D- Licens Distrikt 14

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "D- Licens Distrikt 14"

Transkript

1 DRF`s 5 værdier: Hæderlighed Sikkerhed først Dygtiggørelse for alle Passion heste som livsstil Harmoni - mellem mennesker, hest og natur Horsemanship Essensen af horsemanship er, at man som menneske har en naturlig dominans af heste/ponyer, uden at der benyttes vold, hverken fysisk eller psykisk. Ryttere bør sætte sig ind i, hvordan heste/ponyer kommunikerer og benytter kropssprog og signaler, som heste/ponyer kan genkende fra sit eget adfærdsmønster. Det drejer sig om at skabe et sprog som heste/ponyer forstår det er lettere for os at tillempe vores sprog til heste/ponyer, end det er for heste/ponyer at lære at tale. Horsemanship er: At omgås heste/ponyer på heste/ponyers præmisser rent sprogligt for derved at undgå situationer, der kan udløse vold. Horsemanship betyder bl.a, at man kan kontrollere sit temperament, fordi man har indblik i heste/ponyers adfærdsmønster.

2 ETISKE REGLER FOR OMGANG MED HESTE 1. Indenfor al ridesport skal hensynet til hesten prioriteres over alt andet. 2. Hestens velfærd skal gå forud for avlerens, trænerens, rytterens, ejerens, hestehandlerens, stævnearrangørens, sponsorernes og officials interesser og ønsker. 3. Omsorg for, og den veterinærmedicinske behandling af hesten, skal alene have til formål, at fremme dens sundhed og velbefindende. 4. En god foderstand, hygiejne samt overholdelse af forsvarlige sikkerhedsforskrifter skal til stadighed tilstræbes. 5. Under transport af heste skal der sikres god renligholdelse og ventilation i transportvognen, og hesten skal hyppigt fodres og vandes. 6. Det er af stor betydning til stadighed at forbedre uddannelsen i træning og håndtering af hesten, samt at fremme veterinærmedicinske studier. 7. Rytternes personlige ridefærdighed, hestefaglige viden og kunnen skal udvikles, da disse faktorer er af stor betydning for hestens trivsel og velfærd. 8. Enhver form for ridning og træningsmetoder skal tage hensyn til, at hesten er et levende væsen, og må således ikke omfatte fysisk eller psykisk vold overfor hesten. 9. Enhver klub under Dansk Ride Forbund, og alle medlemmer af disse klubber er forpligtiget til at respektere hestens ret til omsorg, pleje og god behandling. 10. De reglementariske bestemmelser indenfor ridesporten vedrørende hestens behandling, velfærd og sundhedstilstand, skal overholdes ikke blot under deltagelse i stævner, men nok så vigtigt under den daglige træning. Nævnte reglementariske bestemmelser skal kontinuerligt revideres for at sikre hestens velfærd.

3 Daglige regler for omgang med heste. Der er nogle få regler man altid bør følge udover ikke at løbe, råbe og skrige i nærheden af hesten/ponyen. Hav altid din hest/pony forsvarligt bundet og træk den aldrig uden at have et tov eller en tøjle at trække den i. Luk den ikke ind til et andet dyr på fold uden at have ejerens tilladelse, hvis der ikke er tale om en fælles fold. Benyt ikke staldgangen som opstaldning det generer andre, der skal forbi og hesten/ponyen har ikke adgang til sit vand og stråfoder, hvis den skal stå på staldgangen i mange timer. Sørg for at tjekke vandkoppen dagligt også selvom der er ansatte i stalden. Det er vigtigt, at din hest/pony har adgang til vand hele tiden. Tag ikke din hund med på rideskolen/i klubben, i stalden eller til stævne, hvis ikke du har 100% kontrol over den og hav den altid i snor den er et rovdyr og de fleste heste er ikke vant til hunde, og er bange for dem. Etik indenfor ridesporten Etik er et sæt regler om, hvordan man bør opføre sig, når man er på rideskolen eller i klubben overfor sine kammerater, sin ridelærer og sin hest/pony, samt hvordan man bør opføre sig til stævner overfor dommere, konkurrenter, og stævnearrangører.

4 Stævnetyper DRF har 4 stævnetyper, hvoraf de 3 kræver ryttelicens/id-bevis og gyldigt vaccinationsbevis. De benævnes A, B, C og D. A er elitestævner og B stævner er landsstævner, de er åbne for ryttere fra hele Danmark. A og B stævner kan mikses således, at det f.eks. er et A stævne i dressur og et landsstævne i springning eller omvendt. C stævner er distriktsstævner, disse afholdes i distrikterne. Der kan være enkelte distriktsklasser ved landstævner. D stævner kaldes også klubstævner eller udvidede klubstævner. De afholdes i lokalområdet for klubbens medlemmer og et begrænset antal klubber. Der kræves kun gyldigt vaccinationsbevis til D stævnerne. Til alle type stævner udskrives et sæt propositioner, som angiver hvilke klasser, der afvikles til stævnet, og hvilke forudsætninger du skal have som ekvipage (hest og rytter) for at starte de forskellige klasser. Disse propositioner kan findes på og på klubbernes hjemmesider. Fælles for alle disse stævne typer er, at DRF`s reglement er gældende og skal overholdes. Der findes også internationale stævner. De afholdes efter det internationale rideforbund FEI`s reglement.

5 Propositioner Inden man melder til stævner er det vigtigt, at man er klar over hvilke klasser, man kan starte med sin hest/pony. Der kan være nogle begrænsninger med hensyn til hvilke klasser heste/ponyer må starte rent aldersmæssigt (4-års, 5-års eller 6 års klasser udskrives i dressur og springning) og hvilke sværhedsgrader, der må startes til det samme stævne. Derudover kan der være restriktioner til de enkelte stævner med hensyn til, hvor mange klasser man må starte der kan være særlige regler i distriktet i forhold til DRF`s reglement f.eks. at der kun må startes 4 klasser på 4 dage eller lignende. Propositioner findes på Infosport: Ridning Stævnekalender Under kalender søges i søgefeltet efter det ønskede stævne. Husk område, distrikt du vil ride i. Niveau ex. distriktsstævne C.

6 Eksempel på et sæt propositioner til D-stv: STÆVNEINFORMATION STÆVNE: Farsø Rideklub s udv. klubstævne Spring/Dressur ARRANGØR: 17/06-18/ Farsø Rideklub Farsø Ridehal Svingelbjergvej Farsø Anmeldelsesfrist: Efteranmeldelse: Stævnegebyr 5.00 Mod dobbelt indskud YDERLIGERE INFORMATION: INDSKUD/OPSTALDNING Opstaldning - Box Opstaldning - Fast Spiltov Opstaldning - Stævnespiltov Der indbetales depositum på 50,00 kr pr. opstaldning, med sendes anmeldelsen. Bokse og Fast spiltov i begrænset antal. Der er ikke mulighed for el. ALMINDELIGE BESTEMMELSER Overdommer: Stævnet er åbent for følgende distrikter:</b< td> Afviklingssted:</B< td> Kontaktperson:</B< td> Anmeldelsesadresse:</B< td> Område 4 og 5 i Distrikt 14 samt Aalestrup rideklub Farsø rideklub, Svingelbjergvej, 9640 Farsø Charlotte Jensen, tlf / Charlotte Jensen, Fandrupvej 63, 9640 Farsø Sekretariatets tlf:</b< td> /

7 Eksempel på en heste dressur klasse: DATO: KLASSE: Klassebeskrivelse: Åben for: Springhøjder: Max antal startende: 0 Prioritet: 4 : Farsø Rideklub s udv. klubstævne, LC1-A&B Heste DLC1A hest Indskud: Efteranmeldelse: Dotering Område 4 og 5 i Distrikt 14 samt Aalestrup rideklub Eksempel på en pony spring klasse: DATO: KLASSE: 29 : Farsø Rideklub s udv. klubstævne, LC Ponyspringning Klassebeskrivelse: SLC P Åben for: Område 4 og 5 i Distrikt 14 samt Aalestrup rideklub Springhøjder: Max antal startende: 0 Prioritet: Indskud: Efteranmeldelse: Dotering Metode: B4 Tempo: 225 Eksempel på en hest spring klasse: DATO: KLASSE: Klassebeskrivelse: Åben for: Springhøjder: Max antal startende: Prioritet: 39 : Farsø Rideklub s udv. klubstævne, LC Springning SLC H Område 4 og 5 i Distrikt 14 samt Aalestrup rideklubkvalifikation til Danske Bank Cup. Ekvipager fra Aalestrup rideklub kan ikke kvalificere sig til dette. 100 cm. Indskud: Efteranmeldelse: Dotering Metode: B3 Tempo: 250

8 D- Licens Distrikt 14 Nødvendige papirer Vaccinationsbevis For at starte stævner er det vigtigt at din hest/pony er vaccineret, og er i besiddelse af et gyldigt vaccinationskort. Den skal have er basisvaccination, dvs. to vaccinationer med mindst 21 dage og max. 92 dages mellemrum, derefter skal den revaccineres indenfor 365 dage. Der foretages stikprøvekontrol af disse vaccinationskort til de fleste stævner, og du kan risikere at blive bortvist fra stævnepladsen, hvis din hest/pony ikke er vaccineret korrekt. Vaccinationer foretages af din dyrlæge, som også udfylder vaccinationskortet. Dette kan være i dit hestepas/id bevis eller på et separat kort.

9 Hvis man skal ride C,B og A stævner, skal hesten have et konkurrencepas. Regler for konkurrencepas Udseende Alle pas indeholder de samme basale oplysninger, men af hensyn til avlen er der nogle layoutmæssige forskelle. Er tale om konkurrenceheste er DRF's godkendelse angivet i passet. Bordeux omslag "Registreringsattester" i et dansk avlsforbund. Avlsforbundets logo er angivet på forsiden af passet. Blåt omslag "Afstamningsoplysninger" enten i et dansk avlsforbund, avlsforbundets logo er da angivet på forsiden af passet eller udenfor et bestemt avlsforbund (krydsninger og lign.), Landsudvalget for Hestes logo er da angivet på forsiden af passet. Grønt omslag Heste med afstamningscertifikat, som ikke er udstedt af Landskontoret for Heste eller heste med ukendt afstamning. Det danske pas er p.t. sendt til godkendelse hos FEI, idet det er hensigten at også FEI-passet bliver integreret, så der kun er tale om et hestepas ID-bevis Er et grønt plastikomslag, dette kan være i ½A5 format, der ligeledes indeholder oplysninger om hestens/ponyens fødselsdata, afstamning, udseende og dens identifikationsnummer og er ligeledes udstedt af Landskontoret for heste. ID- beviser udstedt før 1. april 2001 er fortsat gældende og skal ikke ombyttes til konkurrencepas.

10 Ponymåling En pony er en hest indtil den er målt og kategoriseret af to autoriserede ponymåler. Der findes tre kategorier indenfor ponyer. Kategori 1 er fra cm til 148 cm uden sko. Kategori 2 er fra cm til 140 cm uden sko. Kategori 3 er til og med 130 cm uden sko. Hvis ponyen har sko på lægges 1 cm til målet. Ponyer måles først fra de er 4 år. Til og med det ottende år måles ponyen en gang om året. Ældre ponyer, der er målt første gang efter 1/ , skal måles 2 gange - i forskellige år - for at være færdigmålt, også importerede ponyer. Ponyer uden officiel dokumentation af alder Rideforbundet har ændret reglement, således at alle ponyer, der ikke er stambogsført i et EU-anerkendt avlsforbund eller i et andet officielt anerkendt stambogskontor, fremover skal have dokumenteret alderen skriftligt af en dansk FEI-dyrlæge eller en dansk hestepraktiserende dyrlæge. Dvs. at alderen skal dokumenteres officielt af en dansk FEI-dyrlæge eller en dansk hestepraktiserende dyrlæge, hvis hesten ikke har original stamtavle, certifikat eller hestepas, hvoraf den nøjagtige alder fremgår. Dette betyder, at besigtigere ikke må besigtige ponyer uden officiel dokumentation af alder, før der forelægger en erklæring fra en dansk FEI-dyrlæge eller en dansk hestepraktiserende dyrlæge. Evt. erklæring fra FEI-dyrlæge eller en dansk hestepraktiserende dyrlæge skal indsendes til Landscentret Heste sammen med ansøgningen om udstedelse af hestepas. Oversigt over danske FEIdyrlæger:

11 Hvis man skal ride C,B og A stævner, skal rytteren have licens. Ridemærker og rytterlicens: Ryttere, der er fyldt 12, eller som fylder 12 i løbet af stævneåret, skal have bestået Ridemærke 1 og 2 samt rytterlicenskurset, før de kan erhverve rytterlicens. Voksne selvstuderende Grundet kravene til Rytterlicens er der voksne ryttere, der på kort tid skal ud og erhverve sig Ridemærke 1 og 2 samt Rytterlicensprøven. Kan læse teorien som selvstudie og derefter melde sig til prøverne. Klubmedlemskab: Ryttere der starter stævner under DRF skal være medlem af en klub under DRF.

12 Anmeldelsesblanket For at melde til stævnet skal du udfylde en anmeldelsesblanket, der kan down loades fra DRF`s hjemmeside. Anmeldelsesblanketten skal udfyldes korrekt dvs. at alle felter skal være udfyldt, og den skal være let læselig, så det er nemt for sekretariatet, at taste de data ind, de skal bruge, når de skal lave program og startlister. Derudover skal anmeldelsen være vedlagt startpenge, samt penge for opstaldning. Den skal være indsendt inden sidste tilmeldings frist. Det er vigtigt at anmeldelsen kommer til tiden, så arrangøren har en chance for at lave så optimal en tidsplan så mulig, bestille dommere og finde hjælpere. Hvis ikke der er tilmeldinger nok ved anmeldelsesfristens udløb, kan du risikere, at stævnet bliver aflyst. Klubben har ret til at se bort fra din anmeldelse, hvis den ikke er modtaget rettidigt/korrekt udfyldt eller manglende vedlagt betaling. Startpengene dækker udgifterne i forbindelse med stævnet ex. dommere, doteringer, ærespræmier. Kan du af en eller anden grund ikke komme til start i en konkurrence, du har tilmeldt dig, skal du huske at melde fra iht. propositionerne. Her er angivet hvor og hvornår du kan melde fra. At du melder fra er vigtigt i forhold til eventuelle ventelister. I propositionerne kan du også se om der er mulighed for at efteranmelde, ofte er det ikke muligt i dressur, da der kan være venteliste til mange klasser. I springning kan det som oftest lade sig gøre, men her er der en tidsfrist, der skal overholdes tidsfristerne er angivetspringreglementet. Anmeldelsen kanfindespå:

13 Dansk Rideforbunds Reglement DRF`s reglement kan down loades fra i pdf format. Reglementet består af: Almindelige bestemmelser: Her kan du finde generelle oplysninger om det at starte stævner og om DRF. Derudover skal du bruge et disciplinreglement: Springning/dressur/military/voltigering/distanceridning. Midlertidige bestemmelser: Bestemmelser for diverse mesterskaber under DRF. I reglementet kan du finde alle oplysninger der er nødvendige for at kunne deltage i konkurrence: - at være korrekt påklædt - hvilken trense/sadel/bid m.v der må anvendes i de forskellige discipliner/klasser - hvilke hjælpemidler der må bruges på opvarmningsbanen og konkurrencebanen o.s.v

14 Ankomst til stævnepladsen Inden du melder til et stævne, skal du overveje, om du skal have en hjælper med, eller om du kan klare det alene. Er der f.eks. nogen, der kan holde din hest i forbindelse med banepåvisning. Hvem der skal hjælpe på opvarmningsbanen, og ved disse hjælpere hvordan man opføre sig så de ikke generer, de andre ryttere som varmer op. Når du ankommer til stævnepladsen, bør du hurtigst mulig undersøge, hvor din hest/pony skal opstaldes, hvis du har bestilt opstaldning. Du kan henvende dig til staldmanden eller i sekretariatet. Men der vil ofte hænge opstaldningslister uden for stalden. Det er vigtigt, at du og dine forældre sikre sig, at hesten/ponyen kommer forsvarligt og sikkert ud af traileren/hestetransporten, og at den ikke bare opbindes et tilfældigt sted ex. en vaskeplads, hvor den kan være til gene for andre. Den har heller ikke mulighed for at få vand/stråfoder og den vil ikke tisse, hvis ikke der er halm/spåner el. græs under den. Regler for longering og ridning på stævnepladsen skal overholdes, disse kan fås i sekretariatet. Du skal sikre dig, at din trailer/hestetransport ikke holder så den generer andre, hvis de skal læsse deres hest/pony. Når du rengør din trailer/transporter, skal du sikre dig, at du kommer af med gødning mv. på møddingspladsen. Sørg for at du har en, der holder øje med din hest/pony, mens du finder ud af, hvor den skal opstaldes. Der skal i visse tilfælde specielt kørekort til ved kørsel med trailer/transporter. Du/dine forældre bør sikre sig, at forsikringerne er i orden på dig/din pony/hest og jeres bil/trailer/transporter.

15 Sekretariatet Sekretariatet er det sted, du henvender dig, når du ankommer til stævnepladsen. Det er her, du skal vise dine papirer og får udleveret dit stævnenummer. Her kan du også få svar på de øvrige spørgsmål, du har i forbindelse med stævnet. Her kan du få oplyst dine starttider, hvornår en klasse forventes afviklet, hvem der er dommer i klassen og få dine dressurkritikker, når klassen er slut. Du kan henvende dig i sekretariatet, hvis du syntes, du er blevet uretfærdigt behandlet og gerne vil protestere eller bare snakke med dommeren om det, som skete. Nedlæggelse af en protest er beskrevet i DRF`s reglement og denne procedure skal overholdes. Du skal ligeledes huske, at DRF har mulighed for at sanktionere mod dig, hvis der kommer en klage over uberettiget start, mishandling af din hest/pony, overtrædelse af reglementet. Sanktionsmulighederne er angivet i reglementet. Opvarmningsbanen: Inden ekvipagen skal i konkurrence, skal hesten varmes op. Dette sker på opvarmningsbanen. Her skal man følge rideretningen. Hvis man skal ride modsat de øvrige ryttere, må man ikke være til fare for dem. Opvarmer man til springning, skal springene altid springs iflg. de rød/hvide markeringer, der er på springet. Man må aldrig ride bag et spring, der opvarmes på. Hvis man rider foran springet, skal man være MEGET opmærksom på om der opvarmes på springet eller banen er fri.

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7 Propositioner for Rideklubben Strøgården udv. klubstævne i dressur og spring for Pony og Hest den 26 og 27/5-2012, med 1 afd. af klubmesterskab for privatryttere om lørdagen. Lørdag d. 26/5 2012 Dressur

Læs mere

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening Side 1 af 5 Fjordhesten Danmark og Stævne Syd afvikler i samarbejde med Revsø og Omegns Rideklub og Trekantens Køreselskab Stævne Syd og DM Stævnet afholdes den 4. 6. september 2015 på Revsø Rideskole,

Læs mere

Ridestævners ABC. Ponymål Kategori 2 er mellem 131-140 cm uden sko i stangmål. Kategori 3 er max 130 cm uden sko i stangmål

Ridestævners ABC. Ponymål Kategori 2 er mellem 131-140 cm uden sko i stangmål. Kategori 3 er max 130 cm uden sko i stangmål Ridestævners ABC Fra BRKs side vil vi her prøve at synliggøre væsentlige detaljer omkring de forskellige typer stævner, og hvilke ændringer der er i reglementet for det indeværende år i forhold til dressur

Læs mere

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg)

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg) Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud ved stævner: Hest: - Spring 120,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 180) - Dressur 140,- pr. klasse (Efteranmeldelse

Læs mere

Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF:

Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF: Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement redigeret januar 2018. Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF: Hest: - Spring 130,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 190)

Læs mere

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg)

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg) Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf. DRF s reglement redigeret april 2018. Indskud Hest: - Spring 130,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 195) - Dressur 150,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 300) - Distriktsmesterskaber

Læs mere

Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015. Holbækmesterskaberne 1. afdeling

Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015. Holbækmesterskaberne 1. afdeling Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015 Holbækmesterskaberne 1. afdeling Klasse 1.: LC2-B Pony dressur Klasse 7: LC2-A Hest dressur Åben for: Ekvipager som starter klasse 2 Åben for:

Læs mere

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 1. Generelt. DRF reglement er gældende ved alle C-stævner i DSR med følgende tilføjelser, der er vedtaget på DSR årlige

Læs mere

Ridestævners ABC. Alle informationerne kommer fra DRFs reglementer Stævnetyper:

Ridestævners ABC. Alle informationerne kommer fra DRFs reglementer Stævnetyper: Ridestævners ABC Fra BRKs side vil vi her prøve at synliggøre væsentlige detaljer omkring de forskellige typer stævner, og hvilke ændringer der er i reglementet for det indeværende år i forhold til dressur

Læs mere

Væsentlige reglementsændringer 2013

Væsentlige reglementsændringer 2013 Væsentlige reglementsændringer 2013 Fællesbestemmelser 11. SMITSOMME SYGDOMME En stævneplads, som har været anbefalet lukket af en dyrlæge på grund af smitsom sygdom, kan tidligst afholde stævner 10 dage

Læs mere

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2019

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2019 Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2019 Fællesbestemmelser for distriktsmesterskaber 2019 Bemærk at propositioner for military-, distance- og TREC-stævner skal godkendes af DRF s respektive disciplinudvalg

Læs mere

Alle anvisninger fra stævnepersonale skal følges - følges anvisningerne ikke, risikeres det at man bliver nægtet start.

Alle anvisninger fra stævnepersonale skal følges - følges anvisningerne ikke, risikeres det at man bliver nægtet start. Rytterinformation: Adresse: Ringsted Sports Rideklub/Team Cabe, Ejlstrupvej 121, 4100 Ringsted Alm. Bestemmelser: Ankomst & opstaldning: Ansvar: Se DRF s reglement. Opstaldning foregår i teltstald. Ankomst

Læs mere

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016 Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016 Fællesbestemmelser for distriktsmesterskaber 2016 Generelt Nedenstående regler er gældende for afvikling af distriktsmesterskaber i 2016 i Dansk Ride Forbunds

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 23. - 24. september 2017 Lørdag 23. september 2017 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Der må være trækker

Læs mere

Propositioner til Trakehner-Avlsforbundets Elitestævne den 22. 24. August 2014 på Broholm

Propositioner til Trakehner-Avlsforbundets Elitestævne den 22. 24. August 2014 på Broholm Propositioner til Trakehner-Avlsforbundets Elitestævne den 22. 24. August 2014 på Broholm Fredag den 22. august 2014: Klasse 1: Øveklasse v/peter Fischer Åben for alle 5 års og ældre heste. Maks. 15 deltagere.

Læs mere

I uddannelsesklasser (dressur + spring) betales der indskud, kr. 60 (Efteranmelselse kr. 120).

I uddannelsesklasser (dressur + spring) betales der indskud, kr. 60 (Efteranmelselse kr. 120). Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud ved stævner: Heste kr. 120 pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 240). Distriktsmesterskaber 240 pr. klasse

Læs mere

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 19

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 19 Ryttermærker 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 19 Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 5 1. Almindelige bestemmelser... 5 II SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR RYTTERMÆRKERNE... 7 1. Rytterens påklædning...

Læs mere

Midtsjællands Rideklub

Midtsjællands Rideklub Midtsjællands Rideklub C-stævne 19-21. maj 2017 m. Seierskilde Sports Cup, DISM for pony hold, og Sjællandsmesterskab for U18, U25, senior og para. Propositioner Fredag d. 19. maj 2017 1 LB1-B, pony Åben

Læs mere

Paradressur-reglement 1. UDGAVE GÆLDENDE FRA 28. maj 2018 www. r ideforbund.dk

Paradressur-reglement 1. UDGAVE GÆLDENDE FRA 28. maj 2018 www. r ideforbund.dk Paradressur-reglement 1. UDGAVE GÆLDENDE FRA 28. maj 2018 www. r ideforbund.dk Paradressur - Tillæg til dressurreglementet 2018 Retningslinjer for etisk korrekt anvendelse af hesten til ridesport 1. Indenfor

Læs mere

Klubmesterskab regler

Klubmesterskab regler Klubmesterskab regler Udover nedenstående regler henvises i øvrigt til propositionerne for stævnet. Rytteren skal have været medlem af LØSR i de seneste 3 måneder for at kunne deltage i LØSR s klubmesterskaber.

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 17. -18. september 2016 Lørdag 17. september 2016 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Pony Klasse 2: 60

Læs mere

Vilhelmsborg d. 27 29. juni 2014

Vilhelmsborg d. 27 29. juni 2014 2. udgave januar 2014 Breddestævner 2014 Distrikt 14 Kvalifikationer til Landsfinalerne 2014 Vilhelmsborg d. 27 29. juni 2014 Vigtig information Breddeudvalget distrikt 14 Kontaktpersoner: Sharon Grøn,

Læs mere

Regler for LØSR s klubmesterskaber

Regler for LØSR s klubmesterskaber Regler for LØSR s klubmesterskaber Gældende fra 2014 Revideret 2018 Udover nedenstående regler henvises i øvrigt til propositionerne for stævnet. 1. Ved klubmesterskabsstævnet afholdes der samtidig LØSR

Læs mere

10 års Jubilæum. Voltigeringsstævne. i Møllebakkens Rideklub 17.april -19.april 2015. Almindelige bestemmelser

10 års Jubilæum. Voltigeringsstævne. i Møllebakkens Rideklub 17.april -19.april 2015. Almindelige bestemmelser 10 års Jubilæum Voltigeringsstævne i Møllebakkens Rideklub 17.april -19.april 2015 Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Møllebakkens Rideklub, Præstemarksvej 4, 4241 Vemmelev Kontaktperson/(er) Pernille

Læs mere

DANSK RIDE FORBUND DISTRIKT 11 /13 Stævnesæson Revideret 8 jan Struktur omkring E- og D-stævner

DANSK RIDE FORBUND DISTRIKT 11 /13 Stævnesæson Revideret 8 jan Struktur omkring E- og D-stævner DANSK RIDE FORBUND DISTRIKT 11 /13 Stævnesæson 2017. Revideret 8 jan. 2017. Struktur omkring E- og D-stævner Reglement rettelser træder i kraft den 1. januar 2017, de ændrede regionsrettelser fra 1. april

Læs mere

D og E-stævner

D og E-stævner D og E-stævner 2019-2020 Før stævnet 14 dage før stævne dato, skal det ligge på Equipe med klasser som er oprettet på GO. 7 dage før stævne dato, skal der ligge en liste på Equipe med alle official navne

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement BLÅ skrift = om formulering, ingen ændringer. RØD skrift = ændring/ tilføjelse. Tekst med streg over slettes. Gældende fra 01.01.2019 1. Formål Formålet med at afvikle

Læs mere

Stævneadministration på DRF Portalen

Stævneadministration på DRF Portalen Stævneadministration på DRF Portalen Oprettelse af stævnetermin Efter login på portalen klikkes på Stævner -> Opret stævne. Udfyld de viste felter. Klik herefter på Gem (i bunden af skærmen, kan ikke ses

Læs mere

EOR voltigestævne d juni 2013

EOR voltigestævne d juni 2013 Almindelige bestemmelser Esbjerg og Omegns rideklub Sjelborgkirkevej 30 Sted 6710 Esbjerg V Pris i kr. Kontaktperson/(er) Læge/ dyrlæge/ smed Dommere: Teknisk Delegeret: Opstaldning Forplejning Overnatning

Læs mere

Fjordhesten Danmark - Sportsreglement

Fjordhesten Danmark - Sportsreglement Fjordhesten Danmark - Sportsreglement Gældende fra 01.01.14 1. Formål og gyldighed Formålet med reglementet er at sikre at hestens tarv respekteres, og at skabe lige og fair vilkår ved deltagelse i konkurrencer.

Læs mere

DANSK RIDE FORBUNDS CHAMPIONAT FOR UNGHESTE POWERED BY PAVO & EVERHORSE BESTEMMELSER DRESSUR 2016

DANSK RIDE FORBUNDS CHAMPIONAT FOR UNGHESTE POWERED BY PAVO & EVERHORSE BESTEMMELSER DRESSUR 2016 DANSK RIDE FORBUNDS CHAMPIONAT FOR UNGHESTE POWERED BY PAVO & EVERHORSE BESTEMMELSER DRESSUR 2016 Dansk Ride Forbunds Championat for Ungheste er en konkurrence for 4-, 5-, og 6-års dressurheste Vinderen

Læs mere

Endagsstævne d. 20. maj 2013

Endagsstævne d. 20. maj 2013 Almindelige bestemmelser Sted Stenlille Sportsrideklub, Ostrupvej 18, 4295 Stenlille Pris i kr. Kontaktperson/(er) Læge/ dyrlæge/ smed Dommere: Teknisk Delegeret: Opstaldning Forplejning Trine Johansson

Læs mere

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk.

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk. Propositioner for Breddestævner kvalifikationer 2012 Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup og 1. kvalifikation Lørdag 17. Marts 2012 Anmeldelsesfrist

Læs mere

Vestjysk Voltige d maj 2012

Vestjysk Voltige d maj 2012 Almindelige bestemmelser Vestjysk Rideklub Sted Engdraget 26, 6800 Varde Pris i kr. Kontaktperson/(er) Læge/ dyrlæge/ smed Dommere: Teknisk Delegeret: Opstaldning Forplejning Overnatning Ankomst. Musik

Læs mere

Nordvestsjællands Rideklub

Nordvestsjællands Rideklub Nordvestsjællands Rideklub - vil gerne byde ryttere og tilskuere velkommen til D-stævne i Spring og Dressur for Hest og Pony m/2.kvalifikation i D4 cups spring! Den 5.-6. maj 2012 Rytterinfo: Anmeldelser

Læs mere

Stævnetype: A B C Show Antal dage: Klub: Dato: Stævneleder: Adresse: Telefon:

Stævnetype: A B C Show Antal dage: Klub: Dato: Stævneleder: Adresse: Telefon: DANSK RIDE FORBUND - Brøndby Stadion 20-2605 Brøndby Stævnerapport Military Modtaget: (udfyldes af DRF) Stævnetype: A B C Show Antal dage: 1 2 3 Klub: Dato: Stævneleder: Adresse: Telefon: E-mail: Stævnets

Læs mere

Klasser til TAF s Elitestævne den 21. - 23. august 2015 hos Allerupgaard, Odense SØ.

Klasser til TAF s Elitestævne den 21. - 23. august 2015 hos Allerupgaard, Odense SØ. Klasser til TAF s Elitestævne den 21. - 23. august 2015 hos Allerupgaard, Odense SØ. Fredag den 21. august Klasse 1: Showklasse ved dommer Peter Fischer Skriv hvilken klasse, du vil ride. Du rider programmet

Læs mere

DM & DRF mesterskaber i Voltigering 2012 Voltigeklubben Thommysminde september

DM & DRF mesterskaber i Voltigering 2012 Voltigeklubben Thommysminde september Almindelige bestemmelser Sted Kontaktperson/(er) DM & DRF mesterskaber i Voltigering 2012 Voltigeklubben Thommysminde 28.-30. september Voltigeklubben Thommysminde (VKT) C/O ThommysmindeHesteCenter Hvejselvej

Læs mere

Breddestævner 2013 Distrikt 14 Kvalifikationer til Landsfinalerne 2013

Breddestævner 2013 Distrikt 14 Kvalifikationer til Landsfinalerne 2013 Breddestævner 2013 Distrikt 14 Kvalifikationer til Landsfinalerne 2013 Til alle stævnerne er der også klasser med enkelt starter, hvor man ikke skal deltage i kvalifikationsklasserne, for at være med.

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement Gældende fra 01.01.2018 1. Formål Formålet med at afvikle DM er at fremme sporten med fjordheste på et niveau, som skaber respekt om fjordhestens evner inden for de forskellige

Læs mere

Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3

Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 Ryttermærker 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. J AN UAR 2013 Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 II SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR RYTTERMÆRKERNE... 5 1. RYTTERENS PÅKLÆDNING...

Læs mere

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16 Ryttermærker 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16 2 0 1 6 Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 II SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR RYTTERMÆRKERNE... 5 1. RYTTERENS

Læs mere

Voltigeringsstævne i Møllebakkens Rideklub 28.marts-30.marts 2014

Voltigeringsstævne i Møllebakkens Rideklub 28.marts-30.marts 2014 Voltigeringsstævne i Møllebakkens Rideklub 28.marts-30.marts 2014 Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Møllebakkens Rideklub, Præstemarksvej 4, 4241 Vemmelev Kontaktperson/(er) Pernille Fenger Kudsk,

Læs mere

REGLER FOR EGNETHEDSTEST

REGLER FOR EGNETHEDSTEST REGLER FOR EGNETHEDSTEST 1 Formål Formålet er at afprøve hesten i springning eller dressur, for herved at undersøge dens egnethed og kvalitet i pågældende disciplin. 2 Forudsætninger Testen forudsætter

Læs mere

Skive Rideklubs hovedsponsor

Skive Rideklubs hovedsponsor Velkommen til Skive Rideklubs Hestedistriktsstævne Dressur og spring den 15. 17. juni 2012 med Kvalifikationsklasser i DRF Spring Championat og DRF Cup Hold Dressur Vi byder hermed alle ryttere, officials,

Læs mere

D-stævne mesterskab 2016

D-stævne mesterskab 2016 D-stævne mesterskab 2016 Et distrikt mesterskab for distrikt 9 på D-plan Et mesterskab for D-stævneryttere, individuelt og for Hold, i både spring og dressur. Individuelt - og holdmesterskab DRESSUR: Individuelt

Læs mere

Stævnerapport Military

Stævnerapport Military DANSK RIDE FORBUND - Brøndby Stadion 20-2605 Brøndby (Version 2015) Stævnerapport Military Modtaget: (udfyldes af DRF) Stævnetype: A B C Show Antal dage: 1 2 3 Klub: Dato: Stævneleder: Adresse: Telefon:

Læs mere

Para-dressur. - tillæg til Fælles bestemmelser og Dressurreglement 2017

Para-dressur. - tillæg til Fælles bestemmelser og Dressurreglement 2017 Para-dressur - tillæg til Fælles bestemmelser og Dressurreglement 2017 Generelt Dette reglement er gældende fra 1. april 2017, og erstatter alle tidligere udgaver af samme. A - Klassifikation Pararyttere

Læs mere

Rytterkategorisering i springning

Rytterkategorisering i springning Brøndby, 14. december 2009 Rytterkategorisering i springning Rytterkategoriseringen har rejst en del spørgsmål. Vi har nedenfor forsøgt at beskrive kategoriseringerne og overgangsordningerne, så de besvarer

Læs mere

3. Omsorg for, og den veterinærmedicinske behandling af hesten, skal alene have til formål, at fremme dens sundhed og velbefindende.

3. Omsorg for, og den veterinærmedicinske behandling af hesten, skal alene have til formål, at fremme dens sundhed og velbefindende. Fælles Bestemmelser 3. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR Retningslinier for etisk korrekt anvendelse af hesten til ridesport 1. Indenfor al ridesport skal hensynet til hesten prioriteres over alt andet.

Læs mere

Vestegns Mesterskaberne (VM)

Vestegns Mesterskaberne (VM) Vestegns Mesterskaberne (VM) opdateret april 2018 Vestegnsklubberne er: ARK, BAL, BNR, GLK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV og VER Vestegns Mesterskaberne er et fælles arrangement på D-stævneniveau. Vestegns

Læs mere

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD Lørdag d. 14. februar 2015 Kallehavegaard Rideklub byder hjertlig velkommen til internt klubstævne og fastelavn. Da juniorudvalget har valgt at afholde

Læs mere

Vestjysk Rideklub Engdraget 26, 6800 Varde. Henvendelse i sekretariatet

Vestjysk Rideklub Engdraget 26, 6800 Varde. Henvendelse i sekretariatet Sted. Vestjysk Rideklub Engdraget 26, 6800 Varde Kontaktperson. Sanne Lorenzen 20135706, Læge/dyrlæge /smed Henvendelse i sekretariatet Dommer. Kommer senere Teknisk delegeret Kommer senere Opstaldning

Læs mere

Helsinge rideklubs KLUBMESTERSKAB maj 2018

Helsinge rideklubs KLUBMESTERSKAB maj 2018 Helsinge rideklubs KLUBMESTERSKAB 19.-20. maj 2018 Dressur lørdag den 19. maj 2018 Klasse 1. LD2-B Pony Kval. til Gribskovmesterskab. Rideskoleheste tilladt. Klasse 2. LC2-B pony- Kval. til Gribskovmesterskab.

Læs mere

Almindelige og generelle bestemmelser:

Almindelige og generelle bestemmelser: Almindelige og generelle bestemmelser: STED: Kontaktperson: Tørring Rideklub, Hvilhusevej 17A, Tørring, 8983 Gjerlev J Al kontakt foregår til Charlotte Præstgaard 2334-9046 / cp1@live.dk Læge/dyrlæge/smed:

Læs mere

Hjælper vejledning for Herning Rideklub

Hjælper vejledning for Herning Rideklub Hjælper vejledning for Herning Rideklub 2017 1 Hjælper vejledning til stævner. En lille hjælper til hvad vi skal til stævner og et lille overblik på opgaverne til et stævne. Der er masser af muligheder

Læs mere

Vestegns Mesterskaberne

Vestegns Mesterskaberne Vestegns Mesterskaberne Vestegns Mesterskaberne afholdes én gang årligt i udendørssæsonen og er åbne for alle Vestegnsklubberne. Der afvikles at hold- og individuel-mesterskab, både for hest og pony i

Læs mere

Fjordhestens Venner Kronjylland s 35 års Jubilæumsstævne

Fjordhestens Venner Kronjylland s 35 års Jubilæumsstævne Fjordhestens Venner Kronjylland s 35 års Jubilæumsstævne Fjordhestens Venner Kronjylland indbyder til 35 års Jubilæumsstævne d. 1 oktober 2016 i Harridslev Rideklub, Halagervej 19A, 8930 Randers NØ Mønstring

Læs mere

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner Ungdomsudvalgets reglement til Ministævner 2013 1 af 9 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Stævnested... 3 Stævneafvikling... 3 Klasser... 4 Minimesterskaber... 5 Udklasning... 6 Beklædning... 7 Hjælpemidler...

Læs mere

Vejle Rideklubs lille stævneordbog

Vejle Rideklubs lille stævneordbog Vejle Rideklubs lille stævneordbog Vi håber, at vi med denne lille vejledning kan lokke flere med på banen - også helt bogstaveligt med på springbanen! Den lille ordbog til stævne-hjælpere er først og

Læs mere

DM og DRF- Mesterskaber i voltigering På Egholm Ridecenter

DM og DRF- Mesterskaber i voltigering På Egholm Ridecenter DM og DRF- Mesterskaber i voltigering På Egholm Ridecenter Almindelige bestemmelser Egholm ridecenter Trehøjevej 47B Sted 4070 Kirke Hyllinge Pris i kr. Kontaktperson Maria Frimark 25777653/ ma-fr-jo@ofir.dk

Læs mere

10. PONYER OG PONYMÅLING

10. PONYER OG PONYMÅLING 10. PONYER OG PONYMÅLING En pony er en hest, som er målt i henhold til Dansk Ride Forbunds regler for måling af ponyer og som har et stangmål på maksimalt 148 cm uden sko. Målingen foretages fra den højeste

Læs mere

Kåringsklasser lørdag d. 8. og søndag d. 9.august 2015. Søndag d. 9. August 2015. Hopper: 3- års 4- års 5- års samt ældre. Vallak

Kåringsklasser lørdag d. 8. og søndag d. 9.august 2015. Søndag d. 9. August 2015. Hopper: 3- års 4- års 5- års samt ældre. Vallak Frederiksborg Hesteavlsforening Sjælland Indbyder til Kåring og championat 2015 på Hovmarkens Ridecenter Slagelse Landevej 34, Gyldenholm, 4200 Slagelse 8.- 9. August 2015 med stor fest lørdag aften. Kåringsklasser

Læs mere

PROPORTIONER DANSK MESTERSKAB VOLTIGERING 2013.

PROPORTIONER DANSK MESTERSKAB VOLTIGERING 2013. PROPORTIONER DANSK MESTERSKAB VOLTIGERING 2013. AFHOLDELSE. Dato: 27-29/9/2013 Sted: Møllebakkens Rideklub Adresse til stævnepladsen: Præstemarksvej 4. 4241 Vemmelev. Tlf: 31 36 61 57 ORGANISATOR: Møllebakkens

Læs mere

Stævnerapport Military

Stævnerapport Military DANSK RIDE FORBUND - Brøndby Stadion 20-2605 Brøndby (Version 2015) Stævnerapport Military Modtaget: (udfyldes af DRF) Stævnetype: A B C Show Antal dage: 1 2 Klub: Bjerringbro Rideklub Dato: 17-18/ Stævneleder:

Læs mere

DRF MESTERSKAB & DM 2016 i voltigering PROPOSITIONER

DRF MESTERSKAB & DM 2016 i voltigering PROPOSITIONER AFHOLDELSE Dato: 30/9-2/10 2016 PROPOSITIONER Sted: Møllebakkens Rideklub Præstemarksvej 4 4241 Vemmelev ORGANISATOR Møllebakkens Rideklub. Navn: Heidi Jørgensen Telefon: +45 29 80 41 13 Email: DMNM2016@gmail.com

Læs mere

Hjørring Dyrskue. Byder velkommen til D-Stævne. d juni 2017

Hjørring Dyrskue. Byder velkommen til D-Stævne. d juni 2017 Hjørring Dyrskue Byder velkommen til D-Stævne d. 16.-17. juni 2017 Fredag: Dressur Kl. Program Yderligere info 01 Showklasse Skridtprogram Dressur for de yngste Åben for ponyer og heste 02 CUP-KLASSE 03

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 ! Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 Klasser: Klasse1: HVR Speciel Grandprix u. galop-lc3 For lørdagsholdet 9-10, samt særligt inviterede. Klasse2: Valgfrit

Læs mere

VM i Spring afholdes af Vestegnens Rideklub d august 2014 VM i Dressur afholdes af Vestegnens Rideklub d

VM i Spring afholdes af Vestegnens Rideklub d august 2014 VM i Dressur afholdes af Vestegnens Rideklub d Vestegns Mesterskaberne Vestegns Mesterskaberne afholdes én gang årligt i udendørssæsonen og er åbne for alle vestegnsklubberne. Der afvikles at hold- og individuel-mesterskab, både for hest og pony i

Læs mere

Voltigering Voltigeringsklubben Thommysminde. D. 7-8 sep. 2013

Voltigering Voltigeringsklubben Thommysminde. D. 7-8 sep. 2013 Landsmesterskaberne. Voltigering Voltigeringsklubben Thommysminde. D. 7-8 sep. 2013 Sted : Kontaktperson/(er) Læge/ dyrlæge/ smed Dommere: Teknisk Delegeret: Opstaldning Forplejning Overnatning Voltigeringsklubben

Læs mere

Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for heste/ponyer af forskellig race 2011

Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for heste/ponyer af forskellig race 2011 Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for heste/ponyer af forskellig race 2011 Formål Formålet med prøven er at bedømme brugsegenskaber for heste og ponyer. Deltagere Deltagere er heste/ponyer,

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for

Læs mere

BAL, BNR, GLK, HGRK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV, VER

BAL, BNR, GLK, HGRK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV, VER Generelle bestemmelser for Vestegnsmesterskaberne (VM) Generelle bestemmelser for VestegnsMesterskaberne: - afholdes én gang årligt i udendørssæsonen - er åbne for alle vestegnsklubberne - holdmesterskab

Læs mere

Voltigeringsstævne i Voltigeklubben Thommysminde. D september 2015

Voltigeringsstævne i Voltigeklubben Thommysminde. D september 2015 Voltigeringsstævne i Voltigeklubben Thommysminde. D. 11.-13. september 2015 Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Voltigeklubben Thommysminde Hvejselvej 63 7300 Jelling Kontaktperson/(er) Stig Mikkelsen

Læs mere

Springudvalgsmøde 13. Juni :00-21:30 Dalum - Odense

Springudvalgsmøde 13. Juni :00-21:30 Dalum - Odense Springudvalgsmøde 13. Juni 2016 17:00-21:30 Dalum - Odense Til stede: Jakob (Formand) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for D-officials) Lars N. Pedersen (Elitechef springning)

Læs mere

Anmeldelsesfristen er aftalt til mandag d. 20/8 2012 og prøven finder sted på Vilhelmsborg, lørdag d. 22/9 2012.

Anmeldelsesfristen er aftalt til mandag d. 20/8 2012 og prøven finder sted på Vilhelmsborg, lørdag d. 22/9 2012. Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for Heste/Ponyer af forskellig race 2012 Anmeldelsesfristen er aftalt til mandag d. 20/8 2012 og prøven finder sted på Vilhelmsborg, lørdag d. 22/9 2012.

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement Gældende fra 04.03.2019 1. Formål Formålet med at afvikle DM er at fremme sporten med fjordheste på et niveau, som skaber respekt om fjordhestens evner inden for de forskellige

Læs mere

Regler for deltagelse i DANSK SPORTSPONY AVLSCHAMPIONAT 2012 FOR 4-, 5-, 6- OG 7-ÅRS PONYER AVLSKLASSE FOR 8-ÅRS OG ÆLDRE PONYER MEDALJERIDNING

Regler for deltagelse i DANSK SPORTSPONY AVLSCHAMPIONAT 2012 FOR 4-, 5-, 6- OG 7-ÅRS PONYER AVLSKLASSE FOR 8-ÅRS OG ÆLDRE PONYER MEDALJERIDNING Regler for deltagelse i DANSK SPORTSPONY AVLSCHAMPIONAT 2012 FOR 4-, 5-, 6- OG 7-ÅRS PONYER AVLSKLASSE FOR 8-ÅRS OG ÆLDRE PONYER MEDALJERIDNING Alle ponyer fra ponyavlsforbund under Videncenter Landbrug

Læs mere

Skive Rideklubs hovedsponsor

Skive Rideklubs hovedsponsor Velkommen til Skive Rideklubs Hestedistriktsstævne Dressur og spring den 28. 30. maj 2010 med Kvalifikationsklasser DRF Spring Championat Vi byder hermed alle ryttere, officials, sponsorer, medhjælpere

Læs mere

Sponsoroversigt Skive Rideklubs Ponylandsstævne Dressur

Sponsoroversigt Skive Rideklubs Ponylandsstævne Dressur Sponsoroversigt Skive Rideklubs Ponylandsstævne Dressur Klasse Beskrivelse Sponsor Ærespræmie 1 LA6-A kat. 1 Rytters Ridesport Dangrønt 2 PRI-A kat. 2 Sparekassen Balling Dangrønt 3 PRI-A kat. 1 Tøjeksperten

Læs mere

MRR Internt klubstævne Propositioner d september 2019 Sidste rettidig tilmelding 1/ Spring Lørdag 7/9:

MRR Internt klubstævne Propositioner d september 2019 Sidste rettidig tilmelding 1/ Spring Lørdag 7/9: 1 Spring Lørdag 7/9: Kl.nr Underkl Klassenavn /hest Metode INFO 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 1.a 1.b Bom på jord m/u hjælp / B0 Bom på jord m/u hjælp / B0 2.a Krydsspring (30 cm) m/u hjælp 2.b Krydsspring (30

Læs mere

Distrikt 8 - Sønderjylland

Distrikt 8 - Sønderjylland Distrikt 8 - Sønderjylland 14. marts 2016 1 Emner Distance-sporten Kodeks for dressurdommere DRF 100 år Dressurchampionater fra 2017 DIF ny støttestruktur Vaccinationer DRF ny kontingentstruktur Ny rytterlicens

Læs mere

Almindelige bestemmelser Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 Sted

Almindelige bestemmelser Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 Sted Almindelige bestemmelser Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 Sted Sjelborg kirkevej 30 6710 Esbjerg V Dato 8-10 september 2017 Kontaktperson/(er) Kontaktperson for official Læge/dyrlæge/smed Sanne Lorenzen

Læs mere

Paradressur-reglement 1. UDGAVE GÆLDENDE FRA 1. januar 2019 www. r ideforbund.dk

Paradressur-reglement 1. UDGAVE GÆLDENDE FRA 1. januar 2019 www. r ideforbund.dk Paradressur-reglement 1. UDGAVE GÆLDENDE FRA 1. januar 2019 www. r ideforbund.dk 0 Para-dressur - Tillæg til dressurreglement 2019 Indhold Retningslinjer for etisk korrekt anvendelse af hesten til ridesport...

Læs mere

TD-basiskursus april Fælles bestemmelser

TD-basiskursus april Fælles bestemmelser TD-basiskursus 9.-10. april 2016 Fælles bestemmelser Fælles Bestemmelser lidt overordnede betragtninger Reglementet er ikke et slå-i-hovedet dokument Spilleregler for fair play overfor dyr og mennesker

Læs mere

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside Velkommen til Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside www.egr.dk Nye Medlemmer Velkommen til Egtved Rideklub. Egtved Rideklub har sat følgende regler sammen for at forbedre sikkerheden for elever og forældre,

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat Den 20. april Kl.14:00 Kolding

Springudvalgsmøde Referat Den 20. april Kl.14:00 Kolding Springudvalgsmøde Referat Den 20. april 2018. Kl.14:00 Kolding Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for D-officials) Birgitte Tribler (TD ansvarlig) Per Nielsen

Læs mere

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år.

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år. Beretning for distrikt 4 for 2015 Først og fremmest vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Vi kan i distriktet være rigtig stolte af de mange aktiviteter som alle klubberne

Læs mere

Vi vil gerne holde vore traditioner ved at give jer et indblik i, hvor aktive klubberne i distrikt 4 har været i 2013.

Vi vil gerne holde vore traditioner ved at give jer et indblik i, hvor aktive klubberne i distrikt 4 har været i 2013. Beretning for distrikt 4 for 2013 Endnu et år i er gået i distrikt 4, og det er et år, som har budt på mange, gode sportslige resultater, og det vil vi komme nærmere ind på, når vi skal hædre nogle af

Læs mere

Stævnerapport Landsstævne 2013 Stævnetype: Dressur Pony Antal starter: Dato: Start: ######## Slut:

Stævnerapport Landsstævne 2013 Stævnetype: Dressur Pony Antal starter: Dato: Start: ######## Slut: Stævnerapport Landsstævne 2013 Stævnetype: Dressur Pony Antal starter: Dato: Start: ######## Slut: ######## Stævnearrangør: Holte Rideklub Stævneleder: Astrid Leth Tlf.: 22111617 Pressesekretær: Tlf.:

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen til Udvidet klubstævne i dressur for hest og pony d. 23. og 24. marts 2013 Information: Ledøje-Smørum rideklub byder hermed velkommen til vores udvidede klubstævne i dressur d. 23. og 24.

Læs mere

Invitation til Arden Super Cup 2017 Sjællandske Sportskuske

Invitation til Arden Super Cup 2017 Sjællandske Sportskuske Invitation til Arden Super Cup 2017 Sjællandske Sportskuske Arrangør: Sjællandske Sportskuske Stævneværter: Monika og Henrik Køier Andersen Stævnerne afholdes på: Juellund, Slimmingevej 28 30, 4100 Ringsted

Læs mere

Propositioner til Nordisk Mesterskab for Fjordheste 2013

Propositioner til Nordisk Mesterskab for Fjordheste 2013 Propositioner til Nordisk Mesterskab for Fjordheste 2013 Tid: 2. - 4. august 2013 Sted: Rideklubben Birken, Herredsvejen 3, Skringstrup, 8832 Skals, Jylland Fjordhesten Danmark byder velkommen til de Nordiske

Læs mere

Stævnerapport Lands- og elitestævner

Stævnerapport Lands- og elitestævner Stævnerapport Lands- og elitestævner Stævnetype: DRESSUR Pony Antal starter: ca. 243 Dato: 31.aug - 2. sept. 2012 Start: 10.00 Slut: 17.45 Stævnearrangør: Frederikshavn Rideklub Stævneleder: Janne Jensen

Læs mere

ALMINDELIGE BESTEMMELSER

ALMINDELIGE BESTEMMELSER Dansk Varmblod ALMINDELIGE BESTEMMELSER Gældende til alle Dansk Varmblods arrangementer 2015, undtagen konkurrenceklasserne ved Hingstekåringen i Herning. Tilmelding og fremføring Stk. 1: Stk. 2: Tilmelding:

Læs mere

STÆVNEPROGRAM. Albertslund Ridtet 2012 Søndag den 12. august

STÆVNEPROGRAM. Albertslund Ridtet 2012 Søndag den 12. august STÆVNEPROGRAM Albertslund Ridtet 2012 Søndag den 12. august Albertslund rideklub takker mange gange følgende: Københavns skovdistrikt Albertslund ridecenter Vores flinke dyrlæger, som vil kigge på alle

Læs mere

STÆVNERAPPORT ved Stævner under Dansk Ride Forbund. Inger Overby Johnny Kristiansen. Tage Christensen og Johnny Kristiansen

STÆVNERAPPORT ved Stævner under Dansk Ride Forbund. Inger Overby Johnny Kristiansen. Tage Christensen og Johnny Kristiansen STÆVNERAPPORT ved Stævner under Dansk Ride Forbund Stævnedetaljer og stævneorganisation Spring Dressur Hest Pony Antal starter Stævnetype 577 stævnestart 2-03-2016 stævneslut 26-03-2016 Distrikstævne Landsstævne

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement Gældende fra 01.02.2017 1. Formål Formålet med at afvikle DM er at fremme sporten med fjordheste på et niveau, som skaber respekt om fjordhestens evner inden for de forskellige

Læs mere

Voltigeringsstævne i Voltigeklubben Thommysminde. D juni 2014

Voltigeringsstævne i Voltigeklubben Thommysminde. D juni 2014 Voltigeringsstævne i Voltigeklubben Thommysminde. D. 13.-15. juni 2014 Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Voltigeklubben Thommysminde Hvejselvej 63 7300 Jelling Kontaktperson/(er) Karin Mynster,

Læs mere

Bredde stævne med tredje kvalifikationsrunde hos HARK. søndag d. 7/5 2017

Bredde stævne med tredje kvalifikationsrunde hos HARK. søndag d. 7/5 2017 Bredde stævne med tredje kvalifikationsrunde hos HARK søndag d. 7/5 2017 Kl. Diciplin Hold Krav/åben for Beskrivelse Pris pr. hold antal 1 Breddeklasse Ponygames 2 Åben for alle Hjælp er tilladt Der rides

Læs mere