Vedr. Ferie / Årskalender

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedr. Ferie / Årskalender"

Transkript

1 Vedr. Ferie / Årskalender Kære elever, forældre og ansatte. I denne lille guide kan I orientere jer om alle årets arrangementer, ferier og fridage og en masse andet vigtigt på vores skole Igen i år vil Kalenderen være det sted, hvor I kan se, hvad der sker både aktuelt og i resten af skoleåret. Kalenderen for den følgende uge bliver sendt på mail hver fredag, men det kan være en rigtig god idé at kigge længere frem, så I kan se, hvornår vi afholder arrangementer fredag eftermiddage, hvor vi vil glæde os til at se jer og jeres børn Guiden er ordnet alfabetisk. God fornøjelse! Arbejdsdage: I løbet af skoleåret arrangeres der en arbejdslørdag og 4 arbejdseftermiddage på skolen, hvor forældrene tager ansvar for vedligeholdelsesopgaver på skolen og styrker fællesskabet. Vi forventer selvfølgelig, at alle deltager med glæde. Fester og højtider: I løbet af skoleåret er vi gode til at markere årstider og højtider med en mindre eller større fest i skoletiden. Der er orienteret om dette i kalenderen. Pris for deltagelse i højtidsfestlighederne er inkluderet i skolepengebetalingen. FFF: èn gang i løbet af skoleåret mødes klassens elever, forældre, lærere og pædagoger til en hyggeeftermiddag en fredag i forlængelse af skoledagen med det formål at styrke fællesskabet. Den årlige forkælelsestur er en hel dag ud af huset med forkælelse på programmet. Der spises bl.a. på restaurant. Der opkræves egenbetaling for arrangementet. Skolens ældste grupper planlægger én gang om året en Ungdomsfest lige i forlængelse af skoledagen en fredag. Der er mødepligt til festen. Der opkræves egenbetaling for arrangementet. Forældrene henter selv deres børn, når festen slutter.

2 Frikvarter: På Nordskovens Friskole tager vi kammeratskab, leg og samvær alvorligt. Derfor er alle frikvarterer med planlagte og aftalte aktiviteter. Som en del af morgensang bliver der hver dag lavet frikvartersaftaler. Eleverne foreslår aktiviteter, lege, spil og melder sig efterfølgende på de udbudte aktiviteter. Der er en voksen på hver aktivitet til at hjælpe eleverne med at igangsætte, rammestyre og guide undervejs i aktiviteten. På den måde ved alle elever, hvad de skal lave i frikvartererne, hvilket giver den fornødne ro og forudsigelighed, som vores elever trives godt i. Når der ringes ind, ringes der to gange første gang er et opmærksomhedsring, andet ring er et tegn på, at frikvarteret endegyldigt er slut og alle skal gå ind. Alle elever benytter egen indgang både når de kommer om morgen, i forbindelse med frikvarterer, og når de går hjem. Det betyder, at der ikke opstår stor tumult med uro til følge i garderoben. Fripladstilskud: Det er muligt at søge om delvist fripladstilskud. Aktuelt ansøgningsskema til fripladstilskud kan findes på Intranettets opslagstavle. Der er ansøgningsfrist en gang årligt i starten af hvert skoleår, og den oplyses på intra forud for fristen. Fødselsdagsfejring på skolen: Børnene glæder sig altid meget til at komme i skole på deres fødselsdag. Nogen tæller ned mange dage i forvejen! :-) På morgensang vælger fødselsbarnet dagens sang, hele skolen synger fødselsdagssang, og i middagspausen deler barnet ud til alle på skolen, både voksne og børn. Nogen bager en kage, andre deler en flødebolle ud og atter andre deler 3 små stykker slik til hver fra f.eks. en pose med Matadormix. Det vigtigste er ikke, hvad der bliver delt ud, men at barnet kan gå fra klasse til klasse og blive lykønsket og få et Tak for slik og tillykke med på vejen. Det træner i at give og i at modtage to meget vigtige ting! Ønsker man at indbyde til fest i hjemmet, så bydes enten hele gruppen eller ALLE pigerne eller ALLE drengene med. Vi holder ingen udenfor! Barnet kan selvfølgelig også byde kammerater med fra andre grupper, når bare hele barnets egen gruppe/pigerne/drengene også indbydes. Rigtig god fornøjelse! Indesko: Alle elever medbringer indesko.

3 Kalenderen: I kan også se, på hvilke dage mødetidspunkterne er ændrede. I får således mulighed for, nu ved skoleårets start, at indføre i jeres personlige kalendere, hvornår der foregår noget på skolen, som vi forventer, at I og jeres barn deltager i. Vi har prøvet at få det hele med, men der kan selvfølgelig ske ændringer i løbet af året. Vi beder jer derfor holde øje med dette på skolens hjemmeside, hvor kalenderen løbende vil blive redigeret. I vil også få en ugekalender tilsendt på løbende gennem skoleåret. Kontakt: I er altid velkomne til at kontakte skolens ansatte på hverdage mellem kl og 17! Mailadresser og tlf.nr. er på intra under Kontaktoplysninger. Det er dog let at huske, at mailadresserne til alle ansatte er vedkommendes fornavn efterfulgt (karin@nordskovensfriskole.dk) Skolens nummer: Lejrskole: Alle skolens elever deltager i lejrskole én gang årligt. Det kan strække sig fra en enkelt overnatning på skolen til to overnatninger længere eller langt fra skolen. Forældrene betaler 75% af udgifterne. Lektier: På Nordskovens Friskole gives kun lektier i beskedent omfang og kun efter forudgående instruktion. Lektierne gives altid individuelt og under hensyntagen til den enkeltes forudsætninger. Vi orienterer forældrene om aktuelle lektier i kalenderen, på mail eller sms. Det er vigtigt, at der kommunikeres mellem skole og hjem om lektierne, så de kan afstemmes den aktuelle situation. Lektier må ikke blive et konfliktpunkt i hjemmet. Læs mere om skolens lektiepolitik på hjemmesiden. Mødetider: Daglig mødetid: Kl Morgensangen begynder præcis kl Vi bliver glade, hvis I hjælper jeres børn med at møde rettidigt. Det giver den bedste og roligste start på dagen for alle på skolen. Tak. Yngre elever/pasningskrævende elever skal være i morgensfo, hvis de møder FØR kl Der kan laves aftale om, at ældre og selvstændige elever kan ankomme til skolen fra kl og tilbringe ventetiden i egen klasse på egen plads med lektielæsning, frilæsning eller anden stille aktivitet. Skolens tilsyn med elever, der IKKE er i MorgenSfo starter kl Året igennem er der enkelte skoledage, der slutter kl Vær søde, så vidt muligt, at bruge disse eftermiddage til tandlæge- og lægebesøg. TAK! Ordensregler: Se skolens hjemmeside under punktet Pædagogik.

4 Parkering og aflevering af elever: Taxaer samt forældres biler henvises venligst til den P-pladsen overfor skolen. Det betyder, at der ikke må parkeres på skolens side. Det betyder så også, at alle elever skal krydse Hedebovej. Vi beder derfor jer alle om at sikre, at jeres børn kommer sikkert over vejen. Hvis I selv kører jeres barn til skole, så være søde at følge dem over eller at instruere dem grundigt, hvis I mener, at de skal klare det selv. I de mørke perioder vil vi sørge for at hjælpe taxabørnene over vejen om morgenen. Børnene skal selvfølgelig også lære at færdes sikkert i trafikken, så tal med dem om, hvordan man krydser vejen på en sikker måde: Se dig til begge sider, gå lige over vejen, vær sikker på at vejen er fri, tag ingen chancer osv. Der er skiltet til begge sider, så øvrige trafikanter kan se, at der er skole og krydsende børn forude. I forældre kan hjælpe med til at skabe større trafiksikkerhed ved at nedsætte hastigheden omkring skolen. Pennalhuset: Vi beder om, at alle pennalhuse indeholder: 3-4 gode og spidsede blyanter. Hvad er så en god blyant? Ja, for de fleste elever er det en blyant, som er let at holde på plads, mens man skriver. Jeg vil foreslå tykke skriveblyanter med enten dupper eller kanter, så blyanten ligger godt og fast. Blyanten skal også være let at spidse uden at stiften knækker igen og igen. 1 godt viskelæder. Mange viskelædere tværer mere end de visker, så gerne et hvidt og blødt. En lineal. For de større elever er der brug for en 30 cm lineal. Den kan opbevares på skolen. Skriv navn på med en permanent tusse. Spørg jeres barn, om det har brug for en tegnetrekant og en vinkelmåler. Det har mange af de ældre elever. En sort tynd skrivetusse. Gerne gode farveblyanter (rød, blå, grøn, gul, sort, brun). En blyantspidser. En limstift. Påklædning: Vi beder om, at skolens elever er klædt på, så de kan deltage i leg udenfor i alle pauser året rundt. Det er en god ide med gummistøvler og regntøj på skolen. Vi er lidt gammeldags og anmoder om, at eleverne ikke er udfordrende klædt og bærer kasketter i undervisningstiden. Rygeforbud: Nordskovens friskoles lokaler er røgfri zone. Alle skolens arealer er røgfrie, når der er elever på skolen. Dette gælder også skolens P-plads og arealet udenfor og overfor skolen. SFO 1 + SFO2: Skolens elever kan tilmeldes til enten Sfo1 (0.-3.kl.) eller Sfo2 (fra 4.kl.). Elever med taxabevilling/egenbefordring kan også benytte taxa/egenbefordring til og fra Sfo 1 og Sfo2. Husk, at SFO er lukket på alle skolefridage/ferier, dog tilbydes pasning af SFO1-børn med pasningsbehov efter aftale med SFO-lederen i uge 26. Denne aftale skal være lavet senest 1. juni 2017.

5 Skolefest: Skolens ældste grupper planlægger én gang årligt en Ungdomsfest lige i forlængelse af skoledagen en fredag. Der opkræves egenbetaling for arrangementet, som der er mødepligt til. Forældrene henter selv deres børn efter festen. Sundhed: På Nordskovens friskole ses sundhed i et bredt perspektiv. Det handler om at give alle skolens elever mulighed for at opnå fysisk, psykisk og social velbefindende. Trivsel ses som den enkelte elevs personlige, sociale og faglige udvikling og velbefindende. Morgenmad er vigtigt for alle børn. Skolen sørger alle dage for at børnene har adgang til friskskåret frugt og grønt samt groft knækbrød hele formiddagen. Prisen herfor er inkluderet i skolepengebetalingen Kl spiser børn og lærere madpakker sammen. Alle husker madpakke hver dag. Alle dage skal madpakken være SUND, og der drikkes KUN minimælk og vand i skoletiden dog tilbydes te uden sødemidler til klassens time. Det betyder, at vi giver lidt plads til et stykke kage eller en bolle/pandekage, når vi holder klassens time, men ikke som en del af den daglige madpakke. På den måde hjælpes vi ad på bedste vis med at lave gode og sunde rammer for børnene. Der kan købes minimælk på skolen. Ved fødselsdage deler fødselsdagsbarnet ud til alle børn og voksne lige efter madpakketid. Det kan være et stykke kage, en flødebolle, en slikkepind, et stykke frugt eller lignende. Ved årstidsfester på skolen serveres måske et glas kakao eller saftevand. Der serveres dessert til Høst- og Påskefest. Taxa/egenbefordring: Til svært handicappede elever kan der ansøges om befordring til og fra skole/sfo. Ansøgningsskema og samtykkeerklæring ligger på intra Opslagstavle. Aftaler omkring taxa: I skal venligst huske at afmelde taxa til tiden, når jeres barn ikke skal med. Når taxaen ikke afbestilles, kommer der en regning til skolen, som vi skal betale. Hvis jeres barn IKKE skal med taxa: Meld afbud dagen før inden kl. 20. Opstår sygdommen i løbet af natten, skal I melde taxaen fra inden kl. 6. I skal melde afbud hver dag, mens jeres barn er sygt. I kan også aftale med Mettes taxa, at jeres barn IKKE skal med taxa, før I melder det til igen. Dette skal også gøres aftenen før inden kl. 20. Altså: alle kørsler meldes fra inden kl. 20 dagen før, når det er muligt. Sygdom opstået i løbet af natten inden kl. 6. Skal jeres barn IKKE med taxa hjem, som det plejer, så skal taxaen senest afmeldes tidligt om morgenen den samme dag. Alle afmeldinger sendes på mail til info@mettes-taxi.dk + Cc til lene@nordskovensfriskole.dk + adm@nordskovensfriskole.dk Venskaber, pubertet og kærester

6 Børn har brug for kammeratskaber og venskaber, så de kan udvikle deres personlighed. Det var vores elever også, men for nogle kan det være svært at rumme relationen, forstå spillereglerne for et venskab eller måske have svært ved at sige fra. På Nordskovens Friskole er vi meget opmærksomme på dette og bruger mange resurser på relationsarbejdet. Det er blandt andet også en af grundene til, at vi har frikvartersaftaler i hvert frikvarter. (Se under frikvarter) Vi som skole tager et ansvar for elevernes leg og samvær og hjælper dem med at lave gode legeaftaler og afsætter den tid til det, som det nu engang kræver. Vi forventer naturligvis at elevernes forældre er samarbejdspartnere også i den opgave. Mange af vores elever er gode til at besøge hinanden i fritiden, og det er dejligt! Vi har dog en lille bøn, der går på, at eventuel overnatning hos hinanden ikke finder sted på hverdage, da det ofte vil påvirke dagen derpå. Skolens ældste elever er i en alder, hvor pubertet er en naturlig del af vores skoledag og børnenes samvær med hinanden. På skolen vil vi naturligvis undervise i Pubertet og kærlighed. Vi vil tage individuelle hensyn således, at børn, der ikke er parate, ikke rykkes unødigt langt frem i skoene. Vi taler med børnene om kærester og venskaber. Vi siger: I skolen er vi venner, i fritiden kan vi være kærester. Dermed siger vi, at kysseri og holden i hånd må vente til efter skoletid og overlades til jeres vurdering/tilladelse. Vi opfordrer jer til, at I bør tale åbent med jeres børn om pubertet, kæresterier og ikke mindst: markere de nødvendige grænser tydeligt.

Ferie / Årskalender

Ferie / Årskalender Ferie / Årskalender 2016-17. Kære elever, forældre og ansatte. I denne lille guide kan I orientere jer om alle årets arrangementer, ferier og fridage og en masse andet vigtigt på vores skole Kalenderen:

Læs mere

I denne lille guide kan I orientere jer om alle årets arrangementer og andet vigtigt på vores skole

I denne lille guide kan I orientere jer om alle årets arrangementer og andet vigtigt på vores skole Kære elever, forældre og ansatte. I denne lille guide kan I orientere jer om alle årets arrangementer og andet vigtigt på vores skole Igen i år vil Kalenderen være det sted, hvor I kan se, hvad der sker

Læs mere

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole Informationshæfte for Indskolingen Ørslevkloster Skole 2014 2015 11. udgave s. 1 En skole i forandring Ørslevkloster skole er en skole i forandring. I vil opleve en skole, som er anderledes, end da I selv

Læs mere

Mini-Spiren Nr. Lyndelse Friskole

Mini-Spiren Nr. Lyndelse Friskole Mini-Spiren Nr. Lyndelse Friskole Praktiske informationer vedr. Mini-Spiren Morgenstunden: Mødetid er senest kl. 8.00. Vi mødes i klassen, inden vi går til morgensang. Forældre må meget gerne deltage.

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole.

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Kære elever, forældre og ansatte. Velkommen til det nye skoleår. I denne kalender kan I orientere jer om alle årets arrangementer, ferier og fridage. I kan

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER PRAKTISKE INFORMATIONER Mødetid Undervisningen starter med morgensang kl. 8.15. Som forældre er man velkommen til at deltage i morgensangen på sidelinjen. Hvis man kommer for sent, bedes man vente i klassen,

Læs mere

Velkommen til Ørebroskolen

Velkommen til Ørebroskolen Velkommen til Ørebroskolen Velkommen i Engen Kære forældre til børn i Engen Velkommen til Ørebroskolen og velkommen i Engen. Med denne lille folder ønsker vi at fortælle om skolegangen i Engen. Fra skoleåret

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Velkommen til BillundSkolen

Velkommen til BillundSkolen Velkommen til BillundSkolen - Praktiske oplysninger Kære forældre I dette hæfte har vi forsøgt at samle så mange praktiske oplysninger som muligt omkring førskolen. En del af disse oplysninger vil også

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

Folder til forældre i indskolingen hos Frederiksborg Byskole

Folder til forældre i indskolingen hos Frederiksborg Byskole Folder til forældre i indskolingen hos Frederiksborg Byskole Skoleåret 2018-2019 Kære forældre i indskolingen på Frederiksborg Byskole Denne folder er udarbejdet af lærere og pædagoger i indskolingen.

Læs mere

Velkommen i skole Dansk

Velkommen i skole Dansk Velkommen i skole Dansk Favrskov Kommune Her kan du og dine forældre få information om det at gå i skole i Danmark. Enkelte punkter kan være forskellige fra skole til skole, så spørg din lærer, hvis du

Læs mere

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS TOFTHØJSK LEN Velkommen i Tofthøjskolens DUS Side 2 Velkommen til nye børn Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Tofthøjskolens DUS. Vi håber, vi vil få et godt samarbejde omkring

Læs mere

VELKOMMEN I BØRNEHUSET DYRUP

VELKOMMEN I BØRNEHUSET DYRUP VELKOMMEN I BØRNEHUSET DYRUP 1 Revideret oktober 2009. Børnehusets telefonnummer: 6375 0275. Rød stues telefonnummer: 6375 0276. Blå stues telefonnummer: 6375 0277. Børnehusets mailadresse: dyrupbh.buf@odense.dk

Læs mere

Velkommen i 0Y. Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf:

Velkommen i 0Y. Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf: Velkommen i 0Y Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf: 89 59 23 10 1 Kære forældre i 0Y Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum Skole, og i denne folder har vi samlet de vigtigste informationer

Læs mere

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup VELKOMMEN til Mini-SFO Tlf.:

Læs mere

2010/2011 Skolefritidsordningen ved

2010/2011 Skolefritidsordningen ved 2010/2011 Skolefritidsordningen ved Grundlagt 1898 Hovedgaden 47, 4270 Høng Information SFO: Direkte telefonnummer er 5884 1775 Høng Privatskole Hovedgaden 47 4270 Høng SFO Skolefritidsordning modtager

Læs mere

Thunfiskens ABC. Regler og politikker for Børnehuset Thunfisken. I denne pjece kan du læse om:

Thunfiskens ABC. Regler og politikker for Børnehuset Thunfisken. I denne pjece kan du læse om: Thunfiskens ABC Regler og politikker for Børnehuset Thunfisken I denne pjece kan du læse om: Skiftetøj Fejring af fødselsdage Måltider i institutionen Legetøjsfredag Sygdom Legeaftaler Afleveringstidspunkt

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Velkommen til Hurup Skole

Velkommen til Hurup Skole Velkommen til Hurup Skole EN GOD SKOLESTART 01-11-2018 Kære forældre At begynde i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men bestemt også for dig som forælder og der venter en ny og spændende tid.

Læs mere

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012 1 Indholdsfortegnelse Forældre... 3 Klasseråd... 3 Klassekasse... 3 ForældreIntra... 3 Fravær... 3 Kontakt til lærerne... 3 Skole-hjem-samtaler... 3 Lektier... 3 Hverdagen i skolen... 4 Gymnastik... 4

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Velkommen til Gummerup SFO

Velkommen til Gummerup SFO Velkommen til Gummerup SFO SFO ens telefon er åben kl.7 8 og 14.10 16.45 (fredag til kl. 16.00) Tlf.nr. 64 74 78 78 Steen træffes på kontoret på tlf.nr. 64 74 78 77 el. mobil 23 46 47 62 Kære XXXXX Personalet

Læs mere

Velkommen til Sfo Hulen.

Velkommen til Sfo Hulen. Velkommen til Sfo Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen lægger vi

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet Velkommen til Børnehuset Kære forældre! Velkommen til Pilehaven. Her er nogle praktiske oplysninger om vores hverdag som vi håber, vil være med til at gi en god start i børnehaven. I er altid velkommen

Læs mere

Velkommen til Rising Børnehus

Velkommen til Rising Børnehus Velkommen til Rising Børnehus Velkommen Personalet i Rising Børnehus vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet

Læs mere

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf Velkommen I Højslev SFO Højslev SFO Skolevej 13 7840 Højslev Tlf. 99 15 66 73 Tlf. 51 40 06 10 Kære forældre Vi vil med denne folder byde Jer velkommen til Højslev Skolefritidsordning og fortælle lidt

Læs mere

Læreplan for Nordskovens tidlig sfo

Læreplan for Nordskovens tidlig sfo Læreplan for Nordskovens tidlig sfo Nordskovens Friskoles tidlig sfo er en del af skolens ordinære sfo og til sammen udgør de et heldagstilbud for førskolebørnene. I Faaborg Midtfyn Kommune starter børnene

Læs mere

Praktiske oplysninger for indskolingen

Praktiske oplysninger for indskolingen Praktiske oplysninger for indskolingen Afhentning af børn Det er vigtig for alle børn at blive hentet og afleveret af mor og far engang imellem. Vi opfordrer jer til i videst muligt omfang at give jer

Læs mere

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO AUGUST 2012 Velkommen til Svebølle SFO Forord Forord Med denne folder vil Svebølle SFO gerne byde nye børn og forældre VELKOMMEN. Formålet med folderen er samtidig at informere vore nye børn og forældre

Læs mere

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Bordings Friskole 2016 Fritidsordningen Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Fritidsordningen på Bordings Friskole er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse.

Læs mere

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE Motalagade 6, 8200 Århus N, Tlf.: 23265305 E-mail: brittm@aarhus.dk Velkommen Vi er en idrætsinstitution normeret til 53 børn, hvoraf de 12 er vuggestuebørn. Institutionen

Læs mere

Velkommen i Børnehaven Myretuen

Velkommen i Børnehaven Myretuen Velkommen i Børnehaven Myretuen VI HAR ALTID VARM KAFFE PÅ KANDEN Børnehaven Myretuen Egeballe 1A 5672 Broby Tlf. 72 53 44 20 / 72 53 44 21 Indhold Velkommen... 2 Åbningstider... 2 Lukkedage... 2 Adresse...

Læs mere

Hvad indeholder mappen.

Hvad indeholder mappen. Hvad indeholder mappen. Velkommen Besøg i Naturbørnehaven inden start Barnets start i børnehaven Aflevering/afhentning Aflevering Morgenmad Afhentning Afkrydsning Sprogvurdering Forældresamtaler Bestyrelse

Læs mere

Info folder Bikuben 2013. Info folder om Bikuben 2013

Info folder Bikuben 2013. Info folder om Bikuben 2013 Info folder om Bikuben 2013 1 Indholdsfortegnelse: Praktiske oplysninger s. 3 Åbningstider s. 3 P-plads-forhold s. 3 Usynlige grænser s. 4 ForældreIntra s. 4 Fravær s. 5 Ferie s. 5 Mad s. 5 Eftermiddagsmad

Læs mere

Hjems Børnehaves lille A Å

Hjems Børnehaves lille A Å Hjems Børnehaves lille A Å A Afhentning ; Sig altid farvel til en personale! Skal foregå inden 16.45, hvor døren skal være låst - udefra! Giv besked, hvis det er andre der henter, vi må ellers ikke udlevere

Læs mere

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Skoleåret 2018/2019 Vi glæder os til at se dig! Kære forældre og skolestartere 2018 Hjertelig velkommen til Augustenborg Skole og fritidsordning. Den 1. maj

Læs mere

Velkommen i Kahytten

Velkommen i Kahytten Velkommen i Kahytten SFO på Skjern Kristne Friskole Skoleåret 2015-16 - at lede til livet At lede til livet Når børnene træder ind i SFO, indgår de i relationer med andre børn og et personale, der har

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Blæksprutten

Indholdsfortegnelse. Blæksprutten Indholdsfortegnelse. Blæksprutten Hvem er vi Side 1 Hvad vægter vi Side 2 Praktiske oplysninger Side 3 + 4 Kostpolitik Side 5 Konflikter Side 6 Fysiske rammer Side 7 Uderummet Dokumentation Møllevej 9

Læs mere

Godt at vide, når man skal i 4. klasse

Godt at vide, når man skal i 4. klasse Godt at vide, når man skal i 4. klasse Kære forældre. I denne folder kan I læse om strukturer, retningslinjer, holdninger og ønsker, som er fælles for de tre klasser på 4. årgang. Vi ønsker at komme tæt

Læs mere

Hvepsereden/ Midgaarden

Hvepsereden/ Midgaarden Hvepsereden/ Midgaarden Overgangen fra børnehave til skole og fritidshjem Vigtig information til dig som skal have et barn i skole Kære forældre. At et barn skal begynde i skole er en stor begivenhed i

Læs mere

Praktiske oplysninger for skole

Praktiske oplysninger for skole Praktiske oplysninger for skole Denne folder indeholder de praktiske oplysninger, som vedrører vores skole. Skulle der være spørgsmål, som ikke besvares heri og det er der helt sikkert - er I velkomne

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Overordnede politikker Sundhedspolitik. Skolehjem samarbejde Trivselsgrupper hvem gør hvad Quikguide Trivselsgrupper. Regler på skolen Mobilpolitik

Overordnede politikker Sundhedspolitik. Skolehjem samarbejde Trivselsgrupper hvem gør hvad Quikguide Trivselsgrupper. Regler på skolen Mobilpolitik Overordnede politikker Sundhedspolitik. Kommunikation Lejrskoler Fælles pædagogisk tilgang Skolehjem samarbejde Trivselsgrupper hvem gør hvad Quikguide Trivselsgrupper hvorfor? Skolehjemsamtaler Regler

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

Velkommen til Skovlyskolens SFO

Velkommen til Skovlyskolens SFO Velkommen til Skovlyskolens SFO Skolestart 1. maj 2014 Telefonnumre til SFO-kontor og afdelinger Kontor 72 68 46 26 ( 9.00-17.00) (mobil) Kontor 45 46 45 61 ( 9.00-17.00) Granly 45 46 54 62 (7.00-8.00)

Læs mere

Ringkøbing Skole. Special Center Vest

Ringkøbing Skole. Special Center Vest Ringkøbing Skole Special Center Vest I Special Center Vest ønsker vi at gøre hverdagen så tryg som mulig for vores elever. Det gøres bl.a. ved at have nogle klare forventninger til og aftaler med hinanden.

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Skoleåret 2014-15 på Nordskovens friskole.

Skoleåret 2014-15 på Nordskovens friskole. Skoleåret 2014-15 på Nordskovens friskole. Kære elever, forældre og ansatte. Velkommen til det nye skoleår. I denne kalender kan I orientere jer om alle årets arrangementer, ferier og fridage. I kan også

Læs mere

Velkommen i Børnehaven Myretuen

Velkommen i Børnehaven Myretuen Velkommen i Børnehaven Myretuen VI HAR ALTID VARM KAFFE PÅ KANDEN Børnehaven Myretuen Egeballe 1A 5672 Broby Tlf. 72 53 44 20 / 72 53 44 21 Indhold Velkommen... 2 Åbningstider... 2 Lukkedage... 2 Adresse...

Læs mere

Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse

Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen - 0. årgang/børnehaveklasse Nu nærmer tiden sig, hvor jeres barn skal begynde i skole og her er lidt informationer på skrift, da det kan være svært at huske

Læs mere

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger.

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger. Indhold Praktiske oplysninger... 1 Aflevering og afhentning... 1 Dagens rytme... 1 Mad og madpakker... 2 Skiftetøj... 3 Blebørn... 3 Fravær ved ferie... 3 Sygdom... 3 Fødselsdage... 4 Medbragt legetøj...

Læs mere

Velkommen. i Frederikssund dagpleje

Velkommen. i Frederikssund dagpleje Velkommen i Frederikssund dagpleje Kære Forældre Velkommen i dagpleje Det sætter mange tanker i gang, når man skal aflevere sit barn i dagpleje for første gang. Det er vigtigt at I føler jer trygge og

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Nedenstående er udarbejdet i et forsøg på at afhjælpe nogle af de spørgsmål som forældre ofte stiller i forbindelse med en start i Vilstrup Skoles Fritidsordning.

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

Kostpolitik - En sund start på livet

Kostpolitik - En sund start på livet Kostpolitik - En sund start på livet Udarbejdet af forældrerepræsentanter og pædagoger i Børnehuset Himmelblå 2016 Hvorfor en kostpolitik Børnene opholder sig mange af deres vågne timer i institutionen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole www.vh-friskole.dk. Spireloppen. Praktiske oplysninger fra SFO

Vallekilde-Hørve Friskole www.vh-friskole.dk. Spireloppen. Praktiske oplysninger fra SFO Vallekilde-Hørve Friskole www.vh-friskole.dk Spireloppen Praktiske oplysninger fra SFO Personale: Lene Pedersen (morgenåbning) Nina Kirk Fødselsdage: Når I inviterer klassen til fødselsdag i SFO-tiden,

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie.

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. På Fredensgård har vi fokus på at være ude i naturen. Derfor vil

Læs mere

Afdelingens struktur Rosendalskolen er en folkeskole med 800 elever. Skolen har i de sidste år fusioneret med Hvornum og Nordre skole, og er derfor i

Afdelingens struktur Rosendalskolen er en folkeskole med 800 elever. Skolen har i de sidste år fusioneret med Hvornum og Nordre skole, og er derfor i Afdelingens struktur Rosendalskolen er en folkeskole med 800 elever. Skolen har i de sidste år fusioneret med Hvornum og Nordre skole, og er derfor i gang med en gennemgribende udvikling og ombygning.

Læs mere

MYRETUEN WEBUDGAVE. Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN

MYRETUEN WEBUDGAVE. Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN MYRETUEN Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN VELKOMMEN TIL LANGMARKSKOLEN OG MYRETUEN Kære børn og forældre Nu skal I snart begynde på noget nyt, og der melder sig sikkert en masse spørgsmål om det nye og ukendte.

Læs mere

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode

Læs mere

Børnehaven BIEN I BIEN lægger vi vægt på tryghed,

Børnehaven BIEN I BIEN lægger vi vægt på tryghed, Velkommen En børnehave, hvor der bliver lagt vægt på trygge og stabile rammer, hvor barnets sociale læring, trivsel, bevægelse og fællesskab er omdrejningspunktet. Børnehaven BIEN er en del af Bornholms

Læs mere

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX.

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Dette velkomstbrev er både til de børn der kommer fra vuggestuen på Fredensgård, de der kommer fra dagplejen eller anden institution

Læs mere

Velkommen til Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Lindehaven 3, 2630 Taastrup Tlf. 43 35 31 40 www.detgroenneomraade.htk.dk Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Vuggeriet og Lysegrøn gruppe

Vuggeriet og Lysegrøn gruppe Vuggeriet og Lysegrøn gruppe Faktaoplysninger: Børnetal og stuer: Vuggestuen i Tusenfryd er delt op i stuer. Der er plads til ca. 12 børn på hver stue. Alt efter antal af børn i afdelingen er barnet tilknyttet

Læs mere

Velkommen til 0. klasse i Helsingør Privatskole

Velkommen til 0. klasse i Helsingør Privatskole Velkommen til 0. klasse i Helsingør Privatskole Er det første gang i sender et barn i skole, vil i opdage at, skolen har ændret sig meget, siden I selv gik i skole. Et nyt kapitel starter ikke kun i jeres

Læs mere

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet www.omraade1.htk.dk/lindetraet Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset Lindetræet herunder Lindetræet afd. 2, som

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 25. april 2014 Fredagsbrev nr. 778 Næste uge: 28. april 29. april 30. april 02. maj UU-besøg 8.kl. PJ fri Skole/hjem indskolingen 8.-9. kl. danseworkshop kl. 9.00 13.00 Lærermøde

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre På Nørre Aaby skole har vi Tidlig SFO fra 1. marts. I daglig tale kalder vi det Mini SFO. I denne folder vil vi præsentere jer for vores intentioner

Læs mere

BØRNETOFTEN Grønlandsvej 24. 9900 FREDERIKSHAVN TLF. 98 45 73 55 E-mail: bornehavenbornetoften@frederikshavn.dk www.boernetoften.frederikshavn.

BØRNETOFTEN Grønlandsvej 24. 9900 FREDERIKSHAVN TLF. 98 45 73 55 E-mail: bornehavenbornetoften@frederikshavn.dk www.boernetoften.frederikshavn. Vi vil gerne byde jer som kommende forældre velkommen til Børnetoften. Vi håber på et nært samarbejde om lige netop jeres barns hverdag. Gennem et godt kendskab til hinanden, ser vi dette som vores fornemste

Læs mere

Velkommen til SFO Hulen.

Velkommen til SFO Hulen. SFO Hulen Velkommen til SFO Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen

Læs mere

For elever der går i 4. klasse til og med 6. klasse gælder følgende priser:

For elever der går i 4. klasse til og med 6. klasse gælder følgende priser: Åbningstider. Mandag til torsdag fra kl. 14.00-17.00. Fredag fra kl. 14.00-16.00. Mandag til fredag har SFO åben om morgenen fra kl. 6.30-8.00. Udvidet SFO. Fra august er det muligt for elever fra 4. årgang

Læs mere

Formiddagen går dels med leg, som børnene selv får lyst til og forskellige aktiviteter, som vi tilbyder.

Formiddagen går dels med leg, som børnene selv får lyst til og forskellige aktiviteter, som vi tilbyder. En dag i børnehaven Dagen starter med morgenhygge i køkken/alrum. Institutionen tilbyder morgenmad fra kl. 06.45 til omkring kl. 07.30 til de børn, som har behov for det. Formiddagen går dels med leg,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8.

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8. Indholdsfortegnelse Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2 Personalet 3 Dagsrytmen 4 Når I starter i børnehave 5 Traditioner 6 Temauger 8 Ture 8 Mad 9 Praktiske oplysninger 10 Sådan er børnehaven indrettet

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - En integreret gruppe i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle

Læs mere

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Hvad er Skovbørnehaven i St. Bøgeskov? Verdens dejligste børnehave med højt til

Læs mere

Trivselspolitik på Ejerslykkeskolen

Trivselspolitik på Ejerslykkeskolen Trivselspolitik på Ejerslykkeskolen At vi trives er vigtigt. Både for eleverne og for skolens personale. Trivsel skaber gode resultater og er afgørende for, at man lærer noget. På skolen gør vi vores bedste

Læs mere

Værd at vide, når dit barn går på: SFO Lovsøen Skælskør Skole

Værd at vide, når dit barn går på: SFO Lovsøen Skælskør Skole Værd at vide, når dit barn går på: SFO Lovsøen Skælskør Skole Forord Velkommen til SFO Lovsøen. I denne pjece finder I oplysninger, som er værd at vide, når jeres barn starter hos os. Tal også med jeres

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Anemonevej 12, 8410 Rønde Tlf. 87535180 Åbningstider: Mandag Torsdag kl.6.30 17.00 Fredag kl. 6.30 16.00 Leder: Birte Rask Pedersen Med denne pjece vil personalet i Vigen,

Læs mere

Myretuen. Maribovej 3B 4960 Holeby. Myretuen tlf Skovgruppen tlf / myretuen.lolland.inst.

Myretuen. Maribovej 3B 4960 Holeby. Myretuen tlf Skovgruppen tlf / myretuen.lolland.inst. Maribovej 3B 4960 Holeby Myretuen tlf. 54607107 Skovgruppen tlf. 20232119/20235149 E-mail: myretuen@lolland.dk myretuen.lolland.inst.dk 1 Velkommen i Myretuen Kære børn og forældre Vi vil hermed byde jer

Læs mere

Trivselspolitik på Kragsbjergskolen

Trivselspolitik på Kragsbjergskolen Trivselspolitik på Kragsbjergskolen Kragsbjergskolen, efteråret 2010 At vi trives er vigtigt. Både for eleverne og for skolens personale. Trivsel skaber gode resultater og er afgørende for, at man lærer

Læs mere

Af og pålæsning af børn Af og pålæsning af børn skal foregå fra parkeringspladsen ved hallen. Parkeringspladsen ved skolen er forbeholdt personalet.

Af og pålæsning af børn Af og pålæsning af børn skal foregå fra parkeringspladsen ved hallen. Parkeringspladsen ved skolen er forbeholdt personalet. Adfærd Kontakt Trivsel Skolen prioriterer trivselsarbejdet højt. Hovedindsatsen sker i klasserne, rækker det ikke har skolen 2 AKT vejledere, der har det som én af deres arbejdsopgaver at supplere klasseindsatsen.

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc 1 Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf.79965611 2 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

DUS. DUS de Luxe, Svenstrup Skolevej 19, 9230 Svenstrup, tlf

DUS. DUS de Luxe, Svenstrup Skolevej 19, 9230 Svenstrup, tlf DUS de LUXE DUS de Luxe, Svenstrup Skolevej 19, 9230 Svenstrup, tlf 9931 6350 Afdelingsleder DUS de Luxe, Tina L. Pedersen Specialgruppen DUS de Luxe Afdelingsleder Specialgruppen, Helle K. Knudsen DUS-fællesleder

Læs mere

SFOasen. - et frirum for børn

SFOasen. - et frirum for børn SFOasen - et frirum for børn Velkommen til SFOasen på RpR Vi er en lille SFO med plads til 88 børn og rummer børn fra 0. til og med 3. klasse. Der er fem pædagoger, en medhjælper og en SFO-leder. I maj

Læs mere

Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40

Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40 Sfo v/ Virum Skole Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40 Velkommen til Virum Skoles Sfo Med denne pjece ønsker vi børn og forældre velkommen til vores skolefritidsordning. Vi håber,

Læs mere

Velkommen til Kometerne

Velkommen til Kometerne Velkommen til Kometerne Information til komet-forældre Afdelingsleder Inge Jørgensen tlf. 76 29 75 15 Viceskoleleder Marianne Rathschau tlf. 76 29 75 19 Jeres barn er indskrevet på Stensballeskolen og

Læs mere

qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh jklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwer tyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæø

qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh jklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwer tyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæø Havreloftet Havrehedskolen Rugårdsvej 729 5462 Morud Skolens hjemmeside: Velkommen Til Havreloftets Mini-SFO På Havrehedskolen qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh www.havrehed-sk.skoleintra.dk

Læs mere