KUNSTGRÆS.DK INGEN SLÅR VORES GRÆS!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KUNSTGRÆS.DK INGEN SLÅR VORES GRÆS!"

Transkript

1 KUNSTGRÆS.DK INGEN SLÅR VORES GRÆS!

2 MULTISPORT & CROSSFIT Multisportsbaner er en fantastisk måde at skabe et samlingssted i lokalområdet, på en skole eller i en sportsklub. Hos NKI har vi kunstgræs til alle de aktiviteter man kan ønske sig på et multisportsanlæg. Alt efter om det skal være med vægten primært lagt på fodbold, eller om du har behov for et anlæg, hvor der skal kunne dyrkes håndbold, tennis, basket- og volleyball. Der er naturligvis en væsentlig forskel på om multisportsbanen skal anlægges i en skole eller idrætsklub med høj brugsfrekvens, eller der skal etableres et anlæg, hvor belægningen primært vil blive brugt af mindre børn. Vi hjælper med at afdække det helt rigtige produkt og sørger for at afstemme behovet for kunstgræs og indfyld med det tilsigtede brug, således både brugere og bygherre får maksimal glæde af anlægget. NKI har også kunstgræsset, som er skræddersyet til CrossFit. Kunstgræsset udmærker sig ved at have en ekstremt høj slidstyrke og er perfekt til træning med f.eks. slædetræk osv.

3 TENNIS & PADELTENNIS Der er en stigende tendens til, at både tennisspillere og klubber foretrækker kunstgræs til tennisbanerne, hvad enten der er tale om renovering af belægningen, eller nyanlæg. Kvaliteten af banen med kunstgræs gør anlægget mere attraktivt og de mest åbenlyse årsager hertil, er at det er muligt at spille i stort set alt slags vejr, og de spillemæssige egenskaber lever op til alle internationale standarder. Som ved alle vore kunstgræstyper til sport, produceres tennisgræsset hos Limonta Sport i Italien. NKI leverer og monteres græsset i et komplet kit med opstregning og der er mulighed for både at få en helt grøn bane eller en teglrød bane med grøn zone. Alle de banesystemer som vi tilbyder er certificeret af ITF (International Tennis Federation), således at kunstgræsset specifikt er defineret med både opspring og hastighed. Dette er sammenlagt din garanti for at få en slidstærk og gennemtestet kunstgræsbane som kan opfylde alle krav til spillemæssige egenskaber. Padel En form for tennis/squash, som er meget udbredt i Sydeuropa og stærkt på vej til at hitte i Skandinavien. NKI har allerede etableret baner i tæt samarbejde med Padelsport.dk

4 HAVEANLÆG & TAGTERRASSER NKI er din danske specialist når der skal etableres kunstgræs, som i meget høj grad ligner naturligt græs. Vores landskabsgræs er specielt udvalgt efter den æstetiske fremtoning, som græsset har på vore breddegrader. Landskabsgræs bruges i haveanlæg, på terrasser, på balkoner, i udestuer, på taget, i institutioner og på messer mulighederne er uendelige! Før Efter Når vi taler kunstgræs til landskabsbrug, er det som regel en græstype som er ensbetydende med lidt, eller intet indfyld, samt en meget lav frekvens af vedligeholdelse. Derfor bør kunstgræs tænkes ind i anlægsprojekter, hvor anlægspris meget hurtigt opvejes af den besparelser der er på græsslåning, kantklipning og så videre. Vi har, som de eneste i Danmark, altid vores kunstgræs på lager. Efter Før

5 LEGEPLADSER & AKTIVITETSOMRÅDER Kunstgræs er en oplagt mulighed ved anlæg af legepladser. Ved ophold er vores landskabsgræs både behageligt, praktisk og kan ligeledes indgå i et system til certificeret faldhøjde. Vores legepladsgræs lagerføres i 6 forskellige farver. Dermed er mulighederne for at skabe et levende og stimulerende miljø på legepladsen uendelige. Til specifikke legeområder under rutchebaner og ved trampoliner, tilbyder vi en af markedets allerstærkeste kunstgræstyper, som er specielt udviklet til at indgå i systemer, hvor kravet om slidstyrke og sikkerhed er i højsædet. Kunstgræs på legepladsen giver en unik mulighed for at skabe et behageligt og smukt område på mudrede og problematiske arealer, hvor rigtigt græs ikke kan gro. NKI er underleverandør til landets førende legepladsproducenter. Derfor har vi stor erfaring i belægningen, sikkerhed og æstetik når du overvejer kunstgræs på legepladsen.

6 GOLF & MINIGOLF Få det perfekte golfanlæg! Med kunstgræs er der mulighed for at have et perfekt golfanlæg hele året. Vi kan levere professionelle kunstgræsløsninger til golfklubber, minigolf på campingpladser, institutioner, samt puttinggreens til haven derhjemme. Der kan naturligvis være en stor forskel på den enkelte installation. Derfor tilbyder vi tilsvarende forskellige kunstgræstyper, som også er afstemt efter, hvor meget vedligehold der kan påregnes. Et anlæg beregnet til golf kræver indsigt i sværhedsgrad og spillemæssige behov. Derfor samarbejder NKI bl.a. med RoyalGreen om anlæg og rådgivning i alt fra private anlæg og til de professionelle installationer. Uanset om du selv ønsker at udføre bundarbejdet eller vil have et tilbud på hele din installation, er du mere end velkommen til at kontakte os for en snak om dine muligheder. Hvis du får brug for et overblik over din kommende installation tilbyder vi gerne, helt uforpligtende, en tegning over de løsninger, vi mener er indenfor dine rammer.

7 HYBRIDGRÆS NATURLIGT, FORSTÆRKET SPORTSGRÆS NKI lancerer nu et revolutionerende, armeret græssystem, der kombinerer det bedste fra naturligt græs og kunstigt græs i nyeste hybrid teknologi. Med NKI hybridgræs-system opnås et meget slidstærkt underlag, samtidig med at den naturlige spilleoplevelse bevares. Hybridgræs må ikke forveksles med kunstgræs men skal betragtes som et forstærket naturgræstæppe, med det gode fra begge overfladetyper. Da de naturlige græsstrå læner sig op af det kunstige, og herved får beskyttelse under spilpåvirkning, kan brugsfrekvensen øges med op til 3 gange i forhold til traditionelt underlag. Græsarmeringen gør det sværere at slide græsset og rive græstørv op under vendinger og retningsskift, og den plane og ensartede spilleoverflade optimerer spilleoplevelsen og sikrer en fuldstændig autentisk oplevelse, både hvad angår boldopspring, boldkontrol og boldrul. Vedligeholdelsen kræver de samme processer og arbejdsgange som med naturgræs men i mindre omfang. Følgende anlæg vil indenfor nær fremtid være belagt med hybridgræs fra Limonta: - Santiago Bernabéu Stadium, (Real) Madrid - A.C. Milan Training center, Milano - F.C. Dynamo Moscow Training center, Moskva - Alberto Braglia Stadium, Modena - HNK Rijeka Stadium, Reykjavik Mindre vedligeholdelsesbehov og færre mandetimer sammenlignet med traditionelle baneanlæg giver en ret betragtelige besparelser. Man kan enten vælge at installere systemet på stedet ca. 2-3 måneder før brug eller vælge at udlægge det direkte som rullegræs. I sidstnævnte tilfælde er græsset spilleklar umiddelbart efter at installation er fuldført.

8 FODBOLD NKI er din professionelle samarbejdspartner, når din klub eller skole går med tanker om, at kunne spille fodbold hele året på en kunstgræsbane i den bedste kvalitet. Når vi siger, at vi er partner, er det fordi vi mener det. Vi vil gerne være mere end din leverandør, det afspejles i vores meget høje prioritering af din bane også efter installationen. Vi har egne montageteams, som kører i hele landet og vi tillægger det stor betydning at vore installationer, hele tiden, fremstår i en stand, som svarer til græssets høje kvalitet. Derfor skal du påregne at NKI med jævne mellemrum aflægger din bane et besøg og kommer med en løbende tilbagemelding om din banes tilstand. Ved opstarten af et kunstgræsbaneprojekt er der flere ting at tage højde for. Det er vigtigt, at gøre sig tanker om, hvilket system man ønsker. Fra græstype over drænløsning til indfyldstype. Fokus hos NKI ligger på de funktionelle egenskaber, sat op mod mulighederne for at holde vedligeholdelsen på et minimalt niveau. Vores bedste produkt SoccerPro Max S har så slagkraftige referencer som Ajax Amsterdam, AC Milan, Atletico Madrid og så naturligvis den hjemlige superligabane hos FC Nordsjælland i Farum Park. NKI har et tæt samarbejde med Limonta Sport, som har produceret kunstgræs siden 1979, og er kendt for at være en innovativ leverandør af kunstgræs i den højeste kvalitet. De er derfor en af de 9 producenter i verden som, på baggrund af FIFAs krav til produktion, kvalitetskontrol, installationserfaring, opbygningskompetencer, organisation, referencer samt generel erfaring, må kalde sig FIFA Preferred Producer.

9 FODBOLD - REFERENCER NKI har etableret over 20 anlæg i Danmark efter FIFA s forskrifter, hvoraf vi har været hovedentreprenør på 14 FIFA** anlæg. Kontakt os meget gerne for vore samlede referenceliste samt udtalelser på både nationale og internationale installationer. NKI har, i hele projektet, vist sig som et professionelt, løsningsorienteret firma, der har evnet at omsætte vore ønsker og ideer, til velfungerende virkelighed. Arbejdet er udført til tiden og til vores fulde tilfredshed. Anders Høgstrup, Kultur- og Fritidschef Randers Kommune Der er ingen tvivl om, at vi som skole mener, at vi har fået fuld valuta for pengene. Martin Nielsen, viceforstander på Svenstrup Efterskole Både under planlægning, etablering og opfølgning af arbejdet, har NKI i alle henseender, været en seriøs og kompetent samarbejdspartner for Frederikssund Kommune. Ole Munch, Idrætsfacilitetskoordinator Frederikssund Kommune I det hele taget har vi oplevet såvel stor interesse for som stor viden omkring fodbold på en efterskole. Jeg kan på det varmeste anbefale NKI som anlægsfirma i forbindelse med anlæg af kunstgræsbaner. Kirsten Tygesen, forstander på Bramming Gymnastik- & Idrætsefterskole Klubben og kommunen var enige om at man satte i udbud at få en bane i den bedste kvalitet, og det må vi konstatere, - det har vi fået. Græstypen er optimal. Vi er glade for kunstgræsbanen og den har skabt et fantastisk træningsmiljø på vores stadion, hvor den bruges af Superligaholdet, vores U19 og U17 hold i DBU's landsdækkende turneringer, FCN's 43 Akademispillere, de øvrige årgange helt ned til U13. Banen samler hele klubben - både til hverdag med hård træning og til fest ved Superligakampene i weekenden. Lars Hallengren, Projektleder FCN Akademi Thomas Rasmussen/ Jan Dyg Gilleleje Fodbold Klub

10 BUNDOPBYGNING & DRÆN Dræn og stabil bundopbygning er et af de allervigtigste elementer i anlæg af en kunstgræsbane. Hos NKI arbejder vi helst med en løsning, hvor der anvendes en drænplade. Denne løsning sikrer 100% jævn dræning af banen, således der, i frostvejr, aldrig vil opstå lunker på banen i tilfælde af ujævn afvanding, som kan opstå mellem drænrørene i et konventionelt dræn. NKI har med stor succes anvendt drænplade som dræn på 14 fodboldbaner samt i Farum Park. Den dræner horisontalt og har en drænkapacitet på det dobbelte af de beskrevne 180 mm/h. som foreskrevet af DBU i Testkriterier for kunstgræsbaner. NKI har suverænt den største erfaring og klart flest FIFA** certificerede systemer, i anlæg med denne type dræn. Vi udfører naturligvis også installationer med konventionelt dræn, og uanset hvilken løsning der vælges, er vi hos NKI særdeles bevidst om at bundarbejdet i en kunstgræsbane er en meget vigtig del af det samlede anlæg. Vi følger altid et projekt fra start til slut, med henblik på at sikre os, at bund og dræn bliver af samme høje standard som kunstgræsbelægningen. Vi er utroligt glade for, vi stillede krav om en bane med drænplade. Vi har gennem denne periode oplevet flere tordenbyger med meget vand; men det forsvinder bare uden problemer. Gordon Kirt, Tårup IF

11 MILJØ Der er stor opmærksomhed på de miljømæssige hensyn som skal tages i forbindelse med etablering og specielt afvanding, ved etablering af kunstgræsanlæg. Dette er en udfordring, som NKI har taget op og vi ser det som et fælles ansvar at optræde ansvarligt og deltage aktivt i bestræbelserne på at anvende bæredygtige systemer, som er sammensat i henhold til vores målsætning om at vores høje kvalitetsniveau også omfatter de miljømæssige aspekter. På basis af de undersøgelser og rapporter, som ligger til grund for kommunernes vurderinger af de miljømæssige konsekvenser ved etablering af kunstgræs, finder vi det nødvendigt at forholde sig til det samlede system, som skal anlægges. Derfor har NKI, i samarbejde med Nordfyns Kommune og Dansk Teknologisk Institut, som de eneste i Danmark fået udført en screening for metaller, phthalater, blødgørere osv. på vores konkrete system. Afvanding: Vi arbejder målrettet efter begrebet best available technologi og har derfor PU-backing som standard på alle vore sportsgræstyper. Mere slidstærk: PU-backing afvasker ikke over tid og er dermed en væsentlig forbedring af backingens egenskaber til at låse fibren. Mere miljøvenlig: PU-backing gør det samlede tæppe 100 % genanvendeligt, når belægningen skal skiftes. Produktion af tæppet kræver mindre energi og i kraft af, at der ikke forekommer afvaskning af backingen over tid, som tilfældet er med den konventionelle latex, er nedsivningen fra belægningen reduceret betragteligt. PU-backing Latex Indfyld: NKI samarbejder kun med danske leverandører af SBR-gummi, hvilket garanterer at der er anvendt det unikke danske genbrugssystem. Max S Eco: Ligesom afvanding af kunstgræssystemer, er det også vigtigt at forholde sig til hvorledes det udtjente kunstgræs skal bortskaffes, når den tid kommer. NKI er i stand til, som de eneste, at levere et FIFA** system, som i henhold til EN kan defineres som 100% genanvendeligt. Kontakt os for yderligere information omkring de konkrete systemer og tests for disse systemer.

12 KONTAKT Salg: Lars Poulsen Salgs- og marketingchef Mobil: Mail: Administration: Bent Munch Lambertsen Direktør, Teknisk chef Mobil: Mail: Winnie Pedersen Bogholder Mail: Lars Frederiksen Salgskonsulent Mobil: Mail: Svend Hansen Installationschef Mail: Berit Thingholm Lambertsen Administrations-/Indkøbschef Mail: Nordisk Kunstgræs Import ApS - Hedagervej Odense N - Telefon: info@kunstgraes.dk

KUNSTGRÆS. Safegrass - så er græsset altid lidt grønnere

KUNSTGRÆS. Safegrass - så er græsset altid lidt grønnere KUNSTGRÆS Safegrass - så er græsset altid lidt grønnere Under varemærket Safegrass tilbyder Safefloor mere end 30 varianter kunstgræs, samt alt i tilbehør og værktøj. Dertil hurtig og effektiv service

Læs mere

Banen kan enten anlægges på græsareal eller på eksisterende asfaltområde, hvor asfalt klart er mest økonomisk fordelagtig. Vort tilbud er som følger:

Banen kan enten anlægges på græsareal eller på eksisterende asfaltområde, hvor asfalt klart er mest økonomisk fordelagtig. Vort tilbud er som følger: 28 76 40 44 thomas.nordin.frost@gmail.com Trelde GI fodboldafd. Bøgeskovvej 37 C 7000 Fredericia Att.: Thomas Nordin Frost TILBUD 19-1103-1 Hej Thomas & Co Hermed har vi fornøjelsen at fremsende tilbud

Læs mere

italiensk kvalitet fra

italiensk kvalitet fra italiensk kvalitet fra Indhold: Multisport 20 T Multisport 20 DT EVO Landskab FINE Shockpad PRO PLAY MP Faldpad Tilbehør Drift og vedligeholdelse Side 4 Side 6 Side 8 Side 10 Side 10 Side 11 Side 12 Stolte

Læs mere

Kunstgræs - Artificial grass Stødabsorberende underlag - Shock pads

Kunstgræs - Artificial grass Stødabsorberende underlag - Shock pads Kunstgræs - Artificial grass Stødabsorberende underlag - Shock pads Safefloor ApS Bjødstrupvej 10 DK-8410 Rønde T. +45 8615 1925 info@safefloor.dk www.safefloor.dk Indholdsfortegnelse - Contents Introduktion

Læs mere

Tirstrup Idrætsefterskole: 1 fodboldbane FIFA Quality Pro Sand SBR m² 1 x Padelbane 1 x Stadium multisportsbane

Tirstrup Idrætsefterskole: 1 fodboldbane FIFA Quality Pro Sand SBR m² 1 x Padelbane 1 x Stadium multisportsbane Referencer Danmark Tirstrup Idrætsefterskole: 1 fodboldbane FIFA Quality Pro Sand SBR 8.000 m² 1 x Padelbane 1 x Stadium multisportsbane BBB Odense: 1 fodboldbane FIFA Quality Pro Drænplade Sand SBR 8.000

Læs mere

Royal Grass...hjemme i din have

Royal Grass...hjemme i din have Livsstil ...hjemme i din have Du er åben over for tanken om, at installere Royal Grass kunstgræs derhjemme, elles ville du ikke læse denne brochure. Vi vil med denne brochure om Royal Grass gerne give

Læs mere

Barrit Multi- & Beachbane

Barrit Multi- & Beachbane Barrit Multi- & Beachbane Illustrationer af idrætsmiljøet med multibane og beachbane 1 20 års erfaringer - hele tiden nye muligheder TRESS har igennem årene leveret mere end 500 multibaner i Danmark. Banerne

Læs mere

Referencer Danmark. Randers FC: 1 fodboldbane FIFA Quality Pro Drænplade Sand SBR m²

Referencer Danmark. Randers FC: 1 fodboldbane FIFA Quality Pro Drænplade Sand SBR m² Referencer Danmark Herlufsholm Gods og kostskole: 1 fodboldbane FIFA Quality Pro Drænplade Sand SBR 4.000 m² 3 x ITF certificerede tennisbaner - 3 hullers golfbane Skaterbane - Multisportsbane Fit-stationer

Læs mere

Et helt nyt koncept - naturgræs armeres med kunstgræs. CoverLawn

Et helt nyt koncept - naturgræs armeres med kunstgræs. CoverLawn Et helt nyt koncept - naturgræs armeres med kunstgræs CoverLawn Trafik & Fritid, Lunderskovvej 7 DK-6600 Vejen Tel: 75389911 E-mail: tf@trafik-fritid.dk Website: www.trafik-fritid.dk CoverLawn er... En

Læs mere

Projektbeskrivelse: Kunstgræsbane i Benløse

Projektbeskrivelse: Kunstgræsbane i Benløse Projektbeskrivelse: Kunstgræsbane i Benløse 08-02-2015 Indholdsfortegnelse INDLEDNING 2 KUNSTGRÆSBANER I DANMARK 3 KUNSTGRÆSBANER I RINGSTED KOMMUNE 4 HVORFOR ER KUNSTGRÆSBANER SÅ POPULÆRE? 5 FODBOLDKLUBBER

Læs mere

Mobil-koncept til alle udearealer

Mobil-koncept til alle udearealer Mobil-koncept til alle udearealer Sport, idræt, leg og motion Lokale fællesskaber for alle Bevægelse i alle uderum Flyt aktiviteter Alle udendørs arealer Vi kan også andet... Full-size og mini fodboldbaner

Læs mere

Fodbold Samarbejde Nordsjælland

Fodbold Samarbejde Nordsjælland Fodbold Samarbejde Nordsjælland FSN netværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) er et netværk bestående af 61 samarbejdsklubber med mere end 15.000 ungdomsmedlemmer. FC Nordsjælland koordinerer samarbejdet,

Læs mere

Få Ikadan og FCM med på holdet

Få Ikadan og FCM med på holdet sport systems Få Ikadan og FCM med på holdet Kvalitetsprodukter til ekstra favorable priser via FCM Panna, Street soccer, freestyle Der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor er Ikadan på banen

Læs mere

Notat. Kunstgræsbanen i Glamsbjerg

Notat. Kunstgræsbanen i Glamsbjerg Notat Til: KFU Kopi til: Fra: Peter Nielsen Kunstgræsbanen i Glamsbjerg 1. Indledning Drøftelsen af pkt. 562 og 563 på Kultur- og Fritidsudvalgets møde d. 4. marts 2013, gav anledning til en række spørgsmål.

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

Ready Play Tennis i Växjö valgte tennisunderlag. Unisport

Ready Play Tennis i Växjö valgte tennisunderlag. Unisport Tennisunderlag 04 Ready Play Tennis i Växjö valgte tennisunderlag fra Unisport 04 06 08 Taraflex Tennisunderlag Kunstgræs ProCourt - Syntetisk rødgrus Greenset PU Proflex Claytech 04 06 08 10 12 14 10

Læs mere

INNEHÅLL. et slidstærkt græs som kræver minimal vedligeholdelse KUNSTGRÆS LANDSCAPING. Legepladser Skoler / Børnehaver Trafikpladser.

INNEHÅLL. et slidstærkt græs som kræver minimal vedligeholdelse KUNSTGRÆS LANDSCAPING. Legepladser Skoler / Børnehaver Trafikpladser. Landscaping 04 et slidstærkt græs som kræver minimal vedligeholdelse KUNSTGRÆS LANDSCAPING Legepladser Skoler / Børnehaver Trafikpladser 04 06 08 06 08 10 Have / terrasse 10 Offentlige pladser og parker

Læs mere

Vi sætter kvalitet og personlige service i højsæde.

Vi sætter kvalitet og personlige service i højsæde. M U BYG S S E & ANLÆG Jord & Beton Går du med byggeplaner, kan du trygt kontakte Musse Byg & Anlæg. Vores faglige kompetencer og vores store maskinpark sætter os i stand til at udføre alt indenfor jord

Læs mere

Oplæg i forbindelsen med Groundsmen Association seminar den

Oplæg i forbindelsen med Groundsmen Association seminar den Oplæg i forbindelsen med Groundsmen Association seminar den 20.09.2019. Fodbold kan spilles overalt men nogle baner er bare bedre end andre og specielt i forhold til optimeringen af den daglige træning.

Læs mere

Stadionmål bedst på hjemmebanen

Stadionmål bedst på hjemmebanen Stadionmål bedst på hjemmebanen Godt håndværk Innovativ Bredt udvalg Vi har det nok! Stadionmål, forskellen finder du i detaljen. Håndværket med svejsninger. Profilens godstykkelse og konstruktion. Justering

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

en af de hurtigst voksende sportsgrene

en af de hurtigst voksende sportsgrene Padel 02 en af de hurtigst voksende sportsgrene 04 06 10 Om Padel En rentabel investering Vores modeller Underlag Jordarbejdet Låsesystem + belysning Om Unisport 04 06 08 10 12 14 16 12 14 04 Om Padel

Læs mere

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI UDVIKLER, TÆNKER NYT OG SIKRER EN BÆREDYGTIG FREMTID Vi er aktivt med til at løse den klimamæssige udfordring I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og

Læs mere

Kvalitet. er altafgørende. Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker

Kvalitet. er altafgørende. Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker Kvalitet er altafgørende Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker. Når andre skal være virksomhedens ansigt udadtil,

Læs mere

Få Ikadan og FCM med på holdet

Få Ikadan og FCM med på holdet sport systems Få Ikadan og FCM med på holdet Kvalitetsprodukter til ekstra favorable priser via FCM Panna, Street soccer, freestyle Der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor er Ikadan på banen

Læs mere

NY MULTIBANE - MULTI PLAY

NY MULTIBANE - MULTI PLAY NY MULTIBANE - MULTI PLAY 1 FREMTIDENS BOLDSPIL For at fastholde og tiltrække medlemmer, er boldklubber nødt til at tænke i nye alternativer for at modsvare de forventninger til et aktivt fritidsliv, som

Læs mere

Solfanger. FIN Made in Germany

Solfanger. FIN Made in Germany Solfanger FIN Made in Germany Solfangere Made in Germany Førende teknologi Made in Germany fordi kun det bedste er godt nok! Solar Technologie Internationals (STI) højtydende plan solfangere er baseret

Læs mere

Kendningstal Projekt Grønt Bælte. Det Grønne Bælte

Kendningstal Projekt Grønt Bælte. Det Grønne Bælte Kendningstal - 01337 Projekt Grønt Bælte Det Grønne Bælte 1 Det grønne bælte er en markedsføringsstrategi, som går ud på at vise hvor grøn Nordhavnen egentlig er. Vi vil have et område der går igennem

Læs mere

Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning

Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning Rørteknik vi går i rørene uden at gå i vejen! www.aarsleffrørteknik.dk Kloakrenovering hurtigt, sikkert og holdbart Velfungerende afløbssystemer er uundværlige

Læs mere

City Mini Golf Hyggeligt for gæsten og lønsomt for dig

City Mini Golf Hyggeligt for gæsten og lønsomt for dig City Mini Golf The fun and classic way City Mini Golf Hyggeligt for gæsten og lønsomt for dig www.citygolf.com Tjen penge med Mini Golf City Golf Europe er markedsførende for udviklingen af minigolfbaner

Læs mere

VK Det bedste fundament for uddannelse

VK Det bedste fundament for uddannelse 2014 VK Det bedste fundament for uddannelse 1 Stephanie, 2.g og rytter Dét at være Team Danmark elev på VK, gør at jeg ikke er nødsaget til at gå på kompromis med min sport pga. min uddannelse, eller omvendt.

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s

dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s FREMTIDENS MULTIBANE For at fastholde og tiltrække medlemmer, er boldklubber nødt til at tænke i nye alternativer for at modsvare de forventninger til et

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Taraflex tennisunderlag

Taraflex tennisunderlag Tennisunderlag 04 06 08 Ready Play Tennis i Växjö valgte tennisunderlag fra Unisport Taraflex Tennisunderlag Kunstgræs ProCourt - Syntetisk rødgrus Greenset PU Proflex 04 06 08 10 12 10 Claytech 14 04

Læs mere

Spar mange penge på din varmeregning med en LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING

Spar mange penge på din varmeregning med en LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING Spar mange penge på din varmeregning med en -TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING SPAR PÅ VARMEUDGIFTERNE Med en luft-til-vand varmepumpe fra Nordisk Energirenovering har du mulighed for at reducere

Læs mere

Multibaner & underlag

Multibaner & underlag Multibaner & underlag WWW. BASKETBALL YOLLEYBALL Spilleren skal til en hver tid kunne have fuld fokus på spillet. Med vores gulvløsninger får spilleren et underlag der giver optimal fodfæste, reaktionsmulighed

Læs mere

Naturgræs Kunstgræs in cooperation with Fase 1 (2002) Observation: Græs og ukrudt vokser i kunstgræs Den lyse ide: Etablere en naturgræsbane i kunstgræs in cooperation with Vækst Naturgræs Kunstgræs

Læs mere

CSR-rapport for Med venlig hilsen Poul Feilberg Adm. direktør

CSR-rapport for Med venlig hilsen Poul Feilberg Adm. direktør CSR-rapport for 2016 Forord Kort om Feicon Ledelsessystemer hvad er det? Feicons identitet Politik for certificeringer Mål og indsatser Feicons interessenter CSR Rapporten Forord I 2013 blev Feicon ApS

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole Talentklassen giver dig optimale muligheder for at kombinere din skolegang med din sportslige udvikling!

Læs mere

Indkøb i Aalborg Forsyning. Udbuds- og Indkøbspolitik

Indkøb i Aalborg Forsyning. Udbuds- og Indkøbspolitik Indkøb i Aalborg Forsyning Udbuds- og Indkøbspolitik UD T S KA Indhold Forord... 3 Formål og indhold... 5 Samfundsansvar og FN s Verdensmål... 7 Effektivitet og innovation... 9 Samarbejde og kommunikation...

Læs mere

Projekt kunstgræsbane i Bælum Solbjerg IF

Projekt kunstgræsbane i Bælum Solbjerg IF Projekt kunstgræsbane i Bælum Solbjerg IF Indhold Behov... 2 Motivation... 2 Banens placering... 2 Økonomi ved etablering... 5 Drift... 5 Rebild kommunes tilskud og hjælp til projektet... 6 Tidsplan...

Læs mere

Løsninger til fremtidens landbrug

Løsninger til fremtidens landbrug STRATEGI SEGES Løsninger til fremtidens landbrug SEGES SEGES er en del af. Derfor er strategien for også det øverste niveau i SEGES strategi. For at understøtte den fælles strategi er der udarbejdet en

Læs mere

Dan Jord anlægsentreprenør i bred forstand

Dan Jord anlægsentreprenør i bred forstand Dan Jord anlægsentreprenør i bred forstand Anlægsafdeling Forsyningsafdeling Anlægsgartner- og brolæggerafdeling 2 Firmahistorie og profil Dan Jord A/S er stiftet i december 1984 ved køb af anlægsaktiviteterne

Læs mere

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole Talentklassen giver dig optimale muligheder for at kombinere din skolegang med din sportslige udvikling!

Læs mere

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Basketball Beachvolly Bevægelse Fitness Fodbold Gymnastik Hockey Håndbold Leg Løb Parkour Paddle tennis Seniormotion Skoleidræt

Læs mere

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET DU VÆGER DEN "BASIS" BRIKS DER PASSER TIL DIG - OG DET TILBEHØR DER PASSER TIL DIT ARBEJDE - DET SIKRER DEN STØRSTE BRUGSVÆRDI

Læs mere

Ring og aftal besøg. Hvis I ønsker Forandringer i haven Forslag til ny have Konsulentbesøg

Ring og aftal besøg. Hvis I ønsker Forandringer i haven Forslag til ny have Konsulentbesøg Ring og aftal besøg Hvis I ønsker Forandringer i haven Forslag til ny have Konsulentbesøg Vi tilbyer Haveplan Rådgivning Skitse Tilbud Anlæg og vedligholdelse Signe Kobberup mobil: 20450065 Ønskeliste

Læs mere

Hvem er CADO A/S? Juni 2014 Version II. Tilbud på Legeplads i Ramsøbakken med Faldunderlag, installation, drift og vedligehold.

Hvem er CADO A/S? Juni 2014 Version II. Tilbud på Legeplads i Ramsøbakken med Faldunderlag, installation, drift og vedligehold. Hvem er CADO A/S? Juni 2014 Version II Tilbud på Legeplads i Ramsøbakken med Faldunderlag, installation, drift og vedligehold. Ramsøbakken, Gadstrup Tak for at vi må komme med vores forslag til ny legeplads.

Læs mere

NCC Roads overfladebehandling. En hurtig, holdbar og økonomisk løsning med garanti. ob-løsninger er: Hurtige Konkurrencedygtige Fleksible

NCC Roads overfladebehandling. En hurtig, holdbar og økonomisk løsning med garanti. ob-løsninger er: Hurtige Konkurrencedygtige Fleksible NCC Roads overfladebehandling En hurtig, holdbar og økonomisk løsning med garanti ob-løsninger er: Hurtige Konkurrencedygtige Fleksible Holdbare Alternative Flotte Velegnede til både små og store opgaver

Læs mere

Din telefoncentral. Din klinik. Din stemme

Din telefoncentral. Din klinik. Din stemme Din telefoncentral Din klinik Din stemme Indhold 3 A-DATA - Professionel softwareleverandør til det danske sundhedsvæsen. 4 IP-telefoni - Hvad er det og hvordan virker det i praksis? 5 Telefoncentralen

Læs mere

En grøn forretningsløsning

En grøn forretningsløsning En grøn forretningsløsning Miljøvenlig vådrensning med økonomiske muligheder electrolux professional lagoon-vådrensning 2 electrolux Electrolux professional Professional Cleaning lagoon-vådrensning Sector

Læs mere

Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga

Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga På billedet : Annika Overby Hansen og Majbritt Henningsen i kamp (3F Liga) Elite og bredde hånd i hånd DBU havde en drøm Drømmen blev et erklæret mål

Læs mere

Mandag d. 21. marts 2011 kl. 19-21.30 Idrætshøjskolen Vejlby Centervej 51 82 8240 Risskov

Mandag d. 21. marts 2011 kl. 19-21.30 Idrætshøjskolen Vejlby Centervej 51 82 8240 Risskov Deltagere: Aarhus Kommune v. rådmand Marc Perera Christensen Aarhus Kommune v. driftsansvarlig for de udendørs anlæg Rikke Schultz Aarhus Kommune v. projektleder for U21 Aarhus Kommune Peter Vestergaard

Læs mere

Dobbelt så meget kvalitet for pengene. MixGoal. www.mixgoal.dk

Dobbelt så meget kvalitet for pengene. MixGoal. www.mixgoal.dk Dobbelt så meget kvalitet for pengene MixGoal MIXGOAL 3/5 MANDS MÅL Meget robust og stabilt fuldsvejset 3. og 5. mands fodboldmål med ekstra hjørneforstærkninger. Dobbeltmål som er velegnet til klubber/baner,

Læs mere

unge og fodbold Kolde kendsgerninger om

unge og fodbold Kolde kendsgerninger om Kolde kendsgerninger om unge og fodbold Her kan du finde hurtige genveje til den store mængde af dokumentation om unges bevæggrunde for at til og fravælge fodbold og idræt i det hele taget. Tekst: Mads

Læs mere

Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter

Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter Velkommen til eliteidrætsklasserne! Jeg er rigtig glad for, at vi kan give unge idrætstalenter i Slagelse Kommune mulighed for at

Læs mere

01102 Kunstgræsbane ved Hekla Park

01102 Kunstgræsbane ved Hekla Park BILAG 1 13.05.2015 01102 Kunstgræsbane ved Hekla Park Opgavebeskrivelse 13.05.2015 1. Opgavebeskrivelse... 2 2. Proces... 45 01102 Kunstgræsbane ved Hekla Park - Opgavebeskrivelse Side 1 af 6 1. Opgavebeskrivelse

Læs mere

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk www.prowood.dk BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE Specialprodukter i træ Pro-Wood producerer alle former for specialprodukter i træ efter kundens idé og behov. Vi fremstiller for eksempel nye

Læs mere

Vojens DiscGolfPark DGK Mere Sidevind

Vojens DiscGolfPark DGK Mere Sidevind Først og fremmest Hvad er Disc Golf egentlig? Disc golf er magen til traditionel golf, men i stedet for kølle og bold bruger man specielle frisbee's - de såkaldte golfdiscs. Golfdiscen kastes efter et

Læs mere

Skal du ha ny legeplads - så kontakt os!

Skal du ha ny legeplads - så kontakt os! Skal du ha ny legeplads - så kontakt os! Afdelingsleder Distriktschef Rene Starup rene@arnepedersen.dk 20 29 45 26 Hernik Vilhelmsen hsv@arnepedersen.dk 40 25 27 43 arne pedersen a/s Greve Main 22 2670

Læs mere

AGROMETER VANDING RIDEBANER..dk

AGROMETER VANDING RIDEBANER..dk AGROMETER VANDING RIDEBANER.dk MINIMAL ARBEJDSINDSATS En hest har brug for et jævnt underlag til både træning og stævne, hvis den skal præstere sit bedste. Bunden skal derfor have en ensartet fugtighed

Læs mere

Submission #85 Roskilde Kommune

Submission #85 Roskilde Kommune Submission #85 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/11275 Side 1 af 1 16-01-2017 Formandens navn Helle Eriksen Telefon 24453943/30459829 Email eriksen.faaborg@os.dk Forening Gadstrup

Læs mere

Cases. Sport. Danske Stadions

Cases. Sport. Danske Stadions Cases Sport Danske Stadions Parken Aalborg Stadion Navn: Telia Parken Årstal: 2015 Installation: Catwalk Belysningsniveau: 2.000 lux mod hovedkamera. Lysdesign: 228 stk. ArenaVision MVF404 inkl. Flicker

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne Beboer Sænk spændingen og sænk el-regningen Stigende el-priser er i stadig højere grad med til at lægge pres på både offentlige og private

Læs mere

Individuelt byggeri med personlighed og stil

Individuelt byggeri med personlighed og stil Individuelt byggeri med personlighed og stil MODERNE ENERGI KLASSISK Mere end 25 år med husbyggeri Hos Mester Byg A/S har direktør og indehaver Erik Laursen over 25 års erfaring i byggebranchen og omsætter

Læs mere

Nogle af vores kunder

Nogle af vores kunder Cases 1 Nogle af vores kunder 2 Reference - Forandringsledelse Reference: DONG Forandringsledelse "Jeg har anvendt Connection Management A/S i forbindelse med et management & leadership kursus. Instruktørerne

Læs mere

mobilvægge foldevægge glasvægge specialdøre Den bedste løsning

mobilvægge foldevægge glasvægge specialdøre Den bedste løsning mobilvægge foldevægge glasvægge specialdøre Den bedste løsning Fleksible og funktionelle løsninger til opdeling af rum Den mest effektive udnyttelse af dyre kvadratmetre har altid været lidt af en udfordring

Læs mere

Ansøgningsskema til udviklingspuljen

Ansøgningsskema til udviklingspuljen Ansøgningsskema til udviklingspuljen 71153c4d-2904-440c-9c61-025b17826794 Dato 07-09-2014 09:52:29 Blanket ID FO907_766 KLE 18.14.00G01 Side 1 af 6 Ansøger Ansøgningens titel Projekt: Landsbyens nye samlingssted.

Læs mere

MASKOT PROMOTION BY EUROMASCOTS MASKOTTER MASKOTFØRER MERCHANDISE

MASKOT PROMOTION BY EUROMASCOTS MASKOTTER MASKOTFØRER MERCHANDISE MASKOT PROMOTION BY EUROMASCOTS MASKOTTER MASKOTFØRER MERCHANDISE Danmarks bedste maskotter siden 2003 INSPIRATIONS KATALOG Hos Maskot Promotion designer og producerer vi maskotter til virksomheder og

Læs mere

Specialister i elmotorer

Specialister i elmotorer Specialister i elmotorer Your flexible partner Viden, sparring og hurtige svar Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung, dynamisk organisation og arbejder altid på at gøre

Læs mere

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ //NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ ELITEIDRÆTSKLASSER // VELKOMMEN TIL ELITEIDRÆTSKLASSERNE!/ Jeg er rigtig glad for, at vi kan give unge idrætstalenter i Slagelse Kommune mulighed for at søge om optagelse

Læs mere

Om GolfWalk.com GolfWalk er den virtuelle golfbane på nettet. Du kan finde GolfWalk på www.golfwalk.com eller gennem www.webwalk.dk.

Om GolfWalk.com GolfWalk er den virtuelle golfbane på nettet. Du kan finde GolfWalk på www.golfwalk.com eller gennem www.webwalk.dk. www. - Den virtuelle golfbane på nettet Boldsen Industriel Design www. 3D interface af golfbanen Om GolfWalk er den virtuelle golfbane på nettet. Du kan finde GolfWalk på www.golfwalk.com eller gennem

Læs mere

Armaflex-System-Garanti.

Armaflex-System-Garanti. Armaflex-System-Garanti. For Armacell er disse to ting vigtige: produktkvalitet og systemsikkerhed. For at kunne bringe disse to ting ud på markedet tilbyder vi Armaflex-System-Garanti. Dermed er du både

Læs mere

Velkommen hjem. det er bygget på dine boligdrømme

Velkommen hjem. det er bygget på dine boligdrømme Velkommen hjem det er bygget på dine boligdrømme Det begynder som en drøm sammen gør vi den til virkelighed Drømmer du om et hjem, der er arkitekttegnet efter dit hoved? Et hjem, der passer perfekt til

Læs mere

Skanderborg Kommune. Ry Stadion PROJEKTOPLÆG FOR KUNSTGRÆSBANE. Gasværksvej Aalborg. Projektnummer

Skanderborg Kommune. Ry Stadion PROJEKTOPLÆG FOR KUNSTGRÆSBANE. Gasværksvej Aalborg. Projektnummer Skanderborg Kommune Ry Stadion PROJEKTOPLÆG FOR KUNSTGRÆSBANE Rekvirent Rådgiver Skanderborg Kommune Orbicon A/S Gasværksvej 4 9000 Aalborg Projektnummer 2131500059 Projektleder Claus Burgaard Udgivet

Læs mere

new dimensions Ude- og indeaktiviteter under samme lette tag

new dimensions Ude- og indeaktiviteter under samme lette tag Ude- og indeaktiviteter under samme lette tag Innovative løsninger med limtræ og membran FlexCover forhandler det patenterede let-hal system Space Wood fra det italienske firma Wood System, som har mere

Læs mere

Nortec TotalCare koncept vaskerier - nye investerings-, drifts- og vedligeholdelsesfrie vaskerier

Nortec TotalCare koncept vaskerier - nye investerings-, drifts- og vedligeholdelsesfrie vaskerier Nortec TotalCare koncept vaskerier - nye investerings-, drifts- og vedligeholdelsesfrie vaskerier Konceptvaskerier til bl.a. boligforeninger, ejerforeninger, andelsboligforeninger og private udlejningsselskaber

Læs mere

AC Anneks R U M T I L F R I H E D

AC Anneks R U M T I L F R I H E D AC Anneks R U M T I L F R I H E D HVEM ER VI? Med mange års erfaring inden for tømrerfaget har AC Byg udvidet sin strategi med at bygge enkle og unikke kvalitetsannekser med mange anvendelsesmuligheder

Læs mere

Borgerdialog og MED-møde. Budgetproces 2016

Borgerdialog og MED-møde. Budgetproces 2016 Borgerdialog og MED-møde Budgetproces 2016 Frederikssund Kommune Budget 2016 Frederikssund Kommune skal til enhver tid drives så effektivt som muligt til glæde for alle borgere og virksomheder. Den aktuelle

Læs mere

Professionel støjservice

Professionel støjservice Professionel støjservice Profil: Støjakustik leverer støjdæmpning og akustikløsninger til industri, den offentlige sektor og til private. Vi har 20 års erfaring og anvendes som specialister og rådgivere

Læs mere

ER DET MULIGT? Op til 800 m kantsten produceret og indbygget på én dag!

ER DET MULIGT? Op til 800 m kantsten produceret og indbygget på én dag! ER DET MULIGT? Op til 800 m kantsten produceret og indbygget på én dag! FOR OS ER DET! Læs videre og se, hvordan... LØSNINGEN SR-Gruppen og glideformsstøbning in situ. Vi støber og indbygger i én arbejdsgang:

Læs mere

M O B I L V Æ G G E F O L D E V Æ G G E G L A S V Æ G G E S P E C I A L D Ø R E Den bedste løsning

M O B I L V Æ G G E F O L D E V Æ G G E G L A S V Æ G G E S P E C I A L D Ø R E Den bedste løsning M O B I L V Æ G G E F O L D E V Æ G G E G L A S V Æ G G E S P E C I A L D Ø R E Den bedste løsning FLEKSIBLE OG FUNKTIONELLE LØSNINGER TIL OPDELING AF RUM Den mest effektive udnyttelse af dyre kvadratmetre

Læs mere

2015/ 2016. For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau

2015/ 2016. For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau 2015/ 2016 For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau AMBITIONER? Idrætslinjen giver dig mulighed for: At udvikle dig i et idrætsmiljø sammen med andre talentfulde idrætsudøvere og med kvalificerede

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Projektbeskrivelse kunstgræsbane

Projektbeskrivelse kunstgræsbane Projektbeskrivelse 2017 - kunstgræsbane IF Midtdjurs Fodbold arbejder hårdt på at kunne realisere et kunstgræsbaneprojekt på det kommunale baneanlæg bag hal og klubhus i Ryomgård. Vi er i tæt dialog med

Læs mere

BETALT MINI-ARENA ER 100% REKLAMEFINANSIERET. arena MINI

BETALT MINI-ARENA ER 100% REKLAMEFINANSIERET. arena MINI -ARENA ER BETALT 100% REKLAMEFINANSIERET INDBYDENDE Praktisk og indbydende Hvorfor ikke kombinere høj kvalitet med en nydelig og indbydende platform for unge mennesker? Det fremmer motivationen til bevægelse

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

Etablering af et internationalt sundheds og livsstilseksperimentarium på Djursland

Etablering af et internationalt sundheds og livsstilseksperimentarium på Djursland Ansøgning til Region Midtjylland: (Prækvalifikation - internationalt Fyrtårn) Hermed fremsendes en meget kort summarisk beskrivelse af vores idé til et internationalt fyrtårn i Østjylland. Tilsagnsskrivelser

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse

Spørgeskemaundersøgelse Spørgeskemaundersøgelse Hvad er en god golfoplevelse for dig og hvad forstår du ved spillekvalitet fra 1 teested til 18 green? Baggrund Denne undersøgelse er et led i en Skandinavisk undersøgelse der skal

Læs mere

VELKOMMEN TIL HI CAMPUS 2014

VELKOMMEN TIL HI CAMPUS 2014 VELKOMMEN TIL HI CAMPUS 2014 HI CAMPUS 2014 INDHOLD 1. Vejledning i gulvtyper 2. Kreativ indretning af haller hvad er muligt? 3. Hvad kan Virklund Sport bidrage med? VIRKLUND SPORT HISTORIEN OM OS - 1956

Læs mere

Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S S. 2 Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S Lars Knudsgaard startede Byggefirmaet Knudsgaard A/S som en traditionel tømrervirksomhed i 1997. Virksomheden har siden fastholdt en ekspansiv vækst og har

Læs mere

Nordisk innovation Porduktkatalog

Nordisk innovation Porduktkatalog Nordisk innovation Porduktkatalog ROTTESPÆR TX11 STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø200mm, også til strømpeforet rør i ovenstående dimensioner Udført i

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD VELKOMMEN ALT SAMLES OG PRØVEOPSTILLES INDEN AFSENDELSE VI SKABER

Læs mere

BANERAPPORT INTRODUKTION

BANERAPPORT INTRODUKTION Holbæk Golf Klub, 25. Juni 2012 INTRODUKTION Undertegnede banekonsulent besøgte Holbæk Golfklub (HGK) mandag den 25. juni 2012 med henblik på rådgivning omkring roughpleje på golfbaner samt tilsyn med

Læs mere

TRIBUNESTOLER OG TELESKOPTRIBUNER

TRIBUNESTOLER OG TELESKOPTRIBUNER TRIBUNESTOLER OG TELESKOPTRIBUNER VINDER-KOMFORT! Der stilles ofte større krav om at idrætsanlæg skal fungere som multianlæg for at opnå en bedre udnyttelsesgrad. Dette kræver komfortable og funktionelle

Læs mere

Projektbeskrivelse Grindsted Tennis Klub

Projektbeskrivelse Grindsted Tennis Klub Lidt om Grindsted Tennis Klub: Grindsted Tennis Klub (CVR-nummer: 89084814) blev stiftet i 1922, og er i dag en sports forening med ca. 125 aktive medlemmer. Vi har fire baner og et dobbelt klubhus med

Læs mere