august september oktober november 2008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "august september oktober november 2008"

Transkript

1 august september oktober november Foto: Ebbe Eriksen

2 Kære alle! Velkommen til efterårssæsonen I finder forhåbentlig programmet tilfredsstillende. Hvis ikke, må kritikken først og fremmest rettes til det ansvarlige programudvalg. De, der mødte frem til programudvalgsmødet, bidrog konstruktivt til programmet, men mødeprocenten var bestemt ikke noget at råbe hurra for. Efteråret byder på 5 muligheder for at afprøve konkurrencegenet: På det internationale plan står Fotografiska Föreningen i Malmø for the 8th Malmö International Exhibition of Photographic Art, hvortil der kan indsendes indtil 4 billeder (digitale) i henholdsvis monochrome og farve. Med en antagelse følger international hæder i form af FIAP-points og eventuelle medaljer. Region Nord afvikler konkurrencer i såvel papir som digital, og vi har selv en klubkonkurrence i digital. Hertil kommer Frederikssund Fotoklubs traditionsrige fotorally, så kom bare i gang! Landsmødet i Odense er der indkaldt til i Dansk Fotografi nr. 4, og har man ikke prøvet det før og fået bacillen i blodet, kan mødet med ligesindede ikke anbefales nok. Foruden landsmødet er der også mulighed for at møde andre fotointeresserede ved 2 fællesmøder med henholdsvis Lejre Fotoklub og Nokias Fotoklub. At være formand for Negativ indebærer ikke, at man har indsigt i alle klubbens aktiviteter. Udstillingsudvalget, der tæller bestyrelsen eksklusive formanden, har i hvert fald ikke villet fortælle, hvad der bydes på i efterårets udstilling i Farver Hammer. På Den Nationale har klubben klaret sig pænt og ligger (uden hensyntagen til klubstørrelse) i den bedste tredjedel. 8 medlemmer har fået billeder antaget. Det bør nævnes, at det ikke kun er den gamle garde, der har fået antagelser. Der er også et af vore nye medlemmer blandt de antagne. Vi skal også på museum godt nok ikke til opbevaring. Arken byder på Nordiske Stemninger med kendte nordiske fotografer. En tur til Diamanten for at se Sally Mann s billeder har været overvejet, men derinde er man så fine på den, at man ikke gider holde aftenåbent. Udstillingen er sandsynligvis glimrende, men tag selv derind på egen hånd. Jes Lyngsie Forside foto: Ebbe Eriksen fik antaget billedet Dæk til Selskabet for Dansk Fotofgrafis udstilling i Odense Den nationale 2008.

3 Program for efterårssæsonen 2008 Onsdag den 20. august Blød opstart Vi begynder sæsonen lidt ustruktureret. Sommerferien er for mange den periode, hvor skuddene kommer i kassen, men optagelserne endnu ikke er bearbejdede. Hvad har vi optaget, der kan bære? Tag USB-sticket eller en cd med, og vi lader projektoren køre, medens vi diskuterer mulighederne eller bæredygtigheden i hverandres billeder. Ingen behøver at gemme sig og man risikerer kun at gå hjem med en god idé til at gøre et halvtamt billede til noget helgodt. Ellers kan aftenen køre på en god hygge-fotosnak, og så må vi se, om ikke der skulle være lidt godt hjemmebag til kaffen. Aftale om evt. fællestransport til Ejby Havn på tirsdag og til Arken næste onsdag. Tirsdag den 26. august Ejby Havn sammen med Lejre Fotoklub Lejre Fotoklub har inviteret os en tur på Ejby Havn. Vi mødes på havnen kl. 19,30. Det er tanken at vi i aftenmodlyset skulle eksperimentere lidt med flash til at oplyse skygger. Mon ikke der også skulle være mulighed for at fotografere lidt solnedgang? Medbring kamera, evt. løs flash samt stativ og fjernudløser. Lejreklubben har adgang til et lokale, hvor vi drikker aftenkaffen. Den sørger værter-ne for. Lejre Fotoklub har meldt sig ind i Region Nord og får på et tidspunkt i efteråret besøg af Per Valentin, så mon ikke vi også taler om en ny medlemsklub i SDF? Onsdag den 27. august Skæv onsdag tur til Arken I et forsøg på at bibringe os alle lidt inspiration foretager vi en fælles udflugt til Arken, hvor vi ser udstillingen Nordiske Stemninger. Vi citerer fra hjemmesiden: Fra fortryllende billeder af midnatssolens lys over triste skrotbunker på Sydfyn til iscenesatte fortællinger om mennesket og landskabet. NORDISKE STEMNINGER viser, hvordan nordiske kunstnere fotograferer landskabet i dag. De 75 værker af 24 nordiske kunstnere handler om os selv, vores forhold til naturen og til dens modsætning kulturen. For god ordens skyld: Entréen er for egen regning!

4 Onsdag den 3. september En billedaften af de store - samt 2 afleveringer. Den 30. april var vi nogle få stykker fra klubben, der deltog i KFAK s og Region Nords billedaften, hvor Hans Kruse viste sine fantastiske billeder på stor skærm i Lyrskovgade. Selv om vores forhold er mere ydmyge, er der virkelig noget at glæde sig til. Hans rejser utrolig meget, og der er flotte og spændende billeder fra det meste af verden, men også det hjemlige og nære har hans interesse. Da vi er ude af huset på den næste klubaften, afleverer vi også samme aften en skrækkelig masse billeder: For det første afleverer vi billeder til 8th Malmö International Exhibition of Photographic Art 2008, som er en rent digital salon. Se nærmere om de tekniske detaljer på den indbydelse, der udsendes sammen med dette program. Billederne afleveres i klubben på en CD, og så sørger vi for at få dem videresendt samlet. Man er selv ansvarlig for, at de mangfoldige tekniske forskrifter er overholdt til punkt & prikke. Forskrifterne fremgår kun delvis af indbydelsen, men når entryformen kan downloades fra den 1. august, kan det sikkert læses der. Husk at klubben betaler deltagergebyret, så du har alt at vinde og kun en CD til at par kroner at tabe. Dernæst afleverer vi billeder til Region Nords første papirbilledkonkurrence. Der kan afleveres to billeder monochrome og farve er i én og samme kategori. Gebyr plejer at være 15 kr. pr. stk. De indleverede billeder må ikke tidligere have deltaget i en Region Nord-konkurrence. Bedømmelsen arrangeres af Torstorp Fotoklub og finder sted den 26. november på Torstorp skole. Det er desværre en af vores klubaftener, men det ændrer jo ikke ved præmiechancerne! Der er kontante præmier til de bedst placerede. Se i øvrigt Region Nord s hjemmeside: Eventuel samkørsel til Nokia den 17. september aftales denne aften. Søndag den 7. september Frederikssund Fotorally. Så er det igen blevet første søndag i september, og Frederikssund Fotoklub byder at-ter engang op til det traditionsrige Fotorally. Denne gang er det det 43. rally i rækken. Mødested er klubbens lokaler på Foreningscentret Pedersholm, Roskildevej 163, Frederikssund. Der er morgenmad fra kl Kl offentliggøres dagens 2 emner for fotorally et. Mød talstærkt op til dette arrangement. Alle kan deltage også dine venner og bekendte så tag dem med! Det koster kr. 25,- pr. sæt at deltage, og man kan deltage med lige så mange sæt, som man synes, man forventer at få billeder til. Et fotorally består af løsningen af to bundne opgaver inden for et bestemt tidsrum. Billederne skal være Frederikssund Fotoklub i hænde senest torsdag den 25. septem-ber. Se evt. mere om rallyet på Frederikssund Fotoklubs hjemmeside på adressen

5 Onsdag den 17. september En aften ude af huset En fotoklub i Nokia-regi, har I hørt om den tidligere? Til gensidig inspiration drager vi denne onsdag til staden med vores værker under armen. Vi skal besøge Nokia s fotoklub, hvor medlemmerne sidder parat med deres billeder. Der er lagt op til en billedsnak, når vi studerer bunken af fotos fra begge klubber. En kommentator fra en anden klub vil deltage i vurderingen. Vi skal mødes ved Nokia s indgang kl Adressen er Frederiks Kaj, 1790 Kbh. V. Nærmere direktiver vil fremkomme, når aftenen nærmer sig. Onsdag den 1. oktober Billedinspiration Denne aften skal vi ikke bare se på hinandens billeder, vi skal tale om dem, studere dem grundigt, blive imponerede, forfærdes, få feed-back, besvare spørgsmål, lære noget nyt. Medbring mange af jeres billeder gerne digitale. Ingen skal holde sig tilbage. Else Vinæs vil stå for den pædagogiske tilrettelæggelse. Weekenden den oktober SDF s landsmøde i Odense. Så er en af årets fotografiske højtider oprundet, nemlig afholdelsen af Selskabet for Dansk Fotografi s landsmøde, som denne gang arrangeres af Odense Fotografiske Amatørklub (OFA). Se nærmere i (Dansk Fotografi nr. 4, juli 2008, side 20 og 21), og/eller på www. sdf.dk., hvor tilmeldingen foretages. Tilmeldingsfristen er den 15. august 2008, og vi opfordrer selvsagt alle og hermed menes ALLE til at deltage i aktiviteterne, enten til hele landsmødet eller blot en af dagene. NB!! Registreringsnummeret i kontonummeret i bladet er forkert. Det rigtige registreringsnummer er De efterfølgende 10 cifre er rigtige nok. Onsdag den 15. oktober Besøg af Jørgen Bresson Ikke alle klubbens medlemmer møder lige flittigt op, når Region Nord afholder sine arrangementer og konkurrencer, men denne aften bliver der lejlighed til hos os at hilse på RN s formand, Jørgen Bresson. Jørgen vil komme og demonstrere HDR-teknikken. For de mindre indviede kan HDR-teknikken beskrives som en metode, der muliggør at lave billeder med en større spændvidde end de 8-9 blænder, et godt digitalkamera kan klare. Jørgen var manden, der for nogle år siden kørte en række undervisningsaftener i Photoshop og gjorde det på en meget levende facon. Programmet, Jørgen vil demonstrere, er Photomatix. Dette program kan bedre end Photoshop flette forskelligt belyste billeder sammen til et billede. Hvis tiden tillader det, har vi endvidere opfordret Jørgen til at vise nogle af sine kinabilleder.

6 Lørdag den 18. oktober Fernisering i Farver Hammers Gård Udstillingsudvalget holder denne gang kortene tæt ind til kroppen og vil ikke i skrivende stund fortælle, hvem det har inviteret til at udstille, men reserver alligevel dagen om ikke andet så til et glas og nogle bugles. Udstillingen vises til og med 30. oktober. Torsdag den 23. oktober Bedømmelse af Frederikssund Fotorally. Det er blevet dommedag for Frederikssund Fotorally. Bedømmelsen finder sted på Foreningscentret Pedersholm, Roskildevej 163, Frederikssund, kl Onsdag den 29. oktober Hvad fotogrossisten kan levere? samt 2 afleveringer. René Nørager fra Hother kommer og viser en god del af de interessante fotovarer, som vi sjældent ser i fotoforretningerne. Han medbringer formentlig bl.a. noget spændende printerpapir, farvekalibreringsværktøj, renseværktøj til chippen i spejlrefleksen m.m.. Der vil blive mulighed for at handle, så husk Dankortet René er opkoblet til banken. René er ikke en hr.-hvem-som-helst, idet han foruden sit arbejde hos Hother er bestyrelsesmedlem i SDF samt formand for Dansk Nikon Klub. Hothers hjemmeside: Denne aften afleverer vi billeder til klubkonkurrencen, hvor det i denne runde handler om digitale billeder. For nemheds skyld følger vi formatkravene fra Region Nord, d.v.s. max pixel i bredden og 768 pixel i højden og i 300 dpi., max. filstørrelse 1 MB. Vi medgiver at disse regler diskriminerer højkantbilleder, men sådan er reglerne (eller skærmformatet). Hver deltager kan aflevere max. 5 billeder, farve og/eller monochrome. Eventuelle serier tæller som ét billede. Filnavnene skal indeholde autors navn, billednummer og gerne titel. En serie kan bestå af min. 3 billeder og max. 5 billeder, og til filnummeret skal tilføjes et bogstav A-B-C-D-E. Bedømmelse finder sandsynligvis sted den 26. november (her griber vi jo ind i næste programsudvalgsperiode). Peter har lovet at finde en virkelig kvalificeret dommer. Denne aften er der også aflevering til Region Nord digitale billeder 2 billeder pr. deltager mod gebyr. Med mindre billederne har være brugt i Region Nord tidligere, er der intet til hinder for, at det er nogle af de samme billeder, som der er anvendt til klubkonkurrencen. Halvt arbejde dobbelt nytte! Bedømmelse forestås af Nikon Klubben onsdag den 14. januar 2009 og foregår i Lyrskovgade 4. Denne dato er ikke en af vores mødedage, men nærmere herom i næste program. Vi aftaler eventuel samkørsel den 12. november.

7 Onsdag den 12. november Besøg hos fotograf Jesper Iversen i Kirke Såby Forårets aflyste arrangement forsøger vi at gennemføre denne aften. Vi skal en tur i byen, eller rettere på landet, idet vi skal besøge vores medlem Jesper Iversen, som driver virksomhed som fotograf fra en nedlagt bank i Kirke Såby. Jesper vil bl.a. vise og demonstrere forskelligt digitalt grej i den pæne ende af kvali-tetsskalaen, herunder nogle efter sigende aldeles imponerende, store print. Herudover vil Jesper demonstrere kreativ lyslægning med enkle midler (2-3 arkitekt-lamper, stanniol, flamingoplader og almindelige løse kamerablitz) Læs mere om Jesper og hans virksomhed på Adressen er Rømøvej 3, 4060 Kirke Såby, lige bag Brugsen på byens hovedstrøg. Resutatet af Den Nationale 2007 Ebbe Eriksen fik antaget et billede og en billedserie der gav en flot Sølvmedalje. Else Vinæs fik antaget tre billeder. Erik Jørgensen fik antaget otte billeder, hvoraf et fik dommerdiplom og et fik diplom for bedste essay. Frank Jørgensen fik antaget to billeder, hvoraf et fik dommediplom. Frank Søe fik antaget to billeder. Jes Lyngsie fik antaget to billeder. Jesper Bendix Pedersen fik antaget et billede. Frank Søe s monochrome billed burned out window der er mellem de antagne billeder på udstillingen Den Nationale der kan se under SDF landsmøde i Odense oktober 2008 John Teglmand fik antaget to billeder.

8 Prisbelønnet. Professionelt. Ekstremt gode billeder! Olympus E-3. Skabt til det ekstreme. Discover your world. Fotoklubben NEGATIV Vestergade 17, bagest tv. 1.sal Mødedag: Hveranden onsdag kl Formand: Jes Lyngsie Peterssæde 6, Svogerslev 4000 Roskilde Tlf:

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2009 www.fotoklubnegativ.dk Christian Lacoppidan Kære alle! Velkommen til efterårssæsonen 2009. Vi ses Kl. 19,00 Fra forskellig side er vores mødetidspunkt blevet kritiseret

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2010 www.fotoklubnegativ.dk peter Johansen Velkommen til efterårssæsonen 2010 Der er intet nyt under solen, hvad programlægningen angår. Som sædvanlig har en gruppe på

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2012 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Peter Johansen Velkommen til efterårsprogrammet for sæsonen 2012-2013, som er Fotoklubben Negativs 35 års jubilæumssæson. Kære alle Jeps

Læs mere

marts april maj juni 2008

marts april maj juni 2008 marts april maj juni 2008 http://home2.inet.tele.dk/peterpe/ Foto: Peter Gjevert Petersen Velkommen til nye tider Kære alle Velkommen til nye tider, som begynder NU. Ikke nok med at det snart bliver forår.

Læs mere

2009 januar februar marts

2009 januar februar marts november december 2009 januar februar marts 2010 www.fotoklubnegativ.dk Peter Johansen Velkommen til vintersæsonen 2009-2010 Her er så Fotoklubben Negativs aktiviteter. Sæsonens programudvalgsmøde var

Læs mere

marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen

marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen marts april maj juni 2010 www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen Velkommen til forårssæsonen 2010 Endnu en gang har vi haft et kreativt programudvalg, og bredden i programmet, Negativt Oplysnings Forbunds

Læs mere

november december januar

november december januar november december januar 2007 februar marts 2008 http://home2.inet.tele.dk/peterpe/ Foto: Birte Saxtorph Velkommen til vintersæsonen 2007-2008 Hermed Fotoklubben Negativs program for denne vinters aktiviteter.

Læs mere

september oktober november december

september oktober november december september oktober november december 2014 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Gunnar Pedersen Nyt program - ny plan - ny fotoklub Så er vi startet op med et nyt program i vores fotoklub. Meget er ændret, og vi

Læs mere

november december januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Foto: Frank Søe

november december januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Foto: Frank Søe november december 2012 januar februar marts 2013 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Frank Søe Velkommen til vinterprogrammet for sæsonen 2012-2013. Kære alle Vi håber, at programmet falder i medlemmernes smag.

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2011 www.fotoklubnegativ.dk Peter Johansen Velkommen til efterårssæsonen 2011 Same procedure as last year, James! som det lyder i den velbekendte nytårssketch, gælder

Læs mere

april maj juni 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Ole Sønderby

april maj juni 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Ole Sønderby april maj juni 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Ole Sønderby Velkommen til forårssæsonen 2009! Forårsprogramudvalget har virkelig været oppe på dupperne, og ønskerne og forslagene har været mange. Her

Læs mere

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder Vi tager nu hul på et nyt fotoår i Esbjerg Fotoklub 0 En gennemgang af hvad der forventes vil ske i løbet af året. Birthe Diget Der vil kunne forekomme rettelser til programmet. Der kan jo komme ideer

Læs mere

december januar februar marts www.negativ.fotoklub.dk Foto: Michael Berthelsen

december januar februar marts www.negativ.fotoklub.dk Foto: Michael Berthelsen december 2008 januar februar marts 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Michael Berthelsen Velkommen til vintersæsonen 2008-2009 Her er så Fotoklubben NEGATIVs program for denne vinters aktiviteter. Sæsonens

Læs mere

2007

2007 Foto: Elese Vinæs august september oktober november 2007 www.negativ.fotoklub.dk Kære alle Velkommen til efterårsprogrammet for sæsonen 2007-2008, som ikke alene er Fotoklubben Negativs 30 års jubilæumssæson,

Læs mere

www.lyngbyfotoklub.dk

www.lyngbyfotoklub.dk Lyngby Fotoklub Virum skole, Parcelvej 169, indgang C, Lokale K 19, 2830 Virum - Giro 1 38 22 92 Postadresse: Formand: Lars Bundesen, 45 85 14 18 e-mail: lars.bundesen@vip.cybercity.dk September 2011 6.,

Læs mere

2010 januar februar marts

2010 januar februar marts december 2010 januar februar marts 2011 www.fotoklubnegativ.dk Ole Sønderby Velkommen til vintersæsonen 2010-2011 Der er intet nyt under solen, hvad programlægningen angår. Som sædvanlig har en gruppe

Læs mere

april maj juni 2011 www.fotoklubnegativ.dk Henrik Schledermann

april maj juni 2011 www.fotoklubnegativ.dk Henrik Schledermann april maj juni 2011 www.fotoklubnegativ.dk Henrik Schledermann Velkommen til forårssæsonen 2011 Endnu en gang har vi haft et kreativt programudvalg i arbejde, og bredden i programmet, Negativt Oplysnings

Læs mere

august - december 2014

august - december 2014 Program august - december 2014 18 August. Feriebilleder + præsentation af programmet og tilmeldinger til Foto Emne konkurrence til borges@rafael.dk. (se den 1. Sep.) Indlevering af billeder til udstilling

Læs mere

2014 www.fotoklubnegativ.dk

2014 www.fotoklubnegativ.dk december 2013 januar februar marts 2014 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Ebbe Eriksen Velkommen til vintersæsonen 2013-2014. Kære alle Programmet er denne gang blevet til på en lidt anden måde, end vi plejer.

Læs mere

MEDLEMSHÅNDBOG Indhold

MEDLEMSHÅNDBOG Indhold Indhold Velkommen... 2 Klubbens historie... 2 Vedtægter... 2 Bestyrelsen:... 2 Hus regler... 3 Din rolle som medlem... 3 Årshjulet... 3 Månedskonkurrencer:... 4 Foto ture:... 4 Foredrag:... 4 Arrangementer:...

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2013 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Christian G. Larsen Kære alle Velkommen til efterårsprogrammet 2013, hvor vi bl.a. skal stifte bekendtskab med Ebbe 2 s tålmodige elskerinde

Læs mere

2015 august september oktober november december

2015 august september oktober november december 2015 august september oktober november december www.fotoklubnegativ.dk Foto: Jes Lyngsie Billed størrelse 114mm x 148 Onsdag den 19. august Hvad fik du ud af sommerferien? Sommermånederne er nok den periode

Læs mere

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub 2. Juni 2016 Fotorally 2016 Ole Klintebæk Dommeren på Fotorally 2016 viste sig at være vores egen Lars Bräuner, der også var den, der havde valgt

Læs mere

Program Januar - juni 2015

Program Januar - juni 2015 Program Januar - juni 2015 6. januar kl. 19:00 5 min tutorial. For meget eller for lidt. For meget eller for lidt på billeder. Hvert medllem medtager 2 billeder, gerne også billeder der er blevet set før

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2015

FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2015 FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2015 Dette regelsæt bygger på tidligere regelsæt for Fælles Fynske, men er udformet, så det overholder de krav, der følger med en SDF-godkendelse. Hvis der undtagelsesvis

Læs mere

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder Vi tager nu hul på et nyt fotoår i Esbjerg Fotoklub. En gennemgang af hvad der forventes vil ske i løbet af året. Birthe Diget Der vil kunne forekomme rettelser til programmet. Der kan jo komme ideer op

Læs mere

Hver autor må højst deltage med 4 billeder (uanset medlemskab af flere klubber) i hver kategori.

Hver autor må højst deltage med 4 billeder (uanset medlemskab af flere klubber) i hver kategori. 2019 SDF godkendelse 2019/02 1 Deltagerbetingelser Enhver fotoklub/gruppe, hjemmehørende i det jyske område, kan indsende billeder til Jyske Mesterskaber på nærværende betingelser. Deltagelsen er ikke

Læs mere

Regler for Jyske Mesterskaber 2019 SDF godkendelse 2019/02

Regler for Jyske Mesterskaber 2019 SDF godkendelse 2019/02 Regler for Jyske Mesterskaber 2019 SDF godkendelse 2019/02 1 Deltagerbetingelser Enhver fotoklub/gruppe, hjemmehørende i det jyske område, kan indsende billeder til Jyske Mesterskaber på nærværende betingelser.

Læs mere

dff/dansk Fotografisk Forenings Billedkonkurrence 2014

dff/dansk Fotografisk Forenings Billedkonkurrence 2014 dff/dansk Fotografisk Forenings Billedkonkurrence 2014 (Billedudvalget 05.maj 2014, opdateret 01. juli 2014, opdateret 20. januar 2015) Vi har hermed fornøjelsen at invitere medlemmer af dff/dansk Fotografisk

Læs mere

GODKENDTE FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2007

GODKENDTE FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2007 GODKENDTE FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2007 Dette regelsæt bygger på tidligere regelsæt for Fælles Fynske, men er udformet, så det overholder de krav, der følger med en SDF-godkendelse. SDF har givet

Læs mere

marts april maj juni Foto: Preben Munter

marts april maj juni  Foto: Preben Munter 2013 marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Foto: Preben Munter Velkommen til forårsprogrammet 2013. hvor vi kommer til at kigge ud over kommunegrænsen. Kære alle Dette forår skyder vores medlem Svend

Læs mere

Written by Administrator Friday, 16 December 2011 20:29 - Last Updated Thursday, 12 January 2012 06:43

Written by Administrator Friday, 16 December 2011 20:29 - Last Updated Thursday, 12 January 2012 06:43 01. Deltagerbetingelser. Enhver fotoklub/gruppe hjemmehørende i det jyske område kan lade sig registrere og indsende billeder til Sammenslutningen af Jyske Fotoklubber på nærværende betingelser. Deltagelse

Læs mere

Titel: Forfald Foto: Finn Olesen. Program 2. halvår 2015

Titel: Forfald Foto: Finn Olesen. Program 2. halvår 2015 Titel: Forfald Foto: Finn Olesen Program 2. halvår 2015 Kontakt Formand: Børge K. Lund Egemosen 3 3162 8272 6200 Aabenraa bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand: Dorte Lorenzen Johnsen Vester Terpvej 5 Løgumbjerge

Læs mere

december Januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Henrik Nielsen

december Januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Henrik Nielsen december 2011 Januar februar marts 2012 www.fotoklubnegativ.dk Henrik Nielsen Velkommen til vintersæsonen 2011-2012 Programlægningen er kørt i den sædvanlige rille: En tredjedel af medlemmerne udgør periodens

Læs mere

Program for klubaftener m.m.

Program for klubaftener m.m. Program for klubaftener m.m. Årskonkurrencen 2016/17 Hermed en lille husk nu til alle medlemmer i Negativ. Vi er nu ca. halvvejs i sæsonen 2016/17, så det er vel på tide at slå et slag for årets klubmesterskab.

Læs mere

PROGRAM FORÅR 2018 Senest revideret 1. januar 2018

PROGRAM FORÅR 2018 Senest revideret 1. januar 2018 PROGRAM FORÅR 2018 Senest revideret 1. januar 2018 I løbet af forårs-sæsonen skal vi på adskillige ekskursioner, men de er ikke indsat i programmet, da vi satser på at planlægge dem ad hoc i forhold til

Læs mere

2015 januar februar marts april maj juni

2015 januar februar marts april maj juni 2015 januar februar marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Foto: Henrik Nielsen Billed størrelse 114mm x 148 Onsdag 7.januar Præsentation af resultaterne af besøget på Skoleslagteriet Nu har I været

Læs mere

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub Nr.: 49 01.10.2017 Udfordringen Grænse Ved Ole Klintebæk Peter Båtz havde valgt emnet for denne omgang af Udfordringen. Emnet var grænse. På trods

Læs mere

april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Foto: Rita Engmann

april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Foto: Rita Engmann april maj juni 2014 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Rita Engmann Velkommen til forårsæsonen 2014 Lederen: Hvordan udvikler vi os? Hvordan bliver vi bedre til at inspirere? Jeg har altid nydt at komme i Fotoklubben

Læs mere

april maj juni Sten Carlsen

april maj juni  Sten Carlsen april maj juni 2012 www.fotoklubnegativ.dk Sten Carlsen Velkommen til forårssæsonen 2012 Kære alle! Når dette program kommer på gaden, er klubben blevet forynget med en ny formand og en ny sekretær, nemlig

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Titel: Skyggen Foto: Børge K. Lund. Program 1. halvår 2015

Titel: Skyggen Foto: Børge K. Lund. Program 1. halvår 2015 Titel: Skyggen Foto: Børge K. Lund Program 1. halvår 2015 Kontakt Formand: Børge K. Lund Egemosen 3 3162 8272 6200 Aabenraa bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand: Dorte Lorenzen Johnsen Vester Terpvej 5

Læs mere

Generalforsamlingen afholdtes onsdag den 27 april 2016 kl 19 i klubbens lokaler med følgende dagsorden:

Generalforsamlingen afholdtes onsdag den 27 april 2016 kl 19 i klubbens lokaler med følgende dagsorden: www.afa-foto.dk Århus den 11/4/2016 Referat af ordinær generalforsamling i AFA 2016. Generalforsamlingen afholdtes onsdag den 27 april 2016 kl 19 i klubbens lokaler med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august.

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august. Solrød Computer & Fotoklub Kære medlemmer! Der har været stor aktivitet i forårsperioden med mange gæster i it-cafeen mandag, onsdag og torsdag i hver uge. Fotogrupperne har mandag, tirsdag og fredag både

Læs mere

Efterårssæsonåbning i Momento

Efterårssæsonåbning i Momento Efterårssæsonåbning i Momento 1 VELKOMMEN Praktisk info BILLEDER - fra Jan, Anne, Bo ÅRSAFSLUTNINGSKONKURRENCE VELKOMMEN - og i særlig grad til de nye prospects : Vibeke, Mo, Bjarne, Søren,Thomas, Lars

Læs mere

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub Nr.: 57 17.02.2018 3. Interne Ved Ole Klintebæk Fra Skærgården, Jørgen Holm, MD 15 pts Tredje runde i den Interne Konkurrence blev afviklet onsdag

Læs mere

Senere på aften mødes omkring kl. 20.00 på Cafe Isbjørnen, Reykjaviksgade 1 (Kan ændres til andet sted, hvis nogen

Senere på aften mødes omkring kl. 20.00 på Cafe Isbjørnen, Reykjaviksgade 1 (Kan ændres til andet sted, hvis nogen Lyngby Fotoklub program sæsonen 2012/2013 4. september, kl. 18.30 (Ansvar Lars) Sæson start Vi starter med en fototur til Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kgs. Lyngby. Mødested ved indgangen fra Nybrovej.

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

Cafe-Provence Foto: Lise Aagaard

Cafe-Provence Foto: Lise Aagaard HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 07-08 Cafe-Provence Foto: Lise Aagaard Siden sidst Så er det igen ved at være eftersommer, fotosæsonen starter og du står med et duftende frisk blad i hånden. Bagerst i bladet

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Tristan the cat Foto: Michael Rønsdorf

Tristan the cat Foto: Michael Rønsdorf HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 06-07 Tristan the cat Foto: Michael Rønsdorf Siden sidst Glædelig sommer og vel mødt efter en forhåbentlig god ferie, hvor der er kommet mange gode billeder på chicp en (eller

Læs mere

Foto: Jesper Plambech

Foto: Jesper Plambech HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 02-03 Foto: Jesper Plambech Siden sidst Godt nytår. Vi er efterhånden kommet os ovenpå julens og nytårets udskejelser, og er kommet i gang med fotoarbejdet. Der var lige

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

270 udstiller egne værker

270 udstiller egne værker Den store fotoudstilling F O T O GRAFER 270 udstiller egne værker Rødovre Bibliotek Rødovre Parkvej 140, 2610 Rødovre 2. april - 22. april 2013 RNFoto Sammenslutningen af aktive fotoklubber På fotoudstillingen,

Læs mere

Program for klubaftener m.m.

Program for klubaftener m.m. Program for klubaftener m.m. Fredag 15/08-2016 Region Nord Foto RNF Papir 1 Upload start mandag d. 15/8-16 Sidste indlevering mandag d. 19/9-16 Onsdag 17/08-2016 Vi lege med gratis programmet FastStone

Læs mere

Program for klubaftener m.m. Fredag 15/

Program for klubaftener m.m. Fredag 15/ Program for klubaftener m.m. Fredag 15/08-2016 Onsdag 17/08-2016 Onsdag 24/08-2016 Lørdag 27/08-2016 Onsdag 31/08-2016 Region Nord Foto RNF Papir 1 Upload start mandag d. 15/8-16 Sidste indlevering mandag

Læs mere

Program for foråret 2017

Program for foråret 2017 Program for foråret 2017 Titel: Ko i Sølsted mose Dorte Lorenzen Johnsen 1 Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Mob. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand Heine Dransfeldt

Læs mere

Resultatet af medlems undersøgelsen

Resultatet af medlems undersøgelsen Resultatet af medlems undersøgelsen Hvorfor er du medlem af fotoklubben? Bestyrelsens konklusion: Langt den overvejende del af medlemmerne er her for at møde andre med samme interesse eller blive bedre,

Læs mere

PROGRAM EFTERÅR 2017 Senest revideret 22. september 2017

PROGRAM EFTERÅR 2017 Senest revideret 22. september 2017 PROGRAM EFTERÅR 2017 Senest revideret 22. september 2017 AUGUST 14 NDAG 14. AUGUST 2017, 18:00-21:00, MØDELOKALET Første fotomøde: Sæsonstart fremtiden for FotoTosserne Foreningens første møde. Velkomst

Læs mere

AFAs konkurrencebetingelser

AFAs konkurrencebetingelser AFAs konkurrencebetingelser Generelt: 1) Billeder, som deltager i konkurrencer, skal være optaget af den der indleverer billederne. Billeder kan afleveres som enkeltstående billeder eller indgå i en serie.

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Hvad skal vi med fotoklubber?

Hvad skal vi med fotoklubber? Hvad skal vi med fotoklubber? Det spørgsmål har jeg tænkt over i et stykke tid.tanker jeg gerne vil dele med dig. Spørgsmålet hvad skal vi med fotoklubber? er sat igang af en lang række faktorer og samtaler

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek 2019?

Vil du være en del af international ArtWeek 2019? Vil du være en del af international ArtWeek 2019? På havnen i DOK5000 i Odense 10. august 17. august 2019 Ideen med Art Week er at samle kunstnere fra hele verden. Kunstnere som gerne vil mødes og udstille

Læs mere

Spring in Umbrien Foto: Alf Aagaard

Spring in Umbrien Foto: Alf Aagaard HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 15-16 Spring in Umbrien Foto: Alf Aagaard Ohøj og godt nytår! Der er udsigt til en helt forrygende sæson fremme i sejlretningen, men først skal vi lige kigge bagud og se

Læs mere

Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013.

Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013. Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013. Der undervises i følgende kurser: Modul 1a for dig som ikke tidligere har brugt en computer. Kurset henvender sig til dig som vil lære

Læs mere

Tolv timer - Lysets foranderlighed

Tolv timer - Lysets foranderlighed Tolv timer - Lysets foranderlighed BA, Unit C 2/3 Arkitektskolen i Aarhus Semesteropgave fase 2 Tema I denne fase af semesteropgaven er det centrale lysets flygtighed lysets foranderlighed. Temaet udfoldes

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat af RNFoto Årsmøde 2017

Referat af RNFoto Årsmøde 2017 Referat af RNFoto Årsmøde 2017 Torsdag den 18. maj 2017 Afholdt hos Ølstykke Fotoklub. Fremmødte: Albertslund Fotoklub Brøndby Strand Fotoklub & RNF Brøndby Strand Fotoklub fotoakrobaterne & RNF Frederikssund

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

Når opvasken tager sig selv Foto: Philip Oest Møller

Når opvasken tager sig selv Foto: Philip Oest Møller HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 11-12 Når opvasken tager sig selv Foto: Philip Oest Møller Udkigstønden Her midt i sommeren ligger fotoklubben stille, og der er frit syn til alle sider. Vi har haft en god

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 14 C, Næstved

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 14 C, Næstved NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 14 C, Næstved Blad 7/2016 Pontus Kjerrman Tine Hecht-Pedersen 24. september - 30. oktober 2016 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af Pontus Kjerrman

Læs mere

PROGRAM FOR SENIORHØJSKOLEN MØDESTEDET KIRKEGADE 26, 5884 GUDME

PROGRAM FOR SENIORHØJSKOLEN MØDESTEDET KIRKEGADE 26, 5884 GUDME PROGRAM FOR SENIORHØJSKOLEN MØDESTEDET KIRKEGADE 26, 5884 GUDME VINTER/FORÅR 2012 STEDET FOR DIG! INSPIRATION - HYGGE SAMVÆR Kære deltagere! Så påbegyndes resten af sæsonen i Seniorhøjskolen Mødestedet

Læs mere

HJØRRING FOTOKLUB KLUB NYT. hjfotoklub.dk JAN. - FEB. - MAR. APR. Daniel Jakobsen 41. ÅRGANG

HJØRRING FOTOKLUB KLUB NYT. hjfotoklub.dk JAN. - FEB. - MAR. APR. Daniel Jakobsen 41. ÅRGANG HJØRRING FOTOKLUB 41. ÅRGANG hjfotoklub.dk KLUB NYT JAN. - FEB. - MAR. APR. 2014 Daniel Jakobsen FOTOSIDE Daniel Jakobsen 2 Jesper Jensen FOTOSIDE Arne Andersen 3 Knud Villadsen K L U B A F T E N AFFOTOGRAFERING

Læs mere

Titel: Siv i modlys Foto: Dorte Lorenzen Johnsen. Program 2. halvår 2012

Titel: Siv i modlys Foto: Dorte Lorenzen Johnsen. Program 2. halvår 2012 Titel: Siv i modlys Foto: Dorte Lorenzen Johnsen Program 2. halvår 2012 Kontakt Formand: Børge K. Lund Egemosen 3 7462 8272 6200 Aabenraa bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand: Dorte Lorenzen Johnsen Vester

Læs mere

LI-NING VALBY OPEN 2019

LI-NING VALBY OPEN 2019 LI-NING VALBY OPEN 2019 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 28.-29. SEPTEMBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning og stor fest om aftenen, når SAIF

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Baglandets nyhedsbrev 2019

Baglandets nyhedsbrev 2019 Baglandets nyhedsbrev 2019 Kære medlem af Baglandet, Vadehavscentrets støtteforening. Hermed lidt nyt fra Baglandet og om årets arrangementer. Vadehavscentrets kulturudstilling åbnede i dagene omkring

Læs mere

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen VALBY OPEN 2015 26.-27. september i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2015 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 26.-27. SEPTEMBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Velkommen Det er med rigtig stor glæde, at Måløv Boldklub kan byde velkommen til Måløv Cup 2017. Turneringen har været en fast sommertradition lige siden

Læs mere

Titel: Gule blomster Dorte Lorenzen Johnsen. Program for efteråret 2016

Titel: Gule blomster Dorte Lorenzen Johnsen. Program for efteråret 2016 Titel: Gule blomster Dorte Lorenzen Johnsen Program for efteråret 2016 Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Mob. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand Heine Dransfeldt

Læs mere

Centrets Computerklub Solrød

Centrets Computerklub Solrød Centrets Computerklub Solrød Medlemsbrev - juni 2009 Kære medlem! Computerklubben har den glæde at kunne præsentere efterårets program. Computerklubben udmærker sig ved både at være en hobbygruppe og gennem

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

VALBY OPEN 2014. 23.-24. august i Valbyhallen

VALBY OPEN 2014. 23.-24. august i Valbyhallen VALBY OPEN 2014 23.-24. august i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2014 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 23.-24. AUGUST Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek?

Vil du være en del af international ArtWeek? Vil du være en del af international ArtWeek? Picture this Det er sommer lune vinde lokker folket frem turisterne har indtaget byen og havnen er fuld af liv. Mennesker mødes omkring kulinariske oplevelser,

Læs mere

TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING

TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING TIPS OG TRICKS GODE RÅD TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI-UDSTILLING Dette er tips og tricks til, hvordan man helt enkelt kan lave

Læs mere

Gyttegård Nyt Maj 2017

Gyttegård Nyt Maj 2017 Gyttegård Nyt Maj 2017 I dette nr. kan du læse mere om Klubaften Jon og Fredrik... 2 Baneholdet skal du med på holdet?... 3 Danmarksturneringen 6./7. maj... 4 Hovborg kro Open... 5 Danmarksmesterskabet

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere