Aktuelt. Onsdag den 9. februar har vi indskrivning til den kommende børnehaveklasse. Vi glæder os til at se både nye og gamle forældre.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aktuelt. Onsdag den 9. februar har vi indskrivning til den kommende børnehaveklasse. Vi glæder os til at se både nye og gamle forældre."

Transkript

1 Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf , E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: SFO Aktuelt I denne uge har vi mandag og tirsdag været på Friskolernes administrationskursus. Ud over at have deltaget i kursusaktiviteter, er det dejligt og berigende at møde andre kolleger, udveksle erfaringer og høre noget om, hvad der foregår på andre friskoler. Friskoleforeningen opfordrede bl.a. til at vi på skolerne gør et godt stykke benarbejde for at både forældre, bestyrelse og medarbejdere deltager i årsmødet, den 20. og 21. maj. Friskoleforeningen prøver for første gang at holde et fælles landsmøde og håber derfor at mange vil møde op. Vi vil i et senere ugebrev bringe en nærmer omtale af arrangementet, som måske kan vække interesse, da vores skole ikke har tradition for at deltage i årsmøder. Onsdag den 9. februar har vi indskrivning til den kommende børnehaveklasse. Vi glæder os til at se både nye og gamle forældre. Vi har fået en ny vikar på friskolen. Kim Poulsen har erstattet Else Munkesø (vikar for Anna) som er flyttet til Thisted. Kim er historieuddannet og har undervisningserfaring fra folkeskole og friskole. Held og lykke til Else og velkommen til Kim. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 3. februar Jeanette/Michal (Anders 3.kl.) Alis/Morten (Stefan 9.kl.) Trine/Ronnie (Simon 7.kl.) Inge (Freja 5.kl.) Lars (Christian 2.kl.) Søren (Mads 9.kl.)

2 Fredag den 9. februar Anette/Jens (Anton bh kl.) Aino/Thomas (Signe 3.kl.) Janne/Sigvard (Kathrine 3.kl.) Karen/Kim (Christoffer 7.kl) Søren (Camilla 2.kl.) Dan (Emilie 2.kl.) God weekend Kirsten Larsen og Bjarne Kristensen Sfo Sfo Heidi M Vi har på et personale møde besluttet at flytte dagssedlen, fra gangen til køkkenet i sfo. Det er ikke et udtryk for at I forældre ikke må skrive og strege ud på sedlen, men vi vil gerne at i kommer ind i sfoen. Vi oplever at efter sedlen var kommet ned i gangen og at der er kommet dør i ind til sfoen, er der ikke ret mange forældre der kommer ind og ser hvad der foregår eller bare lige siger hej, det vil vi gerne lave om på, så vi vil opfordre jer til at komme et smut ind. Temaet i øjeblikket er syning, det er vældig populært, rigtig mange går til det med stor lyst, det er dejligt at se. Vi vil i garderoben sætte nogle flere kroge op til børnenes tøj da det er et problem for mange at få plads til både jakker og flyverdragter, det kan forhåbentlig hjælpe, så deres tøj ikke ligger på gulvet. Venlig hilsen Personalet. Navn Kl. Jeg holder fødselsdag d. fra kl. Uge 6 Kommer ikke Kommer morgen Skal hjem kl Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uge 8 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

3 Om temaugen Danmark i Lillegruppen og temadage i den næste tid I tirsdags gjorde vi temaet om Danmark færdigt. Fredag i sidste uge snakkede vi om broer, som forbandt de forskellige dele af Danmark. Børnene lavede så selv forskellige broer, hvor de tænkte over konstruktionen. Der blev arbejdet meget intenst, og ingen blev færdige. Derfor valgte vi at fortsætte tirsdag, hvor resten affilmen om Holger Danske så også blev vist. Måske har I allerede hørt om broer. På hjemmesiden er der nogle billeder af nogle af broerne. Ellers skal vi så i gang med dansk-temadage. Vi har skrevet at vi tager u dgangspunkt i Halfdan Rasmussen, men inden vi lige kommer til ham, vil vi omkring Ib Spang Olsen og senere kommer vi også til Kim Fupz Aakeson, der skriver de skøreste historier. Børnene skal selv i 2-mandsgrupper digte og tegne historier. Som forarbejde vil vi gå ud og dramatisere nogle historier. Mange hilsner fra indskolingslærerene Birgit, Heidi S., Elisabeth og Anne Birthe 1.klasse, dansk m.m. I denne uge oplevede 1. klasse for første gang at samtlige elever havde husket at øve læselektien derhjemme. Læreren var glad og klassen var meget stolte af sig selv. Det går den rigtige vej med læsningen og selvom enkelte glemmer at øve derhjemme, så synes jeg dog at det går rimelig godt med hjemmearbejdet, som lærer er det dejligt at opleve at eleverne får opbakning hjemmefra. I p-fag har alle børnene nu lavet fine bogmærker, de kunne evt. bruges til danskbogen. Her omkring vinterferien er der flere som skal ud at rejse og derfor beder deres børn fri. Hvis barnet har brug for en enkelt fridag kan dette aftales med læreren, men hvis fritagelsen er mere end en dag er det kontoret(bjarne) som man skal lave aftalen med. Vedr. rejselektier i dansk plejer jeg at sige, at hvis ikke andet er aftalt med mig, kan man skrive et postkort hjem til sin klasse og skrive og/ tegne sig en rejsdedagbog mens man er af sted. I tirsdags da vi havde temadag afsluttede vi vores arbejde med Danmark med at bygge broer af papir, sugerør og piberensere. Interessen for brobygning var meget stor, så måske har vi nogen kommende ingeniører blandt os.

4 Til gymnastik i onsdags var desværre igen flere der havde glemt gymnastiktøj og/ håndklæde. Husk nu at det er til om onsdagen at gymnastiktasken skal pakkes. Hilsen Elisabeth P-fag i 1. og 2. klasse I uge 3 og her i denne uge har børnene været delt på 2 hold, hvor det ene hold har lavet bogmærke i filt, mens det andet har haft teori og praktik inden for køkkenområdet nemlig opvridning af karklude og rækkefølgen i en opvask. (Måske så I tegningen i ugebrevet) Hilsen Anne Birthe 2. klasse, matematik Der er ikke så meget nyt. Det går stadig fremad og klassen arbejder godt. I torsdags var Louise vikar for mig, og som sædvanligt havde klassen opført sig pænt og alt var gået godt. Hilsen Elisabeth 3. klasse dansk: Desværre var mit indlæg til ugebrevet i sidste uge for en sjælden gang skyld ikke kommet frem. Men her det så: Vi fik onsdag sagt pænt farvel til Else med en lille gave fra alle og et par personlige hilsner også. Det blev Else glad for og hun lovede os at sende et postkort til samlingen, det glæder vi os til. Mandag og tirsdag er jeg som skrevet på administrationskursus. Louise vil være vikar for mig begge dage. Børnene skal medbringe deres læsekontrakter, dagbøger og arbejdsbøger. - og her kommer så de seneste nyheder: Dagene mandag og tirsdag er ifølge Louise forløbet godt. I dag har vi skrevet i dagbøgerne og knoklet videre i arbejdsbøgerne. I næste uge er jeg så også væk mandag og tirsdag, denne gang til anden del af et rigtig godt kursus om læsning og skrivning på mellemtrinnet. Det er altid ærgerligt når tingene falder næsten oven i hinanden, men det går som regel godt alligevel og det kommer alle til gode, at jeg får nyt input. Ugen vil byde på forskellige danskopgaver og spil. Til sidst vil jeg lige sige tak for sidst til de forældre der var til samtaler i onsdags, det var rart at få talt med jer. God week-end Kirsten La. Engelsk 3.kl Børnene havde vikar tirsdag, og torsdag var der stadig en del, som ikke havde fået tegnet deres hus, så vi er ikke gået igang med at snakke bolig og familie endnu. Til gengæld har vi øvet os noget mere på klokken og kan teoretisk set tælle til ja tusind. Det tager dog en rum tid, så foreløbig må jeg nok nøjes med at påstå, at det er selve princippet, der er indlært. God weekend. Trine

5 klasse temadag i uge 4: Sidste uges indlæg som ikke nåede frem til kontoret, desværre: Dagen står atter i historiens tegn. I sidste uge stiftede vi bekendtskab med guldalderen og nærmere med Frederik den 7. og Louise Danner. Det var herligt. Drengene tilegnede sig viden om Frederik og formidlede det til pigerne. Pigerne beskæftige sig med Louise og formidlede den anden vej. Vi fandt jod ud af, de havde en hel del med hinanden at gøre, og talte i øvrigt også en del om kongehuset i dag. På onsdag vil vi beskæftige os med temaet Love og regler som indgår i forskellige fællesskaber fra familie til samfund. Vi vil lave tilbageblik i historien, se på forholdene i dag og filosofere lidt om fremtiden. - og sådan gik det så: Der blev fortalt, læst, lavet opgaver, samtalt og diskuteret om regler og love af forskellig karakter. Fra uskrevne til skrevne og i vidt forskellige sammenhænge. Hukommelsen er hos mange rigtig god i forhold til de historiske temaer vi tidligere har arbejdet med og engagementet var højt hos de fleste. Dejlig dag. God week-end Louise & Kirsten La klasse temadag i uge 5: Så har vi praktisk dag igen. Vi vil som de seneste par gange dele os i tre hold. Gå i billedkunst, sløjd og skolekøkkenet. Husk praktisk tøj. På gensyn Bjarne, Kim og Kirsten La. 4.klasse i dansk Så fik vi afsluttet middelalder temaet i vores grundbog. Det har været meget spændende. Specielt folkevisen til sidst var en udfordring! Men vi fik den gennemgået fra top til tå - det hjalp egentlig meget at der var bred enighed om, at det var en svær tekst for så var vi jo alle i samme båd! Overnatning: Det har gået helt forrygende. Vi har spist pizza både købe og hjemmelavede tak for pizza Ninas mor - Chrystina. Vi har haft diskotek. Martin Wendelboe var så sød, at tilbyde at komme med hele udstyret og spille musik for os. Tak for det Martin du er en god DJ! Vi har haft underholdning til den helt stor gulmedalje det var sjovt!! Nu skal vi snart spise morgenmad og så skal vi i gang med det mere seriøse. Eleverne har simpelthen været så søde og hjælpsomme det har været en total og helt igennem hyggelig overnatning. Tak til Krelle for at hjælpe og være med til vores arrangement. God weekend Heidi 4. klasse engelsk: Børnene har i ugens løb læst deres præsentationer af sig selv op. De havde alle skrevet præsentationen ned og havde fået virkelig meget med. Det var flot. Stort set hele raden rundt har I forældre hjulpet til. Det re rigtig godt. Det lærer de meget af.

6 Hjemmeopgaven til næste gang er at nævne/nedskrive så mange dyrenavne og beskrivelser af dyrene, de hver især kan huske eller slå op derhjemme. God weekend. Allan Dansk 5.kl Husk ONSDAG D. 8. FEBRUAR KL. 18 til spisning. KL. 19 til forestilling. (Børnene skal evt. møde tidligere - det får de besked om) Der er kulturcenter i skolekøkkenet, så vi mødes i kælderen, hvor vi stiller borde op til spisning. Der var ikke ret mange drenge, som havde papirer med til drengemødet i tirsdags... God weekend. Trine 5. klasse matematik: Der er ikke så meget at skrive hjem om bortset fra, at det er 6-tabellen til næste fredag, så I får bare ønsket om en god weekend. Allan 6. klasse tysk Nu er det vist på tide igen at jeg skriver lidt om hvordan det går i tysk! Og det går jo rigtigt godt hvad er de en dygtig (og sød) flok unger. Vi er begyndt at arbejde en del med bøjning af udsagnsordene og haben + sein og det har de efterhånden rimelig styr på. Dejligt at se hvor motiverede de er. God weekend Kirsten 6. klasse: Her vil jeg blot sige tak for endnu et godt og konstruktivt forældremøde i aftes. God weekend. Allan Teatertur med 6., 8. og 9. klasse: Vi har fået en invitation fra Djurslands Efterskole i Fjellerup til at overvære en musical med et kristent indhold og budskab. Vi har sagt ja tak og tager af sted med ovennævnte klasser på tirsdag. Vi kører herfra ved nitiden, så vi kan være der kl Vi er vel hjemme på skolen igen inden kl Efter aftale med klasselærerne kan de elever, der bor i nærheden af efterskolen selv tage derhen og finde hjem igen. Der er ingen yderligere undervisning for disse klasser denne dag. Venlig hilsen Allan

7 7. klasse sprog Jeg vil faktisk rose klassen der er faldet mere ro på dem og vi havde nogle rigtig gode timer i sidste uge hvor vi fik lavet en hel del. Dejligt! God weekend Kirsten 7.klasse, dansk: Vi har i denne uge fået færdiggjort vores lille foto-historie om "I år er alting anderledes". Det er blevet rigtig fint og vi har tænkt os at vise det for resten af skolen til morgensamling.mandag nåede vi også på biblioteket og alle har nu en frilæsningsbog. Den skal der læses i min.15 min om dagen derhjemme. I tirsdags arbejdede vi, som aftalt med sproget. Jeg synes vi havde en rigtig god dag, nogle gode diskusioner og alle ar på banen. Der er stadig masser af stof i materialet, så vi bruger også dansktimerne fredag!! God weekend, Lene 8.klasse, dansk: I mandags dramatiserede klassen i grupper et afsnit fra "Dansen gennem sommere". Resultaterne så vi onsdag, hvor vi også fik gennemgået resten af romanen.torsdag fortalte Christian om N.F.S Grundtvig til morgensang, det har han fået meget ros for og der blevet sunget et par af Grundtvigs julesalmer!!. Næste uge er der jo terminsprøver. Klassen får en seddel med tider med hjem i dag, fredag.og mandag gennemgår vi grundigt retstavning og retskrivning. Jan og jeg har næsten planlagt Københavnerturen, udfra de ønsker eleverne havde. eget snart fåe I et program med hjem. Projektopgaven står også for døren, så de næste par uger skal bruges til at finde et delemne og en problemformulering. God weekend, Lene

8 8. klasse skolevejledning Vi brugte en del af temadagen i denne uge til at se lidt på den hjemmeside, der hedder hvor eleverne fik lavet personlige log-ins. Det så ud til, at de fandt det sjovt at kigge på forskellige job-muligheder og uddannelser, og jeg kan kun opfordre jer til at få eleverne til at vise jer siden og evt. selv snuse lidt til den. Man kan sagtens komme ind på siden uden log-in, men eleverne skal bruge det for at komme ind på deres egen side. Det er tid til at begynde at tænke på næste års erhvervspraktik, så det har vi også snakket lidt om. Hvis der er ønsker om at komme ind til militæret, skal der ansøges fra skolen inden d. 1. marts, så det er jo lige rundt om hjørnet. God weekend. Anni 9. klasse Forældremøde Tak for sidst! Vi håber, I fik noget ud af gennemgangen af Ungdomsuddannelserne og fik stillet spørgsmål I måtte have. Som aftalt ridser vi lige op, hvad der blev snakket op, så alle forældre har haft mulighed for at høre/læse det. Vi opfordrede til, at I som forældre også snakker med jeres børn om, at læseferien ikke er begyndt endnu. For tiden er der for stor en del af eleverne, som ikke får lavet lektierne til tiden og er for sløve i timerne. Vi har snakket med dem og håber, I som forældre vil bakke op, ved at spørge ind til de forskellige opgaver de har. Der blev også snakket sidste skoledag, hvor Kirsten Larsen og Trine Thorning vil samle eleverne og bede dem lave et udkast til, hvordan eleverne regner med den fest skal forløbe. Herefter bliver der indkaldt til et møde med både elever og forældre, hvor der bliver aftalt nærmere datoen kommer senere. Ellers er der vist ikke mere at sige end, at vi glæder os til at se jer til Dimissionsfesten d. 21. juni om ikke før. God weekend! Kirsten & Anni 9. klasse engelsk Vi arbejder med temaet Homeless Living on the street for øjeblikket og eleverne har i denne forbindelse en afleveringsopgave som skal være undertegnede i hænderne senest næste fredag! God weekend Kirsten

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af:

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af: Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Torsdag aften havde vi inviteret

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode:

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode: Uge1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Godt Nytår! Det var også temaet

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har vi gjort det igen. En

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring Uge 18 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I denne uge udkommer ugebrevet

Læs mere

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,-

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,- Uge 22 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Vi kan meget godt tænke os

Læs mere

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er der rendt endnu en uge

Læs mere

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt På Dansk Friskoleforenings hjemmeside

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af:

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af: Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 I de næste 3 uger får vi besøg af praktikanter

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober Uge43 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi tilbage igen ovenpå

Læs mere

Forældre der står for rengøringen i den kommende periode:

Forældre der står for rengøringen i den kommende periode: Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Onsdag aften var de nye børnehaveklasseforældre

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev.

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev. Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sidste ugebrev har unægtelig

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen 2015

Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære alle sammen. Så er det ved at være tid til forældremøde. På tirsdag kl. 19.00 mødes vi i Baunen og starter fælles. Hvis I ikke allerede har set indbydelsen/dagsordenen,

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

Ugebrev 36 Indskolingen 2014

Ugebrev 36 Indskolingen 2014 Ugebrev 36 Indskolingen 2014 Fælles info: Den kommende uge fortsætter stort set med det almindelige skema. I den forløbne uge var der en smule forvirring omkring fortællefagstimerne, som i år ikke ligger

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6. Kære børn og forældre Lemming d 8. september 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6. Kære børn og forældre Lemming d 8. september 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6 Kære børn og forældre Lemming d 8. september 2017 Ugen der gik: En helt almindelig skoleuge. Ugen der kommer: En uge med ro og rutiner venter.

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet.

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet. Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er her igen friske frejdige

Læs mere

Ugebrev 48 Indskolingen 2014

Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Hermed et par praktiske oplysninger: Den 12. december går alle piger i indskolingen luciaoptog til morgensang. Mere info følger.

Læs mere

Aktuelt. Hvis I skal skives på maillisten, så send en mail til: kontoret@gbfriskole.dk. Rengøring i den kommende periode udføres af:

Aktuelt. Hvis I skal skives på maillisten, så send en mail til: kontoret@gbfriskole.dk. Rengøring i den kommende periode udføres af: Uge40 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er der efterår i luften og

Læs mere

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne.

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne. Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så nåede vi til vejs ende i

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår.

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår. Uge 23 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommerferien nærmer sig og

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 30. januar 2015 Fredagsbrev nr. 809 Næste uge: 31. januar 03.februar 05.februar 05.februar UGE 7 Baunen udlejet Lærermøde 4.-5.kl. på Asnæs Bibliotek Fastelavn på skolen Bestyrelsesmøde

Læs mere

Vi ses igen til første mødedag: Onsdag den 12. august, kl. 17.00-20-00.

Vi ses igen til første mødedag: Onsdag den 12. august, kl. 17.00-20-00. Aktuelt Uge 26 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Her kommer så skoleårets

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Så er vi ved at lade op til næste uges fællesuge og skolefest. Længere inde i ugebrevet er der tilmelding til skolefesten, torsdag den 8. februar.

Så er vi ved at lade op til næste uges fællesuge og skolefest. Længere inde i ugebrevet er der tilmelding til skolefesten, torsdag den 8. februar. Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi ved at lade op til

Læs mere

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken.

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Som december dog flyver af

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag.

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag. Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er denne uge ved at være

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Sammen med ugebrevet er uddelt en aktivitetskalender: Børnekulturuge på Djursland, der omtaler et hav af aktiviteter i efterårsferien.

Sammen med ugebrevet er uddelt en aktivitetskalender: Børnekulturuge på Djursland, der omtaler et hav af aktiviteter i efterårsferien. Uge41 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så står der efterårsferie på

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre!

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7 Lemming d.24 november 2017. Kære børn og forældre! Her følger en lille sand historie fra fra det virkelige liv ; Drengen fra 3 klasse står

Læs mere

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Fra 1. august og et halvt år frem har vi været så heldige at få tilbudt gratis ansættelse af en studerende fra den Pædagogiske Assistent Uddannelse

Læs mere

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012 Kære forældre! Fredag den 24. august 2012 Post Danmark Rundt I onsdags var vi en lille flok, der var kørt til Rimsø for at se feltet fra Post Danmark Rundt komme susende forbi. Vi fik både lidt merchandise

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016 Gardinsyning FREDAG DEN 14. okt. MOTIONSLØB HØSTFEST OG TALENTSHOW Tak til alle der mødte op i tirsdags vi blev ikke færdige, men fortsætter på mandag. Vi håber

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

Skolebussen vender efter juleferien kørselsruten om eftermiddagen. Hjemkørslen foregår efter flg. tidsplan:

Skolebussen vender efter juleferien kørselsruten om eftermiddagen. Hjemkørslen foregår efter flg. tidsplan: Uge51 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Hermed kalenderårets sidste

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 Juleferie Så blev det lige pludselig juleferie igen efter en meget hyggelig og god december måned på friskolen. Vi har som sædvanligt været i kirke her til morgen, så vi

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3 UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Morgensamlingerne i denne uge har handlet om respekt på mange måder. Det er sådan, at alle lærerne skiftes til at stå for morgensamlingerne, og

Læs mere

UGEBREV nr. 54 uge 48

UGEBREV nr. 54 uge 48 UGEBREV nr. 54 uge 48 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Julefest Husk, det er på lørdag den 6. december, at vi har vores årlige julefest. Dagen er en skoledag, dvs. at der er mødepligt som til alle

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Ugebrev 16 Indskolingen 2015

Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Det ser ud til at foråret endelig har fundet Odsherred herligt, herligt. Det betyder bl.a., at der skal skiftes lidt ud i garderoben.

Læs mere

Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på skolen

Læs mere

Hold Øje uge 9. Fredag var det fuld knald på Storetorv. Tjek flere fastelavnsbilleder på Børnenes Friskole s FACEBOOK- side.

Hold Øje uge 9. Fredag var det fuld knald på Storetorv. Tjek flere fastelavnsbilleder på Børnenes Friskole s FACEBOOK- side. Hold Øje uge 9 Fredag var det fuld knald på Storetorv. Tjek flere fastelavnsbilleder på Børnenes Friskole s FACEBOOK- side. Frits Frits Frits Kære alle Så er der forår i luften, om end luften stadig er

Læs mere

Henrik Weinkouff Skoleleder

Henrik Weinkouff Skoleleder Skolebladet Lucia Nyt skoleblad Som noget nyt vil Torslev Skoles skoleblad udkomme elektronisk. Og vi vil ligge os i selen for at få bladet til at udkomme hver måned, når eleverne er her. Der vil altid

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september.

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september. Onsdag d.24. august 2011 Arbejdsdag 3.9.2011 Lørdag d. 3.9 er sidste arbejdsdag i dette arbejdsår inden krydserne gøres op. Der er en lang række opgaver, der skal løses, og det har Jan allerede meldt ud,

Læs mere

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 I de sidste dage i denne uge har William været på besøg i Lilla gruppe. Han starter i to ugers praktik efter vinterferien. Velkommen til William og familie. I næste uge mødes

Læs mere

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 Fnat Som Jytte skrev ud til jer alle sammen i en mail, så har vi et tilfælde af fnat på friskolen. Det er selvfølgelig noget irriterende noget, og vi skal passe godt på smittevejene.

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag d. 17/1 09

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag d. 17/1 09 Uge 3 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Det var så den første temauge

Læs mere

UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8

UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8 UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8 Sommerferie Selvom det er vinter og koldt udenfor, ved jeg at der er en del, der er ved at planlægge sommerferien. Den sidste skoledag i dette skoleår er fredag den 29. juni

Læs mere

Derfor måtte vi aflyse skoledagen fredag. De få elever der mødte frem havde en god dag i SFO

Derfor måtte vi aflyse skoledagen fredag. De få elever der mødte frem havde en god dag i SFO Uge 3 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Så må vi sige vinteren er over

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. Skole: SFO:

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte.   Skole: SFO: UGEBREV nr. 13 uge 46 Årgang 6 Tarzanbane Nu er tarzanbanen færdig og taget i brug. Den er blevet rigtig flot, og heldigvis synes børnene at den bare er god at lege på. Tusind tak til de forældre, der

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 2. Kære børn og forældre Lemming d 11. august V e l k o m m e n i s k o l e i g e n!

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 2. Kære børn og forældre Lemming d 11. august V e l k o m m e n i s k o l e i g e n! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 2 Kære børn og forældre Lemming d 11. august 2017 V e l k o m m e n i s k o l e i g e n! Ringen omkring flagstangen blev sluttet med børn og

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Ovenpå en fantastisk dejlig

Læs mere

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012 Kære forældre! Fredag den 6. januar 2012 Kære alle Velkommen tilbage til et nyt halvår på friskolen. Jeg håber, at I alle har haft en god juleferie også dem af jer, som har skullet arbejde nogle af dagene

Læs mere

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har projektuge. Skolebussen kører derfor hjem kl på torsdag.

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har projektuge. Skolebussen kører derfor hjem kl på torsdag. Uge 10 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I næste uge er der temauge

Læs mere

Ugebrev 10 Indskolingen 2015

Ugebrev 10 Indskolingen 2015 Ugebrev 10 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre i indskolingen I denne uge i punktform! Læringsfestival: På tirsdag skal en del af skolens lærere på læringsfestival. I den forbindelse er der specielle

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 25. april 2014 Fredagsbrev nr. 778 Næste uge: 28. april 29. april 30. april 02. maj UU-besøg 8.kl. PJ fri Skole/hjem indskolingen 8.-9. kl. danseworkshop kl. 9.00 13.00 Lærermøde

Læs mere

Fredagsbrev d uge 35

Fredagsbrev d uge 35 Fredagsbrev d.01-09-2017 uge 35 Elevrådet vil gerne arrangere en aktivitetsdag for alle eleverne på skolen. Det bliver d. 20. september. Der er lagt op til tre forskellige hold, som har nogle arbejdsopgaver,

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Aktuelt GODT NYTÅR. Vi skal i gang med forældrerengøringen igen og rengøringsholdene for den kommende periode udgøres af:

Aktuelt GODT NYTÅR. Vi skal i gang med forældrerengøringen igen og rengøringsholdene for den kommende periode udgøres af: Uge 1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt GODT NYTÅR. Her er vi klar

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 2 3 Kære børn og forældre! Lemming d. 8.juni 2018 Ugen der gik: En dejlig uge er gået! Side 1 af 5 Ugen der kommer: En almindelig uge Persondataloven:

Læs mere

Mammen Friskole. Torsdagsbrev 17. marts 2005

Mammen Friskole. Torsdagsbrev 17. marts 2005 Kære forældre på Mammen Friskole! Efterlysning Til mosaik-arbejdet i p-fag efter påske skal vi bruge klinker i mange forskellige også gerne stærke farver! Hvis I har rester af vægfliser / klinker liggende,

Læs mere

Aktuelt. Forældre der skal gøre rent den kommende periode:

Aktuelt. Forældre der skal gøre rent den kommende periode: Uge 10 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Frosten bider endnu og vi

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

JULEBREV Kære Forældre.

JULEBREV Kære Forældre. JULEBREV 2015 Kære Forældre. Børnene i Skive Kommune blev bedt om, at tegne en juletegning til borgmesterens julekort. Vi lod 0.-1. kl. komme med deres bidrag. Det blev til 26 fantastiske tegninger, hvor

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2011 Siden sidst Skoleåret 2010/2011 er ved at være slut. På fredag samles vi alle sammen i gymnastiksalen til en fælles sommerferieafslutning med musik og fællessang.

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

Ugebrev 49 Indskolingen 2014

Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. På mandag har vi vores første juleemnedag. Der vil være en masse forskellige værksteder, som børnene selv kan vælge sig ind på.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. november 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 802 Næste uge: 30. november 01. december 02. december Udlejning Baunen Juleemnedag fra kl.08.05-13.00 HK fri Lærermøde Mærkedag: 29. november

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus TAK. Stor tak for jeres hjælp så vi kunne komme afsted alle mand på de pædagogiske dage på Ahl Hage. Vi havde et godt forløb med fokus på effektivisering (LEAN) ligesom turen

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Kære børn og forældre Lemming 10. november 2016 En paragraf, der er værd at værne om i Danmarks Riges Grundlov Side 1 af 5 Ugen der gik: Vi

Læs mere

Aktuelt. Programmet for fredag: Kl. 8.05 Morgensamling. Kl. 8.30 9.30 afslutning på læseugen. Kl. 10 11.30 Motionsdag. Kl. 12.10 12.

Aktuelt. Programmet for fredag: Kl. 8.05 Morgensamling. Kl. 8.30 9.30 afslutning på læseugen. Kl. 10 11.30 Motionsdag. Kl. 12.10 12. Uge 40 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt. Næste uge står der læsning

Læs mere

Ugebrevet i denne uge optager i den aktuelle klumme en del spalteplads. Vi håber at det på trods, vil give jer tid til at læse det hele.

Ugebrevet i denne uge optager i den aktuelle klumme en del spalteplads. Vi håber at det på trods, vil give jer tid til at læse det hele. Uge 8 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Tilbage fra vinterferie hvor

Læs mere