Jægersborghave Juni 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jægersborghave Juni 2016"

Transkript

1 Jægersborghave Juni 2016

2 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4-5 Side 6 Side 7 Side 8-9 Side Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side Side 20 Side 21 Side Side Side Side 30 Side 31 Side 32 Side 33 Side 34 Side 35 Side 36 Side 37 Side 38 Side 39 Side 40 Indhold Redaktionen Nyt fra huset Beboere og personale Gudstjeneste i juni Rehabilitering - Hverdagsliv på Jægersborghave Set og sket - Aktiviteter i haven Set og sket - Busture Set og sket - Cyklerne klargøres Set og sket - Forår i haven Set og sket - Gæslinger Set og sket - Forårstur i skoven Set og sket - Kaffebord Set og sket - Tur til planteskole og gartneri Set og sket - Sangeftermiddag Set og sket - Svenske villa Set og sket - Tur til Teknisk Museum Set og sket - Stafet på Rygårdcentret Set og sket - Grill i gården Opslagstavlen - Specielle dage i juni Opslagstavlen - Midsommervisen Opslagstavlen - Sommerfest Opslagstavlen - Tøjsalg Opslagstavlen - Sangkonkurrence Opslagstavlen - Gymnastik Opslagstavlen - Arrangementer i juni Opslagstavlen - Telefonnumre Opslagstavlen - Medlemmer af beboerpårørenderådet Kryds & tværs - opgaveløsning og månedens vinder Bagsiden

3 3 REDAKTIONEN Ansvarshavende redaktør: Mette Bøgelund Kruse Chefredaktør: Gitte Rasmussen Redaktionen: Jette Tøttrup Hanne S. Bredgaard Jægersborghave Jægersborg Allé Gentofte Kommune Tlf / Fax jaegersborghave@gentofte.dk Bladet udkommer i 110 eksemplarer hver den 1. i måneden. Indlæg til bladet bedes afleveret i administrationen senest den 20.

4 4 NYT FRA HUSET Så er det sommer, det er juni måned og den første sommermåned. Det betyder, at det faste personale begynder at holde ferie og dermed velkommen til vores afløsere. Vi er så privilegerede, at nogle af vores gode faste weekendmedarbejdere vil være hos os over sommeren. Jeg vil gerne opfordre til, at alle vil tage godt imod dem i hverdagen. Den. 8. juni holder vi sommerfest. Jeg håber at rigtig mange beboere, pårørende og frivillige, har lyst til at feste sammen. Omstillingsbidraget, hvor der skal flyttes penge fra kommunerne til Staten, betyder, at vi sandsynligvis får et lavere budget med delvis gennemslag i 2016 og fuld gennemslag i 2017 og frem. Desuden er der set på fordelingen af midler mellem plejeboligerne og Jægersborghave og der vil blive en omfordeling. Omstillingsbidraget og omfordeling betyder, at vi skal ud i besparelser. Vi er i gang med en proces for at udmønte besparelsen. Beboerpårørenderådet blev orienteret på sidste møde og emnet behandles også i samarbejdsgruppen. Jægersborghave har haft uanmeldt kommunalt tilsyn den 26. april. Når den endelige rapport foreligger, vil den være til gennemsyn på mit kontor. Den vil også være at finde på hjemmesiden. Til sidst vil jeg gerne ønske alle beboere, pårørende, frivillige og medarbejdere en rigtig dejlig sommer. Mette B. Kruse Forstander Jægersborghave

5 5 NYT FRA HUSET Nyt fra kontoret Kære beboere og pårørende på Jægersborghave På Jægerborghave kommer der fast en frisør og en fodplejer som en del beboere benytter sig af. Personalet på afdelingerne kan hjælpe med at træffe en aftale, hvis dette ønskes. Man skal selv betale kontant direkte til frisør og fodplejer, og som en ny mulighed kan regningen fra frisøren og fodplejeren betales via klientbetaling en gang om måneden. Vi vil opfordre til, at I benytter denne mulighed. Nyt fra frisøren Fra 8. juli vil frisøren komme her hver onsdag og hver anden fredag. Flere beboere vil gerne have mulighed for at komme til frisør om fredagen og dette vil frisøren gerne imødekomme.

6 6 BEBOERE & PERSONALE FØDSELSDAGE I JUNI Agnes Bech fylder 101 år d. 26. juni Svend Toxværdt Martinsen fylder 80 år d. 17. juni Inge Tastum fylder 86 år d. 26. juni Kerty Myschetsky fylder 102 år d. 13. juni Kirsten Herrestrup fylder 74 år d. 21. juni Gunver Nissen fylder 90 år d. 24. juni Ole Christoffersen fylder 83 år d. 06. juni Stort tillykke med fødselsdagen EN SIDSTE HILSEN TIL Ely Merete Kristensen Else Hansson Jytte Wiinberg NYE BEBOERE Aage Hornshøj Bramm, 2. sal Lotte Danholm Jensen, 1. sal Thore Branth, stuen Ellen Helvig Branth, stuen NYT PERSONALE Stine Maria Kjellerup Olesen, Social og sundhedsassistent, 2. sal

7 7 GUDSTJENESTE Gudstjeneste Onsdag den 29. juni kl i Salen ved sognepræst Erik Høegh-Andersen Ret til ændringer forbeholdes

8 8 REHABILITERING Hverdagsliv på Jægersborghave Der arbejdes for føden på Jægersborghave. Alle mand er i gang med at skrælle kartofler til den store guldmedalje til aftenens menu.

9 9 REHABILITERING Hverdagsliv på Jægersborghave Når det er sommervarmt, bliver gymnastikken udført i gården med smil og latter.

10 10 SET & SKET Aktiviteter i haven Så er der gang i udendørsaktiviteterne igen. Vi spiller både petanque og kongespil og nyder det gode vejr.

11 11 SET & SKET Aktiviteter i haven

12 12 SET & SKET Busture Både i sol og regn er det dejligt at komme på tur med bussen. Her på yndlingspladsen ved Rungsted med medbragt kaffe og udsigt over Øresund.

13 13 SET & SKET Cyklerne klargøres Cyklerne klargøres til sommerens udflugtsture, samt cykelløbet på Vennerslund, hvor vi er tilmeldt 15 deltagere.

14 14 SET & SKET Forår i haven De store æbletræer er sprunget ud i vores have. Det er et smukt syn.

15 15 SET & SKET Gæslinger Hundesømosen er fuld af gæs og gæslinger.

16 16 SET & SKET Forårstur i skoven Vi tog en tur ud for at mærke foråret i skoven. Anemonerne stod i fuldt flor og bøgen var lige sprunget ud.

17 17 SET & SKET Kaffebord 1. sal har nogle fine håndmalede kopper, som selvfølgelig skal bruges, så der blev dækket op til kaffebord med lækker kage.

18 18 SET & SKET Tur til planteskole og gartneri Forår er blomstertid, så vi har både været en tur til den lokale planteskole for at vælge nye blomster og en tur til gartneriet i Smørum, hvor vi valgte blomster til kasserne i gården.

19 19 SET & SKET Tur til planteskole og gartneri

20 20 SET & SKET Sangeftermiddag En gang om måneden samles vi til fællessang i afdeling stuen. Anne-Dorte er vores gode pianist og der bliver sunget af hjertens lyst.

21 21 SET & SKET Svenske villa Svenske Villa er endelig åben igen, så vi kan nyde en linse. Og tænk bare: prisen er faldet fra 20 til 15 kroner! Kilde:

22 22 SET & SKET Tur til Teknisk Museum Tirsdag den 3. maj satte vi kursen mod Helsingør med bussen fyldt med forventningsfulde mænd, som havde valgt en tur på Teknisk Museum, for at opleve tiden der er gået og mindes de gode gamle dage.

23 23 SET & SKET Tur til Teknisk Museum Det var en stor succes og der blev vist stor interesse og stillet spørgsmål til museumspersonalet. Vi sluttede turen oppe ved Kronborg hvor vi spiste vores medbragte mad og drikke og nød udsigten.

24 24 SET & SKET Stafet på Rygårdcentret Rygårdcentret havde inviteret alle plejeboliger og dagcentre i kommunen til stafetgang. Vi stillede op med et hold af 5 beboere og vi kæmpede bravt for medaljerne, men nåede dog ind på en flot 4' plads. Efterfølgende spiste vi pølser med brød. Ugens slogan var: Styrke, velvære og motion - Rygårdcentret i aktion. Det stod også på de flasker vand, vi fik udleveret i drikkedepotet, som lå halvvejs på ruten, som var på 540m.

25 25 SET & SKET Stafet på Rygårdcentret

26 26 SET & SKET Stafet på Rygårdcentret

27 27 SET & SKET Grill i gården En god ide blev udført onsdag d. 11. maj. Vejret viste sig fra sin allerbedste side, da beboere og personale holdt frokost i gården. Der blev grillet dejlige pølser til den store guldmedalje og 2. sal havde selv bagt pølsebrød og de var bare så gode. Der havde også været gang i indkøb og forberedelser, bl.a. med hjemmelavet kartoffelsalat.

28 28 SET & SKET Grill i gården

29 29 SET & SKET Grill i gården

30 30 OPSLAGSTAVLEN Specielle dage i juni Grundlovsdag er en årligt tilbagevendende fejring af indførelsen af den første danske grundlov den 5. juni Hvert år fejres dagen med især politiske taler rundt om i landet, da dagen ofte også ses som en fejring af det danske demokrati. Danmark har ingen egentlig nationaldag, men Grundlovsdag er det nærmeste vi kommer. Den 15. juni er det Valdemarsdag. Det var på denne dag i 1219, at Dannebrog ifølge myten faldt ned fra himlen i Estland, hvor den danske konge Valdemar Sejr kæmpede mod esterne i slaget ved Lyndanisse. Dagen bliver fejret af Danmarks-Samfundet, som sælger små dannebrogsflag til at finansiere flaggaver, faner som uddeles til forskellige foreninger. Indtil 1948 var dagen skolefridag. Det er samtidig mindedag for Genforeningen d. 15. juni 1920, hvor den formelle overdragelse af Nordslesvig til Danmark fandt sted efter en folkeafstemning i hele Slesvig. Den symbolske indlemmelse med Christian 10.s ridt over grænsen foregik den 10. juli Højtiden sankthans eller Sankt Hans er det fordanskede helgennavn for den hellige Johannes Døberen, hvis fødsel fandt sted seks måneder før Jesu fødsel (se Luk 1, 13,26) og er sat til den 24. juni. Datoen kaldes derfor sankthansdag (Skt. Hans' dag). I nordisk tradition afholdes højtider aftenen før dagen, så sankthansaften fejres den 23. juni, ligesom juleaften fejres dagen før Juledag. Tidligere var det opfattelsen, at midsommernatten var fyldt med magiske naturkræfter både onde og gode. Alle urter og kilder var særligt hellige, og det var tradition at opsøge hellige kilder eller plukke helende urter på denne aften. På bålet er der traditionelt placeret en figur, der ligner en heks. Heksene flyver ifølge overleveringen til Bloksbjerg i Harzen sankthansaften og -nat. Formålet med bålet var at skræmme hekse og onde ånder væk, frem for at brænde dem af.

31 31 OPSLAGSTAVLEN Midsommervisen Midsommervisen Vi elsker vort land Text: Holger Drachmann, 1885 Melodi P. E. Lange-Müller, 1885 Vi elsker vor land, når den signede jul tænder stjernen i træet med glans i hvert øje. Når om våren hver fugl, over mark, under strand, lader stemmen til hilsende triller sig bøje: Vi synger din lov over vej, over gade, vi kranser dit navn, når vor høst er i lade, men den skønneste krans, bli'r dog din Sankte Hans! Den er bunden af sommerens hjerter, så varme så glade. Vi elsker vort land, og med sværdet i hånd skal hver udenvælts fjende beredte os kende, men mod ufredens ånd under mark over strand, vil vi bålet på fædrenes gravhøje tænde hver by har sin heks, og hver sogn sine trolde. Dem vil vi fra livet med glædesblus holde vi vil fred her til lands Sankte Hans, Sankte Hans! Den kan vindes, hvor hjerterne aldrig bli'r tvivlende kolde. Vi elsker vort land, men ved midsommer mest, når hver sky over marken velsignelsen sender, når af blomster er flest, og når kvæget i spand giver rigeligst gave til flittige hænder; når ikke vi pløjer og harver og tromler, når koen sin middag i kløveren gumler, da går ungdom til dans på dit bud Sankte Hans ret som føllet og lammet, der frit over engen sig tumler.

32 32 OPSLAGSTAVLEN Sommerfest

33 33 OPSLAGSTAVLEN Tøj-salg

34 34 OPSLAGSTAVLEN Sangkonkurrence - find 10 fejl i sangen Der er ingen sangkonkurrence i juni, juli og august Vinderen af sidste måneds konkurrence er: Agnes, stuen Konkurrencen vender tilbage igen i september

35 35 OPSLAGSTAVLEN Gymnastik Husk at der er gymnastik hver mandag, tirsdag og onsdag kl

36 36 OPSLAGSTAVLEN Juni DATO ARRANGEMENTER FORMIDDAG KLOKKEN ARRANGEMENTER EFTERMIDDAG KLOKKEN 1 ONS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 2 TORS GÅTURE I OMRÅDET 10:30-11:00 3 FRE 6 MAN GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 FÆLLESSANG I STUEN 14:00-15:00 7 TIRS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 8 ONS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 SOMMERFEST I ATRIUMGÅRDEN 9 TORS STORE CYKELDAG VENNERSLUND START 10:30 STORE CYKELDAG VENNERSLUND 18: SLUT 14:00 10 FRE AKTIVERENDE TEAM STUEN 10:00-12:00 13 MAN GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 14 TIRS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 AKTIVERENDE TEAM 2.SAL 15 ONS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 13: TORS GÅTURE I OMRÅDET 10:30-11:00 17 FRE TØJSALG VED SALEN 10: MAN GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 AKTIVERENDE TEAM 1.SAL 21 TIRS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 13: ONS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 23 TORS GÅTURE I OMRÅDET 10:30-11:00 24 FRE 27 MAN GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 28 TIRS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 AKTIVERENDE TEAM STUEN 29 ONS GUDSTJENESTE I SALEN 11:00-11:30 13: TORS GÅTURE I OMRÅDET 10:30-11:00

37 37 OPSLAGSTAVLEN Jægersborghaves hovednummer: Stuen: Afd. sygeplejerske Hanne Bredgaard Nødtelefon sal: Afd. sygeplejerske Berit Rød Hvilsom Nødtelefon sal: Afd. sygeplejerske John Gundersen Nødtelefon Sekretariatets åbningstider: Mandag, Onsdag, Torsdag Fredag Tirsdag er der ingen personlig betjening

38 38 OPSLAGSTAVLEN Medlemmer af beboer/pårørenderådet på Jægersborghave 2016 Stuen: Beboer: Inge Tastum Pårørende: Jens Tastum Rita Homann Olesen Personale: Lene Vangsgaard Afd. sygeplejerske Hanne Bredgaard 1. sal: Beboer: Formand Pårørende: Aase Hellemann Vibeke Toftegaard Clemensen Personale: Pia Stevns Jensen Afd. sygeplejerske Berit Rød Hvilsom 2. sal: Beboer: Pårørende: Personale: Afd. sygeplejerske Tove Rasmussen Anette Christoffersen Pernille Breck Johansson John Gundersen Seniorrådet: Forstander: Ole Scharff Haarbye Tlf Mette Bøgelund Kruse

39 39 KRYDS & TVÆRS Skriv kodeordet herunder og indlevér slippen senest den 20. i administrationen NAVN: AFDELING: KODEORD: VINDEREN AF FORRIGE MÅNEDS OPGAVE Månedens vinder er: Edith C. 2. sal Vinderen kan vælge imellem en flaske portvin, en æske chokolade eller en buket blomster. Der skal gives besked på kontoret dagen før afhentning.

40 40 Vejret i juni BAGSIDEN Ekstremer i vejret siden 1874 for juni måned: Højeste temperatur: 35,5 ºC Hillerød 1947 Laveste temperatur: - 3,5 ºC Lemvig 1936 Højeste månedsmiddeltemperatur: 18,2 ºC 1889 Laveste månedsmiddeltemperatur: 10,7 ºC 1923 Største månedssum af solskinstimer: 351 timer 1992 Mindste månedssum af solskinstimer: 127 timer 1987 Største månedssum af nedbør: 123 mm 1946 Mindste månedssum af nedbør: 1 mm 1992 Kilde: DMI JUNI Juni måned har fået navn efter Jupiters smukke hustru Juno som var gudinde for ægteskabet. Man har derfor tidligere ment, at juni var en god måned at blive gift i. Månedens danske navn var skærsommermåned afledt af ordet skær, der i denne forbindelse betyder lys. Juni er også årets første sommermåned og feriestemningen begynder så småt at komme frem, de første studenter ses på gaderne med deres hvide huer og glade smil. Det er også i denne måned de første danske jordbær er til salg i forretningerne. Den 5. juni er det Grundlovsdag og fars dag. I 1848 fik Danmark sin første grundlov underskrevet af Frederik den 7. Den er senere blevet ændret i 1915, hvor kvinderne fik valgret og i 1953, hvor vi fik kvindelig arvefølge. Fars dag blev indført i Danmark i 1935.

Jægersborghave Juni 2019

Jægersborghave Juni 2019 Jægersborghave Juni 2019 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12-15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23 Side 24 Indhold Redaktionen

Læs mere

Sommer I Hesselbækpark

Sommer I Hesselbækpark Sommer I Hesselbækpark Side 2 og 3: Skt. Hans Side 4, 5 og 6: Nyt fra Bestyrelsen Side 7 og 8: Hækkeklipning 1 Som sædvanlig er det Skt. Hans aften d. 23/6, og traditionen tro holder vi et lille arrangement

Læs mere

Leve Livet. Juni 2018

Leve Livet. Juni 2018 Leve Livet Juni 2018 Indholdsfortegnelse: Nyt fra ledelsen... 1 Månedenens fødselsdage... 2 Sangbogen... 2 Livet leves... 4 Beboerliste... 16 Rart at vide... 17 Månedskalender... 18 Redaktion: Anne-Marie

Læs mere

Jægersborghave November 2017

Jægersborghave November 2017 Jægersborghave November 2017 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12-13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Side 21-22 Side 23 Side

Læs mere

Leve Livet. Juni 2018

Leve Livet. Juni 2018 Leve Livet Juni 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdage... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 5 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Jægersborghave Marts 2016

Jægersborghave Marts 2016 Jægersborghave Marts 2016 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10-11 Side 12 Side 13 Side 14-16 Side 17 Side 18-19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23 Side 24 Side 25 Side

Læs mere

Jægersborghave Marts 2017

Jægersborghave Marts 2017 Jægersborghave Marts 2017 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13-15 Side 16-19 Side 20-23 Side 24 Side 25 Side 26 Side 27 Side 28 Side 29 Side

Læs mere

Jægersborghave Juni 2017

Jægersborghave Juni 2017 Jægersborghave Juni 2017 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8-11 Side 12 Side 13-16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20-21 Side 22 Side 23 Side 24 Side 25 Side 26-27 Side 28 Side 29 Side

Læs mere

Jægersborghave. God sommer

Jægersborghave. God sommer Jægersborghave God sommer September 2019 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8-9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16-17 Side 18 Side 19 Side 20-21 Side 22 Side

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til juni 2019

Ammershøj bladet Velkommen til juni 2019 Ammershøj bladet Velkommen til juni 2019 Sankthans 2016 Kirke Hyllinge Sankthans er ikke kun er en folkefest med bål og brand, men også en gammel kirkelig tradition til minde om Johannes Døberen, Jesu

Læs mere

Havposten. Juni Skt. Hans aften - se bagsiden.

Havposten. Juni Skt. Hans aften - se bagsiden. Havposten Juni 2018 Skt. Hans aften - se bagsiden. 2 Formand Arne Gam Veje, stier Skæring Hedevej 96 Fliser Tlf. 86222575 Asfalt Mail: arne.gam.petersen@googlemail.com Kasserer Kurt Borgkvist Grønne arealer

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

Jægersborghave April 2017

Jægersborghave April 2017 Jægersborghave April 2017 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16-17 Side 18-20 Side 21-26 Side 27 Side 28 Side 29 Side

Læs mere

Jægersborghave Oktober 2019

Jægersborghave Oktober 2019 Jægersborghave Oktober 2019 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8-9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16-17 Side 18-19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23 Side 24 Side

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JUNI 2017

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JUNI 2017 MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JUNI 2017 Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov I Danmark er jeg født, dér har jeg hjemme, der har jeg rod, derfra min verden går. Du danske sprog, du er min moders

Læs mere

Tale til Sct. Hans aften 23. juni 2015 ved sognepræst Betty From Jensen

Tale til Sct. Hans aften 23. juni 2015 ved sognepræst Betty From Jensen Tale til Sct. Hans aften 23. juni 2015 ved sognepræst Betty From Jensen Hvert år ved denne tid tænker jeg tilbage på en speciel hændelse: Den 24. juni for år tilbage var jeg mødt på arbejde til sædvanlig

Læs mere

Jægersborghave Oktober 2015

Jægersborghave Oktober 2015 Jægersborghave Oktober 2015 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9-10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23

Læs mere

Jægersborghave. God sommer

Jægersborghave. God sommer Jægersborghave God sommer Juli & august 2019 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Gudstjeneste i juli Side 7 Gudstjeneste i august Side 8-11

Læs mere

Sankt Hans ved Krogstenshave: HEKSEFEST! Den 23. juni 2015 fra Midsommersangen findes bagerst i dette hæfte.

Sankt Hans ved Krogstenshave: HEKSEFEST! Den 23. juni 2015 fra Midsommersangen findes bagerst i dette hæfte. ved Krogstenshave: HEKSEFEST! Den 23. juni 2015 fra 16-18.30 Midsommersangen findes bagerst i dette hæfte. 2013 Sankt Hans Dato 23. juni: Sankt Hans aften 24. juni: Sankt Hans dag Sankt Hans dag er den

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2012

Tale til sommerafslutning 2012 Tale til sommerafslutning 2012 Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende og til alle medarbejdere. 10. klasserne

Læs mere

Den 24. juni 2013 kl Midsommersangen findes bagerst i dette hæfte.

Den 24. juni 2013 kl Midsommersangen findes bagerst i dette hæfte. ved Krogstenshave: Den 24. juni 2013 kl. 16.00-18.00 Midsommersangen findes bagerst i dette hæfte. 2013 Sankt Hans Dato Baggrund Krogstenshave traditioner 23. juni: Sankt Hans aften 24. juni: Sankt Hans

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Jægersborghave Juli & august 2017

Jægersborghave Juli & august 2017 Jægersborghave Juli & august 2017 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5-6 Side 7 Side 8 Side 9-11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23 Side 24

Læs mere

Jægersborghave September 2016

Jægersborghave September 2016 Jægersborghave September 2016 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12-13 Side 14 Side 15 Side 16-17 Side 18-19 Side 20 Side 21 Side 22-23 Side 24 Side 25 Side

Læs mere

Jægersborghave Maj 2016

Jægersborghave Maj 2016 Jægersborghave Maj 2016 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Gudstjeneste i maj Side 7 Biograf i maj Side 8-9 Rehabilitering - Hverdagsliv

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Juni 2015. Mærkedage: Grundlovsdag den 5. Sankt Hans den 23.

Juni 2015. Mærkedage: Grundlovsdag den 5. Sankt Hans den 23. Juni 2015 Juni er årets sjette måned. Den er opkaldt efter Jupiters hustru, Juno. Hun var ægteskabslykkens gudinde. Hun blev også kaldt Himlens og Jordens dronning. Ældre dansk navn: Skærsommer Mærkedage:

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Velkommen til. Skt. Hans Aften på Marienborg. 23. juni 2013 Kl. 19.00-22.30

Velkommen til. Skt. Hans Aften på Marienborg. 23. juni 2013 Kl. 19.00-22.30 Velkommen til Skt. Hans Aften på Marienborg 23. juni 2013 Kl. 19.00-22.30 Velkommen til Marienborg Marienborg er den til enhver tid siddende statsministers officielle embedsbolig, som også anvendes til

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Kirke & Sogn. Falslev-Vindblæs sogn - Nr. 2 - Årgang 54 Juli 2015 - November 2015. Kirkekatten

Kirke & Sogn. Falslev-Vindblæs sogn - Nr. 2 - Årgang 54 Juli 2015 - November 2015. Kirkekatten Kirke & Sogn Falslev-Vindblæs sogn - Nr. 2 - Årgang 54 Juli 2015 - November 2015 Kirkekatten Tak for nu Da jeg d. 1. september 2013 blev ansat som konstitueret sognepræst i Falslev- Vindblæs sogn, så var

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Leve Livet. Juli 2017

Leve Livet. Juli 2017 Leve Livet Juli 2017 Indholdsfortegnelse Sangbogen... 3 Fødselsdage... 4 Siden sidst... 4 Jordbærets historie... 5 Mindeord... 6 Livet Leves... 7 Beboerliste... 22 Rart at vide... 23 Månedskalender...

Læs mere

OSTEN P FALKE juni 2019

OSTEN P FALKE juni 2019 FALKEPOSTEN juni 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Leve Livet. November 2018

Leve Livet. November 2018 Leve Livet November 2018 Indholdsfortegnelse: Beboerbladet november 2018... 2 Månedens fødselsdage... 3 Sangbogen... 4 Liivet leves... 5 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem. Mail: Mail:

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem.   Mail: Mail: Ryholtgård Nyt Maj 2018 1 Husets Informationer Ryholtgård Plejehjem 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Daglig Driftsleder Køkken Rengøring - Vask Lene Jensen Man fre kl. 9 14 Forstander

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018 Kalender for August 2018 KRISTIANSLYSTPOSTEN Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Onsdag 1. 10.30 Udedag Torsdag 2. 10.30 Udedag 14.15 Udedag Fredag 3. 10.00 Neglebar Lørdag 4. Søndag 5. Mandag 6.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder...

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder... 1 af 10 24-07-2011 16:55 For første gang i mange år blev der igen afholdt Sct. Hans fest i Ilskov. Borgerforeningen og Ilskov FDF havde indbudt store som små til at møde op ved FDF Hytten & den nye sø

Læs mere

Hestevognstur. August nr. 8

Hestevognstur. August nr. 8 August nr. 8 Hestevognstur Vi havde en helt fantastisk tur i Gråsten med hestevogn. Alle var glade og i godt humør, og kusken vidste en masse om lokalområdet, som han gladeligt fortalte en masse spændende

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2015

Tale til sommerafslutning 2015 Tale til sommerafslutning 2015 Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende og til alle medarbejdere. Vi starter

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Jægersborghave December 2017

Jægersborghave December 2017 Jægersborghave December 2017 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Biograf Side 7 Gudstjeneste i december Side 8-9 Rehabilitering - Hverdagsliv

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2017

ARENDSE NYT Juni 2017 ARENDSE NYT Juni 2017 Indholdsfortegnelse Juni 2017 Forside Indholdsfortegnelse Velkommen Fødselsdage Jazz på 3. sal Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Tur til Flyver Grillen Anna

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ARENDSE NYT August September 2018

ARENDSE NYT August September 2018 ARENDSE NYT August September 2018 Indholdsfortegnelse August september 2018 Forside Indholdsfortegnelse Ferie Invitation Fødselsdage Referat af Beboermøde Vi har en vinder Konkurrence Tur til Gitte s have

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE bruar 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE bruar 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN Februar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Jægersborghave Februar 2016

Jægersborghave Februar 2016 Jægersborghave Februar 2016 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Busture i februar Side 7 Gudstjeneste i februar Side 8 Biograf i februar

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

Dejlig med skoleagurker af egen avl. August nr. 8.

Dejlig med skoleagurker af egen avl. August nr. 8. Dejlig med skoleagurker af egen avl. August nr. 8. Oversigt over aktiviteter i august: Tirsdag d. 1.8 Torsdag d. 3.8 Tirsdag d. 8.8 Torsdag d. 10.8 Tirsdag d. 15.8 Torsdag d. 17.8 Tirsdag d. 22.8 Torsdag

Læs mere

ASTERSPOSTEN August 2018

ASTERSPOSTEN August 2018 ASTERSPOSTEN August 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 00 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder:

Læs mere

ST RAN DPOSTEN AUGUST 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN AUGUST 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN AUGUST 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Stokkemarke Plejecenter

Stokkemarke Plejecenter Stokkemarke Plejecenter Nyhedsbrev til borger og pårørende JULI - 2016 Emne Generelle tiltag i Ældre og Sundhed Fokus på borgersikkerhed Information Ældre & Sundhed er stolte over at være akkrediteret

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juli 2018

ASTERSPOSTEN Juli 2018 ASTERSPOSTEN Juli 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Dels fordi det er min første båltale som Borgmesterkandidat og fordi det er i Tversted.

Dels fordi det er min første båltale som Borgmesterkandidat og fordi det er i Tversted. Hekse, Fyrstinder og Demokrati. Tak for invitationen til at holde båltalen her Tversted. Det er jeg meget beæret over. Dels fordi det er min første båltale som Borgmesterkandidat og fordi det er i Tversted.

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Juni 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Bauneposten Maj juni 2018

Bauneposten Maj juni 2018 Bauneposten Maj Og juni 2018 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Nyt fra Aktivitetshuset

Nyt fra Aktivitetshuset Kom og spil BOWLS I Det Aktive Center A-Huset Kan du lide at bowle og spille Petanque? Så vil du helt sikkert også synes om dette spil. Vi spiller hver MANDAG fra kl.15.30-17. i Aktivitetshusets cafe.

Læs mere

Jægersborghave Maj 2017

Jægersborghave Maj 2017 Jægersborghave Maj 2017 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Biograf Side 7 Gudstjeneste i maj Side 8-9 Rehabilitering - Hverdagsliv på Jægersborghave

Læs mere

OSTEN P ALKE F augu st 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F augu st 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Kommende arrangementer På Rygårdcentret. En uge i sportenstegn. Se side 8. Se side 14. Se side 20 Se side 12

Kommende arrangementer På Rygårdcentret. En uge i sportenstegn. Se side 8. Se side 14. Se side 20 Se side 12 Kommende arrangementer På Rygårdcentret Se side 8 Se side 20 Se side 12 En uge i sportenstegn Se side 14 Rygårdcentret består af en masse Lunde; Egelunden, Drossellunden, Akacielunden, Kastanjelunden,

Læs mere

Rygårdstidende udgives af: Rygårdcentret Niels Andersens Vej 22 2900 Hellerup Tlf. 39 98 72 00. www.rygaardcentret.dk

Rygårdstidende udgives af: Rygårdcentret Niels Andersens Vej 22 2900 Hellerup Tlf. 39 98 72 00. www.rygaardcentret.dk Rygårdstidende udgives af: Rygårdcentret Niels Andersens Vej 22 2900 Hellerup Tlf. 39 98 72 00 www.rygaardcentret.dk Indholdsfortegnelse Side Indholdsfortegnelse..... 2 Leder.... 3 Redaktion.. 4 Velkommen

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Telefonliste Plejecentret Solbakken 8911 1300 Køkkenet kl. 07:15-13:00 8911 1306 Sidste frist for tilmelding til mad samme dag: Varm mad til middag - senest kl. 08:00 Smørrebrød

Læs mere

OSTEN P ALKE F juli 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F juli 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere