Tilføjelse af Z-Wave enheder til Home Center

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilføjelse af Z-Wave enheder til Home Center"

Transkript

1 Tilføjelse af Z-Wave enheder til Home Center Dit Fibaro system kan have op til 230 Z-Wave enheder tilsluttet til det. Nedenfor kan du læse hvordan du tilføjer Fibaro enheder til din Home Center Lite eller Home Center 2! Hvad skal jeg bruge? En Home Center Lite eller Home Center 2 Enhver Fibaro Enhed / modul Lad os begynde Nu er der et par forskellige måder, du kan gøre dette, men vi vil starte med det mest almindelige. Når du er logget på dit Home Center (enten HC2 eller HCL), Skal du trykke på fanen Device / enheder i HC interface

2 Derefter trykker du på ( Add or remove device ) i den venstre bjælke,

3 Nu vil du komme til en side, der ser sådan ud: Til denne del er vi kun opmærksom på topsektionen. Når du er klar til at tilføje en enhed til systemet klikker du på knappen "Tilføj / Add" og derefter tager du et kig på listen over enheder nedenfor for deres individuelle trin:

4 Fibaro Motion Sensor: Fibaro Motion Sensor Indeholder:

5 Bevægelsesføleren kan deles i to dele. Hold venstre halvdel, og drej den højre halvdel mod uret, indtil den side løsner sig. Du vil stå tilbage med 2 dele. Tag plastiktappen ud, denne er sat i klemme på + siden af batteriet for at afbryde forbindelsen og spare på batteriet indtil du tager den i brug.

6 Når du har klikket på "Tilføj / Add" i Home Centeret, tredobbelt klikker du på denne knap ( B-BUTTON ) der er placeret over batteriet. Vær max 1-2 meter fra Home Centeret under denne proces. Dette vil vække bevægelses sensoren og den vil lyse blå.

7 KONTROLLER at Home Center har tilføjet enheden, dette vil du kunne se i de to informations felter i Home centerets bruger flade. Hvis enheden falder i søvn / dvale i løbet af integrationsprocessen, tredobbelt klikker du på ( knappen / B-Button ) igen for at vække den og fortsætte processen.

8 Nu trykker du på ( Your House ) Efter dette skal du tildele de tre enheder hver især et navn og føje den til et rum efter eget valg. Dette gøres ved at trykke på de 3 små Svensknøgler en af gangen. Nu laver du et navn efter eget valg i feltet ( Name:) Derefter tildeler enheden det rum du har tænkt dig at placere enheden i Fysisk. Derefter trykker du på den Blå Gem knap i højre side. Dette skal altid gøres efter en ændring. Nu gentager du processen med temperatur føleren og Lux Føleren.

9 Nu vil dine enheder ligge under den valgte placering og med de nye Navne Nu tredobbelt klikker du igen på ( knappen / B-Button ) for at den lære de nye indstillinger. Fysisk placering af enheden: Motion sensoren kan enten stilles på en flad overflade som f.eks. en komode mm. Via det plastic beslag der sider på enheden. Enheden kan også skrues fast via hullet der er i plastic beslaget.

10 Eksempler på Placering: Række vidde: Køb Fibaro Motion sensor : Klik Her Hent udvidet Datablad : Klik Her

11 Fibaro Wall Plug: Fibaro Wall Plug kan : Tænde / Slukke dit til sluttede udstyr, enten lokalt via den indbyggede tryk knap eller via smartphone/tablet/pc. Måle det tilsluttede strømforbrug i Watt og den vil gemme dette i Fibaros indbyggede Energi Panel så du altid ville kunne følge dette.

12 Wallplug: For at tilføje Enheden til dit Home center følger du samme fremgangs måde som med Motion sensoren. Klik på ( Devices ) Klik på ( Add or Remove Device ) Klik på ( Add ) Nu tilslutter du din Wall Plug en stikkontakt 1-2 meter fra dit Home Center, Og trykker tre hurtige tryk på Wall Pluggens ( B-Button ).

13 KONTROLLER at Home Center har tilføjet enheden, dette vil du kunne se i de to informations felter i Home centerets bruger flade. Hvis enheden falder i søvn / dvale i løbet af integrationsprocessen, tredobbelt klikker du på ( knappen / B-Button ) igen for at vække den og fortsætte processen.

14 Nu trykker du på ( Your House ) Efter dette skal du tildele din Wall Plug et navn og føje den til et rum efter eget valg. Dette gøres ved at trykke på den lille Svensknøgler i toppen af Boxen. Nu laver du et navn efter eget valg i feltet ( Name:) Derefter tildeler enheden det rum du har tænkt dig at placere enheden i Fysisk. Derefter trykker du på den Blå Gem knap i højre side. Dette skal altid gøres efter en ændring.

15 Nu vil din enhed ligge under den valgte placering og med det nye Navn. Køb Fibaro Wall Plug : Klik Her Hent udvidet Datablad : Klik Her

16 Fibaro Dør / vindue Sensor : Fibaro Dør / vindue Sensor : Dør / vindue sensoren kombinerer funktionaliteten af 4 enheder:

17 1) Dør / Vindue sensor 2) Indbyggede Klemmer for afbryder 3) Indbyggede Klemmer for Temperatur føler (sælges separat) Køb Her

18 Dør / vindue Sensor: Start med at tage Top dækslet af din Dør / vindue Sensor, Der er en lille skrip i den ene ende hvor du kan få en negl / skrue trækker ind og løsne den forsigtigt. Tag plastic tappen ud, denne er sat i klemme på + siden af batteriet for at afbryde forbindelsen og spare på batteriet indtil du tager den i brug.

19 På denne enhed der er to knapper, og hvis en af dem ikke er trykket ned på alle tidspunkter mens man klikker på den anden knap 3 gange for at tilføje den til netværket vil det ikke lykkedes. Disse to fungere som (sabotage forebyggelse knap ).Så man hverken kan fjerne dækslet eller hele vindues sensoren uden at det vil blive opdaget. For at tilføje Enheden til dit Home center følger du samme fremgangs måde som med Motion sensoren. Klik på ( Devices ) Klik på ( Add or Remove Device ) Klik på ( Add )

20 Den nemmeste måde at få den tilføjet dit Home Center er at montere top låget igen, denne har en plastik pind der går ned og aktivere den indvendige tryk knappe. Derefter trykker du tre hurtige klik på tryk knappen der sider på bagsiden af enheden. Vær max 1-2 meter fra Home Centeret under denne proces KONTROLLER at Home Center har tilføjet enheden, dette vil du kunne se i de to informations felter i Home centerets bruger flade. Hvis enheden falder i søvn / dvale i løbet af integrationsprocessen, laver du et tredobbelt klik på knappen på bagsiden af enheden igen, for at vække den og fortsætte processen.

21 Nu trykker du på ( Your House ) Efter dette skal du tildele din enhed et navn og føje den til et rum efter eget valg. Dette gøres ved at trykke på den lille Svensknøgler på enheden. Nu laver du et navn efter eget valg i feltet ( Name:) Derefter tildeler enheden det rum du har tænkt dig at placere enheden i Fysisk. Derefter trykker du på den Blå Gem knap i højre side. Dette skal altid gøres efter en ændring.

22 Nu vil din enhed ligge under den valgte placering og med det nye Navn Nu tredobbelt klikker du igen på knappen under bunden for at den lære de nye indstillinger. Fysisk placering af enheden: Dør / Vindue sensoren Skrues fast i de to huler der er for boret i både sensoren og modparten altså magneten. Et alternativ kan være dobbelt klæbende tape. Det er vigtigt at de to streger der udvendigt på sensoren og magneten bliver placeret lige ud for hinanden.

23 Eksempler på Placering: Række vidde:

24 Det er muligt at montere en temperatur føler i enheden som sælges separat. Hvis du montere temperatur føleren efter du har tilføjet Dør kontakten til dit Home Center, skal du fjerne hele enheden igen og tilføje den engang til. Dette gøres på samme måde som når du tilføjer enheder, du vælger bare i stedet for ADD at trykke på ( Delete ) Klik på ( Devices ) Klik på ( Add or Remove Device ) Klik på ( Delete) Og så trykker du 3 tryk på den indvendige tryk knap for at dit Home Center sletter din Dør sensor.

25 Husk at tjekke at den er væk inden du tilføjer enheden på ny igen

26 Nu skulle du kunne se temperatur sensoren sammen med Dør sensoren i din brugerflade. Køb Fibaro Dør / Vindue Sensor : Klik Her Køb Fibaro Temperatur sensor : Klik Her Køb Fibaro Temperatur sensor med 1 m. ledning : Klik Her Hent udvidet Datablad : Klik Her

27 Fibaro Flood Sensor: Fibaro Motion Sensor Indeholder:

28 Start med at top dækslet af oversvømmelse sensoren på samme måde som du åbnede bevægelsessensoren. oversvømmelse sensoren kan deles i to dele. Hold venstre halvdel, og drej den højre halvdel mod uret, indtil den side løsner sig. Du vil stå tilbage med 2 dele. Tag plastic tappen ud, denne er sat i klemme på + siden af batteriet for at afbryde forbindelsen og spare på batteriet indtil du tager den i brug.

29 Når du har klikket på "Tilføj / Add" i Home Centeret, tredobbelt klikker du på denne ( Z-Wave Button ) der er placeret under batteriet. Vær max 1-2 meter fra Home Centeret under denne proces. KONTROLLER at Home Center har tilføjet enheden, dette vil du kunne se i de to informations felter i Home centerets bruger flade. Hvis enheden falder i søvn / dvale i løbet af integrationsprocessen, tredobbelt klikker du på ( knappen / B-Button ) igen for at vække den og fortsætte processen.

30 Nu trykker du på ( Your House ) Efter dette skal du tildele de to enheder hver især et navn og føje dem til et rum efter eget valg. Dette gøres ved at trykke på de 2 små Svensknøgler en af gangen.

31 Nu laver du et navn efter eget valg i feltet ( Name:) Derefter tildeler enheden det rum du har tænkt dig at placere enheden i Fysisk. Derefter trykker du på den Blå Gem knap i højre side. Dette skal altid gøres efter en ændring. Nu gentager du processen med temperatur føleren og Lux Føleren. Nu vil dine enheder ligge under den valgte placering og med de nye Navne Nu tredobbelt klikker du igen på (knappen / B-Button) for at den lære de nye indstillinger.

32 Fysisk placering af enheden: Enheden kan placeres alle steder hvor der er risiko for vand udslip. Enheden kan måle vand på to måder. Enten med de tre indbyggede ben som sider på undersiden af den som vil give en alarm, hvis der bliver forbindelse imellem to af dem. Den anden mulighed er at monter 2 ledninger i enheden, så har man mulighed for at gemme vand sensoren væk hvis det skulle være nødvendigt.

33 Vandsensoren kan enten strøm forsynes med det medfølgende batteri eller man kan montere en fast strømforsyning. Køb Fibaro Flood sensor : Klik Her Hent udvidet Datablad : Klik Her

34 Fibaro Røg Sensor: Fibaro Motion Sensor Indeholder: En Røg Sensor En temperaturføler En Sabotageføler

35 Start med at Bund dækslet af Røg sensoren på samme måde som du åbnede bevægelsessensoren. Røg sensoren kan deles i to dele. Hold Røg sensoren i hånden og drej bund dækslet mod uret, indtil den løsner sig. Du vil stå tilbage med 2 dele. Tag plastic tappen ud, denne er sat i klemme på + siden af batteriet for at afbryde forbindelsen og spare på batteriet indtil du tager den i brug. Når du har gjort dette sætter du bund dækslet på igen ellers er det ikke muligt at tilføje den til dit Home Center

36 Når du har klikket på "Tilføj / Add" i Home Centeret, tredobbelt klikker du på denne ( B-Button ) der er placeret under batteriet. Vær max 1-2 meter fra Home Centeret under denne proces. KONTROLLER at Home Center har tilføjet enheden, dette vil du kunne se i de to informations felter i Home centerets bruger flade. Hvis enheden falder i søvn / dvale i løbet af integrationsprocessen, tredobbelt klikker du på ( knappen / B-Button ) igen for at vække den og fortsætte processen.

37 Nu trykker du på ( Your House ) Efter dette skal du tildele de 3 enheder hver især et navn og føje dem til et rum efter eget valg. Dette gøres ved at trykke på de 3 små Svensknøgler en af gangen. Nu laver du et navn efter eget valg i feltet ( Name:) Derefter tildeler enheden det rum du har tænkt dig at placere enheden i Fysisk. Derefter trykker du på den Blå Gem knap i højre side. Dette skal altid gøres efter en ændring. Nu gentager du processen med temperatur føleren og Temperatur alarmen.

38 Nu vil dine enheder ligge under den valgte placering og med de nye Navne Nu tredobbelt klikker du igen på (knappen / B-Button) for at den lære de nye indstillinger. Fysisk placering af enheden: Enheden kan placeres alle steder hvor der er risiko for brand. Enheden fastgøres med skruger via de for markerede huller, eller et alternativ kunne være dobbelt klæbende tape. Køb Fibaro Røg sensor : Klik Her Hent udvidet Datablad : Klik Her

Tilføjelse af LHC5020 til Fibaro Home Center

Tilføjelse af LHC5020 til Fibaro Home Center Tilføjelse af LHC5020 til Fibaro Home Center Dit Fibaro system kan have op til 230 Z-Wave enheder tilsluttet til det. Nedenfor kan du læse hvordan du tilføjer Fibaro enheder til din Home Center Lite eller

Læs mere

Vejledning Flex-Control:

Vejledning Flex-Control: Vejledning Flex-Control: Når du kommer hjem med din startpakke eller dine løse komponenter, så er du nu klar til at komme i gang. 1. Start med at pakke alle komponenter ud. 2. Fjern nu det lille stykke

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL Side 1 til betjeningspanel Introduktion Du kan betjene din alarm med det trådløse betjeningspanel. Det placeres ved hjemmets hoveddør, så det er let at slå alarmen til

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR

BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR Side 1 til rumsensor Introduktion Rumsensoren fra LOCKON er en bevægelsessensor, som reagerer på bevægelser inden for rumsensorens dækningsområde. Når sensoren er slået til og

Læs mere

Indhold Generelt om indkodning... 3 Indkodning i 433MHz alarmer (f.eks. DK080, DK180 DK190)... 3 Indkodning i 868MHz alarmer (ST-3)...

Indhold Generelt om indkodning... 3 Indkodning i 433MHz alarmer (f.eks. DK080, DK180 DK190)... 3 Indkodning i 868MHz alarmer (ST-3)... Sensor indkodning Indhold Generelt om indkodning... 3 Indkodning i 433MHz alarmer (f.eks. DK080, DK180 DK190)... 3 Indkodning i 868MHz alarmer (ST-3)... 3 433 MHz sensorer... 4 Dyreimmun bevægelsessensor...

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT

BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT Side 1 til din LOCKON dørkontakt Introduktion Dørkontakten består af en senderenhed og en magnetenhed. Den fungerer sådan, at senderenheden overfører et signal til centralenheden,

Læs mere

Hukommelsesmoduler Brugervejledning

Hukommelsesmoduler Brugervejledning Hukommelsesmoduler Brugervejledning Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel. De eneste garantier for HP's produkter og serviceydelser

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR Side 1 til vandsensor Introduktion Vandsensoren er designet til at opdage vand, f.eks. ved oversvømmelser i din bolig. Den kan placeres alle steder, hvor der kan være risiko

Læs mere

Hukommelsesmoduler Brugervejledning

Hukommelsesmoduler Brugervejledning Hukommelsesmoduler Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel. De eneste garantier for HP's produkter og serviceydelser

Læs mere

Hukommelsesmoduler. Brugervejledning

Hukommelsesmoduler. Brugervejledning Hukommelsesmoduler Brugervejledning Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel. De eneste garantier for HP's produkter og serviceydelser

Læs mere

Foscam FI9853P og FI9851P med Fibaro Home Center

Foscam FI9853P og FI9851P med Fibaro Home Center Foscam FI9853P og FI9851P med Fibaro Home Center Køb FI9853P Udendørs Camara Klik Her Køb FI9851P Indendørs Camara Klik Her Der er 3 Stik / Ledninger på dit Camara: 1 : Til Strømforsyning 2: Til Netværk

Læs mere

Hukommelsesmoduler Brugervejledning

Hukommelsesmoduler Brugervejledning Hukommelsesmoduler Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel. De eneste garantier for HP's produkter og serviceydelser

Læs mere

Quick guide til evolution wireless serie 100

Quick guide til evolution wireless serie 100 Quick guide til evolution wireless serie 100 Tillykke med dit nye evolution wireless sæt. Nedenfor finder du en Quick-guide, som sætter dig istand til at anvende dit evolution wireless sæt meget hurtigt.

Læs mere

Hukommelsesmoduler. Brugervejledning

Hukommelsesmoduler. Brugervejledning Hukommelsesmoduler Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel. De eneste garantier for HP's produkter og serviceydelser

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

Hukommelsesmoduler Brugervejledning

Hukommelsesmoduler Brugervejledning Hukommelsesmoduler Brugervejledning Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel. De eneste garantier for HP's produkter og serviceydelser

Læs mere

Door View Cam. Model: G63R9A

Door View Cam. Model: G63R9A Door View Cam Model: G63R9A Oplad det medfølgende batteri. Oplad først batteriet helt. Find det i Door View Kit-bakken sammen med adapteren og tilspændingsmøtrikken. Slut det til en USB-strømforsyning

Læs mere

Vejledning INSTALLATION AF ZHC5010 BETJENINGSTRYK MED FIBARO HOME CENTER. ZHC5010 Firmware Version: 1.0

Vejledning INSTALLATION AF ZHC5010 BETJENINGSTRYK MED FIBARO HOME CENTER. ZHC5010 Firmware Version: 1.0 Vejledning INSTALLATION AF ZHC5010 BETJENINGSTRYK MED FIBARO HOME CENTER. ZHC5010 Firmware Version: 1.0 Indledning Denne vejledning beskriver hvordan det er muligt at oprette Z-Home Controls ZHC5010 Betjeningstryk

Læs mere

Video Doorbell. shown in Satin Nickel. Kom godt i gang

Video Doorbell. shown in Satin Nickel. Kom godt i gang Video Doorbell shown in Satin Nickel Kom godt i gang Download Ring-appen Ring-appen guider dig igennem konfigurationen af din Ring Video Doorbell. Ring-appen er tilgængelig til iphone, ipad og Android.

Læs mere

VEJLEDNING BATTERISKIFT

VEJLEDNING BATTERISKIFT VEJLEDNING BATTERISKIFT Vejledning til udskiftning af batteri Side 1 Her er en vejledning til udskiftning af batteri i de LOCKON enheder, hvor du selv kan udskifte batteriet. Ved lavt batteriniveau vil

Læs mere

Om denne Quick Guide

Om denne Quick Guide Z-WAVE QUICK GUIDE Om denne Quick Guide Denne vejledning forudsætter, at du har et Everhome system, og at du allerede har fulgt vejledningen: Everhome Quick Guide til ende. En Everhome Z-Wave controller

Læs mere

Quick Start Guide til ST-3

Quick Start Guide til ST-3 Quick Start Guide til ST-3 Indhold Forord... 3 Modtagelse af alarmen... 4 Udpakning af alarmen... 5 Navigation i alarmens menuer... 6 Koder generelt... 7 Ændring af administrator-kode... 7 Ændring af bruger-kode...

Læs mere

Vejledning til WIFI Kamera. Version 2.0

Vejledning til WIFI Kamera. Version 2.0 Vejledning til WIFI Kamera Version 2.0 Tillykke med din nye redekasse med kamera. Når du har læst og fulgt anvisningerne i denne vejledning, er du klar til at tilbyde fugle i din have en dejlig bolig og

Læs mere

Indendørssirene Brugervejledning August 2011 BRUGERVEJLEDNING INDENDØRSSIRENE

Indendørssirene Brugervejledning August 2011 BRUGERVEJLEDNING INDENDØRSSIRENE Indendørssirene Brugervejledning August 2011 BRUGERVEJLEDNING INDENDØRSSIRENE Introduktion Sirenen bruges som et supplement til den indbyggede sirene i centralenheden samt som en ekstra sikkerhed ved alarm.

Læs mere

Trådløst betjeningspanel Betjeningsvejledning

Trådløst betjeningspanel Betjeningsvejledning Trådløst betjeningspanel Betjeningsvejledning 2017V 1.0 Indhold 02 2 3 Kom godt i gang Pakkens indhold Oversigt / funktioner 5 6 7 8 11 11 12 13 14 15 16 Installation Betjening Brug med nøglebrik Indstillinger

Læs mere

MyLock quick-guide DK

MyLock quick-guide DK MyLock quick-guide DK 01 MyLock installation: Afmontering af den eksisterende dørlås 02 Strøm på din MyLock 03 Base-plade montering 04 Monter din MyLock på base-pladen 05 Lås / lås op med brugerknappen

Læs mere

LYSSENSOR PAM42-3. HN 1406 og HN 3300. Brugervejledning

LYSSENSOR PAM42-3. HN 1406 og HN 3300. Brugervejledning LYSSENSOR PAM42-3 HN 1406 og HN 3300 Brugervejledning PIR (Bevægelsessensor) PIR linse INTRODUKTION Denne bevægelsessensor kontrollerer automatisk sikkerheds-/behagelighedslys med en effekt på op til 1000W.

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING INDENDØRSSIRENE

BRUGERVEJLEDNING INDENDØRSSIRENE BRUGERVEJLEDNING INDENDØRSSIRENE Side 1 til din indendørssirene fra LOCKON Introduktion Sirenen bruges som et supplement til den indbyggede sirene i centralenheden samt som en ekstra sikkerhed ved alarm.

Læs mere

Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro

Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro 1. Adgang til kablerne. A. Skruen i bunden løsnes og fjernes. B. Drej dækslet i bunden mod uret for at få adgang til kabler. 2. Montering af antenne. Fjern beskyttelseskappen

Læs mere

Installations- og bruger vejledning

Installations- og bruger vejledning Installations- og bruger vejledning Indhold: Tasternes funktioner...side 1 Om menuen...side 1 Vigtigt før du starter...side 2 Opsætning og tilkobling af boks og komponenter i hjemmet...side 2 Tilkobling

Læs mere

Startvejledning til Arlo Baby

Startvejledning til Arlo Baby Startvejledning til Arlo Baby Hvad er der i kassen? Arlo Baby-kamera USBstrømkabel USBstrømforsyning (varierer efter område) Plade til vægmontering Skruer og plugs 3 Hent Arlo-appen Download den gratis

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER Side 1 til signalforstærker Introduktion en fra LOCKON bruges til at forlænge og forstærke det trådløse signal fra centralenheden ud til de forskellige enheder som rumsensorer,

Læs mere

Startvejledning til Arlo Baby

Startvejledning til Arlo Baby Startvejledning til Arlo Baby Hvad er inkluderet Velkommen Tak, fordi du valgte Arlo Baby. Det er nemt at komme i gang. Arlo Baby-kamera USBstrømkabel USBstrømforsyning Startvejledning Plade til vægmontering

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 1 21.11.2010 Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 Ny version December 2010 Med variabel kode længde SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk www.svane-el.dk

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER Side 1 til signalforstærker Introduktion Signalforstærkeren fra LOCKON bruges til at forlænge og forstærke det trådløse signal fra centralenheden ud til de forskellige

Læs mere

Sirene Brugervejledning August 2012 BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE

Sirene Brugervejledning August 2012 BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE 1 Introduktion Den udendørs sirene bruges som en ekstra sikkerhed, for at naboer kan høre og se, at der er gået en alarm og for at stresse en indbrudstyv yderligere. Sirenen

Læs mere

Startvejledning til Arlo Baby

Startvejledning til Arlo Baby Startvejledning til Arlo Baby Velkommen Tak, fordi du valgte Arlo Baby. Læs videre for at få vigtige oplysninger, som kan hjælpe dig med at få din nye Arlo Baby sat op. Hvis du har brug for hjælp, bedes

Læs mere

KODETASTATUR MED PROXIMITY LÆSER 125KHZ STANDARD. Varenr. 2000.1615 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 2x6 trykknapper med blåt lys

KODETASTATUR MED PROXIMITY LÆSER 125KHZ STANDARD. Varenr. 2000.1615 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 2x6 trykknapper med blåt lys KODETASTATUR MED PROXIMITY LÆSER 125KHZ STANDARD 16.11. 2015 Varenr. 2000.1610 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 3x4 trykknapper med blåt lys Varenr. 2000.1615 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 2x6 trykknapper med

Læs mere

Geemarc BRUGERVEJLEDNING. Geemarc Amplicall 16

Geemarc BRUGERVEJLEDNING. Geemarc Amplicall 16 Geemarc DK BRUGERVEJLEDNING Geemarc Amplicall 16 Beskrivelse Side 2 Installering 1 - Indsæt 4 (AA) batterier i batterirummet (valgfrit) 2 - Tilslut adapteren 7.5V DC/1A (valgfrit). Strømforbindelse: Apparatet

Læs mere

Installation kun fase og mellemledning

Installation kun fase og mellemledning BRUGERVEJLEDNING ACelTIMER IP20 MÅ KUN INSTALLERES AF EN AUTORISERET EL-INSTALLATØR Installation kun fase og mellemledning Installation af en ACelTIMER Venligst sluk strømmen inden installationen KUN af

Læs mere

KUGLELAMPE MED PIR-SENSOR

KUGLELAMPE MED PIR-SENSOR KUGLELAMPE MED PIR-SENSOR HN 1294 HN 8990 Læs brugervejledningen omhyggeligt, før lampen opsættes og tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. INTRODUKTION 1. LAMPESKÆRM 2. BEVÆGELSESSENSOR

Læs mere

Manual KlimaC SMS Box. Dioder for fjernbetjening skal pege mod varmepumpen (afstand 6 m.)

Manual KlimaC SMS Box. Dioder for fjernbetjening skal pege mod varmepumpen (afstand 6 m.) Manual KlimaC SMS Box Dioder for fjernbetjening skal pege mod varmepumpen (afstand 6 m.) Opstart Isætning af SIM kort: SIM-kortet SKAL være uden Pin-kode, koden fjernes nemmest ved at isætte SIM-kortet

Læs mere

Manual til: Miracas DK080 GSM Tyverialarm

Manual til: Miracas DK080 GSM Tyverialarm Manual til DK080 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Tag alarmen i brug... 9 Programering af alarmen... 10 Indtastning af egen kode...

Læs mere

Montering af automatisk nedblændelig bakspejl og regnsensor på Octavia 2.

Montering af automatisk nedblændelig bakspejl og regnsensor på Octavia 2. Montering af automatisk nedblændelig bakspejl og regnsensor på Octavia 2. Monteringen blev foretaget fordi jeg fik slået min forrude i stykker og fik monteret en ny rude med det rigtige beslag. Det skulle

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Belysning HORTUS Solcellelampe med sensor sort... 6

INDHOLDSFORTEGNELSE. Belysning HORTUS Solcellelampe med sensor sort... 6 INDHOLDSFORTEGNELSE Belysning... 1 HORTUS Solcellelampe med sensor sort... 1 HORTUS Solcellelampe med sensor sort 2-pak... 2 HORTUS Solcellelampe med sensor sort til vægmontering... 3 HORTUS Solcellelampe

Læs mere

Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt

Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt Indholdsfortegnelse Tænd/slukknap...2 Sluk...2 Log på, og vælg en profil...2 Batteristatus...2 Skift profil...2 Start/stop blodtryk...2 Start intervaller...2

Læs mere

PIR Kamera IRC-S2. Oversigt

PIR Kamera IRC-S2. Oversigt PIR Kamera IRC-S2 Et PIR kamera er en trådløs bevægelsessensor med indbygget kamera og LED blitz. Hvis alarmsystemet er tilkoblet og sensoren registrerer bevægelse, vil sensoren automatisk tage 3 billeder.

Læs mere

GB-HD Kom godt i gang

GB-HD Kom godt i gang GB-HD2633-18 Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2017 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

Røgalarm Optic Wireless Model 27730 & 27735

Røgalarm Optic Wireless Model 27730 & 27735 Fig. 2-2 /3 plans beboelse Røgalarm Optic Wireless Model 27730 & 27735 Vi takker Dem for købet af denne røgalarm, som ved rigtig brug kan give Dem og Deres familie tryghed i mange år fremover. Værelse

Læs mere

Træpille transportsystem fra EKOPO- WER er den nemmeste måde at holde pillemagasinet fyldt op.

Træpille transportsystem fra EKOPO- WER er den nemmeste måde at holde pillemagasinet fyldt op. Træpille transportsystem fra EKOPO- WER er den nemmeste måde at holde pillemagasinet fyldt op. Ekosupply transportsystem, flytter automatisk dine træpiller fra din eksterne beholder og til dit forbrugsmagasin.

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Installationsvejledning KOM GODT I GANG MED INSTALLATIONEN Denne vejledning giver dig et overblik over, hvad startpakken indeholder og hjælper dig med installationen trin for trin. 1 gateway 1 netværkskabel

Læs mere

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ART NR 330340 EAN NR 5709133330309 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Radiatoren er ikke beregnet til brug

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL FJERNBETJENING

BRUGERVEJLEDNING TIL FJERNBETJENING BRUGERVEJLEDNING TIL FJERNBETJENING Side 2 til din LOCKON fjernbetjening Introduktion Før du starter, skal du have installeret og aktiveret din LOCKON centralenhed. Tips: Brug fjernbetjeningen som en nem

Læs mere

Installationsmanual Trådløs Vandsensor

Installationsmanual Trådløs Vandsensor Trådløs Vandsensor Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 2 UDPAKNING... 2 MONTERING... 3 INSTALLATION AF BATTERIER... 3 EFTER INSTALLATION AF BATTERIER... 3 TEST AF VANDSENSOREN... 4 RESET TIL FABRIKSINDSTILLINGER...

Læs mere

AXA Remote. Fjernbetjent åbning og lukning af loftvinduer og tophængte (udadgående) vinduer.

AXA Remote. Fjernbetjent åbning og lukning af loftvinduer og tophængte (udadgående) vinduer. AXA Remote Fjernbetjent åbning og lukning af loftvinduer og tophængte (udadgående) vinduer. AXA Remote De er nu ejer af et AXA kvalitets-produkt. For at sikre en problemfri betjening af dette produkt,

Læs mere

Eolis 3D WireFree io. Installationsvejledning for brugeren. Eolis 3D WireFree io

Eolis 3D WireFree io. Installationsvejledning for brugeren. Eolis 3D WireFree io Installationsvejledning for brugeren Eolis 3D WireFree io Generelt n Eolis 3D Wirefree io er ikke en vindstyrkemåler. n Indstillingerne på Eolis 3D Wirefree io stemmer ikke overens med en bestemt vindhastighed.

Læs mere

SOLAR LIGHTING KITSTM

SOLAR LIGHTING KITSTM GEO SOLAR LIGHTING KITSTM Læs venligst instruktionerne grundigt igennem inden du begynder installationen. Hold hele tiden øje med polariteten: Positiv = Rød; Negativ = Sort. Klargøring af ledninger I løbet

Læs mere

Sennheiser BRUGERVEJLEDNING. Set 840

Sennheiser BRUGERVEJLEDNING. Set 840 Sennheiser DK BRUGERVEJLEDNING Set 840 Tillykke med dit nye trådløse Set 840 S fra Sennheiser Ved at følge nedenstående beskrivelse kommer du hurtigt i gang med at bruge dit nye trådløse TV sæt. Pak udstyret

Læs mere

Fjernbetjening Flex Teknisk manual

Fjernbetjening Flex Teknisk manual Fjernbetjening Flex Teknisk manual VEKA INT. Indblæsnings aggregat 1 Beskrivelse Flex fjernbetjening kan bruges til at styre ventilationsanlæg med V1 og V2 printkort. Tekniske data Knapper på display Knap

Læs mere

TRAKA21 MANUAL 10/2/2015 - VERSION 1.1

TRAKA21 MANUAL 10/2/2015 - VERSION 1.1 TRAKA21 MANUAL 10/2/2015 - VERSION 1.1 1 2 INDHOLD Afsnit Omhandler Side 1 Kontakt information Ruko 3 2 Hvad og hvem er denne guide for? 3 3 Hvad indeholder pakken, når Traka21 leveres? 3 4 Montering af

Læs mere

Manual til Elegant DK190

Manual til Elegant DK190 Manual til Elegant DK190 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Forside... 8 Bagside... 9 Tag alarmen i brug... 10 Programering af alarmen...

Læs mere

Installationsmanual Komplet Alarm

Installationsmanual Komplet Alarm Installationsmanual Komplet Alarm Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 3 UDPAKNING... 3 TILSLUTNING AF ALARMSYSTEM... 3 1. ABONNEMENT... 3 2. DOWNLOAD OG INSTALLATION AF APP... 4 3. TILSLUTNING

Læs mere

Installations vejledning ARUBA. Faldarms markise. Side 1 ud af 8

Installations vejledning ARUBA. Faldarms markise. Side 1 ud af 8 ARUBA Faldarms markise Side 1 ud af 8 Markisens beslag 1 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at vinduet kan åbnes efter montage. Elektriske installationer skal udføres

Læs mere

DANSK INSTRUKTIONS- MANUAL

DANSK INSTRUKTIONS- MANUAL Introduktionsvejledning og startvejledning til software findes i denne manual DANSK INSTRUKTIONS- MANUAL Inklimeter Inklimeter er en station, som kontinuerligt måler og analyserer et i lokalet. Inklimeteret

Læs mere

Oversigts billedet: Statistik siden:

Oversigts billedet: Statistik siden: 1 Tilslutning: Tilslut et nætværks kabel (medfølger ikke) fra serverens ethernet port til din router. Forbind derefter bus kablet til styringen, brun ledning til kl. 29, hvid ledning til kl. 30 Forbind

Læs mere

1. App-opsætning. 2. Fysisk installation. 3. Funktioner. 4. Problemløsning

1. App-opsætning. 2. Fysisk installation. 3. Funktioner. 4. Problemløsning Spotlight Cam Wired Smart sikkerhed overalt i dit hjem Dit nye Spotlight Cam-kamera giver dig mulighed for at øge sikkerheden overalt på din ejendom. Nu vil du altid være den første til at vide det, hvis

Læs mere

Monterings- og brugsvejledning. 3N1 NeoTank. Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C)

Monterings- og brugsvejledning. 3N1 NeoTank. Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C) Monterings- og brugsvejledning 3N1 NeoTank Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C) Hvad du bør vide, inden du begynder For sikker installation og brug af din nye NeoTank til din kogende vandhane (98 C), beder

Læs mere

GRIPO GSM MODUL 4925 JHJ V.170809. Brugermanual

GRIPO GSM MODUL 4925 JHJ V.170809. Brugermanual GRIPO GSM MODUL 4925 JHJ V.170809 Brugermanual Oversigt 1. Indhold 2 2. Funktion 3 3. Signal 3 4. Bemærk 4 5. Installation /forklaring på LED lys 4 5.1. Stik på bagsiden 5.2. LED lys 5.3. Betydningen af

Læs mere

LED lampe m. bevægelsessensor

LED lampe m. bevægelsessensor Original brugsanvisning Varenr.: 9054449 LED lampe m. bevægelsessensor Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk LED lampe - Varenr. 9054449 Beskrivelse: Udendørs

Læs mere

HORTUS Solcellelampe med sensor, glaskuppel, 6 SMD

HORTUS Solcellelampe med sensor, glaskuppel, 6 SMD HORTUS Solcellelampe med sensor, glaskuppel, 6 SMD med glaskuppel og bevægelsessensor. I løbet af dagen lades de opladelige batterier af det sollys der rammer solcelle panelet. Ved hjælp af den opladede

Læs mere

ET-XC40A 230VAC - 12VDC - Gas Absorbing køleboks Brugsanvisning

ET-XC40A 230VAC - 12VDC - Gas Absorbing køleboks Brugsanvisning ET-XC40A 230VAC - 12VDC - Gas Absorbing køleboks Brugsanvisning VIGTIGT Læs denne vejledning nøje, inden køleboksen monteres og tages i brug. Kontakt forhandleren, hvis der måtte være yderligere spørgsmål.

Læs mere

BREATHE 55. Installationsguide. Sustain Solutions Rønnegade 1, 2100 KBH Ø CVR Version 1

BREATHE 55. Installationsguide. Sustain Solutions Rønnegade 1, 2100 KBH Ø CVR Version 1 Installationsguide Emballagens indhold Tjek at du har alle delene (1-7) 1 2 4 6 3 5 7 1. Udvendig hætte 2. Strips 4 stk. 3. Ø90 mm rør 4. Ø250 mm rør 5. Vægdæksel 6. Rotorveksler 7. Indvendigt låg 1 Respektafstande

Læs mere

Brugervejledning til Alarmsystem. Model HomeSafe.

Brugervejledning til Alarmsystem. Model HomeSafe. Brugervejledning til Alarmsystem. Model HomeSafe. 1 Introduktion. HomeSafe enestående infrarøde og magnetiske sensorer er integreret i dette alarmsystem. Alarmsystemet er opbygget af et central styringsanlæg,

Læs mere

GB-HD3172RCL-W. Kom godt i gang

GB-HD3172RCL-W. Kom godt i gang GB-HD3172RCL-W Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2015 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

WMT 10. INSTALLATIONSMANUAL Elektronisk kontrolpanel for fan coil - væghængt installation

WMT 10. INSTALLATIONSMANUAL Elektronisk kontrolpanel for fan coil - væghængt installation WMT 10 INSTALLATIONSMANUAL Elektronisk kontrolpanel for fan coil - væghængt installation Beskrivelse WMT 10 termostaten er et styringspanel for fan coils til vægmontering. Styring af driftsfunktioner på

Læs mere

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x SWISSCAVE VINKØLESKAB Brugsanvisning Model: WL440x/450x Distributør i Skandinavien: Wineandbarrels A/S info@wineandbarrels.com Tak fordi du har købt et SWISSCAVE vinkøleskab. Læs og følg venligst alle

Læs mere

STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A. Best.nr BRUGSANVISNING

STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A. Best.nr BRUGSANVISNING STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A Best.nr. 5687 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 600W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES

Læs mere

2007/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel

2007/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel 2007/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate IVO Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3.

Læs mere

ELCANIC A/S. ENERGY METER Type ENG110. Version 3.00. Inkl. PC program: ENG110. Version 3.00. Betjeningsvejledning

ELCANIC A/S. ENERGY METER Type ENG110. Version 3.00. Inkl. PC program: ENG110. Version 3.00. Betjeningsvejledning ELCANIC A/S ENERGY METER Type ENG110 Version 3.00 Inkl. PC program: ENG110 Version 3.00 Betjeningsvejledning 1/11 Generelt: ELCANIC A/S ENERGY METER Type ENG110 er et microprocessor styret instrument til

Læs mere

BRUGSANVISNING OG MONTERINGSVEJLEDNING FOR ELEKTRONISK ALARM TIL GLASSKYDEDØRE

BRUGSANVISNING OG MONTERINGSVEJLEDNING FOR ELEKTRONISK ALARM TIL GLASSKYDEDØRE BRUGSANVISNING OG MONTERINGSVEJLEDNING FOR ELEKTRONISK ALARM TIL GLASSKYDEDØRE HOVEDKORT: Grønt kort: Det grønne kort har et stort grønt plus tegn på forsiden og bruges til at tilføje brugere til alarmen.

Læs mere

Det sikre valg. ARGUS røgdetektorer

Det sikre valg. ARGUS røgdetektorer Det sikre valg ARGUS røgdetektorer 2 Det handler om kvalitet Når det gælder menneskers sikkerhed i hjemmet, må man ikke gå på kompromis med kvaliteten. Derfor introducerer Schneider Electric ARGUS røgdetektorer

Læs mere

Installationsmanual Trådløs Dørsensor Optisk

Installationsmanual Trådløs Dørsensor Optisk Trådløs Dørsensor Optisk Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 3 UDPAKNING... 3 MONTERING... 3 INSTALLATION AF BATTERIER... 4 EFTER INSTALLATION AF BATTERIER... 5 TEST AF DØRSENSOREN... 5 RESET TIL FABRIKSINDSTILLINGER...

Læs mere

Installationsvejledning. SALUS Smart Home

Installationsvejledning. SALUS Smart Home Installationsvejledning SALUS Smart Home Download app Download fra App Store eller Google Play. App navn Salus Smart Home Bemærk på IPad, kan det være nødvendigt at begrænse søgning til Kun IPhone for

Læs mere

Hurtig Start Guide. Wireless NVR System Connection Reolink

Hurtig Start Guide. Wireless NVR System Connection Reolink Hurtig Start Guide Wireless NVR System Connection Reolink Kend din NVR 1. USB A. Tilslut WIFI Antenner 2. Strøm LED 3. HDD LED B. Tilslut NVR til monitor Tilslut NVR-enheden til HD TV/monitor via et VGA

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING RØGSENSOR

BRUGERVEJLEDNING RØGSENSOR BRUGERVEJLEDNING RØGSENSOR til røgsensor Side 1 Introduktion Røgsensoren fra LOCKON bruger en optisk røgdetektor til at registre, om der er røgpartikler i luften. Den afgiver en alarm, hvis antallet af

Læs mere

Tillykke med din nye Gree varmepumpe BRUGERHÅNDBOG GREE HANSOL & GREE UCROWN

Tillykke med din nye Gree varmepumpe BRUGERHÅNDBOG GREE HANSOL & GREE UCROWN Tillykke med din nye Gree varmepumpe BRUGERHÅNDBOG GREE HANSOL & GREE UCROWN Kvalitet vi står inde for! Tak fordi du valgte en Gree varmepumpe fra HeatSave Denne folder er en kvik guide til brug af varmepumpens

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING CENTRALENHED

BRUGERVEJLEDNING CENTRALENHED BRUGERVEJLEDNING CENTRALENHED Side 1 til centralenhed Introduktion Centralenheden styres og indstilles via det online kontrolpanel. Det er centralenheden, som sender og modtager signaler fra alle sensorerne,

Læs mere

Vejledning til KITOS 2.0

Vejledning til KITOS 2.0 Organisation - Opret ny underenhed Opret ny underenhed Klik Modulet Organisation Klik på undermenupunktet Organisation Klik på den enhed i organisationsfiguren, som den nye enhed skal høre under Klik på

Læs mere

Lysdiodelygtesæt Plæneklippere i Greensmaster 800-, 1000-, 1600-, Flex 1820/2120- og eflex 1820/2120-serien med serienummer og senere

Lysdiodelygtesæt Plæneklippere i Greensmaster 800-, 1000-, 1600-, Flex 1820/2120- og eflex 1820/2120-serien med serienummer og senere Form No. Lysdiodelygtesæt Plæneklippere i Greensmaster 800-, 1000-, 1600-, Flex 1820/2120- og eflex 1820/2120-serien med serienummer 400000000 og senere Modelnr. 04063 Modelnr. 04064 3415-337 Rev A Monteringsvejledning

Læs mere

Byg din egen PC. Starter edition

Byg din egen PC. Starter edition Komponent Processer Processer køler Bundkort RAM moduler Grafik/video kort Harddisk DVD-brænder eller optisk drev Kabinet Strømforsyning Tjekliste Byg din egen PC Starter edition Før du starter denne guide

Læs mere

Videomodulet opkald. Åbn Google Chrome uden for Citrix (på det røde skrivebord)

Videomodulet opkald. Åbn Google Chrome uden for Citrix (på det røde skrivebord) Videomodulet opkald Åbn Google Chrome uden for Citrix (på det røde skrivebord) Log ind på Remind.appinux.com med dit regionsid og din adgangskode. (Du kan lave en genvej til Remind i din bogmærkelinje

Læs mere

S26 MOTOR Original brugermanual

S26 MOTOR Original brugermanual S26 MOTOR Original brugermanual Indhold 1. Indledning 1 2. Liste over nødvendigt værktøj 1 3. Sikkerhedspåbud 1 4. Motor montering 2 4.1. Instruktion før montering 2 4.2. Samling af skinne 3 4.3. Opsætning

Læs mere

KONTAKT. Sådan kommer du på nettet med din Fullrate forbindelse.

KONTAKT. Sådan kommer du på nettet med din Fullrate forbindelse. KONTAKT www.fullrate.dk/kontakt Finder du ikke svar på dine spørgsmål via denne vejledning, på vores hjemmeside eller forum er du meget velkommen til at skrive til os. Kundeservice: kundeservice@fullrate.dk

Læs mere

Monteringsvejledning. Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Anvendelsesformål. Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Rengøring og pleje

Monteringsvejledning. Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Anvendelsesformål. Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Rengøring og pleje Monteringsvejledning Læs altid monteringsvejledningen! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94742AB2X1VIII 2017-12 Kære kunde! De tre skabsmoduler kan kombineres på forskellige måder. De kan også udvides med yderligere

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA Side 2 til nyt videokamera Introduktion Det nye videokamera er et IP-videokamera, der tilsluttes trådløst til din router. Videokameraet fungerer sådan, at du kan se videooptagelser

Læs mere

Brugervejledning til videokamera uden sensor

Brugervejledning til videokamera uden sensor Brugervejledning til videokamera uden sensor Tilslutning af videokamera Videokameraet er et IP-videokamera. Det tilsluttes som udgangspunkt trådløst til routeren, men kan også tilsluttes med et netværkskabel.

Læs mere

Brugsanvisning til Poda SMS Alarm

Brugsanvisning til Poda SMS Alarm Brugsanvisning til Poda SMS Alarm Varenummer 19512. Version 1, oktober 2014 Tillykke med din nye Poda SMS Alarm. Poda SMS Alarm er en alarmboks, der sluttes til et elhegn og sender en SMS og/eller en e-mail

Læs mere

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN til styring via IHC-outputmodul, KNX og Z-Wave Model: Rullegardin til IHC-outputmodul, KNX og Z-Wave 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Beskrivelse af det motoriserede

Læs mere

Installation af hukommelses- og udvidelseskort

Installation af hukommelses- og udvidelseskort Denne vejledning hjælper dig med at fjerne hukommelses- eller udvidelseskort. Brug følgende illustration til at finde stikket til det kort, du vil fjerne. Stik til harddisk 1 Stik til udvidelseskort Stik

Læs mere

Trådløst Alarm System. Med indbygget GSM modem. Brugsanvisning V1.01

Trådløst Alarm System. Med indbygget GSM modem. Brugsanvisning V1.01 Trådløst Alarm System Med indbygget GSM modem Brugsanvisning 1 Indhold Side 2 - Forord Side 3 - Alarm oversigt Side 4 - Opstart af alarm Side 4 - Programmering af alarmcentral Side 4 - Indtastning af kode

Læs mere