Jægersborghave April 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jægersborghave April 2017"

Transkript

1 Jægersborghave April 2017

2 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side Side Side Side 27 Side 28 Side 29 Side 30 Side 31 Side 32 Side 33 Side 34 Side 35 Side 36 Indhold Redaktionen Nyt fra huset Beboere og personale Biograf Gudstjeneste i april Set og sket - Vintertur Set og sket - Cykelture Set og sket - Forårsblomster Set og sket - Fugleunge Set og sket - Fødselsdag Set og sket - Weekendhygge Set og sket - Lørdagsbowling Set og sket - Solskinsdag Set og sket - Børnehavebesøg Set og sket - Fastelavn Set og sket - Afdansningsbal Opslagstavlen - Fokus på en medarbejder Opslagstavlen - Huset fejrer 3 års fødselsdagsfest Opslagstavlen - Påskebanko Opslagstavlen - Find 10 fejl i sangen Opslagstavlen - Gymnastik Opslagstavlen - Arrangementer i april Opslagstavlen - Medlemmer af beboerpårørenderådet Opslagstavlen - Telefonnumre Kryds & tværs - opgaveløsning og månedens vinder Bagsiden

3 3 REDAKTIONEN Ansvarshavende redaktør: Mette Bøgelund Kruse Chefredaktør: Gitte Rasmussen Redaktionen: Hanne S. Bredgaard, stuen Christina Hentrich Hansen, stuen Mie Bastrup, 1. sal Charlotte Zeemann 2. sal Kirsten Ludvigsen Forsidemaleri: Henrik Monved Jægersborghave Jægersborg Allé Gentofte Kommune Tlf / Fax jaegersborghave@gentofte.dk Bladet udkommer i 130 eksemplarer hver den 1. i måneden. Indlæg til bladet bedes afleveret i administrationen senest den 20.

4 4 NYT FRA HUSET April måned og forår. Vi har allerede haft nogle dejlige solskinsdage som er blevet nydt i fulde drag. April måned er også fødselsdag for Jægersborghave, som kan fejre tre års fødselsdag. Det gør vi den 4. april om eftermiddagen, hvor der serveres lagkager. Se opslag længere fremme i bladet. Den 21. marts havde beboer-pårørenderådet det årlige dialogmøde med Pleje & Sundhed Myndighed. Dialogmødet erstatter det tidligere anmeldte kommunale tilsyn. Temaet for dialogmødet i år var: Den gode hverdag. Der udarbejdes en kort opsamling af mødet, som efterfølgende sendes til forstanderen hvor interesserede kan få det udleveret. På beboer-pårørenderådsmødet blev Vibeke Toftegaard Clemensen valgt til formand for rådet. Vibeke er pårørende på 1. sal. Jeg er meget glad for at rådet igen har fået en formand, og jeg ser frem til samarbejdet med Vibeke. I forbindelse med vores demensprojekt under Ældre/Fremfærd vil der blive en del aktiviteter i form af undervisning for medarbejderne og besøg i afdelingerne af antropologer og ergoterapeut Mette Søndergaard. Beboerne vil blive orienteret når der er besøg i deres afdeling. Vi er meget spændte på projektet, som har til mål at give beboerne en oplevelse af større nærvær og øget livskvalitet, ved at vi omsætter den eksisterende viden og får demenshandlingsplanens initiativer implementeret i de daglige arbejdsgange gennem praksisnær læring. Med venlig hilsen Mette B. Kruse Forstander Jægersborghave

5 5 BEBOERE & PERSONALE FØDSELSDAGE I APRIL Bodil Brøndum fylder 92 år d. 5. april Jørgen Gunnar Theisler fylder 86 år d. 7. april Vitus Burmester fylder 80 år d. 9. april Ib Engelsen fylder 81 år d. 14. april Bent Larsen fylder 81 år d. 18. april Thor Bak fylder 88 år d. 28. april Grethe Rüsz Bloch fylder 81 år d. 30. april Stort tillykke med fødselsdagen EN SIDSTE HILSEN TIL Villy Frei Nielsen Krogh Jytte Toft Christensen NYE BEBOERE Ellen & Kristian Erlandsen, 2. sal NYT PERSONALE Boris Labarca Nunez, aftenvagt, sosu-assistent 1. sal Jeanette Brosø, aftenvagt, sosu-assistent 2. sal

6 6 BIOGRAF Biograf Torsdag den 20. april kl I SALEN

7 7 GUDSTJENESTE Gudstjeneste Onsdag den 26. april kl i Salen ved præst Lea Skovsgaard Ret til ændringer forbeholdes

8 8 Vintertur Sneen var faldet så smukt, så vi måtte bare ud og kigge på det smukke landskab klædt i sit vintertøj.

9 9 Cykelture Nu hvor foråret rigtig banker på, er det blevet tid til at cykle både indenfor og udenfor i den skønne natur.

10 10 Forårsblomster Torsdag d gik turen til planteskolen for at købe lidt forårsblomster. Valget faldt på gule og lilla stedmoderblomster.

11 11 Fugleunge Fredag formiddag fik vi noget af et chok, da vi så en lille fugleunge styrte mod jorden udenfor vores vindue. Vi fik hentet den lille unge ind for at tjekke om den var okay, hvilket den var. Efterfølgende blev vi nødt til at sætte den lille unge ud i naturen igen, som vist på billederne. Vi tror at denne lille fyr er en fuglekonge. Hvad tror I?

12 12 Fødselsdag Lørdag eftermiddag fejrede vi en 92 års fødselsdag. Der blev lavet mariehøne servietter efter fødselarens ønske samt en lækker lagkage.

13 13 Weekendhygge En hyggelig stund med eventyrs-oplæsning en søndag eftermiddag.

14 14 Lørdagsbowling Lørdag formiddag stod i bowlingens tegn. Der skulle trænes til næste bowlingturnering. Pokalen skal jo til Stuen igen.

15 15 Solskinsdag Årets første rigtige forårsdag med sol, varme og fuglesang skulle da nydes i vores dejlige atriumgård.

16 16 Børnehavebesøg En dejlig dag med børnehavebesøg på 2.sal. Vi plantede og såede forskellige blomster, som vi senere kan plante ud.

17 17 Børnehavebesøg

18 18 Fastelavn Fastelavn er mit navn boller vil jeg have, hvis jeg ingen boller får så laver jeg ballade. Fastelavn i Stuen bød på en flok skønne børn alle udklædt i deres flotte kostumer. Der blev serveret kaffe, the, varm kakao med flødeskum, saftevand og dejlige fastelavnsboller med creme eller flødeskum. Derefter stod den på tøndeslagning for både børn og voksne. Der blev slået igennem, men tønden var ikke sådan at få bugt med. Det lykkedes dog til sidst, til stor fornøjelse for os alle. En dejlig fastelavn for store og små.

19 19 Fastelavn

20 20 Fastelavn

21 21 Afdansningsbal Efter et par måneder med dans hver tirsdag eftermiddag, var det blevet tid til afdansningsballet torsdag d Der var pyntet op med flag, giner med fine kjoler samt en hyggelig bar. Humøret var højt og danseskoene var blevet pudset til den store dag.

22 22 Afdansningsbal

23 23 Afdansningsbal

24 24 Afdansningsbal

25 25 Afdansningsbal

26 26 Afdansningsbal

27 27 OPSLAGSTAVLEN Fokus på en medarbejder Hvad hedder du og hvad er din funktion på Jægersborghave? Jeg hedder Mette og jeg er forstander her på Jægersborghave. Hvor bor du henne? Jeg bor i Hillerød sammen med min mand, vores yngste datter og hunden Simba. Vil du fortælle lidt om dig og din familie? Jeg er gift med Jens, vi har været gift i 30 år. Vi har 3 børn, 2 svigerbørn og 3 dejlige børnebørn. Vi har også en stor glad hund. Han er 5 år gammel, men det kan han ikke huske, så han opfører sig som en ung herre. Han har brug for opmærksomhed, omsorg og masser af motion, så det bliver til lange ture i skoven med Simba. Vores børnebørn er små endnu. Den ældste fylder 3 år til maj og den yngste er 7 måneder. Jeg nyder meget at være sammen med børnebørnene og er så heldig at den ene bor i Hillerød, så ham er jeg sammen med flere gange om ugen. Jeg er så privilegeret at jeg har begge mine forældre endnu og de bor også i Hillerød. Vores familie bruger meget tid sammen både i hverdagen og når der er anledning til at fejre noget. Hvad laver du i din fritid? Jeg bruger meget tid sammen med familien, og jeg har nogle gode gamle veninder jeg mødes med nogle gange om måneden. Jeg er meget glad for musik og lytter til mange forskellige genre, afhængig af humøret og stemningen. Jeg nyder også at slappe af og lade op til en travl hverdag. Når det er muligt tager jeg i sommerhus, hvor vi har det roligt, læser bøger og går ture ved vandet. Hvis jeg har en forlænget weekend vil jeg meget gerne en tur til Prag. Min mand og jeg er meget glade for Prag og vi har været der rigtig mange gange. Vi kan i det hele taget godt lide at rejse, se nye steder, opleve andre kulturer og møde nye mennesker (det er også dejligt at smage mad og vin fra andre lande) Jeg ville gerne skrive at jeg træner og løber flere gange om ugen, men så vil jeg ikke være troværdig. Jeg holder mig fysisk aktiv ved at gå lange ture med hunden eller arbejde i haven, så det bliver ikke til så meget. Skal jeg have motion, så er det ved at danse. Jeg elsker at danse. Hvad ønsker du dig mest i dit liv? Det er et stort spørgsmål. Det kunne være fred i verden, at ingen skal gå sultne i seng og alle mennesker får en chance for at opleve at blive elsket.

28 28 OPSLAGSTAVLEN Huset fejrer 3 års fødselsdagsfest HIP HIP HURRA Jægersborghave fylder 3 år og det vil vi gerne fejre tirsdag d. 4. april kl Vi starter med at mødes i atriumgården til fødselsdagssang og efterfølgende er der kaffe og lagkage på afdelingerne. Pårørende er velkomne

29 29 OPSLAGSTAVLEN Påskebanko PÅSKEBANKO MED FROKOST TORSDAG DEN 6. APRIL KLOKKEN I SALEN VI SPISER STEGT KYLLING MED TILBEHØR CITRONFROMAGE TIL DESSERT KAFFE MED SMÅKAGER EFTERFØLGENDE SPILLER VI BANKO MED GODE GEVINSTER

30 30 OPSLAGSTAVLEN Find 10 fejl i sangen 10 ord i sangen er blevet udskiftet med 10 nye - kan du finde dem alle? Nu går vinteren gennem Nyhavn fra Shanghai og til Oslo Nu har solen grønne unger i hver skimlet regnvejrspyt Alle havnens søde heste drikker forårsguden til Vi har kaffe i stride strømme vi har sang og banjospil Se en ged har bygget rede her ved Sørens brede ryg Blot en lille lommelærke men hvor danser den med lyst Sæt dig her ved Sørens side hvis du ikke har lyst Køb du kuns din flade kaffe jeg skal fylde den med tjære

31 31 OPSLAGSTAVLEN Gymnastik Husk at der er gymnastik hver mandag, tirsdag og onsdag kl i Salen

32 32 OPSLAGSTAVLEN April DATO ARRANGEMENTER FORMIDDAG KLOKKEN ARRANGEMENTER EFTERMIDDAG 3 MAN GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 AKTIVERENDE TEAM STUEN 4 TIRS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 JÆGERSBORGHAVES FØDSELSDAG 5 ONS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 KLOKKEN 13:30-15:30 13:30-15:00 6 TORS PÅSKEBANKO I SALEN 7 FRE 10 MAN GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 11 TIRS GYMNASTIK I SALEN AKTIVERENDE TEAM 2.SAL 10:30-11:00 10:00-12:00 12 ONS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 13 TORS SKÆRTORSDAG SKÆRTORSDAG 14 FRE LANGFREDAG LANGFREDAG 17 MAN 2. PÅSKEDAG 2. PÅSKEDAG 18 TIRS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 19 ONS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 AKTIVERENDE TEAM 1.SAL 13:30-15:30 20 TORS BIOGRAF I SALEN 13:30-15:30 21 FRE 24 MAN GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 25 TIRS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 AKTIVERENDE TEAM STUEN 13:30-15:30 26 ONS GUDSTJENESTE 11:00-12:00 27 TORS 28 FRE

33 33 OPSLAGSTAVLEN Medlemmer af beboer/pårørenderådet på Jægersborghave 2017 Stuen: Beboer: Inge Tastum Pårørende: Jens Tastum Rita Homann Olesen Personale: Lene Vangsgaard Afd. sygeplejerske Hanne Bredgaard 1. sal: Beboer: Marianne Paldan Formand Pårørende: Vibeke Toftegaard Clemensen Personale: Pia Stevns Jensen Afd. sygeplejerske Berit Rød Hvilsom 2. sal: Beboer: Pårørende: Personale: Afd. sygeplejerske Lisbeth Vogter Annette Christoffersen Pernille Breck Johansson John Gundersen Seniorrådet: Forstander: Ole Scharff Haarbye Tlf Mette Bøgelund Kruse

34 34 OPSLAGSTAVLEN Jægersborghaves hovednummer: Stuen: Afd. sygeplejerske Hanne Bredgaard Nødtelefon sal: Afd. sygeplejerske Berit Rød Hvilsom Nødtelefon sal: Afd. sygeplejerske John Gundersen Nødtelefon Sekretariatets åbningstider: Mandag, Onsdag, Torsdag Fredag Tirsdag er der ingen personlig betjening

35 35 KRYDS & TVÆRS Skriv kodeordet herunder og indlevér slippen senest den 20. i administrationen NAVN: AFDELING: KODEORD: Månedens vinder er: Dagmar Museth, Stuen VINDEREN AF FORRIGE MÅNEDS OPGAVE Vinderen kan vælge imellem en flaske portvin, en æske chokolade eller en buket blomster. Der skal gives besked på kontoret dagen før afhentning.

36 36 Vejret i april BAGSIDEN Ekstremer i vejret side 1874 for april måned: Højeste temperatur: 28,6 ºC Holbæk 1993 Laveste temperatur: - 19,0 ºC St. Vildmose/Vendsyssel 1922 Højeste månedsmiddeltemperatur: 8,4 ºC 1948 Laveste månedsmiddeltemperatur: 2,5 ºC 1888 Største månedssum af solskinstimer: 288 timer 1974 Mindste månedssum af solskinstimer: 87 timer 1937 Største månedssum af nedbør: 98 mm 1936 Mindste månedssum af nedbør: 3 mm 1893 Kilde: DMI APRIL Den 1. april er aprilsnar. Skikken stammer fra gamle narrefester, der blev holdt til forårets ære. Det gælder om at finde på snedige historier som man skal få andre til at hoppe på og derved gøre dem til grin. Månedsnavnet april kommer af det latinske ord aperire, som betyder at åbne. Det vil sige, jorden er klar til at blive tilsået. I april åbner året sig for alvor mod foråret og sommeren. Det gamle nordiske navn var græsmåned eller fåremåned. I denne måned kom fårene og kreaturerne på græs igen efter den lange vintertid.

Jægersborghave Marts 2017

Jægersborghave Marts 2017 Jægersborghave Marts 2017 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13-15 Side 16-19 Side 20-23 Side 24 Side 25 Side 26 Side 27 Side 28 Side 29 Side

Læs mere

Jægersborghave November 2017

Jægersborghave November 2017 Jægersborghave November 2017 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12-13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Side 21-22 Side 23 Side

Læs mere

Jægersborghave Marts 2016

Jægersborghave Marts 2016 Jægersborghave Marts 2016 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10-11 Side 12 Side 13 Side 14-16 Side 17 Side 18-19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23 Side 24 Side 25 Side

Læs mere

Jægersborghave Juni 2019

Jægersborghave Juni 2019 Jægersborghave Juni 2019 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12-15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23 Side 24 Indhold Redaktionen

Læs mere

Jægersborghave. God sommer

Jægersborghave. God sommer Jægersborghave God sommer September 2019 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8-9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16-17 Side 18 Side 19 Side 20-21 Side 22 Side

Læs mere

Jægersborghave Juni 2017

Jægersborghave Juni 2017 Jægersborghave Juni 2017 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8-11 Side 12 Side 13-16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20-21 Side 22 Side 23 Side 24 Side 25 Side 26-27 Side 28 Side 29 Side

Læs mere

Jægersborghave Oktober 2019

Jægersborghave Oktober 2019 Jægersborghave Oktober 2019 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8-9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16-17 Side 18-19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23 Side 24 Side

Læs mere

Jægersborghave Maj 2017

Jægersborghave Maj 2017 Jægersborghave Maj 2017 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Biograf Side 7 Gudstjeneste i maj Side 8-9 Rehabilitering - Hverdagsliv på Jægersborghave

Læs mere

Jægersborghave. God sommer

Jægersborghave. God sommer Jægersborghave God sommer Juli & august 2019 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Gudstjeneste i juli Side 7 Gudstjeneste i august Side 8-11

Læs mere

Jægersborghave Juli & august 2017

Jægersborghave Juli & august 2017 Jægersborghave Juli & august 2017 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5-6 Side 7 Side 8 Side 9-11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23 Side 24

Læs mere

Jægersborghave December 2017

Jægersborghave December 2017 Jægersborghave December 2017 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Biograf Side 7 Gudstjeneste i december Side 8-9 Rehabilitering - Hverdagsliv

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Jægersborghave Oktober 2015

Jægersborghave Oktober 2015 Jægersborghave Oktober 2015 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9-10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

OSTEN P FALKE marts 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE marts 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN marts 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Jægersborghave. Godt nytår 2017

Jægersborghave. Godt nytår 2017 Jægersborghave Godt nytår 2017 Januar 2017 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Biograf Side 7 Gudstjeneste i januar Side 8-11 Rehabilitering

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Bauneposten Maj juni 2018

Bauneposten Maj juni 2018 Bauneposten Maj Og juni 2018 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Jægersborghave Februar 2016

Jægersborghave Februar 2016 Jægersborghave Februar 2016 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Busture i februar Side 7 Gudstjeneste i februar Side 8 Biograf i februar

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 8 August 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen En herlig tur til Hvidbjerg Vi var bare ualmindelig heldige med vejret igen i år. Hele

Læs mere

Jægersborghave September 2016

Jægersborghave September 2016 Jægersborghave September 2016 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12-13 Side 14 Side 15 Side 16-17 Side 18-19 Side 20 Side 21 Side 22-23 Side 24 Side 25 Side

Læs mere

ST RAN DPOSTEN AUGUST 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN AUGUST 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN AUGUST 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD 1 APRIL 2019 2 Uge April 2019 14 14 Mandag 1. Kl. 10:00 Revy Kl. 13:30 OL spil Tirsdag 2. Kl. 10:00 Vi ser film Kl. 13:30 Hygge snakke Onsdag 3. Kl. 11:00 Vi holder påskefrokost.

Læs mere

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem. Mail: Mail:

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem.   Mail: Mail: Ryholtgård Nyt Maj 2018 1 Husets Informationer Ryholtgård Plejehjem 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Daglig Driftsleder Køkken Rengøring - Vask Lene Jensen Man fre kl. 9 14 Forstander

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1 FLASKEPOSTEN april 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

ARENDSE NYT. April 201

ARENDSE NYT. April 201 ARENDSE NYT April 201 Indholdsfortegnelse April 2012 Forside Indholdsfortegnelse Vi siger farvel Forstanders indlæg En mere aktiv hverdag Nye medarbejdere Fødselsdag i april Set og sket i april Aktivitetsplan

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

Leve Livet. November 2018

Leve Livet. November 2018 Leve Livet November 2018 Indholdsfortegnelse: Beboerbladet november 2018... 2 Månedens fødselsdage... 3 Sangbogen... 4 Liivet leves... 5 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Bauneposten September & oktober 2016

Bauneposten September & oktober 2016 Bauneposten September & oktober 2016 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Beboere: Arne Hansen Syrenen 2. sal Indlæg til Bauneposten,

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Fødselsdage Maj:

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Februar 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Kløverbladet Oktober 2007

Kløverbladet Oktober 2007 Kløverbladet Oktober 2007 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Erland Side 4: Huset i oktober Side 5: Tillykke Side 6: Dødsfald og Velkommen Side 7: Visens Venner underholder Side 8: Fællesaktiviteter Side

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juli 2018

ASTERSPOSTEN Juli 2018 ASTERSPOSTEN Juli 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

OSTEN P FALKE juni 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE juni 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN juni 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Rolstrup Tidende. April 2013 52. udgave 6. årgang.

Rolstrup Tidende. April 2013 52. udgave 6. årgang. Rolstrup Tidende April 2013 52. udgave 6. årgang. Gerda s hjørne Nu orker vi snart ikke mere blæst og kulde!! - Marts har da i særklasse været kold og blæsende, og jeg som troede foråret var lige om hjørnet!!

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

I marts blev der afholdt valg til Bruger-/Pårørenderådet samt generalforsamling i støtteforeningen, som nu er sammensat af følgende medlemmer:

I marts blev der afholdt valg til Bruger-/Pårørenderådet samt generalforsamling i støtteforeningen, som nu er sammensat af følgende medlemmer: På grund af travlhed og sygdom fik vi ikke udgivet noget nyhedsbrev i april, så denne publikation indeholder lidt nyt for to måneder. Fredagsbar har vi tidligere haft på programmet, og Bodil har nu valgt

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Jægersborghave Juni 2016

Jægersborghave Juni 2016 Jægersborghave Juni 2016 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4-5 Side 6 Side 7 Side 8-9 Side 10-11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18-19 Side 20 Side 21 Side 22-23 Side 24-26 Side 27-29 Side

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Jægersborghave Maj 2016

Jægersborghave Maj 2016 Jægersborghave Maj 2016 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Gudstjeneste i maj Side 7 Biograf i maj Side 8-9 Rehabilitering - Hverdagsliv

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af

Læs mere

HUSK: DER ER ALTID KAFFE PÅ KANDEN I PARKERINGSBÅSEN. Maj Sidste Nyt: Vinnie er vendt tilbage efter endt barsel velkommen til Vinnie.

HUSK: DER ER ALTID KAFFE PÅ KANDEN I PARKERINGSBÅSEN. Maj Sidste Nyt: Vinnie er vendt tilbage efter endt barsel velkommen til Vinnie. Maj 2009 Indhold: Sidste nyt: Bl.a. sammenlægningsfest og tur i skoven med 2. klasserne Info: Orientering om legetøjsregler m. m. Konkurrence: Et spørgsmål til børnene Kalender : Opslagstavlen: Redaktion:

Læs mere

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 September 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra chefsygeplejersken September er jo årets første efterårs måned og dermed et farvel til

Læs mere

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1 FOLKEOSTEN april 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2017

ARENDSE NYT Februar 2017 ARENDSE NYT Februar 2017 Indholdsfortegnelse Februar 2017 Forside Indholdsfortegnelse Velkommen Ny Fodterapeut Yoga Fastelavn Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

Juni 2015. Mærkedage: Grundlovsdag den 5. Sankt Hans den 23.

Juni 2015. Mærkedage: Grundlovsdag den 5. Sankt Hans den 23. Juni 2015 Juni er årets sjette måned. Den er opkaldt efter Jupiters hustru, Juno. Hun var ægteskabslykkens gudinde. Hun blev også kaldt Himlens og Jordens dronning. Ældre dansk navn: Skærsommer Mærkedage:

Læs mere

Kløverbladet April 2007

Kløverbladet April 2007 Kløverbladet April 2007 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Erland Side 4: Huset i april Side 5: Tillykke Side 6: Fødselarer i maj Side 7: Dødsfald Velkommen Side 8: Personlige Side 9: Fællesaktiviteter

Læs mere

Lokalblad. Troels-Lunds Vej 25, 2000 F, Tlf.: , OKTOBER 2019

Lokalblad. Troels-Lunds Vej 25, 2000 F, Tlf.: , OKTOBER 2019 Lokalblad Kastanjehaven Troels-Lunds Vej 25, 2000 F, Tlf.: 3821 3434, kastanjehaven@frederiksberg.dk OKTOBER 2019 Kastanjehaven Lokalblad Lokalblad Troels-Lunds Vej 25, 2000 F, Tlf.: 3821 3434, kastanjehaven@frederiksberg.dk

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 1. udgave 1. juni 2015 5. Eva Hjort 6. Anna Elvira Andersen 7. Anna Wraa 15. Eli Agnethe Hansen 2. sal: 1. Rigmor Vils 2. Ole Kragh Pedersen 3. Vagner Hansen 12. Gerda Jepsen

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

ASTERSPOSTEN August 2018

ASTERSPOSTEN August 2018 ASTERSPOSTEN August 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 00 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder:

Læs mere

Bagside. 36.årg. Marts 2013 nr. 108. Foråret er endelig på vej

Bagside. 36.årg. Marts 2013 nr. 108. Foråret er endelig på vej Bagside. Foråret er endelig på vej 36.årg. Marts 2013 nr. 108 Det betyder skiftende vejr. og derfor er det en god idé at have regntøj og en varm trøje liggende hernede Billede: Zoo besøg i vinterferien.

Læs mere

Aktiviteter på Lyngparken i April

Aktiviteter på Lyngparken i April April maj 2013 Traditionen tro får alle beboere på Lyngparken en blomst til Påske, her er Lyngparkens Venner klar til turen rundt på stuerne, for at ønske god påske. Aktiviteter på Lyngparken i April Onsdag,

Læs mere

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke!

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke! Vi havde en rigtig dejlig julepyntedag med helt overvældende opbakning. Det er bare en vældig god tradition, hvor vi får pyntet hjemmet op, samtidig med at snakken går på kryds og tværs. Jens Krøyer spillede

Læs mere

Januar. Nytårsfest. Ski tur. I uge 4 drager LAVUK til Italien iført ski huer og slalom ski! Turen er for dem der har lyst og som kan stå på ski!

Januar. Nytårsfest. Ski tur. I uge 4 drager LAVUK til Italien iført ski huer og slalom ski! Turen er for dem der har lyst og som kan stå på ski! Januar Nytårsfest. I fritidsklubben markeres det nye års begyndelse med nytårs sjov og diskotek den første fredag i det nye år. Klubben byder på kransekage og saft, og der er festlige konkurrencer med

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KLC-bladet Januar 2018

KLC-bladet Januar 2018 KLC-bladet Januar 2018 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk 2 Bruger- og pårørende rådet på KLC 2017/2018

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have. Så blomstrer Vores Have igen, og indbyder til en dejlig gåtur

Plejehjemmet Prices Have. Så blomstrer Vores Have igen, og indbyder til en dejlig gåtur Plejehjemmet Prices Have Så blomstrer Vores Have igen, og indbyder til en dejlig gåtur Juni 2019 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør: Liselotte Andersen, boliggruppe 5 Personale:

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Bredebo-Nyt. Februar/marts for Aktivitetscenteret. Redaktion: Charlotte Herbert, Dorthe Hansen, Grete Levinsen, Grete Jensen og Sonja Nielsen

Bredebo-Nyt. Februar/marts for Aktivitetscenteret. Redaktion: Charlotte Herbert, Dorthe Hansen, Grete Levinsen, Grete Jensen og Sonja Nielsen Bredebo-Nyt for Aktivitetscenteret Februar/marts 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Dorthe Hansen, Grete Levinsen, Grete Jensen og Sonja Nielsen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Nyt fra ledelsen...

Læs mere