Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenteret Baunehøj

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenteret Baunehøj"

Transkript

1 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenteret Baunehøj Februar Marts 2018

2 Mærkedage Fødselsdag: Februar: Poul Olsen, Inger Sørensen, Anne-Lise Stilling, Valborg Lorentsen, Herdis Møller, Preben Jensen, Magna Jørgensen, Hedda Christensen, Per Christensen, Jytte Dinesen,Kirsten Grøn. Marts: Eva Petersen, Gunhild Thomsen, Jens Peder Nielssen,, Anni Jensen.

3 Nyt fra Aktivitetscenteret Fra 1. januar 2018 stiger prisen på kørsel Fra 41,- kr. til 42,- kr. tur/retur. Nye Cafè priser 2018 Varm mad 45,00 kr. Smørrebrød 15,00 kr. Ostemad 15,00 kr. Bolle 28,00 kr. Kage 15,00 kr. Kaffe/the 6,00 kr. Øl 11, 00 kr. Sodavand 17,50 1 glas vin 15,00 kr.

4 Udflugter Februar 2018 Onsdag d. 21. Gymnastik Marts 2018 Torsdag d. 15. Sang og musik

5 Tilbageblik Lucia Kom til Yoga og Banko

6 Julebanko med mange flotte gevinster En lille pause

7 Fastelavn Fastelavn søndag d. 11. februar Hvornår er det fastelavn? Fastelavnssøndag ligger altid syv uger før påskedag, der falder den første søndag efter den første fuldmåne efter forårsjævndøgn. Det betyder i praksis, at det er fastelavnssøndag mellem den 1. februar og den 7. marts. 2 Hvad betyder ordene fastelavn og karneval? Fastelavn kommer af det plattyske "vaste lavent" eller "fastelabend", der begge betyder aftenen inden fasten. Karneval derimod stammer fra latin "carne vale", der betyder "farvel til kødet" altså igen en henvisning til den 40 dage lange faste, som starter lige efter fastelavn. langt op i 1800-tallet var fastelavn en voksenfest, hvor de voksne drak alkohol i rigelige mængder, spiste kød, festede, dansede og klædte sig ud og slog katten af tønden, ofte til hest og med en levende kat i tønden. Katten symboliserede nemlig både Den Onde og det onde i al almindelighed, som man gerne ville beskytte sig imod. I dag fyldes tønden derimod med slik eller andre godter, og katten er lavet af papir og sat fast med klisterbånd på tønden. Skikken med at slå katten af tønden formodes at være kommet til Danmark med de hollandske bønder, som Christian II fik herop i 1500-tallet.

8 3 Katten af tønden I dag er fastelavn en fest for børnene, hvor de klæder sig ud og slår katten af tønden, inden det er tid til at kåre årets kattekonge og kattedronning. Sådan har det ikke altid været.oprindeligt og indtil langt op i 1800-tallet var fastelavn en voksenfest, hvor de voksne drak alkohol i rigelige mængder, spiste kød, festede, dansede og klædte sig ud og slog katten af tønden, ofte til hest og med en levende kat i tønden. Katten symboliserede nemlig både Den Onde og det onde i al almindelighed, som man gerne ville beskytte sig imod. I dag fyldes tønden derimod med slik eller andre godter, og katten er lavet af papir og sat fast med klisterbånd på tønden. Skikken med at slå katten af tønden formodes at være kommet til Danmark med de hollandske bønder, som Christian II fik herop i 1500-tallet. 4 Udklædning og fastelavnsløb I dag er børnene udklædte som seje riddere, søde prinsesser, stærke superhelte og selvstændige indianerpiger til fastelavn. Dengang fastelavnsfesterne var for voksne, klædte man sig ud som bjørn, djævel eller noget andet farligt for at skræmme det onde væk. Man løb også fastelavn. Det vil sige rendte rundt og lavede ballade eller deltog i de såkaldte fastelavnsløb, der på grund af deres ofte erotiske karakter blev forbudt ved lov i Det fik det dog ikke til at stoppe. Så sent som i 1850'erne fortæller missionspræst og senere leder af

9 Indre Mission Vilhelm Bech om, hvordan han måtte stoppe dette uvæsen med blandt andet bibellæsning og Brorsons salme "Syndefulde Fastelavn". Ja, han pryglede sågar en fastelavnsnar (altså en udklædt voksen), da denne skræmte hans hest. 5 Maskeballer, maskerader og optog Sydpå især i Italien inviterede man helt tilbage i renæssancen og barokken til store maskeballer, hvor man ikke var klædt ud, men i stedet bar smukt dekorerede masker til de i reglen meget løsslupne maskerader, som der også var tradition for i Danmark indtil i hvert fald 1700-tallet

10 Lukket Aktivitetscenteret Baunehøj Har lukket Tirsdag d. 6. marts 2018 Vi er på kursus.

11 Sommertid Sommertid begynder natten mellem lørdag d. 24. marts Og søndag d. 25. marts 2018.

12 Lukkedage Aktivitetscenteret har lukket i påsken Fra mandag d. 26. marts til og med mandag d. 2. april

13 Påske Påskefarverne i dag er de folkelige påskefarver især gul og grøn med et pift af lilla. Gul og grøn er de farver, som man i stor grad ser pible frem i foråret over påsken, så der er ingen større symbolik i, at det er de farver, som man forbinder med påsken. Kirken har sine egne farver, der markerer helligdagene. Her palmesøndag violet, langfredag sort, skærtorsdag og påskedag er hvide. Når vi bruger servietter og dug i påskefarverne som bl.a. gul, er det en nyere opfindelse, der først er opstået, efter at folk begyndte at flytte til byerne. Det var en måde for folk at markere dagene og årstiderne med naturens farver, som man ikke på samme måde kunne opleve udenfor sin gadedør. Motiverne blev ofte spredt via ugebladene, som husmødrene brugte til inspiration. Påskeægget Påske ægget er en århundreder gammel tradition i Danmark. Det er dog først i slutningen af tallet, at det bliver æg af slik og chokolade. Indtil da blev (hønse-)ægget særligt forbundet med påsken, fordi det var i den samme periode, hvor hønsene begyndte at lægge æg igen efter vinteren. Det betød at æggene blev en stor luksus efter måneder, hvor man måtte leve af det forråd, som man havde gemt fra sidste år. Og sent på foråret var der sjældent meget tilbage af det. Løn ude på gårdene blev ofte betalt i naturalier deriblandt ægget, som man gav til karlen, pigen på gården og også byens gejstlige. Præsten var ofte den der fik flest æg, og derfor var der et mundheld, der sagde, at præstens børn havde guld i munden, fordi de fik mange æg.

14 Man har kendt til pyntning af påskeæg i mange århundreder, faktisk er den første danske kilde, man kender til, Leonora Christine, der maler påskeæg i tallet.

15 Påskekyllingen er i forlængelse også blevet en forårsbebuder, men har ikke en særlig symbolik. Påskeharen Påske haren er i Danmark en ret ny tilføjelse. Den har eksisteret som fænomen siden 1600-tallet i Tyskland og kom til Danmark i ca tallet, men var mest kendt i de sydlige dele af landet og har bl.a. været brugt til en slags skattejagt med påskeæg i Sønderjylland. I 1923 omtales påskeharen stadig som et kuriosum i Familiejournalen. Else Marie Kofod mener, at påskeharen ikke var almindeligt kendt over hele landet før i 1970erne, hvor den blandt også blev kendt fra amerikanske film.

16 Påskeliljen Påske liljen, som vi jo generelt forbinder med årstiden, har udover sine farver og sin blomstring ikke en større betydning for påsken udover at være en forårsbebuder. Påskeliljen er i øvrigt giftig. I år når påske liljen først at stå i flor til pinse.

17 Påskelammet Påske lammet har været forbundet med påskehøjtiden i årtusinder. I Jødernes påske havde lammet en særlig betydning, fordi det var blodet fra et lam, som Moses bad jøderne smøre på deres døre, da de skulle undgå den tiende plage, som Gud sendte imod Ægypten. Senere blev lammet også et symbol på Jesus, der ofrede sig for menneskene. Lammet kan derfor ofte ses som motiv i kirker. Påskelammet er dog ikke noget, som man traditionelt har spist i Danmark ved påsketid, fordi der simpelthen ikke var nogle nyfødte lam, der kunne spises. Derfor er påskelammet som spise først noget, man har indført, efter at man har fået fåreracer, der læmmer på andre tider af året og efter at man har kunnet importere dybfrosne lam fra f.eks. New Zealand. Påskelammet som spise er derfor en meget ny opfindelse i Danmark, fortæller Else Marie Kofod.

18 Gækkebrevet Gækkebrevet er en tradition, som vi har kendt i Danmark siden slutningen af 1700-tallet. Det var som nu et drillebrev eller et kærlighedsbrev. Gækkebrevet benyttede udover et drillerim vintergækken som motiv, fordi vintergækken i sig selv var lidt af en drillepind i planteriget. Den var jo en forårsbebuder, men den betød ikke altid at vinteren var forbi, fordi den blomstrede så tidligt. Da den på den måde var en drillepind, lagde man den også i gækkebrevet. Hvis man åbnede et gækkebrev og greb efter vintergækken, der faldt ud af brevet, så var man den andens nar, fordi man greb udover blomsten. Senere blev påskeægget også en forlængelse af den tradition.

19 ugens aktiviteter Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Bevægel se til musik Litteratur og musik Sang og dans Historie og Quiz Banko Yoga på stol Sang og musik Kreativ Mandegruppe Bevægel se til musik Frokost Frokost Frokost Frokost Frokost Socialt samvær Socialt samvær Socialt samvær Socialt samvær Socialt samvær

20 Nyttige oplysninger Områdecenter Baunehøj Mandag fredag Aktivitetscentret Bauneporten Kgs. Lyngby Frisør Anette Andersen Hjælpemiddeldepot Demensteamet Mette Andersen Mandag-fredag Mandag, tirsdag og torsdag kl Lukket onsdag og fredag Mandag - torsdag og Fredag Træffes Mandag fredag Hjemmesygeplejersker Hjemmeplejen

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.:

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenteret Baunehøj Februar Marts 2017 Mærkedage Fødselsdag: Februar: Jytte Dinesen, Preben Jensen, Magna Jørgensen, Valborg Lorentsen, Herdis

Læs mere

DEN KNU. Februar. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 40. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1

DEN KNU. Februar. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 40. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1 KNU Februar DEN 2017 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 40. Årgang Nr. 397 Side 1 Side 2 Vibeke Raae Mogens Nielsen 15 februar 17 februar Redaktionen ønsker tillykke De vigtigste

Læs mere

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Fødselsdage Maj:

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Aktivitetscenter Baunehøj

Aktivitetscenter Baunehøj Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj November 2018 - januar 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Fødselsdage

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenteret Baunehøj

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenteret Baunehøj Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenteret Baunehøj September-oktober 2016 Mærkedage Fødselsdag: September: Birte Arbøll, Kaj Hansen, Ellen Hærvig, Inger Porsager. Oktober: Rosa

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenteret Baunehøj

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenteret Baunehøj Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenteret Baunehøj Juni-juli-august 2018 Mærkedage Fødselsdag: Juni: Grethe Gotenborg og Lillian Bretvold. Juli: Gunnar Andersen, Inge Laulund,

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER MARTS 2018 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Christa P. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj oktober-november 2015 Mærkedage oktober- sædemåned Fødselsdage: Mette Gellberg-Rita Leona Lauritzen november-slagtemåned Fødselsdage:

Læs mere

Sophienyt. Marts 2019

Sophienyt. Marts 2019 Sophienyt Marts 2019 Årstidens skikke Fastelavn Fastelavnssøndag ligger altid syv uger før påskedag, der falder den første søndag efter den første fuldmåne efter forårsjævndøgn. Det betyder i praksis,

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09. Aktivitetscenteret Baunehøj

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09. Aktivitetscenteret Baunehøj Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenteret Baunehøj Juni-Juli-August 2016 Mærkedage Fødselsdag: Juni: Lillian Bretvold, Annelis Clausen, Grethe Gotenborg, Anni Hansen, Børge Pedersen.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Månedens Smag 2018 Skikke og traditioner i februar

Månedens Smag 2018 Skikke og traditioner i februar Månedens Smag 2018 Skikke og traditioner i februar af Smagens Dag ved Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en ret eller i et måltid, som der er tradition

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 44. ÅRGANG NR. 2 MARTS - JUNI 2014 Hvorfor spiser vi lam til påske? Hvorfor pynter vi op med påskeæg og giver hinanden æg af chokolade? Ofte gør vi ting som vi slet ikke tænker

Læs mere

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD 1 APRIL 2019 2 Uge April 2019 14 14 Mandag 1. Kl. 10:00 Revy Kl. 13:30 OL spil Tirsdag 2. Kl. 10:00 Vi ser film Kl. 13:30 Hygge snakke Onsdag 3. Kl. 11:00 Vi holder påskefrokost.

Læs mere

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12 Side 1 af 12 JANUAR 1 Lørdag 1 Nytår Søndag 2 Mandag 3 Uge 1 Tirsdag 4 Onsdag 5 Torsdag 6 Hellig 3 konger Fredag 7 Lørdag 8 Søndag 9 Mandag 10 Uge 2 Tirsdag 11 Onsdag 12 Torsdag 13 Fredag 14 Lørdag 15

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Bauneposten Maj juni 2018

Bauneposten Maj juni 2018 Bauneposten Maj Og juni 2018 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.:

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenteret Baunehøj November december- 2016 Januar 2017 Mærkedage Fødselsdag: November: Åsmunn Döll, Asta Redder, Ingeborg Skarnes. December: Aase

Læs mere

Bredebo-Nyt. for Aktivitetscenteret. Marts / april

Bredebo-Nyt. for Aktivitetscenteret. Marts / april Bredebo-Nyt for Aktivitetscenteret Marts / april 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Inge Graversen, Dorthe Hansen, Birthe Norup, Grete Levinsen og Sonja Nielsen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Hovergården Februar 2018

Hovergården Februar 2018 Hovergården Februar 2018 ERINDRINGSDANS HOVERGÅRDEN Vi danser fortsat hver onsdag kl. 11.00 Alle kan deltage, fysisk formåen ingen hindring Der er afdansningsbal onsdag den 18. april kl. 11.00 musik ved

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.00 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.00 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 23 Nr.3/2014. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 6. marts 2014 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Køretøjer af alle slags NB. Hvis

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden.

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden. Kære Gud og far Nu bliver det påske. Festen for foråret. Festen for dit folks udfrielse af Ægypten Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Han forlod sin himmel og blev ét med os i

Læs mere

H E L E E Nr 3 marts 2015

H E L E E Nr 3 marts 2015 H E L E E Nr 3 marts 2015 HELENENYT Nr. 3 (marts årgang 26) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

Kastanjehaven. Lokalblad

Kastanjehaven. Lokalblad Kastanjehaven Lokalblad Februar 2018 1 2 JULEBANKOSPIL JULEGUDSTJENESTE 3 NYTÅRSKUR. 4 PENSIONISTFEST PÅ RÅDHUSET. 5 AKTIVITETER I FEBRUAR. Torsdag d. 1. Februar. Kl. 10,30-12.00 Petang damer i festsalen

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 10. udgave 1. marts 2015 2. sal: 2. Elin Nielsen 2. Ellen Margrethe L. Knudsen 2. Henning Møller Hansen 2. Holger H. Nielsen 14. Elly Margrethe Pedersen 2. Olga Pedersen

Læs mere

Til min nevø Rasmus, som stiller store spørgsmål, og til alle andre, som også forventer et ordentligt svar. Jeg håber, at denne bog vil hjælpe dig

Til min nevø Rasmus, som stiller store spørgsmål, og til alle andre, som også forventer et ordentligt svar. Jeg håber, at denne bog vil hjælpe dig Til min nevø Rasmus, som stiller store spørgsmål, og til alle andre, som også forventer et ordentligt svar. Jeg håber, at denne bog vil hjælpe dig til at forstå lidt af påskens mysterium. Indhold Indledning

Læs mere

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL Maj 2018 SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL Så er det blevet tid til et forårs-nyhedsbrev. Hvor er det dejligt, at vi endelig kan begynde at mærke, at lyset og varmen vender tilbage lige så stille.

Læs mere

Hvor stammer traditionen med påskeæg fra? Hvad symboliserer påskeæg oprindeligt?

Hvor stammer traditionen med påskeæg fra? Hvad symboliserer påskeæg oprindeligt? Hvor stammer traditionen med påskeæg fra? a) Fra Tyskland. b) Fra den tidligste kristendom. c) Fra USA. Hvad symboliserer påskeæg oprindeligt? a) Påskeæg er symbol på opstandelsen. b) Påskeæg er symbol

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

2019 Avisen for marts. Sydmarksgården. Fastelavn

2019 Avisen for marts. Sydmarksgården. Fastelavn 2019 Avisen for marts Sydmarksgården Fastelavn Indlæg fra Joan Kære alle beboer og pårørende... Så er der en lille hilsen, her på en solskinsdag i februar. Jeg er så småt ved, at gøre klar til min rejse

Læs mere

Denne avis er til: Februar 2007 1

Denne avis er til: Februar 2007 1 Denne avis er til: Februar 2007 1 Indhold Vuggestueplads???... 3 Rokketænderne... 4 Lukkedage i Paletten... 5 Hjemmesiden... 5 Fastelavn i børnehaven... 6 Hørt i vuggestuen... 9 Fastelavn i vuggestuen...

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj Juni-juli 2015 Frisør Annette Åbningstider: Mandag-Tirsdag-Torsdag: kl. 09.00-15.00 Onsdag og fredag lukket. Kører ud til borgere

Læs mere

Tatjana Novovic Fougt: Fastelavn er mit navn

Tatjana Novovic Fougt: Fastelavn er mit navn Fastelavn er skæg og ballade. Vi klæder os ud. Vi slår katten af tønden. Vi går rundt med raslebøssen. Vi spiser fastelavnsboller. Og vi synger fastelavnssange. Kender I denne her? Kan du gætte, hvem jeg

Læs mere

ROSENVÆNGETS SOGN. Kirkeblad PÅSKE 2015 39. UDGAVE. Frihavnskirken 26. marts Læs mere side 9. Luther Kirken 2. april Læs mere side 6

ROSENVÆNGETS SOGN. Kirkeblad PÅSKE 2015 39. UDGAVE. Frihavnskirken 26. marts Læs mere side 9. Luther Kirken 2. april Læs mere side 6 v Udga e2 Kirkeblad ROSENVÆNGETS SOGN PÅSKE 2015 39. UDGAVE PassionsmusikGudstjeneste Frihavnskirken 26. marts Læs mere side 9 SKÆRTOrsdagsGudstjeneste Luther Kirken 2. april Læs mere side 6 PåskeN Den

Læs mere

Læreplanstema: Kulturelle udtryksformer og værdier Nordre Børnehave

Læreplanstema: Kulturelle udtryksformer og værdier Nordre Børnehave Læringsmål (mål og tegn) Læreplanstema: Kulturelle udtryksformer og værdier Nordre Børnehave Hvad skal barnet lære i relation til det konkrete tema, og hvilke tegn findes herpå? Praksissituation (baggrund)

Læs mere

Leve Livet. Marts 2018

Leve Livet. Marts 2018 Leve Livet Marts 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdage... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 6 Beboerliste... 17 Rart at vide:... 18 Månedskalender... 19 1 Månedens fødselsdage Rosa

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til april 2019

Ammershøj bladet Velkommen til april 2019 Ammershøj bladet Velkommen til april 2019 Kan køer virkelig danse? Økodag er de økologiske køers forårsfest og den dag, hvor øko-køerne lukkes ud på marken efter en lang vinter i stalden. Svanholm storkollektiv

Læs mere

ARRANGEMETER KULTURSTEDET LINDEGAARDEN Lindergaardens venner TORSDAG D. 2. FEBRUAR KL NABO-MØDE I ANLEDNING AF KYNDELMISSE

ARRANGEMETER KULTURSTEDET LINDEGAARDEN Lindergaardens venner TORSDAG D. 2. FEBRUAR KL NABO-MØDE I ANLEDNING AF KYNDELMISSE KULTURSTEDET LINDEGAARDEN Lindergaardens venner ARRANGEMETER 2017 TORSDAG D. 2. FEBRUAR KL 19.00 NABO-MØDE I ANLEDNING AF KYNDELMISSE Lindegaardens Venner indbyder alle gode naboer i Bondebyen til en hyggelig

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ARENDSE NYT. April 201

ARENDSE NYT. April 201 ARENDSE NYT April 201 Indholdsfortegnelse April 2012 Forside Indholdsfortegnelse Vi siger farvel Forstanders indlæg En mere aktiv hverdag Nye medarbejdere Fødselsdag i april Set og sket i april Aktivitetsplan

Læs mere

Bredebo-Nyt. for Aktivitetscenteret. Januar/februar

Bredebo-Nyt. for Aktivitetscenteret. Januar/februar Bredebo-Nyt for Aktivitetscenteret Januar/februar 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Inge Graversen, Dorthe Hansen, Birthe Norup, Grete Levinsen og Sonja Nielsen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Aggerhusavisen. April Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. April Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen April 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Rigtig god påske til alle. Så blev urene stillet frem til sommertid. I haven står påskeliljerne i kø med deres gule kyser. Temperaturen

Læs mere

FEBRUAR 2014 HOVEDNR: DYBENSKÆRHAVE 36 34 41 00 FORSTANDER PERNILLE HAANING 36 34 41 10 ADMIN.KONTOR LISE-LOTTE DØRGE 36 34 41 01 ADMIN.KONTOR DORTE PETERSEN 36 34 41 02 GR.LEDER ST. CONNIE HJORTH 36 34

Læs mere

AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018

AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018 AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018 vordingborg.dk Mandag 01. 10.00-12.00 Vi går tur i Liselund park, sammen med Projekt Den grønne port Gå tur med vennerne hvis vejret tillader Tirsdag

Læs mere

Marts 2014. Foråret er på vej.

Marts 2014. Foråret er på vej. Marts 2014 Foråret er på vej. Efter en våd og mørk vinter er det dejligt at tænke på og mærke forårets komme. Erantisser og vintergækker pibler frem, og fuglene høres fra morgen til aften. Caféåbningstider:

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj december2015-januar2016 Mærkedage December- kristenmåned Fødselsdage: Ina Nielsen, Lone Kolbe, Ninna Dam- Larsen, Inger Friis-

Læs mere

Skovmærket Aktivi ttens kalender Febr uar 2018

Skovmærket Aktivi ttens kalender Febr uar 2018 Skovmærket Aktivittens kalender Februar 2018 Side 2 Februar 2018 Tillykke med fødselsdagen, ønsker vi Jens Peter Jørgensen, 5/2 Per Jakobsen, d. 8/2 Edith Jensen, d. 9/2 Ole Jensen, d. 13/2 Henning Sørensen,

Læs mere

INTRODUKTION. Spisning inde i kirken Skærtorsdag Natgudstjeneste og gravøl Langfredag Solopgangsgudstjenester fra kl. 7.

INTRODUKTION. Spisning inde i kirken Skærtorsdag Natgudstjeneste og gravøl Langfredag Solopgangsgudstjenester fra kl. 7. HVAD BETYDER PÅSKE INTRODUKTION Hvorfor holder vi egentlig påske? Vi spiser påskefrokost og laver gækkebreve - men er det andet end det? Påsken handler om Jesus død og opstandelse. Påsken åbner muligheden

Læs mere

ARENDSE NYT Marts 2018

ARENDSE NYT Marts 2018 ARENDSE NYT Marts 2018 Indholdsfortegnelse Marts 2018 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Fødselsdage Vi siger farvel Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Korsang Fastelavn Foddamen

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

ARENDSE NYT Marts 2017

ARENDSE NYT Marts 2017 ARENDSE NYT Marts 2017 Indholdsfortegnelse Marts 2017 Forside Indholdsfortegnelse Ny Gruppeleder Velkommen Fødselsdage Fastelavnfest Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. mar Kreaværksted: Dørskilte Ki Ti Jo As Tor 7. mar Tegn og gæt Ki Ti Ca Ta Søn 10. mar Fastelavnsbrunch Ki Ti

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have, hvis jeg ingen boller får, så laver jeg b!

Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have, hvis jeg ingen boller får, så laver jeg b! S P U R V E K V I D D E R F E B R U A R 2 0 1 9 Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have, hvis jeg ingen boller får, så laver jeg b! Vi fejrer fastelavn fredag den 1. marts. Om morgenen inden 9:30 går

Læs mere

H E L E N E N Y T. Februar I Tivoli. Fra venstre mod højre Susanne, Leon, Flemming, Mogens, Leif og Majbrit

H E L E N E N Y T. Februar I Tivoli. Fra venstre mod højre Susanne, Leon, Flemming, Mogens, Leif og Majbrit H E L E N E N Y T Februar 2017 I Tivoli. Fra venstre mod højre Susanne, Leon, Flemming, Mogens, Leif og Majbrit HELENE NYT Februar 2017 Årgang 28 Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28, Opg. O 2100

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

Hedelærken Februar Marts 2018

Hedelærken Februar Marts 2018 Hedelærken Februar Marts 2018 Sunds Aktiv Center. Telefon nr. / mail adresse Træffetid Sunds Aktiv Center 96 28 55 10 sundaktivcenter@hotmail.com Teamleder Lars Østergård Aktivitetskoordinator Mette Lassen

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i marts:

Oversigt over aktiviteter i marts: Marts nr. 3 Oversigt over aktiviteter i marts: Tirsdag d.3 kl. 10.15 Torsdag d. 5 kl. 10 Tirsdag d. 10 kl. 10.15 Torsdag d.12 kl. 10 Tirsdag d.17 kl. 10.15 Torsdag d.19 kl. 10 Torsdag d.19 kl. 14 16 Tirsdag

Læs mere

Stenstrup Plejecenter

Stenstrup Plejecenter Stenstrup Plejecenter Juli / August 2016 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Arrild Privatskole. Arbejdsdag. Sær allerede nu kryds i kalenderen d mellem 8 og 16. Da afholder vi fælles arbejdsdag for alle hjem.

Arrild Privatskole. Arbejdsdag. Sær allerede nu kryds i kalenderen d mellem 8 og 16. Da afholder vi fælles arbejdsdag for alle hjem. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 08/ 2019 Fastelavn.

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 29 Januar - april 2014

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 29 Januar - april 2014 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 29 Januar - april 2014 Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for Januar, februar, marts og april 2014 Tilmelding: Find ud af hvad du

Læs mere

Nyhedsbrev uge

Nyhedsbrev uge Nyhedsbrev uge 5 2016 Side 1 God weekend Side 7 Bogholderen søger! Side 2 Nyt fra Allan Side 8-9 Børnehaven Side 3 Seniorhold Side 10 Vuggestue Side 4 Vinterferieaktiviteter Side 11 Kalender, rengøring

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Bredebo-Nyt. for Plejecentret. Januar/februar

Bredebo-Nyt. for Plejecentret. Januar/februar Bredebo-Nyt for Plejecentret Januar/februar 2018 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Redaktionen... 3 Nyt fra ledelsen... 4 Kalender... 5 Billeder fra en aktiv valgdag... 6 Billeder fra en dejlig

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2016 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Kære Midtvejs-hold og kære Voksenhold. Fuglene synger, vintergækker og erantis pryder haverne,

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 22. Lykke L. M. Sørensen

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 22. Lykke L. M. Sørensen 1. sal: Dagcenteret: 4. årgang 10. udgave 1. marts 2014 22. Lykke L. M. Sørensen 2. sal: 2. Ellen M. L. Knudsen 2.Holger H. Nielsen 2. Henning Møller Hansen 4. Anne Lise Pedersen 14. Elly Margrethe Pedersen

Læs mere

Historiske romancer Kor Højdepunkter i naturvidenskaben Velkommen på nettet

Historiske romancer Kor Højdepunkter i naturvidenskaben Velkommen på nettet Historiske romancer Kor Højdepunkter i naturvidenskaben Velkommen på nettet Kursus 1 fra 31/1 til 13/2 2016 SØNDAG 31/1 Kl. 14.30 Kl. 15.00 16.30 Kl. 16.30 17.15 Kl. 17.30 17.45 19.00 Modtagelse / Hans

Læs mere

Bagside. 36.årg. Marts 2013 nr. 108. Foråret er endelig på vej

Bagside. 36.årg. Marts 2013 nr. 108. Foråret er endelig på vej Bagside. Foråret er endelig på vej 36.årg. Marts 2013 nr. 108 Det betyder skiftende vejr. og derfor er det en god idé at have regntøj og en varm trøje liggende hernede Billede: Zoo besøg i vinterferien.

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Seniordans Humor Astrid Lindgren Fremstilling af smykker

Seniordans Humor Astrid Lindgren Fremstilling af smykker Seniordans Humor Astrid Lindgren Fremstilling af smykker Kursus 8 fra 11/5 til 17/5 2014 SØNDAG 11/5 Kl. 15.00 Kl. 15.00 Kl. 17.30 18.30 Kl. 18.30 Modtagelse / Mette Grønnegaard, Anne Marie Larsen og Hans

Læs mere

Bredebo-Nyt. for Aktivitetscenteret

Bredebo-Nyt. for Aktivitetscenteret Bredebo-Nyt for Aktivitetscenteret September/oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Inge Graversen, Dorthe Hansen, Grethe Jensen, Grete Levinsen og Sonja Nielsen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken April 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken April Fredag den

Læs mere

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR Ren by: Vær med til at gøre byen skønnere ved at samle skrald søndag den 2/4. Vi mødes i Byparken kl. 9.30 Hele byens dag: Lørdag den 20/5 bliver en festdag, hvor

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Thies Wilke biografi 8. klasse

Thies Wilke biografi 8. klasse Thies Wilke biografi 8. klasse Mit liv med to forskellige sprog. Det er en spændende erfaring, fordi jeg er den første i min familie. Biografi af Thies Wilke ANETTE ELISABETH KRENZEN (AKRE) Mit navn er

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere