Den moderne metodefastlæggelse Studier, Kurser og Oplevelser Studier Kurser Oplevelser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den moderne metodefastlæggelse Studier, Kurser og Oplevelser Studier Kurser Oplevelser"

Transkript

1 Årsprogram 0 - Heldagsskolen Lindersvold Lindersvoldvej 0 Faxe Tlf.:

2 Den moderne metodefastlæggelse, Kurser og Oplevelser Alle dele er en lige vigtig del af undervisningen. I løbet af året bruger vi halvdelen af tiden på studier, en fjerdedel til lærerstyrede kurser og en fjerdedel til oplevelser, store som små. Hver uge skal du opnå et fastlagt antal points i alle tre dele. I klassen har du en computer til rådighed, sluttet til Skolens Digitale Bibliotek, hvorfra der kan hentes opgaver i alle fag og på alle niveauer. Det betyder, at eleverne i en klasse kan arbejde på forskellige niveauer på samme tid. Du har mulighed for at arbejde med alle fag. Sprogfagene, som tysk og engelsk, naturvidenskab med matematik, fysik/kemi, biologi og de humanistiske fag med dansk, historie, samfundsfag og geografi. Kurser Kurser er af forskellig varighed. Der kan også være hele kursusdage med et bestemt emne, som skal undersøges uden for skolen. Morgensamlingen er også et lille kursus. Kurserne i klassen kan være inden for natur, samfundsfag, geografi, historie, kristendom, etc. Oplevelser I løbet af året får du mange forskellige oplevelser. Nogle af dem er det kun dig der oplever, dem kalder vi for egenoplevelser. Andre er meget større, og dem vil du få sammen med dine klassekammerater eller resten af skolen. Dem kalder vi for fællesoplevelser. På den næste side kan du læse om årets højdepunkter med de fælles oplevelser.

3 Højdepunkter På skolens årskalender kan man se skolens og klassernes aktiviteter gennem hele året. Der er uger med fag og studier og der er uger der er anderledes, med et andet indhold. De ligger som højdepunkter gennem skoleåret. Godt færdig med det ene højdepunkt, kan vi begynde at se frem til det næste. Der sker noget hele tiden, og et skoleår kan gå stærkt på denne måde. Idrætsstævne I september mødes vi med en række andre skoler til et stort idrætsstævne over to dage hvor skolerne dyster i alle mulige discipliner. Alle kan være med. Det er en stor ære at blive den vindende skole. Efterårskoncerten Til efterårskoncerten står elever og lærere selv på scenen; synger og spiller og læser digte op som er skrevet i årets løb. Samtidig har skolen en kunstudstilling med, som viser de mange kunstværker der er lavet på skolen. Rejser På skolen rejser vi, fordi det er gode oplevelser, hvor man kan lære nyt og møde andre mennesker og kulturer i deres virkelighed, ikke kun læse om dem. Det er oplevelser, træning i at være sammen, det er studierejser. Vi skal lære om det nye og anderledes og få flere erfaringer. Ofte får vi gode kontakter og venner for livet. Vi skriver med dem og inviterer dem på genbesøg i Danmark. TCE-indsamling Skolen har efterhånden i mange år deltaget i indsamling til bekæmpelse af HIV/AIDS i Afrika. Det foregår en uge i september sammen med andre skoler, derefter fire dage spredt ud over skoleåret. Samtidig lærer vi om, sætter os i forhold til og arbejder med fattigdom og vanskeligheder i andre dele af verdenen, med særlig fokus på Zimbabwe. Nytårskoncerten Nytårskoncerten er et overflødighedshorn af god musik og fine kunstnere. For nogle af os er det første gang vi hører klassisk musik. Koncerten har høj kvalitet og varer dage. Nogle af os synger også med i koret af elever og lærere. Det hele slutter af med bal. Sommerteater Eleverne og lærerne er igen på scenen til Sommerteater. Skolen har øvet og sat et teaterstykke op. I løbet af maj mødes alle deltagende skoler og viser deres skuespil frem. De bedste af dem konkurrerer til det endelige teaterstævne på Tvind.

4 Linjefag Udover de almindelige studier er der også linjefag. I disse fag har man mulighed for at opnå specielle færdigheder eller lære om ting, som ellers ikke indgår i den daglige undervisning. Her er en oversigt over nogle af de linjefag som man kan vælge imellem. Der kan vælges nye linjefag hvert kvartal. Mekanik Er du til motorer og kaburatorer, så er dette linjefag måske lige til dig. Her skal der repareres alt fra knallerter til bocarts, og derigennem skal man også lære om hvordan en motor egentlig fungerer, og hvordan enkeltdelene i en motor spiller sammen. Drama På dramalinjen bliver der opført et teaterstykke en gang om året. Dramalinjen er ikke i gang hele året, men går først i gang til foråret. Resten af året er der andre linjefag at vælge imellem. Sejlads Her skal du lære, hvad det vil sige at sejle. Hvordan rigger man et sejl til? Hvordan navigerer man til søs? Hvordan er sikkerhedsreglerne til søs? Der vil også indgå andre ting vedrørende sejladsen, f.eks. deltagelse i stævner eller andre sejlture. Kunstlinjen Her bliver der arbejdet med alt det kreative. Du skal lære om tegne- og maleteknikker, sy og designe dit eget tøj, lave skulpturer og andre kunstværker.

5 Ugens struktur Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Morgensamling Morgensamling Morgensamling Morgensamling Morgensamling Kursus Pause Pause Pause Pause Pause. -.0 Kursus Frokost Frokost Frokost Frokost Frokost Linjefag Praktisk eftermiddag Idræt Motion Motion Emneuger Fordelt på hele skoleåret er der emneuger, hvor hele skolen arbejder under samme overskrift. Til hver uge hører et produkt, som skal vises frem. Det kan være for hele skolen, for gæster vi har inviteret eller det kan være sammen med elever fra andre skoler. Morgensamling Dagen starter med en morgensamling for alle. Morgensamlingen er et småkursus, hvor vi i løbet af året kommer igennem mange emner indenfor almen viden. Emner om dyr, naturen, aktuelle begivenheder, politik og lignende står på programmet. En gang om ugen bruger vi morgensamlingen til at få styr på ugens program og ugerne fremover. Motion Motion Motion Motion Torsdag eftermiddag står der sport på programmet, hvor alle lærere og elever deltager. Det kan være håndbold, fodbold, gå- og løbeture og meget mere. På den måde sikrer vi, at alle får bevæget sig. Herudover har vi også en motionstur hver morgen på en halv time, hvor alle deltager.

6 Månedens overskrifter Hver måned har en overskrift som vi fordyber os særligt i. Det betyder, at vi har morgensamlinger og kurser om emnet og at vi i noget af undervisningen også beskæftiger os med emnet. Det kan være i dansk, engelsk, tysk, biologi og andre fag. August: Sport og Sundhed Vi fordyber os i læren om den sunde livsstil, kost og ernæring. Hver elev får en sundhedsprotokol, som vi vil arbejde med resten af skoleåret. Vi vil særligt fokusere på sportstræning til OL, som er højdepunktet under denne overskrift. Oktober: Mennesker i andre lande September: Bekæmp fattigdom Under denne overskrift vil vi lære om mennesker i verden, der har ydet en stor indsats for at forandre verden til det bedre, f.eks. Nelson Mandela i Sydafrika og Mahatma Gandhi i Indien. I en uge lærer vi særligt om forholdene i det sydlige Afrika og samler penge ind til et AIDS - bekæmpelsesprojekt i Zimbabwe. November: Alverdens kunst og kultur I denne måned bliver der studeret geografi, historie og samfundsfag. Vi skal lære meget om andre lande. Vi skal lære om menneskers levevilkår og samfundsforhold i andre dele af verden og vi skal lære om vores egen og andres historie. Vi skal få forståelse for andre mennesker og deres situation. Denne måned handler om kunst og kultur fra hele verden. Vi vil se på kunst og selv lave kunst. Vi vil danse og synge og selv lave sange og digte. Månedens højdepunkt bliver Efterårskoncerten, hvor vi sammen med andre skoler præsenterer vores produkter for hinanden. December: Naturvidenskab i fokus Januar: Musikkens verden og verdensmusikken Naturvidenskaben beskæftiger sig med astronomi, biologi, fysik, kemi og matematik. I en hel uge vil vi beskæftige os med fysikken og kemiens fantastiske verden. Du vil høre om store videnskabsmænd og hvordan deres opfindelser har ændret verdens gang. Denne periode handler om musik i alle former. Vi skal selv lave musik og vi skal lære mange forskellige musikgenre og stile at kende. Vi skal lære om musik i forskellige dele af verden og vi skal lære at nyde musikken i fulde drag. Måneden slutter med Nytårskoncerten, et af årets helt store højdepunkter.

7 Månedens overskrifter Februar: Naturvidenskab i fokus Naturvidenskaben beskæftiger sig med astronomi, biologi, fysik, kemi og matematik. I en hel uge vil vi beskæftige os med fysikken og kemiens fantastiske verden. Du vil høre om store videnskabsmænd og hvordan deres opfindelser har ændret verdens gang. Vi vil også dyste i matematik, klasse mod klasse, i en hel uge. April: Vores fantastiske klode Foråret er forhåbentlig kommet til landet. Vi skal ud i naturen og lære om dyr, planter og træer. Om livet i søen og havet omkring os. Vi skal også lære om klodens mange økosystemer, og hvad der bringer dem i ubalance. Og så skal vi igennem praktiske aktioner nedsætte vores CO forbrug, for at yde en indsats for at bevare vores fantastiske blå planet. Juni: Tilbageblik og fremsyn Måneden er den sidste i dette skoleår, så nu gælder det om at se tilbage på nogle af de fantastiske resultater der blev opnået i løbet af året. Det er nu, der bliver afholdt prøver i det hele, også det praktiske. Der skal også laves gode planer til fremtiden. Til sidst afslutter vi med en aften med familie og venner, hvor diplomer og afgangsbeviser bliver uddelt. Marts: Din egen menneskelighed I denne måned skal det handle om at gøre godt på alle mulige måder. Om at gøre godt til de gamle, de unge, de svage og de fattige. Og ved at gøre godt vil du finde ud af, at det gør godt at gøre godt. At du bliver et bedre menneske af det. Periodens højdepunkt vil være en studietur, hvor du for alvor kommer tæt på mennesker i andre dele af verden. Efter turen skal vi fortælle om det vi har lært og oplevet ved at holde foredrag, skrive om det og meget mere. Maj: Grøn måned Maj måned er altid en travl måned. Her afvikles de skriftlige prøver til FSA. De elever, som er på dramalinjen har travlt med at indøve årets skuespil, mens andre er med til at lave kulisser, lys, lyd og rekvisitter til teaterstykket. I slutningen af måneden skal vi opføre skuespillet for andre skoler på et teaterstævne. Derudover er foråret kommet, og det er blevet tid til passe vores grønne områder og vores køkkenhave, hvor vi lærer om de forskellige planter og grøntsager.

8 August Juli September Sport og sundhed Sommerprogram Bekæmp fattigdom Træningslejr OL OL 0 Sportsdag 0 Solidarisk humanisme & TCE-indsamling Sportsdag 0 0 Træningslejr Emneuge Skolestart 0 Fri 0 0

9 Oktober November Mennesker i andre lande December Alverdens kunst og kultur Naturvidenskab i fokus 0 0 Erhvervspraktik Alverdens kunst og kultur Brobygning 0. klasse Generalprøve Koncert Juleafslutning Juleferie Efterårskoncert Halvårsprøver Efterårsferie 0 International AIDS dag Emneuge 0 Lang weekend 0 Juleferie

10 Januar Din egen menneskelighed Naturvidenskab i fokus Marts Februar Musikkens verden Skolestart Nytårskoncert 0 Rejseforberedelse 0 Skitur Vinterferie Rejseforberedelse Studietur 0 Efterbearbejdelse Lang weekend 0 Studietur Efterbearbejdelse 0 Fri 0 Studietur Rejseforedrag

11 Maj April Juni Grøn måned Vores fantastiske klode Tilbageblik og fremsyn Skriftlige prøver start Teaterdage Lang TCE-indsamling 0 Emneuge Årets Teaterstykke Skærtorsdag Langfredag Store Bededag Årsafslutning 0 0 Praktisk Eksamen Hemmelig dag. påskedag Påskedag. pinsedag Teaterstævne Sjælland Sommerteater Påskeferie Sommerteater 0 Grundlovsdag 0 Gl. elevdag/kr. Himmelfart 0

12

Der skal læres på mange måder! Klassens profil: Projekter og emner gennem året:

Der skal læres på mange måder! Klassens profil: Projekter og emner gennem året: Der skal læres på mange måder! Du og din klasse får en masse spændende elementer i klassens program. Du har brug for rigtig megen viden og en masse oplevelser. Nye udfordringer skal tages op, nye venskaber

Læs mere

Magleby Skolecenter. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk

Magleby Skolecenter. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk Magleby Skolecenter VELKOMMEN DEN INTERNE SKOLE Den Interne Skole er for dig, der har brug for et undervisningstilbud, der skal lykkes. På Magleby Skolecenter kommer du i en lille klasse med flere lærere.

Læs mere

Magleby Skolecenter. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk

Magleby Skolecenter. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk Magleby Skolecenter VELKOMMEN OM SKOLECENTRET Den Interne Skole er beliggende i et naturskønt område nær skov og strand. Vi deler bygninger med opholdsstederne Golfstrømmen og Søholt. Vores årsprogram

Læs mere

ÅRSPROGRAM Lindersvold STU College. Lindersvoldvej 5, 4640 Faxe, Tlf: ,

ÅRSPROGRAM Lindersvold STU College. Lindersvoldvej 5, 4640 Faxe, Tlf: , ÅRSPROGRAM 2018-2019 Lindersvold STU College Lindersvoldvej 5, 4640 Faxe, Tlf: + 4530542004, Email: poul@lindersvold.dk OM STU Introduktion Mange unge over hele verden er optagede af hvad de gerne vil

Læs mere

ÅRSPROGRAM. Den Interne Skole 2017/2018. Søhusevej Skælskør Tlf:

ÅRSPROGRAM. Den Interne Skole 2017/2018. Søhusevej Skælskør Tlf: ÅRSPROGRAM Den Interne Skole 2017/2018 MAGLEBY SKOLECENTER Søhusevej 79 4230 Skælskør Tlf: 58 16 10 10 ms@magleby.dk www.magleby.dk SKOLE SOM PASSER TIL DIG Den Interne Skole på Magleby Skolecenter er

Læs mere

Årsprogram

Årsprogram MELLEMTRIN ÅRSPROGRAM NATURLINJEN 2018-2019 Årsprogram 2019-2020 Lindersvoldvej 5, 4640 Faxe, Tlf: + 4530542004, Email: marianne@lindersvold.dk Der skal læres på mange måder! Du og din klasse får en masse

Læs mere

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag Uge 2 Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Uge 3 Dato 12-01-2015 13-01-2015 14-01-2015 15-01-2015 16-01-2015 Uge 4 Dato 19-01-2015 20-01-2015 21-01-2015 22-01-2015 23-01-2015 Uge

Læs mere

- en vifte af muligheder

- en vifte af muligheder - en vifte af muligheder Velkommen Til et spændende og anderledes skoleår på 10. klasseskolen Øresund. Vi giver dig mulighed for: At komme i brobygning på en ungdomsuddannelse. At aflægge 10. klasseprøven

Læs mere

Moduludbud til studerende på enkeltfag og meritlæreruddannelsen i efterårssemesteret 2019

Moduludbud til studerende på enkeltfag og meritlæreruddannelsen i efterårssemesteret 2019 Læreruddannelsen Moduludbud til studerende på enkeltfag og meritlæreruddannelsen i efterårssemesteret 2019 Læs mere om enkeltfag på: https://ucc.dk/laerer/enkeltfag/ansoegning-enkeltfag Er du uddannet

Læs mere

december 2018 Forældrene indbydes til juleafslutning og vi sender eleverne hjem på juleferie (eftermiddag/aften)

december 2018 Forældrene indbydes til juleafslutning og vi sender eleverne hjem på juleferie (eftermiddag/aften) 1 On 31 2 To 3 Fr 4 Lø 5 Sø 6 Ma 32 7 Ti Skolestart 8 On 9 To 10 Fr Intro 11 Lø Obligatorisk weekend hvor eleverne bliver 12 Sø DÅB på skolen 13 Ma 33 14 Ti 15 On 16 To Fri kl. 15:00 Alle elever tager

Læs mere

Nyhedsbrev. Lindersv ld Februar 2015. Elever fra skolecenteret Lindersvold optræder til Vinterkoncerten

Nyhedsbrev. Lindersv ld Februar 2015. Elever fra skolecenteret Lindersvold optræder til Vinterkoncerten Nyhedsbrev Elever fra skolecenteret Lindersvold optræder til Vinterkoncerten Til vinterkoncerten var der ikke kun professionelle kunstnere på scenen. Vi havde også glæde af at nyde forestillinger fra bl.a.

Læs mere

DU GLEMMER ALDRIG DIN TID PÅ BROBY

DU GLEMMER ALDRIG DIN TID PÅ BROBY BROBY SPORTSEFTERSKOLE På Broby har du valgfag mindst tre gange om ugen, og du kan frit vælge mellem et bredt udbud af fag. Du får mulighed for at vælge nye valgfag tre gange om året, nogle fag udbydes

Læs mere

VELKOMMEN OM STU MÅLGRUPPE TÆT SAMARBEJDE. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk ms@magleby.dk

VELKOMMEN OM STU MÅLGRUPPE TÆT SAMARBEJDE. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk ms@magleby.dk Magleby Skolecenter Sammen tager vi stikket hjem VELKOMMEN OM STU Den særligt tilrettelagte uddannelse på Magleby Skolecenter er for dig, der har behov for en individuelt tilrettelagt ungdomsuddannelse.

Læs mere

Skolernes aktivitets- og feriekalender

Skolernes aktivitets- og feriekalender Ma 1 27 2 Juli 3 4 5 6 7 Ma 8 28 9, 10, 11, 12, 13, 14, Ma 15 29 16, 17, 18, 19, 20, 21, Ma 22 30 23, 24, 25, 26, 27 28 Ma 29 31 30 31 21 22 23 24 25 Ma 26 35 27 28 29 30 31 August 22 arbejdsdage ekskl.

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

3 årig STX uddannelse

3 årig STX uddannelse 3 årig STX uddannelse Forår 2010 Efter 9. klasse afgangsprøve i: OPTAGELSESKRAV til gymnasiet Fem bundne prøver dansk (mundtlig og skriftlig) matematik (skriftlig) engelsk (mundtlig) fysik (mundtlig) To

Læs mere

AUGUST 1 Ma 31 2 Ti (Arb.dag personale 9-15) 3 On (Arb.dag personale 9-15) 4 To (Arb.dag personale 9-15) 5 Fr 6 Lø

AUGUST 1 Ma 31 2 Ti (Arb.dag personale 9-15) 3 On (Arb.dag personale 9-15) 4 To (Arb.dag personale 9-15) 5 Fr 6 Lø AUGUST 1 Ma 31 2 Ti (Arb.dag personale 9-15) 3 On (Arb.dag personale 9-15) 4 To (Arb.dag personale 9-15) 5 Fr 6 Lø 7 Sø Skoleåret begynder kl. 14.00 8 Ma Introuge KE- Forestillinger, Valg linjefag 1. p.

Læs mere

Per Gyrum Skolen. Årshjul 2017/2018

Per Gyrum Skolen. Årshjul 2017/2018 Per Gyrum Skolen Årshjul 2017/2018 Dato Event Deltager August Mandag d. 7 08.00-11.00 Fredag d. 25 12.00-15.00 Forældre inviteres til kl. 14.00 Mandag d. 28 2. lek Skolestart Skolens fødselsdag Eleverne

Læs mere

Per Gyrum Skolen! Årshjul 2017/2018!

Per Gyrum Skolen! Årshjul 2017/2018! Per Gyrum Skolen Årshjul 2017/2018 Dato Event Deltager August Mandag d. 7 08.00-11.00 Skolestart Fredag d. 25 12.00-15.00 Forældre inviteres til kl. 14.00 Skolens fødselsdag Eleverne får seddel med hjem

Læs mere

HVEM ER DU? Du har lyst til et anderledes skoleår med mulighed for at udfolde dig inden for de fag, som interesserer

HVEM ER DU? Du har lyst til et anderledes skoleår med mulighed for at udfolde dig inden for de fag, som interesserer HVEM ER VI? Et energisk team af engagerede lærere, som har en helt speciel interesse i at arbejde med og undervise unge mennesker Et personale, der udfordrer dig fagligt og personligt En undervisning præget

Læs mere

Årsplan for naturfagene 2017/2018

Årsplan for naturfagene 2017/2018 Årsplan for naturfagene 2017/2018 I løbet af skoleåret skal 9.-klasserne i naturfagstimerne arbejde med de følgende fire fællesfaglige fokusområder, inden for fagene fysik/kemi, geografi og biologi: 1).

Læs mere

08-09 ALBERTSLUND 10.-KLASSESKOLE ELEMENT SKOLEÅRET

08-09 ALBERTSLUND 10.-KLASSESKOLE ELEMENT SKOLEÅRET ELEMENT SKOLEÅRET 08-09 ALBERTSLUND 10.-KLASSESKOLE Hvorfor vælge Det 10. Element? Det 10. Element er en anden måde at gå i skole på. - du bliver mere afklaret om din fremtid - du får nye venner og fælles

Læs mere

10. klasse på Skt. Josefs Skole - et vigtigt valg

10. klasse på Skt. Josefs Skole - et vigtigt valg 10. klasse på Skt. Josefs Skole - et vigtigt valg 10. klasse på Skt. Josefs Skole er for dig, der gerne vil styrke din faglighed og samtidigt blive mere afklaret på dit valg af ungdomsuddannelse. Et år

Læs mere

NYHEDSBREV FRA VINDE HELSINGE EFTERSKOLE - 8. FEBRUAR 2012

NYHEDSBREV FRA VINDE HELSINGE EFTERSKOLE - 8. FEBRUAR 2012 EFTERNYT NYHEDSBREV FRA VINDE HELSINGE EFTERSKOLE - 8. FEBRUAR 2012 Så kommer der endnu et lille nyhedsbrev om tiden fremover. Vær specielt opmærksom på, at vi har indlagt endnu en gymnastikopvisning og

Læs mere

Årsprogram

Årsprogram INDSKOLING ÅRSPROGRAM NATURLINJEN 2018-2019 Årsprogram 2019-2020 Lindersvoldvej 5, 4640 Faxe, Tlf: + 4530542004, Email: marianne@lindersvold.dk Der skal læres på mange måder Heldagsskolen Lindersvold er

Læs mere

EMMERSKE EFTERSKOLE.

EMMERSKE EFTERSKOLE. EMMERSKE EFTERSKOLE. Emmerske Efterskole er en skole for normaltbegavede unge, der har svært ved at læse og stave. Skolen ligger 3 km øst for Tønder. Der er gode tog og busforbindelser. ee@emmerskeefterskole.dk

Læs mere

ÅRSPROGRAM STU 2018/2019. Søhusevej Skælskør Tlf:

ÅRSPROGRAM STU 2018/2019. Søhusevej Skælskør Tlf: ÅRSPROGRAM STU 2018/2019 Søhusevej 79 4230 Skælskør Tlf: 58 16 10 10 ms@magleby.dk www.magleby.dk STU FOR D I G STU på Magleby Skolecenter er for dig, der har behov for en individuelt tilrettelagt ungdoms-uddannelse.

Læs mere

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk »Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk Velkommen til Djurslands Folkehøjskole Jeg vil gerne byde dig velkommen på vores

Læs mere

Undervisning på folkehøjskoler

Undervisning på folkehøjskoler Undervisning på folkehøjskoler På folkehøjskoler er der krav til undervisningens omfang, placering og brede almene indhold. Med denne vejledning vil ministeriet tydeliggøre, hvad kravene betyder i praksis.

Læs mere

Et år på 10.Vest med oplevelser og læring bringer dig nærmere din ungdomsuddannelse

Et år på 10.Vest med oplevelser og læring bringer dig nærmere din ungdomsuddannelse Et år på 10.Vest med oplevelser og læring bringer dig nærmere din ungdomsuddannelse 10.Vest Østergade 63 Tlf.: 74722910 www.10vest.dk 6270 Tønder Fax.: 74722919 10vest@10vest.dk Hvilken linje - og hvorfor?

Læs mere

10.klassecenter. Mariagerfjord NYHED. Fodboldklasse. Afklaring på ungdomsuddannelse. Stort fagligt fokus. Fællesskab Oplevelser Personlig udvikling

10.klassecenter. Mariagerfjord NYHED. Fodboldklasse. Afklaring på ungdomsuddannelse. Stort fagligt fokus. Fællesskab Oplevelser Personlig udvikling Mariagerfjord 10.klassecenter Stort fagligt fokus Afklaring på ungdomsuddannelse Fællesskab Oplevelser Personlig udvikling Gymnasie forberedende klasse klasse Erhvervsuddannelsesrettet klasse NYHED I samarbejde

Læs mere

Uge 8 vinterferie. Skema 4 Team 2

Uge 8 vinterferie. Skema 4 Team 2 Uge 8 vinterferie Skema 4 Team 2 Uge 9 Mandag d. 25. feb. Lok. Tirsdag d. 26. feb Lok. Onsdag d. 27. feb. Lok. Torsdag d. 28. feb Lok. Fredag d. 1. mar. Lok. Engelsk k-timer Matematik Dansk k-timer MS,

Læs mere

Velkommen til orienteringsmøde STX HHX EUD/EUX

Velkommen til orienteringsmøde STX HHX EUD/EUX Velkommen til orienteringsmøde STX HHX EUD/EUX Tirsdag den 20. januar 2015 kl. 19.30 Orientering om gymnasiets struktur, årets gang og særlige tilbud STX HHX EUD/EUX HG Årets gang Noget særligt 1/2 år

Læs mere

10.kl. 2010/2011. Nordstrandskolen. Dragør

10.kl. 2010/2011. Nordstrandskolen. Dragør 10.kl. 2010/2011 Nordstrandskolen Dragør Til dig og dine forældre 9. klasse og hva så? Du er snart færdig med 9. klasse og står nu over for at skulle tage en beslutning om, hvad der skal ske efter 9. klasse.

Læs mere

Magleby Skolecenter. Sammen tager vi stikket hjem. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk

Magleby Skolecenter. Sammen tager vi stikket hjem. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk Magleby Skolecenter Sammen tager vi stikket hjem VELKOMMEN OM STU Den 3-årige ungdomsuddannelse. Uddannelsen på Magleby Skolecenter bygger på lov af 6. juni 2007 om ungdomsuddannelse for unge med særlige

Læs mere

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt Kommende begivenheder Juli 2014 Sommerferie til mandag d. 11.8.2014. kl. 8.00. Nærmere program for dagen følger i uge 32. Gram Skole Slotsvej 6, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33

Læs mere

Information om IDRÆTSklasserne på Brøndbyvester Skole

Information om IDRÆTSklasserne på Brøndbyvester Skole Information om IDRÆTSklasserne på Brøndbyvester Skole Principper for idrætsklasserne Idrætsklasserne på Brøndbyvester Skole er et tilbud om at kombinere uddannelse og talentidræt. Dette tiltag har til

Læs mere

Kære forældre i gruppe 4

Kære forældre i gruppe 4 Fjelsø d. 15. december 2011 Kære forældre i gruppe 4 Hermed en lille decemberhilsen med en opsamling på årsplanen samt et referat af vores møde d. 22. november, der omhandlede visioner og tanker vedrørende

Læs mere

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 9

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 9 Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 75 39 20 99 hoejmarkskolen@vejenkom.dk www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 9 KALENDER FOR JUNI: Tirsdag

Læs mere

VELKOMMEN TIL VIBENSHUS GYMNASIUM MØDE FOR NYE ELEVER 6. JUNI 2019

VELKOMMEN TIL VIBENSHUS GYMNASIUM MØDE FOR NYE ELEVER 6. JUNI 2019 VELKOMMEN TIL VIBENSHUS GYMNASIUM MØDE FOR NYE ELEVER 6. JUNI 2019 1 PROGRAM Velkomst v. rektor Rikke Kirkeskov Sørup Struktur og grundforløb Årets gang ---------------- Eleverne fordeler sig I mindre

Læs mere

EMMERSKE EFTERSKOLE.

EMMERSKE EFTERSKOLE. EMMERSKE EFTERSKOLE. Emmerske Efterskole er en skole for unge, der har svært ved at læse og stave. Skolen ligger 3 km øst for Tønder. Der er gode tog og busforbindelser. E MAIL: ee@emmerskeefterskole.dk

Læs mere

MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. 08:30-09:15 Fag Fag Fag Fag Fag. 09:15-10:00 Fag Fag Fag Fag Fag

MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. 08:30-09:15 Fag Fag Fag Fag Fag. 09:15-10:00 Fag Fag Fag Fag Fag Ny skolereform 0. klasse 0. klasse 14 - heraf 2 lektioner understøttende dansk inklusiv 22½ minutters motion og bevægelse Engelsk 2 7 - heraf 2 lektioner understøttende matematik inklusiv 22½ minutters

Læs mere

DmM Den moderne Metode

DmM Den moderne Metode DmM Den moderne Metode På Småskolen Søgårdhus undervises vore elever efter DmM Den moderne Metode. En metode, hvor eleven sættes i fokus og trænes til at styres af sin egen drivkraft og nysgerrighed hen

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 2 - A p r i l

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 2 - A p r i l Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 5 - N r. 2 - A p r i l 2 0 0 9 Et fantastisk forår. Jo tak, foråret griber om sig og sætter sit præg på huset. Vi vil ud under åben himmel og vi vil opleve og gøre noget. Huset

Læs mere

Oversigt studieretninger

Oversigt studieretninger Oversigt studieretninger 2017-18 Fysik A Matematik A Kemi B Matematik A Fysik A Kemi B Dansk A Engelsk B Biologi C Historie A Idræt C Samfundsfag C Kunstneriske fag C 2. fremmedsprog B * ** *Frit C- eller

Læs mere

Lindersv ld September 2014. Nyhedsbrev

Lindersv ld September 2014. Nyhedsbrev Lindersv ld September 2014 I løbet af foråret og sommeren har Victor, en af vores elever haft gang i sin egen lille skolehave, som består af et bed, hvor han har sået gulerødder og solsikker. Solsikkerne

Læs mere

Vejen videre. Orientering om Ringkjøbing Gymnasium

Vejen videre. Orientering om Ringkjøbing Gymnasium Orientering om Ringkjøbing Gymnasium 1 Optagelseskrav Efter 9./10. klasse med aflagt afgangsprøve fra folkeskolen i dansk, matematik, fysik/kemi, engelsk + 2 prøver mere efter lodtrækning. Undervisning

Læs mere

August 2007. VEDBÆK HALLEN Aktiviteter i hallen, som ikke er vist på ugeplanen Klublokale. Dato Ugedag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Lørdag.

August 2007. VEDBÆK HALLEN Aktiviteter i hallen, som ikke er vist på ugeplanen Klublokale. Dato Ugedag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Lørdag. OPDATERET 07-02- 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 5 6 August 2007 Mandag 7 Tirsdag 8 Onsdag 9 Torsdag 10 Fredag 11 Sommerferie 12 13 Mandag Bordtennis begynder 14 Tirsdag 15 Onsdag 16 Torsdag 17 Fredag 18

Læs mere

VVE Indholds- og aktivitetsplan

VVE Indholds- og aktivitetsplan VVE Indholds- og aktivitetsplan Generelt VVE er normeret til 80 års elever. Eleverne søges fordelt på lige mange drenge og piger. Skolen søger at målrette sig primært velfungerende grønlandske elever,

Læs mere

Årsplan for skoleåret

Årsplan for skoleåret Årsplan for skoleåret 2018-2019 Musik i 0. klasse Lærer: Tomas Larsen Denne årsplan er sidst revideret d. 27. august 2017 Generelt 0. klasse har musik i en ugentlig 45 minutters lektion om torsdagen kl.

Læs mere

september To 30 Fr Elevfest Nærmere information følger efter skolestart

september To 30 Fr Elevfest Nærmere information følger efter skolestart 1 Ma 31 2 Ti Skolestart Præcis information sendes i slutningen af juni 2016 3 On 4 To Intro periode 5 Fr 6 Lø Obligatorisk weekend, hvor eleverne skal blive på skolen 7 Sø BGI - dåb 8 Ma 32 9 Ti 10 On

Læs mere

Alt hvad der er værd at vide om UCS10!

Alt hvad der er værd at vide om UCS10! Alt hvad der er værd at vide om UCS10! Brobygning Den obligatoriske brobygning i uge 48 retter sig mod to forskellige ungdomsuddannelser, hvoraf den ene skal være en erhvervsuddannelse herunder HTX og

Læs mere

ÅRSPROGRAM STU 2017/2018. Sammen tager vi stikket hjem. Søhusevej Skælskør Tlf:

ÅRSPROGRAM STU 2017/2018. Sammen tager vi stikket hjem. Søhusevej Skælskør Tlf: ÅRSPROGRAM STU 2017/2018 Sammen tager vi stikket hjem MAGLEBY SKOLECENTER Søhusevej 79 4230 Skælskør Tlf: 58 16 10 10 ms@magleby.dk www.magleby.dk STU STU på Magleby Skolecenter er for dig, der har behov

Læs mere

Side 1 af 5. VUF - Voksenuddannelsescenter Frederiksberg Enkeltfag, HF/STX - holdstart 17.-21. august 2015 (e-learning-hold, se nederst)

Side 1 af 5. VUF - Voksenuddannelsescenter Frederiksberg Enkeltfag, HF/STX - holdstart 17.-21. august 2015 (e-learning-hold, se nederst) Side 1 af 5 Hold Holdstart Varighed Fag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag SU-timer 602 1508 1 år Billedkunst 0 B 12:00-15:55 12:00-15:55 8,89 604e 1508 ½ år Biologi 0 C 8:00-11:25 8:30-11:25 6,67 606

Læs mere

10. klasse er din vej fra folkeskolen til den rigtige ungdomsuddannelse for dig!

10. klasse er din vej fra folkeskolen til den rigtige ungdomsuddannelse for dig! 10. klasse er din vej fra folkeskolen til den rigtige ungdomsuddannelse for dig! # HVORFOR? Der kan være mange årsager til at gå i 10. klasse, før man vælger sin videre uddannelse. Det man for eksempel

Læs mere

10.klasse. Dragør kommune 2008/2009

10.klasse. Dragør kommune 2008/2009 10.klasse Dragør kommune 2008/2009 Til dig og dine forældre 9. klasse og hva så? Du er snart færdig med 9. klasse og står nu over for at skulle tage en beslutning om, hvad der skal ske efter 9. klasse.

Læs mere

VELKOMMEN OM STU MÅLGRUPPE TÆT SAMARBEJDE. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk

VELKOMMEN OM STU MÅLGRUPPE TÆT SAMARBEJDE. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk Magleby Skolecenter Sammen tager vi stikket hjem VELKOMMEN OM STU Den særligt tilrettelagte uddannelse på Magleby Skolecenter er for dig, der har behov for en individuelt tilrettelagt ungdomsuddannelse.

Læs mere

Team 3 uge 9-22 4. skemaperiode

Team 3 uge 9-22 4. skemaperiode Team 3 uge 9-22 4. skemaperiode Uge 9 Mandag d. 25. feb. Tirsdag d. 26. feb Onsdag d. 27. feb. Torsdag d. 28. feb Fredag d. 1. mar. 8.05 - Fysik 3.1. Matematik Fysik 3.2. Engelsk K-timer Tysk 8.05-8.05-8.05-8.05-8.05-

Læs mere

Timer i alt: 97 x 45 min Temaer: Musik, Das ist Deutschland, Der Zweite Weltkrig, Jung sein og Berlin. Uge Skema Overskrift Indhold Mål

Timer i alt: 97 x 45 min Temaer: Musik, Das ist Deutschland, Der Zweite Weltkrig, Jung sein og Berlin. Uge Skema Overskrift Indhold Mål Årsplan tysk 10. Timer i alt: 97 x 45 min Temaer: Musik,, Weltkrig, og Berlin Uge Skema Overskrift Indhold Mål 32 33 Søndag: Skolestart Introuge hele uge 33 Lørdag + søndag = Bliveweekend 34 Torsdag:??

Læs mere

Farstrup Skole på vej Skolereformen. Farstrup Skole

Farstrup Skole på vej Skolereformen. Farstrup Skole på vej Skolereformen Skolereformen i praksis Farstrup skole lægger vægt på: Der er plads til alle elever Elever er forskellige og skal mødes forskelligt Eleverne mærker, at de ses og føler at de hører

Læs mere

Ta dine VALGFAG i Ungdomsskolen

Ta dine VALGFAG i Ungdomsskolen Tilmelding til Valgfag 2014/15 Dit navn Din skoles navn Dit klassetrin 1. valgfag 2. valgfag Husk: Din tilmelding skal afleveres på skolens kontor, eller tilmeld dig på www.fusweb.dk 2014 UNGDOMSSKOLEN

Læs mere

AKTIVITETSOVERSIGT 2014/15 Frederiksborg Gymnasium og HF Endelig udgave (Mindre ændringer kan forekomme i løbet af skoleåret)

AKTIVITETSOVERSIGT 2014/15 Frederiksborg Gymnasium og HF Endelig udgave (Mindre ændringer kan forekomme i løbet af skoleåret) Uge 32: 4.-8. august AKTIVITETSOVERSIGT 2014/15 Frederiksborg Gymnasium og HF Endelig udgave (Mindre ændringer kan forekomme i løbet af skoleåret) Mandag den 4. august Tirsdag den 5. august Onsdag den

Læs mere

Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF

Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF Kravene til de unge er store 95 % af en årgang skal have en ungdomsuddannelse Ungdomsarbejdsløshed Den globale verden STX & HF Fester Kreative

Læs mere

LINJER I UDSKOLINGEN DIT VALG

LINJER I UDSKOLINGEN DIT VALG 4 LINJER I UDSKOLINGEN DIT VALG GILBJERGSKOLEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE VI HAR SOM SKOLE EN AMBITION OM TIL STADIGHED AT GØRE EN GOD SKOLE BEDRE PÅ GILBJERGSKOLEN ORGANISERER VI

Læs mere

Velkommen til Ulstrup Efterskole

Velkommen til Ulstrup Efterskole V Velkommen til Ulstrup Efterskole Værdigrundlag Ulstrup Efterskoles værdier bygger på en gensidig ansvarlighed, arbejdsfællesskab og respekt for forskelligheden, således at den enkelte elev, gennem praktiske

Læs mere

Skole-hjem kommunikation. Udskoling på Malling Skole

Skole-hjem kommunikation. Udskoling på Malling Skole Skole-hjem kommunikation Udskoling på Malling Skole Skolen ønsker en tæt og åben dialog med forældrene. Derfor inviterer vi til samtaler og forældremøder i løbet af skoleåret. Kommunikationen foregår fortrinsvist

Læs mere

Årsplan for skoleåret

Årsplan for skoleåret Årsplan for skoleåret 2018-2019 Musik i 5-6. klasse Lærer: Tomas Larsen Denne årsplan er sidst revideret d. 27. august 2017 Generelt 5-6. klasse har musik i en ugentlig 45 minutters lektion om onsdagen

Læs mere

STUDIERETNINGER SPROG KUNST SAMFUNDSFAG NATURVIDENSKAB. Faglighed, fornyelse og fællesskab.

STUDIERETNINGER SPROG KUNST SAMFUNDSFAG NATURVIDENSKAB. Faglighed, fornyelse og fællesskab. STUDIERETNINGER 2017-2020 SPROG KUNST SAMFUNDSFAG NATURVIDENSKAB www.gladgym.dk Faglighed, fornyelse og fællesskab Valg af studieretning Kære 1g elev og dine forældre På Gladsaxe gymnasium tilbyder vi

Læs mere

Velkommen tilbage til udskolingen

Velkommen tilbage til udskolingen Velkommen tilbage til udskolingen Velkommen til en ny folkeskole, til nye oplevelser, og nyt skema. Og til rigtig meget af det du kender.. Skolereformen O https://publisher.qbrick.com/embed.aspx? mid=9991a52e

Læs mere

7. 9. KLASSE BAKKELANDETS FRISKOLE

7. 9. KLASSE BAKKELANDETS FRISKOLE 7. 9. KLASSE BAKKELANDETS FRISKOLE 17 Spændende og lærerige år 7. 9. klasse på Bakkelandets Friskole er: Spændende skoleår med faglig fordybelse og projektperioder Den bedste trivsel giver den bedste læring

Læs mere

Karakterstatistik for December 2013

Karakterstatistik for December 2013 nasievej 10 December 2013 Udskrevet klokken 10:22:36 Side 1/7 nasievej 10 Januar 2014 Arabisk, niveau A - Mundtlig Arabisk, niveau A - Skriftlig Arabisk, niveau B - Mundtlig Biologi, niveau C - Mundtlig

Læs mere

DmM, Den moderne Metodefastlæggelse, er den metode, der danner grundlag for arbejdet på Skolecenteret i Bogense

DmM, Den moderne Metodefastlæggelse, er den metode, der danner grundlag for arbejdet på Skolecenteret i Bogense DmM, Den moderne Metodefastlæggelse, er den metode, der danner grundlag for arbejdet på Skolecenteret i Bogense Meget kort fortalt er skolefladen i DmM delt op i tre elementer: Studier, Kurser og Oplevelser.

Læs mere

2010-2011. klasse HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN

2010-2011. klasse HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN 10 2010-2011 klasse HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN Side 2 Til dig og dine forældre Om kort tid afslutter du 9. klasse. Hvilke planer har du så? I hæftet Ungdomsuddannelser 2010 kan du læse om de mange

Læs mere

Årsplan og skema gr. 2

Årsplan og skema gr. 2 Årsplan og skema gr. 2 Skema 2015-16 Mandag CE/MJ/OR Tirsdag MJ/CE Onsdag Torsdag CE/OR Fredag OR/SL 9.00-9.55 Morgensang Engelsk Fællestime (IJ) Natur/Teknik Matematik Dansk Pause 10.20-11.00 Pause 11.10-11.50

Læs mere

Information om Dalum Ungdomsskoles 10. Klasse. Velkommen

Information om Dalum Ungdomsskoles 10. Klasse. Velkommen Information om Dalum Ungdomsskoles 10. Klasse Velkommen Værdigrundlaget for vores 10. klasse Forskellighed se muligheder frem for begrænsninger Anerkendelse af kompetencer og ressourcer i mangfoldigheden

Læs mere

10. klasse har haft stor fokus på tysk og fysik/kemi.

10. klasse har haft stor fokus på tysk og fysik/kemi. OB-NYT April 2014 Overblik Fra bog til film I uge 14 og 15 har hele overbygningen været i gang med forskellige projekter. 7. og 8. klasse har arbejdet sammen på kryds og tværs i begge uger. Den første

Læs mere

Aktivitetskalender 2008/2009 HTX - Teknisk Gymnasium Grenaa

Aktivitetskalender 2008/2009 HTX - Teknisk Gymnasium Grenaa Aktivitetskalender 2008/2009 HTX - Teknisk Gymnasium Grenaa Uge Dag Aktivitet 32 T 05.08 T 07.08 F 08.08 33 M 11.08 T 12.08 Lærermøde + pædagogisk dag 9-15 Pædagogisk dag 8-15 Pædagogisk dag 8-15 Første

Læs mere

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk »Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk Velkommen til Djurslands Folkehøjskole Jeg vil gerne byde dig velkommen på vores

Læs mere

Velkommen til Vibenshus Gymnasium. Møde for nye elever 7. juni 2018

Velkommen til Vibenshus Gymnasium. Møde for nye elever 7. juni 2018 Velkommen til Vibenshus Gymnasium Møde for nye elever 7. juni 2018 Aftenens program Velkomst v. rektor Rikke Kirkeskov Sørup Grundforløbet og strukturen efter reformen Præsentation af valgfag i 1.g Årets

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 5 - N r. 3 - A u g u s t 2 0 0 9 Et nyt skoleår. Det er altid spændende når vi skal åbne den først luge i årets skolekalender. Det gør vi i år med mange velkendt elementer og

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008-2009

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008-2009 GØR EN GOD SKOLE BEDRE arrangementer udskolingsafdelingen 2008-2009 Aktivitetstilbud Kære elever og forældre i 7. - 9. årgang Vi er ganske stolte over at kunne præsentere denne lille folder. Folderen viser

Læs mere

LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE

LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE Nordskolen Nordskolen og Sydskolen LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE INDHOLD VALG AF LINJEFAG 3 RAMMER OG ORGANISERING 4 SPORT OG SUNDHED 5 INTERNATIONAL 6 SCIENCE OG INNOVATION 7 KOMMUNIKATION OG LITTERATUR

Læs mere

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Nyhedsbrevet Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Et forrygende efterår Det er fornemmelsen når man nu sidder her med den første vintersne og juletræet tændt, kalendergaverne i sækken og børnene i positiv

Læs mere

Temauge og karakterer

Temauge og karakterer Kildeskolenyt! Temauge og karakterer I starten af november måned afholdt vi en temauge, der i år handlede om klodens klima. Ugen var fyldt med så mange opdagelser, at der blev skrevet en særudgave af Kildeskolenyt

Læs mere

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 Hvad skal der ske Ugenr. Hvordan Med hvilket formål

Læs mere

Information om IDRÆTSklasserne på Brøndbyvester Skole

Information om IDRÆTSklasserne på Brøndbyvester Skole Information om IDRÆTSklasserne på Brøndbyvester Skole Principper for idrætsklasserne Idrætsklasserne på Brøndbyvester Skole er et tilbud om at kombinere uddannelse og talentidræt. Dette tiltag har til

Læs mere

Nordmandshage 45, 9370 Hals 98252011 www.bisnap.dk

Nordmandshage 45, 9370 Hals 98252011 www.bisnap.dk golf Nordmandshage 45, 9370 Hals 98252011 www.bisnap.dk ridning Musiklinjer VÆLG HER MELLEM HEAVY FOLK MUSIK SANG Nordmandshage 45, 9370 Hals 98252011 www.bisnap.dk Teater Nordmandshage 45, 9370 Hals 98252011

Læs mere

LAYOUT: Charlotte van Hauen. www.charlottevanhauen.dk

LAYOUT: Charlotte van Hauen. www.charlottevanhauen.dk LAYOUT: Charlotte van Hauen www.charlottevanhauen.dk LINJER PÅ GILBJERGSKOLEN Velkommen til et nyt skoleår hvor vi går nye veje sammen. På Gilbjergskolen organiserer vi undervisningen i udskolingen i linjer.

Læs mere

Årsplan for biologi og geografi i 7. klasse 2013-14

Årsplan for biologi og geografi i 7. klasse 2013-14 Årsplan for biologi og geografi i 7. klasse 2013-14 Uge Emne og materialer Mål og aktiviteter Øvrige arrangementer 33 Introuge Første skoledag mandag d. 12. august kl. 8:30-11:45 34 Biologi Mad og sundhed

Læs mere

Jeppe og Helle gennemgår de formelle ting omkring prøverne og giver gode tips før det går løs.

Jeppe og Helle gennemgår de formelle ting omkring prøverne og giver gode tips før det går løs. Ugebrev Nr. 33, skoleåret 2013-14. 4. maj 2014 Uge 18 var helliget elevernes synopseskrivning forud for de mundtlige prøver i juni. Dansk, engelsk og tysk benytter sig af den prøveform, hvor eleverne ud

Læs mere

Årsplan for natur og teknik

Årsplan for natur og teknik Årsplan for natur og teknik Målgruppe: 03A Periode: Oprettet af: BK Mål for undervisningen: Årsplan i natur/teknik i 3. klasse. Fagformål for faget natur/teknologi Eleverne skal i faget natur/teknologi

Læs mere

2 T 2 F AT1 (1.g): "Kroppen" 6 L 6 T AT1 (1.g): "Kroppen"

2 T 2 F AT1 (1.g): Kroppen 6 L 6 T AT1 (1.g): Kroppen UGE 2007 OKTOBER UGE 2007 NOVEMBER "Studie og erhvervstræf" 12.15-14.45 CPH West, Taastrup for alle elever i 2.g og 3.g. Omfotografering for elever og lærere 12.00-13.30 Gymnasieturnering, pigefodbold,

Læs mere

Ny model for overbygningen. - Ørum Skole 2012/13

Ny model for overbygningen. - Ørum Skole 2012/13 Ny model for overbygningen - Ørum Skole 2012/13 Formål med ændringerne Vi har på mange måder en rigtig velfungerende overbygning på Ørum Skole. Der er meget høj trivsel blandt eleverne udtrykt i Undervisningsmiljøvurderingen

Læs mere

Årsplan for skoleåret 2018/19

Årsplan for skoleåret 2018/19 Årsplan for skoleåret 2018/19 Natur/Teknologi i 2.3. klasse Lærer: Anna Jensen Denne årsplan er sidst revideret d. 8/8 Generelt Timerne fordeler således; 2 * 45 min Undervisningen i Natur/Teknologi vil

Læs mere

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ 27 LINJERNE 7-9 Folkeskolerne i Odsherred Kommune skoleåret 2016/2017 Denne folder er en oversigt over

Læs mere

fra kl Aflevering af årsplaner kl.12 Velkomst i Teaterhuset kl. 14 Efterskoleånd Kontaktholds- og fællesaktiviteter.

fra kl Aflevering af årsplaner kl.12 Velkomst i Teaterhuset kl. 14 Efterskoleånd Kontaktholds- og fællesaktiviteter. ÅRSPLAN - 2015/2016 - UGE OPDELT 32 Ons - Fre d. 5. 7. aug. Søn d. 9. aug. Lærermøder og planlægning fra kl. 9 15 Aflevering af årsplaner Lærermøde og praktisk arbejde kl.12 Velkomst i Teaterhuset kl.

Læs mere

August (15 skoledage) 2010 Aalborg Friskole Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg Tlf. 98147033

August (15 skoledage) 2010 Aalborg Friskole Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg Tlf. 98147033 August (15 skoledage) 2010 30 - & 1 31 2 3 4 5 6 7 & 8 Ferie Ferie Ferie Ferie Ferie BHKL INTRO-DAG 32 9 10 11 12 13 14 & 15 Teammøder med fælles Teammøder med fælles opstart opstart Skolestart Gul intro

Læs mere

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE så ka du lære det! lærer du fordi du har lyst! arbejder du med det DU brænder for! KREATIVITET FORDYBELSE PERSONLIG UDVIKLING SAMMENHOLD FÆLLESSKAB ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE HØJSKOLE FOR UNGE MELLEM 16

Læs mere