Bestyrelsesberetning år 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesberetning år 2018"

Transkript

1 Bestyrelsesberetning år 2018 Medlemstallet hos Kalundborgegnens Antennelaug er uændret i forhold til år Vi har stadig ca medlemmer, selvom vi desværre har mistet medlemmer i og omkring Engvejskvarteret. Heldigvis kommer der stadig nye medlemmer til, spredt i vores efterhånden ret store geografiske dækningsområde, så derfor har vi kunnet fastholde medlemsantallet. Fra den 1. juli 2016 blev det teknisk muligt at levere bredbånd uden TV. 172 har valgt denne løsning, opgjort i feb Valg af TV pakker ligger fordelt med ca som har grundpakken. Det er ca. 25 mindre end sidste år på samme tidspunkt har mellempakken, et fald på medlemmer har valgt fuldpakken, et fald på 150. Bland selv, mellempakken er steget fra 120 til 170. Bland selv fuldpakken har 15 medlemmer valgt. Dermed er det ikke den store forskel i forhold til sidste år, når det gælder tv pakker, udover at Bland selv har fremgang. Nedgraderinger sker stadig uden omkostning for det enkelte medlem Opgradering til større TV pakke koster 450 kr. Den tekniske ændring til bland selv afregnes med 150 kr. Som nævnt før er der også de medlemmer som helt vælger TV fra og klarer sig med internettet. Ka-net internet: Ca har internet gennem fællesantennen, en beskeden fremgang på 80 flere end sidste år på samme tidspunkt, men det hænger også sammen med de medlemmer vi har mistet i og omkring Engvejskvarteret. 780 medlemmer har valgt en højere hastighed, sidste år var det 600 mod knap 300 året tidligere. Basisforbindelsen 50/10 som flertallet vælger, koster stadig 199 kr. pr. måned. Vi må hermed konstatere, at det er vigtigt at kunne levere hurtigt internet, med eller uden tv og i forskellige hastigheder. Wi-Fi er efterhånden en selvfølge, når man benytter internet. Wi-Fi følger med når du tilmelder dig internet hos Ka-net. Hvis det ønskes, kan medlemmer som stadig har et modem uden Wi-Fi, få det byttet til en kabelrouter med indbygget Wi-Fi. Der følger dog mange udfordringer med, når man snakker Wi-Fi, da miljøet aldrig er ens i boligerne. En dårlig placering af den trådløse router kan give dårlig trådløs dækning og derfor nedsat hastighed på det trådløse netværk. Antennelauget har heldigvis ikke problemer med at levere hurtigt og stabilt internet via tilslutningskablet til selve routeren, derfor gælder det, at en evt. hastighedsmåling gerne skal udføres kablet- og ikke trådløst, ellers vil målingen ikke være korrekt.

2 Den indbyggede trådløse forbindelse i routeren klarer de fleste boligers behov, men i en del boliger er der brug for bedre trådløs dækning, specielt hvis huset er i flere plan. Her kan det trådløse signal forbedres markant med en Strong Wi-Fi løsning. Strong produktet kan forbindes med op til 4 enheder, som samlet kan dække op til 300m². Mindst 2 Strong Wi-Fi enheder, den første bag routeren med kabel, den anden alene til strøm på en anden placering er nødvendigt for at give muligheden for MESH. Benyttes en enkelt Strong Wi-Fi enhed, vil denne fungere som trådløs extender. Prisen er 20 kr. pr. stk. - pr. måned. Øges hastigheden til 100/15 som koster 249 kr. pr. måned, er den første Strong med i abonnementet. Beskyttelse på internettet - Ka-nets sikkerhedsprodukt Ka-nets sikkerhedsprodukt er en ny form for beskyttelse, som vi tilbyder alle vores medlemmer uden beregning. Når man er medlem hos Kalundborgegnens Antennelaug og har et internetabonnement så er forbindelsen beskyttet af sikkerhedsproduktet. Der kan vælges imellem tre niveauer af beskyttelse: ingen, mellem eller høj beskyttelse. Sikkerhedsproduktet virker på den måde at når man bevæger sig rundt på internettet og man f.eks. forsøger at tilgå en hjemmeside eller andet indhold, som er blevet rapporteret skadeligt, så vises en advarsel på skærmen. Til de fleste tider er det muligt at omgå advarslen, hvis man er sikker på at man vil tilgå hjemmesiden eller indholdet, men der kan forekomme tilfælde hvor siden eller indholdet er 100% bekræftet skadeligt og her er det ikke muligt uden at man helt fravælger sikkerhedsproduktet. Sikkerhedsproduktet bruger DNS til at blokere trusler over alle porte og protokoller, samt stopper malware før det når brugerens PC eller netværk. Selv hvis en enhed bliver inficeret på anden vis, vil sikkerhedsproduktet blokere forbindelsen til angriberens servere, stoppe dataudvekslingen og blokere ransomware, inden kryptering af PC'en bliver udført. Det nye sikkerhedsprodukt erstatter ikke et antivirus program, derfor anbefaler vi fortsat at have et antivirus program installeret. Som vi oplyste sidste år, så har det siden Den 1. juli 2016 været gratis at oprette internet på alle adresser hvor der i forvejen er fællesantenne. På den måde er det lige så nemt og billigt at komme i gang, som det er at opsige, da vi heller ingen opsigelsesfrist har. Vi leverer oven i købet uden beregning i opsigelsesperioden hos den tidligere udbyder. Dermed er det helt uden omkostning at skifte til Ka-net. Opsigelse af Ka-net (internettet) Når udstyret er afleveret på kontoret Stejlhøj 23, tilbagebetales forudbetalt beløb fra afleveringsdatoen, helt uden foregående opsigelse. Hos Kalundborgegnens Antennelaug har vi sat os det mål, at vi skal være den bedste bredbåndsleverandør i området, med den absolut bedste lokale og personlige support. Det gælder også i forhold til TV pakker med fast indhold og bland selv.

3 Lidt gentagelse: Ud over valg af grund-, mellem- eller fuldpakken samt tilvalg af enkelte TV kanaler, eller en bland selv TV pakke, kan de TV kanaler din husstand modtager også ses på pc tablet og mobil. Dette leveres til 0 kr. men kræver oprettelse hos YouSee med nem ID Denne mulighed gælder inden for Danmarks grænser. Tilmelding sker på foreningens hjemmeside Hvor der er et link til YouSee for oprettelse af login, husk at vælge foreningskunde på tilmeldingssiden hos YouSee. Grundpakken på et YouSee ejet anlæg koster til orientering i år kr. pr. måned. Vi opkræver 168 kr. pr. måned - altså 121 kr. billigere pr. måned, hvilket bliver til kr. mindre på et år. I vil se mere om de nye priser som gælder for Antennelauget, når vores kasserer får ordet. Vi garanterer som sædvanligt, at prisen på TV pakkerne holder hele kalenderåret. Telefoni: IP fastnet telefon tæller 827 mod 858 sidste år, en tilbagegang på har mobil gennem evercall mod 589 sidste år, en fremgang på 15 Telefonien er stadig en service vi har uden fortjeneste, i samarbejde med evercall. Radiomodtagelse: FM signalet lukkede den 28. februar Radiokanalerne som før blev sendt på FM, findes digitalt på TV, samt endnu flere på internettet. Radiokanalerne har hele tiden været gratis at modtage, hvilket de også er på internettet. Samtidig med at FM forsvandt den 28. februar 2017, kom der nye opdatering til tv kanalerne. Denne opdatering er nu afløst af den sidste nye pr. den 1. februar Det betød begge gange, at de lidt ældre flad skærme og bokse måtte igennem en ny kanalsøgning med den korrekte startfrekvens, som er MHz. Selvom frekvensen på MHz har været i brug i ca. 2 år, så giver det stadig udfordringer, at der i en del ældre udstyr står MHz. Dette skal rettes manuelt. Som vi før har oplyst, så laves den sidste kanalsøgning aldrig. YouSee har valgt at opdatere kanalerne en gang om året. Derfor er det glædeligt, at nye TV apparater selv klarer opdateringen, uden at man selv aktivt skal gøre noget. En ekstra gevinst i den forbindelse er selvfølgelig, at dem som ellers må betale for hjælp slipper for denne udgift, men det gælder som sagt kun meget nye TV. Boksen fra YouSee som kan lejes for 30 kr. pr. måned er koblet til antenne signalet og til internettet. Boksen holder selv styr på opdateringerne, så hvis en YouSee boks benyttes, er det nemt, såvel med ældre som nye TV, her er det kun nødvendigt med boksens opdatering. Vi har lavet en rigtig god aftale med vores servicefirma JAC, de klarer en kontrolmåling og indstilling af et TV for 300 kr. Afregning sker helst direkte til teknikeren. Infokanalen Foreningens infokanal på TV er lukket permanent, da det ikke er muligt at få den opdateret, grundet ophør af det firma som har leveret infokanalen. På vores hjemmeside leverer vi information til vores medlemmer.

4 Kabelnettet, hovedstationen og administration. Fiberforbindelser, udbygning, ombygning, opdeling, vedligeholdelse, sikkerhed, overvågning, fremtid og ny struktur. Alle disse ord er nøgleord hos Kalundborgegnens Antennelaug. Hver eneste dag er der noget i støbeskeen for nuværende og fremtiden. Dette er nødvendigt for at kunne imødekomme de stigende tekniske krav, samt sikkerhed for levering med så få afbrydelser som det er teknisk muligt. Der optimeres og udvikles hele tiden med det for øje, at ingen skal undvære TV eller internet et eneste minut. Vi vil levere de bedste billeder på TV og være med i front når der kræves endnu større hastigheder på internettet. Vi kan garantere jer, at vi ikke kommer bagud i Kalundborgegnens Antennelaug. Vi har både visionerne og folkene som vil og kan, samt dygtige teknikere i marken, således at vi hele tiden er på forkant med fremtiden. Heldigvis har vi også været gode til at sørge for at midlerne som skal bruges er til stede, således at der ikke skal opkræves ekstra hos medlemmerne, eller vi skal sælge anlægget til en udbyder som f.eks. YouSee eller Stofa, og dermed få højere brugerbetalinger. Vi kan selv, det er vi glade for og stolte af, og håber også at medlemmerne sætter pris på det. Vi ved at det er vigtigt at vi har styr på økonomien til fremtiden, da den næste ombygning om få år bliver meget omkostningsfuld. Kontoret på Stejlhøj 23 Vi oplever meget trafik af medlemmer på kontoret. Det gælder medlemmer som møder op, men også på telefon og på vores kontaktformular henvender medlemmerne sig. Åbningstiden er nu ændret så telefonerne besvares i det samme tidsrum som kontoret er åbent for fysisk betjening. Kontaktformularen på hjemmesiden kan benyttes altid. Som beskrevet i vores sidste medlemsblad er åbningstid og telefontid: mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra klokken 9:00 til klokken 15:00. Fredag er kontoret lukket, men der kan laves en aftale. Ferielukning Vi har haft kontoret lukket i 2 uger i industriferien. Dette ændrer vi i år til at kontoret kun er lukket i 1 uge. Det betyder til gængæld, at perioden hvor der er nedsat bemanding bliver længere. Om det er en permanent ændring, som vil gælde fremover, har vi ikke endelig taget stilling til. Formandsskifte I forlængelse af seneste generalforsamling valgte vores tidligere formand Niels Jørgen Trælle af personlige årsager at trække sig fra posten. Vi fejrede Niels Jørgens lange og tro tjeneste i foreningen med en afskedsreception på Gisseløre. I forlængelse af afgangen landede bestyrelsen på en løsning hvor jeg blev valgt til formand for resten af året, hvilket jeg takkede ja til. Der skulle en fortolkning af vedtægterne til for, at kunne lave dette formandsskifte uden en ekstraordinær generalforsamling. Derfor har vi valgt at fremsætte ændringsforslag til vedtægterne. Dette kommer jeg yderligere ind på når vi kommer til forslaget i dagsordenen. Jeg er stolt af at kunne være en del af en forening som servicerer så mange medlemmer i lokalområdet. Det er foreningens adelsmærke, at være på forkant med udviklingen. Dette betyder, at der allerede i kulisserne arbejdes med de næste store opgraderinger på såvel anlægget på stejlhøj som kabler og udstyr i marken. For at markere at vi fra bestyrelsens side ønsker at kunne

5 træffe de nødvendige beslutninger for at kunne vedblive at være et skridt foran, har vi på denne generalforsamling endnu et ændringsforslag til vedtægterne, så der ikke er tvivl om bestyrelsens muligheder for at vælge den bedste måde, at vedligeholde og udbygge anlægget på. Også dette kommer jeg tilbage til under punktet forslag til ændring af vedtægterne. Dette var beretningen for denne gang. Er der noget som de tilstedeværende ønsker uddybet eller mangler at høre om, så er bestyrelsen og de ansatte klar til at besvare jeres spørgsmål. På bestyrelsens og de ansattes vegne: Tak for jeres deltagelse og opmærksomhed.

Bestyrelsesberetning år 2017

Bestyrelsesberetning år 2017 Bestyrelsesberetning år 2017 I år 2016 er medlemstallet hos Kalundborgegnens Antennelaug steget til ca. 9.500 en fremgang på næsten 800. Den 1. juli 2016 blev datoen hvor det på bestemte adresser, nu er

Læs mere

Bestyrelsesberetning 13. marts 2019

Bestyrelsesberetning 13. marts 2019 Bestyrelsesberetning 13. marts 2019 Medlemstallet hos Kalundborgegnens Antennelaug er steget med 100 i forhold til året før, hvilket betyder at vi nu er 9.600 medlemmer. Før den 1. juli 2016 havde alle

Læs mere

yousee Vi sikrer jer den bedste forbindelse - også i fremtiden Hvorfor skal I opgradere? Jeres særlige opgraderingstilbud

yousee Vi sikrer jer den bedste forbindelse - også i fremtiden Hvorfor skal I opgradere? Jeres særlige opgraderingstilbud Returadresse: YouSee, Teglholmsgade 1, Dl- PMM, 0900 København C Vedr. G/F Klosterparken Lennart Rosenstock Klosterparken 11 2680 Solrød Strand YouSee A/S yousee.dk 70 70 40 00 Teglholmsgade 1 0900 København

Læs mere

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG Tilslutningsguide KOM GODT I GANG UNDERSØGELSE BESLUTNING PLANLÆGNING ETABLERING DRIFT VI ER NÆSTEN I MÅL - DER ER KUN TILSLUTNINGEN TILBAGE KÆRE KUNDE Vi har her samlet en vejledning for tilslutning af

Læs mere

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG Tilslutningsguide KOM GODT I GANG UNDERSØGELSE BESLUTNING PLANLÆGNING ETABLERING DRIFT VI ER NÆSTEN I MÅL - DER ER KUN TILSLUTNINGEN TILBAGE KÆRE KUNDE Vi har her samlet en vejledning for tilslutning af

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder hos. E/F Rønneholtparken

Foreningsfordele og muligheder hos. E/F Rønneholtparken Foreningsfordele og muligheder hos E/F Rønneholtparken Agenda Opgradering af YouSee landsdækkende net Jeres anlæg TV Pakker og Bland Selv Foreningsfordele Bredbånd Boks Bredbånd uden TV-pakke Mobil Fordelsprogram

Læs mere

Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018

Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018 Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018 Nytårsaften: Vi havde en nytårsaften som vi plejer, helt uden afbrydelser og I kan være sikker på at YouSee var i højeste beredskab

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Beretning for året 2015

Faaborg Vest Antenneforening. Beretning for året 2015 Indledning Antenneforeningen har ved årsskiftet i alt 984 medlemmer, hvilket er et fald på 3 medlemmer i forhold til år 2012. Vi udbyder p.t. 3 tv-pakker og antallet fordeler sig på 293 stk. med grundpakke,

Læs mere

Produktvalg hos Kalundborgegnens Antennelaug.

Produktvalg hos Kalundborgegnens Antennelaug. Stejlhøj 23 DK-4400 Kalundborg Tel. +45 59 56 15 70 Fax +45 59 56 07 70 www.ka-net.dk E-mail: kontor@ka-net.dk Produktvalg hos. Hermed formular til produktvalg hos. TV pakkerne og internetabonnementerne

Læs mere

GVD Antenneforening - Internet Gør-Det-Selv Guide

GVD Antenneforening - Internet Gør-Det-Selv Guide GVD Antenneforening - Internet Gør-Det-Selv Guide Forord Tillykke med din Internet forbindelse fra GVD Antenneforening. Denne guide vil hjælpe dig med at installere dit GVD Internet i din bolig. Herudover

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014

Bestyrelsens beretning for 2014 Bestyrelsens beretning for 2014 Dette er bestyrelsens beretning om, hvad der er sket siden sidste generalforsamling. Ændring i bestyrelsen Bestyrelsesmedlem for boligorganisationer Lars Peter Jensen forlod

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 104 personer. Heraf var 82 stemmeberettigede, der blev afleveret 6 afgivne

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2009

Bestyrelsesberetning 2009 Bestyrelsesberetning 2009 Generelt om Kalundborgegnens Antennelaug. Pr. 1. marts i år er vi 8070 medlemmer i Antennelauget. Her af har 1.636 den lille programpakke, og 3.742 har internet. Det er henholdsvis

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2015 - referat

Ordinær generalforsamling 2015 - referat Skærbæk Antenneforening Skærbæk, den 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling 2015 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Beboermøde 10. dec Åtoftens nye fibernet 2018

Beboermøde 10. dec Åtoftens nye fibernet 2018 Beboermøde 10. dec. 2018 Åtoftens nye fibernet 2018 Agenda Kort status Sådan virker det nye fibernet TV indholdsvalg Internet tilvalgsmuligheder Valg af router Det videre projektforløb Spørgsmål og svar

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Om fiberboksen Fiberboksen har indbygget router, hvilket betyder at du kan nøjes med tilslutning til én boks, og så er du

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling i Antenneforeningen Skansen TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2012 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS

Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling i Antenneforeningen Skansen TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2012 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling i Antenneforeningen Skansen TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2012 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS Sønderborg d. 2. oktober 2012 ANTENNEFORENINGEN SKANSEN Hermed

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål 01 Ofte stillede spørgsmål Fakse - Fakse Ladeplads antenneforening Ofte stillede spørgsmål Fakse - Fakse Ladeplads AF 1 Hvad er fibernet? Fibernet er lyslederkabler, der består af glas med en tykkelse

Læs mere

Dette udvalg vil have til opgave at undersøge muligheden for at oprette en fællesantenne med baggrund i fiber.

Dette udvalg vil have til opgave at undersøge muligheden for at oprette en fællesantenne med baggrund i fiber. Foreslag B-3 Bestyrelsen foreslår der nedsættes et fællesantenneudvalg. Dette udvalg vil have til opgave at undersøge muligheden for at oprette en fællesantenne med baggrund i fiber. Der er modtaget tilbud

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se de nyeste film og serier med YouSee Play Millioner af

Læs mere

Generalforsamlingen den 18. marts 2018

Generalforsamlingen den 18. marts 2018 Generalforsamlingen den 18. marts 2018 Forslag 1: Etablering af fibernet i Grundejerforeningen Ørbækhave Forslaget er indstillet af Grundejerforeningen Ørbækhaves bestyrelse På Grundejerforeningen Ørbækhaves

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Træk af kabler Waoo leveres af dit lokale energiselskab ENIIG 2017 1 HVAD SKER DER NU? Tak for din bestilling af

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information.

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information. Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Velkomst. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information.

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Klargøring inden installationen Waoo leveres af dit lokale energiselskab ENIIG 2017 1 HVAD SKER DER NU? Tak for din

Læs mere

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret.

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Referat: VESTERHASSING-ANTENNEFORENING Generalforsamling Torsdag d. 3. marts 2011 kl. 19.30 på Vester Hassing Kro. Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Velkomst ved formand

Læs mere

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening... dit lokale fibernet som kombinerer fremtidens muligheder med nutidens teknologi - information om tv, bredbånd og telefoni Mange valgmuligheder hos Nørhalne

Læs mere

Mød op og brug din stemme!

Mød op og brug din stemme! Kære medlem af Fakse-Fakse Ladeplads Antenneforening Mød op og brug din stemme! Tirsdag den 12. marts kl. 19.00 (dørene åbner kl. 18.00) afholder vi ekstraordinær generalforsamling i Faxe Hallen. Årsagen

Læs mere

Kom godt i gang Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Kom godt i gang Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Kom godt i gang Sådan forbinder du computer, telefon og til fiberboksen Fiberboks Icotera i5801 Håndværkervej 27 9700 Brønderslev Telefon 98 88 99 90 bredbaandnord.dk Om fiberboksen Fiberboksen har indbygget

Læs mere

Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning

Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning Afdeling 1-1011 Toftegård Mødedato: 23. august 2012 Sted: Herlev Bygade 92B, Salen Deltagere: Poul Erik Ottosen, Poul-Erik Rødvang Dato

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Dagsorden 1. Valg af dirigent Tis dirigent foreslog bestyrelsen laugets forretningsfører

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED 2018 EWII GIVER DIG I LEJERBO UNGBO INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Du får både lynhurtigt fiberbredbånd fra EWII og alt underholdning samlet ét sted med tv fra YouSee. 5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE FIBERBREDBÅND

Læs mere

Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning.

Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning. Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning. Året 2011 har igen været et meget aktivt år for Brædstrup Antenneforening. 2011 var året hvor slukningen af analoge kanaler fortsatte fra sidste år, og

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Grundejerlauget Holteavlsgård V/ Christian Limkilde Agenda Digital/Analog TV pakker NYHED: Bland selv TV fra YouSee Se TV når det passer dig (YouSee Plus) Bredbånd YouSee

Læs mere

Kom godt i gang med. Comega fiberboks

Kom godt i gang med. Comega fiberboks Kom godt i gang med Comega fiberboks Tillykke med din nye fiberboks Inden du får glæde af fiberbredbåndet, skal du have tilsluttet computer, TV og telefon til fiberboksen. Med denne lille vejledning finder

Læs mere

Informationsmøde i Drejøgården. Tirsdag d. 24. september 2013

Informationsmøde i Drejøgården. Tirsdag d. 24. september 2013 Informationsmøde i Drejøgården Tirsdag d. 24. september 2013 Dagsorden Internet TV Dørtelefoni og adgangskontrol Vejledende afstemning om dørtelefoni Spørgsmål og svar Evt. Dagsorden Internet TV Dørtelefoni

Læs mere

Velkommen til 4040.dk

Velkommen til 4040.dk Velkommen til 4040.dk Kære beboer 4040.dk er Jyllinges største antenneforening med over 600 tilslutninger, og vi sikrer dig både lavere Tv-pakkepriser og en række fleksible valgmuligheder. Din bolig er

Læs mere

Dette er bestyrelsens beretning om hvad der er sket siden sidste generalforsamling.

Dette er bestyrelsens beretning om hvad der er sket siden sidste generalforsamling. Bestyrelsens beretning for 2016: Dette er bestyrelsens beretning om hvad der er sket siden sidste generalforsamling. Bestyrelsen: D.1 januar 2017 udtrådte Bente Knudsen fra Andelsboligforeningen af 1941

Læs mere

VEDDELEV ANTENNELAUG. 3. Bestyrelsens beretning for 2016 og planer tor 2OL7 v/ formanden.

VEDDELEV ANTENNELAUG. 3. Bestyrelsens beretning for 2016 og planer tor 2OL7 v/ formanden. Referat af den ordinær generalforsamling i Veddelev Antennelaug Torsdag d. 23 mafts 2OL7 kl. 19.30 ivsb klubhus på havnen. 13 deltagere incl. bestyrelsen Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af

Læs mere

Waoo Forening fra Fibia Fiberbredbånd og kabel-tv til foreninger.

Waoo Forening fra Fibia Fiberbredbånd og kabel-tv til foreninger. Waoo Forening fra Fibia Fiberbredbånd og kabel-tv til foreninger. Tilbud til ejere i grundejerforeningen Bangsboparken pr. 11/05-2017 (potentielt 94 boliger) - Bangsbo Holm - Høje Bangsbo - Bangsbo Bakker

Læs mere

Hurtigt, enkelt og stabilt

Hurtigt, enkelt og stabilt Hurtigt, enkelt og stabilt [F O R E N I N G - I N D I V I D U E L 4 5] Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland.

Læs mere

Ny Internetudbyder for SBF og A/B Knivholt

Ny Internetudbyder for SBF og A/B Knivholt Ny Internetudbyder for SBF og A/B Knivholt 6/11-2006 Som bekendt skifter SBF og A/B Knivholt udbyder fra Digginet til bolig:net a/s. Skiftet udføres tirsdag d. 7. november 2006, hvorefter alle beboere

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 18 mio. musiknumre med YouSee Musik uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni

Læs mere

Optimering af dit trådløse net

Optimering af dit trådløse net Optimering af dit trådløse net Her er en lille guide til nogle forslag du selv kan gøre for at optimere dit trådløse net. Du skal dog være opmærksom på følgende: - Den hastighed du køber er garanteret

Læs mere

TUK-NET (Åle) / YouSee eller EnergiMidt/Waoo. Hvad skal man vælge?

TUK-NET (Åle) / YouSee eller EnergiMidt/Waoo. Hvad skal man vælge? TUK-NET (Åle) / YouSee eller EnergiMidt/Waoo Hvad skal man vælge? Hvorfor du skal vælge antenneforeningen? Hos antenneforeningen får du Danmarks bedste tv-pakker. Vores tv-pakker indeholder alle de populære

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 18 mio. musiknumre med YouSee Musik uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni

Læs mere

Beretning I Faxe har vi opdelt til 4 øer og inden for 3 år med yderligere 4 øer.

Beretning I Faxe har vi opdelt til 4 øer og inden for 3 år med yderligere 4 øer. Beretning 2016 Også i år har der været travlt i foreningen med renovering og modernisering. I oktober blev vi færdige med at opgradere Faxe Ladeplads så det nu kører med 860 Mhz, og anlægget er nu delt

Læs mere

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I VEDDELEV ANTENNELAUG

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I VEDDELEV ANTENNELAUG EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I VEDDELEV ANTENNELAUG 2 Hovedemner: Velkommen til generalforsamlingen Ændring af regnskabsår i vedtægterne Resultat af bestyrelsens arbejde med den fremtidige forsyning

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

E/F Grønnehavegaard har indgået en fordelagtig aftale med YouSee om følgende produkter: 1) TV-pakke Grundpakken

E/F Grønnehavegaard har indgået en fordelagtig aftale med YouSee om følgende produkter: 1) TV-pakke Grundpakken YouSee E/F Grønnehavegaard har indgået en fordelagtig aftale med YouSee om følgende produkter: 1) TV-pakke Grundpakken 2) Bland Selv 3) Forenings Bredbånd 4) Mobilfordele Aftale om TV-pakke Grundpakken

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af computer Der er flere muligheder hvorpå du kan tilslutte din computer til fiberforbindelsen. Vejledning for

Læs mere

Der har været stor aktivitet i bestyrelsen i det forløbne år..

Der har været stor aktivitet i bestyrelsen i det forløbne år.. Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 5. Fremlæggelse af budget 6. Indkomne forslag 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer 8.

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Klargøring inden installationen Waoo leveres af dit lokale fiberselskab HVAD SKER DER NU? Tak for din bestilling

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND - Nordenergi

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND - Nordenergi INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND - Nordenergi Hvad sker der nu? Placering af indvendig boks Klargøring inden installationen Waoo leveres af dit lokale energiselskab 1 HVAD SKER DER NU? Tak for din bestilling

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af analogt og digitalt TV Kontakt information

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af analogt og digitalt TV Kontakt information Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Velkomst Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af analogt og digitalt TV Kontakt information

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 26/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 26/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 26/11 2014 kl. 18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 71 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Der var medbragt 5 fuldmagter. Der var således mulighed

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED 2017 EWII FORENING GIVER BEBOERE I DOMEA INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Du får både lynhurtigt fiberbredbånd fra EWII og mulighed for landets mest udbredte TV fra YouSee. 5 GODE GRUNDE TIL AT DU SKAL VÆLGE

Læs mere

Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din nye tv-pakke som du vil have den Hos Brønderslev Antennelaug er det helt

Læs mere

Information fra foreningen

Information fra foreningen Information fra foreningen 15-02-2015 Dagsorden for generalforsamling den 23 februar. 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. 2. Formandens beretning. 3. Regnskabsaflæggelse. 4. Valg af bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Den bedste underholdning samlet ét sted!

Den bedste underholdning samlet ét sted! Den bedste underholdning samlet ét sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din tv-pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play

Læs mere

Selv den bedste installation kan blive ødelagt, hvis f.eks. kablet får for skarpe bøjninger og lederen inde i kablet knækker. 1.

Selv den bedste installation kan blive ødelagt, hvis f.eks. kablet får for skarpe bøjninger og lederen inde i kablet knækker. 1. Hvis du sidder og bliver irriteret over at have firkanter, streger, striber eller sne på en kanal, er det højst sandsynligt dit antennekabel og dine antennestik der er problemet. Alt for mange har stadig

Læs mere

Jeg kunne godt gentage hvad jeg har sagt de sidste par år, men det bliver sgu så kedeligt. Og i ved alle at underholdninger er dyrt, konkurrencen er

Jeg kunne godt gentage hvad jeg har sagt de sidste par år, men det bliver sgu så kedeligt. Og i ved alle at underholdninger er dyrt, konkurrencen er 5 Jeg kunne godt gentage hvad jeg har sagt de sidste par år, men det bliver sgu så kedeligt. Og i ved alle at underholdninger er dyrt, konkurrencen er hård og alt det andet intetsigende plader 6 At kalde

Læs mere

Skrevet af Administrator Søndag, 3. december :48 - Senest opdateret Torsdag, 7. december :54

Skrevet af Administrator Søndag, 3. december :48 - Senest opdateret Torsdag, 7. december :54 Der bliver delt information rundt fra Fibia til alle husstande i løbet af d. 3. og 4. dec efterhånden som vores faste omdelere kommer rundt. Informationen er et tilbud om at vi i grundejerforeningen kan

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Sted: Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, 5863 Ferritslev Fyn Fremmødte: 29 Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent John Gylling

Læs mere

Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 1 ##

Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 1 ## Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 1 ## Boligforeningen 3B Fællesantenne & bolignet Kim Christoffersen, Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 21. oktober 2013 Balslev Rådgivende Ingeniører - Kopiering må kun

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2016 31.12.2016. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Jørn Holst fra Stofa, der er vores daglige kontaktperson.

Læs mere

Installation af fibernet

Installation af fibernet Installation af fibernet Installation af fibernet de næste skridt Placering af udvendig og indvendig fiberboks Trækning af kabler Opsigelse af nuværende abonnementer Det gør Verdo Fiberbredbånd TV Telefoni

Læs mere

Hvis man påtænker udskiftning af stikledningen, så ring til antenneforeningen og få et godt tilbud.

Hvis man påtænker udskiftning af stikledningen, så ring til antenneforeningen og få et godt tilbud. Beretning 2011. Vi har igen haft et travlt år med meget arbejde i anlægget. Vi har udskiftet en hel del kabler på grund af gamle skader. Vi lægger kun de bedste kabler ned, så signalet bliver så optimalt

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 25

AAB Silkeborg Afdeling 25 AAB Silkeborg Afdeling 25 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde afholdt den 26. september 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 40 lejemål til stede Ingen

Læs mere

Velkommen til antenneforeningen 4040.dk

Velkommen til antenneforeningen 4040.dk Velkommen til antenneforeningen 4040.dk Kære beboer 4040.dk er en antenneforening som bl.a. leverer Tv og Internetforbindelser til en lang række boligforeninger i hele Roskilde kommune. Vi sikrer dig både

Læs mere

Lej Ferdinand hos YouSee Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. Kom godt i gang med. bredbånd og tv.

Lej Ferdinand hos YouSee Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. Kom godt i gang med. bredbånd og tv. 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. Lej Ferdinand hos YouSee Kom godt i gang med bredbånd og tv Få mere med Sådan kommer du på internettet Der er endnu ikke installeret et

Læs mere

Generalforsamling, Antennelauget Pedersholm

Generalforsamling, Antennelauget Pedersholm Generalforsamling, Antennelauget Pedersholm Mandag d. 9/5 2016, Vejle bibliotek Stemmeberettigede: 27 personer inklusiv bestyrelsen. Start: 19.00 Slut: 20.05 1. Valg af dirigent: Kaj Rodding blev valgt.

Læs mere

Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale)

Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale) Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale) YouSee kodet Tv via kabel-tv-stik YouSee Tv via telefonstik eller

Læs mere

Formandsberetning for 2016 Generalforsamling søndag den 5. feb. 2017

Formandsberetning for 2016 Generalforsamling søndag den 5. feb. 2017 Formandsberetning for 2016 Generalforsamling søndag den 5. feb. 2017 Som I kan se, har vi i år prøvet en alternativ generalforsamling på en søndag formiddag, det har vi gjort fordi andre foreninger har

Læs mere

Kom godt i gang DRG 737v2 Fiberboks Foreningskunde December 2014

Kom godt i gang DRG 737v2 Fiberboks Foreningskunde December 2014 Kom godt i gang DRG 737v2 Fiberboks Foreningskunde December 2014 Fiber Tv Telefoni 02 Indhold Fibernet fra Fibia 03 Tilslutning af kabel-tv og FM-radio 04 Introduktion til din fiberboks 05 Sådan får du

Læs mere

SIG FARVEL TIL DÅRLIGT WIFI.

SIG FARVEL TIL DÅRLIGT WIFI. SIG FARVEL TIL DÅRLIGT WIFI. DÅRLIGT/MANGELFULDT WIFI ER ET PROBLEM FOR MANGE Du kender sikkert problematikken. Du oplever kun en brøkdel af den hastighed på din WiFi forbindelse, i forhold til hvad du

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af digitalt TV og bredbånd Kontakt information

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af digitalt TV og bredbånd Kontakt information Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Velkomst Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af digitalt TV og bredbånd Kontakt information

Læs mere

Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik

Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Niverød III Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Jeres anlæg er ombygget. Det betyder; Pakkevalg 2 Pakkevalgsbreve er udsendt. - I skal tage stilling til et

Læs mere

Rødding Antenneforening

Rødding Antenneforening Referat af Rødding Antenneforenings ordinære generalforsamling onsdag d. 26. marts 2014 kl. 19:30 i hjørnelokalet i Røddinghus. Valg af dirigent Dagsorden/referat Leif Folke valgt. Beretning om foreningens

Læs mere

tirsdag, den 25. oktober 2016, kl , i beboerlokalet.

tirsdag, den 25. oktober 2016, kl , i beboerlokalet. A/B Kastanien, den 12. oktober 2016 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Kastanien På bestyrelsen vegne skal jeg hermed indkalde foreningens medlemmer til ekstraordinær

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder i HvissingeNet

Foreningsfordele og muligheder i HvissingeNet Foreningsfordele og muligheder i HvissingeNet Tv-pakker med stor fleksibilitet I vores boligforening bestemmer du, om du vil have Grund-, Mellem- e ller Fuldpakken. E ller en Bland Selv-pakke, hvor du

Læs mere

Beretning for året 2014

Beretning for året 2014 Beretning for året 2014 Det har været et meget travlt år for bestyrelsen. Som vi nævnte på sidste generalforsamling, var vi på det tidspunkt allerede i fuld gang med forhandlingerne om en kommende leverandør

Læs mere

Ny leverandør på Ishøj Fællesantenne. Informationsmøde for bestyrelser Torsdag den 20. april 2017

Ny leverandør på Ishøj Fællesantenne. Informationsmøde for bestyrelser Torsdag den 20. april 2017 Ny leverandør på Ishøj Fællesantenne Informationsmøde for bestyrelser Torsdag den 20. april 2017 1 Agenda Velkommen Hvorfor udbud? Siden sidst Hvad betyder det? Kabelplus Spørgsmål 2 Hvorfor udbud? Kontrakt

Læs mere

Installation af fibernet

Installation af fibernet Installation af fibernet Placering af udvendig og indvendig boks Trækning af kabler Opsigelse af nuværende abonnementer Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Indhold 4 Installation af fibernet de

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Eventuelt træk af kabler Waoo leveres af dit lokale fibernetselskab RAH FIBERBREDBÅND 2017 1 HVAD SKER DER NU? Tak

Læs mere

Møllegårdens Antennelaug. Referat fra generalforsamlingen Den 24. april 2012

Møllegårdens Antennelaug. Referat fra generalforsamlingen Den 24. april 2012 Møllegårdens Antennelaug Referat fra generalforsamlingen Den 24. april 2012 Formanden Kim Troelsted bød velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Til dirigent blev Kurt Povlsen enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterede

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og Tilslutning - Trin for trin Opsætning af fiberboks og router (Trin 1-3) klarer Bredbånd Nords tekniker i forbindelse med installationen. Fiberboks

Læs mere

Generalforsamling 2013 Antennelaug 78 Øst

Generalforsamling 2013 Antennelaug 78 Øst Generalforsamling 2013 Antennelaug 78 Øst Afholdt den 26. februar, 2013 i Munkebo Forsamlingshus Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Foreningens reviderede regnskab 4. Indkomne forslag

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Tv-pakker med stor fleksibilitet Støvring Antenneforening har over 100 tv-kanaler. Det er helt op til dig, hvor mange af dem, du vil se. Og hvordan

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Hyldekærparkens Grundeejerforening Hyldekærparken 20, Tlf. 46 73 05 47 2. august 2006 Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Grundejerforeningens

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug torsdag den 27. maj 2010 kl. 19.00 i Uddannelsecentret, Schacksgade 39, Odense C. Dagsorden.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug torsdag den 27. maj 2010 kl. 19.00 i Uddannelsecentret, Schacksgade 39, Odense C. Dagsorden. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug torsdag den 27. maj 2010 kl. 19.00 i Uddannelsecentret, Schacksgade 39, Odense C. Dagsorden. 1. Valg af dirigent Til dirigent foreslog bestyrelsen laugets forretningsfører

Læs mere

Kom godt i gang med. Tilgin HG1311 router

Kom godt i gang med. Tilgin HG1311 router Kom godt i gang med Tilgin HG1311 router Tillykke med din nye router Du har valgt at tilslutte en router til din fiberboks. Det er en rigtig god idé! Routeren giver dig nemlig mulighed for at have mere

Læs mere

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Støvring @ntenneforening Dine muligheder hos Støvring Antenneforening - information om tv, bredbånd og mobil Det bedste tv-udbud Hos Støvring Antenneforening får du Danmarks bedste og bredeste udbud af

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Antenneforeningen Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Status på Kabel TV 2. april signal på eksisterende anlæg 31. maj anlægget færdigombygget

Læs mere

Dette er bestyrelsens beretning om hvad, der er sket siden sidste generalforsamling.

Dette er bestyrelsens beretning om hvad, der er sket siden sidste generalforsamling. Bestyrelsens beretning for 2017: Dette er bestyrelsens beretning om hvad, der er sket siden sidste generalforsamling. Bestyrelsen: Ved sidste års generalforsamling blev Bo Gringer Nielsen, daværende næstformand

Læs mere

Få Waoo til jeres forening. Fiberbredbånd, Kabel-tv og Telefoni

Få Waoo til jeres forening. Fiberbredbånd, Kabel-tv og Telefoni Få Waoo til jeres forening Fiberbredbånd, Kabel-tv og Telefoni 2 Fibia giver dig valgfrihed Hvorfor vælge Fibia og fibernet? Her har du 9 gode grunde Fibia er 01 02 eksperter Fremtidssikring af din bolig

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.04.2015 31.12.2015. Indledning: På bestyrelsens vegne vil jeg nu aflægge beretning for perioden fra d. 01.04.2015 frem til d. 31.12.2015. Sidste år besluttede vi

Læs mere

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen 1. Valg af dirigent. Efter forslag fra bestyrelsen blev John Gylling valgt som dirigent Dirigenten konstaterede at generalforsamling

Læs mere

Beretning for 2016/2017 YouSee boks YouSee som radioprogram producent

Beretning for 2016/2017 YouSee boks YouSee som radioprogram producent Side 1 Beretning for 2016/2017 Dette er bestyrelsens beretning om, hvad der er sket i foreningen siden sidste generalforsamling. YouSee boks Nogle af jer var her sikkert sidste år og kan huske at vi talte

Læs mere