Jægersborghave September 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jægersborghave September 2016"

Transkript

1 Jægersborghave September 2016

2 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side Side 14 Side 15 Side Side Side 20 Side 21 Side Side 24 Side 25 Side Side 28 Side 29 Side 30 Side 31 Side Side 37 Side Side 40 Side 41 Side 42 Side 43 Side 44 Indhold Redaktionen Nyt fra huset Beboere og personale Gudstjeneste i september Rehabilitering - Hverdagsliv på Jægersborghave Set og sket - Banko i stuen Set og sket - Tur i det grønne Set og sket - 2. sal på herretur Set og sket - Køge Miniby Set og sket - Hygge på altanen Set og sket - Brede Madsted Set og sket - Tur til Humlebæk Set og sket - Årets høst fra haven Set og sket - Hvad er det? Set og sket - Jazzmusik Set og sket - Høns på Jægersborghave Set og sket - Kastanietræ Set og sket - Træning i haven Set og sket - Sommerhustur Set og sket - Mosesvamp Set og sket - Tur til havnen Set og sket - Pavillonen Set og sket - Tivolitur Set og sket - Grill i gården Opslagstavlen - Gymnastik Opslagstavlen - Jægersborghave: Et godt bekendtskab Opslagstavlen - Arrangementer i september Opslagstavlen - Telefonnumre Opslagstavlen - Medlemmer af beboerpårørenderådet Kryds & tværs - opgaveløsning og månedens vinder Bagsiden

3 3 REDAKTIONEN Ansvarshavende redaktør: Mette Bøgelund Kruse Chefredaktør: Gitte Rasmussen Redaktionen: Jette Tøttrup Hanne S. Bredgaard Jægersborghave Jægersborg Allé Gentofte Kommune Tlf / Fax jaegersborghave@gentofte.dk Bladet udkommer i 110 eksemplarer hver den 1. i måneden. Indlæg til bladet bedes afleveret i administrationen senest den 20.

4 4 NYT FRA HUSET September måned er den første efterårsmåned, med løvfald og naturen klædt i de smukkeste efterårsfarver. Det er samtidig farvel til sommeren og i den anledning vil jeg gerne takke vores sommerferieafløsere for deres indsats gennem sommeren når det faste personale har afholdt en velfortjent ferie. Tak til beboere og pårørende for at tage godt imod afløserne. Mange beboere og pårørende har gennem sommeren benyttet vores dejlige have. Desværre har den ikke altid set ud som vi gerne vil have det. Særligt vores bede har ikke været vedligeholdt. Der arbejdes på at finde en løsning, så vi igen kan få bede vi også er glade for at se på. Onsdag den 7. september har Jægersborghave anmeldt kommunalt tilsyn. Gentofte Kommunes anmeldte tilsyn i plejeboligerne består af en samtale med beboer-pårørenderådet. Beboere, pårørende og medarbejderrepræsentanter har herved mulighed for at møde tilsynet og drøfte forhold eller spørgsmål af generel karakter, som er relevante for alle beboere. Der er desuden valgt et tema, som kan indgå i drøftelsen på tilsynet. Temaet for dette års anmeldte tilsyn er: Værdighed. Formanden for beboer-pårørenderådet Aase Hellemann deltager i førstkommende møde i rådet, men udtræder herefter da hendes mand Eigil er død. Aase Hellemann har været en meget konstruktiv og positiv samarbejdspartner som formand for rådet. En stor tak for engagement og indsatsen for Jægersborghave. Aase Hellemann har skrevet: Jægersborghave: Et godt bekendtskab! Kan læses længere fremme i bladet. De bedste efterårshilsner Mette B. Kruse Forstander Jægersborghave

5 5 BEBOERE & PERSONALE FØDSELSDAGE I SEPTEMBER Thore Branth fylder 99 år d. 29. september Stort tillykke med fødselsdagen EN SIDSTE HILSEN TIL Molly Jacobsen Edith Christiansen Tove Rosendahl Thora Larsen Eigil Jensen Knud Henrik Davidsen NYE BEBOERE Christiane Antoinette Charlotte Valentiner-Branth, 1. sal Betty Dworkind, 2. sal Karen Inger Rehe Hjælmhof, 1. sal Kristen & Jørgen Gjedde Theisler, 2. sal NYT PERSONALE Edna Isak Mohamad, SOSU-assistent, stuen Anne Mette Noring Pagh Hemmingsen, SOSU-assistent, 2. sal Christina Nørgård Mikkelsen, Aktiverende Team

6 6 GUDSTJENESTE Gudstjeneste Onsdag den 28. september kl i Salen ved sognepræst Lea Skovsgaard Ret til ændringer forbeholdes

7 7 REHABILITERING Hverdagsliv på Jægersborghave

8 8 REHABILITERING Hverdagsliv på Jægersborghave

9 9 Banko i stuen Stuen afholdt aftenbanko med hyggelig stemning og gode gevinster.

10 10 Tur i det grønne Agnes og Marie er ude og nyde en tur i det grønne, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel.

11 11 2. sal på herretur Vi havde en rigtig herreaften i byen, hvor vi fik stegt flæsk og øl. Skål

12 12 Køge Miniby Endnu en dejlig tur til Køge Miniby. Vores medbragte sandwicher blev indtaget midt i byen.

13 13 Køge Miniby

14 14 Hygge på altanen Sydaltanen på 1. sal er blevet et populært opholdssted om formiddagen. Der er nemlig ingen vind, så solen kan nydes i fulde drag.

15 15 Brede Madsted Jernbanerestauranten ved Brede station serverer dejlig almindelig dansk smørrebrød. Frikadeller og fiskefileter var på menuen denne dejlige sommerdag.

16 16 Tur til Humlebæk Endelig genfandt Jette denne smukke parkeringsplads med udsigt over vandet.

17 17 Tur til Humlebæk Vi prøvede også Mikkelborgisen. Advarsel: Bestil kun 2 kugler uden guf; det er meget store is!

18 18 Årets høst fra haven Vores dejlige have har i år både leveret frugt og grønt til vores middagsborde. Der er både solbær, ribs, agurker, peberfrugter og tomater.

19 19 Årets høst fra haven

20 20 Hvad er det? På en tur til Bernstorffsparken, så vi en temmelig stor orange og nærmest selvlysende larve. Det viste sig at være larven af Ahornuglen - en ret stor sommerfugl.

21 21 Jazzmusik Aftenstemning i Bernstorffsparken, hvor vi var taget afsted for at nyde jazzmusikken. Super musik og stemning.

22 22 Høns på Jægersborghave I juli måned fik vi et låne-hønsehus med plads til to høns. Fem mand kom og leverede hus, høns og foder. Vi havde også en navnekonkurrence i huset, hvor Krumme vandt med navnene Peter og Ping. De har kaglet og lagt æg og givet beboerne en god oplevelse. Det har været til stor fornøjelse for os alle at have Peter og Ping på besøg. En tidlig morgenstund blev Peter og Ping hentet igen. Tænk sig at der igen skulle fem mand og to biler til at hente to høns.

23 23 Høns på Jægersborghave

24 24 Kastanjetræ Det gamle kastanjetræ som stod på hjørnet ved trappen til Hundesømosen, blev fældet, da det viste sig at det var hult. Der var fare for, at det ville vælte ved den førstkommende efterårsstorm.

25 25 Træning i haven Vores motionsredskaber i haven skal da lige afprøves. De virker godt på både arme, ben og lattermuskler.

26 26 Sommerhustur Lotte fra 2. sal inviterede os til en lille frokost i hendes sommerhus i Rørvig. Vi tog færgen over fra Hundested i en strid storm, men vejret var fantastisk da vi nåede til sommerhuset.

27 27 Sommerhustur Vi spiste frokost i haven med grillede pølser og nye kartofler. Vi havde en dejlig dag i godt vejr.

28 28 Mosesvamp Hundesømosen har mange spændende oplevelser at byde på. På en gåtur så vi denne mærkelige svamp, og som altid gæs og ænder.

29 29 Tur til havnen Efter et stort ønske fra Poul, tog vi en tur ned til kajakklubben. Vi fik lidt historie af en lokalkendt og sluttede af med en is.

30 30 Pavillonen En hyggelig eftermiddag i pavillonen med kaffe og hjemmebag.

31 31 Tivolitur Vi havde en dejlig tur i Tivoli, hvor vi fik stor frokost i Grøften. Senere fik vi taget et fint gruppebillede.

32 32 Grill i gården Vejrudsigten sagde 30 grader torsdag den 25. august, så derfor skulle vi da holde grillfest. Det blev en dejlig dag, solskin fra en skyfri himmel, pølser på grillen, og en masse glade mennesker. Tak for måske den sidste grillfest i år.

33 33 Grill i gården

34 34 Grill i gården

35 35 Grill i gården

36 36 OPSLAGSTAVLEN Grill i gården

37 37 OPSLAGSTAVLEN Gymnastik Husk at der er gymnastik hver mandag, tirsdag og onsdag kl

38 38 OPSLAGSTAVLEN Jægersborghave: Et godt bekendtskab Bidrag til bladet Jægersborghave fra Aase Hellemann (afgående formand for Beboer- og pårørende rådet ) Min mand, Eigil Jensen, kom ind på Jægersborghave 1.juli 2013, kun få måneder efter, at plejeboligerne åbnede på området for den tidligere Jægersborg Kaserne (og Slot). Eigil kom direkte fra et hospitalsophold pga. propper i hjernen via Gentofte Hospital - Tranehaven - Lindely og det var en stor lettelse til sidst at få en plads på det smukke nye sted. Eigil fik godt 2 år på stedet og mange nye oplevelser trods sin fysiske og psykiske svækkelse. Et nostalgisk kig i Jægersborghaves lille blad, som jeg har gemt for perioden, minder mig om alle de gode tilbud, som stedets dygtige, professionelle og kærlige ledelse og personale i øvrigt har inddraget beboerne i. Lad mig her trække nogle af de mange gode oplevelser frem: Det første indtryk, man får, når man kommer ind, er pænt, rent, vellugtende, moderne, smagfuldt indrettet og pyntet med små tableauer, der passer til årstiden: Blomster, små figurer, jule-, påske- og andre højtids markeringer osv. Den varme italienskrøde facade i atriet virker lun og indbydende. Personale og pårørende hilser venligt. Hverdagen fungerer med den nødvendige regelmæssighed med faste måltider, mad udefra og rutiner i øvrigt. Men personalet sætter en ære i at engagere beboerne i de dagligdags opgaver og i at variere dagene med alle mulige andre oplevelser. Sikkert til glæde for alle parter! Stedet har mange tilbud, som også støttes af aktivitetsteams og frivillige. Der er gymnastik flere dage om ugen, der synges, leges, cykles, motioneres, tages på bus- eller gåture for dem, der kan osv. I hvert fald i dagtimerne får man fornemmelse af mange aktiviteter og udfordringer for beboerne og personale. Der forsømmes ingen lejlighed til at holde en stor fest, og der er mange forskellige i løbet af året. Udover alle højtiderne med deres særlige traditioner, har vi oplevet banko, musik og dans, film, optræden, lokalhistorie, Jægersborghaves fødselsdag, beboeres fødselsdag, sommerfest og mange andre gode sammenkomster, ofte med en venlig borgmester, der kommer forbi iført borgmesterkæde og hilser personligt på alle. Beboerne kan også selv holde fest med deres pårørende, enten på de gode vinterhaver / terrasser eller i et af de rummelige festsale, der hører til, og som er forsynet med alle faciliteter til at betjene rigtig mange mennesker.

39 39 OPSLAGSTAVLEN Jægersborghave: Et godt bekendtskab Personligt har vi haft fornøjelse af at holde en række familiefester ved jul, Eigils fødselsdag eller andre særlige lejligheder. Det har været så dejligt at kunne samle vores store familie omkring Eigil, og gjort det muligt at han kunne deltage som det midtpunkt, han plejede at være. Haven holdes af gartnere og er over årene blevet bedre og bedre indrettet med flere små rare oplevelser på turen rundt om blokken, som mange af os ofte går med beboerne. Der er pæne bede (for det meste), frugttræer, frugtbuske, kig til skoven omkring Hundesømosen. Der er en fin lille pavillon til kaffen en sommerdag og et drivhus med værksted til let havearbejde for beboerne. Der er redskaber til leg for små og store, så børnebørnene også kan more sig, måske mens de voksne snakker sammen. Vi har sågar også prøvet at holde høns og kat! Der er professionelt personale eller adgang til særlig bistand. Der håndteres medicin, hjælpemidler, personlig hygiejne og generel støtte efter behov, - og mest imponerende: med et stadig tålmodighed og kærlig tilgang trods travlhed (og måske beboernes irrationelle reaktioner og vredesudbrud, som fanges i opløbet). Bygningen er et kapitel for sig. Den er helt ny og direkte indrettet til formålet, og der er taget hensyn til nyeste viden og nyeste teknik på alle tænkelige områder. Hvis jeg skal komme med et lille hjertesuk, så synes jeg ikke om, at boligerne styres som almennyttige boliger med dyrt indskud, indregning af mange m2 af fællesarealet i lejlighedens areal (og deraf følgende høj husleje) og stive regler for opsigelse og istandsættelse. Det er nok til at klare for mange med stærke pårørende, men uden må det give store problemer, ikke mindst ved starten og afslutningen. Når man forlader bygningen, møder blikket de smukke gamle, fredede gule bygninger, som har hørt til driften af Jægersborg Slot i sin tid, men som også har tjent som ophold for nogle af dem, der var udstationeret på Jægersborg kaserne. Stedet har en fin historie og det kan ses og mærkes og er en del af den gode oplevelse, det er at besøge Jægersborghave. Jeg kunne bare ønske, at Eigil havde fået længere tid som beboer, mens han var friskere - og kunne have nydt opholdet og Jægersborghaves mange faciliteter endnu mere. Med stor tak til personalet og stor taknemmelighed Aase Hellemann

40 40 OPSLAGSTAVLEN September DATO ARRANGEMENTER FORMIDDAG KLOKKEN ARRANGEMENTER EFTERMIDDAG KLOKKEN 1 TORS GÅTURE I OMRÅDET 10:30-11:00 2 FRE AKTIVERENDE TEAM 10:00-12:00 1. SAL 5 MAN GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 6 TIRS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 AKTIVERENDE TEAM STUEN 13:30-15:30 7 ONS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 8 TORS GÅTURE I OMRÅDET 10:30-11:00 9 FRE 12 MAN GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 13 TIRS DANS I SALEN MED AKTIVERENDE TEAM 10:30-11:00 AKTIVERENDE TEAM 2. SAL 13:30-15:30 14 ONS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 15 TORS GÅTURE I OMRÅDET 10:30-11:00 16 FRE 19 MAN GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 AKTIVERENDE TEAM 1. SAL 20 TIRS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 13:30-15:30 21 ONS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 22 TORS GÅTURE I OMRÅDET 10:30-11:00 COWBOYFEST EGEBJERG 12:00-16:00 23 FRE 26 MAN GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 27 TIRS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 28 ONS GYMNASTIK I SALEN 10:30-11:00 29 TORS GÅTURE I OMRÅDET 10:30-11:00 30 FRE AKTIVERENDE TEAM STUEN 10:00-12:00

41 41 OPSLAGSTAVLEN Medlemmer af beboer/pårørenderådet på Jægersborghave 2016 Stuen: Beboer: Inge Tastum Pårørende: Jens Tastum Rita Homann Olesen Personale: Lene Vangsgaard Afd. sygeplejerske Hanne Bredgaard 1. sal: Beboer: Krumme Larsen Marianne Paldan Formand Pårørende: Aase Hellemann Vibeke Toftegaard Clemensen Personale: Pia Stevns Jensen Afd. sygeplejerske Berit Rød Hvilsom 2. sal: Beboer: Pårørende: Personale: Afd. sygeplejerske Tove Rasmussen Anette Christoffersen Pernille Breck Johansson John Gundersen Seniorrådet: Forstander: Ole Scharff Haarbye Tlf Mette Bøgelund Kruse

42 42 OPSLAGSTAVLEN Jægersborghaves hovednummer: Stuen: Afd. sygeplejerske Hanne Bredgaard Nødtelefon sal: Afd. sygeplejerske Berit Rød Hvilsom Nødtelefon sal: Afd. sygeplejerske John Gundersen Nødtelefon Sekretariatets åbningstider: Mandag, Onsdag, Torsdag Fredag Tirsdag er der ingen personlig betjening

43 43 KRYDS & TVÆRS Skriv kodeordet herunder og indlevér slippen senest den 20. i administrationen NAVN: AFDELING: KODEORD: VINDEREN AF FORRIGE MÅNEDS OPGAVE Månedens vinder er: Ellen Møllgaard, stuen Vinderen kan vælge imellem en flaske portvin, en æske chokolade eller en buket blomster. Der skal gives besked på kontoret dagen før afhentning.

44 44 BAGSIDEN Vejret i september Ekstremer i vejret siden 1874 for september måned: Højeste temperatur: 32,3 ºC Randers 1906 Laveste temperatur: -5,6 ºC Ålborg 1886 Højeste månedsmiddeltemperatur: 16,2 ºC 2006 Laveste månedsmiddeltemperatur: 10,0 ºC 1877 Største månedssum af solskinstimer: 233 timer Bornholm 2006 Mindste månedssum af solskinstimer: 88 timer 1998 Største månedssum af nedbør: 162 mm 1994 Mindste månedssum af nedbør: 18 mm 1933 Kilde: DMI September September kommer af latin septem, som betyder syv. Det var den syvende måned i den gamle romerske kalender. Ifølge vor kalender er det som bekendt årets niende måned. Det gamle danske navn var fiskemåned, idet man nu fangede fede høstsild, som blev nedsaltet og gemt til vinteren. Månedernes gamle danske navne henfører som regel til det typiske sæsonbetonede arbejde. Generelt om månedens vejr: Det bliver mildt vejr i julen, hvis trækfuglene er borte, inden september er forbi. Lyn og torden i denne måned lover en kold jul med megen sne. Mange agern på egen varsler sne og kulde i julen.

Jægersborghave. God sommer

Jægersborghave. God sommer Jægersborghave God sommer September 2019 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8-9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16-17 Side 18 Side 19 Side 20-21 Side 22 Side

Læs mere

Jægersborghave Marts 2017

Jægersborghave Marts 2017 Jægersborghave Marts 2017 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13-15 Side 16-19 Side 20-23 Side 24 Side 25 Side 26 Side 27 Side 28 Side 29 Side

Læs mere

Jægersborghave November 2017

Jægersborghave November 2017 Jægersborghave November 2017 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12-13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Side 21-22 Side 23 Side

Læs mere

Jægersborghave Marts 2016

Jægersborghave Marts 2016 Jægersborghave Marts 2016 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10-11 Side 12 Side 13 Side 14-16 Side 17 Side 18-19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23 Side 24 Side 25 Side

Læs mere

Jægersborghave Juni 2019

Jægersborghave Juni 2019 Jægersborghave Juni 2019 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12-15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23 Side 24 Indhold Redaktionen

Læs mere

Jægersborghave April 2017

Jægersborghave April 2017 Jægersborghave April 2017 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16-17 Side 18-20 Side 21-26 Side 27 Side 28 Side 29 Side

Læs mere

Jægersborghave Oktober 2019

Jægersborghave Oktober 2019 Jægersborghave Oktober 2019 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8-9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16-17 Side 18-19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23 Side 24 Side

Læs mere

Jægersborghave. God sommer

Jægersborghave. God sommer Jægersborghave God sommer Juli & august 2019 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Gudstjeneste i juli Side 7 Gudstjeneste i august Side 8-11

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Jægersborghave Oktober 2015

Jægersborghave Oktober 2015 Jægersborghave Oktober 2015 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9-10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23

Læs mere

Jægersborghave Juni 2017

Jægersborghave Juni 2017 Jægersborghave Juni 2017 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8-11 Side 12 Side 13-16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20-21 Side 22 Side 23 Side 24 Side 25 Side 26-27 Side 28 Side 29 Side

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Jægersborghave Juni 2016

Jægersborghave Juni 2016 Jægersborghave Juni 2016 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4-5 Side 6 Side 7 Side 8-9 Side 10-11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18-19 Side 20 Side 21 Side 22-23 Side 24-26 Side 27-29 Side

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Jægersborghave Juli & august 2017

Jægersborghave Juli & august 2017 Jægersborghave Juli & august 2017 2 INDHOLD Side 2 Side 3 Side 4 Side 5-6 Side 7 Side 8 Side 9-11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23 Side 24

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Jægersborghave. Godt nytår 2017

Jægersborghave. Godt nytår 2017 Jægersborghave Godt nytår 2017 Januar 2017 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Biograf Side 7 Gudstjeneste i januar Side 8-11 Rehabilitering

Læs mere

Juni 2015. Mærkedage: Grundlovsdag den 5. Sankt Hans den 23.

Juni 2015. Mærkedage: Grundlovsdag den 5. Sankt Hans den 23. Juni 2015 Juni er årets sjette måned. Den er opkaldt efter Jupiters hustru, Juno. Hun var ægteskabslykkens gudinde. Hun blev også kaldt Himlens og Jordens dronning. Ældre dansk navn: Skærsommer Mærkedage:

Læs mere

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1 FOLKEPOSTEN lirpa 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Jægersborghave Maj 2016

Jægersborghave Maj 2016 Jægersborghave Maj 2016 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Gudstjeneste i maj Side 7 Biograf i maj Side 8-9 Rehabilitering - Hverdagsliv

Læs mere

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1 FOLKEOSTEN april 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Jægersborghave Maj 2017

Jægersborghave Maj 2017 Jægersborghave Maj 2017 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Biograf Side 7 Gudstjeneste i maj Side 8-9 Rehabilitering - Hverdagsliv på Jægersborghave

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

ARENDSE NYT. April 201

ARENDSE NYT. April 201 ARENDSE NYT April 201 Indholdsfortegnelse April 2012 Forside Indholdsfortegnelse Vi siger farvel Forstanders indlæg En mere aktiv hverdag Nye medarbejdere Fødselsdag i april Set og sket i april Aktivitetsplan

Læs mere

I marts blev der afholdt valg til Bruger-/Pårørenderådet samt generalforsamling i støtteforeningen, som nu er sammensat af følgende medlemmer:

I marts blev der afholdt valg til Bruger-/Pårørenderådet samt generalforsamling i støtteforeningen, som nu er sammensat af følgende medlemmer: På grund af travlhed og sygdom fik vi ikke udgivet noget nyhedsbrev i april, så denne publikation indeholder lidt nyt for to måneder. Fredagsbar har vi tidligere haft på programmet, og Bodil har nu valgt

Læs mere

Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august. Bakketur og besøg i Korsbæk FALKEPOSTEN. August. Helstegt pattegris

Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august. Bakketur og besøg i Korsbæk FALKEPOSTEN. August. Helstegt pattegris FALKEPOSTEN Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august Bakketur og besøg i Korsbæk August 2015 Helstegt pattegris HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang.

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang. Rolstrup Tidende April 2016 82. udgave 9. årgang. Gerda s hjørne Denne gang er jeg i god tid med at få skrevet i bladet. Jeg holder nemlig ferie ugen efter påske, og er ikke tilbage før avisen er på gaden.

Læs mere

Kløverbladet Oktober 2007

Kløverbladet Oktober 2007 Kløverbladet Oktober 2007 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Erland Side 4: Huset i oktober Side 5: Tillykke Side 6: Dødsfald og Velkommen Side 7: Visens Venner underholder Side 8: Fællesaktiviteter Side

Læs mere

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1 FLASKEPOSTEN april 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Juni 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 12-02-2018 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Påske-blomster: Maj - Juni 2015

Påske-blomster: Maj - Juni 2015 Maj - Juni 2015 Påske-blomster: I en del år har Lyngparkens Venner uddelt en påskeblomst til hver beboer, og i år er ingen undtagelse. Dog er der en lille ændring, idet vi i år har fået en donation fra

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke!

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke! Vi havde en rigtig dejlig julepyntedag med helt overvældende opbakning. Det er bare en vældig god tradition, hvor vi får pyntet hjemmet op, samtidig med at snakken går på kryds og tværs. Jens Krøyer spillede

Læs mere

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem. Mail: Mail:

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem.   Mail: Mail: Ryholtgård Nyt Maj 2018 1 Husets Informationer Ryholtgård Plejehjem 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Daglig Driftsleder Køkken Rengøring - Vask Lene Jensen Man fre kl. 9 14 Forstander

Læs mere

ARENDSE NYT August 2017

ARENDSE NYT August 2017 ARENDSE NYT August 2017 Indholdsfortegnelse august 2017 Forside Indholdsfortegnelse Fødselsdage Gymnastik på 2. sal Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Yoga Frisør Netværkskoden

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Bauneposten September & oktober 2016

Bauneposten September & oktober 2016 Bauneposten September & oktober 2016 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Beboere: Arne Hansen Syrenen 2. sal Indlæg til Bauneposten,

Læs mere

Jægersborghave December 2017

Jægersborghave December 2017 Jægersborghave December 2017 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Biograf Side 7 Gudstjeneste i december Side 8-9 Rehabilitering - Hverdagsliv

Læs mere

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 September 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra chefsygeplejersken September er jo årets første efterårs måned og dermed et farvel til

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2017

ARENDSE NYT Februar 2017 ARENDSE NYT Februar 2017 Indholdsfortegnelse Februar 2017 Forside Indholdsfortegnelse Velkommen Ny Fodterapeut Yoga Fastelavn Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Bauneposten Maj juni 2018

Bauneposten Maj juni 2018 Bauneposten Maj Og juni 2018 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

OSTEN P ALKE F augu st 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F augu st 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Jægersborghave Februar 2016

Jægersborghave Februar 2016 Jægersborghave Februar 2016 2 INDHOLD Side 2 Indhold Side 3 Redaktionen Side 4 Nyt fra huset Side 5 Beboere og personale Side 6 Busture i februar Side 7 Gudstjeneste i februar Side 8 Biograf i februar

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Nyhedsbrev - September 2018 til beboere og pårørende

Nyhedsbrev - September 2018 til beboere og pårørende Nyhedsbrev - September 2018 til beboere og pårørende Sikke en sommer 2018 og pludselig kom efteråret. Sikke hurtigt en sommer går, og børnenes skolesommerferie er slut. Vi afvikler stadig 3. uge af sommerferie

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2017

ARENDSE NYT Juni 2017 ARENDSE NYT Juni 2017 Indholdsfortegnelse Juni 2017 Forside Indholdsfortegnelse Velkommen Fødselsdage Jazz på 3. sal Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Tur til Flyver Grillen Anna

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

OSTEN P FALKE bruar 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE bruar 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN Februar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

ARENDSE NYT JULI 2014

ARENDSE NYT JULI 2014 ARENDSE NYT JULI 2014 Indholdsfortegnelse Juli 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Velkommen Konkurrence Referat af beboermøde Aktivitetsplan Taksigelseskirken Frisør Telefonliste

Læs mere

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Februar 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Juli 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

Juli 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 Juli 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Jeg holder ferie i uge 29-32. Med ønsket om en god sommer. Torben Ø. Nielsen Side

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere