Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside"

Transkript

1 Velkommen til Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside

2 Nye Medlemmer Velkommen til Egtved Rideklub. Egtved Rideklub har sat følgende regler sammen for at forbedre sikkerheden for elever og forældre, der bruger vores faciliteter. Mød altid op i god tid, derved undgår du at stresse dig selv og hesten. Du skal beregne mindst 20 min før ridetimen til at strigle og sadle op. Forvent teoriundervisning i stalden. Hvis du ikke ved, hvilken pony du skal ride på, så skal du henvende dig til ridelæreren, så kan hun fortælle dig det. Når du har hesten/ponyen i opbindingen, skal den være bundet fast i begge kæder, så den ikke kan løbe frem eller finde på andre unoder. Så skal du strigle hesten/ponyen og husk altid at efterse og rense hovene. Opsadling: start altid med at lægge sadlen på og spænd gjorden op i det første hul. Derefter lægges grimen om halsen, stadig bundet fast i kæderne, og hovedtøjet lægges på. Bind aldrig kæderne fast på hovedtøjet/biddet. Spænd nu gjorden fast. Træk hesten/ponyen ind i ridehallen og sid op inde på midten. Der rides altid venstre mod venstre. Når ridetimen er færdig, trækkes hesten/ponyen ud i stalden, og alle ovennævnte punkter gennemgås bagfra. Biddet vaskes, sadel og hovedtøj hænges på plads, og man fejer og rydder op efter sig. Kontroller at grime sidder korrekt og tilpas stram, så vi undgår løse dyr i stalden. Er Du/I nystartede, eller føler I jer ikke helt trygge, så kontakt ridelæreren og hun vil finde en, der kan hjælpe jer godt i gang. Bestyrelsen forventer at høre, hvis I har mangler i undervisningen eller andet. Vi er kun så gode som I gør os til. Relevante telefonnumre kan findes på hjemmesiden.

3 Generelt Ind- og udmeldelse - Indmeldelse, der udfyldes en blanket. Efter at kasseren har modtaget denne, udsendes der faktura på den fremtidige ydelse, samt den til nu modtagne ydelse. - Udmeldelse skal ske senest den 15 i måneden, ellers opkræves for næste måned. - Udmeldelse skal være skriftligt, på dertil hørende blanket gerne på mail: kasserer@egr.dk - Undervisning, medlemskontingent og opstaldning er forudbetalt. - Husk ved betaling at bruge det 4 cifrede medlemsnummer. - Blanketter findes på Betaling - Der opkræves over PBS. Tilmelder man sig ikke PBS opkræves der et gebyr p.t. på kr. 50 pr. måned. Undervisning - Tjek op på hjemmesiden angående aflyst undervisning på stævnedage. - Rider man på det første eller sidste hold i spring, skal man hjælpe med banebygningen / oprydning. - Ved enetimer på elevhest, betales leje til klubben. - Meld afbud til ridelæren hvis du ikke kommer. Gerne på SMS. Ferie - Se hjemmesiden Udstyr - Alle ryttere skal bruge godkendt ridehjelm med mærket EN Er man lige begyndt, kan man bruge cykelhjelm og gummistøvler. - Ved spring skal ryttere under 18 år bruge springvest. Hest med - Kun ryttere med halkort må sadle op i stalden. Ingen udefrakommende heste må stilles i bokse. - Hvis man rengør sin trailer, skal affaldet køres på mødningspladsen.

4 Hjælp - Hvis Du rider stævner, forventer vi, at Du/dine forældre er behjælpelig med praktiske opgaver. Dette er en forudsætning for at kunne afvikle stævner. - Ved 8 timers stævnehjælp indenfor et kalenderår, inviteres man til hjælperfest. Information - Meddelelser lægges så vidt muligt ud på klubbens hjemmeside - Stævnedatoer lægges på hjemmesiden. - Propositioner kan findes på Drfgo.dk - Propositioner til ministævner lægges på hjemmesiden Andet - Små børn skal holdes under opsyn af en voksen. - Ryd op efter jer selv og jeres børn i rytterstuen. - Husk at lukke døre / porte ved blæst og frost. - Ophold i halmladen er forbudt for uvedkommende. - Hunde skal føres i snor og efterladenskaber fjernes. - Konstruktiv kritik til rette vedkommende under 4 øjne eller på mail til alle i bestyrelsen. - Bevar altid en god tone Har du kritik eller gode forslag, så gå til bestyrelsen eller skriv det ned og læg det i postkassen i stalden. Kun ting med navn på behandles.

5 Stalden Her er nogle praktiske oplysninger, som forhåbentlig vil gøre det lettere for dig at være ny i stalden. Opstaldning - I den nye stald kører vi med madras. Det vil sige, at der muges i bund ca. hver 14 dag, og at staldmanden dagligt giver frisk halm. Hvis du synes, at der er givet for lidt, så skriv det på tavlen. Lad venligst være med selv at tage halm. - I de bokse, hvor der er selvpasser, muger man selv ud. Man må i den forbindelse ikke selv tage nyt halm man må klare sig med det man har. Staldmanden vil så give mere næste dag, såfremt der vurderes at der er behov for det. - Ønsker du, at din hest skal stå på spåner eller lign. kan dette kun lade sig gøre i de anviste bokse, og de som er selvpasserboks. - Forår, sommer og efterår åbnes vinduerne hver morgen af staldmanden og lukkes igen om aftenen af den, der fodrer. Om vinteren lukkes vinduerne af staldmanden ved middagstid. Ved meget dårligt vejr skal vinduerne ikke åbnes. Det er staldmanden, der vurderer om der åbnes eller ej. - Gitrene i boksdørene er normalt åbne, så husk at åbne igen, hvis du har lukket ind til en emsig hest. - Spindelvæv på og omkring ens boks samt renholdelse af krybbe samt vandkopper, skal hesteejeren selv sørge for. - Din hest kommer kun ud, såfremt den bærer grime. - Vi skal alle huske at samle klatter op på gulve og fliser. - Der er ferielukket i juli måned. Dvs. at har man opstaldning, er det selvpasser, samt reduktion i prisen. Dog kan EGR tilbyde pasning i de 4 uger, såfremt der er nok opstaldere og opstalderne kan finde en person, som vil påtage sig dette job. - Sommergræs tilbydes også. - Man har ingen ret til samme boks igen, hvis opstaldning opsiges i en periode. - Der gives 50% rabat på bokslejen i september og oktober, når du har haft hesten opstaldet i hele perioden fra 1. oktober til 30. september, og betalt fuld boksleje i alle måneder.

6 Foder - Vi fodrer med fuldfoder, 3 gange dagligt. Wrap gives 1 gang om morgenen. Der kan mod ekstra betaling tilkøbes aften wrap, som du selv skal sørge for at give hesten. - Der fodres evt. med hø i sommermånederne ved få opstaldere og wrap i efterårs- og vintermåneder. - Det er forbudt selv at tage foder, wrap eller halm. - Hvis du har ændringer, aftales det med staldmanden. - Har du gulerødder eller andet til at stå, så sørg for navn på det og hold rent, så der ikke forefindes rådne gulerødder eller andet på gulvet. - Opstaldernes private foder må kun være i fodergangen. - Privat hø skal på anvist sted. Du har en palle til rådighed til dit hø. Husk at holde rent omkring din palle. Pleje - Vi har vaccination 2 gange årligt. Du kan tilmelde dig ordningen hos bestyrelsen. Det er dit ansvar at hesten/ponyen er vaccineret. - Ormekur. Der tages gødningsprøve 2 gange årligt. Dette sørger klubben for og der afregnes sammen med bokslejen. - Liste over de heste, som skal have taget gødningsprøve hænges på tavlen i stalden. Staldskabe - Medbringer du, som opstalder, et staldskab, skal det placeres i den afdeling, hvor ens hest står, og man skal selv sørge for at feje under skabet efter behov. OBS: kun et staldskab pr. opstaldet hest. Andet - Lyset i stalden betjenes lige indenfor porten og slukker selv. I ridehallerne styres lyset af sensorer, der aktiveres ved bevægelse. - Det er på forældrenes eget ansvar, hvis jeres barn rider skovture eller rider i hallen uden opsyn. - Elevheste må kun rides udenfor rideklubbens område efter aftale med Christel. - Ønsker du at leje en elevhest, så kontakt Christel. - Ophold i halmladen er forbudt for uvedkommende. - Brug opbindingerne og vandspiltov i egen afdeling og hold altid hesten under opsyn.

7 - Opbindingerne må kun bruges af udefrakommende med halkort. Ingen udefrakommende heste må stilles i bokse eller spiltov. - Små børn skal holdes under opsyn af en voksen. - Husk at feje og rydde op efter dig. - Saml klatter op på gulve og fliser. - Husk at lukke døre / porte ved blæst og frost. Folde Hegn - Har du problemer med hegnet, kan strømmen afbrydes ved dommervognen på springbanen. Husk at tænde igen. - Ved ødelagt hegn / led bør man selv lave det. Hvis ikke, skal der gives besked til staldmanden. Led må ikke ligge på jorden. Fold - Hvis din hest kan gå sammen med klubbens heste, kan den lukkes ind og ud sammen med dem. Hvis der er mange heste, deles de evt. op efter et skøn. Man kan også selv lukke hesten ud og ind på hverdage efter kl VIGTIGT: husk at lukke leddene, hvis du selv tager heste ind. - Det er altid staldmandens vurdering, om hestene skal ud f.eks. pga. vejret. - Staldmanden lukker hestene ud om morgenen senest kl og ind ca dog senest kl på hverdage. Hesten bliver ikke lukket ud, hvis den ikke har grime på. - I weekender, ferie og helligdage skal man selv sørge for at lukke heste ud og ind. Se tavle i stalden for anviste folde. Andet - Ekstra ydelser kan tilkøbes ex. dækken eller klokker af og på eller at hesten skal trækkes til og fra folden. - Se hjemmesiden for priser

8 Ridehaller Vedligehold - Der harves minimum 2 gange om ugen og der vandes efter behov. - Brug skraldespandene til affald, askebægre er til cigaretter. - Vær opmærksom på sortering af affald. - Husk at samle klatter på alle dressurbaner. Andet - Rid altid venstre mod venstre og vis hensyn til andre ryttere. - Friridning samtidig med holdundervisning kan foregå hvis ridelæreren skønner, at der er plads dvs. spørg inden du sadler op / rider ind. - Løse heste, kun i den lille hal og kun under opsyn. Husk at jævne huller efter jer. - Longering tilladt under hensyntagen til andre. - Løsspringning tilladt, såfremt ingen andre ønsker at benytte hallen. - Springtider i weekender, ferier og helligdage se tider på hjemmesiden. - Sæt springmateriel eller andet på plads efter brug. - Hvis der springes udenfor undervisningstimerne, skal der være en kompetent person over 18 år til stede. - Ryd op efter dig. - Port til hallen skal holdes lukket pga. vejr og vind om efteråret og vinteren. - Port til hallen anbefales lukket. Står porten åben, vil bunden ikke kunne holdes støvfri. Folder 5. udgave november 2015

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside Velkommen til Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside www.egr.dk Nye Medlemmer Velkommen til Egtved Rideklub. Egtved Rideklub har sat følgende regler sammen for at forbedre sikkerheden for elever og forældre,

Læs mere

Regler og gode råd på Darupgaard

Regler og gode råd på Darupgaard Regler og gode råd på Darupgaard Du og din hest bydes velkommen på Darupgaard. For at alle skal kunne føle sig tilpas her, er det nødvendigt, at du overholder følgende retningslinjer: 1 / 17 UDLEJNING/OPSIGELSE

Læs mere

Jordrup og Omegns Rideklubs. Sikkerhedsvejledning (27. juni 2016)

Jordrup og Omegns Rideklubs. Sikkerhedsvejledning (27. juni 2016) Jordrup og Omegns Rideklubs Sikkerhedsvejledning (27. juni 2016) Jordrup og Omegns Rideklub er en rideklub som er baseret på en frivillig arbejdende bestyrelse, med meget hjælp fra forældre og opstaldere.

Læs mere

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB Fuglsangvej 28 8500 Grenaa www.djurslands-rideklub.dk Medlemmerne er fundamentet i klubbens liv og klubbens aktiviteter. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig godt

Læs mere

Ordensregler / reglement i Hedensted Rideklub

Ordensregler / reglement i Hedensted Rideklub Ordensregler / reglement i Hedensted Rideklub GENERELT 01. Alle, der benytter klubbens faciliteter, dvs. rider, longerer mv. på HDR s område, skal være medlem og betale kontingent eller være forældre/værge

Læs mere

Almindelige regler m.m.

Almindelige regler m.m. Almindelige regler m.m. Smid affald i skraldespanden Tag andres affald med i skraldespanden Fej evt. platformene mens jeres børn rider Hold toiletterne pæne. Aflever dem, som du selv ønsker at finde dem!!!

Læs mere

500 kr /måned. 975 kr /måned. 1) Pensionsprisen i henhold til gældende prisliste betales månedsvis forud. Der udsendes faktura pr mail.

500 kr /måned. 975 kr /måned. 1) Pensionsprisen i henhold til gældende prisliste betales månedsvis forud. Der udsendes faktura pr mail. KONTRAKT VEDRØRENDE OPSTALDNING AF HESTE. Vilkår for opstaldning af heste på Holtegaard Ridecenter. Prisliste 3 er pony med halm/hø +fodring/udlukning på 1 er pony + 2 er pony med halm/hø +fodring/udlukning

Læs mere

Opstaldningskontrakt

Opstaldningskontrakt Opstaldningskontrakt Box 3 x 3 m eller 3,25 x 3 m incl. strøelse ( 100kg.træpiller) 1600 kr. Hø i box + jordfold ud/indtrækning pr.mdr. Box 3,3 x 3,3 m incl. strøelse (120 kg. træpiller) 1700 kr. pr.mdr.

Læs mere

FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986

FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986 FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986 Formand: Næstformand: Kasserer: Suppleanter: Fodermester: Underviser: Berit Andersen 30606465 Christina Jensen 53400388 Kresten Jensen 28936066 Annette Lomholt 29829110

Læs mere

Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks

Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks Himmelev Rideklub Herregårdsvej 61 4000 Roskilde www.hirk.dk Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks Der er den d.d. indgået aftale om, at nedenstående [hest/pony] opstaldes på Himmelev Rideklub, Herregårdsvej

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK BRRK Opstaldningsaftale BRRK har indgået følgende aftale vedrørende opstaldning af: Hest (sæt X) Pony (sæt X) Hestens/ponyens Navn Opstalder Opstalders navn Adresse Postnr. og by E-mail Telefon / mobil

Læs mere

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Velkommen i Hals Rideklub Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Hvem er vi? Vi er en hyggelig rideklub beliggende ca. 2 km udenfor Hals på Aalborgvej. Vi har siden 2011 boet til leje hos Baisgaards

Læs mere

Helsinge Rideklub. Velkomstfolder til pensionærer. Helsinge Rideklub. Husebyvej Helsinge

Helsinge Rideklub. Velkomstfolder til pensionærer. Helsinge Rideklub. Husebyvej Helsinge Helsinge Rideklub Helsinge Rideklub Husebyvej 13 3200 Helsinge Velkomstfolder til pensionærer Velkommen til Helsinge Rideklub Vi er en klub med mange aldersgrupper og et ridemæssigt niveau, der spænder

Læs mere

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø,

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø, Partshåndbog Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest Opgaver, når man næsten har egen hest (I) Når du har part på en HIRI hest, så deltager du i fælles opgaverne på HIRI: Forældrenes rolle:

Læs mere

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD OVERSIGT OVER STENRØDGAARD GENERELLE OPLYSNINGER LIDT OM RIDEKLUBBEN Lyngby-Taarbæk Rideklub blev oprettet i 1982. LTR lejer sig ind på Stenrødgaard i Lyngby, hvor private og stedets egne heste er opstaldet.

Læs mere

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK BRRK Opstaldningsaftale BRRK har indgået følgende aftale vedrørende opstaldning af: Hest (sæt X) Pony (sæt X) Hestens/ponyens Navn Opstalder Opstalders navn Adresse Postnr. og by E-mail Telefon / mobil

Læs mere

Velkommen til Kongsdal Rideklub

Velkommen til Kongsdal Rideklub Velkommen til Kongsdal Rideklub 1 Oversigt Velkommen Side 2 Vores undervisere Side 3 Undervisning mm. Side 4 Faciliteter Side 5 Færdsel på KONG Side 6 Din bestyrelse Side 7 2 Velkommen Kongsdal Rideklub

Læs mere

Informationshæfte BLR

Informationshæfte BLR Informationshæfte BLR Der er mange regler på rideskolen. De er opstået over mange år. Når man kender reglerne, og når man overholder dem, er man med til at passe på sig selv, sin hest, faciliteterne og

Læs mere

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD OVERSIGT OVER STENRØDGAARD GENERELLE OPLYSNINGER LIDT OM RIDEKLUBBEN Lyngby-Taarbæk Rideklub blev oprettet i 1982, og Rideklubben har i dag godt 200 medlemmer, hvoraf langt de fleste er aktive. LTR lejer

Læs mere

Telefon: adresse: 1

Telefon:  adresse: 1 OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. PARTERNE Imellem Opstaldningssted: Rosenholm Rideklub Amaliegårdvej 54 8543 Hornslet og Opstalder: Telefon: E-mail adresse: 1 er dags dato indgået følgende aftale om opstaldning

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT

OPSTALDNINGSKONTRAKT OPSTALDNINGSKONTRAKT Opstaldningskontrakten er indgået mellem Mosegården og den i kontrakten nævnte hest og hesteejer. Opstaldningskontrakten kan ikke overdrages til anden hesteejer eller anden hest, med

Læs mere

Velkommen til Søgården

Velkommen til Søgården Velkommen til Søgården Denne folder er lavet til nye hesteejere og parter på Søgården, med det formål at man får en god introduktion til hverdagen i stalden. I hovedhuset bor Finn og Rie Riber, som har

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev Opstaldningsaftale BRRK har indgået følgende aftale vedrørende opstaldning af: Hest (sæt X) Hestens/ponyens Pony (sæt X) Navn Oplysning om speciel adfærd, unoder, allergi eller lignende? Opstalders navn

Læs mere

Bilag priser og vilkår for pensionærer Copenhorses.dk

Bilag priser og vilkår for pensionærer Copenhorses.dk Bilag priser og vilkår for pensionærer Copenhorses.dk Staldleje og priser pr. 1/5 2015 Staldleje udgør 3350 kr. pr. måned. Der indbetales ved reservation af boks et reservationsgebyr på1000 kr. Forud for

Læs mere

VELKOMMEN. til. Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg.

VELKOMMEN. til. Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg. VELKOMMEN til Vilhelmsdal Sports Ridecenter Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg. V/ Henrik Larsen, tlf. 40 30 08 55. Har du internet-adgang kan denne folder, og dyrlæge- og rytteroplysnings-skemaer findes

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT og INDMELDELSE PR

OPSTALDNINGSKONTRAKT og INDMELDELSE PR OPSTALDNINGSKONTRAKT og INDMELDELSE PR. 1.8.2018 Mellem (ifht. opstaldning): Støtteforeningen Hesteskoen, Ålemarksgyden 36, 5270 Odense N. Mellem (ifht. indmeldelse): Rideklubben ODIN, Ålemarksgyden 36,

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7b, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT

OPSTALDNINGSKONTRAKT Side 1 af 5 OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. Denne aftale om opstaldning af hesten (hvor begrebet hesten omfatter såvel heste som ponyer) : Hestens navn er indgået mellem AFTALENS PARTER 1.1. Udlejers navn: Adresse:

Læs mere

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø,

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø, Partshåndbog Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest Oversigt i partshåndbogen: Forældrenes rolle Side 2 Staldvagter Side 2 Stævner og fold-/ arbejdsdage Side 2 Hiri s partsudvalg og tanter

Læs mere

VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR)

VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) Kokkedal Allé 3, 2970 Hørsholm Tlf. 45 76 40 42 Hjemmeside: www.kokkedal-rideklub.dk E-mail: (fremgår af hjemmesiden) INDHOLDSFORTEGNELSE OM

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. PARTERNE IKRAFTTRÆDEN. Imellem. Opstaldningssted: Rosenholm Rideklub Amaliegårdvej Hornslet

OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. PARTERNE IKRAFTTRÆDEN. Imellem. Opstaldningssted: Rosenholm Rideklub Amaliegårdvej Hornslet OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. PARTERNE Imellem Opstaldningssted: Rosenholm Rideklub Amaliegårdvej 54 8543 Hornslet bestyrelsen@rork.dk og Opstalder: Telefon: E-mail adresse: 1 er dags dato indgået følgende aftale

Læs mere

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN Formål med medlemsmøder Bedre kommunikation! Informations fora Info fra bestyrelsen Info fra daglige leder Feedback fra medlemmerne Ambitionen er 1x i kvartalet eller

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september Wiffertsholmstævnet 19. & 20. september 2015 Husk seneste tilmelding d. 13. september Velkommen for 39. gang Det er en stor fornøjelse igen i år at kunne inviterer til Wiffertsholmstævne. I lighed med

Læs mere

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE BESTYRELSENS OPGAVER: FORMAND Kontakt til medlemmer Kontakt til DRF m.v. Ansvarlig for klubbens ansatte Presseansvarlig Opdatering af hjemmeside Sponsorater KASSERER Ajourføring

Læs mere

ROSENHOLM RIDEKLUB (RORK)

ROSENHOLM RIDEKLUB (RORK) ROSENHOLM RIDEKLUB (RORK) Håndbog for medlemmer (april 2014) Rideklubbens Formål Organisation Arrangementer Reglement I stalden Daglig omgangsform 1 Procedurer Staldvagt (arbejdsplan) Fordeling af boks

Læs mere

Velkommen til. Højris Rideklub - vi har plads til dig

Velkommen til. Højris Rideklub - vi har plads til dig Velkommen til Højris Rideklub - vi har plads til dig Historie Højris rideklub blev startet i 1979, og i årenes løb er der kommet skub i udviklingen. Der er kommet flere faciliteter til - nye stalde, 2

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

GRINDSTED RIDEKLUB GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 4 A-B 7200 GRINDSTED FACEBOOKSIDE: GRINDSTEDRIDEKLUB VELKOMSTFOLDER

GRINDSTED RIDEKLUB GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 4 A-B 7200 GRINDSTED   FACEBOOKSIDE: GRINDSTEDRIDEKLUB VELKOMSTFOLDER GRINDSTED RIDEKLUB GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 4 A-B 7200 GRINDSTED WWW.GRRK.DK INFO@GRRK.DK FACEBOOKSIDE: GRINDSTEDRIDEKLUB VELKOMSTFOLDER INDHOLD VELKOMMEN Velkommen Forventninger Værdigrundlag Undervisning

Læs mere

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Ca. 40 medlemmer havde valgt at støtte op om dialogmødet. Velkomst ved formanden Anne Larsen. Indlæg ved Jaques: Jaques kunne fortælle at det

Læs mere

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening Side 1 af 5 Fjordhesten Danmark og Stævne Syd afvikler i samarbejde med Revsø og Omegns Rideklub og Trekantens Køreselskab Stævne Syd og DM Stævnet afholdes den 4. 6. september 2015 på Revsø Rideskole,

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum hodsagerrideklubaulum@gmail.com www.hodsagerrideklub.dk Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum post@hodsagerrideklub.dk www.hodsagerrideklub.dk Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager Rideklub

Læs mere

HERSLEV RIDEKLUB INFO

HERSLEV RIDEKLUB INFO NYHEDSBREV NOVEMBER 2011 HERSLEV RIDEKLUB INFO LÆS OM: Cowboy for en dag S 2 Overnatning S 2 Ministævne S 3 Ledige parter på elevheste S 3 Klubmesterskab S 4 Ny elevpony S 4 Juletræsfest S 4 Køkkenhjælp

Læs mere

TAK for hjælpen til alle flittige hænder.

TAK for hjælpen til alle flittige hænder. April 2015 Nyhedsbrev Kære medlemmer i VRIK! Foråret er over os med solskin, friske lysegrønne blade og lyst til at komme udendørs. Arbejdsdagen den 11. april er vel overstået TAK for hjælpen til alle

Læs mere

At have part på en skolepony i VROR. Hvad får jeg ud af at være part

At have part på en skolepony i VROR. Hvad får jeg ud af at være part At have part på en skolepony i VROR I det følgende har vi beskrevet hvad det vil sige at være part på en pony i VROR, hvad vi tilbyder og hvad vi forventer. Vi har i dette arbejde taget udgangspunkt i

Læs mere

Informationshæfte BLR

Informationshæfte BLR Informationshæfte BLR Der er mange regler på rideskolen. De er opstået over mange år. Når man kender reglerne, og når man overholder dem, er man med til at passe på sig selv, sin hest, faciliteterne og

Læs mere

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub (GOO) Velkomstfolder Velkommen til Græsted og Omegns Rideklub (GOO). Rideklubben er stiftet i 2014

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Opstaldningskontrakt

Opstaldningskontrakt Opstaldningskontrakt Mellem Ole Rode Jensen og Susanne Andreasen, Fløjstrup Mark 5, 8330 Beder, CVR nr. 25827627 (i det følgende Fløjstrup Mark) og hesteejer navn adresse tlf. aftales opstaldning af hesten

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum post@hodsagerrideklub.dk www.hodsagerrideklub.dk 2 Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager Rideklub

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde 18. september 2012

Referat bestyrelsesmøde 18. september 2012 Referat bestyrelsesmøde 18. september 2012 Fraværende : ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referat 2. Økonomi ved Kirsten Korsholm 3. Handicap ved Rikke Pallesen 4. Status på projekter: - Springmateriel

Læs mere

Info og regler. Mosegårdens stald & løsdrift

Info og regler. Mosegårdens stald & løsdrift Info og regler Mosegårdens stald & løsdrift Lillevangsvej 19A 4000 Roskilde (kør ind ad 2. Indkørsel/markvej) Velkommen til Mosegårdens stald & løsdrift. Her sætter vi det naturlige hesteliv, venlighed,

Læs mere

Vis omtanke. Adresse : Rosenholm Rideklub, Amaliegårdvej 54, 8543 Hornslet. Hvor det brænder : stald, lade eller ridehal.

Vis omtanke. Adresse : Rosenholm Rideklub, Amaliegårdvej 54, 8543 Hornslet. Hvor det brænder : stald, lade eller ridehal. Vis omtanke Daglig leder/bestyrelses medlem, eller ældste tilstedeværende medlem/ opstalder, skal tage den overordnede styring, hvis en brand opstår.! Vis omtanke, så risikoen for brand minimeres, bevar

Læs mere

Lundby Efterskole. Lundby Efterskole. Efterskolevej Lundby kontor: vagtlærer:

Lundby Efterskole. Lundby Efterskole. Efterskolevej Lundby  kontor: vagtlærer: Hestefolder 2017/18 Lundby Efterskole Efterskolevej 8-4750 Lundby www.lundbyefterskole.dk kontor: 55 76 71 03 vagtlærer: 61 76 37 03 adm@lundbyefterskole.dk Velkommen til Hestelinjen på Lundby Efterskole.

Læs mere

Halvpartskontrakt. reagere på det ene eller det andet, uden at handle uhensigtsmæssigt derefter.

Halvpartskontrakt. reagere på det ene eller det andet, uden at handle uhensigtsmæssigt derefter. Halvpartskontrakt Du/I har valgt at have en halvpart på en af Vipperød Ridecenters ponyer/heste. Efter at vi først har prøvet at finde en pony som passer til dit/jeres niveau eller behov, og vi har haft

Læs mere

GRINDSTED RIDEKLUB VELKOMSTFOLDER. Grindsted Rideklub. Hedemarken 4 A-B Grindsted.

GRINDSTED RIDEKLUB VELKOMSTFOLDER. Grindsted Rideklub. Hedemarken 4 A-B Grindsted. Grindsted Rideklub GRINDSTED RIDEKLUB Hedemarken 4 A-B 7200 Grindsted www.grrk.dk info@grrk.dk Grindsted Rideklub VELKOMSTFOLDER INDHOLD VELKOMMEN Velkommen Forventninger Værdigrundlag Undervisning Opstaldning

Læs mere

Alle anvisninger fra stævnepersonale skal følges - følges anvisningerne ikke, risikeres det at man bliver nægtet start.

Alle anvisninger fra stævnepersonale skal følges - følges anvisningerne ikke, risikeres det at man bliver nægtet start. Rytterinformation: Adresse: Ringsted Sports Rideklub/Team Cabe, Ejlstrupvej 121, 4100 Ringsted Alm. Bestemmelser: Ankomst & opstaldning: Ansvar: Se DRF s reglement. Opstaldning foregår i teltstald. Ankomst

Læs mere

Grindsted rideklub. GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN GRINDSTED VELKOMSTFOLDER Indhold

Grindsted rideklub. GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN GRINDSTED VELKOMSTFOLDER Indhold Grindsted rideklub GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 28 7200 GRINDSTED 75322209 www.grrk.dk info@grrk.dk VELKOMSTFOLDER Indhold Velkommen Forventninger Værdigrundlag Undervisning Opstaldning Faciliteter Handicapridning

Læs mere

Referat fra ryttermøde 9. august 2016 på HØJ

Referat fra ryttermøde 9. august 2016 på HØJ Referat fra ryttermøde 9. august 2016 på HØJ Velkomst ved formanden Erik valgt til dirigent. 26 var fremmødt 1. Folde - Louise - vinterfolde - sygefolde - sommerfolde Sommerfolde: Ingen folde tilhører

Læs mere

Stald Bugges ride eventyr

Stald Bugges ride eventyr Stald Bugges ride eventyr Her har du muligheden for at deltage i Danmarks sjoveste og samtidig meget lærerige ride lejr i uge 26 og/eller uge 32. Det foregår på Stald Bugge, Juelsmindevej 260, 7120 vejle.

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag

Læs mere

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene.

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene. Referat bestyrelsesmødet d. 23-09-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 23-09-2014 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Tina Bjerregård tager sig fremover af smed og vacciner af alle

Læs mere

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30.

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. 1. Folde - Vi har på nuværende tidspunkt taget græsfolde i brug, da vinterfoldende er frosset til. Derfor går de i hold så de er ude hver anden dag. Kommer du

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Kl. 18.30, rytterstuen Tilstede: Katrine, Katrine, Kenneth, Lotte Fraværende: Stina, Natascha Næste møde: 4.11. kl.18.30 i rytterstuen 1. brug for

Læs mere

Info og regler. Mosegårdens stald & løsdrift

Info og regler. Mosegårdens stald & løsdrift Info og regler Mosegårdens stald & løsdrift Lillevangsvej 19A 4000 Roskilde (kør ind ad 2. Indkørsel/markvej) Velkommen til Mosegårdens stald & løsdrift. Her sætter vi det naturlige hesteliv, venlighed,

Læs mere

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør.

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør. Referat bestyrelsesmødet d. 28-01-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 03-12-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret

Læs mere

HESTE-QUIZ. Test din viden om heste og ponyer. Spørgsmål Sæt kryds ved rigtige svar

HESTE-QUIZ. Test din viden om heste og ponyer. Spørgsmål Sæt kryds ved rigtige svar 21 1 Fra hvilken side skal man håndtere hesten? A: Den nærmeste B: Venstre 2 Er det farligt at fastgøre sig til hesten?, det kan faktisk være livsfarligt 3 Må du stå bag hesten?, det kan da være lige meget,

Læs mere

Sommergræs 2012. Vi har pt: en hoppeflok på 12 - og en vallakkeflok på 14.

Sommergræs 2012. Vi har pt: en hoppeflok på 12 - og en vallakkeflok på 14. Sommergræs 2012 Foråret er kommet og selvom det stadig er koldt og græsset kun nødig vil op, skal hestene ud af staldene og på græs. De kan simpel hen ikke vente længere. I lighed med sidste år ( - og

Læs mere

Aftale om opstaldning af hest i Vejle Rideklub (VRK)

Aftale om opstaldning af hest i Vejle Rideklub (VRK) Aftale om opstaldning af hest i Vejle Rideklub (VRK) 1 Aftalens genstand og parter Denne aftale om opstaldning af hesten (hestens navn og chip eller pasnr.) Hesten er undtaget fra konsum: JA NEJ Er indgået

Læs mere

Geografisk placering af rideklubber i Kolding Kommune...2. Dalby Rideklub...3. Tanholt Rideklub...8. Kolding Rideklub Jordrup Rideklub...

Geografisk placering af rideklubber i Kolding Kommune...2. Dalby Rideklub...3. Tanholt Rideklub...8. Kolding Rideklub Jordrup Rideklub... Redegørelse rideklubber Indhold Geografisk placering af rideklubber i Kolding Kommune...2 Dalby Rideklub...3 Tanholt Rideklub...8 Kolding Rideklub...11 Jordrup Rideklub...17 Vamdrup Rideklub...19 Hejlsminde

Læs mere

A-Z folder for Klintholm

A-Z folder for Klintholm A-Z folder for Klintholm Klintholm Aktiviteter udenfor huset. Skal en børnegruppe på tur ud over det sædvanlige, bliver det skrevet på tavlen. Alle aktiviteter foregår som udgangspunkt i børnehavens åbningstid.

Læs mere

Sådan passer du heste

Sådan passer du heste Sådan passer du heste 1 Pjecen fortæller, hvordan du giver din hest den bedste pasning og pleje 10 gode råd Vær kritisk, når du vælger opstaldningssted, og tænk primært på din hests behov Sørg for, at

Læs mere

Hej jeg hedder FLOBBY Jeg er en lille sød og dejlig pony, der mest bliver brugt på bobbelholdene. Jeg prøver at gøre alt for min rytter og elsker at lære børnene at ride galop. Nogen gange kan jeg dog

Læs mere

VIGTIGT INFORMATION! KLUBMODUL ELEVSKOLE.

VIGTIGT INFORMATION! KLUBMODUL ELEVSKOLE. VIGTIGT INFORMATION! Sportsrideklubben Aalborg (SAO) overgår til et nyt administrativt system. Dette betyder væsentlige ændringer og forbedringer for ALLE medlemmer af SAO. Fra 1. oktober 2013 skal man

Læs mere

Lille hest. Navn: Adresse: Klub/forening:

Lille hest. Navn: Adresse: Klub/forening: Lille hest Navn: Adresse: Årstal: Klub/forening: Alder: INDHOLDSFORTEGNELSE Forord...2 Hvor stor skal din hest være...2 Hestens mål...4 Min pony...4 Betegnelser på hestens ydre...5 Ponyens farve og aftegn...6

Læs mere

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig. Der sættes skilt op igen angående opsadling

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig. Der sættes skilt op igen angående opsadling Deltagere: Kristina Wollesen () Anne-Mette Schiller () Pia Knudsen () Karina Jensen (KJ) Kathrine Bauditz () Shannon Viuf () kasserer Fraværende: - Kopi til: Referent: Deltagerne + hjemmesiden Pia Knudsen

Læs mere

Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr. Rideklub under Danske Rideforbund, DRF. www.hgr.dk

Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr. Rideklub under Danske Rideforbund, DRF. www.hgr.dk Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr Rideklub under Danske Rideforbund, DRF www.hgr.dk Velkommen til Holmegårdens Rideklub. Holmegården er hjemsted for Holmegårdens Rideklub, som er en forening under

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag d.

Læs mere

. VELKOMMEN TIL SEDEN SKOLES FRITIDSORDNING

. VELKOMMEN TIL SEDEN SKOLES FRITIDSORDNING . VELKOMMEN TIL SEDEN SKOLES FRITIDSORDNING Vores SFO er en vigtig del af dit barns hverdag på Seden Skole fordi: Her er trygt og rart at være. Vi er med til at styrke relationer mellem børnene Vi er et

Læs mere

VEJLEDNING est/pony til opstaldning af h

VEJLEDNING est/pony til opstaldning af h til op G N I N D E L VEJ y n o p / t s e h f a g n i staldn 2017-18 Kære elever og forældre. Skolestart Søndag d. 13. august 2017 kl. 13.30 Hesteaflevering Søndag 10.00-13.00 Rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Bestyrelsen. Personale: Anja Pernille Undervisere: Maria Amalie

Bestyrelsen. Personale: Anja Pernille Undervisere: Maria Amalie Bestyrelsen Funktion Navn Telefon Mail Formand Maria M. Andersen 28 29 84 02 maria_m_andersen@hotmail.com Næstformand Carsten H. Larsen 26 20 81 54 chl@lim-tech.dk Kasserer Helle Brøchner 20 63 65 81 helle.k.brochner@gmail.com

Læs mere

Hvordan dette fordeles er op til den enkelte stald, et forslag for eksempelvis stald 5, kan se uden som nedenstående:

Hvordan dette fordeles er op til den enkelte stald, et forslag for eksempelvis stald 5, kan se uden som nedenstående: Referat for bestyrelsesmøde den 10. september 2014 Til stede: Hanne, Monica, Peer og Kamilla Dagsorden: 1. Ordning vedr. tømning af balje i ridehuset Der er kommet ny bund i ridehuset, hvilket vi alle

Læs mere

Opstaldningssted:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR eller CVR-nr.) Opstalder:... (Navn, adresse, telefonnumre)

Opstaldningssted:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR eller CVR-nr.) Opstalder:... (Navn, adresse, telefonnumre) 1. Parterne Imellem Opstaldningssted:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR eller CVR-nr.) og Opstalder:... (Navn, adresse, telefonnumre) er dags dato indgået følgende aftale om opstaldning af Hesten:...

Læs mere

Submission #79 Roskilde Kommune

Submission #79 Roskilde Kommune Side 1 af 3 Formandens navn Mia Christensen Telefon 25417716 Email mia@hirk.dk Forening Himmelev Rideklub Foreningens CVR nummer 260368 Hvad søger du til? Belysning Beskrivelse Ansøgning til etablering

Læs mere

Kære Rytter til DM sport & Landsstævne 2019

Kære Rytter til DM sport & Landsstævne 2019 Kære Rytter til DM sport & Landsstævne 2019 Hermed nogle praktiske oplysninger. Nederst på siden kan du finde lister med kontaktpersoner og diverse åbningstider. Stævneledelse vil gerne bede dig om: At

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 19. JUNI

REFERAT BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 19. JUNI REFERAT BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 19. JUNI Tilstede var: Mulle Gregorius (formand) Mikkel T. Madsen (næstformand) Karina Christoffersen (kasserer) Charlotte Skousen (Sekretær) Ann- Cristin Tømmerbakken

Læs mere

13., 14. og 15. Juni 2008. Information til udstillerne

13., 14. og 15. Juni 2008. Information til udstillerne 13., 14. og 15. Juni 2008 Information til udstillerne 1 2 Ankomst og indsyning Indsyning foregår umiddelbart inden for lågen ved Flemmings Alle. Indkørsel ad Østergårds Allé og langs hegnet til lågen Følg

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT ORDRUPDAL RIDEKLUB PYTTUR /version 2

OPSTALDNINGSKONTRAKT ORDRUPDAL RIDEKLUB PYTTUR /version 2 JURA OM HESTE OPSTALDNINGSKONTRAKT ORDRUPDAL RIDEKLUB PYTTUR 010717/version 2 1. PARTERNE I mellem opstaldningsstedet Ordrupdal Rideklub Pyttur, Mosehøjvej 29, 2920 Charlottenlund, CVRnr. 27316603, e-mail

Læs mere

VUGGESTUE & BØRNEHAVE

VUGGESTUE & BØRNEHAVE VUGGESTUE & BØRNEHAVE KONGEVEJENS BØRNEHUS KONGEVEJEN 1 7430 IKAST Tlf. 99604555 sunil@ikast-brande.dk Vedlagt guide til MinInstition KÆRE FORÆLDRE Hjertelig velkommen i Kongevejens Børnehus. Denne lille

Læs mere

STÆVNEPROGRAM. Vestegnsridtet 2015 Søndag den 31. maj

STÆVNEPROGRAM. Vestegnsridtet 2015 Søndag den 31. maj STÆVNEPROGRAM Vestegnsridtet 2015 Søndag den 31. maj Vestegnens rideklub takker mange gange følgende: Københavns skovdistrikt Vores flinke dyrlæger, som vil kigge på alle de fremmødtes heste: Kenneth Engelund

Læs mere

efteråret. Men vi måtte opgive at afholde klubmesterskabet i 2013 på grund af andre presserende opgaver, der iblandt opstarten af den nye klubportal.

efteråret. Men vi måtte opgive at afholde klubmesterskabet i 2013 på grund af andre presserende opgaver, der iblandt opstarten af den nye klubportal. Årsberetning 2013 Klubben gik ind i 2013 med et underskud på næsten 49.000 kr. Der var flere årsager til dette underskud, bl.a. havde vi 10 ledige bokse ved årsskiftet og vi havde ikke haft den tilgang

Læs mere

DM Alrid september 2017, Vilhelmsborg

DM Alrid september 2017, Vilhelmsborg DM Alrid 9.+10. september 2017, Vilhelmsborg Vigtige informationer til alle ryttere Adresse Bedervej 101, 8320 Mårslet OBS: Al kørsel til Vilhelmsborg foregår fra Oddervej / Beder-siden. Vejen fra Mårslet

Læs mere

RYTTERINFO. DM Alrid september på Birkegården

RYTTERINFO. DM Alrid september på Birkegården RYTTERINFO DM Alrid 2019 7.+8. september på Birkegården Generelle regler Det medfører diskvalifikation at opholde sig til hest på terrænlydigheds- og udholdenhedsruten udenfor egen ridetid Hunde skal altid

Læs mere

Partens ABC / Partsvejledning

Partens ABC / Partsvejledning Partens ABC / Partsvejledning Det at have part Er et skridt på vejen til at få egen hest det vil sige ansvar. Det er med til at lære dig, hvordan du omgås med heste både i stalden og på folden samt pasning

Læs mere