FB Nyhedsbrev. nr. 2 marts 2009

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FB Nyhedsbrev. nr. 2 marts 2009"

Transkript

1 FB Nyhedsbrev. nr. 2 marts 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets andet Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior samt generelle informationer fra klubben. Næste Nyhedsbrev er på banen 1. april Mener du, at andre bør modtage Nyhedsbrevet, så kan de gå ind på klubbens hjemmeside og tilmelde sig. Udfyld blot din adresse og så er man koblet på Nyhedsbrevet. Frederiksberg Boldklubs Nyhedsbrev modtages dd. af 880 adresser.

2 Månedens tilbud marts 2009: I samarbejde med Intersport Klub & Erhverv og Nike Denmark, vil denne side hver måned indeholde et storstilet tilbud på en Nike-vare til latterligt billige penge, i forhold til den vejledende udsalgspris. Månedens tilbud for februar 2009 er: NIKE Tiempo Mystic II FG Normalpris: 599,95 FB-pris i marts: 499,95 Spørg i butikken på Falkoner Allé 41, efter Månedens FB-tilbud.

3 Kontingentopkrævning for første halvår er på vej: På grund af en kommunikationsfejl mellem FB og PBS, har PBS desværre ikke udskrevet girokort til betaling 1. marts 2009 med kontingent. PBS har derfor den udskrevet nye girokort til alle medlemmer, uanset om man er tilmeldt PBS eller ej. Fristen for betaling var den , men bestyrelsen har forståelse for hvis indbetalingen bliver forsinket dette kræver blot at du sender en til kasserer, Jørgen Andersen på Ved rettidig betaling eller henvendelse til klubbens kasserer, undgår man samtidig det af generalforsamlingen indførte rykkergebyr på DKK 50,- Frederiksberg Boldklub har tilmeldt sig PBS, således at dette skulle lette arbejdsindsatsen, både for klubbens kasserer, så der ikke skal rykkes konstant, og for klubbens medlemmer, som så ikke behøver at huske betalingsfrister for kontingent. Man kan selv tilmelde sig via klubbens hjemmeside:

4 Generalforsamlingen 2009 torsdag den : Læs det af dirigenten og referenten godkendte referat her: Knud Pedersen, der netop har rundet 70 års medlemskab af FB, blev udråbt som æresmedlem med store klapsalver fra forsamlingen. Knud Pedersen (th.) med klubbens næstformand Linda Rossen Jørgen Andersen, FBs kasserer modtog KBUs Sølvnål for mange års forenings og bestyrelsesarbejde i FB og turneringsudvalgsarbejde i KBU-regi. KBUs næstformand Christian Kofoed (tv.) overrækker Jørgen Andersen KBUs sølvnål

5 Bent Have Knudsen modtog Emil Sørensen prisen, for mange års medlemskab, arbejde i Stadiongruppen samt arbejde på klubhuset. Bent Have (tv.) med suppleant Bo Frahm Morten Lund Larsen modtog årets træner pris, for bl.a. et stort stykke arbejde med at fastholde spillere født i årgang Morten Lund (tv.) med suppleant Bo Frahm.

6 Ny formand for Frederiksberg Boldklub: På torsdagens generalforsamling blev Lars Nordahl Lemvigh, valgt som ny formand for Frederiksberg Boldklub og overtager dermed formandsposten fra Morten Høgsdal Nielsen, der træder ind som menigt medlem i bestyrelsen. Lars er 44 år, Produktionsdirektør i DSB S-tog, og er med egne ord, manden der har ansvaret for at togene kører til tiden. Lars har dog også en stor erfaring med livet i en fodboldklub, da han er tidligere direktør i KB. Lars bor i Husum sammen med sin kone og to børn og har præcist den profil i forhold til erfaring indenfor erhvervslivet, som bestyrelsen har ledt efter. FBs nye formand. Lars Nordahl Lemvigh Se den nye bestyrelsessammensætning her:

7 Nyt fra børneafdelingen: Børneafdelingen afholdte søndag den 22. februar en storstilet fastelavnsfest, hvor næsten 200 børn deltog og slog katten af tønden på Kunstbane 1, fik fastelavnsboller og sodavand. En dejlig dag, hvor vejret viste sig fra sin gode side. FB var værter ved det første ERFA møde for KBU børnetrænere og ledere. Der var ikke så mange tilmeldte, men indholdet var rigt og oplysende og et nyt møde i FB vil blive opsat i maj måned. Det at drage erfaringer, samle inspiration og blive informeret skal man ikke tage fejl af, og er bestemt noget som FB-trænere i sidste ende vil få gavn af overfor klubbens mange børn. Foråret nærmer sig og FB opstarter i maj måned det første hold med spillere født i årgang Det er ligeledes planen at yderligere 1-2 hold i årgang 2004 skal se sit lys i det kommende forår.

8 Officiel kåring som årets børneklub i Danmark 2008: Dansk Boldspil Union (DBU) kårede i slutningen af 2008, Frederiksberg Boldklub, som årets børneklub i dansk fodbold. - Dette skulle naturligvis fejres og dette blev gjort med en stor fastelavnsfest for op imod 350 mennesker på Kunstbane 1, søndag den 22. februar, hvor FB og DBU i fællesskab var værter. Her kom formanden for DBUs børnegruppe, Ole Jacobsen, og overrakte FB det synlige bevis på den fornemme hæder kronet med en flot tale om at valget ikke havde været nemt, da der var mange dygtige klubber om buddet, men at det til syvende og sidst var blevet FB, pga. den store fokus på tryghed, organisering og sublime holdninger til hvordan man spiller fodbold som barn. Stor tak til Café-FB, der stod for fastelavnsboller og sodavand til alle. Det synlige bevis på årets danske børneklub En masse festklædte børn til fastelavnsfesten den Fotos: Kenneth Andersen

9 Nyt fra pigeafdelingen: Pigeafdelingen får ny afdelingsleder. Den hidtidige ungdomsformand, Max Wettendorff overtager hvervet som afdelingsleder hos pigerne fra Anja Frederiksen, pr Anja overgår til en funktion som social koordinator i klubbens ungdomsafdeling. Max plan er at videreføre det flotte arbejde som Anja har lavet siden sin tiltrædelse for snart to sæsoner siden. Han vil forsøge at skabe endnu større harmoni i pigeafdelingen og samtidig få skabt pigeafdelingens helt eget holdningskatalog i stil med ungdomsafdelingens generelle holdningshæfte kaldet den gul-sorte-linie. Holdene i pigeafdelingen er i øjeblikket ved at forberede sig på den kommende udendørssæson, bl.a. ved at tage så tilpas mange spillere ind fra ventelisterne, at fundamentet er tilstede når holdene for alvor starter op på græs i april måned. FB deltager i Pigeraketten 2009, som er et DBU-tiltag, for at rekruttere flere piger ud i klubberne. Der afholdes lørdag den 20. juni 2009 en stor pige dag på FBs anlæg med masser af fodbold, aktiviteter og orientering om at være pige og spille fodbold. Læs mere om DBUs Pigeraket her:

10 Nyt fra ungdomssektoren: U 15 afdelingen eller drenge 94 om man vil, er hårdt ramt af frafald. Dette har betydet at klubben nu kun kan mønstre to hold den kommende sæson, mod de sædvanlige tre hold og 94-2, som er de to hold der er hårdest ramt er nu slået sammen, hvilket lige nøjagtigt afdækker en trup på spillere. 94-3, der nu er blevet til 94-2 har måttet afgive et par spillere til det nye 94-1 hold, men lever ellers fortsat i bedste velgående. Meget apropos ovenstående, er FB er kommet med i KBUs fastholdelsesprojekt, som du kan læse mere om på næste side. En del af holdene i Ungdomssektoren deltager i disse måneder i Taastrup B 70 Grusturnering, som forberedelse til den kommende sæson. KBU og SBU klubber er sat i samme puljer og i gennemsnit har man 6-7 testkampe, ligeligt fordelt på hjemme og udekampe. Følgende hold fra FB deltager: U , U , U , 93-2, U 19, U 15 Pige 94 og U 14 Pige 95. På linket herunder kan du se hvordan det går dem:

11 Nyt fra ungdomsudvalget: Morten Lund Larsen, U 17 træner og bestyrelsesmedlem, er indtrådt i ungdomsudvalget, så den nu igen består af 5 personer. Se ungdomsudvalget her: I sidste udgave af Nyhedsbrevet blev der omtalt en rokade i ungdomsudvalget, som nu ligger klar: Morten Høgsdal Nielsen er ny ungdomsformand. Max Wettendorff bliver ny afdelingsleder for pigerne. Anja Frederiksen bliver ny social koordinator. Morten Lund Larsen bliver medlemsansvarlig (kontingent og restancer) og Martin Busk vil fortsat tage sig af børneafdelingen samt det sportslige i hele ungdomsafdelingen. Ændringerne sker pr FB er sammen med 9 øvrige københavnske klubber kommet med i KBUs fastholdelsesprojekt, hvor der tilknyttes 2 konsulenter fra KBU til klubben over en 2årig periode. Senere i marts måned har ungdomsudvalget indledende møde med KBUs konsulenter. - Læs mere om projektet her:

12 Gratis tur til FCK-OB i PARKEN den kl for alle FBere: FB er her i 2009 blevet venskabsklub med F.C. København. I den anledning inviteres alle medlemmer af FB (voksne og børn) samt trænere, til gratis SAS-liga kamp i PARKEN, søndag den kl Eneste krav er at FB-medlemmet bærer en FB-spillertrøje. Gør man ikke det, kommer man ikke gratis ind til kampen. Tilmelding foregår til træneren eller lederen på dit hold. (Passive tilmelder sig på kontoret) Seneste frist for tilmelding er fredag den til din træner, der så vil stå for tilmeldingen til kontoret. Når klubben har fået alle tilmeldinger i hus, så får holdene nærmere besked om mødested og tidspunkt ved PARKEN. FB-medlemmer går ind i samlet flok. På selve kampdagen bliver FB præsenteret på PARKENs storskærme og et FBmedlem over 18 år deltager i pausen i konkurrencen overligger.

13 Hjemmesiden: Hjemmesiden får hele tiden flere besøgende. Alene i dette års to første måneder er der sket næsten en fordobling af antallet af unikke besøgende i forhold til hele FB er som så mange andre hoppet med på facebook-vognen og har oprettet en fanside, hvor man kan melde sig ind og modtage nyheder, opdateringer, noter, begivenheder og generelle informationer. Siden du skal søge efter hedder: Frederiksberg Boldklub (FB) allerede nu er der over 100 medlemmer der dagligt modtager nyheder mv. Facebook siden skal ses som et alternativ til FBs egen hjemmeside, samt et forsøg på at få fat i flere af klubbens unge medlemmer. Bestyrelsen i FB har udarbejdet en forretningsorden for både bestyrelsen samt administrationen. Se dem her: Se de efterhånden mange priser og den megen hæder som FB har modtaget her:

14 Velkommen til nye og farvel til gamle trænere i ungdomsafdelingen: Vi har sagt farvel til følgende trænere i ungdomsafdelingen siden sidst: Steffen Hansen (95-3) Ungdomsudvalget takker tidligere trænere for et flot og stort stykke arbejde. Vi har sagt goddag til følgende nye trænere i ungdomsafdelingen siden sidst: Jens Larsen (00-gul) Mohamed Azibou (98-4) Mark Tychsen (målmandstræner Pigeafdelingen) Thomas Wulff (målmandstræner Ungdomssektoren) Ungdomssektorens nye målmandstræner, Thomas Wulff Ungdomsudvalget byder rigtig hjertelig velkommen.

15 Nyt fra seniorafdelingen: Nyt fra 1. HS: Trænerteamet har nu fundet de 20 spillere som skal udgøre truppen i KS, det kommende forår. En god og harmonisk trup, der forhåbentlig kan stå sammen igennem hele foråret og være med til at præge rækken. Indtil videre har holdet afviklet 4 testkampe, alle med sejre men ét er jo disse testkampe, noget andet er når turneringen starter lørdag den på Frederiksberg Stadion kl hvor Skovshoved I.F. kommer på besøg. Du kan se 1. HS kampprogram for foråret her: Følg 1. HS på FBs egen hjemmeside her: Ny fysioterapeut til FBs 1. HS: Klubben har ansat den 27 årige Camilla Jensen som ny fysioterapeut på 1. HS. Med hendes tiltrædelse er teamet omkring 1. HS fuldendt og optimalt.

16 Nyt fra 2. HS: 2. HS er efterhånden kommet i omdrejninger, efter en noget træg start hvor der kun var 4-6 spillere til træning. Henover de sidste uger er spillerne dog for alvor begyndt at dukke op og gennemsnittet hedder nu spillere til træning. Spillermaterialet er mere end fornuftigt og der er god optimisme i truppen, selvom foråret i Serie 1 bliver svært. Bestyrelsen har måttet stoppe samarbejdet med trænerduoen, Steffen Gilmartin og Thomas Førsterling. I stedet er den af de 3. HS trænerne, Anders Høj, blevet ansat foråret ud. Anders er kompetent og har masser af gå-på-mod til opgaven og er allerede i fuld gang med at danne sig et overblik over spillermaterialet her en måned før turneringsstart. Den nye 2. HS træner, Anders Høj Følg 2. HS i foråret her:

17 Nyt fra 3. HS: 3. HS er ligeledes kommet i gang og forbereder sig på sæsonen i Serie 2. Anders Høj, den ene af de to trænere på 3. HS er som nævnt udpeget til ny 2. HS træner i foråret, så derfor står hans makker Kristian Fullov, nu selv med ansvaret for 3. HS. Anders Høj vil dog fortsat være deltagende i det omfang det kan lade sig gøre. 3. HS træner, Kristian Fullov Følg 3. HS i foråret her: Nyt fra 4. HS: Oprykkerne fra klubbens 4. HS, der i foråret skal spille i Serie 4, har fået nye trænere. Erlend Indseth og Jacob Kirk står med ansvaret i denne sæson. Følg 4. HS i foråret her:

18 Nyt fra dameafdelingen: Træner Lene Olsen er i gang med at forberede FBs bedste damehold på det kommende forår i KS. Målsætningen er igen at være med til at præge rækken, uden man dog nærer de store forventninger om oprykning. Fredag den drager dameafdelingen af sted på træningslejr til Silkeborg. 26 damespillere får en forhåbentlig social sjov tur, men også en tur med et godt sportsligt perspektiv. Følg 1. damer i foråret her: Der er henover de sidste par uger kommet en del nye damespillere til og da man på klubbens 2. damer, ikke har en permanent trænerløsning, da Jørgen Kanne har måtte trække sig (i hvert fald midlertidig) så er presset stort på bestyrelsens næstformand, Linda Rossen der varetager træningen i øjeblikket sammen med Lene Olsen. 2. damers kampprogram foreligger endnu ikke, men man kan se Serie 2 puljen her:

19 Café-FB: Café-FB er for alvor ved at åbne. Dvs. der dagligt vil være mulighed for at komme i Caféen og spise et måltid mad, man kan endda bestille maden før træningen og så står den klar til man kommer ind igen. Menu og prisskilte, andre flotte genstande samt hyggelig stemning er noget af det der allerede præger Caféen og atmosfæren begynder efterhånden at ose af klubliv. Der har allerede været afholdt en del arrangementer i Caféen, bl.a. har både Og 3. HS samt U 17-2 og andre hold haft fællesspisninger i forbindelse med Champions League kampe eller landskampe på storskærm.

20 Jens Jessens Vej Frederiksberg FB indledte et samarbejde med DTA omkring målmandstræning i Dette samarbejde var så godt, at parterne har valgt at forlænge aftalen i DTA har instruktører og trænere ansat der kan være klubberne behjælpelige på mange områder og derudover kan en spiller rent faktisk hyre sin egen træner igennem DTA. Læs nærmere om DTA i nedenstående eller besøg deres hjemmeside

FB Nyhedsbrev. nr. 3 april 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 3 april 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 3 april 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets tredje Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior samt generelle informationer

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets første Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior samt generelle informationer

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008.

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008. FB Nyhedsbrev. nr. 5. - februar 2008. Så er FBs ungdomsafdeling på banen med årets første Nyhedsbrev. FB håber at alle klubbens medlemmer, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser, trænere og ledere,

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets fjerde Nyhedsbrev. Denne gang omhandlende nyt fra afdelingerne, turneringerne, caféen, månedens tilbud, medlem nummer 1000

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 11 december 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 11 december 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 11 december 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets sidste Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger samt generelle informationer. Næste Nyhedsbrev

Læs mere

Nyhedsbrev Juli 2011

Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1487 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2010

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2010 FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2010 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets 1. Nyhedsbrev, hvor vi opsummerer fra de sidste måneders begivenheder i FB. Næste Nyhedsbrev er på banen den 1. april 2010.

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 6 juli 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 6 juli 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 6 juli 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets sjette Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior og mange andre ting. FB-Kontoret

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 10 november 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 10 november 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 10 november 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets sjette Nyhedsbrev. Sidste måneds Nyhedsbrev måtte desværre udgå pga. ekstraordinær travlhed. Denne gang omhandlende nyt

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007.

FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007. FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007. Medlemstal offentliggjort: Danmarks Idræts Forbund, DIF har netop offentliggjort medlemstallene for deres forskellige forbund, og her kan FB bryste sig med, blandt

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2010

Nyhedsbrev Juni 2010 Nyhedsbrev Juni 2010 Nyhedsbrevet modtages nu af 1251 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Månedens tilbud fra Intersport Juni 2010

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 8 november/december 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 8 november/december 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 8 november/december 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets 8. Nyhedsbrev, hvor vi opsummerer fra de sidste måneders travlhed i FB. Næste Nyhedsbrev er først på banen den

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 4. - December 2007.

FB Nyhedsbrev. nr. 4. - December 2007. FB Nyhedsbrev. nr. 4. - December 2007. Så er FB på banen igen med årets sidste Nyhedsbrev. Denne gang omhandlende nyheder fra de forskellige afdelinger og ungdomsudvalget, juleafslutning for børne- og

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2011

Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1466 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 7 oktober 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 7 oktober 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 7 oktober 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets syvende Nyhedsbrev, hvor vi opsummerer fra de sidste 2 måneders travlhed i FB. Det er med de sædvanlige nyheder fra de

Læs mere

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår.

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til det gratis arrangement.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til det gratis arrangement. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Side 1 5. marts 2012 Program Præsentation af Ungdomsudvalget Præsentation af strategien Præsentation af aktiviteter 2012 Orientering om udvalg Trænerudviklingssamtaler

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 6 april 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 6 april 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 6 april 2008 Så er FBs ungdomsafdeling på banen med årets andet Nyhedsbrev. Pga. stort aktivitetsniveau og generel travlhed, samt et hav af endnu ikke afsluttede forhandlinger, måtte

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2010

Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrevet modtages nu af 1338 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Administrationen er lukket i efterårsferien

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Så snart du har modtaget besked fra DBU om at du er oprettet kan du logge ind og begynde at oprette dit hold

Så snart du har modtaget besked fra DBU om at du er oprettet kan du logge ind og begynde at oprette dit hold Kampklar til træner/leder Som Træner /leder i Dalum IF skal du fra foråret 2015 til at bruge kampklar Dette er en kort vejledning til hvordan du opretter hold i kampklar Man starter med at gå ind på www.dbu.dk

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne U10, U11, U12 og U13 Velkommen til Jubilæumsfodbold Det er mig en stor glæde at kunne byde velkommen til Brøndby IF Jubilæums Cup 2014. Ungdomsfodbold og

Læs mere

KBU INFORMERER. KBUs Repræsentantskabsmøde 2008. KBUs repræsentantskabsmøde afholdes. i Bvægelseshuset (Fr. Valby s klubhus).

KBU INFORMERER. KBUs Repræsentantskabsmøde 2008. KBUs repræsentantskabsmøde afholdes. i Bvægelseshuset (Fr. Valby s klubhus). KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Fællesspisning Fredag den 8. februar kl. 18.30 årets første fællesspisning. Fastelavnsfest Søndag, den 10. februar kl. 14.00 i

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2015-2016

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2015-2016 Velkommen til Varde IF Børneafdeling I denne folder finder du lidt praktiske oplysninger til dig og dine forældre inden du starter med at spille fodbold. Hold i Børneafdelingen Træningsfaciliteter Påklædning

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens beretning 3) Kassereren aflægger regnskab 4) Indkomne forsalg 5) Valg 6) Eventuelt Fra bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev December 2010

Nyhedsbrev December 2010 Nyhedsbrev December 2010 Nyhedsbrevet modtages nu af 1349 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Administrationen er lukket mellem

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Trænerguide. En hjælpende hånd til nye og gamle trænere. Kildemosens Boldklub

Trænerguide. En hjælpende hånd til nye og gamle trænere. Kildemosens Boldklub Trænerguide En hjælpende hånd til nye og gamle trænere Kildemosens Boldklub Sommer, 2018 Indhold Side 1 Rykning af kamp.................. 1 2 Ønsker til kampprogram............. 1 3 Udstyr til kamp..................

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer,

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer, Nyhedsbrev februar 2019 Kære medlemmer, Så er sommerens træningsprogram lagt, og som altid er der masser af muligheder for at få svinget ketcheren under kyndig vejledning fra vores trænerteam. Træningsprogram

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

38 klubber fandt vejen forbi Bevægelseshuset, da KBU afholdt repræsentantskabsmøde.

38 klubber fandt vejen forbi Bevægelseshuset, da KBU afholdt repræsentantskabsmøde. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

BØRNETURNERING FORÅR 2012

BØRNETURNERING FORÅR 2012 God børnetræning Et godt fodboldmiljø sikrer, at... så mange som muligt, så længe som muligt, får adgang til miljøer, som har betydning for deres udvikling. Klubberne skal skabe gode fodboldmiljøer, hvor

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Fodbold For seniorer i Frederiksberg Boldklub FB s holdningskatalog

Fodbold For seniorer i Frederiksberg Boldklub FB s holdningskatalog Fodbold For seniorer i Frederiksberg Boldklub FB s holdningskatalog Januar 2011 Holdningskatalog for FB's Seniorafdeling indhold Holdningskatalog for FB's Seniorafdeling 3 Organisationsdiagram for Frederiksberg

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 03.02.2011 Tilstedeværende: Deltagere: Anders Thomsen Kasper Brill Lars Britz Jacob Andersen Rene Andersen Daniel Jürgensen Johnni Pedersen Afbud: Lasse Løber Martin Andersen Dagsorden:

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Formanden 2018 har igen været et godt år for vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og masser af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2013 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 4 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 7 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

FB s medlemsundersøgelse for 2015

FB s medlemsundersøgelse for 2015 FB s medlemsundersøgelse for 2015 I november og december 2015 gennemførte FB en medlemsundersøgelse blandt medlemmerne. En tilsvarende undersøgelse blev gennemført i februar 2014, og de steder det er muligt

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011

Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011 Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011 Igen i 2011 byder Brøndby IF velkommen til en stor international ungdomsfodbold turnering Mange drenge og piger fra hele verdenen har gennem årene gæstet Brøndby

Læs mere

NYHEDSBREV JULI 2011

NYHEDSBREV JULI 2011 NYHEDSBREV JULI 2011 Dette dokument tilhører Boldklubben 1960 og alt kopiering forbydes uden skriftlig tilladelse fra bestyrelsen i Boldklubben 1960 i henhold til loven om ophavsret. Dog kan rangerende

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 HUSK at tilmelde dig generalforsamlingen på FB begivenheden. Tidspunkt: Onsdag d. 30. januar 2019 kl. 18:30-20:30 Sted: Sponz MTB Center, Frydenborgvej 27L, 3400 Hillerød Agenda:

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Trænermøde

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Trænermøde Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Trænermøde Mødeleder: Walid Referent: Henrik K. Jessen Dato og tidspunkt: 24. september kl:19:00 Tilstedeværende:, Henrik, Walid, Peskho, Bettina, Camilla, Patrick, Pelle, Jimmy,

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013

Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013 Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013 1) Valg af dirigent: Robert Nielsen Beretning fra Formanden Ole., Bestyrelsen skal i henhold til vedtægterne lave en beretning om foreningens stilling

Læs mere

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Velkommen Det er med rigtig stor glæde, at Måløv Boldklub kan byde velkommen til Måløv Cup 2017. Turneringen har været en fast sommertradition lige siden

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

KLUBMESTERSKABER 2018

KLUBMESTERSKABER 2018 KLUBMESTERSKABER 2018 LØRDAG 7. APRIL KL. 9:00 HERLUFSHOLM HALLEN, HAL 1 TAK TIL HERLUFSHOLM BADMINTONS SPONSORER byder velkommen til det årlige klubmesterskab, der afvikles i Herlufsholmhallen lørdag,

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

General forsamling. Generalforsamling 2006

General forsamling. Generalforsamling 2006 General forsamling 2006 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretninger I referatet af sidste års generalforsamling er følgende anført ifm. den vedtagne lovændring: Formanden fortalte at organisationen løbende

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 29/6 2/7

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 29/6 2/7 BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 29/6 2/7 2017 - for U8+U9 drenge og U8+U9+U10 piger (Mini BIF-Cup afholdes kun lørdag og

Læs mere

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Velkommen til den nye sæson 2018/19 i Holte Badmintonklub. Dette brev indeholder vigtige informationer om sæsonen. Vi håber derfor, at I vil tage

Læs mere