FB Nyhedsbrev. nr. 3 april 2009

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FB Nyhedsbrev. nr. 3 april 2009"

Transkript

1 FB Nyhedsbrev. nr. 3 april 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets tredje Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior samt generelle informationer fra klubben. Næste Nyhedsbrev er på banen 1. maj Mener du, at andre bør modtage Nyhedsbrevet, så kan de gå ind på klubbens hjemmeside og tilmelde sig. Udfyld blot din adresse og så er man koblet på Nyhedsbrevet. Frederiksberg Boldklubs Nyhedsbrev modtages dd. af 928 adresser.

2 Månedens tilbud april 2009: I samarbejde med Intersport Klub & Erhverv og Nike Denmark, vil denne side hver måned indeholde et storstilet tilbud på en Nike-vare til latterligt billige penge, i forhold til den vejledende udsalgspris. Månedens tilbud for april 2009 er: NIKE FORZA T 90 BENSKINNE Normalpris: 199,95 FB-pris i april: 149,95 Spørg i butikken på Falkoner Allé 41, efter Månedens FB-tilbud.

3 Kontingentrestancer: På grund af en kommunikationsfejl mellem FB og PBS, fik PBS først i starten af marts og ikke som sædvanligt i slutningen af februar, afsendt kontingentopkrævninger for 1. periode af 2009 ( ). Dette ændrer dog ikke ved at kontingentet skal betales og ud af klubbens 1056 registrerede medlemmer, mangler fortsat hele 491 medlemmer at betale kontingent. På årets generalforsamling blev det vedtaget at pålægge et rykkergebyr på DKK. 50,- for dem der ikke overholder betalingsfristen. Dette påføres de rykkerskrivelser der udskrives i midten af april måned men hvis man er hurtig, så kan det undgås. Bestyrelsen bruger fortsat urimelig meget tid på at kræve kontingenter ind. En betaling der for folk burde falde naturligt, når man melder sig til noget. - Alting koster også i FB, hvor ting som husleje, el, vand, varme, rengøring, materialer som bolde, veste og toppe samt tilmeldingsgebyrer bare er toppen af udgifter. Klubben har også tilmeldt sig PBS, således at klubbens medlemmer ikke behøver at huske betalingsfrister for kontingent. Man kan tilmelde sig via klubbens hjemmeside:

4 FB-medlem udnævnt til æresmedlem i FIU: På Frederiksberg Idræts-Unions årlige repræsentantskabsmøde, der blev afholdt torsdag aften i Frederiksberg Hallen - med deltagelse af stort set alle foreninger og idrætsgrene på Frederiksberg, blev den 64-årige Benny Jacobsen, der er passivt medlem i FB - udnævnt til æresmedlem i FIU. Benny Jacobsen er tidligere aktiv spiller i FB og har til dagligt sit virke ude på Dansk Boldspil-Union, som administrator for DBU Licens SAS-liga. Efter gode gamle Emil Sørensen er Benny Jacobsen det andet FB-medlem, der tildeles den flotte hæder for mange års tro arbejde i og for FIU, hvor Benny sidder i bestyrelsen. Benny blev medlem af FB i 1956 og modtog derfor FBs guldnål for 50 års medlemskab i 2006.

5 Nyt fra børneafdelingen: Foråret nærmer sig græssæsonen står for døren - og efter næsten et halvt år indendørs på en af skolerne i nærheden af FB, med små gymnastiksale og næsten ingen plads ja så ser børneholdene frem til at starte udendørs. KBUs turnerings- og stævnekampe starter til i maj og tilmeldingerne ser således ud: U 5 Årgang 2004: Ingen kampe før til efteråret U 6 Årgang 2003: 3 af årgangens 5 hold er tilmeldt og spiller 3 M stævnekampe U 7 Årgang 2002: Alle 4 hold i årgangen er tilmeldt og spiller 3 M stævnekampe U 8 Årgang 2001: Alle 5 hold i årgangen er tilmeldt og spiller 5 M stævnekampe U 9 Årgang 2000: Alle 4 hold i årgangen er tilmeldt og spiller 5 M kampe U 10 Årgang 1999: Alle 5 hold i årgangen er tilmeldt og spiller 5 M kampe Stævneformskampe 3 M fungerer således at hvis FB er vært og har hjemmebane, så møder 3 andre hold op og der spilles på 2 baner af gangen. Stævneformskampe 5 M fungerer således at hvis FB er vært og har hjemmebane, så møder 2 andre hold op og der spilles på 1 bane, med en oversidder. Yderligere 2 mål er netop blevet bevilliget af Frederiksberg Kommune og FIU, så der nu snart står podemål på alle 3 podebaner, i forlængelse af klubhuset.

6 Nyt fra pigeafdelingen: Der arbejdes intenst i klubbens pigeafdeling. Hos de små, nemlig U 9 og U 10 holdene, som kun lige har påbegyndt fodboldkarrieren, er der massiv interesse for at være med. Begge hold træner om onsdagen med god entusiasme og intensitet. Pigeafdelingens målsætning på sigt er at oprette et U 7 hold, altså for piger født i 2002 og nedefter, så linjen op igennem vil være fuldendt. De lidt ældre hold har vinteren igennem deltaget i et hav af indendørsstævner, ligesom en hel del træningskampe er blevet afviklet. Tilmeldingerne til forårets KBU turnering ser således ud i Pigeafdelingen: U 9 Piger årgang 2000 og 2001: Ingen kampe før til efteråret U10 Piger årgang 1999: Ingen kampe før til efteråret U 11 Piger årgang 1998: 2 hold tilmeldt i A og B 7 M rækkerne U 12 Piger årgang 1997: 1 hold tilmeldt i B 7 M rækken U 14 Piger årgang 1996 og 1995: 2 hold tilmeldt i 11 M-1 rækken og 7 M-1 rækken U 15 Piger årgang 1994: 1 hold tilmeldt i 11 M Mesterrækken U 18 Piger årgang 1992 og 1993: 1 hold tilmeldt i B 7 M rækken

7 Nyt fra ungdomssektoren: Her er det kommende forårs store fokusområde Projekt Fastholdelse. Mange af holdene i Ungdomssektoren kæmper for at fastholde spillerne, så de ikke falder bort og mister interessen. Som omtalt i sidste udgave, så er FB kommet med i KBUs Fastholdelsesprojekt og første møde er allerede afholdt, hvor idéer og fremtidige strategier blev planlagt og drøftet. Næste møde afholdes mandag den 20. april i FBs klubhus sammen med alle trænere og ledere samt nogle få spillere fra de berørte årgange 1993 til Følgende hold er tilmeldt KBUs turnering det kommende forår: U 19 årgang 1990 og 1991: U 19 Ynglinge Mesterrækken U 17 årgang 1993: 1 hold i Junior 1 og 1 hold i Junior 5 U 15 årgang 1994: 1 hold i Drenge 3 og 1 hold i Drenge 5 U 14 årgang 1995: 1 hold i Drenge 2 A, 1 hold i Drenge 2 B og 1 hold i Drenge 4 C U 13 årgang 1996: 1 hold i Drenge 2 og 1 hold i Drenge 5-9 M U 12 årgang 1997: 1 hold i række A, 1 hold i række B og 2 hold i række C 7 M U 11 årgang 1998: 2 hold i række A, 1 hold i række B og 1 hold i række C 7 M

8 Nyt om åbning af græsbaner: Så har gartnerne været på anlægget og opkridtet samtlige baner og målene er sat frem, dog med undtagelse af podebanerne. Dette er dog ikke ensbetydende med at man nu kan bruge græsset. Af hensyn til banernes beskaffenhed åbnes der tidligst op for træning på banerne fra på mandag den altså ugen før påske - og dette er endda meget afhængig af vejret generelt. Regner det ugen ud, vil der ikke blive åbnet før tirsdag efter påske - så vi må håbe vejrguderne er med os. Der vil tilgå meddelelse til samtlige af klubbens trænere/ledere i det øjeblik der åbnes, ligesom man løbende kan holde øje med status på hjemmesiden - indtil da, må man nøjes med kunstbane 1 og de indendørs gymnastiksale.

9 Nyt fra ungdomsudvalget: Ungdomsudvalget havde møde i slutningen af marts og behandlede følgende punkter: Fastholdelse Gennemgang af samtlige ungdomshold, status U 19 og U 17 efter sommerferien 2009 Antal spillere pr. årgang fremtidig strategi Social koordinator Pigeafdelingen struktur Arbejdsopgaver/fordeling Træneraftaler/børneattester mv. Kontingentrestancer Som det kan ses, er der mange opgaver at gå i gang med og det vil være kardinalpunkterne for Marts måned gik med Projekt Fastholdelse, den store sociale dag i PARKEN, standard-banefordeling, tilmeldinger af børnehold og med redigering og planlægning af hjemmekampe for alle ungdoms-hold.

10 FCK-OB i PARKEN for alle FBere: FB er her i 2009 blevet venskabsklub med F.C. København. I den forbindelse havde F.C. København, inviteret alle FBs medlemmer til gratis fodbold i PARKEN, søndag den 22. marts til opgøret mellem FCK og OB. Som bekendt trak FCK sig sejrrigt ud af kampen med 2-1. Ca. 450 medlemmer deltog ud af de tilskuere og det blev en festlig og fornøjelig dag på familie-tribuneafsnittet også kaldet B-tribunen. Herover ses det meste af 98-1 holdet på tribunen før kampen.

11 Hjemmesiden - Lidt statistik: Antallet af unikke besøgende på hjemmesiden, vokser og vokser. I januar var der 1704 besøgende, i februar måned var tallet steget til 1912, mens marts måned kastede hele 2543 unikke besøgende af sig. I gennemsnit er de forskellige sider blevet læst ca gange pr. måned og ikke overraskende bliver der læst flest sider om mandagene. Træningstiderne for ungdomsholdene er nu fastlagt og kan ses her: Se holdoversigt og turneringsplaner for samtlige FB hold her: Mange medlemmer af FB har allerede en profil på facebook, verdens største community site. Bliv ven med Frederiksberg Boldklub Fodbold og bliv fan af Frederiksberg Boldklub (FB) Omkring 200 personer med relationer til FB er pt. med på vognen, men vi kan blive mange flere meld dig på og få adgang til nyheder, begivenheder mv.

12 Velkommen til nye og farvel til gamle trænere i ungdomsafdelingen: Vi har sagt farvel til følgende trænere i ungdomsafdelingen siden sidst: Daniel Attardo (94-2) Søren Seehusen (94-2) Mikael Colville-Andersen (02-rød) Ungdomsudvalget takker tidligere trænere for et flot og stort stykke arbejde. Vi har sagt goddag til følgende nye trænere i ungdomsafdelingen siden sidst: Kresten Heinfelt (95-1) Thomas Alstrup (01-blå) Kim Bender (01-blå) Ungdomsudvalget byder rigtig hjertelig velkommen.

13 Nyt fra seniorafdelingen: Nyt fra 1. HS: Holdet står foran turneringsstart i Københavnsserien og nåede at afvikle 9 testkampe, som gav 8 sejre og kun et enkelt nederlag men ét er jo disse testkampe, noget andet er når turneringen starter på lørdag den på Frederiksberg Stadion kl hvor Skovshoved I.F. kommer på besøg. Følg 1. HS på FBs egen hjemmeside her: Du kan se hele 1. holdstruppen her:

14 Nyt fra 2. HS: 2. HS med træner Anders Høj i spidsen, har efterhånden fået sorteret spillere fra, så truppen nu er nede på de 20 spillere den skal udgøre i foråret. Testkampene har været af svingende kvalitet men holdet er ok rustet til den kommende forårssæson i Serie 1. Følg 2. HS i foråret her: Nyt fra 3. og 4. HS: Der er efterhånden så mange spillere i både 3. og 4. holdstrupperne, at klubben begynder at mangle råd for hvor man kan placere spillere der ikke bliver fundet dygtige nok til en plads i en af trupperne. I øjeblikket er der omkring spillere i hver af de to trupper og da klubben kun har 4 åbne hold i herreseniorafdelingen så begynder det at knibe. Trænerne på de to hold i hhv. Serie 2 og Serie 4, udviser dog ganske god forståelse for situationen og forsøger på at skabe plads til alle. Følg de to hold i foråret her:

15 Nyt fra dameafdelingen: Jørgen Kanne er vendt tilbage som træner på 2. damer stort velkommen tilbage! Dameafdelingen var i weekenden den på træningslejr i det jyske, nærmere bestemt hos Silkeborg, hvor 26 damespillere havde en sjov og social festlig weekend, krydret med træning og kampe på græs. Hyggelige stunder fra damernes træningslejr i Silkeborg Følg FBs to damehold i foråret i hhv. KS og Serie 2 her:

16 Café-FB: Åbningsreception i Café-FB Lørdag den 4. april slår Café-FB dørene op for alvor. I den anledning inviteres alle i og omkring FB til åbningsreception i klubhusets Café hvor forpagterne Kenneth Larsen og Jesmar Zambrano står parate til at servicere, opvarte og byde på en lille aperitif, til de forhåbentlig mange gæster. I løbet af hele dagen er der dobbelt-op på køb af alle drikkevarer og den officielle åbning sker fra kl Der vil være levende musik i form af Jazz-band og mon ikke der for alvor kommer en del mennesker efter 1. HS har færdigspillet deres første turneringskamp kl

17 Jens Jessens Vej Frederiksberg FB indledte et samarbejde med DTA omkring målmandstræning i Dette samarbejde var så godt, at parterne har valgt at forlænge aftalen i DTA har instruktører og trænere ansat der kan være klubberne behjælpelige på mange områder og derudover kan en spiller rent faktisk hyre sin egen træner igennem DTA. Læs nærmere om DTA i nedenstående eller besøg deres hjemmeside

FB Nyhedsbrev. nr. 2 marts 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 2 marts 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 2 marts 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets andet Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior samt generelle informationer

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008.

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008. FB Nyhedsbrev. nr. 5. - februar 2008. Så er FBs ungdomsafdeling på banen med årets første Nyhedsbrev. FB håber at alle klubbens medlemmer, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser, trænere og ledere,

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets fjerde Nyhedsbrev. Denne gang omhandlende nyt fra afdelingerne, turneringerne, caféen, månedens tilbud, medlem nummer 1000

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 11 december 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 11 december 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 11 december 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets sidste Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger samt generelle informationer. Næste Nyhedsbrev

Læs mere

Nyhedsbrev Juli 2011

Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1487 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets første Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior samt generelle informationer

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 10 november 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 10 november 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 10 november 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets sjette Nyhedsbrev. Sidste måneds Nyhedsbrev måtte desværre udgå pga. ekstraordinær travlhed. Denne gang omhandlende nyt

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2010

Nyhedsbrev Juni 2010 Nyhedsbrev Juni 2010 Nyhedsbrevet modtages nu af 1251 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Månedens tilbud fra Intersport Juni 2010

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 7 oktober 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 7 oktober 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 7 oktober 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets syvende Nyhedsbrev, hvor vi opsummerer fra de sidste 2 måneders travlhed i FB. Det er med de sædvanlige nyheder fra de

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 6 juli 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 6 juli 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 6 juli 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets sjette Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior og mange andre ting. FB-Kontoret

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2010

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2010 FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2010 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets 1. Nyhedsbrev, hvor vi opsummerer fra de sidste måneders begivenheder i FB. Næste Nyhedsbrev er på banen den 1. april 2010.

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 8 november/december 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 8 november/december 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 8 november/december 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets 8. Nyhedsbrev, hvor vi opsummerer fra de sidste måneders travlhed i FB. Næste Nyhedsbrev er først på banen den

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2011

Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1466 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 4. - December 2007.

FB Nyhedsbrev. nr. 4. - December 2007. FB Nyhedsbrev. nr. 4. - December 2007. Så er FB på banen igen med årets sidste Nyhedsbrev. Denne gang omhandlende nyheder fra de forskellige afdelinger og ungdomsudvalget, juleafslutning for børne- og

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007.

FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007. FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007. Medlemstal offentliggjort: Danmarks Idræts Forbund, DIF har netop offentliggjort medlemstallene for deres forskellige forbund, og her kan FB bryste sig med, blandt

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 6 april 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 6 april 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 6 april 2008 Så er FBs ungdomsafdeling på banen med årets andet Nyhedsbrev. Pga. stort aktivitetsniveau og generel travlhed, samt et hav af endnu ikke afsluttede forhandlinger, måtte

Læs mere

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår.

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk Hovedsponsor VBI S FODBOLDSKOLE 2013 VBI fodbold afholder fodboldskole i skolernes sommerferie. I 2012 deltog 74 børn, ca. 15 voksne og unge trænere stod for træningen, mens ca. 10 forældre hjalp med alt

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2010

Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrevet modtages nu af 1338 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Administrationen er lukket i efterårsferien

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Fodbold For seniorer i Frederiksberg Boldklub FB s holdningskatalog

Fodbold For seniorer i Frederiksberg Boldklub FB s holdningskatalog Fodbold For seniorer i Frederiksberg Boldklub FB s holdningskatalog Januar 2011 Holdningskatalog for FB's Seniorafdeling indhold Holdningskatalog for FB's Seniorafdeling 3 Organisationsdiagram for Frederiksberg

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 3. september 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Lau,, Stig, Kirsten, og Henrik Afbud fra Peshko Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Læs mere

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 7. maj Onsdag 7. maj Sæsonplan 2014 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2014 HVER mandag. 17 21. Hyggeaften for alle. Gratis

Læs mere

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Side 1 5. marts 2012 Program Præsentation af Ungdomsudvalget Præsentation af strategien Præsentation af aktiviteter 2012 Orientering om udvalg Trænerudviklingssamtaler

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE Deltagelse på HIK hold Talent og turnerings træning Sommer og Vinter deltagelse DTF Licens Deltag i flere turneringer Vær med i klubturnering Spil tennis

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 6. maj Onsdag 6. maj Sæsonplan 2015 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2015 HVER mandag. 17 21. (Opstart 4. maj). Hyggeaften

Læs mere

Velkommen på ARENA. SKAGEN IK vs. AALBORG KFUM kl

Velkommen på ARENA. SKAGEN IK vs. AALBORG KFUM kl Foto og layout: KLITHYTTEN.COM Velkommen på ARENA SKAGEN IK vs. AALBORG KFUM 22-10 2011 kl. 15.00 Du støtter ungdomsarbejdet i SIK som passivt medlem! - meld dig ind allerede i dag... DAGENS KAMP: Skagen

Læs mere

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET 2012 NR. 4. 4. OKTOBER 2012 Nyt medlem i ungdomsudvalget Det er med glæde, at vi kan oplyse at ungdomsudvalget er blevet et medlem rigere, idet Peter Jensen (tidligere trænere for årgang 2000 dr. og far

Læs mere

Velkommen i klubben. HI-Fodbold. Målsætning og filosofi vision. Est. 1923. Trænere/holdledere. Kontor. Til nye medlemmer

Velkommen i klubben. HI-Fodbold. Målsætning og filosofi vision. Est. 1923. Trænere/holdledere. Kontor. Til nye medlemmer HI-Fodbold Velkommen i klubben Est. 1923 Til nye medlemmer Herlev Fodbold Tvedvangen 200 2730 Herlev. Opdateret september 2014. (Nord) Med denne folder byder vi dig velkommen til HI-Fodbold. HI-Fodbold

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber Vi i Jylland Tennis Union har fornøjelsen af at byde Humlum Tennisforening samt Vrå Tennisklub velkommen i JTU, da begge klubber har valgt at melde

Læs mere

Så snart du har modtaget besked fra DBU om at du er oprettet kan du logge ind og begynde at oprette dit hold

Så snart du har modtaget besked fra DBU om at du er oprettet kan du logge ind og begynde at oprette dit hold Kampklar til træner/leder Som Træner /leder i Dalum IF skal du fra foråret 2015 til at bruge kampklar Dette er en kort vejledning til hvordan du opretter hold i kampklar Man starter med at gå ind på www.dbu.dk

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Hvad hvis jeg bliver syg, skal jeg så aflyse træningen?

Hvad hvis jeg bliver syg, skal jeg så aflyse træningen? Velkommen til FB s trænerhåndbog FAQ Håndbogen er inddelt i følgende afsnit: Træning Kamp/stævner Materialer/udstyr Sociale aktiviteter/møder Praktiske oplysninger Opstart. Ind -og udmeldelse Trænerrollen

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Formanden 2018 har igen været et godt år for vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og masser af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION Velkommen til Karlslunde Fodbold Tak fordi du har meldt dig som træner og leder i Karlslunde Fodbold. Med denne folder vil vi sørge for, at du kommer godt

Læs mere

UNGDOMS FODBOLD. U13 - U19 Samspil og relationer. Ungdomsfodbold U13-U19

UNGDOMS FODBOLD. U13 - U19 Samspil og relationer. Ungdomsfodbold U13-U19 UNGDOMS FODBOLD U13 - U19 Samspil og relationer 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Ungdomsfodbolden i Odense Boldklub vil gerne byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt

Læs mere

Nyhedsbrev December 2010

Nyhedsbrev December 2010 Nyhedsbrev December 2010 Nyhedsbrevet modtages nu af 1349 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Administrationen er lukket mellem

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup

Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup Den 27. 28 & 29. januar i Brande og nabobyerne Et af Danmark største indendørs fodboldstævner Gode muligheder for overnatning og super forplejning Spil f.eks. U-10

Læs mere

INVITATION FUTSAL 2015/16

INVITATION FUTSAL 2015/16 INVITATION FUTSAL 2015/16 Turneringsopbygning Futsal turneringen 2015/16 udbydes i 2 niveauer i nedennævnte rækker. Vi tilstræber med inddelingen på at få så jævnbyrdige kampe som muligt. Hvis den enkelte

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2015-2016 Sæsonen 2015-2016 starter med første træningsdag den 11. august for holdspillerne

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde HUNDIGE BOLDKLUB

Referat Bestyrelsesmøde HUNDIGE BOLDKLUB Referat Bestyrelsesmøde HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: H. Andersen Referent: Henrik K. Jessen Dato og tidspunkt: Mandag den 6. juni 2016 kl 18:45 Tilstedeværende:, Lau, Stig, Henrik, Walid, Peskho og Frank

Læs mere

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010 Kære træner/leder Kerteminde Boldklub har hermed fornøjelsen af, at byde velkommen til fodboldstævne i Kerteminde d. 25. - 27. juni 2010. Kerteminde Cup er andet og mere end fodbold. Det er også kammeratskab

Læs mere

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015 Åstrup/Hammelev Fod Velkommen til Intersport Cup 2015 Sponsorer: HUMMEL INTERSPORT Lillegade 2 Grenaa BRAZIL FOOTBALL COLLEGE U5 til U14 drenge Indendørs U15-U16-U17 drenge U14-U15-U17 piger Indendørs

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2019 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2019 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 7/5-18/6 13/8-27/8

Læs mere

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget.

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Kultur og Fritid udsendte ultimo august 2017 et spørgeskema pr. e-mail til fodboldklubberne og foreninger

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8 MICRO FODBOLD U6-U8 Starten på et fodboldeventyr 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Microfodbolden i Odense Boldklub vil gerne byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

Man kommer ikke sovende til den slags mål. Træningen foregår nu fire gange om ugen og der er kamp næsten hver weekend.

Man kommer ikke sovende til den slags mål. Træningen foregår nu fire gange om ugen og der er kamp næsten hver weekend. 98 - U13 Kære forældre og spillere på 98 U13 Så er vi klar til endnu en sæson. er en klub med store ambitioner - og disse gælder naturligvis også for årgang 98. Det er målet for årgang 98 på lang sigt,

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys

Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys PI Fodbold Ishøj d. 19.06.2011 Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys 1: Kåringer for sæsonen 2010-2011 2: Godkendelse af sidste referat 3: Nyt fra formanden 4: Nyt fra

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Overblik over regelændringer forår 2012

Overblik over regelændringer forår 2012 Overblik over regelændringer forår 2012 Op til starten på forårssæsonen 2012 er der blevet foretaget en række væsentlige ændringer i turneringsreglementerne. Vi har samlet vejledningerne her. Vær opmærksom

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD. APRIL MAJ - JUNI 2019.

KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD. APRIL MAJ - JUNI 2019. KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD. APRIL MAJ - JUNI 2019. Ændringer fra sidste kalender med rødt. NEDERST i kalender kan I finde oversigter over : Baby- og multihåndbold 18/19 Kommende aflysninger i Roskilde

Læs mere

5/ SÅBY-SVEBØLLE BI. PRISER SÅBY FODBOLD TIP & VIND PRÆMIERE FRA TRÆNEREN HAR ORDET! LÆS OGSÅ TROELS BECH KIGGEDE FORBI *TJEK STILLINGEN

5/ SÅBY-SVEBØLLE BI. PRISER SÅBY FODBOLD TIP & VIND PRÆMIERE FRA TRÆNEREN HAR ORDET! LÆS OGSÅ TROELS BECH KIGGEDE FORBI *TJEK STILLINGEN ddd SÅBY FODBOLD EGEVEJ 6 4060 KIRKE SÅBY TIP & VIND PRÆMIERE FRA DAGLI BRUGSEN GEVNINGE TRÆNEREN HAR ORDET! LÆS OGSÅ TROELS BECH KIGGEDE FORBI 5/5-2018 SÅBY-SVEBØLLE BI. *TJEK STILLINGEN DAGENS SPONOSOR

Læs mere

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2015-2016

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2015-2016 Velkommen til Varde IF Børneafdeling I denne folder finder du lidt praktiske oplysninger til dig og dine forældre inden du starter med at spille fodbold. Hold i Børneafdelingen Træningsfaciliteter Påklædning

Læs mere

U13 er tilmeldt DGI med 1 hold i B-rækken og DBU med 3 hold (2 hold i B-række og 1 hold i C-række)

U13 er tilmeldt DGI med 1 hold i B-rækken og DBU med 3 hold (2 hold i B-række og 1 hold i C-række) Hej med jer Hermed en kalender over vinterens aktiviteter. Det er en fælles kalender mellem U13 og U14 dette fordi U13 og U14 er tilmeld en mini udendørs 11 mands turninger som løber i oktober og november

Læs mere

DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015.

DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015. DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015. Alle hold overføres fra Efterårsturneringen 2014 Alle holdene der har deltaget i DGI Midtjyllands turnering i

Læs mere

FB s medlemsundersøgelse for 2015

FB s medlemsundersøgelse for 2015 FB s medlemsundersøgelse for 2015 I november og december 2015 gennemførte FB en medlemsundersøgelse blandt medlemmerne. En tilsvarende undersøgelse blev gennemført i februar 2014, og de steder det er muligt

Læs mere

Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011

Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011 Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011 Igen i 2011 byder Brøndby IF velkommen til en stor international ungdomsfodbold turnering Mange drenge og piger fra hele verdenen har gennem årene gæstet Brøndby

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere