DMU Informationshæfte

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DMU Informationshæfte"

Transkript

1 DMU Informationshæfte Danmarks Motor Union byder dig hermed velkommen til en sport fyldt med oplevelser. I dette informationshæfte har du mulighed for at finde oplysninger om Motocross sporten, så du kommer godt i gang. Skulle du have spørgsmål som hæftet ikke giver svar på, er du altid velkommen til at rette henvendelse til DMU eller en af de mange klubber, der findes rundt om i landet.

2 Hvad er motocross? Motocross er en af de, hvis ikke den mest konditionskrævende sport, der findes. Dette betyder dog ikke, at du skal være Jernmand for at kunne deltage. Alle kan være med uanset køn og alder. Sporten og dens mange klasser gør, at du konkurrerer mod ligeværdige. Du starter altså sammen med andre nye og herefter avancerer du når evnerne og lysten er til det. Motocross er en individuel sport, men samtidig kendt for det utrolige gode sociale samvær der er, når der ikke konkurreres på banen. Så selv om det er en individuel sport opleves sporten som en holdsport rent socialt, når kørerne og deres familier samles ude til løbene. En gang om året samles de bedste i landet dog, til det der hedder DM for klubhold. Mange får dækket deres behov for fart og spænding ved træning, andre deltager så ofte som muligt ved løb i hele landet, men igen, det er helt op til dig selv, hvor ofte du har tiden og lysten.

3 Signaler På en hvilken som helst del af banen kan der, af officials, gives signaler til kørerne, som umiddelbart skal efterkommes. Følgende signaler - og ingen andre - er gældende: Rødt flag signalerer at træningen/løbet er afbrudt. Stop for alle kørere.

4 Sort flag + en tavle med kørernummer. Stop for denne kører alene. Gult flag. Stillestående. Giv agt, fare, banen delvis blokeret.

5 Gult flag. Kraftigt svingende. Overhængende fare. Vær parat til at standse. Overhaling ikke tilladt. Overhaling igen tilladt, når årsagen til det svingende flag er passeret. Overtrædelse af dette medfører udelukkelse af heatet. Blåt flag. Giv plads for overhaling. Gult skilt med sorte cifre. 2 eller 1 omgang tilbage.

6 Ternet flag. Løbet er slut. Hvidt flag. Brug for samaritter. (flagposten skønner der er brug for samaritter på banen)

7 Grønt flag. Banen er klar, bruges altid i forbindelse med starter. Ingen ud over deltageren til det forestående heat samt officials, har adgang til startområdet, når grønt flag er hævet. Hvidt skilt med 15 sek. (markerer ca. 20 sek. til start) Hvidt skilt med 5 sek. (markerer at der går minimum 5 sek. dog maksimalt 10 sek. til bommen vælter)

8 Hvad kræves der? For at kunne deltage i træning og løb kræves der, at du er medlem af en klub, samt du har erhvervet et kørerlicens. Et kørerlicens er samtidig en forsikring og du skal altid medbringe dit licens, både til træning og ved løb, fordi du på den måde overfor ledelsen af træning eller løb kan bevise, at du er berettiget til at deltage. Som helt ny, har du mulighed for at erhverve et indslusningslicens. Det giver dig mulighed for at snuse til sporten i op til et år. Dog har du kun ret til at træne, altså ingen former for deltagelse i løb, ej heller klubløb så som klubmesterskab o.lign. Licenset kan kun bruges i klubregi. Skridtet videre hedder et Træningslicens. Som ordet siger, kan du med dette træne på alle baner, men ikke deltage i løb, ej heller klubløb.du skal også bestå en baneprøve. For kunne deltage i løb skal du erhverve et kørerlicens, samt bestå en baneprøve. Alle former for licens kræver, at du er medlem af en klub som er optaget i DMU. Når du har løst dit medlemskab i klubben skal du via løse licens online. Dette gælder både for nye samt generhvervelse når du ønsker at forny dit licens. Som ny skal du være opmærksom på, at du skal til baneprøve før licensen udstedes. En baneprøve består af en teoretisk del samt en duelighedsprøve. Du bliver stillet en række spørgsmål omkring flagsignaler og andre praktiske ting, som du skal have styr på, når du er til træning og løb. Herefter skal du bevise, at du er i stand til at køre sikkert på banen og forstår at reagere på de flagsignaler, der måtte komme.

9 Baneprøven aflægges typisk i forbindelse med træning i klubben. Du kan ikke deltage i løb før baneprøven er godkendt og licensen fra DMU er udstedt (Plastikkort i dankortformat). Denne tilsendes klubben, hvor du er medlem. Der er en række krav til udstyr, som skal benyttes. I motocross reglementet finder du en fyldestgørende beskrivelse af de enkelte dele, men i hovedtræk drejer det sig om følgende: Hjelm, hals- eller nakkekrave. Briller, handsker. Trøje, bukser. Brynje, ryg beskytter/nyrebælte. Støvler.(Reglementet finder du på Sportens forskellige grene Motocross omfatter flere grene og dyrkes på både 2, 3 og 4 hjul. Solo, sidevogn, ATV, Freestyle samt Quad er omfattet af motocross reglementet. Udover at være delt i disse klasser skelner du igen i flere retninger. Solo, er på 2 hjul, men her findes en lang række muligheder. Bedømt trial som ikke er et spørgsmål om fart, men en gren som stiller store krav til balance og koncentration, du skal forcere en række sektioner og her gælder det om ikke at røre jorden med benene, samtidig med at motorcyklen konstant er i fremdrift. Enduro minder om egentlig motocross, men foregår uden samlet start og ofte på arealer som kan omfatte både skov, stand og crossbaner. Freestyle foregår på specielt indrettede ramper m.m. Super Moto er Motocross, bare på asfalt/jord. Motocross som er den største gren, foregår på jord med op til 40 kørere til start. ATV er terrænkørsel med forhindringer.

10 Sidevognsklassen bruger de samme baner som Motocross, det samme gør Quad. I Bedømt trial bliver du som ordet siger, bedømt af nogle bedømmere, som på et kort noterer det antal strafpoint du har opnået. Den der har færrest point når du er færdig er vinder. Enduro har både en point- og tidtagningsberegning. De øvrige grene benytter elektronisk tidtagning. Det foregår via en transponder som er monteret på motorcyklen. På målstregen er der så en modtager som registrerer hver gang den enkelte passerer målet. Alle der ønsker at deltage i løb skal have en sådan transponder, den købes via - her finder du punktet i menuen og herefter er der en vejledning. Ligeledes har alle et fast kørernummer, det får du tildelt ved at rette henvendelse til listeføreren også på under Motocross menuen. Valg af diciplin Når du har valgt at prøve kræfter med motorsporten, skal du til at vælge hvilken gren du ønsker at deltage i. Er du til 2, 3 eller 4 hjul, som nævnt på side 2 kan alle deltage, der er dog nogle krav til alder, som skal opfyldes. Ude i klubberne er der altid nogle, der kan spørges til råds og så er det bare om at komme i gang. Du kan sagtens starte med brugt udstyr, både hvad angår motorcykel og beklædning. Der er dog nogle ting du skal være opmærksom på.

11 Hvis du kigger på brugt MC så forsøg at få vished på om sælger virker ærlig, få eventuelt en erfaren kører med ud at kigge. Det er selvfølgelig lækkert med nyt udstyr, men brugt kan være næsten som nyt, dog når det drejer sig om hjelm, skal du sikre sig, at den ikke har været udsat for hårde slag, har dybe ridser eller hakker. Du skal også tjekke at spænder og beslag ikke er angrebet af rust. Hjelmen er noget af det vigtigste udstyr og det er ikke det rigtige sted at spare penge. Det er også vigtigt at alt udstyr er i den rigtige størrelse. Når du så har licens, udstyr og MC på plads, er det tid til at komme i gang. Ved både træning og løb er det vigtigt, at du følger de anvisninger, du får af ledelsen. På nogle baner er der specielle regler for antallet af kørere på banen, desuden er der baner, der har specielle krav til lyddæmpning. På træningsdage er det træningslederen, som sammen med sine hjælpere sørger for afviklingen. Ved løb er det stævnelederen sammen med en repræsentant (dommer) fra DMU og andre officials, der sørger for afviklingen. Enhver anvisning eller påbud fra disse skal følges. Ved løb er det vigtigt at overvære instruktionen, da der kan være ændringer til programmet. Yderligere oplysninger På hjemmesiden kan du finde flere oplysninger om motocross, samt se, hvor de enkelte klubber rundt om i landet findes. Vi håber, du har fået lysten til at prøve motocross-sporten og ser frem til at se dig i en af vores klubber.

12 Husk at: Tilmelde dig når du møder til træning og løb. Meddel ledelsen hvis du forlader banen før tid og hvorfor. Følg anvisninger fra officials. Sørg altid for at din lyddæmper er i orden. Vi skal alle være her, mød op med en positiv holdning. Følg anvisning omkring rygeforbud på bestemte områder. Alkohol må kun indtages på publikumsarealerne. Hvis du er forældre, så husk det er dit barn, der kører. Vær aldrig bange for at spørge, hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Kør altid første omgang stille, lær banen at kende. Dine nummerplader har korrekt farve og de rigtige tal, både til træning og løb. Danmarks Motor Union Brøndby Stadion Brøndby Mail: dmu@dmusport.dk Hjemmeside: Telefon Telefontid mandag til fredag: Tryksag

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY.

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY. INDHOLD 1 Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbs datoer 1.5 Klasser og point 1.6 Præmier 2 Sportsreglement 2.1 Afvikling 3 Løbsanmeldelse, førermøde & løbsprocedure 3.1 Anmeldelse 3.2

Læs mere

Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016

Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016 1 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab - 2016 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016 Side 1 af 12 2 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab - 2016 Indholdsfortegnelse 1. Deltagelse...

Læs mere

Carbusters Autospeedway Klub. SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY.

Carbusters Autospeedway Klub. SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY. INDHOLD 1 Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbs datoer 1.5 Klasser og point 1.6 Præmier 2 Sportsreglement 2.1 Afvikling 3 Løbsanmeldelse, førermøde & løbsprocedure 3.1 Anmeldelse 3.2

Læs mere

Vær særlig opmærksom på. Inden du triller ud på banen sammen med de andre Kart kørere, skal du i reglementet især have studeret paragrafferne.

Vær særlig opmærksom på. Inden du triller ud på banen sammen med de andre Kart kørere, skal du i reglementet især have studeret paragrafferne. Karting er en sport, hvor kammeratskab og spænding er overskrifterne. Men karting er også en sport, hvor du lærer respekten for fartens skrevne og uskrevne love, uden du behøver at sætte hverken helbred

Læs mere

Carbusters Autospeedway Club. SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY.

Carbusters Autospeedway Club. SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY. INDHOLD 1 Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbs datoer 1.5 Klasser og point 1.6 Præmier 2 Sportsreglement 2.1 Afvikling 3 Løbsanmeldelse, førermøde & løbsprocedure 3.1 Anmeldelse 3.2

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY INDHOLD 1 Generelt 1. Motor Sporten 2. Officials 3. Deltagere 4. Løbs Datoer 5. Klasser og Point 6. Præmier 2 Sportsreglement 1. Afvikling 3 Løbsanmeldelse førermøde - løbsprocedure 1. Anmeldelse 2. Teknisk

Læs mere

Quad tillægsreglement

Quad tillægsreglement Quad tillægsreglement Side - 1 - 2011 Formålsparagraf for Dansk Moto Cross Union Unionens formål er at samle motocross interesserede personer, så de får mulighed for at dyrke deres fælles interesse under

Læs mere

Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2019

Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2019 1 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab - 2019 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2019 Side 1 af 12 2 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab - 2019 Indholdsfortegnelse 1. Deltagelse...

Læs mere

SuperMoto Reglement 2014 Danmarks Motor Union. Indholdsfortegnelse

SuperMoto Reglement 2014 Danmarks Motor Union. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse SuperMoto Reglement 2014 Danmarks Motor Union Indholdsfortegnelse... Fakta om Danmarks Motor Union... 1 Reglement... 1 Kort om SuperMoto... 1 1 Definition... 2 1.1 SuperMoto & Quad...

Læs mere

TERNET FLAG Ternet flag benyttes som målflag. Et heat er slut på asfalt 3 min og i offroad 2 min efter vinderen har fået målflag.

TERNET FLAG Ternet flag benyttes som målflag. Et heat er slut på asfalt 3 min og i offroad 2 min efter vinderen har fået målflag. INDLEDNING Dette lille skrift indeholder de vigtigste ting, man skal vide for at kunne bestå teorien i Dansk Automobil Sports Union (DASU) s baneprøve. De nøjagtige krav står i Reglement for Automobilsport

Læs mere

SuperMoto Reglement 2015 Danmarks Motor Union. Indholdsfortegnelse

SuperMoto Reglement 2015 Danmarks Motor Union. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse SuperMoto Reglement 2015 Danmarks Motor Union Indholdsfortegnelse... Fakta om Danmarks Motor Union... 1 Reglement... 1 Kort om SuperMoto... 1 1 Definition... 2 1.1 SuperMoto... 2 2

Læs mere

1. På banen første gang... 4

1. På banen første gang... 4 1. På banen første gang... 4 Træning og træningstid...4 Klar til at køre...4 Sikkerhedsudstyr...5 Kart og motor...6 Klasser...6 2. Adfærd på kartbanen... 7 Hånden op...7 Hvis du kører af banen...8 Kørsel

Læs mere

TERNET FLAG Ternet flag benyttes som målflag. Et heat er slut på asfalt 3 min og i offroad 2 min efter vinderen har fået målflag.

TERNET FLAG Ternet flag benyttes som målflag. Et heat er slut på asfalt 3 min og i offroad 2 min efter vinderen har fået målflag. INDLEDNING Dette lille skrift indeholder de vigtigste ting, man skal vide for at kunne bestå teorien i Dansk Automobil Sports Union (DASU) s baneprøve. De nøjagtige krav står i Reglement for Automobilsport

Læs mere

Karting information til nye kørere

Karting information til nye kørere Indholdsfortegnelse. 1. Indledning... 3 2. På banen første gang... 4 Træning og træningstid... 4 Klart til at køre... 4 Sikkerhedsudstyr... 5 Kart og motor... 6 Klasser og alder... 6 3. Adfærd på kartbanen...

Læs mere

Målsætning Kursisten vil efter gennemførelse af kurset selvstændigt kunne virke som dommertårnschef for lukkede løb.

Målsætning Kursisten vil efter gennemførelse af kurset selvstændigt kunne virke som dommertårnschef for lukkede løb. OFFICIAL 624 Officialuddannelse. 624 kursus til dommertårnschef for lukkede løb og dommertårnsassistent i åbne nationale løb/mesterskabsløb. Kurset er et endagskursus og opfylder de krav, som stilles i

Læs mere

læringen sammen med andre, under samme vilkår og træningsmetodikker hvor børnene lærer af hinanden og ikke mindst får mulighed for at forsøge igen og

læringen sammen med andre, under samme vilkår og træningsmetodikker hvor børnene lærer af hinanden og ikke mindst får mulighed for at forsøge igen og DMU Kids Cup 2017 DMU Kids Cup er en landsdækkende løbsserie over 5 afdelinger, hvor kørerne via deltagelse i de enkelte løbsafviklinger kan optjene point til deres stamklub. Den klub der via deres medlemmers

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR KØRERNE KEJSERDALEN

RETNINGSLINJER FOR KØRERNE KEJSERDALEN RETNINGSLINJER FOR KØRERNE Indskrivning, skal ske inden træningens start. Kørsel uden indskrivning kan medfører bortvisning. Ved indskrivning efter hver hele time er du først garanteret træning i den følgende

Læs mere

REGLEMENT FOR STREETRACE ALMINDELIGE BESTEMMELSER

REGLEMENT FOR STREETRACE ALMINDELIGE BESTEMMELSER DANSK DANSK AUTOMOBIL AUTOMOBIL SPORTS SPORTS UNION UNION REGLEMENT TEKNISKE REGLEMENT FOR STREETRACE DRAGRACING REGLEMENT FOR STREETRACE. ALMINDELIGE BESTEMMELSER REGLEMENT FOR STREETRACE ALMINDELIGE

Læs mere

Quad tillægsreglement

Quad tillægsreglement Quad tillægsreglement Side - 1 - 2010 Formålsparagraf for Dansk Moto Cross Union Unionens formål er at samle motocross interesserede personer, så de får mulighed for at dyrke deres fælles interesse under

Læs mere

Tillægsregler vedhæftet. Tilmelding er åben og kan foretages på

Tillægsregler vedhæftet. Tilmelding er åben og kan foretages på Tillægsregler vedhæftet. Tilmelding er åben og kan foretages på www.drmc.dk. Mesterskabsstillinger kan ses på www.hlkartracing.dk og fra 7. september også på www.drmc.dk ARRANGØR SEKRETARIAT MIDTJYSK

Læs mere

Mit første Ju-Jitsu stævne

Mit første Ju-Jitsu stævne Mit første Ju-Jitsu stævne Ju-Jitsu som konkurrencesport Ju-Jitsu dyrkes som selvforsvar, men også som konkurrencesport. Som konkurrencesport dystes i Fighting, Duo Games og Reaktionsbane. Fighting og

Læs mere

Technical / Competition Guide

Technical / Competition Guide for SjællandsCuppen 2016 1. afdeling -, 17. april 2. afdeling -, 8. maj 3. afdeling -, 19. juni 4. afdeling - Sydhavs, 14. august 5. afdeling -, 28. august 6. afdeling - Slagelse, 18. september 7. afdeling

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Tillægsregler vedhæftet dette nyhedsbrev.

Tillægsregler vedhæftet dette nyhedsbrev. Tillægsregler vedhæftet dette nyhedsbrev. Online tilmelding er åben på www.drmc.dk. Her kan tilmeldingslisten over allerede tilmeldte også vises. Tilmelding kan også ske ved mail til swiss@swiss.dk. Sidste

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Speedway Reglement 2013 Danmarks Motor Union. Speedway Reglement 2013 Danmarks Motor Union

Indholdsfortegnelse. Speedway Reglement 2013 Danmarks Motor Union. Speedway Reglement 2013 Danmarks Motor Union Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... Fakta om Danmarks Motor Union... 1 Reglement... 1 Kort om Speedway... 1 Speedway Is Racing Lang og Græsbaneløb 2013... 2 1 Generelt... 2 1.1 Definition... 2 1.2

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

DM REVANCEN 2015 INDBYDELSE

DM REVANCEN 2015 INDBYDELSE DM REVANCEN 2015 INDBYDELSE 02. - 04. oktober 2015 Arrangør: LUG KØBENHAVN Indbydelse til DM Revancen 2015 d. 02. - 04. oktober LUG København Løbet: Lørdag d. 03.10.15. Åbent løb for Cadett Mini, Cadett

Læs mere

Referat af SK MX møde samt SK/SU-møde Tirsdag d. 27. juni 2017, Fjelsted Skov Kro

Referat af SK MX møde samt SK/SU-møde Tirsdag d. 27. juni 2017, Fjelsted Skov Kro Referat af SK MX møde 06-17 samt SK/SU-møde Tirsdag d. 27. juni 2017, Fjelsted Skov Kro SK-møde Til stede: Asger Pedersen, Martin Skov Jensen, Lea Kahlke Hansen. Ikke til stede: Lasse Oxbøll. Vedr. håndtering

Læs mere

Motocross Reglement 2013 Danmarks Motor Union

Motocross Reglement 2013 Danmarks Motor Union Indholdsfortegnelse Motocross Reglement 2013 Danmarks Motor Union Indholdsfortegnelse... I Fakta om Danmarks Motor Union... 1 Reglement... 1 Kort om motocross... 1 1 Definition... 2 1.1 Motocross... 2

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Banen 1. Løbet Organisation af stævner og træning

INDHOLDSFORTEGNELSE Banen 1. Løbet Organisation af stævner og træning Motocross reglement 11 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Stikordsregister, fra... 8 13. Motocross... 16 13.01. Definition..... 16 1. Banen 13.02. Banen.. 16 13.02.1. Selve banelegemet... 16 13.02.2. Startfeltet.

Læs mere

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger.

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger. DMU Vision 2020 MISSION DMU er den førende organisation for motorcykel- og BMX sport i Danmark. DMU skal fremme og udvikle motorcykel- og BMX-sporten på alle niveauer ved at skabe de bedst mulige rammer

Læs mere

Road Racing og Drag Racing reglement. Almen afsnit

Road Racing og Drag Racing reglement. Almen afsnit Road Racing og Drag Racing reglement Almen afsnit Ændringer fra 2007 til er markeret med. Forkortelser: FIM = Federation Internationale de Motocyclisme (verdensforbund). UEM = European Motorcycle Union

Læs mere

DANMARKS MOTOR UNION MILJØ OG SIKKERHED 2013. Lydmålermanual. Retningslinjer for lydmålere i DMU. Miljø-koordinatorgruppen 2013

DANMARKS MOTOR UNION MILJØ OG SIKKERHED 2013. Lydmålermanual. Retningslinjer for lydmålere i DMU. Miljø-koordinatorgruppen 2013 DANMARKS MOTOR UNION MILJØ OG SIKKERHED 2013 Lydmålermanual Retningslinjer for lydmålere i DMU Miljø-koordinatorgruppen 2013 FRA ALMENT REGLEMENT 01.111.1. Lydmåling af motorcykler Enhver motorcykel, der

Læs mere

TILLÆGSREGLER KLUBMESTERSKAB NISSERINGEN

TILLÆGSREGLER KLUBMESTERSKAB NISSERINGEN TILLÆGSREGLER KLUBMESTERSKAB 2015 PÅ NISSERINGEN TILLÆGSREGLER TIL KM PÅ NISSERINGEN I 2015 (U/ PUBLIKUM) ARRANGØR: Næstved Motor Klub`s Autoafdeling LØBSLEDELSE: Bjarne Christensen DELTAGERE: Medlemmer

Læs mere

Der har dog været nogle andre ændringer, som SK har gennemgået og som kan læses i nærværende referat.

Der har dog været nogle andre ændringer, som SK har gennemgået og som kan læses i nærværende referat. Referat fra SK-møde BMX Møde: Nr. 11-2013 Mødedato: 11.11-2013 Til stede: Lars Ostenfeldt (LO), Per Varming (PV), Johnny Winther (JOW) og Martin Gunnar Thenning (MGT) Ikke til stede: Hans Storm Referent:

Læs mere

DM REVANCE 2011 INDBYDELSE

DM REVANCE 2011 INDBYDELSE DM REVANCE 2011 INDBYDELSE 7. - 9. oktober 2011 Arrangør: LUG KØBENHAVN Side 1/8 Indbydelse til DM Revancen 2011 d. 8. / 9. oktober LUG København Løbet: Lørdag d. 08.10.11. Åbent løb for, Cadett Mini,

Læs mere

Reglement. Version 2016.02.23 Side - 1 -

Reglement. Version 2016.02.23 Side - 1 - Reglement Version.02.23 Side - 1 - Formålsparagraf for Dansk Moto Cross Union Unionens formål er at samle motocross interesserede personer, så de får mulighed for at dyrke deres fælles interesse under

Læs mere

Tillægsregler til DM i Rallycross 2016 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union marts 2016 Side 1

Tillægsregler til DM i Rallycross 2016 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union marts 2016 Side 1 TILLÆGSREGLER Foto John Jensen/Tag Selv Foto DM RALLYCROSS 2016 Side 1 r der afvikler DIF+DASU mesterskaber I Rallycross 2016 Nysumbanen GPS Adresse ns kontaktperson Kørselsanvisning 220/380V stik ns længde

Læs mere

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART/NEZ 2018: CADETT MINI, CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2.

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART/NEZ 2018: CADETT MINI, CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART/NEZ 2018: CADETT MINI, CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. 1 GENERELT... 2 2 SÆRLIG BESTEMMELSER... 3 3 TILLADT MATERIEL... 3 Stk. 3.1 Kart og motor... 3 Stk.

Læs mere

DANSK SUPER KART CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER

DANSK SUPER KART CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER DANSK SUPER KART 2015 CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER 1 GENERELT Dansk Super Kart (DSK) for KF ogkz2/kz2ob afvikles over 6 weekendarrangementer. Dansk Super Kart

Læs mere

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige

Læs mere

FOUR-A-SIDE VOLLEY. Vejledning til et suverænt træningstilbud i din klub

FOUR-A-SIDE VOLLEY. Vejledning til et suverænt træningstilbud i din klub FOUR-A-SIDE VOLLEY Vejledning til et suverænt træningstilbud i din klub Fleksibel og dynamisk volley til voksne Kom med fra start. Gør indgangen lettere for nye spillere eller giv tidligere volleyballspillere

Læs mere

Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen.

Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen. BMX Bilag til klublederseminar Fredag den 31. oktober, kl. 20.30 22.00 Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen. BMX dagsordenen for fredagens møde er: 1.

Læs mere

AFVIKLINGSBESTEMMELSER

AFVIKLINGSBESTEMMELSER DIF DANSK MESTERSKAB FOR OK OG KZ2 SAMT DASU MESTERSKAB CADETT MINI, CADETT JUNIOR, OK JUNIOR 2018 AFVIKLINGSBESTEMMELSER 1 DEFINITION DIF danmarksmesterskab (DIF DM) OK og KZ2 afvikles over et weekendarrangement,

Læs mere

Velkommen i Skørping Triathlon Klub

Velkommen i Skørping Triathlon Klub Velkommen i Skørping Triathlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

MKK, Virkelyst 12, Gjellerup, 7400 Herning. Tlf / Fax: / Internet:

MKK, Virkelyst 12, Gjellerup, 7400 Herning. Tlf / Fax: / Internet: Hermed tillægsreglerne til årets kanonrace årets største danske karting arrangement - Rotax Nordisk Mesterskab 2011 ARRANGØR SEKRETARIAT MIDTJYSK KARTING KLUB MKK, Virkelyst 12, Gjellerup, 7400 Herning.

Læs mere

Crosskart. Sportsligt reglement 2019

Crosskart. Sportsligt reglement 2019 Crosskart Sportsligt reglement 2019 Banesportsudvalget 14-11-2018 Crosskart SPORTSLIGT REGLEMENT 2019 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Løbsserie DM i Crosskart er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges

Læs mere

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2.

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. Indhold 1 GENERELT... 2 2 SÆRLIG BESTEMMELSER... 4 3 TILLADT MATERIEL... 5 Stk. 3.1 Kart og motor... 5

Læs mere

Danmarks Motor Union Vision Indledning

Danmarks Motor Union Vision Indledning Danmarks Motor Union Vision 2021 Indledning Godkendt 02-03-2018 DMU Vision 2021 DMU's Mission og Vision Struktur Mission Værdier Vision Strategiske Spor Prioriterede Indsatsområder Strategiske Målsætninger

Læs mere

Quad Racer Bilag TILLÆG til reglerne i det eksisterende motocross reglement med virkning 2007

Quad Racer Bilag TILLÆG til reglerne i det eksisterende motocross reglement med virkning 2007 22.00. TILLÆG til reglerne i det eksisterende motocross reglement med virkning 2007 22.00.1 Startnumre. Fast Startnummer tildeles centralt af SD motocross og offentliggøres på hjemmesiden Kørernes nummerplader

Læs mere

Submission #129 Roskilde Kommune

Submission #129 Roskilde Kommune Submission #129 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/17441 Side 1 af 1 03-05-2018 Forening Hedelands Motorklub Foreningens CVR nummer 31972795 Hvad søger du til? Ny bygning med bad

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande DGI Fodbold - Landsmesterskab 2018 Program Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den 25. - 26. august 2018 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder

Læs mere

Vejledning til LUS spørgeskema

Vejledning til LUS spørgeskema Vejledning til LUS spørgeskema Det vil være en god idé at udarbejde en skriftlig vejledning, som kan udleveres til løberen. Dels så løberen kan få lidt hjælp, men også således at forældre får lidt information

Læs mere

SCX Digital Scale Racing sportsreglement 2017

SCX Digital Scale Racing sportsreglement 2017 1. Titel 1.1. Seriens/klassens navn Seriens navn er SCX Digital Scale Racing (SDSR) og tilrettelægges af promotor Dansk Mini Racing Union (DMRU). 1.2. Mesterskaber Serien afvikles som et åbent dansk mesterskab,

Læs mere

Q1 Køn 1 / 21. DMU Enduro. Besvaret: 71 Sprunget over: 0 94,37% 67. Mand 5,63% 4. Kvinde I ALT 71. Mand. Kvinde

Q1 Køn 1 / 21. DMU Enduro. Besvaret: 71 Sprunget over: 0 94,37% 67. Mand 5,63% 4. Kvinde I ALT 71. Mand. Kvinde Q1 Køn Besvaret: 71 Sprunget over: 0 Mand Kvinde Mand Kvinde 94,37% 67 5,63% 4 I ALT 71 1 / 21 Q2 Alder Besvaret: 71 Sprunget over: 0 0-20 år 21-30 år 31-40 år 41-50 år 51-60 år 61 år + 0-20 år 21-30 år

Læs mere

DSK DM-AFVIKLINGSBESTEMMELSER

DSK DM-AFVIKLINGSBESTEMMELSER DIF DANSK MESTERSKAB FOR OK OG KZ2 SAMT DASU MESTERSKAB CADETT MINI, CADETT JUNIOR, OK JUNIOR samt KZ2 Gentlemans DASU Cup 2019 DSK DM-AFVIKLINGSBESTEMMELSER 1 DEFINITION DIF Dansk Mesterskab (DIF DM)

Læs mere

Tillægsregler Dansk Super Kart 2010

Tillægsregler Dansk Super Kart 2010 Tillægsregler Dansk Super Kart 2010 5 & 6 afdeling Arrangør: 14. 15. august 2010 Rødby Go-Kart Klub (RGKK) Gl. Badevej 9, 4970 Rødby Sekretariat: Britta Petersen, mail: rgkk@rgkk.dk. Tlf: 54 60 15 77.

Læs mere

Oversigt over udførte opgaver for sports udvalget ENDURO 2010 i DMU

Oversigt over udførte opgaver for sports udvalget ENDURO 2010 i DMU Oversigt over udførte opgaver for sports udvalget ENDURO 2010 i DMU Sportsudvalget består af: 1. Curt Andersen (CA) 2. Lars Christoffersen (LC) 3. Kristoffer Kjøller (KK) 4. Søren Nissen (SN) Med hjælp

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2.

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. Indhold 1 GENERELT... 2 2 SÆRLIG BESTEMMELSER... 4 3 TILLADT MATERIEL... 5 Stk. 3.1 Kart og motor (ROK

Læs mere

Bilag 2 Official i sporten

Bilag 2 Official i sporten Official licenser i Roadracing Official licenser i Drag Racing Official licenser i Speedway Official licenser i Motocross Official licenser i Trial Official licenser Road Racing Generelt Der er 7 forskellige

Læs mere

MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010

MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010 MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010 Reglement Klasser Afvikling Økonomi Stævner Der forventes afholdt 7 stævner af MC SUPER CHALLENGE i 2010 Hvert stævne er planlagt til at indeholde 3 løb. Indtil

Læs mere

Bilag 2 Official i sporten

Bilag 2 Official i sporten Official licenser i Roadracing Official licenser i Drag Racing Official licenser i Speedway Official licenser i BMX Official licenser i Motocross Official licenser Road Racing Generelt Der er 7 forskellige

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5 HIF Fodbold Årgangsbog for U4 & U5 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1. DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REGLEMENT FOR CROSSKART Crosskart Sportsligt Reglement 2015 Indhold 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.6 Præmier 2. Løbsanmeldelse

Læs mere

Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover

Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover Kommissionens visioner SK - motocross Klassifikation af klubber og baner til afvikling af de forskellige niveauer af løb, herunder specielt mesterskabsløb

Læs mere

1. Speedway- Is-Racing - Lang- og græsbaneløb 2005 d. En kører, der er styrtet p.g.a. ureglementeret kørsel, eller bevidst er styrtet for at undgå en anden kører, af sikkerhedshensyn, kan dommeren lade

Læs mere

Danmarks Motor Union Vision Indledning

Danmarks Motor Union Vision Indledning Danmarks Motor Union Vision 2021 Indledning Godkendt 4. marts 2017 DMU SUMO Analyse August 2016 02 DMU Mission og Vision Struktur DMU s Mission Repræsentantskabet DMU s Værdier DMU s Vision Repræsentantskabet

Læs mere

Debatoplæg. Danish Masters Debatoplæg til Mesterskabsbestemmelser 2016

Debatoplæg. Danish Masters Debatoplæg til Mesterskabsbestemmelser 2016 ~ 1 ~ Danish Masters til Mesterskabsbestemmelser 2016 1. Om Danish Masters Danish Masters et åbent nationalt mesterskab for historiske Standard-, GT- og formelvogne efter DASU Reglement 9 og FIA Appendix

Læs mere

Tillægsregler. FOLKERACE 2014 DASU Cup Klasse

Tillægsregler. FOLKERACE 2014 DASU Cup Klasse Tillægsregler FOLKERACE 2014 DASU Cup Klasse 1 Klasse 2 BANER DER AFVIKLER FOLKERACE DASU CUP KLASSE 1 OG KLASSE 2 2014 NYSUMBANEN Motorsport Nordjylland www.mnj.dk Adresse Nysumgårdsvej 8, 9610 Nørager

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Forslag fra rougsø: 15 klassificering Stk. 14. Old boys B: 125 ccm, kun fabriksfremstillede motorcykler kan benyttes til motocrossløb.

Forslag fra rougsø: 15 klassificering Stk. 14. Old boys B: 125 ccm, kun fabriksfremstillede motorcykler kan benyttes til motocrossløb. Forslag fra rougsø: 15 klassificering Stk. 14 Old boys B: 125 ccm?, kun fabriksfremstillede motorcykler kan benyttes til motocrossløb. Der er fri tuning. Deltagernes alder fra det fyldte 36. år. Den bedste

Læs mere

Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens

Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens Møde: Klublederseminar Mødedato: 6.-7. november 2015 Til stede: MX-klubberne Referent: Kasper Darfelt Dato: 12. november 2015 1.

Læs mere

Crosskart. Sportsligt reglement 2018

Crosskart. Sportsligt reglement 2018 Crosskart Sportsligt reglement 2018 Banesportsudvalget 01-01-2018 Crosskart SPORTSLIGT REGLEMENT 2018 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Løbsserie DM i Crosskart er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges

Læs mere

Digital Scale Racing Løbsreglement 2018

Digital Scale Racing Løbsreglement 2018 1. Titel 1.1. Seriens/klassens navn Seriens navn er DM for Digital Scale Racing og tilrettelægges af promotor Dansk Mini Racing Union (DMRU). 1.2. Mesterskaber Serien afvikles som et åbent dansk mesterskab,

Læs mere

CHGP 2014. 2. og 3. august 2014. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben og CHGP. www.ask-online.

CHGP 2014. 2. og 3. august 2014. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben og CHGP. www.ask-online. CHGP 2014 2. og 3. august 2014 Bellahøj Park ved København Tillægsregler Arrangeret af Automobil Sports Klubben og CHGP www.ask-online.dk www.chgp.dk Partnere i 2014 TILLÆGSREGLER FOR CHGP 2014 1. Arrangementet

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Lydmåling i klubberne

Lydmåling i klubberne Lydmåling i klubberne Metoder til egenkontrol LYDMÅLING I KLUBBERNE 1 Egenkontrolmålinger Introduktion Støj (Lyd) er den væsentligste miljøpåvirkning fra motorsportsbaner. Egenkontrollen skal give sikkerhed

Læs mere

Tillægsregler for Klassisk Løb

Tillægsregler for Klassisk Løb Tillægsregler for Klassisk Løb Løbsarrangør og sekretariat: Grindsted gokart klub. vesterhedevej 7. 7200 Grindsted. info@grindstedgokartklub.dk Afvikles for følgende klasser: Lørdag den 25 juni 2016 Åben

Læs mere

DHB DRIFT CHALLENGE 2011 REGLEMENT

DHB DRIFT CHALLENGE 2011 REGLEMENT Program (forbehold for ændring) Fredag den 3. juni 12.00-18.00 Kørerindskrivning, anvisning i Pitten samt teknisk kontrol Lørdag den 4. juni 06.30 07.00 Official briefing. Last back-up for indskrivning

Læs mere

Folkerace Sportsligt Reglement 2015

Folkerace Sportsligt Reglement 2015 Folkerace Sportsligt Reglement 2015 INDHOLD SPORTSLIGT REGLEMENT 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbsserie 1.5 Klasser / Point 1.6 Præmier 1.7 Klassesponsorer, Startnummer 1.8 Særlige

Læs mere

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner.

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. 1.2 OFFICIALS Arrangørklubberne udpeger løbsledelse og alle

Læs mere

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Golf er en af Danmarks største sportsgrene med 150.000 medlemmer i 190 klubber landet over. Så mange mennesker kan ikke tage fejl golf ER en fantastisk

Læs mere

Technical Guide for National BMX Cup 2019

Technical Guide for National BMX Cup 2019 Technical Guide for National BMX Cup 2019 Indholdsfortegnelse 1. Generel information... 3 2. Løbsansvarlige... 3 3. Baner & Datoer... 3 4. Tilmelding, Klasser & Registrering... 4 5. Regler & Løbsformat...

Læs mere

DMU Klublederseminar 2012. Workshop fredag Frivillige ledere i DMU

DMU Klublederseminar 2012. Workshop fredag Frivillige ledere i DMU DMU Klublederseminar 2012 Workshop fredag Frivillige ledere i DMU DMU / SK / Udvalgsaktiviteter Ansv Hvornår 1 Drejebog fra DMU idekatalog melllem klub og DMU (skabeloner / værktøj) BU 2 Kontakt til Ungdomsklubber

Læs mere

23. december (3-4år)

23. december (3-4år) 23. december (3-4år) Nu skal Knud Nis til at lære en af de sidste ting for at blive julemand. Han skal flytte gaverne rundt og over i julemanden kanen. Opgaven til 23. december Du skal hjælpe med at flytte

Læs mere

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi.

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. LØBSREGLEMENT LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. BANEN: Banen skal være godkendt af mindst 2 heraf mindst 1 fra LUKS-arbejdsgruppen. Ved DM finalen skal banen godkendes af LUKS-arbejdsgruppen.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Banen 1. Løbet Organisation af stævner og træning

INDHOLDSFORTEGNELSE Banen 1. Løbet Organisation af stævner og træning INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Stikordsregister, fra... 9 13. Motocross... 17 13.01. Definition..... 17 1. Banen 13.02. Banen.. 17 13.02.1. Selve banelegemet... 17 13.02.2. Startfeltet. 18 13.02.3. Mål 19 13.02.4.

Læs mere

Technical Guide. for SjællandsCuppen 2019

Technical Guide. for SjællandsCuppen 2019 for Afd. 1 Køge, 7. april Afd. 2 Kalundborg, 28. april Afd. 3 Sorø, 2. juni Afd. 4 Sydhavs, 23. juni Afd. 5 Roskilde, 21. september 2019 Indholdsfortegnelse 1 Information omkring løbsserien... 3 1.1 Hovedændringer

Læs mere

HERNING SPEEDWAY KLUB. Ansøgning til Herning & Viborg Kommunes Kultur- & Fritidsudvalg

HERNING SPEEDWAY KLUB. Ansøgning til Herning & Viborg Kommunes Kultur- & Fritidsudvalg HERNING SPEEDWAY KLUB Ansøgning til Herning & Viborg Kommunes Kultur- & Fritidsudvalg INDHOLD Lidt klub historie Ansøgningsbaggrund Målsætning Worst case Opgradering af anlæg Budget / overslag Opsummering

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Generelle regler for konkurrencepløjning SIDE

Indholdsfortegnelse. 1. Generelle regler for konkurrencepløjning SIDE 1 Indholdsfortegnelse 1. Generelle regler for konkurrencepløjning SIDE 1.1. Plove 2 1.2. Typer af pløjejord 2 1.3. Afsætning af pløjestykker 2 1.4. Pløjetid 4 1.5. Furestørrelse 5 1.6. Forseelser fradrag

Læs mere

3. december (3-4 år)

3. december (3-4 år) 3. december (3-4 år) Knud Nis er helt forvirret over børnenes verden. Julemanden har altid sagt, at der hvid sne og is. Men Knud Nis ser kun farver. Mon det er vinter i børnenes verden lige nu? Du skal

Læs mere

Road Racing og Drag Racing reglement. Afsnit 2 Generelle konkurrenceregler

Road Racing og Drag Racing reglement. Afsnit 2 Generelle konkurrenceregler Road Racing og Drag Racing reglement Afsnit 2 Generelle konkurrenceregler Ændringer fra 2007 til er markeret med. Forkortelser: FIM = Federation Internationale de Motocyclisme (verdensforbund). UEM = European

Læs mere

Motocross Reglement 2015 Danmarks Motor Union

Motocross Reglement 2015 Danmarks Motor Union Indhold Forkortelser brugt i MX reglementet... 1 Fakta om Danmarks Motor Union... 2 Reglement... 2 Kort om motocross... 2 1 Definition... 3 1.1 Motocross... 3 2 Banen... 3 2.1 Selve banelegemet... 3 2.2

Læs mere

Crosskart. Sportsligt reglement

Crosskart. Sportsligt reglement Crosskart Sportsligt reglement Banesportsudvalget 31-01-2017 Crosskart SPORTSLIGT REGLEMENT 2017 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Løbsserie DASU-mesterskab i Crosskart er en løbsserie som er udskrevet af DASU

Læs mere

DEC. Sportsligt reglement 2017

DEC. Sportsligt reglement 2017 DEC Sportsligt reglement 2017 DASU Banesportsudvalget 23-01-2017 SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL SAMT JURISDIKTION Seriens navn er Danish Endurance Championship (DEC) og tilrettelægges af promotor

Læs mere

Tillægsregler. Folkerace 2016 DASU MESTERSKAB LADIES

Tillægsregler. Folkerace 2016 DASU MESTERSKAB LADIES Tillægsregler Folkerace 2016 DASU MESTERSKAB LADIES BANER DER AFVIKLER FOLKERACE DASU MESTERSKAB LADIES 2016 NYSUMBANEN Motorsport Nordjylland www.mnj.dk Adresse Nysumgårdsvej 8, 9610 Nørager Tlf. 9856

Læs mere

Sportsudvalgets indstillinger til reglementsændringer 2012

Sportsudvalgets indstillinger til reglementsændringer 2012 Sportsudvalgets indstillinger til reglementsændringer 2012 5 - Påklædning Stk. 1 Godkendt styrthjelm ( fuldface) ECE mærket 04 / 05, som skal være fastspændt (visir er ikke tilladt), trøje med nedrullet

Læs mere