL MAJ 2014. Ny præst. Koncertcollage KHERWARA. Ordination af ny præst ENSTED. Konfirmation KLIPLEV

MARTS APRIL MAJ 2014. Ny præst. Koncertcollage KHERWARA. Ordination af ny præst ENSTED. Konfirmation KLIPLEV KIRKE ENSTED MARTS APRIL MAJ 2014 SOGN KLIPLEV Ny præst? KHERWARA Koncertcollage ENSTED Konfirmation Ordination af ny præst KLIPLEV KIRKE SOGN ENSTED T FRA ENSTED MENIGHEDSRÅD I år holdt vinterens vedligeholdelsesbudget,

Læs mere

april maj juni Indhold:

april maj juni   Indhold: Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2018 april maj juni Indhold: Foråret kommer 2 Goddag til endnu en ny præst 2 Eftermiddagsgudstjenester 3 Tusmørkeandagter 3 Familiegudstjenester 3 Kalender 4-5 Den nye

Læs mere

Rapport om deltagerstatistik for Haderslev stift

Rapport om deltagerstatistik for Haderslev stift Århus den 1. december 1 Rapport om deltagerstatistik for Haderslev stift -1 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Haderslev

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d

ASKOV SOGN k i r k e b l a d ASKOV SOGN k i r k e b l a d MARTS - MAJ 2013 "Ingen skaber alene" Askov menighedsråd og Grundtvigsk Forum Askov indbyder torsdag d. 14. marts til et spændende møde med kunstneren lars ravn Tid: Kl. 19.30

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Nr 4. juli/august årg.

Nr 4. juli/august årg. Nr 4. juli/august 2017 26. årg. Tegning: Amalie Schmidt Krøger 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad september / oktober 2017 er torsdag d. 3.

Læs mere

Aktiviteter og deltagelse X-strup Provsti

Aktiviteter og deltagelse X-strup Provsti Aktiviteter og deltagelse Tabel A - 2015 Antal aktiviteter og deltagelse i disse efter kategori *Højmesser kan være indberettet som gudstjenester **Hvor dåb eller konfirmation er del af en gudstjeneste,

Læs mere

Kirkenyt. GUDSTJENESTER Marts - juni 2016

Kirkenyt. GUDSTJENESTER Marts - juni 2016 Kirkenyt GUDSTJENESTER Marts - juni 2016 Jungshoved Allerslev Midfaste 6. mar. Ingen 9.00 Jesper Bo Blomgren Marie Bebudelse 13. mar. 10.30 9.00 Palmesøndag 20. mar. 14.00 Konfirmandernes gudstj. 10.30

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Forår 2013 34. årgang nr. 2. KIrKEBLADET. FOr LøJT SOgN. Foto: Jørgen Lundby

Forår 2013 34. årgang nr. 2. KIrKEBLADET. FOr LøJT SOgN. Foto: Jørgen Lundby Forår 2013 34. årgang nr. 2 KIrKEBLADET FOr LøJT SOgN Foto: Jørgen Lundby Samtale Sognepræsten står altid til rådighed for en samtale. Man kan henvende sig, når man har behov for at tale med et andet menneske

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 1 51. årg. 2014 Marts April Maj Præstevikar Påskens gudstjenster Filmklub Konfirmationer Koncert Ældreudflugt 25 års jubilæum Selma Lagerlöf Den

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

Kirkeblad for Bårse og Beldringe sogne

Kirkeblad for Bårse og Beldringe sogne Kirkeblad for Bårse og Beldringe sogne Tamara Rosanes til sommerfest Ny præst I Bårse og Beldringe Kildegudstjeneste Meditationsandagter Familiegudstjeneste m.m Juni September 2014 Kære Bårse- og Beldringe

Læs mere

nyt 40. årgang Nr Marts - April - Maj Fortsættes på side 2

nyt 40. årgang Nr Marts - April - Maj Fortsættes på side 2 IRKE nyt Den sorte præstekjole! Præstekjolen har været til diskussion mange gange. Er det virkelig nødvendigt, at du ser så kedelig ud, bliver jeg tit spurgt. Men der er en grund til, at præsten har den

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Der skete noget med Gud, dengang han blev far Sådan forklarede en af mine lærere på teologistudiet, hvad der er særligt i kristendommen. Det er en af de

Læs mere

2016 oktober november december

2016 oktober november december 2016 oktober november december Praktisk information Samtale Sognepræsten står altid til rådighed for en samtale. Man kan henvende sig, når man har behov for at tale med et andet menneske i fortrolighed.

Læs mere

Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kontor: Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, 22 95 08 91, fax 97 99 30 49 E-mail:

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

Dato:20.3.2013 kl. 19.00. Kaffe og brød: Hans

Dato:20.3.2013 kl. 19.00. Kaffe og brød: Hans 1. Regnskabsfører, Sonja Tougaard gennemgår regnskab 2012 og forklarer principperne for regnskab og budgetlægning for det nye råd (udsat fra sidst) Bilag: Regnskab 2012 og budgetformål er rundsendt. Sonja

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

ØSTER LØGUM SOGN

ØSTER LØGUM SOGN Vores blad Kirke og Sogn KIRKE OG SOGN ØSTER LØGUM SOGN www.østerløgumsogn.dk Sognepræst: Ann Bork Damsgaard Søndergade 9, Øster Løgum 6230 Rødekro E-mail: abd@km.dk Tlf. 40 25 55 92 MENIGHEDSRÅDET Formand:

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

Marts - August 2015 55. ÅRGANG

Marts - August 2015 55. ÅRGANG Marts - August 2015 55. ÅRGANG Johannes Larsen: To svaner i en dam. 1916. Billedet er venligst stillet til rådighed af Johannes Larsen Museet, Kerteminde. Genåbning af Undløse kirke Søndag den 15. marts

Læs mere

HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ 2012-2013

HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ 2012-2013 HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ 2012-2013 Læs om konfirmationsforberedelse og indskrivning på de følgende sider! KONFIRMANDINDSKRIVNING TIL 7. KLASSES FORÆLDRE! Det er blevet tiden for indskrivning til konfirmationsforberedelse.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 Padesø Kirke en sommerdag PRÆSTEN præster som ferieafløsere i Padesø Kirke. Før Padesø Kirkedistrikts omdannelse til sogn havde præsten i Veflinge og

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Orø Kirkeblad. Gå i kirke om torsdagen. Nr. 5 september/oktober 2005 årg. 14

Orø Kirkeblad. Gå i kirke om torsdagen. Nr. 5 september/oktober 2005 årg. 14 Orø Kirkeblad Nr. 5 september/oktober 2005 årg. 14 Gå i kirke om torsdagen Vi har, som alle ved, gudstjeneste hver søndag i Orø Kirke. Hvad ikke alle medlemmer af vores menighed måske ved er, at vi også

Læs mere

Møde: Den: Blad nr.: 32-36

Møde: Den: Blad nr.: 32-36 Mødedato: Mødetid: Mødested: Fremmødte: Anmeldt forfald: Onsdag den 18.11.2015 Kl. 18.30 Vilstrup Sognehus Pernille Reschat, Eva Anker, Ole Daugaard, Lars-Peter Melchiorsen, Aase Daugaard, Tove Haugaard,

Læs mere

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR Ren by: Vær med til at gøre byen skønnere ved at samle skrald søndag den 2/4. Vi mødes i Byparken kl. 9.30 Hele byens dag: Lørdag den 20/5 bliver en festdag, hvor

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 25. fra. Bov og Holbøl sogne. September 2011.. Kære læsere af nyhedsbrev fra Bov og Holbøl sogne.

Nyhedsbrev nr. 25. fra. Bov og Holbøl sogne. September 2011.. Kære læsere af nyhedsbrev fra Bov og Holbøl sogne. Sogneaftener 2010 i Bov og sogne Nyhedsbrev nr. 25 fra Bov og sogne September 2011.. Bov og sogne Præster, organister og aktivitetsudvalg i begge sogne Kære læsere af nyhedsbrev fra Bov og sogne. Bov d.

Læs mere

Køng Svinø Kirkeblad

Køng Svinø Kirkeblad Køng Svinø Kirkeblad Marts April Maj 2017 Gudstjenesteliste Køng Svinø. 5/3 1.s. i fasten 10.30 MP 12/3 2.s. i fasten 10.30 MM. 19/3 3.s. i fasten 9.00 MM 10.30 MM 26/3 Midfaste 9.00 MP. 2/4 Mariæ bebud.

Læs mere

Orø Kirkeblad. I kirken er I altid velkomne! Nr. 2 marts/april 2005 årg. 14

Orø Kirkeblad. I kirken er I altid velkomne! Nr. 2 marts/april 2005 årg. 14 Orø Kirkeblad Nr. 2 marts/april 2005 årg. 14 I kirken er I altid velkomne! Der er mange opgaver, som skal udføres i vores kirke i de næste 4 år. Når man lader sig vælge til Menighedsrådet ved et opstillingsmøde,

Læs mere

KvongPosten April 2019

KvongPosten April 2019 KvongPosten April 2019 Formiddagskaffe I kirkehuset onsdag, den 3. april 2019 Kl. 10,00-11,00. Derefter holder vi sommerferie og begynder igen til september. Konfirmation 2019 i Kvong Kirke Søndag, den

Læs mere

Rapport om deltagerstatistik for Haderslev Stift

Rapport om deltagerstatistik for Haderslev Stift Aarhus den 12. august 1 Rapport om deltagerstatistik for Haderslev Stift 1-1 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Haderslev

Læs mere

Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 12-04-2015. Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31.

Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 12-04-2015. Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31. Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31. Påskens historie omfavner os, og bredes ud omkring os her efter påske. En vandring er begyndt gennem

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 51. årg. 2014 September Oktober November Høst Afskedsreception Syng sammen Koncert Musikgudstjenester Alle Helgen Velkommen til årets konfirmander

Læs mere

Sunds Kirkes Menighedsråd

Sunds Kirkes Menighedsråd Til medlemmerne af Sunds Sogns Menighedsråd Sunds Kirkes Menighedsråd Sunds den 13. november 2015 Indkaldes til ordinært menighedsrådsmøde i Sognegården med nedenstående dagsorden torsdag den 19. november

Læs mere

KIRKEBLADET FOR LØJT SOGN. Sommer 2013 34. årgang nr. 3

KIRKEBLADET FOR LØJT SOGN. Sommer 2013 34. årgang nr. 3 KIRKEBLADET FOR LØJT SOGN Den fuldkomne glæde Jesus sagde:»sandelig, sandelig siger jeg jer: Beder I Faderen om noget i mit navn, skal han give jer det. Indtil nu har I ikke bedt om noget i mit navn. Bed,

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i marts:

Oversigt over aktiviteter i marts: Marts nr. 3 Oversigt over aktiviteter i marts: Tirsdag d.3 kl. 10.15 Torsdag d. 5 kl. 10 Tirsdag d. 10 kl. 10.15 Torsdag d.12 kl. 10 Tirsdag d.17 kl. 10.15 Torsdag d.19 kl. 10 Torsdag d.19 kl. 14 16 Tirsdag

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 29. oktober 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 29. oktober 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 29. oktober 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Fraværende med afbud: konstitueret provst Anne Margrethe Hvas Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Deltagerstatistik for Skive Provsti 2017

Deltagerstatistik for Skive Provsti 2017 Aarhus den 9 maj 0 Deltagerstatistik for Skive Provsti 0 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Skive Provsti fra den januar

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 56.årg. December Januar Februar Marts Nr.1 Et lidet barn så lysteligt blev af en jomfru båret, ej før, ej siden hørtes sligt, men kun i jubelåret, i tidens fylde,

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August September 2014 Valgmenighed Kære alle Tak for en god generalforsamling. Og tak for vores lille værksted, dejligt, at høre jeres stemme. Nu er det blot at trække de gode forslag

Læs mere

Rapport om deltagerstatistik for Haderslev Domprovsti

Rapport om deltagerstatistik for Haderslev Domprovsti Aarhus den. august Rapport om deltagerstatistik for Haderslev Domprovsti - Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Haderslev

Læs mere

Herning Valgmenighed. En Grundtvigsk valgmenighed. Et alternativ En del af den i den danske folkekirke

Herning Valgmenighed. En Grundtvigsk valgmenighed. Et alternativ En del af den i den danske folkekirke Herning Valgmenighed En Grundtvigsk valgmenighed Et alternativ En del af den i den danske folkekirke Hvem er vi? Herning Valgmenighed er en fri sammenslutning indenfor folkekirken i den grundtvigske tradition.

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Orø Kirkeblad. Nr. 3 maj/juni årg.

Orø Kirkeblad. Nr. 3 maj/juni årg. Orø Kirkeblad Nr. 3 maj/juni 2013 22. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad juli/august 2013 er tirsdag d. 4. juni. Guds suverænitet:

Læs mere

Deltagerstatistik for Lemvig Provsti 2017

Deltagerstatistik for Lemvig Provsti 2017 Aarhus den 9 maj 20 Deltagerstatistik for Lemvig Provsti 207 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Lemvig Provsti fra

Læs mere

nyt 41. årgang Nr. 1 2014 Januar-februar

nyt 41. årgang Nr. 1 2014 Januar-februar IRKE nyt 41. årgang Nr. 1 2014 Januar-februar Kost og kristendom Næring for krop og næring for ånd Tre foredrag om sund kost ved Vindinge Kirke Vi kender udtrykket åndelig næring, men vil sikkert have

Læs mere

Toftlund - Tirslund Kirkeblad

Toftlund - Tirslund Kirkeblad Toftlund - Tirslund Kirkeblad 2007 JUNI JULI AUGUST Nr. 3 Tilhørsforhold Alle mennesker hører til i en familie og en slægt eller i en vennekreds eller arbejdsgruppe eller en skoleklasse eller hvad det

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201 Nu falmer skoven trindt om land Mel.: Johan H. Nebelong 1889 Jeg ved et evigt Himmerig 1) Nu falmer skoven trindt om

Læs mere

Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kontor: Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, 22 95 08 91, fax 97 99 30 49 E-mail:

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 3. september 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 3. september 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 3. september 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde Sag: Referat 06.08.2013 (975)

Læs mere

Deltagerstatistik for Herning Søndre Provsti 2018

Deltagerstatistik for Herning Søndre Provsti 2018 Deltagerstatistik for Herning Søndre Provsti 2018 Indledning Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Herning Søndre Provsti

Læs mere

Asserballe sogns kirkeblad

Asserballe sogns kirkeblad Asserballe sogns kirkeblad JUNI JULI AUGUST 2013 Indhold i Kirkeblad Billeder af Konfirmander Konfirmand indskrivning Altergang uden gluten Æblefest Gudstjenester i Asserballe og Ketting Nyt fra Kirkegården

Læs mere