Jægersborghave Juni 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jægersborghave Juni 2017"

Transkript

1 Jægersborghave Juni 2017

2 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8-11 Side 12 Side Side 17 Side 18 Side 19 Side Side 22 Side 23 Side 24 Side 25 Side Side 28 Side 29 Side 30 Side 31 Side Side 34 Side 35 Side 36 Side 37 Side 38 Side 39 Side 40 Side 41 Side 42 Side 43 Side 44 Indhold Redaktionen Nyt fra huset Beboere og personale Biograf Gudstjeneste i juni Rehabilitering - Hverdagsliv på Jægersborghave Set og sket - Bowling Set og sket - Mandagsdans Set og sket - Tai Chi Set og sket - Tur til Louisiana Set og sket - Hyggelige ture Set og sket - Børnehavebesøg Set og sket - Tur til Søndersø Set og sket - Hjem-is Set og sket - Gymnastik Set og sket - Brevdue Set og sket - Børnehaven på plantebesøg Set og sket - Eftermiddagshygge Set og sket - Hverdagshygge Set og sket - Hygge i solen Set og sket - Ringspil Set og sket - Pias afsked Set og sket - Kartoffellægning Opslagstavlen - Fokus på en medarbejder Opslagstavlen - Hjem-is bilen kommer Opslagstavlen - Sommerfest Opslagstavlen - Find 10 fejl i sangen Opslagstavlen - Gymnastik Opslagstavlen - Arrangementer i juni Opslagstavlen - Medlemmer af beboerpårørenderådet Opslagstavlen - Telefonnumre Kryds & tværs - opgaveløsning og månedens vinder Bagsiden

3 3 REDAKTIONEN Ansvarshavende redaktør: Mette Bøgelund Kruse Chefredaktør: Gitte Rasmussen Redaktionen: Hanne S. Bredgaard, stuen Christina Hentrich Hansen, stuen Mie Bastrup, 1. sal Charlotte Zeemann 2. sal Kirsten Ludvigsen Jægersborghave Jægersborg Allé Gentofte Kommune Tlf / Fax jaegersborghave@gentofte.dk Bladet udkommer i 130 eksemplarer hver den 1. i måneden. Indlæg til bladet bedes afleveret i administrationen senest den 20.

4 4 NYT FRA HUSET Juni måned er den første sommermåned. Sommervejret nydes ude, både i atriumgården, i udestuerne og på de grønne arealer rundt om huset. Der er sat nye bænke op blandt andet ved havepavillonen. Med sommer følger også ferie for det faste personale og dermed velkommen til vores afløsere. Som tidligere år, er vi så privilegerede, at nogle af vores gode faste weekendafløsere vil være hos os sommeren over. Jeg vil gerne opfordre til at alle tager godt imod dem i hverdagen. Som annonceret i sidste blad har vi sommerfest den 21. juni, hvor jeg håber at se mange beboere og pårørende og meget gerne også solen og et godt sommervejr så vi kan være i atriumgården. Vores demensprojekt under Ældre/Fremfærd er godt i gang. Der har været afholdt undervisning for personalet og afdelingerne har haft besøg af antropologer, ergoterapeut Mette Søndergaard og demenskonsulent Jeanette Mose. Undervisningen fortsætter hen over sommeren og ind i efteråret og vi fortsætter med besøg. Projektets mål er at give beboerne en oplevelse af større nærvær og øget livskvalitet, ved at vi omsætter den eksisterende viden og får demenshandlingsplanens initiativer implementeret i de daglige arbejdsgange gennem praktisk læring. Kommunalbestyrelsen behandler på sit møde den 29. maj planerne om at bygge 72 nye plejeboliger på arealerne her ved Jægersborghave. Det sker som følge af behovet for flere plejehjemspladser og ønsket om at modernisere Tranehaven, der er Gentofte Kommunes Center for forebyggelse og genoptræning. Et af grundelementerne i disse planer er, at plejeboligerne på Ordruplund bliver lagt sammen med Tranehaven, og at der bygges nye plejeboliger på Jægersborghave. Byggeriet er endnu ikke færdigplanlagt, men forventes igangsat tidligst medio Beboere og pårørende har fået tilsendt informationsbrev fra Helene B. Rasmussen, Socialdirektør og Sophie Harms Områdechef for plejeboliger og dagcentre. Der vil løbende blive orienteret her i bladet og når der ligger konkrete planer for byggeriet vil beboere og pårørende bliver inviteret til informationsmøde. Mange hilsner Mette B. Kruse Forstander Jægersborghave

5 5 BEBOERE & PERSONALE FØDSELSDAGE I JUNI Kerty Myschetsky fylder 103 år d. 13. juni Svend Toxværdt Martinsen fylder 81 år d. 17. juni Jørgen Henriksen fylder 91 år d. 18. juni Inger Kirsten Herrestrup fylder 75 år d. 21. juni Inge Tastum fylder 87 år d. 26. juni Hjørdis Guldbech Nelling fylder 76 år d. 30. juni Stort tillykke med fødselsdagen EN SIDSTE HILSEN TIL Ole Christoffersen Merete Rostock-Jensen Agnethe Arnel NYE BEBOERE Denise Yvette Simmelkiær, 2. sal NYT PERSONALE Maria Pauline Margareta Holmen, SOSU-assistant, Stuen Nina Richter sygeplejerske 1.sal

6 6 BIOGRAF Biograf Torsdag den 22. juni kl I SALEN

7 7 GUDSTJENESTE Gudstjeneste Onsdag den 28. juni kl i Salen ved præst Lea Skovsgaard Ret til ændringer forbeholdes

8 8 REHABILITERING Hverdagsliv på Jægersborghave Kurt pumper cykel og Christiane dækker bord. Nyttigt og hyggeligt.

9 9 REHABILITERING Hverdagsliv på Jægersborghave Cykeltur i det skønne vejr.

10 10 REHABILITERING Hverdagsliv på Jægersborghave Så blev det endelig tid til at rydde op i højbedene. Senere blev der plantet og sået. Borddækning skal der til.

11 11 REHABILITERING Hverdagsliv på Jægersborghave 2. sal bagte muffins, og de skulle pyntes. Så damerne var dybt koncentrerede og resultatet var flot og velsmagende.

12 12 Bowling Så blev det langt om længe den anden torsdag i måneden og endelig tid til husets månedlige bowlingturnering. Der var et godt fremmøde og Stuens tvstue var midlertidig lavet om til to bowlingbaner. Der var kamp til stregen, men 2. sal løb igen med pokalen samt de 3 chokoladepræmier.

13 13 Mandagsdans I maj holdt vi to gange mandagsdans. En af dagene var vi på besøg i stuen. Det er stadig en dejlig måde at få rørt både krop og smilebånd på.

14 14 Mandagsdans

15 15 Mandagsdans

16 16 Mandagsdans

17 17 Tai Chi Som noget helt nyt og spændende har Michael lavet tai chi øvelser med beboerne. Efter øvelserne giver Michael massage, dejligt.

18 18 Tur til Louisiana 1.sal var på tur til Louisiana, hvor vi så udstillingen af William Kentridge. Det var en meget visuel udstilling, der gav stof til eftertanke. Efterfølgende var vi ude og spise på Vedbæk Havn, hvor vi fik dejlig mad og fik fordøjet oplevelsen.

19 19 Hyggelige ture Efter at have hentet Mester Jakel dukker i Ballerup tog vi en is ved Bagsværd sø. Koldt men godt. En fin men lidt kold dag gik turen til Bernstorffsparken, hvor der stadig var en masse anemoner.

20 20 Børnehavebesøg Jægersborg børnehave var på det sidste besøg i denne omgang. Temaet var bondegårdsdyr. Børnehaven havde selv nogle med samt nogle bøger, mens vi stillede op med puslespil og det interaktive gulv. Super hyggeligt, også da pædagogen sang og spillede bondegårdssange.

21 21 Børnehavebesøg

22 22 Tur til Søndersø Der var lidt brød tilovers fra morgenmaden, så vi tog en pose med til Søndersø, hvor vi fodrede gæs og gæslinger. Vi mødte også en helt henrivende 10 uger gammel Havanese hund. Den måtte Jytte bare kramme.

23 23 Hjem-is For første gang havde vi besøg af Hjem-is bilen. Gode is i små portioner, som kan være i beboernes fryseboks. Næsten som at være barn igen.

24 24 Gymnastik På årets første varme dag drog vi ud i gården til gymnastik. Vi fik som sædvanlig et glas koldt vand bagefter.

25 25 Brevdue En brevdue tilbragte weekenden i atriumgården, da den var kommet til skade og ikke kunne flyve. Den glade ejer hentede den om mandagen og lovede at komme en anden gang med en fin due.

26 26 Børnehaven på plantebesøg Vi havde en dejlig dag med besøg fra Jægersborg Børnehave på 2.sal. Vi plantede og såede forskellige blomster, som vi senere kan plante ud.

27 27 Børnehaven på plantebesøg

28 28 Eftermiddagshygge Kage, kaffe/the og ludo er opskriften på en hyggelig eftermiddag med smil og latter.

29 29 Hverdagshygge Det er altid dejligt at sidde og spise morgenmad samme to og to, men det er nu også rart at sidde ude og nyde det dejlige solskinsvejr over en kop kaffe eller the samt et lille stykke kage.

30 30 Hygge i solen Så kom foråret langt om længe og det er blevet tid til at komme ud og få lidt sol på næse og kinder. Vi har været ude at se til kartoflerne og lave blomsterkranse. Der blev medbragt en kaffekurv så der kunne nydes lidt varmt at drikke.

31 31 Ringspil Dejligt med en formiddagskonkurrence i ringspil.

32 32 Pias afsked 1. maj tog Pia en flot afsked med Jægersborghave. Kringlerne stod hendes mand for, og Hanne holdt en smuk og rørende tale.

33 33 Pias afsked

34 34 Kartoffellægning Igen i år har vi lagt kartofler ude bag ved drivhuset, så nu kan vi gå og glæde os til vi kan få nye kartofler til sommer.

35 35 OPSLAGSTAVLEN Fokus på en medarbejder Hvad hedder du og hvad er din funktion på Jægersborghave? Jeg hedder Gitte Rasmussen og er administrativ medarbejder 1. gang om ugen - et job jeg deler med min søde kollega Louise. Jeg er på Jægersborghave om onsdagen, men har været med siden dengang huset hed Egebjerg og lå i Vangede. Hvor bor du henne? Jeg bor i København Nordvest med min mand og mine to døtre på 5 og 9½. Vil du fortælle lidt om dig og din familie? Jeg er gift med Asbjørn på 12. år og har to skønne døtre - Rebecca på 5 og Sandra på 9½. Jeg har indimellem haft dem med på arbejde, så måske I har hilst på dem. Vi bor i en lejlighed sammen med vores to katte Max og Molly som er fulde af spilopper. Hvad laver du i din fritid? En arbejde husmor har aldrig fri siges det, men når jeg har fri elsker jeg at læse - helst en god krimi. Ellers er jeg meget sammen med min familie, spiller spil, tager på ture eller ser en god film. Jeg bliver så glad når jeg er sammen med mine piger og ser dem opleve verdenen. Hvad ønsker du dig mest i dit liv? At mine piger vokser op og bliver glade, ansvarlige og trygge mennesker. At de får den uddannelse og det job som de drømmer om og at der, om mange år først, måske kommer et par børnebørn.

36 36 OPSLAGSTAVLEN Hjem-is bilen HJEM-IS bilen besøger Jægersborghave Torsdage i lige uger kl

37 37 OPSLAGSTAVLEN Sommerfest Kære beboere og pårørende I inviteres til sommerfest for hele huset onsdag d. 21. juni kl Velkommen til vores traditionsrige sommerfest! Festen bliver afholdt i gården. Aftenen vil byde på lækker mad samt underholdning ved Peter Sinding, der spiller op til sang og dans. Aftenens menu vil være buffet med blandede salater, flødekartofler samt steg. Desserten består af is samt kaffe og kage. I tilfælde af dårligt vejr spiser vi på afdelingerne med efterfølgende underholdning i salen. Pris for pårørende, 150 kr. pr. person. Tilmelding senest torsdag d. 1. juni til afdelingen.

38 38 OPSLAGSTAVLEN Find 10 fejl i sangen 10 ord i sangen er blevet udskiftet med 10 nye - kan du finde dem alle? Vi elsker vort vand, når den signede påske tænder stjernen i træet med sten i hvert øje, når om våren hver hest over mark under strand lader stemmen til hilsende triller sig danse: vi råber din lov over sti, over gade, vi kranser dit navn, når vor høst er i hus, men den skønneste blomst bli'r dog din, sankte Hans, den er bunden af sommerens hjerter så varme, så glade, - men den skønneste blomst bli'r dog din, sankte Hans, den er bunden af sommerens hjerter så varme, så glade.

39 39 OPSLAGSTAVLEN Gymnastik Husk at der er gymnastik hver tirsdag, onsdag og fredag kl i Salen, Atriumgården eller på en afdeling. Spørg personalet på dagen

40 40 OPSLAGSTAVLEN Juni DATO ARRANGEMENTER FORMIDDAG KLOKKEN ARRANGEMENTER EFTERMIDDAG KLOKKEN 1 TORS 2 FRE GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 5 MAN 2. PINSEDAG 2. PINSEDAG 6 TIRS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 AKTIVERENDE TEAM 2. SAL 7 ONS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 13:30-15:30 8 TORS BOWLING I STUEN 10:30-11:00 9 FRE GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 12 MAN 13 TIRS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 14 ONS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 AKTIVERENDE TEAM 1. SAL 13:30-15:30 15 TORS 16 FRE GYMNASTIK I SALEN AKTIVERENDE TEAM 2. SAL 10:30-11:00 10:00-12:00 19 MAN DANSEEFTERMIDDAG 13:45-14:45 20 TIRS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 21 ONS SOMMERFEST 18:00-21:00 22 TORS BIOGRAF I SALEN 13:30-15:30 23 FRE GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 26 MAN 27 TIRS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 28 ONS GYMNASTIK I SALEN GUDSTJENESTE 10:30-11:00 29 TORS 30 FRE GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00

41 41 OPSLAGSTAVLEN Medlemmer af beboer/pårørenderådet på Jægersborghave 2017 Stuen: Beboer: Inge Tastum Pårørende: Jens Tastum Rita Homann Olesen Personale: Lene Vangsgaard Afd. sygeplejerske Hanne Bredgaard 1. sal: Beboer: Marianne Paldan Hjørdis Nilling Formand Pårørende: Vibeke Toftegaard Clemensen Personale: Pia Stevns Jensen Afd. sygeplejerske Berit Rød Hvilsom 2. sal: Beboer: Pårørende: Personale: Afd. sygeplejerske Lisbeth Vogter Annette Christoffersen Pernille Breck Johansson John Gundersen Seniorrådet: Forstander: Ole Scharff Haarbye Tlf Mette Bøgelund Kruse

42 42 OPSLAGSTAVLEN Jægersborghaves hovednummer: Stuen: Afd. sygeplejerske Hanne Bredgaard Nødtelefon sal: Afd. sygeplejerske Berit Rød Hvilsom Nødtelefon sal: Afd. sygeplejerske John Gundersen Nødtelefon Sekretariatets åbningstider: Mandag, Onsdag, Torsdag Fredag Tirsdag er der ingen personlig betjening

43 43 KRYDS & TVÆRS Skriv kodeordet herunder og indlevér slippen senest den 20. i administrationen NAVN: AFDELING: KODEORD: Månedens vinder er: Mona Engelsen, 2. sal VINDEREN AF FORRIGE MÅNEDS OPGAVE Vinderen kan vælge imellem en flaske portvin, en æske chokolade eller en buket blomster. Der skal gives besked på kontoret dagen før afhentning.

44 44 Vejret i juni BAGSIDEN Ekstremer i vejret siden 1874 for juni måned: Højeste temperatur: 35,5 ºC Hillerød 1947 Laveste temperatur: - 3,5 ºC Lemvig 1936 Højeste månedsmiddeltemperatur: 18,2 ºC 1889 Laveste månedsmiddeltemperatur: 10,7 ºC 1923 Største månedssum af solskinstimer: 351 timer 1992 Mindste månedssum af solskinstimer: 127 timer 1987 Største månedssum af nedbør: 123 mm 1946 Mindste månedssum af nedbør: 1 mm 1992 Kilde: DMI JUNI Juni måned har fået navn efter Jupiters smukke hustru Juno som var gudinde for ægteskabet. Man har derfor tidligere ment, at juni var en god måned at blive gift i. Månedens danske navn var skærsommermåned afledt af ordet skær, der i denne forbindelse betyder lys. Juni er også årets første sommermåned og feriestemningen begynder så småt at komme frem, de første studenter ses på gaderne med deres hvide huer og glade smil. Det er også i denne måned de første danske jordbær er til salg i forretningerne. Den 5. juni er det Grundlovsdag og fars dag. I 1848 fik Danmark sin første grundlov underskrevet af Frederik den 7. Den er senere blevet ændret i 1915, hvor kvinderne fik valgret og i 1953, hvor vi fik kvindelig arvefølge. Fars dag blev indført i Danmark i 1935.

Jægersborghave Juni 2019

Jægersborghave Juni 2019 Jægersborghave Juni 2019 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12-15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23 Side 24 Indhold Redaktionen

Læs mere

Jægersborghave November 2017

Jægersborghave November 2017 Jægersborghave November 2017 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12-13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Side 21-22 Side 23 Side

Læs mere

Jægersborghave Marts 2017

Jægersborghave Marts 2017 Jægersborghave Marts 2017 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13-15 Side 16-19 Side 20-23 Side 24 Side 25 Side 26 Side 27 Side 28 Side 29 Side

Læs mere

Jægersborghave April 2017

Jægersborghave April 2017 Jægersborghave April 2017 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16-17 Side 18-20 Side 21-26 Side 27 Side 28 Side 29 Side

Læs mere

Jægersborghave. God sommer

Jægersborghave. God sommer Jægersborghave God sommer September 2019 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8-9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16-17 Side 18 Side 19 Side 20-21 Side 22 Side

Læs mere

Jægersborghave Marts 2016

Jægersborghave Marts 2016 Jægersborghave Marts 2016 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10-11 Side 12 Side 13 Side 14-16 Side 17 Side 18-19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23 Side 24 Side 25 Side

Læs mere

Jægersborghave Oktober 2019

Jægersborghave Oktober 2019 Jægersborghave Oktober 2019 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8-9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16-17 Side 18-19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23 Side 24 Side

Læs mere

Jægersborghave Juni 2016

Jægersborghave Juni 2016 Jægersborghave Juni 2016 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4-5 Side 6 Side 7 Side 8-9 Side 10-11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18-19 Side 20 Side 21 Side 22-23 Side 24-26 Side 27-29 Side

Læs mere

Jægersborghave Juli & august 2017

Jægersborghave Juli & august 2017 Jægersborghave Juli & august 2017 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5-6 Side 7 Side 8 Side 9-11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23 Side 24

Læs mere

Jægersborghave. God sommer

Jægersborghave. God sommer Jægersborghave God sommer Juli & august 2019 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Gudstjeneste i juli Side 7 Gudstjeneste i august Side 8-11

Læs mere

Jægersborghave Maj 2017

Jægersborghave Maj 2017 Jægersborghave Maj 2017 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Biograf Side 7 Gudstjeneste i maj Side 8-9 Rehabilitering - Hverdagsliv på Jægersborghave

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Jægersborghave Oktober 2015

Jægersborghave Oktober 2015 Jægersborghave Oktober 2015 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9-10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Jægersborghave. Godt nytår 2017

Jægersborghave. Godt nytår 2017 Jægersborghave Godt nytår 2017 Januar 2017 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Biograf Side 7 Gudstjeneste i januar Side 8-11 Rehabilitering

Læs mere

Jægersborghave December 2017

Jægersborghave December 2017 Jægersborghave December 2017 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Biograf Side 7 Gudstjeneste i december Side 8-9 Rehabilitering - Hverdagsliv

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Jægersborghave September 2016

Jægersborghave September 2016 Jægersborghave September 2016 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12-13 Side 14 Side 15 Side 16-17 Side 18-19 Side 20 Side 21 Side 22-23 Side 24 Side 25 Side

Læs mere

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem. Mail: Mail:

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem.   Mail: Mail: Ryholtgård Nyt Maj 2018 1 Husets Informationer Ryholtgård Plejehjem 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Daglig Driftsleder Køkken Rengøring - Vask Lene Jensen Man fre kl. 9 14 Forstander

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1 FLASKEPOSTEN april 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Leve Livet. November 2018

Leve Livet. November 2018 Leve Livet November 2018 Indholdsfortegnelse: Beboerbladet november 2018... 2 Månedens fødselsdage... 3 Sangbogen... 4 Liivet leves... 5 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Juni 2015. Mærkedage: Grundlovsdag den 5. Sankt Hans den 23.

Juni 2015. Mærkedage: Grundlovsdag den 5. Sankt Hans den 23. Juni 2015 Juni er årets sjette måned. Den er opkaldt efter Jupiters hustru, Juno. Hun var ægteskabslykkens gudinde. Hun blev også kaldt Himlens og Jordens dronning. Ældre dansk navn: Skærsommer Mærkedage:

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE bruar 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE bruar 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN Februar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Leve Livet. Juni 2018

Leve Livet. Juni 2018 Leve Livet Juni 2018 Indholdsfortegnelse: Nyt fra ledelsen... 1 Månedenens fødselsdage... 2 Sangbogen... 2 Livet leves... 4 Beboerliste... 16 Rart at vide... 17 Månedskalender... 18 Redaktion: Anne-Marie

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Fødselsdage Maj:

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen September 2019 Dato Tid Arrangement Uge 36 Onsdag d. 4/9 Kl. 12.00 Pandekagedag i Café oasen Torsdag d. 5/9 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 6/9 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 37 Onsdag d. 11/9 Kl. 13.45 Gudstjeneste

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1 FOLKEOSTEN april 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 September 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra chefsygeplejersken September er jo årets første efterårs måned og dermed et farvel til

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

ARENDSE NYT Juli 2016

ARENDSE NYT Juli 2016 ARENDSE NYT Juli 2016 Indholdsfortegnelse Juli 2016 Forside Indholdsfortegnelse Næste Arendse Nyt Invitation Pårørende Fest Referat af Beboermøde Tur til Tivoli Vinder af konkurrencen Konkurrence Fødselsdage

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

OSTEN P FALKE juni 2019

OSTEN P FALKE juni 2019 FALKEPOSTEN juni 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE marts 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE marts 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN marts 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Jægersborghave Maj 2016

Jægersborghave Maj 2016 Jægersborghave Maj 2016 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Gudstjeneste i maj Side 7 Biograf i maj Side 8-9 Rehabilitering - Hverdagsliv

Læs mere

OSTEN P FALKE juni 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE juni 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN juni 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Tivoli Tur Fødselsdage

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Bauneposten Maj juni 2018

Bauneposten Maj juni 2018 Bauneposten Maj Og juni 2018 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2017

ARENDSE NYT Februar 2017 ARENDSE NYT Februar 2017 Indholdsfortegnelse Februar 2017 Forside Indholdsfortegnelse Velkommen Ny Fodterapeut Yoga Fastelavn Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Sommer I Hesselbækpark

Sommer I Hesselbækpark Sommer I Hesselbækpark Side 2 og 3: Skt. Hans Side 4, 5 og 6: Nyt fra Bestyrelsen Side 7 og 8: Hækkeklipning 1 Som sædvanlig er det Skt. Hans aften d. 23/6, og traditionen tro holder vi et lille arrangement

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

GLORIA Januar 2013, 2. årgang

GLORIA Januar 2013, 2. årgang Nyhedsbrevet GLORIA Januar 2013, 2. årgang 1 Leder Kære læser! Det er jul, det er cool lyder det i en gammel julesang, men for nogle er det mere koldt end cool når vintermånederne når de nordiske breddegrader.

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang.

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang. Rolstrup Tidende April 2016 82. udgave 9. årgang. Gerda s hjørne Denne gang er jeg i god tid med at få skrevet i bladet. Jeg holder nemlig ferie ugen efter påske, og er ikke tilbage før avisen er på gaden.

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så kom efteråret med regn og blæst, men da børnene stadig gerne vil ud,

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

Dejlig med skoleagurker af egen avl. August nr. 8.

Dejlig med skoleagurker af egen avl. August nr. 8. Dejlig med skoleagurker af egen avl. August nr. 8. Oversigt over aktiviteter i august: Tirsdag d. 1.8 Torsdag d. 3.8 Tirsdag d. 8.8 Torsdag d. 10.8 Tirsdag d. 15.8 Torsdag d. 17.8 Tirsdag d. 22.8 Torsdag

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

ARENDSE NYT JULI 2014

ARENDSE NYT JULI 2014 ARENDSE NYT JULI 2014 Indholdsfortegnelse Juli 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Velkommen Konkurrence Referat af beboermøde Aktivitetsplan Taksigelseskirken Frisør Telefonliste

Læs mere