LEVERING AF BEHOLDERE OG MILJØKASSER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LEVERING AF BEHOLDERE OG MILJØKASSER"

Transkript

1 FEBRUAR 2013 ESBJERG KOMMUNE LEVERING AF BEHOLDERE OG MILJØKASSER EU UDBUD - KRAVSPECIFIKATION

2

3 ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skovs Vej Aaehus C Danmark TLF FAX WWW cowi.dk FEBRUAR 2013 ESBJERG KOMMUNE LEVERING AF BEHOLDERE OG MILJØKASSER EU UDBUD - KRAVSPECIFIKATION PROJEKTNR. A DOKUMENTNR. 02 VERSION 01 UDGIVELSESDATO 25. februar 2013 UDARBEJDET KBRA/MENO KONTROLLERET KBRA GODKENDT MENO

4

5 KRAVSPECIFIKATION 5 INDHOLD 1 Indledning 6 2 Kravspecifikation for 2- og 4-hjulede beholdere Generelle krav Specifikke krav til 2-hjulede beholdere Specifikke krav til 4-hjulede beholdere 10 3 Kravspecifikation for miljøkasser 11 4 Levering Levering af 2-hjulede beholdere Levering af 4-hjulede beholdere Levering af miljøkasser Supplerende leverancer og reservedele 14

6 6 KRAVSPECIFIKATION 1 Indledning Dette dokument specificerer de krav, som de udbudte leverancer skal overholde. De udbudte leverancer omfatter følgende: Leverance nr. 1: Levering af ca stk. 190 liter og ca stk. 240 liter 2-hjulede affaldsbeholdere i plast. Leverance nr. 2: Levering af ca. 300 stk. 400 liter og ca. 700 stk. 660 liter 4- hjulede affaldsbeholdere i plast. Leverance nr. 3: Levering af ca stk. miljøkasser i plast med et volumen på liter. De angivne mængder er vejledende. Leverandøren skal kunne tåle en variation på +/- 10 % for hver leverance. I forbindelse med kontraktindgåelse vil det endelige antal til levering blive oplyst. Levering af beholderne og milkøkasser er beskrevet i punkt 4.

7 KRAVSPECIFIKATION 7 2 Kravspecifikation for 2- og 4-hjulede beholdere Dette afsnit specificerer de krav, som Leverance nr. 1 og/eller nr. 2 skal opfylde. Kravspecifikationen indledes med et fælles afsnit (pkt. 2.1), som beskriver de fælles krav, der gælder for både 2- og 4-hjulede beholdere. Dette fælles afsnit efterfølges af yderligere to afsnit, som hver især beskriver de specifikke krav til henholdsvis 2-hjulede beholdere (pkt. 2.2) og 4-hjuldede beholdere (pkt. 2.3). 2.1 Generelle krav Beholderne skal overholde DS/EN til 840-6: med de afvigelser, som beskrevet i afsnit 2 medfører. Beholderne skal være CE-mærkede og støjmærkede i henhold til Europaparlamentets og Rådets direktiv 2000/14/EF af 8. maj Beholderkrop og låg skal sprøjtestøbes og produceres i UV-stabiliseret highdensity polyethylen (HDPE). Der må ikke være PVC i nogen af beholderdelene. Alle dele af beholderne skal være slagfaste og vejrbestandige fra -25 Cº til + 60 Cº. Der kan tilsættes maksimalt 25 % genbrugsplast af HDPE, og i tilfælde af, at producenten anvender genbrugsplast, skal den procentvise andel dokumenteres i forbindelse med afgivelse af tilbud. Den anvendte plasttype skal kunne regenereres og kunne indgå som råstof i en anden plastproduktion. Beholderne skal kunne tåle at blive vasket og rengjort i en industrivaskemaskine beregnet til rengøring af beholdere Beholderkrop Beholderkroppene skal udføres i en så kraftig kvalitet, at siderne fremstår stabile, eksempelvis med profilering for øget stivhed og styrke. Beholderne skal være udformet med afrundede kanter samt indre og ydre glatte flader, så der sikres en høj hygiejnestandard. Beholderne skal være forsynet med støjdæmpning mellem låg og beholderkrop.

8 8 KRAVSPECIFIKATION Beholderne skal være forsynet med iskruet prop (4-hjulede) eller være uden drænhul (2-hjulede). Beholderbredden i toppen skal som minimum være lig med bredden af den nederste del af beholderkroppen inkl. hjul Gribekant Alle affaldsbeholdere skal kunne løftes af en kamlift og være konstrueret for tømning på komprimatorvogne. Gribekanten på beholderne skal være i Form A eller C, som specificeret i DS/EN og Låg til beholdere Låg skal være tætsluttende standard-låg, passende til den enkelte beholdertype og som ved korrekt lukning sikre en fuldstændig tæthed overfor indtrængning af vand i forbindelse med nedbør. Låg skal være hvælvede så der ikke samles vand på låget. Lågets egenvægt skal være så stor, at selvåbning under kraftige vindforhold hindres. Plastpropper, der benyttes som afslutninger etc., skal være udformede og monterede således at de ikke falder af under almindelig benyttelse og håndtering af beholderne Prægning på affaldsbeholdere På beholderne skal præges følgende: På låget: "Esbjerg Kommune" med en bogstavsstørrelse på ca. 7 cm samt en genbrugscirkel med en diameter på ca. 15 cm. Begge dele præges i hvidt. På beholderkroppens front og bagside: Genbrugscirkel med en diameter på ca. 15 cm (præges i hvidt). Placering af prægning på låg og beholderkrop skal godkendes af Esbjerg Kommune. Efter kontraktindgåelse afleverer Esbjerg Kommune et layoutmæssig design af tekst og genbrugscirkel, som skal præges på beholderne. Der må ikke være trykt eller præget leverandørlogo/navn på beholderkrop eller låg.

9 KRAVSPECIFIKATION ID tags Beholderne skal have chipnest i beholderens kamkant, i henhold til DS/EN og 2. I chipnest skal der ved leveringen være monteret en Read-Only RFID chips (Radio Frequency Identifikation). Chippen må ikke falde ud ved tømning af beholderen på en komprimatorbils lift, og skal kunne holde til de vibrationer, stød og lignende, der forekommer på en lift og ved transporten af beholderne ved tømning og ved almindeligt brug i husstanden. Hvis chips falder ud, er det et forhold omfattet af garantibestemmelserne, og fejlen skal rettes af leverandøren. Indkapsling af chippen må ikke indeholde PVC. Chippen skal være i henhold til DIN 30745/EN Normerne beskriver dataformat (64 bit) samt frekvens 134,2 khz i henhold til ISO Det kræves, at chips kan læses i en afstand på minimum 15 cm, når beholderen er anbragt i løfteanordningen på komprimatorbilen. Transmissionsprincip for chips skal være HDX (Half Dplex). Chips skal være vandtætte, så de minimum overholder tæthedsklasse IP 67. Chips skal kunne fungere indenfor temperaturområdet -40 Cº til +85 Cº Farve Farve på beholderen skal være en af leverandørens standard RAL-farver i mørkegrøn/dyb flaskegrøn efter Esbjerg Kommunes valg. Der må ikke være forskel på farve på beholderkrop og låg. Farvepigmenter må ikke indeholde tungmetaller. Farve vælges endeligt ved kontraktindgåelse Reservedele Reservedele skal kunne udskiftes på beholdernes standpladser ved de enkelte husstande, således at materiellet ikke skal hjemtages i forbindelse med reparation. Inden kontraktindgåelse skal leverandøren fremsende en redegørelse for udskiftning af hver beholdertypes forskellige dele, herunder hjul, aksler og låg. 2.2 Specifikke krav til 2-hjulede beholdere Beholderkrop Den 2-hjulede beholderkrop skal have integrerede håndtag ved/mellem låg og beholderkrop til brug ved manøvering herunder transport. De 2-hjulede beholdere må ikke have påmonterede hjælpehåndtag/bøjlehåndtag.

10 10 KRAVSPECIFIKATION Hjul og aksler Hjulstørrelsen skal være minimum 250 mm og hjulbanen skal fremstilles af sort gummi med lav rullemodstand. Med hjul påmonteret skal hele beholderbundrammen være i kontakt med underlaget. Akslen skal udføres i stål med minimum 2 mm godstykkelse. Akslen skal være korrosionsbeskyttet. Hjul skal fastgøres til aksel med et fjederbelastet "klik-system", og hjul skal kunne på-, af- og genmonteres ved brug af almindeligt håndværktøj. Klik -systemet skal fungere sådan, at hjulet holdes fast på akslen, af et fjederbelastet system. Hjullejerne skal være vedligeholdelsesfrie liter beholder I henhold til EN accepterer Esbjerg Kommune en nominel størrelse på 190 liter med en tolerance på volumen på +/- 10 %. Den 190 liters beholderkrop skal have en dybde på maksimum 650 mm. Dybden er afstanden fra forkant af beholder til bagkant af håndtag. Beholderens totale højde fra beholderbund til overkant låg skal være 1090 mm +/- 10 mm. 2.3 Specifikke krav til 4-hjulede beholdere Hjul med retningsspærre og bremse Hjulstørrelsen skal være 200 mm og rullebanen skal udføres i sort gummi med lav rullemodstand. Hjul skal være drejelige og fastgøres til gaffel med bolt og møtrik. To af hjulene skal monteres med bremse. Bremsen skal kunne betjenes med tåspidsen. Hjullejerne skal være vedligeholdelsesfrie Låg Låg til 4-hjulede beholdere skal kunne eftermonteres med trekantnøglebetjent fjederbelastet automatlås med pal og top liter beholder I henhold til EN accepterer Esbjerg Kommune en nominel størrelse på 400 liter med en tolerance på volumen på +/- 5 %.

11 KRAVSPECIFIKATION 11 3 Kravspecifikation for miljøkasser Esbjerg Kommune udleverer til hver husstand en miljøkasse, hvor husstanden kan placere farligt affald og småt elektronik. Miljøkassen skal have et volumen på mellem 20 liter og 25 liter. Miljøkassens højde skal være 25 cm +/- 10 %. Den skal være forsynet med et tætsluttende låg, som skal sidde fast på selve kassen og ikke må falde af hvis kassen vælter. Miljøkassen og det tilhørende låg skal være to separate enheder, dvs. at låget må ikke være hængslet på kassen. Miljøkassen skal være UN-godkendt (y-klasse). Der henvises til bekendtgørelse af nr. 818 af 28. juni 2011 Bekendtgørelse om vejtransport af farligt gods (implementering af ADR-konventionen). Bilag 3 omhandler særlige danske forhold der henvises herunder til "Særlige bestemmelser for klassificering, emballering og mærkning i forbindelse med transport til midlertidigt forarbejdningsanlæg af blandet farligt affald eller problemaffald, der indeholder farligt gods, indsamlet fra husstande". Miljøkassen skal være vandtæt, og låget skal være "børnesikret". Ved børnesikring forstås, at låget skal være udformet på en sådan måde, at mindre børn ikke umiddelbart kan få adgang til miljøkassen. Eksempelvis ved at låget skal åbnes ved brug af to hænder ved greb to forskellige steder på kassen. Miljøkassen skal produceres i UV-stabiliseret high-density polyethylen (HDPE). Der må ikke være PVC i låg eller kasse. Alle dele af kassen skal være slagfaste og vejrbestandige fra -25 Cº til + 60 Cº. Der kan tilsættes maksimalt 25 % genbrugsplast af HDPE, og i tilfælde af, at producenten anvender genbrugsplast, skal den procentvise andel dokumenteres i forbindelse med afgivelse af tilbud. Den anvendte plasttype skal kunne regenereres og kunne indgå som råstof i en anden plastproduktion.

12 12 KRAVSPECIFIKATION Miljøkassen skal kunne tåle at blive vasket og rengjort i en industrivaskemaskine beregnet til rengøring af miljøkasser og fortsat bevare både oprindelig form og farve. Fyldte miljøkasser med låg skal kunne stables stabilt i mindst 3 lag. Miljøkassen skal have løftegrb og udformes således, at kassen efter vask kan lufttørre helt på alle vandrette flader og uden der står vand i løftegreb. Esbjerg Kommune vil vælge farve i forbindelse med indgåelse af kontrakt. På to af siderne på miljøkassen skal følgende præges: Midt på siden på de to længste sider skal der præges "Miljøkasse" i hvidt med en bogstavsstørrelse på ca. 10 cm og i højre hjørne præges "Esbjerg Kommune" i hvidt med en bogstavsstørrelse på ca. 5 cm. Efter kontraktindgåelse aflevere Esbjerg Kommune et layoutmæssig design af tekst og genbrugscirkel, som skal præges på beholderne.

13 KRAVSPECIFIKATION 13 4 Levering Levering af 2-hjulede beholdere, 4-hjulede beholdere samt miljøkasser skal ske til Esbjerg Affaldshåndtering, Mådevej 93, 6700 Esbjerg. Leverandøren skal senest 24 timer før en levering oplyse kontaktperson hos Esbjerg Kommune om det forventede konkrete leveringstidspunkt. Ved levering på den angivne adresse overgår risikoen for det leverede material til Esbjerg Kommune. Levering kan ske mandag - torsdag kl og fredag kl Esbjerg Kommune kan foretage aflæsning med truck fra bilen, hvorimod leverandøren forestår flytninger af beholdere og miljøkasser i lastbilen. Esbjerg Kommune forestår al håndtering og fjernelse af eventuel transportemballage i relation til leverancerne. Esbjerg Kommune forestår selv udbringning af beholdere og miljøkasser til grundejerne. 4.1 Levering af 2-hjulede beholdere Levering af 2-hjulede beholdere til Esbjerg Kommune skal ske løbende over en periode på ca. 2 måneder, fra medio oktober 2013 til medio december Leverandøren skal således levere ca stk. 2-hjulde beholdere pr. uge i leveringsperioden. Den endelige leveringsplan vil blive fastlagt i forbindelse med indgåelse af kontrakt. 2-hjulede beholdere skal leveres med låg og i stakke, hvor den nederste beholder har påsat hjul. Øvrige hjul og aksler skal leveres på paller, eller være placeret i beholderstakkene efter Esbjerg Kommunes valg. 4.2 Levering af 4-hjulede beholdere Levering af 4-hjulede beholdere til Esbjerg Kommune skal ske løbende over en periode på ca. 1 måned, fra primo januar 2014 til ultimo januar Leverandøren skal således levere ca. 200 stk. 4-hjulde beholdere pr. uge i leveringsperioden. Den endelige leveringsplan vil blive fastlagt i forbindelse med indgåelse af kontrakt. 4-hjulede beholdere skal leveres monteret med låg og hjul og i stakke.

14 14 KRAVSPECIFIKATION 4.3 Levering af miljøkasser Levering af miljøkasser til Esbjerg Kommune skal ske løbende over en periode på ca. 2 måneder, fra medio oktober 2013 til medio december Leverandøren skal således levere ca stk. miljøkasser pr. uge i leveringsperioden. Den endelige leveringsplan vil blive fastlagt i forbindelse med indgåelse af kontrakt. 4.4 Supplerende leverancer og reservedele Esbjerg Kommune skal i perioden fra 1. januar 2014 til 31. december 2017 kunne indkøbe supplerende leverancer samt reservedele til de i tilbudslisterne tilbudte enhedspriser med prisregulering, jf. pkt. 7 i Udkast til kontrakt Supplerende leverancer Supplerende leverancer skal kunne leveres på anvist plads i Esbjerg Kommune senest 4 uger efter bestilling er afgivet. Ved afgivelse af bestilling af en supplerende leverance vil Esbjerg Kommune minimum bestille følgende antal pr. produkttype: 30 stk. 190 liters 2-hjulede affaldsbeholdere 10 stk. 240 liters 2-hjulede affaldsbeholdere 10 stk. 400 liters 4-hjulede affaldsbeholdere 30 stk. 660 liters 4-hjulede affaldsbeholdere 100 stk. miljøkasser Reservedele Reservedele omfattende låg og hjul skal kunne leveres på anvist plads i Esbjerg Kommune senest 1 uge efter bestilling er afgivet.

Svarbrev nr. 1 vedr. "Levering af beholdere og miljøkasser til Esbjerg Kommune"

Svarbrev nr. 1 vedr. Levering af beholdere og miljøkasser til Esbjerg Kommune Til potentielle tilbudsgivere ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 26. marts 2013 SIDE 1/5 REF meno PROJEKTNR A024730-010 Svarbrev

Læs mere

INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE INDHOLD. 1 Indledning. 2 Rettelser. 1 Indledning 1. 2 Rettelser 1. 3 Spørgsmål og svar 2

INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE INDHOLD. 1 Indledning. 2 Rettelser. 1 Indledning 1. 2 Rettelser 1. 3 Spørgsmål og svar 2 IKAST-BRANDE KOMMUNE INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE SVARBREV NR. 1 SPØRGSMÅL OG SVAR ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56400000 FAX +45 56409999 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Indledning 1 2 Rettelser

Læs mere

Udbud - Indkøb af affaldsbeholdere. Bilag 1 - Kravspecifikation

Udbud - Indkøb af affaldsbeholdere. Bilag 1 - Kravspecifikation Udbud - Indkøb af affaldsbeholdere Bilag 1 - Kravspecifikation Dato: 01. april 2016 Dokument id: 39683 Version: 01 Udarbejdet af: OFD Kontrol: PJH Godkendt af: GodkendtAf side 2 af 9 Odense Renovation

Læs mere

Rammeaftalebilag A1 Kravspecifikation, Delaftale 1

Rammeaftalebilag A1 Kravspecifikation, Delaftale 1 Rammeaftalebilag A1 Kravspecifikation, Delaftale 1 Side 1 af 15 Indhold 1 Indledning... 3 2 Kravspecifikation... 3 2.1 Krav til affaldsbeholdere med låg og hjul... 3 2.1 Krav til miljøkasser...12 Side

Læs mere

Køb af affaldsbeholdere. Tilbudsliste samt produktspecifikation

Køb af affaldsbeholdere. Tilbudsliste samt produktspecifikation Køb af affaldsbeholdere Tilbudsliste samt produktspecifikation Oktober 2017 1 Indholdsfortegnelse Generelt... 3 1. Pris... 5 1.1. Hovedleverance af 240-liters beholdere med opdeling/skillevæg... 5 1.2.

Læs mere

INDKØB AF AFFALDSBE- HOLDERE TIL ALLERØD, FREDENSBORG, HØRS- HOLM OG RUDERSDAL KOMMUNER

INDKØB AF AFFALDSBE- HOLDERE TIL ALLERØD, FREDENSBORG, HØRS- HOLM OG RUDERSDAL KOMMUNER Til Allerød, Fredensborg, Hørsholm og Rudersdal Kommuner Dokumenttype Bilag 1: Kravspecifikation vedr. rammeaftale om indkøb af affaldsbeholdere i Allerød, Fredensborg, Hørsholm og Rudersdal Kommuner Dato

Læs mere

Udbud - Indkøb af klistermærker til nye ordninger. Bilag 1: Kravspecifikation - Klistermærker

Udbud - Indkøb af klistermærker til nye ordninger. Bilag 1: Kravspecifikation - Klistermærker Udbud - Indkøb af klistermærker til nye ordninger Bilag 1: Kravspecifikation - Klistermærker Dato: 20. juni 2019 Dokument id: 92196 Version: 1.0 Udarbejdet af: Katharina Maria Pedersen Kontrol: Dorthe

Læs mere

KØB AF AFFALDSBEHOLDERE TILBUDSLISTE

KØB AF AFFALDSBEHOLDERE TILBUDSLISTE KØB AF AFFALDSBEHOLDERE TILBUDSLISTE JUNI 2013 Køb af affaldsbeholdere Indholdsfortegnelse 2 Indholdsfortegnelse 1 Generelt... 3 1.1 Vejledning... 3 1.2 Oplysninger... 4 1.2.1 Oplysninger i relation til

Læs mere

Svarskrivelse nr. 2. Udbud af levering af 2- og 4-hjulede beholdere samt reservedele til Københavns Kommune. 13. april Sagsnr.

Svarskrivelse nr. 2. Udbud af levering af 2- og 4-hjulede beholdere samt reservedele til Københavns Kommune. 13. april Sagsnr. Teknik- og Miljøforvaltningen 13. april 2015 Sagsnr.: 2014-0190982 Dokument: 2014-0190982-30 Sagsbehandler Cathrine Schultz-Quist Svarskrivelse nr. 2 Udbud af levering af 2- og 4-hjulede beholdere samt

Læs mere

LEVERING AF 4-HJULEDE BEHOLDERE

LEVERING AF 4-HJULEDE BEHOLDERE MAJ 2014 ESBJERG KOMMUNE LEVERING AF 4-HJULEDE BEHOLDERE INDHOLD 1 Udbudsbetingelser 4 1.1 Indledning 4 1.2 Den ordregivende myndighed 4 1.3 Udbudsmaterialet 4 1.4 Kontakt i udbudsfasen 5 1.4.1 Spørgsmål

Læs mere

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3 OKTOBER 2017 RINGSTED KOMMUNE INDKØB AF MATERIEL EU-UDBUD - TILBUDSLISTE - BILAG 1 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Oplysninger om

Læs mere

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3 OKTOBER 207 RINGSTED KOMMUNE INDKØB AF MATERIEL EU-UDBUD. REVIDERET TILBUDSLISTE AF 7. NOVEMBER 207 - BILAG ADRESSE COWI A/S Havneparken 700 Vejle TLF +45 56400000 FAX +45 56409999 WWW cowi.dk INDHOLD

Læs mere

Udbud af levering af beholdere til Fanø Kommune. 18. oktober 2017

Udbud af levering af beholdere til Fanø Kommune. 18. oktober 2017 Udbud af levering af beholdere til Fanø Kommune 18. oktober 2017 Indholdsfortegnelse Udbudsbetingelser... 3 Tro og love erklæring... 10 Forhåndstilsagn - Tilkendegivelse om sikkerhedsstillelse... 11 Kravspecifikation...

Læs mere

Udbud af levering af 2- og 4-hjulede beholdere samt reservedele hertil til Københavns Kommune

Udbud af levering af 2- og 4-hjulede beholdere samt reservedele hertil til Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Udbud af levering af 2- og 4-hjulede beholdere samt reservedele hertil til Københavns Kommune Udkast til kontrakt 06. marts 2015 Udkast til kontrakt om levering af 2- og 4-hjulede

Læs mere

RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL

RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL 11-2017 RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk 11-2017 RINGSTED KOMMUNE

Læs mere

INDSAMLING AF AFFALD INDHOLD. 1 Tilbud 2

INDSAMLING AF AFFALD INDHOLD. 1 Tilbud 2 OKTOBER 2017 RINGSTED KOMMUNE INDSAMLING AF AFFALD EU-UDBUD - TILBUDSLISTE - BILAG 1 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56400000 FAX +45 56409999 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Tilbud 2 2 Tilbudsliste

Læs mere

INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJER

INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJER FEBRUAR 2018 FAXE AFFALD A/S INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJER ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk EU-UDBUD REVIDERET TILBUDSLISTE -

Læs mere

Udbud. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune EU-udbud nr.: 2015-451255

Udbud. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune EU-udbud nr.: 2015-451255 Udbud Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune EU-udbud nr.: 2015-451255 Revideret den 18. december 2015 Dokument nr. 480-2015-417196 Sags nr. 480-2015-109895 Indhold Indledning... 3 Baggrund...

Læs mere

Indkøb af affaldsbeholdere - udbudsbrev Indhold

Indkøb af affaldsbeholdere - udbudsbrev Indhold Til de bydende virksomheder Indkøb af affaldsbeholdere - udbudsbrev Hermed foreligger udbudsmateriale for indkøb af affaldsbeholdere til Holbæk Affald A/S. Indhold 1 Betingelser... 2 Rettelser til udbudsmaterialet...

Læs mere

INDKØB, LEVERING OG DISTRIBUTION AF AFFALDSBEHOLDERE

INDKØB, LEVERING OG DISTRIBUTION AF AFFALDSBEHOLDERE KOLDING KOMMUNE INDKØB, LEVERING OG DISTRIBUTION AF AFFALDSBEHOLDERE ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56400000 FAX +45 56409999 WWW cowi.dk SVARBREV NR. 2 SPØRGSMÅL OG SVAR PROJEKTNR.

Læs mere

FORHOLD VEDRØRENDE INDKØB AF BEHOLDERE, KØKKENSPANDE OG EMBALLAGE TIL MADAFFALD

FORHOLD VEDRØRENDE INDKØB AF BEHOLDERE, KØKKENSPANDE OG EMBALLAGE TIL MADAFFALD KOLDING KOMMUNE FORHOLD VEDRØRENDE INDKØB AF BEHOLDERE, KØKKENSPANDE OG EMBALLAGE TIL MADAFFALD ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk PROJEKTNR.

Læs mere

UDBUDSMATERIALE VEDRØRENDE EU-UDBUD

UDBUDSMATERIALE VEDRØRENDE EU-UDBUD Fællesindkøb Fyn UDBUDSMATERIALE VEDRØRENDE EU-UDBUD Juni, 2007 2-hjulede Mobile Affaldsbeholdere Fællesindkøb Fyn Graabjergvej 3A 5856 Ryslinge Ansvarlig indkøbskonsulent: Morten Milling Tlf.: 72 53 11

Læs mere

Tilbudsliste for indsamling af affald i Fanø Kommune

Tilbudsliste for indsamling af affald i Fanø Kommune Tilbudsliste for indsamling af affald i Fanø Kommune Undertegnede tilbyder at indsamle og transportere affald for Fanø Kommune på det i Udbudsbetingelser, Kravspecifikation og Udkast til kontrakt angivne

Læs mere

BILAG 1 KRAVSPECIFIKATION CONTAINERE

BILAG 1 KRAVSPECIFIKATION CONTAINERE BILAG 1 KRAVSPECIFIKATION CONTAINERE VEJLEDNING Dette bilag indeholder kundens kravspecifikation. Der sondres mellem: 1., der er ufravigelige, og som skal opfyldes. 2. Tilbudsgiver skal for hvert mindstekrav

Læs mere

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE PROJEKTNR. A032967 DOKUMENTNR. A032967-4B-D02 VERSION

Læs mere

2. Kravspecifikation. 2.1 Generelt. 2.1.1 Papirsække. 2.2 Fejl og mangler

2. Kravspecifikation. 2.1 Generelt. 2.1.1 Papirsække. 2.2 Fejl og mangler 2. Kravspecifikation 2.1 Generelt Sække til dagrenovation (herunder såkaldte ekstrasække) skal kunne holde til opsamling og transport af dagrenovation både fra fritstående stativer og fra nedfaldsskakte.

Læs mere

Rammeaftale om levering af affaldsbeholdere

Rammeaftale om levering af affaldsbeholdere EU - udbud Rammeaftale om levering af affaldsbeholdere Juni 2019 Stevns 2018 Indhold 1. Indledning...6 1.1 Udbuddets genstand...6 1.2 Udbudsmateriale...6 2. Udbudsbetingelser...7 2.1 Udbudsform...7 2.2

Læs mere

Indkøb af affaldsbeholdere med hjul til Horsens Kommune

Indkøb af affaldsbeholdere med hjul til Horsens Kommune Udbudsmateriale Indkøb af affaldsbeholdere med hjul til Horsens Kommune Offentligt udbud 2014 Side 1 af 37 Indholdsfortegnelse: 1. INFORMATIONER TIL TILBUDSGIVER 4 1.1. GENEREL BESKRIVELSE AF UDBYDER 4

Læs mere

Rammeaftalebilag A2 Kravspecifikation, Delaftale 2

Rammeaftalebilag A2 Kravspecifikation, Delaftale 2 Rammeaftalebilag A2 Kravspecifikation, Delaftale 2 Side 1 af 8 Indhold 1 Indledning... 3 2 Kravspecifikation... 3 2.1 Krav til delvist nedgravede affaldsbeholdere... 3 Side 2 af 8 1 Indledning Nærværende

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2015-11137 (Poul Holm) 9. oktober 2015

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2015-11137 (Poul Holm) 9. oktober 2015 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2015-11137 (Poul Holm) 9. oktober 2015 K E N D E L S E Rubæk & Co. A/S (advokat Majse Jarlov, Hellerup) mod Københavns Kommune (advokat Jesper Fabricius, Hellerup) Ved udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Spørgsmål / svar pr. 13. august 2010 vedr. EU-udbud nr. 2010/S

Spørgsmål / svar pr. 13. august 2010 vedr. EU-udbud nr. 2010/S Spørgsmål / svar pr. 13. august 2010 vedr. EU-udbud nr. 2010/S 121-184104 Udbud af den logistiske håndtering af vareforsyning til praktiserende læger m.v. i Region Midtjylland Spørgsmål 1: Kan RM henvise

Læs mere

Nye affaldsordninger 2016

Nye affaldsordninger 2016 Nye affalds 2016 Du skal snart træffe et vigtigt valg omkring nye affaldsbeholdere. Denne folder hjælper dig med at designe en løsning, der passer til netop din husstand. Sortering i fire rum Indhold Sådan

Læs mere

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges.

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges. Sagsnr. 1-23-4-101-34-15 Spørgsmål og svar Udbud af høje skabe på hjul til nicher på AUH 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Et spørgsmål fra vores

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL 11-2017 RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL SVARBLAD NR. 2 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk 11-2017 RINGSTED

Læs mere

Indkøb af mobile affaldsbeholdere af plast til Middelfart Kommune

Indkøb af mobile affaldsbeholdere af plast til Middelfart Kommune Indkøb af mobile affaldsbeholdere af plast til Middelfart Kommune 1 Indholdsfortegnelse: Udbudsbetingelser 1. Indledning side 4 2. Disposition af tilbud side 4 3. Udbudsform og udbudsgrundlag side 4 4.

Læs mere

Den enkelte grundejer kan selv vælge beholderstørrelse (140 liter eller 240 liter) samt tømningshyppighed som i den nuværende situation.

Den enkelte grundejer kan selv vælge beholderstørrelse (140 liter eller 240 liter) samt tømningshyppighed som i den nuværende situation. Notat Dato: 11. marts 2013 Til: Fra: Bestyrelsen Administrationen Procesplan for udfasning af sækkestativer Resumé Det foreslås at igangsætte proces med køb af spande i EU-licitation med henblik på udfasning

Læs mere

Spørgsmål og svar ifm. udbud af indkøb af nedgravede affaldsbeholdere, Version 2 Opdateret den 12. januar 2015

Spørgsmål og svar ifm. udbud af indkøb af nedgravede affaldsbeholdere, Version 2 Opdateret den 12. januar 2015 Affald og Trafik Sagsbehandler: Niels Bo Poulsen Sagsnr. 07.18.06-Ø54-6-14 Spørgsmål og svar ifm. udbud af indkøb af nedgravede affaldsbeholdere, Version 2 Opdateret den 12. januar 2015 Nr. Dato for modtagelse

Læs mere

Svarbrev nr. 1 vedr. "Drift af genbrugspladserne i Måde og Tarp i Esbjerg Kommune".

Svarbrev nr. 1 vedr. Drift af genbrugspladserne i Måde og Tarp i Esbjerg Kommune. Til potentielle tilbudsgivere ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 3. april 2013 SIDE 1/5 REF meno PROJEKTNR A024730-007 Svarbrev

Læs mere

Da der ikke er tale om en standard vare er der behov for udvikling og test af f.eks. stabiliteten (som beskrevet ovenfor bliver vognene

Da der ikke er tale om en standard vare er der behov for udvikling og test af f.eks. stabiliteten (som beskrevet ovenfor bliver vognene Sagsnr. 1-23-4-101-34-15 Spørgsmål og svar Udbud af høje skabe på hjul til nicher på AUH 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Et spørgsmål fra vores

Læs mere

Udbud - Indkøb af gummihjulslæsser

Udbud - Indkøb af gummihjulslæsser Udbud - Indkøb af gummihjulslæsser Marts 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2084 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Twin, Toan Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING 2

Læs mere

Kravspecifikation delaftale 3/2013: Rollator ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11

Kravspecifikation delaftale 3/2013: Rollator ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11 Kravspecifikation delaftale 3/2013: Rollator ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11 Minimumskrav til service og levering: - Leveringstid: Indenfor 2 arbejdsdage bestillingsdag

Læs mere

Kravspecifikation delaftale 2/2013: Rollator sideværts sammenklappelig ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11

Kravspecifikation delaftale 2/2013: Rollator sideværts sammenklappelig ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11 Kravspecifikation delaftale 2/2013: Rollator sideværts sammenklappelig ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11 Minimumskrav til service og levering: - Leveringstid:

Læs mere

Særlige bestemmelser for national vejtransport, der udføres med køretøjer, der er registreringspligtige i Danmark, af affald, der er farligt gods

Særlige bestemmelser for national vejtransport, der udføres med køretøjer, der er registreringspligtige i Danmark, af affald, der er farligt gods Bilag 3 Særlige bestemmelser for national vejtransport, der udføres med køretøjer, der er registreringspligtige i Danmark, af affald, der er farligt gods 1. Særlige bestemmelser for emballering, mærkning

Læs mere

BRUGERMANUAL BB 700 1

BRUGERMANUAL BB 700 1 BRUGERMANUAL BB 700 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Producentoplysninger 3 Advarsler 4 Risikovurdering og Mærkning 5 Sikkerhed og Værnemidler 6 Garantibestemmelser 7 Mål og Vægt 8 Forsendelsesmål 8 Transport

Læs mere

UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING GENUDBUD AF 9 RUTER

UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING GENUDBUD AF 9 RUTER AUGUST 2016 NORDDJURS KOMMUNE UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING 2016-2019 GENUDBUD AF 9 RUTER ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk AUGUST

Læs mere

For ydelser under TBL-B Tillægsydelser og i TBL-C Beholderværksted, afregnes der med Ordregiver efter faktisk udførte ydelser.

For ydelser under TBL-B Tillægsydelser og i TBL-C Beholderværksted, afregnes der med Ordregiver efter faktisk udførte ydelser. Bilag 2: Tilbudsliste Vejledning til tilbudsliste Tilbudsgiver skal, for at tilbud er konditionsmæssigt, udfylde samtlige punkter i tilbudslisterne omfattende TBLA, TBLB og TBLC, samt udfylde og vedlægge

Læs mere

BILAG 1 KRAVSPECIFIKATION KOMPRIMATOR- ENHEDER OG BEHOLDERE

BILAG 1 KRAVSPECIFIKATION KOMPRIMATOR- ENHEDER OG BEHOLDERE BILAG 1 KRAVSPECIFIKATION KOMPRIMATOR- ENHEDER OG BEHOLDERE VEJLEDNING Dette bilag indeholder kundens kravspecifikation. Der sondres mellem: 1., der er ufravigelige, og som skal opfyldes. 2. Tilbudsgiver

Læs mere

Udbud af skilteløsning til Amager Ressourcecenters genbrugspladser KRAVSPECIFIKATION

Udbud af skilteløsning til Amager Ressourcecenters genbrugspladser KRAVSPECIFIKATION d. Udbud af skilteløsning til Amager Ressourcecenters genbrugspladser KRAVSPECIFIKATION Indhold 1 Indledning... 3 2 Definitioner... 3 3 De udbudte leverancer... 3 4 Leveringstider... 4 5 Leveringsplan...

Læs mere

GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING

GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING AUGUST 2016 ODDER KOMMUNE GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING 2016-2019 ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk ODDER KOMMUNE GLATFØREBEKÆMPELSE OG

Læs mere

Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft

Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft Advarsel: For at sikre korrekt brug af TA. bade/toiletløfter skal denne brugsanvisning læses grundigt før brug. Der skal rettes opmærksomhed specielt

Læs mere

Brugsanvisning for TA. stationær toiletløfter m/el-løft

Brugsanvisning for TA. stationær toiletløfter m/el-løft Brugsanvisning for TA. stationær toiletløfter m/el-løft Advarsel: For at sikre korrekt brug af TA. stationær toiletløfter skal denne brugsanvisning læses grundigt før brug. Der skal rettes opmærksomhed

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2013-2015

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2013-2015 JULI 2013 ESBJERG KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE - TBL ADRESSE COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JULI 2013 ESBJERG KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE -

Læs mere

Praktiske og solide produkter

Praktiske og solide produkter Plast Praktiske og solide produkter Vore plastprodukter omfatter alt fra kasser i genbrugsmateriale til bokse, plastpaller og bigboxe. Sortimentet leveres i flere farver. Konstrueret for maksimal styrke

Læs mere

. Obligatoriske affaldsordninger... 3

. Obligatoriske affaldsordninger... 3 AFFALDSTAKSTER KOMMUNALE INSTITUTIONER 2019 Indholdsfortegnelse. Obligatoriske affaldsordninger... 3 Restaffald, alm. beholdere... 3 Genanvendeligt affald, alm. beholdere... 3 Offentlige nedgravede beholdere...

Læs mere

Tilbudsliste for indsamling af affald i Solrød Kommune

Tilbudsliste for indsamling af affald i Solrød Kommune Tilbudsliste for indsamling af affald i Solrød Kommune Tilbudsliste for indsamling af affald i Solrød Kommune Undertegnede tilbyder at indsamle affald for Ordregiver på det i Udbudsbetingelser, Ydelsesbeskrivelser

Læs mere

Spørgsmål / Svar pr. 11. januar 2012. vedr. Udbud af logistikydelse til Region Midtjylland

Spørgsmål / Svar pr. 11. januar 2012. vedr. Udbud af logistikydelse til Region Midtjylland Spørgsmål / Svar pr. 11. januar 2012 vedr. Udbud af logistikydelse til Region Midtjylland Spørgsmål 1 Vi har kigget på udbudsmaterialet og har et spørgsmål til de standarder der refereres til: - Der nævnes

Læs mere

BRUGERMANUAL WCL 700

BRUGERMANUAL WCL 700 BRUGERMANUAL WCL 700 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Producentoplysninger 3 Advarsler 4 Risikovurdering og Mærkning 5 Sikkerhed og Værnemidler 6 Garantibestemmelser 7 Mål og Vægt 8 Forsendelsesmål 8 Transport

Læs mere

Forsvarets Materieltjeneste. Kravspecifikation til anskaffelse af 240 stk. Transportkasser til signal materiel

Forsvarets Materieltjeneste. Kravspecifikation til anskaffelse af 240 stk. Transportkasser til signal materiel Kravspecifikation til anskaffelse af 240 stk. Transportkasser til signal materiel 1. Krav 1.1. Beskrivelse af kravspecifikation Kravspecifikationen, jf. afsnit 1.3, beskriver samtlige krav til anskaffelsen

Læs mere

EU-udbud - Indsamling af dagrenovation i Assens Kommune

EU-udbud - Indsamling af dagrenovation i Assens Kommune NOVEMBER 2013 ASSENS AFFALD & GENBRUG A/S EU-udbud - Indsamling af dagrenovation i Assens Kommune VURDERINGSNOTAT 2 SIDEORDNEDE BUD ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45

Læs mere

Rettelsesblad pr. 28. august 2014 vedr. EU Udbud 2014/S 142-254432. Stationære patientlifte og sejl

Rettelsesblad pr. 28. august 2014 vedr. EU Udbud 2014/S 142-254432. Stationære patientlifte og sejl Rettelsesblad pr. 28. august 2014 vedr. EU Udbud 2014/S 142-254432 Stationære patientlifte og sejl 1 Rettelser på 15. august 2014: Kravspecifikation punkt 1.26: Ved en løftekapacitet på minimum 350 kg.,

Læs mere

GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING

GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MAJ 2018 NORDFYNS KOMMUNE GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING 2018-2021 PROJEKTNR. A109508 DOKUMENTNR. A109508-02-08

Læs mere

INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE

INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE SÆRLIGE BETINGELSER OG TILBUDSLISTE - KONTRAKT Maj 2015 Indhold 1 Orientering om kontrakten... 3 2 Særlige betingelser... 4 2.1 Kontraktindgåelse... 4 2.2 Kontraktens varighed

Læs mere

MONTAGE- VEJLEDNING LOOP CONE PLANTER / BORD / RYGLÆN # out-sider a/s Kigkurren 8A, Islands Brygge DK-2300 Copenhagen S

MONTAGE- VEJLEDNING LOOP CONE PLANTER / BORD / RYGLÆN # out-sider a/s Kigkurren 8A, Islands Brygge DK-2300 Copenhagen S MONTAGE- LOOP CONE PLANTER / BORD / RYGLÆN VEJLEDNING #169 INDHOLDSFORTEGNELSE LOOP CONE PLANTER: SIDE 03 LOOP CONE BORD: SIDE 04-07 LOOP CONE RYGLÆN: SIDE 08-10 02 OPFYLDNING MED VAND ELLER SAND / PLANTER

Læs mere

Nedgravede affaldsløsninger. - en vejledning til boligforeninger i Varde Kommune. DIN FORSYNING A/S Nedgravede Version affaldsløsninger 1/2017-MSP 1

Nedgravede affaldsløsninger. - en vejledning til boligforeninger i Varde Kommune. DIN FORSYNING A/S Nedgravede Version affaldsløsninger 1/2017-MSP 1 Nedgravede affaldsløsninger - en vejledning til boligforeninger i Varde Kommune DIN FORSYNING A/S Nedgravede Version affaldsløsninger 1/2017-MSP 1 2 Indhold Indledning... 4 Hvad er en nedgravet affaldsløsning?...

Læs mere

BUTIKSservice A/S. Varekatalog. Fodstøtte med el/fodpedaler. Fodstøtte uden el/pedaler. Registerholder, A4 til 20 lommer

BUTIKSservice A/S. Varekatalog. Fodstøtte med el/fodpedaler. Fodstøtte uden el/pedaler. Registerholder, A4 til 20 lommer levering fra dag-dag, udgået men kan produceres, ikke på lager, 3-5 dg leveringstid Fodstøtte med el/fodpedaler Kan indstilles i højden og kan udformes efter specielle ønsker fx med eller uden pedaler

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Side

INDHOLDSFORTEGNELSE Side BRUGERMANUAL IC1 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Producentoplysninger 3 Advarsler 4 Risikovurdering og Mærkning 5 Sikkerhed og Værnemidler 6 Garantibestemmelser 7 Mål og Vægt 8 Forsendelsesmål 8 Transport og

Læs mere

ANNONCERING MADSERVICE

ANNONCERING MADSERVICE ANNONCERING MADSERVICE ODDER KOMMUNE 1. INDLEDNING I medfør af lovbekendtgørelse nr. 1410 af 7. december 2007 om indhentning af tilbud for visse offentlige og offentligt støttede kontrakter (Tilbudsloven)

Læs mere

Ballerup rækkehuse. Løsningsforslag til sortering og indsamling af affald

Ballerup rækkehuse. Løsningsforslag til sortering og indsamling af affald Ballerup rækkehuse Løsningsforslag til sortering og indsamling af affald Villa modellen Individuelle beholdere Villaboliger - Tre tokammer beholdere (240 L) - De to todelte beholdere er - 108 cm høje -

Læs mere

Guide. til etablering af fælles affaldsløsninger i Viborg Kommune. Revideret den 27. marts 2018.

Guide. til etablering af fælles affaldsløsninger i Viborg Kommune. Revideret den 27. marts 2018. Guide til etablering af fælles affaldsløsninger i Viborg Kommune Revideret den 27. marts 2018. Påtænker du, at etablere en fælles affaldsløsning i dit område, så kan du finde mere information her. En fælles

Læs mere

2-kammer beholdere til sorteret husholdningsaffald. Udbudsbetingelser

2-kammer beholdere til sorteret husholdningsaffald. Udbudsbetingelser 2-kammer beholdere til sorteret husholdningsaffald Udbudsbetingelser Dato: 11-03-2016 Udarbejdet af: OFD/PJH/LTH Version: 1 Kontrol: PJH Godkendt af: PJH side 2 af 8 Odense Renovation A/S Snapindvej 21

Læs mere

Affaldssortering - for din og miljøets skyld!

Affaldssortering - for din og miljøets skyld! Affaldssortering - for din og miljøets skyld! Inspiration til indendørs affaldssortering FLEXOBOX TM -Ressource Den enkle fleksible løsning til den, der ønsker at indrette sin affaldssortering individuelt

Læs mere

Levering af sand til Sønderborg Affald A/S komposteringsanlæg 2016-2018

Levering af sand til Sønderborg Affald A/S komposteringsanlæg 2016-2018 Levering af sand til Sønderborg Affald A/S komposteringsanlæg 2016-2018 Rekvirent Sønderborg Affald A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Thomas Wind E-mail: twin@sonfor.dk Indhold 1 Generel beskrivelse...

Læs mere

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges.

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges. Sagsnr. 1-23-4-101-34-15 Spørgsmål og svar Udbud af høje skabe på hjul til nicher på AUH 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Et spørgsmål fra vores

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD - INDSAMLING AF AFFALD

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD - INDSAMLING AF AFFALD 11-2017 RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD - INDSAMLING AF AFFALD SVARBLAD NR. 1 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk 11-2017

Læs mere

Rammeaftalebilag A Kravspecifikation

Rammeaftalebilag A Kravspecifikation Rammeaftalebilag A Kravspecifikation Delaftale 1 Danske bøger Side 1 af 5 Kravspecifikation: Nærværende bilag udgør kravspecifikation i henhold til udbud af boglige materialer, Delaftale 1 Danske bøger.

Læs mere

Ballerup Etagebolig. Løsningsforslag til sortering og indsamling af affald

Ballerup Etagebolig. Løsningsforslag til sortering og indsamling af affald Ballerup Etagebolig Løsningsforslag til sortering og indsamling af affald VF 2000 VF 1000 Minicontainer Affaldsbeholdere - Minicontainere - Kuber - Nedgravede beholdere Affaldsfraktioner - Mad - Restaffald

Læs mere

Kravspecifikation delaftale 1/2013: Badebænk

Kravspecifikation delaftale 1/2013: Badebænk Kravspecifikation delaftale 1/2013: Badebænk ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 09 33 03-30 Minimumskrav til service og levering: - Leveringstid: Indenfor 2 arbejdsdage. Bestillingsdagen

Læs mere

Private affaldsløsninger

Private affaldsløsninger Private affaldsløsninger agrenovation opsamlingsmateriel og krav til placering og adgang I Aarhus Kommune kan en ejendom vælge forskellige typer af opsamlingsmateriel til affald. I denne folder kan du

Læs mere

SAMMENLIGNING AF 4-KAMMER BEHOLDERE OG 2-DELTE BEHOLDERE INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1

SAMMENLIGNING AF 4-KAMMER BEHOLDERE OG 2-DELTE BEHOLDERE INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1 HVIDOVRE KOMMUNE SAMMENLIGNING AF 4-KAMMER BEHOLDERE OG 2-DELTE BEHOLDERE ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk NOTAT INDHOLD 1

Læs mere

Monteringsvejledning COMPACT

Monteringsvejledning COMPACT Monteringsvejledning COMPACT INDLEDNING Pro-User Compact cykelholder er fremstillet af Tradekar Benelux BV. Sikker og pålidelig foldning og vippe cykelholder til transport af to cykler Egnet til næsten

Læs mere

Ergonomisk 2-hjulet affaldsbeholder Håndtering (vip, træk og skub) af 240 liter affaldsbeholder med dobbeltlåg og ergonomiske håndtag.

Ergonomisk 2-hjulet affaldsbeholder Håndtering (vip, træk og skub) af 240 liter affaldsbeholder med dobbeltlåg og ergonomiske håndtag. HUMUS Sylbækvej 1, DK-8230 Åbyhøj Tlf. +45 86 25 34 00 Fax +45 86 25 35 22 Tlf. +45 47 10 70 77 Fax +45 47 10 70 79 E-mail: genplast@post.tele.dk Ergonomisk 2-hjulet affaldsbeholder Håndtering (vip, træk

Læs mere

5. december Spørgsmål og svar. Indsamling af dagrenovation og ressourcer udført med kranbil Revas

5. december Spørgsmål og svar. Indsamling af dagrenovation og ressourcer udført med kranbil Revas 5. december 2017 Spørgsmål og svar Indsamling af dagrenovation og ressourcer udført med kranbil Revas Spørgsmål 1 Særlige Arbejdsbetingelser og beskrivelser Pkt. 3 Indsamling med ad-hoc liste Mail med

Læs mere

LEVERING AF BEHOLDERE OG MILJØKASSER TIL ESBJERG KOMMUNE

LEVERING AF BEHOLDERE OG MILJØKASSER TIL ESBJERG KOMMUNE FEBRUAR 2013 ESBJERG KOMMUNE LEVERING AF BEHOLDERE OG MILJØKASSER TIL ESBJERG KOMMUNE KONTRAKT ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C. TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL 11-2017 RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL SVARBLAD NR. 3 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk 11-2017 RINGSTED

Læs mere

Bade-Toiletstol

Bade-Toiletstol Bade-Toiletstol 302018+302019 Montage og brugervejledning (Og med montering af 24 hjul art. nr. 302017 som ekstra tilbehør) MOBILEX A/S Danmark Rev. 08.12 Side 1 af 6 UM-302018-19-DK 1. Indledning Kære

Læs mere

Ballerup rækkehuse. Løsningsforslag til sortering og indsamling af affald

Ballerup rækkehuse. Løsningsforslag til sortering og indsamling af affald Ballerup rækkehuse Løsningsforslag til sortering og indsamling af affald Villa modellen Individuelle beholdere Villaboliger - Tre tokammer beholdere (240 L) - De to todelte beholdere er - 108 cm høje -

Læs mere

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR ENKEL OG ROBUST BICA SERIEN UDENDØRS AFFALDSSPAND I RUSTFRIT STÅL Elegant udendørs affaldsbeholder med eller uden askebæger i stilrent design. Leveres med

Læs mere

Køb af affaldsbeholdere

Køb af affaldsbeholdere Køb af affaldsbeholdere Særlige betingelser og ydelsesbeskrivelse Offentligt EU-Udbud Oktober 2017 1 Særlige betingelser... 3 1. Orientering om kontrakten... 3 2. Kontraktens varighed... 3 3. Leverandørens

Læs mere

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR ENKEL OG ROBUST SØJLEN TIL DE FLESTE FLOTTE FACADER BICA SERIEN SØJLE MED ASKEBÆGER 5075 Antracit grå 125 ltr. H: 100 cm D: 47 cm BICA SERIEN SØJLE UDEN

Læs mere

Affaldsbeholdere, plantekasser askebægre og miljøbokse

Affaldsbeholdere, plantekasser askebægre og miljøbokse Vedligeholdelsesfrit Udemiljø Affaldsbeholdere, plantekasser askebægre og miljøbokse Farveægte - Vejrbestandig - Slagfast E n m i l j ø r i g t i g l ø s n i n g E n k e lt o g r e n t d e s i g n Byinventar

Læs mere

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver.

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver. Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

HÅNDTERING AF RENOVATIONS-BEHOLDERE TRAPPELIFT 125HS

HÅNDTERING AF RENOVATIONS-BEHOLDERE TRAPPELIFT 125HS HÅNDTERING AF RENOVATIONS-BEHOLDERE TRAPPELIFT 125HS Homepage: www. E-mail: info@ Billedinspiration 2-hjulet renovationsbeholder. Fås i flere farver. Homepage: www. E-mail: info@ Teknisk information Renovationslift

Læs mere

Fredensborg Forsyning har valgt at hjemtage indsamlingsentreprisen, og har derfor ikke behov for udbud af disse ydelser.

Fredensborg Forsyning har valgt at hjemtage indsamlingsentreprisen, og har derfor ikke behov for udbud af disse ydelser. NOTAT Projekt EU-udbud af indkøb af beholdere og indsamling af affald Kunde Rudersdal Kommune Notat nr. 8 Dato 10/04/2018 Til Fra Kopi til Tanja Ladefoged, Rudersdal Kommune Dorte Hvid-Jacobsen, Rambøll

Læs mere

Jysk Fællesindkøb, Udbud på levering af grov arbejdsbeklædning og sikkerhedssko, januar 2018

Jysk Fællesindkøb, Udbud på levering af grov arbejdsbeklædning og sikkerhedssko, januar 2018 Bilag 2 - Kravspecifikation De i kravspecifikationen angivne forhold er at betragte som mindstekrav (MK), hvorfor samtlige krav skal kunne opfyldes af tilbudsgiver. De varelinjespecifikke MK er fremgår

Læs mere

blive lagt vægt på... Indstillingsmuligheder. brugervenlighed for borger:

blive lagt vægt på... Indstillingsmuligheder. brugervenlighed for borger: Kravspecifikation delaftale 1/2015: Manuel hjælpermanøvreret komfortkørestol ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 22 18-04 Minimumskrav til service og levering: - Leveringstid:

Læs mere

Udbud - 1 stk. lille 2-kammer skraldebil. Udbudsbetingelser

Udbud - 1 stk. lille 2-kammer skraldebil. Udbudsbetingelser Udbud - 1 stk. lille 2-kammer skraldebil Udbudsbetingelser Dato: 11-12-2017 Dokument id: 79424 Version: 1.1 Udarbejdet af: OFD Kontrol: ANS Godkendt af: LTH side 2 af 9 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

BRUGERMANUAL IT 700 / 900

BRUGERMANUAL IT 700 / 900 BRUGERMANUAL IT 700 / 900 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Producentoplysninger 3 Advarsler 4 Risikovurdering og Mærkning 5 Sikkerhed og Værnemidler 6 Garantibestemmelser 7 Mål og Vægt 8 Forsendelsesmål 8 Transport

Læs mere

Værktøjskasser & skærme

Værktøjskasser & skærme Værktøjskasser & skærme Lunikvej 32, DK-2670 Greve Telefon: +45 43600966 Telefax: +45 43690219 email: info@titgemeyer.dk Internet: www.titgemeyer.dk Indhold Værktøjskasser Rustfri værktøjskasser, bundhængt...

Læs mere

BRUGERMANUAL EM1 AC SAFE

BRUGERMANUAL EM1 AC SAFE BRUGERMANUAL EM1 AC SAFE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Producentoplysninger 3 Advarsler 4 Risikovurdering og Mærkning 5 Sikkerhed og Værnemidler 6-7 Garantibestemmelser 8 Mål og Vægt 9 Forsendelsesmål 9 Transport

Læs mere

BILAG 2 KONTRAKT PÅ INDSAMLING AF RESTAFFALD I KOLDING KOMMUNE.

BILAG 2 KONTRAKT PÅ INDSAMLING AF RESTAFFALD I KOLDING KOMMUNE. Sagnr. 16/7119 Dokumentnr. 100969/16 BILAG 2 KONTRAKT PÅ INDSAMLING AF RESTAFFALD I KOLDING KOMMUNE. 25.5.16 Force majeure I tilfælde af force majeure (hertil regnes generalstrejke, strejker og/eller lockout

Læs mere