Vi boede på to heteller. Første uge på Mayfair inde i Pafos og sidste uge 7 km nord for Pafos på Vachia. Vrachia lejlighedshotel

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi boede på to heteller. Første uge på Mayfair inde i Pafos og sidste uge 7 km nord for Pafos på Vachia. Vrachia lejlighedshotel"

Transkript

1 Med til Cypern lørdag den 27. oktober 2007 til lørdag den 10. november Rejsen: Fra Tirstrup lufthavn til Pafos, Cypern er der 2923 km. Flyvetid: 4 timer. SAS fløj turen for Aarhus Charter

2 Vi boede på to heteller. Første uge på Mayfair inde i Pafos og sidste uge 7 km nord for Pafos på Vachia. Vrachia lejlighedshotel Mayfair lejlighedshotel

3 Hotel Vrachia Hotel Mayfair

4 Havnen i Pafos

5 Ruinerne af den anden havnebastion. Den ene af 2 gamle havnebastioner. Den anden er revet ned og brugt til moler.

6 På havnen boede der to pelikaner. De hørte ganske givet til en restaurent med navnet Pelikanen

7 Mayfair hotel. Vi boede på værelset ved den røde cirkel. Værelset lå på 1. sal men gemt lidt bag en stor busk. Der hørte 2 poolområder til hotellet.

8 Vores soveværelse og toilet på Mayfair.

9 Udsigt fra altanen Dagligstuen med et lille køkken

10 På besøg i Cyperns delte hovedstad Nicosia. Gågaden med små handelsgader.

11 Hertil og ikke længere! Bag det grå plankeværk er den Tyrkiske del af hovedstaden. Husene, der ligger ved ingenmandsland, er ret forfaldne. Idag er der muligt at komme over grænsen et par enkelte steder, men efter sigende kan det tage op til en time at få ordnet papirene.

12 Nicosia, set fra et udsigtspunkt oven over et af de store supermarkeder i byen.

13 Lidt flere små gader i Nicosia Ærkebiskop Makarius har en stor stjerne i cyprioternes hjerte. Derfor har han fået en mega statue af sig selv. Makarius ligger begravet ved Kykko klostret.

14 Turen førte os op i Toodos bjergene, hvor vi besøgte Toodos by,og Platres, hvor vi fik frokost. Derfra kørte vi ned til en lille bjergby Omodos.

15 Vi blev anbefalet et besøg hos vinbonden Sokrates, så ham besøgte vi og han viste velvilligt rund nede i hans kælder, hvor han gik og laved vin m.m.

16 De små gader i Omodos

17 Tilbage i Pano Pafos (det øvre Pafos). Er er der en fremragende udsigt ud over Kato Pafor (det nedre Pafos). Kirkegården i Omodos

18 Udsigt ned over Kato Pafos

19 Udsigt op mod Pano Papos med den store græsk ortodokse kirke i forgrunden. De har bygge på den i mange år, men nu skulle den efter sigende være færdig. Kirken var lukket, så vi var ikke der inde. Det antike Papos. Her er vi ved ruinerne af et amfiteather. Meget af byen blev ødelagt af et jordskælv omkring 300 f.kr.

20 Der er store områder med arkæologiske udgravninger. I bl. a. Dionys hus og Theseus hus er der fundet flotte mosaikgulve fra omkring år Disse mosaikker helv fundet i 1962 af en landmand, der gik og pløjede. Dionys hus er det største, men det var desværre lukket på grund af vedligehold eller udgravninger, så det fik vi ikke at se. Mosaikkerne på billederne her er fra Theseus hus

21 Området indeholdt også ruiner med romerske bade samt endnu et amfiteather.

22 Resterne af et gammelt slot / borg på området

23 Chryssopolitissa kirken Kirken er bygget i det 13. århundrede på ruinerne af en tidlig byzantinsk basilika. Kirken var oprindelig viet til Jomfru Maria af den gyldne Stad. På området kan man se den såkaldte Paulus søjle. Ifølge legenden blev Paulus bundet til denne søjle og pisket her, inden den romerske guvernør konverterede til kristendommen (år 45). Richard Løvehjerte og Erik Ejegod På vej til Jerusalem strander Richard Løvehjerte på Cypern, som han indtager (når han nu alligevel er her). Han gifter sig med Berengaria af Navarree i Limassol, som her bliver kronet til engelsk dronning. Richard sælger øen til Tempelridderne for 100,000 dinarer. Også en dansk konge besøgte Cypern på den tid. Erik Ejegod ( ) kom hertil på pilgrimsrejse til det hellige land sammen med sin dronning Bodil. Han døde i Papos og blev begravet i den byzantinske domkirke.

24

25 Efter alt det arkæologi var der basis for en afslapningsøl på havnepromenaden i Papos.

26 Vi var på Cypern i 2 uger. Den første uge boede vi inde i Pafos by på hotel Mayfair. Den anden uge flyttede vi ca. 7 km. nordpå til et meget fredeligt sted: Hotel Vrachia. Det lå lige ud til en lille bugt.

27 Vi havde værelse på 1 sal - eller lige ved siden af den åbne del af restauranten, som ses på forrige side.

28 udsigten fra altanen fejlede ikke noget - heller ikke om aftenen!

29 Billeder fra området omkring svømmepølen.

30 Selvom man kører i venstre side af vejen på Cyperns, vovede vi at leje en bil. Karen havde indvilget i at køre og Chris holdt øje med, at hun kun kørte i den rigtige side. Alle udlejningsbiler på Cypern er forsynet med røde nummerplader - så er Cyprioterne advaret. Den første tur tik op til Akamashalvøen, til Afrodittes bad. Her var der en afmærket gåtur op over bjerget, men først skulle vi da lige se badet.

31 Afrodittes bad er en grotte med en sø i. Vandet pladre lysteligt ned fra loftet. Der var forbudt at tage sig et fodbad eller en svømmetur.

32 På nederste billede kan man se den sti, der fører op over bjerget.

33 Her ses den samme sti, men nu er vi kommet helt til tops.

34 udsigten var formidabel fra toppen. Der var heldigvis en bænk, som vi lige satte os på for at nyde en appelsin og et parbananer, mens vi nød udsigten. vi skulle jo også ned igen og billedet her til venster viser stien nedad bjerget.

35

36 Dagen efter kørte vi en rundtur på vestøen. Vi startede med at køre ned til Afrodites fødested - en klippe ude i havet. Derefter kørte vi videre øst over til den store udgravning af oltidsbyen Kourion med øens største amfitheater, som den dag idag bruges til koncerter. Efter at vi havde set på alle ruinerne begav vi os op i Troodos bjergene. Her kørte vi først ind til en lille søvnig landsby, Loufo. Det var midt i ciestaen, så der var ikke et øje. Videre opad til byerne Omodos og Platres. Dem besøgte vi på Aarhus Chartres Ø-tur, så vi kørte bare videre mod klostret Kykkos. Vi nåede lige dertil ca. 15 min. før de lukkede, men nåede at se de flotte malerier i gangene samt overvære de sidste minutter af aftenbønnen. Herefter begav vi os hjemad i håb om, at vi kunne nå ned ad bjerget inden det blev mørkt. Det kunne vi ikke! Det tog over to timer at komme ned. Først 1 time ad små snoede veje og så en timestid ad en lidt større og ikke så svingende vej.

37 25 km øst for Paphos ligger ifølge legenden Afrodites fødested. Den skumfødte Afrodite, gudinde for kærlighed og skønhed, blev båret hen over vandet stående på en muslingeskal. Hun steg op af vandet her, og det fortælles, at der, hvor hun satte sin fod, voksede der græs på klippen

38 Ca. 19 km vest for Limassol på vejen fra Paphos ligger Kourion. Byen, som i oldtiden var én af de fremtrædende bystater, har et pragtfuldt græsk-romersk teater. Det blev bygget ca. 200 f.kr efterfølgende udvidet omkring år 200 e.kr. Teatret er fuldstændig restaureret og anvendes til offentlige forestillinger. På et tidspunkt blev der hver sommer opført Shakespeare forestillinger med skuespillere fra den nærliggende engelske base samt pensionerede englændere.

39 Kysten fra Kourion og over mod Afrodites fødested. Det er denne udsigt publikum har, når de sidder i amfiteatret.

40 Bjerglandsbyen Lofou. Selv her, langt oppe i bjergene, får de IKEA katelog!

41 De imponerende Troodos bjerge strækker sig over størstedelen af det vestlige Cypern. Bjergene er i stor udstrækning bevokset med fyrretræer. Om vinteren er det muligt at dyrke skisport. Bjergmassivet rummer byzantinske klostre og kirker på bjergtoppene, hvorfra de er lette at forsvare mod sørøvere og andre ufredsmænd. I mange dale ligger romantiske små landsbyer. Ikke mindre end 9 kirker i bjergene er af FN erklæret særligt bevaringsværdige. Kykko klostret i Troodos bjergene er Cyperns rigeste og fornemste kloster. Det indeholder bl.a. en smuk og undergørende ikon af jomfru Maris. I år, hvor vinterregnen udebliver, bæres denne ikon i procession rundt i de nærliggende landsbyer.

42 Kykko klostret

43

44 Til de bar-benede og bar-armede turister var der særlige morgenkåber til at tage over tøjet. Man skulle jo nødig forstyrer munkene i deres tanker.

45 Her ser vi lidt på området omkring hotel Vrachia, som ligger helt ud til kysten. Som det kan ses på vandet og palmerne er der lidt mere gang i vinden

46 Sandstensklipper ud for hotellet

47 Udsigt nordpå op mod Akamashalvøen.

48 På klipperne skråt ud fra hotellet var denne klippformation. En eller anden har fået den idé at sætte lys på den om aftenen og det gav nederstående resultat - et ansigt. Billedet er taget med håndholdt kamera, derfor er det noget rystet.

49

50 På vej ind i floden Avakas udtørret leje kommer vi forbi denne megat stup af et meget gammelt oliventræ.

51 Jo længere vi kom ind i Avakas Gorgen, jo smallere blev der.

52 Karen på vej ind i gorgen Hertil og ikke længere! Her er ca. 3 meter imellem klippesiderne og de rejser sig godt 20 meter i vejret.

53

54 Ad støvede veje når vi ned til kysten, hvor der er en lille kaffe - eller øl pause.

55 Caretta Caretta skildpadderne ved Cape Lara Ved Cape Lara på den nordvestlige kyst kommer de op på land og lægger deres æg i det varme sand. Den cypriotiske stat har oprettet et forskningscenter og et reservat for at redde de truede skildpadder. Det antages, at ca skildpadder udklækkes her hvert år.

56 Vind- og sandkunst Udsigt ud over Middelhavet. I klart vejr kan man se Tyrkiet.

57 Vi kørte igennem en forladt tyrkisk landsby. Den blev forladt i forbindelse med delingen af øen.

58 Kongernes Grav Lidt uden for Paphos ligger Kongernes grav fra ca. 400 f.kr. Det er et stort område, som indeholder et antal grave, der er hugget ud af klipperne. Mange er udsmykket med doriske søjler. Det er tvivlsomt, om de har tjent som kongegrave, men har muligvis fået deres navn på grund af deres majestætiske udseende. Under de første århundreder blev gravene anvendt som skjulested (katakomber) for de kristne

59

60

61 Et studio i solnedgange

62

63

64 Bananplantage. Efterhånden som klaserne bliver store får de en blå sæk over hovedet. Det er for at beskytte dem mod vejret.

65 Et sidste vue ud over bjergene på Akamashalvøen en græsk-crypriotisk kirkegård

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas Med til Tenerife lørdag den 24. februar 2007 til lørdag den 3. marts 2007. Rejsen: Fra Tirstrup lufthavn til Sydtenerife er der 3782 km. Flyvetid: 5 timer. SAS fløj turen for Aarhus Charter Vi boede i

Læs mere

Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle

Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle Dagens kørsel 744 km fra Erholungspark Camping til Chiemsee Camping nær den Østriske grænse Dagens kørsel:

Læs mere

Rejsen til Cypern 30. august 2003 6. september 2003

Rejsen til Cypern 30. august 2003 6. september 2003 Rejsen til Cypern 30. august 2003 6. september 2003 Punkt...Side Lørdag den 30. august... 3 Søndag den 31. august... 4 Mandag den 1. september... 5 Tirsdag den 2. september... 7 Onsdag den 3. september...

Læs mere

Sommerferie på den vestlige side af Kreta

Sommerferie på den vestlige side af Kreta Sommerferie på den vestlige side af Kreta fra den 30. august til 7. september 2013 Fly fra Tirstrup lufthavn, indkvartering i lejlighed på Pelle Steve II i Chania. Primera Air var transportør og Bravo

Læs mere

Forårsferie på Mallorca fra den 22. april til 29. april 2010

Forårsferie på Mallorca fra den 22. april til 29. april 2010 Forårsferie på Mallorca fra den 22. april til 29. april 2010 I egen bil fra Engvej 2 til Hamburg lufthavn. Herefter med Air Berlin til Palma de Mallorca. Til slut i lejet bil fra lufthavnen til Club Martha

Læs mere

Sommerferie på den vestlige side af Kreta fra den 30. august til 7. september 2013

Sommerferie på den vestlige side af Kreta fra den 30. august til 7. september 2013 Sommerferie på den vestlige side af Kreta fra den 30. august til 7. september 2013 Fly fra Tirstrup lufthavn, indkvartering i lejlighed på Pelle Steve II i Chania. Primera Air var transportør og Bravo

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 224.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150

Læs mere

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med.

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med. TUR NR. 10. Puente del Molino Højdemeter: Ca.300 m. Længde tur/retur: Ca. 6,0 km. Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Afhængig af pauser ca.3,15 timer. Turen byder på korte skrappe stigninger. Fra Pampaneira

Læs mere

Ostsee Camping ligger direkte ned til den tyske Østersøkyst syd for Fehmarn og ca. 50 km nord for Lübeck. Meget fin sandstrand, der dog var invaderet

Ostsee Camping ligger direkte ned til den tyske Østersøkyst syd for Fehmarn og ca. 50 km nord for Lübeck. Meget fin sandstrand, der dog var invaderet Ostsee Camping ligger direkte ned til den tyske Østersøkyst syd for Fehmarn og ca. 50 km nord for Lübeck. Meget fin sandstrand, der dog var invaderet af brandmænd den første dag vi var der, men så vendte

Læs mere

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli 248.000 Euro Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig.

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen ligger lige uden for Middelfart. Det er et dejligt sted med mange muligheder.

Læs mere

Tennis, Gullasch, Borg-udsigt og Budapest. Dagbog fra AB Tennis Ungarns-tur, 1-8 maj, 2016

Tennis, Gullasch, Borg-udsigt og Budapest. Dagbog fra AB Tennis Ungarns-tur, 1-8 maj, 2016 Tennis, Gullasch, Borg-udsigt og Budapest Dagbog fra AB Tennis Ungarns-tur, 1-8 maj, 2016 Et dusin AB tennismotionister besøgte 1-8. maj Visegrad i Ungarn - en lille, charmerende landsby, men samtidig

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins...

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... LØRDAG 9.JULI skrevet af Allan Rasmussen Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... Tidligt op og med flyveren til Hobart på Tasmanien. Vi

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre.

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre. Det var midt på formiddagen. vinden havde heldigvis lagt sig jeg Mikkel og min ven og hjælper Bjarke stod i stævnen og så ind mod Byen Mombasa hvor vi skulle ligge til vi skulle ligge til. vi skulle Møde

Læs mere

Kend din by 2. Nyborg Fæstning

Kend din by 2. Nyborg Fæstning Kend din by 2 Nyborg Fæstning Nyborg og Omegns Museer Skoletjenesten Slot og Fæstning På denne tur i Nyborg skal I ud i naturen. I skal opleve hvor pænt og fredeligt der kan være så tæt på byen, og samtidig

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

AGRI NORD SENIORKLUBBENS SOMMERTUR Seniorklubbens sommertur for 2017, gik igen til Tjekkiet med afstikkere til Wien og Bratislava.

AGRI NORD SENIORKLUBBENS SOMMERTUR Seniorklubbens sommertur for 2017, gik igen til Tjekkiet med afstikkere til Wien og Bratislava. AGRI NORD SENIORKLUBBENS SOMMERTUR 2017. Seniorklubbens sommertur for 2017, gik igen til Tjekkiet med afstikkere til Wien og Bratislava. Fredag den 16 juni 2017 drog 49 forventningsfulde seniorer afsted

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med.

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med. TUR NR. 7. Frigiliana-Cerro de Pinto-Frigiliana Højdemeter: Ca. 460 m. Længde tur/retur: Ca. 7 km. Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Afhængig af pauser ca. 4 timer. Den største udfordring er i starten af

Læs mere

Ukraine 6 dage / 5 nætter

Ukraine 6 dage / 5 nætter Ukraine 6 dage / 5 nætter Dette seks-dages tur byder på et besøg til de vigtigste destinationer i Ukraine: Kiev, Lviv og Odessa perlen af Sortehavet". Kiev, i Oldtiden kaldet Kievan Rus, der nåede sin

Læs mere

Turen Til Cypern 17. september 2006 24. september 2006

Turen Til Cypern 17. september 2006 24. september 2006 Turen Til Cypern 17. september 2006 24. september 2006 Indholdsfortegnelse Punkt...Side Søndag den 17. september 2006...3 Mandag den 18. september 2006...5 Tirsdag den 19. september 2006...6 Onsdag den

Læs mere

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA BENALMÁDENA - COSTA DEL SOL - SPANIEN HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA Imponerende udsigt over Middelhavet Beliggende mellem Fuengiorola og Mijas 475 m2 bebyggelse - 240 m2 terrasse

Læs mere

Maison de village Le Suquet Cannes Okkergult byhus blå vinduer og skodder med 2 franske altaner. Det er huset, hvor cyklen er placeret før indgangen.

Maison de village Le Suquet Cannes Okkergult byhus blå vinduer og skodder med 2 franske altaner. Det er huset, hvor cyklen er placeret før indgangen. Maison Village Suquet Cannes, Cote d Azur Masion Village Suquet er indbegrebet af den syd-franske drøm. Byhuset er unikt placeret i den gamle bydel Le Suquet i en bilfri gade.. Der er stille som i en landsby

Læs mere

TUR NR. 25. Lopera. En tur der starter ved Calle Rosario 1, Torrox. Turen er en rundtur. Højdemeter: Ca. 200 m.

TUR NR. 25. Lopera. En tur der starter ved   Calle Rosario 1, Torrox. Turen er en rundtur. Højdemeter: Ca. 200 m. TUR NR. 25. Lopera En tur der starter ved www.supersol.dk Calle Rosario 1, Torrox. Turen er en rundtur. Højdemeter: Ca. 200 m. Længde rundtur: Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Ca. 9 km. Det tager ca. 1,5

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine.

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. I dag blev Marius og jeg vækket tidligt, klokken 7 kom Arne ind i teltet til Marius og jeg og sagde at vi skulle skynde os lidt for vi

Læs mere

Danish Friends of Animals info@dfas.dk www.dfas.dk

Danish Friends of Animals info@dfas.dk www.dfas.dk Frivillig på internatet Bianca, i byen Carrasqueria, Portugal Hvordan kommer jeg til Sesimbra: Der flyves til Lissabon og køres ca. 50 km syd på mod Sesimbra, mod den sydlige spids af Portugal. Der er

Læs mere

LYSREJSE ISRAEL 2016

LYSREJSE ISRAEL 2016 1 LYSREJSE ISRAEL 2016 Dag 1 den 18. oktober 2016 Fly fra København kl. 6.50. Vi skal være der mindst 2 timer før afgang, så vi samles i lufthavnen kl. 4.30. Vi lander i Tel Aviv kl 12.30 Vi kører med

Læs mere

Afstande: Santiagopilgrimme. Foreningen af Danske. Den danske Pilgrimsrute Nordsjælland 4-4 Ballerup - Roskilde. Ballerup kirke

Afstande: Santiagopilgrimme. Foreningen af Danske. Den danske Pilgrimsrute Nordsjælland 4-4 Ballerup - Roskilde. Ballerup kirke Den danske Pilgrimsrute Nordsjælland 4-4 Ballerup - Roskilde Ruterne er ved at blive kortlagt til GPS, smartphones og tablets. Disse kort vil efterhånden kunne hentes på nettet. Søg Den danske Pilgrimsrute

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Megali Ammos Stranden Vores tur til Skiathos startede den 19. Maj fra Billund, og vi boede på Hotel Mario ved Megali Ammos stranden lidt uden for Skiathos by. Vi rejste med

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Vores vandretur på Mallorca er en af vores mest populære vandreture. Og med god grund!

Vores vandretur på Mallorca er en af vores mest populære vandreture. Og med god grund! SPANIEN - GRUPPEVANDREFERIE MED DANSK VANDRELEDER MAJESTÆTISKE KLIPPEKYSTER PÅ MALLORCA Vores vandretur på Mallorca er en af vores mest populære vandreture. Og med god grund! Vi bor hele ugen under herlige

Læs mere

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 209.000 Euro N Ndr. Strandvej

Læs mere

Rejsebrev 8, efterår 2014.

Rejsebrev 8, efterår 2014. Rejsebrev 8, efterår 2014. Mandag den 6. oktober. Det trænger sig mere og mere på, at finde en vaskemaskine, så vi kan få bund i vasketøjskurven. Vi har været på landevejen i over tre uger, og kan ikke

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel.

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel. Dagsprogrammet Dag 1 København Amman og bustransport til Ajloun, hvor vi skal have 2 overnatninger i den private Mount Birgish Camp. Vi ankommer sidst på eftermiddagen og får tid til at stifte bekendtskab

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Kulturrundrejse på CYPERN 2018 med både den græske og tyrkiske del Larnaca Pahpos Pissouri Kakopetria Kyrenia/ Girne Farmagusta

Kulturrundrejse på CYPERN 2018 med både den græske og tyrkiske del Larnaca Pahpos Pissouri Kakopetria Kyrenia/ Girne Farmagusta Kulturrundrejse på CYPERN 2018 med både den græske og tyrkiske del Larnaca Pahpos Pissouri Kakopetria Kyrenia/ Girne Farmagusta Hvor Asiens vej til Europe krydser Afrikas vej mod nord, ligger Cypern, Kobberøen,

Læs mere

Så starter turen. Vi var 78, det fylder pænt på gårdspladsen. Men det betød også at vi var nødt til at dele os i to hold.

Så starter turen. Vi var 78, det fylder pænt på gårdspladsen. Men det betød også at vi var nødt til at dele os i to hold. Et andet Kronborg Den 7. juni 2008 var en rigtig sommermorgen. Det var den morgen vi skulle op og se det Kronborg man normalt ikke ser. Vi var der i god tid, så vi slentrede over voldgraven ind gennem

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Program - Bulgarien maj 2017

Program - Bulgarien maj 2017 Program - Bulgarien maj 2017 Maj/juni byder på et dejligt sommervejr med sol og omkring 25 grader i Plovdiv og ca. 20 grader i bjergene. Da vi skal på rundtur og kommer til at skifte hotel 4 gange, vil

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Volterra lang, cirkulær vandretur

Volterra lang, cirkulær vandretur Volterra lang, cirkulær vandretur Distance: 12 km Tid: Ca. 3 timer Dette er en længere vandretur fra Volterra, hvor man udforsker de etruskiske vægge og grave lige uden for de middelalderlige mure, og

Læs mere

Hotel Mars ligger tæt på offentlig transport, så I let kan komme rundt i Prag, der kan byde på utallige af kulturelle oplevelser

Hotel Mars ligger tæt på offentlig transport, så I let kan komme rundt i Prag, der kan byde på utallige af kulturelle oplevelser Hotel Mars Moldau snoer sig smukt gennem Tjekkiets hovedstad, der er en smuk by med en utrolig historie, som I kan finde i byens romantiske bygninger og glitrende gader. Hotel Mars er et nyrenoveret 3-stjernet

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

På Læsø 16. - 20. april 2007

På Læsø 16. - 20. april 2007 På Læsø 16. - 20. april 2007 Med Vicki Morten Nina Kasper Martin og Jytte, Alex og Peter Mandag Vi kørte i to busser, skolens røde og Mortens grå Transit, fra Limfjordsskolen klokken 9.15 over Aalborg

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

b. Hvordan var romerne medvirkende til, at Jesus blev født i Bethlehem?

b. Hvordan var romerne medvirkende til, at Jesus blev født i Bethlehem? Opgaveark til kapitel 1 Romerriget i det første århundrede 1. Læs Luk. 2, 1-7 om Jesu fødsel. a. Hvilke romere nævnes? b. Hvordan var romerne medvirkende til, at Jesus blev født i Bethlehem? 2. Læs Matt.

Læs mere

Cykelferie på Korsika, hav, kastanier og vilde svin. Ophold. Sværhedsgrad (4) og kort ? FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND KORSIKAS NORDSPIDS

Cykelferie på Korsika, hav, kastanier og vilde svin. Ophold. Sværhedsgrad (4) og kort ? FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND KORSIKAS NORDSPIDS ? FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND KORSIKAS NORDSPIDS Den ulitimative cykelø. Det er svært, der er ikke cykelstier og det kan være varmt. Men her er ufattelig smukt og afvekslende! 5 fantastiske cykeldage

Læs mere

Afstand: Santiagopilgrimme. Foreningen af Danske. Den danske Pilgrimsrute Nordsjælland 2-4 Esrum Hillerød. Esrum Kloster. Esrum Hillerød 18 km

Afstand: Santiagopilgrimme. Foreningen af Danske. Den danske Pilgrimsrute Nordsjælland 2-4 Esrum Hillerød. Esrum Kloster. Esrum Hillerød 18 km Den danske Pilgrimsrute Nordsjælland 2-4 Esrum Hillerød Ruterne er ved at blive kortlagt til GPS, smartphones og tablets. Disse kort vil efterhånden kunne hentes på nettet. Søg Den danske Pilgrimsrute

Læs mere

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME App. L Ensolleille SAINTE MAXIME Sainte Maxime er indbegrebet af den syd-franske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved den gamle

Læs mere

Traneturen 5. 7. april (3 dage)

Traneturen 5. 7. april (3 dage) Traneturen 5. 7. april (3 dage) Turleder: John Speich Det er med stor glæde, at Politiken Plus og Scanbird igen i år kan tilbyde en tur til Tranedansen ved Hornborgasjön ved Falköping, hvor op til 15.000

Læs mere

FREDAG 3.JUNI LØRDAG 4.JUNI. skrevet af Allan

FREDAG 3.JUNI LØRDAG 4.JUNI. skrevet af Allan FREDAG 3.JUNI skrevet af Allan Efter arbejde mødes Anne Marie og jeg ved togstationen, og starter turen til Brisbane, hvor vi skal besøge Niels, som vi har studeret med på Aalborg Universitet. Aftensmaden

Læs mere

Vi boede på Best Western hotel Atlantico midt i Madrid på Grand Via½. Vi fløj derned med SAS fra Tirstrup via København

Vi boede på Best Western hotel Atlantico midt i Madrid på Grand Via½. Vi fløj derned med SAS fra Tirstrup via København Vi boede på Best Western hotel Atlantico midt i Madrid på Grand Via½ Vi fløj derned med SAS fra Tirstrup via København Vores hotelværelse i en lille uge. Billedene er taget inden vi begyndte at pakke ud!

Læs mere

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Thailand helt i nord Rejs gennem nogle af de bedste landskaber Nord-Thailand har at byde på, besøg steder af kulturel og historisk betydning, såsom Wat Phradhat Doi Suthep, Long Neck Karen Padaung Village

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø

Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø Hver påskelørdag tændes den hellige ild mirakuløst hos den ortodokse patriark i Jerusalem. Den fragtes med fly til Grækenland og fordeles til to religiøse

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG ØEN 2 E N AF DE FØRSTE DAGE SER jeg hende med en nøgen dreng i hotelhavens indgang. De går gennem skyggen fra de høje daddelpalmer og standser nogle meter fra trappen til

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Dag 7 Island d. 8/8-2016

Dag 7 Island d. 8/8-2016 Dag 7 Island d. 8/8-2016 Efter en dejlig nattesøvn, to og to ved siden af hinanden, Jesper fik en seng for sig selv, så alle var friske. Indgangen til vandrehjemmet, bad, toiletter, restaurant. For os

Læs mere

På øens østlige side er der bygget en fiskebro, som bl.a. kan benyttes af handicappede i kørestol.

På øens østlige side er der bygget en fiskebro, som bl.a. kan benyttes af handicappede i kørestol. Landskabet naturen planter og dyr Genner Bugt og dens forlængelse ind i landet, er en gammel tunneldal, skabt under isen i sidste istid. Selve Kalvø er egentlig blot en bakke i landskabet, der stiger op

Læs mere

De 5 GTC er på togt i Norge.

De 5 GTC er på togt i Norge. De 5 GTC er på togt i Norge. Sidste år var vi på tur i Sverige/ Norge, og her blev jeg bedt om og køre den samme tur i år, bare modsat vej rundt. Det var jeg med på, men havde et par ændringer. Vi skulle

Læs mere

Denne tur betegnes som let. Vi var 4 der gennemførte turen i aldersklassen år.

Denne tur betegnes som let. Vi var 4 der gennemførte turen i aldersklassen år. TUR NR. 21. La Ermita del Cristo del Zapato En tur der starter ved www.supersol.dk Calle Rosario 1, Torrox. Turen er en tur/retur. Højdemeter: Ca. 340 m. Længde rur/retur: Ca. 5 km. Varighed: Sværhedsgrad:

Læs mere

Side 1. Gæs i skuret. historien om morten bisp.

Side 1. Gæs i skuret. historien om morten bisp. Side 1 Gæs i skuret historien om morten bisp Side 2 Personer: Martin Side 3 Gæs i skuret historien om morten bisp 1 Soldat 4 2 Den hvide hest 6 3 En tigger 8 4 Den røde kappe 10 5 En drøm 12 6 En syg mand

Læs mere

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME PENTHOUSE Sainte Maxime er indbegrebet af den sydfranske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

ISTRIEN ØSTRIG. 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques. Havnepromenaden i Portoroz

ISTRIEN ØSTRIG. 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques. Havnepromenaden i Portoroz ISTRIEN ØSTRIG 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques Havnepromenaden i Portoroz Det blå Middelhav, dejlige strande, fine udflugtsmuligheder, masser af kultur, gode hoteller, flotte bjergmassiver

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

NNF s Forbunds Seniorer:

NNF s Forbunds Seniorer: NNF s Forbunds Seniorer: Gode venner! Til orientering for deltagerne i den forestående tur til Rügen, bringes hermed lidt praktisk information. For god ordens skyld skal indledningsvis nævnes, at turen

Læs mere

KRONBORG. Find og gæt dig gennem salene og lær slottets hemmeligheder. Svarene findes i børnerummene

KRONBORG. Find og gæt dig gennem salene og lær slottets hemmeligheder. Svarene findes i børnerummene KRONBORG FR B RN Find og gæt dig gennem salene og lær slottets hemmeligheder at kende Svarene findes i børnerummene til sidst KONGENS KAMMER I Kongens Kammer finder du sporene af de to konger, der har

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Træfprogram punkt 1 : Ankomst fredag d. 26. august fra kl. 15:00

Træfprogram punkt 1 : Ankomst fredag d. 26. august fra kl. 15:00 Det Internationale Vespa Træf blev i 2016 arrangeret af Team Vespa Øst i Sorø i dagene fra d. 26. - 28. august. Træfprogram punkt 1 : Ankomst fredag d. 26. august fra kl. 15:00 Ankomst/Velkomst/indskrivning

Læs mere

Nyhedsbrev fra Villa Talea

Nyhedsbrev fra Villa Talea Nyhedsbrev fra Villa Talea Nyhedsbrev nr. 6, juli 2010 Sæson 2011 Appelsiner, appelsiner, appelsiner... I begyndelsen af året købte vi en mark med oliven og nu har vi så suppleret med endnu to marker.

Læs mere

Dag 54 Motorhome d. 24/9-2016, Icefields Parksway - Jasper

Dag 54 Motorhome d. 24/9-2016, Icefields Parksway - Jasper Dag 54 Motorhome d. 24/9-2016, Icefields Parksway - Jasper Lige et par billeder fra gåturen i går rundt om Emerald Lake, af denne lille fætter. Der er en del egern af forskellige slags, røde, sorte, grå,

Læs mere

Hulveje fortæller om ældre tiders veje Tekst og foto: Svend Kramp

Hulveje fortæller om ældre tiders veje Tekst og foto: Svend Kramp Hulveje fortæller om ældre tiders veje Tekst og foto: Svend Kramp Om foråret, hvor træer og buske stadig er nøgne og kun få blomster er kommet frem, er der ikke så meget at opleve i den bornholmske natur

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Østrig turen, september 2015.

Østrig turen, september 2015. Østrig turen, september 2015. Bjarne B sendte i vinteren en invitation ud til alle medlemmerne om at han ville lave en tur til Østrig sidst i August 2015 Der var hurtig udsolgt for det lille Berggasthof,

Læs mere

Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela. Billedserie om strækningen fra Ledigos til Monte del Gozo

Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela. Billedserie om strækningen fra Ledigos til Monte del Gozo Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela Billedserie om strækningen fra Ledigos til Monte del Gozo 1 Caminoen Ledigos - Monte del Gozo 2 Vandring til Ledigos 382 km til Santiago de Compostela 3 4 5 Skiltningen

Læs mere

Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping. Sværhedsgrad: EPP 2.

Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping. Sværhedsgrad: EPP 2. Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping Sværhedsgrad: EPP 2. http://www.klitgaardcamping.dk/ http://www.saelvigbugtenscamping.dk/

Læs mere

Turprogram Mallorca 2017

Turprogram Mallorca 2017 Turprogram Mallorca 2017 Cala Sant Vicenc (24 km.) Prolog, fredag d. 12. maj Starttid 13:00 Den lille by Cala Sant Vicenc på kysten ud for Pollenca er et godt alternativ til turen ud til Formentor, som

Læs mere

LYSREJSE ISRAEL 2016

LYSREJSE ISRAEL 2016 1 Israel Lysrejse 2016 LYSREJSE ISRAEL 2016 Dag 1 den 18. oktober 2016 Fly fra KBH kl. 6.30 vi lander i Tel Aviv kl 11.55. Mødetid i lufthavnen senest kl 4.30 Vi køre med bus til Kibbutz Harduf, hvor vi

Læs mere

Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj.

Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj. Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj. 9 dage * Teknisk arrangør: Unitas Rejser i samarbejde med aibidji. Dansk rejseleder: Keld Møller Pedersen. Armensk

Læs mere